#masalahgatal Instagram Photos & Videos

masalahgatal - 609 posts

Hashtag Popularity

0
average comments
3.2
average likes

Latest #masalahgatal Posts

  • Dulu Muka Bak Kertas Pasir, Kini Licin Bak Gelas Kaca!

Anda masih tercari-cari produk yang selamat digunakan dengan kesan yang pantas? Jangan risau, kami ada jawapannya! Sabun Cleo Secret merupakan sabun kecantikan yang sesuai untuk semua jenis kulit menjadikan kulit anda lebih sihat, bebas cela dan cerah berseri. 

Yang penting, cantik semulajadi tanpa kesan sampingan, tidak menelan kos yang tinggi dan tanpa suntikan!

#sabuncleo #cleosecret #sabunviral #nakputih #nakcantik #nakgebu #masalahjerawat #masalahjeragat #sunburn #kulitkusam #masalaheczema #masalahgatal #kulitcerah #sabunhilangdaki #sabunputih #hargaipromosi #feedbackcleo #penggunacleo #testimoni #parutjerawat #feedbackpositif
  • Dulu Muka Bak Kertas Pasir, Kini Licin Bak Gelas Kaca!

    Anda masih tercari-cari produk yang selamat digunakan dengan kesan yang pantas? Jangan risau, kami ada jawapannya! Sabun Cleo Secret merupakan sabun kecantikan yang sesuai untuk semua jenis kulit menjadikan kulit anda lebih sihat, bebas cela dan cerah berseri.

    Yang penting, cantik semulajadi tanpa kesan sampingan, tidak menelan kos yang tinggi dan tanpa suntikan!

    #sabuncleo #cleosecret #sabunviral #nakputih #nakcantik #nakgebu #masalahjerawat #masalahjeragat #sunburn #kulitkusam #masalaheczema #masalahgatal #kulitcerah #sabunhilangdaki #sabunputih #hargaipromosi #feedbackcleo #penggunacleo #testimoni #parutjerawat #feedbackpositif

  •  0  0  2 August, 2020
  • “Apa pulak yang merah kat dahi aku ni? Aaah jerawat rupanya! Besar pulak tu. Mesti ramai yang nampak jerawat aku ni. Aduh malunya.  Jeragat yang sedia ada ni pun tak hilang2, tambah pula dengan jerawat besar ni.  Mana lah nak sorok muka aku ni”. Anda pernah mengalami situasi seperti di atas?  Dah cuba pelbagai produk tapi masih tak hilang2 juga? 
Kini dengan ada nya Sabun Cleo yang all in one ni dah cukup untuk anda merawat masalah jerawat dan jeragat tu.  Tak perlu cari banyak2 skincare yang berbeza untuk jerawat dan jeragat. 
Jimat kan? 
Dah lah Sabun Cleo ni besar gedabak.  Tahan 2-3 bulan lebih tau.
Jimat duit poket uolls.

#sabuncleo #cleosecret #sabunviral #nakputih #nakcantik #nakgebu #masalahjerawat #masalahjeragat #sunburn #kulitkusam #masalaheczema #masalahgatal #kulitcerah #sabunhilangdaki #sabunputih #hargaipromosi #feedbackcleo #penggunacleo #testimoni #parutjerawat #feedbackpositif
  • “Apa pulak yang merah kat dahi aku ni? Aaah jerawat rupanya! Besar pulak tu. Mesti ramai yang nampak jerawat aku ni. Aduh malunya. Jeragat yang sedia ada ni pun tak hilang2, tambah pula dengan jerawat besar ni. Mana lah nak sorok muka aku ni”. Anda pernah mengalami situasi seperti di atas? Dah cuba pelbagai produk tapi masih tak hilang2 juga?
    Kini dengan ada nya Sabun Cleo yang all in one ni dah cukup untuk anda merawat masalah jerawat dan jeragat tu. Tak perlu cari banyak2 skincare yang berbeza untuk jerawat dan jeragat.
    Jimat kan?
    Dah lah Sabun Cleo ni besar gedabak. Tahan 2-3 bulan lebih tau.
    Jimat duit poket uolls.

    #sabuncleo #cleosecret #sabunviral #nakputih #nakcantik #nakgebu #masalahjerawat #masalahjeragat #sunburn #kulitkusam #masalaheczema #masalahgatal #kulitcerah #sabunhilangdaki #sabunputih #hargaipromosi #feedbackcleo #penggunacleo #testimoni #parutjerawat #feedbackpositif

  •  1  0  29 June, 2020
  • 4 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SABUN CLEO ✅ Mudah
✅ Wangi
✅ Jimat
✅ Merawat

Kenapa mudah?
Sebab satu sabun je dah cukup tanpa perlu skincare yang lain. Muka, badan semua boleh guna.

Sabun Cleo wangi?
Ye.. Sabun Cleo tersangat lah wangi. Rasa macam nak gigit je dengan bau strawberry dia.

Jimat ke?
Bagi yang tak tahu Sabun Cleo ni sangat jimat sebab size nya besar dan mampu tahan sehingga 2-3 bulan lebih tau. Dah lah boleh pakai di muka dan badan.

Sabun Cleo merawat apa?
Kalau uolls nak tahu Sabun Cleo mampu merawat masalah kulit utama seperti jerawat, jeragat dan lain2 seperti kulit kusam, kering dan berminyak.

#sabuncleo #cleosecret #sabunviral #nakputih #nakcantik #nakgebu #masalahjerawat #masalahjeragat #sunburn #kulitkusam #masalaheczema #masalahgatal #kulitcerah #sabunhilangdaki #sabunputih #hargaipromosi #feedbackcleo #penggunacleo #testimoni #parutjerawat #feedbackpositif
  • 4 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SABUN CLEO ✅ Mudah
    ✅ Wangi
    ✅ Jimat
    ✅ Merawat

    Kenapa mudah?
    Sebab satu sabun je dah cukup tanpa perlu skincare yang lain. Muka, badan semua boleh guna.

    Sabun Cleo wangi?
    Ye.. Sabun Cleo tersangat lah wangi. Rasa macam nak gigit je dengan bau strawberry dia.

    Jimat ke?
    Bagi yang tak tahu Sabun Cleo ni sangat jimat sebab size nya besar dan mampu tahan sehingga 2-3 bulan lebih tau. Dah lah boleh pakai di muka dan badan.

    Sabun Cleo merawat apa?
    Kalau uolls nak tahu Sabun Cleo mampu merawat masalah kulit utama seperti jerawat, jeragat dan lain2 seperti kulit kusam, kering dan berminyak.

    #sabuncleo #cleosecret #sabunviral #nakputih #nakcantik #nakgebu #masalahjerawat #masalahjeragat #sunburn #kulitkusam #masalaheczema #masalahgatal #kulitcerah #sabunhilangdaki #sabunputih #hargaipromosi #feedbackcleo #penggunacleo #testimoni #parutjerawat #feedbackpositif

  •  0  0  28 June, 2020
  • 1 SABUN 10 MANFAAT UNTUK ANDA YANG MASIH TERCARI-CARI SKINCARE TERBAIK .
.

Siapa yang masih tidak tahu kelebihan yang terdapat dalam sebiji Sabun Cleo ni?  Sabun Cleo mampu merawat kulit dengan berkesan dan selamat.  Itulah kelebihan yang ada dalam Sabun Cleo. 
Jadikan Sabun Cleo sebagai produk penjagaan wajah korang.  Pastinya korang tak kan ragu-ragu bila menggunakannya.  Dijamin anda akan berpuas hati dengan hasil dan keberkesanannya.

#sabuncleo #cleosecret #sabunviral #nakputih #nakcantik #nakgebu #masalahjerawat #masalahjeragat #sunburn #kulitkusam #masalaheczema #masalahgatal #kulitcerah #sabunhilangdaki #sabunputih #hargaipromosi #feedbackcleo #penggunacleo #testimoni #parutjerawat #feedbackpositif
  • 1 SABUN 10 MANFAAT UNTUK ANDA YANG MASIH TERCARI-CARI SKINCARE TERBAIK .
    .

    Siapa yang masih tidak tahu kelebihan yang terdapat dalam sebiji Sabun Cleo ni? Sabun Cleo mampu merawat kulit dengan berkesan dan selamat. Itulah kelebihan yang ada dalam Sabun Cleo.
    Jadikan Sabun Cleo sebagai produk penjagaan wajah korang. Pastinya korang tak kan ragu-ragu bila menggunakannya. Dijamin anda akan berpuas hati dengan hasil dan keberkesanannya.

    #sabuncleo #cleosecret #sabunviral #nakputih #nakcantik #nakgebu #masalahjerawat #masalahjeragat #sunburn #kulitkusam #masalaheczema #masalahgatal #kulitcerah #sabunhilangdaki #sabunputih #hargaipromosi #feedbackcleo #penggunacleo #testimoni #parutjerawat #feedbackpositif

  •  0  0  28 June, 2020
  • 3 MASALAH 1 PENYELESAIAN UNTUK MASALAH KULIT ANDA KHAS YANG NAK TAMPIL PELOLES DENGAN CARA MUDAH ❌ Jeragat
❌ Jerawat
❌ Kusam

Dengan formula 3 kali ganda lebih berkesan mampu merawat masalah seperti di atas semudah cuci muka dengan Sabun Cleo sahaja.
Sape yang dah try Sabun Cleo mesti tahu macam mana kehebatannya sehinggakan tak cari produk lain dah.

#sabuncleo #cleosecret #sabunviral #nakputih #nakcantik #nakgebu #masalahjerawat #masalahjeragat #sunburn #kulitkusam #masalaheczema #masalahgatal #kulitcerah #sabunhilangdaki #sabunputih #hargaipromosi #feedbackcleo #penggunacleo #testimoni #parutjerawat #feedbackpositif
  • 3 MASALAH 1 PENYELESAIAN UNTUK MASALAH KULIT ANDA KHAS YANG NAK TAMPIL PELOLES DENGAN CARA MUDAH ❌ Jeragat
    ❌ Jerawat
    ❌ Kusam

    Dengan formula 3 kali ganda lebih berkesan mampu merawat masalah seperti di atas semudah cuci muka dengan Sabun Cleo sahaja.
    Sape yang dah try Sabun Cleo mesti tahu macam mana kehebatannya sehinggakan tak cari produk lain dah.

    #sabuncleo #cleosecret #sabunviral #nakputih #nakcantik #nakgebu #masalahjerawat #masalahjeragat #sunburn #kulitkusam #masalaheczema #masalahgatal #kulitcerah #sabunhilangdaki #sabunputih #hargaipromosi #feedbackcleo #penggunacleo #testimoni #parutjerawat #feedbackpositif

  •  0  0  28 June, 2020
  • Calla Milk 🤩

Susu kambing yang berperisa karemal , yang mana tak suka susu boleh cuba tau 😘

Boleh merawat masalah gatal-gatal, aksema dan masalah kurap dan kudis . 
Dah ramai yang berjaya elokkan kulit diorang , anda bila lagi ?? Sekarang ade promosi jimat kaww kaww tau!! rugi lah tak cuba sekarang 
Untuk orde atau info lanjut boleh whatsapp kinah terus ya 😘

http://www.wasap.my/0169320305/CallaMilk

#teamkaknadia #callamilk #susukambingkaremel #susukulit #cantiksihat #masalahgatal-gatal #eksema #kurap #jerawat
  • Calla Milk 🤩

    Susu kambing yang berperisa karemal , yang mana tak suka susu boleh cuba tau 😘

    Boleh merawat masalah gatal-gatal, aksema dan masalah kurap dan kudis .
    Dah ramai yang berjaya elokkan kulit diorang , anda bila lagi ?? Sekarang ade promosi jimat kaww kaww tau!! rugi lah tak cuba sekarang
    Untuk orde atau info lanjut boleh whatsapp kinah terus ya 😘

    http://www.wasap.my/0169320305/CallaMilk

    #teamkaknadia #callamilk #susukambingkaremel #susukulit #cantiksihat #masalahgatal-gatal #eksema #kurap #jerawat

  •  0  0  16 June, 2020
  • Calla Milk 🤩

Susu kambing yang berperisa karemal , yang mana tak suka susu boleh cuba tau 😘

Boleh merawat masalah gatal-gatal, aksema dan masalah kurap dan kudis . 
Dah ramai yang berjaya elokkan kulit diorang , anda bila lagi ?? Sekarang ade promosi jimat kaww kaww tau!! rugi lah tak cuba sekarang 
Untuk orde atau info lanjut boleh whatsapp kinah terus ya 😘

http://www.wasap.my/0169320305/CallaMilk

#teamkaknadia #callamilk #susukambingkaremel #susukulit #cantiksihat #masalahgatal-gatal #eksema #kurap #jerawat
  • Calla Milk 🤩

    Susu kambing yang berperisa karemal , yang mana tak suka susu boleh cuba tau 😘

    Boleh merawat masalah gatal-gatal, aksema dan masalah kurap dan kudis .
    Dah ramai yang berjaya elokkan kulit diorang , anda bila lagi ?? Sekarang ade promosi jimat kaww kaww tau!! rugi lah tak cuba sekarang
    Untuk orde atau info lanjut boleh whatsapp kinah terus ya 😘

    http://www.wasap.my/0169320305/CallaMilk

    #teamkaknadia #callamilk #susukambingkaremel #susukulit #cantiksihat #masalahgatal-gatal #eksema #kurap #jerawat

  •  0  0  16 June, 2020
  • Calla Milk 🤩

Susu kambing yang berperisa karemal , yang mana tak suka susu boleh cuba tau 😘

Boleh merawat masalah gatal-gatal, aksema dan masalah kurap dan kudis . 
Dah ramai yang berjaya elokkan kulit diorang , anda bila lagi ?? Sekarang ade promosi jimat kaww kaww tau!! rugi lah tak cuba sekarang 
Untuk orde atau info lanjut boleh whatsapp kinah terus ya 😘

http://www.wasap.my/0169320305/CallaMilk

#teamkaknadia #callamilk #susukambingkaremel #susukulit #cantiksihat #masalahgatal-gatal #eksema #kurap #jerawat
  • Calla Milk 🤩

    Susu kambing yang berperisa karemal , yang mana tak suka susu boleh cuba tau 😘

    Boleh merawat masalah gatal-gatal, aksema dan masalah kurap dan kudis .
    Dah ramai yang berjaya elokkan kulit diorang , anda bila lagi ?? Sekarang ade promosi jimat kaww kaww tau!! rugi lah tak cuba sekarang
    Untuk orde atau info lanjut boleh whatsapp kinah terus ya 😘

    http://www.wasap.my/0169320305/CallaMilk

    #teamkaknadia #callamilk #susukambingkaremel #susukulit #cantiksihat #masalahgatal-gatal #eksema #kurap #jerawat

  •  3  0  16 June, 2020
  • KHAS UNTUK YANG ADA MASALAH KULIT EXTRA KERING DAN SUPER SENSITIF.

Soap ni bila pakai tak lah berbuih sangat. Dan tiada fragrance diletakkan. Boleh digunakan sebagai shampoo, pencuci muka dan sabun badan.

KELEBIHAN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP (SSB SOAP) ✔Membantu menghilangkan gatal badan.
✔ Membantu menghilangkan bau badan.
✔ Membantu memperbaiki masalah kulit. tanpa mengeringkan kulit.
✔ Menyelesaikan masalah jerewat.
✔ Sesuai untuk semua golongan bermula dari usia bayi 6bulan ke atas.
✔ Natural based ingredient.
✔ Boleh dijadikan sabun mandi atau pencuci muka.
✔ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka kulit  disebabkan eczema.

Bahan-bahan yang ada dalam Sabun SSB ni semua natural tau. Ada kombinasi 3 bahan mentah utama iaitu Shea Butter, Spent Grain Wax dan Argan Oil . 
Bukan orang dewasa je boleh guna tau, baby 6bulan ke atas pun boleh 😄

Gunakan tanpa was-was.

Jom ikhtiar hilangkan Gatal-gatal dan kulit sensitif dengan SSBS. • HAUS SKIN | HAUS COSMETICS • HAYA 0138433522 • #HausSkin #HausCosmetics #HalalCosmeticsTrendSetter

#ConfidenceIsPerfection
#Hausguardian 
#SSBSOAP
#masalahgatal
#masalaheczema
#kulitsensitif
#ActNow
  • KHAS UNTUK YANG ADA MASALAH KULIT EXTRA KERING DAN SUPER SENSITIF.

    Soap ni bila pakai tak lah berbuih sangat. Dan tiada fragrance diletakkan. Boleh digunakan sebagai shampoo, pencuci muka dan sabun badan.

    KELEBIHAN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP (SSB SOAP) ✔Membantu menghilangkan gatal badan.
    ✔ Membantu menghilangkan bau badan.
    ✔ Membantu memperbaiki masalah kulit. tanpa mengeringkan kulit.
    ✔ Menyelesaikan masalah jerewat.
    ✔ Sesuai untuk semua golongan bermula dari usia bayi 6bulan ke atas.
    ✔ Natural based ingredient.
    ✔ Boleh dijadikan sabun mandi atau pencuci muka.
    ✔ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka kulit disebabkan eczema.

    Bahan-bahan yang ada dalam Sabun SSB ni semua natural tau. Ada kombinasi 3 bahan mentah utama iaitu Shea Butter, Spent Grain Wax dan Argan Oil .
    Bukan orang dewasa je boleh guna tau, baby 6bulan ke atas pun boleh 😄

    Gunakan tanpa was-was.

    Jom ikhtiar hilangkan Gatal-gatal dan kulit sensitif dengan SSBS. • HAUS SKIN | HAUS COSMETICS • HAYA 0138433522 • #HausSkin #HausCosmetics #HalalCosmeticsTrendSetter

    #ConfidenceIsPerfection
    #Hausguardian
    #SSBSOAP
    #masalahgatal
    #masalaheczema
    #kulitsensitif
    #ActNow

  •  1  0  26 April, 2020
  • KHAS UNTUK YANG ADA MASALAH KULIT EXTRA KERING DAN SUPER SENSITIF.

Soap ni bila pakai tak lah berbuih sangat. Dan tiada fragrance diletakkan. Boleh digunakan sebagai shampoo, pencuci muka dan sabun badan.

KELEBIHAN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP (SSB SOAP) ✔Membantu menghilangkan gatal badan.
✔ Membantu menghilangkan bau badan.
✔ Membantu memperbaiki masalah kulit. tanpa mengeringkan kulit.
✔ Menyelesaikan masalah jerewat.
✔ Sesuai untuk semua golongan bermula dari usia bayi 6bulan ke atas.
✔ Natural based ingredient.
✔ Boleh dijadikan sabun mandi atau pencuci muka.
✔ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka kulit  disebabkan eczema.

Bahan-bahan yang ada dalam Sabun SSB ni semua natural tau. Ada kombinasi 3 bahan mentah utama iaitu Shea Butter, Spent Grain Wax dan Argan Oil . 
Bukan orang dewasa je boleh guna tau, baby 6bulan ke atas pun boleh 😄

Gunakan tanpa was-was.

Jom ikhtiar hilangkan Gatal-gatal dan kulit sensitif dengan SSBS. • HAUS SKIN | HAUS COSMETICS • HAYA 0138433522 • #HausSkin #HausCosmetics #HalalCosmeticsTrendSetter

#ConfidenceIsPerfection
#Hausguardian 
#SSBSOAP
#masalahgatal
#masalaheczema
#kulitsensitif
#ActNow
  • KHAS UNTUK YANG ADA MASALAH KULIT EXTRA KERING DAN SUPER SENSITIF.

    Soap ni bila pakai tak lah berbuih sangat. Dan tiada fragrance diletakkan. Boleh digunakan sebagai shampoo, pencuci muka dan sabun badan.

    KELEBIHAN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP (SSB SOAP) ✔Membantu menghilangkan gatal badan.
    ✔ Membantu menghilangkan bau badan.
    ✔ Membantu memperbaiki masalah kulit. tanpa mengeringkan kulit.
    ✔ Menyelesaikan masalah jerewat.
    ✔ Sesuai untuk semua golongan bermula dari usia bayi 6bulan ke atas.
    ✔ Natural based ingredient.
    ✔ Boleh dijadikan sabun mandi atau pencuci muka.
    ✔ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka kulit disebabkan eczema.

    Bahan-bahan yang ada dalam Sabun SSB ni semua natural tau. Ada kombinasi 3 bahan mentah utama iaitu Shea Butter, Spent Grain Wax dan Argan Oil .
    Bukan orang dewasa je boleh guna tau, baby 6bulan ke atas pun boleh 😄

    Gunakan tanpa was-was.

    Jom ikhtiar hilangkan Gatal-gatal dan kulit sensitif dengan SSBS. • HAUS SKIN | HAUS COSMETICS • HAYA 0138433522 • #HausSkin #HausCosmetics #HalalCosmeticsTrendSetter

    #ConfidenceIsPerfection
    #Hausguardian
    #SSBSOAP
    #masalahgatal
    #masalaheczema
    #kulitsensitif
    #ActNow

  •  1  0  26 April, 2020
  • KHAS UNTUK YANG ADA MASALAH KULIT EXTRA KERING DAN SUPER SENSITIF.

Soap ni bila pakai tak lah berbuih sangat. Dan tiada fragrance diletakkan. Boleh digunakan sebagai shampoo, pencuci muka dan sabun badan.

KELEBIHAN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP (SSB SOAP) ✔Membantu menghilangkan gatal badan.
✔ Membantu menghilangkan bau badan.
✔ Membantu memperbaiki masalah kulit. tanpa mengeringkan kulit.
✔ Menyelesaikan masalah jerewat.
✔ Sesuai untuk semua golongan bermula dari usia bayi 6bulan ke atas.
✔ Natural based ingredient.
✔ Boleh dijadikan sabun mandi atau pencuci muka.
✔ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka kulit  disebabkan eczema.

Bahan-bahan yang ada dalam Sabun SSB ni semua natural tau. Ada kombinasi 3 bahan mentah utama iaitu Shea Butter, Spent Grain Wax dan Argan Oil . 
Bukan orang dewasa je boleh guna tau, baby 6bulan ke atas pun boleh 😄

Gunakan tanpa was-was.

Jom ikhtiar hilangkan Gatal-gatal dan kulit sensitif dengan SSBS. • HAUS SKIN | HAUS COSMETICS • HAYA 0138433522 • #HausSkin #HausCosmetics #HalalCosmeticsTrendSetter

#ConfidenceIsPerfection
#Hausguardian 
#SSBSOAP
#masalahgatal
#masalaheczema
#kulitsensitif
#ActNow
  • KHAS UNTUK YANG ADA MASALAH KULIT EXTRA KERING DAN SUPER SENSITIF.

    Soap ni bila pakai tak lah berbuih sangat. Dan tiada fragrance diletakkan. Boleh digunakan sebagai shampoo, pencuci muka dan sabun badan.

    KELEBIHAN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP (SSB SOAP) ✔Membantu menghilangkan gatal badan.
    ✔ Membantu menghilangkan bau badan.
    ✔ Membantu memperbaiki masalah kulit. tanpa mengeringkan kulit.
    ✔ Menyelesaikan masalah jerewat.
    ✔ Sesuai untuk semua golongan bermula dari usia bayi 6bulan ke atas.
    ✔ Natural based ingredient.
    ✔ Boleh dijadikan sabun mandi atau pencuci muka.
    ✔ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka kulit disebabkan eczema.

    Bahan-bahan yang ada dalam Sabun SSB ni semua natural tau. Ada kombinasi 3 bahan mentah utama iaitu Shea Butter, Spent Grain Wax dan Argan Oil .
    Bukan orang dewasa je boleh guna tau, baby 6bulan ke atas pun boleh 😄

    Gunakan tanpa was-was.

    Jom ikhtiar hilangkan Gatal-gatal dan kulit sensitif dengan SSBS. • HAUS SKIN | HAUS COSMETICS • HAYA 0138433522 • #HausSkin #HausCosmetics #HalalCosmeticsTrendSetter

    #ConfidenceIsPerfection
    #Hausguardian
    #SSBSOAP
    #masalahgatal
    #masalaheczema
    #kulitsensitif
    #ActNow

  •  3  0  26 April, 2020

Top #masalahgatal Posts

  • KHAS UNTUK YANG ADA MASALAH KULIT EXTRA KERING DAN SUPER SENSITIF.

Soap ni bila pakai tak lah berbuih sangat. Dan tiada fragrance diletakkan. Boleh digunakan sebagai shampoo, pencuci muka dan sabun badan.

KELEBIHAN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP (SSB SOAP) ✔Membantu menghilangkan gatal badan.
✔ Membantu menghilangkan bau badan.
✔ Membantu memperbaiki masalah kulit. tanpa mengeringkan kulit.
✔ Menyelesaikan masalah jerewat.
✔ Sesuai untuk semua golongan bermula dari usia bayi 6bulan ke atas.
✔ Natural based ingredient.
✔ Boleh dijadikan sabun mandi atau pencuci muka.
✔ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka kulit  disebabkan eczema.

Bahan-bahan yang ada dalam Sabun SSB ni semua natural tau. Ada kombinasi 3 bahan mentah utama iaitu Shea Butter, Spent Grain Wax dan Argan Oil . 
Bukan orang dewasa je boleh guna tau, baby 6bulan ke atas pun boleh 😄

Gunakan tanpa was-was.

Jom ikhtiar hilangkan Gatal-gatal dan kulit sensitif dengan SSBS. • HAUS SKIN | HAUS COSMETICS • HAYA 0138433522 • #HausSkin #HausCosmetics #HalalCosmeticsTrendSetter

#ConfidenceIsPerfection
#Hausguardian 
#SSBSOAP
#masalahgatal
#masalaheczema
#kulitsensitif
#ActNow
  • KHAS UNTUK YANG ADA MASALAH KULIT EXTRA KERING DAN SUPER SENSITIF.

    Soap ni bila pakai tak lah berbuih sangat. Dan tiada fragrance diletakkan. Boleh digunakan sebagai shampoo, pencuci muka dan sabun badan.

    KELEBIHAN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP (SSB SOAP) ✔Membantu menghilangkan gatal badan.
    ✔ Membantu menghilangkan bau badan.
    ✔ Membantu memperbaiki masalah kulit. tanpa mengeringkan kulit.
    ✔ Menyelesaikan masalah jerewat.
    ✔ Sesuai untuk semua golongan bermula dari usia bayi 6bulan ke atas.
    ✔ Natural based ingredient.
    ✔ Boleh dijadikan sabun mandi atau pencuci muka.
    ✔ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka kulit disebabkan eczema.

    Bahan-bahan yang ada dalam Sabun SSB ni semua natural tau. Ada kombinasi 3 bahan mentah utama iaitu Shea Butter, Spent Grain Wax dan Argan Oil .
    Bukan orang dewasa je boleh guna tau, baby 6bulan ke atas pun boleh 😄

    Gunakan tanpa was-was.

    Jom ikhtiar hilangkan Gatal-gatal dan kulit sensitif dengan SSBS. • HAUS SKIN | HAUS COSMETICS • HAYA 0138433522 • #HausSkin #HausCosmetics #HalalCosmeticsTrendSetter

    #ConfidenceIsPerfection
    #Hausguardian
    #SSBSOAP
    #masalahgatal
    #masalaheczema
    #kulitsensitif
    #ActNow

  •  3  0  26 April, 2020