#masalahgangguan Instagram Photos & Videos

masalahgangguan - 1k posts

Hashtag Popularity

0.5
average comments
5.5
average likes

Latest #masalahgangguan Posts

  • 😊😁GEL MANDIAN BIDARA😊😘 DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT. 

BERFUNGSI UTK :
☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit 
☘️Merawat lemah semangat 
☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir 
☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat. 
☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. . 

Cara Penggunaan :
-Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
- Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
- 2 Kali sehari, pagi & petang.

Bahan2: 
Garam bukit 
Daun bidara 
Bunga mawar
Limau purut
Aromatherapy
Pepermint
Tea tree leaf oil

Isipadu : 500ml 
Harga : Rm25 tidak termasuk postage dan cod

#aslegacy  #gelmandianbidaraaura7herba
#masalahgangguan
#tidurberkualiti
#gatal2kulit
#baubadan

www.wasap.my/60162049824
  • 😊😁GEL MANDIAN BIDARA😊😘 DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT.

    BERFUNGSI UTK :
    ☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit
    ☘️Merawat lemah semangat
    ☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir
    ☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat.
    ☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. .

    Cara Penggunaan :
    -Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
    - Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
    - 2 Kali sehari, pagi & petang.

    Bahan2:
    Garam bukit
    Daun bidara
    Bunga mawar
    Limau purut
    Aromatherapy
    Pepermint
    Tea tree leaf oil

    Isipadu : 500ml
    Harga : Rm25 tidak termasuk postage dan cod

    #aslegacy #gelmandianbidaraaura7herba
    #masalahgangguan
    #tidurberkualiti
    #gatal2kulit
    #baubadan

    www.wasap.my/60162049824

  •  0  0  27 July, 2020
  • 😊😁GEL MANDIAN BIDARA😊😘 DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT. 

BERFUNGSI UTK :
☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit 
☘️Merawat lemah semangat 
☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir 
☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat. 
☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. . 

Cara Penggunaan :
-Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
- Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
- 2 Kali sehari, pagi & petang.

Bahan2: 
Garam bukit 
Daun bidara 
Bunga mawar
Limau purut
Aromatherapy
Pepermint
Tea tree leaf oil

Isipadu : 500ml 

#aslegacy  #gelmandianbidaraaura7herba
#masalahgangguan
#tidurberkualiti
#gatal2kulit
#baubadan

www.wasap.my/60162049824
  • 😊😁GEL MANDIAN BIDARA😊😘 DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT.

    BERFUNGSI UTK :
    ☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit
    ☘️Merawat lemah semangat
    ☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir
    ☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat.
    ☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. .

    Cara Penggunaan :
    -Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
    - Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
    - 2 Kali sehari, pagi & petang.

    Bahan2:
    Garam bukit
    Daun bidara
    Bunga mawar
    Limau purut
    Aromatherapy
    Pepermint
    Tea tree leaf oil

    Isipadu : 500ml

    #aslegacy #gelmandianbidaraaura7herba
    #masalahgangguan
    #tidurberkualiti
    #gatal2kulit
    #baubadan

    www.wasap.my/60162049824

  •  1  0  21 July, 2020
  • 😊😁GEL MANDIAN BIDARA😊😘 DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT. 

BERFUNGSI UTK :
☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit 
☘️Merawat lemah semangat 
☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir 
☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat. 
☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. . 

Cara Penggunaan :
-Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
- Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
- 2 Kali sehari, pagi & petang.

Bahan2: 
Garam bukit 
Daun bidara 
Bunga mawar
Limau purut
Aromatherapy
Pepermint
Tea tree leaf oil

Isipadu : 500ml 

#aslegacy  #gelmandianbidaraaura7herba
#masalahgangguan
#tidurberkualiti
#gatal2kulit
#baubadan

www.wasap.my/60162049824
  • 😊😁GEL MANDIAN BIDARA😊😘 DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT.

    BERFUNGSI UTK :
    ☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit
    ☘️Merawat lemah semangat
    ☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir
    ☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat.
    ☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. .

    Cara Penggunaan :
    -Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
    - Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
    - 2 Kali sehari, pagi & petang.

    Bahan2:
    Garam bukit
    Daun bidara
    Bunga mawar
    Limau purut
    Aromatherapy
    Pepermint
    Tea tree leaf oil

    Isipadu : 500ml

    #aslegacy #gelmandianbidaraaura7herba
    #masalahgangguan
    #tidurberkualiti
    #gatal2kulit
    #baubadan

    www.wasap.my/60162049824

  •  0  0  17 July, 2020
  • 😊😁GEL MANDIAN BIDARA😊😘 DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT. 

BERFUNGSI UTK :
☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit 
☘️Merawat lemah semangat 
☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir 
☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat. 
☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. . 

Cara Penggunaan :
-Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
- Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
- 2 Kali sehari, pagi & petang.

Bahan2: 
Garam bukit 
Daun bidara 
Bunga mawar
Limau purut
Aromatherapy
Pepermint
Tea tree leaf oil

Isipadu : 500ml 

#aslegacy  #gelmandianbidaraaura7herba
#masalahgangguan
#tidurberkualiti
#gatal2kulit
#baubadan

www.wasap.my/60162049824
  • 😊😁GEL MANDIAN BIDARA😊😘 DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT.

    BERFUNGSI UTK :
    ☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit
    ☘️Merawat lemah semangat
    ☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir
    ☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat.
    ☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. .

    Cara Penggunaan :
    -Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
    - Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
    - 2 Kali sehari, pagi & petang.

    Bahan2:
    Garam bukit
    Daun bidara
    Bunga mawar
    Limau purut
    Aromatherapy
    Pepermint
    Tea tree leaf oil

    Isipadu : 500ml

    #aslegacy #gelmandianbidaraaura7herba
    #masalahgangguan
    #tidurberkualiti
    #gatal2kulit
    #baubadan

    www.wasap.my/60162049824

  •  1  0  14 July, 2020
  • 😊😁GEL MANDIAN BIDARA😊😘 DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT. 

BERFUNGSI UTK :
☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit 
☘️Merawat lemah semangat 
☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir 
☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat. 
☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. . 

Cara Penggunaan :
-Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
- Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
- 2 Kali sehari, pagi & petang.

Bahan2: 
Garam bukit 
Daun bidara 
Bunga mawar
Limau purut
Aromatherapy
Pepermint
Tea tree leaf oil

Isipadu : 500ml 
Harga : Rm25(SM) Rm28(SS)

#aslegacy  #gelmandianbidaraaura7herba
#masalahgangguan
#tidurberkualiti
#gatal2kulit
#baubadan
  • 😊😁GEL MANDIAN BIDARA😊😘 DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT.

    BERFUNGSI UTK :
    ☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit
    ☘️Merawat lemah semangat
    ☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir
    ☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat.
    ☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. .

    Cara Penggunaan :
    -Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
    - Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
    - 2 Kali sehari, pagi & petang.

    Bahan2:
    Garam bukit
    Daun bidara
    Bunga mawar
    Limau purut
    Aromatherapy
    Pepermint
    Tea tree leaf oil

    Isipadu : 500ml
    Harga : Rm25(SM) Rm28(SS)

    #aslegacy #gelmandianbidaraaura7herba
    #masalahgangguan
    #tidurberkualiti
    #gatal2kulit
    #baubadan

  •  3  0  1 July, 2020
  • -
SIFAT AIR ADA 3

Merakam, menyimpan dan memindahkan maklumat. Malah AIR merupakan perakam terbaik di dunia.

Begitu juga sifat GARAM.

Dengan izin Allah, garam bukit D'Aurya Cantek MERAKAM dan MENYIMPAN ayat² ruqyah yang dibacakan oleh team perawat yang berpengalaman dan berpengetahuan dalam bidang perubatan Islam.

Kemudian, bacaan ruqyah tu pula dengan izin Allah diSEBARkan ke udara di sekeliling kita.

PERHATIAN: Lampu ini tidak akan memberi kesan apa-apa melainkan IZIN DARI ALLAH SWT. TIADA KESEMBUHAN melainkan ALLAH SWT.

Lampu Garam Bukit ini hanyalah asbab sebagai alat kesembuhan sahaja. Letakkan kebergantungan sepenuhnya pada ALLAH.
.
#lamputidur #lamputiduranak #garambukit #saudagarlampugaram #dauryacantekpenang #tempattidur #radiasi #badenergy #energy #biliktidur #lampukamar #nyaman #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #udarasegardipagihari #lampudeco #lampuhias #lampu #lampukamar #lampuhias #lampuunik #tidurlena #decoratucasa #masalahgangguan #gangguanjin
#masalahrumahtangga #masalahhidup #sihir #masalahwanita #migrain #sakitkepala
  • -
    SIFAT AIR ADA 3

    Merakam, menyimpan dan memindahkan maklumat. Malah AIR merupakan perakam terbaik di dunia.

    Begitu juga sifat GARAM.

    Dengan izin Allah, garam bukit D'Aurya Cantek MERAKAM dan MENYIMPAN ayat² ruqyah yang dibacakan oleh team perawat yang berpengalaman dan berpengetahuan dalam bidang perubatan Islam.

    Kemudian, bacaan ruqyah tu pula dengan izin Allah diSEBARkan ke udara di sekeliling kita.

    PERHATIAN: Lampu ini tidak akan memberi kesan apa-apa melainkan IZIN DARI ALLAH SWT. TIADA KESEMBUHAN melainkan ALLAH SWT.

    Lampu Garam Bukit ini hanyalah asbab sebagai alat kesembuhan sahaja. Letakkan kebergantungan sepenuhnya pada ALLAH.
    .
    #lamputidur #lamputiduranak #garambukit #saudagarlampugaram #dauryacantekpenang #tempattidur #radiasi #badenergy #energy #biliktidur #lampukamar #nyaman #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #udarasegardipagihari #lampudeco #lampuhias #lampu #lampukamar #lampuhias #lampuunik #tidurlena #decoratucasa #masalahgangguan #gangguanjin
    #masalahrumahtangga #masalahhidup #sihir #masalahwanita #migrain #sakitkepala

  •  4  0  9 June, 2020
  • -
Asah pisau bagi tajam senang nak potong sayur, nak bersiang ikan, nak potong bawang. .
.
Ni asah gigi dah kenapa 😟
.
Risaunyaa mama dengar anak asah gigi. .
.
Mama pun IKHTIAR guna #sabunlimau & #minyakhiykmah untuk anak-anak dan suami. .
#sabunlimau #sabunlimaupurut #sabunmandi #sabunruqyah #ruqyahmandiri #sabunherbal #sabunherba #perubatanislam #rawatanislam #sakitkepala #masalahsusahtidur #masalahwanita #masalahkeluarga #mandiais #masalahgangguan #gangguan #gangguanjin #mandibunga #garammandian #sabunbadan #sabunwangi #ruqyahsyariyyah #sakitbelakang #DAuryaCantekPenang #satukeluarga #tidurlena #gelmandian #gel #instaboomakademi
  • -
    Asah pisau bagi tajam senang nak potong sayur, nak bersiang ikan, nak potong bawang. .
    .
    Ni asah gigi dah kenapa 😟
    .
    Risaunyaa mama dengar anak asah gigi. .
    .
    Mama pun IKHTIAR guna #sabunlimau & #minyakhiykmah untuk anak-anak dan suami. .
    #sabunlimau #sabunlimaupurut #sabunmandi #sabunruqyah #ruqyahmandiri #sabunherbal #sabunherba #perubatanislam #rawatanislam #sakitkepala #masalahsusahtidur #masalahwanita #masalahkeluarga #mandiais #masalahgangguan #gangguan #gangguanjin #mandibunga #garammandian #sabunbadan #sabunwangi #ruqyahsyariyyah #sakitbelakang #DAuryaCantekPenang #satukeluarga #tidurlena #gelmandian #gel #instaboomakademi

  •  6  0  6 June, 2020
  • -
LAMPU GARAM BUKIT HIY'KMAAH KELABU. DIRUQYAH KHAS UNTUK QORIN.
.
PATUT DIMILIKI DISETIAP RUMAH UNTUK KETENANGAN SEISI RUMAH. IKHTIAR KITA.
.
Nak bagitahu Qorin ni tak boleh diusir tau. Kita hanya boleh kawal jangan sampai Qorin kawal diri kita.
.
Kalau Qorin kita dah tak boleh kawal sangat, dengan izin Allah boleh Ikhtiar minta orang2 alim atau orang2 yang arif bab perubatan islam doakan kita untuk menstabilkan diri atau stabilkan Qorin kita. Biasanya Ustaz akan bagi air penawar InsyaAllah.
.
Selain itu bolehlah pasang #LampuGaramKaler dan mandi Pati oud. Dengan izin Allah, produk ni telah diRuQyah krusus untuk stabilkan Qorin. .
.
Selebihnya terus Istiqomah perbaiki diri jadi lebih baik. Insya-Allah.
.
#ionnegatif #tidurlena #udarasegar #decohome #Lampugaramkaler #instaboomakademi #tipsdeco #lamputidur #lamputiduranak #lampugarambukit #tempattidur #biliktidur #lampukamar #nyaman #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #decorumah #sakitkepalasebelah #lampudeco #rumahhutan #lampukamar #lampuhias #lampuunik #decotips #lamputiduranak #masalahgangguan #decor #gangguanjin #masalahrumahtangga #decoratucasa #DAuryaCantekPenang
  • -
    LAMPU GARAM BUKIT HIY'KMAAH KELABU. DIRUQYAH KHAS UNTUK QORIN.
    .
    PATUT DIMILIKI DISETIAP RUMAH UNTUK KETENANGAN SEISI RUMAH. IKHTIAR KITA.
    .
    Nak bagitahu Qorin ni tak boleh diusir tau. Kita hanya boleh kawal jangan sampai Qorin kawal diri kita.
    .
    Kalau Qorin kita dah tak boleh kawal sangat, dengan izin Allah boleh Ikhtiar minta orang2 alim atau orang2 yang arif bab perubatan islam doakan kita untuk menstabilkan diri atau stabilkan Qorin kita. Biasanya Ustaz akan bagi air penawar InsyaAllah.
    .
    Selain itu bolehlah pasang #LampuGaramKaler dan mandi Pati oud. Dengan izin Allah, produk ni telah diRuQyah krusus untuk stabilkan Qorin. .
    .
    Selebihnya terus Istiqomah perbaiki diri jadi lebih baik. Insya-Allah.
    .
    #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #decohome #Lampugaramkaler #instaboomakademi #tipsdeco #lamputidur #lamputiduranak #lampugarambukit #tempattidur #biliktidur #lampukamar #nyaman #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #decorumah #sakitkepalasebelah #lampudeco #rumahhutan #lampukamar #lampuhias #lampuunik #decotips #lamputiduranak #masalahgangguan #decor #gangguanjin #masalahrumahtangga #decoratucasa #DAuryaCantekPenang

  •  5  0  5 June, 2020
  • -
Kak Long kawasan, kalau boleh jangan cepat sangat naik angin tau. .
.
Kalau rasa angin pasang, angin hempedu, angin sebu cepat-cepat IKHTIAR mandi #sabunlimau + dengan air sejuk. Perghhhhh 😍

InsyaAllah dengan izin Allah semua angin tu keluar atas bawah 😘👍
.
#sabunlimau #sabunlimaupurut #sabunmandi #sabunruqyah #ruqyahmandiri #sabunherbal #sabunherba #perubatanislam #rawatanislam #sakitkepala #masalahsusahtidur #masalahwanita #masalahkeluarga #mandiais #masalahgangguan #gangguan #gangguanjin #mandibunga #garammandian #sabunbadan #sabunwangi #ruqyahsyariyyah #sakitbelakang #sabunlimau #DAuryaCantekPenang #hatihati #satukeluarga #tenang #gelmandian #gel #instaboomakademi
  • -
    Kak Long kawasan, kalau boleh jangan cepat sangat naik angin tau. .
    .
    Kalau rasa angin pasang, angin hempedu, angin sebu cepat-cepat IKHTIAR mandi #sabunlimau + dengan air sejuk. Perghhhhh 😍

    InsyaAllah dengan izin Allah semua angin tu keluar atas bawah 😘👍
    .
    #sabunlimau #sabunlimaupurut #sabunmandi #sabunruqyah #ruqyahmandiri #sabunherbal #sabunherba #perubatanislam #rawatanislam #sakitkepala #masalahsusahtidur #masalahwanita #masalahkeluarga #mandiais #masalahgangguan #gangguan #gangguanjin #mandibunga #garammandian #sabunbadan #sabunwangi #ruqyahsyariyyah #sakitbelakang #sabunlimau #DAuryaCantekPenang #hatihati #satukeluarga #tenang #gelmandian #gel #instaboomakademi

  •  19  0  2 June, 2020
  • Siapa yang sejak #Covid19 dan Perintah Kawalan Pergerakan ni sukar tidur malam?

Rasa resah gelisah je?

Nak tidur susah

Dah tidur asyik terjaga

Risau dgn keadaan kesihatan diri dan keluarga

Apa taknya..kita pun taktau siapa yang telah dijangkiti dan yang tak

Kena tunggu 2 minggu baru nampak tanda-tanda jangkitan

Ya Allah

Memang berat dugaan kali ni

Saat-saat genting ni, ayuh kita sentiasa muhasabah diri dan banyakkan lagi amal ibadat kita

Di masa terluang ni, banyakkan solat taubat, solat sunat dan ganti semula ibadat yang kita sengaja atau tak sengaja tinggal dulu

InsyaAllah 
Sapukan juga Roll On Terapi Syifa untuk ketenangan dan lebih mudah tidur di malam hari

Jangan lupa baca Bismillah dan selawat

Letakkan pergantungan sebulat-bulatnya hanya pada Allah

P.s Bisnes kami berjalan spt biasa. Work from home 😄 nak order roger je kami. 
#MyBidara
#RollOnMyBidara
#covid19
#sukartidur
#masalahgangguan
#stayathome
#teranahdirumah
  • Siapa yang sejak #Covid19 dan Perintah Kawalan Pergerakan ni sukar tidur malam?

    Rasa resah gelisah je?

    Nak tidur susah

    Dah tidur asyik terjaga

    Risau dgn keadaan kesihatan diri dan keluarga

    Apa taknya..kita pun taktau siapa yang telah dijangkiti dan yang tak

    Kena tunggu 2 minggu baru nampak tanda-tanda jangkitan

    Ya Allah

    Memang berat dugaan kali ni

    Saat-saat genting ni, ayuh kita sentiasa muhasabah diri dan banyakkan lagi amal ibadat kita

    Di masa terluang ni, banyakkan solat taubat, solat sunat dan ganti semula ibadat yang kita sengaja atau tak sengaja tinggal dulu

    InsyaAllah
    Sapukan juga Roll On Terapi Syifa untuk ketenangan dan lebih mudah tidur di malam hari

    Jangan lupa baca Bismillah dan selawat

    Letakkan pergantungan sebulat-bulatnya hanya pada Allah

    P.s Bisnes kami berjalan spt biasa. Work from home 😄 nak order roger je kami.
    #MyBidara
    #RollOnMyBidara
    #covid19
    #sukartidur
    #masalahgangguan
    #stayathome
    #teranahdirumah

  •  0  0  30 May, 2020
  • -
1st week puasa ramai yang share menu berbuka, dah tengah minggu puasa orang pun pakat-pakat share gambar biskut raya pulak. .
.
Di hujung-hujung puasa ni duk lalu lalang gambar home decor pulak.

I'm inspired 😍 .
.
Tapi ada cara lagi senang nak serikan ruang rumah kita. .
.
Ini dia tinggg 👆
.
#GaramBukit #LampuGaram #tipsdeco #tidurlena #lampugaramkaler #GaramMandian #lamputidur #lamputiduranak #instaboomakademi #SaudagarLampuGaram #DAuryaCantekPenang #tempattidur #radiasi #biliktidur #lampukamar #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #decoratucasa #lampuhias #lampuantik #lampuunik #hygroscopy #masalah #masalahgangguan #gangguanjin #masalahrumahtangga #masalahhidup #masalahwanita #migrain #sakitkepala
  • -
    1st week puasa ramai yang share menu berbuka, dah tengah minggu puasa orang pun pakat-pakat share gambar biskut raya pulak. .
    .
    Di hujung-hujung puasa ni duk lalu lalang gambar home decor pulak.

    I'm inspired 😍 .
    .
    Tapi ada cara lagi senang nak serikan ruang rumah kita. .
    .
    Ini dia tinggg 👆
    .
    #GaramBukit #LampuGaram #tipsdeco #tidurlena #lampugaramkaler #GaramMandian #lamputidur #lamputiduranak #instaboomakademi #SaudagarLampuGaram #DAuryaCantekPenang #tempattidur #radiasi #biliktidur #lampukamar #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #decoratucasa #lampuhias #lampuantik #lampuunik #hygroscopy #masalah #masalahgangguan #gangguanjin #masalahrumahtangga #masalahhidup #masalahwanita #migrain #sakitkepala

  •  8  0  20 May, 2020
  • -
KENAPA LAMPU GARAM SAYA CAIR? BANYAK BETUL AIR MELELEH DI KELILING LAMPU? .
.
Ni saya nak bagitau. Pemahaman llmu sains bukan pasal gangguan atau perubatan islam. 
Lampu garam bukit ni bagusnya dipasang dalam rumah sebab fungsinya dia akan absorb segala benda atau semua partikel yang tak ok yang ada di sekeliling kita.

Especially kalau udara lembab, berhabuk, kotor, panas dan sebagainya. Itu sebabnya bagi pengidap asma sangat bagus pasang lampu garam ini dirumah anda.

Lampu ni akan absorb semua partikel yang tak bagus ni. Dan secara tak langsung udara dalam rumah pun bersih. Itu sebabnya ada yang rasa tenang bila pasang lampu garam ni dalam bilik. .
.
Dan secara semulajadinya pula, apabila dia serap semua partikel tadi dia akan keluarkan balik partikel itu. Dan itu antara sebabnya dia akan cair. 
Proses ini dinamakan 'hygroscopy'. Lagi satu kalau pengudaraan tidak sempurna atau panas memang mengundang juga lampu garam ini untuk berair. .
.
Jadi, untuk mengurangkan lampu garam ini cair anda memang kena on 24 jam atau letakkan pada area yang berangin dan tidak panas. 
Dan sama sekali saya tidak galakkan anda meletakkan lampu garam ini direct dengan tempat yang ada cahaya matahari masuk dan tempat-tempat yang sewaktu denganya.

Ini jawapan dari segi pandangan sains. .
👆👆👆👆👆
.
#GaramBukit #LampuGaram #rumahdeco #lampugaramkaler #GaramMandian #lamputidur #lamputiduranak #instaboomakademi #SaudagarLampuGaram #DAuryaCantekPenang #tempattidur #radiasi #biliktidur #lampukamar #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #pusaka #lampuhias #pusaka #lampuhias #lampuunik #hygroscopy #masalah #masalahgangguan #gangguanjin #masalahrumahtangga #masalahhidup #sihir #masalahwanita #migrain #sakitkepala
  • -
    KENAPA LAMPU GARAM SAYA CAIR? BANYAK BETUL AIR MELELEH DI KELILING LAMPU? .
    .
    Ni saya nak bagitau. Pemahaman llmu sains bukan pasal gangguan atau perubatan islam.
    Lampu garam bukit ni bagusnya dipasang dalam rumah sebab fungsinya dia akan absorb segala benda atau semua partikel yang tak ok yang ada di sekeliling kita.

    Especially kalau udara lembab, berhabuk, kotor, panas dan sebagainya. Itu sebabnya bagi pengidap asma sangat bagus pasang lampu garam ini dirumah anda.

    Lampu ni akan absorb semua partikel yang tak bagus ni. Dan secara tak langsung udara dalam rumah pun bersih. Itu sebabnya ada yang rasa tenang bila pasang lampu garam ni dalam bilik. .
    .
    Dan secara semulajadinya pula, apabila dia serap semua partikel tadi dia akan keluarkan balik partikel itu. Dan itu antara sebabnya dia akan cair.
    Proses ini dinamakan 'hygroscopy'. Lagi satu kalau pengudaraan tidak sempurna atau panas memang mengundang juga lampu garam ini untuk berair. .
    .
    Jadi, untuk mengurangkan lampu garam ini cair anda memang kena on 24 jam atau letakkan pada area yang berangin dan tidak panas.
    Dan sama sekali saya tidak galakkan anda meletakkan lampu garam ini direct dengan tempat yang ada cahaya matahari masuk dan tempat-tempat yang sewaktu denganya.

    Ini jawapan dari segi pandangan sains. .
    👆👆👆👆👆
    .
    #GaramBukit #LampuGaram #rumahdeco #lampugaramkaler #GaramMandian #lamputidur #lamputiduranak #instaboomakademi #SaudagarLampuGaram #DAuryaCantekPenang #tempattidur #radiasi #biliktidur #lampukamar #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #pusaka #lampuhias #pusaka #lampuhias #lampuunik #hygroscopy #masalah #masalahgangguan #gangguanjin #masalahrumahtangga #masalahhidup #sihir #masalahwanita #migrain #sakitkepala

  •  8  0  19 May, 2020
  • -
JIRAN TAK ADA... TAPI DENGAR BUNYI MACAM ADA ORANG. .
.
Salah seorang client rujuk kat kami. Katanya, dia ada dengar bunyi dari rumah jiran kat atas rumah dia.

Bila dia tanya kat jiran, jiran bagitau... mereka tak ada kat rumah. Habis tu dari mana datangnya bunyi tu?

Ha... korang jangan silap tau. Bunyi tu bukan datang dari atas ka, bawah ka, depan ka atau belakang rumah korang tau.

Bunyi tu datang dari dalam rumah korang sendiri. 
Yer. Korang mungkin sedang berkongsi rumah dengan JIN. Rumah korang mungkin juga tapak rumah jin. Mungkin juga jalan raya depa atau supermarket depa. 😂😬 .
.
Jadi... seeloknya berikhtiar la bila dah alami keadaan macam ni. Rajin-rajin pasang lampu garam. Selalu la pasang bukhoor (baunya tahan selama 48jam). Mop rumah dengan Gel mandian limau kasturi. Insyaallah. Semuanya akan selesai. Istiqamah ja.

#SkuadBantuSihat #DAuryaCantekPenang #GaramBukit #LampuGaram #rumahdeco #lampugaramkaler #GaramMandian #lamputidur #lamputiduranak #lampugarambukit #SaudagarLampuGaram #tempattidur #radiasi #biliktidur #lampukamar #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #lampudeco #lampuhias #lampukamar #lampuhias #lampuunik #lamputiduranak #masalah #masalahgangguan #gangguanjin #masalahrumahtangga #masalahhidup #sihir #masalahwanita #migrain #sakitkepala
  • -
    JIRAN TAK ADA... TAPI DENGAR BUNYI MACAM ADA ORANG. .
    .
    Salah seorang client rujuk kat kami. Katanya, dia ada dengar bunyi dari rumah jiran kat atas rumah dia.

    Bila dia tanya kat jiran, jiran bagitau... mereka tak ada kat rumah. Habis tu dari mana datangnya bunyi tu?

    Ha... korang jangan silap tau. Bunyi tu bukan datang dari atas ka, bawah ka, depan ka atau belakang rumah korang tau.

    Bunyi tu datang dari dalam rumah korang sendiri.
    Yer. Korang mungkin sedang berkongsi rumah dengan JIN. Rumah korang mungkin juga tapak rumah jin. Mungkin juga jalan raya depa atau supermarket depa. 😂😬 .
    .
    Jadi... seeloknya berikhtiar la bila dah alami keadaan macam ni. Rajin-rajin pasang lampu garam. Selalu la pasang bukhoor (baunya tahan selama 48jam). Mop rumah dengan Gel mandian limau kasturi. Insyaallah. Semuanya akan selesai. Istiqamah ja.

    #SkuadBantuSihat #DAuryaCantekPenang #GaramBukit #LampuGaram #rumahdeco #lampugaramkaler #GaramMandian #lamputidur #lamputiduranak #lampugarambukit #SaudagarLampuGaram #tempattidur #radiasi #biliktidur #lampukamar #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #lampudeco #lampuhias #lampukamar #lampuhias #lampuunik #lamputiduranak #masalah #masalahgangguan #gangguanjin #masalahrumahtangga #masalahhidup #sihir #masalahwanita #migrain #sakitkepala

  •  6  2  10 May, 2020
  • -
Boleh ka nak jadikan #lampugaramkalerkaler ni sebagai hadiah? .
.
Dah tentu-tentu lah boleh. Takyah tunggu hari jadi, hari guru, anniversary. Laa ni boleh bagi. Bukankah setiap hari tu hari yang istimewa buat si dia yang tersayang? Cieee..
.
Siapa tau, bila hadiahkan kat mak Allah beri kesembuhan pada lutut mak yang tengah sakit tu. Hadiahkan kat suami pula, Allah izin suami lembut hati tak marah-marah dah kat isteri dan anak-anak. .
.
Happy tak happy?
.
#GaramBukit #LampuGaram #homedecor #lampugaramkalerkaler #GaramMandian #lamputidur #lamputiduranak #lampugarambukit #SaudagarLampuGaram #DAuryaCantekPenang #tempattidur #radiasi #biliktidur #lampukamar #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #udarasegardipagihari #decoration #lampuhias #lampukamar #lampuhias #lampuunik #lamputiduranak #masalah #masalahgangguan #gangguanjin #masalahrumahtangga #masalahhidup #sihir #masalahwanita #migrain #sakitkepala
  • -
    Boleh ka nak jadikan #lampugaramkalerkaler ni sebagai hadiah? .
    .
    Dah tentu-tentu lah boleh. Takyah tunggu hari jadi, hari guru, anniversary. Laa ni boleh bagi. Bukankah setiap hari tu hari yang istimewa buat si dia yang tersayang? Cieee..
    .
    Siapa tau, bila hadiahkan kat mak Allah beri kesembuhan pada lutut mak yang tengah sakit tu. Hadiahkan kat suami pula, Allah izin suami lembut hati tak marah-marah dah kat isteri dan anak-anak. .
    .
    Happy tak happy?
    .
    #GaramBukit #LampuGaram #homedecor #lampugaramkalerkaler #GaramMandian #lamputidur #lamputiduranak #lampugarambukit #SaudagarLampuGaram #DAuryaCantekPenang #tempattidur #radiasi #biliktidur #lampukamar #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #udarasegardipagihari #decoration #lampuhias #lampukamar #lampuhias #lampuunik #lamputiduranak #masalah #masalahgangguan #gangguanjin #masalahrumahtangga #masalahhidup #sihir #masalahwanita #migrain #sakitkepala

  •  2  0  7 May, 2020
  • -
Alhamdulillah. .
.
Lagi lama pasang lagi semerbak jalan² bau kasturi tu 😍
.
"Dari dulu lagi memang suka sungguh dengan lampu kaler-kaler ni.

Dulu beli kat kedai pak arab ja sebab tak tau sepatutnya kena beli yang siap ruqyah. La ni dah ada yang lampu kaler-kaler D'Aurya Cantek , baru tau banyak rupanya manfaat dia. 
Dah tak perlu bimbang dah sebab dah siap ruqyah pun 🌸" .
.
Kata-kata Kak Bedah.
.
#GaramBukit #LampuGaram #rumahdeco #lampugaramkaler #GaramMandian #lamputidur #lamputiduranak #lampugarambukit #SaudagarLampuGaram #DAuryaCantekPenang #tempattidur #radiasi #biliktidur #lampukamar #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #udarasegardipagihari #lampudeco #lampuhias #lampukamar #lampuhias #lampuunik #lamputiduranak #masalah #masalahgangguan #gangguanjin #masalahrumahtangga #masalahhidup #sihir #masalahwanita #migrain #sakitkepala
  • -
    Alhamdulillah. .
    .
    Lagi lama pasang lagi semerbak jalan² bau kasturi tu 😍
    .
    "Dari dulu lagi memang suka sungguh dengan lampu kaler-kaler ni.

    Dulu beli kat kedai pak arab ja sebab tak tau sepatutnya kena beli yang siap ruqyah. La ni dah ada yang lampu kaler-kaler D'Aurya Cantek , baru tau banyak rupanya manfaat dia.
    Dah tak perlu bimbang dah sebab dah siap ruqyah pun 🌸" .
    .
    Kata-kata Kak Bedah.
    .
    #GaramBukit #LampuGaram #rumahdeco #lampugaramkaler #GaramMandian #lamputidur #lamputiduranak #lampugarambukit #SaudagarLampuGaram #DAuryaCantekPenang #tempattidur #radiasi #biliktidur #lampukamar #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #udarasegardipagihari #lampudeco #lampuhias #lampukamar #lampuhias #lampuunik #lamputiduranak #masalah #masalahgangguan #gangguanjin #masalahrumahtangga #masalahhidup #sihir #masalahwanita #migrain #sakitkepala

  •  4  0  4 May, 2020
  • -
MasyaAllah canteknya koleksi deco rumah customer. 😍
.
Raya kan dah nak dekat. .
Rumah dihias Cantek seperti Syurga. .
.
Sayang seribu kali Sayang, kalau rumah Cantek tidak dipagar (diRuQyah) dengan #lampugaramkaler
.
#ionnegatif #tidurlena #udarasegar #happy #lampurumah #lampumurah #lampukaca #gangguan #lampugaram #segar #lampusudut #lampuantik #rumahhutan #rumahcantik #rumahidaman #decorumah #lampuhiasrumah #masalahgangguan #gangguan #masalahsusahtidur #jiwakacau #sakithati #ketenangan #santau #kemurungan #hadiah #special #bahagia #sentiasabersyukur #gembira
  • -
    MasyaAllah canteknya koleksi deco rumah customer. 😍
    .
    Raya kan dah nak dekat. .
    Rumah dihias Cantek seperti Syurga. .
    .
    Sayang seribu kali Sayang, kalau rumah Cantek tidak dipagar (diRuQyah) dengan #lampugaramkaler
    .
    #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #happy #lampurumah #lampumurah #lampukaca #gangguan #lampugaram #segar #lampusudut #lampuantik #rumahhutan #rumahcantik #rumahidaman #decorumah #lampuhiasrumah #masalahgangguan #gangguan #masalahsusahtidur #jiwakacau #sakithati #ketenangan #santau #kemurungan #hadiah #special #bahagia #sentiasabersyukur #gembira

  •  5  0  2 May, 2020
  • -
DENGAN IZIN ALLAH SWT LAMPU GARAM INI BERSIFAT 'HYGROSCOPIC '. .
.
Iaitu ianya berupaya menyerap segala benda/habuk dan semua partikel yang tak ok yang ada di sekeliling kita.

Especially kalau udara lembab, berhabuk, kotor, panas dan sebagainya. Itu sebabnya bagi pengidap asma sangat bagus pasang lampu garam ini dirumah anda.

Dan secara semulajadinya pula, apabila dia serap semua partikel tadi dia akan keluarkan balik partikel itu. Dan itu antara sebabnya dia akan cair. Dan proses inilah yang dinamakan 'Hygroscopic'. Lampu ini hendaklah dipasang sepanjang masa bagi mengelakkan ianya cair dan berair.

Peringatan : Jika anda keluar negeri/bercuti. Padamkan lampu garam ini dan tolong bungkuskan semula ke dalam plastik dan simpan ditempat yang kering dan tak panas bagi memastikan lampu garam ini tidak cair.

#GaramBukit #LampuGaram #rumahdeco #lampugaramkaler #GaramMandian #lamputidur #lamputiduranak #instaboomakademi #SaudagarLampuGaram #DAuryaCantekPenang #tempattidur #radiasi #biliktidur #lampukamar #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #udarasegardipagihari #lampudeco #lampuhias #lampukamar #lampuhias #lampuunik #lamputiduranak #masalah #masalahgangguan #gangguanjin #masalahrumahtangga #masalahhidup #sihir #masalahwanita #migrain #sakitkepala
  • -
    DENGAN IZIN ALLAH SWT LAMPU GARAM INI BERSIFAT 'HYGROSCOPIC '. .
    .
    Iaitu ianya berupaya menyerap segala benda/habuk dan semua partikel yang tak ok yang ada di sekeliling kita.

    Especially kalau udara lembab, berhabuk, kotor, panas dan sebagainya. Itu sebabnya bagi pengidap asma sangat bagus pasang lampu garam ini dirumah anda.

    Dan secara semulajadinya pula, apabila dia serap semua partikel tadi dia akan keluarkan balik partikel itu. Dan itu antara sebabnya dia akan cair. Dan proses inilah yang dinamakan 'Hygroscopic'. Lampu ini hendaklah dipasang sepanjang masa bagi mengelakkan ianya cair dan berair.

    Peringatan : Jika anda keluar negeri/bercuti. Padamkan lampu garam ini dan tolong bungkuskan semula ke dalam plastik dan simpan ditempat yang kering dan tak panas bagi memastikan lampu garam ini tidak cair.

    #GaramBukit #LampuGaram #rumahdeco #lampugaramkaler #GaramMandian #lamputidur #lamputiduranak #instaboomakademi #SaudagarLampuGaram #DAuryaCantekPenang #tempattidur #radiasi #biliktidur #lampukamar #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #udarasegardipagihari #lampudeco #lampuhias #lampukamar #lampuhias #lampuunik #lamputiduranak #masalah #masalahgangguan #gangguanjin #masalahrumahtangga #masalahhidup #sihir #masalahwanita #migrain #sakitkepala

  •  4  0  2 May, 2020
  • -
#testimoni
.
PANAS BARAN... .
.
😬ini penyakit tak boleh bawa bincang, panas atas bawah semua panas.

Yang kesian anak bini, kekawan & orang sekeliling. Tak pasal-pasal terkena tempiasnya yang tak tahu apa-apa pun kena tempiasnya, alahai kesiannya orang macamni.
.
Insya-Allah dengan izin Allah pasang je lampu garam kaler-kaler terus cool. Asbab pasang lampu dan niat nak ikhtiar, Alhamdulillah.

Nak sebiji boleh nak 2 atau 3 biji pun lagi bagus. 
Nak tahu manafaat pun boleh wassap sahaja di⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
.
 www.//60195297649.lampugaram.com.my
.
#lamputidur #lamputiduranak #tempattidur #lampugaramkaler #SaudagarLampuGaram #DAuryaCantekPenang #radiasi #badenergy #energy #biliktidur #lampukamar #nyaman #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #migrain #udarasegardipagihari #lampudeco #lampuhias #lampu #lampukamar #lampuhias #lampuunik #lamputiduranak #masalah #masalahgangguan #gangguanjin #masalahrumahtangga #sihir #masalahhidup #masalahwanita #sakitkepala
  • -
    #testimoni
    .
    PANAS BARAN... .
    .
    😬ini penyakit tak boleh bawa bincang, panas atas bawah semua panas.

    Yang kesian anak bini, kekawan & orang sekeliling. Tak pasal-pasal terkena tempiasnya yang tak tahu apa-apa pun kena tempiasnya, alahai kesiannya orang macamni.
    .
    Insya-Allah dengan izin Allah pasang je lampu garam kaler-kaler terus cool. Asbab pasang lampu dan niat nak ikhtiar, Alhamdulillah.

    Nak sebiji boleh nak 2 atau 3 biji pun lagi bagus.
    Nak tahu manafaat pun boleh wassap sahaja di⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
    .
    www.//60195297649.lampugaram.com.my
    .
    #lamputidur #lamputiduranak #tempattidur #lampugaramkaler #SaudagarLampuGaram #DAuryaCantekPenang #radiasi #badenergy #energy #biliktidur #lampukamar #nyaman #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #migrain #udarasegardipagihari #lampudeco #lampuhias #lampu #lampukamar #lampuhias #lampuunik #lamputiduranak #masalah #masalahgangguan #gangguanjin #masalahrumahtangga #sihir #masalahhidup #masalahwanita #sakitkepala

  •  1  0  2 May, 2020
  • -
#testimoni
-
Korang dapat bayang tak cecair resdung keluar sampai penuh dua tuala? 
Orang selsema biasa jak pun dah rasa perit bila hidung tersumbat. Susah nak tido. Terpaksa nganga mulut sebab nak ambil nafas.

Alhamdulillah, dengan izin Allah, pasang lampu garam kaler-kaler 🍊 di rumah membantu mengurangkan masalah resdung family akak ni. 
Dan bestnya, dia tak lepaskan peluang rembat promo lockdown 4 biji lampu garam dengan harga murah giler 👏👏👏
.
#lamputidur #lamputiduranak #tempattidur #lampugaramkaler #SaudagarLampuGaram #DAuryaCantekPenang #radiasi #badenergy #energy #biliktidur #lampukamar #nyaman #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #migrain #udarasegardipagihari #lampudeco #lampuhias #lampu #lampukamar #lampuhias #lampuunik #lamputiduranak #masalah #masalahgangguan #gangguanjin #masalahrumahtangga #sihir #masalahhidup #masalahwanita #sakitkepala
  • -
    #testimoni
    -
    Korang dapat bayang tak cecair resdung keluar sampai penuh dua tuala?
    Orang selsema biasa jak pun dah rasa perit bila hidung tersumbat. Susah nak tido. Terpaksa nganga mulut sebab nak ambil nafas.

    Alhamdulillah, dengan izin Allah, pasang lampu garam kaler-kaler 🍊 di rumah membantu mengurangkan masalah resdung family akak ni.
    Dan bestnya, dia tak lepaskan peluang rembat promo lockdown 4 biji lampu garam dengan harga murah giler 👏👏👏
    .
    #lamputidur #lamputiduranak #tempattidur #lampugaramkaler #SaudagarLampuGaram #DAuryaCantekPenang #radiasi #badenergy #energy #biliktidur #lampukamar #nyaman #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #migrain #udarasegardipagihari #lampudeco #lampuhias #lampu #lampukamar #lampuhias #lampuunik #lamputiduranak #masalah #masalahgangguan #gangguanjin #masalahrumahtangga #sihir #masalahhidup #masalahwanita #sakitkepala

  •  3  0  30 April, 2020
  • -
Korang dapat bayang tak cecair resdung keluar sampai penuh dua tuala? 
Orang selsema biasa jak pun dah rasa perit bila hidung tersumbat. Susah nak tido. Terpaksa nganga mulut sebab nak ambil nafas.

Alhamdulillah, dengan izin Allah, pasang #lampugaramkalerkaler 🍊 di rumah membantu mengurangkan masalah resdung family akak ni. 
Dan bestnya, dia tak lepaskan peluang rembat promo lockdown 4 biji lampu garam dengan harga murah giler 👏👏👏
.
#lampugaramkalerkaler #lamputidur #lamputiduranak #lampugarambukit #SaudagarLampuGaram #DAuryaCantekPenang #tempattidur #radiasi #badenergy #energy #biliktidur #lampukamar #nyaman #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #udarasegardipagihari #lampudeco #lampuhias #lampu #lampukamar #lampuhias #lampuunik #lamputiduranak #masalah #masalahgangguan #gangguanjin #masalahrumahtangga #masalahhidup #sihir #masalahwanita #migrain #sakitkepala
  • -
    Korang dapat bayang tak cecair resdung keluar sampai penuh dua tuala?
    Orang selsema biasa jak pun dah rasa perit bila hidung tersumbat. Susah nak tido. Terpaksa nganga mulut sebab nak ambil nafas.

    Alhamdulillah, dengan izin Allah, pasang #lampugaramkalerkaler 🍊 di rumah membantu mengurangkan masalah resdung family akak ni.
    Dan bestnya, dia tak lepaskan peluang rembat promo lockdown 4 biji lampu garam dengan harga murah giler 👏👏👏
    .
    #lampugaramkalerkaler #lamputidur #lamputiduranak #lampugarambukit #SaudagarLampuGaram #DAuryaCantekPenang #tempattidur #radiasi #badenergy #energy #biliktidur #lampukamar #nyaman #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #udarasegardipagihari #lampudeco #lampuhias #lampu #lampukamar #lampuhias #lampuunik #lamputiduranak #masalah #masalahgangguan #gangguanjin #masalahrumahtangga #masalahhidup #sihir #masalahwanita #migrain #sakitkepala

  •  6  0  30 April, 2020
  • -
Tak ramai yang tahu #lampugaramkaler Hiy'kmaah bantu boost HORMON SEROTONIN.

Buktinya ramai bagi feedback kat kami asbab pasang lampu garam ni diorang rasa tenang.

Tambahan pula garam ni telah diRuQyah lagi lah bertambah tenang, sampai lena diorang ni tidur. Alhamdulillah dengan izin Allah.
.
#lamputidur #lamputiduranak #lampugarambukit #SaudagarLampuGaram #DAuryaCantekPenang #tempattidur #radiasi #badenergy #energy #biliktidur #lampukamar #nyaman #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #udarasegardipagihari #lampudeco #lampuhias #lampu #lampukamar #lampuhias #lampuunik #lamputiduranak #masalah #masalahgangguan #gangguanjin
#masalahrumahtangga #masalahhidup #sihir #masalahwanita #migrain #sakitkepala
  • -
    Tak ramai yang tahu #lampugaramkaler Hiy'kmaah bantu boost HORMON SEROTONIN.

    Buktinya ramai bagi feedback kat kami asbab pasang lampu garam ni diorang rasa tenang.

    Tambahan pula garam ni telah diRuQyah lagi lah bertambah tenang, sampai lena diorang ni tidur. Alhamdulillah dengan izin Allah.
    .
    #lamputidur #lamputiduranak #lampugarambukit #SaudagarLampuGaram #DAuryaCantekPenang #tempattidur #radiasi #badenergy #energy #biliktidur #lampukamar #nyaman #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #udarasegardipagihari #lampudeco #lampuhias #lampu #lampukamar #lampuhias #lampuunik #lamputiduranak #masalah #masalahgangguan #gangguanjin
    #masalahrumahtangga #masalahhidup #sihir #masalahwanita #migrain #sakitkepala

  •  3  0  29 April, 2020
  • -
LAMPU GARAM BUKIT HIY'KMAAH KELABU. DIRUQYAH KHAS UNTUK QORIN.
.
PATUT DIMILIKI DISETIAP RUMAH UNTUK KETENANGAN SEISI RUMAH. IKHTIAR KITA.
.
Nak bagitahu Qorin ni tak boleh diusir tau. Kita hanya boleh kawal jangan sampai Qorin kawal diri kita.
.
Kalau Qorin kita dah tak boleh kawal sangat, dengan izin Allah boleh Ikhtiar minta orang2 alim atau orang2 yang arif bab perubatan islam doakan kita untuk menstabilkan diri atau stabilkan Qorin kita. Biasanya Ustaz akan bagi air penawar InsyaAllah.
.
Selain itu bolehlah pasang #LampuGaramKalerkaler dan mandi Pati oud. Dengan izin Allah, produk ni telah diRuQyah krusus untuk stabilkan Qorin. .
.
Selebihnya terus Istiqomah perbaiki diri jadi lebih baik. Insya-Allah.
.
#ionnegatif #tidurlena #udarasegar #decohome #Lampugarambukit #instaboomakademi #tipsdeco #lamputidur #lamputiduranak #lampugarambukit #tempattidur #biliktidur #lampukamar #nyaman #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #decorumah #sakitkepalasebelah #lampudeco #rumahhutan #lampukamar #lampuhias #lampuunik #decotips #lamputiduranak #masalahgangguan #decor #gangguanjin #masalahrumahtangga #decoratucasa #DAuryaCantekPenang
  • -
    LAMPU GARAM BUKIT HIY'KMAAH KELABU. DIRUQYAH KHAS UNTUK QORIN.
    .
    PATUT DIMILIKI DISETIAP RUMAH UNTUK KETENANGAN SEISI RUMAH. IKHTIAR KITA.
    .
    Nak bagitahu Qorin ni tak boleh diusir tau. Kita hanya boleh kawal jangan sampai Qorin kawal diri kita.
    .
    Kalau Qorin kita dah tak boleh kawal sangat, dengan izin Allah boleh Ikhtiar minta orang2 alim atau orang2 yang arif bab perubatan islam doakan kita untuk menstabilkan diri atau stabilkan Qorin kita. Biasanya Ustaz akan bagi air penawar InsyaAllah.
    .
    Selain itu bolehlah pasang #LampuGaramKalerkaler dan mandi Pati oud. Dengan izin Allah, produk ni telah diRuQyah krusus untuk stabilkan Qorin. .
    .
    Selebihnya terus Istiqomah perbaiki diri jadi lebih baik. Insya-Allah.
    .
    #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #decohome #Lampugarambukit #instaboomakademi #tipsdeco #lamputidur #lamputiduranak #lampugarambukit #tempattidur #biliktidur #lampukamar #nyaman #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #decorumah #sakitkepalasebelah #lampudeco #rumahhutan #lampukamar #lampuhias #lampuunik #decotips #lamputiduranak #masalahgangguan #decor #gangguanjin #masalahrumahtangga #decoratucasa #DAuryaCantekPenang

  •  7  3  25 April, 2020
  • -
Otak dan saluran darah adalah tempat tinggal Jin di dalam badan manusia.

Melalui peredaran darah, jin akan membisik, menghasut dan membakar hati manusia supaya manusia menuruti apa yang diinginkan oleh hawa nafsunya.

Melalui peredaran darah dan otak, jin akan mengganggu mekanisme tubuh dan mempengaruhi sistem saraf yang berkaitan dengan fikiran, emosi dan pergerakan kita.

Sebab itu lah dengan perubatan D'Aurya Cantek, Minyak Hiy'kmaah perlu disapu di seluruh badan pesakit.

Selain tu, kami sarankan mandi dengan Pati Mandian Kasturi Kijang.

Pasalnya, minyak ni akan meresap ke dalam kulit dan akan masuk ke saluran darah dan menyakiti serta mengusir MAKHLUK yang tak nampak dek mata kasar. 😊 .
.
#DAuryaCantekPenang #garambukit #tipsdeco #instaboomakademi #lamputidur #biliktidur #SaudagarLampuGaram #NASurieEmpire #lampugarambukit #tempattidur #lampukamar #nyaman #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #decorumah #sakitkepalasebelah #lampudeco #rumahhutan #lampukamar #lampuhias #lampuunik #decotips #lamputiduranak #masalahgangguan #decor #gangguanjin #masalahrumahtangga #decohome #decoratucasa #lampugaramkalerkaler
  • -
    Otak dan saluran darah adalah tempat tinggal Jin di dalam badan manusia.

    Melalui peredaran darah, jin akan membisik, menghasut dan membakar hati manusia supaya manusia menuruti apa yang diinginkan oleh hawa nafsunya.

    Melalui peredaran darah dan otak, jin akan mengganggu mekanisme tubuh dan mempengaruhi sistem saraf yang berkaitan dengan fikiran, emosi dan pergerakan kita.

    Sebab itu lah dengan perubatan D'Aurya Cantek, Minyak Hiy'kmaah perlu disapu di seluruh badan pesakit.

    Selain tu, kami sarankan mandi dengan Pati Mandian Kasturi Kijang.

    Pasalnya, minyak ni akan meresap ke dalam kulit dan akan masuk ke saluran darah dan menyakiti serta mengusir MAKHLUK yang tak nampak dek mata kasar. 😊 .
    .
    #DAuryaCantekPenang #garambukit #tipsdeco #instaboomakademi #lamputidur #biliktidur #SaudagarLampuGaram #NASurieEmpire #lampugarambukit #tempattidur #lampukamar #nyaman #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #decorumah #sakitkepalasebelah #lampudeco #rumahhutan #lampukamar #lampuhias #lampuunik #decotips #lamputiduranak #masalahgangguan #decor #gangguanjin #masalahrumahtangga #decohome #decoratucasa #lampugaramkalerkaler

  •  5  0  23 April, 2020
  • -
Assalamualaikum, selamat pagi hampaa.

Alhamdulillah, kita dipanjangkan usia bertemu jua bulan Ramadhan tahun ni dengan izin Allah. 
Special puasa 2020 ni kan. Tak ada bazaar, tak da terawih di masjid. Ada la hikmahnya tu. Lihat saja dari sudut positif.

Mungkin sebelum ni orang perempuan susah nak terawih berjemaah di masjid, kali ni boleh jemaah dengan suami di rumah. Dapat pahala 1 + 1 = 27

Allah lebih mengetahui. Mari persiapkan diri kita menyambut 'tamu agung'. Bulan yang penuh berkah. Marhaban Ya Ramadhan.
.
.
#Lampugarambukit #instaboomakademi #tipsdeco #lamputidur #SaudagarLampuGaram #NASurieEmpire #lampugarambukit #tempattidur #biliktidur #lampukamar #nyaman #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #decorumah #sakitkepalasebelah #lampudeco #rumahhutan #lampukamar #lampuhias #lampuunik #decotips #lamputiduranak #masalahgangguan #decor #gangguanjin #masalahrumahtangga #decohome #decoratucasa #lampugaramkalerkaler #DAuryaCantekPenang
  • -
    Assalamualaikum, selamat pagi hampaa.

    Alhamdulillah, kita dipanjangkan usia bertemu jua bulan Ramadhan tahun ni dengan izin Allah.
    Special puasa 2020 ni kan. Tak ada bazaar, tak da terawih di masjid. Ada la hikmahnya tu. Lihat saja dari sudut positif.

    Mungkin sebelum ni orang perempuan susah nak terawih berjemaah di masjid, kali ni boleh jemaah dengan suami di rumah. Dapat pahala 1 + 1 = 27

    Allah lebih mengetahui. Mari persiapkan diri kita menyambut 'tamu agung'. Bulan yang penuh berkah. Marhaban Ya Ramadhan.
    .
    .
    #Lampugarambukit #instaboomakademi #tipsdeco #lamputidur #SaudagarLampuGaram #NASurieEmpire #lampugarambukit #tempattidur #biliktidur #lampukamar #nyaman #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #decorumah #sakitkepalasebelah #lampudeco #rumahhutan #lampukamar #lampuhias #lampuunik #decotips #lamputiduranak #masalahgangguan #decor #gangguanjin #masalahrumahtangga #decohome #decoratucasa #lampugaramkalerkaler #DAuryaCantekPenang

  •  4  0  23 April, 2020

Top #masalahgangguan Posts

  • -
Korang dapat bayang tak cecair resdung keluar sampai penuh dua tuala? 
Orang selsema biasa jak pun dah rasa perit bila hidung tersumbat. Susah nak tido. Terpaksa nganga mulut sebab nak ambil nafas.

Alhamdulillah, dengan izin Allah, pasang #lampugaramkalerkaler 🍊 di rumah membantu mengurangkan masalah resdung family akak ni. 
Dan bestnya, dia tak lepaskan peluang rembat promo lockdown 4 biji lampu garam dengan harga murah giler 👏👏👏
.
#lampugaramkalerkaler #lamputidur #lamputiduranak #lampugarambukit #SaudagarLampuGaram #DAuryaCantekPenang #tempattidur #radiasi #badenergy #energy #biliktidur #lampukamar #nyaman #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #udarasegardipagihari #lampudeco #lampuhias #lampu #lampukamar #lampuhias #lampuunik #lamputiduranak #masalah #masalahgangguan #gangguanjin #masalahrumahtangga #masalahhidup #sihir #masalahwanita #migrain #sakitkepala
  • -
    Korang dapat bayang tak cecair resdung keluar sampai penuh dua tuala?
    Orang selsema biasa jak pun dah rasa perit bila hidung tersumbat. Susah nak tido. Terpaksa nganga mulut sebab nak ambil nafas.

    Alhamdulillah, dengan izin Allah, pasang #lampugaramkalerkaler 🍊 di rumah membantu mengurangkan masalah resdung family akak ni.
    Dan bestnya, dia tak lepaskan peluang rembat promo lockdown 4 biji lampu garam dengan harga murah giler 👏👏👏
    .
    #lampugaramkalerkaler #lamputidur #lamputiduranak #lampugarambukit #SaudagarLampuGaram #DAuryaCantekPenang #tempattidur #radiasi #badenergy #energy #biliktidur #lampukamar #nyaman #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #udarasegardipagihari #lampudeco #lampuhias #lampu #lampukamar #lampuhias #lampuunik #lamputiduranak #masalah #masalahgangguan #gangguanjin #masalahrumahtangga #masalahhidup #sihir #masalahwanita #migrain #sakitkepala

  •  6  0  30 April, 2020
  • -
JIRAN TAK ADA... TAPI DENGAR BUNYI MACAM ADA ORANG. .
.
Salah seorang client rujuk kat kami. Katanya, dia ada dengar bunyi dari rumah jiran kat atas rumah dia.

Bila dia tanya kat jiran, jiran bagitau... mereka tak ada kat rumah. Habis tu dari mana datangnya bunyi tu?

Ha... korang jangan silap tau. Bunyi tu bukan datang dari atas ka, bawah ka, depan ka atau belakang rumah korang tau.

Bunyi tu datang dari dalam rumah korang sendiri. 
Yer. Korang mungkin sedang berkongsi rumah dengan JIN. Rumah korang mungkin juga tapak rumah jin. Mungkin juga jalan raya depa atau supermarket depa. 😂😬 .
.
Jadi... seeloknya berikhtiar la bila dah alami keadaan macam ni. Rajin-rajin pasang lampu garam. Selalu la pasang bukhoor (baunya tahan selama 48jam). Mop rumah dengan Gel mandian limau kasturi. Insyaallah. Semuanya akan selesai. Istiqamah ja.

#SkuadBantuSihat #DAuryaCantekPenang #GaramBukit #LampuGaram #rumahdeco #lampugaramkaler #GaramMandian #lamputidur #lamputiduranak #lampugarambukit #SaudagarLampuGaram #tempattidur #radiasi #biliktidur #lampukamar #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #lampudeco #lampuhias #lampukamar #lampuhias #lampuunik #lamputiduranak #masalah #masalahgangguan #gangguanjin #masalahrumahtangga #masalahhidup #sihir #masalahwanita #migrain #sakitkepala
  • -
    JIRAN TAK ADA... TAPI DENGAR BUNYI MACAM ADA ORANG. .
    .
    Salah seorang client rujuk kat kami. Katanya, dia ada dengar bunyi dari rumah jiran kat atas rumah dia.

    Bila dia tanya kat jiran, jiran bagitau... mereka tak ada kat rumah. Habis tu dari mana datangnya bunyi tu?

    Ha... korang jangan silap tau. Bunyi tu bukan datang dari atas ka, bawah ka, depan ka atau belakang rumah korang tau.

    Bunyi tu datang dari dalam rumah korang sendiri.
    Yer. Korang mungkin sedang berkongsi rumah dengan JIN. Rumah korang mungkin juga tapak rumah jin. Mungkin juga jalan raya depa atau supermarket depa. 😂😬 .
    .
    Jadi... seeloknya berikhtiar la bila dah alami keadaan macam ni. Rajin-rajin pasang lampu garam. Selalu la pasang bukhoor (baunya tahan selama 48jam). Mop rumah dengan Gel mandian limau kasturi. Insyaallah. Semuanya akan selesai. Istiqamah ja.

    #SkuadBantuSihat #DAuryaCantekPenang #GaramBukit #LampuGaram #rumahdeco #lampugaramkaler #GaramMandian #lamputidur #lamputiduranak #lampugarambukit #SaudagarLampuGaram #tempattidur #radiasi #biliktidur #lampukamar #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #lampudeco #lampuhias #lampukamar #lampuhias #lampuunik #lamputiduranak #masalah #masalahgangguan #gangguanjin #masalahrumahtangga #masalahhidup #sihir #masalahwanita #migrain #sakitkepala

  •  6  2  10 May, 2020
  • -
LAMPU GARAM BUKIT HIY'KMAAH KELABU. DIRUQYAH KHAS UNTUK QORIN.
.
PATUT DIMILIKI DISETIAP RUMAH UNTUK KETENANGAN SEISI RUMAH. IKHTIAR KITA.
.
Nak bagitahu Qorin ni tak boleh diusir tau. Kita hanya boleh kawal jangan sampai Qorin kawal diri kita.
.
Kalau Qorin kita dah tak boleh kawal sangat, dengan izin Allah boleh Ikhtiar minta orang2 alim atau orang2 yang arif bab perubatan islam doakan kita untuk menstabilkan diri atau stabilkan Qorin kita. Biasanya Ustaz akan bagi air penawar InsyaAllah.
.
Selain itu bolehlah pasang #LampuGaramKalerkaler dan mandi Pati oud. Dengan izin Allah, produk ni telah diRuQyah krusus untuk stabilkan Qorin. .
.
Selebihnya terus Istiqomah perbaiki diri jadi lebih baik. Insya-Allah.
.
#ionnegatif #tidurlena #udarasegar #decohome #Lampugarambukit #instaboomakademi #tipsdeco #lamputidur #lamputiduranak #lampugarambukit #tempattidur #biliktidur #lampukamar #nyaman #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #decorumah #sakitkepalasebelah #lampudeco #rumahhutan #lampukamar #lampuhias #lampuunik #decotips #lamputiduranak #masalahgangguan #decor #gangguanjin #masalahrumahtangga #decoratucasa #DAuryaCantekPenang
  • -
    LAMPU GARAM BUKIT HIY'KMAAH KELABU. DIRUQYAH KHAS UNTUK QORIN.
    .
    PATUT DIMILIKI DISETIAP RUMAH UNTUK KETENANGAN SEISI RUMAH. IKHTIAR KITA.
    .
    Nak bagitahu Qorin ni tak boleh diusir tau. Kita hanya boleh kawal jangan sampai Qorin kawal diri kita.
    .
    Kalau Qorin kita dah tak boleh kawal sangat, dengan izin Allah boleh Ikhtiar minta orang2 alim atau orang2 yang arif bab perubatan islam doakan kita untuk menstabilkan diri atau stabilkan Qorin kita. Biasanya Ustaz akan bagi air penawar InsyaAllah.
    .
    Selain itu bolehlah pasang #LampuGaramKalerkaler dan mandi Pati oud. Dengan izin Allah, produk ni telah diRuQyah krusus untuk stabilkan Qorin. .
    .
    Selebihnya terus Istiqomah perbaiki diri jadi lebih baik. Insya-Allah.
    .
    #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #decohome #Lampugarambukit #instaboomakademi #tipsdeco #lamputidur #lamputiduranak #lampugarambukit #tempattidur #biliktidur #lampukamar #nyaman #ionnegatif #tidurlena #udarasegar #decorumah #sakitkepalasebelah #lampudeco #rumahhutan #lampukamar #lampuhias #lampuunik #decotips #lamputiduranak #masalahgangguan #decor #gangguanjin #masalahrumahtangga #decoratucasa #DAuryaCantekPenang

  •  7  3  25 April, 2020
  • 😊😁GEL MANDIAN BIDARA😊😘 DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT. 

BERFUNGSI UTK :
☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit 
☘️Merawat lemah semangat 
☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir 
☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat. 
☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. . 

Cara Penggunaan :
-Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
- Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
- 2 Kali sehari, pagi & petang.

Bahan2: 
Garam bukit 
Daun bidara 
Bunga mawar
Limau purut
Aromatherapy
Pepermint
Tea tree leaf oil

Isipadu : 500ml 
Harga : Rm25(SM) Rm28(SS)

#aslegacy  #gelmandianbidaraaura7herba
#masalahgangguan
#tidurberkualiti
#gatal2kulit
#baubadan
  • 😊😁GEL MANDIAN BIDARA😊😘 DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT.

    BERFUNGSI UTK :
    ☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit
    ☘️Merawat lemah semangat
    ☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir
    ☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat.
    ☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. .

    Cara Penggunaan :
    -Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
    - Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
    - 2 Kali sehari, pagi & petang.

    Bahan2:
    Garam bukit
    Daun bidara
    Bunga mawar
    Limau purut
    Aromatherapy
    Pepermint
    Tea tree leaf oil

    Isipadu : 500ml
    Harga : Rm25(SM) Rm28(SS)

    #aslegacy #gelmandianbidaraaura7herba
    #masalahgangguan
    #tidurberkualiti
    #gatal2kulit
    #baubadan

  •  3  0  1 July, 2020
  • Siapa yang sejak #Covid19 dan Perintah Kawalan Pergerakan ni sukar tidur malam?

Rasa resah gelisah je?

Nak tidur susah

Dah tidur asyik terjaga

Risau dgn keadaan kesihatan diri dan keluarga

Apa taknya..kita pun taktau siapa yang telah dijangkiti dan yang tak

Kena tunggu 2 minggu baru nampak tanda-tanda jangkitan

Ya Allah

Memang berat dugaan kali ni

Saat-saat genting ni, ayuh kita sentiasa muhasabah diri dan banyakkan lagi amal ibadat kita

Di masa terluang ni, banyakkan solat taubat, solat sunat dan ganti semula ibadat yang kita sengaja atau tak sengaja tinggal dulu

InsyaAllah 
Sapukan juga Roll On Terapi Syifa untuk ketenangan dan lebih mudah tidur di malam hari

Jangan lupa baca Bismillah dan selawat

Letakkan pergantungan sebulat-bulatnya hanya pada Allah

P.s Bisnes kami berjalan spt biasa. Work from home 😄 nak order roger je kami. 
#MyBidara
#RollOnMyBidara
#covid19
#sukartidur
#masalahgangguan
#stayathome
#teranahdirumah
  • Siapa yang sejak #Covid19 dan Perintah Kawalan Pergerakan ni sukar tidur malam?

    Rasa resah gelisah je?

    Nak tidur susah

    Dah tidur asyik terjaga

    Risau dgn keadaan kesihatan diri dan keluarga

    Apa taknya..kita pun taktau siapa yang telah dijangkiti dan yang tak

    Kena tunggu 2 minggu baru nampak tanda-tanda jangkitan

    Ya Allah

    Memang berat dugaan kali ni

    Saat-saat genting ni, ayuh kita sentiasa muhasabah diri dan banyakkan lagi amal ibadat kita

    Di masa terluang ni, banyakkan solat taubat, solat sunat dan ganti semula ibadat yang kita sengaja atau tak sengaja tinggal dulu

    InsyaAllah
    Sapukan juga Roll On Terapi Syifa untuk ketenangan dan lebih mudah tidur di malam hari

    Jangan lupa baca Bismillah dan selawat

    Letakkan pergantungan sebulat-bulatnya hanya pada Allah

    P.s Bisnes kami berjalan spt biasa. Work from home 😄 nak order roger je kami.
    #MyBidara
    #RollOnMyBidara
    #covid19
    #sukartidur
    #masalahgangguan
    #stayathome
    #teranahdirumah

  •  0  0  30 May, 2020
  • -
YAKINLAH LAMPU GARAM BUKIT HIY'KMAAH ADALAH SATU IKHTIAR, ALLAH ADALAH PENYEMBUH SEGALA PENYAKIT.

DENGAN IZIN ALLAH. LAMPU GARAM BUKIT HIY'KMAAH' INI DIRUQYAH KHUSUS MENGIKUT JENIS BATUAN GARAM. .
.
1. LAMPU GARAM BATU PUTIH diruqyah khusus untuk gangguan dalaman (nasab/saka/turun temurun nenek moyang/pusaka keluarga/penerimaan barang lama). Berdasarkan pengalaman Perawat Islam kebanyakkan orang melayu memiliki Jin (Pusaka). .
.
2. LAMPU GARAM BATU KELABU diruqyah khusus untuk menstabilkan diri atau Qarin (golongan Jin) pendamping/penggoda nafsu jahat yang menjurus kepada kemaksiatan dan kemungkaran. .
.
3. LAMPU GARAM BATU OREN diruqyah khusus untuk gangguan SIHIR seperti santau/gangguan pada (rumah/premis/pejabat/asrama/sekolah/rumah sakit) luar dan dalam dan seumpamanya. .
.
Nak?
jom dapatkan dari no ini 👇👇👇
http://www.wasap.my/60195297649/naklampugaram
.
#DAuryaCantekPenang
#LampuGaramKaler
  • -
    YAKINLAH LAMPU GARAM BUKIT HIY'KMAAH ADALAH SATU IKHTIAR, ALLAH ADALAH PENYEMBUH SEGALA PENYAKIT.

    DENGAN IZIN ALLAH. LAMPU GARAM BUKIT HIY'KMAAH' INI DIRUQYAH KHUSUS MENGIKUT JENIS BATUAN GARAM. .
    .
    1. LAMPU GARAM BATU PUTIH diruqyah khusus untuk gangguan dalaman (nasab/saka/turun temurun nenek moyang/pusaka keluarga/penerimaan barang lama). Berdasarkan pengalaman Perawat Islam kebanyakkan orang melayu memiliki Jin (Pusaka). .
    .
    2. LAMPU GARAM BATU KELABU diruqyah khusus untuk menstabilkan diri atau Qarin (golongan Jin) pendamping/penggoda nafsu jahat yang menjurus kepada kemaksiatan dan kemungkaran. .
    .
    3. LAMPU GARAM BATU OREN diruqyah khusus untuk gangguan SIHIR seperti santau/gangguan pada (rumah/premis/pejabat/asrama/sekolah/rumah sakit) luar dan dalam dan seumpamanya. .
    .
    Nak?
    jom dapatkan dari no ini 👇👇👇
    http://www.wasap.my/60195297649/naklampugaram
    .
    #DAuryaCantekPenang
    #LampuGaramKaler

  •  7  3  16 January, 2020
  • Badan LEMAH lps penat kerja..anak anak tak boleh tidur lena..cuba guna gel mandian bidara ni..ramai dah guna dan repeat order.. BERFUNGSI UTK :
☘️Membuang toksin/ daki pada kulit ☘️Merawat lemah semangat ☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir ☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat. ☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. . 
Cara Penggunaan :
-Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
- Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
- disarankan guna 2 kali sehari, pagi & petang.

Diperbuat daripada bahan-bahan:
🃏Garam bukit 🃏Daun bidara 🃏Bunga mawar
🃏limau purut
🃏Aromatherapy
🃏Pepermint
🃏Tea tree leaf oil

Isipadu : 500ml 
Harga : Rm25(SM) Rm28(SS)
post rm8(sm) rm12(ss)

Untuk order dan info Whatsapp sekarang :
www.wasap.my/60126582024 & 60193132743

Area Kota Damansara & Sri Permaisuri Cheras. Posted seluruh M'sia
#aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #mandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaura7herba
#shahidadherbs 
#aliffsyukri 
#masalahgangguan
#tidurberkualiti
#gatal2kulit
#baubadan
#teamkakyan
#aslegacy_masterpartnerhq
  • Badan LEMAH lps penat kerja..anak anak tak boleh tidur lena..cuba guna gel mandian bidara ni..ramai dah guna dan repeat order.. BERFUNGSI UTK :
    ☘️Membuang toksin/ daki pada kulit ☘️Merawat lemah semangat ☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir ☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat. ☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. .
    Cara Penggunaan :
    -Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
    - Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
    - disarankan guna 2 kali sehari, pagi & petang.

    Diperbuat daripada bahan-bahan:
    🃏Garam bukit 🃏Daun bidara 🃏Bunga mawar
    🃏limau purut
    🃏Aromatherapy
    🃏Pepermint
    🃏Tea tree leaf oil

    Isipadu : 500ml
    Harga : Rm25(SM) Rm28(SS)
    post rm8(sm) rm12(ss)

    Untuk order dan info Whatsapp sekarang :
    www.wasap.my/60126582024 & 60193132743

    Area Kota Damansara & Sri Permaisuri Cheras. Posted seluruh M'sia
    #aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #mandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaura7herba
    #shahidadherbs
    #aliffsyukri
    #masalahgangguan
    #tidurberkualiti
    #gatal2kulit
    #baubadan
    #teamkakyan
    #aslegacy_masterpartnerhq

  •  9  0  8 February, 2019
  • -
☆Stay safe at home☆

Ramai orang tak tahu, GARAM BUKIT ni asalnya dari gunung dan sumber ion negatif semulajadi. >Dengan izin Allah<
.
kebaikan ion negatif membantu membersihkan udara dari virus, bakteria, kuman, bau hapak, habuk dan debu.

Amacam. Elokkan pasang lampu garam disaat musim virus tengah mengganas ni kan?

Jom sama² ikhtiar aktifkan ion negatif dalam rumah dengan Lampu Garam Hiy'kmaah by D'Aurya Cantek.

Notakaki: >BONUS< garam bukit ini telah diRuQyah khusus untuk gangguan makhluk halus.
.
#SaudagarLampuGaram 
#LampuGaramKalerkaler
#DAuryaCantekPenang
  • -
    ☆Stay safe at home☆

    Ramai orang tak tahu, GARAM BUKIT ni asalnya dari gunung dan sumber ion negatif semulajadi. >Dengan izin Allah<
    .
    kebaikan ion negatif membantu membersihkan udara dari virus, bakteria, kuman, bau hapak, habuk dan debu.

    Amacam. Elokkan pasang lampu garam disaat musim virus tengah mengganas ni kan?

    Jom sama² ikhtiar aktifkan ion negatif dalam rumah dengan Lampu Garam Hiy'kmaah by D'Aurya Cantek.

    Notakaki: >BONUS< garam bukit ini telah diRuQyah khusus untuk gangguan makhluk halus.
    .
    #SaudagarLampuGaram
    #LampuGaramKalerkaler
    #DAuryaCantekPenang

  •  5  1  21 March, 2020