#masalahsembelit Instagram Photos & Videos

masalahsembelit - 8k posts

Hashtag Popularity

8.8
average comments
135
average likes

Latest #masalahsembelit Posts

  • Saya sedia membantu anda ♥️
Sering mengalami masalah berikut
⚠️Masalah sembelit
⚠️Rasa sakit setiap kali membuang air besar
⚠️Membuang air besar kurang daripada 3 kali seminggu
⚠️ Perut kembung, kejang/sakit

我在这里帮忙♥️ 经常有以下问题
⚠️便秘问题
⚠️每次放大号都会觉得肚子不舒服
⚠️放大号每星期少过三次
⚠️肠胃气胀,抽筋/疼痛
 #肚子痛 #肠道 #便秘解消 #排便 #排便順暢#幸运抽奖
#halal #masalahsembelit #ohmbar #kulitjerawat #detoksifikasi#haccp#cabutanbertuah
#ukas #sediamembantu#applemalaysia #dysonmalaysia #mencegahlebihbaikdarimengobati
  • Saya sedia membantu anda ♥️
    Sering mengalami masalah berikut
    ⚠️Masalah sembelit
    ⚠️Rasa sakit setiap kali membuang air besar
    ⚠️Membuang air besar kurang daripada 3 kali seminggu
    ⚠️ Perut kembung, kejang/sakit

    我在这里帮忙♥️ 经常有以下问题
    ⚠️便秘问题
    ⚠️每次放大号都会觉得肚子不舒服
    ⚠️放大号每星期少过三次
    ⚠️肠胃气胀,抽筋/疼痛
    #肚子痛 #肠道 #便秘解消 #排便 #排便順暢 #幸运抽奖
    #halal #masalahsembelit #ohmbar #kulitjerawat #detoksifikasi#haccp#cabutanbertuah
    #ukas #sediamembantu#applemalaysia #dysonmalaysia #mencegahlebihbaikdarimengobati

  •  10  2  17 hours ago
  • KURUS TANPA SEDAR...Dengan Ezy Loz , produk terbaru dari Dherbs! Segala impian nak badan menawan akan menjadi kenyataan. Rupanya ada cara mudah nak kurus,hanya bancuh je terus minum....sejuk atau panas semuanya boleh😍Tak perlu berlapar sampai tak makan. hanya konsisten 2 sachet je sehari .... insyaallah dlm masa 2 minggu dah nampak perubahan
.
Kebaikan Ezy-Loz
.
-Menjaga keseimbangan metabolisme badan -Memberikan tenaga dan nutrisi
-Khasiat thiamin di dalam nenas dapat menukarkan karbo, lemak dan protein kepada energi untuk tubuh
-Mengandungi serat oat yang membuat anda kenyang
-Membantu mengatasi masalah perut buncit
-Meransang sistem penghadaman
-Melegakan sembelit dan mempermudahkan sistem pelawasan
-Membuang lebihan angin
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Berperisa Nenas yang sedap diminum
.
#aslegacyputrajaya #dherbs #dherbsputrajaya
#aslegacymalaysia#aslcosmetic
#datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik 
#shahidadherbs #datinshahida
#asbeautymalaysia #aliffsyukri 
#terlajaklaris #ezylozz #naklangsing #nakkurus #nakslim #masalahsembelit #buanglemak
  • KURUS TANPA SEDAR...Dengan Ezy Loz , produk terbaru dari Dherbs! Segala impian nak badan menawan akan menjadi kenyataan. Rupanya ada cara mudah nak kurus,hanya bancuh je terus minum....sejuk atau panas semuanya boleh😍Tak perlu berlapar sampai tak makan. hanya konsisten 2 sachet je sehari .... insyaallah dlm masa 2 minggu dah nampak perubahan
    .
    Kebaikan Ezy-Loz
    .
    -Menjaga keseimbangan metabolisme badan -Memberikan tenaga dan nutrisi
    -Khasiat thiamin di dalam nenas dapat menukarkan karbo, lemak dan protein kepada energi untuk tubuh
    -Mengandungi serat oat yang membuat anda kenyang
    -Membantu mengatasi masalah perut buncit
    -Meransang sistem penghadaman
    -Melegakan sembelit dan mempermudahkan sistem pelawasan
    -Membuang lebihan angin
    -Sesuai untuk lelaki dan perempuan
    -Berperisa Nenas yang sedap diminum
    .
    #aslegacyputrajaya #dherbs #dherbsputrajaya
    #aslegacymalaysia #aslcosmetic
    #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik 
    #shahidadherbs  #datinshahida
    #asbeautymalaysia #aliffsyukri 
    #terlajaklaris #ezylozz #naklangsing #nakkurus #nakslim #masalahsembelit #buanglemak

  •  5  0  18 hours ago
  • OMB memang dah femes sebagai bahan bahan untuk milk booster , tambah tenaga dan bantu naikkan HB yang ibu mampu milik . 
Kini dalam pack kebaboom .
5bahan yg high quality dan premium
Boleh tengok sendiri buah buah dia . Kami tak guna gula batu tau,guna gula madu. 
Nak kami cod tempat ibu ?pos pun boleh

1 pack rm25 utk 2minggu-+ ,
beli lebih 2 pack ada less lagi

#creditto #omb #nufiya #milkboostermalaysia #agentalorsetar #alorsetar #milkboosterviral #breastfeeding #ibumengandung #ibumenyusu #tambahsusuibu #hblow #naikkanhb #masalahsembelit #masalahhblow #anemia #energybooster #milkboosternufiya #jualbeli #menyusukanbayi #keluarga
  • OMB memang dah femes sebagai bahan bahan untuk milk booster , tambah tenaga dan bantu naikkan HB yang ibu mampu milik .
    Kini dalam pack kebaboom .
    5bahan yg high quality dan premium
    Boleh tengok sendiri buah buah dia . Kami tak guna gula batu tau,guna gula madu.
    Nak kami cod tempat ibu ?pos pun boleh

    1 pack rm25 utk 2minggu-+ ,
    beli lebih 2 pack ada less lagi

    #creditto #omb #nufiya #milkboostermalaysia #agentalorsetar #alorsetar #milkboosterviral #breastfeeding #ibumengandung #ibumenyusu #tambahsusuibu #hblow #naikkanhb #masalahsembelit #masalahhblow #anemia #energybooster #milkboosternufiya #jualbeli #menyusukanbayi #keluarga

  •  1  0  10 July, 2020
  • Readystock readystock readystock 
.

KENAPA ANDA WAJIB CUBA ESP?
.
Khusus untuk anda yang inginkan :
.
➡️ Nak KULIT CANTIK
➡️ Nak BADAN MAINTAIN
➡️ Nak LEBIH BERTENAGA
➡️ Nak IKHTIAR HAMIL
➡️ Nak BABY GEBUUU
➡️ Nak SUSU BADAN BANYAAAAK
.
InshaaAllah semuanya dengan ESP 💕
.
25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya.
.
Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut :
.
SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM
.
Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu, badan kita sangat memerlukan protein.
.
Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP :
.
✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit
✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat
✅ Mempercepat penyembuhan luka
✅ Memberi rasa kenyang lebih lama
✅ Menganjalkan payu dara & punggung
✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati
✅ Memberikan lebih tenaga
✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu
✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah
✅ Menyihatkan kuku & rambut
✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah
✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh)
✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru
✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim
✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan
.
Hubungi Fatin untuk order dan pertanyaan lanjut
.
Fatin,
014-6443044
.

#sayajualshaklee #shakleerawang #shakleepuncakalam #shakleesaujanautama #shakleesaujanarawang #shakleebandartasikputeri #shakleeaeonrawang #shakleekl #shakleemelawati #shaklee #espshaklee
  • Readystock readystock readystock
    .

    KENAPA ANDA WAJIB CUBA ESP?
    .
    Khusus untuk anda yang inginkan :
    .
    ➡️ Nak KULIT CANTIK
    ➡️ Nak BADAN MAINTAIN
    ➡️ Nak LEBIH BERTENAGA
    ➡️ Nak IKHTIAR HAMIL
    ➡️ Nak BABY GEBUUU
    ➡️ Nak SUSU BADAN BANYAAAAK
    .
    InshaaAllah semuanya dengan ESP 💕
    .
    25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya.
    .
    Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut :
    .
    SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM
    .
    Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu, badan kita sangat memerlukan protein.
    .
    Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP :
    .
    ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit
    ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat
    ✅ Mempercepat penyembuhan luka
    ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama
    ✅ Menganjalkan payu dara & punggung
    ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati
    ✅ Memberikan lebih tenaga
    ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu
    ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah
    ✅ Menyihatkan kuku & rambut
    ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah
    ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh)
    ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru
    ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim
    ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan
    .
    Hubungi Fatin untuk order dan pertanyaan lanjut
    .
    Fatin,
    014-6443044
    .

    #sayajualshaklee #shakleerawang #shakleepuncakalam #shakleesaujanautama #shakleesaujanarawang #shakleebandartasikputeri #shakleeaeonrawang #shakleekl #shakleemelawati #shaklee #espshaklee

  •  1  2  10 July, 2020
  • Bukan biashe-biashe #jamuseribonda ni.⁣
⁣
Dari anak dara, mak dara hingga ke nek dara boleh amalkan tau😊⁣
⁣
RM44 tak masuk pos⁣
⁣
Wsp 011-3233 6783 atau klik je link kat bio ni lebih cepat 😉
  • Bukan biashe-biashe #jamuseribonda ni.⁣

    Dari anak dara, mak dara hingga ke nek dara boleh amalkan tau😊⁣

    RM44 tak masuk pos⁣

    Wsp 011-3233 6783 atau klik je link kat bio ni lebih cepat 😉

  •  26  14  10 July, 2020
  • Readystock readystock readystock
.
One of my fav! 😍
.
Mostly favourite supplement customer Fatin, OSTEMATRIX ☺️
.
Ok sini Fatin story sikit kenapa ramai sangat suka dengan OSTEMATRIX. Macam Fatin sendiri consume Ostematrix sebab bagus untuk sakit-sakit badan, pinggang dan kaki pun tak mudah krem.
.
Masa pregnant dulu lagilahh tak boleh kalau tak consume Ostematrix ni. Dah macam BFF pun ada,bwajib ada dalam handbag tau. Biasalaa time pregnant bila dah masuk fasa 2nd dan 3rd trimester, kandungan makin membesar dan mula rasa sakit-sakit pinggang yang tahap tak terkawal. Alhamdulillah, boleh Fatin katakan OSTEMATRIX sangat membantu.
.
Dan yang bestnya, Ostematrix ni juga fungsi dia ialah MELAWASKAN dan elak untuk SEMBELIT. Alhamdulillah, Fatin tak mudah rasa sembelit time pregnant dan waktu berpantang paling Fatin berpuas hati sebab tak perlu dah nak fobia atau trauma dengan sembelit. Makan Ostematrix confirm, senang je nak membuang tau.
.
Bagi yang tak minum susu, Ostematrix highly recommend for you sebab ianya ialah pengganti susu. Warga emas yang ada masalah sakit-sakit sendi, otot dan tulang pun bagus ambil.
.
Siapa yang sesuai dengan OSTEMATRIX ni?
✅Semua golongan tak kisah belum berkawin,sedang pregnant, warga emas.
✅Sesiapa yg sakit bahagian pinggang, belakang, kaki.
✅Wanita yang sedang hamil.
✅Sesiapa yang mengalami masalah sembelit.
✅Sesiapa yang ada masalah gusi berdarah.
✅Sesiapa yang jenis tak minum susu sebab Ostematrix ialah Calcium.
✅Warga emas yg mempunyai masalah sendi dan otot.
✅Sesiapa yang mudah rasa kebas tangan dan kaki.
.
.
Fatin,
014-6443044
Your Health & Beauty Consultant
#seriouslybieshaklee
  • Readystock readystock readystock
    .
    One of my fav! 😍
    .
    Mostly favourite supplement customer Fatin, OSTEMATRIX ☺️
    .
    Ok sini Fatin story sikit kenapa ramai sangat suka dengan OSTEMATRIX. Macam Fatin sendiri consume Ostematrix sebab bagus untuk sakit-sakit badan, pinggang dan kaki pun tak mudah krem.
    .
    Masa pregnant dulu lagilahh tak boleh kalau tak consume Ostematrix ni. Dah macam BFF pun ada,bwajib ada dalam handbag tau. Biasalaa time pregnant bila dah masuk fasa 2nd dan 3rd trimester, kandungan makin membesar dan mula rasa sakit-sakit pinggang yang tahap tak terkawal. Alhamdulillah, boleh Fatin katakan OSTEMATRIX sangat membantu.
    .
    Dan yang bestnya, Ostematrix ni juga fungsi dia ialah MELAWASKAN dan elak untuk SEMBELIT. Alhamdulillah, Fatin tak mudah rasa sembelit time pregnant dan waktu berpantang paling Fatin berpuas hati sebab tak perlu dah nak fobia atau trauma dengan sembelit. Makan Ostematrix confirm, senang je nak membuang tau.
    .
    Bagi yang tak minum susu, Ostematrix highly recommend for you sebab ianya ialah pengganti susu. Warga emas yang ada masalah sakit-sakit sendi, otot dan tulang pun bagus ambil.
    .
    Siapa yang sesuai dengan OSTEMATRIX ni?
    ✅Semua golongan tak kisah belum berkawin,sedang pregnant, warga emas.
    ✅Sesiapa yg sakit bahagian pinggang, belakang, kaki.
    ✅Wanita yang sedang hamil.
    ✅Sesiapa yang mengalami masalah sembelit.
    ✅Sesiapa yang ada masalah gusi berdarah.
    ✅Sesiapa yang jenis tak minum susu sebab Ostematrix ialah Calcium.
    ✅Warga emas yg mempunyai masalah sendi dan otot.
    ✅Sesiapa yang mudah rasa kebas tangan dan kaki.
    .
    .
    Fatin,
    014-6443044
    Your Health & Beauty Consultant
    #seriouslybieshaklee

  •  0  1  9 July, 2020
  • RESTOCK !!! Lamanya menunggu HOT SELLING LECITHIN ni masuk😍 Berbulan-bulan out of stock!! Wassap nowwww @seriouslybiebeauty , LECITHIN RESTOCK !!
  • RESTOCK !!! Lamanya menunggu HOT SELLING LECITHIN ni masuk😍 Berbulan-bulan out of stock!! Wassap nowwww @seriouslybiebeauty , LECITHIN RESTOCK !!

  •  1  1  9 July, 2020
  • RESTOCK !!! Lamanya menunggu HOT SELLING VITAMIN E ni masuk😍 Berbulan-bulan out of stock!! Wassap nowwww @seriouslybiebeauty , VITAMIN E RESTOCK !!
  • RESTOCK !!! Lamanya menunggu HOT SELLING VITAMIN E ni masuk😍 Berbulan-bulan out of stock!! Wassap nowwww @seriouslybiebeauty , VITAMIN E RESTOCK !!

  •  1  1  9 July, 2020
  • MENGAPA SEMBELIT BAHAYA UNTUK ANDA ???
.
Sembelit berlaku apabila pergerakan usus besar yang perlahan sehingga najis yang mulanya berbentuk cair menjadi keras apabila berada di hujung dubur (anus). Ini kerana sepanjang pergerakan yang perlahan itu cecair dari najis akan diserapkan semula ke dalam usus besar.
.
Oleh itu sembelit mendatang kemudaratan jika ia dibiarkan lama kerana semua toksik dalam najis telah diserap semula. Orang yang lama mengalami sembelit (chronic constipation) akan menyebabkan tubuh mereka lemah, cepat letih, pucat dan tidak bermaya. Jika tidak dirawat segera ia akan mendatangkan masalah yang lebih besar.
.
Selain itu sembelit akan menghalang gas dalam usus dikeluarkan sebagai kentut. Ini menyebabkan perut menjadi kembung dan akhirnya tidak selesa.
.
Oleh sebab itu, minum Dmagia DietCleanz secara konsisten dapat membantu anda yang mempunyai masalah sembelit. Jaga diri anda dengan Dmagia DietCleanz. ❤
.
📲+6012-7906601
.

#Dmagia #DietMealz #DietCleanz #dmagiadelangor #dmagiadietofficial #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz
#viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet
#ProdukViral #ZulinAziz #WanitaInspirasiEkonomi #masalahsembelit #atasisembelit #detox #senangpergitoilet
  • MENGAPA SEMBELIT BAHAYA UNTUK ANDA ???
    .
    Sembelit berlaku apabila pergerakan usus besar yang perlahan sehingga najis yang mulanya berbentuk cair menjadi keras apabila berada di hujung dubur (anus). Ini kerana sepanjang pergerakan yang perlahan itu cecair dari najis akan diserapkan semula ke dalam usus besar.
    .
    Oleh itu sembelit mendatang kemudaratan jika ia dibiarkan lama kerana semua toksik dalam najis telah diserap semula. Orang yang lama mengalami sembelit (chronic constipation) akan menyebabkan tubuh mereka lemah, cepat letih, pucat dan tidak bermaya. Jika tidak dirawat segera ia akan mendatangkan masalah yang lebih besar.
    .
    Selain itu sembelit akan menghalang gas dalam usus dikeluarkan sebagai kentut. Ini menyebabkan perut menjadi kembung dan akhirnya tidak selesa.
    .
    Oleh sebab itu, minum Dmagia DietCleanz secara konsisten dapat membantu anda yang mempunyai masalah sembelit. Jaga diri anda dengan Dmagia DietCleanz. ❤
    .
    📲+6012-7906601
    .

    #Dmagia #DietMealz #DietCleanz #dmagiadelangor #dmagiadietofficial #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz
    #viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet
    #ProdukViral #ZulinAziz #WanitaInspirasiEkonomi #masalahsembelit #atasisembelit #detox #senangpergitoilet

  •  0  0  9 July, 2020
  • FEVITS VITAMIN C dihatiku 💗

Sejenis supplement yang boleh mencantikkan, memutihkan dan mendetox dalaman kita 

Supplement dalam bentuk serbuk dan mempunyai rasa yang masam-2 manis serta berekstrakkan buah-buahan dan juga tiada collagen 

Supplement 2 in 1 tau, membersihkan dalaman dahulu baru memberi kesan pada luaran

Boleh membantu masalah seperti tona tidak sekata, jerawat, jeragat, kulit kusam, hb low, dan resdung. 

Nak tahu kesan dia macam mana uols kena cuba. Maksud cuba bukan sekotak terus dapat kesan putih sepo tau! Memerlukan masa tambah pulak fevits ni tanpa bantuan collagen. 

#FevitsVitaminC #RM38excPos #KulitKusam #KulitKering #MengimbangiBMI #MasalahSembelit #HaluskanKulit #MenutupLiangPori #ParutJerawat #KulitBerminyak #MerawatEyebag #MerawatResdungDanElergik #PenyembuhanLuka #HargaMampuMilik

Bahan organik dari #Oren #MixBerry #Delima #VitaminC
  • FEVITS VITAMIN C dihatiku 💗

    Sejenis supplement yang boleh mencantikkan, memutihkan dan mendetox dalaman kita

    Supplement dalam bentuk serbuk dan mempunyai rasa yang masam-2 manis serta berekstrakkan buah-buahan dan juga tiada collagen

    Supplement 2 in 1 tau, membersihkan dalaman dahulu baru memberi kesan pada luaran

    Boleh membantu masalah seperti tona tidak sekata, jerawat, jeragat, kulit kusam, hb low, dan resdung.

    Nak tahu kesan dia macam mana uols kena cuba. Maksud cuba bukan sekotak terus dapat kesan putih sepo tau! Memerlukan masa tambah pulak fevits ni tanpa bantuan collagen.

    #FevitsVitaminC #RM38excPos #KulitKusam #KulitKering #MengimbangiBMI #MasalahSembelit #HaluskanKulit #MenutupLiangPori #ParutJerawat #KulitBerminyak #MerawatEyebag #MerawatResdungDanElergik #PenyembuhanLuka #HargaMampuMilik

    Bahan organik dari #Oren #MixBerry #Delima #VitaminC

  •  4  0  9 July, 2020
  • KURUS TANPA SEDAR...Dengan Ezy Loz , produk terbaru dari Dherbs! Segala impian nak badan menawan akan menjadi kenyataan. Rupanya ada cara mudah nak kurus,hanya bancuh je terus minum....sejuk atau panas semuanya boleh😍Tak perlu berlapar sampai tak makan. hanya konsisten 2 sachet je sehari .... insyaallah dlm masa 2 minggu dah nampak perubahan
.
Kebaikan Ezy-Loz
.
-Menjaga keseimbangan metabolisme badan -Memberikan tenaga dan nutrisi
-Khasiat thiamin di dalam nenas dapat menukarkan karbo, lemak dan protein kepada energi untuk tubuh
-Mengandungi serat oat yang membuat anda kenyang
-Membantu mengatasi masalah perut buncit
-Meransang sistem penghadaman
-Melegakan sembelit dan mempermudahkan sistem pelawasan
-Membuang lebihan angin
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Berperisa Nenas yang sedap diminum
.
#aslegacyputrajaya #dherbs #dherbsputrajaya
#aslegacymalaysia#aslcosmetic
#datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik 
#shahidadherbs #datinshahida
#asbeautymalaysia #aliffsyukri 
#terlajaklaris #ezylozz #naklangsing #nakkurus #nakslim #masalahsembelit #buanglemak
  • KURUS TANPA SEDAR...Dengan Ezy Loz , produk terbaru dari Dherbs! Segala impian nak badan menawan akan menjadi kenyataan. Rupanya ada cara mudah nak kurus,hanya bancuh je terus minum....sejuk atau panas semuanya boleh😍Tak perlu berlapar sampai tak makan. hanya konsisten 2 sachet je sehari .... insyaallah dlm masa 2 minggu dah nampak perubahan
    .
    Kebaikan Ezy-Loz
    .
    -Menjaga keseimbangan metabolisme badan -Memberikan tenaga dan nutrisi
    -Khasiat thiamin di dalam nenas dapat menukarkan karbo, lemak dan protein kepada energi untuk tubuh
    -Mengandungi serat oat yang membuat anda kenyang
    -Membantu mengatasi masalah perut buncit
    -Meransang sistem penghadaman
    -Melegakan sembelit dan mempermudahkan sistem pelawasan
    -Membuang lebihan angin
    -Sesuai untuk lelaki dan perempuan
    -Berperisa Nenas yang sedap diminum
    .
    #aslegacyputrajaya #dherbs #dherbsputrajaya
    #aslegacymalaysia #aslcosmetic
    #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik 
    #shahidadherbs  #datinshahida
    #asbeautymalaysia #aliffsyukri 
    #terlajaklaris #ezylozz #naklangsing #nakkurus #nakslim #masalahsembelit #buanglemak

  •  2  0  9 July, 2020
  • Period semakin teratur setelah 5 tahun tak period❗
.

😍Mutyara bukan sekadar Jamu😍
.

Apakah kelebihan Jamu Mutyara?
.

❤️Menambahkan Tenaga.
❤️Membantu merawat dalaman wanita.
❤️Membantu memperbanyakkan susu badan.
❤️Membantu merawat keputihan.
❤️Membuang angin dalam badan.
❤️Meningkatkan sistem imunisasi.
❤️Membantu mengurangkan lenguh-lenguh, sakit badan dan sengugut.
❤️Membantu proses detoksifikasi.
❤️Mengekalkan berat badan ideal.
❤️Merapatkan miss V.
❤️Anti penuaan/awet muda.
❤️Merawat kulit agar kelihatan sihat dan bersih.
❤️Membantu menganjalkan aset wanita.
❤️Anti bakteria dan merawat kegatalan.
❤️Membantu masalah sembelit
❤️ Membantu mengatasi masalah gastrik
❤️ Membantu masalah gout
❤️ Membantu buat wanita ikhtiar hamil.
❤️ Mengelakkan berlakunya cyst
❤️ Pelbagai lagi khasiat dan kelebihan Mutyara
.

Dm/whatsapp sis di https://wa.me/60113167578?text=NakMutyara/Jiwaku

.

#mutyarabukansekadarjamu #mutyarabeauty #mutyarabytyaarifin #kekalbertenagabersamamutyara #kekalsihatbersamamutyara #kesihatandalamanluaran #masalahdalamanluaran #masalahsembelit #masalahgastrik #masalahkkitaranhaid #ibuberpantang #jamuberpantang #beratbadanideal #turunberatbadan #masalahgout #makanansunnah #herbatradisional #jamu #jamusedap #jamumoden  #merawatkulit  #kolesterol #rambutgugur  #klang #sijangkang #telokpanglimagarang #banting #pandamaran #semenanjungmalaysia #sabahsarawak
  • Period semakin teratur setelah 5 tahun tak period❗
    .

    😍Mutyara bukan sekadar Jamu😍
    .

    Apakah kelebihan Jamu Mutyara?
    .

    ❤️Menambahkan Tenaga.
    ❤️Membantu merawat dalaman wanita.
    ❤️Membantu memperbanyakkan susu badan.
    ❤️Membantu merawat keputihan.
    ❤️Membuang angin dalam badan.
    ❤️Meningkatkan sistem imunisasi.
    ❤️Membantu mengurangkan lenguh-lenguh, sakit badan dan sengugut.
    ❤️Membantu proses detoksifikasi.
    ❤️Mengekalkan berat badan ideal.
    ❤️Merapatkan miss V.
    ❤️Anti penuaan/awet muda.
    ❤️Merawat kulit agar kelihatan sihat dan bersih.
    ❤️Membantu menganjalkan aset wanita.
    ❤️Anti bakteria dan merawat kegatalan.
    ❤️Membantu masalah sembelit
    ❤️ Membantu mengatasi masalah gastrik
    ❤️ Membantu masalah gout
    ❤️ Membantu buat wanita ikhtiar hamil.
    ❤️ Mengelakkan berlakunya cyst
    ❤️ Pelbagai lagi khasiat dan kelebihan Mutyara
    .

    Dm/whatsapp sis di https://wa.me/60113167578?text=NakMutyara/Jiwaku

    .

    #mutyarabukansekadarjamu #mutyarabeauty #mutyarabytyaarifin #kekalbertenagabersamamutyara #kekalsihatbersamamutyara #kesihatandalamanluaran #masalahdalamanluaran #masalahsembelit #masalahgastrik #masalahkkitaranhaid #ibuberpantang #jamuberpantang #beratbadanideal #turunberatbadan #masalahgout #makanansunnah #herbatradisional #jamu #jamusedap #jamumoden #merawatkulit #kolesterol #rambutgugur #klang #sijangkang #telokpanglimagarang #banting #pandamaran #semenanjungmalaysia #sabahsarawak

  •  3  0  9 July, 2020
  • Tiada lagi masalah sembelit❗
.

😍Mutyara bukan sekadar Jamu😍
.

Apakah kelebihan Jamu Mutyara?
.

❤️Menambahkan Tenaga.
❤️Membantu merawat dalaman wanita.
❤️Membantu memperbanyakkan susu badan.
❤️Membantu merawat keputihan.
❤️Membuang angin dalam badan.
❤️Meningkatkan sistem imunisasi.
❤️Membantu mengurangkan lenguh-lenguh, sakit badan dan sengugut.
❤️Membantu proses detoksifikasi.
❤️Mengekalkan berat badan ideal.
❤️Merapatkan miss V.
❤️Anti penuaan/awet muda.
❤️Merawat kulit agar kelihatan sihat dan bersih.
❤️Membantu menganjalkan aset wanita.
❤️Anti bakteria dan merawat kegatalan.
❤️Membantu masalah sembelit
❤️ Membantu mengatasi masalah gastrik
❤️ Membantu masalah gout
❤️ Membantu buat wanita ikhtiar hamil.
❤️ Mengelakkan berlakunya cyst
❤️ Pelbagai lagi khasiat dan kelebihan Mutyara
.

Dm/whatsapp sis di https://wa.me/60113167578?text=NakMutyara/Jiwaku

.

#mutyarabukansekadarjamu #mutyarabeauty #mutyarabytyaarifin #kekalbertenagabersamamutyara #kekalsihatbersamamutyara #kesihatandalamanluaran #masalahdalamanluaran #masalahsembelit #masalahgastrik #masalahkkitaranhaid #ibuberpantang #jamuberpantang #beratbadanideal #turunberatbadan #masalahgout #makanansunnah #herbatradisional #jamu #jamusedap #jamumoden  #merawatkulit  #kolesterol #rambutgugur  #klang #sijangkang #telokpanglimagarang #banting #pandamaran #semenanjungmalaysia #sabahsarawak
  • Tiada lagi masalah sembelit❗
    .

    😍Mutyara bukan sekadar Jamu😍
    .

    Apakah kelebihan Jamu Mutyara?
    .

    ❤️Menambahkan Tenaga.
    ❤️Membantu merawat dalaman wanita.
    ❤️Membantu memperbanyakkan susu badan.
    ❤️Membantu merawat keputihan.
    ❤️Membuang angin dalam badan.
    ❤️Meningkatkan sistem imunisasi.
    ❤️Membantu mengurangkan lenguh-lenguh, sakit badan dan sengugut.
    ❤️Membantu proses detoksifikasi.
    ❤️Mengekalkan berat badan ideal.
    ❤️Merapatkan miss V.
    ❤️Anti penuaan/awet muda.
    ❤️Merawat kulit agar kelihatan sihat dan bersih.
    ❤️Membantu menganjalkan aset wanita.
    ❤️Anti bakteria dan merawat kegatalan.
    ❤️Membantu masalah sembelit
    ❤️ Membantu mengatasi masalah gastrik
    ❤️ Membantu masalah gout
    ❤️ Membantu buat wanita ikhtiar hamil.
    ❤️ Mengelakkan berlakunya cyst
    ❤️ Pelbagai lagi khasiat dan kelebihan Mutyara
    .

    Dm/whatsapp sis di https://wa.me/60113167578?text=NakMutyara/Jiwaku

    .

    #mutyarabukansekadarjamu #mutyarabeauty #mutyarabytyaarifin #kekalbertenagabersamamutyara #kekalsihatbersamamutyara #kesihatandalamanluaran #masalahdalamanluaran #masalahsembelit #masalahgastrik #masalahkkitaranhaid #ibuberpantang #jamuberpantang #beratbadanideal #turunberatbadan #masalahgout #makanansunnah #herbatradisional #jamu #jamusedap #jamumoden #merawatkulit #kolesterol #rambutgugur #klang #sijangkang #telokpanglimagarang #banting #pandamaran #semenanjungmalaysia #sabahsarawak

  •  1  0  9 July, 2020
  • Stamina Semakin bertenaga❗
.

😍Mutyara bukan sekadar Jamu😍
.

Apakah kelebihan Jamu Mutyara?
.

❤️Menambahkan Tenaga.
❤️Membantu merawat dalaman wanita.
❤️Membantu memperbanyakkan susu badan.
❤️Membantu merawat keputihan.
❤️Membuang angin dalam badan.
❤️Meningkatkan sistem imunisasi.
❤️Membantu mengurangkan lenguh-lenguh, sakit badan dan sengugut.
❤️Membantu proses detoksifikasi.
❤️Mengekalkan berat badan ideal.
❤️Merapatkan miss V.
❤️Anti penuaan/awet muda.
❤️Merawat kulit agar kelihatan sihat dan bersih.
❤️Membantu menganjalkan aset wanita.
❤️Anti bakteria dan merawat kegatalan.
❤️Membantu masalah sembelit
❤️ Membantu mengatasi masalah gastrik
❤️ Membantu masalah gout
❤️ Membantu buat wanita ikhtiar hamil.
❤️ Mengelakkan berlakunya cyst
❤️ Pelbagai lagi khasiat dan kelebihan Mutyara
.

Dm/whatsapp sis di https://wa.me/60113167578?text=NakMutyara/Jiwaku

.

#mutyarabukansekadarjamu #mutyarabeauty #mutyarabytyaarifin #kekalbertenagabersamamutyara #kekalsihatbersamamutyara #kesihatandalamanluaran #masalahdalamanluaran #masalahsembelit #masalahgastrik #masalahkkitaranhaid #ibuberpantang #jamuberpantang #beratbadanideal #turunberatbadan #masalahgout #makanansunnah #herbatradisional #jamu #jamusedap #jamumoden  #merawatkulit  #kolesterol #rambutgugur  #klang #sijangkang #telokpanglimagarang #banting #pandamaran #semenanjungmalaysia #sabahsarawak
  • Stamina Semakin bertenaga❗
    .

    😍Mutyara bukan sekadar Jamu😍
    .

    Apakah kelebihan Jamu Mutyara?
    .

    ❤️Menambahkan Tenaga.
    ❤️Membantu merawat dalaman wanita.
    ❤️Membantu memperbanyakkan susu badan.
    ❤️Membantu merawat keputihan.
    ❤️Membuang angin dalam badan.
    ❤️Meningkatkan sistem imunisasi.
    ❤️Membantu mengurangkan lenguh-lenguh, sakit badan dan sengugut.
    ❤️Membantu proses detoksifikasi.
    ❤️Mengekalkan berat badan ideal.
    ❤️Merapatkan miss V.
    ❤️Anti penuaan/awet muda.
    ❤️Merawat kulit agar kelihatan sihat dan bersih.
    ❤️Membantu menganjalkan aset wanita.
    ❤️Anti bakteria dan merawat kegatalan.
    ❤️Membantu masalah sembelit
    ❤️ Membantu mengatasi masalah gastrik
    ❤️ Membantu masalah gout
    ❤️ Membantu buat wanita ikhtiar hamil.
    ❤️ Mengelakkan berlakunya cyst
    ❤️ Pelbagai lagi khasiat dan kelebihan Mutyara
    .

    Dm/whatsapp sis di https://wa.me/60113167578?text=NakMutyara/Jiwaku

    .

    #mutyarabukansekadarjamu #mutyarabeauty #mutyarabytyaarifin #kekalbertenagabersamamutyara #kekalsihatbersamamutyara #kesihatandalamanluaran #masalahdalamanluaran #masalahsembelit #masalahgastrik #masalahkkitaranhaid #ibuberpantang #jamuberpantang #beratbadanideal #turunberatbadan #masalahgout #makanansunnah #herbatradisional #jamu #jamusedap #jamumoden #merawatkulit #kolesterol #rambutgugur #klang #sijangkang #telokpanglimagarang #banting #pandamaran #semenanjungmalaysia #sabahsarawak

  •  1  0  9 July, 2020
  • Badan semakin ringan dan bertenaga
.

😍Mutyara bukan sekadar Jamu😍
.

Apakah kelebihan Jamu Mutyara?
.

❤️Menambahkan Tenaga.
❤️Membantu merawat dalaman wanita.
❤️Membantu memperbanyakkan susu badan.
❤️Membantu merawat keputihan.
❤️Membuang angin dalam badan.
❤️Meningkatkan sistem imunisasi.
❤️Membantu mengurangkan lenguh-lenguh, sakit badan dan sengugut.
❤️Membantu proses detoksifikasi.
❤️Mengekalkan berat badan ideal.
❤️Merapatkan miss V.
❤️Anti penuaan/awet muda.
❤️Merawat kulit agar kelihatan sihat dan bersih.
❤️Membantu menganjalkan aset wanita.
❤️Anti bakteria dan merawat kegatalan.
❤️Membantu masalah sembelit
❤️ Membantu mengatasi masalah gastrik
❤️ Membantu masalah gout
❤️ Membantu buat wanita ikhtiar hamil.
❤️ Mengelakkan berlakunya cyst
❤️ Pelbagai lagi khasiat dan kelebihan Mutyara
.

Dm/whatsapp sis di https://wa.me/60113167578?text=NakMutyara/Jiwaku

.

#mutyarabukansekadarjamu #mutyarabeauty #mutyarabytyaarifin #kekalbertenagabersamamutyara #kekalsihatbersamamutyara #kesihatandalamanluaran #masalahdalamanluaran #masalahsembelit #masalahgastrik #masalahkkitaranhaid #ibuberpantang #jamuberpantang #beratbadanideal #turunberatbadan #masalahgout #makanansunnah #herbatradisional #jamu #jamusedap #jamumoden  #merawatkulit  #kolesterol #rambutgugur  #klang #sijangkang #telokpanglimagarang #banting #pandamaran #semenanjungmalaysia #sabahsarawak
  • Badan semakin ringan dan bertenaga
    .

    😍Mutyara bukan sekadar Jamu😍
    .

    Apakah kelebihan Jamu Mutyara?
    .

    ❤️Menambahkan Tenaga.
    ❤️Membantu merawat dalaman wanita.
    ❤️Membantu memperbanyakkan susu badan.
    ❤️Membantu merawat keputihan.
    ❤️Membuang angin dalam badan.
    ❤️Meningkatkan sistem imunisasi.
    ❤️Membantu mengurangkan lenguh-lenguh, sakit badan dan sengugut.
    ❤️Membantu proses detoksifikasi.
    ❤️Mengekalkan berat badan ideal.
    ❤️Merapatkan miss V.
    ❤️Anti penuaan/awet muda.
    ❤️Merawat kulit agar kelihatan sihat dan bersih.
    ❤️Membantu menganjalkan aset wanita.
    ❤️Anti bakteria dan merawat kegatalan.
    ❤️Membantu masalah sembelit
    ❤️ Membantu mengatasi masalah gastrik
    ❤️ Membantu masalah gout
    ❤️ Membantu buat wanita ikhtiar hamil.
    ❤️ Mengelakkan berlakunya cyst
    ❤️ Pelbagai lagi khasiat dan kelebihan Mutyara
    .

    Dm/whatsapp sis di https://wa.me/60113167578?text=NakMutyara/Jiwaku

    .

    #mutyarabukansekadarjamu #mutyarabeauty #mutyarabytyaarifin #kekalbertenagabersamamutyara #kekalsihatbersamamutyara #kesihatandalamanluaran #masalahdalamanluaran #masalahsembelit #masalahgastrik #masalahkkitaranhaid #ibuberpantang #jamuberpantang #beratbadanideal #turunberatbadan #masalahgout #makanansunnah #herbatradisional #jamu #jamusedap #jamumoden #merawatkulit #kolesterol #rambutgugur #klang #sijangkang #telokpanglimagarang #banting #pandamaran #semenanjungmalaysia #sabahsarawak

  •  2  0  9 July, 2020
  • Susu Badan Semakin Bertambah❗
.

😍Mutyara bukan sekadar Jamu😍
.

Apakah kelebihan Jamu Mutyara?
.

❤️Menambahkan Tenaga.
❤️Membantu merawat dalaman wanita.
❤️Membantu memperbanyakkan susu badan.
❤️Membantu merawat keputihan.
❤️Membuang angin dalam badan.
❤️Meningkatkan sistem imunisasi.
❤️Membantu mengurangkan lenguh-lenguh, sakit badan dan sengugut.
❤️Membantu proses detoksifikasi.
❤️Mengekalkan berat badan ideal.
❤️Merapatkan miss V.
❤️Anti penuaan/awet muda.
❤️Merawat kulit agar kelihatan sihat dan bersih.
❤️Membantu menganjalkan aset wanita.
❤️Anti bakteria dan merawat kegatalan.
❤️Membantu masalah sembelit
❤️ Membantu mengatasi masalah gastrik
❤️ Membantu masalah gout
❤️ Membantu buat wanita ikhtiar hamil.
❤️ Mengelakkan berlakunya cyst
❤️ Pelbagai lagi khasiat dan kelebihan Mutyara
.

Dm/whatsapp sis di https://wa.me/60113167578?text=NakMutyara/Jiwaku

.

#mutyarabukansekadarjamu #mutyarabeauty #mutyarabytyaarifin #kekalbertenagabersamamutyara #kekalsihatbersamamutyara #kesihatandalamanluaran #masalahdalamanluaran #masalahsembelit #masalahgastrik #masalahkkitaranhaid #ibuberpantang #jamuberpantang #beratbadanideal #turunberatbadan #masalahgout #makanansunnah #herbatradisional #jamu #jamusedap #jamumoden  #merawatkulit  #kolesterol #rambutgugur  #klang #sijangkang #telokpanglimagarang #banting #pandamaran #semenanjungmalaysia #sabahsarawak
  • Susu Badan Semakin Bertambah❗
    .

    😍Mutyara bukan sekadar Jamu😍
    .

    Apakah kelebihan Jamu Mutyara?
    .

    ❤️Menambahkan Tenaga.
    ❤️Membantu merawat dalaman wanita.
    ❤️Membantu memperbanyakkan susu badan.
    ❤️Membantu merawat keputihan.
    ❤️Membuang angin dalam badan.
    ❤️Meningkatkan sistem imunisasi.
    ❤️Membantu mengurangkan lenguh-lenguh, sakit badan dan sengugut.
    ❤️Membantu proses detoksifikasi.
    ❤️Mengekalkan berat badan ideal.
    ❤️Merapatkan miss V.
    ❤️Anti penuaan/awet muda.
    ❤️Merawat kulit agar kelihatan sihat dan bersih.
    ❤️Membantu menganjalkan aset wanita.
    ❤️Anti bakteria dan merawat kegatalan.
    ❤️Membantu masalah sembelit
    ❤️ Membantu mengatasi masalah gastrik
    ❤️ Membantu masalah gout
    ❤️ Membantu buat wanita ikhtiar hamil.
    ❤️ Mengelakkan berlakunya cyst
    ❤️ Pelbagai lagi khasiat dan kelebihan Mutyara
    .

    Dm/whatsapp sis di https://wa.me/60113167578?text=NakMutyara/Jiwaku

    .

    #mutyarabukansekadarjamu #mutyarabeauty #mutyarabytyaarifin #kekalbertenagabersamamutyara #kekalsihatbersamamutyara #kesihatandalamanluaran #masalahdalamanluaran #masalahsembelit #masalahgastrik #masalahkkitaranhaid #ibuberpantang #jamuberpantang #beratbadanideal #turunberatbadan #masalahgout #makanansunnah #herbatradisional #jamu #jamusedap #jamumoden #merawatkulit #kolesterol #rambutgugur #klang #sijangkang #telokpanglimagarang #banting #pandamaran #semenanjungmalaysia #sabahsarawak

  •  1  0  9 July, 2020

Top #masalahsembelit Posts

  • .
.
.
.
.
.
siapa ada mengalami masalah yg sama ❓susah nak buang air besar ❓ atau senang cerita orang panggil sembelit 🤔 dah makan pisang nk bg buang air besar, tapi perut tetap buncit.. ok y not uols try JUS QOYUS dari @dato_amirul94 , produk dia banyak orang suka sebab bukan takat memudahkan masalah sembelit, tetapi ia juga memberi tenaga sepanjang harian anda ! selain dari tu uols kebaikan jus qoyyus ni ialah :
.
💯menurunkan kadar kolestrol dalam badan
.
💯mencegah sel kanser
.
💯menurunkan berat badan
.
💯mengawal kencing manis
.
💯menguatkan jantung
.
jadi uols kalau nk jenguk2, silalah bukak page 👇🏻
@dato_amirul94
@dato_amirul94 
@dato_amirul94 .
kalau anda nk terus whatsapp nak tanya2 boleh wasap
.
📱 +60 18-947 1046
.
#reviewnizam #produkkurus #masalahsembelit #masalahbuasir #nizamrahman #juskurus
  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    siapa ada mengalami masalah yg sama ❓susah nak buang air besar ❓ atau senang cerita orang panggil sembelit 🤔 dah makan pisang nk bg buang air besar, tapi perut tetap buncit.. ok y not uols try JUS QOYUS dari @dato_amirul94 , produk dia banyak orang suka sebab bukan takat memudahkan masalah sembelit, tetapi ia juga memberi tenaga sepanjang harian anda ! selain dari tu uols kebaikan jus qoyyus ni ialah :
    .
    💯menurunkan kadar kolestrol dalam badan
    .
    💯mencegah sel kanser
    .
    💯menurunkan berat badan
    .
    💯mengawal kencing manis
    .
    💯menguatkan jantung
    .
    jadi uols kalau nk jenguk2, silalah bukak page 👇🏻
    @dato_amirul94
    @dato_amirul94
    @dato_amirul94 .
    kalau anda nk terus whatsapp nak tanya2 boleh wasap
    .
    📱 +60 18-947 1046
    .
    #reviewnizam #produkkurus #masalahsembelit #masalahbuasir #nizamrahman #juskurus

  •  3,631  115  17 November, 2019
  • Perut memulas & kerap ke tandas tu adalah simptom biasa kalau ambil Dtox. Untuk beginner memang akan kerap ke tandas dlm 2-3 kali untuk buang toksin yang terkumpul lama. Lepas dah biasa ambil, 2 ke 3 hari mcm tu akan normal ke tandas 1 atau 2 kali je.
.
Sebabnya dalam Dtox ni ada inulin yang berfungsi mencuci usus & menyingkirkan toksin dalam tubuh. Antara ingredients lain oats, aloe vera, lemon, alfalfa, dan licorice root. Kesemua bahan2 ini membantu mengatasi masalah sembelit, mengawal kolestrol dan membuang toksin dalam badan.
.
Pengambilan Dtox setiap hari sangat disarankan untuk membantu mengatasi masalah sembelit dan melawaskan proses pembuangan. Siapa pengguna tegar Dtox kat sini? Komen sikit.
.
Dtox RM76.00 . .
#sendayutinggi #dtox #detox #kurus #cantik #sihat 
#masalahsembelit #melawaskan #perutkempis #mengawalkolesterol #toksinbadan 
#sendayutinggijohor 
#sendayutinggijb
#sendayutinggijohorbahru
  • Perut memulas & kerap ke tandas tu adalah simptom biasa kalau ambil Dtox. Untuk beginner memang akan kerap ke tandas dlm 2-3 kali untuk buang toksin yang terkumpul lama. Lepas dah biasa ambil, 2 ke 3 hari mcm tu akan normal ke tandas 1 atau 2 kali je.
    .
    Sebabnya dalam Dtox ni ada inulin yang berfungsi mencuci usus & menyingkirkan toksin dalam tubuh. Antara ingredients lain oats, aloe vera, lemon, alfalfa, dan licorice root. Kesemua bahan2 ini membantu mengatasi masalah sembelit, mengawal kolestrol dan membuang toksin dalam badan.
    .
    Pengambilan Dtox setiap hari sangat disarankan untuk membantu mengatasi masalah sembelit dan melawaskan proses pembuangan. Siapa pengguna tegar Dtox kat sini? Komen sikit.
    .
    Dtox RM76.00 . .
    #sendayutinggi #dtox #detox #kurus #cantik #sihat
    #masalahsembelit #melawaskan #perutkempis #mengawalkolesterol #toksinbadan
    #sendayutinggijohor
    #sendayutinggijb
    #sendayutinggijohorbahru

  •  10  0  8 June, 2020
  • Pengambilan magical c pure secara konsistent oleh orang perempuan akan menyebabkan ramai lelaki gataii timbul dekat malaysia.

Pengambil magical c pure secara konsistent oleh orang lelaki akan menyebabkan ramai perempuan gedik muncul dekat malaysia.

Pengambilan mcp oleh orang yang x tau jantina ni akan menyebabkan ramai makcik2 bawang muncul kat malaysia 🤣🤣 Itu antara kesan2 sampingan yang perlu kita hadap apabila terjebak dengan mcp😁

#magicalpure #mcp 
#teamwati
 #masalahsembelit #negeripahang #temerloh #kulitcerahberseri #kuruscepat #makeup #glowing #kulitkusam #kulittaksekata #dropshipwanted
#vitaminc #kemamkemamjecantik  #suppliment  #putihgebu #kurussihat  #ootd #neelofa  #viral#meletop #zumba #tipskurus #tiktok #anju #aerilzafrel #azarazmi #bukangadisbiasa #stayathome
  • Pengambilan magical c pure secara konsistent oleh orang perempuan akan menyebabkan ramai lelaki gataii timbul dekat malaysia.

    Pengambil magical c pure secara konsistent oleh orang lelaki akan menyebabkan ramai perempuan gedik muncul dekat malaysia.

    Pengambilan mcp oleh orang yang x tau jantina ni akan menyebabkan ramai makcik2 bawang muncul kat malaysia 🤣🤣 Itu antara kesan2 sampingan yang perlu kita hadap apabila terjebak dengan mcp😁

    #magicalpure #mcp
    #teamwati
    #masalahsembelit #negeripahang #temerloh #kulitcerahberseri #kuruscepat #makeup #glowing #kulitkusam #kulittaksekata #dropshipwanted
    #vitaminc #kemamkemamjecantik #suppliment #putihgebu #kurussihat #ootd #neelofa #viral#meletop #zumba #tipskurus #tiktok #anju #aerilzafrel #azarazmi #bukangadisbiasa #stayathome

  •  10  4  26 May, 2020