#merbausempak Instagram Photos & Videos

merbausempak - 11k posts

Hashtag Popularity

0.6
average comments
9.9
average likes

Latest #merbausempak Posts

  • 💥 (07/08/20) Jumaat 
Syukur Alhamdulillah👍
Siap Berkhidmat Kembali
➡️Sanyo LCD TV 32 inch
Model : 32K40
Kerosakan : Polarizer rosak
➡️Seremban, N. Sembilan
REPAIR TV LCD LED PLASMA
⬅️ Saya terima masalah TV seperti list di bawah
➡️Screen TV mengerutu , macam plastik keras dan koyak
➡️Screen TV ada gambar tetapi ada tompok putih didalam screen
➡️Tv yang rosak kena kilat
➡️Tv yang tiba2 tidak boleh on, tetapi lampu standby ada menyala
➡️Tv yang tiada gambar tetapi ada suara
➡️Tv yang mempunyai gambar berbayang 
Area : Rawang, Selayang, Sg Buloh, Damansara,Merbausempak, Serendah,Antaragapi, Batu Pahat, Muar 
www.wasap.my/+601159285978 
www.wasap.my/+601159285978 
Tq For All support
#repairtv #tvled #tvlcd #tvplasma #tvpart #sony #toshiba #repairtvrawang #selayang #rawang #sgbuloh #serendah #chemor #semerah #kotaemeraldrawang #kundang #polarizer #tamanbersatu #antaragapi #batupahat #muar #hisensetv #smarttvSamsung #philips #merbausempak #haier #sharp #bukitrawang #uluyambaru @ Rawang, Selangor
  • 💥 (07/08/20) Jumaat
    Syukur Alhamdulillah👍
    Siap Berkhidmat Kembali
    ➡️Sanyo LCD TV 32 inch
    Model : 32K40
    Kerosakan : Polarizer rosak
    ➡️Seremban, N. Sembilan
    REPAIR TV LCD LED PLASMA
    ⬅️ Saya terima masalah TV seperti list di bawah
    ➡️Screen TV mengerutu , macam plastik keras dan koyak
    ➡️Screen TV ada gambar tetapi ada tompok putih didalam screen
    ➡️Tv yang rosak kena kilat
    ➡️Tv yang tiba2 tidak boleh on, tetapi lampu standby ada menyala
    ➡️Tv yang tiada gambar tetapi ada suara
    ➡️Tv yang mempunyai gambar berbayang
    Area : Rawang, Selayang, Sg Buloh, Damansara,Merbausempak, Serendah,Antaragapi, Batu Pahat, Muar
    www.wasap.my/+601159285978
    www.wasap.my/+601159285978
    Tq For All support
    #repairtv #tvled #tvlcd #tvplasma #tvpart #sony #toshiba #repairtvrawang #selayang #rawang #sgbuloh #serendah #chemor #semerah #kotaemeraldrawang #kundang #polarizer #tamanbersatu #antaragapi #batupahat #muar #hisensetv #smarttvSamsung #philips #merbausempak #haier #sharp #bukitrawang #uluyambaru @ Rawang, Selangor

  •  3  0  2 hours ago
  • Body scrub dan body butter JRM ni tidak kurang hebat jika dibandingkan dengan jenama terkemuka di luar sana..menghalus, mencerah dan harum baunya..love sangat🥰.
.
Jom dapatkan dengan harga promosi berbaloi ni😉
.
📲Whatsapp kakak syka 019 329 8796
.
Yang terbaik dari bonda..
*WAJAR GUNA JRM* 😍
.
Dapatkan info2 produk dan penghantaran  produk terus ke rumah anda...
Whatsapp kakak syka sekarang..
.
📞📞 0193298796
📲📲 0193298796
.
.
🚗KAWASAN COD 🚘
#jrmkotadamansara
#jrmdamansara
#jrmshahalam
#jrmpuncakAlam
#jrmsaujanautama
#jrmsubang
#jrmTTDIJaya
#jrmDenaiAlam
#jrmAlamBudiman
#jrmKayanganHeight
#jrmdesacoardlfield
#jrmjeram
#merbausempak
#jrmbukitjelutong
#jrmBukitkapar
#jrmklangsentral
#jrmjeram
#jrmbukitcherakah
#jrmMeru
#jrmamanperdana
#jrmSetiaAlam
#jrmBukitRaja
#jrmkapar
#jrmbukitkucing
#jrmshahalam
.
Percuma daftar ahli dengan pembelian rm80.00 beserta Free gift for you🎁 .
📮SERVIS : poslaju keseluruh Malaysia setiap hari.
.
🏡self collect:
Puncak alam (Alam Suria Puncak Alam/ 🏢 kota damansara (Area Gulam Mee)

ID: SAAZ G003
.
Like and Follow me :
.
@jrm.kotadamansara_syka
Fb: SYKA Jamu Ratu Malaya
.
#teamayaananayla
#teamsykabelenza
#jrmsubstokisshahalam
#bondarozita
#keluargaayaananayla
  • Body scrub dan body butter JRM ni tidak kurang hebat jika dibandingkan dengan jenama terkemuka di luar sana..menghalus, mencerah dan harum baunya..love sangat🥰.
    .
    Jom dapatkan dengan harga promosi berbaloi ni😉
    .
    📲Whatsapp kakak syka 019 329 8796
    .
    Yang terbaik dari bonda..
    *WAJAR GUNA JRM* 😍
    .
    Dapatkan info2 produk dan penghantaran produk terus ke rumah anda...
    Whatsapp kakak syka sekarang..
    .
    📞📞 0193298796
    📲📲 0193298796
    .
    .
    🚗KAWASAN COD 🚘
    #jrmkotadamansara
    #jrmdamansara
    #jrmshahalam
    #jrmpuncakAlam
    #jrmsaujanautama
    #jrmsubang
    #jrmTTDIJaya
    #jrmDenaiAlam
    #jrmAlamBudiman
    #jrmKayanganHeight
    #jrmdesacoardlfield
    #jrmjeram
    #merbausempak
    #jrmbukitjelutong
    #jrmBukitkapar
    #jrmklangsentral
    #jrmjeram
    #jrmbukitcherakah
    #jrmMeru
    #jrmamanperdana
    #jrmSetiaAlam
    #jrmBukitRaja
    #jrmkapar
    #jrmbukitkucing
    #jrmshahalam
    .
    Percuma daftar ahli dengan pembelian rm80.00 beserta Free gift for you🎁 .
    📮SERVIS : poslaju keseluruh Malaysia setiap hari.
    .
    🏡self collect:
    Puncak alam (Alam Suria Puncak Alam/ 🏢 kota damansara (Area Gulam Mee)

    ID: SAAZ G003
    .
    Like and Follow me :
    .
    @jrm.kotadamansara_syka
    Fb: SYKA Jamu Ratu Malaya
    .
    #teamayaananayla
    #teamsykabelenza
    #jrmsubstokisshahalam
    #bondarozita
    #keluargaayaananayla

  •  2  0  10 hours ago
  • Assalamualaikum and hi guys!!!
Lama sangat dh Tak update!!! Dh bersawang teruk ni!!😅😅😅

Minta maaf byk2 la..sampai ada yg tanya, dah Tak baking ke skrg😅..hehe..ye la lama sgt dah tak update. And yes, I'm still baking guys!!! Alhamdulillah, despite the few phases of MCO..thank you Allah❤️

Ok. The cake please.

This cake was for Mother's Day with green and yellow theme🥰. Thank you Kak Jie💐

#cakesbymarnees #cakes #birthday #wedding #hantaran #kenduri #chocmoistcake #sayajualkeksedap #sayajualkekonline #customizedcakes #cakeartists  #shahalam #sgbuloh #sgbulohbakers #homebakers #desacoalfields #bukitrahmanputra #bandarbarusgbuloh #merbausempak #kgkubugajah # #puncakalam #kuang #setiaalam #cookies #biskut
  • Assalamualaikum and hi guys!!!
    Lama sangat dh Tak update!!! Dh bersawang teruk ni!!😅😅😅

    Minta maaf byk2 la..sampai ada yg tanya, dah Tak baking ke skrg😅..hehe..ye la lama sgt dah tak update. And yes, I'm still baking guys!!! Alhamdulillah, despite the few phases of MCO..thank you Allah❤️

    Ok. The cake please.

    This cake was for Mother's Day with green and yellow theme🥰. Thank you Kak Jie💐

    #cakesbymarnees #cakes #birthday #wedding #hantaran #kenduri #chocmoistcake #sayajualkeksedap #sayajualkekonline #customizedcakes #cakeartists #shahalam #sgbuloh #sgbulohbakers #homebakers #desacoalfields #bukitrahmanputra #bandarbarusgbuloh #merbausempak #kgkubugajah # #puncakalam #kuang #setiaalam #cookies #biskut

  •  5  0  20 hours ago
  • Small birthday token  celebrating amongst offie staff.. 
❤️❤️❤️

#stayhome #staysafe #kitajagakita

To place your order Www.wasap.my/60123242007

Like our 💞facebook -Party Frenzy 💞
https://m.facebook.com/frenzypartyshop /
Like our 💞insta - frenzypartyshop 💞
https://www.instagram.com/frenzypartyshop/ 😍😍💖💖💖
#birthdaybouquet
#sayajualbelon #balloonbouquet #sayajualbelonhelium #sayajualbelonheliummurah #sayajualheliumballoon #balloons #balloonhelium #belonhelium #heliumballoons #convobouquet #belonmurahmalaysia
#chocbouquet #puncakalam #fasa3puncakalam #alamsuria #puncakbestari #bestarijaya #saujanautama #puncakperdana #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #alamjayapuncakalam #bandartasikputerirawang #kualaselangor #merbausempak
#bandarpuncakalam
@wanti1998_
  • Small birthday token celebrating amongst offie staff..
    ❤️❤️❤️

    #stayhome #staysafe #kitajagakita

    To place your order Www.wasap.my/60123242007

    Like our 💞facebook -Party Frenzy 💞
    https://m.facebook.com/frenzypartyshop /
    Like our 💞insta - frenzypartyshop 💞
    https://www.instagram.com/frenzypartyshop/ 😍😍💖💖💖
    #birthdaybouquet
    #sayajualbelon #balloonbouquet #sayajualbelonhelium #sayajualbelonheliummurah #sayajualheliumballoon #balloons #balloonhelium #belonhelium #heliumballoons #convobouquet #belonmurahmalaysia
    #chocbouquet #puncakalam #fasa3puncakalam #alamsuria #puncakbestari #bestarijaya #saujanautama #puncakperdana #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #alamjayapuncakalam #bandartasikputerirawang #kualaselangor #merbausempak
    #bandarpuncakalam
    @wanti1998_

  •  0  0  6 August, 2020
  • Farewell hi tea for a teacher
Helium balloons rm3.50 a piece
Fresh flower bouquet RM100
❤️❤️❤️

#stayhome #staysafe #kitajagakita

To place your order Www.wasap.my/60123242007

Like our 💞facebook -Party Frenzy 💞
https://m.facebook.com/frenzypartyshop /
Like our 💞insta - frenzypartyshop 💞
https://www.instagram.com/frenzypartyshop/ 😍😍💖💖💖
#birthdaybouquet
#sayajualbelon #balloonbouquet #sayajualbelonhelium #sayajualbelonheliummurah #sayajualheliumballoon #balloons #balloonhelium #belonhelium #heliumballoons #convobouquet #belonmurahmalaysia
#chocbouquet #puncakalam #fasa3puncakalam #alamsuria #puncakbestari #bestarijaya #saujanautama #puncakperdana #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #alamjayapuncakalam #bandartasikputerirawang #kualaselangor #merbausempak
#bandarpuncakalam
@wanti1998_
  • Farewell hi tea for a teacher
    Helium balloons rm3.50 a piece
    Fresh flower bouquet RM100
    ❤️❤️❤️

    #stayhome #staysafe #kitajagakita

    To place your order Www.wasap.my/60123242007

    Like our 💞facebook -Party Frenzy 💞
    https://m.facebook.com/frenzypartyshop /
    Like our 💞insta - frenzypartyshop 💞
    https://www.instagram.com/frenzypartyshop/ 😍😍💖💖💖
    #birthdaybouquet
    #sayajualbelon #balloonbouquet #sayajualbelonhelium #sayajualbelonheliummurah #sayajualheliumballoon #balloons #balloonhelium #belonhelium #heliumballoons #convobouquet #belonmurahmalaysia
    #chocbouquet #puncakalam #fasa3puncakalam #alamsuria #puncakbestari #bestarijaya #saujanautama #puncakperdana #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #alamjayapuncakalam #bandartasikputerirawang #kualaselangor #merbausempak
    #bandarpuncakalam
    @wanti1998_

  •  2  0  6 August, 2020
  • 💥 (05/08/20) Rabu
Syukur Alhamdulillah👍
Siap Berkhidmat Kembali
➡️Samsung LED TV 43 inch
Model : UA43M5100AK
Kerosakan : No picture/Blank
➡️Bandar Rawang 
REPAIR TV LCD LED PLASMA
⬅️ Saya terima masalah TV seperti list di bawah
➡️Screen TV mengerutu , macam plastik keras dan koyak
➡️Screen TV ada gambar tetapi ada tompok putih didalam screen
➡️Tv yang rosak kena kilat
➡️Tv yang tiba2 tidak boleh on, tetapi lampu standby ada menyala
➡️Tv yang tiada gambar tetapi ada suara
➡️Tv yang mempunyai gambar berbayang 
Area : Rawang, Selayang, Sg Buloh, Damansara,Merbausempak, Serendah,Antaragapi, Batu Pahat, Muar 
www.wasap.my/+601159285978 
www.wasap.my/+601159285978 
Tq For All support
#repairtv #tvled #tvlcd #tvplasma #tvpart #sony #toshiba #repairtvrawang #selayang #rawang #sgbuloh #serendah #chemor #semerah #kotaemeraldrawang #kundang #polarizer #tamanbersatu #antaragapi #batupahat #muar #hisensetv #smarttvSamsung #philips #merbausempak #haier #sharp #bukitrawang #uluyambaru @ Rawang, Selangor
  • 💥 (05/08/20) Rabu
    Syukur Alhamdulillah👍
    Siap Berkhidmat Kembali
    ➡️Samsung LED TV 43 inch
    Model : UA43M5100AK
    Kerosakan : No picture/Blank
    ➡️Bandar Rawang
    REPAIR TV LCD LED PLASMA
    ⬅️ Saya terima masalah TV seperti list di bawah
    ➡️Screen TV mengerutu , macam plastik keras dan koyak
    ➡️Screen TV ada gambar tetapi ada tompok putih didalam screen
    ➡️Tv yang rosak kena kilat
    ➡️Tv yang tiba2 tidak boleh on, tetapi lampu standby ada menyala
    ➡️Tv yang tiada gambar tetapi ada suara
    ➡️Tv yang mempunyai gambar berbayang
    Area : Rawang, Selayang, Sg Buloh, Damansara,Merbausempak, Serendah,Antaragapi, Batu Pahat, Muar
    www.wasap.my/+601159285978
    www.wasap.my/+601159285978
    Tq For All support
    #repairtv #tvled #tvlcd #tvplasma #tvpart #sony #toshiba #repairtvrawang #selayang #rawang #sgbuloh #serendah #chemor #semerah #kotaemeraldrawang #kundang #polarizer #tamanbersatu #antaragapi #batupahat #muar #hisensetv #smarttvSamsung #philips #merbausempak #haier #sharp #bukitrawang #uluyambaru @ Rawang, Selangor

  •  4  0  5 August, 2020
  • 💥 (05/08/20) Rabu
Syukur Alhamdulillah👍
Siap Berkhidmat Kembali
➡️Sony Smart TV 40 inch
Model : 40W800B
Kerosakan : No picture/Blank
➡️Bandar Rawang 
REPAIR TV LCD LED PLASMA
⬅️ Saya terima masalah TV seperti list di bawah
➡️Screen TV mengerutu , macam plastik keras dan koyak
➡️Screen TV ada gambar tetapi ada tompok putih didalam screen
➡️Tv yang rosak kena kilat
➡️Tv yang tiba2 tidak boleh on, tetapi lampu standby ada menyala
➡️Tv yang tiada gambar tetapi ada suara
➡️Tv yang mempunyai gambar berbayang 
Area : Rawang, Selayang, Sg Buloh, Damansara,Merbausempak, Serendah,Antaragapi, Batu Pahat, Muar 
www.wasap.my/+601159285978 
www.wasap.my/+601159285978 
Tq For All support
#repairtv #tvled #tvlcd #tvplasma #tvpart #sony #toshiba #repairtvrawang #selayang #rawang #sgbuloh #serendah #chemor #semerah #kotaemeraldrawang #kundang #polarizer #tamanbersatu #antaragapi #batupahat #muar #hisensetv #smarttvSamsung #philips #merbausempak #haier #sharp #bukitrawang #uluyambaru @ Rawang, Selangor
  • 💥 (05/08/20) Rabu
    Syukur Alhamdulillah👍
    Siap Berkhidmat Kembali
    ➡️Sony Smart TV 40 inch
    Model : 40W800B
    Kerosakan : No picture/Blank
    ➡️Bandar Rawang
    REPAIR TV LCD LED PLASMA
    ⬅️ Saya terima masalah TV seperti list di bawah
    ➡️Screen TV mengerutu , macam plastik keras dan koyak
    ➡️Screen TV ada gambar tetapi ada tompok putih didalam screen
    ➡️Tv yang rosak kena kilat
    ➡️Tv yang tiba2 tidak boleh on, tetapi lampu standby ada menyala
    ➡️Tv yang tiada gambar tetapi ada suara
    ➡️Tv yang mempunyai gambar berbayang
    Area : Rawang, Selayang, Sg Buloh, Damansara,Merbausempak, Serendah,Antaragapi, Batu Pahat, Muar
    www.wasap.my/+601159285978
    www.wasap.my/+601159285978
    Tq For All support
    #repairtv #tvled #tvlcd #tvplasma #tvpart #sony #toshiba #repairtvrawang #selayang #rawang #sgbuloh #serendah #chemor #semerah #kotaemeraldrawang #kundang #polarizer #tamanbersatu #antaragapi #batupahat #muar #hisensetv #smarttvSamsung #philips #merbausempak #haier #sharp #bukitrawang #uluyambaru @ Rawang, Selangor

  •  3  0  5 August, 2020

Top #merbausempak Posts