#motifviralmalaysia Instagram Photos & Videos

motifviralmalaysia - 28.3k posts

Hashtag Popularity

34.9
average comments
2.7k
average likes

Latest #motifviralmalaysia Posts

  • Alhamdullilah asbab jaga pemakanan Allah izinkan utk mendapat kesihatan yg lebih baik dari hari ke sehari....
.
Percaya ke percaya yg 90% punca penyakit kita datang dari usus @ gaya pemakanan kita.. Gaya pemakanan kita hari ni, menentukan siapa kita di masa depan so please mari la kita jaga kesihatan kita bermula hari niπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
.
.
.
 #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #sayasukamakan #cuticutimalaysia #kakimakan #motifviralmalaysia #motifviral #senangterhibur #bellieellish #turunberatonline #bajuraya #leeyanarahman #tiktok #spice #naelofarhijab #jubahbesar #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #coaclinarahim #turunberatbadan
  • Alhamdullilah asbab jaga pemakanan Allah izinkan utk mendapat kesihatan yg lebih baik dari hari ke sehari....
    .
    Percaya ke percaya yg 90% punca penyakit kita datang dari usus @ gaya pemakanan kita.. Gaya pemakanan kita hari ni, menentukan siapa kita di masa depan so please mari la kita jaga kesihatan kita bermula hari niπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
    .
    .
    .
    #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #sayasukamakan #cuticutimalaysia #kakimakan #motifviralmalaysia #motifviral #senangterhibur #bellieellish #turunberatonline #bajuraya #leeyanarahman #tiktok #spice #naelofarhijab #jubahbesar #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #coaclinarahim #turunberatbadan

  •  1  0  1 hour ago
  • Ada orang sangat takut nak minum air lebih, mcmΒ² mitos dikeluarkannya.. Kata kalu minum air lebih boleh rosak buah pinggang la, boleh gemuk sebab air lebih la, boleh meninggal la huhuπŸ˜…πŸ˜…....
.
Yang boleh buat awak meninggal tu kalau awak byk minum air manis tah, meningggal sebab kena penyakit😭.... Minum air putih aka air masak insha Allah selamat...
.
Minum air masak lebih tu bukan la bermaksud suruh awak minum terus satu masa tu 1L, 2L tapi minum secara berkala ataupun berjadual... Pandai² la agihkan masa utk minum tu cth dalam masa 2jam habiskan 2liter, lagi 2jam habiskan lagi 2Liter, x susah pun nk cukupkan keperluaan air if tahu cara nk minum dgn betul ✌️❀️
.
..
Lina rahim 60169865592
.
 #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #sayasukamakan #cuticutimalaysia #kakimakan #motifviralmalaysia #motifviral #senangterhibur #bellieellish #turunberatonline #bajuraya #leeyanarahman #tiktok #spice #naelofarhijab #jubahbesar #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #coaclinarahim #turunberatbadan
  • Ada orang sangat takut nak minum air lebih, mcmΒ² mitos dikeluarkannya.. Kata kalu minum air lebih boleh rosak buah pinggang la, boleh gemuk sebab air lebih la, boleh meninggal la huhuπŸ˜…πŸ˜…....
    .
    Yang boleh buat awak meninggal tu kalau awak byk minum air manis tah, meningggal sebab kena penyakit😭.... Minum air putih aka air masak insha Allah selamat...
    .
    Minum air masak lebih tu bukan la bermaksud suruh awak minum terus satu masa tu 1L, 2L tapi minum secara berkala ataupun berjadual... Pandai² la agihkan masa utk minum tu cth dalam masa 2jam habiskan 2liter, lagi 2jam habiskan lagi 2Liter, x susah pun nk cukupkan keperluaan air if tahu cara nk minum dgn betul ✌️❀️
    .
    ..
    Lina rahim 60169865592
    .
    #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #sayasukamakan #cuticutimalaysia #kakimakan #motifviralmalaysia #motifviral #senangterhibur #bellieellish #turunberatonline #bajuraya #leeyanarahman #tiktok #spice #naelofarhijab #jubahbesar #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #coaclinarahim #turunberatbadan

  •  0  0  1 hour ago
  • πŸ€ͺ‼️CLOSE UP‼️πŸ€ͺ
.
Dear nak? Tengok gambar sebelum ni untuk full detail & click link at bio for fast respond🌹! πŸ’œ.
.
#knitwearmurahmalaysia #knitwearmurah #handsockmurah #dyxy #dyxycosmetics #meeracle #lawak #lawakhambar #kahwin #dianzvitamin #dianz #tudungbawal #giveawaymalaysia #lensamatamurah #nilofa #begtanganmurah #asyraffcosmeticsselangor #ainaabeauty #nsabeautyagent #ainaserum #furaiha #shawltutorial #bawaltutorial #bougasbeauty #sephia #jommasuktv #viral #motifviralmalaysia #knitwearmalaysia #wawacosmetics
  • πŸ€ͺ‼️CLOSE UP‼️πŸ€ͺ
    .
    Dear nak? Tengok gambar sebelum ni untuk full detail & click link at bio for fast respond🌹! πŸ’œ.
    .
    #knitwearmurahmalaysia #knitwearmurah #handsockmurah #dyxy #dyxycosmetics #meeracle #lawak #lawakhambar #kahwin #dianzvitamin #dianz #tudungbawal #giveawaymalaysia #lensamatamurah #nilofa #begtanganmurah #asyraffcosmeticsselangor #ainaabeauty #nsabeautyagent #ainaserum #furaiha #shawltutorial #bawaltutorial #bougasbeauty #sephia #jommasuktv #viral #motifviralmalaysia #knitwearmalaysia #wawacosmetics

  •  0  0  2 hours ago
  • πŸ€ͺ‼️CLOSE UP‼️πŸ€ͺ
.
Dear nak? Tengok gambar sebelum ni untuk full detail & click link at bio for fast respond🌹! πŸ’œ.
.
#knitwearmurahmalaysia #knitwearmurah #handsockmurah #dyxy #dyxycosmetics #meeracle #lawak #lawakhambar #kahwin #dianzvitamin #dianz #tudungbawal #giveawaymalaysia #lensamatamurah #nilofa #begtanganmurah #asyraffcosmeticsselangor #ainaabeauty #nsabeautyagent #ainaserum #furaiha #shawltutorial #bawaltutorial #bougasbeauty #sephia #jommasuktv #viral #motifviralmalaysia #knitwearmalaysia #wawacosmetics
  • πŸ€ͺ‼️CLOSE UP‼️πŸ€ͺ
    .
    Dear nak? Tengok gambar sebelum ni untuk full detail & click link at bio for fast respond🌹! πŸ’œ.
    .
    #knitwearmurahmalaysia #knitwearmurah #handsockmurah #dyxy #dyxycosmetics #meeracle #lawak #lawakhambar #kahwin #dianzvitamin #dianz #tudungbawal #giveawaymalaysia #lensamatamurah #nilofa #begtanganmurah #asyraffcosmeticsselangor #ainaabeauty #nsabeautyagent #ainaserum #furaiha #shawltutorial #bawaltutorial #bougasbeauty #sephia #jommasuktv #viral #motifviralmalaysia #knitwearmalaysia #wawacosmetics

  •  0  0  2 hours ago
  • πŸ€ͺ‼️CLOSE UP‼️πŸ€ͺ
.
Dear nak? Tengok gambar sebelum ni untuk full detail & click link at bio for fast respond🌹! πŸ’œ.
.
#knitwearmurahmalaysia #knitwearmurah #handsockmurah #dyxy #dyxycosmetics #meeracle #lawak #lawakhambar #kahwin #dianzvitamin #dianz #tudungbawal #giveawaymalaysia #lensamatamurah #nilofa #begtanganmurah #asyraffcosmeticsselangor #ainaabeauty #nsabeautyagent #ainaserum #furaiha #shawltutorial #bawaltutorial #bougasbeauty #sephia #jommasuktv #viral #motifviralmalaysia #knitwearmalaysia #wawacosmetics
  • πŸ€ͺ‼️CLOSE UP‼️πŸ€ͺ
    .
    Dear nak? Tengok gambar sebelum ni untuk full detail & click link at bio for fast respond🌹! πŸ’œ.
    .
    #knitwearmurahmalaysia #knitwearmurah #handsockmurah #dyxy #dyxycosmetics #meeracle #lawak #lawakhambar #kahwin #dianzvitamin #dianz #tudungbawal #giveawaymalaysia #lensamatamurah #nilofa #begtanganmurah #asyraffcosmeticsselangor #ainaabeauty #nsabeautyagent #ainaserum #furaiha #shawltutorial #bawaltutorial #bougasbeauty #sephia #jommasuktv #viral #motifviralmalaysia #knitwearmalaysia #wawacosmetics

  •  0  0  3 hours ago
  • Roy Tengah Tunggu Sape Tu?
Nak Tahu??
Kena Saksikan Episod 6
Hari Rabu Nie Jam 9 Malam.. 
JANGAN LUPA SAKSIKAN
Drama Cinta Secawan Latte
Bermula 10 Jun 2020
Setiap Hari Rabu
Jam 9.00 Malam

FULL VIDEO
Drama Cinta Secawan Latte (CSL)
Hanya Di Youtube Channel
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
CWR ENTERTAINMENT OFFICIAL

Tekan Link Dibawah: 
https://m.youtube.com/channel/UCvY7iSuwldnMX7dal9xL_kg

Jangan Lupa Follow
instagram @cwrentertainment_official
& Facebook Page CWR Entertainment

Like..Comment..Share..
Dan Bole Tekan Link Kat Bio 
Untuk Follow Channel Youtube...
Utk Korg Tgk Semua 
Episod Drama CSL
πŸŽ₯🎬πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
Credit:
[Team CWR]
Follow Instagram:
@cwrentertainment_official
@chewanramzul 
@mk_solehah 
@faid.lee 
@zuzunasrd 
@zuera_zuraida 
Credit:
[Sponsor]
Follow Instagram:
@cwrexclusive 
@loocallviral_official 
Credit:
[Talent]
Follow Instagram:
@hanyy_nazeri 
@kak_keju 
@jaejsny08 
@zulfiqamaarof
@iamqaseh_ahmad

Credit:
[Makeup Artis]
Follow Instagram:
@redbeauty_hq 
Credit:
[Equipment]
Follow Instagram:
@ridzuanhamzah_

Credit:
[Location Shooting]
Follow Instagram:
@whitehousecafe.kl 
@pokok.kl
@tigerlilybybh

#cwrentertainmentofficial
#cwrexclusive #loocallviralofficial #teamCWR #youtubedrama #shortfilmyoutube #vlog #trailer #bts #dramasangat #dramasepetang #dramaviral #dramafever #dramaqueen #dramatic #dramachallenge #challenge #review #mukbang #traveling #parody #pickuplines #malaysiaviners #lawakgram #motifviral #motifviralmalaysia #viralogy #hiburan @autoterhibur #tiktok #tiktokindo @tiktok.malaysia @hotfm976 @era.je @ohmedia @himpunanbahanlawak @lelakivsperempuanvideo @astrolawatni
  • Roy Tengah Tunggu Sape Tu?
    Nak Tahu??
    Kena Saksikan Episod 6
    Hari Rabu Nie Jam 9 Malam..
    JANGAN LUPA SAKSIKAN
    Drama Cinta Secawan Latte
    Bermula 10 Jun 2020
    Setiap Hari Rabu
    Jam 9.00 Malam

    FULL VIDEO
    Drama Cinta Secawan Latte (CSL)
    Hanya Di Youtube Channel
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    CWR ENTERTAINMENT OFFICIAL

    Tekan Link Dibawah:
    https://m.youtube.com/channel/UCvY7iSuwldnMX7dal9xL_kg

    Jangan Lupa Follow
    instagram @cwrentertainment_official
    & Facebook Page CWR Entertainment

    Like..Comment..Share..
    Dan Bole Tekan Link Kat Bio
    Untuk Follow Channel Youtube...
    Utk Korg Tgk Semua
    Episod Drama CSL
    πŸŽ₯🎬πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
    Credit:
    [Team CWR]
    Follow Instagram:
    @cwrentertainment_official
    @chewanramzul
    @mk_solehah
    @faid.lee
    @zuzunasrd
    @zuera_zuraida
    Credit:
    [Sponsor]
    Follow Instagram:
    @cwrexclusive
    @loocallviral_official
    Credit:
    [Talent]
    Follow Instagram:
    @hanyy_nazeri
    @kak_keju
    @jaejsny08
    @zulfiqamaarof
    @iamqaseh_ahmad

    Credit:
    [Makeup Artis]
    Follow Instagram:
    @redbeauty_hq
    Credit:
    [Equipment]
    Follow Instagram:
    @ridzuanhamzah_

    Credit:
    [Location Shooting]
    Follow Instagram:
    @whitehousecafe.kl
    @pokok.kl
    @tigerlilybybh

    #cwrentertainmentofficial
    #cwrexclusive #loocallviralofficial #teamCWR #youtubedrama #shortfilmyoutube #vlog #trailer #bts #dramasangat #dramasepetang #dramaviral #dramafever #dramaqueen #dramatic #dramachallenge #challenge #review #mukbang #traveling #parody #pickuplines #malaysiaviners #lawakgram #motifviral #motifviralmalaysia #viralogy #hiburan @autoterhibur #tiktok #tiktokindo @tiktok.malaysia @hotfm976 @era.je @ohmedia @himpunanbahanlawak @lelakivsperempuanvideo @astrolawatni

  •  12  0  4 hours ago
  • Jom belajar cara sebut nama korang dalam bahasa cinaπŸ‡¨πŸ‡³, cuba komen apa nama cina korang. Jangan lupa tag 3 kawan korang!
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
β€’Follow: @sepeksssssssss._
(semoga terhibur βœ…πŸ€—)
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
Credit: jommandarin / tiktokπŸ“±
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
β€’{πŸ‘»} komen & post story
β€’{πŸ“Œ} tag kawan korang
β€’{πŸ‘πŸΌ} jangan lupa like
β€’{⌨️} jangan lupa check story
β€’{πŸ“₯} support 9k
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Jangan lupa pula follow @sepeksssssssss._ nanti banyak lagi video menarik akan di upload setiap hari,
ʟΙͺᴋᴇ πŸ’• // κœ±Κœα΄€Κ€α΄‡ πŸ•ŠοΈ // α΄›α΄€Ι’ πŸŽ‰ // ꜰᴏʟʟᴏᴑ πŸ’«
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
#budaksekolah #igbudaknerd #makcikbawang #kiniviral #videojiwang #motifviralmalaysia  #videosedih #lawakviral #nakngepek  #tiktokviral #repost #trending #iglelakivsperempuan #fff #brocuba #igbudaknakal #igbudaknerd #ayatpasrah #lawakhambar #lawaksavage #lawakbodoh #videojiwangviral #tiktok #budaksekolah #lagujiwang #sentapbeb #lagusedih #atukpesanchannel #motifviral #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #atukpesanchannel
  • Jom belajar cara sebut nama korang dalam bahasa cinaπŸ‡¨πŸ‡³, cuba komen apa nama cina korang. Jangan lupa tag 3 kawan korang!
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    β€’Follow: @sepeksssssssss._
    (semoga terhibur βœ…πŸ€—)
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    Credit: jommandarin / tiktokπŸ“±
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    β€’{πŸ‘»} komen & post story
    β€’{πŸ“Œ} tag kawan korang
    β€’{πŸ‘πŸΌ} jangan lupa like
    β€’{⌨️} jangan lupa check story
    β€’{πŸ“₯} support 9k
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    Jangan lupa pula follow @sepeksssssssss._ nanti banyak lagi video menarik akan di upload setiap hari,
    ʟΙͺᴋᴇ πŸ’• // κœ±Κœα΄€Κ€α΄‡ πŸ•ŠοΈ // α΄›α΄€Ι’ πŸŽ‰ // ꜰᴏʟʟᴏᴑ πŸ’«
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    #budaksekolah #igbudaknerd #makcikbawang #kiniviral #videojiwang #motifviralmalaysia #videosedih #lawakviral #nakngepek #tiktokviral #repost #trending #iglelakivsperempuan #fff #brocuba #igbudaknakal #igbudaknerd #ayatpasrah #lawakhambar #lawaksavage #lawakbodoh #videojiwangviral #tiktok #budaksekolah #lagujiwang #sentapbeb #lagusedih #atukpesanchannel #motifviral #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #atukpesanchannel

  •  671  75  4 hours ago
  • πŸ€ͺ‼️CLOSE UP‼️πŸ€ͺ
.
Dear nak? Tengok gambar sebelum ni untuk full detail & click link at bio for fast respond🌹! πŸ’œ.
.
#knitwearmurahmalaysia #knitwearmurah #handsockmurah #dyxy #dyxycosmetics #meeracle #lawak #lawakhambar #kahwin #dianzvitamin #dianz #tudungbawal #giveawaymalaysia #lensamatamurah #nilofa #begtanganmurah #asyraffcosmeticsselangor #ainaabeauty #nsabeautyagent #ainaserum #furaiha #shawltutorial #bawaltutorial #bougasbeauty #sephia #jommasuktv #viral #motifviralmalaysia #knitwearmalaysia #wawacosmetics
  • πŸ€ͺ‼️CLOSE UP‼️πŸ€ͺ
    .
    Dear nak? Tengok gambar sebelum ni untuk full detail & click link at bio for fast respond🌹! πŸ’œ.
    .
    #knitwearmurahmalaysia #knitwearmurah #handsockmurah #dyxy #dyxycosmetics #meeracle #lawak #lawakhambar #kahwin #dianzvitamin #dianz #tudungbawal #giveawaymalaysia #lensamatamurah #nilofa #begtanganmurah #asyraffcosmeticsselangor #ainaabeauty #nsabeautyagent #ainaserum #furaiha #shawltutorial #bawaltutorial #bougasbeauty #sephia #jommasuktv #viral #motifviralmalaysia #knitwearmalaysia #wawacosmetics

  •  4  0  4 hours ago
  • Pergi manaΒ² bawak buah siapΒ² letak je dalam beg so senang on time boleh snacking, x perlu risau dah if x jumpa gerai jual buah ke apa dan ni pun salah satu cara nk elak kita snacking makanan yg merapu jugak✌️....
.
.
.
.
Pendaftaran untuk kemasukkan next season, sesi ogos utk program kurus online coaching dah pun dibuka tau, klik link di bio ig @liena_rahim utk detail mengenai program kurus online coaching
.
 #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #sayasukamakan #cuticutimalaysia #kakimakan #motifviralmalaysia #motifviral #senangterhibur #bellieellish #turunberatonline #bajuraya #leeyanarahman #tiktok #spice #naelofarhijab #jubahbesar #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #coaclinarahim #turunberatbadan
  • Pergi manaΒ² bawak buah siapΒ² letak je dalam beg so senang on time boleh snacking, x perlu risau dah if x jumpa gerai jual buah ke apa dan ni pun salah satu cara nk elak kita snacking makanan yg merapu jugak✌️....
    .
    .
    .
    .
    Pendaftaran untuk kemasukkan next season, sesi ogos utk program kurus online coaching dah pun dibuka tau, klik link di bio ig @liena_rahim utk detail mengenai program kurus online coaching
    .
    #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #sayasukamakan #cuticutimalaysia #kakimakan #motifviralmalaysia #motifviral #senangterhibur #bellieellish #turunberatonline #bajuraya #leeyanarahman #tiktok #spice #naelofarhijab #jubahbesar #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #coaclinarahim #turunberatbadan

  •  4  0  5 hours ago
  • πŸ€ͺ‼️CLOSE UP‼️πŸ€ͺ
.
Dear nak? Tengok gambar sebelum ni untuk full detail & click link at bio for fast respond🌹! πŸ’œ.
.
#knitwearmurahmalaysia #knitwearmurah #handsockmurah #dyxy #dyxycosmetics #meeracle #lawak #lawakhambar #kahwin #dianzvitamin #dianz #tudungbawal #giveawaymalaysia #lensamatamurah #nilofa #begtanganmurah #asyraffcosmeticsselangor #ainaabeauty #nsabeautyagent #ainaserum #furaiha #shawltutorial #bawaltutorial #bougasbeauty #sephia #jommasuktv #viral #motifviralmalaysia #knitwearmalaysia #wawacosmetics
  • πŸ€ͺ‼️CLOSE UP‼️πŸ€ͺ
    .
    Dear nak? Tengok gambar sebelum ni untuk full detail & click link at bio for fast respond🌹! πŸ’œ.
    .
    #knitwearmurahmalaysia #knitwearmurah #handsockmurah #dyxy #dyxycosmetics #meeracle #lawak #lawakhambar #kahwin #dianzvitamin #dianz #tudungbawal #giveawaymalaysia #lensamatamurah #nilofa #begtanganmurah #asyraffcosmeticsselangor #ainaabeauty #nsabeautyagent #ainaserum #furaiha #shawltutorial #bawaltutorial #bougasbeauty #sephia #jommasuktv #viral #motifviralmalaysia #knitwearmalaysia #wawacosmetics

  •  3  0  5 hours ago
  • Kalau nk makan ayam pilihan terbaik adalah bahagian dada tapi untuk yang serius nak turunkan berat dan lemak dgn lebih laju, elakkan makan ayam lebih dari sekali seminggu tau sbb ayam ni biasanya ada disuntik satu hormon da  hormon tu biasa mengganggu proses utk turunkan berat dgn lebih laju,..
.
Bagi wanita yg ada masalah hormon pun x galakkan utk ambil ayam selalu, sekali seminggu dh ok.. Boleh lebihkan protien dari ikan ataupun protien dari sumber tumbuhan ✌️
.
.
Lina rahim 60169865592
.
 #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #sayasukamakan #cuticutimalaysia #kakimakan #motifviralmalaysia #motifviral #senangterhibur #bellieellish #turunberatonline #bajuraya #leeyanarahman #tiktok #spice #naelofarhijab #jubahbesar #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #coaclinarahim #turunberatbadan
  • Kalau nk makan ayam pilihan terbaik adalah bahagian dada tapi untuk yang serius nak turunkan berat dan lemak dgn lebih laju, elakkan makan ayam lebih dari sekali seminggu tau sbb ayam ni biasanya ada disuntik satu hormon da hormon tu biasa mengganggu proses utk turunkan berat dgn lebih laju,..
    .
    Bagi wanita yg ada masalah hormon pun x galakkan utk ambil ayam selalu, sekali seminggu dh ok.. Boleh lebihkan protien dari ikan ataupun protien dari sumber tumbuhan ✌️
    .
    .
    Lina rahim 60169865592
    .
    #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #sayasukamakan #cuticutimalaysia #kakimakan #motifviralmalaysia #motifviral #senangterhibur #bellieellish #turunberatonline #bajuraya #leeyanarahman #tiktok #spice #naelofarhijab #jubahbesar #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #coaclinarahim #turunberatbadan

  •  5  0  7 hours ago
  • Kalau Nekad Tak Rasa Susahkan
.
Bila kita nak buat sesuatu baik nak belajar tinggi, nak SIHAT, nak tenang atau nak simpan duit, IMPIAN tu kena ada dan MESTILAH disusuli dengan tindakan. Takkan kemana IMPAN tanpa BUAT sesuatukan
.
Turn ON notification anda, agar anda tak ketinggalan posting berkenaan tips2 atau info diet dan pemakanan sihat daripada saya
.
Slot untuk cabaran turun berat badan DIBUKA untuk sesi kedua July 2020 
.
Sila click link di bio ig @syarifah__aina untuk info lanjut atau whatsapp saya ke 016-425 3020 
.
T.E.A.M POWERFITMALAYSIA
.
#dietsehat #dietkenyang #dietenak #dietsihat #dietmulaibesok #dietmurah #dietcepat #turunberatbadan #turunberat #kebayamerah #nakkurus #kuruscepat #tv3 #onlinecoach #bhonline #kurusdarirumah #turun5kgsebulan #coachsyarifahaina #jomkurus #jomkurusonline #tipskurus #menudiet #motifviralmalaysia #atasimasalahgemuk #jubahmurah #homeworktpfm #jubah #jubahmuslimah #jubahcantik #ctdk
  • Kalau Nekad Tak Rasa Susahkan
    .
    Bila kita nak buat sesuatu baik nak belajar tinggi, nak SIHAT, nak tenang atau nak simpan duit, IMPIAN tu kena ada dan MESTILAH disusuli dengan tindakan. Takkan kemana IMPAN tanpa BUAT sesuatukan
    .
    Turn ON notification anda, agar anda tak ketinggalan posting berkenaan tips2 atau info diet dan pemakanan sihat daripada saya
    .
    Slot untuk cabaran turun berat badan DIBUKA untuk sesi kedua July 2020
    .
    Sila click link di bio ig @syarifah__aina untuk info lanjut atau whatsapp saya ke 016-425 3020
    .
    T.E.A.M POWERFITMALAYSIA
    .
    #dietsehat #dietkenyang #dietenak #dietsihat #dietmulaibesok #dietmurah #dietcepat #turunberatbadan #turunberat #kebayamerah #nakkurus #kuruscepat #tv3 #onlinecoach #bhonline #kurusdarirumah #turun5kgsebulan #coachsyarifahaina #jomkurus #jomkurusonline #tipskurus #menudiet #motifviralmalaysia #atasimasalahgemuk #jubahmurah #homeworktpfm #jubah #jubahmuslimah #jubahcantik #ctdk

  •  19  0  10 hours ago
  • Korang mesti pernah tengok gambar budak ni kan?😱Jangan lupa tag kawan korang!πŸ’š
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
β€’Follow: @sepeksssssssss._
(semoga terhibur βœ…πŸ€—)
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
Credit: ashmagic / tiktokπŸ“±
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
β€’{πŸ‘»} komen & post story
β€’{πŸ“Œ} tag kawan korang
β€’{πŸ‘πŸΌ} jangan lupa like
β€’{⌨️} jangan lupa check story
β€’{πŸ“₯} support 9k
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Jangan lupa pula follow @sepeksssssssss._ nanti banyak lagi video menarik akan di upload setiap hari,
ʟΙͺᴋᴇ πŸ’• // κœ±Κœα΄€Κ€α΄‡ πŸ•ŠοΈ // α΄›α΄€Ι’ πŸŽ‰ // ꜰᴏʟʟᴏᴑ πŸ’«
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
#budaksekolah #igbudaknerd #makcikbawang #kiniviral #videojiwang #motifviralmalaysia  #videosedih #lawakviral #nakngepek  #tiktokviral #repost #trending #iglelakivsperempuan #fff #brocuba #igbudaknakal #igbudaknerd #ayatpasrah #lawakhambar #lawaksavage #lawakbodoh #videojiwangviral #tiktok #budaksekolah #lagujiwang #sentapbeb #lagusedih #atukpesanchannel #motifviral #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #atukpesanchannel
  • Korang mesti pernah tengok gambar budak ni kan?😱Jangan lupa tag kawan korang!πŸ’š
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    β€’Follow: @sepeksssssssss._
    (semoga terhibur βœ…πŸ€—)
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    Credit: ashmagic / tiktokπŸ“±
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    β€’{πŸ‘»} komen & post story
    β€’{πŸ“Œ} tag kawan korang
    β€’{πŸ‘πŸΌ} jangan lupa like
    β€’{⌨️} jangan lupa check story
    β€’{πŸ“₯} support 9k
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    Jangan lupa pula follow @sepeksssssssss._ nanti banyak lagi video menarik akan di upload setiap hari,
    ʟΙͺᴋᴇ πŸ’• // κœ±Κœα΄€Κ€α΄‡ πŸ•ŠοΈ // α΄›α΄€Ι’ πŸŽ‰ // ꜰᴏʟʟᴏᴑ πŸ’«
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    #budaksekolah #igbudaknerd #makcikbawang #kiniviral #videojiwang #motifviralmalaysia #videosedih #lawakviral #nakngepek #tiktokviral #repost #trending #iglelakivsperempuan #fff #brocuba #igbudaknakal #igbudaknerd #ayatpasrah #lawakhambar #lawaksavage #lawakbodoh #videojiwangviral #tiktok #budaksekolah #lagujiwang #sentapbeb #lagusedih #atukpesanchannel #motifviral #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #atukpesanchannel

  •  6,957  68  11 hours ago
  • .
.
Hye BFFrians Kesayangan hambaπŸ™‹πŸΏβ€β™€οΈβ€

Nak gebuss gevasss luar dalam?
Meh sini Kak Oya share secret Kak Oya yang dah umur 40 an anak dah 4 tapi masih maintain macam dulu tauπŸ™ˆπŸ€£

Rahsianya adalah sesudu Mutyara setiap malam setengah jam sebelum Kak Oya beradu tauπŸ’€

Just 3 simple step sahaja u all!
Sup sap sup sap besok pagi kompom lawas, cergas bertenaga,awet muda sungguh tak tipu tauπŸ˜‰

Let's try me Mutyara because i am worth itπŸ’š
.
@tyaarifinnw
.
.
#azizanosman
#Spontanazizan #najibassadok #najibrazak #tunm
#jutawan #juanpablo #hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory #mstaronline #flappybird
#pujaanhatikanda #malaysia
#astrogempak #Elrahexclusive 
#paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia
#Nakubahhidup #lawakteroks
#motifviralmalaysia #igshopmalaysia #tv3 #tv9 #majalahnona
  • .
    .
    Hye BFFrians Kesayangan hambaπŸ™‹πŸΏβ€β™€οΈβ€

    Nak gebuss gevasss luar dalam?
    Meh sini Kak Oya share secret Kak Oya yang dah umur 40 an anak dah 4 tapi masih maintain macam dulu tauπŸ™ˆπŸ€£

    Rahsianya adalah sesudu Mutyara setiap malam setengah jam sebelum Kak Oya beradu tauπŸ’€

    Just 3 simple step sahaja u all!
    Sup sap sup sap besok pagi kompom lawas, cergas bertenaga,awet muda sungguh tak tipu tauπŸ˜‰

    Let's try me Mutyara because i am worth itπŸ’š
    .
    @tyaarifinnw
    .
    .
    #azizanosman
    #Spontanazizan #najibassadok #najibrazak #tunm
    #jutawan #juanpablo #hadifayyadh
    #lawakhangit
    #instastory #mstaronline #flappybird
    #pujaanhatikanda #malaysia
    #astrogempak #Elrahexclusive
    #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia
    #Nakubahhidup #lawakteroks
    #motifviralmalaysia #igshopmalaysia #tv3 #tv9 #majalahnona

  •  1  0  16 hours ago
  • .
Pantang bersalin: Memang ada banyak pantang larang korang perlu ikut.
.
Memang  jadi lumrah, selepas bersalin,ibu-ibu baru wajib berpantang  samada dari sudut makanan, pergerakan mahupun penjagaan fizikal badan.
.
CARA BERPANTANG SELEPAS BERSALIN:
.
1)Memakai Bengkung
2)Bertungku
3)Minum Jamu Dan Ubat Periuk
4)Berurut
5)Makan Banyak Sayuran Dan Ulaman
6)Makan Sup Ikan Haruan
.
Pantang bersalin memang susah namun ia tetap perlu diamalkan.
.
Actually bagus tau pantang ni dapat membantu pemulihan dalaman dan luaran selain memberikan rehat yang secukupnya serta menyokong proses pemulihan dalam badan.
.
Memang nampak berat remeh untuk berpantang tapi kesannya bila tak jaga akan nampak ketika wanita dah berusia 30an.
.
~Semoga Bermanfaat~πŸ’š
.
@ttyaarifinnw
.
.
#azizanosman
#Spontanazizan #najibassadok #najibrazak #tunm
#jutawan #juanpablo #hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory #mstaronline #flappybird
#pujaanhatikanda #malaysia
#astrogempak #Elrahexclusive 
#paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia
#Nakubahhidup #lawakteroks
#motifviralmalaysia #igshopmalaysia #tv3 #tv9 #majalahnona
  • .
    Pantang bersalin: Memang ada banyak pantang larang korang perlu ikut.
    .
    Memang jadi lumrah, selepas bersalin,ibu-ibu baru wajib berpantang samada dari sudut makanan, pergerakan mahupun penjagaan fizikal badan.
    .
    CARA BERPANTANG SELEPAS BERSALIN:
    .
    1)Memakai Bengkung
    2)Bertungku
    3)Minum Jamu Dan Ubat Periuk
    4)Berurut
    5)Makan Banyak Sayuran Dan Ulaman
    6)Makan Sup Ikan Haruan
    .
    Pantang bersalin memang susah namun ia tetap perlu diamalkan.
    .
    Actually bagus tau pantang ni dapat membantu pemulihan dalaman dan luaran selain memberikan rehat yang secukupnya serta menyokong proses pemulihan dalam badan.
    .
    Memang nampak berat remeh untuk berpantang tapi kesannya bila tak jaga akan nampak ketika wanita dah berusia 30an.
    .
    ~Semoga Bermanfaat~πŸ’š
    .
    @ttyaarifinnw
    .
    .
    #azizanosman
    #Spontanazizan #najibassadok #najibrazak #tunm
    #jutawan #juanpablo #hadifayyadh
    #lawakhangit
    #instastory #mstaronline #flappybird
    #pujaanhatikanda #malaysia
    #astrogempak #Elrahexclusive
    #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia
    #Nakubahhidup #lawakteroks
    #motifviralmalaysia #igshopmalaysia #tv3 #tv9 #majalahnona

  •  3  0  17 hours ago
  • πŸ’₯ π™‡π˜Όπ™π˜Όπ™ 𝙆𝙀 π™‰π˜Όπ™† π™π™€π™‡π˜Όπ™‰ π™…π™π™Ž π˜Ώπ˜Όπ™π™‰ π˜½π™€π™π™„π™† 𝙔𝙂 π™‹π˜Όπ™ƒπ™„π™ 𝙏𝙐??
.
.
Yg ni kite bagi awk telan dgn daun² sekali. Haaa nak susah apa xyah pk pahit. Semua dikapsulkan jer 😍
.
P/S : COD JB
.
𝙆𝙇𝙄𝙆 𝙇𝙄𝙉𝙆 π˜Ώπ™„ π˜½π™„π™Š 𝙐𝙉𝙏𝙐𝙆 π™Žπ˜Όπ™”π˜Ό π˜½π˜Όπ™‰π™π™
.
.
#ndlife #ejendiperlukan #stokisndlifeJB #testimoniNdlifeNs #daunbetik #kapsuldaunbetik #jusdaunbetik #denggi #denggiberdarah #demam #demamdenggi #milkbooster #codJB #hospitalkerajaan #produkviral #trendingmalaysia #bajumuslimahmurah #tudungbawal #herba #motifviralmalaysia #seribusatucerita #nakkongsi #kakishare #supketam #hospitalsultanahaminah #hospitalsultanismail 
#himpunanlawakmalaysia
  • πŸ’₯ π™‡π˜Όπ™π˜Όπ™ 𝙆𝙀 π™‰π˜Όπ™† π™π™€π™‡π˜Όπ™‰ π™…π™π™Ž π˜Ώπ˜Όπ™π™‰ π˜½π™€π™π™„π™† 𝙔𝙂 π™‹π˜Όπ™ƒπ™„π™ 𝙏𝙐??
    .
    .
    Yg ni kite bagi awk telan dgn daun² sekali. Haaa nak susah apa xyah pk pahit. Semua dikapsulkan jer 😍
    .
    P/S : COD JB
    .
    𝙆𝙇𝙄𝙆 𝙇𝙄𝙉𝙆 π˜Ώπ™„ π˜½π™„π™Š 𝙐𝙉𝙏𝙐𝙆 π™Žπ˜Όπ™”π˜Ό π˜½π˜Όπ™‰π™π™
    .
    .
    #ndlife #ejendiperlukan #stokisndlifeJB #testimoniNdlifeNs #daunbetik #kapsuldaunbetik #jusdaunbetik #denggi #denggiberdarah #demam #demamdenggi #milkbooster #codJB #hospitalkerajaan #produkviral #trendingmalaysia #bajumuslimahmurah #tudungbawal #herba #motifviralmalaysia #seribusatucerita #nakkongsi #kakishare #supketam #hospitalsultanahaminah #hospitalsultanismail
    #himpunanlawakmalaysia

  •  1  0  19 hours ago
  • Tengok sampai habis guys! Siapa pernah meniru guna kalkulatorπŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈπŸ€ͺ
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
β€’Follow: @sepeksssssssss._
(semoga terhibur βœ…πŸ€—)
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
Credit: sonicwebs / tiktokπŸ“±
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
β€’{πŸ‘»} komen & post story
β€’{πŸ“Œ} tag kawan korang
β€’{πŸ‘πŸΌ} jangan lupa like
β€’{⌨️} jangan lupa check story
β€’{πŸ“₯} support 9k
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Jangan lupa pula follow @sepeksssssssss._ nanti banyak lagi video menarik akan di upload setiap hari,
ʟΙͺᴋᴇ πŸ’• // κœ±Κœα΄€Κ€α΄‡ πŸ•ŠοΈ // α΄›α΄€Ι’ πŸŽ‰ // ꜰᴏʟʟᴏᴑ πŸ’«
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
#budaksekolah #igbudaknerd #makcikbawang #kiniviral #videojiwang #motifviralmalaysia  #videosedih #lawakviral #nakngepek  #tiktokviral #repost #trending #iglelakivsperempuan #fff #igbudaknakal #igbudaknerd #ayatpasrah #lawakhambar #lawaksavage #lawakbodoh #videojiwangviral #tiktok #budaksekolah #lagujiwang #sentapbeb #lagusedih #atukpesanchannel #motifviral #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #atukpesanchannel
  • Tengok sampai habis guys! Siapa pernah meniru guna kalkulatorπŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈπŸ€ͺ
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    β€’Follow: @sepeksssssssss._
    (semoga terhibur βœ…πŸ€—)
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    Credit: sonicwebs / tiktokπŸ“±
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    β€’{πŸ‘»} komen & post story
    β€’{πŸ“Œ} tag kawan korang
    β€’{πŸ‘πŸΌ} jangan lupa like
    β€’{⌨️} jangan lupa check story
    β€’{πŸ“₯} support 9k
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    Jangan lupa pula follow @sepeksssssssss._ nanti banyak lagi video menarik akan di upload setiap hari,
    ʟΙͺᴋᴇ πŸ’• // κœ±Κœα΄€Κ€α΄‡ πŸ•ŠοΈ // α΄›α΄€Ι’ πŸŽ‰ // ꜰᴏʟʟᴏᴑ πŸ’«
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    #budaksekolah #igbudaknerd #makcikbawang #kiniviral #videojiwang #motifviralmalaysia #videosedih #lawakviral #nakngepek #tiktokviral #repost #trending #iglelakivsperempuan #fff #igbudaknakal #igbudaknerd #ayatpasrah #lawakhambar #lawaksavage #lawakbodoh #videojiwangviral #tiktok #budaksekolah #lagujiwang #sentapbeb #lagusedih #atukpesanchannel #motifviral #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #atukpesanchannel

  •  5,715  73  19 hours ago
  • πŸ’₯ π™‹π™‡π˜Όπ™π™‡π™€π™ π™‰π˜Όπ™„π™†!! Alhamdulillah.. 🀲
.
.
KAPSUL DAUN BETIK NDLIFE:
.
βœ”οΈ Kapsul mudah telan
βœ”οΈ Tak pahit mcm jus
βœ”οΈ Tak rasa nak muntah sbb tak pahit
βœ”οΈ Harga murah
βœ”οΈ Cepat kesan
βœ”οΈ LULUS KKM, HALAL JAKIM
.
P/S : COD JB
.
𝙆𝙇𝙄𝙆 𝙇𝙄𝙉𝙆 π˜Ώπ™„ π˜½π™„π™Š 𝙐𝙉𝙏𝙐𝙆 π™Žπ˜Όπ™”π˜Ό π˜½π˜Όπ™‰π™π™
  • πŸ’₯ π™‹π™‡π˜Όπ™π™‡π™€π™ π™‰π˜Όπ™„π™†!! Alhamdulillah.. 🀲
    .
    .
    KAPSUL DAUN BETIK NDLIFE:
    .
    βœ”οΈ Kapsul mudah telan
    βœ”οΈ Tak pahit mcm jus
    βœ”οΈ Tak rasa nak muntah sbb tak pahit
    βœ”οΈ Harga murah
    βœ”οΈ Cepat kesan
    βœ”οΈ LULUS KKM, HALAL JAKIM
    .
    P/S : COD JB
    .
    𝙆𝙇𝙄𝙆 𝙇𝙄𝙉𝙆 π˜Ώπ™„ π˜½π™„π™Š 𝙐𝙉𝙏𝙐𝙆 π™Žπ˜Όπ™”π˜Ό π˜½π˜Όπ™‰π™π™

  •  185  60  20 hours ago
  • πŸ’₯ π™‡π˜Όπ™π˜Όπ™ 𝙆𝙀 π™‰π˜Όπ™† π™π™€π™‡π˜Όπ™‰ π™…π™π™Ž π˜Ώπ˜Όπ™π™‰ π˜½π™€π™π™„π™† 𝙔𝙂 π™‹π˜Όπ™ƒπ™„π™ 𝙏𝙐??
.
.
Yg ni kite bagi awk telan dgn daun² sekali. Haaa nak susah apa xyah pk pahit. Semua dikapsulkan jer 😍
.
P/S : COD JB
.
𝙆𝙇𝙄𝙆 𝙇𝙄𝙉𝙆 π˜Ώπ™„ π˜½π™„π™Š 𝙐𝙉𝙏𝙐𝙆 π™Žπ˜Όπ™”π˜Ό π˜½π˜Όπ™‰π™π™
.
.
#ndlife #ejendiperlukan #stokisndlifeJB #testimoniNdlifeNs #daunbetik #kapsuldaunbetik #jusdaunbetik #denggi #denggiberdarah #demam #demamdenggi #milkbooster #codJB #hospitalkerajaan #produkviral #trendingmalaysia #bajumuslimahmurah #tudungbawal #herba #motifviralmalaysia #seribusatucerita #nakkongsi #kakishare #supketam #hospitalsultanahaminah #hospitalsultanismail 
#himpunanlawakmalaysia
  • πŸ’₯ π™‡π˜Όπ™π˜Όπ™ 𝙆𝙀 π™‰π˜Όπ™† π™π™€π™‡π˜Όπ™‰ π™…π™π™Ž π˜Ώπ˜Όπ™π™‰ π˜½π™€π™π™„π™† 𝙔𝙂 π™‹π˜Όπ™ƒπ™„π™ 𝙏𝙐??
    .
    .
    Yg ni kite bagi awk telan dgn daun² sekali. Haaa nak susah apa xyah pk pahit. Semua dikapsulkan jer 😍
    .
    P/S : COD JB
    .
    𝙆𝙇𝙄𝙆 𝙇𝙄𝙉𝙆 π˜Ώπ™„ π˜½π™„π™Š 𝙐𝙉𝙏𝙐𝙆 π™Žπ˜Όπ™”π˜Ό π˜½π˜Όπ™‰π™π™
    .
    .
    #ndlife #ejendiperlukan #stokisndlifeJB #testimoniNdlifeNs #daunbetik #kapsuldaunbetik #jusdaunbetik #denggi #denggiberdarah #demam #demamdenggi #milkbooster #codJB #hospitalkerajaan #produkviral #trendingmalaysia #bajumuslimahmurah #tudungbawal #herba #motifviralmalaysia #seribusatucerita #nakkongsi #kakishare #supketam #hospitalsultanahaminah #hospitalsultanismail
    #himpunanlawakmalaysia

  •  2  0  20 hours ago
  • Posted @withregram β€’ @bodydream_ezzah.konchong 5 sebab/punca utama kenapa Gemukkk :
πŸ”₯ Malas Bersenam
πŸ”₯ Nafsu
πŸ”₯ Alasan
πŸ”₯ Stress
πŸ”₯ Tak cuba π‘ͺ𝑢π‘ͺ𝑢 𝑯𝑢𝑻𝒁 & 𝑩𝑬𝑳𝑳𝑨 𝑺𝑸𝑼𝑬𝑬𝒁 (DETOX)
.
Fast Action Fast Results!
Dapatkan segera!
So, bila pulak uols yang tak start start lagi??
JOM BUAT SAMPAI JADI πŸ’ͺ🏻😊
.
Tak perlu fikir panjang lagi!
Ramai da berjaya hasil cuba2 π‘ͺ𝑢π‘ͺ𝑢 𝑯𝑢𝑻𝒁 & 𝑩𝑬𝑳𝑳𝑨 𝑺𝑸𝑼𝑬𝑬𝒁 (DETOX) tau‼️
.
Tunggu apa lagi??
JANGAN TUNGGU HABIS PROMO BARU NAK GRAB TAU‼️

Follow us:
⏩@bodydream.syuk
⏩@bodydream.syuk
⏩@bodydream.syuk
⏩@bodydream.syuk
β–ΆTurn on post notification
πŸ“±Link di bio untuk Ws!

πŸ“žWhatsApp 017 - 5809401
πŸ“žWhatsApp 017 - 5809401
πŸ“žWhatsApp 017 - 5809401

#kuruscepat 
#stayhealthy 
#tipskurus 
#sayanakslim 
#nakubahhidup 
#kurusbadan 
#kurustanpalapar 
#detox 
#kurustanpadiet 
#nakkurus 
#kurussihat 
#sayanakkurus 
#jomkurussihat 
#turunberatbadan 
#tipturunberatbadan 
#lawakhangit
#instastory
#menudiet 
#trendinginmalaysia 
#cocohotz 
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
#bodydreamkanada 
#stokisbodydream
  • Posted @withregram β€’ @bodydream_ezzah.konchong 5 sebab/punca utama kenapa Gemukkk :
    πŸ”₯ Malas Bersenam
    πŸ”₯ Nafsu
    πŸ”₯ Alasan
    πŸ”₯ Stress
    πŸ”₯ Tak cuba π‘ͺ𝑢π‘ͺ𝑢 𝑯𝑢𝑻𝒁 & 𝑩𝑬𝑳𝑳𝑨 𝑺𝑸𝑼𝑬𝑬𝒁 (DETOX)
    .
    Fast Action Fast Results!
    Dapatkan segera!
    So, bila pulak uols yang tak start start lagi??
    JOM BUAT SAMPAI JADI πŸ’ͺ🏻😊
    .
    Tak perlu fikir panjang lagi!
    Ramai da berjaya hasil cuba2 π‘ͺ𝑢π‘ͺ𝑢 𝑯𝑢𝑻𝒁 & 𝑩𝑬𝑳𝑳𝑨 𝑺𝑸𝑼𝑬𝑬𝒁 (DETOX) tau‼️
    .
    Tunggu apa lagi??
    JANGAN TUNGGU HABIS PROMO BARU NAK GRAB TAU‼️

    Follow us:
    ⏩@bodydream.syuk
    ⏩@bodydream.syuk
    ⏩@bodydream.syuk
    ⏩@bodydream.syuk
    β–ΆTurn on post notification
    πŸ“±Link di bio untuk Ws!

    πŸ“žWhatsApp 017 - 5809401
    πŸ“žWhatsApp 017 - 5809401
    πŸ“žWhatsApp 017 - 5809401

    #kuruscepat
    #stayhealthy
    #tipskurus
    #sayanakslim
    #nakubahhidup
    #kurusbadan
    #kurustanpalapar
    #detox
    #kurustanpadiet
    #nakkurus
    #kurussihat
    #sayanakkurus
    #jomkurussihat
    #turunberatbadan
    #tipturunberatbadan
    #lawakhangit
    #instastory
    #menudiet
    #trendinginmalaysia
    #cocohotz
    #paidreviewmalaysia
    #igreviewmalaysia
    #motifviralmalaysia
    #igshopmalaysia
    #tv3
    #tv9
    #bodydreamkanada
    #stokisbodydream

  •  7  0  20 hours ago
  • COACH NAK DIET BOLEH MAKAN KICAP TAK???? πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”
.
Jawapan➑️ kalau serius nak turunkan berat badan please elakkan dulu ye sebab Kicap, dan segala sos kebiasaan tinggi gula dan garam yg boleh menyebabkan water rentation ataupun gemuk air jadi seeloknya elakkan
..
.
.
Pendaftaran untuk kemasukkan next season, sesi ogos dah pun dibuka... Klik link di bio ig @liena_rahim utk detail mengenai program kurus online coaching
.
Lina rahim 60169865592
.
 #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #sayasukamakan #cuticutimalaysia #kakimakan #motifviralmalaysia #motifviral #senangterhibur #bellieellish #turunberatonline #bajuraya #leeyanarahman #tiktok #spice #naelofarhijab #jubahbesar #kurusdarirumah #kurussihat #coaclinarahim #bawalexclusive #eathealthy #turunberatbadan
  • COACH NAK DIET BOLEH MAKAN KICAP TAK???? πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”
    .
    Jawapan➑️ kalau serius nak turunkan berat badan please elakkan dulu ye sebab Kicap, dan segala sos kebiasaan tinggi gula dan garam yg boleh menyebabkan water rentation ataupun gemuk air jadi seeloknya elakkan
    ..
    .
    .
    Pendaftaran untuk kemasukkan next season, sesi ogos dah pun dibuka... Klik link di bio ig @liena_rahim utk detail mengenai program kurus online coaching
    .
    Lina rahim 60169865592
    .
    #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #sayasukamakan #cuticutimalaysia #kakimakan #motifviralmalaysia #motifviral #senangterhibur #bellieellish #turunberatonline #bajuraya #leeyanarahman #tiktok #spice #naelofarhijab #jubahbesar #kurusdarirumah #kurussihat #coaclinarahim #bawalexclusive #eathealthy #turunberatbadan

  •  2  0  21 hours ago
  • Fuh portion yg sempurna sekali, ada carbohidrat yg cukup, protien yg cukup, fiber, serat dan good fat yg baik....
.
Dan unbelievable plate ni dari peserta lelaki kami tau dalam program kurus online coaching 😍... Masya Allah cantik kejadian deco dan nampak sedap je masakan dia kan πŸ˜‹πŸ˜‹...
.
Dalam program kurus online coaching kita bukan je ajar mcm mn nk mkn dgn portion yg betul tapi kita jgk ajar mcm mn cara nk buat pilihan makanan dan masakan yg betulπŸ˜‹..
.
.
Pendaftaran untuk kemasukkan next season, sesi ogos dah pun dibuka, klik link di bio ig @liena_rahim utk detail mengenai program kurus online coaching
.
Lina rahim 60169865592
.
 #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #sayasukamakan #cuticutimalaysia #kakimakan #motifviralmalaysia #motifviral #senangterhibur #bellieellish #turunberatonline #bajuraya #leeyanarahman #tiktok #spice #naelofarhijab #jubahbesar #kurusdarirumah #kurussihat #coaclinarahim #bawalexclusive #eathealthy #turunberatbadan
  • Fuh portion yg sempurna sekali, ada carbohidrat yg cukup, protien yg cukup, fiber, serat dan good fat yg baik....
    .
    Dan unbelievable plate ni dari peserta lelaki kami tau dalam program kurus online coaching 😍... Masya Allah cantik kejadian deco dan nampak sedap je masakan dia kan πŸ˜‹πŸ˜‹...
    .
    Dalam program kurus online coaching kita bukan je ajar mcm mn nk mkn dgn portion yg betul tapi kita jgk ajar mcm mn cara nk buat pilihan makanan dan masakan yg betulπŸ˜‹..
    .
    .
    Pendaftaran untuk kemasukkan next season, sesi ogos dah pun dibuka, klik link di bio ig @liena_rahim utk detail mengenai program kurus online coaching
    .
    Lina rahim 60169865592
    .
    #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #sayasukamakan #cuticutimalaysia #kakimakan #motifviralmalaysia #motifviral #senangterhibur #bellieellish #turunberatonline #bajuraya #leeyanarahman #tiktok #spice #naelofarhijab #jubahbesar #kurusdarirumah #kurussihat #coaclinarahim #bawalexclusive #eathealthy #turunberatbadan

  •  3  0  22 hours ago
  • Perangai mak-mak! Betul tak?πŸ˜…
Jangan lupa tag kawan korang & post story!
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
β€’Follow: @sepeksssssssss._
(semoga terhibur βœ…πŸ€—)
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
Credit:  adammeatball / tiktokπŸ“±
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
β€’{πŸ‘»} komen & post story
β€’{πŸ“Œ} tag kawan korang
β€’{πŸ‘πŸΌ} jangan lupa like
β€’{⌨️} jangan lupa check story
β€’{πŸ“₯} support 9k
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Jangan lupa pula follow @sepeksssssssss._ nanti banyak lagi video menarik akan di upload setiap hari,
ʟΙͺᴋᴇ πŸ’• // κœ±Κœα΄€Κ€α΄‡ πŸ•ŠοΈ // α΄›α΄€Ι’ πŸŽ‰ // ꜰᴏʟʟᴏᴑ πŸ’«
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
#budaksekolah #igbudaknerd #makcikbawang #kiniviral #videojiwang #motifviralmalaysia  #videosedih #lawakviral #nakngepek #dakwahjentikhati #tiktokviral #repost #trending #iglelakivsperempuan #fff #igbudaknakal #igbudaknerd #ayatpasrah #lawakhambar #lawaksavage #lawakbodoh #videojiwangviral #tiktok #budaksekolah #lagujiwang #sentapbeb #lagusedih #atukpesanchannel #motifviral #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #atukpesanchannel
  • Perangai mak-mak! Betul tak?πŸ˜…
    Jangan lupa tag kawan korang & post story!
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    β€’Follow: @sepeksssssssss._
    (semoga terhibur βœ…πŸ€—)
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    Credit: adammeatball / tiktokπŸ“±
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    β€’{πŸ‘»} komen & post story
    β€’{πŸ“Œ} tag kawan korang
    β€’{πŸ‘πŸΌ} jangan lupa like
    β€’{⌨️} jangan lupa check story
    β€’{πŸ“₯} support 9k
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    Jangan lupa pula follow @sepeksssssssss._ nanti banyak lagi video menarik akan di upload setiap hari,
    ʟΙͺᴋᴇ πŸ’• // κœ±Κœα΄€Κ€α΄‡ πŸ•ŠοΈ // α΄›α΄€Ι’ πŸŽ‰ // ꜰᴏʟʟᴏᴑ πŸ’«
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    #budaksekolah #igbudaknerd #makcikbawang #kiniviral #videojiwang #motifviralmalaysia #videosedih #lawakviral #nakngepek #dakwahjentikhati #tiktokviral #repost #trending #iglelakivsperempuan #fff #igbudaknakal #igbudaknerd #ayatpasrah #lawakhambar #lawaksavage #lawakbodoh #videojiwangviral #tiktok #budaksekolah #lagujiwang #sentapbeb #lagusedih #atukpesanchannel #motifviral #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #atukpesanchannel

  •  3,886  40  13 July, 2020

Top #motifviralmalaysia Posts

  • Ni memang kebanggaan pengawas bila jumpa barang telarang time spotcheckπŸ˜‹πŸ“² Jangan lupa tag kawan korang!
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
β€’Follow: @sepeksssssssss._
(semoga terhibur βœ…πŸ€—)
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
β€’{πŸ‘»} komen & post story
β€’{πŸ“Œ} tag kawan korang
β€’{πŸ‘πŸΌ} jangan lupa like
β€’{⌨️} jangan lupa check story
β€’{πŸ“₯} support 9k
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Jangan lupa pula follow @sepeksssssssss._ nanti banyak lagi video menarik akan di upload setiap hari,
ʟΙͺᴋᴇ πŸ’• // κœ±Κœα΄€Κ€α΄‡ πŸ•ŠοΈ // α΄›α΄€Ι’ πŸŽ‰ // ꜰᴏʟʟᴏᴑ πŸ’«
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
#budaksekolah #igbudaknerd #makcikbawang #kiniviral #videojiwang #motifviralmalaysia  #videosedih #lawakviral #nakngepek #dakwahjentikhati #tiktokviral #repost #trending #iglelakivsperempuan #fff #igbudaknakal #igbudaknerd #ayatpasrah #lawakhambar #lawaksavage #lawakbodoh #videojiwangviral #tiktok #budaksekolah #lagujiwang #sentapbeb #lagusedih #atukpesanchannel #motifviral #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #atukpesanchannel
  • Ni memang kebanggaan pengawas bila jumpa barang telarang time spotcheckπŸ˜‹πŸ“² Jangan lupa tag kawan korang!
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    β€’Follow: @sepeksssssssss._
    (semoga terhibur βœ…πŸ€—)
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    β€’{πŸ‘»} komen & post story
    β€’{πŸ“Œ} tag kawan korang
    β€’{πŸ‘πŸΌ} jangan lupa like
    β€’{⌨️} jangan lupa check story
    β€’{πŸ“₯} support 9k
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    Jangan lupa pula follow @sepeksssssssss._ nanti banyak lagi video menarik akan di upload setiap hari,
    ʟΙͺᴋᴇ πŸ’• // κœ±Κœα΄€Κ€α΄‡ πŸ•ŠοΈ // α΄›α΄€Ι’ πŸŽ‰ // ꜰᴏʟʟᴏᴑ πŸ’«
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    #budaksekolah #igbudaknerd #makcikbawang #kiniviral #videojiwang #motifviralmalaysia #videosedih #lawakviral #nakngepek #dakwahjentikhati #tiktokviral #repost #trending #iglelakivsperempuan #fff #igbudaknakal #igbudaknerd #ayatpasrah #lawakhambar #lawaksavage #lawakbodoh #videojiwangviral #tiktok #budaksekolah #lagujiwang #sentapbeb #lagusedih #atukpesanchannel #motifviral #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #atukpesanchannel

  •  7,864  154  11 July, 2020
  • Korang pernah alami tak?πŸ€ͺ
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
β€’Follow: @sepeksssssssss._
(semoga terhibur βœ…πŸ€—)
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
β€’{πŸ‘»} komen & post story
β€’{πŸ“Œ} tag kawan korang
β€’{πŸ‘πŸΌ} jangan lupa like
β€’{⌨️} jangan lupa check story
β€’{πŸ“₯} support 9k
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Jangan lupa pula follow @sepeksssssssss._ nanti banyak lagi video menarik akan di upload setiap hari,
ʟΙͺᴋᴇ πŸ’• // κœ±Κœα΄€Κ€α΄‡ πŸ•ŠοΈ // α΄›α΄€Ι’ πŸŽ‰ // ꜰᴏʟʟᴏᴑ πŸ’«
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
#budaksekolah #igbudaknerd #videojiwang #motifviralmalaysia #videostar #videos #videosedih #videographer #videogames #dakwahjentikhati #tiktokviral #repost #trending #iglelakivsperempuan #fff #igbudaknakal #igbudaknerd #ayatpasrah #lawakhambar #lawaksavage #lawakbodoh #videojiwangviral #tiktok #budaksekolah #lagujiwang #lagusedih #atukpesanchannel #motifviral #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #atukpesanchannel
  • Korang pernah alami tak?πŸ€ͺ
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    β€’Follow: @sepeksssssssss._
    (semoga terhibur βœ…πŸ€—)
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    β€’{πŸ‘»} komen & post story
    β€’{πŸ“Œ} tag kawan korang
    β€’{πŸ‘πŸΌ} jangan lupa like
    β€’{⌨️} jangan lupa check story
    β€’{πŸ“₯} support 9k
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    Jangan lupa pula follow @sepeksssssssss._ nanti banyak lagi video menarik akan di upload setiap hari,
    ʟΙͺᴋᴇ πŸ’• // κœ±Κœα΄€Κ€α΄‡ πŸ•ŠοΈ // α΄›α΄€Ι’ πŸŽ‰ // ꜰᴏʟʟᴏᴑ πŸ’«
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    #budaksekolah #igbudaknerd #videojiwang #motifviralmalaysia #videostar #videos #videosedih #videographer #videogames #dakwahjentikhati #tiktokviral #repost #trending #iglelakivsperempuan #fff #igbudaknakal #igbudaknerd #ayatpasrah #lawakhambar #lawaksavage #lawakbodoh #videojiwangviral #tiktok #budaksekolah #lagujiwang #lagusedih #atukpesanchannel #motifviral #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #atukpesanchannel

  •  28,134  406  11 July, 2020
  • Tak sempat nak bertiktok lagi, dah kena paksa pergi beli barangπŸ˜… Jangan lupa tag kawan korang & post story!
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
β€’Follow: @sepeksssssssss._
(semoga terhibur βœ…πŸ€—)
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
Credit:  maulirahmah/ tiktokπŸ“±
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
β€’{πŸ‘»} komen & post story
β€’{πŸ“Œ} tag kawan korang
β€’{πŸ‘πŸΌ} jangan lupa like
β€’{⌨️} jangan lupa check story
β€’{πŸ“₯} support 9k
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Jangan lupa pula follow @sepeksssssssss._ nanti banyak lagi video menarik akan di upload setiap hari,
ʟΙͺᴋᴇ πŸ’• // κœ±Κœα΄€Κ€α΄‡ πŸ•ŠοΈ // α΄›α΄€Ι’ πŸŽ‰ // ꜰᴏʟʟᴏᴑ πŸ’«
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
#budaksekolah #igbudaknerd #makcikbawang #kiniviral #videojiwang #motifviralmalaysia  #videosedih #lawakviral #nakngepek #dakwahjentikhati #tiktokviral #repost #trending #iglelakivsperempuan #fff #igbudaknakal #igbudaknerd #ayatpasrah #lawakhambar #lawaksavage #lawakbodoh #videojiwangviral #tiktok #budaksekolah #lagujiwang #sentapbeb #lagusedih #atukpesanchannel #motifviral #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #atukpesanchannel
  • Tak sempat nak bertiktok lagi, dah kena paksa pergi beli barangπŸ˜… Jangan lupa tag kawan korang & post story!
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    β€’Follow: @sepeksssssssss._
    (semoga terhibur βœ…πŸ€—)
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    Credit: maulirahmah/ tiktokπŸ“±
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    β€’{πŸ‘»} komen & post story
    β€’{πŸ“Œ} tag kawan korang
    β€’{πŸ‘πŸΌ} jangan lupa like
    β€’{⌨️} jangan lupa check story
    β€’{πŸ“₯} support 9k
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    Jangan lupa pula follow @sepeksssssssss._ nanti banyak lagi video menarik akan di upload setiap hari,
    ʟΙͺᴋᴇ πŸ’• // κœ±Κœα΄€Κ€α΄‡ πŸ•ŠοΈ // α΄›α΄€Ι’ πŸŽ‰ // ꜰᴏʟʟᴏᴑ πŸ’«
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    #budaksekolah #igbudaknerd #makcikbawang #kiniviral #videojiwang #motifviralmalaysia #videosedih #lawakviral #nakngepek #dakwahjentikhati #tiktokviral #repost #trending #iglelakivsperempuan #fff #igbudaknakal #igbudaknerd #ayatpasrah #lawakhambar #lawaksavage #lawakbodoh #videojiwangviral #tiktok #budaksekolah #lagujiwang #sentapbeb #lagusedih #atukpesanchannel #motifviral #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #atukpesanchannel

  •  8,916  126  12 July, 2020
  • Tengok sampai habis guys! Siapa pernah meniru guna kalkulatorπŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈπŸ€ͺ
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
β€’Follow: @sepeksssssssss._
(semoga terhibur βœ…πŸ€—)
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
Credit: sonicwebs / tiktokπŸ“±
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
β€’{πŸ‘»} komen & post story
β€’{πŸ“Œ} tag kawan korang
β€’{πŸ‘πŸΌ} jangan lupa like
β€’{⌨️} jangan lupa check story
β€’{πŸ“₯} support 9k
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Jangan lupa pula follow @sepeksssssssss._ nanti banyak lagi video menarik akan di upload setiap hari,
ʟΙͺᴋᴇ πŸ’• // κœ±Κœα΄€Κ€α΄‡ πŸ•ŠοΈ // α΄›α΄€Ι’ πŸŽ‰ // ꜰᴏʟʟᴏᴑ πŸ’«
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
#budaksekolah #igbudaknerd #makcikbawang #kiniviral #videojiwang #motifviralmalaysia  #videosedih #lawakviral #nakngepek  #tiktokviral #repost #trending #iglelakivsperempuan #fff #igbudaknakal #igbudaknerd #ayatpasrah #lawakhambar #lawaksavage #lawakbodoh #videojiwangviral #tiktok #budaksekolah #lagujiwang #sentapbeb #lagusedih #atukpesanchannel #motifviral #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #atukpesanchannel
  • Tengok sampai habis guys! Siapa pernah meniru guna kalkulatorπŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈπŸ€ͺ
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    β€’Follow: @sepeksssssssss._
    (semoga terhibur βœ…πŸ€—)
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    Credit: sonicwebs / tiktokπŸ“±
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    β€’{πŸ‘»} komen & post story
    β€’{πŸ“Œ} tag kawan korang
    β€’{πŸ‘πŸΌ} jangan lupa like
    β€’{⌨️} jangan lupa check story
    β€’{πŸ“₯} support 9k
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    Jangan lupa pula follow @sepeksssssssss._ nanti banyak lagi video menarik akan di upload setiap hari,
    ʟΙͺᴋᴇ πŸ’• // κœ±Κœα΄€Κ€α΄‡ πŸ•ŠοΈ // α΄›α΄€Ι’ πŸŽ‰ // ꜰᴏʟʟᴏᴑ πŸ’«
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    #budaksekolah #igbudaknerd #makcikbawang #kiniviral #videojiwang #motifviralmalaysia #videosedih #lawakviral #nakngepek #tiktokviral #repost #trending #iglelakivsperempuan #fff #igbudaknakal #igbudaknerd #ayatpasrah #lawakhambar #lawaksavage #lawakbodoh #videojiwangviral #tiktok #budaksekolah #lagujiwang #sentapbeb #lagusedih #atukpesanchannel #motifviral #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #atukpesanchannel

  •  5,715  73  19 hours ago
  • Lepas siap exam siap kau! siapa pernah kena macam ni time exam?πŸ˜³πŸ˜…
Jangan lupa tag kawan korang❗️
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
β€’Follow: @sepeksssssssss._
(semoga terhibur βœ…πŸ€—)
Credit: @irfanbwtnc 
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
β€’{πŸ‘»} komen & post story
β€’{πŸ“Œ} tag kawan korang
β€’{πŸ‘πŸΌ} jangan lupa like
β€’{⌨️} jangan lupa check story
β€’{πŸ“₯} support 9k
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Jangan lupa pula follow @sepeksssssssss._ nanti banyak lagi video menarik akan di upload setiap hari,
ʟΙͺᴋᴇ πŸ’• // κœ±Κœα΄€Κ€α΄‡ πŸ•ŠοΈ // α΄›α΄€Ι’ πŸŽ‰ // ꜰᴏʟʟᴏᴑ πŸ’«
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
#budaksekolah #igbudaknerd #videojiwang #motifviralmalaysia #videostar #videos #videosedih #videographer #videogames #dakwahjentikhati #tiktokviral #repost #trending #iglelakivsperempuan #fff #igbudaknakal #igbudaknerd #ayatpasrah #lawakhambar #lawaksavage #lawakbodoh #videojiwangviral #tiktok #budaksekolah #lagujiwang #lagusedih #atukpesanchannel #motifviral #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #atukpesanchannel
  • Lepas siap exam siap kau! siapa pernah kena macam ni time exam?πŸ˜³πŸ˜…
    Jangan lupa tag kawan korang❗️
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    β€’Follow: @sepeksssssssss._
    (semoga terhibur βœ…πŸ€—)
    Credit: @irfanbwtnc
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    β€’{πŸ‘»} komen & post story
    β€’{πŸ“Œ} tag kawan korang
    β€’{πŸ‘πŸΌ} jangan lupa like
    β€’{⌨️} jangan lupa check story
    β€’{πŸ“₯} support 9k
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    Jangan lupa pula follow @sepeksssssssss._ nanti banyak lagi video menarik akan di upload setiap hari,
    ʟΙͺᴋᴇ πŸ’• // κœ±Κœα΄€Κ€α΄‡ πŸ•ŠοΈ // α΄›α΄€Ι’ πŸŽ‰ // ꜰᴏʟʟᴏᴑ πŸ’«
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    #budaksekolah #igbudaknerd #videojiwang #motifviralmalaysia #videostar #videos #videosedih #videographer #videogames #dakwahjentikhati #tiktokviral #repost #trending #iglelakivsperempuan #fff #igbudaknakal #igbudaknerd #ayatpasrah #lawakhambar #lawaksavage #lawakbodoh #videojiwangviral #tiktok #budaksekolah #lagujiwang #lagusedih #atukpesanchannel #motifviral #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #atukpesanchannel

  •  11,962  112  11 July, 2020
  • Siapa pernah buat macam ni, baik mengaku?πŸ˜… Kalau pernah jangan lupa post story!
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
β€’Follow: @sepeksssssssss._
(semoga terhibur βœ…πŸ€—)
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
β€’{πŸ‘»} komen & post story
β€’{πŸ“Œ} tag kawan korang
β€’{πŸ‘πŸΌ} jangan lupa like
β€’{⌨️} jangan lupa check story
β€’{πŸ“₯} support 9k
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Jangan lupa pula follow @sepeksssssssss._ nanti banyak lagi video menarik akan di upload setiap hari,
ʟΙͺᴋᴇ πŸ’• // κœ±Κœα΄€Κ€α΄‡ πŸ•ŠοΈ // α΄›α΄€Ι’ πŸŽ‰ // ꜰᴏʟʟᴏᴑ πŸ’«
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
#budaksekolah #igbudaknerd #makcikbawang #kiniviral #videojiwang #motifviralmalaysia  #videosedih #lawakviral #nakngepek #dakwahjentikhati #tiktokviral #repost #trending #iglelakivsperempuan #fff #igbudaknakal #igbudaknerd #ayatpasrah #lawakhambar #lawaksavage #lawakbodoh #videojiwangviral #tiktok #budaksekolah #lagujiwang #sentapbeb #lagusedih #atukpesanchannel #motifviral #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #atukpesanchannel
  • Siapa pernah buat macam ni, baik mengaku?πŸ˜… Kalau pernah jangan lupa post story!
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    β€’Follow: @sepeksssssssss._
    (semoga terhibur βœ…πŸ€—)
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    β€’{πŸ‘»} komen & post story
    β€’{πŸ“Œ} tag kawan korang
    β€’{πŸ‘πŸΌ} jangan lupa like
    β€’{⌨️} jangan lupa check story
    β€’{πŸ“₯} support 9k
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    Jangan lupa pula follow @sepeksssssssss._ nanti banyak lagi video menarik akan di upload setiap hari,
    ʟΙͺᴋᴇ πŸ’• // κœ±Κœα΄€Κ€α΄‡ πŸ•ŠοΈ // α΄›α΄€Ι’ πŸŽ‰ // ꜰᴏʟʟᴏᴑ πŸ’«
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    #budaksekolah #igbudaknerd #makcikbawang #kiniviral #videojiwang #motifviralmalaysia #videosedih #lawakviral #nakngepek #dakwahjentikhati #tiktokviral #repost #trending #iglelakivsperempuan #fff #igbudaknakal #igbudaknerd #ayatpasrah #lawakhambar #lawaksavage #lawakbodoh #videojiwangviral #tiktok #budaksekolah #lagujiwang #sentapbeb #lagusedih #atukpesanchannel #motifviral #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #atukpesanchannel

  •  6,526  42  11 July, 2020
  • Tengok sampai habis,πŸ˜… dan jangan lupa tag kawan korang!
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
β€’Follow: @sepeksssssssss._
(semoga terhibur βœ…πŸ€—)
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
β€’{πŸ‘»} komen & post story
β€’{πŸ“Œ} tag kawan korang
β€’{πŸ‘πŸΌ} jangan lupa like
β€’{⌨️} jangan lupa check story
β€’{πŸ“₯} support 9k
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Jangan lupa pula follow @sepeksssssssss._ nanti banyak lagi video menarik akan di upload setiap hari,
ʟΙͺᴋᴇ πŸ’• // κœ±Κœα΄€Κ€α΄‡ πŸ•ŠοΈ // α΄›α΄€Ι’ πŸŽ‰ // ꜰᴏʟʟᴏᴑ πŸ’«
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
#budaksekolah #igbudaknerd #makcikbawang #kiniviral #videojiwang #motifviralmalaysia  #videosedih #lawakviral #nakngepek #dakwahjentikhati #tiktokviral #repost #trending #iglelakivsperempuan #fff #igbudaknakal #igbudaknerd #ayatpasrah #lawakhambar #lawaksavage #lawakbodoh #videojiwangviral #tiktok #budaksekolah #lagujiwang #sentapbeb #lagusedih #atukpesanchannel #motifviral #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #atukpesanchannel
  • Tengok sampai habis,πŸ˜… dan jangan lupa tag kawan korang!
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    β€’Follow: @sepeksssssssss._
    (semoga terhibur βœ…πŸ€—)
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    β€’{πŸ‘»} komen & post story
    β€’{πŸ“Œ} tag kawan korang
    β€’{πŸ‘πŸΌ} jangan lupa like
    β€’{⌨️} jangan lupa check story
    β€’{πŸ“₯} support 9k
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    Jangan lupa pula follow @sepeksssssssss._ nanti banyak lagi video menarik akan di upload setiap hari,
    ʟΙͺᴋᴇ πŸ’• // κœ±Κœα΄€Κ€α΄‡ πŸ•ŠοΈ // α΄›α΄€Ι’ πŸŽ‰ // ꜰᴏʟʟᴏᴑ πŸ’«
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    #budaksekolah #igbudaknerd #makcikbawang #kiniviral #videojiwang #motifviralmalaysia #videosedih #lawakviral #nakngepek #dakwahjentikhati #tiktokviral #repost #trending #iglelakivsperempuan #fff #igbudaknakal #igbudaknerd #ayatpasrah #lawakhambar #lawaksavage #lawakbodoh #videojiwangviral #tiktok #budaksekolah #lagujiwang #sentapbeb #lagusedih #atukpesanchannel #motifviral #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #atukpesanchannel

  •  4,904  35  12 July, 2020
  • Korang mesti pernah tengok gambar budak ni kan?😱Jangan lupa tag kawan korang!πŸ’š
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
β€’Follow: @sepeksssssssss._
(semoga terhibur βœ…πŸ€—)
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
Credit: ashmagic / tiktokπŸ“±
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
β€’{πŸ‘»} komen & post story
β€’{πŸ“Œ} tag kawan korang
β€’{πŸ‘πŸΌ} jangan lupa like
β€’{⌨️} jangan lupa check story
β€’{πŸ“₯} support 9k
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Jangan lupa pula follow @sepeksssssssss._ nanti banyak lagi video menarik akan di upload setiap hari,
ʟΙͺᴋᴇ πŸ’• // κœ±Κœα΄€Κ€α΄‡ πŸ•ŠοΈ // α΄›α΄€Ι’ πŸŽ‰ // ꜰᴏʟʟᴏᴑ πŸ’«
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
#budaksekolah #igbudaknerd #makcikbawang #kiniviral #videojiwang #motifviralmalaysia  #videosedih #lawakviral #nakngepek  #tiktokviral #repost #trending #iglelakivsperempuan #fff #brocuba #igbudaknakal #igbudaknerd #ayatpasrah #lawakhambar #lawaksavage #lawakbodoh #videojiwangviral #tiktok #budaksekolah #lagujiwang #sentapbeb #lagusedih #atukpesanchannel #motifviral #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #atukpesanchannel
  • Korang mesti pernah tengok gambar budak ni kan?😱Jangan lupa tag kawan korang!πŸ’š
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    β€’Follow: @sepeksssssssss._
    (semoga terhibur βœ…πŸ€—)
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    Credit: ashmagic / tiktokπŸ“±
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    β€’{πŸ‘»} komen & post story
    β€’{πŸ“Œ} tag kawan korang
    β€’{πŸ‘πŸΌ} jangan lupa like
    β€’{⌨️} jangan lupa check story
    β€’{πŸ“₯} support 9k
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    Jangan lupa pula follow @sepeksssssssss._ nanti banyak lagi video menarik akan di upload setiap hari,
    ʟΙͺᴋᴇ πŸ’• // κœ±Κœα΄€Κ€α΄‡ πŸ•ŠοΈ // α΄›α΄€Ι’ πŸŽ‰ // ꜰᴏʟʟᴏᴑ πŸ’«
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    #budaksekolah #igbudaknerd #makcikbawang #kiniviral #videojiwang #motifviralmalaysia #videosedih #lawakviral #nakngepek #tiktokviral #repost #trending #iglelakivsperempuan #fff #brocuba #igbudaknakal #igbudaknerd #ayatpasrah #lawakhambar #lawaksavage #lawakbodoh #videojiwangviral #tiktok #budaksekolah #lagujiwang #sentapbeb #lagusedih #atukpesanchannel #motifviral #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #atukpesanchannel

  •  6,957  68  11 hours ago
  • Masa nak tidur la semua nak ikut sekali, tengok ii jam 2,3 pagi dahπŸ™ˆπŸ˜…
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
β€’Follow: @sepeksssssssss._
(semoga terhibur βœ…πŸ€—)
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
Credit: anastasiya_craciun / tiktokπŸ“±
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
β€’{πŸ‘»} komen & post story
β€’{πŸ“Œ} tag kawan korang
β€’{πŸ‘πŸΌ} jangan lupa like
β€’{⌨️} jangan lupa check story
β€’{πŸ“₯} support 9k
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Jangan lupa pula follow @sepeksssssssss._ nanti banyak lagi video menarik akan di upload setiap hari,
ʟΙͺᴋᴇ πŸ’• // κœ±Κœα΄€Κ€α΄‡ πŸ•ŠοΈ // α΄›α΄€Ι’ πŸŽ‰ // ꜰᴏʟʟᴏᴑ πŸ’«
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
#budaksekolah #igbudaknerd #makcikbawang #kiniviral #videojiwang #motifviralmalaysia  #videosedih #lawakviral #nakngepek #dakwahjentikhati #tiktokviral #repost #trending #iglelakivsperempuan #fff #igbudaknakal #igbudaknerd #ayatpasrah #lawakhambar #lawaksavage #lawakbodoh #videojiwangviral #tiktok #budaksekolah #lagujiwang #sentapbeb #lagusedih #atukpesanchannel #motifviral #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #atukpesanchannel
  • Masa nak tidur la semua nak ikut sekali, tengok ii jam 2,3 pagi dahπŸ™ˆπŸ˜…
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    β€’Follow: @sepeksssssssss._
    (semoga terhibur βœ…πŸ€—)
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    Credit: anastasiya_craciun / tiktokπŸ“±
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    β€’{πŸ‘»} komen & post story
    β€’{πŸ“Œ} tag kawan korang
    β€’{πŸ‘πŸΌ} jangan lupa like
    β€’{⌨️} jangan lupa check story
    β€’{πŸ“₯} support 9k
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    Jangan lupa pula follow @sepeksssssssss._ nanti banyak lagi video menarik akan di upload setiap hari,
    ʟΙͺᴋᴇ πŸ’• // κœ±Κœα΄€Κ€α΄‡ πŸ•ŠοΈ // α΄›α΄€Ι’ πŸŽ‰ // ꜰᴏʟʟᴏᴑ πŸ’«
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βž–
    #budaksekolah #igbudaknerd #makcikbawang #kiniviral #videojiwang #motifviralmalaysia #videosedih #lawakviral #nakngepek #dakwahjentikhati #tiktokviral #repost #trending #iglelakivsperempuan #fff #igbudaknakal #igbudaknerd #ayatpasrah #lawakhambar #lawaksavage #lawakbodoh #videojiwangviral #tiktok #budaksekolah #lagujiwang #sentapbeb #lagusedih #atukpesanchannel #motifviral #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #atukpesanchannel

  •  6,106  31  12 July, 2020