#merawatkeputihan Instagram Photos & Videos

merawatkeputihan - 32.6k posts

Hashtag Popularity

0.7
average comments
40.6
average likes

Latest #merawatkeputihan Posts

  • MANFAAT DAN KHASIAT KUNYIT PUTIH CURCUMA MANGGAVAL
.
KUNYIT PUTIH Curcuma Manggaval Terbuat dari 100% Kunyit putih jenis mangga, tanpa campuran bahan lain apalagi bahan kimia. Aman dikonsumsi jangka panjang dan tidak ada efek samping. 
.
kapsulnya terbuat dari bahan sejenis rumput laut & Halal MUI, Mudah dicerna oleh tubuh & tidak berpotensi meninggalkan residu yang berbahaya bagi kesehatan ginjal.
.
KUNYIT PUTIH Curcuma manggaval Mengandung :
.
1. Antioksidan tinggi yang berkhasiat untuk menangkap radikal bebas.
.
2. Zat Kurkumin yang berfungsi untuk mengatasi masalah peradangan.
.
3. Ribosome Inacting Protein yang bermanfaat untuk Menonaktifkan, Merontokan, dan Memblokir perkembangan Sel kanker dalam tubuh.
.
4. Ekstrak Etanol dapat meningkatkan Antibody
.
Khasiat Kunyit Putih Curcuma Manggaval:
.
- Membantu Menyembuhkan keluhan Keputihan (Berat & Ringan).
- Menghilangkan gatal pada area miss V.
- Menghilangkan bau pada area miss V.
- Membantu menjaga kesehatan Area Miss V.
- Mencegah pertumbuhan sel kista/miom akibat keputihan.
- Membantu menyuburkan kandungan.
- Membantu Melancarkan siklus haid.
- Mengesatkan Miss V.
- Membasmi Bakteri, Jamur, dan Virus penyebab keputihan.
- Meningkatkan Sistem Kekebalan Tubuh
.
#herbalyogyakarta #herbaljogja #tokoherbaljogja #obatherbaljogja #herbaljakarta #jakartaherbal #obatherbaljakarta #tokoherbaljakarta #herbalifejakartatimur #jogjaherbal
.
.
.
.
.
#keputihanabnormal #herbalkeputihan #keputihanhijau #keputihangatel #keputihanmenahun #keputihanberbau #keputihanbautaksedap #nesvobatkeputihan #keputihanbau #keputihanbecek #keputihanmissv #masalahkeputihan #keputihannormal #solusikeputihan #merawatkeputihan #keputihansembuh #keputihankegatalan #keputihangatal #keputihanwanita #keputihanparah
  • MANFAAT DAN KHASIAT KUNYIT PUTIH CURCUMA MANGGAVAL
    .
    KUNYIT PUTIH Curcuma Manggaval Terbuat dari 100% Kunyit putih jenis mangga, tanpa campuran bahan lain apalagi bahan kimia. Aman dikonsumsi jangka panjang dan tidak ada efek samping.
    .
    kapsulnya terbuat dari bahan sejenis rumput laut & Halal MUI, Mudah dicerna oleh tubuh & tidak berpotensi meninggalkan residu yang berbahaya bagi kesehatan ginjal.
    .
    KUNYIT PUTIH Curcuma manggaval Mengandung :
    .
    1. Antioksidan tinggi yang berkhasiat untuk menangkap radikal bebas.
    .
    2. Zat Kurkumin yang berfungsi untuk mengatasi masalah peradangan.
    .
    3. Ribosome Inacting Protein yang bermanfaat untuk Menonaktifkan, Merontokan, dan Memblokir perkembangan Sel kanker dalam tubuh.
    .
    4. Ekstrak Etanol dapat meningkatkan Antibody
    .
    Khasiat Kunyit Putih Curcuma Manggaval:
    .
    - Membantu Menyembuhkan keluhan Keputihan (Berat & Ringan).
    - Menghilangkan gatal pada area miss V.
    - Menghilangkan bau pada area miss V.
    - Membantu menjaga kesehatan Area Miss V.
    - Mencegah pertumbuhan sel kista/miom akibat keputihan.
    - Membantu menyuburkan kandungan.
    - Membantu Melancarkan siklus haid.
    - Mengesatkan Miss V.
    - Membasmi Bakteri, Jamur, dan Virus penyebab keputihan.
    - Meningkatkan Sistem Kekebalan Tubuh
    .
    #herbalyogyakarta #herbaljogja #tokoherbaljogja #obatherbaljogja #herbaljakarta #jakartaherbal #obatherbaljakarta #tokoherbaljakarta #herbalifejakartatimur #jogjaherbal
    .
    .
    .
    .
    .
    #keputihanabnormal #herbalkeputihan #keputihanhijau #keputihangatel #keputihanmenahun #keputihanberbau #keputihanbautaksedap #nesvobatkeputihan #keputihanbau #keputihanbecek #keputihanmissv #masalahkeputihan #keputihannormal #solusikeputihan #merawatkeputihan #keputihansembuh #keputihankegatalan #keputihangatal #keputihanwanita #keputihanparah

  •  0  0  22 hours ago
  • Varian Yuspin For Teenager yang cocok banget untuk remaja baru pertama kali datang haid. Lebih puas dengan isian pembalut yang praktis, simple dan mudah dibawa kemanapun. Lebih elegan dengan desain pouch yang so pasti favorit remaja banget.⁣
⁣
Berikan produk pembalut kain terbaik untuk yang tersayang!⁣
⁣
#keputihan #obatkeputihan #solusikeputihan #keputihangatal #bebaskeputihan #keputihanhilang #jamukeputihan #keputihanbau#obatkeputihanherbal #masalahkeputihan #herbalkeputihan #keputihanmissv #keputihantiada #keputihanwanita #keputihanperih #keputihansaathamil #keputihanberbau #merawatkeputihan #menghilangkankeputihan #keputihanbecek #keputihanteruk #keputihanbautaksedap #keputihanparah #keputihanhijau #rawatkeputihan#keputihansembuh #keputihannormal #keputihanabnormal #ubatkeputihan #keputihankronik⁣
⁣
⁣
  • Varian Yuspin For Teenager yang cocok banget untuk remaja baru pertama kali datang haid. Lebih puas dengan isian pembalut yang praktis, simple dan mudah dibawa kemanapun. Lebih elegan dengan desain pouch yang so pasti favorit remaja banget.⁣

    Berikan produk pembalut kain terbaik untuk yang tersayang!⁣

    #keputihan  #obatkeputihan  #solusikeputihan #keputihangatal  #bebaskeputihan  #keputihanhilang #jamukeputihan  #keputihanbau #obatkeputihanherbal  #masalahkeputihan #herbalkeputihan #keputihanmissv #keputihantiada #keputihanwanita #keputihanperih #keputihansaathamil #keputihanberbau #merawatkeputihan #menghilangkankeputihan #keputihanbecek #keputihanteruk #keputihanbautaksedap #keputihanparah #keputihanhijau #rawatkeputihan#keputihansembuh #keputihannormal #keputihanabnormal #ubatkeputihan #keputihankronik⁣

  •  6  1  3 July, 2020
  • 10 HENGGET PUN, KEMAIN PEMES KAU SEKARANG
.
Merata-rata dia pergi, dari utara, selatan, timur, barat, sabah sarawak.
.
Kedai-kedai kosmetik, semua tentera kau park di sana, tersusun rapi, jerung-jerung pun pakat nak simpan stok merimbun.
.
Nak tahu sebab apa si comel smvm jadi retis?
. 
Kena lah ada seketoi, kalau story tak suprise la kan. Aci dak? 😜

Jom Pm Cepat🔥🔥

#SabunMissVManjakaniByMiliyNoly
#merawatkeputihan #mencegahbakteria #mencegahbau 
#mewangi #segar #selesa
  • 10 HENGGET PUN, KEMAIN PEMES KAU SEKARANG
    .
    Merata-rata dia pergi, dari utara, selatan, timur, barat, sabah sarawak.
    .
    Kedai-kedai kosmetik, semua tentera kau park di sana, tersusun rapi, jerung-jerung pun pakat nak simpan stok merimbun.
    .
    Nak tahu sebab apa si comel smvm jadi retis?
    .
    Kena lah ada seketoi, kalau story tak suprise la kan. Aci dak? 😜

    Jom Pm Cepat🔥🔥

    #SabunMissVManjakaniByMiliyNoly
    #merawatkeputihan #mencegahbakteria #mencegahbau
    #mewangi #segar #selesa

  •  7  0  3 July, 2020
  • 1 botol = 10 hari pengunaan
2 botol = 20 hari pengunaan
3 botol = Sebulan pengunaan
.
👉 Jamu dengan 6 gabungan ramuan tradisional terhebat. Berkesan merawat masalah wanita masa kini.
.
👉 Dihasilkan dari Kacip fatimah, serapat, madu, kurma, nenas batu & manjakani.
.
👉 Sedap & Mudah diminum, rasa masam manis.
.
Amal Minum 1x Sehari Je Dah Cukup .
👙 Payudara Montok Boolat
👙 Punggung Up Lentik
👙 Vagina Ketat Macam Anak Dara
👙 Keputihan Hilang, VaGiNa Bersih
👙 Kentot VaGiNa Tiada
👙 Pulihkan “Mati Putik”
👙 Tambahkan Rasa Ghairah
👙 Rawat Period Tak Normal
👙 Sakit Badan, Sakit Pinggang Pun Boleh
.
Wasap sis 017-2262774 untuk dptkan harga murah2. Dan dptkan free bag
.
.
Harga 
1 botol RM19 
2 botol RM38
3 botol RM55 Free bag jamu
Postage add RM6SM / RM12SS
.
.
#jamu #jamuikhtiarmoleq #jamuperapatmissv
#jamuperapat #jamuikhtiarhamil #jamuikhtiarzuriat #jamuikhtiarperiodteratur #perapatmissv #perapatpulihdara  #merawatkeputihan
  • 1 botol = 10 hari pengunaan
    2 botol = 20 hari pengunaan
    3 botol = Sebulan pengunaan
    .
    👉 Jamu dengan 6 gabungan ramuan tradisional terhebat. Berkesan merawat masalah wanita masa kini.
    .
    👉 Dihasilkan dari Kacip fatimah, serapat, madu, kurma, nenas batu & manjakani.
    .
    👉 Sedap & Mudah diminum, rasa masam manis.
    .
    Amal Minum 1x Sehari Je Dah Cukup .
    👙 Payudara Montok Boolat
    👙 Punggung Up Lentik
    👙 Vagina Ketat Macam Anak Dara
    👙 Keputihan Hilang, VaGiNa Bersih
    👙 Kentot VaGiNa Tiada
    👙 Pulihkan “Mati Putik”
    👙 Tambahkan Rasa Ghairah
    👙 Rawat Period Tak Normal
    👙 Sakit Badan, Sakit Pinggang Pun Boleh
    .
    Wasap sis 017-2262774 untuk dptkan harga murah2. Dan dptkan free bag
    .
    .
    Harga
    1 botol RM19
    2 botol RM38
    3 botol RM55 Free bag jamu
    Postage add RM6SM / RM12SS
    .
    .
    #jamu #jamuikhtiarmoleq #jamuperapatmissv
    #jamuperapat #jamuikhtiarhamil #jamuikhtiarzuriat #jamuikhtiarperiodteratur #perapatmissv #perapatpulihdara #merawatkeputihan

  •  6  0  3 July, 2020
  • Varian Yuspin For Teenager💫 yang cocok banget untuk remaja baru pertama kali datang haid. Lebih puas dengan isian pembalut yang praktis, simple dan mudah dibawa kemanapun. Lebih elegan dengan desain pouch yang so pasti favorit remaja banget.⁣ Pouch yg bisa untuk tempat pensil atau make up kamu😘😘
⁣.
Berikan produk pembalut kain terbaik untuk yang tersayang ya😉!⁣
⁣.
.
.
#keputihan #obatkeputihan #solusikeputihan #keputihangatal #bebaskeputihan #keputihanhilang #jamukeputihan #keputihanbau #obatkeputihanherbal #masalahkeputihan #herbalkeputihan #keputihanmissv #keputihantiada #keputihanwanita #keputihanperih #keputihansaathamil #keputihanberbau #merawatkeputihan #menghilangkankeputihan #keputihanbecek #keputihanteruk #keputihanbautaksedap #keputihanparah #keputihanhijau #rawatkeputihan #keputihansembuh #keputihannormal #keputihanabnormal #ubatkeputihan #keputihankronik⁣
⁣
⁣
"⁣
  • Varian Yuspin For Teenager💫 yang cocok banget untuk remaja baru pertama kali datang haid. Lebih puas dengan isian pembalut yang praktis, simple dan mudah dibawa kemanapun. Lebih elegan dengan desain pouch yang so pasti favorit remaja banget.⁣ Pouch yg bisa untuk tempat pensil atau make up kamu😘😘
    ⁣.
    Berikan produk pembalut kain terbaik untuk yang tersayang ya😉!⁣
    ⁣.
    .
    .
    #keputihan #obatkeputihan #solusikeputihan #keputihangatal #bebaskeputihan #keputihanhilang #jamukeputihan #keputihanbau #obatkeputihanherbal #masalahkeputihan #herbalkeputihan #keputihanmissv #keputihantiada #keputihanwanita #keputihanperih #keputihansaathamil #keputihanberbau #merawatkeputihan #menghilangkankeputihan #keputihanbecek #keputihanteruk #keputihanbautaksedap #keputihanparah #keputihanhijau #rawatkeputihan #keputihansembuh #keputihannormal #keputihanabnormal #ubatkeputihan #keputihankronik⁣


    "⁣

  •  0  0  3 July, 2020
  • MANFAAT DAN KHASIAT KUNYIT PUTIH CURCUMA MANGGAVAL
.
KUNYIT PUTIH Curcuma Manggaval Terbuat dari 100% Kunyit putih jenis mangga, tanpa campuran bahan lain apalagi bahan kimia. Aman dikonsumsi jangka panjang dan tidak ada efek samping. 
.
kapsulnya terbuat dari bahan sejenis rumput laut & Halal MUI, Mudah dicerna oleh tubuh & tidak berpotensi meninggalkan residu yang berbahaya bagi kesehatan ginjal.
.
KUNYIT PUTIH Curcuma manggaval Mengandung :
.
1. Antioksidan tinggi yang berkhasiat untuk menangkap radikal bebas.
.
2. Zat Kurkumin yang berfungsi untuk mengatasi masalah peradangan.
.
3. Ribosome Inacting Protein yang bermanfaat untuk Menonaktifkan, Merontokan, dan Memblokir perkembangan Sel kanker dalam tubuh.
.
4. Ekstrak Etanol dapat meningkatkan Antibody
.
Khasiat Kunyit Putih Curcuma Manggaval:
.
- Membantu Menyembuhkan keluhan Keputihan (Berat & Ringan).
- Menghilangkan gatal pada area miss V.
- Menghilangkan bau pada area miss V.
- Membantu menjaga kesehatan Area Miss V.
- Mencegah pertumbuhan sel kista/miom akibat keputihan.
- Membantu menyuburkan kandungan.
- Membantu Melancarkan siklus haid.
- Mengesatkan Miss V.
- Membasmi Bakteri, Jamur, dan Virus penyebab keputihan.
- Meningkatkan Sistem Kekebalan Tubuh
.
#herbalyogyakarta #herbaljogja #tokoherbaljogja #obatherbaljogja #herbaljakarta #jakartaherbal #obatherbaljakarta #tokoherbaljakarta #herbalifejakartatimur #jogjaherbal
.
.
.
.
.
#keputihanabnormal #herbalkeputihan #keputihanhijau #keputihangatel #keputihanmenahun #keputihanberbau #keputihanbautaksedap #nesvobatkeputihan #keputihanbau #keputihanbecek #keputihanmissv #masalahkeputihan #keputihannormal #solusikeputihan #merawatkeputihan #keputihansembuh #keputihankegatalan #keputihangatal #keputihanwanita #keputihanparah
  • MANFAAT DAN KHASIAT KUNYIT PUTIH CURCUMA MANGGAVAL
    .
    KUNYIT PUTIH Curcuma Manggaval Terbuat dari 100% Kunyit putih jenis mangga, tanpa campuran bahan lain apalagi bahan kimia. Aman dikonsumsi jangka panjang dan tidak ada efek samping.
    .
    kapsulnya terbuat dari bahan sejenis rumput laut & Halal MUI, Mudah dicerna oleh tubuh & tidak berpotensi meninggalkan residu yang berbahaya bagi kesehatan ginjal.
    .
    KUNYIT PUTIH Curcuma manggaval Mengandung :
    .
    1. Antioksidan tinggi yang berkhasiat untuk menangkap radikal bebas.
    .
    2. Zat Kurkumin yang berfungsi untuk mengatasi masalah peradangan.
    .
    3. Ribosome Inacting Protein yang bermanfaat untuk Menonaktifkan, Merontokan, dan Memblokir perkembangan Sel kanker dalam tubuh.
    .
    4. Ekstrak Etanol dapat meningkatkan Antibody
    .
    Khasiat Kunyit Putih Curcuma Manggaval:
    .
    - Membantu Menyembuhkan keluhan Keputihan (Berat & Ringan).
    - Menghilangkan gatal pada area miss V.
    - Menghilangkan bau pada area miss V.
    - Membantu menjaga kesehatan Area Miss V.
    - Mencegah pertumbuhan sel kista/miom akibat keputihan.
    - Membantu menyuburkan kandungan.
    - Membantu Melancarkan siklus haid.
    - Mengesatkan Miss V.
    - Membasmi Bakteri, Jamur, dan Virus penyebab keputihan.
    - Meningkatkan Sistem Kekebalan Tubuh
    .
    #herbalyogyakarta #herbaljogja #tokoherbaljogja #obatherbaljogja #herbaljakarta #jakartaherbal #obatherbaljakarta #tokoherbaljakarta #herbalifejakartatimur #jogjaherbal
    .
    .
    .
    .
    .
    #keputihanabnormal #herbalkeputihan #keputihanhijau #keputihangatel #keputihanmenahun #keputihanberbau #keputihanbautaksedap #nesvobatkeputihan #keputihanbau #keputihanbecek #keputihanmissv #masalahkeputihan #keputihannormal #solusikeputihan #merawatkeputihan #keputihansembuh #keputihankegatalan #keputihangatal #keputihanwanita #keputihanparah

  •  0  0  3 July, 2020
  • MANFAAT DAN KHASIAT KUNYIT PUTIH CURCUMA MANGGAVAL
.
KUNYIT PUTIH Curcuma Manggaval Terbuat dari 100% Kunyit putih jenis mangga, tanpa campuran bahan lain apalagi bahan kimia. Aman dikonsumsi jangka panjang dan tidak ada efek samping. 
.
kapsulnya terbuat dari bahan sejenis rumput laut & Halal MUI, Mudah dicerna oleh tubuh & tidak berpotensi meninggalkan residu yang berbahaya bagi kesehatan ginjal.
.
KUNYIT PUTIH Curcuma manggaval Mengandung :
.
1. Antioksidan tinggi yang berkhasiat untuk menangkap radikal bebas.
.
2. Zat Kurkumin yang berfungsi untuk mengatasi masalah peradangan.
.
3. Ribosome Inacting Protein yang bermanfaat untuk Menonaktifkan, Merontokan, dan Memblokir perkembangan Sel kanker dalam tubuh.
.
4. Ekstrak Etanol dapat meningkatkan Antibody
.
Khasiat Kunyit Putih Curcuma Manggaval:
.
- Membantu Menyembuhkan keluhan Keputihan (Berat & Ringan).
- Menghilangkan gatal pada area miss V.
- Menghilangkan bau pada area miss V.
- Membantu menjaga kesehatan Area Miss V.
- Mencegah pertumbuhan sel kista/miom akibat keputihan.
- Membantu menyuburkan kandungan.
- Membantu Melancarkan siklus haid.
- Mengesatkan Miss V.
- Membasmi Bakteri, Jamur, dan Virus penyebab keputihan.
- Meningkatkan Sistem Kekebalan Tubuh
.
#herbalyogyakarta #herbaljogja #tokoherbaljogja #obatherbaljogja #herbaljakarta #jakartaherbal #obatherbaljakarta #tokoherbaljakarta #herbalifejakartatimur #jogjaherbal
.
.
.
.
.
#keputihanabnormal #herbalkeputihan #keputihanhijau #keputihangatel #keputihanmenahun #keputihanberbau #keputihanbautaksedap #nesvobatkeputihan #keputihanbau #keputihanbecek #keputihanmissv #masalahkeputihan #keputihannormal #solusikeputihan #merawatkeputihan #keputihansembuh #keputihankegatalan #keputihangatal #keputihanwanita #keputihanparah
  • MANFAAT DAN KHASIAT KUNYIT PUTIH CURCUMA MANGGAVAL
    .
    KUNYIT PUTIH Curcuma Manggaval Terbuat dari 100% Kunyit putih jenis mangga, tanpa campuran bahan lain apalagi bahan kimia. Aman dikonsumsi jangka panjang dan tidak ada efek samping.
    .
    kapsulnya terbuat dari bahan sejenis rumput laut & Halal MUI, Mudah dicerna oleh tubuh & tidak berpotensi meninggalkan residu yang berbahaya bagi kesehatan ginjal.
    .
    KUNYIT PUTIH Curcuma manggaval Mengandung :
    .
    1. Antioksidan tinggi yang berkhasiat untuk menangkap radikal bebas.
    .
    2. Zat Kurkumin yang berfungsi untuk mengatasi masalah peradangan.
    .
    3. Ribosome Inacting Protein yang bermanfaat untuk Menonaktifkan, Merontokan, dan Memblokir perkembangan Sel kanker dalam tubuh.
    .
    4. Ekstrak Etanol dapat meningkatkan Antibody
    .
    Khasiat Kunyit Putih Curcuma Manggaval:
    .
    - Membantu Menyembuhkan keluhan Keputihan (Berat & Ringan).
    - Menghilangkan gatal pada area miss V.
    - Menghilangkan bau pada area miss V.
    - Membantu menjaga kesehatan Area Miss V.
    - Mencegah pertumbuhan sel kista/miom akibat keputihan.
    - Membantu menyuburkan kandungan.
    - Membantu Melancarkan siklus haid.
    - Mengesatkan Miss V.
    - Membasmi Bakteri, Jamur, dan Virus penyebab keputihan.
    - Meningkatkan Sistem Kekebalan Tubuh
    .
    #herbalyogyakarta #herbaljogja #tokoherbaljogja #obatherbaljogja #herbaljakarta #jakartaherbal #obatherbaljakarta #tokoherbaljakarta #herbalifejakartatimur #jogjaherbal
    .
    .
    .
    .
    .
    #keputihanabnormal #herbalkeputihan #keputihanhijau #keputihangatel #keputihanmenahun #keputihanberbau #keputihanbautaksedap #nesvobatkeputihan #keputihanbau #keputihanbecek #keputihanmissv #masalahkeputihan #keputihannormal #solusikeputihan #merawatkeputihan #keputihansembuh #keputihankegatalan #keputihangatal #keputihanwanita #keputihanparah

  •  0  0  3 July, 2020
  • hai uollssss...
jamu mutyara bukan sekadar jamu
ingat jamu ingat mutyara

saya dah mengamalkan jamu mutyara ni dari bulan 4 lagi... dah brp botol jak saya dah minum.. badan pon rasa ringan & badan pon xde sakit2 biar pon kerja melebihi 10 jam... tak rasa mengantuk di tempat kerja sentiasa bertenaga.. hihihihi..

sebab itu jak la saya bagi mama & kakak saya minum jak jamu mutyara.. mama & kakak saya pon dah merasa khasiatnya...
mereka kata pon badan ringan jak xde lagi sakit2 badan & pembuangan pon lancar sahaja sekarang..

dengan jamu mutyara ni dapat membantu kita mengatasi masalah dalaman & luaran kita..

nak tahu lebih lanjut hubungi saya ok
www.wasap.my/0128609947/NAKINFO
#jamumutyara #jamuutkkesihatan #jamusedap #jamumutyaraoriginal #famillymutyara #wanitamutyara #melancarkanhaidtakteratur #merawatkeputihan #pembuanganlawas #menambahkantenaga #sengguguthilang #beratbadan #perbanyakkanairsusu #baikuntukhabisbersalin #merancangakehamilan #energi #sembelit #hilangkanminyakdiwajah Tyaarifinnw@mutyarabeauty @darma.nieza71..
  • hai uollssss...
    jamu mutyara bukan sekadar jamu
    ingat jamu ingat mutyara

    saya dah mengamalkan jamu mutyara ni dari bulan 4 lagi... dah brp botol jak saya dah minum.. badan pon rasa ringan & badan pon xde sakit2 biar pon kerja melebihi 10 jam... tak rasa mengantuk di tempat kerja sentiasa bertenaga.. hihihihi..

    sebab itu jak la saya bagi mama & kakak saya minum jak jamu mutyara.. mama & kakak saya pon dah merasa khasiatnya...
    mereka kata pon badan ringan jak xde lagi sakit2 badan & pembuangan pon lancar sahaja sekarang..

    dengan jamu mutyara ni dapat membantu kita mengatasi masalah dalaman & luaran kita..

    nak tahu lebih lanjut hubungi saya ok
    www.wasap.my/0128609947/NAKINFO
    #jamumutyara #jamuutkkesihatan #jamusedap #jamumutyaraoriginal #famillymutyara #wanitamutyara #melancarkanhaidtakteratur #merawatkeputihan #pembuanganlawas #menambahkantenaga #sengguguthilang #beratbadan #perbanyakkanairsusu #baikuntukhabisbersalin #merancangakehamilan #energi #sembelit #hilangkanminyakdiwajah Tyaarifinnw@mutyarabeauty @darma.nieza71..

  •  0  0  3 July, 2020
  • [RAHSIA KEBAHAGIAAN WANITA]
.
KORANG MASIH TERMENUNG TERCARI CARI PRODUK SUPAYA MISSVEE KORANG 

TEGANG ?

KETAT ??

CANTIK ?? 

WANGI ?? 

YER... Saya TERSANGAT lah faham. Ramai DM saya citer pasal masalah ni semua.. 
lagi teruk dan DASYATT pun ada...TAK baik nak citer aib pulak kan .. 

Setakat akak ada masalah ni ?? Nak termenung apa?? KACANG jer, Ni Haa.... Serum Bakira! Serum paling TERLARIS diseluruh ASIA! Sebab keberkesanannya tanpa diragui  kerana bahan2 yang seratus peratus Organik Herba tradisional dari Akar Serapat, Manjakani, Kacip Fatimah & Air Mawar. Khasiat herba didalam Serum Bakira ni membolehkan MissVee Korang sentiasa KEKAL muda remaja .. 
.
READY TAK ??? Jangan sampai LIDAH KELU tidak terkata betapa HEBAT selepas menggunakan Serum Bakira jer !!
.

Klik bio untuk pembelian Cinta Sale.
.

Salam Sayang
Yan💋
Sales Manager
@sisviral_bakirahq 
@rumahjamucosmetic .
.

Executive Ipoh @bakiraipoh_anie
Agent Ipoh @aina.yasmin_ .
.
#teambakiraperak#teambakiraipoh
#sinarkongsi#rumahjamucosmetic 
#manjakani#bakiraserum#wecintayou
#tapah#kampar#bidor#tanjungmalim
#sisviral#pagani#mandian#auraseri
#tambun#gopeng#ampang#stayhome
#ubatketat#farajberbau#matiputik
#keputihangatal#obatkeputihan 
#masalahkeputihan#merawatkeputihan 
#keputihanhilang #cameronhighlands
##queenbeessquat
  • [RAHSIA KEBAHAGIAAN WANITA]
    .
    KORANG MASIH TERMENUNG TERCARI CARI PRODUK SUPAYA MISSVEE KORANG

    TEGANG ?

    KETAT ??

    CANTIK ??

    WANGI ??

    YER... Saya TERSANGAT lah faham. Ramai DM saya citer pasal masalah ni semua..
    lagi teruk dan DASYATT pun ada...TAK baik nak citer aib pulak kan ..

    Setakat akak ada masalah ni ?? Nak termenung apa?? KACANG jer, Ni Haa.... Serum Bakira! Serum paling TERLARIS diseluruh ASIA! Sebab keberkesanannya tanpa diragui kerana bahan2 yang seratus peratus Organik Herba tradisional dari Akar Serapat, Manjakani, Kacip Fatimah & Air Mawar. Khasiat herba didalam Serum Bakira ni membolehkan MissVee Korang sentiasa KEKAL muda remaja ..
    .
    READY TAK ??? Jangan sampai LIDAH KELU tidak terkata betapa HEBAT selepas menggunakan Serum Bakira jer !!
    .

    Klik bio untuk pembelian Cinta Sale.
    .

    Salam Sayang
    Yan💋
    Sales Manager
    @sisviral_bakirahq
    @rumahjamucosmetic .
    .

    Executive Ipoh @bakiraipoh_anie
    Agent Ipoh @aina.yasmin_ .
    .
    #teambakiraperak #teambakiraipoh
    #sinarkongsi #rumahjamucosmetic
    #manjakani #bakiraserum #wecintayou
    #tapah #kampar #bidor#tanjungmalim
    #sisviral#pagani#mandian#auraseri
    #tambun#gopeng#ampang#stayhome
    #ubatketat#farajberbau#matiputik
    #keputihangatal#obatkeputihan
    #masalahkeputihan#merawatkeputihan
    #keputihanhilang #cameronhighlands
    ##queenbeessquat

  •  5  0  2 July, 2020
  • [RAHSIA KEBAHAGIAAN WANITA]
.
KORANG MASIH TERMENUNG TERCARI CARI PRODUK SUPAYA MISSVEE KORANG 

TEGANG ?

KETAT ??

CANTIK ?? 

WANGI ?? 

YER... Saya TERSANGAT lah faham. Ramai DM saya citer pasal masalah ni semua.. 
lagi teruk dan DASYATT pun ada...TAK baik nak citer aib pulak kan .. 

Setakat akak ada masalah ni ?? Nak termenung apa?? KACANG jer, Ni Haa.... Serum Bakira! Serum paling TERLARIS diseluruh ASIA! Sebab keberkesanannya tanpa diragui  kerana bahan2 yang seratus peratus Organik Herba tradisional dari Akar Serapat, Manjakani, Kacip Fatimah & Air Mawar. Khasiat herba didalam Serum Bakira ni membolehkan MissVee Korang sentiasa KEKAL muda remaja .. 
.
READY TAK ??? Jangan sampai LIDAH KELU tidak terkata betapa HEBAT selepas menggunakan Serum Bakira jer !!
.

Klik bio untuk pembelian Cinta Sale.
.

Salam Sayang
Yan💋
Sales Manager
@sisviral_bakirahq 
@rumahjamucosmetic .
.

Executive Ipoh @bakiraipoh_anie
Agent Ipoh @aina.yasmin_ .
.
#teambakiraperak#teambakiraipoh
#sinarkongsi#rumahjamucosmetic 
#manjakani#bakiraserum#wecintayou
#tapah#kampar#bidor#tanjungmalim
#sisviral#pagani#mandian#auraseri
#tambun#gopeng#ampang#stayhome
#ubatketat#farajberbau#matiputik
#keputihangatal#obatkeputihan 
#masalahkeputihan#merawatkeputihan 
#keputihanhilang #cameronhighlands
##queenbeessquat
  • [RAHSIA KEBAHAGIAAN WANITA]
    .
    KORANG MASIH TERMENUNG TERCARI CARI PRODUK SUPAYA MISSVEE KORANG

    TEGANG ?

    KETAT ??

    CANTIK ??

    WANGI ??

    YER... Saya TERSANGAT lah faham. Ramai DM saya citer pasal masalah ni semua..
    lagi teruk dan DASYATT pun ada...TAK baik nak citer aib pulak kan ..

    Setakat akak ada masalah ni ?? Nak termenung apa?? KACANG jer, Ni Haa.... Serum Bakira! Serum paling TERLARIS diseluruh ASIA! Sebab keberkesanannya tanpa diragui kerana bahan2 yang seratus peratus Organik Herba tradisional dari Akar Serapat, Manjakani, Kacip Fatimah & Air Mawar. Khasiat herba didalam Serum Bakira ni membolehkan MissVee Korang sentiasa KEKAL muda remaja ..
    .
    READY TAK ??? Jangan sampai LIDAH KELU tidak terkata betapa HEBAT selepas menggunakan Serum Bakira jer !!
    .

    Klik bio untuk pembelian Cinta Sale.
    .

    Salam Sayang
    Yan💋
    Sales Manager
    @sisviral_bakirahq
    @rumahjamucosmetic .
    .

    Executive Ipoh @bakiraipoh_anie
    Agent Ipoh @aina.yasmin_ .
    .
    #teambakiraperak #teambakiraipoh
    #sinarkongsi #rumahjamucosmetic
    #manjakani #bakiraserum #wecintayou
    #tapah #kampar #bidor#tanjungmalim
    #sisviral#pagani#mandian#auraseri
    #tambun#gopeng#ampang#stayhome
    #ubatketat#farajberbau#matiputik
    #keputihangatal#obatkeputihan
    #masalahkeputihan#merawatkeputihan
    #keputihanhilang #cameronhighlands
    ##queenbeessquat

  •  2  0  2 July, 2020
  • [RAHSIA KEBAHAGIAAN WANITA]
.
KORANG MASIH TERMENUNG TERCARI CARI PRODUK SUPAYA MISSVEE KORANG 

TEGANG ?

KETAT ??

CANTIK ?? 

WANGI ?? 

YER... Saya TERSANGAT lah faham. Ramai DM saya citer pasal masalah ni semua.. 
lagi teruk dan DASYATT pun ada...TAK baik nak citer aib pulak kan .. 

Setakat akak ada masalah ni ?? Nak termenung apa?? KACANG jer, Ni Haa.... Serum Bakira! Serum paling TERLARIS diseluruh ASIA! Sebab keberkesanannya tanpa diragui  kerana bahan2 yang seratus peratus Organik Herba tradisional dari Akar Serapat, Manjakani, Kacip Fatimah & Air Mawar. Khasiat herba didalam Serum Bakira ni membolehkan MissVee Korang sentiasa KEKAL muda remaja .. 
.
READY TAK ??? Jangan sampai LIDAH KELU tidak terkata betapa HEBAT selepas menggunakan Serum Bakira jer !!
.

Klik bio untuk pembelian Cinta Sale.
.

Salam Sayang
Yan💋
Sales Manager
@sisviral_bakirahq 
@rumahjamucosmetic .
.

Executive Ipoh @bakiraipoh_anie
Agent Ipoh @aina.yasmin_ .
.
#teambakiraperak#teambakiraipoh
#sinarkongsi#rumahjamucosmetic 
#manjakani#bakiraserum#wecintayou
#tapah#kampar#bidor#tanjungmalim
#sisviral#pagani#mandian#auraseri
#tambun#gopeng#ampang#stayhome
#ubatketat#farajberbau#matiputik
#keputihangatal#obatkeputihan 
#masalahkeputihan#merawatkeputihan 
#keputihanhilang #cameronhighlands
##queenbeessquat
  • [RAHSIA KEBAHAGIAAN WANITA]
    .
    KORANG MASIH TERMENUNG TERCARI CARI PRODUK SUPAYA MISSVEE KORANG

    TEGANG ?

    KETAT ??

    CANTIK ??

    WANGI ??

    YER... Saya TERSANGAT lah faham. Ramai DM saya citer pasal masalah ni semua..
    lagi teruk dan DASYATT pun ada...TAK baik nak citer aib pulak kan ..

    Setakat akak ada masalah ni ?? Nak termenung apa?? KACANG jer, Ni Haa.... Serum Bakira! Serum paling TERLARIS diseluruh ASIA! Sebab keberkesanannya tanpa diragui kerana bahan2 yang seratus peratus Organik Herba tradisional dari Akar Serapat, Manjakani, Kacip Fatimah & Air Mawar. Khasiat herba didalam Serum Bakira ni membolehkan MissVee Korang sentiasa KEKAL muda remaja ..
    .
    READY TAK ??? Jangan sampai LIDAH KELU tidak terkata betapa HEBAT selepas menggunakan Serum Bakira jer !!
    .

    Klik bio untuk pembelian Cinta Sale.
    .

    Salam Sayang
    Yan💋
    Sales Manager
    @sisviral_bakirahq
    @rumahjamucosmetic .
    .

    Executive Ipoh @bakiraipoh_anie
    Agent Ipoh @aina.yasmin_ .
    .
    #teambakiraperak #teambakiraipoh
    #sinarkongsi #rumahjamucosmetic
    #manjakani #bakiraserum #wecintayou
    #tapah #kampar #bidor#tanjungmalim
    #sisviral#pagani#mandian#auraseri
    #tambun#gopeng#ampang#stayhome
    #ubatketat#farajberbau#matiputik
    #keputihangatal#obatkeputihan
    #masalahkeputihan#merawatkeputihan
    #keputihanhilang #cameronhighlands
    ##queenbeessquat

  •  4  0  2 July, 2020
  • [RAHSIA KEBAHAGIAAN WANITA]
.
KORANG MASIH TERMENUNG TERCARI CARI PRODUK SUPAYA MISSVEE KORANG 

TEGANG ?

KETAT ??

CANTIK ?? 

WANGI ?? 

YER... Saya TERSANGAT lah faham. Ramai DM saya citer pasal masalah ni semua.. 
lagi teruk dan DASYATT pun ada...TAK baik nak citer aib pulak kan .. 

Setakat akak ada masalah ni ?? Nak termenung apa?? KACANG jer, Ni Haa.... Serum Bakira! Serum paling TERLARIS diseluruh ASIA! Sebab keberkesanannya tanpa diragui  kerana bahan2 yang seratus peratus Organik Herba tradisional dari Akar Serapat, Manjakani, Kacip Fatimah & Air Mawar. Khasiat herba didalam Serum Bakira ni membolehkan MissVee Korang sentiasa KEKAL muda remaja .. 
.
READY TAK ??? Jangan sampai LIDAH KELU tidak terkata betapa HEBAT selepas menggunakan Serum Bakira jer !!
.

Klik bio untuk pembelian Cinta Sale.
.

Salam Sayang
Yan💋
Sales Manager
@sisviral_bakirahq 
@rumahjamucosmetic .
.

Executive Ipoh @bakiraipoh_anie
Agent Ipoh @aina.yasmin_ .
.
#teambakiraperak#teambakiraipoh
#sinarkongsi#rumahjamucosmetic 
#manjakani#bakiraserum#wecintayou
#tapah#kampar#bidor#tanjungmalim
#sisviral#pagani#mandian#auraseri
#tambun#gopeng#ampang#stayhome
#ubatketat#farajberbau#matiputik
#keputihangatal#obatkeputihan 
#masalahkeputihan#merawatkeputihan 
#keputihanhilang #cameronhighlands
##queenbeessquat
  • [RAHSIA KEBAHAGIAAN WANITA]
    .
    KORANG MASIH TERMENUNG TERCARI CARI PRODUK SUPAYA MISSVEE KORANG

    TEGANG ?

    KETAT ??

    CANTIK ??

    WANGI ??

    YER... Saya TERSANGAT lah faham. Ramai DM saya citer pasal masalah ni semua..
    lagi teruk dan DASYATT pun ada...TAK baik nak citer aib pulak kan ..

    Setakat akak ada masalah ni ?? Nak termenung apa?? KACANG jer, Ni Haa.... Serum Bakira! Serum paling TERLARIS diseluruh ASIA! Sebab keberkesanannya tanpa diragui kerana bahan2 yang seratus peratus Organik Herba tradisional dari Akar Serapat, Manjakani, Kacip Fatimah & Air Mawar. Khasiat herba didalam Serum Bakira ni membolehkan MissVee Korang sentiasa KEKAL muda remaja ..
    .
    READY TAK ??? Jangan sampai LIDAH KELU tidak terkata betapa HEBAT selepas menggunakan Serum Bakira jer !!
    .

    Klik bio untuk pembelian Cinta Sale.
    .

    Salam Sayang
    Yan💋
    Sales Manager
    @sisviral_bakirahq
    @rumahjamucosmetic .
    .

    Executive Ipoh @bakiraipoh_anie
    Agent Ipoh @aina.yasmin_ .
    .
    #teambakiraperak #teambakiraipoh
    #sinarkongsi #rumahjamucosmetic
    #manjakani #bakiraserum #wecintayou
    #tapah #kampar #bidor#tanjungmalim
    #sisviral#pagani#mandian#auraseri
    #tambun#gopeng#ampang#stayhome
    #ubatketat#farajberbau#matiputik
    #keputihangatal#obatkeputihan
    #masalahkeputihan#merawatkeputihan
    #keputihanhilang #cameronhighlands
    ##queenbeessquat

  •  2  0  2 July, 2020
  •  1  1  2 July, 2020
  •  1  1  2 July, 2020
  • *GARLIC BAGUS UNTUK APA?*

Alright saya nak amek kesempatan ni nak share sikit dengan semua kebaikan GARLIC COMPLEX..

Kalau nak tahu, garlic sendiri sangat lah power sebagai salah satu ejen anti bakteria semulajadi.. 

Apa rahsia orang korea kulit cantik, licin gebus? Sebab diorang kuat makan garlic!

Bila badan kita kuat ejen anti-bakteria, kuman2 tak mudah harm our bodies termasuk lah kulit kita.. 

Sbb tu untuk orang yg ada masalah JERAWAT, saya sangat sarankan untuk ambil lah garlic,, 

Selain tu, garlic ni bagus untuk buang angin jugak.. 

Untuk stabilkan kolesterol.. 

Sangat2 bagus untuk mereka yang ada sinus/resdung.. atau alergik gatal2..

Saya sendiri sangat sangattt suka Garlic Complex ni.. Kalau migrain, telan 2 biji mmg keluar angin sendawa menderu deruu 💨💨

Grab yours now 👇👇
http://www.wasap.my/601119278924/nakGarlic

#shaklee #shakleemalaysia #shakleeselangor #shakleekl #shakleeklangmurah #shakleeklang #shakleeshahalam #shakleemurah #shakleesupplements #supplements #skinsupplements #hairsupplement #acne #acnesupplements #beauty #beautysupplement #masalahkeputihan #merawatkeputihan #postageeveryday #posseluruhmalaysia #pengedarsahshaklee
  • *GARLIC BAGUS UNTUK APA?*

    Alright saya nak amek kesempatan ni nak share sikit dengan semua kebaikan GARLIC COMPLEX..

    Kalau nak tahu, garlic sendiri sangat lah power sebagai salah satu ejen anti bakteria semulajadi..

    Apa rahsia orang korea kulit cantik, licin gebus? Sebab diorang kuat makan garlic!

    Bila badan kita kuat ejen anti-bakteria, kuman2 tak mudah harm our bodies termasuk lah kulit kita..

    Sbb tu untuk orang yg ada masalah JERAWAT, saya sangat sarankan untuk ambil lah garlic,,

    Selain tu, garlic ni bagus untuk buang angin jugak..

    Untuk stabilkan kolesterol..

    Sangat2 bagus untuk mereka yang ada sinus/resdung.. atau alergik gatal2..

    Saya sendiri sangat sangattt suka Garlic Complex ni.. Kalau migrain, telan 2 biji mmg keluar angin sendawa menderu deruu 💨💨

    Grab yours now 👇👇
    http://www.wasap.my/601119278924/nakGarlic

    #shaklee #shakleemalaysia #shakleeselangor #shakleekl #shakleeklangmurah #shakleeklang #shakleeshahalam #shakleemurah #shakleesupplements #supplements #skinsupplements #hairsupplement #acne #acnesupplements #beauty #beautysupplement #masalahkeputihan #merawatkeputihan #postageeveryday #posseluruhmalaysia #pengedarsahshaklee

  •  0  0  2 July, 2020
  • 💃 *CRYSTAL-V* 🤗🤗

_*Manfaat Crystal V Spray NASA*_

- Merapatkan serta menyempit kan Miss V 
- Membantu menghilangkan nyeri pada saat haid 
- Menjadikan Miss V bersih bebas keputihan dan tidak bau 
- Membuat Miss V elastis lentur dan lebih peka 
- Membantu melancarkan sirkulasi haid 
- Membantu menghilangkan sisa kotoran pada Miss V 
- Membunuh bakteri jahat namun tetap mempertahankan bakteri baik di daerah intim kewanitaan
- Mencegah timbulnya penyakit kista, miom, serviks dan kanker kewanitaan lain.

_*Cara Pakai Crystal V Spray NASA*_

- Semprotkan 2 hingga 3 kali di telapak tangan kemudian usapkan pada Miss V anda
- Bilas dengan air bersih
- Bisa digunakan setiap hari atau 2 hari sekali (sesuai kebutuhan) untuk membersihkan area kewanitaan

BPOM NA 18111600004

UNTUK PEMESANAN HUBUNGI WA
#keputihan #keputihanhilang #keputihanbau #keputihanbau #keputihanmissv #keputihanbecek #keputihanparah #solusikeputihan #mengatasikeputihangatal #masalahkeputihan #merawatkeputihan #keputihankegatalan 
#nasaherbalalami #nasaherbalindonesia #Nasaponorogo
  • 💃 *CRYSTAL-V* 🤗🤗

    _*Manfaat Crystal V Spray NASA*_

    - Merapatkan serta menyempit kan Miss V
    - Membantu menghilangkan nyeri pada saat haid
    - Menjadikan Miss V bersih bebas keputihan dan tidak bau
    - Membuat Miss V elastis lentur dan lebih peka
    - Membantu melancarkan sirkulasi haid
    - Membantu menghilangkan sisa kotoran pada Miss V
    - Membunuh bakteri jahat namun tetap mempertahankan bakteri baik di daerah intim kewanitaan
    - Mencegah timbulnya penyakit kista, miom, serviks dan kanker kewanitaan lain.

    _*Cara Pakai Crystal V Spray NASA*_

    - Semprotkan 2 hingga 3 kali di telapak tangan kemudian usapkan pada Miss V anda
    - Bilas dengan air bersih
    - Bisa digunakan setiap hari atau 2 hari sekali (sesuai kebutuhan) untuk membersihkan area kewanitaan

    BPOM NA 18111600004

    UNTUK PEMESANAN HUBUNGI WA
    #keputihan #keputihanhilang #keputihanbau #keputihanbau #keputihanmissv #keputihanbecek #keputihanparah #solusikeputihan #mengatasikeputihangatal #masalahkeputihan #merawatkeputihan #keputihankegatalan
    #nasaherbalalami #nasaherbalindonesia #Nasaponorogo

  •  0  0  2 July, 2020

Top #merawatkeputihan Posts

  • Semoga yang like bulan ini bisa dapat 2 garis merah., amiinn
.
"METODE SINGKAT DAN SEDERHANA RAHASIA CEPAT HAMIL UNTUK MEMPEROLEH KETURUNAN"

Banyak yang gagal promil sana-sini, Sudah mencoba pengobatan apapun belum berhasil juga. Jangan pernah menyerah, Setiap Usaha yang dilakukan Tidak akan Pernah Sia-Sia.
Kebahagiaan tidak ditunggu, tetapi dijemput dan diperjuangkan. .
Jangan menunda sampai penyakit dan hambatan semakin parah sehingga semakin sulit diatasi seperti haid tdk teratur, kista, miom, sumbatan pada tubafallopi, endometriosis, dll. .
Bunda semua memiliki jatah bahagia juga. Perjuangan tanpa henti akan membuat Tuhan bertambah yakin untuk menitipkan anak yang manis pada bunda pada akhirnya nanti. Apa yang kita lakukan hari ini, menentukan apa yang akan kita dapatkan esok dan kedepannya.
.
Menunda 1 hari = menunda kehadiran buah hati 9 bulan bahkan lebih. Semangat Promil, Bunda 
Lebih dari sribu bukti keberhasilan dari Seluruh penjuru Indonesia dari Sabang sampai Merauke, mulai dari Sumatera, Jawa, Kalimantan, Nusa Tenggara, Bali, Sulawesi, Papua, bahkan Timor Leste bisa dilihat di Instagram therapisherbalhealth dan therapypromil.
.
Program hamil paling terbaru dengan sistem yang efisien yang menangani kasus hambatan kehamilan bahkan ketika medis sudah angkat tangan. Ayo bunda jemput kebahagiaan bunda disini bersama kami Therapy Herbal Holistic.
.
Kami akan membantu memberikan solusi atas semua hambatan kehamilan Bunda dan suami agar kesuburan meningkat dan peluang kehamilan semakin besar dengan metode "PROGRAM HAMIL " mengacu pada terapi Pengobatan TIMUR.

Kodrat seorang istri yang diinginkan oleh SUAMI adalah bisa melahirkan BAYI dari RAHIM-nya sendiri.
Semoga Memberikan Inspirasi dan Bermanfaat!
======================================================
Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ----------------------------------------
️✔ contact person :
️ ✔ WhatsApp : 085706177730
  • Semoga yang like bulan ini bisa dapat 2 garis merah., amiinn
    .
    "METODE SINGKAT DAN SEDERHANA RAHASIA CEPAT HAMIL UNTUK MEMPEROLEH KETURUNAN"

    Banyak yang gagal promil sana-sini, Sudah mencoba pengobatan apapun belum berhasil juga. Jangan pernah menyerah, Setiap Usaha yang dilakukan Tidak akan Pernah Sia-Sia.
    Kebahagiaan tidak ditunggu, tetapi dijemput dan diperjuangkan. .
    Jangan menunda sampai penyakit dan hambatan semakin parah sehingga semakin sulit diatasi seperti haid tdk teratur, kista, miom, sumbatan pada tubafallopi, endometriosis, dll. .
    Bunda semua memiliki jatah bahagia juga. Perjuangan tanpa henti akan membuat Tuhan bertambah yakin untuk menitipkan anak yang manis pada bunda pada akhirnya nanti. Apa yang kita lakukan hari ini, menentukan apa yang akan kita dapatkan esok dan kedepannya.
    .
    Menunda 1 hari = menunda kehadiran buah hati 9 bulan bahkan lebih. Semangat Promil, Bunda
    Lebih dari sribu bukti keberhasilan dari Seluruh penjuru Indonesia dari Sabang sampai Merauke, mulai dari Sumatera, Jawa, Kalimantan, Nusa Tenggara, Bali, Sulawesi, Papua, bahkan Timor Leste bisa dilihat di Instagram therapisherbalhealth dan therapypromil.
    .
    Program hamil paling terbaru dengan sistem yang efisien yang menangani kasus hambatan kehamilan bahkan ketika medis sudah angkat tangan. Ayo bunda jemput kebahagiaan bunda disini bersama kami Therapy Herbal Holistic.
    .
    Kami akan membantu memberikan solusi atas semua hambatan kehamilan Bunda dan suami agar kesuburan meningkat dan peluang kehamilan semakin besar dengan metode "PROGRAM HAMIL " mengacu pada terapi Pengobatan TIMUR.

    Kodrat seorang istri yang diinginkan oleh SUAMI adalah bisa melahirkan BAYI dari RAHIM-nya sendiri.
    Semoga Memberikan Inspirasi dan Bermanfaat!
    ======================================================
    Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ----------------------------------------
    ️✔ contact person :
    ️ ✔ WhatsApp : 085706177730

  •  134  1  24 September, 2019
  • Siapa sangka.

Dahulu kerja makan gaji, beribu dapat.
Tapi Allah uji, terpaksa berhenti disebabkan syarikat mengalami masalah untuk meneruskan production.

Dulu Puan Farhah antara pekerja terbaik.
Tapi ujian demi ujian.
Allah tetap bangkitkan semangat.

Sekarang masa lebih flexible bersama anak-anak dan suami.
Asal ada HP dan internet, 
Puan Farhah bersungguh membina network #teamfefet.

Dalam masa beberapa bulan, Puan Farhah mampu mendapat bonus bulanan fefet RM1500.

Best kan?

Setiap yang berusaha untuk diri dan orang lain, Allah pandang.
Tak mustahil untuk capai kejayaan walaupon sekali jatuh.

Yang penting percaya pada rezeki Allah.

#fefetlah !
The people’s happiness 💚
#picsart
  • Siapa sangka.

    Dahulu kerja makan gaji, beribu dapat.
    Tapi Allah uji, terpaksa berhenti disebabkan syarikat mengalami masalah untuk meneruskan production.

    Dulu Puan Farhah antara pekerja terbaik.
    Tapi ujian demi ujian.
    Allah tetap bangkitkan semangat.

    Sekarang masa lebih flexible bersama anak-anak dan suami.
    Asal ada HP dan internet,
    Puan Farhah bersungguh membina network #teamfefet.

    Dalam masa beberapa bulan, Puan Farhah mampu mendapat bonus bulanan fefet RM1500.

    Best kan?

    Setiap yang berusaha untuk diri dan orang lain, Allah pandang.
    Tak mustahil untuk capai kejayaan walaupon sekali jatuh.

    Yang penting percaya pada rezeki Allah.

    #fefetlah !
    The people’s happiness 💚
    #picsart

  •  107  3  16 February, 2020
  • Dah la sejuk, berangin, BEST pulak tu.
#fefet memang tak boleh tanding dengan pencuci yang lain lah!
  • Dah la sejuk, berangin, BEST pulak tu.
    #fefet memang tak boleh tanding dengan pencuci yang lain lah!

  •  118  1  27 January, 2020
  • Think big, do big.
Good morning everyone🌹

#fefet 
The people's happiness 💕
  • Think big, do big.
    Good morning everyone🌹

    #fefet
    The people's happiness 💕

  •  115  1  27 January, 2020
  • Dapat memberi manfaat pun kami dah SYOK GILA 😘
Benda baik wajib share
Jom tengok komen #fefetVwash
  • Dapat memberi manfaat pun kami dah SYOK GILA 😘
    Benda baik wajib share
    Jom tengok komen #fefetVwash

  •  114  1  27 January, 2020
  • " GEBU GEBAS MONTOK MENAWAN LANGSING & RAPAT CIK ABANG PUN SAYANG ! "
.
.
Details tentang #pinkladybodyperfection...
Antara benefit yang boleh dapat : 👇
.
♥ HALUS ♥ LICIN ♥ MONTOK ♥ TEGANG ♥ CERAH ♥ GEBU ♥ AWET MUDA ♥ ANJAL ♥ SIHAT ♥ BERTENAGA ♥ RAPAT ♥ INTIM .
.
! Nanti !!! Bukan itu saja..
.
Ada lagi..
✔ Ia menjadikan kulit putih gebu
✔ Ia memudarkan parut-parut hitam
✔ Ia memudarkan jeragat
✔ Ia #mengurang dan #merawatkeputihan.
✔ Ia merawat tumit yang merekah
✔ Ia menghilangkan masalah jerawat
✔ Ia menguatkan kuku dan rambut
✔ Ia memberi kecergasan berganda
.
.
Sesuai untuk yang belum berkahwin / akan berkahwin / sudah berkahwin / janda / perawan !
.
.
Jangan tunggu lama lama nanti lama lama product habis 😂 ..dapatkan cepat cik akak ... 😍😍 untuk MEMBELI ATAU INGIN MENJADI DROPSHIP SECARA PERCUMA akak boleh: 👇
.
DM/WHATSAPP +60177360842 📲
DM/WHATSAPP +60177360842 📲
DM/WHATSAPP +60177360842 📲
. .

#kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #buntat #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung #maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkering #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady
  • " GEBU GEBAS MONTOK MENAWAN LANGSING & RAPAT CIK ABANG PUN SAYANG ! "
    .
    .
    Details tentang #pinkladybodyperfection...
    Antara benefit yang boleh dapat : 👇
    .
    ♥ HALUS ♥ LICIN ♥ MONTOK ♥ TEGANG ♥ CERAH ♥ GEBU ♥ AWET MUDA ♥ ANJAL ♥ SIHAT ♥ BERTENAGA ♥ RAPAT ♥ INTIM .
    .
    ! Nanti !!! Bukan itu saja..
    .
    Ada lagi..
    ✔ Ia menjadikan kulit putih gebu
    ✔ Ia memudarkan parut-parut hitam
    ✔ Ia memudarkan jeragat
    ✔ Ia #mengurang dan #merawatkeputihan.
    ✔ Ia merawat tumit yang merekah
    ✔ Ia menghilangkan masalah jerawat
    ✔ Ia menguatkan kuku dan rambut
    ✔ Ia memberi kecergasan berganda
    .
    .
    Sesuai untuk yang belum berkahwin / akan berkahwin / sudah berkahwin / janda / perawan !
    .
    .
    Jangan tunggu lama lama nanti lama lama product habis 😂 ..dapatkan cepat cik akak ... 😍😍 untuk MEMBELI ATAU INGIN MENJADI DROPSHIP SECARA PERCUMA akak boleh: 👇
    .
    DM/WHATSAPP +60177360842 📲
    DM/WHATSAPP +60177360842 📲
    DM/WHATSAPP +60177360842 📲
    . .

    #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #buntat #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung #maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkering #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady

  •  135  1  21 March, 2018
  • pH BERAPA PALING SESUAI UNTUK V?
.
❤Adik kakak.. pH paling bagus utk V adalah pH4 yakni yang boleh mencegah penyakit dan membasmi kuman dgn efektif sekali❤

Vee..mahkota termahal wanita.. baik remaja mahupun wanita dewasa wajib ambil kisah tentang perihal kesihatan bahagian ini. Lagi-lagi wanita yang dah berkahwin dan pernah bersalin, mereka wajib bagi lebih perhatian .

Sedia maklum bila bersalin, "rasanya" akan jadi lain. Ada yg tak seperti malam keramat.. dan kemudian keputihan menyinggah langsung degil taknak hilang.. gatal, kusam.. bila haid muncul, baunya busuk..hanyir. ouch.. pendek kata memang takde selera .

#LEAROSSE (pH4) seindah namanya..sepower kesannya.. 2kali sehari penggunaan yang disyorkan dan kesannya mampu dirasai sepantas 1 hari penggunaan. Ini fakta bukan auta 😊. Makin pakai makin banyak masalah berkaitan Vee dpt diatasi .

Cara penggunaan yg ringkas.. shake-shake botol comel tu kemudian tuangkan 2-3 titis/3-4 titis dan gosok dibahagian sensitif. Biarkan selama seminit. Kemudian bilas. Memang rasa segar dan berangin sejuk gitu 🤗 .

Produk kami lulus KKM. Ibu hamil pun blh guna tau. Gunakan tanpa waswas .

Nak rawat Vee? Mesej no ni www.wasap.my/60139994199
  • pH BERAPA PALING SESUAI UNTUK V?
    .
    ❤Adik kakak.. pH paling bagus utk V adalah pH4 yakni yang boleh mencegah penyakit dan membasmi kuman dgn efektif sekali❤

    Vee..mahkota termahal wanita.. baik remaja mahupun wanita dewasa wajib ambil kisah tentang perihal kesihatan bahagian ini. Lagi-lagi wanita yang dah berkahwin dan pernah bersalin, mereka wajib bagi lebih perhatian .

    Sedia maklum bila bersalin, "rasanya" akan jadi lain. Ada yg tak seperti malam keramat.. dan kemudian keputihan menyinggah langsung degil taknak hilang.. gatal, kusam.. bila haid muncul, baunya busuk..hanyir. ouch.. pendek kata memang takde selera .

    #LEAROSSE (pH4) seindah namanya..sepower kesannya.. 2kali sehari penggunaan yang disyorkan dan kesannya mampu dirasai sepantas 1 hari penggunaan. Ini fakta bukan auta 😊. Makin pakai makin banyak masalah berkaitan Vee dpt diatasi .

    Cara penggunaan yg ringkas.. shake-shake botol comel tu kemudian tuangkan 2-3 titis/3-4 titis dan gosok dibahagian sensitif. Biarkan selama seminit. Kemudian bilas. Memang rasa segar dan berangin sejuk gitu 🤗 .

    Produk kami lulus KKM. Ibu hamil pun blh guna tau. Gunakan tanpa waswas .

    Nak rawat Vee? Mesej no ni www.wasap.my/60139994199

  •  133  8  30 September, 2017
  • COD #fefet boleh.
By pos pon boleh.

Dengan #fefetnetworksystem semuanya mudah!

Hampa nak yang manaaaa 😍
  • COD #fefet boleh.
    By pos pon boleh.

    Dengan #fefetnetworksystem semuanya mudah!

    Hampa nak yang manaaaa 😍

  •  101  1  25 February, 2020