#meeraclefoundation Instagram Photos & Videos

meeraclefoundation - 6.7k posts

Hashtag Popularity

1.5
average comments
54.8
average likes

Latest #meeraclefoundation Posts

  • Kulit yg sihat bermula dengan kulit yg dijaga dan kelihatan segar je sentiasa. Bila kulit segar, takde la nampak kusam. Dan untuk dapatkan kulit yg segar dan sihat, uols kena la guna MEERACLE Facial Cleanser ni! πŸ˜› Cleanser yg lembut untuk kulit dan dapat membersihkan kulit daripada minyak dan kotoran tanpa mengeringkan kulit.
β€”
Dapatkan Facial Cleanser ni harga cuma RM49 (NP: RM59) πŸ₯³βœ¨
.
.
.
#MEERACLE
#meeracleface 
#meeracleskincare 
#meeraclepuncakalam #meeraclejb #meeraclepalam #meeraclejohorbahru #MEERACLEUnderTheSea #meeraclecleanser #meeracleserum #meeraclefoundation #meeraclecleansingmilk #meeracletoner #meeraclemoisturizer #meeraclescrub #meeraclemakeupbag #meeraclesetiaalam #meeraclemeru #meeraclealamimpian #meeracleklang #meeracleshahalam #meeraclekualaselangor #meeraclealambudiman #meeraclesaujanautama
  • Kulit yg sihat bermula dengan kulit yg dijaga dan kelihatan segar je sentiasa. Bila kulit segar, takde la nampak kusam. Dan untuk dapatkan kulit yg segar dan sihat, uols kena la guna MEERACLE Facial Cleanser ni! πŸ˜› Cleanser yg lembut untuk kulit dan dapat membersihkan kulit daripada minyak dan kotoran tanpa mengeringkan kulit.
    β€”
    Dapatkan Facial Cleanser ni harga cuma RM49 (NP: RM59) πŸ₯³βœ¨
    .
    .
    .
    #MEERACLE
    #meeracleface
    #meeracleskincare
    #meeraclepuncakalam #meeraclejb #meeraclepalam #meeraclejohorbahru #MEERACLEUnderTheSea #meeraclecleanser #meeracleserum #meeraclefoundation #meeraclecleansingmilk #meeracletoner #meeraclemoisturizer #meeraclescrub #meeraclemakeupbag #meeraclesetiaalam #meeraclemeru #meeraclealamimpian #meeracleklang #meeracleshahalam #meeraclekualaselangor #meeraclealambudiman #meeraclesaujanautama

  •  0  0  34 minutes ago
  • Selesai penghantaran.. , meeracle ke tangan Customer.. πŸ₯°

Cari Meeracle di Miri
Temui kami di nombor, boleh klikπŸ‘‡πŸ‘‡

πŸ“²πŸ“²πŸ“² 010-3920766 Sis Nurul
Tekan link di bawah πŸ‘‡
wasap.my/60103920766/meeraclemiri
Mini Stokis Meeracle Miri

Atau
πŸ“²πŸ“²πŸ“² 0109870026 Sis Aniey
Tekan link di bawah πŸ‘‡
wasap.my/60109870026/meeraclemiri
Tudan, Senadin, Permy, Vista Perdana, Lutong, Pujut, Piasau, Krokop

Atau
πŸ“²πŸ“²πŸ“² 0178531896 Sis Nurliza
Tekan link di bawah πŸ‘‡
wasap.my/60178531896/meeraclemiri
Bandar Miri, Pasar,Luak, Taman Tunku, Lopeng, Riam, Miri Airport, Yulan Plaza

Atau
πŸ“²πŸ“²πŸ“² 0132975744 Sis Caren 
Tekan link di bawah πŸ‘‡
wasap.my/60132975744/meeraclemiri
Taman Tunku, Lopeng, Riam,Lusut, Lambir, Miri Airport

Atau
πŸ“²πŸ“²πŸ“² 0165594034 Sis Faziella
Tekan link di bawah πŸ‘‡
wasap.my/60165594034/meeraclemiri 
Kuala Baram, Belait, Sungai Tujuh, Tudan

Atau
πŸ“²πŸ“²πŸ“² 01125364012 Sis Mas
Tekan link di bawah πŸ‘‡
wasap.my/601125364012/meeraclemiri 
Bandar Miri, Pujut, Riam, Lopeng, Taman Tunku, Hilltop

#MeeracleMiri

#Readystokmeeracle 
#posseluruhMalaysia #ministokismeeracle
#agentMeeracleMiri
#meeraclepromosi #meeraclefoundation #meeraclecleansingmilk #meeracleserum #meeraclecleanser #meeracleskincare #meeraclesponge #meeracletoner #meeraclemoisturizer #dropshipdiperlukan #meeracleunderthesea #meeraclescrub #posbybusseluruhsarawak

#meeracle

Boleh follow Meeracle Miri🌷
Page : Meeracle Miri
IG : @meeraclemiri_sarawak
  • Selesai penghantaran.. , meeracle ke tangan Customer.. πŸ₯°

    Cari Meeracle di Miri
    Temui kami di nombor, boleh klikπŸ‘‡πŸ‘‡

    πŸ“²πŸ“²πŸ“² 010-3920766 Sis Nurul
    Tekan link di bawah πŸ‘‡
    wasap.my/60103920766/meeraclemiri
    Mini Stokis Meeracle Miri

    Atau
    πŸ“²πŸ“²πŸ“² 0109870026 Sis Aniey
    Tekan link di bawah πŸ‘‡
    wasap.my/60109870026/meeraclemiri
    Tudan, Senadin, Permy, Vista Perdana, Lutong, Pujut, Piasau, Krokop

    Atau
    πŸ“²πŸ“²πŸ“² 0178531896 Sis Nurliza
    Tekan link di bawah πŸ‘‡
    wasap.my/60178531896/meeraclemiri
    Bandar Miri, Pasar,Luak, Taman Tunku, Lopeng, Riam, Miri Airport, Yulan Plaza

    Atau
    πŸ“²πŸ“²πŸ“² 0132975744 Sis Caren
    Tekan link di bawah πŸ‘‡
    wasap.my/60132975744/meeraclemiri
    Taman Tunku, Lopeng, Riam,Lusut, Lambir, Miri Airport

    Atau
    πŸ“²πŸ“²πŸ“² 0165594034 Sis Faziella
    Tekan link di bawah πŸ‘‡
    wasap.my/60165594034/meeraclemiri
    Kuala Baram, Belait, Sungai Tujuh, Tudan

    Atau
    πŸ“²πŸ“²πŸ“² 01125364012 Sis Mas
    Tekan link di bawah πŸ‘‡
    wasap.my/601125364012/meeraclemiri
    Bandar Miri, Pujut, Riam, Lopeng, Taman Tunku, Hilltop

    #MeeracleMiri

    #Readystokmeeracle
    #posseluruhMalaysia #ministokismeeracle
    #agentMeeracleMiri
    #meeraclepromosi #meeraclefoundation #meeraclecleansingmilk #meeracleserum #meeraclecleanser #meeracleskincare #meeraclesponge #meeracletoner #meeraclemoisturizer #dropshipdiperlukan #meeracleunderthesea #meeraclescrub #posbybusseluruhsarawak

    #meeracle

    Boleh follow Meeracle Miri🌷
    Page : Meeracle Miri
    IG : @meeraclemiri_sarawak

  •  1  0  6 hours ago
  • Apa yg uols perlu buat untuk pakai Facial Serum ni ialah, lagi bagus kalau uols just pump dua kali dekat tapak tangan (pastikan tangan uols bersih okay?), gosok dulu dekat tapak tangan, lepas tu baru sapu dekat muka. Kenapa mcm tu? πŸ€”
β€”
Haa sebab kegangatan yg ada pada tapak tangan kita tu, dia akan aktifkan bahan2 aktif yg ada dalam Facial Serum ni. Baru la serum tu akan lebih berkesan untuk kulit uols! πŸ₯°πŸ‘
.
.

KENAPA ANDA PERLU MEMILIH MEERACLE GEMSTONE SERUM??
1 βœ…Menghalang pembentukan jerawat dan mengecutkan jerawat.
2βœ…Tiada bahan terlarang (merkuri) tidak menggelupas.
3βœ…Menggunakan bahan-bahan semula jadi.
4βœ…Kadar keberkesanan seawal 24 jam selepas pemakaian
5βœ…Serum wajah pertama di dunia yang diperbuat daripada Gemstone (Dimond,Ruby,Pearl)
6βœ…Mencerahkan dan memutihkan wajah dengan pantas.
7βœ…Tona kulit sekata,tidak berminyak.
8βœ…Tekstur yang sangat lembut dan cepat kering.
9βœ…Kulit lebih anjal dan bermaya,mengecutkan liang pori.
10βœ…Menyelesaikan masalah jeragat,membentuk muka kepada bentuk .
.
.
.
KLIK LINK DI BIO @meeraclebydya
.
.
#meeracle
#meeraclebydya
#meeracleselangor
#meeracleoriginal
#meeraclemalaysia
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove
#muamalaysia
#meeraclefeedback
#meeracletestimoni#meeracleserum#meeraclefoundation#meeracleleadingtheway#meeraclekedah#meeracleperlis#meeraclebangi#meeraclekajang#meeracleserdang
  • Apa yg uols perlu buat untuk pakai Facial Serum ni ialah, lagi bagus kalau uols just pump dua kali dekat tapak tangan (pastikan tangan uols bersih okay?), gosok dulu dekat tapak tangan, lepas tu baru sapu dekat muka. Kenapa mcm tu? πŸ€”
    β€”
    Haa sebab kegangatan yg ada pada tapak tangan kita tu, dia akan aktifkan bahan2 aktif yg ada dalam Facial Serum ni. Baru la serum tu akan lebih berkesan untuk kulit uols! πŸ₯°πŸ‘
    .
    .

    KENAPA ANDA PERLU MEMILIH MEERACLE GEMSTONE SERUM??
    1 βœ…Menghalang pembentukan jerawat dan mengecutkan jerawat.
    2βœ…Tiada bahan terlarang (merkuri) tidak menggelupas.
    3βœ…Menggunakan bahan-bahan semula jadi.
    4βœ…Kadar keberkesanan seawal 24 jam selepas pemakaian
    5βœ…Serum wajah pertama di dunia yang diperbuat daripada Gemstone (Dimond,Ruby,Pearl)
    6βœ…Mencerahkan dan memutihkan wajah dengan pantas.
    7βœ…Tona kulit sekata,tidak berminyak.
    8βœ…Tekstur yang sangat lembut dan cepat kering.
    9βœ…Kulit lebih anjal dan bermaya,mengecutkan liang pori.
    10βœ…Menyelesaikan masalah jeragat,membentuk muka kepada bentuk .
    .
    .
    .
    KLIK LINK DI BIO @meeraclebydya
    .
    .
    #meeracle
    #meeraclebydya
    #meeracleselangor
    #meeracleoriginal
    #meeraclemalaysia
    #allnewmeeracle
    #formulagemstone
    #menjadidenganmeeracle
    #meeracleempoweringyou
    #meeracleadvanceformula
    #selfloveisfirstlove
    #muamalaysia
    #meeraclefeedback
    #meeracletestimoni#meeracleserum#meeraclefoundation#meeracleleadingtheway#meeraclekedah#meeracleperlis#meeraclebangi#meeraclekajang#meeracleserdang

  •  0  0  8 hours ago
  • Set Basic Flawless (Foundation + Cleansing Milk)
.
Dua item WAJIB digandingkan bersama selepas seharian muka kita dipakaikan segala jenis Make-up.
.
Foundation : Item asas untuk make-up ! Ofkos la kita akan pakai foundation walaupun nipis sebelum kita keluar pergi kerja atau urusan seharian. Barulah nampak confident 😁. Ada tiga tone colour foundation. Light, Medium, Dark.
.
Fungsi Cleansing Milk : Bertindak seperti make-up remover yang menanggalkan sisa Make-up yang waterproof dengan sekali sapuan & kotoran spt debu dan asap disamping memberikan kelembapan dekat kulit muka. Cleansing Milk ni tak berminyak, tak melekit tau macam sesetengah makeup remover yang lain.
.
Kalau ada yang nak selit order sebelum raya ni boleh terus tekan link WhatsApp di bio @elidawin.meeracle
.
.
COD / POSTAGE SETIAP HARI
.
#meeracle #meeraclekuantan #meeraclecodkuantan #meeracleunderthesea #stayathome #dudukdirumah #masakapatakjadi #pkp #wowMeeracle #themedallioncwz #meeracleserum #meeraclecleanser #meeraclefoundation #meeraclekemaman #meeraclekualalumpur  #meeraclebachok 
#meeracleseremban #meeracleinderamahkota #meeraclejabor #meeraclepekan
  • Set Basic Flawless (Foundation + Cleansing Milk)
    .
    Dua item WAJIB digandingkan bersama selepas seharian muka kita dipakaikan segala jenis Make-up.
    .
    Foundation : Item asas untuk make-up ! Ofkos la kita akan pakai foundation walaupun nipis sebelum kita keluar pergi kerja atau urusan seharian. Barulah nampak confident 😁. Ada tiga tone colour foundation. Light, Medium, Dark.
    .
    Fungsi Cleansing Milk : Bertindak seperti make-up remover yang menanggalkan sisa Make-up yang waterproof dengan sekali sapuan & kotoran spt debu dan asap disamping memberikan kelembapan dekat kulit muka. Cleansing Milk ni tak berminyak, tak melekit tau macam sesetengah makeup remover yang lain.
    .
    Kalau ada yang nak selit order sebelum raya ni boleh terus tekan link WhatsApp di bio @elidawin.meeracle
    .
    .
    COD / POSTAGE SETIAP HARI
    .
    #meeracle #meeraclekuantan #meeraclecodkuantan #meeracleunderthesea #stayathome #dudukdirumah #masakapatakjadi #pkp #wowMeeracle #themedallioncwz #meeracleserum #meeraclecleanser #meeraclefoundation #meeraclekemaman #meeraclekualalumpur #meeraclebachok
    #meeracleseremban #meeracleinderamahkota #meeraclejabor #meeraclepekan

  •  12  0  10 July, 2020
  • Nakkan texture kulit yg lebih baik tanpa merosakkan kulit? Haa tunjukkan lah rasa sayang uols dekat kulit tu dengan menggunakan MEERACLE Facial Serum! πŸ₯°πŸ™ŒπŸΌ Facial Serum ni memang sangat ramai yg suka tau, ramai yg dah jatuh cinta sampai tak nak guna yg lain! Kalau nak #menjadidenganMEERACLE, gunalah MEERACLE Facial Serum ni sekarang! πŸ˜›β€οΈ
.
.
Whatsapp πŸ“²
01112951506 @ link di bio
.
#MEERACLE
#menjadidenganMEERACLE
#MEERACLEleadingtheway
  • Nakkan texture kulit yg lebih baik tanpa merosakkan kulit? Haa tunjukkan lah rasa sayang uols dekat kulit tu dengan menggunakan MEERACLE Facial Serum! πŸ₯°πŸ™ŒπŸΌ Facial Serum ni memang sangat ramai yg suka tau, ramai yg dah jatuh cinta sampai tak nak guna yg lain! Kalau nak #menjadidenganMEERACLE, gunalah MEERACLE Facial Serum ni sekarang! πŸ˜›β€οΈ
    .
    .
    Whatsapp πŸ“²
    01112951506 @ link di bio
    .
    #MEERACLE
    #menjadidenganMEERACLE
    #MEERACLEleadingtheway

  •  4  1  10 July, 2020
  • Kadang2 mesti pernah dalam hati tu mcm β€œhaih malas nya nak cuci makeup, leceh!!” Betul tak? Tapi nak tak nak, kena la jugak cuci kan. Masa cuci pulak bukan lagi bersih tapi mcm lagi kotor, lagi2 dekat bahagian mata. Yela susah nak tanggalkan eyeliner atau mascara yg waterproof tu sampai hitam lah bawah mata tu dibuatnya. Bila tonyoh banyak kali untuk hilangkan, dah sakit dan pedih πŸ˜­πŸ‘ŽπŸΌ
β€”
Dengan Luxury Cleansing Milk, uols dah tak perlu risau! Mesti senang je nak tanggalkan makeup, tak perlu nak tonyoh2 sampai pedih kulit. Dah la tak melekit dan tak berminyak! Siap lepas dah remove makeup tu, buat kulit uols jadi lembut lagi tau! 😍😍
.
.
Whatsapp πŸ“²
01112951506 @ link di bio
.
#MEERACLE
#menjadidenganMEERACLE
#MEERACLEleadingtheway
  • Kadang2 mesti pernah dalam hati tu mcm β€œhaih malas nya nak cuci makeup, leceh!!” Betul tak? Tapi nak tak nak, kena la jugak cuci kan. Masa cuci pulak bukan lagi bersih tapi mcm lagi kotor, lagi2 dekat bahagian mata. Yela susah nak tanggalkan eyeliner atau mascara yg waterproof tu sampai hitam lah bawah mata tu dibuatnya. Bila tonyoh banyak kali untuk hilangkan, dah sakit dan pedih πŸ˜­πŸ‘ŽπŸΌ
    β€”
    Dengan Luxury Cleansing Milk, uols dah tak perlu risau! Mesti senang je nak tanggalkan makeup, tak perlu nak tonyoh2 sampai pedih kulit. Dah la tak melekit dan tak berminyak! Siap lepas dah remove makeup tu, buat kulit uols jadi lembut lagi tau! 😍😍
    .
    .
    Whatsapp πŸ“²
    01112951506 @ link di bio
    .
    #MEERACLE
    #menjadidenganMEERACLE
    #MEERACLEleadingtheway

  •  4  1  10 July, 2020
  • Memandangkan sekarang ni kalau pergi memana mesti kena pakai face mask, dan uols tak nak keluar dengan bare face, mesti la uols kena dapatkan foundation yg light weight betul tak? 😁 Takde la rasa lemas pakai foundation tebal2 tapi kena pakai mask, mesti rimas! Tapi dengan Amethyst Lustre Gemstone Foundation ni, texture dia sangat ringan dan buat uols rasa mcm tak pakai foundation. Baru la takde rasa rimas kat muka tu, and bila nak selfie pun nampak cantik je πŸ˜βœ¨πŸ‘πŸΌ
.
.
Whatsapp πŸ“²
01112951506 @ link di bio
.
#MEERACLE
#menjadidenganMEERACLE
#MEERACLEleadingtheway
  • Memandangkan sekarang ni kalau pergi memana mesti kena pakai face mask, dan uols tak nak keluar dengan bare face, mesti la uols kena dapatkan foundation yg light weight betul tak? 😁 Takde la rasa lemas pakai foundation tebal2 tapi kena pakai mask, mesti rimas! Tapi dengan Amethyst Lustre Gemstone Foundation ni, texture dia sangat ringan dan buat uols rasa mcm tak pakai foundation. Baru la takde rasa rimas kat muka tu, and bila nak selfie pun nampak cantik je πŸ˜βœ¨πŸ‘πŸΌ
    .
    .
    Whatsapp πŸ“²
    01112951506 @ link di bio
    .
    #MEERACLE
    #menjadidenganMEERACLE
    #MEERACLEleadingtheway

  •  3  1  10 July, 2020
  • Selamat pagi! ☺️ Perkara wajib yg uols patut buat selepas bangun tidur ialah bersihkan wajah dengan MEERACLE Facial Cleanser untuk menghilangkan minyak dan kotoran yg melekat pada kulit. Sbb waktu kita tidur lah, akan terjadi nya minyak di muka sbb sedar tak sedar, kita akan berpeluh semasa tidur. Bila kotoran dah dibersihkan, baru lah dapat rasa kesegaran pada kulit uols sepanjang hari! ✨
.
.
#meeracle 
#meeraclepuncakalam 
#meeraclejb #meeraclepalam #meeraclejohorbahru #MEERACLEUnderTheSea #meeraclecleanser #meeracleserum #meeraclefoundation #meeraclecleansingmilk #meeracletoner #meeraclemoisturizer #meeraclescrub #meeracleejaderoller #MeeraeQuiltedVanityBag #meeraclemakeupbag #meeraclesetiaalam #meeraclemeru #meeraclesaujanautama 
#meeraclealambudiman #meeraclealamimpian #meeracleklang #meeracleshahalam #meeraclekualaselangor
  • Selamat pagi! ☺️ Perkara wajib yg uols patut buat selepas bangun tidur ialah bersihkan wajah dengan MEERACLE Facial Cleanser untuk menghilangkan minyak dan kotoran yg melekat pada kulit. Sbb waktu kita tidur lah, akan terjadi nya minyak di muka sbb sedar tak sedar, kita akan berpeluh semasa tidur. Bila kotoran dah dibersihkan, baru lah dapat rasa kesegaran pada kulit uols sepanjang hari! ✨
    .
    .
    #meeracle
    #meeraclepuncakalam
    #meeraclejb #meeraclepalam #meeraclejohorbahru #MEERACLEUnderTheSea #meeraclecleanser #meeracleserum #meeraclefoundation #meeraclecleansingmilk #meeracletoner #meeraclemoisturizer #meeraclescrub #meeracleejaderoller #MeeraeQuiltedVanityBag #meeraclemakeupbag #meeraclesetiaalam #meeraclemeru #meeraclesaujanautama
    #meeraclealambudiman #meeraclealamimpian #meeracleklang #meeracleshahalam #meeraclekualaselangor

  •  0  0  10 July, 2020
  • #ThePowerOfSedekah arini pepagi jumaat su baru terniat nak sedekah kat Madrasah Darul Anuar warisan tok guru arwah nik aziz. belum sedekah pun.. tak sampai beberapa minit kwn kol tanya berapa rege utk #meeraclefoundation. pagi ni jgk payment masuk. Alhamdulillah.. bukan niat nak menunjuk kebaikkan tapi utk kongsi #thepowerofsedekah. walau cuma nilai rm1 yg kita infak kan ke jalan Allah. inshaAllah itu lah nanti saham kita kat akhirat. kat dunia pun Allah dah tunjuk, sygnya Allah kat kita kan! hehe.. moga diberkati. πŸ’

p/s : apa yang awak bagi, Allah balas berkali ganda..jgn takut miskin dgn bersedekah..😘

#Assalamualaikum
#SalamJumaatPenuhBarakah
#perbanyakkanselawat
#bacakhafi
#alhamdulillahforeverything❀️
  • #ThePowerOfSedekah arini pepagi jumaat su baru terniat nak sedekah kat Madrasah Darul Anuar warisan tok guru arwah nik aziz. belum sedekah pun.. tak sampai beberapa minit kwn kol tanya berapa rege utk #meeraclefoundation. pagi ni jgk payment masuk. Alhamdulillah.. bukan niat nak menunjuk kebaikkan tapi utk kongsi #thepowerofsedekah. walau cuma nilai rm1 yg kita infak kan ke jalan Allah. inshaAllah itu lah nanti saham kita kat akhirat. kat dunia pun Allah dah tunjuk, sygnya Allah kat kita kan! hehe.. moga diberkati. πŸ’

    p/s : apa yang awak bagi, Allah balas berkali ganda..jgn takut miskin dgn bersedekah..😘

    #Assalamualaikum
    #SalamJumaatPenuhBarakah
    #perbanyakkanselawat
    #bacakhafi
    #alhamdulillahforeverything❀️

  •  3  0  10 July, 2020
  • Uols nak dapatkan kulit yg lebih segar tak? Mesti lah nak, kan? Ha dengan MEERACLE Under the Sea, tak mustahil untuk uols dapatkan kulit impian uols! Macam mana cara nak dapatkan kulit yg lebih segar dan sihat tu?
β€”
#1 Exfoliate: bila kulit uols nampak kusam, selalunya sebab dekat permukaan kulit uols dah terkumpulnya sel kulit mati, minyak, habuk dan juga sisa makeup. Jadi uols kena keluarkan semua kotoran tu daripada kulit dengan Under the Sea Scrub ✨
β€”
#2 Refresh: kembalikan semula kelembapan yg dah hilang daripada mencuci muka dengan air paip. So uols perlu dapatkan semula kelembapan tu dengan menggunakan Under the Sea Toner πŸ’§
β€”
#3 Moisturize: bila kulit kita kering, kulit akan senang mengelupas, atau rasa pedih. Tapi walaupun kulit uols berminyak, uols still kena berikan kelembapan pada kulit dengan menggunakan Under the Sea Moisturizer. Baru lah kulit akan jadi lebih sihat, dan bila nak pakai makeup pun, finishing makeup akan nampak elok dan terletak πŸ‘πŸΌ
.
.
KLIK LINK DI BIO @meeraclebydya
.
.
#meeracle
#meeraclebydya
#meeracleselangor
#meeracleoriginal
#meeraclemalaysia
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove
#muamalaysia
#meeraclefeedback
#meeracletestimoni#meeracleserum#meeraclefoundation#meeracleleadingtheway#meeraclekedah#meeracleperlis#meeraclebangi#meeraclekajang#meeracleserdang
  • Uols nak dapatkan kulit yg lebih segar tak? Mesti lah nak, kan? Ha dengan MEERACLE Under the Sea, tak mustahil untuk uols dapatkan kulit impian uols! Macam mana cara nak dapatkan kulit yg lebih segar dan sihat tu?
    β€”
    #1 Exfoliate: bila kulit uols nampak kusam, selalunya sebab dekat permukaan kulit uols dah terkumpulnya sel kulit mati, minyak, habuk dan juga sisa makeup. Jadi uols kena keluarkan semua kotoran tu daripada kulit dengan Under the Sea Scrub ✨
    β€”
    #2 Refresh: kembalikan semula kelembapan yg dah hilang daripada mencuci muka dengan air paip. So uols perlu dapatkan semula kelembapan tu dengan menggunakan Under the Sea Toner πŸ’§
    β€”
    #3 Moisturize: bila kulit kita kering, kulit akan senang mengelupas, atau rasa pedih. Tapi walaupun kulit uols berminyak, uols still kena berikan kelembapan pada kulit dengan menggunakan Under the Sea Moisturizer. Baru lah kulit akan jadi lebih sihat, dan bila nak pakai makeup pun, finishing makeup akan nampak elok dan terletak πŸ‘πŸΌ
    .
    .
    KLIK LINK DI BIO @meeraclebydya
    .
    .
    #meeracle
    #meeraclebydya
    #meeracleselangor
    #meeracleoriginal
    #meeraclemalaysia
    #allnewmeeracle
    #formulagemstone
    #menjadidenganmeeracle
    #meeracleempoweringyou
    #meeracleadvanceformula
    #selfloveisfirstlove
    #muamalaysia
    #meeraclefeedback
    #meeracletestimoni#meeracleserum#meeraclefoundation#meeracleleadingtheway#meeraclekedah#meeracleperlis#meeraclebangi#meeraclekajang#meeracleserdang

  •  2  0  9 July, 2020
  • Yang ni set paling laju je habis 🀩🀩
.
.
Dua item wajib kene ada dengan korang untuk terus cantik !.
.
Cleanser bertindak sebagai pencuci muka. Muka memang kene cuci hari-hari kan untuk bersihkan dari kotoran.
.
Serum untuk membantu memperbaiki kerosakan, kelemahan, masalah yang ada di kulit dan di dalam lapisan kulit. Serum boleh merawat dari dalam tau sebab die boleh meresap dlm lapisan kulit.
.
Whatsapp sekarang untuk order. Tekan link ni @elidawin.meeracle
.
POSTAGE DAN COD AVAILABLE YA πŸ₯°
.
#meeracle #meeraclekuantan #meeraclecodkuantan #meeracleunderthesea #stayathome #dudukdirumah #masakapatakjadi #pkp #wowMeeracle #themedallioncwz #meeracleserum #meeraclecleanser #meeraclefoundation #meeraclekemaman #meeraclekualalumpur  #meeraclebachok
  • Yang ni set paling laju je habis 🀩🀩
    .
    .
    Dua item wajib kene ada dengan korang untuk terus cantik !.
    .
    Cleanser bertindak sebagai pencuci muka. Muka memang kene cuci hari-hari kan untuk bersihkan dari kotoran.
    .
    Serum untuk membantu memperbaiki kerosakan, kelemahan, masalah yang ada di kulit dan di dalam lapisan kulit. Serum boleh merawat dari dalam tau sebab die boleh meresap dlm lapisan kulit.
    .
    Whatsapp sekarang untuk order. Tekan link ni @elidawin.meeracle
    .
    POSTAGE DAN COD AVAILABLE YA πŸ₯°
    .
    #meeracle #meeraclekuantan #meeraclecodkuantan #meeracleunderthesea #stayathome #dudukdirumah #masakapatakjadi #pkp #wowMeeracle #themedallioncwz #meeracleserum #meeraclecleanser #meeraclefoundation #meeraclekemaman #meeraclekualalumpur #meeraclebachok

  •  14  0  8 July, 2020
  • Testimoni Meeracle semakin menjadi-jadi uolllss.🌸
.
Manish bak diva gituuuπŸ₯°.. tgok feedback kakak ni setelah konsisten dengan Meeracle Facial Clceanser dan Meeracle Facial Serum je dah cantekkk gini..apatah lagi kalau pakai satu set skincare by MeeracleπŸ”₯
.
Rugi tauu tak grab..Jom grab cecepat..
.
.
#meeracle
#FightedSquad
#DianaEmpire
#MEERACLEUnderTheSea #meeraclecleanser #meeracleserum #meeraclefoundation #meeraclecleansingmilk #meeracletoner #meeraclemoisturizer #meeraclescrub #meeracleejaderoller #MeeraeQuiltedVanityBag #meeraclemakeupbag #meeraclesetiaalam #meeraclesaujanautama #meeraclemeru #meeraclealamimpian #meeracleklang #meeracleshahalam #meeraclekualaselangor #meeraclealambudiman
#meeraclepuncakalam #meeraclejb #meeraclepalam #meeraclejohorbahru
  • Testimoni Meeracle semakin menjadi-jadi uolllss.🌸
    .
    Manish bak diva gituuuπŸ₯°.. tgok feedback kakak ni setelah konsisten dengan Meeracle Facial Clceanser dan Meeracle Facial Serum je dah cantekkk gini..apatah lagi kalau pakai satu set skincare by MeeracleπŸ”₯
    .
    Rugi tauu tak grab..Jom grab cecepat..
    .
    .
    #meeracle
    #FightedSquad
    #DianaEmpire
    #MEERACLEUnderTheSea #meeraclecleanser #meeracleserum #meeraclefoundation #meeraclecleansingmilk #meeracletoner #meeraclemoisturizer #meeraclescrub #meeracleejaderoller #MeeraeQuiltedVanityBag #meeraclemakeupbag #meeraclesetiaalam #meeraclesaujanautama #meeraclemeru #meeraclealamimpian #meeracleklang #meeracleshahalam #meeraclekualaselangor #meeraclealambudiman
    #meeraclepuncakalam #meeraclejb #meeraclepalam #meeraclejohorbahru

  •  31  0  8 July, 2020
  • Say hello to our brand new baby, MEERACLE Under the Sea: Facial Toner!! πŸ₯°πŸŒŠ nak tau apa sebenarnya fungsi Facial Toner ni? Baca di bawah πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
.
Bila kita dah buang makeup dan cuci dengan cleanser, ia akan keluarkan semua kotoran dia kulit, bagus memang bagis tapi ia akan keluarkan sekali minyak yang bagus untuk kulit kita. Jadi kulit kita akan kering. Dengan adanya Facial Toner ni, ia akan mengembalikan semula kelembapan yang kulit kita perlukan. Haa best tak? Baru la kulit tak kering, dah akan jadi lembap sentiasa! At the same time, baru la kulit jadi glowing βœ¨πŸ’•

Jom Dm or whatsapp for order βœ”
www.wasap.my/60143212328

#meeracleskincarehq #meeraclecleanser #meeracleserum #meeraclefoundation #meeraclecleansingmilk #meeraclelipstick
#meeracletoner #meeraclemoisturizer #meeraclelovers #meeraclekuching 
#menjadidenganMeeracle 
#TEAMBDCTZARITH #TEAMHANA
  • Say hello to our brand new baby, MEERACLE Under the Sea: Facial Toner!! πŸ₯°πŸŒŠ nak tau apa sebenarnya fungsi Facial Toner ni? Baca di bawah πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
    .
    Bila kita dah buang makeup dan cuci dengan cleanser, ia akan keluarkan semua kotoran dia kulit, bagus memang bagis tapi ia akan keluarkan sekali minyak yang bagus untuk kulit kita. Jadi kulit kita akan kering. Dengan adanya Facial Toner ni, ia akan mengembalikan semula kelembapan yang kulit kita perlukan. Haa best tak? Baru la kulit tak kering, dah akan jadi lembap sentiasa! At the same time, baru la kulit jadi glowing βœ¨πŸ’•

    Jom Dm or whatsapp for order βœ”
    www.wasap.my/60143212328

    #meeracleskincarehq #meeraclecleanser #meeracleserum #meeraclefoundation #meeraclecleansingmilk #meeraclelipstick
    #meeracletoner #meeraclemoisturizer #meeraclelovers #meeraclekuching
    #menjadidenganMeeracle
    #TEAMBDCTZARITH #TEAMHANA

  •  3  0  8 July, 2020
  • Raya #korban dah dekat wey. Muka tak #glowing lagi ni.. Org lain dah #cantik.. Masa #rayapkp2020 semua cantik dlm #gambar 😷.. 

Ha, moh ler sama2 #cantik .. #order #meeracle cepat. Jangan lepaskan peluang mcm tu je..

Nak tengok #testimoni boleh je wassup akan direct (017-2849258) , atau jalan2 kat #wall ig atau fb akakπŸ˜‰

#meeracle
#skin2020
#scrubmeeracle
#leadingtheway2020
#2020Skin
#menjadidenganmeeracle
#glowingskin
#meeracleadvanceformula#meeracle
#skin2020
#meeraclebyzila
#leadingtheway2020
#menjadidenganmeeracle
#leadingtheway2020
#2020Skin
#leadingtheway
#meeraclefoundation
#meeracleserum
#meeracle7dayschallenge
#beautytips
#meeraclecleanser
#glowingskin
#meeracleadvanceformula
#MEERACLELeadingTheWay
#selfloveisfirstlove
#MEERACLEcares
#MEERACLEUnderTheSea
#wowMEERACLEnya
#sentiasabersyukur
  • Raya #korban dah dekat wey. Muka tak #glowing lagi ni.. Org lain dah #cantik.. Masa #rayapkp2020 semua cantik dlm #gambar 😷..

    Ha, moh ler sama2 #cantik .. #order #meeracle cepat. Jangan lepaskan peluang mcm tu je..

    Nak tengok #testimoni boleh je wassup akan direct (017-2849258) , atau jalan2 kat #wall ig atau fb akakπŸ˜‰

    #meeracle
    #skin2020
    #scrubmeeracle
    #leadingtheway2020
    #2020Skin
    #menjadidenganmeeracle
    #glowingskin
    #meeracleadvanceformula#meeracle
    #skin2020
    #meeraclebyzila
    #leadingtheway2020
    #menjadidenganmeeracle
    #leadingtheway2020
    #2020Skin
    #leadingtheway
    #meeraclefoundation
    #meeracleserum
    #meeracle7dayschallenge
    #beautytips
    #meeraclecleanser
    #glowingskin
    #meeracleadvanceformula
    #MEERACLELeadingTheWay
    #selfloveisfirstlove
    #MEERACLEcares
    #MEERACLEUnderTheSea
    #wowMEERACLEnya
    #sentiasabersyukur

  •  9  0  7 July, 2020
  • [JERAWAT, JERAGAT PENUH.. MUKA SUNBURN!! KELUAR RUMAH ASYIK NAK MAKEUP TEBAL] 

"Sakit hati rasa nak tumbuk je cermin tu tiap kali belek muka, nampak jerawat sana sini.. huwaa!!" 

"Adik aku pulak yang elok je muka... geram betol aku tengok muka dia." 

"Takpe lah, tebalkan muka jela tanya apa rahsia dia. Aku dah sakit jiwa sangat tengok muka sendiri ni. Tiap kali nak keluar rumah, asyik la nak kena makeup bagai" 

"Rupanya, adik aku pakai Cleanser & Serum Meeracle. Pastu kalau keluar rumah, dia pakai Foundation Meeracle je. Terus dia bagi aku try." 

"Sekali aku pakai, rasa lembut je serum tu. sapu je terus meresap pada kulit muka. Tak berminyak langsung. Foundation dia pun ringan je pakai."

"MEERACLE ni memang bagus katanya untuk sesiapa yang ada masalah kulit muka... Disebabkan rajin & istiqomah sapu serum Meeracle ni, aku mula happy tengok cermin. Yippee!!" 

Ade ke yang ade masalah kulit muka camni? Rimas dengan muka sendiri. Stress nak cari product skincare yg sesuai.. Ni akak syer antara  FEEDBACK dari pengguna Meeracle ..

 Ha Jom risik risik kat link πŸ‘‡

https://instabio.cc/norzilahAhmad

#meeracle
#skin2020
#meeraclebyzila
#leadingtheway2020
#menjadidenganmeeracle
#leadingtheway2020
#2020Skin
#leadingtheway
#meeraclefoundation
#meeracleserum
#meeracle7dayschallenge
#beautytips
#meeraclecleanser
#glowingskin
#meeracleadvanceformula
#MEERACLELeadingTheWay
#selfloveisfirstlove
#MEERACLEcares
#MEERACLEUnderTheSea
#wowMEERACLEnya
#sentiasabersyukur
  • [JERAWAT, JERAGAT PENUH.. MUKA SUNBURN!! KELUAR RUMAH ASYIK NAK MAKEUP TEBAL]

    "Sakit hati rasa nak tumbuk je cermin tu tiap kali belek muka, nampak jerawat sana sini.. huwaa!!"

    "Adik aku pulak yang elok je muka... geram betol aku tengok muka dia."

    "Takpe lah, tebalkan muka jela tanya apa rahsia dia. Aku dah sakit jiwa sangat tengok muka sendiri ni. Tiap kali nak keluar rumah, asyik la nak kena makeup bagai"

    "Rupanya, adik aku pakai Cleanser & Serum Meeracle. Pastu kalau keluar rumah, dia pakai Foundation Meeracle je. Terus dia bagi aku try."

    "Sekali aku pakai, rasa lembut je serum tu. sapu je terus meresap pada kulit muka. Tak berminyak langsung. Foundation dia pun ringan je pakai."

    "MEERACLE ni memang bagus katanya untuk sesiapa yang ada masalah kulit muka... Disebabkan rajin & istiqomah sapu serum Meeracle ni, aku mula happy tengok cermin. Yippee!!"

    Ade ke yang ade masalah kulit muka camni? Rimas dengan muka sendiri. Stress nak cari product skincare yg sesuai.. Ni akak syer antara FEEDBACK dari pengguna Meeracle ..

    Ha Jom risik risik kat link πŸ‘‡

    https://instabio.cc/norzilahAhmad

    #meeracle
    #skin2020
    #meeraclebyzila
    #leadingtheway2020
    #menjadidenganmeeracle
    #leadingtheway2020
    #2020Skin
    #leadingtheway
    #meeraclefoundation
    #meeracleserum
    #meeracle7dayschallenge
    #beautytips
    #meeraclecleanser
    #glowingskin
    #meeracleadvanceformula
    #MEERACLELeadingTheWay
    #selfloveisfirstlove
    #MEERACLEcares
    #MEERACLEUnderTheSea
    #wowMEERACLEnya
    #sentiasabersyukur

  •  3  0  6 July, 2020

Top #meeraclefoundation Posts

  • Korang takkan sangka😭 Yang @meeracle_my foundation ni very light weight! Aina suka sebab lasting lama! Nampak finish bila dah terlalu lama tu skin glowing! Yerlaa biasanyakan nampak mcm berminyak bila dh mula pecah minyak and terlalu lama kan? 😌 β€’

Tapi! Ini tak! Sangat sesuai daily using! Kalau korang nak pakai g kulian ker, kerja kerr.. Sangat recommended sebab sangat light weight laa! Tak rasa langsung. Natural jurr😍❀️ I Love this foundation so muchh dohh😭 β€’

Cuma, kalau korang tanya aina sesuai pd skin dry atau oily, For me Sbb aina ni combination. Jadi, dry tiada masalah sebab after dh pecah minyak dia jadi glowing, cuma kena moistkan skin tu baik-baik dulu. 🌼❀️ β€’

Untuk Skin oily tersangat tu sama jugak! make sure prep uguys skin betul-betul, after dah pakai one layer kan loose powder nipis-nipis jangan kasar okey! Komfom! Puas hati! 🌼❀️😍 Lovee this foundation😭😭 β€’

#meeracle #meeraclefoundation #meeraclemalaysia @meeracle_my #makeuptutorial #meeracle #amainamaisara #ainamaisara #ainamaisarareview #amsquad
  • Korang takkan sangka😭 Yang @meeracle_my foundation ni very light weight! Aina suka sebab lasting lama! Nampak finish bila dah terlalu lama tu skin glowing! Yerlaa biasanyakan nampak mcm berminyak bila dh mula pecah minyak and terlalu lama kan? 😌 β€’

    Tapi! Ini tak! Sangat sesuai daily using! Kalau korang nak pakai g kulian ker, kerja kerr.. Sangat recommended sebab sangat light weight laa! Tak rasa langsung. Natural jurr😍❀️ I Love this foundation so muchh dohh😭 β€’

    Cuma, kalau korang tanya aina sesuai pd skin dry atau oily, For me Sbb aina ni combination. Jadi, dry tiada masalah sebab after dh pecah minyak dia jadi glowing, cuma kena moistkan skin tu baik-baik dulu. 🌼❀️ β€’

    Untuk Skin oily tersangat tu sama jugak! make sure prep uguys skin betul-betul, after dah pakai one layer kan loose powder nipis-nipis jangan kasar okey! Komfom! Puas hati! 🌼❀️😍 Lovee this foundation😭😭 β€’

    #meeracle #meeraclefoundation #meeraclemalaysia @meeracle_my #makeuptutorial #meeracle #amainamaisara #ainamaisara #ainamaisarareview #amsquad

  •  976  18  13 December, 2019
  • Caaakkkkkk..petang... Kali ni kite up video pulak tau... Comel kan perantin lia ni...
Tahniah dear 😍😍 Actually lia nk bgtau korang..lia menggunakan 100% #meeraclefoundation 
Code light n medium... Serius korang... Kenapa lia serius dgn meeracle sb ni lah.. foundation best gile kuasa petir!!!! Kalis peluh itu yg utama..selain tu.. foundation meeracle ni adelah combination antara liquid foundation + concealer.. n hasilnye mmg wow!!!❀️ Korang yg selalu makeup tp kejap2 nk tgk cermin kot2 makeup capok lah.. berminyak2 lah... Crack lah... Dah... Jum lah berjemaah betukar ke pada foundation tahan lama #meeraclefoundation
Makeup dgn confident.😍 So utk sbrg meeracle product korang boleh terus wassap lia k..cod sekitar melaka.. n postage luar melaka pon boleh
http://www.wasap.my/+60172459430

#imKITAteam #geraksama2naiksama2
#meeracleproduct #imsuksesgroup 
#agentwanted
  • Caaakkkkkk..petang... Kali ni kite up video pulak tau... Comel kan perantin lia ni...
    Tahniah dear 😍😍 Actually lia nk bgtau korang..lia menggunakan 100% #meeraclefoundation
    Code light n medium... Serius korang... Kenapa lia serius dgn meeracle sb ni lah.. foundation best gile kuasa petir!!!! Kalis peluh itu yg utama..selain tu.. foundation meeracle ni adelah combination antara liquid foundation + concealer.. n hasilnye mmg wow!!!❀️ Korang yg selalu makeup tp kejap2 nk tgk cermin kot2 makeup capok lah.. berminyak2 lah... Crack lah... Dah... Jum lah berjemaah betukar ke pada foundation tahan lama #meeraclefoundation
    Makeup dgn confident.😍 So utk sbrg meeracle product korang boleh terus wassap lia k..cod sekitar melaka.. n postage luar melaka pon boleh
    http://www.wasap.my/+60172459430

    #imKITAteam #geraksama2naiksama2
    #meeracleproduct #imsuksesgroup
    #agentwanted

  •  115  4  9 October, 2019
  • Apa yang best tentang foundation ni kan, korang boleh guna untuk conceal bawah mata ke, parut ke, ataupun jeragat. Dah la memang foundation ni full coverage, sebab tu la dia boleh jadi concealer sekali untuk korang pakai! .
. 
Sekarang ni kan masa tu rasa macam suntuk sangat, tetambah bila korang ni yang jenis kerja bertimbun, kadang2 tu tidur pun tak cukup! Bila tidur tak cukup, haa mesti la eyebags dan dark circles pun muncul bawah mata korang tu! So Meeracle Amethyst Lustre Gemstone Foundation + Concealer boleh selesaikan masalah korang!
.
Dapatkan dengan combo promo jimat sehingga RM91 .
. 
#meeracleface
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove
#meeraclepuncakalam #meeracleshahalam #meeracle #meeracleklang #meeraclekualaselangor #meeracleserum #meeraclecleanser #meeraclefoundation #foundationmeeracle #serummeeracle
  • Apa yang best tentang foundation ni kan, korang boleh guna untuk conceal bawah mata ke, parut ke, ataupun jeragat. Dah la memang foundation ni full coverage, sebab tu la dia boleh jadi concealer sekali untuk korang pakai! .
    .
    Sekarang ni kan masa tu rasa macam suntuk sangat, tetambah bila korang ni yang jenis kerja bertimbun, kadang2 tu tidur pun tak cukup! Bila tidur tak cukup, haa mesti la eyebags dan dark circles pun muncul bawah mata korang tu! So Meeracle Amethyst Lustre Gemstone Foundation + Concealer boleh selesaikan masalah korang!
    .
    Dapatkan dengan combo promo jimat sehingga RM91 .
    .
    #meeracleface
    #allnewmeeracle
    #formulagemstone
    #menjadidenganmeeracle
    #meeracleempoweringyou
    #meeracleadvanceformula
    #selfloveisfirstlove
    #meeraclepuncakalam #meeracleshahalam #meeracle #meeracleklang #meeraclekualaselangor #meeracleserum #meeraclecleanser #meeraclefoundation #foundationmeeracle #serummeeracle

  •  127  10  3 September, 2019
  • Alhamdulillah.... Caaakkkk makeup sanding perantin comel leya di kuala sg baru... Perantin yg sgt sporting.  Love awok tau jmpe next week k. Nanti kite pkirkn look ape utk next week.. 😘😘 Mcm biasa.. base makeup utk leya..ofcoz lia menggunakan foundation dri #meeraclefoundation code deep n light.. knpe lia gunakan 2code yg kontra mcm ni?? Tgu next volume demo makeup class lia k.. 😍😍 Bridal @rosnainiwahab  tq kak.😘😘
😘😘🌻🌻 #muanegerisembilan #muamelaka #muajohor #muamuar #muasingapore #muakl #muaseremban #travelmua #makeupclass #makeupdinner #pmwsaplia0172459430
  • Alhamdulillah.... Caaakkkk makeup sanding perantin comel leya di kuala sg baru... Perantin yg sgt sporting. Love awok tau jmpe next week k. Nanti kite pkirkn look ape utk next week.. 😘😘 Mcm biasa.. base makeup utk leya..ofcoz lia menggunakan foundation dri #meeraclefoundation code deep n light.. knpe lia gunakan 2code yg kontra mcm ni?? Tgu next volume demo makeup class lia k.. 😍😍 Bridal @rosnainiwahab tq kak.😘😘
    😘😘🌻🌻 #muanegerisembilan #muamelaka #muajohor #muamuar #muasingapore #muakl #muaseremban #travelmua #makeupclass #makeupdinner #pmwsaplia0172459430

  •  116  9  15 September, 2019
  • Ni 2org mua yg bleh lia ckp dorang kalau masok sephora mmg 2jam kt dlm tu dok chek brg2 makeup... Tp bile i tunjuk je foundation #meeracle ni.. i suruh try swatch.. terus terkejut... @inamohamad_mua  n @risyapeter  ckp foundation #meeracle  ni trus serap kt skin n best.. Kalai korang nak tau foundation #meeracle  ni mmg kalis air n tahan lama.. ade tu da beli sbotl code medium.. nk lg sebotol code light.. Rm89 je wak... N lia nk crik agent yg terawal lg utk join dgn lia... Berminat bleh pm or direct wssap lia k..http://www.wasap.my/+60172459430

#meeracleoutletmelaka #meeracle #meeraclefoundation #imsuksesgroup
  • Ni 2org mua yg bleh lia ckp dorang kalau masok sephora mmg 2jam kt dlm tu dok chek brg2 makeup... Tp bile i tunjuk je foundation #meeracle ni.. i suruh try swatch.. terus terkejut... @inamohamad_mua n @risyapeter ckp foundation #meeracle ni trus serap kt skin n best.. Kalai korang nak tau foundation #meeracle ni mmg kalis air n tahan lama.. ade tu da beli sbotl code medium.. nk lg sebotol code light.. Rm89 je wak... N lia nk crik agent yg terawal lg utk join dgn lia... Berminat bleh pm or direct wssap lia k..http://www.wasap.my/+60172459430

    #meeracleoutletmelaka #meeracle #meeraclefoundation #imsuksesgroup

  •  115  3  23 July, 2019