#mengkarak Instagram Photos & Videos

mengkarak - 481 posts

Hashtag Popularity

0.8
average comments
26.3
average likes

Latest #mengkarak Posts

  • KHELIN MYHRA JRM by BONDA ROZITA ( MINYAK UNTUK URAT SARAF) 🌱
.
.
Inilah minyak saraf bonda buat, bukan mudah nak buatnya bahan2 sumber susah sgt nak Perubatan org melayu lama + arab bonda adunkan.
.
.
Semoga Allah kirimkan afiat shifak dan kesembuhan dan keajaiban asbab produk Minyak Khelin Myrha untuk masalah saraf. Kombinasi minyak2 tujuan perubatan sendi dan saraf. Ia diadun dengan ekstrak herba dan bahan eksotik eksklusif dari Benua Arab dan Asia.
.
.
Ia membantu memulihkan saraf yang lemah, sakit sendi, kekejangan otot dan melancarkan peredaran darah.
.

Membangkitkan kesan teraputik secara transdermal untuk masalah saraf dan sendi yang kronik.
.
Minyak ini menyerap ke dalam lapisan kulit secara urutan berkonsepkan transdermal, ia akan terus masuk ke dalam kapilari darah seterusnya sendi2 yg sukar digerakan atau sakit. Ia cepat menyebar dan merangsang saraf yang lemah.Menimbulkan kembali urat saraf tak aktif atau tenggelam.
.
Untuk kesan yang terbaik, gunakan Minyak Khelin Myrha semasa sesi urutan. Kebaikan minyak ini meningkatkan stamina pergerakan. Antara lain ia bermenafaat utk diurut kepada, : - anak autism - Anak yang sering sawan
- wanita hamil yang sering terkena simpul mengkarung.
- Slip disk
- Bengkak kemalangan
Terseliuh
- patah tulang.
- Sakit pinggang
.
.
Urutan yang tepat pada saraf yang bermasalah InsyaAllah minyak khellin myrha sangat membantu penyembuhan dengan cepat.
.
.
Herba-herba yang terkandung di dalam minyak ini tidak bersifat panas mcm hot melong susu kmbing. Namun ia mempunyai manfaat perubatan terbaik terhadap kesihatan saraf, sendi, kulit dan banyak lagi.
.
.
Khasiat setiap herba mengandungi antioksidan yang tinggi, vitamin seperti E dan K serta mineral yang diperlukan oleh tubuh.
.
.
Tak tahu nak beli kat mana❓
Adik akak & abang semua boleh tekan link kat bawah tu👇 🚗Nak COD✔️
🚚Nak POS✔️
🙋‍Saya ️AGEN✔️ www.wasap.my/601139899303/khelinmyhra

#MinyakKhelinMyhra

#jamuRatuMalaya #Jrm #JrmPJ #JrmBera #codbera #Mengkarak #Kerayong #Triang #Bera #Pahang #TeamNurulAzwa #WajarGunaJRM
  • KHELIN MYHRA JRM by BONDA ROZITA ( MINYAK UNTUK URAT SARAF) 🌱
    .
    .
    Inilah minyak saraf bonda buat, bukan mudah nak buatnya bahan2 sumber susah sgt nak Perubatan org melayu lama + arab bonda adunkan.
    .
    .
    Semoga Allah kirimkan afiat shifak dan kesembuhan dan keajaiban asbab produk Minyak Khelin Myrha untuk masalah saraf. Kombinasi minyak2 tujuan perubatan sendi dan saraf. Ia diadun dengan ekstrak herba dan bahan eksotik eksklusif dari Benua Arab dan Asia.
    .
    .
    Ia membantu memulihkan saraf yang lemah, sakit sendi, kekejangan otot dan melancarkan peredaran darah.
    .

    Membangkitkan kesan teraputik secara transdermal untuk masalah saraf dan sendi yang kronik.
    .
    Minyak ini menyerap ke dalam lapisan kulit secara urutan berkonsepkan transdermal, ia akan terus masuk ke dalam kapilari darah seterusnya sendi2 yg sukar digerakan atau sakit. Ia cepat menyebar dan merangsang saraf yang lemah.Menimbulkan kembali urat saraf tak aktif atau tenggelam.
    .
    Untuk kesan yang terbaik, gunakan Minyak Khelin Myrha semasa sesi urutan. Kebaikan minyak ini meningkatkan stamina pergerakan. Antara lain ia bermenafaat utk diurut kepada, : - anak autism - Anak yang sering sawan
    - wanita hamil yang sering terkena simpul mengkarung.
    - Slip disk
    - Bengkak kemalangan
    Terseliuh
    - patah tulang.
    - Sakit pinggang
    .
    .
    Urutan yang tepat pada saraf yang bermasalah InsyaAllah minyak khellin myrha sangat membantu penyembuhan dengan cepat.
    .
    .
    Herba-herba yang terkandung di dalam minyak ini tidak bersifat panas mcm hot melong susu kmbing. Namun ia mempunyai manfaat perubatan terbaik terhadap kesihatan saraf, sendi, kulit dan banyak lagi.
    .
    .
    Khasiat setiap herba mengandungi antioksidan yang tinggi, vitamin seperti E dan K serta mineral yang diperlukan oleh tubuh.
    .
    .
    Tak tahu nak beli kat mana❓
    Adik akak & abang semua boleh tekan link kat bawah tu👇 🚗Nak COD✔️
    🚚Nak POS✔️
    🙋‍Saya ️AGEN✔️ www.wasap.my/601139899303/khelinmyhra

    #MinyakKhelinMyhra

    #jamuRatuMalaya #Jrm #JrmPJ #JrmBera #codbera #Mengkarak #Kerayong #Triang #Bera #Pahang #TeamNurulAzwa #WajarGunaJRM

  •  2  0  17 June, 2020
  • Minyak Floral Aromatherapy merupakan ekstrak minyak pati daun peppermint yang sangat terkenal dengan sifat teraputik untuk melegakan sumbatan pada sinus dan hidung tersumbat, kekejangan otot, antiseptik, antifungus dan antivirus.
.
Adunannya Bonda masukkan bersama minyak pati halia menambahkan stimulasi tubuh untuk meningkatkan sistem imun badan secara dalaman.
.
• Namun secara luaran, khasiat pati halia juga membantu memecahkan lemak dengan cepat, mengurangkan inflamasi, meredakan bengkak dan luka.
.
• Minyak Floral Aromatherapy juga mengandungi ekstrak daripada bunga lavender dn pati bunga ros..Lemongras yang menyegarkan memberikan kesan ketenangan untuk saraf dan otot yang tegang.
.
Keberkesanan pati herba dan bunga-bungaan Minyak Floral Aromatherapy antaranya..
.
• Memberikan rasa tenang dan relaks.
• Kulit halus dn buang sel kulit mati..
• Membantu menghilangkan ketegangan saraf dan otot.
• Membantu memperbaiki mood.
• Mengurangkan rasa berdebar-debar.
• Mengurangkan stres dan masalah emosi.
• Meredakan gatal-gatal akibat gigitan serangga.
• Membantu mengurangkan masalah insomnia (gangguan tidur).
• Menghilangkan senak perut.
• Masalah angin dalam badan.
• Melancarkan darah haid
• Mengelakkan trombosis
• Mengalakkan hormon.
• Melembutkan urat2 tegang.
• Meningkatkan sistem imun tubuh.
• Masalah sakit kepala, migrain dan resdung.
• Melancarkan peredaran darah. • Memperbaiki sistem pernafasan .
• Menguatkan paru-paru.
• Masalah alergi.
.
Tak tahu nak beli kat mana❓
Adik akak & abang semua boleh tekan link kat bawah tu👇 🚗Nak COD✔️
🚚Nak POS✔️
🙋‍Saya ️AGEN✔️ www.wasap.my/601139899303/jrm

#FloralAromatherapy
#FloralAromatherapyJrm

#jamuRatuMalaya #Jrm #JrmPJ #JrmBera #codbera #Mengkarak #Kerayong #Triang #Bera #Pahang #TeamNurulAzwa #WajarGunaJRM
  • Minyak Floral Aromatherapy merupakan ekstrak minyak pati daun peppermint yang sangat terkenal dengan sifat teraputik untuk melegakan sumbatan pada sinus dan hidung tersumbat, kekejangan otot, antiseptik, antifungus dan antivirus.
    .
    Adunannya Bonda masukkan bersama minyak pati halia menambahkan stimulasi tubuh untuk meningkatkan sistem imun badan secara dalaman.
    .
    • Namun secara luaran, khasiat pati halia juga membantu memecahkan lemak dengan cepat, mengurangkan inflamasi, meredakan bengkak dan luka.
    .
    • Minyak Floral Aromatherapy juga mengandungi ekstrak daripada bunga lavender dn pati bunga ros..Lemongras yang menyegarkan memberikan kesan ketenangan untuk saraf dan otot yang tegang.
    .
    Keberkesanan pati herba dan bunga-bungaan Minyak Floral Aromatherapy antaranya..
    .
    • Memberikan rasa tenang dan relaks.
    • Kulit halus dn buang sel kulit mati..
    • Membantu menghilangkan ketegangan saraf dan otot.
    • Membantu memperbaiki mood.
    • Mengurangkan rasa berdebar-debar.
    • Mengurangkan stres dan masalah emosi.
    • Meredakan gatal-gatal akibat gigitan serangga.
    • Membantu mengurangkan masalah insomnia (gangguan tidur).
    • Menghilangkan senak perut.
    • Masalah angin dalam badan.
    • Melancarkan darah haid
    • Mengelakkan trombosis
    • Mengalakkan hormon.
    • Melembutkan urat2 tegang.
    • Meningkatkan sistem imun tubuh.
    • Masalah sakit kepala, migrain dan resdung.
    • Melancarkan peredaran darah. • Memperbaiki sistem pernafasan .
    • Menguatkan paru-paru.
    • Masalah alergi.
    .
    Tak tahu nak beli kat mana❓
    Adik akak & abang semua boleh tekan link kat bawah tu👇 🚗Nak COD✔️
    🚚Nak POS✔️
    🙋‍Saya ️AGEN✔️ www.wasap.my/601139899303/jrm

    #FloralAromatherapy
    #FloralAromatherapyJrm

    #jamuRatuMalaya #Jrm #JrmPJ #JrmBera #codbera #Mengkarak #Kerayong #Triang #Bera #Pahang #TeamNurulAzwa #WajarGunaJRM

  •  2  0  7 June, 2020
  • 黑糖鲜奶 🥛和 紫米酸奶💖
告诉我们,那个是你最爱呀😘😘😘 #mengkarak 朋友可以下单哦 (7点之前送去)
#kerayong  朋友 也可以下单哦
(6点之前送去)

大家也可以先预定哦😎😎😎
5点半后不接优惠配套哦❤
️ 直凉区免费送外卖🥡哦😃💖 YOU STAY HOME 🏠 WE DELIVER 🛵🥡❤️ 很荣幸能在这抗疫时期可以为大家出一份力💪🏻我们团队会尽力做到最好💪🏻如有怠慢请多多包涵🙏🏻 #本店设有外卖服务👉🏻只需消费RM20💰以上即可🆓享有此服务
❤️ 非常时期大家一定要好好照顾自己❤️
多喝水勤洗手‼️大马加油💪🏻 #eggydessertshop #tastetheeggcellence #haveaeggyday
  • 黑糖鲜奶 🥛和 紫米酸奶💖
    告诉我们,那个是你最爱呀😘😘😘 #mengkarak 朋友可以下单哦 (7点之前送去)
    #kerayong 朋友 也可以下单哦
    (6点之前送去)

    大家也可以先预定哦😎😎😎
    5点半后不接优惠配套哦❤
    ️ 直凉区免费送外卖🥡哦😃💖 YOU STAY HOME 🏠 WE DELIVER 🛵🥡❤️ 很荣幸能在这抗疫时期可以为大家出一份力💪🏻我们团队会尽力做到最好💪🏻如有怠慢请多多包涵🙏🏻 #本店设有外卖服务👉🏻只需消费RM20💰以上即可🆓享有此服务
    ❤️ 非常时期大家一定要好好照顾自己❤️
    多喝水勤洗手‼️大马加油💪🏻 #eggydessertshop #tastetheeggcellence #haveaeggyday

  •  21  0  30 May, 2020
  • ä½  #527 了吗?
赶快下单哦
#kerayong (5.30pm送去)
#mengkarak (7点之前送到)

EGGY #独创“我爱妻” 😘
今天#527《我❤️妻》

5🈷️27日 是什么日子啊?
是个喝奶茶的好日子⚠️⚠️
为什么呢??
因为527 也就是《我❤️妻》的意思🥰🥰
那么就是要对妻子好一点哦👫😘 如何好呢?

就请她喝她最爱的 #Eggy珍珠奶茶🥤
喝下奶茶夫妻恩恩爱爱🥰🥰🥰 5 杯原味珍珠奶茶只需Rm27 💕
没错5 杯只需rm27😋😋😋 敢快买来送给妻子和家人一起喝👨‍👩‍👧‍👦
-have a EGGY day-

#要喝就喝最好的
#eggydessertshop
#珍珠奶茶
  • ä½  #527 了吗?
    赶快下单哦
    #kerayong (5.30pm送去)
    #mengkarak (7点之前送到)

    EGGY #独创“我爱妻” 😘
    今天 #527《我❤️妻》

    5🈷️27日 是什么日子啊?
    是个喝奶茶的好日子⚠️⚠️
    为什么呢??
    因为527 也就是《我❤️妻》的意思🥰🥰
    那么就是要对妻子好一点哦👫😘 如何好呢?

    就请她喝她最爱的 #Eggy珍珠奶茶🥤
    喝下奶茶夫妻恩恩爱爱🥰🥰🥰 5 杯原味珍珠奶茶只需Rm27 💕
    没错5 杯只需rm27😋😋😋 敢快买来送给妻子和家人一起喝👨‍👩‍👧‍👦
    -have a EGGY day-

    #要喝就喝最好的
    #eggydessertshop
    #珍珠奶茶

  •  17  0  27 May, 2020
  • Minyak Naria Romasty digalakkan untuk pasangan yang sudah berkahwin dan sah di sisi agama sahaja. 
Sebagai muslim, kita WAJIB menghindari maksiat dan zina kerana ianya adalah perkara yang MUNGKAR dan HARAM dalam Islam.

Penyerapan efektif minyak Naria Romasty ini amat diperlukan untuk mengaktifkan perjalanan darah agar ia melancarkan semula system tubuh terutamanya bahagian alat sulit untuk berfungsi dengan baik. 
Minyak Naria Romasty merupakan rawatan luaran untuk masalah kelemahan seksual lelaki dan kekenduran payudara untuk wanita terutama kepada pasangan yang berusia, berpenyakit dan sudah berkahwin.

Tak tahu nak beli kat mana❓
Adik akak & abang semua boleh tekan link kat bawah tu👇 🚗Nak COD✔️
🚚Nak POS✔️
🙋‍Saya ️AGEN✔️ www.wasap.my/601139899303/jrm

#NariaRomasty

#jamuRatuMalaya #Jrm #JrmPJ #JrmBera #codbera #Mengkarak #Kerayong #Triang #Bera #Pahang #TeamNurulAzwa #WajarGunaJRM
  • Minyak Naria Romasty digalakkan untuk pasangan yang sudah berkahwin dan sah di sisi agama sahaja.
    Sebagai muslim, kita WAJIB menghindari maksiat dan zina kerana ianya adalah perkara yang MUNGKAR dan HARAM dalam Islam.

    Penyerapan efektif minyak Naria Romasty ini amat diperlukan untuk mengaktifkan perjalanan darah agar ia melancarkan semula system tubuh terutamanya bahagian alat sulit untuk berfungsi dengan baik.
    Minyak Naria Romasty merupakan rawatan luaran untuk masalah kelemahan seksual lelaki dan kekenduran payudara untuk wanita terutama kepada pasangan yang berusia, berpenyakit dan sudah berkahwin.

    Tak tahu nak beli kat mana❓
    Adik akak & abang semua boleh tekan link kat bawah tu👇 🚗Nak COD✔️
    🚚Nak POS✔️
    🙋‍Saya ️AGEN✔️ www.wasap.my/601139899303/jrm

    #NariaRomasty

    #jamuRatuMalaya #Jrm #JrmPJ #JrmBera #codbera #Mengkarak #Kerayong #Triang #Bera #Pahang #TeamNurulAzwa #WajarGunaJRM

  •  8  1  26 May, 2020
  • 🔥 BIO MIRACLE ACTION 🔥

Bio Miracle Action (BMA) produk skincare JRM yang telah lama di pasaran. Produk BMA berkonsepkan Bio-Botox daripada formulasi herba. Ia bukan Botox yang menggunakan bahan kimia sintetik ya...❗️ Formulasi Bio-Botox membantu menegangkan kulit, mengurangkan kedutan, merangsang pertumbuhan sel kulit baru dan sihat dan meresap jauh ke dalam lapisan kulit untuk memperbaiki struktur kulit yang diambil daripada ekstrak tumbuhan. 
Formulasinya selamat daripada Botox sintetik..‼️ Set BMA hanya ada 2 item iaitu serum dan krim. 
Kombinasi anti-aging & Deep Repairing serum dan krim BMA membantu menghilangkan jeragat, mengurangkan kedutan pada kulit wajah, penyerapan jauh ke dalam lapisan kulit mengimbangi melanin kulit, membina kolagen kulit supaya tegang dan anjal.
.
.
Jom dapatkan dr farah 😍
www.wasap.my/601139899303/BioMiracleAction

Atau blh terus klik link di bio utk belian pantas
di ig

Jom Follow farah :
Ig @jrm.bera_farahin
Fb : Nur Farahin

#BioMiracleAction

#jamuRatuMalaya #Jrm #JrmPJ #JrmBera #codbera #Mengkarak #Kerayong #Triang #Bera #Pahang #TeamNurulAzwa #WajarGunaJRM
  • 🔥 BIO MIRACLE ACTION 🔥

    Bio Miracle Action (BMA) produk skincare JRM yang telah lama di pasaran. Produk BMA berkonsepkan Bio-Botox daripada formulasi herba. Ia bukan Botox yang menggunakan bahan kimia sintetik ya...❗️ Formulasi Bio-Botox membantu menegangkan kulit, mengurangkan kedutan, merangsang pertumbuhan sel kulit baru dan sihat dan meresap jauh ke dalam lapisan kulit untuk memperbaiki struktur kulit yang diambil daripada ekstrak tumbuhan.
    Formulasinya selamat daripada Botox sintetik..‼️ Set BMA hanya ada 2 item iaitu serum dan krim.
    Kombinasi anti-aging & Deep Repairing serum dan krim BMA membantu menghilangkan jeragat, mengurangkan kedutan pada kulit wajah, penyerapan jauh ke dalam lapisan kulit mengimbangi melanin kulit, membina kolagen kulit supaya tegang dan anjal.
    .
    .
    Jom dapatkan dr farah 😍
    www.wasap.my/601139899303/BioMiracleAction

    Atau blh terus klik link di bio utk belian pantas
    di ig

    Jom Follow farah :
    Ig @jrm.bera_farahin
    Fb : Nur Farahin

    #BioMiracleAction

    #jamuRatuMalaya #Jrm #JrmPJ #JrmBera #codbera #Mengkarak #Kerayong #Triang #Bera #Pahang #TeamNurulAzwa #WajarGunaJRM

  •  2  0  13 May, 2020
  • 🔥 ICE TEA PEACH MENGKUDU 🔥

Mana ada produk yang murah tapi khasiatnya macam-macam seperti ICE TEA PEACH MENGKUDU JRM ini... Betapa nikmatnya berbuka puasa dengan minuman sejuk dengan bau wangi buah peach.. Bukan setakat sedap...pelbagai khasiat anak-anak boleh ambil dari minuman ini

Ada mak-mak yang suka ambil ICE TEA PEACH MENGKUDU ni siang dan malam.
Mereka kata badan lebih ringan walaupun banyak buang air dan berpeluh.

Muka pun jadi lembab dari hari ke hari ...begitu juga rekahan tumit kaki makin kurang selepas konsisten pengambilan hari-hari😍

Mak ayah yang ada darah tinggi sangat sesuai mengamalkan minuman ini.

Begitu juga remaja yang ada jerawat muka dan badan...sebab kelebihan mengkudu untuk menyahkan toksin dalam badan.
.
.
Jom dapatkan dr farah 😍
www.wasap.my/601139899303/WujaPinkish

Atau blh terus klik link di bio utk belian pantas
di ig

Jom Follow farah :
Ig @jrm.bera_farahin
Fb : Nur Farahin

#IceTeaPeachMengkudu

#jamuRatuMalaya #Jrm #JrmPJ #JrmBera #codbera #Mengkarak #Kerayong #Triang #Bera #Pahang #TeamNurulAzwa #WajarGunaJRM
  • 🔥 ICE TEA PEACH MENGKUDU 🔥

    Mana ada produk yang murah tapi khasiatnya macam-macam seperti ICE TEA PEACH MENGKUDU JRM ini... Betapa nikmatnya berbuka puasa dengan minuman sejuk dengan bau wangi buah peach.. Bukan setakat sedap...pelbagai khasiat anak-anak boleh ambil dari minuman ini

    Ada mak-mak yang suka ambil ICE TEA PEACH MENGKUDU ni siang dan malam.
    Mereka kata badan lebih ringan walaupun banyak buang air dan berpeluh.

    Muka pun jadi lembab dari hari ke hari ...begitu juga rekahan tumit kaki makin kurang selepas konsisten pengambilan hari-hari😍

    Mak ayah yang ada darah tinggi sangat sesuai mengamalkan minuman ini.

    Begitu juga remaja yang ada jerawat muka dan badan...sebab kelebihan mengkudu untuk menyahkan toksin dalam badan.
    .
    .
    Jom dapatkan dr farah 😍
    www.wasap.my/601139899303/WujaPinkish

    Atau blh terus klik link di bio utk belian pantas
    di ig

    Jom Follow farah :
    Ig @jrm.bera_farahin
    Fb : Nur Farahin

    #IceTeaPeachMengkudu

    #jamuRatuMalaya #Jrm #JrmPJ #JrmBera #codbera #Mengkarak #Kerayong #Triang #Bera #Pahang #TeamNurulAzwa #WajarGunaJRM

  •  1  0  13 May, 2020
  • 🔥 Wuja Pinkish 🔥 ️Mencantikan kulit merawat jeragat lapisan bawah kulit dan membantu merawat masalah kanser. .

Kalau orang yang ada masalah resdung ..rambut yang banyak gugur produk ini adalah yang terbaik membantu mengurangkan dan menumbuhkan anak-anak rambut sangat cepat.. Sesuai dimakan oleh kanak-kanak dan juga wanita mengandung.. Insyaallah bayi dilahirkan kulitnya menjadi lebih sihat dan sangat cantik kulitnya.. Tetapi ia ada bahan gula tidak sesuai untuk orang yang ada kencing manis. tidak boleh mengambil secara berlebihan .. Untuk wanita yang urat bersimpul produk ni sgt membantu untuk merawat kesakitan akibat urat urat yang timbul

Ibu hamil boleh amalkan kandungan 6 bulan ke atas  ye👍
.
.
Jom dapatkan dr farah 😍
www.wasap.my/601139899303/WujaPinkish

Atau blh terus klik link di bio utk belian pantas
di ig

Jom Follow farah :
Ig @jrm.bera_farahin
Fb : Nur Farahin

#WujaPinkish

#jamuRatuMalaya #Jrm #JrmPJ #JrmBera #codbera #Mengkarak #Kerayong #Triang #Bera #Pahang #TeamNurulAzwa #WajarGunaJRM
  • 🔥 Wuja Pinkish 🔥 ️Mencantikan kulit merawat jeragat lapisan bawah kulit dan membantu merawat masalah kanser. .

    Kalau orang yang ada masalah resdung ..rambut yang banyak gugur produk ini adalah yang terbaik membantu mengurangkan dan menumbuhkan anak-anak rambut sangat cepat.. Sesuai dimakan oleh kanak-kanak dan juga wanita mengandung.. Insyaallah bayi dilahirkan kulitnya menjadi lebih sihat dan sangat cantik kulitnya.. Tetapi ia ada bahan gula tidak sesuai untuk orang yang ada kencing manis. tidak boleh mengambil secara berlebihan .. Untuk wanita yang urat bersimpul produk ni sgt membantu untuk merawat kesakitan akibat urat urat yang timbul

    Ibu hamil boleh amalkan kandungan 6 bulan ke atas ye👍
    .
    .
    Jom dapatkan dr farah 😍
    www.wasap.my/601139899303/WujaPinkish

    Atau blh terus klik link di bio utk belian pantas
    di ig

    Jom Follow farah :
    Ig @jrm.bera_farahin
    Fb : Nur Farahin

    #WujaPinkish

    #jamuRatuMalaya #Jrm #JrmPJ #JrmBera #codbera #Mengkarak #Kerayong #Triang #Bera #Pahang #TeamNurulAzwa #WajarGunaJRM

  •  2  0  13 May, 2020
  • Sakit tumit..peroid x betul ...begitu lama nak tunggu zuriat yg ke2.. 7 tahun sy menunggu..!!
.
Rezeki kesembuhan sakit tumit haid lancar dan dapat anak ke2 dgn Angelica herbs semua hajat ini Allah kabulkan dgn Angelica herbs..!!
.
Perkongsian dr penguna , Norafiza Jitra kedah beli produk daripd Bosnya yg jual produk JRM..
.

Jom dapatkan dr farah 😍

www.wasap.my/601139899303/jrm

Atau blh terus klik link di bio utk belian pantas
di ig

Jom Follow farah :
Ig @jrm.bera_farahin
Fb : Nur Farahin

#AngelicaHerbs

#jamuRatuMalaya #Jrm #JrmPJ #JrmBera #codbera #Mengkarak #Kerayong #Triang #Bera #Pahang #TeamNurulAzwa #WajarGunaJRM
  • Sakit tumit..peroid x betul ...begitu lama nak tunggu zuriat yg ke2.. 7 tahun sy menunggu..!!
    .
    Rezeki kesembuhan sakit tumit haid lancar dan dapat anak ke2 dgn Angelica herbs semua hajat ini Allah kabulkan dgn Angelica herbs..!!
    .
    Perkongsian dr penguna , Norafiza Jitra kedah beli produk daripd Bosnya yg jual produk JRM..
    .

    Jom dapatkan dr farah 😍

    www.wasap.my/601139899303/jrm

    Atau blh terus klik link di bio utk belian pantas
    di ig

    Jom Follow farah :
    Ig @jrm.bera_farahin
    Fb : Nur Farahin

    #AngelicaHerbs

    #jamuRatuMalaya #Jrm #JrmPJ #JrmBera #codbera #Mengkarak #Kerayong #Triang #Bera #Pahang #TeamNurulAzwa #WajarGunaJRM

  •  1  0  4 May, 2020
  • Produk Angelica Plus Herbs bagus untuk saraf dan kewanitaan. Tetapi ia juga merupakan produk yang sangat sesuai untuk kaum lelaki! Terutamanya yang baru lepas kemalangan.
.
Antara bahannya ia mengandungi pelbagai akar herba semulajadi yang terdiri daripada akar astragalus, rhizome chuanxiong, white peony root, folium artemisia argyi, dan semen cuscutae yang bukan sahaja membantu untuk merawat masalah haid yang tak teratur atau masalah keputihan, tapi produk ni juga mengandungi kandungan adaptogen iaitu bahan semulajadi yang bantu mengurangkan kadar stress dan depresi seseorang, termasuk lah mereka yang mengalami masalah sendi.
.
Ini adalah antara sebab kenapa produk ni perlu anda miliki!
.
Jom dapatkan dr farah 😍

www.wasap.my/601139899303/jrm

Atau blh terus klik link di bio utk belian pantas
di ig

Jom Follow farah :
Ig @jrm.bera_farahin
Fb : Nur Farahin

#PromosiJRM
#PromosiRamadhan
#KopiDeMarco
#ChocolateFiberLife
#OilOfJavanica
#AngelicaPlusHerb

#jamuRatuMalaya #Jrm #JrmPJ #JrmBera #codbera #Mengkarak #Kerayong #Triang #Bera #Pahang #TeamNurulAzwa #WajarGunaJRM
  • Produk Angelica Plus Herbs bagus untuk saraf dan kewanitaan. Tetapi ia juga merupakan produk yang sangat sesuai untuk kaum lelaki! Terutamanya yang baru lepas kemalangan.
    .
    Antara bahannya ia mengandungi pelbagai akar herba semulajadi yang terdiri daripada akar astragalus, rhizome chuanxiong, white peony root, folium artemisia argyi, dan semen cuscutae yang bukan sahaja membantu untuk merawat masalah haid yang tak teratur atau masalah keputihan, tapi produk ni juga mengandungi kandungan adaptogen iaitu bahan semulajadi yang bantu mengurangkan kadar stress dan depresi seseorang, termasuk lah mereka yang mengalami masalah sendi.
    .
    Ini adalah antara sebab kenapa produk ni perlu anda miliki!
    .
    Jom dapatkan dr farah 😍

    www.wasap.my/601139899303/jrm

    Atau blh terus klik link di bio utk belian pantas
    di ig

    Jom Follow farah :
    Ig @jrm.bera_farahin
    Fb : Nur Farahin

    #PromosiJRM
    #PromosiRamadhan
    #KopiDeMarco
    #ChocolateFiberLife
    #OilOfJavanica
    #AngelicaPlusHerb

    #jamuRatuMalaya #Jrm #JrmPJ #JrmBera #codbera #Mengkarak #Kerayong #Triang #Bera #Pahang #TeamNurulAzwa #WajarGunaJRM

  •  0  0  26 April, 2020
  • Chocolate Fiber Life sangat tinggi dengan khasiat inulin dan fungsi detoks dari sumber bijirin seperti oat, oat beta glukan, beras perang, dan malta yang diperlukan oleh tubuh badan.

Ia sangat membantu dalam menurunkan kadar kolestrol dalam darah, melancarkan sistem penghadaman, mengurangkan penyakit kencing manis, membekalkan tenaga tambahan dalam badan, menjadikan jantung lebih sihat, menguatkan tulang dan melegakan masalah sendi, ia mengandungi vitamin E, B, asid folik, mineral, phosphate, maganese dan zat besi.

Minuman ini sesuai untuk seisi keluarga. Kanak-kanak 2 tahun keatas dan ibu hamil ataupun dalam pantang sesuai mengamalkannya.

Selain itu minuman ini juga sesuai untuk mereka yang ada kencing manis, obesiti, atau bagi mereka yang ingin menghadkan pengambilan makan sebab didalam minuman ini tak ada gula, malah digantikan dengan stevioside dan rebaudioside.

Jom dapatkan dr farah 😍

www.wasap.my/601139899303/jrm

Atau blh terus klik link di bio utk belian pantas
di ig

Jom Follow farah :
Ig @jrm.bera_farahin
Fb : Nur Farahin

#PromosiJRM
#PromosiRamadhan
#KopiDeMarco
#ChocolateFiberLife
#OilOfJavanica
#AngelicaPlusHerb

#jamuRatuMalaya #Jrm #JrmPJ #JrmBera #codbera #Mengkarak #Kerayong #Triang #Bera #Pahang #TeamNurulAzwa #WajarGunaJRM
  • Chocolate Fiber Life sangat tinggi dengan khasiat inulin dan fungsi detoks dari sumber bijirin seperti oat, oat beta glukan, beras perang, dan malta yang diperlukan oleh tubuh badan.

    Ia sangat membantu dalam menurunkan kadar kolestrol dalam darah, melancarkan sistem penghadaman, mengurangkan penyakit kencing manis, membekalkan tenaga tambahan dalam badan, menjadikan jantung lebih sihat, menguatkan tulang dan melegakan masalah sendi, ia mengandungi vitamin E, B, asid folik, mineral, phosphate, maganese dan zat besi.

    Minuman ini sesuai untuk seisi keluarga. Kanak-kanak 2 tahun keatas dan ibu hamil ataupun dalam pantang sesuai mengamalkannya.

    Selain itu minuman ini juga sesuai untuk mereka yang ada kencing manis, obesiti, atau bagi mereka yang ingin menghadkan pengambilan makan sebab didalam minuman ini tak ada gula, malah digantikan dengan stevioside dan rebaudioside.

    Jom dapatkan dr farah 😍

    www.wasap.my/601139899303/jrm

    Atau blh terus klik link di bio utk belian pantas
    di ig

    Jom Follow farah :
    Ig @jrm.bera_farahin
    Fb : Nur Farahin

    #PromosiJRM
    #PromosiRamadhan
    #KopiDeMarco
    #ChocolateFiberLife
    #OilOfJavanica
    #AngelicaPlusHerb

    #jamuRatuMalaya #Jrm #JrmPJ #JrmBera #codbera #Mengkarak #Kerayong #Triang #Bera #Pahang #TeamNurulAzwa #WajarGunaJRM

  •  0  0  26 April, 2020

Top #mengkarak Posts

  • 今年新年你们红包有拿到手软吗
.
.
.
反正红包是永远不嫌多的😂

#angpao #chor2 #mengkarak #pahang  #temerloh #cny2020
  • 今年新年你们红包有拿到手软吗
    .
    .
    .
    反正红包是永远不嫌多的😂

    #angpao #chor2 #mengkarak #pahang #temerloh #cny2020

  •  99  10  26 January, 2020
  • 黑糖鲜奶 🥛和 紫米酸奶💖
告诉我们,那个是你最爱呀😘😘😘 #mengkarak 朋友可以下单哦 (7点之前送去)
#kerayong  朋友 也可以下单哦
(6点之前送去)

大家也可以先预定哦😎😎😎
5点半后不接优惠配套哦❤
️ 直凉区免费送外卖🥡哦😃💖 YOU STAY HOME 🏠 WE DELIVER 🛵🥡❤️ 很荣幸能在这抗疫时期可以为大家出一份力💪🏻我们团队会尽力做到最好💪🏻如有怠慢请多多包涵🙏🏻 #本店设有外卖服务👉🏻只需消费RM20💰以上即可🆓享有此服务
❤️ 非常时期大家一定要好好照顾自己❤️
多喝水勤洗手‼️大马加油💪🏻 #eggydessertshop #tastetheeggcellence #haveaeggyday
  • 黑糖鲜奶 🥛和 紫米酸奶💖
    告诉我们,那个是你最爱呀😘😘😘 #mengkarak 朋友可以下单哦 (7点之前送去)
    #kerayong 朋友 也可以下单哦
    (6点之前送去)

    大家也可以先预定哦😎😎😎
    5点半后不接优惠配套哦❤
    ️ 直凉区免费送外卖🥡哦😃💖 YOU STAY HOME 🏠 WE DELIVER 🛵🥡❤️ 很荣幸能在这抗疫时期可以为大家出一份力💪🏻我们团队会尽力做到最好💪🏻如有怠慢请多多包涵🙏🏻 #本店设有外卖服务👉🏻只需消费RM20💰以上即可🆓享有此服务
    ❤️ 非常时期大家一定要好好照顾自己❤️
    多喝水勤洗手‼️大马加油💪🏻 #eggydessertshop #tastetheeggcellence #haveaeggyday

  •  21  0  30 May, 2020
  • 我爱摄影,但更爱被拍,呵呵😄
你要成为我生命中的摄影师吗?帮我记录着我每次旅途的回忆。
#zlyson #instagram #follow4follow #like4like #mengkarak #pahang #malaysia #my #instamy #igmy #myboy #myguy #saturday #evening #throwback #photoshoot #photography
  • 我爱摄影,但更爱被拍,呵呵😄
    你要成为我生命中的摄影师吗?帮我记录着我每次旅途的回忆。
    #zlyson #instagram #follow4follow #like4like #mengkarak #pahang #malaysia #my #instamy #igmy #myboy #myguy #saturday #evening #throwback #photoshoot #photography

  •  95  1  9 May, 2017
  • ä½  #527 了吗?
赶快下单哦
#kerayong (5.30pm送去)
#mengkarak (7点之前送到)

EGGY #独创“我爱妻” 😘
今天#527《我❤️妻》

5🈷️27日 是什么日子啊?
是个喝奶茶的好日子⚠️⚠️
为什么呢??
因为527 也就是《我❤️妻》的意思🥰🥰
那么就是要对妻子好一点哦👫😘 如何好呢?

就请她喝她最爱的 #Eggy珍珠奶茶🥤
喝下奶茶夫妻恩恩爱爱🥰🥰🥰 5 杯原味珍珠奶茶只需Rm27 💕
没错5 杯只需rm27😋😋😋 敢快买来送给妻子和家人一起喝👨‍👩‍👧‍👦
-have a EGGY day-

#要喝就喝最好的
#eggydessertshop
#珍珠奶茶
  • ä½  #527 了吗?
    赶快下单哦
    #kerayong (5.30pm送去)
    #mengkarak (7点之前送到)

    EGGY #独创“我爱妻” 😘
    今天 #527《我❤️妻》

    5🈷️27日 是什么日子啊?
    是个喝奶茶的好日子⚠️⚠️
    为什么呢??
    因为527 也就是《我❤️妻》的意思🥰🥰
    那么就是要对妻子好一点哦👫😘 如何好呢?

    就请她喝她最爱的 #Eggy珍珠奶茶🥤
    喝下奶茶夫妻恩恩爱爱🥰🥰🥰 5 杯原味珍珠奶茶只需Rm27 💕
    没错5 杯只需rm27😋😋😋 敢快买来送给妻子和家人一起喝👨‍👩‍👧‍👦
    -have a EGGY day-

    #要喝就喝最好的
    #eggydessertshop
    #珍珠奶茶

  •  17  0  27 May, 2020
  • raya tak meriah kalau takda race #mengkarak #1kilo 🤪👍🏻
  • raya tak meriah kalau takda race #mengkarak #1kilo 🤪👍🏻

  •  265  1  16 June, 2018
  • Minyak Naria Romasty digalakkan untuk pasangan yang sudah berkahwin dan sah di sisi agama sahaja. 
Sebagai muslim, kita WAJIB menghindari maksiat dan zina kerana ianya adalah perkara yang MUNGKAR dan HARAM dalam Islam.

Penyerapan efektif minyak Naria Romasty ini amat diperlukan untuk mengaktifkan perjalanan darah agar ia melancarkan semula system tubuh terutamanya bahagian alat sulit untuk berfungsi dengan baik. 
Minyak Naria Romasty merupakan rawatan luaran untuk masalah kelemahan seksual lelaki dan kekenduran payudara untuk wanita terutama kepada pasangan yang berusia, berpenyakit dan sudah berkahwin.

Tak tahu nak beli kat mana❓
Adik akak & abang semua boleh tekan link kat bawah tu👇 🚗Nak COD✔️
🚚Nak POS✔️
🙋‍Saya ️AGEN✔️ www.wasap.my/601139899303/jrm

#NariaRomasty

#jamuRatuMalaya #Jrm #JrmPJ #JrmBera #codbera #Mengkarak #Kerayong #Triang #Bera #Pahang #TeamNurulAzwa #WajarGunaJRM
  • Minyak Naria Romasty digalakkan untuk pasangan yang sudah berkahwin dan sah di sisi agama sahaja.
    Sebagai muslim, kita WAJIB menghindari maksiat dan zina kerana ianya adalah perkara yang MUNGKAR dan HARAM dalam Islam.

    Penyerapan efektif minyak Naria Romasty ini amat diperlukan untuk mengaktifkan perjalanan darah agar ia melancarkan semula system tubuh terutamanya bahagian alat sulit untuk berfungsi dengan baik.
    Minyak Naria Romasty merupakan rawatan luaran untuk masalah kelemahan seksual lelaki dan kekenduran payudara untuk wanita terutama kepada pasangan yang berusia, berpenyakit dan sudah berkahwin.

    Tak tahu nak beli kat mana❓
    Adik akak & abang semua boleh tekan link kat bawah tu👇 🚗Nak COD✔️
    🚚Nak POS✔️
    🙋‍Saya ️AGEN✔️ www.wasap.my/601139899303/jrm

    #NariaRomasty

    #jamuRatuMalaya #Jrm #JrmPJ #JrmBera #codbera #Mengkarak #Kerayong #Triang #Bera #Pahang #TeamNurulAzwa #WajarGunaJRM

  •  8  1  26 May, 2020