#marykayklang Instagram Photos & Videos

marykayklang - 114k posts

Hashtag Popularity

1.4
average comments
51.4
average likes

Latest #marykayklang Posts

  • MARY KAY LIP LACQUER KIT

Mempunyai 3 pilihan warna, 
👄 Cherry 
👄 Rose 
👄 Plum 

Dalam 1 set, mempunyai 3 barang (Lip Lacquer, Lip Sealer & Lip Eraser) 
 👉 Lip Lacquer ~ Mewarnakan. 
 👉 Lip Sealer ~ Mengekalkan Warna di Bibir. 
 👉 Lip Eraser ~ Memadamkan. 

Kelebihan Mary Kay Lip Lacquer ni adalah warna tahan lama sehingga 8 jam, warna tidak hilang walaupun selepas makan dan minum, tidak mengeringkan bibir.

wow! new from mary kay! lip lacquer🤩
yang asik tanya Nurul xde ke lincu xtanggal bila makan n minum..nah dah ada ni jgn xbeli tw🤪🤣

best sgt! ada lipstick , sealer dan remover siap dlm box comel tu... mmg xtanggal... bibir nampak kilat ajo😍😍😍

Berminat dengan produk Mary Kay
Boleh terus whatsapp Nurul⤵

Free postage / cod 📩
Free Gift 🎁
Consultation Skin 💖
Career Opportunity 🏫

Senior Beauty Consultant Mary kay 
👸N U R U L
☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

#marykayselangor #marykaysabakbernam
#marykayrawang
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykaycheras
#marykaykualalumpur
#marykaypuchong
#marykayputrajaya
#marykaycyberjaya
#marykaykuantan
#marykayjohor
#marykaymelaka
#marykayterengganu
#marykaykemaman
#marykaycherating
#codbukitpuchong
#codpuchongprima
#codputraperdana
#codsaujanapuchong
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • MARY KAY LIP LACQUER KIT

    Mempunyai 3 pilihan warna,
    👄 Cherry
    👄 Rose
    👄 Plum

    Dalam 1 set, mempunyai 3 barang (Lip Lacquer, Lip Sealer & Lip Eraser)
    👉 Lip Lacquer ~ Mewarnakan.
    👉 Lip Sealer ~ Mengekalkan Warna di Bibir.
    👉 Lip Eraser ~ Memadamkan.

    Kelebihan Mary Kay Lip Lacquer ni adalah warna tahan lama sehingga 8 jam, warna tidak hilang walaupun selepas makan dan minum, tidak mengeringkan bibir.

    wow! new from mary kay! lip lacquer🤩
    yang asik tanya Nurul xde ke lincu xtanggal bila makan n minum..nah dah ada ni jgn xbeli tw🤪🤣

    best sgt! ada lipstick , sealer dan remover siap dlm box comel tu... mmg xtanggal... bibir nampak kilat ajo😍😍😍

    Berminat dengan produk Mary Kay
    Boleh terus whatsapp Nurul⤵

    Free postage / cod 📩
    Free Gift 🎁
    Consultation Skin 💖
    Career Opportunity 🏫

    Senior Beauty Consultant Mary kay
    👸N U R U L
    ☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

    #marykayselangor #marykaysabakbernam
    #marykayrawang
    #marykayklang
    #marykayshahalam
    #marykaykajang
    #marykaybangi
    #marykaycheras
    #marykaykualalumpur
    #marykaypuchong
    #marykayputrajaya
    #marykaycyberjaya
    #marykaykuantan
    #marykayjohor
    #marykaymelaka
    #marykayterengganu
    #marykaykemaman
    #marykaycherating
    #codbukitpuchong
    #codpuchongprima
    #codputraperdana
    #codsaujanapuchong
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  0  0  8 minutes ago
  • wow! new from mary kay! lip lacquer🤩
yang asik tanya Nurul xde ke lincu xtanggal bila makan n minum..nah dah ada ni jgn xbeli tw🤪🤣

best sgt! ada lipstick , sealer dan remover siap dlm box comel tu... mmg xtanggal... bibir nampak kilat ajo😍😍😍

Berminat dengan produk Mary Kay
Boleh terus whatsapp Nurul⤵

Free postage / cod 📩
Free Gift 🎁
Consultation Skin 💖
Career Opportunity 🏫

Senior Beauty Consultant Mary kay 
👸N U R U L
☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

#marykayselangor #marykaysabakbernam
#marykayrawang
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykaycheras
#marykaykualalumpur
#marykaypuchong
#marykayputrajaya
#marykaycyberjaya
#marykaykuantan
#marykayjohor
#marykaymelaka
#marykayterengganu
#marykaykemaman
#marykaycherating
#codbukitpuchong
#codpuchongprima
#codputraperdana
#codsaujanapuchong
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • wow! new from mary kay! lip lacquer🤩
    yang asik tanya Nurul xde ke lincu xtanggal bila makan n minum..nah dah ada ni jgn xbeli tw🤪🤣

    best sgt! ada lipstick , sealer dan remover siap dlm box comel tu... mmg xtanggal... bibir nampak kilat ajo😍😍😍

    Berminat dengan produk Mary Kay
    Boleh terus whatsapp Nurul⤵

    Free postage / cod 📩
    Free Gift 🎁
    Consultation Skin 💖
    Career Opportunity 🏫

    Senior Beauty Consultant Mary kay
    👸N U R U L
    ☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

    #marykayselangor #marykaysabakbernam
    #marykayrawang
    #marykayklang
    #marykayshahalam
    #marykaykajang
    #marykaybangi
    #marykaycheras
    #marykaykualalumpur
    #marykaypuchong
    #marykayputrajaya
    #marykaycyberjaya
    #marykaykuantan
    #marykayjohor
    #marykaymelaka
    #marykayterengganu
    #marykaykemaman
    #marykaycherating
    #codbukitpuchong
    #codpuchongprima
    #codputraperdana
    #codsaujanapuchong
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  0  0  9 minutes ago
  • Skinvigorate Brush
.
Kenapa anda perlu mendapatkannya🤔
.
.
📲 whatsapp Lea wa.me/601164347160 atau click link di bio ✨

🛍 Free cod
🛍 Free postage
🛍 Free MK sample
🛍 Free MK catalogue
🛍 Free skin consultation

Sharing with 💛
Lea Mikael 
Mary Kay Beauty Consultant

#suncaremarykay #lumivie #sunprotector #setpencerahan #antiaging #antiagingskincare #antipigment #marykaymurah #marykaypromo
#marykayskincare #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayjohor  #readystockmarykay #beautyconsultantMaryKay #botanicaleffectmarykay #testimonimarykay #kulitsihat #likeforlikes #promosimarykay #marykayselangor #marykay  #marykayklang #marykayampang  #marykayskincare #skinvigoratemarykay #foundationmarykay #kerjayamarykay #marykaykampar #marykayproduct
  • Skinvigorate Brush
    .
    Kenapa anda perlu mendapatkannya🤔
    .
    .
    📲 whatsapp Lea wa.me/601164347160 atau click link di bio ✨

    🛍 Free cod
    🛍 Free postage
    🛍 Free MK sample
    🛍 Free MK catalogue
    🛍 Free skin consultation

    Sharing with 💛
    Lea Mikael
    Mary Kay Beauty Consultant

    #suncaremarykay #lumivie #sunprotector #setpencerahan #antiaging #antiagingskincare #antipigment #marykaymurah #marykaypromo
    #marykayskincare #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayjohor #readystockmarykay #beautyconsultantMaryKay #botanicaleffectmarykay #testimonimarykay #kulitsihat #likeforlikes #promosimarykay #marykayselangor #marykay #marykayklang #marykayampang #marykayskincare #skinvigoratemarykay #foundationmarykay #kerjayamarykay #marykaykampar #marykayproduct

  •  1  0  9 minutes ago
  • MARY KAY LIP LACQUER KIT

Mempunyai 3 pilihan warna, 
👄 Cherry 
👄 Rose 
👄 Plum 

Dalam 1 set, mempunyai 3 barang (Lip Lacquer, Lip Sealer & Lip Eraser) 
 👉 Lip Lacquer ~ Mewarnakan. 
 👉 Lip Sealer ~ Mengekalkan Warna di Bibir. 
 👉 Lip Eraser ~ Memadamkan. 

Kelebihan Mary Kay Lip Lacquer ni adalah warna tahan lama sehingga 8 jam, warna tidak hilang walaupun selepas makan dan minum, tidak mengeringkan bibir.

wow! new from mary kay! lip lacquer🤩
yang asik tanya Nurul xde ke lincu xtanggal bila makan n minum..nah dah ada ni jgn xbeli tw🤪🤣

best sgt! ada lipstick , sealer dan remover siap dlm box comel tu... mmg xtanggal... bibir nampak kilat ajo😍😍😍

Berminat dengan produk Mary Kay
Boleh terus whatsapp Nurul⤵

Free postage / cod 📩
Free Gift 🎁
Consultation Skin 💖
Career Opportunity 🏫

Senior Beauty Consultant Mary kay 
👸N U R U L
☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

#marykayselangor #marykaysabakbernam
#marykayrawang
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykaycheras
#marykaykualalumpur
#marykaypuchong
#marykayputrajaya
#marykaycyberjaya
#marykaykuantan
#marykayjohor
#marykaymelaka
#marykayterengganu
#marykaykemaman
#marykaycherating
#codbukitpuchong
#codpuchongprima
#codputraperdana
#codsaujanapuchong
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • MARY KAY LIP LACQUER KIT

    Mempunyai 3 pilihan warna,
    👄 Cherry
    👄 Rose
    👄 Plum

    Dalam 1 set, mempunyai 3 barang (Lip Lacquer, Lip Sealer & Lip Eraser)
    👉 Lip Lacquer ~ Mewarnakan.
    👉 Lip Sealer ~ Mengekalkan Warna di Bibir.
    👉 Lip Eraser ~ Memadamkan.

    Kelebihan Mary Kay Lip Lacquer ni adalah warna tahan lama sehingga 8 jam, warna tidak hilang walaupun selepas makan dan minum, tidak mengeringkan bibir.

    wow! new from mary kay! lip lacquer🤩
    yang asik tanya Nurul xde ke lincu xtanggal bila makan n minum..nah dah ada ni jgn xbeli tw🤪🤣

    best sgt! ada lipstick , sealer dan remover siap dlm box comel tu... mmg xtanggal... bibir nampak kilat ajo😍😍😍

    Berminat dengan produk Mary Kay
    Boleh terus whatsapp Nurul⤵

    Free postage / cod 📩
    Free Gift 🎁
    Consultation Skin 💖
    Career Opportunity 🏫

    Senior Beauty Consultant Mary kay
    👸N U R U L
    ☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

    #marykayselangor #marykaysabakbernam
    #marykayrawang
    #marykayklang
    #marykayshahalam
    #marykaykajang
    #marykaybangi
    #marykaycheras
    #marykaykualalumpur
    #marykaypuchong
    #marykayputrajaya
    #marykaycyberjaya
    #marykaykuantan
    #marykayjohor
    #marykaymelaka
    #marykayterengganu
    #marykaykemaman
    #marykaycherating
    #codbukitpuchong
    #codpuchongprima
    #codputraperdana
    #codsaujanapuchong
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  0  0  9 minutes ago
  • MARY KAY LIP LACQUER KIT

Mempunyai 3 pilihan warna, 
👄 Cherry 
👄 Rose 
👄 Plum 

Dalam 1 set, mempunyai 3 barang (Lip Lacquer, Lip Sealer & Lip Eraser) 
 👉 Lip Lacquer ~ Mewarnakan. 
 👉 Lip Sealer ~ Mengekalkan Warna di Bibir. 
 👉 Lip Eraser ~ Memadamkan. 

Kelebihan Mary Kay Lip Lacquer ni adalah warna tahan lama sehingga 8 jam, warna tidak hilang walaupun selepas makan dan minum, tidak mengeringkan bibir.

wow! new from mary kay! lip lacquer🤩
yang asik tanya Nurul xde ke lincu xtanggal bila makan n minum..nah dah ada ni jgn xbeli tw🤪🤣

best sgt! ada lipstick , sealer dan remover siap dlm box comel tu... mmg xtanggal... bibir nampak kilat ajo😍😍😍

Berminat dengan produk Mary Kay
Boleh terus whatsapp Nurul⤵

Free postage / cod 📩
Free Gift 🎁
Consultation Skin 💖
Career Opportunity 🏫

Senior Beauty Consultant Mary kay 
👸N U R U L
☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

#marykayselangor #marykaysabakbernam
#marykayrawang
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykaycheras
#marykaykualalumpur
#marykaypuchong
#marykayputrajaya
#marykaycyberjaya
#marykaykuantan
#marykayjohor
#marykaymelaka
#marykayterengganu
#marykaykemaman
#marykaycherating
#codbukitpuchong
#codpuchongprima
#codputraperdana
#codsaujanapuchong
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • MARY KAY LIP LACQUER KIT

    Mempunyai 3 pilihan warna,
    👄 Cherry
    👄 Rose
    👄 Plum

    Dalam 1 set, mempunyai 3 barang (Lip Lacquer, Lip Sealer & Lip Eraser)
    👉 Lip Lacquer ~ Mewarnakan.
    👉 Lip Sealer ~ Mengekalkan Warna di Bibir.
    👉 Lip Eraser ~ Memadamkan.

    Kelebihan Mary Kay Lip Lacquer ni adalah warna tahan lama sehingga 8 jam, warna tidak hilang walaupun selepas makan dan minum, tidak mengeringkan bibir.

    wow! new from mary kay! lip lacquer🤩
    yang asik tanya Nurul xde ke lincu xtanggal bila makan n minum..nah dah ada ni jgn xbeli tw🤪🤣

    best sgt! ada lipstick , sealer dan remover siap dlm box comel tu... mmg xtanggal... bibir nampak kilat ajo😍😍😍

    Berminat dengan produk Mary Kay
    Boleh terus whatsapp Nurul⤵

    Free postage / cod 📩
    Free Gift 🎁
    Consultation Skin 💖
    Career Opportunity 🏫

    Senior Beauty Consultant Mary kay
    👸N U R U L
    ☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

    #marykayselangor #marykaysabakbernam
    #marykayrawang
    #marykayklang
    #marykayshahalam
    #marykaykajang
    #marykaybangi
    #marykaycheras
    #marykaykualalumpur
    #marykaypuchong
    #marykayputrajaya
    #marykaycyberjaya
    #marykaykuantan
    #marykayjohor
    #marykaymelaka
    #marykayterengganu
    #marykaykemaman
    #marykaycherating
    #codbukitpuchong
    #codpuchongprima
    #codputraperdana
    #codsaujanapuchong
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  0  0  11 minutes ago
  • MARY KAY LIP LACQUER KIT

Mempunyai 3 pilihan warna, 
👄 Cherry 
👄 Rose 
👄 Plum 

Dalam 1 set, mempunyai 3 barang (Lip Lacquer, Lip Sealer & Lip Eraser) 
 👉 Lip Lacquer ~ Mewarnakan. 
 👉 Lip Sealer ~ Mengekalkan Warna di Bibir. 
 👉 Lip Eraser ~ Memadamkan. 

Kelebihan Mary Kay Lip Lacquer ni adalah warna tahan lama sehingga 8 jam, warna tidak hilang walaupun selepas makan dan minum, tidak mengeringkan bibir.

wow! new from mary kay! lip lacquer🤩
yang asik tanya Nurul xde ke lincu xtanggal bila makan n minum..nah dah ada ni jgn xbeli tw🤪🤣

best sgt! ada lipstick , sealer dan remover siap dlm box comel tu... mmg xtanggal... bibir nampak kilat ajo😍😍😍

Berminat dengan produk Mary Kay
Boleh terus whatsapp Nurul⤵

Free postage / cod 📩
Free Gift 🎁
Consultation Skin 💖
Career Opportunity 🏫

Senior Beauty Consultant Mary kay 
👸N U R U L
☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

#marykayselangor #marykaysabakbernam
#marykayrawang
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykaycheras
#marykaykualalumpur
#marykaypuchong
#marykayputrajaya
#marykaycyberjaya
#marykaykuantan
#marykayjohor
#marykaymelaka
#marykayterengganu
#marykaykemaman
#marykaycherating
#codbukitpuchong
#codpuchongprima
#codputraperdana
#codsaujanapuchong
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • MARY KAY LIP LACQUER KIT

    Mempunyai 3 pilihan warna,
    👄 Cherry
    👄 Rose
    👄 Plum

    Dalam 1 set, mempunyai 3 barang (Lip Lacquer, Lip Sealer & Lip Eraser)
    👉 Lip Lacquer ~ Mewarnakan.
    👉 Lip Sealer ~ Mengekalkan Warna di Bibir.
    👉 Lip Eraser ~ Memadamkan.

    Kelebihan Mary Kay Lip Lacquer ni adalah warna tahan lama sehingga 8 jam, warna tidak hilang walaupun selepas makan dan minum, tidak mengeringkan bibir.

    wow! new from mary kay! lip lacquer🤩
    yang asik tanya Nurul xde ke lincu xtanggal bila makan n minum..nah dah ada ni jgn xbeli tw🤪🤣

    best sgt! ada lipstick , sealer dan remover siap dlm box comel tu... mmg xtanggal... bibir nampak kilat ajo😍😍😍

    Berminat dengan produk Mary Kay
    Boleh terus whatsapp Nurul⤵

    Free postage / cod 📩
    Free Gift 🎁
    Consultation Skin 💖
    Career Opportunity 🏫

    Senior Beauty Consultant Mary kay
    👸N U R U L
    ☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

    #marykayselangor #marykaysabakbernam
    #marykayrawang
    #marykayklang
    #marykayshahalam
    #marykaykajang
    #marykaybangi
    #marykaycheras
    #marykaykualalumpur
    #marykaypuchong
    #marykayputrajaya
    #marykaycyberjaya
    #marykaykuantan
    #marykayjohor
    #marykaymelaka
    #marykayterengganu
    #marykaykemaman
    #marykaycherating
    #codbukitpuchong
    #codpuchongprima
    #codputraperdana
    #codsaujanapuchong
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  0  0  13 minutes ago
  • 2 PIC LAST. MAMA NANA SALAH SORANG PENGGUNA YANG TAKDA ILMU TENTANG SKINCARE.

.
Benda paling ngeri ni mula dari zaman study. Puncanya alergik dengan ayam goreng. Tak tau punca alergik, jadi hari2 ngadap ayam goreng. Tu makanan yang paling murah masa belajar. Belajar plak jauh dari family. So, pandai2 la nak survive. 

.
Makin lama makin teruk, tukar pencuci muka tak jalan, pegi facial lepas seminggu jadi balik breakout, try produk viral menjadi tapi bila tau ada mercury mama nana stop makin la bertambah kawan J kat muka. Kisahnya sudah jatuh ditimpa tangga. 

.
Pastu hujung tahun lepas, bulan 11. Breakout gila2 balik dan nekad nak guna Mary Kay, sbb dalam sejarah produk yang mama nana pernah guna MK yang paling berkesan. 

.
Bila dah guna MK, kak ain consultant mama nana lah yang bagitau produk apa yang sesuai dan tak sesuai ikut jenis kulit kita. Sebelum ni pegi watanaklelaki dgn jagadian kita pilih sendiri produk apa walaupun dah google. Tapi rupanya mama nana tak tau yang bahan dalam produk pon main peranan. Contohnya, penggunaan spf, ada orang alergik dgn spf, ada orang kulit dia ok je kalau guna spf. So, kat situ kita tau yang mana ok dan tak ok. 

.
Dalam group MK pon ada diajar cara nak guna produk, mana produk yang sesuai dengan kulit, produk apa yang tak boleh dicampur. Setiap hari akan ada ilmu berkaitan skincare. So, sekarang Alhamdulillah takda ilmu sesat yang mama nana guna dalam penjagaan muka. 

.
Buat apa pening2 google kalau awak ada consultant🤗 , klik kat bio okay❤️

#registermarykay #agentmarykay #ahlimarykay #registerahlimarykay #signupmarykay #jadimembermarykay #daftarmarykay #joinahlimarykay #joinmarykay #marykaybantingmurah #marykaybanting #marykayolaklempit #marykaybukitchanggang #marykaydengkil #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayklang #marykaypuchong #marykaybangi #marykaynilai #marykaycosmetics
  • 2 PIC LAST. MAMA NANA SALAH SORANG PENGGUNA YANG TAKDA ILMU TENTANG SKINCARE.

    .
    Benda paling ngeri ni mula dari zaman study. Puncanya alergik dengan ayam goreng. Tak tau punca alergik, jadi hari2 ngadap ayam goreng. Tu makanan yang paling murah masa belajar. Belajar plak jauh dari family. So, pandai2 la nak survive.

    .
    Makin lama makin teruk, tukar pencuci muka tak jalan, pegi facial lepas seminggu jadi balik breakout, try produk viral menjadi tapi bila tau ada mercury mama nana stop makin la bertambah kawan J kat muka. Kisahnya sudah jatuh ditimpa tangga.

    .
    Pastu hujung tahun lepas, bulan 11. Breakout gila2 balik dan nekad nak guna Mary Kay, sbb dalam sejarah produk yang mama nana pernah guna MK yang paling berkesan.

    .
    Bila dah guna MK, kak ain consultant mama nana lah yang bagitau produk apa yang sesuai dan tak sesuai ikut jenis kulit kita. Sebelum ni pegi watanaklelaki dgn jagadian kita pilih sendiri produk apa walaupun dah google. Tapi rupanya mama nana tak tau yang bahan dalam produk pon main peranan. Contohnya, penggunaan spf, ada orang alergik dgn spf, ada orang kulit dia ok je kalau guna spf. So, kat situ kita tau yang mana ok dan tak ok.

    .
    Dalam group MK pon ada diajar cara nak guna produk, mana produk yang sesuai dengan kulit, produk apa yang tak boleh dicampur. Setiap hari akan ada ilmu berkaitan skincare. So, sekarang Alhamdulillah takda ilmu sesat yang mama nana guna dalam penjagaan muka.

    .
    Buat apa pening2 google kalau awak ada consultant🤗 , klik kat bio okay❤️

    #registermarykay #agentmarykay #ahlimarykay #registerahlimarykay #signupmarykay #jadimembermarykay #daftarmarykay #joinahlimarykay #joinmarykay #marykaybantingmurah #marykaybanting #marykayolaklempit #marykaybukitchanggang #marykaydengkil #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayklang #marykaypuchong #marykaybangi #marykaynilai #marykaycosmetics

  •  2  0  16 minutes ago
  • MARY KAY LIP LACQUER KIT

Mempunyai 3 pilihan warna, 
👄 Cherry 
👄 Rose 
👄 Plum 

Dalam 1 set, mempunyai 3 barang (Lip Lacquer, Lip Sealer & Lip Eraser) 
 👉 Lip Lacquer ~ Mewarnakan. 
 👉 Lip Sealer ~ Mengekalkan Warna di Bibir. 
 👉 Lip Eraser ~ Memadamkan. 

Kelebihan Mary Kay Lip Lacquer ni adalah warna tahan lama sehingga 8 jam, warna tidak hilang walaupun selepas makan dan minum, tidak mengeringkan bibir.

wow! new from mary kay! lip lacquer🤩
yang asik tanya Nurul xde ke lincu xtanggal bila makan n minum..nah dah ada ni jgn xbeli tw🤪🤣

best sgt! ada lipstick , sealer dan remover siap dlm box comel tu... mmg xtanggal... bibir nampak kilat ajo😍😍😍

Berminat dengan produk Mary Kay
Boleh terus whatsapp Nurul⤵

Free postage / cod 📩
Free Gift 🎁
Consultation Skin 💖
Career Opportunity 🏫

Senior Beauty Consultant Mary kay 
👸N U R U L
☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

#marykayselangor #marykaysabakbernam
#marykayrawang
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykaycheras
#marykaykualalumpur
#marykaypuchong
#marykayputrajaya
#marykaycyberjaya
#marykaykuantan
#marykayjohor
#marykaymelaka
#marykayterengganu
#marykaykemaman
#marykaycherating
#codbukitpuchong
#codpuchongprima
#codputraperdana
#codsaujanapuchong
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • MARY KAY LIP LACQUER KIT

    Mempunyai 3 pilihan warna,
    👄 Cherry
    👄 Rose
    👄 Plum

    Dalam 1 set, mempunyai 3 barang (Lip Lacquer, Lip Sealer & Lip Eraser)
    👉 Lip Lacquer ~ Mewarnakan.
    👉 Lip Sealer ~ Mengekalkan Warna di Bibir.
    👉 Lip Eraser ~ Memadamkan.

    Kelebihan Mary Kay Lip Lacquer ni adalah warna tahan lama sehingga 8 jam, warna tidak hilang walaupun selepas makan dan minum, tidak mengeringkan bibir.

    wow! new from mary kay! lip lacquer🤩
    yang asik tanya Nurul xde ke lincu xtanggal bila makan n minum..nah dah ada ni jgn xbeli tw🤪🤣

    best sgt! ada lipstick , sealer dan remover siap dlm box comel tu... mmg xtanggal... bibir nampak kilat ajo😍😍😍

    Berminat dengan produk Mary Kay
    Boleh terus whatsapp Nurul⤵

    Free postage / cod 📩
    Free Gift 🎁
    Consultation Skin 💖
    Career Opportunity 🏫

    Senior Beauty Consultant Mary kay
    👸N U R U L
    ☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

    #marykayselangor #marykaysabakbernam
    #marykayrawang
    #marykayklang
    #marykayshahalam
    #marykaykajang
    #marykaybangi
    #marykaycheras
    #marykaykualalumpur
    #marykaypuchong
    #marykayputrajaya
    #marykaycyberjaya
    #marykaykuantan
    #marykayjohor
    #marykaymelaka
    #marykayterengganu
    #marykaykemaman
    #marykaycherating
    #codbukitpuchong
    #codpuchongprima
    #codputraperdana
    #codsaujanapuchong
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  0  0  19 minutes ago
  • MARY KAY LIP LACQUER KIT

Mempunyai 3 pilihan warna, 
👄 Cherry 
👄 Rose 
👄 Plum 

Dalam 1 set, mempunyai 3 barang (Lip Lacquer, Lip Sealer & Lip Eraser) 
 👉 Lip Lacquer ~ Mewarnakan. 
 👉 Lip Sealer ~ Mengekalkan Warna di Bibir. 
 👉 Lip Eraser ~ Memadamkan. 

Kelebihan Mary Kay Lip Lacquer ni adalah warna tahan lama sehingga 8 jam, warna tidak hilang walaupun selepas makan dan minum, tidak mengeringkan bibir.

wow! new from mary kay! lip lacquer🤩
yang asik tanya Nurul xde ke lincu xtanggal bila makan n minum..nah dah ada ni jgn xbeli tw🤪🤣

best sgt! ada lipstick , sealer dan remover siap dlm box comel tu... mmg xtanggal... bibir nampak kilat ajo😍😍😍

Berminat dengan produk Mary Kay
Boleh terus whatsapp Nurul⤵

Free postage / cod 📩
Free Gift 🎁
Consultation Skin 💖
Career Opportunity 🏫

Senior Beauty Consultant Mary kay 
👸N U R U L
☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

#marykayselangor #marykaysabakbernam
#marykayrawang
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykaycheras
#marykaykualalumpur
#marykaypuchong
#marykayputrajaya
#marykaycyberjaya
#marykaykuantan
#marykayjohor
#marykaymelaka
#marykayterengganu
#marykaykemaman
#marykaycherating
#codbukitpuchong
#codpuchongprima
#codputraperdana
#codsaujanapuchong
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • MARY KAY LIP LACQUER KIT

    Mempunyai 3 pilihan warna,
    👄 Cherry
    👄 Rose
    👄 Plum

    Dalam 1 set, mempunyai 3 barang (Lip Lacquer, Lip Sealer & Lip Eraser)
    👉 Lip Lacquer ~ Mewarnakan.
    👉 Lip Sealer ~ Mengekalkan Warna di Bibir.
    👉 Lip Eraser ~ Memadamkan.

    Kelebihan Mary Kay Lip Lacquer ni adalah warna tahan lama sehingga 8 jam, warna tidak hilang walaupun selepas makan dan minum, tidak mengeringkan bibir.

    wow! new from mary kay! lip lacquer🤩
    yang asik tanya Nurul xde ke lincu xtanggal bila makan n minum..nah dah ada ni jgn xbeli tw🤪🤣

    best sgt! ada lipstick , sealer dan remover siap dlm box comel tu... mmg xtanggal... bibir nampak kilat ajo😍😍😍

    Berminat dengan produk Mary Kay
    Boleh terus whatsapp Nurul⤵

    Free postage / cod 📩
    Free Gift 🎁
    Consultation Skin 💖
    Career Opportunity 🏫

    Senior Beauty Consultant Mary kay
    👸N U R U L
    ☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

    #marykayselangor #marykaysabakbernam
    #marykayrawang
    #marykayklang
    #marykayshahalam
    #marykaykajang
    #marykaybangi
    #marykaycheras
    #marykaykualalumpur
    #marykaypuchong
    #marykayputrajaya
    #marykaycyberjaya
    #marykaykuantan
    #marykayjohor
    #marykaymelaka
    #marykayterengganu
    #marykaykemaman
    #marykaycherating
    #codbukitpuchong
    #codpuchongprima
    #codputraperdana
    #codsaujanapuchong
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  0  0  19 minutes ago
  • MARY KAY LIP LACQUER KIT

Mempunyai 3 pilihan warna, 
👄 Cherry 
👄 Rose 
👄 Plum 

Dalam 1 set, mempunyai 3 barang (Lip Lacquer, Lip Sealer & Lip Eraser) 
 👉 Lip Lacquer ~ Mewarnakan. 
 👉 Lip Sealer ~ Mengekalkan Warna di Bibir. 
 👉 Lip Eraser ~ Memadamkan. 

Kelebihan Mary Kay Lip Lacquer ni adalah warna tahan lama sehingga 8 jam, warna tidak hilang walaupun selepas makan dan minum, tidak mengeringkan bibir.

wow! new from mary kay! lip lacquer🤩
yang asik tanya Nurul xde ke lincu xtanggal bila makan n minum..nah dah ada ni jgn xbeli tw🤪🤣

best sgt! ada lipstick , sealer dan remover siap dlm box comel tu... mmg xtanggal... bibir nampak kilat ajo😍😍😍

Berminat dengan produk Mary Kay
Boleh terus whatsapp Nurul⤵

Free postage / cod 📩
Free Gift 🎁
Consultation Skin 💖
Career Opportunity 🏫

Senior Beauty Consultant Mary kay 
👸N U R U L
☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

#marykayselangor #marykaysabakbernam
#marykayrawang
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykaycheras
#marykaykualalumpur
#marykaypuchong
#marykayputrajaya
#marykaycyberjaya
#marykaykuantan
#marykayjohor
#marykaymelaka
#marykayterengganu
#marykaykemaman
#marykaycherating
#codbukitpuchong
#codpuchongprima
#codputraperdana
#codsaujanapuchong
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • MARY KAY LIP LACQUER KIT

    Mempunyai 3 pilihan warna,
    👄 Cherry
    👄 Rose
    👄 Plum

    Dalam 1 set, mempunyai 3 barang (Lip Lacquer, Lip Sealer & Lip Eraser)
    👉 Lip Lacquer ~ Mewarnakan.
    👉 Lip Sealer ~ Mengekalkan Warna di Bibir.
    👉 Lip Eraser ~ Memadamkan.

    Kelebihan Mary Kay Lip Lacquer ni adalah warna tahan lama sehingga 8 jam, warna tidak hilang walaupun selepas makan dan minum, tidak mengeringkan bibir.

    wow! new from mary kay! lip lacquer🤩
    yang asik tanya Nurul xde ke lincu xtanggal bila makan n minum..nah dah ada ni jgn xbeli tw🤪🤣

    best sgt! ada lipstick , sealer dan remover siap dlm box comel tu... mmg xtanggal... bibir nampak kilat ajo😍😍😍

    Berminat dengan produk Mary Kay
    Boleh terus whatsapp Nurul⤵

    Free postage / cod 📩
    Free Gift 🎁
    Consultation Skin 💖
    Career Opportunity 🏫

    Senior Beauty Consultant Mary kay
    👸N U R U L
    ☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

    #marykayselangor #marykaysabakbernam
    #marykayrawang
    #marykayklang
    #marykayshahalam
    #marykaykajang
    #marykaybangi
    #marykaycheras
    #marykaykualalumpur
    #marykaypuchong
    #marykayputrajaya
    #marykaycyberjaya
    #marykaykuantan
    #marykayjohor
    #marykaymelaka
    #marykayterengganu
    #marykaykemaman
    #marykaycherating
    #codbukitpuchong
    #codpuchongprima
    #codputraperdana
    #codsaujanapuchong
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  0  0  20 minutes ago
  • MARY KAY LIP LACQUER KIT

Mempunyai 3 pilihan warna, 
👄 Cherry 
👄 Rose 
👄 Plum 

Dalam 1 set, mempunyai 3 barang (Lip Lacquer, Lip Sealer & Lip Eraser) 
 👉 Lip Lacquer ~ Mewarnakan. 
 👉 Lip Sealer ~ Mengekalkan Warna di Bibir. 
 👉 Lip Eraser ~ Memadamkan. 

Kelebihan Mary Kay Lip Lacquer ni adalah warna tahan lama sehingga 8 jam, warna tidak hilang walaupun selepas makan dan minum, tidak mengeringkan bibir.

wow! new from mary kay! lip lacquer🤩
yang asik tanya Nurul xde ke lincu xtanggal bila makan n minum..nah dah ada ni jgn xbeli tw🤪🤣

best sgt! ada lipstick , sealer dan remover siap dlm box comel tu... mmg xtanggal... bibir nampak kilat ajo😍😍😍

Berminat dengan produk Mary Kay
Boleh terus whatsapp Nurul⤵

Free postage / cod 📩
Free Gift 🎁
Consultation Skin 💖
Career Opportunity 🏫

Senior Beauty Consultant Mary kay 
👸N U R U L
☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

#marykayselangor #marykaysabakbernam
#marykayrawang
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykaycheras
#marykaykualalumpur
#marykaypuchong
#marykayputrajaya
#marykaycyberjaya
#marykaykuantan
#marykayjohor
#marykaymelaka
#marykayterengganu
#marykaykemaman
#marykaycherating
#codbukitpuchong
#codpuchongprima
#codputraperdana
#codsaujanapuchong
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • MARY KAY LIP LACQUER KIT

    Mempunyai 3 pilihan warna,
    👄 Cherry
    👄 Rose
    👄 Plum

    Dalam 1 set, mempunyai 3 barang (Lip Lacquer, Lip Sealer & Lip Eraser)
    👉 Lip Lacquer ~ Mewarnakan.
    👉 Lip Sealer ~ Mengekalkan Warna di Bibir.
    👉 Lip Eraser ~ Memadamkan.

    Kelebihan Mary Kay Lip Lacquer ni adalah warna tahan lama sehingga 8 jam, warna tidak hilang walaupun selepas makan dan minum, tidak mengeringkan bibir.

    wow! new from mary kay! lip lacquer🤩
    yang asik tanya Nurul xde ke lincu xtanggal bila makan n minum..nah dah ada ni jgn xbeli tw🤪🤣

    best sgt! ada lipstick , sealer dan remover siap dlm box comel tu... mmg xtanggal... bibir nampak kilat ajo😍😍😍

    Berminat dengan produk Mary Kay
    Boleh terus whatsapp Nurul⤵

    Free postage / cod 📩
    Free Gift 🎁
    Consultation Skin 💖
    Career Opportunity 🏫

    Senior Beauty Consultant Mary kay
    👸N U R U L
    ☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

    #marykayselangor #marykaysabakbernam
    #marykayrawang
    #marykayklang
    #marykayshahalam
    #marykaykajang
    #marykaybangi
    #marykaycheras
    #marykaykualalumpur
    #marykaypuchong
    #marykayputrajaya
    #marykaycyberjaya
    #marykaykuantan
    #marykayjohor
    #marykaymelaka
    #marykayterengganu
    #marykaykemaman
    #marykaycherating
    #codbukitpuchong
    #codpuchongprima
    #codputraperdana
    #codsaujanapuchong
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  0  0  20 minutes ago
  • MARY KAY LIP LACQUER KIT

Mempunyai 3 pilihan warna, 
👄 Cherry 
👄 Rose 
👄 Plum 

Dalam 1 set, mempunyai 3 barang (Lip Lacquer, Lip Sealer & Lip Eraser) 
 👉 Lip Lacquer ~ Mewarnakan. 
 👉 Lip Sealer ~ Mengekalkan Warna di Bibir. 
 👉 Lip Eraser ~ Memadamkan. 

Kelebihan Mary Kay Lip Lacquer ni adalah warna tahan lama sehingga 8 jam, warna tidak hilang walaupun selepas makan dan minum, tidak mengeringkan bibir.
wow! new from mary kay! lip lacquer🤩
yang asik tanya Nurul xde ke lincu xtanggal bila makan n minum..nah dah ada ni jgn xbeli tw🤪🤣

best sgt! ada lipstick , sealer dan remover siap dlm box comel tu... mmg xtanggal... bibir nampak kilat ajo😍😍😍

Berminat dengan produk Mary Kay
Boleh terus whatsapp Nurul⤵

Free postage / cod 📩
Free Gift 🎁
Consultation Skin 💖
Career Opportunity 🏫

Senior Beauty Consultant Mary kay 
👸N U R U L
☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

#marykayselangor #marykaysabakbernam
#marykayrawang
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykaycheras
#marykaykualalumpur
#marykaypuchong
#marykayputrajaya
#marykaycyberjaya
#marykaykuantan
#marykayjohor
#marykaymelaka
#marykayterengganu
#marykaykemaman
#marykaycherating
#codbukitpuchong
#codpuchongprima
#codputraperdana
#codsaujanapuchong
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • MARY KAY LIP LACQUER KIT

    Mempunyai 3 pilihan warna,
    👄 Cherry
    👄 Rose
    👄 Plum

    Dalam 1 set, mempunyai 3 barang (Lip Lacquer, Lip Sealer & Lip Eraser)
    👉 Lip Lacquer ~ Mewarnakan.
    👉 Lip Sealer ~ Mengekalkan Warna di Bibir.
    👉 Lip Eraser ~ Memadamkan.

    Kelebihan Mary Kay Lip Lacquer ni adalah warna tahan lama sehingga 8 jam, warna tidak hilang walaupun selepas makan dan minum, tidak mengeringkan bibir.
    wow! new from mary kay! lip lacquer🤩
    yang asik tanya Nurul xde ke lincu xtanggal bila makan n minum..nah dah ada ni jgn xbeli tw🤪🤣

    best sgt! ada lipstick , sealer dan remover siap dlm box comel tu... mmg xtanggal... bibir nampak kilat ajo😍😍😍

    Berminat dengan produk Mary Kay
    Boleh terus whatsapp Nurul⤵

    Free postage / cod 📩
    Free Gift 🎁
    Consultation Skin 💖
    Career Opportunity 🏫

    Senior Beauty Consultant Mary kay
    👸N U R U L
    ☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

    #marykayselangor #marykaysabakbernam
    #marykayrawang
    #marykayklang
    #marykayshahalam
    #marykaykajang
    #marykaybangi
    #marykaycheras
    #marykaykualalumpur
    #marykaypuchong
    #marykayputrajaya
    #marykaycyberjaya
    #marykaykuantan
    #marykayjohor
    #marykaymelaka
    #marykayterengganu
    #marykaykemaman
    #marykaycherating
    #codbukitpuchong
    #codpuchongprima
    #codputraperdana
    #codsaujanapuchong
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  0  0  20 minutes ago
  • Love her spirit and energetic move in each others lives, so so blessed and proud to be under your roof dear. 
Not everyone can get this kinda leader, her leadership will mold you from zero to hero,....😘

I have learned many things now which i don't get in 27 years of working life⭐
This is my passion now... Mary Kay 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

Your Mary Kay Beauty Consultant
Punitha
wa.me/60163933926 
Dm me for 
💖Free Consultation 
💖Free Skin Analysis 
💖Free Gifts 
💖Free Postages around 
  Klang Valley 
💖Join Member Rm 70 Only
💖Business Partner 

#marykayselangor 
#marykaylover
#marykaylife 
#marykaylove
#marykaymsu
#marykayklang
#marykaybanting
#marykaymask
#marykaymakeup
#marykayskincare 
#marykaybenefits
#marykaymy 
#marykaymysg 
#marykaykl 
#marykayperak 
#marykaycccream 
#Highlighter
#pearls 
#sideincomemalaysia
#skincare
  • Love her spirit and energetic move in each others lives, so so blessed and proud to be under your roof dear.
    Not everyone can get this kinda leader, her leadership will mold you from zero to hero,....😘

    I have learned many things now which i don't get in 27 years of working life⭐
    This is my passion now... Mary Kay 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

    Your Mary Kay Beauty Consultant
    Punitha
    wa.me/60163933926
    Dm me for
    💖Free Consultation
    💖Free Skin Analysis
    💖Free Gifts
    💖Free Postages around
    Klang Valley
    💖Join Member Rm 70 Only
    💖Business Partner

    #marykayselangor
    #marykaylover
    #marykaylife
    #marykaylove
    #marykaymsu
    #marykayklang
    #marykaybanting
    #marykaymask
    #marykaymakeup
    #marykayskincare
    #marykaybenefits
    #marykaymy
    #marykaymysg
    #marykaykl
    #marykayperak
    #marykaycccream
    #Highlighter
    #pearls
    #sideincomemalaysia
    #skincare

  •  4  0  23 minutes ago
  • wow! new from mary kay! lip lacquer🤩
yang asik tanya Nurul xde ke lincu xtanggal bila makan n minum..nah dah ada ni jgn xbeli tw🤪🤣

best sgt! ada lipstick , sealer dan remover siap dlm box comel tu... mmg xtanggal... bibir nampak kilat ajo😍😍😍

Berminat dengan produk Mary Kay
Boleh terus whatsapp Nurul⤵

Free postage / cod 📩
Free Gift 🎁
Consultation Skin 💖
Career Opportunity 🏫

Senior Beauty Consultant Mary kay 
👸N U R U L
☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

#marykayselangor #marykaysabakbernam
#marykayrawang
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykaycheras
#marykaykualalumpur
#marykaypuchong
#marykayputrajaya
#marykaycyberjaya
#marykaykuantan
#marykayjohor
#marykaymelaka
#marykayterengganu
#marykaykemaman
#marykaycherating
#codbukitpuchong
#codpuchongprima
#codputraperdana
#codsaujanapuchong
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • wow! new from mary kay! lip lacquer🤩
    yang asik tanya Nurul xde ke lincu xtanggal bila makan n minum..nah dah ada ni jgn xbeli tw🤪🤣

    best sgt! ada lipstick , sealer dan remover siap dlm box comel tu... mmg xtanggal... bibir nampak kilat ajo😍😍😍

    Berminat dengan produk Mary Kay
    Boleh terus whatsapp Nurul⤵

    Free postage / cod 📩
    Free Gift 🎁
    Consultation Skin 💖
    Career Opportunity 🏫

    Senior Beauty Consultant Mary kay
    👸N U R U L
    ☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

    #marykayselangor #marykaysabakbernam
    #marykayrawang
    #marykayklang
    #marykayshahalam
    #marykaykajang
    #marykaybangi
    #marykaycheras
    #marykaykualalumpur
    #marykaypuchong
    #marykayputrajaya
    #marykaycyberjaya
    #marykaykuantan
    #marykayjohor
    #marykaymelaka
    #marykayterengganu
    #marykaykemaman
    #marykaycherating
    #codbukitpuchong
    #codpuchongprima
    #codputraperdana
    #codsaujanapuchong
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  0  0  24 minutes ago
  • wow! new from mary kay! lip lacquer🤩
yang asik tanya Nurul xde ke lincu xtanggal bila makan n minum..nah dah ada ni jgn xbeli tw🤪🤣

best sgt! ada lipstick , sealer dan remover siap dlm box comel tu... mmg xtanggal... bibir nampak kilat ajo😍😍😍

Berminat dengan produk Mary Kay
Boleh terus whatsapp Nurul⤵

Free postage / cod 📩
Free Gift 🎁
Consultation Skin 💖
Career Opportunity 🏫

Senior Beauty Consultant Mary kay 
👸N U R U L
☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

#Honeyglowfinisher #flowlesskin #spf35
#kulitcantik #madeinkorea
#marykayselangor #marykaysabakbernam
#marykayrawang
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykaycheras
#marykaykualalumpur
#marykaypuchong
#marykayputrajaya
#marykaycyberjaya
#marykaykuantan
#marykayjohor
#marykaymelaka
#marykayterengganu
#marykaykemaman
#marykaycherating
#codbukitpuchong
#codpuchongprima
#codputraperdana
#codsaujanapuchong
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • wow! new from mary kay! lip lacquer🤩
    yang asik tanya Nurul xde ke lincu xtanggal bila makan n minum..nah dah ada ni jgn xbeli tw🤪🤣

    best sgt! ada lipstick , sealer dan remover siap dlm box comel tu... mmg xtanggal... bibir nampak kilat ajo😍😍😍

    Berminat dengan produk Mary Kay
    Boleh terus whatsapp Nurul⤵

    Free postage / cod 📩
    Free Gift 🎁
    Consultation Skin 💖
    Career Opportunity 🏫

    Senior Beauty Consultant Mary kay
    👸N U R U L
    ☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

    #Honeyglowfinisher #flowlesskin #spf35
    #kulitcantik #madeinkorea
    #marykayselangor #marykaysabakbernam
    #marykayrawang
    #marykayklang
    #marykayshahalam
    #marykaykajang
    #marykaybangi
    #marykaycheras
    #marykaykualalumpur
    #marykaypuchong
    #marykayputrajaya
    #marykaycyberjaya
    #marykaykuantan
    #marykayjohor
    #marykaymelaka
    #marykayterengganu
    #marykaykemaman
    #marykaycherating
    #codbukitpuchong
    #codpuchongprima
    #codputraperdana
    #codsaujanapuchong
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  0  0  24 minutes ago
  • Honey Glow finisher Spf35

Wow sgt effect glowing ala2 Korea gitu

Nak Honey Glow boleh terus whatsapp Nurul ⤵

Berminat dengan produk Mary Kay
Boleh terus whatsapp Nurul⤵

Free postage / cod 📩
Free Gift 🎁
Consultation Skin 💖
Career Opportunity 🏫

Senior Beauty Consultant Mary kay 
👸N U R U L
☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

#Honeyglowfinisher #flowlesskin #spf35
#kulitcantik #madeinkorea
#marykayselangor #marykaysabakbernam
#marykayrawang
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykaycheras
#marykaykualalumpur
#marykaypuchong
#marykayputrajaya
#marykaycyberjaya
#marykaykuantan
#marykayjohor
#marykaymelaka
#marykayterengganu
#marykaykemaman
#marykaycherating
#codbukitpuchong
#codpuchongprima
#codputraperdana
#codsaujanapuchong
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • Honey Glow finisher Spf35

    Wow sgt effect glowing ala2 Korea gitu

    Nak Honey Glow boleh terus whatsapp Nurul ⤵

    Berminat dengan produk Mary Kay
    Boleh terus whatsapp Nurul⤵

    Free postage / cod 📩
    Free Gift 🎁
    Consultation Skin 💖
    Career Opportunity 🏫

    Senior Beauty Consultant Mary kay
    👸N U R U L
    ☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

    #Honeyglowfinisher #flowlesskin #spf35
    #kulitcantik #madeinkorea
    #marykayselangor #marykaysabakbernam
    #marykayrawang
    #marykayklang
    #marykayshahalam
    #marykaykajang
    #marykaybangi
    #marykaycheras
    #marykaykualalumpur
    #marykaypuchong
    #marykayputrajaya
    #marykaycyberjaya
    #marykaykuantan
    #marykayjohor
    #marykaymelaka
    #marykayterengganu
    #marykaykemaman
    #marykaycherating
    #codbukitpuchong
    #codpuchongprima
    #codputraperdana
    #codsaujanapuchong
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  0  0  36 minutes ago
  • Honey Glow finisher Spf35

Wow sgt effect glowing ala2 Korea gitu

Nak Honey Glow boleh terus whatsapp Nurul ⤵

Berminat dengan produk Mary Kay
Boleh terus whatsapp Nurul⤵

Free postage / cod 📩
Free Gift 🎁
Consultation Skin 💖
Career Opportunity 🏫

Senior Beauty Consultant Mary kay 
👸N U R U L
☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

#Honeyglowfinisher #flowlesskin #spf35
#kulitcantik #madeinkorea
#marykayselangor #marykaysabakbernam
#marykayrawang
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykaycheras
#marykaykualalumpur
#marykaypuchong
#marykayputrajaya
#marykaycyberjaya
#marykaykuantan
#marykayjohor
#marykaymelaka
#marykayterengganu
#marykaykemaman
#marykaycherating
#codbukitpuchong
#codpuchongprima
#codputraperdana
#codsaujanapuchong
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • Honey Glow finisher Spf35

    Wow sgt effect glowing ala2 Korea gitu

    Nak Honey Glow boleh terus whatsapp Nurul ⤵

    Berminat dengan produk Mary Kay
    Boleh terus whatsapp Nurul⤵

    Free postage / cod 📩
    Free Gift 🎁
    Consultation Skin 💖
    Career Opportunity 🏫

    Senior Beauty Consultant Mary kay
    👸N U R U L
    ☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

    #Honeyglowfinisher #flowlesskin #spf35
    #kulitcantik #madeinkorea
    #marykayselangor #marykaysabakbernam
    #marykayrawang
    #marykayklang
    #marykayshahalam
    #marykaykajang
    #marykaybangi
    #marykaycheras
    #marykaykualalumpur
    #marykaypuchong
    #marykayputrajaya
    #marykaycyberjaya
    #marykaykuantan
    #marykayjohor
    #marykaymelaka
    #marykayterengganu
    #marykaykemaman
    #marykaycherating
    #codbukitpuchong
    #codpuchongprima
    #codputraperdana
    #codsaujanapuchong
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  0  0  37 minutes ago
  • Honey Glow finisher Spf35

Wow sgt effect glowing ala2 Korea gitu

Nak Honey Glow boleh terus whatsapp Nurul ⤵

Berminat dengan produk Mary Kay
Boleh terus whatsapp Nurul⤵

Free postage / cod 📩
Free Gift 🎁
Consultation Skin 💖
Career Opportunity 🏫

Senior Beauty Consultant Mary kay 
👸N U R U L
☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

#Honeyglowfinisher #flowlesskin #spf35
#kulitcantik #madeinkorea
#marykayselangor #marykaysabakbernam
#marykayrawang
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykaycheras
#marykaykualalumpur
#marykaypuchong
#marykayputrajaya
#marykaycyberjaya
#marykaykuantan
#marykayjohor
#marykaymelaka
#marykayterengganu
#marykaykemaman
#marykaycherating
#codbukitpuchong
#codpuchongprima
#codputraperdana
#codsaujanapuchong
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • Honey Glow finisher Spf35

    Wow sgt effect glowing ala2 Korea gitu

    Nak Honey Glow boleh terus whatsapp Nurul ⤵

    Berminat dengan produk Mary Kay
    Boleh terus whatsapp Nurul⤵

    Free postage / cod 📩
    Free Gift 🎁
    Consultation Skin 💖
    Career Opportunity 🏫

    Senior Beauty Consultant Mary kay
    👸N U R U L
    ☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

    #Honeyglowfinisher #flowlesskin #spf35
    #kulitcantik #madeinkorea
    #marykayselangor #marykaysabakbernam
    #marykayrawang
    #marykayklang
    #marykayshahalam
    #marykaykajang
    #marykaybangi
    #marykaycheras
    #marykaykualalumpur
    #marykaypuchong
    #marykayputrajaya
    #marykaycyberjaya
    #marykaykuantan
    #marykayjohor
    #marykaymelaka
    #marykayterengganu
    #marykaykemaman
    #marykaycherating
    #codbukitpuchong
    #codpuchongprima
    #codputraperdana
    #codsaujanapuchong
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  0  0  37 minutes ago
  • Honey Glow finisher Spf35

Wow sgt effect glowing ala2 Korea gitu

Nak Honey Glow boleh terus whatsapp Nurul ⤵

Berminat dengan produk Mary Kay
Boleh terus whatsapp Nurul⤵

Free postage / cod 📩
Free Gift 🎁
Consultation Skin 💖
Career Opportunity 🏫

Senior Beauty Consultant Mary kay 
👸N U R U L
☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

#Honeyglowfinisher #flowlesskin #spf35
#kulitcantik #madeinkorea
#marykayselangor #marykaysabakbernam
#marykayrawang
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykaycheras
#marykaykualalumpur
#marykaypuchong
#marykayputrajaya
#marykaycyberjaya
#marykaykuantan
#marykayjohor
#marykaymelaka
#marykayterengganu
#marykaykemaman
#marykaycherating
#codbukitpuchong
#codpuchongprima
#codputraperdana
#codsaujanapuchong
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • Honey Glow finisher Spf35

    Wow sgt effect glowing ala2 Korea gitu

    Nak Honey Glow boleh terus whatsapp Nurul ⤵

    Berminat dengan produk Mary Kay
    Boleh terus whatsapp Nurul⤵

    Free postage / cod 📩
    Free Gift 🎁
    Consultation Skin 💖
    Career Opportunity 🏫

    Senior Beauty Consultant Mary kay
    👸N U R U L
    ☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

    #Honeyglowfinisher #flowlesskin #spf35
    #kulitcantik #madeinkorea
    #marykayselangor #marykaysabakbernam
    #marykayrawang
    #marykayklang
    #marykayshahalam
    #marykaykajang
    #marykaybangi
    #marykaycheras
    #marykaykualalumpur
    #marykaypuchong
    #marykayputrajaya
    #marykaycyberjaya
    #marykaykuantan
    #marykayjohor
    #marykaymelaka
    #marykayterengganu
    #marykaykemaman
    #marykaycherating
    #codbukitpuchong
    #codpuchongprima
    #codputraperdana
    #codsaujanapuchong
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  0  0  37 minutes ago
  • Honey Glow finisher Spf35

Wow sgt effect glowing ala2 Korea gitu

Nak Honey Glow boleh terus whatsapp Nurul ⤵

Berminat dengan produk Mary Kay
Boleh terus whatsapp Nurul⤵

Free postage / cod 📩
Free Gift 🎁
Consultation Skin 💖
Career Opportunity 🏫

Senior Beauty Consultant Mary kay 
👸N U R U L
☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

#Honeyglowfinisher #flowlesskin #spf35
#kulitcantik #madeinkorea
#marykayselangor #marykaysabakbernam
#marykayrawang
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykaycheras
#marykaykualalumpur
#marykaypuchong
#marykayputrajaya
#marykaycyberjaya
#marykaykuantan
#marykayjohor
#marykaymelaka
#marykayterengganu
#marykaykemaman
#marykaycherating
#codbukitpuchong
#codpuchongprima
#codputraperdana
#codsaujanapuchong
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • Honey Glow finisher Spf35

    Wow sgt effect glowing ala2 Korea gitu

    Nak Honey Glow boleh terus whatsapp Nurul ⤵

    Berminat dengan produk Mary Kay
    Boleh terus whatsapp Nurul⤵

    Free postage / cod 📩
    Free Gift 🎁
    Consultation Skin 💖
    Career Opportunity 🏫

    Senior Beauty Consultant Mary kay
    👸N U R U L
    ☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

    #Honeyglowfinisher #flowlesskin #spf35
    #kulitcantik #madeinkorea
    #marykayselangor #marykaysabakbernam
    #marykayrawang
    #marykayklang
    #marykayshahalam
    #marykaykajang
    #marykaybangi
    #marykaycheras
    #marykaykualalumpur
    #marykaypuchong
    #marykayputrajaya
    #marykaycyberjaya
    #marykaykuantan
    #marykayjohor
    #marykaymelaka
    #marykayterengganu
    #marykaykemaman
    #marykaycherating
    #codbukitpuchong
    #codpuchongprima
    #codputraperdana
    #codsaujanapuchong
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  0  0  38 minutes ago
  • Honey Glow finisher Spf35

Wow sgt effect glowing ala2 Korea gitu

Nak Honey Glow boleh terus whatsapp Nurul ⤵

Berminat dengan produk Mary Kay
Boleh terus whatsapp Nurul⤵

Free postage / cod 📩
Free Gift 🎁
Consultation Skin 💖
Career Opportunity 🏫

Senior Beauty Consultant Mary kay 
👸N U R U L
☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

#Honeyglowfinisher #flowlesskin #spf35
#kulitcantik #madeinkorea
#marykayselangor #marykaysabakbernam
#marykayrawang
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykaycheras
#marykaykualalumpur
#marykaypuchong
#marykayputrajaya
#marykaycyberjaya
#marykaykuantan
#marykayjohor
#marykaymelaka
#marykayterengganu
#marykaykemaman
#marykaycherating
#codbukitpuchong
#codpuchongprima
#codputraperdana
#codsaujanapuchong
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • Honey Glow finisher Spf35

    Wow sgt effect glowing ala2 Korea gitu

    Nak Honey Glow boleh terus whatsapp Nurul ⤵

    Berminat dengan produk Mary Kay
    Boleh terus whatsapp Nurul⤵

    Free postage / cod 📩
    Free Gift 🎁
    Consultation Skin 💖
    Career Opportunity 🏫

    Senior Beauty Consultant Mary kay
    👸N U R U L
    ☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

    #Honeyglowfinisher #flowlesskin #spf35
    #kulitcantik #madeinkorea
    #marykayselangor #marykaysabakbernam
    #marykayrawang
    #marykayklang
    #marykayshahalam
    #marykaykajang
    #marykaybangi
    #marykaycheras
    #marykaykualalumpur
    #marykaypuchong
    #marykayputrajaya
    #marykaycyberjaya
    #marykaykuantan
    #marykayjohor
    #marykaymelaka
    #marykayterengganu
    #marykaykemaman
    #marykaycherating
    #codbukitpuchong
    #codpuchongprima
    #codputraperdana
    #codsaujanapuchong
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  0  0  38 minutes ago
  • Honey Glow finisher Spf35

Wow sgt effect glowing ala2 Korea gitu

Nak Honey Glow boleh terus whatsapp Nurul ⤵

Berminat dengan produk Mary Kay
Boleh terus whatsapp Nurul⤵

Free postage / cod 📩
Free Gift 🎁
Consultation Skin 💖
Career Opportunity 🏫

Senior Beauty Consultant Mary kay 
👸N U R U L
☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

#Honeyglowfinisher #flowlesskin #spf35
#kulitcantik #madeinkorea
#marykayselangor #marykaysabakbernam
#marykayrawang
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykaycheras
#marykaykualalumpur
#marykaypuchong
#marykayputrajaya
#marykaycyberjaya
#marykaykuantan
#marykayjohor
#marykaymelaka
#marykayterengganu
#marykaykemaman
#marykaycherating
#codbukitpuchong
#codpuchongprima
#codputraperdana
#codsaujanapuchong
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • Honey Glow finisher Spf35

    Wow sgt effect glowing ala2 Korea gitu

    Nak Honey Glow boleh terus whatsapp Nurul ⤵

    Berminat dengan produk Mary Kay
    Boleh terus whatsapp Nurul⤵

    Free postage / cod 📩
    Free Gift 🎁
    Consultation Skin 💖
    Career Opportunity 🏫

    Senior Beauty Consultant Mary kay
    👸N U R U L
    ☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

    #Honeyglowfinisher #flowlesskin #spf35
    #kulitcantik #madeinkorea
    #marykayselangor #marykaysabakbernam
    #marykayrawang
    #marykayklang
    #marykayshahalam
    #marykaykajang
    #marykaybangi
    #marykaycheras
    #marykaykualalumpur
    #marykaypuchong
    #marykayputrajaya
    #marykaycyberjaya
    #marykaykuantan
    #marykayjohor
    #marykaymelaka
    #marykayterengganu
    #marykaykemaman
    #marykaycherating
    #codbukitpuchong
    #codpuchongprima
    #codputraperdana
    #codsaujanapuchong
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  0  0  38 minutes ago
  • Honey Glow finisher Spf35

Wow sgt effect glowing ala2 Korea gitu

Nak Honey Glow boleh terus whatsapp Nurul ⤵

Berminat dengan produk Mary Kay
Boleh terus whatsapp Nurul⤵

Free postage / cod 📩
Free Gift 🎁
Consultation Skin 💖
Career Opportunity 🏫

Senior Beauty Consultant Mary kay 
👸N U R U L
☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

#Honeyglowfinisher #flowlesskin #spf35
#kulitcantik #madeinkorea
#marykayselangor #marykaysabakbernam
#marykayrawang
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykaycheras
#marykaykualalumpur
#marykaypuchong
#marykayputrajaya
#marykaycyberjaya
#marykaykuantan
#marykayjohor
#marykaymelaka
#marykayterengganu
#marykaykemaman
#marykaycherating
#codbukitpuchong
#codpuchongprima
#codputraperdana
#codsaujanapuchong
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • Honey Glow finisher Spf35

    Wow sgt effect glowing ala2 Korea gitu

    Nak Honey Glow boleh terus whatsapp Nurul ⤵

    Berminat dengan produk Mary Kay
    Boleh terus whatsapp Nurul⤵

    Free postage / cod 📩
    Free Gift 🎁
    Consultation Skin 💖
    Career Opportunity 🏫

    Senior Beauty Consultant Mary kay
    👸N U R U L
    ☎0 1 4 8 7 7 4 8 3 5

    #Honeyglowfinisher #flowlesskin #spf35
    #kulitcantik #madeinkorea
    #marykayselangor #marykaysabakbernam
    #marykayrawang
    #marykayklang
    #marykayshahalam
    #marykaykajang
    #marykaybangi
    #marykaycheras
    #marykaykualalumpur
    #marykaypuchong
    #marykayputrajaya
    #marykaycyberjaya
    #marykaykuantan
    #marykayjohor
    #marykaymelaka
    #marykayterengganu
    #marykaykemaman
    #marykaycherating
    #codbukitpuchong
    #codpuchongprima
    #codputraperdana
    #codsaujanapuchong
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  0  0  38 minutes ago
  • LAWAAA TERUK WEY SEMUA COLOUR NIE 🥳

KORANGGG!!! JOM PILIH WARNA YG KORANG NAK..WASAP YANA CEPAT² TAU! WARNA² HOT BIASANYA LAKU KERAS 💄💄💄💄💄

BUY 1× SHADE RM52 ONLY

BUY 5× SHADE GET 10% LESS & CLUCTH FOR FREE FROM ME

👩‍💼FREE CONSULTATION
🎁FREE GIFT
👩‍💻PELUANG KERJAYA

WHATAPPS⬇️
👠YANA
📱011 26923591 / KLIK LINK DEKAT BIO

#marykayproduct #marykaykosmetik #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaykedah #marykaypahang #marykayjohor #marykaymelaka #marykaysripetaling #marykaygombak #marykaycheras #marykayklang #marykaypeneng #marykaykotabharu #marykaydungun #marykaypromosi #kulitglowing #skincare #suncare #perfume #lipstik #kulitlicin #kulitsihatcantik #pudarjeragat #sideincome #marykaycosmetics
  • LAWAAA TERUK WEY SEMUA COLOUR NIE 🥳

    KORANGGG!!! JOM PILIH WARNA YG KORANG NAK..WASAP YANA CEPAT² TAU! WARNA² HOT BIASANYA LAKU KERAS 💄💄💄💄💄

    BUY 1× SHADE RM52 ONLY

    BUY 5× SHADE GET 10% LESS & CLUCTH FOR FREE FROM ME

    👩‍💼FREE CONSULTATION
    🎁FREE GIFT
    👩‍💻PELUANG KERJAYA

    WHATAPPS⬇️
    👠YANA
    📱011 26923591 / KLIK LINK DEKAT BIO

    #marykayproduct #marykaykosmetik #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaykedah #marykaypahang #marykayjohor #marykaymelaka #marykaysripetaling #marykaygombak #marykaycheras #marykayklang #marykaypeneng #marykaykotabharu #marykaydungun #marykaypromosi #kulitglowing #skincare #suncare #perfume #lipstik #kulitlicin #kulitsihatcantik #pudarjeragat #sideincome #marykaycosmetics

  •  1  0  39 minutes ago
  • LAWAAA TERUK WEY SEMUA COLOUR NIE 🥳

KORANGGG!!! JOM PILIH WARNA YG KORANG NAK..WASAP YANA CEPAT² TAU! WARNA² HOT BIASANYA LAKU KERAS 💄💄💄💄💄

BUY 1× SHADE RM52 ONLY

BUY 5× SHADE GET 10% LESS & CLUCTH FOR FREE FROM ME

👩‍💼FREE CONSULTATION
🎁FREE GIFT
👩‍💻PELUANG KERJAYA

WHATAPPS⬇️
👠YANA
📱011 26923591 / KLIK LINK DEKAT BIO

#marykayproduct #marykaykosmetik #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaykedah #marykaypahang #marykayjohor #marykaymelaka #marykaysripetaling #marykaygombak #marykaycheras #marykayklang #marykaypeneng #marykaykotabharu #marykaydungun #marykaypromosi #kulitglowing #skincare #suncare #perfume #lipstik #kulitlicin #kulitsihatcantik #pudarjeragat #sideincome #marykaycosmetics
  • LAWAAA TERUK WEY SEMUA COLOUR NIE 🥳

    KORANGGG!!! JOM PILIH WARNA YG KORANG NAK..WASAP YANA CEPAT² TAU! WARNA² HOT BIASANYA LAKU KERAS 💄💄💄💄💄

    BUY 1× SHADE RM52 ONLY

    BUY 5× SHADE GET 10% LESS & CLUCTH FOR FREE FROM ME

    👩‍💼FREE CONSULTATION
    🎁FREE GIFT
    👩‍💻PELUANG KERJAYA

    WHATAPPS⬇️
    👠YANA
    📱011 26923591 / KLIK LINK DEKAT BIO

    #marykayproduct #marykaykosmetik #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaykedah #marykaypahang #marykayjohor #marykaymelaka #marykaysripetaling #marykaygombak #marykaycheras #marykayklang #marykaypeneng #marykaykotabharu #marykaydungun #marykaypromosi #kulitglowing #skincare #suncare #perfume #lipstik #kulitlicin #kulitsihatcantik #pudarjeragat #sideincome #marykaycosmetics

  •  1  0  39 minutes ago
  • LAWAAA TERUK WEY SEMUA COLOUR NIE 🥳

KORANGGG!!! JOM PILIH WARNA YG KORANG NAK..WASAP YANA CEPAT² TAU! WARNA² HOT BIASANYA LAKU KERAS 💄💄💄💄💄

BUY 1× SHADE RM52 ONLY

BUY 5× SHADE GET 10% LESS & CLUCTH FOR FREE FROM ME

👩‍💼FREE CONSULTATION
🎁FREE GIFT
👩‍💻PELUANG KERJAYA

WHATAPPS⬇️
👠YANA
📱011 26923591 / KLIK LINK DEKAT BIO

#marykayproduct #marykaykosmetik #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaykedah #marykaypahang #marykayjohor #marykaymelaka #marykaysripetaling #marykaygombak #marykaycheras #marykayklang #marykaypeneng #marykaykotabharu #marykaydungun #marykaypromosi #kulitglowing #skincare #suncare #perfume #lipstik #kulitlicin #kulitsihatcantik #pudarjeragat #sideincome #marykaycosmetics
  • LAWAAA TERUK WEY SEMUA COLOUR NIE 🥳

    KORANGGG!!! JOM PILIH WARNA YG KORANG NAK..WASAP YANA CEPAT² TAU! WARNA² HOT BIASANYA LAKU KERAS 💄💄💄💄💄

    BUY 1× SHADE RM52 ONLY

    BUY 5× SHADE GET 10% LESS & CLUCTH FOR FREE FROM ME

    👩‍💼FREE CONSULTATION
    🎁FREE GIFT
    👩‍💻PELUANG KERJAYA

    WHATAPPS⬇️
    👠YANA
    📱011 26923591 / KLIK LINK DEKAT BIO

    #marykayproduct #marykaykosmetik #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaykedah #marykaypahang #marykayjohor #marykaymelaka #marykaysripetaling #marykaygombak #marykaycheras #marykayklang #marykaypeneng #marykaykotabharu #marykaydungun #marykaypromosi #kulitglowing #skincare #suncare #perfume #lipstik #kulitlicin #kulitsihatcantik #pudarjeragat #sideincome #marykaycosmetics

  •  0  0  43 minutes ago

Top #marykayklang Posts

  • Hey there! Do you want me to be your consultant for your skin ? 😍 Im here to help you 👯‍♀️👯‍♀️ just one call away & i will be there 📞🤩

Love sgt sgt bag yg ada my name tu!! Free reward from @marykaymysg 🥰❤️

#belimarykay⁣⁣⁣⁣⁣
#buywithwani⁣⁣⁣⁣⁣
#marykay ⁣
#recommendskincare 
#flawless ⁣
#tipskecantikkan ⁣
#marykaypenang ⁣
#marykayperak ⁣
#marykaykedah ⁣
#marykaybeautyconsultant ⁣
#marykaysabah ⁣
#marykaysarawak ⁣
#marykaymalaysia ⁣
#marykayshahalam ⁣
#tipskulitcantik ⁣
#tipskulitputih ⁣
#tipswajahglowing ⁣
#tipswajahcantik ⁣
#freeskincareclass 
#promotion ⁣
#salekawkaw ⁣
#promotionalproducts ⁣
#beautytricks ⁣
#beautyhacks ⁣
#marykayklang ⁣
#marykaypj⁣
#marykayselangor ⁣
#setmarykayawetmuda ⁣
#top5skincarebrand
  • Hey there! Do you want me to be your consultant for your skin ? 😍 Im here to help you 👯‍♀️👯‍♀️ just one call away & i will be there 📞🤩

    Love sgt sgt bag yg ada my name tu!! Free reward from @marykaymysg 🥰❤️

    #belimarykay⁣⁣⁣⁣⁣
    #buywithwani⁣⁣⁣⁣⁣
    #marykay
    #recommendskincare
    #flawless
    #tipskecantikkan
    #marykaypenang
    #marykayperak
    #marykaykedah
    #marykaybeautyconsultant
    #marykaysabah ⁣
    #marykaysarawak ⁣
    #marykaymalaysia ⁣
    #marykayshahalam ⁣
    #tipskulitcantik ⁣
    #tipskulitputih ⁣
    #tipswajahglowing ⁣
    #tipswajahcantik ⁣
    #freeskincareclass
    #promotion ⁣
    #salekawkaw ⁣
    #promotionalproducts ⁣
    #beautytricks ⁣
    #beautyhacks ⁣
    #marykayklang ⁣
    #marykaypj⁣
    #marykayselangor ⁣
    #setmarykayawetmuda ⁣
    #top5skincarebrand

  •  160  4  5 July, 2020
  • COD Mary Kay dengan kwn masa Palapes dulu..
.
Jumpa balik di Mary Kay sbb nak bantu kwn2x jd cantik n dpt kulit sihat..
.
Member2 masa zaman askar dulu mmg tahu keadaan kulit Nad yg dulu berbanding skrg..Zaman muka berjerawat nanah, bengkak dan menyakitkan‼️Down sgt‼️
.
Skrg kita bantu plak kwn2 dpt kulit sihat dgn Mary Kay...
.
https://www.wasap.my/60123446460

#marykayportklang
#marykayklang #marykayshahalam #beautyconsultant #beauty #perundingkecantikan #produkbaru #produkviral #produkmarykay #marykay#nakcantik #sideincome #sidejob #marykaykgdelek #marykaysgudang #flawless #makeup
#makeupbajetmurah #makeuptanpafoundation #concealermalaysia #concealermurah #lipmattecream #tutorialmakeupsimple
 #marykaymysg#marykaymalaysia #marykaylovers#marykaylover#marykaypetalingjaya#marykaysubang#jerawat
  • COD Mary Kay dengan kwn masa Palapes dulu..
    .
    Jumpa balik di Mary Kay sbb nak bantu kwn2x jd cantik n dpt kulit sihat..
    .
    Member2 masa zaman askar dulu mmg tahu keadaan kulit Nad yg dulu berbanding skrg..Zaman muka berjerawat nanah, bengkak dan menyakitkan‼️Down sgt‼️
    .
    Skrg kita bantu plak kwn2 dpt kulit sihat dgn Mary Kay...
    .
    https://www.wasap.my/60123446460

    #marykayportklang
    #marykayklang #marykayshahalam #beautyconsultant #beauty #perundingkecantikan #produkbaru #produkviral #produkmarykay #marykay#nakcantik #sideincome #sidejob #marykaykgdelek #marykaysgudang #flawless #makeup
    #makeupbajetmurah #makeuptanpafoundation #concealermalaysia #concealermurah #lipmattecream #tutorialmakeupsimple
    #marykaymysg#marykaymalaysia #marykaylovers#marykaylover#marykaypetalingjaya#marykaysubang#jerawat

  •  117  4  23 July, 2020
  • А ЧТО ТОЛКУ?
⠀
Недавно решила подвести "стартовые" итоги своих начинаний в онлайнпродвижении. Что мне дал сетевой за 3 месяца? ВОЗМОЖНОСТЬ:
⠀
1. По-другому взглянуть на рабочий процесс, стиль жизни, свои способности и возможные пути их реализации. Абстрагироваться от годами сложившейся схемы, очень похожей на "день сурка".
⠀
2. Прокачать многие свои "зажимы" и навыки.
Было не так просто, как кажется, публично рассказать о своих начинаниях, учиться транслировать реальные эмоции и мысли, снимать видео, выступать в прямых эфирах, воспринимать себя без критики на фото и видео, замечать свои сильные стороны и развивать их, фиксировать недочёты и прорабатывать их дальше.
⠀
3. Обогатить круг общения живыми, интересными и такими разными людьми. Совсем не из моего привычного мира и круга (не хотелось бы никого обидеть - дело скорее в крайней узости и однообразии этого круга). Научиться коммуницировать со всем этим разнообразием.
⠀
4. Получить ОГРОМНОЕ количество полезной информации и рабочих схем построения онлайн-бизнеса.
Отработать эти знания на практике и сделать свои первые стратегические выводы.
⠀
Чем пришлось пожертвовать за три месяца в сетевом?
⠀
1. Временем. Однозначно, на это уходит много времени.  Но это помогло мне определиться с приоритетами, с хобби и тратить время только на то, что действительно важно. Раньше я бы даже внятно не ответила вам, что я люблю и чего хочу на самом деле.
⠀
2. Энергией. Её тоже ушло сполна. Но ведь это непременное условие продуктивности и поступления новой энергии. Она должна постоянно быть в движении - иначе здравствуй, "сон души".
⠀
3. Деньгами. Хотела сначала опустить этот пункт, но получилось бы не совсем объективно. Почему опустить? Потому что их размер лично для меня несопоставим с пользой от этих затрат. Да и механизм заработка даёт возможность окупить эти затраты за минимальное время.
⠀
ИТАК: 4 против 3. Такова моя картина на сегодня. Насколько она реальна❓Стоят ли возможности затрат❓Может ли этим руководствоваться каждый❓Что за этой картиной дальше❓Какие планы и перспективы❓
⠀
Читайте мой следующий пост.А пока жду в комментариях ваших мыслей и впечатлений 👇👍
  • А ЧТО ТОЛКУ?

    Недавно решила подвести "стартовые" итоги своих начинаний в онлайнпродвижении. Что мне дал сетевой за 3 месяца? ВОЗМОЖНОСТЬ:

    1. По-другому взглянуть на рабочий процесс, стиль жизни, свои способности и возможные пути их реализации. Абстрагироваться от годами сложившейся схемы, очень похожей на "день сурка".

    2. Прокачать многие свои "зажимы" и навыки.
    Было не так просто, как кажется, публично рассказать о своих начинаниях, учиться транслировать реальные эмоции и мысли, снимать видео, выступать в прямых эфирах, воспринимать себя без критики на фото и видео, замечать свои сильные стороны и развивать их, фиксировать недочёты и прорабатывать их дальше.

    3. Обогатить круг общения живыми, интересными и такими разными людьми. Совсем не из моего привычного мира и круга (не хотелось бы никого обидеть - дело скорее в крайней узости и однообразии этого круга). Научиться коммуницировать со всем этим разнообразием.

    4. Получить ОГРОМНОЕ количество полезной информации и рабочих схем построения онлайн-бизнеса.
    Отработать эти знания на практике и сделать свои первые стратегические выводы.

    Чем пришлось пожертвовать за три месяца в сетевом?

    1. Временем. Однозначно, на это уходит много времени. Но это помогло мне определиться с приоритетами, с хобби и тратить время только на то, что действительно важно. Раньше я бы даже внятно не ответила вам, что я люблю и чего хочу на самом деле.

    2. Энергией. Её тоже ушло сполна. Но ведь это непременное условие продуктивности и поступления новой энергии. Она должна постоянно быть в движении - иначе здравствуй, "сон души".

    3. Деньгами. Хотела сначала опустить этот пункт, но получилось бы не совсем объективно. Почему опустить? Потому что их размер лично для меня несопоставим с пользой от этих затрат. Да и механизм заработка даёт возможность окупить эти затраты за минимальное время.

    ИТАК: 4 против 3. Такова моя картина на сегодня. Насколько она реальна❓Стоят ли возможности затрат❓Может ли этим руководствоваться каждый❓Что за этой картиной дальше❓Какие планы и перспективы❓

    Читайте мой следующий пост.А пока жду в комментариях ваших мыслей и впечатлений 👇👍

  •  128  8  16 July, 2020