#mentariaslegacyreadystock Instagram Photos & Videos

mentariaslegacyreadystock - 42 posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
8.7
average likes

Latest #mentariaslegacyreadystock Posts

  • 1 X RM75
POSTAGE RM8SM / RM12 SS

JUS DETOX kesan 10x ganda lebih PANTAS

Mengatasi masalah seperti :
- Masalah sembelit
- Jerawat aktif
- Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
- Moody
- Stress
- Cepat letih
- Susah tidur
- Ketagih makan makanan manis.
Semua ni adalah tanda banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.

1 Box ada 15 Sachet [tahan untuk 2 minggu]. Texture: Cecair [Jus] / Flavour: Strawberry

Cara pengambilan: 1 sachet sebelum tidur. Hanya gunting/ koyakkan hujung sachet dan boleh terus minum. Tak perlu tambah air untuk bancuh atau shake.
http://www.wasap.my/+60182073058/aslegacysubest

Wassap 018-2073058
Wassap 018-2073058
Wassap 018-2073058

#alifsyukriterlajaklaris
#shahidadherb
#aslegacymalaysia
#aslegacyreadystock
#mieyagroup 
#subangaslegacyreadystock
 #teamazlina
#subestaslegacyreadystock 
#teammazura 
#mentariaslegacyreadystock
#rizqirich_aslegacy_readystock .
  • 1 X RM75
    POSTAGE RM8SM / RM12 SS

    JUS DETOX kesan 10x ganda lebih PANTAS

    Mengatasi masalah seperti :
    - Masalah sembelit
    - Jerawat aktif
    - Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    - Moody
    - Stress
    - Cepat letih
    - Susah tidur
    - Ketagih makan makanan manis.
    Semua ni adalah tanda banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.

    1 Box ada 15 Sachet [tahan untuk 2 minggu]. Texture: Cecair [Jus] / Flavour: Strawberry

    Cara pengambilan: 1 sachet sebelum tidur. Hanya gunting/ koyakkan hujung sachet dan boleh terus minum. Tak perlu tambah air untuk bancuh atau shake.
    http://www.wasap.my/+60182073058/aslegacysubest

    Wassap 018-2073058
    Wassap 018-2073058
    Wassap 018-2073058

    #alifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherb
    #aslegacymalaysia
    #aslegacyreadystock
    #mieyagroup
    #subangaslegacyreadystock
    #teamazlina
    #subestaslegacyreadystock
    #teammazura
    #mentariaslegacyreadystock
    #rizqirich_aslegacy_readystock .

  •  2  0  29 May, 2020
  • ๐Ÿ’“BIZZI FLUSH BY AS LEGACY๐Ÿ’“

1 X RM75
POSTAGE RM8SM / RM12 SS

BIZZI FLUSH
JUS DETOX kesan 10x ganda lebih PANTAS

Mengatasi masalah seperti :
- Masalah sembelit
- Jerawat aktif
- Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
- Moody
- Stress
- Cepat letih
- Susah tidur
- Ketagih makan makanan manis.
Semua ni adalah tanda banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.

1 Box ada 15 Sachet [tahan untuk 2 minggu]. Texture: Cecair [Jus] / Flavour: Strawberry

Cara pengambilan: 1 sachet sebelum tidur. Hanya gunting/ koyakkan hujung sachet dan boleh terus minum. Tak perlu tambah air untuk bancuh atau shake.
http://www.wasap.my/+60182073058/aslegacysubest

Wassap 018-2073058
Wassap 018-2073058
Wassap 018-2073058

#alifsyukriterlajaklaris
#shahidadherb
#aslegacymalaysia
#aslegacyreadystock
#mieyagroup 
#subangaslegacyreadystock
 #teamazlina
#subestaslegacyreadystock 
#teammazura 
#mentariaslegacyreadystock
#rizqirich_aslegacy_readystock .
  • ๐Ÿ’“BIZZI FLUSH BY AS LEGACY๐Ÿ’“

    1 X RM75
    POSTAGE RM8SM / RM12 SS

    BIZZI FLUSH
    JUS DETOX kesan 10x ganda lebih PANTAS

    Mengatasi masalah seperti :
    - Masalah sembelit
    - Jerawat aktif
    - Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    - Moody
    - Stress
    - Cepat letih
    - Susah tidur
    - Ketagih makan makanan manis.
    Semua ni adalah tanda banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.

    1 Box ada 15 Sachet [tahan untuk 2 minggu]. Texture: Cecair [Jus] / Flavour: Strawberry

    Cara pengambilan: 1 sachet sebelum tidur. Hanya gunting/ koyakkan hujung sachet dan boleh terus minum. Tak perlu tambah air untuk bancuh atau shake.
    http://www.wasap.my/+60182073058/aslegacysubest

    Wassap 018-2073058
    Wassap 018-2073058
    Wassap 018-2073058

    #alifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherb
    #aslegacymalaysia
    #aslegacyreadystock
    #mieyagroup
    #subangaslegacyreadystock
    #teamazlina
    #subestaslegacyreadystock
    #teammazura
    #mentariaslegacyreadystock
    #rizqirich_aslegacy_readystock .

  •  4  0  25 June, 2019
  • Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS Legacy *HARUMNITA PEARโ€™LL COFFEE* โœŒ๐Ÿป *Khasiat Kopi Harumnita* โ˜• Mengandungi ginseng yang meningkatkan daya tahan tubuh terhadap mental (stres) dan fizikal.
โ˜• Mengurangkan paras gula darah
โ˜• Mengurangkan paras kolesterol
โ˜• Meningkatkan stamina
โ˜• Mengandungi epimedium yang membantu mengatur fungsi hormon, melindungi jantung, menjaga kesihatan otak, dan menyeimbangkan sistem kesihatan tubuh. โ˜•Mengandungi sifat anti-penuaan, energi, dan merangsang libido. โ˜• Mengandungi Dong quai yang membantu menyeimbangkan sistem hormon pada wanita. โ˜• Melancarkan peredaran haid dan juga dapat membantu meredakan hot flash pada wanita yang sedang mengalami menopause. โœŒ๐Ÿป *Cara Penggunaan* โ˜• Campurkan 1 paket kopi ke dalam cawan berisi 150 ml air panas atau air suam.kacau dan nikmati rasa kopinya

http://www.wasap.my/+60182073058/aslegacysubest

Wassap 018-2073058
Wassap 018-2073058
Wassap 018-2073058

#alifsyukriterlajaklaris
#shahidadherb
#aslegacymalaysia
#aslegacyreadystock
#mieyagroup 
#subangaslegacyreadystock
 #teamazlina
#subestaslegacyreadystock 
#teammazura 
#mentariaslegacyreadystock
#rizqirich_aslegacy_readystock
  • Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS Legacy *HARUMNITA PEARโ€™LL COFFEE* โœŒ๐Ÿป *Khasiat Kopi Harumnita* โ˜• Mengandungi ginseng yang meningkatkan daya tahan tubuh terhadap mental (stres) dan fizikal.
    โ˜• Mengurangkan paras gula darah
    โ˜• Mengurangkan paras kolesterol
    โ˜• Meningkatkan stamina
    โ˜• Mengandungi epimedium yang membantu mengatur fungsi hormon, melindungi jantung, menjaga kesihatan otak, dan menyeimbangkan sistem kesihatan tubuh. โ˜•Mengandungi sifat anti-penuaan, energi, dan merangsang libido. โ˜• Mengandungi Dong quai yang membantu menyeimbangkan sistem hormon pada wanita. โ˜• Melancarkan peredaran haid dan juga dapat membantu meredakan hot flash pada wanita yang sedang mengalami menopause. โœŒ๐Ÿป *Cara Penggunaan* โ˜• Campurkan 1 paket kopi ke dalam cawan berisi 150 ml air panas atau air suam.kacau dan nikmati rasa kopinya

    http://www.wasap.my/+60182073058/aslegacysubest

    Wassap 018-2073058
    Wassap 018-2073058
    Wassap 018-2073058

    #alifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherb
    #aslegacymalaysia
    #aslegacyreadystock
    #mieyagroup
    #subangaslegacyreadystock
    #teamazlina
    #subestaslegacyreadystock
    #teammazura
    #mentariaslegacyreadystock
    #rizqirich_aslegacy_readystock

  •  6  0  24 June, 2019
  • "KESAN SEAWAL 7 HARI!!!BOLEH PERCAYA KE BIZZY BODY NI???U ALL TAK PERCAYA??MEHHH!!!SIS BAGI TESTIMONI"
.
.
Dah beribu-ribu testimoni BIZZY BODY yang berjaya menurunkan berat badan.Hanya perlu consume BIZZY BODY pada waktu pagi, apply BIZZY BODY CREAM pada waktu malam & consume BIZZY FLUSH 2/3x seminggu.
.
.
U all akan rasa perubahan pada diri u all.Amalkan setiap hari secara berterusan untuk kesam 10x ganda.
.
.
So apa u all tunggu lagi cepat grab SET COMBO BIZZY BODY
.
.
HARGA:RM196.90(SM)
POSTAGE:RM8-RM15(SM)

http://www.wasap.my/+60182073058/aslegacysubest

Wassap 018-2073058
Wassap 018-2073058
Wassap 018-2073058

#alifsyukriterlajaklaris
#shahidadherb
#aslegacymalaysia
#aslegacyreadystock
#mieyagroup 
#subangaslegacyreadystock
 #teamazlina
#subestaslegacyreadystock 
#teammazura 
#mentariaslegacyreadystock
#rizqirich_aslegacy_readystock .
BERMINAT???WASAP LINK DI BAWAH๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
  • "KESAN SEAWAL 7 HARI!!!BOLEH PERCAYA KE BIZZY BODY NI???U ALL TAK PERCAYA??MEHHH!!!SIS BAGI TESTIMONI"
    .
    .
    Dah beribu-ribu testimoni BIZZY BODY yang berjaya menurunkan berat badan.Hanya perlu consume BIZZY BODY pada waktu pagi, apply BIZZY BODY CREAM pada waktu malam & consume BIZZY FLUSH 2/3x seminggu.
    .
    .
    U all akan rasa perubahan pada diri u all.Amalkan setiap hari secara berterusan untuk kesam 10x ganda.
    .
    .
    So apa u all tunggu lagi cepat grab SET COMBO BIZZY BODY
    .
    .
    HARGA:RM196.90(SM)
    POSTAGE:RM8-RM15(SM)

    http://www.wasap.my/+60182073058/aslegacysubest

    Wassap 018-2073058
    Wassap 018-2073058
    Wassap 018-2073058

    #alifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherb
    #aslegacymalaysia
    #aslegacyreadystock
    #mieyagroup
    #subangaslegacyreadystock
    #teamazlina
    #subestaslegacyreadystock
    #teammazura
    #mentariaslegacyreadystock
    #rizqirich_aslegacy_readystock .
    BERMINAT???WASAP LINK DI BAWAH๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

  •  6  0  21 June, 2019
  • Jenama terbaru yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. *BZ Ice Lemon ๐Ÿ‹ Tea* ๐ŸŽ€ Cara penyediaan:
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. ๐Ÿ’งkalau anda breakfast secara ringan (oat/biskut) boleh di ambil selepas breakfast . Sesuai untuk orang yang ada gastrik. *Jarakkan 3 jam jika makan dengan supplement lain* ๐ŸŒž Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. ๐ŸƒKesan dari BZ Ice Tea tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

Tips untuk kesan lebih cepat โœ… ๐ŸถBanyak kan minum
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. ๐Ÿ‘‰ Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari ๐Ÿ˜˜ โ—Pantang / elakkan / kurangkan :
Air manis / air bergas / air kelapa

Nota: 
time period memang tak galakkan customer ambil ape2 supplement..biar body rehat..
Masa period hormon x stabil.. Berat biasanya maintain je. Dalam masa yang sama boleh jimat. Heheh. Dan BZ Ice Lemon ๐Ÿ‹ Tea ade kandungan lemon tea yg melambatkn penyerapan zat besi. Waktu period drh bnyk keluar.

http://www.wasap.my/+60182073058/aslegacysubest

Wassap 018-2073058
Wassap 018-2073058
Wassap 018-2073058

#alifsyukriterlajaklaris
#shahidadherb
#aslegacymalaysia
#aslegacyreadystock
#mieyagroup 
#subangaslegacyreadystock
 #teamazlina
#subestaslegacyreadystock 
#teammazura 
#mentariaslegacyreadystock
#rizqirich_aslegacy_readystock
  • Jenama terbaru yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. *BZ Ice Lemon ๐Ÿ‹ Tea* ๐ŸŽ€ Cara penyediaan:
    Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. ๐Ÿ’งkalau anda breakfast secara ringan (oat/biskut) boleh di ambil selepas breakfast . Sesuai untuk orang yang ada gastrik. *Jarakkan 3 jam jika makan dengan supplement lain* ๐ŸŒž Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. ๐ŸƒKesan dari BZ Ice Tea tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

    Tips untuk kesan lebih cepat โœ… ๐ŸถBanyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. ๐Ÿ‘‰ Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari ๐Ÿ˜˜ โ—Pantang / elakkan / kurangkan :
    Air manis / air bergas / air kelapa

    Nota:
    time period memang tak galakkan customer ambil ape2 supplement..biar body rehat..
    Masa period hormon x stabil.. Berat biasanya maintain je. Dalam masa yang sama boleh jimat. Heheh. Dan BZ Ice Lemon ๐Ÿ‹ Tea ade kandungan lemon tea yg melambatkn penyerapan zat besi. Waktu period drh bnyk keluar.

    http://www.wasap.my/+60182073058/aslegacysubest

    Wassap 018-2073058
    Wassap 018-2073058
    Wassap 018-2073058

    #alifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherb
    #aslegacymalaysia
    #aslegacyreadystock
    #mieyagroup
    #subangaslegacyreadystock
    #teamazlina
    #subestaslegacyreadystock
    #teammazura
    #mentariaslegacyreadystock
    #rizqirich_aslegacy_readystock

  •  3  0  20 June, 2019
  • ๐Ÿค” APA BEZA FUNGSI BIZZYBODDY vs BIZZY FLUSH ๐Ÿ˜

FUNGSI BB Flush: โ€ข Menyingkirkan toksin dalam tubuh yang terkumpul akibat masalah susah membuang
โ€ข Membantu atasi masalah perut buncit
โ€ข Membantu proses penurunan berat badan dan mengekalkan kelangsingan tubuh
โ€ข Mengatasi masalah jerawat akibat toksin berlebihan dalam tubuh
โ€ข Membantu menyihatkan kembali kolon dan usus.
๐Ÿ“BB FLUSH untuk detox badan kita, dia buang toksin dalam badan kita dan melawaskan (senang membuang),
. 
CARA pengambilan SEBAIKNYA pada *waktu malam pada pukul 7 mlm - 12 mlm, kesan dia pada pagi keesokan, memudahkan kita membuang
.
FUNGSI #BizziBoddy ๐Ÿคฉ ๐ŸตBizzyboddy bantu sekat dan kawal selera makan kita, buatkan kita rasa kenyang, tak mengebabkan kita sakit perut, buang toksin dan memecahkan lemak degil.
CARA pengambilan adalah pada *wktu pagi sahaja sebelum/selepas sarapan (yg ada gastrik)*
So..alangkah senada seirama jika ambik dua2 produk ni seiringan.. Bizzyboddy minum pagi.. BizzyFlush minum sebelum tido..indahnya perut โ™ฅ๏ธ Nak?? Klik sini โ–ถ๏ธ http://www.wasap.my/+60182073058/aslegacysubest

Wassap 018-2073058
Wassap 018-2073058
Wassap 018-2073058

#alifsyukriterlajaklaris
#shahidadherb
#aslegacymalaysia
#aslegacyreadystock
#mieyagroup 
#subangaslegacyreadystock
 #teamazlina
#subestaslegacyreadystock 
#teammazura 
#mentariaslegacyreadystock
#rizqirich_aslegacy_readystock

BizzyboddyvsbizzyFlush
  • ๐Ÿค” APA BEZA FUNGSI BIZZYBODDY vs BIZZY FLUSH ๐Ÿ˜

    FUNGSI BB Flush: โ€ข Menyingkirkan toksin dalam tubuh yang terkumpul akibat masalah susah membuang
    โ€ข Membantu atasi masalah perut buncit
    โ€ข Membantu proses penurunan berat badan dan mengekalkan kelangsingan tubuh
    โ€ข Mengatasi masalah jerawat akibat toksin berlebihan dalam tubuh
    โ€ข Membantu menyihatkan kembali kolon dan usus.
    ๐Ÿ“BB FLUSH untuk detox badan kita, dia buang toksin dalam badan kita dan melawaskan (senang membuang),
    .
    CARA pengambilan SEBAIKNYA pada *waktu malam pada pukul 7 mlm - 12 mlm, kesan dia pada pagi keesokan, memudahkan kita membuang
    .
    FUNGSI #BizziBoddy ๐Ÿคฉ ๐ŸตBizzyboddy bantu sekat dan kawal selera makan kita, buatkan kita rasa kenyang, tak mengebabkan kita sakit perut, buang toksin dan memecahkan lemak degil.
    CARA pengambilan adalah pada *wktu pagi sahaja sebelum/selepas sarapan (yg ada gastrik)*
    So..alangkah senada seirama jika ambik dua2 produk ni seiringan.. Bizzyboddy minum pagi.. BizzyFlush minum sebelum tido..indahnya perut โ™ฅ๏ธ Nak?? Klik sini โ–ถ๏ธ http://www.wasap.my/+60182073058/aslegacysubest

    Wassap 018-2073058
    Wassap 018-2073058
    Wassap 018-2073058

    #alifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherb
    #aslegacymalaysia
    #aslegacyreadystock
    #mieyagroup
    #subangaslegacyreadystock
    #teamazlina
    #subestaslegacyreadystock
    #teammazura
    #mentariaslegacyreadystock
    #rizqirich_aslegacy_readystock

    BizzyboddyvsbizzyFlush

  •  1  0  20 June, 2019
  • PROJEK MEMIKAT  SUAMI !! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ HARUMITA ada 3 produk dah sekarang ni. 
Jamu, feminine wash & supplement pucukharumnita
Haaa pilih la...
semua ni terrrrrbaik tau. 
Amik salah 1 pun dah bagus.
Tapi kalau 3 lagi la mantoppp... Semua produk paling laris  buat mase ni.. Yang mana x boleh  telan jamu tu...
ni haaaaa harumnita dah ade supplement pucuk harumita  jenis sachet. Buka2 terus boleh minum.. rase dia pun SEDAP!! Sampai ada yg repeat order berbotolยฒ penangan harumnita ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Semua product aslegacy kite ready stock tau.

Klik Link ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป utk dptkan

http://www.wasap.my/+60182073058/aslegacysubest

Wassap 018-2073058
Wassap 018-2073058
Wassap 018-2073058

#alifsyukriterlajaklaris
#shahidadherb
#aslegacymalaysia
#aslegacyreadystock
#mieyagroup 
#subangaslegacyreadystock
 #teamazlina
#subestaslegacyreadystock 
#teammazura 
#mentariaslegacyreadystock
#rizqirich_aslegacy_readystock
  • PROJEK MEMIKAT SUAMI !! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ HARUMITA ada 3 produk dah sekarang ni.
    Jamu, feminine wash & supplement pucukharumnita
    Haaa pilih la...
    semua ni terrrrrbaik tau.
    Amik salah 1 pun dah bagus.
    Tapi kalau 3 lagi la mantoppp... Semua produk paling laris buat mase ni.. Yang mana x boleh telan jamu tu...
    ni haaaaa harumnita dah ade supplement pucuk harumita jenis sachet. Buka2 terus boleh minum.. rase dia pun SEDAP!! Sampai ada yg repeat order berbotolยฒ penangan harumnita ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Semua product aslegacy kite ready stock tau.

    Klik Link ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป utk dptkan

    http://www.wasap.my/+60182073058/aslegacysubest

    Wassap 018-2073058
    Wassap 018-2073058
    Wassap 018-2073058

    #alifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherb
    #aslegacymalaysia
    #aslegacyreadystock
    #mieyagroup
    #subangaslegacyreadystock
    #teamazlina
    #subestaslegacyreadystock
    #teammazura
    #mentariaslegacyreadystock
    #rizqirich_aslegacy_readystock

  •  4  0  19 June, 2019
  • ๐ŸŽ€COMBO SLIMMING BIZZI BODDY๐ŸŽ€

SET CONFIRM KURUS !! "Paling Hot Selling". Sesuai dengan nama dia PALING LARIS ! PALING LAKU KERAS ! sbb apa tau ianya complete๐Ÿ™Œ 
Bizzi Boddy ๐Ÿ‘‰ ambil pada waktu pagi selepas sarapan. Ia dapat mengawal selera makan anda dan akan merasa kenyang takde rasa nak mkn banyak pun. 
Bizzi Flush ๐Ÿ‘‰ diambil pada waktu malam selepas mkn malam atau sebelum tidur tp jgn la korang tidur kul 12 @ 1, 2 pg korang g ambil pulak haaa maunya korang tak sempat smpai office dok kejar ke bilik termenung ๐Ÿคฃ Bizzi flush ni bertindak lebih kurang mcm "detox" la. Sesuai bg yg sembelit dan merawat masalah kurang lawas. Bukan tu je,BIZZI FLUSH boleh merawat usus tau tapi boleh kuruskan badan korang sekali. Semua  lemak2 dan lendir keluar mcm air masa membuang ๐Ÿ‘ Perut boncit boleh kempis kerap membuang.

BB Contour Cream ๐Ÿ‘‰ haaa cream ni pulak korang boleh sapu kat bahagian2 badan yg berlemak seperti perut, lengan, peha & betis waima dekat tmpt double chin korang pun boleh sapu. Ianya boleh membantu fitkan balik bahagian2 yg dah kendur dan mengelebeh lps korang dah kurus. sgt disarankan sapu 2 x sehari (pagi & malam)

So gabungan ni memang terbaik lah ๐Ÿ‘ jom grab cepat dan sahut cabaran untUk KURUS ๐Ÿ˜‰

Berminat ingin mencuba boleh klik link whatapp saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ˜‰ Wassap 01111120205
Wassap 01111120205
Wassap 01111120205

#alifsyukriterlajaklaris
#shahidadherb
#aslegacymalaysia
#aslegacyreadystock
#mieyagroup 
#subangaslegacyreadystock
 #teamazlina
#subestaslegacyreadystock 
#teammazura 
#mentariaslegacyreadystock
#rizqirich_aslegacy_readystock
  • ๐ŸŽ€COMBO SLIMMING BIZZI BODDY๐ŸŽ€

    SET CONFIRM KURUS !! "Paling Hot Selling". Sesuai dengan nama dia PALING LARIS ! PALING LAKU KERAS ! sbb apa tau ianya complete๐Ÿ™Œ
    Bizzi Boddy ๐Ÿ‘‰ ambil pada waktu pagi selepas sarapan. Ia dapat mengawal selera makan anda dan akan merasa kenyang takde rasa nak mkn banyak pun.
    Bizzi Flush ๐Ÿ‘‰ diambil pada waktu malam selepas mkn malam atau sebelum tidur tp jgn la korang tidur kul 12 @ 1, 2 pg korang g ambil pulak haaa maunya korang tak sempat smpai office dok kejar ke bilik termenung ๐Ÿคฃ Bizzi flush ni bertindak lebih kurang mcm "detox" la. Sesuai bg yg sembelit dan merawat masalah kurang lawas. Bukan tu je,BIZZI FLUSH boleh merawat usus tau tapi boleh kuruskan badan korang sekali. Semua lemak2 dan lendir keluar mcm air masa membuang ๐Ÿ‘ Perut boncit boleh kempis kerap membuang.

    BB Contour Cream ๐Ÿ‘‰ haaa cream ni pulak korang boleh sapu kat bahagian2 badan yg berlemak seperti perut, lengan, peha & betis waima dekat tmpt double chin korang pun boleh sapu. Ianya boleh membantu fitkan balik bahagian2 yg dah kendur dan mengelebeh lps korang dah kurus. sgt disarankan sapu 2 x sehari (pagi & malam)

    So gabungan ni memang terbaik lah ๐Ÿ‘ jom grab cepat dan sahut cabaran untUk KURUS ๐Ÿ˜‰

    Berminat ingin mencuba boleh klik link whatapp saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ˜‰ Wassap 01111120205
    Wassap 01111120205
    Wassap 01111120205

    #alifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherb
    #aslegacymalaysia
    #aslegacyreadystock
    #mieyagroup
    #subangaslegacyreadystock
    #teamazlina
    #subestaslegacyreadystock
    #teammazura
    #mentariaslegacyreadystock
    #rizqirich_aslegacy_readystock

  •  4  0  19 June, 2019
  • Sabun Jamshir...sabun ajaib!

Feedback yang dah guakannya memang 100% returning customer.

Manataknya, #sabunistimewa #sabunjamshir ini #wangisegarsentiasa #memutihkankulit #ketiakputih APA lagi #muka juga boleh digunakan sama -------------
Kalau Anda nak dapatkan nya,

DM PM atau klik je link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Sabun Jamshir RM25

http://www.wasap.my/+60182073058/aslegacysubest

Wassap 018-2073058
Wassap 018-2073058
Wassap 018-2073058

#alifsyukriterlajaklaris
#shahidadherb
#aslegacymalaysia
#aslegacyreadystock
#mieyagroup 
#subangaslegacyreadystock
 #teamazlina
#subestaslegacyreadystock 
#teammazura 
#mentariaslegacyreadystock
#rizqirich_aslegacy_readystock

Poslaju serata Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
+RM8  Semenanjung
+RM15 Sabah Sarawak
  • Sabun Jamshir...sabun ajaib!

    Feedback yang dah guakannya memang 100% returning customer.

    Manataknya, #sabunistimewa #sabunjamshir ini #wangisegarsentiasa #memutihkankulit #ketiakputih APA lagi #muka juga boleh digunakan sama -------------
    Kalau Anda nak dapatkan nya,

    DM PM atau klik je link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Sabun Jamshir RM25

    http://www.wasap.my/+60182073058/aslegacysubest

    Wassap 018-2073058
    Wassap 018-2073058
    Wassap 018-2073058

    #alifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherb
    #aslegacymalaysia
    #aslegacyreadystock
    #mieyagroup
    #subangaslegacyreadystock
    #teamazlina
    #subestaslegacyreadystock
    #teammazura
    #mentariaslegacyreadystock
    #rizqirich_aslegacy_readystock

    Poslaju serata Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
    +RM8 Semenanjung
    +RM15 Sabah Sarawak

  •  6  0  12 June, 2019
  • Pejam celik pejam celik dah berapa hari kita beraya?? Time raya makan tak beringat.. Bukan susah pun nak maintain slim & sihat, sebelum tidur ambil 1 sachet Bizzi Flush. Esok pagi mesti korang senang gila nak membuang.

Jangan risau tak akan cirit birit pun, fungsi Bizzi Flush ni sangat sesuai bagi mereka yg mengalami sembelit atau susah sangat nak membuang. Bukan itu saje tau, Bizzi Flush juga sangat efektif membantu korang untuk detox buang toksin supaya badan lebih sihat serta menjadikan kulit korang lebih cantik.

Siapa nak cuba? Komen โ€œSaya Nakโ€ ๐Ÿ˜˜

http://www.wasap.my/+60182073058/aslegacysubest

Wassap 018-2073058
Wassap 018-2073058
Wassap 018-2073058

#alifsyukriterlajaklaris
#shahidadherb
#aslegacymalaysia
#aslegacyreadystock
#mieyagroup 
#subangaslegacyreadystock
 #teamazlina
#subestaslegacyreadystock 
#teammazura 
#mentariaslegacyreadystock
#rizqirich_aslegacy_readystock
  • Pejam celik pejam celik dah berapa hari kita beraya?? Time raya makan tak beringat.. Bukan susah pun nak maintain slim & sihat, sebelum tidur ambil 1 sachet Bizzi Flush. Esok pagi mesti korang senang gila nak membuang.

    Jangan risau tak akan cirit birit pun, fungsi Bizzi Flush ni sangat sesuai bagi mereka yg mengalami sembelit atau susah sangat nak membuang. Bukan itu saje tau, Bizzi Flush juga sangat efektif membantu korang untuk detox buang toksin supaya badan lebih sihat serta menjadikan kulit korang lebih cantik.

    Siapa nak cuba? Komen โ€œSaya Nakโ€ ๐Ÿ˜˜

    http://www.wasap.my/+60182073058/aslegacysubest

    Wassap 018-2073058
    Wassap 018-2073058
    Wassap 018-2073058

    #alifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherb
    #aslegacymalaysia
    #aslegacyreadystock
    #mieyagroup
    #subangaslegacyreadystock
    #teamazlina
    #subestaslegacyreadystock
    #teammazura
    #mentariaslegacyreadystock
    #rizqirich_aslegacy_readystock

  •  13  0  11 June, 2019
  • Ramai tak tahu Aliff Syukri dari dulu dah biasa kena kecam!!!! Patut steady je๐Ÿ˜ฑ
.
10 tahun lepas dah biasa kena kecam sebab masalah obesiti.....kalau 10 tahun lepas Aliff Syukri kruus sebab dah hasilkan produk 'DietGold'...sekarang dia hasilkan produk terbaru yang 10x lebih efektif dalam selimkan bdn...
.
Tak perlu susah-susah nak cari petrol pump untuk ke tandas kalau bawa kereta sebab tak ada sakit perut memulas mahupun simpton kerap ke tandas.
.
Minum 1 sachet kenyang sampai malam.......Jaga bdn sebab syg syg nyawa, hidup sekali jangan siakan, nikmati hidup sihat.
.
Apa tunggu lagi, dapatkan produk ini yang tulin dengan menghubungi nombor ini.

Wassap 018-2073058
Wassap 018-2073058
Wassap 018-2073058

#alifsyukriterlajaklaris 
#shahidadherb
#aslegacymalaysia
#aslegacyreadystock
#mieyagroup 
#subangaslegacyreadystock 
#teamazlina
#subestaslegacyreadystock 
#teammazura
 #mentariaslegacyreadystock
#rizqirich_aslegacy_readystock
  • Ramai tak tahu Aliff Syukri dari dulu dah biasa kena kecam!!!! Patut steady je๐Ÿ˜ฑ
    .
    10 tahun lepas dah biasa kena kecam sebab masalah obesiti.....kalau 10 tahun lepas Aliff Syukri kruus sebab dah hasilkan produk 'DietGold'...sekarang dia hasilkan produk terbaru yang 10x lebih efektif dalam selimkan bdn...
    .
    Tak perlu susah-susah nak cari petrol pump untuk ke tandas kalau bawa kereta sebab tak ada sakit perut memulas mahupun simpton kerap ke tandas.
    .
    Minum 1 sachet kenyang sampai malam.......Jaga bdn sebab syg syg nyawa, hidup sekali jangan siakan, nikmati hidup sihat.
    .
    Apa tunggu lagi, dapatkan produk ini yang tulin dengan menghubungi nombor ini.

    Wassap 018-2073058
    Wassap 018-2073058
    Wassap 018-2073058

    #alifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherb
    #aslegacymalaysia
    #aslegacyreadystock
    #mieyagroup
    #subangaslegacyreadystock
    #teamazlina
    #subestaslegacyreadystock
    #teammazura
    #mentariaslegacyreadystock
    #rizqirich_aslegacy_readystock

  •  8  0  2 June, 2019
  • KOMBI WANITA TERBAHAGIA

KOMBO
Pucuk Harumnita + Pencuci Wanita

CANTIK. WANGI.  SIHAT LUAR DAN DALAM..
HARGA TAK SAMPAI RM100!!!! Khasiat :
๐Ÿ‘๐Ÿป Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan
๐Ÿ‘๐Ÿป Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
๐Ÿ‘๐Ÿป Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
๐Ÿ‘๐Ÿป Mengatasi keletihan & kelesuan tubuh badan
๐Ÿ‘๐Ÿป Menyingkirkan toksin
๐Ÿ‘๐Ÿป Mengetatkan otot faraj
๐Ÿ‘๐Ÿป Merawat masalah keputihan, senggugut & kitaran haid yg tidak stabil
๐Ÿ‘๐Ÿป Meningkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita
๐Ÿ‘๐Ÿป Menganjalkan & membesarkan saiz payudara

Wassap 018-2073058
Wassap 018-2073058
Wassap 018-2073058

#alifsyukriterlajaklaris 
#shahidadherb
#aslegacymalaysia
#aslegacyreadystock
#mieyagroup 
#subangaslegacyreadystock 
#teamazlina
#subestaslegacyreadystock 
#teammazura 
#mentariaslegacyreadystock
#rizqirich_aslegacy_readystock
  • KOMBI WANITA TERBAHAGIA

    KOMBO
    Pucuk Harumnita + Pencuci Wanita

    CANTIK. WANGI. SIHAT LUAR DAN DALAM..
    HARGA TAK SAMPAI RM100!!!! Khasiat :
    ๐Ÿ‘๐Ÿป Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan
    ๐Ÿ‘๐Ÿป Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
    ๐Ÿ‘๐Ÿป Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
    ๐Ÿ‘๐Ÿป Mengatasi keletihan & kelesuan tubuh badan
    ๐Ÿ‘๐Ÿป Menyingkirkan toksin
    ๐Ÿ‘๐Ÿป Mengetatkan otot faraj
    ๐Ÿ‘๐Ÿป Merawat masalah keputihan, senggugut & kitaran haid yg tidak stabil
    ๐Ÿ‘๐Ÿป Meningkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita
    ๐Ÿ‘๐Ÿป Menganjalkan & membesarkan saiz payudara

    Wassap 018-2073058
    Wassap 018-2073058
    Wassap 018-2073058

    #alifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherb
    #aslegacymalaysia
    #aslegacyreadystock
    #mieyagroup
    #subangaslegacyreadystock
    #teamazlina
    #subestaslegacyreadystock
    #teammazura
    #mentariaslegacyreadystock
    #rizqirich_aslegacy_readystock

  •  10  0  30 May, 2019
  • Nak kurus bukan susah pun !! . 
Badan naik berkilo-kilo , bila flashback tengok gambar dulu cutting xs /s . . Eeee  rindunyaaa nak body macam tu balik . . Lagi pulak beberapa hari nak masuk bulan ramadhan guys . . ini laa mission untuk dapatkan berat badan yang ideal gitu !!! . . .

Dengan mengamalkan Bizzi Boddy ia dapat mengawal selera makan , dapat mengawal metabolisme dalam badan , memberi tenaga dan yang best sekali rasanyaa sangat sedap tau , takde buat korang pening kepala rasa nak muntah . . takde tau ! Tengok la saya dapat pakai baju lama saya  dengan amalkan 1sachet  sekali sehari sahaja nak nampak result lebih pantas pakai Bizzi Boddy Cream Contour ia membantu membakar lemak-lemak perut tu , mengeluarkan angin dalam badan . . 
Bestkan ?? Wassap 018-2073058
Wassap 018-2073058
Wassap 018-2073058

#alifsyukriterlajaklaris
 #shahidadherb
#aslegacymalaysia
#aslegacyreadystock
#mieyagroup 
#subangaslegacyreadystock 
#teamazlina
#subestaslegacyreadystock 
#teammazura 
#mentariaslegacyreadystock
  • Nak kurus bukan susah pun !! .
    Badan naik berkilo-kilo , bila flashback tengok gambar dulu cutting xs /s . . Eeee rindunyaaa nak body macam tu balik . . Lagi pulak beberapa hari nak masuk bulan ramadhan guys . . ini laa mission untuk dapatkan berat badan yang ideal gitu !!! . . .

    Dengan mengamalkan Bizzi Boddy ia dapat mengawal selera makan , dapat mengawal metabolisme dalam badan , memberi tenaga dan yang best sekali rasanyaa sangat sedap tau , takde buat korang pening kepala rasa nak muntah . . takde tau ! Tengok la saya dapat pakai baju lama saya dengan amalkan 1sachet sekali sehari sahaja nak nampak result lebih pantas pakai Bizzi Boddy Cream Contour ia membantu membakar lemak-lemak perut tu , mengeluarkan angin dalam badan . .
    Bestkan ?? Wassap 018-2073058
    Wassap 018-2073058
    Wassap 018-2073058

    #alifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherb
    #aslegacymalaysia
    #aslegacyreadystock
    #mieyagroup
    #subangaslegacyreadystock
    #teamazlina
    #subestaslegacyreadystock
    #teammazura
    #mentariaslegacyreadystock

  •  8  0  24 May, 2019

Top #mentariaslegacyreadystock Posts

  • ๐ŸŽ€COMBO SLIMMING BIZZI BODDY๐ŸŽ€

SET CONFIRM KURUS !! "Paling Hot Selling". Sesuai dengan nama dia PALING LARIS ! PALING LAKU KERAS ! sbb apa tau ianya complete๐Ÿ™Œ 
Bizzi Boddy ๐Ÿ‘‰ ambil pada waktu pagi selepas sarapan. Ia dapat mengawal selera makan anda dan akan merasa kenyang takde rasa nak mkn banyak pun. 
Bizzi Flush ๐Ÿ‘‰ diambil pada waktu malam selepas mkn malam atau sebelum tidur tp jgn la korang tidur kul 12 @ 1, 2 pg korang g ambil pulak haaa maunya korang tak sempat smpai office dok kejar ke bilik termenung ๐Ÿคฃ Bizzi flush ni bertindak lebih kurang mcm "detox" la. Sesuai bg yg sembelit dan merawat masalah kurang lawas. Bukan tu je,BIZZI FLUSH boleh merawat usus tau tapi boleh kuruskan badan korang sekali. Semua  lemak2 dan lendir keluar mcm air masa membuang ๐Ÿ‘ Perut boncit boleh kempis kerap membuang.

BB Contour Cream ๐Ÿ‘‰ haaa cream ni pulak korang boleh sapu kat bahagian2 badan yg berlemak seperti perut, lengan, peha & betis waima dekat tmpt double chin korang pun boleh sapu. Ianya boleh membantu fitkan balik bahagian2 yg dah kendur dan mengelebeh lps korang dah kurus. sgt disarankan sapu 2 x sehari (pagi & malam)

So gabungan ni memang terbaik lah ๐Ÿ‘ jom grab cepat dan sahut cabaran untUk KURUS ๐Ÿ˜‰

Berminat ingin mencuba boleh klik link whatapp saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ˜‰ Wassap 01111120205
Wassap 01111120205
Wassap 01111120205

#alifsyukriterlajaklaris
#shahidadherb
#aslegacymalaysia
#aslegacyreadystock
#mieyagroup 
#subangaslegacyreadystock
 #teamazlina
#subestaslegacyreadystock 
#teammazura 
#mentariaslegacyreadystock
#rizqirich_aslegacy_readystock
  • ๐ŸŽ€COMBO SLIMMING BIZZI BODDY๐ŸŽ€

    SET CONFIRM KURUS !! "Paling Hot Selling". Sesuai dengan nama dia PALING LARIS ! PALING LAKU KERAS ! sbb apa tau ianya complete๐Ÿ™Œ
    Bizzi Boddy ๐Ÿ‘‰ ambil pada waktu pagi selepas sarapan. Ia dapat mengawal selera makan anda dan akan merasa kenyang takde rasa nak mkn banyak pun.
    Bizzi Flush ๐Ÿ‘‰ diambil pada waktu malam selepas mkn malam atau sebelum tidur tp jgn la korang tidur kul 12 @ 1, 2 pg korang g ambil pulak haaa maunya korang tak sempat smpai office dok kejar ke bilik termenung ๐Ÿคฃ Bizzi flush ni bertindak lebih kurang mcm "detox" la. Sesuai bg yg sembelit dan merawat masalah kurang lawas. Bukan tu je,BIZZI FLUSH boleh merawat usus tau tapi boleh kuruskan badan korang sekali. Semua lemak2 dan lendir keluar mcm air masa membuang ๐Ÿ‘ Perut boncit boleh kempis kerap membuang.

    BB Contour Cream ๐Ÿ‘‰ haaa cream ni pulak korang boleh sapu kat bahagian2 badan yg berlemak seperti perut, lengan, peha & betis waima dekat tmpt double chin korang pun boleh sapu. Ianya boleh membantu fitkan balik bahagian2 yg dah kendur dan mengelebeh lps korang dah kurus. sgt disarankan sapu 2 x sehari (pagi & malam)

    So gabungan ni memang terbaik lah ๐Ÿ‘ jom grab cepat dan sahut cabaran untUk KURUS ๐Ÿ˜‰

    Berminat ingin mencuba boleh klik link whatapp saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ˜‰ Wassap 01111120205
    Wassap 01111120205
    Wassap 01111120205

    #alifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherb
    #aslegacymalaysia
    #aslegacyreadystock
    #mieyagroup
    #subangaslegacyreadystock
    #teamazlina
    #subestaslegacyreadystock
    #teammazura
    #mentariaslegacyreadystock
    #rizqirich_aslegacy_readystock

  •  4  0  19 June, 2019