#memejadideh Instagram Photos & Videos

memejadideh - 468 posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
3.9
average likes

Latest #memejadideh Posts

  • Collagen memang terbaik ! ❤️ Kulit berjerawat mula pulih dan glowing dalam masa 7 hari ✅
:
Penangan Ufora Collagen semua org berlumba2 nk kulit putih! Bukan sahaja boleh mencerahkan kulit seluruh badan! Tp juga boleh mengurangkan masalah2 kulit u all!
:
Bukan tu je tau Muka korang pun makin berseri-seri, cerah dan gebu. Rasa Ufora Collagen pun sedap.. Rasa kiwi tau ualls ❤️ Rugi sangat kalau u all tak try !
:
Satu kotak Ufora Collagen ni ada 20 sachet tau. Makan dua sachet sehari selama satu bulan untuk kesan yang optimum.Kena banyak minum air tau and tak boleh ambik kafein banyak-banyak. InsyaAllah kesannya memang mujarab !
:
Apa tunggu-tunggu lagi, cepat-cepat tekan link diatas untuk order ufora collagen ❤️ Watsapp no ni sekarang untuk oder dan dapat tips untuk putih seawal 7 hari 😍

011-36204704 (laila)
.
#ufora
#uforacosmetics
#uforalipmatte
#uforacompactpowder
#uforacantiknaw
#uforaskincare
#uforacollagen
#halalkosmetik 
#uforakelantan
#uforaglowhitecollagen
#uforawhitening
#uforano1collagen
#uforano1gluthaforwhiteskin
#testimonieuforabeauty
#putihtampainjection
#putihgebus 
#mirafilzah #fatzura
#dudukrumah #teamberapikakyu
#pujaanhatikanda 
#memejadideh 
#agentwanted
  • Collagen memang terbaik ! ❤️ Kulit berjerawat mula pulih dan glowing dalam masa 7 hari ✅
    :
    Penangan Ufora Collagen semua org berlumba2 nk kulit putih! Bukan sahaja boleh mencerahkan kulit seluruh badan! Tp juga boleh mengurangkan masalah2 kulit u all!
    :
    Bukan tu je tau Muka korang pun makin berseri-seri, cerah dan gebu. Rasa Ufora Collagen pun sedap.. Rasa kiwi tau ualls ❤️ Rugi sangat kalau u all tak try !
    :
    Satu kotak Ufora Collagen ni ada 20 sachet tau. Makan dua sachet sehari selama satu bulan untuk kesan yang optimum.Kena banyak minum air tau and tak boleh ambik kafein banyak-banyak. InsyaAllah kesannya memang mujarab !
    :
    Apa tunggu-tunggu lagi, cepat-cepat tekan link diatas untuk order ufora collagen ❤️ Watsapp no ni sekarang untuk oder dan dapat tips untuk putih seawal 7 hari 😍

    011-36204704 (laila)
    .
    #ufora
    #uforacosmetics
    #uforalipmatte
    #uforacompactpowder
    #uforacantiknaw
    #uforaskincare
    #uforacollagen
    #halalkosmetik
    #uforakelantan
    #uforaglowhitecollagen
    #uforawhitening
    #uforano1collagen
    #uforano1gluthaforwhiteskin
    #testimonieuforabeauty
    #putihtampainjection
    #putihgebus
    #mirafilzah #fatzura
    #dudukrumah #teamberapikakyu
    #pujaanhatikanda
    #memejadideh
    #agentwanted

  •  0  0  1 July, 2020
  • Collagen memang terbaik ! ❤️ Kulit berjerawat mula pulih dan glowing dalam masa 7 hari ✅
:
Penangan Ufora Collagen semua org berlumba2 nk kulit putih! Bukan sahaja boleh mencerahkan kulit seluruh badan! Tp juga boleh mengurangkan masalah2 kulit u all!
:
Bukan tu je tau Muka korang pun makin berseri-seri, cerah dan gebu. Rasa Ufora Collagen pun sedap.. Rasa kiwi tau ualls ❤️ Rugi sangat kalau u all tak try !
:
Satu kotak Ufora Collagen ni ada 20 sachet tau. Makan dua sachet sehari selama satu bulan untuk kesan yang optimum.Kena banyak minum air tau and tak boleh ambik kafein banyak-banyak. InsyaAllah kesannya memang mujarab !
:
Apa tunggu-tunggu lagi, cepat-cepat tekan link diatas untuk order ufora collagen ❤️ Watsapp no ni sekarang untuk oder dan dapat tips untuk putih seawal 7 hari 😍

011-36204704 (laila)
.
#ufora
#uforacosmetics
#uforalipmatte
#uforacompactpowder
#uforacantiknaw
#uforaskincare
#uforacollagen
#halalkosmetik 
#uforakelantan
#uforaglowhitecollagen
#uforawhitening
#uforano1collagen
#uforano1gluthaforwhiteskin
#testimonieuforabeauty
#putihtampainjection
#putihgebus 
#mirafilzah #fatzura
#dudukrumah #teamberapikakyu
#pujaanhatikanda 
#memejadideh 
#agentwanted
  • Collagen memang terbaik ! ❤️ Kulit berjerawat mula pulih dan glowing dalam masa 7 hari ✅
    :
    Penangan Ufora Collagen semua org berlumba2 nk kulit putih! Bukan sahaja boleh mencerahkan kulit seluruh badan! Tp juga boleh mengurangkan masalah2 kulit u all!
    :
    Bukan tu je tau Muka korang pun makin berseri-seri, cerah dan gebu. Rasa Ufora Collagen pun sedap.. Rasa kiwi tau ualls ❤️ Rugi sangat kalau u all tak try !
    :
    Satu kotak Ufora Collagen ni ada 20 sachet tau. Makan dua sachet sehari selama satu bulan untuk kesan yang optimum.Kena banyak minum air tau and tak boleh ambik kafein banyak-banyak. InsyaAllah kesannya memang mujarab !
    :
    Apa tunggu-tunggu lagi, cepat-cepat tekan link diatas untuk order ufora collagen ❤️ Watsapp no ni sekarang untuk oder dan dapat tips untuk putih seawal 7 hari 😍

    011-36204704 (laila)
    .
    #ufora
    #uforacosmetics
    #uforalipmatte
    #uforacompactpowder
    #uforacantiknaw
    #uforaskincare
    #uforacollagen
    #halalkosmetik
    #uforakelantan
    #uforaglowhitecollagen
    #uforawhitening
    #uforano1collagen
    #uforano1gluthaforwhiteskin
    #testimonieuforabeauty
    #putihtampainjection
    #putihgebus
    #mirafilzah #fatzura
    #dudukrumah #teamberapikakyu
    #pujaanhatikanda
    #memejadideh
    #agentwanted

  •  1  0  1 July, 2020
  • Collagen memang terbaik ! ❤️ Kulit berjerawat mula pulih dan glowing dalam masa 7 hari ✅
:
Penangan Ufora Collagen semua org berlumba2 nk kulit putih! Bukan sahaja boleh mencerahkan kulit seluruh badan! Tp juga boleh mengurangkan masalah2 kulit u all!
:
Bukan tu je tau Muka korang pun makin berseri-seri, cerah dan gebu. Rasa Ufora Collagen pun sedap.. Rasa kiwi tau ualls ❤️ Rugi sangat kalau u all tak try !
:
Satu kotak Ufora Collagen ni ada 20 sachet tau. Makan dua sachet sehari selama satu bulan untuk kesan yang optimum.Kena banyak minum air tau and tak boleh ambik kafein banyak-banyak. InsyaAllah kesannya memang mujarab !
:
Apa tunggu-tunggu lagi, cepat-cepat tekan link diatas untuk order ufora collagen ❤️ Watsapp no ni sekarang untuk oder dan dapat tips untuk putih seawal 7 hari 😍

011-36204704 (laila)
.
#ufora
#uforacosmetics
#uforalipmatte
#uforacompactpowder
#uforacantiknaw
#uforaskincare
#uforacollagen
#halalkosmetik 
#uforakelantan
#uforaglowhitecollagen
#uforawhitening
#uforano1collagen
#uforano1gluthaforwhiteskin
#testimonieuforabeauty
#putihtampainjection
#putihgebus 
#mirafilzah #fatzura
#dudukrumah #teamberapikakyu
#pujaanhatikanda 
#memejadideh 
#agentwanted
  • Collagen memang terbaik ! ❤️ Kulit berjerawat mula pulih dan glowing dalam masa 7 hari ✅
    :
    Penangan Ufora Collagen semua org berlumba2 nk kulit putih! Bukan sahaja boleh mencerahkan kulit seluruh badan! Tp juga boleh mengurangkan masalah2 kulit u all!
    :
    Bukan tu je tau Muka korang pun makin berseri-seri, cerah dan gebu. Rasa Ufora Collagen pun sedap.. Rasa kiwi tau ualls ❤️ Rugi sangat kalau u all tak try !
    :
    Satu kotak Ufora Collagen ni ada 20 sachet tau. Makan dua sachet sehari selama satu bulan untuk kesan yang optimum.Kena banyak minum air tau and tak boleh ambik kafein banyak-banyak. InsyaAllah kesannya memang mujarab !
    :
    Apa tunggu-tunggu lagi, cepat-cepat tekan link diatas untuk order ufora collagen ❤️ Watsapp no ni sekarang untuk oder dan dapat tips untuk putih seawal 7 hari 😍

    011-36204704 (laila)
    .
    #ufora
    #uforacosmetics
    #uforalipmatte
    #uforacompactpowder
    #uforacantiknaw
    #uforaskincare
    #uforacollagen
    #halalkosmetik
    #uforakelantan
    #uforaglowhitecollagen
    #uforawhitening
    #uforano1collagen
    #uforano1gluthaforwhiteskin
    #testimonieuforabeauty
    #putihtampainjection
    #putihgebus
    #mirafilzah #fatzura
    #dudukrumah #teamberapikakyu
    #pujaanhatikanda
    #memejadideh
    #agentwanted

  •  0  0  1 July, 2020
  • Collagen memang terbaik ! ❤️ Kulit berjerawat mula pulih dan glowing dalam masa 7 hari ✅
:
Penangan Ufora Collagen semua org berlumba2 nk kulit putih! Bukan sahaja boleh mencerahkan kulit seluruh badan! Tp juga boleh mengurangkan masalah2 kulit u all!
:
Bukan tu je tau Muka korang pun makin berseri-seri, cerah dan gebu. Rasa Ufora Collagen pun sedap.. Rasa kiwi tau ualls ❤️ Rugi sangat kalau u all tak try !
:
Satu kotak Ufora Collagen ni ada 20 sachet tau. Makan dua sachet sehari selama satu bulan untuk kesan yang optimum.Kena banyak minum air tau and tak boleh ambik kafein banyak-banyak. InsyaAllah kesannya memang mujarab !
:
Apa tunggu-tunggu lagi, cepat-cepat tekan link diatas untuk order ufora collagen ❤️ Watsapp no ni sekarang untuk oder dan dapat tips untuk putih seawal 7 hari 😍

011-36204704 (laila)
.
#ufora
#uforacosmetics
#uforalipmatte
#uforacompactpowder
#uforacantiknaw
#uforaskincare
#uforacollagen
#halalkosmetik 
#uforakelantan
#uforaglowhitecollagen
#uforawhitening
#uforano1collagen
#uforano1gluthaforwhiteskin
#testimonieuforabeauty
#putihtampainjection
#putihgebus 
#mirafilzah #fatzura
#dudukrumah #teamberapikakyu
#pujaanhatikanda 
#memejadideh 
#agentwanted
  • Collagen memang terbaik ! ❤️ Kulit berjerawat mula pulih dan glowing dalam masa 7 hari ✅
    :
    Penangan Ufora Collagen semua org berlumba2 nk kulit putih! Bukan sahaja boleh mencerahkan kulit seluruh badan! Tp juga boleh mengurangkan masalah2 kulit u all!
    :
    Bukan tu je tau Muka korang pun makin berseri-seri, cerah dan gebu. Rasa Ufora Collagen pun sedap.. Rasa kiwi tau ualls ❤️ Rugi sangat kalau u all tak try !
    :
    Satu kotak Ufora Collagen ni ada 20 sachet tau. Makan dua sachet sehari selama satu bulan untuk kesan yang optimum.Kena banyak minum air tau and tak boleh ambik kafein banyak-banyak. InsyaAllah kesannya memang mujarab !
    :
    Apa tunggu-tunggu lagi, cepat-cepat tekan link diatas untuk order ufora collagen ❤️ Watsapp no ni sekarang untuk oder dan dapat tips untuk putih seawal 7 hari 😍

    011-36204704 (laila)
    .
    #ufora
    #uforacosmetics
    #uforalipmatte
    #uforacompactpowder
    #uforacantiknaw
    #uforaskincare
    #uforacollagen
    #halalkosmetik
    #uforakelantan
    #uforaglowhitecollagen
    #uforawhitening
    #uforano1collagen
    #uforano1gluthaforwhiteskin
    #testimonieuforabeauty
    #putihtampainjection
    #putihgebus
    #mirafilzah #fatzura
    #dudukrumah #teamberapikakyu
    #pujaanhatikanda
    #memejadideh
    #agentwanted

  •  1  0  1 July, 2020
  • U FO R A  L I P T I N T  S W A T C H E S 💋 .

Mana satur kaler fav uolls ? Kak yu love Strawberry Sorbet, Peachy Orange, Cherry red & Sweet pink😍

Aihhh semua la aci sbb jujur so lawa 👏🏻 . .
.
🌸 Tak pahit .
🌸 Bau Candy wangi .
🌸 Tahan Lama berjam²

#UFORA #kecantikan #makeup #uforalipmatte #uforaliptint #uforasunscreen #uforanightserum  #uforafacialfoam #uforaskincare #uforacompactpowder #memejadideh #uforacollagen #uforano1gluthaforwhiteskin
#putihtanpainjection #putihgebus #teamberapikakyu #cosmetics #cantik #sexylips #lipmatte #glossylips #bibircantik #lipstick #liptint #lipgloss #uforalovers #freshlips #bibirsihat #naturallooks #agentwanted
  • U FO R A L I P T I N T S W A T C H E S 💋 .

    Mana satur kaler fav uolls ? Kak yu love Strawberry Sorbet, Peachy Orange, Cherry red & Sweet pink😍

    Aihhh semua la aci sbb jujur so lawa 👏🏻 . .
    .
    🌸 Tak pahit .
    🌸 Bau Candy wangi .
    🌸 Tahan Lama berjam²

    #UFORA #kecantikan #makeup #uforalipmatte #uforaliptint #uforasunscreen #uforanightserum #uforafacialfoam #uforaskincare #uforacompactpowder #memejadideh #uforacollagen #uforano1gluthaforwhiteskin
    #putihtanpainjection #putihgebus #teamberapikakyu #cosmetics #cantik #sexylips #lipmatte #glossylips #bibircantik #lipstick #liptint #lipgloss #uforalovers #freshlips #bibirsihat #naturallooks #agentwanted

  •  7  0  26 June, 2020
  • Nah sis jarah comel ni lanje muka fresh cuci muka guna Facial Foam Ufora memang best pakai sangat ringan bila cuci muka.
.
Banyak tau kelebihan dan kebaikan Facial Foam ni. Antara nya ialah boleh menanggalkan kotoran dan sel kulit mati, menstabilkan kulit berminyak, melembab dan menyegarkan kulit. .
.
Ramuan bkn kaleng2! Di extract dengan Cranberry dan Papaya dan mengandugi vitamin c sgt baik untuk kulit uolls. .
.
#UFORA #kecantikan #makeup #uforalipmatte #uforaliptint #uforasunscreen #uforanightserum  #uforafacialfoam #uforaskincare #uforacompactpowder #memejadideh #uforacollagen #uforano1gluthaforwhiteskin
#putihtanpainjection #putihgebus #teamberapikakyu #cosmetics #cantik #sexylips #lipmatte #glossylips #bibircantik #lipstick #liptint #lipgloss #uforalovers #freshlips #bibirsihat #naturallooks #agentwanted
  • Nah sis jarah comel ni lanje muka fresh cuci muka guna Facial Foam Ufora memang best pakai sangat ringan bila cuci muka.
    .
    Banyak tau kelebihan dan kebaikan Facial Foam ni. Antara nya ialah boleh menanggalkan kotoran dan sel kulit mati, menstabilkan kulit berminyak, melembab dan menyegarkan kulit. .
    .
    Ramuan bkn kaleng2! Di extract dengan Cranberry dan Papaya dan mengandugi vitamin c sgt baik untuk kulit uolls. .
    .
    #UFORA #kecantikan #makeup #uforalipmatte #uforaliptint #uforasunscreen #uforanightserum #uforafacialfoam #uforaskincare #uforacompactpowder #memejadideh #uforacollagen #uforano1gluthaforwhiteskin
    #putihtanpainjection #putihgebus #teamberapikakyu #cosmetics #cantik #sexylips #lipmatte #glossylips #bibircantik #lipstick #liptint #lipgloss #uforalovers #freshlips #bibirsihat #naturallooks #agentwanted

  •  4  2  25 June, 2020
  • Nak kulit nampak flawless tanpa cela? 
Apa ye Kelebihan Compact Powder Ufora ni yg berbeza dari CP jenama lain? .
✅ Meratakan tona kulit dan menutup cela. .
✅ 2 pilihan tona Light & Medium .
✅ Perlindungan dari UVA & UVB dengan SPF 15 PA +++
✅ Mengawal minyak & Tahan lama .
✅ Tekstur yang sangat ringan
.
Cara pemakaian : .
🎀 Pilih tona Light atau Media
🎀 Pakai selepas memakai Ufora sunscreen menggunakan span bedak Ufora. 🎀 Jangan risau! Ufora Compact Powder ni sangat mudah untuk apply dan sangat mudah nak ratakann 😘
.
#compactpowder #cp #ufora #uforacompactpowder #uforalovers #cosmetics #skincare #naturallook #beauty #women #kosmetik #kulitcantik #kulitbersih #cantik #kecantikan #brandedcosmetics #brandedcompactpowder #bedakkompak #bedak #bedakmuka #pretty #wanita #tutupcela #tutupjeragat #glowingskin #beautyproduct #skinproducts #teamberapikakyu #memejadideh 
#agentwanted
  • Nak kulit nampak flawless tanpa cela?
    Apa ye Kelebihan Compact Powder Ufora ni yg berbeza dari CP jenama lain? .
    ✅ Meratakan tona kulit dan menutup cela. .
    ✅ 2 pilihan tona Light & Medium .
    ✅ Perlindungan dari UVA & UVB dengan SPF 15 PA +++
    ✅ Mengawal minyak & Tahan lama .
    ✅ Tekstur yang sangat ringan
    .
    Cara pemakaian : .
    🎀 Pilih tona Light atau Media
    🎀 Pakai selepas memakai Ufora sunscreen menggunakan span bedak Ufora. 🎀 Jangan risau! Ufora Compact Powder ni sangat mudah untuk apply dan sangat mudah nak ratakann 😘
    .
    #compactpowder #cp #ufora #uforacompactpowder #uforalovers #cosmetics #skincare #naturallook #beauty #women #kosmetik #kulitcantik #kulitbersih #cantik #kecantikan #brandedcosmetics #brandedcompactpowder #bedakkompak #bedak #bedakmuka #pretty #wanita #tutupcela #tutupjeragat #glowingskin #beautyproduct #skinproducts #teamberapikakyu #memejadideh
    #agentwanted

  •  0  0  17 June, 2020
  • Bestnya pakai facial foam UFORA Skincare. Banyak manfaat yg u all boleh dapat. Cuci muka gn cara yg betul tau. Jimat sgt, picit sikit je buih dah banyak! Lepas cuci, kulit rasa tegang, lembut je.
.
Haa... soo.. tggu apa lagi... nak try set skincare yg confirm best ni 😍
.
Rugi tak grab hari ni sementara stock masih onz ualls! whatsapp laila untuk order 😘
.
.
011-36204704 (laila)

#ufora
#uforacosmetics
#uforalipmatte
#uforacompactpowder
#uforacantiknaw
#uforaskincare
#uforacollagen
#halalkosmetik 
#uforakelantan
#uforaglowhitecollagen
#uforawhitening
#uforano1collagen
#uforano1gluthaforwhiteskin
#testimonieuforabeauty
#putihtampainjection
#putihgebus 
#mirafilzah #fatzura
#dudukrumah #teamberapikakyu
#pujaanhatikanda 
#memejadideh 
#agentwanted
  • Bestnya pakai facial foam UFORA Skincare. Banyak manfaat yg u all boleh dapat. Cuci muka gn cara yg betul tau. Jimat sgt, picit sikit je buih dah banyak! Lepas cuci, kulit rasa tegang, lembut je.
    .
    Haa... soo.. tggu apa lagi... nak try set skincare yg confirm best ni 😍
    .
    Rugi tak grab hari ni sementara stock masih onz ualls! whatsapp laila untuk order 😘
    .
    .
    011-36204704 (laila)

    #ufora
    #uforacosmetics
    #uforalipmatte
    #uforacompactpowder
    #uforacantiknaw
    #uforaskincare
    #uforacollagen
    #halalkosmetik
    #uforakelantan
    #uforaglowhitecollagen
    #uforawhitening
    #uforano1collagen
    #uforano1gluthaforwhiteskin
    #testimonieuforabeauty
    #putihtampainjection
    #putihgebus
    #mirafilzah #fatzura
    #dudukrumah #teamberapikakyu
    #pujaanhatikanda
    #memejadideh
    #agentwanted

  •  6  0  17 June, 2020
  • FUNGSI & KELEBIHAN UFORA
.
-------------------------------------------------------------
.
☑ Mencerahkan kulit sekata seluruh badan.
☑ Mengurangkan masalah jerawat dan parut.
☑ Melembapkan kulit wajah.
☑ Membaiki sel kulit mati.
☑ Melicinkan kulit wajah.
☑ Menghilangkan jeragat.
☑ Mengurangkan kesan sunburn.
☑ Mengeluarkan toksin dalam badan
.
.
Whatsapp hadi skrg 😁
:
#ufora
#uforabeauty
#uforacollagen
#testimoniufora
#testimoniuforacollagen
#testimoniuforabeuty 
#memejadideh
  • FUNGSI & KELEBIHAN UFORA
    .
    -------------------------------------------------------------
    .
    ☑ Mencerahkan kulit sekata seluruh badan.
    ☑ Mengurangkan masalah jerawat dan parut.
    ☑ Melembapkan kulit wajah.
    ☑ Membaiki sel kulit mati.
    ☑ Melicinkan kulit wajah.
    ☑ Menghilangkan jeragat.
    ☑ Mengurangkan kesan sunburn.
    ☑ Mengeluarkan toksin dalam badan
    .
    .
    Whatsapp hadi skrg 😁
    :
    #ufora
    #uforabeauty
    #uforacollagen
    #testimoniufora
    #testimoniuforacollagen
    #testimoniuforabeuty
    #memejadideh

  •  10  0  11 May, 2020
  • SUNPROTECTION ‼️‼️
.
Paling best bila ada sunscreen ni, dh xperlu nak pkai byk² foundation,kalau nak lagi rata n smooth, boleh blend dgn beauty puff UFORA. sebenarnya UFORA sunscreen ni byk kelebihannya tau:
.
*Menutup cela di wajah
* Perlindungan UVA dan UVB yg efektif dapat melindungi dari penuaan kulit, pigmentasi, kulit kering, sunburn
*Diperkaya dgn vitamin E utk melembapkan kulit .
*Tidak melekit dan cepat menyerap
.
.
Cepat cepat comment DM admin akn reply secepat mungkin💖
.
.
#uforaskincare
#uforacollagen
#thebestskincare
#thebestsupplement
#kulitcantik 
#memejadideh
#teamberapikakyu 
#shopwithme 
#cyberjaya
  • SUNPROTECTION ‼️‼️
    .
    Paling best bila ada sunscreen ni, dh xperlu nak pkai byk² foundation,kalau nak lagi rata n smooth, boleh blend dgn beauty puff UFORA. sebenarnya UFORA sunscreen ni byk kelebihannya tau:
    .
    *Menutup cela di wajah
    * Perlindungan UVA dan UVB yg efektif dapat melindungi dari penuaan kulit, pigmentasi, kulit kering, sunburn
    *Diperkaya dgn vitamin E utk melembapkan kulit .
    *Tidak melekit dan cepat menyerap
    .
    .
    Cepat cepat comment DM admin akn reply secepat mungkin💖
    .
    .
    #uforaskincare
    #uforacollagen
    #thebestskincare
    #thebestsupplement
    #kulitcantik
    #memejadideh
    #teamberapikakyu
    #shopwithme
    #cyberjaya

  •  1  0  8 May, 2020
  • PERLU KE PAKAI SUNSCREEN SETIAP HARI ???
.
Ramai jugak yg DM tnya , kalau kerja ofis jenis tak keluar sangat , jenis duduk dalam ofis je .. masih perlu ke pakai sunscreen tiap2 hari ???????? Ok jawapannya “YA” mesti pakai sebabnya kenapa kene pakai 🤔 Ok.. pernah tengok tak org yg umur masih muda , tapi kulit dah mula lembik berkedut dan kusam dan pernah tengok tak org yg umur belum tua , tapi tona kulit dah tak sekata dan berjeragat 😱😱kesan ni semua dtg dari kerosakan yg dibawa oleh sinar UV matahari. Lagi2 tempat kita kn sellu panas terik rasa tak boleh nk tahan panas , muka pun mula rasa pedih2 😰soo.. untuk pengatahuan anda semua , kita wajib pakai sunscreen tak kira lah kita dkt rumah ke ofis ke.. kita perlu pakai sunscreen untuk melindungkn kulit kita dari sinar UV , sbbtu Ufora Sunscreen dia kluarkan sunscreen yg SPF50🥰🥰
.
So yg manaa belum grab lagi ufora sunscreen yg sedang viral ni.. Boleh comment DM Sue akan reply secepat mungkin,💖💖
.
#uforasunscreen
#uforacosmetic
#uforaskincare
#uforacollagen
#thebestskincare
#thebestsupplement
#teamberapikakyu 
#memejadideh 
#shopwithus
  • PERLU KE PAKAI SUNSCREEN SETIAP HARI ???
    .
    Ramai jugak yg DM tnya , kalau kerja ofis jenis tak keluar sangat , jenis duduk dalam ofis je .. masih perlu ke pakai sunscreen tiap2 hari ???????? Ok jawapannya “YA” mesti pakai sebabnya kenapa kene pakai 🤔 Ok.. pernah tengok tak org yg umur masih muda , tapi kulit dah mula lembik berkedut dan kusam dan pernah tengok tak org yg umur belum tua , tapi tona kulit dah tak sekata dan berjeragat 😱😱kesan ni semua dtg dari kerosakan yg dibawa oleh sinar UV matahari. Lagi2 tempat kita kn sellu panas terik rasa tak boleh nk tahan panas , muka pun mula rasa pedih2 😰soo.. untuk pengatahuan anda semua , kita wajib pakai sunscreen tak kira lah kita dkt rumah ke ofis ke.. kita perlu pakai sunscreen untuk melindungkn kulit kita dari sinar UV , sbbtu Ufora Sunscreen dia kluarkan sunscreen yg SPF50🥰🥰
    .
    So yg manaa belum grab lagi ufora sunscreen yg sedang viral ni.. Boleh comment DM Sue akan reply secepat mungkin,💖💖
    .
    #uforasunscreen
    #uforacosmetic
    #uforaskincare
    #uforacollagen
    #thebestskincare
    #thebestsupplement
    #teamberapikakyu
    #memejadideh
    #shopwithus

  •  1  0  8 May, 2020
  • Amboii bukan main melaram founder kita nie , sangat2 rugi kalau korg x grab empat colour nie 😀 sebab ramai yg beli 4 skali boleh pakai lain2 bila waktu raya 😄. Kita raya kan sebulan x salah melaram dengan lipmatte UFORA ☺️
.

4 colour yang comfirm akan mencuri hati Ufora Lover.
.
4 warna yang akan menepati semua citarasa anda untuk lipmatte.
.
💋 Lady Boss
💋 Hot Mum
💋 Pink Lady
💋 Gossip Girl
.
so ualls tunggu ape lagi komen nak grab sekarang Sue akan reply secepat mungkin. 😘😘😘 #lipstick 
#ufora 
#cyberjaya 
#teamberapikakyu
#memejadideh
  • Amboii bukan main melaram founder kita nie , sangat2 rugi kalau korg x grab empat colour nie 😀 sebab ramai yg beli 4 skali boleh pakai lain2 bila waktu raya 😄. Kita raya kan sebulan x salah melaram dengan lipmatte UFORA ☺️
    .

    4 colour yang comfirm akan mencuri hati Ufora Lover.
    .
    4 warna yang akan menepati semua citarasa anda untuk lipmatte.
    .
    💋 Lady Boss
    💋 Hot Mum
    💋 Pink Lady
    💋 Gossip Girl
    .
    so ualls tunggu ape lagi komen nak grab sekarang Sue akan reply secepat mungkin. 😘😘😘 #lipstick
    #ufora
    #cyberjaya
    #teamberapikakyu
    #memejadideh

  •  1  0  8 May, 2020

Top #memejadideh Posts

  • Assalamualaikum

NB SCAR ACNE THERAPY CREAM
fell the beauty & confidence 💟 💙Sesuai utk semua jenis kulit
💙Tiada penggelupasan
💙 Mengandungi bahan antiseptik utk mematikan semua bakteria
💙Bau seperti ubat
💙memudarkan&menghilangkan parut lekuk
💙Mengecutkan jerawat
💙Menghilangkan jeragat
💙Mengawal kulit yg berminyak
💙Mengecilkan liang pori 💙Melembapkan kulit kering
💙Merawat rasa gatal utk masalah kulit alergik
💙Merawat kulit yg sunburn
💙Satu2nya Krim jenis berubat yg mampu merawat masalah muka kronik
❤Pudar parut chicken pox ❤Exzema

dan banyak lagi

Bukan takat muka jur, badan kaki boleh guna.

#NbScarAcneTherapyCream
#memejadideh

# www.wasap.my/601110514588
  • Assalamualaikum

    NB SCAR ACNE THERAPY CREAM
    fell the beauty & confidence 💟 💙Sesuai utk semua jenis kulit
    💙Tiada penggelupasan
    💙 Mengandungi bahan antiseptik utk mematikan semua bakteria
    💙Bau seperti ubat
    💙memudarkan&menghilangkan parut lekuk
    💙Mengecutkan jerawat
    💙Menghilangkan jeragat
    💙Mengawal kulit yg berminyak
    💙Mengecilkan liang pori 💙Melembapkan kulit kering
    💙Merawat rasa gatal utk masalah kulit alergik
    💙Merawat kulit yg sunburn
    💙Satu2nya Krim jenis berubat yg mampu merawat masalah muka kronik
    ❤Pudar parut chicken pox ❤Exzema

    dan banyak lagi

    Bukan takat muka jur, badan kaki boleh guna.

    #NbScarAcneTherapyCream
    #memejadideh

    # www.wasap.my/601110514588

  •  10  1  11 March, 2019
  •  0  0  11 May, 2020
  • FUNGSI & KELEBIHAN UFORA
.
-------------------------------------------------------------
.
☑ Mencerahkan kulit sekata seluruh badan.
☑ Mengurangkan masalah jerawat dan parut.
☑ Melembapkan kulit wajah.
☑ Membaiki sel kulit mati.
☑ Melicinkan kulit wajah.
☑ Menghilangkan jeragat.
☑ Mengurangkan kesan sunburn.
☑ Mengeluarkan toksin dalam badan
.
.
Whatsapp hadi skrg 😁
:
#ufora
#uforabeauty
#uforacollagen
#testimoniufora
#testimoniuforacollagen
#testimoniuforabeuty 
#memejadideh
  • FUNGSI & KELEBIHAN UFORA
    .
    -------------------------------------------------------------
    .
    ☑ Mencerahkan kulit sekata seluruh badan.
    ☑ Mengurangkan masalah jerawat dan parut.
    ☑ Melembapkan kulit wajah.
    ☑ Membaiki sel kulit mati.
    ☑ Melicinkan kulit wajah.
    ☑ Menghilangkan jeragat.
    ☑ Mengurangkan kesan sunburn.
    ☑ Mengeluarkan toksin dalam badan
    .
    .
    Whatsapp hadi skrg 😁
    :
    #ufora
    #uforabeauty
    #uforacollagen
    #testimoniufora
    #testimoniuforacollagen
    #testimoniuforabeuty
    #memejadideh

  •  10  0  11 May, 2020
  •  0  0  11 May, 2020
  •  0  0  19 May, 2020