#mekapcantik Instagram Photos & Videos

mekapcantik - 28.5k posts

Hashtag Popularity

4.6
average comments
175.3
average likes

Latest #mekapcantik Posts

  • ☘️ Brightening Pore Facial Cleanser-Jeju Hallabong ☘️

This creamy and moist foam cleanser removes impurities effectively and clears pores thoroughly while leaving the skin hydrated long after cleansing.

- About Brightening Pore Line -

Reduce the appearance of blemishes with the all-new Brightening Pore range. These high performance products contain high concentrations of active ingredients for effective and efficient #AllBlemishCare.

When used daily, this range can help care for all your blemishes and treat the underlying problems of your skin. Noticeable results can be seen as early as 4 weeks from initial application.

The key ingredients that make this range so effective are Jeju Hallabong Peel extract, extracted through ultrasonic waves, that works to firm and clear the skin, and a well-balanced combination of the Triple Vitamin (B3, C, B5) Derivatives which provides a powerful brightening effect.

- Triple Vitamin (B3, C, B5) Derivative Function -

1. Niacinamide (a vitamin B3 derivative) - Regulates melanin production and
improves the appearance of pigmentation.

2. Ethyl Ascorbyl Ether (a vitamin C derivative) - Improves the appearance of imperfections.

3. Panthenol (a vitamin B5 derivative) - Soothes and protects the skin.

👉Click link in bio to place you order 🌸
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#innisfreemurah #innisfreemalaysia #instamalaysia #cutesangat #putihmelepak #skintreatment #jagakulit #kulitglowing #meletop #viralmalaysia #kulitsihat #mukaglowing #cantikputih #skincaretips #lawakhambar #videolawak #lawak #seram #ceritaseram #barangviral #berkesan #pencucimuka #mekapcantik #pencucimakeup #toner #moisturiser #cleanser #basicskincare #serum
  • ☘️ Brightening Pore Facial Cleanser-Jeju Hallabong ☘️

    This creamy and moist foam cleanser removes impurities effectively and clears pores thoroughly while leaving the skin hydrated long after cleansing.

    - About Brightening Pore Line -

    Reduce the appearance of blemishes with the all-new Brightening Pore range. These high performance products contain high concentrations of active ingredients for effective and efficient #AllBlemishCare.

    When used daily, this range can help care for all your blemishes and treat the underlying problems of your skin. Noticeable results can be seen as early as 4 weeks from initial application.

    The key ingredients that make this range so effective are Jeju Hallabong Peel extract, extracted through ultrasonic waves, that works to firm and clear the skin, and a well-balanced combination of the Triple Vitamin (B3, C, B5) Derivatives which provides a powerful brightening effect.

    - Triple Vitamin (B3, C, B5) Derivative Function -

    1. Niacinamide (a vitamin B3 derivative) - Regulates melanin production and
    improves the appearance of pigmentation.

    2. Ethyl Ascorbyl Ether (a vitamin C derivative) - Improves the appearance of imperfections.

    3. Panthenol (a vitamin B5 derivative) - Soothes and protects the skin.

    👉Click link in bio to place you order 🌸
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #innisfreemurah #innisfreemalaysia #instamalaysia #cutesangat #putihmelepak #skintreatment #jagakulit #kulitglowing #meletop #viralmalaysia #kulitsihat #mukaglowing #cantikputih #skincaretips #lawakhambar #videolawak #lawak #seram #ceritaseram #barangviral #berkesan #pencucimuka #mekapcantik #pencucimakeup #toner #moisturiser #cleanser #basicskincare #serum

  •  1  0  1 hour ago
  • Bija Trouble Facial Foam ☘️

✨ Gentle exfoliation and deep pore cleansing
- Formulated with Bija Oil extract and Salicylic Acid from Willow Bark extract, this foamy cleanser gently exfoliates dead skin cells, and it deeply cleanses to get rid of excess oil and dirt inside pores.
✨ Helps to improve the look of imperfections
- Jeju Bija Oil helps to improve the look of imperfections for clean and healthy-looking skin.
✨ A refreshing facial foam cleanser
- Noncomedogenic tested. Suitable for use on acne-prone skin.

👉Click link in bio to place your order 🌸
.
.
.
.
.
.
.
.
#innisfreemurah #innisfreemalaysia #instamalaysia #cutesangat #putihmelepak #skintreatment #jagakulit #kulitglowing #meletop #viralmalaysia #kulitsihat #mukaglowing #cantikputih #skincaretips #lawakhambar #videolawak #lawak #seram #ceritaseram #barangviral #berkesan #pencucimuka #mekapcantik #pencucimakeup #toner #moisturiser #cleanser #basicskincare #serum #makeupmurah
  • Bija Trouble Facial Foam ☘️

    ✨ Gentle exfoliation and deep pore cleansing
    - Formulated with Bija Oil extract and Salicylic Acid from Willow Bark extract, this foamy cleanser gently exfoliates dead skin cells, and it deeply cleanses to get rid of excess oil and dirt inside pores.
    ✨ Helps to improve the look of imperfections
    - Jeju Bija Oil helps to improve the look of imperfections for clean and healthy-looking skin.
    ✨ A refreshing facial foam cleanser
    - Noncomedogenic tested. Suitable for use on acne-prone skin.

    👉Click link in bio to place your order 🌸
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #innisfreemurah #innisfreemalaysia #instamalaysia #cutesangat #putihmelepak #skintreatment #jagakulit #kulitglowing #meletop #viralmalaysia #kulitsihat #mukaglowing #cantikputih #skincaretips #lawakhambar #videolawak #lawak #seram #ceritaseram #barangviral #berkesan #pencucimuka #mekapcantik #pencucimakeup #toner #moisturiser #cleanser #basicskincare #serum #makeupmurah

  •  1  0  1 hour ago
  • .
CLASSIC EDITION (mini lipcream).
............................................................
SKANG DALAM BOX YG SUPER MENAWAN DAN GORGEOUESS UOLLS....😳😳
(limited time only)
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

🛍Set BATIK 3 combinasi warna nude yg cantik dan menarik kau mmg the bommmm hahh...!!!😂.

👄MELUR,
👄MELATI,
👄MAWAR, 
👄DAHLIA.
.
🛍Harga  yg super kasih syg dlm budget ciput2 pun mampu memujuk si dia yg tengah merajuk bibir panjang 4 depa, dpt nie confirm cair hati batu mak tawww...😁
Xderlah org tuh merajuk dibuju katil sesorg pujuk hati..
.
🛍Design box yg super duper menawan, amat sesuai dijadikan present atau barang hantaran di hari bahagia.. 😊.
.
SKANG HANYA rm17.90 x 4pcs
hah xder cas harga box tawww...🤨, punya lah boss anas syg korang....!!!
.
So apelagiiii.......
BERMINAT..?
Jangan buang masaaa, cepat dapatkannnn sekarang, siapa nak cantik klik link dekat bawahhh ⬇
.
http://www.wasap.my/60132828880
http://www.wasap.my/60132828880
http://www.wasap.my/60132828880
.
SEKARANG...!!!.
.
Don't forget to follow 👇
I.g : beautyangel_aqienasir
Fb page : beautyangel by aqienasir 
TikTok : aqie2angel7

#aqieangels #teamstaranas #beautyangelbyaqienasir 
#anasism #anasismsetiaalam #anasismselangor #anasismstokist  #mua #makeup #makeupartist #cosmetics #mekap #mekapcantik #kosmetik #malaysiabrand
  • .
    CLASSIC EDITION (mini lipcream).
    ............................................................
    SKANG DALAM BOX YG SUPER MENAWAN DAN GORGEOUESS UOLLS....😳😳
    (limited time only)
    🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

    🛍Set BATIK 3 combinasi warna nude yg cantik dan menarik kau mmg the bommmm hahh...!!!😂.

    👄MELUR,
    👄MELATI,
    👄MAWAR,
    👄DAHLIA.
    .
    🛍Harga  yg super kasih syg dlm budget ciput2 pun mampu memujuk si dia yg tengah merajuk bibir panjang 4 depa, dpt nie confirm cair hati batu mak tawww...😁
    Xderlah org tuh merajuk dibuju katil sesorg pujuk hati..
    .
    🛍Design box yg super duper menawan, amat sesuai dijadikan present atau barang hantaran di hari bahagia.. 😊.
    .
    SKANG HANYA rm17.90 x 4pcs
    hah xder cas harga box tawww...🤨, punya lah boss anas syg korang....!!!
    .
    So apelagiiii.......
    BERMINAT..?
    Jangan buang masaaa, cepat dapatkannnn sekarang, siapa nak cantik klik link dekat bawahhh ⬇
    .
    http://www.wasap.my/60132828880
    http://www.wasap.my/60132828880
    http://www.wasap.my/60132828880
    .
    SEKARANG...!!!.
    .
    Don't forget to follow 👇
    I.g : beautyangel_aqienasir
    Fb page : beautyangel by aqienasir
    TikTok : aqie2angel7

    #aqieangels #teamstaranas #beautyangelbyaqienasir
    #anasism #anasismsetiaalam #anasismselangor #anasismstokist  #mua #makeup #makeupartist #cosmetics #mekap #mekapcantik #kosmetik #malaysiabrand

  •  0  0  4 hours ago
  • TERINGINNYE NAK UPGRADE YOUTHFINITY JUGAK.
.
.
kalau tak best takkan retis pun guna. mesti ada sesuatu yang ISTIMEWA ni🤔
.
Youthfinity ada 3 KEY INGREDIENTS tau
1️⃣ALPEN ROSE (mempertahan kulit dari faktor luaran macam pencemaran) 
2️⃣EVENING PRIMROSES(bantu kembalikan keremajaan wajah) 
3️⃣INFINATE TRIPEPTIDE (kekalkan keanjalan kulit)
.
.
dalam banyak produk Marykay, YOUTHFINITY PALING BEST.. 😍😍ramai yang suka ❤️❤️❤️
.
.
FREE GIFT
FREE SAMPLE
FREE POSTAGE
FREE CONSULTATION
.
.
💝CikWani
013-4911908
Jom sama-sama cantikkan kulit muka kita
.
.
#foundation#concealer #timewisefoundation#setmekap #mekapmurah #mekap #mekapnikah #mekapmurahmalaysia #mekaptunang #mekapartis #mekapcantik #mekapdinner #mekapbajet #mekapmalaysia #mekappengantin #mekapsanding #mekapartismalaysia #mekapviral #sayajualmekap #mekapsimple #mekapevent #mekapborongmurah #mekapraya #mekapnatural #mekapartisselayang #mekapmarykay #marykaykl#marykaysubang#concealermarykay#youthfinity
  • TERINGINNYE NAK UPGRADE YOUTHFINITY JUGAK.
    .
    .
    kalau tak best takkan retis pun guna. mesti ada sesuatu yang ISTIMEWA ni🤔
    .
    Youthfinity ada 3 KEY INGREDIENTS tau
    1️⃣ALPEN ROSE (mempertahan kulit dari faktor luaran macam pencemaran)
    2️⃣EVENING PRIMROSES(bantu kembalikan keremajaan wajah)
    3️⃣INFINATE TRIPEPTIDE (kekalkan keanjalan kulit)
    .
    .
    dalam banyak produk Marykay, YOUTHFINITY PALING BEST.. 😍😍ramai yang suka ❤️❤️❤️
    .
    .
    FREE GIFT
    FREE SAMPLE
    FREE POSTAGE
    FREE CONSULTATION
    .
    .
    💝CikWani
    013-4911908
    Jom sama-sama cantikkan kulit muka kita
    .
    .
    #foundation #concealer #timewisefoundation #setmekap #mekapmurah #mekap #mekapnikah #mekapmurahmalaysia #mekaptunang #mekapartis #mekapcantik #mekapdinner #mekapbajet #mekapmalaysia #mekappengantin #mekapsanding #mekapartismalaysia #mekapviral #sayajualmekap #mekapsimple #mekapevent #mekapborongmurah #mekapraya #mekapnatural #mekapartisselayang #mekapmarykay #marykaykl#marykaysubang#concealermarykay#youthfinity

  •  1  0  4 hours ago
  • Unico penyelamat buat mommy yg ada anak kecik tapi nak siap pantas. ❤
  • Unico penyelamat buat mommy yg ada anak kecik tapi nak siap pantas. ❤

  •  1  1  5 hours ago
  • No wonder ramai orang cari Unico ni,  sekali grab mesti 2 ke 3 ketul sorang. Bahan bahan dia pula premium saja tapi rege memang tak masuk akal. Sis dah try pakai memang besttt sesangat.
.
Unico ni primer base cream 5 in 1. Dia boleh jadi pelembap, serum, cc cream, primer dan paling syok siap ada SPF 35. Sesuai sangat dengan super lazy mom macam sis sebab sis bukan seorang yg rajin pakai banyak step. Malas tahap dewa.
.
Bau dia wangi tau and cream dia warna putih tapi bila blend kat kulit cream dia terus bertukar ikut warna kulit kita. Magik sungguh! Sebab tu ai in leff teruksss! ❤️
  • No wonder ramai orang cari Unico ni, sekali grab mesti 2 ke 3 ketul sorang. Bahan bahan dia pula premium saja tapi rege memang tak masuk akal. Sis dah try pakai memang besttt sesangat.
    .
    Unico ni primer base cream 5 in 1. Dia boleh jadi pelembap, serum, cc cream, primer dan paling syok siap ada SPF 35. Sesuai sangat dengan super lazy mom macam sis sebab sis bukan seorang yg rajin pakai banyak step. Malas tahap dewa.
    .
    Bau dia wangi tau and cream dia warna putih tapi bila blend kat kulit cream dia terus bertukar ikut warna kulit kita. Magik sungguh! Sebab tu ai in leff teruksss! ❤️

  •  4  1  5 hours ago
  • Well, I am 😎
  • Well, I am 😎

  •  0  1  5 hours ago
  • Tak best bukan Unico la sayang. 🥰
  • Tak best bukan Unico la sayang. 🥰

  •  2  1  8 hours ago
  • Dengan Unico mekap anda akan sempurna sepanjang hari. 🥰
  • Dengan Unico mekap anda akan sempurna sepanjang hari. 🥰

  •  2  1  8 hours ago
  • Morning babeh! ❤
  • Morning babeh! ❤

  •  1  1  8 hours ago
  • Whatapps to order 🥰
  • Whatapps to order 🥰

  •  8  1  9 hours ago
  • CikWani sendiri memang guna CLEANSER TIMEWISE 3D yang pink nie...
.
.
ada 2 jenis,1 untuk dry to normal dan 1 lagi untuk oily combination.. jadi jangan risau selagi umo 25 tahun ke atas kompom boleh guna Timewise 3D yang ini😉
.
.
CikWani pakai yang dry punya 🤭kepoh je kan, nak jugak bgtau kat awak. hehehh. Best ia kat berbuih banyak. sebab kalau pencuci muka berbuih sangat, ia sebabkan muka kita jadi makin kering.
.
.
setakat harini hampir 2 tahun dah pakai pencuci ini.. elok jinak je kulit nie dengan timewise 3d.🤣. lain orang, lain keperluan kulit mereka tau..
.
.
FREE GIFT
FREE SAMPLE
FREE POSTAGE
FREE CONSULTATION
.
.
💝CikWani
013-4911908
Belajar untuk cantikkan kulit sendiri dan awak juga 😍
.
.
#foundation#concealer #timewisefoundation#setmekap #mekapmurah #mekap #mekapnikah #mekapmurahmalaysia #mekaptunang #mekapartis #mekapcantik #mekapdinner #mekapbajet #mekapmalaysia #mekappengantin#cleanser#mekapsanding #mekapartismalaysia #mekapviral #sayajualmekap #mekapsimple #mekapevent #mekapborongmurah #mekapraya #mekapnatural #mekapartisselayang #mekapmarykay #marykaykl#marykaysubang#concealermarykay
  • CikWani sendiri memang guna CLEANSER TIMEWISE 3D yang pink nie...
    .
    .
    ada 2 jenis,1 untuk dry to normal dan 1 lagi untuk oily combination.. jadi jangan risau selagi umo 25 tahun ke atas kompom boleh guna Timewise 3D yang ini😉
    .
    .
    CikWani pakai yang dry punya 🤭kepoh je kan, nak jugak bgtau kat awak. hehehh. Best ia kat berbuih banyak. sebab kalau pencuci muka berbuih sangat, ia sebabkan muka kita jadi makin kering.
    .
    .
    setakat harini hampir 2 tahun dah pakai pencuci ini.. elok jinak je kulit nie dengan timewise 3d.🤣. lain orang, lain keperluan kulit mereka tau..
    .
    .
    FREE GIFT
    FREE SAMPLE
    FREE POSTAGE
    FREE CONSULTATION
    .
    .
    💝CikWani
    013-4911908
    Belajar untuk cantikkan kulit sendiri dan awak juga 😍
    .
    .
    #foundation #concealer #timewisefoundation #setmekap #mekapmurah #mekap #mekapnikah #mekapmurahmalaysia #mekaptunang #mekapartis #mekapcantik #mekapdinner #mekapbajet #mekapmalaysia #mekappengantin#cleanser#mekapsanding #mekapartismalaysia #mekapviral #sayajualmekap #mekapsimple #mekapevent #mekapborongmurah #mekapraya #mekapnatural #mekapartisselayang #mekapmarykay #marykaykl#marykaysubang#concealermarykay

  •  0  0  11 hours ago
  • On a bad day, there's always a lipsticks. So, put it on your lips and walk like a queen. 😉👸
.
Which one is your favorite colour? 😉
.
VELVET LIPSTICK SUGARBELLE RM49 sahaja gais! 
.
Klik link di bio untuk Order!
.
#jomdrop #jomdroparmy #sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbellelovers #sugarbelleproduct #sugarbellelipstick #lipstick #lipstickaddict #lipstick💄 #lipsticklover #lipsticks #lipstickmatte #lipstickmurah #lipstickcollection #lipsticklove #lipsticklovers #lipstickmalaysia #lipstickobsession #lipstickhalal #lipstickmattemurah #lipstickcantik #mekap #mekapmurah #mekapcantik #mekapviral #setmekap #wudukfriendly #wudhukfriendly #wudhukfriendlycosmetics
  • On a bad day, there's always a lipsticks. So, put it on your lips and walk like a queen. 😉👸
    .
    Which one is your favorite colour? 😉
    .
    VELVET LIPSTICK SUGARBELLE RM49 sahaja gais!
    .
    Klik link di bio untuk Order!
    .
    #jomdrop #jomdroparmy #sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbellelovers #sugarbelleproduct #sugarbellelipstick #lipstick #lipstickaddict #lipstick💄 #lipsticklover #lipsticks #lipstickmatte #lipstickmurah #lipstickcollection #lipsticklove #lipsticklovers #lipstickmalaysia #lipstickobsession #lipstickhalal #lipstickmattemurah #lipstickcantik #mekap #mekapmurah #mekapcantik #mekapviral #setmekap #wudukfriendly #wudhukfriendly #wudhukfriendlycosmetics

  •  1  0  20 hours ago
  • ♨️Mary Kay Mineral Cheek Color 😍
.
MK Mineral Cheek ni 'SIHAT dan SELAMAT' untuk semua jenis kulit kerana diperbuat daripada bahan mineral & semulajadi..
.
Nak tahu apa lagi yang BESTTT?? 🌷Tampak NATURAL dengan sapuan nipis
🌷Tampak BERANI dengan sapuan terang
🌷Sesuai dengan SEMUA TONA kulit
🌷Menghasilkan effect 'GLOWING'
🌷Warna TAHAN sepanjang hari
.
Mary Kay pun ada HIGHLIGHT dan COUTOUR! 😘 Boleh #sweepleft untuk tengok! 💕💕

Tak tahu mana yang sesuai? Meh risik Aqilah di link bio 😘

FREE CONSULTATION ! 
FREE POSTAGES !
Love, 
AQILAH 0148405285
Beauty Consultant Mary Kay.

#marykaytaiping #marykaykulim #marykayperak #marykay #marykaykedah #marykaykamunting #marykaypadangserai #marykaysungaipetani #marykaymalaysia #rayahaji #raya2020 #mekap #mekapmurah #marykaymysg #kulitbreakout #kulitcantik #kulitbersih  #kulitkusam #marykayaqilah  #marykaybotanicaleffect 
#marykaymineralcheekcolor #mineralcheekcolor #marykayblusher #marykaybrushmakeup #MarykayMalaysia #mekapcantik
  • ♨️Mary Kay Mineral Cheek Color 😍
    .
    MK Mineral Cheek ni 'SIHAT dan SELAMAT' untuk semua jenis kulit kerana diperbuat daripada bahan mineral & semulajadi..
    .
    Nak tahu apa lagi yang BESTTT?? 🌷Tampak NATURAL dengan sapuan nipis
    🌷Tampak BERANI dengan sapuan terang
    🌷Sesuai dengan SEMUA TONA kulit
    🌷Menghasilkan effect 'GLOWING'
    🌷Warna TAHAN sepanjang hari
    .
    Mary Kay pun ada HIGHLIGHT dan COUTOUR! 😘 Boleh #sweepleft untuk tengok! 💕💕

    Tak tahu mana yang sesuai? Meh risik Aqilah di link bio 😘

    FREE CONSULTATION !
    FREE POSTAGES !
    Love,
    AQILAH 0148405285
    Beauty Consultant Mary Kay.

    #marykaytaiping #marykaykulim #marykayperak #marykay #marykaykedah #marykaykamunting #marykaypadangserai #marykaysungaipetani #marykaymalaysia #rayahaji #raya2020 #mekap #mekapmurah #marykaymysg #kulitbreakout #kulitcantik #kulitbersih #kulitkusam #marykayaqilah #marykaybotanicaleffect
    #marykaymineralcheekcolor #mineralcheekcolor #marykayblusher #marykaybrushmakeup #MarykayMalaysia #mekapcantik

  •  1  0  21 hours ago
  • Pakai Unico makin glowing, kulit jadi lembut, minyak kat wajah oun dah makin berkurangan. Awwww!
  • Pakai Unico makin glowing, kulit jadi lembut, minyak kat wajah oun dah makin berkurangan. Awwww!

  •  1  1  21 hours ago
  • Untuk daily memang sis ni pakai Unico then topup blusher je. Tak pakai foundation dah. Best katanya dpt kenal Unico sebab jimattt sangat!
  • Untuk daily memang sis ni pakai Unico then topup blusher je. Tak pakai foundation dah. Best katanya dpt kenal Unico sebab jimattt sangat!

  •  3  1  21 hours ago
  • Unico Primer is a perfect primer babeh! Tak cuba tak tahu tauuuu!
  • Unico Primer is a perfect primer babeh! Tak cuba tak tahu tauuuu!

  •  0  1  21 hours ago
  • FILTER FOUNDATION SUGARBELLE ✨ FOUNDATION TERBAIK MALAYSIA! 😄
.
Terdapat dalam 2 pilihan tona warna :
1) Light Me Up (Light)
2) Make Me Glow (Medium)
.
RM35 SAHAJA!
.
Teksturnya yang Moist, Ringan dan memberi efek glowing serta dewy finish menjadikannya pilihan terbaik untuk wanita Asia! 😁
.
Foundation Sugarbelle ini juga mempunyai SPF 30, mudah untuk diaplikasi pada wajah, water-proof, tahan lebih lama, dan ia full coverage tapi tetap nampak natural tanpa perlu pakai berlapis²! 😉
.
Tidak hairanlah produk ini telah memenangi award by Marie Claire sebagai Malaysia's The Best Foundation 2019! 😍
.
Uolls teruja tak untuk try yang new improved formulation version 2020 ni? 😁
.
RM35 SAHAJA! 😍 Klik link di bio! 😙
.
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbellelovers #jomdrop #jomdroparmy #compactpowder #compactpowdermurah #compactpowderhalal #compactpowdersugarbelle #compactpowderviral #wudukfriendly #wudhukfriendly #wudukfriendlymakeup #wudhukfriendlycosmetics #wudhukfriendlymakeup #wudhukfriendlyproduct #makeup #mekap #mekapmurah #mekapcantik #mekapnatural #mekapsimple #mekapviral #barangmekap #mekaplover #sayajualmekap #onlineshop #onlineigshop #saleraya #rayasale
  • FILTER FOUNDATION SUGARBELLE ✨ FOUNDATION TERBAIK MALAYSIA! 😄
    .
    Terdapat dalam 2 pilihan tona warna :
    1) Light Me Up (Light)
    2) Make Me Glow (Medium)
    .
    RM35 SAHAJA!
    .
    Teksturnya yang Moist, Ringan dan memberi efek glowing serta dewy finish menjadikannya pilihan terbaik untuk wanita Asia! 😁
    .
    Foundation Sugarbelle ini juga mempunyai SPF 30, mudah untuk diaplikasi pada wajah, water-proof, tahan lebih lama, dan ia full coverage tapi tetap nampak natural tanpa perlu pakai berlapis²! 😉
    .
    Tidak hairanlah produk ini telah memenangi award by Marie Claire sebagai Malaysia's The Best Foundation 2019! 😍
    .
    Uolls teruja tak untuk try yang new improved formulation version 2020 ni? 😁
    .
    RM35 SAHAJA! 😍 Klik link di bio! 😙
    .
    #sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbellelovers #jomdrop #jomdroparmy #compactpowder #compactpowdermurah #compactpowderhalal #compactpowdersugarbelle #compactpowderviral #wudukfriendly #wudhukfriendly #wudukfriendlymakeup #wudhukfriendlycosmetics #wudhukfriendlymakeup #wudhukfriendlyproduct #makeup #mekap #mekapmurah #mekapcantik #mekapnatural #mekapsimple #mekapviral #barangmekap #mekaplover #sayajualmekap #onlineshop #onlineigshop #saleraya #rayasale

  •  1  0  22 hours ago
  • FILTER FOUNDATION SUGARBELLE ✨ FOUNDATION TERBAIK MALAYSIA! 😄
.
Terdapat dalam 2 pilihan tona warna :
1) Light Me Up (Light)
2) Make Me Glow (Medium)
.
RM35 SAHAJA!
.
Teksturnya yang Moist, Ringan dan memberi efek glowing serta dewy finish menjadikannya pilihan terbaik untuk wanita Asia! 😁
.
Foundation Sugarbelle ini juga mempunyai SPF 30, mudah untuk diaplikasi pada wajah, water-proof, tahan lebih lama, dan ia full coverage tapi tetap nampak natural tanpa perlu pakai berlapis²! 😉
.
Tidak hairanlah produk ini telah memenangi award by Marie Claire sebagai Malaysia's The Best Foundation 2019! 😍
.
Antara 2 code, Light or Medium, yang mana menjadi pilihan uolls? 😁
.
RM35 SAHAJA! 😍 Klik link di bio! 😙
.
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbellelovers #jomdrop #jomdroparmy #compactpowder #compactpowdermurah #compactpowderhalal #compactpowdersugarbelle #compactpowderviral #wudukfriendly #wudhukfriendly #wudukfriendlymakeup #wudhukfriendlycosmetics #wudhukfriendlymakeup #wudhukfriendlyproduct #makeup #mekap #mekapmurah #mekapcantik #mekapnatural #mekapsimple #mekapviral #barangmekap #mekaplover #sayajualmekap #onlineshop #onlineigshop #saleraya #rayasale
  • FILTER FOUNDATION SUGARBELLE ✨ FOUNDATION TERBAIK MALAYSIA! 😄
    .
    Terdapat dalam 2 pilihan tona warna :
    1) Light Me Up (Light)
    2) Make Me Glow (Medium)
    .
    RM35 SAHAJA!
    .
    Teksturnya yang Moist, Ringan dan memberi efek glowing serta dewy finish menjadikannya pilihan terbaik untuk wanita Asia! 😁
    .
    Foundation Sugarbelle ini juga mempunyai SPF 30, mudah untuk diaplikasi pada wajah, water-proof, tahan lebih lama, dan ia full coverage tapi tetap nampak natural tanpa perlu pakai berlapis²! 😉
    .
    Tidak hairanlah produk ini telah memenangi award by Marie Claire sebagai Malaysia's The Best Foundation 2019! 😍
    .
    Antara 2 code, Light or Medium, yang mana menjadi pilihan uolls? 😁
    .
    RM35 SAHAJA! 😍 Klik link di bio! 😙
    .
    #sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbellelovers #jomdrop #jomdroparmy #compactpowder #compactpowdermurah #compactpowderhalal #compactpowdersugarbelle #compactpowderviral #wudukfriendly #wudhukfriendly #wudukfriendlymakeup #wudhukfriendlycosmetics #wudhukfriendlymakeup #wudhukfriendlyproduct #makeup #mekap #mekapmurah #mekapcantik #mekapnatural #mekapsimple #mekapviral #barangmekap #mekaplover #sayajualmekap #onlineshop #onlineigshop #saleraya #rayasale

  •  0  0  9 August, 2020
  • spesis nak cepat 🤣yang ni cikwani tepek cc cccream, honey glow finisher, loose powder, Eyeliner sikit pastu lipbalm sikit...
.
.
tapi cikwani perasan, lepas 15 minit macam tu baru nampak lebih glowing sebab ape yang kita pakai tadi dah diblendkan lebih baik..
.
.
#foundation#concealer #timewisefoundation#setmekap #mekapmurah #mekap #mekapnikah #mekapmurahmalaysia #mekaptunang #mekapartis #mekapcantik #mekapdinner #mekapbajet #mekapmalaysia #mekappengantin #mekapsanding #mekapartismalaysia #mekapviral #sayajualmekap #mekapsimple #mekapevent #mekapborongmurah #mekapraya #mekapnatural #mekapartisselayang #mekapmarykay #marykaykl#marykaysubang#concealermarykay#honeyglowfinisher#
  • spesis nak cepat 🤣yang ni cikwani tepek cc cccream, honey glow finisher, loose powder, Eyeliner sikit pastu lipbalm sikit...
    .
    .
    tapi cikwani perasan, lepas 15 minit macam tu baru nampak lebih glowing sebab ape yang kita pakai tadi dah diblendkan lebih baik..
    .
    .
    #foundation #concealer #timewisefoundation #setmekap #mekapmurah #mekap #mekapnikah #mekapmurahmalaysia #mekaptunang #mekapartis #mekapcantik #mekapdinner #mekapbajet #mekapmalaysia #mekappengantin #mekapsanding #mekapartismalaysia #mekapviral #sayajualmekap #mekapsimple #mekapevent #mekapborongmurah #mekapraya #mekapnatural #mekapartisselayang #mekapmarykay #marykaykl#marykaysubang#concealermarykay#honeyglowfinisher#

  •  3  0  9 August, 2020
  • Ingatkan nak hush hush lagi tapi, some of you guessed it right! Deep Hydrating Rose Gel Moisturizer will be launched seminggu saja lagi. 🌹
⁣
Kalau Rose Youth Serum pun dah love, bayangkanlah bila dia bertemu dengan moisturiser. It is packed with ultra-hydrating ingredients to keep skin soft & supple all day long. And it help brightens the complexion and minimize your pores too. 🌹
⁣
Slide sebelah untuk tengok proses pembikinan dan tekstur moisturizer yang best tu! 🌹
⁣
Launching officially on 14 August 2020, we are taking RM10 off just for you beautiful early birds. 🌹
⁣
Excited tak nak tengok rupanya? Tungguuuuuuuuuuu... 🌹 

#ferrarossabeauty #hellorosyskin #comingsoon
.
Btw, stay safe everyone! 😄
@ferrarossabeauty
.
www.wasap.my/601112818716 or just click link kat bio didie😘
.
#ferrarossa #porefectfr #ferrarossaseremban #girlboss #rebirthcollection #frgirlboss #fairytalecollection #ferrarosskualalumpur #ferrarossakeramat #ferrarossakl #ferrarossaklcc #ferrarossaeyeshadow #ferrarossasendayan #makeupmelter #ferrarossautara #ferrarossabeauty #comboperfectmatch #cleansingoil #comboferrarossa  #warehousealesmalaysia #frtoner #peachyskinfr
#eyeshadowferrarossa 
#eyeshadowferrrossaoldedition
#mekapcantik
#ferrarossamakeupmelter #adelleasofea
  • Ingatkan nak hush hush lagi tapi, some of you guessed it right! Deep Hydrating Rose Gel Moisturizer will be launched seminggu saja lagi. 🌹

    Kalau Rose Youth Serum pun dah love, bayangkanlah bila dia bertemu dengan moisturiser. It is packed with ultra-hydrating ingredients to keep skin soft & supple all day long. And it help brightens the complexion and minimize your pores too. 🌹

    Slide sebelah untuk tengok proses pembikinan dan tekstur moisturizer yang best tu! 🌹

    Launching officially on 14 August 2020, we are taking RM10 off just for you beautiful early birds. 🌹

    Excited tak nak tengok rupanya? Tungguuuuuuuuuuu... 🌹

    #ferrarossabeauty #hellorosyskin #comingsoon
    .
    Btw, stay safe everyone! 😄
    @ferrarossabeauty
    .
    www.wasap.my/601112818716 or just click link kat bio didie😘
    .
    #ferrarossa #porefectfr #ferrarossaseremban #girlboss #rebirthcollection #frgirlboss #fairytalecollection #ferrarosskualalumpur #ferrarossakeramat #ferrarossakl #ferrarossaklcc #ferrarossaeyeshadow #ferrarossasendayan #makeupmelter #ferrarossautara #ferrarossabeauty #comboperfectmatch #cleansingoil #comboferrarossa #warehousealesmalaysia #frtoner #peachyskinfr
    #eyeshadowferrarossa
    #eyeshadowferrrossaoldedition
    #mekapcantik
    #ferrarossamakeupmelter #adelleasofea

  •  3  0  8 August, 2020

Top #mekapcantik Posts