#miniagentwanted Instagram Photos & Videos

miniagentwanted - 119.6k posts

Hashtag Popularity

6.1
average comments
29.3
average likes

Latest #miniagentwanted Posts

  • Buat hempasan lagi s3tok unico RM18,037.50..😱
S3tok yg bakal landing esk atau lusa ni semua dh SOLD OUT!!!!
.
Allahuakhbar...."Nikmat apakah lagi yg ign kau dustakan" 😭😭
.
Percaya x Sue mula dgn Unico ni percubaan je dulu modal RM230...x caya p tnya ponder...hikkk...🤭
.
Alhamdulillah..ni modal perkembangan dari hasil UNICO je...Sue mmg x campur dgn modal produk2 lain...sebab money management tu sgt pnting..kalau cmpur x de lah nmpk hasil..asyik gali kambus je😂
.
Sue betul2 nk bantu sape shj yg nk ubah taraf ekonomi keluarga...mmg unico ni produk sng jual..marketing dari HQ kaw2...
Skrg dh melangkah masuk ke pasaran Brunei!!
Bukan kaleng2 produk blh masuk oasaran Brunei tau‼️
.
Next batch akan masuk lg 3-5 hari..jom lock s3tok spya x ketinggalan...
.
Modal???
Invest permulaan enam puloh lima hinggit jeww...murah kan???
.
Www.wasap.my/60109060518.birdnest/SAYA.NAK.JOIN.UNICO

#BirdNest #leaderUnico #stokiswanted #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted #krimviral
#unicohq #testimoniunico #makeupartist
.
~ Sue Suriaty, GOLD LEADER UNICO 💓
  • Buat hempasan lagi s3tok unico RM18,037.50..😱
    S3tok yg bakal landing esk atau lusa ni semua dh SOLD OUT!!!!
    .
    Allahuakhbar...."Nikmat apakah lagi yg ign kau dustakan" 😭😭
    .
    Percaya x Sue mula dgn Unico ni percubaan je dulu modal RM230...x caya p tnya ponder...hikkk...🤭
    .
    Alhamdulillah..ni modal perkembangan dari hasil UNICO je...Sue mmg x campur dgn modal produk2 lain...sebab money management tu sgt pnting..kalau cmpur x de lah nmpk hasil..asyik gali kambus je😂
    .
    Sue betul2 nk bantu sape shj yg nk ubah taraf ekonomi keluarga...mmg unico ni produk sng jual..marketing dari HQ kaw2...
    Skrg dh melangkah masuk ke pasaran Brunei!!
    Bukan kaleng2 produk blh masuk oasaran Brunei tau‼️
    .
    Next batch akan masuk lg 3-5 hari..jom lock s3tok spya x ketinggalan...
    .
    Modal???
    Invest permulaan enam puloh lima hinggit jeww...murah kan???
    .
    Www.wasap.my/60109060518.birdnest/SAYA.NAK.JOIN.UNICO

    #BirdNest #leaderUnico #stokiswanted #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted #krimviral
    #unicohq #testimoniunico #makeupartist
    .
    ~ Sue Suriaty, GOLD LEADER UNICO 💓

  •  2  0  9 minutes ago
  • Buat hempasan lagi s3tok unico RM18,037.50..😱
S3tok yg bakal landing esk atau lusa ni semua dh SOLD OUT!!!!
.
Allahuakhbar...."Nikmat apakah lagi yg ign kau dustakan" 😭😭
.
Percaya x Sue mula dgn Unico ni percubaan je dulu modal RM230...x caya p tnya ponder Seri Nana...hikkk...🤭
.
Alhamdulillah..ni modal perkembangan dari hasil UNICO je...Sue mmg x campur dgn modal produk2 lain...sebab money management tu sgt pnting..kalau cmpur x de lah nmpk hasil..asyik gali kambus je😂
.
Sue betul2 nk bantu sape shj yg nk ubah taraf ekonomi keluarga...mmg unico ni produk sng jual..marketing dari HQ kaw2...
Skrg dh melangkah masuk ke pasaran Brunei!!
Bukan kaleng2 produk blh masuk oasaran Brunei tau‼️
.
Next batch akan masuk lg 3-5 hari..jom lock s3tok spya x ketinggalan...
.
Modal???
Invest permulaan enam puloh lima hinggit jeww...murah kan???
.
Www.wasap.my/60109060518.birdnest/SAYA.NAK.JOIN.UNICO

#BirdNest #leaderUnico #stokiswanted #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted #krimviral
#unicohq #testimoniunico #makeupartist
.
~ Sue Suriaty, GOLD LEADER UNICO 💓
  • Buat hempasan lagi s3tok unico RM18,037.50..😱
    S3tok yg bakal landing esk atau lusa ni semua dh SOLD OUT!!!!
    .
    Allahuakhbar...."Nikmat apakah lagi yg ign kau dustakan" 😭😭
    .
    Percaya x Sue mula dgn Unico ni percubaan je dulu modal RM230...x caya p tnya ponder Seri Nana...hikkk...🤭
    .
    Alhamdulillah..ni modal perkembangan dari hasil UNICO je...Sue mmg x campur dgn modal produk2 lain...sebab money management tu sgt pnting..kalau cmpur x de lah nmpk hasil..asyik gali kambus je😂
    .
    Sue betul2 nk bantu sape shj yg nk ubah taraf ekonomi keluarga...mmg unico ni produk sng jual..marketing dari HQ kaw2...
    Skrg dh melangkah masuk ke pasaran Brunei!!
    Bukan kaleng2 produk blh masuk oasaran Brunei tau‼️
    .
    Next batch akan masuk lg 3-5 hari..jom lock s3tok spya x ketinggalan...
    .
    Modal???
    Invest permulaan enam puloh lima hinggit jeww...murah kan???
    .
    Www.wasap.my/60109060518.birdnest/SAYA.NAK.JOIN.UNICO

    #BirdNest #leaderUnico #stokiswanted #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted #krimviral
    #unicohq #testimoniunico #makeupartist
    .
    ~ Sue Suriaty, GOLD LEADER UNICO 💓

  •  0  0  10 minutes ago
  • Buat hempasan lagi s3tok unico RM18,037.50..😱
S3tok yg bakal landing esk atau lusa ni semua dh SOLD OUT!!!!
.
Allahuakhbar...."Nikmat apakah lagi yg ign kau dustakan" 😭😭
.
Percaya x Sue mula dgn Unico ni percubaan je dulu modal RM230...x caya p tnya ponder Seri Nana...hikkk...🤭
.
Alhamdulillah..ni modal perkembangan dari hasil UNICO je...Sue mmg x campur dgn modal produk2 lain...sebab money management tu sgt pnting..kalau cmpur x de lah nmpk hasil..asyik gali kambus je😂
.
Sue betul2 nk bantu sape shj yg nk ubah taraf ekonomi keluarga...mmg unico ni produk sng jual..marketing dari HQ kaw2...
Skrg dh melangkah masuk ke pasaran Brunei!!
Bukan kaleng2 produk blh masuk oasaran Brunei tau‼️
.
Next batch akan masuk lg 3-5 hari..jom lock s3tok spya x ketinggalan...
.
Modal???
Invest permulaan enam puloh lima hinggit jeww...murah kan???
.
Www.wasap.my/60109060518.birdnest/SAYA.NAK.JOIN.UNICO

#BirdNest #leaderUnico #stokiswanted #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted #krimviral
#unicohq #testimoniunico #makeupartist
.
~ Sue Suriaty, GOLD LEADER UNICO 💓
  • Buat hempasan lagi s3tok unico RM18,037.50..😱
    S3tok yg bakal landing esk atau lusa ni semua dh SOLD OUT!!!!
    .
    Allahuakhbar...."Nikmat apakah lagi yg ign kau dustakan" 😭😭
    .
    Percaya x Sue mula dgn Unico ni percubaan je dulu modal RM230...x caya p tnya ponder Seri Nana...hikkk...🤭
    .
    Alhamdulillah..ni modal perkembangan dari hasil UNICO je...Sue mmg x campur dgn modal produk2 lain...sebab money management tu sgt pnting..kalau cmpur x de lah nmpk hasil..asyik gali kambus je😂
    .
    Sue betul2 nk bantu sape shj yg nk ubah taraf ekonomi keluarga...mmg unico ni produk sng jual..marketing dari HQ kaw2...
    Skrg dh melangkah masuk ke pasaran Brunei!!
    Bukan kaleng2 produk blh masuk oasaran Brunei tau‼️
    .
    Next batch akan masuk lg 3-5 hari..jom lock s3tok spya x ketinggalan...
    .
    Modal???
    Invest permulaan enam puloh lima hinggit jeww...murah kan???
    .
    Www.wasap.my/60109060518.birdnest/SAYA.NAK.JOIN.UNICO

    #BirdNest #leaderUnico #stokiswanted #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted #krimviral
    #unicohq #testimoniunico #makeupartist
    .
    ~ Sue Suriaty, GOLD LEADER UNICO 💓

  •  1  0  10 minutes ago
  • Buat hempasan lagi s3tok unico RM18,037.50..😱
S3tok yg bakal landing esk atau lusa ni semua dh SOLD OUT!!!!
.
Allahuakhbar...."Nikmat apakah lagi yg ign kau dustakan" 😭😭
.
Percaya x Sue mula dgn Unico ni percubaan je dulu modal RM230...x caya p tnya ponder Seri Nana...hikkk...🤭
.
Alhamdulillah..ni modal perkembangan dari hasil UNICO je...Sue mmg x campur dgn modal produk2 lain...sebab money management tu sgt pnting..kalau cmpur x de lah nmpk hasil..asyik gali kambus je😂
.
Sue betul2 nk bantu sape shj yg nk ubah taraf ekonomi keluarga...mmg unico ni produk sng jual..marketing dari HQ kaw2...
Skrg dh melangkah masuk ke pasaran Brunei!!
Bukan kaleng2 produk blh masuk oasaran Brunei tau‼️
.
Next batch akan masuk lg 3-5 hari..jom lock s3tok spya x ketinggalan...
.
Modal???
Invest permulaan enam puloh lima hinggit jeww...murah kan???
.
Www.wasap.my/60109060518.birdnest/SAYA.NAK.JOIN.UNICO

#BirdNest #leaderUnico #stokiswanted #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted #krimviral
#unicohq #testimoniunico #makeupartist
.
~ Sue Suriaty, GOLD LEADER UNICO 💓
  • Buat hempasan lagi s3tok unico RM18,037.50..😱
    S3tok yg bakal landing esk atau lusa ni semua dh SOLD OUT!!!!
    .
    Allahuakhbar...."Nikmat apakah lagi yg ign kau dustakan" 😭😭
    .
    Percaya x Sue mula dgn Unico ni percubaan je dulu modal RM230...x caya p tnya ponder Seri Nana...hikkk...🤭
    .
    Alhamdulillah..ni modal perkembangan dari hasil UNICO je...Sue mmg x campur dgn modal produk2 lain...sebab money management tu sgt pnting..kalau cmpur x de lah nmpk hasil..asyik gali kambus je😂
    .
    Sue betul2 nk bantu sape shj yg nk ubah taraf ekonomi keluarga...mmg unico ni produk sng jual..marketing dari HQ kaw2...
    Skrg dh melangkah masuk ke pasaran Brunei!!
    Bukan kaleng2 produk blh masuk oasaran Brunei tau‼️
    .
    Next batch akan masuk lg 3-5 hari..jom lock s3tok spya x ketinggalan...
    .
    Modal???
    Invest permulaan enam puloh lima hinggit jeww...murah kan???
    .
    Www.wasap.my/60109060518.birdnest/SAYA.NAK.JOIN.UNICO

    #BirdNest #leaderUnico #stokiswanted #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted #krimviral
    #unicohq #testimoniunico #makeupartist
    .
    ~ Sue Suriaty, GOLD LEADER UNICO 💓

  •  0  0  10 minutes ago
  • Musim gaji ni ramai yang reward diri nak cantik, sihat dan BERTENAGA.

Cantik luar dan dalaman dengan cara bijak dan selamat.

Mestilah dengan Bff bird's nest Dan SKIN SERUM BFF..

http://www.wasap.my/601136665150/BFF

#bffbirdnest 
#miniagentwanted 
#dropshipwanted
  • Musim gaji ni ramai yang reward diri nak cantik, sihat dan BERTENAGA.

    Cantik luar dan dalaman dengan cara bijak dan selamat.

    Mestilah dengan Bff bird's nest Dan SKIN SERUM BFF..

    http://www.wasap.my/601136665150/BFF

    #bffbirdnest
    #miniagentwanted
    #dropshipwanted

  •  0  0  17 minutes ago
  • Jom join dan jadi family #beynalegacy 

MOQ BIRDNEST TRIO CLEANSER BY BEYNA LEGACY
HARGA JUAL= RM 20 SEM / RM 30 SS

🌹🌹MINI AGEN🌹🌹
3 PCS= RM 42
(RM 14/PCS)
UNTUNG= RM 18

🌹🌹AGEN🌹🌹
5 PCS=RM 67.50
( RM 13.50/PCS)
UNTUNG = RM 32.50

🌹🌹MASTER AGEN🌹🌹
10 PCS=RM 97
(RM 9.70/PCS)
UNTUNG= RM 103

🌹🌹MINI STOKIS🌹🌹
30 PCS = RM 249
(RM 8.30/pcs)
UNTUNG= RM 351

🌹🌹STOKIS🌹🌹
75 PCS= RM 585
(RM 7.80/PCS)
UNTUNG= RM 915

🌹🌹MASTER STOKIS🌹🌹
250 PCS= RM 1825
(RM 7.30/PCS)
UNTUNG= RM 3175

🌹🌹LEADER🌹🌹
500 PCS= RM 3400
(RM 6.80/PCS)
UNTUNG= RM 6600

🌹🌹MASTER LEADER🌹🌹
1500 PCS= RM 8700
( RM 5.80/PCS)
UNTUNG RM 21 300
.
#beynalovers #beynalegacy #makeup #beauty #okayamalaysia #riffa #trulooksmalaysia #truskin #cpg #bettybeauty #sugargoldmalaysia #1minutemiraclefoundation #1minutemiraclemascara #1minutemiracleeyebrow #1minutemiracle #magicalcpure #agentwantedseluruhmalaysia #dropshipwanted #miniagentwanted
  • Jom join dan jadi family #beynalegacy

    MOQ BIRDNEST TRIO CLEANSER BY BEYNA LEGACY
    HARGA JUAL= RM 20 SEM / RM 30 SS

    🌹🌹MINI AGEN🌹🌹
    3 PCS= RM 42
    (RM 14/PCS)
    UNTUNG= RM 18

    🌹🌹AGEN🌹🌹
    5 PCS=RM 67.50
    ( RM 13.50/PCS)
    UNTUNG = RM 32.50

    🌹🌹MASTER AGEN🌹🌹
    10 PCS=RM 97
    (RM 9.70/PCS)
    UNTUNG= RM 103

    🌹🌹MINI STOKIS🌹🌹
    30 PCS = RM 249
    (RM 8.30/pcs)
    UNTUNG= RM 351

    🌹🌹STOKIS🌹🌹
    75 PCS= RM 585
    (RM 7.80/PCS)
    UNTUNG= RM 915

    🌹🌹MASTER STOKIS🌹🌹
    250 PCS= RM 1825
    (RM 7.30/PCS)
    UNTUNG= RM 3175

    🌹🌹LEADER🌹🌹
    500 PCS= RM 3400
    (RM 6.80/PCS)
    UNTUNG= RM 6600

    🌹🌹MASTER LEADER🌹🌹
    1500 PCS= RM 8700
    ( RM 5.80/PCS)
    UNTUNG RM 21 300
    .
    #beynalovers #beynalegacy #makeup #beauty #okayamalaysia #riffa #trulooksmalaysia #truskin #cpg #bettybeauty #sugargoldmalaysia #1minutemiraclefoundation #1minutemiraclemascara #1minutemiracleeyebrow #1minutemiracle #magicalcpure #agentwantedseluruhmalaysia #dropshipwanted #miniagentwanted

  •  0  0  17 minutes ago
  • .
WHAT DOES IT HAVE?

Well as uolls know #alldaymoisturizer ada hyaluronic acid yg bertindak utk mngunci kelembapan dlm kulit dn pstikan kulit korg sentiasa lembap & fresh.
. 
Rosewater juga slh satu bahan yg ada dlm #alldaymoisturizer.
.
Mcm yg korg tau rosewater ni dpt mngimbangi pH balance & mngawal lebihan minyak dkt muka.
.
Sbb tu lpas korg guna, muka takkan berminyak atau melekit! 😉
. 
Siapa yg favourite gilaa dengan Rosewater, you guys should try this!
.
Whatsapp Dyla sekarang! Atau klik link pd bio di atas.. .
📲0178552690
📲0178552690
📲0178552690
.
#teamdyll #serumviral #waterbasedserum #bougasbeautycyberjaya #bougasbeautykl  #miniagentwanted #kulitcantik #kulitflawless #dropshipwanted #bougaskl #bougasampang #bougasputrajaya #bougascyberjaya #bougaskajang #bougasbangi #bougasturns3 #3rdanniversary #tiktok #meletop #tiktokchallenge
#tipskulitcantik #pelembabwajah #7harimencintaiku2 #syurgauntukmu
  • .
    WHAT DOES IT HAVE?

    Well as uolls know #alldaymoisturizer ada hyaluronic acid yg bertindak utk mngunci kelembapan dlm kulit dn pstikan kulit korg sentiasa lembap & fresh.
    .
    Rosewater juga slh satu bahan yg ada dlm #alldaymoisturizer.
    .
    Mcm yg korg tau rosewater ni dpt mngimbangi pH balance & mngawal lebihan minyak dkt muka.
    .
    Sbb tu lpas korg guna, muka takkan berminyak atau melekit! 😉
    .
    Siapa yg favourite gilaa dengan Rosewater, you guys should try this!
    .
    Whatsapp Dyla sekarang! Atau klik link pd bio di atas.. .
    📲0178552690
    📲0178552690
    📲0178552690
    .
    #teamdyll #serumviral #waterbasedserum #bougasbeautycyberjaya #bougasbeautykl  #miniagentwanted #kulitcantik #kulitflawless #dropshipwanted #bougaskl #bougasampang #bougasputrajaya #bougascyberjaya #bougaskajang #bougasbangi #bougasturns3 #3rdanniversary #tiktok #meletop #tiktokchallenge
    #tipskulitcantik #pelembabwajah #7harimencintaiku2 #syurgauntukmu

  •  1  0  26 minutes ago
  • Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera 🤗
.
Bismillahirrahmanirrahim, dengan izin-Nya
Ieyra nak bantu korang untuk #ubahhidupdengancoklat dengan jadi;
🍫 Dropship (tidak perlu pegang stok)
🍫 Mini agent (minimum 12 balang)
🍫 Agent (minimum 24 balang)
.
Siapa pun anda boleh whatapps ieyra untuk #misibebashutang 😘
.
Jangan risau ieyra sediakan semua bahan;
✨ Tiada yuran keahlian⠀
✨ Copywriting
✨ Gambar dan video
✨ Untung yang tinggi
✨ 90% customer repeat order
.
Mari semua ieyra cari yg serious sebab ieyra nak bagi reward pada yang perform ❤️
.
Boleh tekan link di bio untuk join #teamieyra 🤗
.
#chocojerrshahalam #ministokisselangor #agentwanted #dropshipwanted  #miniagentwanted #chocojerrviral #chocojarviral #pastikanchocojerrbarubeli #chocojarselangor #chocojerrfighter #bubblerice #babycrunch #qkisschip #chocojarttdijaya #chocojarshahalam #chocojarrawang #chocojarselangor #pastikanchocojerrbarubeli #chocojarviral #chocojarviralshahalam #teampowerexito #teamieyra #ubahhidupdengancoklat #shahalamfooddelivery
  • Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera 🤗
    .
    Bismillahirrahmanirrahim, dengan izin-Nya
    Ieyra nak bantu korang untuk #ubahhidupdengancoklat dengan jadi;
    🍫 Dropship (tidak perlu pegang stok)
    🍫 Mini agent (minimum 12 balang)
    🍫 Agent (minimum 24 balang)
    .
    Siapa pun anda boleh whatapps ieyra untuk #misibebashutang 😘
    .
    Jangan risau ieyra sediakan semua bahan;
    ✨ Tiada yuran keahlian⠀
    ✨ Copywriting
    ✨ Gambar dan video
    ✨ Untung yang tinggi
    ✨ 90% customer repeat order
    .
    Mari semua ieyra cari yg serious sebab ieyra nak bagi reward pada yang perform ❤️
    .
    Boleh tekan link di bio untuk join #teamieyra 🤗
    .
    #chocojerrshahalam #ministokisselangor #agentwanted #dropshipwanted #miniagentwanted #chocojerrviral #chocojarviral #pastikanchocojerrbarubeli #chocojarselangor #chocojerrfighter #bubblerice #babycrunch #qkisschip #chocojarttdijaya #chocojarshahalam #chocojarrawang #chocojarselangor #pastikanchocojerrbarubeli #chocojarviral #chocojarviralshahalam #teampowerexito #teamieyra #ubahhidupdengancoklat #shahalamfooddelivery

  •  2  0  28 minutes ago
  • BOLEH KE ‼️
.
Anda ada masalah *kulit kusam,*berminyak,*jeragat,*jerawat
Sekarang tak perlu risau lagi dengan menggunakan #emmaglowfoundation
.
Kalau orang lain berhasil kenapa tidak anda..
.
Apa yg penting haruslah konsisten Lau x pakai yg brand antarabangsa pun kelaut dalam..setuju x??

#miniagentwanted
#calit2glowing
#agentbesutsetiu
  • BOLEH KE ‼️
    .
    Anda ada masalah *kulit kusam,*berminyak,*jeragat,*jerawat
    Sekarang tak perlu risau lagi dengan menggunakan #emmaglowfoundation
    .
    Kalau orang lain berhasil kenapa tidak anda..
    .
    Apa yg penting haruslah konsisten Lau x pakai yg brand antarabangsa pun kelaut dalam..setuju x??

    #miniagentwanted
    #calit2glowing
    #agentbesutsetiu

  •  1  2  29 minutes ago
  • WE ARE EXPANDING ❗💐
.
Calling for all yang berminat nak tambah pendapatan musim musim pkp ni. .
.
.
Dropship 💰
✅ Tak payah pegang stock
✅Semua barang dipos oleh leader
✅Income unlimited
✅Tiada modal dikenakan
✅Free bahan marketing
✅Group telegram disediakan
.
Mini Agent 💰
✔ Commision up to RM14 per pcs
✔Min 8 pcs 
✔Modal start from RM200
✔Supportive team
✔Free couching
.
.
#miniagentwanted#dropshipwanted#
  • WE ARE EXPANDING ❗💐
    .
    Calling for all yang berminat nak tambah pendapatan musim musim pkp ni. .
    .
    .
    Dropship 💰
    ✅ Tak payah pegang stock
    ✅Semua barang dipos oleh leader
    ✅Income unlimited
    ✅Tiada modal dikenakan
    ✅Free bahan marketing
    ✅Group telegram disediakan
    .
    Mini Agent 💰
    ✔ Commision up to RM14 per pcs
    ✔Min 8 pcs
    ✔Modal start from RM200
    ✔Supportive team
    ✔Free couching
    .
    .
    #miniagentwanted #dropshipwanted#

  •  2  0  32 minutes ago
  • Nak makeup simple tapi terus nampak glowing ? Haaaa meh sini try Unico. Calit calit je dah glowing taw! Serius tak tipu. Hihi. Unico 5 in 1. Dah ada Spf35, Cc Cream, Serum, Moisturiser & Primer. So kalau pakai ni memang dah jimat masa then muka dah boleh terus nampak glowing. 😍

Berminat ? Meh piyem sis atau wassap sis terus okeh!😘

https://bit.ly/2AdjZY9

#unicoprimer
#unicoprimerbasecream
#miniagentwanted
#unicoKL
  • Nak makeup simple tapi terus nampak glowing ? Haaaa meh sini try Unico. Calit calit je dah glowing taw! Serius tak tipu. Hihi. Unico 5 in 1. Dah ada Spf35, Cc Cream, Serum, Moisturiser & Primer. So kalau pakai ni memang dah jimat masa then muka dah boleh terus nampak glowing. 😍

    Berminat ? Meh piyem sis atau wassap sis terus okeh!😘

    https://bit.ly/2AdjZY9

    #unicoprimer
    #unicoprimerbasecream
    #miniagentwanted
    #unicoKL

  •  0  0  55 minutes ago
  • Assalamualaikum selamat pagi. breakfast pagi ni makan apa? tak tahu nak makan apa? jangan risau, chocojerr boleh menjadi teman setia anda tak kira pagi,petang atau malam. senang je kan.

klik link di bio to order

#ubahhidupdengancoklat #miniagentwanted
  • Assalamualaikum selamat pagi. breakfast pagi ni makan apa? tak tahu nak makan apa? jangan risau, chocojerr boleh menjadi teman setia anda tak kira pagi,petang atau malam. senang je kan.

    klik link di bio to order

    #ubahhidupdengancoklat #miniagentwanted

  •  1  0  1 hour ago
  • "SATU SET LIPCARE JERRR DAH JIMAT" ( Price : RM 59 )
.
Ada sekali tu kawan tegur, "weh lawanya makeup look kau, simple je. Suka part blusher and eyeshadow . Pakai blusher dan eyeshadow apa?" ,
.
Sis pun dengan bangga la jawab . LIPTINT & LIPMATTE DARI SET LIPCARE JE WEHH‼️‼️ HA PASTU TERUS DIA GRAB SATU YERRRR SEBAB KATANYA CANTIK SANGATTT IHIKS😝🤭🤭🤭❤️
.
📌 DM me / Click the link on my bio @obsesscosmeticsbyjiha
if you want to purchase ❤️
.
#obsesscosmetics #TeamJaliah#SabrinaSecretSquad #squadsyiera #JihAura #makeupoftheday#obsessperak #lipmatteobsess#tvalhijrah #agentobsesstelukintan#obsesstelukintan #foundationcushionobsess #ddcushionobsess#naturalmakeup#obsesscosmeticsperak #makeuptutorial#tv3 #obsesscosmeticstelukintan #ddcushionobsess #obsessmakeupparty #blusherobsess#miniagentwanted #makeuptutorialmalaysia#barangmakeupmurah#obsesscosmetics#codtelukintan #obsesscosmeticsreview#fullcoveragefoundationmalaysia #telukintan#loosepowderobsess
  • "SATU SET LIPCARE JERRR DAH JIMAT" ( Price : RM 59 )
    .
    Ada sekali tu kawan tegur, "weh lawanya makeup look kau, simple je. Suka part blusher and eyeshadow . Pakai blusher dan eyeshadow apa?" ,
    .
    Sis pun dengan bangga la jawab . LIPTINT & LIPMATTE DARI SET LIPCARE JE WEHH‼️‼️ HA PASTU TERUS DIA GRAB SATU YERRRR SEBAB KATANYA CANTIK SANGATTT IHIKS😝🤭🤭🤭❤️
    .
    📌 DM me / Click the link on my bio @obsesscosmeticsbyjiha
    if you want to purchase ❤️
    .
    #obsesscosmetics #TeamJaliah #SabrinaSecretSquad #squadsyiera #JihAura #makeupoftheday #obsessperak #lipmatteobsess #tvalhijrah #agentobsesstelukintan#obsesstelukintan #foundationcushionobsess #ddcushionobsess#naturalmakeup#obsesscosmeticsperak #makeuptutorial#tv3 #obsesscosmeticstelukintan #ddcushionobsess #obsessmakeupparty #blusherobsess#miniagentwanted #makeuptutorialmalaysia#barangmakeupmurah#obsesscosmetics#codtelukintan #obsesscosmeticsreview#fullcoveragefoundationmalaysia #telukintan#loosepowderobsess

  •  1  0  1 hour ago
  • AGENT RESTOCK‼️

Authorized Agent Obsess Cosmetics area Seremban, Senawang & Ampangan!!!

Erin ni walaupun dah masuk belajar balik, ada masa lagi nak focus biznes. Sentiasa bersemangat nak tambah pendapatan lebih walaupun bizi belajar. Erin ni start dari dropship tau skarang dah naik agent. Dia tau dari consistency ni ka dia akan dapat kejayaan yang besar❤️😍😍

orang-orang Seremban nak cari Obsess boleh roger adik manis2 pemalu @obsess.erinn fast service & response

Team SDStar Power!
.
#SDStar #ASsquad #obsessteamdiba #squadlovebeauty #agentwanted #miniagentwanted #resultsteamdiba #teamdiba
  • AGENT RESTOCK‼️

    Authorized Agent Obsess Cosmetics area Seremban, Senawang & Ampangan!!!

    Erin ni walaupun dah masuk belajar balik, ada masa lagi nak focus biznes. Sentiasa bersemangat nak tambah pendapatan lebih walaupun bizi belajar. Erin ni start dari dropship tau skarang dah naik agent. Dia tau dari consistency ni ka dia akan dapat kejayaan yang besar❤️😍😍

    orang-orang Seremban nak cari Obsess boleh roger adik manis2 pemalu @obsess.erinn fast service & response

    Team SDStar Power!
    .
    #SDStar #ASsquad #obsessteamdiba #squadlovebeauty #agentwanted #miniagentwanted #resultsteamdiba #teamdiba

  •  8  1  1 hour ago
  • Salam Semua !! Hari ini admin ingin berkongsi pengalaman bos kami menjadi seorang ibu. Menjadi seorang ibu sangatlah mencabar untuk mendidik dan membesarkan anak. 

Semasa mengandung dan selepas bersalin @fouziahgous sangat menjaga pemakanan dan supplement untuk membantu memberi tenaga dan kesihatan badan. Alhamdulillah dengan mengamalkan supplement produk sarang burung fgwalet dari segi tenaga dan susu badan sangat banyak dan semestinya impian setiap ibu yang melahirkan, pasti ingin memberikan yang terbaik untuk anak mereka kerana khasiat susu ibu lebih tinggi dan bagus untuk anak berbanding susu formula.
.
.
Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.wasap.my/60174171615
www.wasap.my/60174171615
.
Direct Whatsapp 0174171615
Direct Whatsapp 0174171615
.
🌟@fgwaletlocater.penangselangor .
🌟@fgwaletlocater.penangselangor . .
.
#TeamTashaFgWalet #FgWaletKL #FgWaletPenang #fgwaletPutrajaya #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #FgWaletKedah #fgwaletbirdnest #samasamafgwalet  #FgWaletSeremban #FgWaletShahAlam #fgwaletbangi #fgwaletButterworth #MiniAgentWanted #fgwaletjitra #FgwaletAmpang #fgwaletBangsar #birdnest #viral #cantik #breastfeeding #barangbaik #naturalproducts #hijablife #fgwaletbanting #fgwaletalorsetar #fgwaletkangar #fgwaletperlis #fgwaletcanglun
  • Salam Semua !! Hari ini admin ingin berkongsi pengalaman bos kami menjadi seorang ibu. Menjadi seorang ibu sangatlah mencabar untuk mendidik dan membesarkan anak.

    Semasa mengandung dan selepas bersalin @fouziahgous sangat menjaga pemakanan dan supplement untuk membantu memberi tenaga dan kesihatan badan. Alhamdulillah dengan mengamalkan supplement produk sarang burung fgwalet dari segi tenaga dan susu badan sangat banyak dan semestinya impian setiap ibu yang melahirkan, pasti ingin memberikan yang terbaik untuk anak mereka kerana khasiat susu ibu lebih tinggi dan bagus untuk anak berbanding susu formula.
    .
    .
    Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
    www.wasap.my/60174171615
    www.wasap.my/60174171615
    .
    Direct Whatsapp 0174171615
    Direct Whatsapp 0174171615
    .
    🌟@fgwaletlocater.penangselangor .
    🌟@fgwaletlocater.penangselangor . .
    .
    #TeamTashaFgWalet #FgWaletKL #FgWaletPenang #fgwaletPutrajaya #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #FgWaletKedah #fgwaletbirdnest #samasamafgwalet #FgWaletSeremban #FgWaletShahAlam #fgwaletbangi #fgwaletButterworth #MiniAgentWanted #fgwaletjitra #FgwaletAmpang #fgwaletBangsar #birdnest #viral #cantik #breastfeeding #barangbaik #naturalproducts #hijablife #fgwaletbanting #fgwaletalorsetar #fgwaletkangar #fgwaletperlis #fgwaletcanglun

  •  2  0  2 hours ago
  • Salam Semua !! Hari ini admin ingin berkongsi pengalaman bos kami menjadi seorang ibu. Menjadi seorang ibu sangatlah mencabar untuk mendidik dan membesarkan anak. 

Semasa mengandung dan selepas bersalin @fouziahgous sangat menjaga pemakanan dan supplement untuk membantu memberi tenaga dan kesihatan badan. Alhamdulillah dengan mengamalkan supplement produk sarang burung fgwalet dari segi tenaga dan susu badan sangat banyak dan semestinya impian setiap ibu yang melahirkan, pasti ingin memberikan yang terbaik untuk anak mereka kerana khasiat susu ibu lebih tinggi dan bagus untuk anak berbanding susu formula.
.
.
Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.wasap.my/60174171615
www.wasap.my/60174171615
.
Direct Whatsapp 0174171615
Direct Whatsapp 0174171615
.
🌟@fgwaletlocater.penangselangor .
🌟@fgwaletlocater.penangselangor . .
.
#TeamTashaFgWalet #FgWaletKL #FgWaletPenang #fgwaletPutrajaya #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #FgWaletKedah #fgwaletbirdnest #samasamafgwalet  #FgWaletSeremban #FgWaletShahAlam #fgwaletbangi #fgwaletButterworth #MiniAgentWanted #fgwaletjitra #FgwaletAmpang #fgwaletBangsar #birdnest #viral #cantik #breastfeeding #barangbaik #naturalproducts #hijablife #fgwaletbanting #fgwaletalorsetar #fgwaletkangar #fgwaletperlis #fgwaletcanglun
  • Salam Semua !! Hari ini admin ingin berkongsi pengalaman bos kami menjadi seorang ibu. Menjadi seorang ibu sangatlah mencabar untuk mendidik dan membesarkan anak.

    Semasa mengandung dan selepas bersalin @fouziahgous sangat menjaga pemakanan dan supplement untuk membantu memberi tenaga dan kesihatan badan. Alhamdulillah dengan mengamalkan supplement produk sarang burung fgwalet dari segi tenaga dan susu badan sangat banyak dan semestinya impian setiap ibu yang melahirkan, pasti ingin memberikan yang terbaik untuk anak mereka kerana khasiat susu ibu lebih tinggi dan bagus untuk anak berbanding susu formula.
    .
    .
    Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
    www.wasap.my/60174171615
    www.wasap.my/60174171615
    .
    Direct Whatsapp 0174171615
    Direct Whatsapp 0174171615
    .
    🌟@fgwaletlocater.penangselangor .
    🌟@fgwaletlocater.penangselangor . .
    .
    #TeamTashaFgWalet #FgWaletKL #FgWaletPenang #fgwaletPutrajaya #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #FgWaletKedah #fgwaletbirdnest #samasamafgwalet #FgWaletSeremban #FgWaletShahAlam #fgwaletbangi #fgwaletButterworth #MiniAgentWanted #fgwaletjitra #FgwaletAmpang #fgwaletBangsar #birdnest #viral #cantik #breastfeeding #barangbaik #naturalproducts #hijablife #fgwaletbanting #fgwaletalorsetar #fgwaletkangar #fgwaletperlis #fgwaletcanglun

  •  1  0  2 hours ago

Top #miniagentwanted Posts

  • .
MANJAKAN SKIN BODY CHUOLS WITH OUR LOVELY SCRUB BOOSTER BY DYAS! Oren flavour yg kaya dengan vitamin c dan boleh bantu skin body chuols jadi cerah,halus dan mulus .
RM10/pcs
RM10/pcs
RM10/pcs
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#teamAFCIRCLE01018#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #dyasperak #dyasipoh #miniagentwanted
  • .
    MANJAKAN SKIN BODY CHUOLS WITH OUR LOVELY SCRUB BOOSTER BY DYAS! Oren flavour yg kaya dengan vitamin c dan boleh bantu skin body chuols jadi cerah,halus dan mulus .
    RM10/pcs
    RM10/pcs
    RM10/pcs
    .
    Biarkan Kulit Anda Bernafas
    .
    #teamAFCIRCLE01018 #DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #dyasperak #dyasipoh #miniagentwanted

  •  169  62  19 September, 2019