#muasetapak Instagram Photos & Videos

muasetapak - 37.6k posts

Hashtag Popularity

10.4
average comments
804
average likes

Latest #muasetapak Posts

  • Makeup look macam ni pakai truffle daring je korang 🔥🔥🔥 tergugat tak iman korang dengan produk carya? 😆😆 

#caryacosmetics
  • Makeup look macam ni pakai truffle daring je korang 🔥🔥🔥 tergugat tak iman korang dengan produk carya? 😆😆

    #caryacosmetics

  •  8  1  4 hours ago
  • BEFORE  AFTER  NIKAH ♥️
.
.
Sorry la Diela jarang update dekat ig ni. Busy dengan benda lain. Apa pun Diela masih Makeup Artist tau haha. Nk booking makeup whatsapp sajaaa okeh 😉
.
.

Makeup by : @adielanawawi .
.
For more info and quotation kindly click the link at the bio and whatsapp with details ♥️
.
.

#muashahalam #muakl #muaselangor #muaklang #muasetiaalam #muaklang #muasubang #muasubangjaya #muapuchong #muadamansara #muakotadamansara #muarawang #muasgbuloh #muattdi #muattdijaya #muabangsar #muagombak #muasetapak #muacheras #muanikah #muasanding #muabertandang #muatunang #muaconvo #muanikahshahalam #muanikahkl #muanikahselangor #muasandingshahalam #muasandingselangor #muasandingkl #makeupnikahshahalam
  • BEFORE AFTER NIKAH ♥️
    .
    .
    Sorry la Diela jarang update dekat ig ni. Busy dengan benda lain. Apa pun Diela masih Makeup Artist tau haha. Nk booking makeup whatsapp sajaaa okeh 😉
    .
    .

    Makeup by : @adielanawawi .
    .
    For more info and quotation kindly click the link at the bio and whatsapp with details ♥️
    .
    .

    #muashahalam #muakl #muaselangor #muaklang #muasetiaalam #muaklang #muasubang #muasubangjaya #muapuchong #muadamansara #muakotadamansara #muarawang #muasgbuloh #muattdi #muattdijaya #muabangsar #muagombak #muasetapak #muacheras #muanikah #muasanding #muabertandang #muatunang #muaconvo #muanikahshahalam #muanikahkl #muanikahselangor #muasandingshahalam #muasandingselangor #muasandingkl #makeupnikahshahalam

  •  32  0  8 hours ago
  • Sis Sya  Event
.
.
Sejenis memang dah cantik. Buat la apa pun kat muka memang tetap onzzz. Tq dear for having me again and a again! 😘😘😘
.
.
#muakl #muaselangor #muaperak #muan9 #muamelaka #muajohor #muakelantan #muaampang #muahululangat #muahulukelang #muasetapak #muadamansara #muashahalam #muaklang #muatravel #makeupartist #facepainting #charactermakeup #makeupbyimahalim #celebritymakeupartist #wycon #nars #hudabeauty #bobbibrown #dailymakeup #basicclassmakeup #basictoadvancemakeupcourse
  • Sis Sya Event
    .
    .
    Sejenis memang dah cantik. Buat la apa pun kat muka memang tetap onzzz. Tq dear for having me again and a again! 😘😘😘
    .
    .
    #muakl #muaselangor #muaperak #muan9 #muamelaka #muajohor #muakelantan #muaampang #muahululangat #muahulukelang #muasetapak #muadamansara #muashahalam #muaklang #muatravel #makeupartist #facepainting #charactermakeup #makeupbyimahalim #celebritymakeupartist #wycon #nars #hudabeauty #bobbibrown #dailymakeup #basicclassmakeup #basictoadvancemakeupcourse

  •  8  0  8 hours ago
  • Sis Sya  Event
.
.
Sejenis memang dah cantik. Buat la apa pun kat muka memang tetap onzzz. Tq dear for having me again and a again! 😘😘😘
.
.
#muakl #muaselangor #muaperak #muan9 #muamelaka #muajohor #muakelantan #muaampang #muahululangat #muahulukelang #muasetapak #muadamansara #muashahalam #muaklang #muatravel #makeupartist #facepainting #charactermakeup #makeupbyimahalim #celebritymakeupartist #wycon #nars #hudabeauty #bobbibrown #dailymakeup #basicclassmakeup #basictoadvancemakeupcourse
  • Sis Sya Event
    .
    .
    Sejenis memang dah cantik. Buat la apa pun kat muka memang tetap onzzz. Tq dear for having me again and a again! 😘😘😘
    .
    .
    #muakl #muaselangor #muaperak #muan9 #muamelaka #muajohor #muakelantan #muaampang #muahululangat #muahulukelang #muasetapak #muadamansara #muashahalam #muaklang #muatravel #makeupartist #facepainting #charactermakeup #makeupbyimahalim #celebritymakeupartist #wycon #nars #hudabeauty #bobbibrown #dailymakeup #basicclassmakeup #basictoadvancemakeupcourse

  •  3  0  8 hours ago
  • Sis Sya  Event
.
.
Sejenis memang dah cantik. Buat la apa pun kat muka memang tetap onzzz. Tq dear for having me again and a again! 😘😘😘
.
.
#muakl #muaselangor #muaperak #muan9 #muamelaka #muajohor #muakelantan #muaampang #muahululangat #muahulukelang #muasetapak #muadamansara #muashahalam #muaklang #muatravel #makeupartist #facepainting #charactermakeup #makeupbyimahalim #celebritymakeupartist #wycon #nars #hudabeauty #bobbibrown #dailymakeup #basicclassmakeup #basictoadvancemakeupcourse
  • Sis Sya Event
    .
    .
    Sejenis memang dah cantik. Buat la apa pun kat muka memang tetap onzzz. Tq dear for having me again and a again! 😘😘😘
    .
    .
    #muakl #muaselangor #muaperak #muan9 #muamelaka #muajohor #muakelantan #muaampang #muahululangat #muahulukelang #muasetapak #muadamansara #muashahalam #muaklang #muatravel #makeupartist #facepainting #charactermakeup #makeupbyimahalim #celebritymakeupartist #wycon #nars #hudabeauty #bobbibrown #dailymakeup #basicclassmakeup #basictoadvancemakeupcourse

  •  4  0  8 hours ago
  • Sis Syikin  Event
.
.
Memang bukan jenis bermakeup. Tapi disebabkan Kena paksa make over, inilah hasilnya. Tudung style pun xpernah buat mcm ni, Sis Syikin rasa janggal but smua yg tengok akan toleh 2 kali.. eceewahhh
.
Cantik angat..!! 😘
.
.
.
.
#muakl #muaselangor #muaperak #muan9 #muamelaka #muajohor #muakelantan #muaampang #muahululangat #muahulukelang #muasetapak #muadamansara #muashahalam #muaklang #muatravel #makeupartist #facepainting #charactermakeup #makeupbyimahalim #celebritymakeupartist #wycon #nars #hudabeauty #bobbibrown #dailymakeup #basicclassmakeup #basictoadvancemakeupcourse
  • Sis Syikin Event
    .
    .
    Memang bukan jenis bermakeup. Tapi disebabkan Kena paksa make over, inilah hasilnya. Tudung style pun xpernah buat mcm ni, Sis Syikin rasa janggal but smua yg tengok akan toleh 2 kali.. eceewahhh
    .
    Cantik angat..!! 😘
    .
    .
    .
    .
    #muakl #muaselangor #muaperak #muan9 #muamelaka #muajohor #muakelantan #muaampang #muahululangat #muahulukelang #muasetapak #muadamansara #muashahalam #muaklang #muatravel #makeupartist #facepainting #charactermakeup #makeupbyimahalim #celebritymakeupartist #wycon #nars #hudabeauty #bobbibrown #dailymakeup #basicclassmakeup #basictoadvancemakeupcourse

  •  5  0  8 hours ago
  • Sis Syikin  Event
.
.
Memang bukan jenis bermakeup. Tapi disebabkan Kena paksa make over, inilah hasilnya. Tudung style pun xpernah buat mcm ni, Sis Syikin rasa janggal but smua yg tengok akan toleh 2 kali.. eceewahhh
.
Cantik angat..!! 😘
.
.
.
.
#muakl #muaselangor #muaperak #muan9 #muamelaka #muajohor #muakelantan #muaampang #muahululangat #muahulukelang #muasetapak #muadamansara #muashahalam #muaklang #muatravel #makeupartist #facepainting #charactermakeup #makeupbyimahalim #celebritymakeupartist #wycon #nars #hudabeauty #bobbibrown #dailymakeup #basicclassmakeup #basictoadvancemakeupcourse
  • Sis Syikin Event
    .
    .
    Memang bukan jenis bermakeup. Tapi disebabkan Kena paksa make over, inilah hasilnya. Tudung style pun xpernah buat mcm ni, Sis Syikin rasa janggal but smua yg tengok akan toleh 2 kali.. eceewahhh
    .
    Cantik angat..!! 😘
    .
    .
    .
    .
    #muakl #muaselangor #muaperak #muan9 #muamelaka #muajohor #muakelantan #muaampang #muahululangat #muahulukelang #muasetapak #muadamansara #muashahalam #muaklang #muatravel #makeupartist #facepainting #charactermakeup #makeupbyimahalim #celebritymakeupartist #wycon #nars #hudabeauty #bobbibrown #dailymakeup #basicclassmakeup #basictoadvancemakeupcourse

  •  2  0  8 hours ago
  • Sis Syikin  Event
.
.
Memang bukan jenis bermakeup. Tapi disebabkan Kena paksa make over, inilah hasilnya. Tudung style pun xpernah buat mcm ni, Sis Syikin rasa janggal but smua yg tengok akan toleh 2 kali.. eceewahhh
.
Cantik angat..!! 😘
.
.
.
.
#muakl #muaselangor #muaperak #muan9 #muamelaka #muajohor #muakelantan #muaampang #muahululangat #muahulukelang #muasetapak #muadamansara #muashahalam #muaklang #muatravel #makeupartist #facepainting #charactermakeup #makeupbyimahalim #celebritymakeupartist #wycon #nars #hudabeauty #bobbibrown #dailymakeup #basicclassmakeup #basictoadvancemakeupcourse
  • Sis Syikin Event
    .
    .
    Memang bukan jenis bermakeup. Tapi disebabkan Kena paksa make over, inilah hasilnya. Tudung style pun xpernah buat mcm ni, Sis Syikin rasa janggal but smua yg tengok akan toleh 2 kali.. eceewahhh
    .
    Cantik angat..!! 😘
    .
    .
    .
    .
    #muakl #muaselangor #muaperak #muan9 #muamelaka #muajohor #muakelantan #muaampang #muahululangat #muahulukelang #muasetapak #muadamansara #muashahalam #muaklang #muatravel #makeupartist #facepainting #charactermakeup #makeupbyimahalim #celebritymakeupartist #wycon #nars #hudabeauty #bobbibrown #dailymakeup #basicclassmakeup #basictoadvancemakeupcourse

  •  3  0  8 hours ago
  • Sis Abyd  Event
.
. 
Natural beauty and dah lama xmakeup. So ‘here we go’. Tq dear for having me. Cantik macam nak nikah balik 😘😘😘
.
.
.
.
.
#muakl #muaselangor #muaperak #muan9 #muamelaka #muajohor #muakelantan #muaampang #muahululangat #muahulukelang #muasetapak #muadamansara #muashahalam #muaklang #muatravel #makeupartist #facepainting #charactermakeup #makeupbyimahalim #celebritymakeupartist #wycon #nars #hudabeauty #bobbibrown #dailymakeup #basicclassmakeup #basictoadvancemakeupcourse
  • Sis Abyd Event
    .
    .
    Natural beauty and dah lama xmakeup. So ‘here we go’. Tq dear for having me. Cantik macam nak nikah balik 😘😘😘
    .
    .
    .
    .
    .
    #muakl #muaselangor #muaperak #muan9 #muamelaka #muajohor #muakelantan #muaampang #muahululangat #muahulukelang #muasetapak #muadamansara #muashahalam #muaklang #muatravel #makeupartist #facepainting #charactermakeup #makeupbyimahalim #celebritymakeupartist #wycon #nars #hudabeauty #bobbibrown #dailymakeup #basicclassmakeup #basictoadvancemakeupcourse

  •  2  0  8 hours ago
  • Sis Abyd  Event
.
. 
Natural beauty and dah lama xmakeup. So ‘here we go’. Tq dear for having me. Cantik macam nak nikah balik 😘😘😘
.
.
.
.
.
#muakl #muaselangor #muaperak #muan9 #muamelaka #muajohor #muakelantan #muaampang #muahululangat #muahulukelang #muasetapak #muadamansara #muashahalam #muaklang #muatravel #makeupartist #facepainting #charactermakeup #makeupbyimahalim #celebritymakeupartist #wycon #nars #hudabeauty #bobbibrown #dailymakeup #basicclassmakeup #basictoadvancemakeupcourse
  • Sis Abyd Event
    .
    .
    Natural beauty and dah lama xmakeup. So ‘here we go’. Tq dear for having me. Cantik macam nak nikah balik 😘😘😘
    .
    .
    .
    .
    .
    #muakl #muaselangor #muaperak #muan9 #muamelaka #muajohor #muakelantan #muaampang #muahululangat #muahulukelang #muasetapak #muadamansara #muashahalam #muaklang #muatravel #makeupartist #facepainting #charactermakeup #makeupbyimahalim #celebritymakeupartist #wycon #nars #hudabeauty #bobbibrown #dailymakeup #basicclassmakeup #basictoadvancemakeupcourse

  •  2  0  8 hours ago
  • Sis Abyd  Event
.
. 
Natural beauty and dah lama xmakeup. So ‘here we go’. Tq dear for having me. Cantik macam nak nikah balik 😘😘😘
.
.
.
.
.
#muakl #muaselangor #muaperak #muan9 #muamelaka #muajohor #muakelantan #muaampang #muahululangat #muahulukelang #muasetapak #muadamansara #muashahalam #muaklang #muatravel #makeupartist #facepainting #charactermakeup #makeupbyimahalim #celebritymakeupartist #wycon #nars #hudabeauty #bobbibrown #dailymakeup #basicclassmakeup #basictoadvancemakeupcourse
  • Sis Abyd Event
    .
    .
    Natural beauty and dah lama xmakeup. So ‘here we go’. Tq dear for having me. Cantik macam nak nikah balik 😘😘😘
    .
    .
    .
    .
    .
    #muakl #muaselangor #muaperak #muan9 #muamelaka #muajohor #muakelantan #muaampang #muahululangat #muahulukelang #muasetapak #muadamansara #muashahalam #muaklang #muatravel #makeupartist #facepainting #charactermakeup #makeupbyimahalim #celebritymakeupartist #wycon #nars #hudabeauty #bobbibrown #dailymakeup #basicclassmakeup #basictoadvancemakeupcourse

  •  1  0  8 hours ago
  • Sis Jae  Event 
.
. 
Lamanya xmakeup kakak sorang ni. Last makeup setahun yg lepas. Semakin cun n muda laaaaaaa
.
.
Seperti biasa kakak kita sorang request xnak over n no fake eyelashes. Terima kasih kakkkk bg ima mcm2. Setiap kali Kalau Make-up mesti ada je, ima xkan balik dengan tanya kosong. Moga akak diperluaskan rezeki lagi dan diberkati oleh Allah swt..Aamiinn yaa rabb ❤️❤️❤️
.
.
.
.
.
.

#muakl #muaselangor #muaperak #muan9 #muamelaka #muajohor #muakelantan #muaampang #muahululangat #muahulukelang #muasetapak #muadamansara #muashahalam #muaklang #muatravel #makeupartist #facepainting #charactermakeup #makeupbyimahalim #celebritymakeupartist #wycon #nars #hudabeauty #bobbibrown #dailymakeup #basicclassmakeup #basictoadvancemakeupcourse
  • Sis Jae Event
    .
    .
    Lamanya xmakeup kakak sorang ni. Last makeup setahun yg lepas. Semakin cun n muda laaaaaaa
    .
    .
    Seperti biasa kakak kita sorang request xnak over n no fake eyelashes. Terima kasih kakkkk bg ima mcm2. Setiap kali Kalau Make-up mesti ada je, ima xkan balik dengan tanya kosong. Moga akak diperluaskan rezeki lagi dan diberkati oleh Allah swt..Aamiinn yaa rabb ❤️❤️❤️
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    #muakl #muaselangor #muaperak #muan9 #muamelaka #muajohor #muakelantan #muaampang #muahululangat #muahulukelang #muasetapak #muadamansara #muashahalam #muaklang #muatravel #makeupartist #facepainting #charactermakeup #makeupbyimahalim #celebritymakeupartist #wycon #nars #hudabeauty #bobbibrown #dailymakeup #basicclassmakeup #basictoadvancemakeupcourse

  •  6  0  9 hours ago
  • Sis Jae  Event 
.
. 
Lamanya xmakeup kakak sorang ni. Last makeup setahun yg lepas. Semakin cun n muda laaaaaaa
.
.
Seperti biasa kakak kita sorang request xnak over n no fake eyelashes. Terima kasih kakkkk bg ima mcm2. Setiap kali Kalau Make-up mesti ada je, ima xkan balik dengan tanya kosong. Moga akak diperluaskan rezeki lagi dan diberkati oleh Allah swt..Aamiinn yaa rabb ❤️❤️❤️
.
.
.
.
.
.

#muakl #muaselangor #muaperak #muan9 #muamelaka #muajohor #muakelantan #muaampang #muahululangat #muahulukelang #muasetapak #muadamansara #muashahalam #muaklang #muatravel #makeupartist #facepainting #charactermakeup #makeupbyimahalim #celebritymakeupartist #wycon #nars #hudabeauty #bobbibrown #dailymakeup #basicclassmakeup #basictoadvancemakeupcourse
  • Sis Jae Event
    .
    .
    Lamanya xmakeup kakak sorang ni. Last makeup setahun yg lepas. Semakin cun n muda laaaaaaa
    .
    .
    Seperti biasa kakak kita sorang request xnak over n no fake eyelashes. Terima kasih kakkkk bg ima mcm2. Setiap kali Kalau Make-up mesti ada je, ima xkan balik dengan tanya kosong. Moga akak diperluaskan rezeki lagi dan diberkati oleh Allah swt..Aamiinn yaa rabb ❤️❤️❤️
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    #muakl #muaselangor #muaperak #muan9 #muamelaka #muajohor #muakelantan #muaampang #muahululangat #muahulukelang #muasetapak #muadamansara #muashahalam #muaklang #muatravel #makeupartist #facepainting #charactermakeup #makeupbyimahalim #celebritymakeupartist #wycon #nars #hudabeauty #bobbibrown #dailymakeup #basicclassmakeup #basictoadvancemakeupcourse

  •  1  0  9 hours ago
  • Sis Jae  Event 
.
. 
Lamanya xmakeup kakak sorang ni. Last makeup setahun yg lepas. Semakin cun n muda laaaaaaa
.
.
Seperti biasa kakak kita sorang request xnak over n no fake eyelashes. Terima kasih kakkkk bg ima mcm2. Setiap kali Kalau Make-up mesti ada je, ima xkan balik dengan tanya kosong. Moga akak diperluaskan rezeki lagi dan diberkati oleh Allah swt..Aamiinn yaa rabb ❤️❤️❤️
.
.
.
.
.
.

#muakl #muaselangor #muaperak #muan9 #muamelaka #muajohor #muakelantan #muaampang #muahululangat #muahulukelang #muasetapak #muadamansara #muashahalam #muaklang #muatravel #makeupartist #facepainting #charactermakeup #makeupbyimahalim #celebritymakeupartist #wycon #nars #hudabeauty #bobbibrown #dailymakeup #basicclassmakeup #basictoadvancemakeupcourse
  • Sis Jae Event
    .
    .
    Lamanya xmakeup kakak sorang ni. Last makeup setahun yg lepas. Semakin cun n muda laaaaaaa
    .
    .
    Seperti biasa kakak kita sorang request xnak over n no fake eyelashes. Terima kasih kakkkk bg ima mcm2. Setiap kali Kalau Make-up mesti ada je, ima xkan balik dengan tanya kosong. Moga akak diperluaskan rezeki lagi dan diberkati oleh Allah swt..Aamiinn yaa rabb ❤️❤️❤️
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    #muakl #muaselangor #muaperak #muan9 #muamelaka #muajohor #muakelantan #muaampang #muahululangat #muahulukelang #muasetapak #muadamansara #muashahalam #muaklang #muatravel #makeupartist #facepainting #charactermakeup #makeupbyimahalim #celebritymakeupartist #wycon #nars #hudabeauty #bobbibrown #dailymakeup #basicclassmakeup #basictoadvancemakeupcourse

  •  3  0  9 hours ago
  • Hai siapa suka look cmni?? Soft je hehe
.
PROMO PKP ‼️ PROMO PKP ‼️ PROMO PKP‼️ makeup price as low as Rm *9 (sgt murah!) nk tahu sis pakai brg apa boleh tgok vdeo2 yg sis share 😍😍😍
.

Alhamdulillah makeup by @waaniss
Any enquiries can whatsapp
📲 0176441882 
.
#muakl #muaklselangor #muasegambut #muaselayang #muacheras #muasetapak #muagombak #muashahalam #muabangsar #muapantaidalam #muasgbesi #muabajet #muapetalingjaya #muapuchong #muaputrajaya #muakepong #muasgbesi#muakelanajaya #muashahalam #muasgbuloh #muakajang #muadamansara #muabangi #muaserdang #muaselangor #tampilcantik #ragamkecantikkan #makeupbridesmaids #makeupsimple #makeuptunangmurah #makeupnikah #makeupevent
  • Hai siapa suka look cmni?? Soft je hehe
    .
    PROMO PKP ‼️ PROMO PKP ‼️ PROMO PKP‼️ makeup price as low as Rm *9 (sgt murah!) nk tahu sis pakai brg apa boleh tgok vdeo2 yg sis share 😍😍😍
    .

    Alhamdulillah makeup by @waaniss
    Any enquiries can whatsapp
    📲 0176441882
    .
    #muakl #muaklselangor #muasegambut #muaselayang #muacheras #muasetapak #muagombak #muashahalam #muabangsar #muapantaidalam #muasgbesi #muabajet #muapetalingjaya #muapuchong #muaputrajaya #muakepong #muasgbesi#muakelanajaya #muashahalam #muasgbuloh #muakajang #muadamansara #muabangi #muaserdang #muaselangor #tampilcantik #ragamkecantikkan #makeupbridesmaids #makeupsimple #makeuptunangmurah #makeupnikah #makeupevent

  •  27  0  11 hours ago
  • Pagi ni ada meeting dekat tempat kerja,so kena lah makeup sikit bagi glowing muka ni.Tapi paling penting kene guna wawawax✨. Almaklumlah muka ni kalau bermisai memang makeup nampak cakey dan bercapuk.Nasib ada wawawax.Tak sampai 3 minit licin dah misai ni🙈😍.
.
Love nyaa!💕 Awak dah cuba belom? Serious tak tipu best! Harga sangat berpatutan. 

Whatsapp 019-387-6816 NOW

#buangbulukaki #tipbuangbulu #waxing #wawawax #wax #norahwax #organichairremoval #hairremoval #creambuangbulu #creamwaxing #muasetapak #muakl #buangbulumisai #krimbuangmisai #krimpanda #makeup #tutorialmakeupnatural #wawawaxsetapak #wawawaxwangsamaju  #wawawaxkeramat #wawawaxsetiawangsa  #wawawaxsentul #wawawaxgombak #brazillianwax #hardwaxbean #waxspa
  • Pagi ni ada meeting dekat tempat kerja,so kena lah makeup sikit bagi glowing muka ni.Tapi paling penting kene guna wawawax✨. Almaklumlah muka ni kalau bermisai memang makeup nampak cakey dan bercapuk.Nasib ada wawawax.Tak sampai 3 minit licin dah misai ni🙈😍.
    .
    Love nyaa!💕 Awak dah cuba belom? Serious tak tipu best! Harga sangat berpatutan.

    Whatsapp 019-387-6816 NOW

    #buangbulukaki #tipbuangbulu #waxing #wawawax #wax #norahwax #organichairremoval #hairremoval #creambuangbulu #creamwaxing #muasetapak #muakl #buangbulumisai #krimbuangmisai #krimpanda #makeup #tutorialmakeupnatural #wawawaxsetapak #wawawaxwangsamaju #wawawaxkeramat #wawawaxsetiawangsa #wawawaxsentul #wawawaxgombak #brazillianwax #hardwaxbean #waxspa

  •  3  0  12 hours ago
  • Personal bridal makeup class. Makeup by @faraazwani guided by me. Tq dear sudi bljr dgn akk. Btw siapa yg nak belajar makeup boleh wsap terus nadia tau❤️❤️❤️ kte ajar from zero to hero gittewwwhh hehe
.
.

Alhamdulillah❤️
For makeup service/ class pls whatsapp 017-2342299 Nadia💋
.
#sephoramalaysia #benefitcosmetics #hudabeauty #makeupbynadianordin #muamalaysia #muakl #muaseremban #muamalaysia #muanilai #muaputrajaya #muaseremban #muaklang #muashahalam #muakajang #muaampang #muaselangor #makeupartistmalaysia #makeupartistselangor #makeupartistshahalam #muagombak #muarawang #muasungaibuloh #muadamansara #muakepong #muasetapak #makeupartistkualalumpur #makeupartistkl #narsmalaysia #macmalaysia #urbandecaymalaysia #kelasmekap
  • Personal bridal makeup class. Makeup by @faraazwani guided by me. Tq dear sudi bljr dgn akk. Btw siapa yg nak belajar makeup boleh wsap terus nadia tau❤️❤️❤️ kte ajar from zero to hero gittewwwhh hehe
    .
    .

    Alhamdulillah❤️
    For makeup service/ class pls whatsapp 017-2342299 Nadia💋
    .
    #sephoramalaysia #benefitcosmetics #hudabeauty #makeupbynadianordin #muamalaysia #muakl #muaseremban #muamalaysia #muanilai #muaputrajaya #muaseremban #muaklang #muashahalam #muakajang #muaampang #muaselangor #makeupartistmalaysia #makeupartistselangor #makeupartistshahalam #muagombak #muarawang #muasungaibuloh #muadamansara #muakepong #muasetapak #makeupartistkualalumpur #makeupartistkl #narsmalaysia #macmalaysia #urbandecaymalaysia #kelasmekap

  •  410  5  13 July, 2020

Top #muasetapak Posts

  • Burgundy Cut Crease tutorial😍 video ni masa personal bridal makeup class baru ni. Student @makeupbywiwin nak belajar look ni, so here we go. Sis belanja uols video tutorial sekali😍😍😍 dah belanja ,korang kena la belanja komen love byk2 & tag kawan uols ok!😘💕
.
.
Sponge blender from @ccsofficial.my @ieqaitsme sponge yg gebu lembut uolss❤️
.

Btw if korang nak belajar makeup nadia ade open mini grouping bridal makeup class 5pax only every slot. Demo & practical RM500 only for 2 looks 😱😱😱 berbaloi2. Di Setapak KL
Ni nadia sertakan tarikh ok sape cepat die dpt!
4/2/20-FULL
5/2/20
11/2/20
12/2/20
.
Alhamdulillah❤️
For makeup service/ class pls whatsapp 017-2342299 Nadia💋
.
#sephoramalaysia #benefitcosmetics #chanel #makeupbynadianordin #muamalaysia #muakl #muaseremban #muamalaysia #muanilai #muaputrajaya #muaseremban #muaklang #muashahalam #muakajang #muaampang #muaselangor #makeupartistmalaysia #makeupartistselangor #makeupartistshahalam #muagombak #muarawang #muasungaibuloh #muadamansara #muakepong #muasetapak #makeupartistkualalumpur #makeupartistkl #narsmalaysia #macmalaysia #urbandecaymalaysia #kelasmekap
  • Burgundy Cut Crease tutorial😍 video ni masa personal bridal makeup class baru ni. Student @makeupbywiwin nak belajar look ni, so here we go. Sis belanja uols video tutorial sekali😍😍😍 dah belanja ,korang kena la belanja komen love byk2 & tag kawan uols ok!😘💕
    .
    .
    Sponge blender from @ccsofficial.my @ieqaitsme sponge yg gebu lembut uolss❤️
    .

    Btw if korang nak belajar makeup nadia ade open mini grouping bridal makeup class 5pax only every slot. Demo & practical RM500 only for 2 looks 😱😱😱 berbaloi2. Di Setapak KL
    Ni nadia sertakan tarikh ok sape cepat die dpt!
    4/2/20-FULL
    5/2/20
    11/2/20
    12/2/20
    .
    Alhamdulillah❤️
    For makeup service/ class pls whatsapp 017-2342299 Nadia💋
    .
    #sephoramalaysia #benefitcosmetics #chanel #makeupbynadianordin #muamalaysia #muakl #muaseremban #muamalaysia #muanilai #muaputrajaya #muaseremban #muaklang #muashahalam #muakajang #muaampang #muaselangor #makeupartistmalaysia #makeupartistselangor #makeupartistshahalam #muagombak #muarawang #muasungaibuloh #muadamansara #muakepong #muasetapak #makeupartistkualalumpur #makeupartistkl #narsmalaysia #macmalaysia #urbandecaymalaysia #kelasmekap

  •  10,019  132  21 January, 2020
  • B E L L A 
Manis2 je untuk Nikah Bella hari ni.. Pada bride to be yg masih mencari MUA utk hari bahagia anda, jom booking slot dengan Kakmun cepat sebelum slot kakmun penuh.. Slot 2021 juga kakmun dah buka ya 🥰🥰
.
.
Whatsapp link di bio kakmun ya ❤️❤️
.
.
#mua #muakl #muaselangor #muamalaysia #muagombak #muasetapak #muawangsamaju #muaampang #muatravel #muamurah #makeupnikah #naturalmakeup #photoshootmakeup #simplemakeup #makeupsanding #makeupnikah #makeupevent #makeupmanis2 #makeuptutorial #makeupclass #belajarmakeup
  • B E L L A
    Manis2 je untuk Nikah Bella hari ni.. Pada bride to be yg masih mencari MUA utk hari bahagia anda, jom booking slot dengan Kakmun cepat sebelum slot kakmun penuh.. Slot 2021 juga kakmun dah buka ya 🥰🥰
    .
    .
    Whatsapp link di bio kakmun ya ❤️❤️
    .
    .
    #mua #muakl #muaselangor #muamalaysia #muagombak #muasetapak #muawangsamaju #muaampang #muatravel #muamurah #makeupnikah #naturalmakeup #photoshootmakeup #simplemakeup #makeupsanding #makeupnikah #makeupevent #makeupmanis2 #makeuptutorial #makeupclass #belajarmakeup

  •  165  5  27 June, 2020