#monstalab Instagram Photos & Videos

monstalab - 21.4k posts

Hashtag Popularity

9.2
average comments
82.1
average likes

Latest #monstalab Posts

  • Sungai Petani

🌸START YOUR DAY WITH BODYDREAM COCO S🌸

✔️No diet
✔️No senaman
✔️No pantang

💜

DAH lah sedap tau semua orang mesti suka rasa coklat ni memang pehhh... Sambil minum, boleh kurus. 
Haaaaa best kannnn 😋😋
Seriusss beb.. Tak perlu pantang😁

💜

Nak tahu lebih lanjut atau nak order?? Mehh contact sis hehe.
 
nak mudah korang klik link wassap di bio ig sis ye💋

💜

@bodydream_zura
@bodydream_zura
@bodydream_zura

💜

📲013-4878434
📲013-4878434
📲013-4878434
.
.
#detox #bellasqueez #agentbodydream #bodydream #bodydreamkanada
#bodydreamtestimoni
#cocoslimming #demica #monstalab
#gulagulakurus #tehkurusmalaysia #buanglemak #nakkurus #jomkurus 
#pinklady #nakkurus #jomkurus #bazarpaknil #kurusmudah 
#kurus #BodydreamSungaiPetani #bodydreamseberangjaya
#BodydreamSungaiPetani
#bodydreamkedah
#sukusukuseparuh
  • Sungai Petani

    🌸START YOUR DAY WITH BODYDREAM COCO S🌸

    ✔️No diet
    ✔️No senaman
    ✔️No pantang

    💜

    DAH lah sedap tau semua orang mesti suka rasa coklat ni memang pehhh... Sambil minum, boleh kurus.
    Haaaaa best kannnn 😋😋
    Seriusss beb.. Tak perlu pantang😁

    💜

    Nak tahu lebih lanjut atau nak order?? Mehh contact sis hehe.

    nak mudah korang klik link wassap di bio ig sis ye💋

    💜

    @bodydream_zura
    @bodydream_zura
    @bodydream_zura

    💜

    📲013-4878434
    📲013-4878434
    📲013-4878434
    .
    .
    #detox #bellasqueez #agentbodydream #bodydream #bodydreamkanada
    #bodydreamtestimoni
    #cocoslimming #demica #monstalab
    #gulagulakurus #tehkurusmalaysia #buanglemak #nakkurus #jomkurus
    #pinklady #nakkurus #jomkurus #bazarpaknil #kurusmudah
    #kurus #BodydreamSungaiPetani #bodydreamseberangjaya
    #BodydreamSungaiPetani
    #bodydreamkedah
    #sukusukuseparuh

  •  0  0  9 August, 2020
  • Sungai Petani

🌸START YOUR DAY WITH BODYDREAM COCO S🌸

✔️No diet
✔️No senaman
✔️No pantang

💜

DAH lah sedap tau semua orang mesti suka rasa coklat ni memang pehhh... Sambil minum, boleh kurus. 
Haaaaa best kannnn 😋😋
Seriusss beb.. Tak perlu pantang😁

💜

Nak tahu lebih lanjut atau nak order?? Mehh contact sis hehe.
 
nak mudah korang klik link wassap di bio ig sis ye💋

💜

@bodydream_zura
@bodydream_zura
@bodydream_zura

💜

📲013-4878434
📲013-4878434
📲013-4878434
.
.
#detox #bellasqueez #agentbodydream #bodydream #bodydreamkanada
#bodydreamtestimoni
#cocoslimming #demica #monstalab
#gulagulakurus #tehkurusmalaysia #buanglemak #nakkurus #jomkurus 
#pinklady #nakkurus #jomkurus #bazarpaknil #kurusmudah 
#kurus #BodydreamSungaiPetani #bodydreamseberangjaya
#BodydreamSungaiPetani
#bodydreamkedah
#sukusukuseparuh
  • Sungai Petani

    🌸START YOUR DAY WITH BODYDREAM COCO S🌸

    ✔️No diet
    ✔️No senaman
    ✔️No pantang

    💜

    DAH lah sedap tau semua orang mesti suka rasa coklat ni memang pehhh... Sambil minum, boleh kurus.
    Haaaaa best kannnn 😋😋
    Seriusss beb.. Tak perlu pantang😁

    💜

    Nak tahu lebih lanjut atau nak order?? Mehh contact sis hehe.

    nak mudah korang klik link wassap di bio ig sis ye💋

    💜

    @bodydream_zura
    @bodydream_zura
    @bodydream_zura

    💜

    📲013-4878434
    📲013-4878434
    📲013-4878434
    .
    .
    #detox #bellasqueez #agentbodydream #bodydream #bodydreamkanada
    #bodydreamtestimoni
    #cocoslimming #demica #monstalab
    #gulagulakurus #tehkurusmalaysia #buanglemak #nakkurus #jomkurus
    #pinklady #nakkurus #jomkurus #bazarpaknil #kurusmudah
    #kurus #BodydreamSungaiPetani #bodydreamseberangjaya
    #BodydreamSungaiPetani
    #bodydreamkedah
    #sukusukuseparuh

  •  1  0  2 August, 2020
  • We’re super stoked to host @educatedlittlemonsters this evening for performances and art by talented local teens! This org needs our support more than ever right now as they just had to move out of their space yet again ☹️

Come see their sidewalk/window front performances 4-7pm! Bring a mask and you can come inside to see their artwork too. If you can’t make it, you can still support their necessary creative work by signing up as a member of ELM on @domorewithfriends or purchasing some goods (like rad earrings!) from them! During uncertain times, our vulnerable youth need love and support the most 💕 see you tonight!!
  • We’re super stoked to host @educatedlittlemonsters this evening for performances and art by talented local teens! This org needs our support more than ever right now as they just had to move out of their space yet again ☹️

    Come see their sidewalk/window front performances 4-7pm! Bring a mask and you can come inside to see their artwork too. If you can’t make it, you can still support their necessary creative work by signing up as a member of ELM on @domorewithfriends or purchasing some goods (like rad earrings!) from them! During uncertain times, our vulnerable youth need love and support the most 💕 see you tonight!!

  •  62  1  1 August, 2020
  • *HYDROLISED WHEY CONCENTRATED* .
adalah protein yg terbaik berbanding protein jenis normal concentrate dan isolate yg banyak dipasaran.

Disebabkan particle nya yg halus ia meresap berkali ganda lbh cepat dlm bdn bg mmbina muscle dgn lbh pantas dan mengempiskan perut sekali gus. 
Pemanis guna 100% stevia dan tiada risiko diabetes dan sebagainya.

Harga pasaran luar jenis HYDROLISED rm200++ /kg. Tetapi Hrga kami jauh lbh murah dgn quality yg amat tinggi. 
Sebotol mengandungi 1.4kg utk 44servings(+- sebulan penggunaan)

Minum 1@2 kali sehari slps workout atau waktu sarapan pagi.

Ambik 1scoop bancuh dengan 200ml air sejuk, kacau hingga sebati/shake dan minum. 
Ada dua perisa choc dan vanilla yang sedap😊👍🏻 Spec ⬇
👉 30gram protein
👉 112 kalori
👉 5gram BCAA
👍 berstatus halal MALAYSIA (GMP)

Ada dua perisa Special Flavour yang sedap😊👍🏻
👉Double Coklat 👉Vanilla Deluxe

Tq for support..Yg belum dapatkan lg, 
Harga asal RM230..nak harga promosi tekan link sahaja!!!...
Free postage seluruh semenanjung
..
terima kasih kepada yang menyokong
Apa!!!.. nak lagi promosi... call/ws: 
www.wasap.my/60176353651/promo

#Powermania
#WheyProteinHalal
#WheyProteinMalaysia
.
:: TOP PERFORMANCE HALAL WHEY PROTEIN YOU CAN TRUST ::
. - Pilihan Whey Protein No.1 di Malaysia 🇲🇾 -
#titanwhey #legasibadang #malaysia #halal #bodybuilding #binabadan #sportsman #fitness #sado #man #merdeka #agymnutrition #freeshaker #mesotropin #jomkurus #badancantik #hydrowhey #fatburner #proteinmurah #supplementmurah  #ConcreteMass #musclechef #mamadil #monstalab #rayyan #superior14
  • *HYDROLISED WHEY CONCENTRATED* .
    adalah protein yg terbaik berbanding protein jenis normal concentrate dan isolate yg banyak dipasaran.

    Disebabkan particle nya yg halus ia meresap berkali ganda lbh cepat dlm bdn bg mmbina muscle dgn lbh pantas dan mengempiskan perut sekali gus.
    Pemanis guna 100% stevia dan tiada risiko diabetes dan sebagainya.

    Harga pasaran luar jenis HYDROLISED rm200++ /kg. Tetapi Hrga kami jauh lbh murah dgn quality yg amat tinggi.
    Sebotol mengandungi 1.4kg utk 44servings(+- sebulan penggunaan)

    Minum 1@2 kali sehari slps workout atau waktu sarapan pagi.

    Ambik 1scoop bancuh dengan 200ml air sejuk, kacau hingga sebati/shake dan minum.
    Ada dua perisa choc dan vanilla yang sedap😊👍🏻 Spec ⬇
    👉 30gram protein
    👉 112 kalori
    👉 5gram BCAA
    👍 berstatus halal MALAYSIA (GMP)

    Ada dua perisa Special Flavour yang sedap😊👍🏻
    👉Double Coklat 👉Vanilla Deluxe

    Tq for support..Yg belum dapatkan lg,
    Harga asal RM230..nak harga promosi tekan link sahaja!!!...
    Free postage seluruh semenanjung
    ..
    terima kasih kepada yang menyokong
    Apa!!!.. nak lagi promosi... call/ws:
    www.wasap.my/60176353651/promo

    #Powermania
    #WheyProteinHalal
    #WheyProteinMalaysia
    .
    :: TOP PERFORMANCE HALAL WHEY PROTEIN YOU CAN TRUST ::
    . - Pilihan Whey Protein No.1 di Malaysia 🇲🇾 -
    #titanwhey #legasibadang #malaysia #halal #bodybuilding #binabadan #sportsman #fitness #sado #man #merdeka #agymnutrition #freeshaker #mesotropin #jomkurus #badancantik #hydrowhey #fatburner #proteinmurah #supplementmurah #ConcreteMass #musclechef #mamadil #monstalab #rayyan #superior14

  •  20  0  20 June, 2020
  • *HYDROLISED WHEY CONCENTRATED* .
adalah protein yg terbaik berbanding protein jenis normal concentrate dan isolate yg banyak dipasaran.

Disebabkan particle nya yg halus ia meresap berkali ganda lbh cepat dlm bdn bg mmbina muscle dgn lbh pantas dan mengempiskan perut sekali gus. 
Pemanis guna 100% stevia dan tiada risiko diabetes dan sebagainya.

Harga pasaran luar jenis HYDROLISED rm200++ /kg. Tetapi Hrga kami jauh lbh murah dgn quality yg amat tinggi. 
Sebotol mengandungi 1.4kg utk 44servings(+- sebulan penggunaan)

Minum 1@2 kali sehari slps workout atau waktu sarapan pagi.

Ambik 1scoop bancuh dengan 200ml air sejuk, kacau hingga sebati/shake dan minum. 
Ada dua perisa choc dan vanilla yang sedap😊👍🏻 Spec ⬇
👉 30gram protein
👉 112 kalori
👉 5gram BCAA
👍 berstatus halal MALAYSIA (GMP)

Ada dua perisa Special Flavour yang sedap😊👍🏻
👉Double Coklat 👉Vanilla Deluxe

Tq for support..Yg belum dapatkan lg, 
Harga asal RM230..nak harga promosi tekan link sahaja!!!...
Free postage seluruh semenanjung
..
terima kasih kepada yang menyokong
Apa!!!.. nak lagi promosi... call/ws: 
www.wasap.my/60176353651/promo

#Powermania
#WheyProteinHalal
#WheyProteinMalaysia
.
:: TOP PERFORMANCE HALAL WHEY PROTEIN YOU CAN TRUST ::
. - Pilihan Whey Protein No.1 di Malaysia 🇲🇾 -
#titanwhey #legasibadang #malaysia #halal #bodybuilding #binabadan #sportsman #fitness #sado #man #merdeka #agymnutrition #freeshaker #mesotropin #jomkurus #badancantik #hydrowhey #fatburner #proteinmurah #supplementmurah  #ConcreteMass #musclechef #mamadil #monstalab #rayyan #superior14
  • *HYDROLISED WHEY CONCENTRATED* .
    adalah protein yg terbaik berbanding protein jenis normal concentrate dan isolate yg banyak dipasaran.

    Disebabkan particle nya yg halus ia meresap berkali ganda lbh cepat dlm bdn bg mmbina muscle dgn lbh pantas dan mengempiskan perut sekali gus.
    Pemanis guna 100% stevia dan tiada risiko diabetes dan sebagainya.

    Harga pasaran luar jenis HYDROLISED rm200++ /kg. Tetapi Hrga kami jauh lbh murah dgn quality yg amat tinggi.
    Sebotol mengandungi 1.4kg utk 44servings(+- sebulan penggunaan)

    Minum 1@2 kali sehari slps workout atau waktu sarapan pagi.

    Ambik 1scoop bancuh dengan 200ml air sejuk, kacau hingga sebati/shake dan minum.
    Ada dua perisa choc dan vanilla yang sedap😊👍🏻 Spec ⬇
    👉 30gram protein
    👉 112 kalori
    👉 5gram BCAA
    👍 berstatus halal MALAYSIA (GMP)

    Ada dua perisa Special Flavour yang sedap😊👍🏻
    👉Double Coklat 👉Vanilla Deluxe

    Tq for support..Yg belum dapatkan lg,
    Harga asal RM230..nak harga promosi tekan link sahaja!!!...
    Free postage seluruh semenanjung
    ..
    terima kasih kepada yang menyokong
    Apa!!!.. nak lagi promosi... call/ws:
    www.wasap.my/60176353651/promo

    #Powermania
    #WheyProteinHalal
    #WheyProteinMalaysia
    .
    :: TOP PERFORMANCE HALAL WHEY PROTEIN YOU CAN TRUST ::
    . - Pilihan Whey Protein No.1 di Malaysia 🇲🇾 -
    #titanwhey #legasibadang #malaysia #halal #bodybuilding #binabadan #sportsman #fitness #sado #man #merdeka #agymnutrition #freeshaker #mesotropin #jomkurus #badancantik #hydrowhey #fatburner #proteinmurah #supplementmurah #ConcreteMass #musclechef #mamadil #monstalab #rayyan #superior14

  •  14  0  18 June, 2020
  • *HYDROLISED WHEY CONCENTRATED* .
adalah protein yg terbaik berbanding protein jenis normal concentrate dan isolate yg banyak dipasaran.

Disebabkan particle nya yg halus ia meresap berkali ganda lbh cepat dlm bdn bg mmbina muscle dgn lbh pantas dan mengempiskan perut sekali gus. 
Pemanis guna 100% stevia dan tiada risiko diabetes dan sebagainya.

Harga pasaran luar jenis HYDROLISED rm200++ /kg. Tetapi Hrga kami jauh lbh murah dgn quality yg amat tinggi. 
Sebotol mengandungi 1.4kg utk 44servings(+- sebulan penggunaan)

Minum 1@2 kali sehari slps workout atau waktu sarapan pagi.

Ambik 1scoop bancuh dengan 200ml air sejuk, kacau hingga sebati/shake dan minum. 
Ada dua perisa choc dan vanilla yang sedap😊👍🏻 Spec ⬇
👉 30gram protein
👉 112 kalori
👉 5gram BCAA
👍 berstatus halal MALAYSIA (GMP)

Ada dua perisa Special Flavour yang sedap😊👍🏻
👉Double Coklat 👉Vanilla Deluxe

Tq for support..Yg belum dapatkan lg, 
Harga asal RM230..nak harga promosi tekan link sahaja!!!...
Free postage seluruh semenanjung
..
terima kasih kepada yang menyokong
Apa!!!.. nak lagi promosi... call/ws: 
www.wasap.my/60176353651/promo

#Powermania
#WheyProteinHalal
#WheyProteinMalaysia
.
:: TOP PERFORMANCE HALAL WHEY PROTEIN YOU CAN TRUST ::
. - Pilihan Whey Protein No.1 di Malaysia 🇲🇾 -
#titanwhey #legasibadang #malaysia #halal #bodybuilding #binabadan #sportsman #fitness #sado #man #merdeka #agymnutrition #freeshaker #mesotropin #jomkurus #badancantik #hydrowhey #fatburner #proteinmurah #supplementmurah  #ConcreteMass #musclechef #mamadil #monstalab #rayyan #superior14
  • *HYDROLISED WHEY CONCENTRATED* .
    adalah protein yg terbaik berbanding protein jenis normal concentrate dan isolate yg banyak dipasaran.

    Disebabkan particle nya yg halus ia meresap berkali ganda lbh cepat dlm bdn bg mmbina muscle dgn lbh pantas dan mengempiskan perut sekali gus.
    Pemanis guna 100% stevia dan tiada risiko diabetes dan sebagainya.

    Harga pasaran luar jenis HYDROLISED rm200++ /kg. Tetapi Hrga kami jauh lbh murah dgn quality yg amat tinggi.
    Sebotol mengandungi 1.4kg utk 44servings(+- sebulan penggunaan)

    Minum 1@2 kali sehari slps workout atau waktu sarapan pagi.

    Ambik 1scoop bancuh dengan 200ml air sejuk, kacau hingga sebati/shake dan minum.
    Ada dua perisa choc dan vanilla yang sedap😊👍🏻 Spec ⬇
    👉 30gram protein
    👉 112 kalori
    👉 5gram BCAA
    👍 berstatus halal MALAYSIA (GMP)

    Ada dua perisa Special Flavour yang sedap😊👍🏻
    👉Double Coklat 👉Vanilla Deluxe

    Tq for support..Yg belum dapatkan lg,
    Harga asal RM230..nak harga promosi tekan link sahaja!!!...
    Free postage seluruh semenanjung
    ..
    terima kasih kepada yang menyokong
    Apa!!!.. nak lagi promosi... call/ws:
    www.wasap.my/60176353651/promo

    #Powermania
    #WheyProteinHalal
    #WheyProteinMalaysia
    .
    :: TOP PERFORMANCE HALAL WHEY PROTEIN YOU CAN TRUST ::
    . - Pilihan Whey Protein No.1 di Malaysia 🇲🇾 -
    #titanwhey #legasibadang #malaysia #halal #bodybuilding #binabadan #sportsman #fitness #sado #man #merdeka #agymnutrition #freeshaker #mesotropin #jomkurus #badancantik #hydrowhey #fatburner #proteinmurah #supplementmurah #ConcreteMass #musclechef #mamadil #monstalab #rayyan #superior14

  •  27  0  8 June, 2020
  • *HYDROLISED WHEY CONCENTRATED* .
adalah protein yg terbaik berbanding protein jenis normal concentrate dan isolate yg banyak dipasaran.

Disebabkan particle nya yg halus ia meresap berkali ganda lbh cepat dlm bdn bg mmbina muscle dgn lbh pantas dan mengempiskan perut sekali gus. 
Pemanis guna 100% stevia dan tiada risiko diabetes dan sebagainya.

Harga pasaran luar jenis HYDROLISED rm200++ /kg. Tetapi Hrga kami jauh lbh murah dgn quality yg amat tinggi. 
Sebotol mengandungi 1.4kg utk 44servings(+- sebulan penggunaan)

Minum 1@2 kali sehari slps workout atau waktu sarapan pagi.

Ambik 1scoop bancuh dengan 200ml air sejuk, kacau hingga sebati/shake dan minum. 
Ada dua perisa choc dan vanilla yang sedap😊👍🏻 Spec ⬇
👉 30gram protein
👉 112 kalori
👉 5gram BCAA
👍 berstatus halal MALAYSIA (GMP)

Ada dua perisa Special Flavour yang sedap😊👍🏻
👉Double Coklat 👉Vanilla Deluxe

Tq for support..Yg belum dapatkan lg, 
Harga asal RM230..nak harga promosi tekan link sahaja!!!...
Free postage seluruh semenanjung
..
terima kasih kepada yang menyokong
Apa!!!.. nak lagi promosi... call/ws: 
www.wasap.my/60176353651/promo

#Powermania
#WheyProteinHalal
#WheyProteinMalaysia
.
:: TOP PERFORMANCE HALAL WHEY PROTEIN YOU CAN TRUST ::
. - Pilihan Whey Protein No.1 di Malaysia 🇲🇾 -
#titanwhey #legasibadang #malaysia #halal #bodybuilding #binabadan #sportsman #fitness #sado #man #merdeka #agymnutrition #freeshaker #mesotropin #jomkurus #badancantik #hydrowhey #fatburner #proteinmurah #supplementmurah  #ConcreteMass #musclechef #mamadil #monstalab #rayyan #superior14
  • *HYDROLISED WHEY CONCENTRATED* .
    adalah protein yg terbaik berbanding protein jenis normal concentrate dan isolate yg banyak dipasaran.

    Disebabkan particle nya yg halus ia meresap berkali ganda lbh cepat dlm bdn bg mmbina muscle dgn lbh pantas dan mengempiskan perut sekali gus.
    Pemanis guna 100% stevia dan tiada risiko diabetes dan sebagainya.

    Harga pasaran luar jenis HYDROLISED rm200++ /kg. Tetapi Hrga kami jauh lbh murah dgn quality yg amat tinggi.
    Sebotol mengandungi 1.4kg utk 44servings(+- sebulan penggunaan)

    Minum 1@2 kali sehari slps workout atau waktu sarapan pagi.

    Ambik 1scoop bancuh dengan 200ml air sejuk, kacau hingga sebati/shake dan minum.
    Ada dua perisa choc dan vanilla yang sedap😊👍🏻 Spec ⬇
    👉 30gram protein
    👉 112 kalori
    👉 5gram BCAA
    👍 berstatus halal MALAYSIA (GMP)

    Ada dua perisa Special Flavour yang sedap😊👍🏻
    👉Double Coklat 👉Vanilla Deluxe

    Tq for support..Yg belum dapatkan lg,
    Harga asal RM230..nak harga promosi tekan link sahaja!!!...
    Free postage seluruh semenanjung
    ..
    terima kasih kepada yang menyokong
    Apa!!!.. nak lagi promosi... call/ws:
    www.wasap.my/60176353651/promo

    #Powermania
    #WheyProteinHalal
    #WheyProteinMalaysia
    .
    :: TOP PERFORMANCE HALAL WHEY PROTEIN YOU CAN TRUST ::
    . - Pilihan Whey Protein No.1 di Malaysia 🇲🇾 -
    #titanwhey #legasibadang #malaysia #halal #bodybuilding #binabadan #sportsman #fitness #sado #man #merdeka #agymnutrition #freeshaker #mesotropin #jomkurus #badancantik #hydrowhey #fatburner #proteinmurah #supplementmurah #ConcreteMass #musclechef #mamadil #monstalab #rayyan #superior14

  •  10  0  5 June, 2020
  • 🔥BODYDREAM COCO HOTZ🔥

LOSS  17.2KG🔥🔥 .
.
✔BERAT SEBELUM 72KG
✔BERAT SELEPAS 58.3KG.
.
.
Perut makin FLAT dan kurang BERLIPAT
Lengan sado besar terus jadi fittt hellokkk...
Nampak lebih muda bila dah kurusss ni...
Haa..percaya ke tidak
Kan dah cakap #bodydreamcocohotz memang best!.
.
.
Nak ira coach? 😊
(KLIK LINK WASSAP DI BIO IG)
.
.
#detox
#bellasqueezedetox
#stokisbodydream
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamtestimoni
#bodydreammalaysia
#cocoslimming
#demica 
#monstalab
#gulagulakurus 
#tehkurusmalaysia 
#pinklady 
#chocofit
#lemonex
#kurus
#bodydreamkedah
#bodydreamperlis
#bodydreamkualalumpur
#bodydreamselangor
#bodydreampenang
#bodydreamjohor
#bodydreammelaka
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamperak
#bodydreamterengganu
#bodydreamlangkawi
  • 🔥BODYDREAM COCO HOTZ🔥

    LOSS 17.2KG🔥🔥 .
    .
    ✔BERAT SEBELUM 72KG
    ✔BERAT SELEPAS 58.3KG.
    .
    .
    Perut makin FLAT dan kurang BERLIPAT
    Lengan sado besar terus jadi fittt hellokkk...
    Nampak lebih muda bila dah kurusss ni...
    Haa..percaya ke tidak
    Kan dah cakap #bodydreamcocohotz memang best!.
    .
    .
    Nak ira coach? 😊
    (KLIK LINK WASSAP DI BIO IG)
    .
    .
    #detox
    #bellasqueezedetox
    #stokisbodydream
    #bodydream
    #bodydreamkanada
    #bodydreamtestimoni
    #bodydreammalaysia
    #cocoslimming
    #demica
    #monstalab
    #gulagulakurus
    #tehkurusmalaysia
    #pinklady
    #chocofit
    #lemonex
    #kurus
    #bodydreamkedah
    #bodydreamperlis
    #bodydreamkualalumpur
    #bodydreamselangor
    #bodydreampenang
    #bodydreamjohor
    #bodydreammelaka
    #bodydreamnegerisembilan
    #bodydreamperak
    #bodydreamterengganu
    #bodydreamlangkawi

  •  4  0  2 June, 2020
  • Things are different now but the passion is louder than ever. 
I watch these clips and get emotional because it took literally years of fighting in our own hoods who were already being taken before a pandemic even happened. Things just started to settle right before the pandemic hit. 
But none of what we built will crumble. We will continue this journey soon enough. @iamjaydanikole @_officialchloe_ please continue to sing ur hearts out. 
Clip of our last show at @elsewherespace with my partner @bushwickvibes_official 
We’ve been building our documentary up and soon we will start releasing footage...
.
. #brooklyn #bedstuy #harlem #bushwickvibes #hiphop #vocals #poets #artist #monstalab #lyricist  #songwriter #vocals #cypher #freestyle #monstermoves #culture #instensive #musicstudio #hiphop #youth #studio##artistdevelopment #music #hot97 #xxl #105.1  #film #dance #theater
  • Things are different now but the passion is louder than ever.
    I watch these clips and get emotional because it took literally years of fighting in our own hoods who were already being taken before a pandemic even happened. Things just started to settle right before the pandemic hit.
    But none of what we built will crumble. We will continue this journey soon enough. @iamjaydanikole @_officialchloe_ please continue to sing ur hearts out.
    Clip of our last show at @elsewherespace with my partner @bushwickvibes_official
    We’ve been building our documentary up and soon we will start releasing footage...
    .
    . #brooklyn #bedstuy #harlem #bushwickvibes #hiphop #vocals #poets #artist #monstalab #lyricist #songwriter #vocals #cypher #freestyle #monstermoves #culture #instensive #musicstudio #hiphop #youth #studio##artistdevelopment #music #hot97 #xxl #105.1 #film #dance #theater

  •  16  0  29 May, 2020
  • 💥TARGET NAK BERAT 50KG TIME PKP NI💥
.
.
Sebelum ni customer ni pernah amalkan min kaffe dan berat dia turun dari 80kg ke 65 kg.
.
Ni time PKP ni dia nak try amalkan min kaffe dengan harapan betat dia boleh jadi 50kg.
.
.
So korang² yang rasa berat dah makin naik time PKP ni boleh la start amalkan min kaffe. Belom terlewat lagi tau.

Min kaffe mengandungi garam buluh yang kaya dengan mineral. 
Ia juga membantu meningkatkan metabolisma badan dan membantu menyingkirksn lemak dalam badan.

1 kotak min kaffe cuma RM29.00 je tau.

#ajimaura #minkaffe #lazzsusukambing

#kopihijaualana #kopigarambuluh #perlasusukambing #susukambingkurmamadu #susumaaez

#susukambingasli #susukambibgoriginal #kopijuna #susukambingcoklat #perlacoffee

#perlacapsule #kopicantik #klubnalaleh #kopiviral #kopikurus

#tipskuruscepat #produkkurusterbaik #monstafit #monstalab #kurussihat 
#perutkempis #kurustanpasenaman #turunberatbadan #kopidiet #kopigelekjawa

#instaboomakademi
  • 💥TARGET NAK BERAT 50KG TIME PKP NI💥
    .
    .
    Sebelum ni customer ni pernah amalkan min kaffe dan berat dia turun dari 80kg ke 65 kg.
    .
    Ni time PKP ni dia nak try amalkan min kaffe dengan harapan betat dia boleh jadi 50kg.
    .
    .
    So korang² yang rasa berat dah makin naik time PKP ni boleh la start amalkan min kaffe. Belom terlewat lagi tau.

    Min kaffe mengandungi garam buluh yang kaya dengan mineral.
    Ia juga membantu meningkatkan metabolisma badan dan membantu menyingkirksn lemak dalam badan.

    1 kotak min kaffe cuma RM29.00 je tau.

    #ajimaura #minkaffe #lazzsusukambing

    #kopihijaualana #kopigarambuluh #perlasusukambing #susukambingkurmamadu #susumaaez

    #susukambingasli #susukambibgoriginal #kopijuna #susukambingcoklat #perlacoffee

    #perlacapsule #kopicantik #klubnalaleh #kopiviral #kopikurus

    #tipskuruscepat #produkkurusterbaik #monstafit #monstalab #kurussihat
    #perutkempis #kurustanpasenaman #turunberatbadan #kopidiet #kopigelekjawa

    #instaboomakademi

  •  131  37  28 May, 2020
  • 💐TAHAN LAPAR. TAHAN MENGANTUK💐
.
.
Pernah tak korang rasa lapar sangat waktu pagi. Dah la bangun lambat. Tak sempat nak serapan.
.
Sampai opis pulak banyak sangat kerja daneeting sampai tak sempat nak tapau makanan.
.
Perut dah bunyik² minta diisi. Lambat isi gastrik pon mari.
.
Nak percaya atau tak tapi ini kisah benar.

Customer kita ni, amalkan minum  min kaffe waktu pagi sebelum g kerja. AJAIBNYA pujul 10 pagi tu dia tak rasa lapar macam selalu pon. Kalau tak, pukul 10 mesti nak makan. Pastu pukul 12 tngahri keluar makan lagi.
.
Macamanalah berat badan tu makin hari makin menaik. Alhamdulillah, min kaffe juga buat customer ni rasa lebih segra dan bertenaga.
.
Sekotak min kaffe cuma RM31.10.

HARGA AKAK KOOPI sekarang RM29.O0 je.

#minkaffe #lazzsusukambing

#kopihijaualana #kopigarambuluh #perlasusukambing #susukambingkurmamadu #susumaaez

#susukambingasli #susukambibgoriginal #kopijuna #susukambingcoklat #perlacoffee

#perlacapsule #kopicantik #klubnalaleh #kopiviral #kopikurus

#tipskuruscepat #produkkurusterbaik #monstafit #monstalab #kurussihat 
#perutkempis #kurustanpasenaman #turunberatbadan #kopidiet #kopigelekjawa
  • 💐TAHAN LAPAR. TAHAN MENGANTUK💐
    .
    .
    Pernah tak korang rasa lapar sangat waktu pagi. Dah la bangun lambat. Tak sempat nak serapan.
    .
    Sampai opis pulak banyak sangat kerja daneeting sampai tak sempat nak tapau makanan.
    .
    Perut dah bunyik² minta diisi. Lambat isi gastrik pon mari.
    .
    Nak percaya atau tak tapi ini kisah benar.

    Customer kita ni, amalkan minum min kaffe waktu pagi sebelum g kerja. AJAIBNYA pujul 10 pagi tu dia tak rasa lapar macam selalu pon. Kalau tak, pukul 10 mesti nak makan. Pastu pukul 12 tngahri keluar makan lagi.
    .
    Macamanalah berat badan tu makin hari makin menaik. Alhamdulillah, min kaffe juga buat customer ni rasa lebih segra dan bertenaga.
    .
    Sekotak min kaffe cuma RM31.10.

    HARGA AKAK KOOPI sekarang RM29.O0 je.

    #minkaffe #lazzsusukambing

    #kopihijaualana #kopigarambuluh #perlasusukambing #susukambingkurmamadu #susumaaez

    #susukambingasli #susukambibgoriginal #kopijuna #susukambingcoklat #perlacoffee

    #perlacapsule #kopicantik #klubnalaleh #kopiviral #kopikurus

    #tipskuruscepat #produkkurusterbaik #monstafit #monstalab #kurussihat
    #perutkempis #kurustanpasenaman #turunberatbadan #kopidiet #kopigelekjawa

  •  60  23  26 May, 2020
  • Jom saya kongsikan antara kebaikan MIN KAFFE untuk kesihatan korang

1️⃣ Rendah Kalori
2️⃣ Tanpa Gula. Sesuai untuk yang ada penyakit kencing manis
3️⃣ Mengelak dan membantu menghilangkan migrain
4️⃣ Melawaskan sistem penghadaman. Atasi masalah sembelit
5️⃣ Mengawal rasa lapar
6️⃣ Mengatasi masalah GASTRIK
7️⃣ Beti tenaga dan kurangkan Rasa  Mengantuk
8️⃣ Bantu kawal gula dalam badan

1 kotak min kaffe cuma RM29.O0

1 BOTOL garlic RM45.O0

Untuk tempahan dan pertanyaan, korang boleh terus klik link kat bio profile akak koopi. 
#susujuna #ajimaura #minkaffe #lazzsusukambing

#kopihijaualana #kopigarambuluh #perlasusukambing #susukambingkurmamadu #susumaaez

#susukambibgoriginal #kopijuna #susukambingcoklat #perlacoffee

#perlacapsule #kopicantik #klubnalaleh #kopiviral #kopikurus

#tipskuruscepat #produkkurusterbaik #monstafit #monstalab #kurussihat 
#perutkempis #kurustanpasenaman #turunberatbadan #kopidiet #kopigelekjawa #instaboomakademi
  • Jom saya kongsikan antara kebaikan MIN KAFFE untuk kesihatan korang

    1️⃣ Rendah Kalori
    2️⃣ Tanpa Gula. Sesuai untuk yang ada penyakit kencing manis
    3️⃣ Mengelak dan membantu menghilangkan migrain
    4️⃣ Melawaskan sistem penghadaman. Atasi masalah sembelit
    5️⃣ Mengawal rasa lapar
    6️⃣ Mengatasi masalah GASTRIK
    7️⃣ Beti tenaga dan kurangkan Rasa Mengantuk
    8️⃣ Bantu kawal gula dalam badan

    1 kotak min kaffe cuma RM29.O0

    1 BOTOL garlic RM45.O0

    Untuk tempahan dan pertanyaan, korang boleh terus klik link kat bio profile akak koopi.
    #susujuna #ajimaura #minkaffe #lazzsusukambing

    #kopihijaualana #kopigarambuluh #perlasusukambing #susukambingkurmamadu #susumaaez

    #susukambibgoriginal #kopijuna #susukambingcoklat #perlacoffee

    #perlacapsule #kopicantik #klubnalaleh #kopiviral #kopikurus

    #tipskuruscepat #produkkurusterbaik #monstafit #monstalab #kurussihat
    #perutkempis #kurustanpasenaman #turunberatbadan #kopidiet #kopigelekjawa #instaboomakademi

  •  35  11  21 May, 2020
  • 🚩NAK TURUN BERAT 8KG DARI 76KG KE 68KG MASA PKP NI‼️
.
.

Rahsia ramai orang berjaya turunkn berat badan hanya dengan mengamalkan secara konsisten pengambilan min kaffe dan tablet garlik.
.
Mudah murah dan selamat serta berkesan. .
Min kaffe dihasilkan di kopi robusta serta ditambah dengan Garam buluh yang kaya dengan mineral penting untuk kesihatan badan. 
Khasiat kopi yg ramai sedia mkalum sangat bagus untuk kesihatan serta membantu meningkatkan metabolisma badan.

Metabolisma badan yang membantu pembakaran lemak dalam badan. Sebab tu ramai yg berjaya kurus dan lebih sihat berbanding sebelumnya.

Untuk tempahan dan pertanyaan, korang boleh terus klik link kat bio profile akak koopi.

#minkaffe #lazzsusukambing

#kopihijaualana #kopigarambuluh #perlasusukambing #susukambingkurmamadu #susumaaez

#susukambingasli #susukambibgoriginal #kopijuna #susukambingcoklat #perlacoffee

#perlacapsule #kopicantik #klubnalaleh #kopiviral #kopikurus

#tipskuruscepat #produkkurusterbaik #monstafit #monstalab #kurussihat 
#perutkempis #kurustanpasenaman #turunberatbadan #kopidiet #kopigelekjawa

#tudungkekaboo #starvilion
  • 🚩NAK TURUN BERAT 8KG DARI 76KG KE 68KG MASA PKP NI‼️
    .
    .

    Rahsia ramai orang berjaya turunkn berat badan hanya dengan mengamalkan secara konsisten pengambilan min kaffe dan tablet garlik.
    .
    Mudah murah dan selamat serta berkesan. .
    Min kaffe dihasilkan di kopi robusta serta ditambah dengan Garam buluh yang kaya dengan mineral penting untuk kesihatan badan.
    Khasiat kopi yg ramai sedia mkalum sangat bagus untuk kesihatan serta membantu meningkatkan metabolisma badan.

    Metabolisma badan yang membantu pembakaran lemak dalam badan. Sebab tu ramai yg berjaya kurus dan lebih sihat berbanding sebelumnya.

    Untuk tempahan dan pertanyaan, korang boleh terus klik link kat bio profile akak koopi.

    #minkaffe #lazzsusukambing

    #kopihijaualana #kopigarambuluh #perlasusukambing #susukambingkurmamadu #susumaaez

    #susukambingasli #susukambibgoriginal #kopijuna #susukambingcoklat #perlacoffee

    #perlacapsule #kopicantik #klubnalaleh #kopiviral #kopikurus

    #tipskuruscepat #produkkurusterbaik #monstafit #monstalab #kurussihat
    #perutkempis #kurustanpasenaman #turunberatbadan #kopidiet #kopigelekjawa

    #tudungkekaboo #starvilion

  •  46  12  15 May, 2020
  • Bila waktu berbuka puasa sahaja mesti makan macam KING.

Tapiii itu dulu.
Sejak consume air coklat semasa berbuka,  makan nasi separuh pinggan pun dah kenyang dalam masa 16jam.

Comfrim raya ni pakai baju S.
Seronoknya hati ini bila dapat kecik time raya ni.

Nak juga kecik time raya ni?

wasapp.me/601159652428/cocoS .#detoxMurah
#fibermax
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreammalaysia
#cocoslimming
#demica 
#monstalab
#bodydreamkuantan
#bodydreamcocos 
#bodydreamoriginal 
#cocos 
#kurustanpadiet 
#agentbodydream 
#CocoSagentKuantan
#cocosbodydream
#slimmingDrink
#cocoSkuantan
#chocofit
#bizzibody
#lemonex
#superlemon
#lemonfit
#ladurrar
#cocoliffcaremal
#bajuraya2019murah
  • Bila waktu berbuka puasa sahaja mesti makan macam KING.

    Tapiii itu dulu.
    Sejak consume air coklat semasa berbuka, makan nasi separuh pinggan pun dah kenyang dalam masa 16jam.

    Comfrim raya ni pakai baju S.
    Seronoknya hati ini bila dapat kecik time raya ni.

    Nak juga kecik time raya ni?

    wasapp.me/601159652428/cocoS . #detoxMurah
    #fibermax
    #bodydream
    #bodydreamkanada
    #bodydreammalaysia
    #cocoslimming
    #demica
    #monstalab
    #bodydreamkuantan
    #bodydreamcocos
    #bodydreamoriginal
    #cocos
    #kurustanpadiet
    #agentbodydream
    #CocoSagentKuantan
    #cocosbodydream
    #slimmingDrink
    #cocoSkuantan
    #chocofit
    #bizzibody
    #lemonex
    #superlemon
    #lemonfit
    #ladurrar
    #cocoliffcaremal
    #bajuraya2019murah

  •  1  0  8 May, 2020
  • I was really looking forward to start working more personally with @whoisomarali before the quarantine hit. People really have no idea how dope of an artist he is. But they soon find out.
Clips from our last show with @bushwickvibes_official at @elsewherespace .
What y’all miss the most as an artist since quarantine hit?
I honestly miss putting these events together and connecting with venues and artist....
.
#brooklyn #bedstuy #harlem #bushwickvibes #hiphop #vocals #poets #artist #monstalab #lyricist  #songwriter #vocals #cypher #freestyle #monstermoves #culture #instensive #musicstudio #hiphop #youth #studio##artistdevelopment #music #hot97 #xxl #105.1  #film #dance #theater
  • I was really looking forward to start working more personally with @whoisomarali before the quarantine hit. People really have no idea how dope of an artist he is. But they soon find out.
    Clips from our last show with @bushwickvibes_official at @elsewherespace .
    What y’all miss the most as an artist since quarantine hit?
    I honestly miss putting these events together and connecting with venues and artist....
    .
    #brooklyn #bedstuy #harlem #bushwickvibes #hiphop #vocals #poets #artist #monstalab #lyricist #songwriter #vocals #cypher #freestyle #monstermoves #culture #instensive #musicstudio #hiphop #youth #studio##artistdevelopment #music #hot97 #xxl #105.1 #film #dance #theater

  •  6  0  3 May, 2020
  • My little monsta heart💕beats 😫
I miss them soooooo much...
I cannot wait for the moment to hear their voices and them saying
Jazzzzzz and teasing me with all of their 🦄 attire 🤦🏻‍♀️
BTS video of a day with Nyla & Gigi
.
.

#bushwick #brooklyn #bedstuy #harlem monstalab #hiphop #vocals #poets #artist #monstalab #lyricist  #songwriter #vocals #cypher #freestyle #monstermoves #culture #instensive #musicstudio #hiphop #youth #gentrification #studio##artistdevelopment #music #hot97 #xxl #105.1  #film #dance #theater
  • My little monsta heart💕beats 😫
    I miss them soooooo much...
    I cannot wait for the moment to hear their voices and them saying
    Jazzzzzz and teasing me with all of their 🦄 attire 🤦🏻‍♀️
    BTS video of a day with Nyla & Gigi
    .
    .

    #bushwick #brooklyn #bedstuy #harlem monstalab #hiphop #vocals #poets #artist #monstalab #lyricist #songwriter #vocals #cypher #freestyle #monstermoves #culture #instensive #musicstudio #hiphop #youth #gentrification #studio##artistdevelopment #music #hot97 #xxl #105.1 #film #dance #theater

  •  24  4  2 May, 2020
  • BAHAYA COCO S NI KAN!.
.
.
korang tahu x kenapa bahaya? Ye laaa.. kata minum coco s badan kurus curvy dalam masa yang singkat.
.

1box  boleh loss 5kg!. 😱
Kalau tahu dari dulu sis ni grabbb taw. Sebab terlalu mudah nak cantik dan kurus bersama coco s 😁
.
.
Berminat..?
korang contact sis 📲⬇️
011 3386 1326

atau 
klik link bio ig⬇️
@bodydream_azie.jb
.
#detox
#fibermax
#stokisbodydream
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamtestimoni
#bodydreammalaysia
#cocoslimming
#demica 
#monstalab
#gulagulakurus 
#tehkurusmalaysia 
#pinklady 
#chocofit
#lemonex
#kurus
#bodydreamkedah
#bodydreamperlis
#bodydreamkualalumpur
#bodydreamselangor
#bodydreampenang
#bodydreamjohor
#bodydreammelaka
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamperak
#bodydreamterengganu

#bodydreamagent
#bodydreamjohor
#bodydreampasirgudang
#bodydreammasai
Codpasirgudang
Codmasai
  • BAHAYA COCO S NI KAN!.
    .
    .
    korang tahu x kenapa bahaya? Ye laaa.. kata minum coco s badan kurus curvy dalam masa yang singkat.
    .

    1box boleh loss 5kg!. 😱
    Kalau tahu dari dulu sis ni grabbb taw. Sebab terlalu mudah nak cantik dan kurus bersama coco s 😁
    .
    .
    Berminat..?
    korang contact sis 📲⬇️
    011 3386 1326

    atau
    klik link bio ig⬇️
    @bodydream_azie.jb
    .
    #detox
    #fibermax
    #stokisbodydream
    #bodydream
    #bodydreamkanada
    #bodydreamtestimoni
    #bodydreammalaysia
    #cocoslimming
    #demica
    #monstalab
    #gulagulakurus
    #tehkurusmalaysia
    #pinklady
    #chocofit
    #lemonex
    #kurus
    #bodydreamkedah
    #bodydreamperlis
    #bodydreamkualalumpur
    #bodydreamselangor
    #bodydreampenang
    #bodydreamjohor
    #bodydreammelaka
    #bodydreamnegerisembilan
    #bodydreamperak
    #bodydreamterengganu

    #bodydreamagent
    #bodydreamjohor
    #bodydreampasirgudang
    #bodydreammasai
    Codpasirgudang
    Codmasai

  •  0  0  1 May, 2020

Top #monstalab Posts

  • Kalau dah terjual lebih 100,000 botol tu kau ghase berkesan ke tidokkk?? Sape belum cuba #LentikDara SUMPAH RUGI! Jus paling larisss utk hapuskan lelemakss durjana baq angg! 😍👏 Kenapa perlu bazirkan duit uols utk produk merapu di pasaran? Tepuk dada tanya lemak di perut anda! Ehh! Haha! 😜

#LentikDaraJutawan54
#AgentDiperlukan
#0199362752
  • Kalau dah terjual lebih 100,000 botol tu kau ghase berkesan ke tidokkk?? Sape belum cuba #LentikDara SUMPAH RUGI! Jus paling larisss utk hapuskan lelemakss durjana baq angg! 😍👏 Kenapa perlu bazirkan duit uols utk produk merapu di pasaran? Tepuk dada tanya lemak di perut anda! Ehh! Haha! 😜

    #LentikDaraJutawan54
    #AgentDiperlukan
    #0199362752

  •  226  1  7 November, 2017
  • [ COMBO COMBO COMBO ]
.
.
Siapa yang nak cuba MONSTAFIT + MONSTAFLUSH jangan risau kami dah sediakan COMBO COMBO COMBO untuk korang.
.
.
Pastinya lebih JIMAT
.
.
Nak tahu maca mana nak dapatkan harga combo ni??
.
.
"...NAK, NAK, NAK..."
.
.
KALAU NAK TINGGALKAN NO.TEL KORANG DEKAT RUANGAN COMMENT .
ATAU
.
COMMENT
"COMBO COMBO COMBO"
.
.
KAMI AKAN HUBUNGI KORANG SEPANTAS KILAT DAN BAGI TAHU APA LAGI YANG BARU
.
.
BETOL la takkan nak tipu kot
.
.
"...kalau macam tu saya nak COMBO SEKARANG juga..."
.
.
NAK CUBA COMBO PACK?
.
. 
#MonstaFit #monstalab #monstamotivation #monstacoach #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #beast #dedication #gymlife #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #muscle #fitness_freaks #gym #bodybuildingmotivation #bodybuilder #sado #kurus #stokis #ejen⁠⁠⁠⁠
  • [ COMBO COMBO COMBO ]
    .
    .
    Siapa yang nak cuba MONSTAFIT + MONSTAFLUSH jangan risau kami dah sediakan COMBO COMBO COMBO untuk korang.
    .
    .
    Pastinya lebih JIMAT
    .
    .
    Nak tahu maca mana nak dapatkan harga combo ni??
    .
    .
    "...NAK, NAK, NAK..."
    .
    .
    KALAU NAK TINGGALKAN NO.TEL KORANG DEKAT RUANGAN COMMENT .
    ATAU
    .
    COMMENT
    "COMBO COMBO COMBO"
    .
    .
    KAMI AKAN HUBUNGI KORANG SEPANTAS KILAT DAN BAGI TAHU APA LAGI YANG BARU
    .
    .
    BETOL la takkan nak tipu kot
    .
    .
    "...kalau macam tu saya nak COMBO SEKARANG juga..."
    .
    .
    NAK CUBA COMBO PACK?
    .
    .
    #MonstaFit #monstalab #monstamotivation #monstacoach #wheyprotien #aesthetics #shredded #workout #beast #dedication #gymlife #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #muscle #fitness_freaks #gym #bodybuildingmotivation #bodybuilder #sado #kurus #stokis #ejen⁠⁠⁠⁠

  •  201  16  28 June, 2018
  • Antara makanan2 snek yg sihat. Tukarkan makanan snek bergoreng dan kuih muih yg manis ke makanan snek sihat yg berwarna warni dan lebih mengenyangkan.🍌🍇🍉🍋
  • Antara makanan2 snek yg sihat. Tukarkan makanan snek bergoreng dan kuih muih yg manis ke makanan snek sihat yg berwarna warni dan lebih mengenyangkan.🍌🍇🍉🍋

  •  108  1  26 August, 2017
  • Sentiasa Better Kualiti.
..
Rindu berat badan ideal?
Dah turun tapi plateu je gitew..
Nak sangat pakai balik baju lama saiz kecil sikit?
Dah pasang niat nak turun sejak awal 2017 tapi tak turun2 lagi??
.
.
Ini lah masanya utk beri peluang pada diri.
..
Jom mula skrg! Free shaker cup & mealplan taww.😱😱 .. Order terus sini:
..
.. Harga:
Semenanjung RM160
Sarawak RM170
Sabah RM175
  • Sentiasa Better Kualiti.
    ..
    Rindu berat badan ideal?
    Dah turun tapi plateu je gitew..
    Nak sangat pakai balik baju lama saiz kecil sikit?
    Dah pasang niat nak turun sejak awal 2017 tapi tak turun2 lagi??
    .
    .
    Ini lah masanya utk beri peluang pada diri.
    ..
    Jom mula skrg! Free shaker cup & mealplan taww.😱😱 .. Order terus sini:
    ..
    .. Harga:
    Semenanjung RM160
    Sarawak RM170
    Sabah RM175

  •  179  3  30 August, 2017