#merbauindah Instagram Photos & Videos

merbauindah - 380 posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
5.9
average likes

Latest #merbauindah Posts

  • TAK PERNAH JADI PERNAH..!! Sentuhan magic promosi pada AHAD 26/7 NI BERMULA JAM 10 pagi sampai pkul 6 petang shj,, bg peminat tegar kopi tersedap JRM "Kopi Ratu" hanya untuk yg menjadi ahli atau yg baru nk cuba produk ini peluang mendaftar menjadi ahli sgt dialu2 kan..!!
.
Flash Sale ini hanya berlangsung selama 8 jam shj kami jual secara combo 2 kopi Ratu. Sabtu ni kami kan umumkan harga promosi..tungguuu !!
.
Jadi bagi anda yang menantikan harga murah untuk kopi ratu ini lah masanya dan tak rugi jadi ahli kerana bila2 masa shj kami boleh buat promosi mengejut mcm ni..!!..
.
Macam mana nak jadi ahli..?
Anda boleh berdaftar dngn Team Jutawan Bonda pengedar dan stokis yg sah di seluruh negeri, Rumah Hutan & HQ di TSB sungai buloh..
.
Syaratnya mestilah membuat pembelian produk JRM shj RM80 ke atas dengan harga normal..! Pembelian seterusnya akan mendapat potongan harga Ahli dan pastikan anda dapat ID AHLI selepas buat pendaftaran..
.
Antara Keistimewaan bila dah jadi Ahli JRM anda akan mendapat potongan diskaun 5% - 15% bergantung pada produk..!! Secara tidak langsung anda diserapkan dalam Family JR,, Event anjuran JRM, Ahli akan mendapat diskaun / diberi keutamaan..
.
Yang paling penting,, bila2 masa sahaja, Hq akan buat promosi khusus Ahli JRM shj..
.
Tak lupa juga promosi pada minggu ini..!! Jumaat 24/7 sehingga isnin 27/7 iaitu Kopi Romagella RM33 dan 2 kopi De' Marco RM55..
.
Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
.
http://wasap.my/60126958141/orderjrm
.
Like & follow eda (JB2008S)

IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
FB-Eda Omar
Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
.
Cod
#kubugajah
#payajaras
#merbausempak
#merbauindah
#impianmerbausempak
  • TAK PERNAH JADI PERNAH..!! Sentuhan magic promosi pada AHAD 26/7 NI BERMULA JAM 10 pagi sampai pkul 6 petang shj,, bg peminat tegar kopi tersedap JRM "Kopi Ratu" hanya untuk yg menjadi ahli atau yg baru nk cuba produk ini peluang mendaftar menjadi ahli sgt dialu2 kan..!!
    .
    Flash Sale ini hanya berlangsung selama 8 jam shj kami jual secara combo 2 kopi Ratu. Sabtu ni kami kan umumkan harga promosi..tungguuu !!
    .
    Jadi bagi anda yang menantikan harga murah untuk kopi ratu ini lah masanya dan tak rugi jadi ahli kerana bila2 masa shj kami boleh buat promosi mengejut mcm ni..!!..
    .
    Macam mana nak jadi ahli..?
    Anda boleh berdaftar dngn Team Jutawan Bonda pengedar dan stokis yg sah di seluruh negeri, Rumah Hutan & HQ di TSB sungai buloh..
    .
    Syaratnya mestilah membuat pembelian produk JRM shj RM80 ke atas dengan harga normal..! Pembelian seterusnya akan mendapat potongan harga Ahli dan pastikan anda dapat ID AHLI selepas buat pendaftaran..
    .
    Antara Keistimewaan bila dah jadi Ahli JRM anda akan mendapat potongan diskaun 5% - 15% bergantung pada produk..!! Secara tidak langsung anda diserapkan dalam Family JR,, Event anjuran JRM, Ahli akan mendapat diskaun / diberi keutamaan..
    .
    Yang paling penting,, bila2 masa sahaja, Hq akan buat promosi khusus Ahli JRM shj..
    .
    Tak lupa juga promosi pada minggu ini..!! Jumaat 24/7 sehingga isnin 27/7 iaitu Kopi Romagella RM33 dan 2 kopi De' Marco RM55..
    .
    Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
    .
    http://wasap.my/60126958141/orderjrm
    .
    Like & follow eda (JB2008S)

    IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
    FB-Eda Omar
    Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
    .
    Cod
    #kubugajah
    #payajaras
    #merbausempak
    #merbauindah
    #impianmerbausempak

  •  4  0  24 July, 2020
  • Sebut sahaja tentang kopi, semua orang pasti teruja. Minuman kegemaran seisi keluarga. Kami pun tak sabar nak berkongsi keterujaan kami bersama anda 💕. Anda sudah bersedia?
_____________________________________________________

Coffee with your family is like capturing happiness in a cup. A favorite drink for the whole family. We can’t wait to share the excitement with you💕. Are you ready?

#coffee #coffeelover #coffeetime #coffeeaddict #herbs #healthyliving #healthylifestyle #healthy #WajargunaJRM
.
Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
.
http://wasap.my/60126958141/orderjrm
.
Like & follow eda (JB2008S)

IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
FB-Eda Omar
Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
.
Cod
#kubugajah
#payajaras
#merbausempak
#merbauindah
#impianmerbausempak
.
Selfpickup: kubu gajah

.
Postage seluruh malaysia
.
Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
  • Sebut sahaja tentang kopi, semua orang pasti teruja. Minuman kegemaran seisi keluarga. Kami pun tak sabar nak berkongsi keterujaan kami bersama anda 💕. Anda sudah bersedia?
    _____________________________________________________

    Coffee with your family is like capturing happiness in a cup. A favorite drink for the whole family. We can’t wait to share the excitement with you💕. Are you ready?

    #coffee #coffeelover #coffeetime #coffeeaddict #herbs #healthyliving #healthylifestyle #healthy #WajargunaJRM
    .
    Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
    .
    http://wasap.my/60126958141/orderjrm
    .
    Like & follow eda (JB2008S)

    IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
    FB-Eda Omar
    Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
    .
    Cod
    #kubugajah
    #payajaras
    #merbausempak
    #merbauindah
    #impianmerbausempak
    .
    Selfpickup: kubu gajah

    .
    Postage seluruh malaysia
    .
    Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian

  •  5  0  22 July, 2020
  • #Repost @jrm.official
• • • • •
Pembersih muka atau pun make up removal yang paling menyihatkan ada bunga sakura, minyak jarak yang sangat baik untuk kesihatan kulit
.
Pori-pori mengecil, kulit lebih tegang dan sangat bersih. Ia dapat menjimatkan pencuci muka. Itulah dia Mellia Micellar Water!
.
Mudah sangat tau nak gunakan Mellia Micellar Water ni! Kalau nak lebih jimat, titiskan Mellia Micellar Water pada cotton pad. Dan lepas tu, sapukan terus pada keseluruhan wajah
.
Untuk kesan yang lebih baik, selepas penggunaan makeup remover ni, cuci muka dengan menggunakan Zinnia Magenta, rasai sendiri kesan perbezaannya..!! kulit akan terasa lebih sihat naik serinya
.
Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
.
http://wasap.my/60126958141/orderjrm
.
Like & follow eda (JB2008S)

IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
FB-Eda Omar
Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
.
Cod
#kubugajah
#payajaras
#merbausempak
#merbauindah
#impianmerbausempak
  • #Repost @jrm.official
    • • • • •
    Pembersih muka atau pun make up removal yang paling menyihatkan ada bunga sakura, minyak jarak yang sangat baik untuk kesihatan kulit
    .
    Pori-pori mengecil, kulit lebih tegang dan sangat bersih. Ia dapat menjimatkan pencuci muka. Itulah dia Mellia Micellar Water!
    .
    Mudah sangat tau nak gunakan Mellia Micellar Water ni! Kalau nak lebih jimat, titiskan Mellia Micellar Water pada cotton pad. Dan lepas tu, sapukan terus pada keseluruhan wajah
    .
    Untuk kesan yang lebih baik, selepas penggunaan makeup remover ni, cuci muka dengan menggunakan Zinnia Magenta, rasai sendiri kesan perbezaannya..!! kulit akan terasa lebih sihat naik serinya
    .
    Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
    .
    http://wasap.my/60126958141/orderjrm
    .
    Like & follow eda (JB2008S)

    IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
    FB-Eda Omar
    Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
    .
    Cod
    #kubugajah
    #payajaras
    #merbausempak
    #merbauindah
    #impianmerbausempak

  •  2  0  6 July, 2020
  • Bio Miracle Action (BMA) produk skincare JRM yang telah lama di pasaran. Produk BMA berkonsepkan Bio-Botox daripada formulasi herba. Haa bukan Botox yang menggunakan bahan kimia sintetik ya.
.
Formulasi Bio-Botox membantu menegangkan kulit, mengurangkan kedutan, merangsang pertumbuhan sel kulit baru dan sihat dan meresap jauh ke dalam lapisan kulit untuk memperbaiki struktur kulit yang diambil daripada ekstrak tumbuhan. Lebih selamat daripada Botox sintetik !! Oh ya, BMA mempunyai serum dan krim. Kombinasi anti-aging & Deep Repairing serum dan krim BMA membantu menghilangkan jeragat, mengurangkan kedutan pada kulit wajah, penyerapan jauh ke dalam lapisan kulit mengimbangi melanin kulit, membina kolagen kulit supaya tegang dan anjal.
.
Bio Miracle Action 
RM 69.50 (SM) RM 72.50 (SS)
.
Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
.
http://wasap.my/60126958141/orderjrm
.
Like & follow eda (JB2008S)

IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
FB-Eda Omar
Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
.
Cod
#kubugajah
#payajaras
#merbausempak
#merbauindah
#impianmerbausempak
  • Bio Miracle Action (BMA) produk skincare JRM yang telah lama di pasaran. Produk BMA berkonsepkan Bio-Botox daripada formulasi herba. Haa bukan Botox yang menggunakan bahan kimia sintetik ya.
    .
    Formulasi Bio-Botox membantu menegangkan kulit, mengurangkan kedutan, merangsang pertumbuhan sel kulit baru dan sihat dan meresap jauh ke dalam lapisan kulit untuk memperbaiki struktur kulit yang diambil daripada ekstrak tumbuhan. Lebih selamat daripada Botox sintetik !! Oh ya, BMA mempunyai serum dan krim. Kombinasi anti-aging & Deep Repairing serum dan krim BMA membantu menghilangkan jeragat, mengurangkan kedutan pada kulit wajah, penyerapan jauh ke dalam lapisan kulit mengimbangi melanin kulit, membina kolagen kulit supaya tegang dan anjal.
    .
    Bio Miracle Action
    RM 69.50 (SM) RM 72.50 (SS)
    .
    Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
    .
    http://wasap.my/60126958141/orderjrm
    .
    Like & follow eda (JB2008S)

    IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
    FB-Eda Omar
    Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
    .
    Cod
    #kubugajah
    #payajaras
    #merbausempak
    #merbauindah
    #impianmerbausempak

  •  2  0  2 July, 2020
  • ⭐⭐⭐⭐ PROMOSI MINGGU INI⭐⭐⭐⭐
.
Assalamualaikum semua 😍 Promo JRM kembali lagi bermula harini Khamis 25/6-28/6/2020 😍
.
🌺Mustanir + Cyro Spray rm125 sahaja!🌺
(harga normal rm159)
.
Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
.
http://wasap.my/60126958141/orderjrm
.
Like & follow eda (JB2008S)

IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
FB-Eda Omar
Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
.
Cod
#kubugajah
#payajaras
#merbausempak
#merbauindah
#impianmerbausempak
.
Selfpickup: kubu gajah .
Postage seluruh malaysia
.
Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmkubugajah
  • ⭐⭐⭐⭐ PROMOSI MINGGU INI⭐⭐⭐⭐
    .
    Assalamualaikum semua 😍 Promo JRM kembali lagi bermula harini Khamis 25/6-28/6/2020 😍
    .
    🌺Mustanir + Cyro Spray rm125 sahaja!🌺
    (harga normal rm159)
    .
    Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
    .
    http://wasap.my/60126958141/orderjrm
    .
    Like & follow eda (JB2008S)

    IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
    FB-Eda Omar
    Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
    .
    Cod
    #kubugajah
    #payajaras
    #merbausempak
    #merbauindah
    #impianmerbausempak
    .
    Selfpickup: kubu gajah .
    Postage seluruh malaysia
    .
    Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmkubugajah

  •  1  0  25 June, 2020
  • Zinnia Magenta satu-satunya produk pencuci wajah JRM. Zinnia berwajah baru dan dikeluarkan dalam bentuk gel cecair. Tetapi formulasi masih lagi sama. Ramai pengguna setia produk Zinnia Magenta memberikan maklum balas yang positif. Kulit semakin tegang, berseri, cerah, parut semakin pudar dan kurangkan pigmentasi pada kulit wajah
.
Nak tau apa lagi kelebihan Zinnia Magenta?
.
Formulasi herba dalam Zinnia Magenta membantu :
.
📍Melembapkan kulit, menguatkan struktur kulit supaya kulit tegang, jerawat semakin kecut dan parut jerawat semakin pudar.
.
📍Membantu mengimbangi rembesan minyak dan mengawal sebum minyak pada kulit wajah.
.
📍 Mengecilkan pori-pori, membuang sel kulit mati untuk rangsangan pertumbuhan sel kulit yang baru dan sihat.
.
Sebab itu, apabila menggunakan Zinnia Magenta kulit rasa lembut, bersinar dan semakin glowing kerana formulasi Zinnia Magenta yang memberikan nutrisi dan rangsangan pertumbuhan sel kulit yang baru dan sihat
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! .
🌹Zinnia Magenta
RM35.00 (SM) RM 38.00 (SS)
.
Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
.
http://wasap.my/60126958141/orderjrm
.
Like & follow eda (JB2008S)

IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
FB-Eda Omar
Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
.
Cod
#kubugajah
#payajaras
#merbausempak
#merbauindah
#impianmerbausempak
.
Selfpickup: kubu gajah .
Postage seluruh malaysia
.
Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmkubugajah
  • Zinnia Magenta satu-satunya produk pencuci wajah JRM. Zinnia berwajah baru dan dikeluarkan dalam bentuk gel cecair. Tetapi formulasi masih lagi sama. Ramai pengguna setia produk Zinnia Magenta memberikan maklum balas yang positif. Kulit semakin tegang, berseri, cerah, parut semakin pudar dan kurangkan pigmentasi pada kulit wajah
    .
    Nak tau apa lagi kelebihan Zinnia Magenta?
    .
    Formulasi herba dalam Zinnia Magenta membantu :
    .
    📍Melembapkan kulit, menguatkan struktur kulit supaya kulit tegang, jerawat semakin kecut dan parut jerawat semakin pudar.
    .
    📍Membantu mengimbangi rembesan minyak dan mengawal sebum minyak pada kulit wajah.
    .
    📍 Mengecilkan pori-pori, membuang sel kulit mati untuk rangsangan pertumbuhan sel kulit yang baru dan sihat.
    .
    Sebab itu, apabila menggunakan Zinnia Magenta kulit rasa lembut, bersinar dan semakin glowing kerana formulasi Zinnia Magenta yang memberikan nutrisi dan rangsangan pertumbuhan sel kulit yang baru dan sihat
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! .
    🌹Zinnia Magenta
    RM35.00 (SM) RM 38.00 (SS)
    .
    Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
    .
    http://wasap.my/60126958141/orderjrm
    .
    Like & follow eda (JB2008S)

    IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
    FB-Eda Omar
    Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
    .
    Cod
    #kubugajah
    #payajaras
    #merbausempak
    #merbauindah
    #impianmerbausempak
    .
    Selfpickup: kubu gajah .
    Postage seluruh malaysia
    .
    Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmkubugajah

  •  4  0  24 June, 2020
  • • • • • •
Pernah tak anda rasa badan yang letih penat tak bermaya sepanjang masa? Tidur dah cukup pun tapi masih terasa lesu. Malah kalau buat kerja sikit je itu pun dah cepat sangat rasa penatnya.
.
Hati-hati, sebab itu kemungkinan merupakan petanda badan anda terlampau banyak toksin dalam badan!
.
Keletihan merupakan tindakbalas hormon terhadap sistem imunisasi tubuh badan manusia
.
Toksin atau racun dalam tubuh ni sebenarnya bukan hanya melui pemakanan, tetapi juga ia merupakan kesan pengambilan ubat-ubatan, udara yang tak bersih, kesan radiasi, dan amalan gaya hidup yang tak sihat seperti pemakanan dan merokok.
.
Jika dibiarkan, mampu membahayakan organ penting dalam tubuh terutama sekali ginjal yang berfungsi menyaring racun dalam tubuh badan. Sebelum ianya terlambat, lebih baik kita semak tanda-tanda tubuh yang penuh dengan toksin!
.
Ice Tea Peach Mengkudu
RM22.00
.
Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
.
http://wasap.my/60126958141/orderjrm
.
Like & follow eda (JB2008S)

IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
FB-Eda Omar
Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
.
Cod
#kubugajah
#payajaras
#merbausempak
#merbauindah
#impianmerbausempak
.
Selfpickup: kubu gajah .
Postage seluruh malaysia
.
Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmkubugajah
  • • • • • •
    Pernah tak anda rasa badan yang letih penat tak bermaya sepanjang masa? Tidur dah cukup pun tapi masih terasa lesu. Malah kalau buat kerja sikit je itu pun dah cepat sangat rasa penatnya.
    .
    Hati-hati, sebab itu kemungkinan merupakan petanda badan anda terlampau banyak toksin dalam badan!
    .
    Keletihan merupakan tindakbalas hormon terhadap sistem imunisasi tubuh badan manusia
    .
    Toksin atau racun dalam tubuh ni sebenarnya bukan hanya melui pemakanan, tetapi juga ia merupakan kesan pengambilan ubat-ubatan, udara yang tak bersih, kesan radiasi, dan amalan gaya hidup yang tak sihat seperti pemakanan dan merokok.
    .
    Jika dibiarkan, mampu membahayakan organ penting dalam tubuh terutama sekali ginjal yang berfungsi menyaring racun dalam tubuh badan. Sebelum ianya terlambat, lebih baik kita semak tanda-tanda tubuh yang penuh dengan toksin!
    .
    Ice Tea Peach Mengkudu
    RM22.00
    .
    Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
    .
    http://wasap.my/60126958141/orderjrm
    .
    Like & follow eda (JB2008S)

    IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
    FB-Eda Omar
    Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
    .
    Cod
    #kubugajah
    #payajaras
    #merbausempak
    #merbauindah
    #impianmerbausempak
    .
    Selfpickup: kubu gajah .
    Postage seluruh malaysia
    .
    Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmkubugajah

  •  2  1  8 June, 2020
  • Toksin yang berlebihan boleh buat kita sentiasa rasa letih, lesu, daya fokus dan ingatan yang lemah, timbul jerawat dan bintik hitam pada muka, rambut gugur, kulu rapuh dan sistem lawas yang lemah, sering alami sakit pada leher, kepala, bahu dan tengkuk, cepat marah dan mudah murung, kitaran haid tidak normal, dan sering merasa sakit pada bahagian tulang belakang, pinggang dan sendi
.
Banyaknyaaaa kesan buruknyaaa!
.
Sebab itu pentingnya kita ambil Ice Tea Peach dan melalukan aktiviti yang bermanfaat supaya badan kita bebas dari toksin yang terlampau
.
Minuman Ice Tea Peach Mengkudu dari segi luaran nampak je macam minuman kordial biasa tetapi ramai yang akui kelazatannya memberikan manfaat kesihatan
.
Ia bantu untuk membuang toksin didalam badan, kaya dengan agen anti-penuaan, melancarkan proses metabolisme dalam badan, merangsang sistem imunisasi dan baik untuk melancarkan sistem penghadaman
.
Sangat mudah nak bancuh Ice Tea Peach Mengkudu ni! Dengan hanya 3 sudu kecil bersamaan 20gm kedalam gelas berisi 250ml air suam / air sejuk. Nak rasa yang lebih sedap sila tambah dengan ketulan ais
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! Dapatkan dari pengedar-pengedar JRM yang sah!
.
Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
.
http://wasap.my/60126958141/orderjrm
.
Like & follow eda (JB2008S)

IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
FB-Eda Omar
Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
.
Cod
#kubugajah
#payajaras
#merbausempak
#merbauindah
#impianmerbausempak
.
Selfpickup: kubu gajah .
Postage seluruh malaysia
.
Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmkubugajah
  • Toksin yang berlebihan boleh buat kita sentiasa rasa letih, lesu, daya fokus dan ingatan yang lemah, timbul jerawat dan bintik hitam pada muka, rambut gugur, kulu rapuh dan sistem lawas yang lemah, sering alami sakit pada leher, kepala, bahu dan tengkuk, cepat marah dan mudah murung, kitaran haid tidak normal, dan sering merasa sakit pada bahagian tulang belakang, pinggang dan sendi
    .
    Banyaknyaaaa kesan buruknyaaa!
    .
    Sebab itu pentingnya kita ambil Ice Tea Peach dan melalukan aktiviti yang bermanfaat supaya badan kita bebas dari toksin yang terlampau
    .
    Minuman Ice Tea Peach Mengkudu dari segi luaran nampak je macam minuman kordial biasa tetapi ramai yang akui kelazatannya memberikan manfaat kesihatan
    .
    Ia bantu untuk membuang toksin didalam badan, kaya dengan agen anti-penuaan, melancarkan proses metabolisme dalam badan, merangsang sistem imunisasi dan baik untuk melancarkan sistem penghadaman
    .
    Sangat mudah nak bancuh Ice Tea Peach Mengkudu ni! Dengan hanya 3 sudu kecil bersamaan 20gm kedalam gelas berisi 250ml air suam / air sejuk. Nak rasa yang lebih sedap sila tambah dengan ketulan ais
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! Dapatkan dari pengedar-pengedar JRM yang sah!
    .
    Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
    .
    http://wasap.my/60126958141/orderjrm
    .
    Like & follow eda (JB2008S)

    IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
    FB-Eda Omar
    Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
    .
    Cod
    #kubugajah
    #payajaras
    #merbausempak
    #merbauindah
    #impianmerbausempak
    .
    Selfpickup: kubu gajah .
    Postage seluruh malaysia
    .
    Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmkubugajah

  •  5  0  3 May, 2020
  • ☀️PROMOSI RAMADHAN☀️
.
Promosi RAMADHAN bermula harini Khamis 30/4- 6/5/2020 🤗
.
♥️Wuja Pinkish 2box RM79(n.p rm100)
♥️Ice Tea Peach Mengkudu 3btl RM49(n.p rm66)
.
Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
.
http://wasap.my/60126958141/orderjrm
.
Like & follow eda (JB2008S)

IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
FB-Eda Omar
Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
.
Cod
#kubugajah
#payajaras
#merbausempak
#merbauindah
#impianmerbausempak
.
Selfpickup: kubu gajah .
Postage seluruh malaysia
.
Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmkubugajah
  • ☀️PROMOSI RAMADHAN☀️
    .
    Promosi RAMADHAN bermula harini Khamis 30/4- 6/5/2020 🤗
    .
    ♥️Wuja Pinkish 2box RM79(n.p rm100)
    ♥️Ice Tea Peach Mengkudu 3btl RM49(n.p rm66)
    .
    Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
    .
    http://wasap.my/60126958141/orderjrm
    .
    Like & follow eda (JB2008S)

    IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
    FB-Eda Omar
    Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
    .
    Cod
    #kubugajah
    #payajaras
    #merbausempak
    #merbauindah
    #impianmerbausempak
    .
    Selfpickup: kubu gajah .
    Postage seluruh malaysia
    .
    Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmkubugajah

  •  2  0  30 April, 2020
  • Wanita perlu menjaga kulit wajah, perlu pilih sumber dan skincare yang sesuai dengan kulit wajah!
.
Sebab kulit wajah kita ni perlu sentiasa bersih daripada kotoran, sisa make up dan sebum minyak berlebihan yang menutup liang pori-pori muka.
.
Anda juga disarankan untuk mencuci wajah dengan teknik “Double Cleansing” jika kerap menggunakan make up atau bedak asas yang bertekstur likat dan mempunyai SPF yang tinggi.
.
Double cleansing ialah dengan membersihkan wajah menggunakan pembersih make up seperti micellar, cleansing oil dan make up removal untuk membuang sisa make up, kotoran yang tersumbat dalam liang pori-pori, kemudian membersihkan wajah dengan pencuci wajah.
.
Gunakan Mellia Micellar Water, kemudian cuci wajah dengan Zinnia Magenta untuk membersihkan kotoran dan memberikan kelembapan serta nutrisi pada kulit.
.
Amalkan mencuci wajah dengan Zinnia Magenta sekurang-kurangnya 2 kali sehari untuk mendapatkan kulit yang sihat, tegang, lembap dan bersih.
.
♥️Zinnia Magenta ♥️RM 35.00 (SM) RM 38.00 (SS)
.
Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
.
http://wasap.my/60126958141/orderjrm
.
Like & follow eda (JB2008S)

IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
FB-Eda Omar
Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
.
Cod
#kubugajah
#payajaras
#merbausempak
#merbauindah
#impianmerbausempak
.
Selfpickup: kubu gajah .
Postage seluruh malaysia
.
Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmkubugajah
  • Wanita perlu menjaga kulit wajah, perlu pilih sumber dan skincare yang sesuai dengan kulit wajah!
    .
    Sebab kulit wajah kita ni perlu sentiasa bersih daripada kotoran, sisa make up dan sebum minyak berlebihan yang menutup liang pori-pori muka.
    .
    Anda juga disarankan untuk mencuci wajah dengan teknik “Double Cleansing” jika kerap menggunakan make up atau bedak asas yang bertekstur likat dan mempunyai SPF yang tinggi.
    .
    Double cleansing ialah dengan membersihkan wajah menggunakan pembersih make up seperti micellar, cleansing oil dan make up removal untuk membuang sisa make up, kotoran yang tersumbat dalam liang pori-pori, kemudian membersihkan wajah dengan pencuci wajah.
    .
    Gunakan Mellia Micellar Water, kemudian cuci wajah dengan Zinnia Magenta untuk membersihkan kotoran dan memberikan kelembapan serta nutrisi pada kulit.
    .
    Amalkan mencuci wajah dengan Zinnia Magenta sekurang-kurangnya 2 kali sehari untuk mendapatkan kulit yang sihat, tegang, lembap dan bersih.
    .
    ♥️Zinnia Magenta ♥️RM 35.00 (SM) RM 38.00 (SS)
    .
    Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
    .
    http://wasap.my/60126958141/orderjrm
    .
    Like & follow eda (JB2008S)

    IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
    FB-Eda Omar
    Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
    .
    Cod
    #kubugajah
    #payajaras
    #merbausempak
    #merbauindah
    #impianmerbausempak
    .
    Selfpickup: kubu gajah .
    Postage seluruh malaysia
    .
    Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmkubugajah

  •  3  0  22 April, 2020
  • Ramai yang tanya perbezaan Kurma Dhuha dan Mustanir. Apa fungsi dan kebaikan bagi setiap produk makanan ini?
.
Di sini kami kongsikan beberapa khasiat, kebaikan dan perbezaan antara dua produk ini, jangan salah info, nanti lain jadinya!!
.
Mustanir dan Kurma Dhuha merupakan produk keluaran JRM yang mempunyai fungsi dan formulasi yg berlainan
.
Kurma Dhuha
RM100.00
.
Mustanir
RM120.00 (SM) RM123.00 (SS)
.
Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
.
http://wasap.my/60126958141/orderjrm
.
Like & follow eda (JB2008S)

IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
FB-Eda Omar
Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
.
Cod
#kubugajah
#payajaras
#merbausempak
#merbauindah
#impianmerbausempak
.
Selfpickup: kubu gajah .
Postage seluruh malaysia
.
Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmkubugajah
  • Ramai yang tanya perbezaan Kurma Dhuha dan Mustanir. Apa fungsi dan kebaikan bagi setiap produk makanan ini?
    .
    Di sini kami kongsikan beberapa khasiat, kebaikan dan perbezaan antara dua produk ini, jangan salah info, nanti lain jadinya!!
    .
    Mustanir dan Kurma Dhuha merupakan produk keluaran JRM yang mempunyai fungsi dan formulasi yg berlainan
    .
    Kurma Dhuha
    RM100.00
    .
    Mustanir
    RM120.00 (SM) RM123.00 (SS)
    .
    Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
    .
    http://wasap.my/60126958141/orderjrm
    .
    Like & follow eda (JB2008S)

    IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
    FB-Eda Omar
    Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
    .
    Cod
    #kubugajah
    #payajaras
    #merbausempak
    #merbauindah
    #impianmerbausempak
    .
    Selfpickup: kubu gajah .
    Postage seluruh malaysia
    .
    Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmkubugajah

  •  1  0  21 April, 2020
  • Mustanir merupakan minuman herba yang dilengkapi dengan doa rukyah bacaan daripada ayat-ayat suci Al-Quran
.
Formulasi herba-herba dan makanan sunnah yang memberi manfaat bagus untuk kekuatan rohani dan jasmani memberikan tenaga dan kekuatan kerohanian menzahirkan ketenangan jiwa
.
Ia sesuai diambil untuk golongan dewasa (lelaki & wanita) serta kanak-kanak berusia 5 tahun keatas
.
Disini kami kongsikan cara-cara pengambilan Mustanir bagi golongan dewasa dan kanak-kanak
.
🌺 Mustanir RM85 (jimat RM35)
.
Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
.
http://wasap.my/60126958141/orderjrm
.
Like & follow eda (JB2008S)

IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
FB-Eda Omar
Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
.
Cod
#kubugajah
#payajaras
#merbausempak
#merbauindah
#impianmerbausempak
.
Selfpickup: kubu gajah .
Postage seluruh malaysia
.
Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmkubugajah
  • Mustanir merupakan minuman herba yang dilengkapi dengan doa rukyah bacaan daripada ayat-ayat suci Al-Quran
    .
    Formulasi herba-herba dan makanan sunnah yang memberi manfaat bagus untuk kekuatan rohani dan jasmani memberikan tenaga dan kekuatan kerohanian menzahirkan ketenangan jiwa
    .
    Ia sesuai diambil untuk golongan dewasa (lelaki & wanita) serta kanak-kanak berusia 5 tahun keatas
    .
    Disini kami kongsikan cara-cara pengambilan Mustanir bagi golongan dewasa dan kanak-kanak
    .
    🌺 Mustanir RM85 (jimat RM35)
    .
    Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
    .
    http://wasap.my/60126958141/orderjrm
    .
    Like & follow eda (JB2008S)

    IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
    FB-Eda Omar
    Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
    .
    Cod
    #kubugajah
    #payajaras
    #merbausempak
    #merbauindah
    #impianmerbausempak
    .
    Selfpickup: kubu gajah .
    Postage seluruh malaysia
    .
    Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmkubugajah

  •  3  0  20 April, 2020
  • PROMOSI MINGGU INI!
.
Pembelian produk JRM minimum RM200 ke atas akan menerima hadiah misteri! (Pembelian dalam satu resit, termasuk dengan produk harga normal dan promosi)
.
Jom dapatkan sekarang sebab stock sangat terhad!
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! Dapatkan dari pengedar-pengedar JRM yang sah!
.
Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
.
http://wasap.my/60126958141/orderjrm
.
Like & follow eda (JB2008S)

IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
FB-Eda Omar
Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
.
Cod
#kubugajah
#payajaras
#merbausempak
#merbauindah
#impianmerbausempak
.
Selfpickup: kubu gajah .
Postage seluruh malaysia
.
Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmkubugajah
#StayAtHome
#KitaJagaKita
#JamuRatuMalaya
  • PROMOSI MINGGU INI!
    .
    Pembelian produk JRM minimum RM200 ke atas akan menerima hadiah misteri! (Pembelian dalam satu resit, termasuk dengan produk harga normal dan promosi)
    .
    Jom dapatkan sekarang sebab stock sangat terhad!
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! Dapatkan dari pengedar-pengedar JRM yang sah!
    .
    Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
    .
    http://wasap.my/60126958141/orderjrm
    .
    Like & follow eda (JB2008S)

    IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
    FB-Eda Omar
    Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
    .
    Cod
    #kubugajah
    #payajaras
    #merbausempak
    #merbauindah
    #impianmerbausempak
    .
    Selfpickup: kubu gajah .
    Postage seluruh malaysia
    .
    Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmkubugajah
    #StayAtHome
    #KitaJagaKita
    #JamuRatuMalaya

  •  0  0  17 April, 2020
  • ⭐⭐PROMOSI MINGGU INI!⭐⭐
.
Assalamualaikum semua... Promosi minggu ini bermula 174-20/4/2020 🤗
.
Pembelian produk JRM minimum RM200 ke atas akan menerima hadiah misteri! (Pembelian dalam satu resit, termasuk dengan produk harga normal dan promosi)
.
Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
.
http://wasap.my/60126958141/orderjrm
.
Like & follow eda (JB2008S)

IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
FB-Eda Omar
Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
.
Cod
#kubugajah
#payajaras
#merbausempak
#merbauindah
#impianmerbausempak
.
Selfpickup: kubu gajah .
Postage seluruh malaysia
.
Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmkubugajah
#StayAtHome
#KitaJagaKita
#JamuRatuMalaya
  • ⭐⭐PROMOSI MINGGU INI!⭐⭐
    .
    Assalamualaikum semua... Promosi minggu ini bermula 174-20/4/2020 🤗
    .
    Pembelian produk JRM minimum RM200 ke atas akan menerima hadiah misteri! (Pembelian dalam satu resit, termasuk dengan produk harga normal dan promosi)
    .
    Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
    .
    http://wasap.my/60126958141/orderjrm
    .
    Like & follow eda (JB2008S)

    IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
    FB-Eda Omar
    Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
    .
    Cod
    #kubugajah
    #payajaras
    #merbausempak
    #merbauindah
    #impianmerbausempak
    .
    Selfpickup: kubu gajah .
    Postage seluruh malaysia
    .
    Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmkubugajah
    #StayAtHome
    #KitaJagaKita
    #JamuRatuMalaya

  •  0  0  17 April, 2020
  • Sabun yang mana bagus untuk melembutkan dan mencerahkan kulit??
.
Super Moist Soap adalah formulasi tinggi antiseptik dan agen seulajadi untuk melembut, menghaluskan dan mencerahkan kulit
.
Susu kambing dalam Super Moist Soap banyak khasiatnya untuk perawatan kecantikan kulit
.
Sebab itu bagus mandi dengan susu kambing. Namun, anda tidak perlu susah payah untuk mendapatkan susu kambing kerana formulasi Super Moist Soap telah diperkaya dengan ekstrak susu kambing!
.
Ekstrak Tea Tree pula tinggi dengan antiseptik semulajadi yang bantu menghalang jangkitan kuman yang menyebabkan alahan, kegatalan kulit
.
Duduk di rumah pun, kulit boleh kusam, berminyak dan kering jika tidak ambil berat dengan kesihatan dan kecantikan kulit!
.
Supermoist Soap
RM18.00 (SM) RM21.00 (SS)
.
Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
.
http://wasap.my/60126958141/orderjrm
.
Like & follow eda (JB2008S)

IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
FB-Eda Omar
Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
.
Cod
#kubugajah
#payajaras
#merbausempak
#merbauindah
#impianmerbausempak
.
Selfpickup: kubu gajah .
Postage seluruh malaysia
.
Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmkubugajah
  • Sabun yang mana bagus untuk melembutkan dan mencerahkan kulit??
    .
    Super Moist Soap adalah formulasi tinggi antiseptik dan agen seulajadi untuk melembut, menghaluskan dan mencerahkan kulit
    .
    Susu kambing dalam Super Moist Soap banyak khasiatnya untuk perawatan kecantikan kulit
    .
    Sebab itu bagus mandi dengan susu kambing. Namun, anda tidak perlu susah payah untuk mendapatkan susu kambing kerana formulasi Super Moist Soap telah diperkaya dengan ekstrak susu kambing!
    .
    Ekstrak Tea Tree pula tinggi dengan antiseptik semulajadi yang bantu menghalang jangkitan kuman yang menyebabkan alahan, kegatalan kulit
    .
    Duduk di rumah pun, kulit boleh kusam, berminyak dan kering jika tidak ambil berat dengan kesihatan dan kecantikan kulit!
    .
    Supermoist Soap
    RM18.00 (SM) RM21.00 (SS)
    .
    Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
    .
    http://wasap.my/60126958141/orderjrm
    .
    Like & follow eda (JB2008S)

    IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
    FB-Eda Omar
    Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
    .
    Cod
    #kubugajah
    #payajaras
    #merbausempak
    #merbauindah
    #impianmerbausempak
    .
    Selfpickup: kubu gajah .
    Postage seluruh malaysia
    .
    Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmkubugajah

  •  0  0  16 April, 2020
  • Ramai yang tanya perbezaan produk-produk kopi keluaran JRM. Apa fungsi dan kebaikan setiap kopi-kopi ini?
.
Kami kongsikan khasiat, kebaikan dan perbezaan setiap kopi-kopi JRM, jangan salah info, nnt lain jadinya !!
.
Kopi Ratu, Romagella Coffee & De'Marco White Coffee merupakan keluaran JRM yang berlainan fungsi dan formulasi
.
Persamaan setiap kopi JRM ialah formulasi setiap kopi mengandungi unsur adoptagen dari tumbuhan yang membantu mengurangkan stres, beri ketenangan, bantu tingkatkan sistem imun dan mengimbangi kortisol. Kortisol terlalu tinggi dlm badan, punca kita stress!
.
♥️Kopi Ratu
RM43.00 (SM) RM46.00 (SS)
. ♥️Romagella Coffee
RM39.00 (SM) RM42.00 (SS) .
♥️De' Marco White Coffee
RM33.00 .

Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
.
http://wasap.my/60126958141/orderjrm
.
Like & follow eda (JB2008S)

IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
FB-Eda Omar
Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
.
Cod
#kubugajah
#payajaras
#merbausempak
#merbauindah
#impianmerbausempak
.
Selfpickup: kubu gajah .
Postage seluruh malaysia
.
Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmkubugajah
  • Ramai yang tanya perbezaan produk-produk kopi keluaran JRM. Apa fungsi dan kebaikan setiap kopi-kopi ini?
    .
    Kami kongsikan khasiat, kebaikan dan perbezaan setiap kopi-kopi JRM, jangan salah info, nnt lain jadinya !!
    .
    Kopi Ratu, Romagella Coffee & De'Marco White Coffee merupakan keluaran JRM yang berlainan fungsi dan formulasi
    .
    Persamaan setiap kopi JRM ialah formulasi setiap kopi mengandungi unsur adoptagen dari tumbuhan yang membantu mengurangkan stres, beri ketenangan, bantu tingkatkan sistem imun dan mengimbangi kortisol. Kortisol terlalu tinggi dlm badan, punca kita stress!
    .
    ♥️Kopi Ratu
    RM43.00 (SM) RM46.00 (SS)
    . ♥️Romagella Coffee
    RM39.00 (SM) RM42.00 (SS) .
    ♥️De' Marco White Coffee
    RM33.00 .

    Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
    .
    http://wasap.my/60126958141/orderjrm
    .
    Like & follow eda (JB2008S)

    IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
    FB-Eda Omar
    Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
    .
    Cod
    #kubugajah
    #payajaras
    #merbausempak
    #merbauindah
    #impianmerbausempak
    .
    Selfpickup: kubu gajah .
    Postage seluruh malaysia
    .
    Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmkubugajah

  •  1  0  12 April, 2020
  • Masa umur sy 38 tahun selalu sy cakp pd suami sy “nampak x muka sy dh kendur..?? Tp Kedut kurang jelas kendur dn jatuh jelas sgt..”
.
Pengalaman sy tengok penuaan diri sendiri yg sy nampak Setiap 3 bulan kalau biarkan diri stress , xbetul skin care kering dn kusam teruk, sgt penting jaga kelembaban dn lokasi dimana dikata tinggal..!! air muka sy sudah mulai berubah.. itulah proses penuaan , cuma sy masih bersyukur kerana complexion skin yg sgt sihat..bukan senang jaga bila dah berusia.. x blh salah cuaca.. kena pakai bahan yg extra supaya melembabkan kulit dn badan2 yg memberikan mineral dn oksigen supaya dpt mengekalkan kolagen muka bertahan dgn kelembapan kulit ..
.
Sy buat formulasi rose spray water, teruja sejak buat rumah hutan kerana menggunakan air mata air, ( sy tau kebaikannya) bahan lain sy masukan daun lidah buaya, bunga sakura, dn juga ekstrak bunga rose yg ada unsur antioksidan dn juga merangsang hormon oxytocin..
.
Kita sbgai wanita mmg x dpt lari daripada ketegangan fikiran dr masalah kerja ataupun keluarga.. itu juga punca penuaan yg paling kuat dr dalam sbb tu pengalak hormon secara aromatheraphy sy combinekan dlm rose spring water
.
Rose spray water bukannya toner, tp ia air daripada pati bunga rose yg sering sy semburkan setiap kali selepas makeup ataupun dlm keadaan cuaca yg sgt panas supaya lembapan kulit muka sy tahan..
.
🌹 spray water RM38 sahaja 🥰
.
Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
.
http://wasap.my/60126958141/orderjrm
.
Like & follow eda (JB2008S)

IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
FB-Eda Omar
Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
.
Cod
#kubugajah
#payajaras
#merbausempak
#merbauindah
#impianmerbausempak
.
Selfpickup: kubu gajah .
Postage seluruh malaysia
.
Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmkubugajah
  • Masa umur sy 38 tahun selalu sy cakp pd suami sy “nampak x muka sy dh kendur..?? Tp Kedut kurang jelas kendur dn jatuh jelas sgt..”
    .
    Pengalaman sy tengok penuaan diri sendiri yg sy nampak Setiap 3 bulan kalau biarkan diri stress , xbetul skin care kering dn kusam teruk, sgt penting jaga kelembaban dn lokasi dimana dikata tinggal..!! air muka sy sudah mulai berubah.. itulah proses penuaan , cuma sy masih bersyukur kerana complexion skin yg sgt sihat..bukan senang jaga bila dah berusia.. x blh salah cuaca.. kena pakai bahan yg extra supaya melembabkan kulit dn badan2 yg memberikan mineral dn oksigen supaya dpt mengekalkan kolagen muka bertahan dgn kelembapan kulit ..
    .
    Sy buat formulasi rose spray water, teruja sejak buat rumah hutan kerana menggunakan air mata air, ( sy tau kebaikannya) bahan lain sy masukan daun lidah buaya, bunga sakura, dn juga ekstrak bunga rose yg ada unsur antioksidan dn juga merangsang hormon oxytocin..
    .
    Kita sbgai wanita mmg x dpt lari daripada ketegangan fikiran dr masalah kerja ataupun keluarga.. itu juga punca penuaan yg paling kuat dr dalam sbb tu pengalak hormon secara aromatheraphy sy combinekan dlm rose spring water
    .
    Rose spray water bukannya toner, tp ia air daripada pati bunga rose yg sering sy semburkan setiap kali selepas makeup ataupun dlm keadaan cuaca yg sgt panas supaya lembapan kulit muka sy tahan..
    .
    🌹 spray water RM38 sahaja 🥰
    .
    Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
    .
    http://wasap.my/60126958141/orderjrm
    .
    Like & follow eda (JB2008S)

    IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
    FB-Eda Omar
    Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
    .
    Cod
    #kubugajah
    #payajaras
    #merbausempak
    #merbauindah
    #impianmerbausempak
    .
    Selfpickup: kubu gajah .
    Postage seluruh malaysia
    .
    Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmkubugajah

  •  1  0  8 April, 2020
  • kopi ratu ni, siapa yg selalu minum mmg tahu kesannya.. mmg x nak tinggal dn x nak tukar kopi lain..
.
Kopi yg sy akan minum setiap pagi ibarat booster tenaga sy mmg terusss berdesuppp hilang rasa mengantuk dn ia bagus utk menguatkan otak.. (kopi ratu - utk perempuan sahaja)
.
Berbeza dgn kopi romagella... kopi romagella sy ambil belah petang sbb ia bagus utk org yg susah tidur.. org yg ada insomnia, minum kopi ni insyaAllag belah malam terus tenang rasa nak tidur bangun segar.. (kopi romagella - utk lelaki dn perempuan)
.
Sy masukkan formulasi herba yg unik ;’ terbaik dgn gabungan kopi, herba2 pilihan dn jus strawberry.. antara herba yg sy masukkan ialah habbatussauda, daun remungai, ashwagandha dn stevia..
.
Kopi romagella sgt bagus utk meningkatkan stamina, mengurangkan stress, melancarkan peredaran darah, membekal oksigen dn nutrien..
.
❣️ Kopi ratu RM43 (15sachet)
❣️ Kopi romagella Promo 2box RM65 .
Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
.
http://wasap.my/60126958141/orderjrm
.
Like & follow eda (JB2008S)

IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
FB-Eda Omar
Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
.
Cod
#kubugajah
#payajaras
#merbausempak
#merbauindah
#impianmerbausempak
.
Selfpickup: kubu gajah .
Postage seluruh malaysia
.
Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmkubugajah
  • kopi ratu ni, siapa yg selalu minum mmg tahu kesannya.. mmg x nak tinggal dn x nak tukar kopi lain..
    .
    Kopi yg sy akan minum setiap pagi ibarat booster tenaga sy mmg terusss berdesuppp hilang rasa mengantuk dn ia bagus utk menguatkan otak.. (kopi ratu - utk perempuan sahaja)
    .
    Berbeza dgn kopi romagella... kopi romagella sy ambil belah petang sbb ia bagus utk org yg susah tidur.. org yg ada insomnia, minum kopi ni insyaAllag belah malam terus tenang rasa nak tidur bangun segar.. (kopi romagella - utk lelaki dn perempuan)
    .
    Sy masukkan formulasi herba yg unik ;’ terbaik dgn gabungan kopi, herba2 pilihan dn jus strawberry.. antara herba yg sy masukkan ialah habbatussauda, daun remungai, ashwagandha dn stevia..
    .
    Kopi romagella sgt bagus utk meningkatkan stamina, mengurangkan stress, melancarkan peredaran darah, membekal oksigen dn nutrien..
    .
    ❣️ Kopi ratu RM43 (15sachet)
    ❣️ Kopi romagella Promo 2box RM65 .
    Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
    .
    http://wasap.my/60126958141/orderjrm
    .
    Like & follow eda (JB2008S)

    IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
    FB-Eda Omar
    Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
    .
    Cod
    #kubugajah
    #payajaras
    #merbausempak
    #merbauindah
    #impianmerbausempak
    .
    Selfpickup: kubu gajah .
    Postage seluruh malaysia
    .
    Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmkubugajah

  •  2  0  7 April, 2020
  • Terdapat 3 produk sabun untuk penjagaan kulit JRM. Apa beza ketiga-tiga sabun ni? Selalu sangat orang tanya
.
Super moist soap adalah sabun kecantikan yang membantu melembap, mencantikkan kulit. Ekstrak susu kambing, Tea Tree yg bersifat antiseptik membantu menhilangkan parut, mengurangkan iritasi kulit akibat jangkitan  kulat, bakteria & kegatalan
.
Eu Kalypto Soap pula sabun berubat dengan formulasi hebat untuk membantu mengatasi masalah kehitaman pada celah celah ketiak, peha dan buku lali. Selain itu Eu Kalypto Soap bagus untuk membantu mengurangkan parut, mengurangkan kegatalan dan iritasi pd kulit
.
Gel Mandian Bidara Arab mempunyai partikel skrub yang membantu membuang sel kulit mati, memperbaharui sel kulit baru. Formulasinya dilengkapi dengan ayat ruqyah. Membantu mengurangkan masalah ekzema, kegatalan kulit, iritasi kulit. Orang yg ada masalah gangguan, sukar tidur, stres sangat bagus gunakan sabun ni. Bauan aromaterapi daripd limau nipis sangat menenangkan
.
Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
.
http://wasap.my/60126958141/orderjrm
.
Like & follow eda (JB2008S)

IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
FB-Eda Omar
Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
.
Cod
#kubugajah
#payajaras
#merbausempak
#merbauindah
#impianmerbausempak
.
Selfpickup: kubu gajah .
Postage seluruh malaysia
.
Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmkubugajah
#StayAtHome
#KitaJagaKita
#JamuRatuMalaya
  • Terdapat 3 produk sabun untuk penjagaan kulit JRM. Apa beza ketiga-tiga sabun ni? Selalu sangat orang tanya
    .
    Super moist soap adalah sabun kecantikan yang membantu melembap, mencantikkan kulit. Ekstrak susu kambing, Tea Tree yg bersifat antiseptik membantu menhilangkan parut, mengurangkan iritasi kulit akibat jangkitan kulat, bakteria & kegatalan
    .
    Eu Kalypto Soap pula sabun berubat dengan formulasi hebat untuk membantu mengatasi masalah kehitaman pada celah celah ketiak, peha dan buku lali. Selain itu Eu Kalypto Soap bagus untuk membantu mengurangkan parut, mengurangkan kegatalan dan iritasi pd kulit
    .
    Gel Mandian Bidara Arab mempunyai partikel skrub yang membantu membuang sel kulit mati, memperbaharui sel kulit baru. Formulasinya dilengkapi dengan ayat ruqyah. Membantu mengurangkan masalah ekzema, kegatalan kulit, iritasi kulit. Orang yg ada masalah gangguan, sukar tidur, stres sangat bagus gunakan sabun ni. Bauan aromaterapi daripd limau nipis sangat menenangkan
    .
    Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
    .
    http://wasap.my/60126958141/orderjrm
    .
    Like & follow eda (JB2008S)

    IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
    FB-Eda Omar
    Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
    .
    Cod
    #kubugajah
    #payajaras
    #merbausempak
    #merbauindah
    #impianmerbausempak
    .
    Selfpickup: kubu gajah .
    Postage seluruh malaysia
    .
    Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmkubugajah
    #StayAtHome
    #KitaJagaKita
    #JamuRatuMalaya

  •  2  0  4 April, 2020
  • 🎀 PROMOSI KNOCKDOWN 🎀
.
Assalamualaikum semua...harap bersabar ye dlm perintah berkurung ni..elakkan stress🤗 Semoga Allah s.w.t perkenankan doa2 kita 😍
.
Promo bermula 26/3-10/4/2020 🌺Royal V RM49(jimat RM11) 🌺
.
Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
.
http://wasap.my/60126958141/orderjrm
.
Like & follow eda (JB2008S)

IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
FB-Eda Omar
Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
.
Cod
#kubugajah
#payajaras
#merbausempak
#merbauindah
#impianmerbausempak
.
Selfpickup: kubu gajah .
Postage seluruh malaysia
.
Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmkubugajah
  • 🎀 PROMOSI KNOCKDOWN 🎀
    .
    Assalamualaikum semua...harap bersabar ye dlm perintah berkurung ni..elakkan stress🤗 Semoga Allah s.w.t perkenankan doa2 kita 😍
    .
    Promo bermula 26/3-10/4/2020 🌺Royal V RM49(jimat RM11) 🌺
    .
    Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
    .
    http://wasap.my/60126958141/orderjrm
    .
    Like & follow eda (JB2008S)

    IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
    FB-Eda Omar
    Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
    .
    Cod
    #kubugajah
    #payajaras
    #merbausempak
    #merbauindah
    #impianmerbausempak
    .
    Selfpickup: kubu gajah .
    Postage seluruh malaysia
    .
    Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmkubugajah

  •  1  0  29 March, 2020
  • Magic ~ HERBAL CRAYO  SPRAY RM39 ..produk baru sy nak tulis story , Maafkan bonda ye bukan suruh order just lock order kalau berminat pengedar2 kami akan handle ..Anda just komen sebagai contoh seperti ini “ Sy Nak , siapa pengedar Segamat ( nyatakan lokasi anda ) “ nanti pengedar sy akn dm dn komen
.
.
↘️ magic spray ↙️ .
Sy Dah test pd staf 2 tahun lepas sgt berkesan serta merta nampak kesannya .Sakit kaki berdiri lama , jalan jauh sakit gigi ke ..sembur je hilang lega terus..!!
.
.
formulasi Magnesium chloride dan herba seperti Pudina jepun , Camphor, Bunga Matahari & Minyak pokok Pine
Insya Allah ia akn jd hot produk YG anda sgt hargai insya Allah keberkesannya “ yg pasti anda tak akan jumpa dimana pun produk sebaik ini , sgt magic Herbal Cryo Spray “
.
.
spray akan rasa sejuk , berangin kerana formulasinya membantu mengurangkan bengkak, gaout , lepas kemalangan, rendahkan suhu panas pada sendi dan otot. Herbal Cryo Spray sangat bagus untuk masalah lenguh-lenguh kaki, ( umrah , jalan jauh kejang sendi, tarik mengkarung, krem kaki, wanita mengandung yang kerap mengalami kekejangan, vena varikosa elok menggunakan cryo spray kerana ia membantu memberi nutrisi pada otot dan melancarkan peredaran darah
.
Terdapat bahan aromaterapi seperti menthol dari daun pudina yang bantu mengurangkan stres, migrain, sumbatan hidung/ resdung dan sakit gigi. Kalau stres, spray pada pergelangan tangan..!! kemudian boleh hidu atau spray pada tengkuk. Untuk kegunaan luaran sahaja, jangan spray di dalam mulut pulak..!!
.
.
Aneh tapi benar uniknya  formulasi Cryo Spray tiada ubat tahan sakit. .Dia dari bahan alam bukan Ubat tahan sakit sbb tidak elok digunakan selalu..
.
Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
.
http://wasap.my/60126958141/orderjrm
.
Like & follow eda (JB2008S)

IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
FB-Eda Omar
Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
.
Cod
#kubugajah
#payajaras
#merbausempak
#merbauindah
#impianmerbausempak
.
Selfpickup: kubu gajah .
Postage seluruh malaysia
.
Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmkubugajah
  • Magic ~ HERBAL CRAYO SPRAY RM39 ..produk baru sy nak tulis story , Maafkan bonda ye bukan suruh order just lock order kalau berminat pengedar2 kami akan handle ..Anda just komen sebagai contoh seperti ini “ Sy Nak , siapa pengedar Segamat ( nyatakan lokasi anda ) “ nanti pengedar sy akn dm dn komen
    .
    .
    ↘️ magic spray ↙️ .
    Sy Dah test pd staf 2 tahun lepas sgt berkesan serta merta nampak kesannya .Sakit kaki berdiri lama , jalan jauh sakit gigi ke ..sembur je hilang lega terus..!!
    .
    .
    formulasi Magnesium chloride dan herba seperti Pudina jepun , Camphor, Bunga Matahari & Minyak pokok Pine
    Insya Allah ia akn jd hot produk YG anda sgt hargai insya Allah keberkesannya “ yg pasti anda tak akan jumpa dimana pun produk sebaik ini , sgt magic Herbal Cryo Spray “
    .
    .
    spray akan rasa sejuk , berangin kerana formulasinya membantu mengurangkan bengkak, gaout , lepas kemalangan, rendahkan suhu panas pada sendi dan otot. Herbal Cryo Spray sangat bagus untuk masalah lenguh-lenguh kaki, ( umrah , jalan jauh kejang sendi, tarik mengkarung, krem kaki, wanita mengandung yang kerap mengalami kekejangan, vena varikosa elok menggunakan cryo spray kerana ia membantu memberi nutrisi pada otot dan melancarkan peredaran darah
    .
    Terdapat bahan aromaterapi seperti menthol dari daun pudina yang bantu mengurangkan stres, migrain, sumbatan hidung/ resdung dan sakit gigi. Kalau stres, spray pada pergelangan tangan..!! kemudian boleh hidu atau spray pada tengkuk. Untuk kegunaan luaran sahaja, jangan spray di dalam mulut pulak..!!
    .
    .
    Aneh tapi benar uniknya formulasi Cryo Spray tiada ubat tahan sakit. .Dia dari bahan alam bukan Ubat tahan sakit sbb tidak elok digunakan selalu..
    .
    Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
    .
    http://wasap.my/60126958141/orderjrm
    .
    Like & follow eda (JB2008S)

    IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
    FB-Eda Omar
    Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
    .
    Cod
    #kubugajah
    #payajaras
    #merbausempak
    #merbauindah
    #impianmerbausempak
    .
    Selfpickup: kubu gajah .
    Postage seluruh malaysia
    .
    Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmkubugajah

  •  1  0  23 March, 2020

Top #merbauindah Posts

  • kopi ratu ni, siapa yg selalu minum mmg tahu kesannya.. mmg x nak tinggal dn x nak tukar kopi lain..
.
Kopi yg sy akan minum setiap pagi ibarat booster tenaga sy mmg terusss berdesuppp hilang rasa mengantuk dn ia bagus utk menguatkan otak.. (kopi ratu - utk perempuan sahaja)
.
Berbeza dgn kopi romagella... kopi romagella sy ambil belah petang sbb ia bagus utk org yg susah tidur.. org yg ada insomnia, minum kopi ni insyaAllag belah malam terus tenang rasa nak tidur bangun segar.. (kopi romagella - utk lelaki dn perempuan)
.
Sy masukkan formulasi herba yg unik ;’ terbaik dgn gabungan kopi, herba2 pilihan dn jus strawberry.. antara herba yg sy masukkan ialah habbatussauda, daun remungai, ashwagandha dn stevia..
.
Kopi romagella sgt bagus utk meningkatkan stamina, mengurangkan stress, melancarkan peredaran darah, membekal oksigen dn nutrien..
.
❣️ Kopi ratu RM43 (15sachet)
❣️ Kopi romagella Promo 2box RM65 .
Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
.
http://wasap.my/60126958141/orderjrm
.
Like & follow eda (JB2008S)

IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
FB-Eda Omar
Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
.
Cod
#kubugajah
#payajaras
#merbausempak
#merbauindah
#impianmerbausempak
.
Selfpickup: kubu gajah .
Postage seluruh malaysia
.
Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmkubugajah
  • kopi ratu ni, siapa yg selalu minum mmg tahu kesannya.. mmg x nak tinggal dn x nak tukar kopi lain..
    .
    Kopi yg sy akan minum setiap pagi ibarat booster tenaga sy mmg terusss berdesuppp hilang rasa mengantuk dn ia bagus utk menguatkan otak.. (kopi ratu - utk perempuan sahaja)
    .
    Berbeza dgn kopi romagella... kopi romagella sy ambil belah petang sbb ia bagus utk org yg susah tidur.. org yg ada insomnia, minum kopi ni insyaAllag belah malam terus tenang rasa nak tidur bangun segar.. (kopi romagella - utk lelaki dn perempuan)
    .
    Sy masukkan formulasi herba yg unik ;’ terbaik dgn gabungan kopi, herba2 pilihan dn jus strawberry.. antara herba yg sy masukkan ialah habbatussauda, daun remungai, ashwagandha dn stevia..
    .
    Kopi romagella sgt bagus utk meningkatkan stamina, mengurangkan stress, melancarkan peredaran darah, membekal oksigen dn nutrien..
    .
    ❣️ Kopi ratu RM43 (15sachet)
    ❣️ Kopi romagella Promo 2box RM65 .
    Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
    .
    http://wasap.my/60126958141/orderjrm
    .
    Like & follow eda (JB2008S)

    IG-jrm.kubugajah.sgbuloh_eda
    FB-Eda Omar
    Page:Jrm Kubu Gajah_Eda
    .
    Cod
    #kubugajah
    #payajaras
    #merbausempak
    #merbauindah
    #impianmerbausempak
    .
    Selfpickup: kubu gajah .
    Postage seluruh malaysia
    .
    Pembelian rm80 keatas dengan hrga normal free keahlian
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmkubugajah

  •  2  0  7 April, 2020
  • Combo promo dtg lagi!!! Harga lebih rendah dr harga ahli!! Crazy!! .
.
👀Choco fiber lite membantu rasa kenyang yg lebih lama. 👀Colonis mestica membersihkan usus dan membantu menyinkirkan toksin ☑️Choco fiber Harga asal rm63...now rm55!! ☑️Colonis mestica Harga asal rm70....now rm60!! 😱 .
.

Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
.

http://wasap.my/60126958141/orderjrm
.
Like & follow eda (JB2008S)
-@jrm.kubugajah_eda
.
Cod
#kubugajah
#payajaras
#merbausempak
#merbauindah
#penjara
.
Postage seluruh malaysia
.
#teamdewiaimie
#teamayaananayla
#jrmshahalam
  • Combo promo dtg lagi!!! Harga lebih rendah dr harga ahli!! Crazy!! .
    .
    👀Choco fiber lite membantu rasa kenyang yg lebih lama. 👀Colonis mestica membersihkan usus dan membantu menyinkirkan toksin ☑️Choco fiber Harga asal rm63...now rm55!! ☑️Colonis mestica Harga asal rm70....now rm60!! 😱 .
    .

    Jom dapatkan produk Jrm dgn Eda di kubu gajah!
    .

    http://wasap.my/60126958141/orderjrm
    .
    Like & follow eda (JB2008S)
    -@jrm.kubugajah_eda
    .
    Cod
    #kubugajah
    #payajaras
    #merbausempak
    #merbauindah
    #penjara
    .
    Postage seluruh malaysia
    .
    #teamdewiaimie
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam

  •  9  1  4 October, 2018