#mandianwangi Instagram Photos & Videos

mandianwangi - 1.9k posts

Hashtag Popularity

0.5
average comments
4.5
average likes

Latest #mandianwangi Posts

  • Mandian NajahNajeehah 3in1/Head To Toe 
Kenapa 3 in 1?

Sebab boleh jadikan Shampoo, Sabun Badan dan Feminine Wash jadi jimat berbaloi-baloi.
Sebotol tu tahan hampir berbulan. Jimat kan itu pun guna satu family.

Mandian pink iaitu HTT NAJEEHAH sesuai untuk baby dan kanak-kanak tak pedih MATA. Boleh lembutkan kulit baby, untuk kulit anak sensitif pun boleh guna.

Yang hijau HTT NAJAH sesuai untuk dewasa dan semua golongan. Panas-panas nie syok mandi guna sebab rasa fresh dan sejuk. Rasa tenang je lepas guna Mandian Najah. .
#mandianbidara 
#mandiansaffron 
#mandiannajahnajeehah 
#mandianwangi 
#mandianwangi
  • Mandian NajahNajeehah 3in1/Head To Toe
    Kenapa 3 in 1?

    Sebab boleh jadikan Shampoo, Sabun Badan dan Feminine Wash jadi jimat berbaloi-baloi.
    Sebotol tu tahan hampir berbulan. Jimat kan itu pun guna satu family.

    Mandian pink iaitu HTT NAJEEHAH sesuai untuk baby dan kanak-kanak tak pedih MATA. Boleh lembutkan kulit baby, untuk kulit anak sensitif pun boleh guna.

    Yang hijau HTT NAJAH sesuai untuk dewasa dan semua golongan. Panas-panas nie syok mandi guna sebab rasa fresh dan sejuk. Rasa tenang je lepas guna Mandian Najah. .
    #mandianbidara
    #mandiansaffron
    #mandiannajahnajeehah
    #mandianwangi
    #mandianwangi

  •  4  1  23 June, 2020
  • PELUANG MEMILIKI SET COMBO GEL MAMDIAN AURA 7 BUNGA MURAH!
.
Sangat Wangi Persis Mandi kat Spa, Mandi Bunga. Ada makcik ni cakap suami dia selalu complain badan berbau sebab asyik sibuk masak dan berpeluh. .
Bila makcik ni mandi guna #gelmandianaura7bunga ni, suami dia tanya guna minyak wangi apa? Wanginya! Ha.. ambil pakcik baru tau!
.
Makcik tu happy sangat lepas tu dok pakat repeat la.. cucu dia ada sorang minat mandian aura 7 bunga, sorang aura 7 herba, so akhirnya makcik tu memang tak zabar tunggu set combo gel mandian ni keluar!
.
Cepat Whatsapp Teena sebab macam biasa hq takkan keluarkan banyak unit. Kang melepas!
.
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
.
#gelmandianaura7bunga #aura7bungadherbs #dherbspuchong #dherbsselangor #mandibunga #khasiatmandibunga #kembalikanaurapositif #menaikkanseriwajah #memberikeyakinan #sesuaisemuaperingkatumur #showergelwangi #mandianbunga #mandianwangi #segar #kitajagakita #merentasnegeri #bolehbalikkampungdah  #kitajagakita💞
  • PELUANG MEMILIKI SET COMBO GEL MAMDIAN AURA 7 BUNGA MURAH!
    .
    Sangat Wangi Persis Mandi kat Spa, Mandi Bunga. Ada makcik ni cakap suami dia selalu complain badan berbau sebab asyik sibuk masak dan berpeluh. .
    Bila makcik ni mandi guna #gelmandianaura7bunga ni, suami dia tanya guna minyak wangi apa? Wanginya! Ha.. ambil pakcik baru tau!
    .
    Makcik tu happy sangat lepas tu dok pakat repeat la.. cucu dia ada sorang minat mandian aura 7 bunga, sorang aura 7 herba, so akhirnya makcik tu memang tak zabar tunggu set combo gel mandian ni keluar!
    .
    Cepat Whatsapp Teena sebab macam biasa hq takkan keluarkan banyak unit. Kang melepas!
    .
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    .
    #gelmandianaura7bunga #aura7bungadherbs #dherbspuchong #dherbsselangor #mandibunga #khasiatmandibunga #kembalikanaurapositif #menaikkanseriwajah #memberikeyakinan #sesuaisemuaperingkatumur #showergelwangi #mandianbunga #mandianwangi #segar #kitajagakita #merentasnegeri #bolehbalikkampungdah #kitajagakita💞

  •  6  0  8 June, 2020
  • PELUANG MEMILIKI SET COMBO GEL MAMDIAN AURA 7 BUNGA MURAH!
.
Sangat Wangi Persis Mandi kat Spa, Mandi Bunga. Ada makcik ni cakap suami dia selalu complain badan berbau sebab asyik sibuk masak dan berpeluh. .
Bila makcik ni mandi guna #gelmandianaura7bunga ni, suami dia tanya guna minyak wangi apa? Wanginya! Ha.. ambil pakcik baru tau!
.
Makcik tu happy sangat lepas tu dok pakat repeat la.. cucu dia ada sorang minat mandian aura 7 bunga, sorang aura 7 herba, so akhirnya makcik tu memang tak zabar tunggu set combo gel mandian ni keluar!
.
Cepat Whatsapp Teena sebab macam biasa hq takkan keluarkan banyak unit. Kang melepas!
.
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
.
#gelmandianaura7bunga #aura7bungadherbs #dherbspuchong #dherbsselangor #mandibunga #khasiatmandibunga #kembalikanaurapositif #menaikkanseriwajah #memberikeyakinan #sesuaisemuaperingkatumur #showergelwangi #mandianbunga #mandianwangi #segar #kitajagakita #merentasnegeri #bolehbalikkampungdah  #kitajagakita
  • PELUANG MEMILIKI SET COMBO GEL MAMDIAN AURA 7 BUNGA MURAH!
    .
    Sangat Wangi Persis Mandi kat Spa, Mandi Bunga. Ada makcik ni cakap suami dia selalu complain badan berbau sebab asyik sibuk masak dan berpeluh. .
    Bila makcik ni mandi guna #gelmandianaura7bunga ni, suami dia tanya guna minyak wangi apa? Wanginya! Ha.. ambil pakcik baru tau!
    .
    Makcik tu happy sangat lepas tu dok pakat repeat la.. cucu dia ada sorang minat mandian aura 7 bunga, sorang aura 7 herba, so akhirnya makcik tu memang tak zabar tunggu set combo gel mandian ni keluar!
    .
    Cepat Whatsapp Teena sebab macam biasa hq takkan keluarkan banyak unit. Kang melepas!
    .
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    .
    #gelmandianaura7bunga #aura7bungadherbs #dherbspuchong #dherbsselangor #mandibunga #khasiatmandibunga #kembalikanaurapositif #menaikkanseriwajah #memberikeyakinan #sesuaisemuaperingkatumur #showergelwangi #mandianbunga #mandianwangi #segar #kitajagakita #merentasnegeri #bolehbalikkampungdah #kitajagakita

  •  4  0  8 June, 2020
  • PELUANG MEMILIKI SET COMBO GEL MAMDIAN AURA 7 BUNGA MURAH!
.
Sangat Wangi Persis Mandi kat Spa, Mandi Bunga. Ada makcik ni cakap suami dia selalu complain badan berbau sebab asyik sibuk masak dan berpeluh. .
Bila makcik ni mandi guna #gelmandianaura7bunga ni, suami dia tanya guna minyak wangi apa? Wanginya! Ha.. ambil pakcik baru tau!
.
Makcik tu happy sangat lepas tu dok pakat repeat la.. cucu dia ada sorang minat mandian aura 7 bunga, sorang aura 7 herba, so akhirnya makcik tu memang tak zabar tunggu set combo gel mandian ni keluar!
.
Cepat Whatsapp Teena sebab macam biasa hq takkan keluarkan banyak unit. Kang melepas!
.
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
.
#gelmandianaura7bunga #aura7bungadherbs #dherbspuchong #dherbsselangor #mandibunga #khasiatmandibunga #kembalikanaurapositif #menaikkanseriwajah #memberikeyakinan #sesuaisemuaperingkatumur #showergelwangi #mandianbunga #mandianwangi #segar #kitajagakita #merentasnegeri #bolehbalikkampungdah  #kitajagakita
  • PELUANG MEMILIKI SET COMBO GEL MAMDIAN AURA 7 BUNGA MURAH!
    .
    Sangat Wangi Persis Mandi kat Spa, Mandi Bunga. Ada makcik ni cakap suami dia selalu complain badan berbau sebab asyik sibuk masak dan berpeluh. .
    Bila makcik ni mandi guna #gelmandianaura7bunga ni, suami dia tanya guna minyak wangi apa? Wanginya! Ha.. ambil pakcik baru tau!
    .
    Makcik tu happy sangat lepas tu dok pakat repeat la.. cucu dia ada sorang minat mandian aura 7 bunga, sorang aura 7 herba, so akhirnya makcik tu memang tak zabar tunggu set combo gel mandian ni keluar!
    .
    Cepat Whatsapp Teena sebab macam biasa hq takkan keluarkan banyak unit. Kang melepas!
    .
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    .
    #gelmandianaura7bunga #aura7bungadherbs #dherbspuchong #dherbsselangor #mandibunga #khasiatmandibunga #kembalikanaurapositif #menaikkanseriwajah #memberikeyakinan #sesuaisemuaperingkatumur #showergelwangi #mandianbunga #mandianwangi #segar #kitajagakita #merentasnegeri #bolehbalikkampungdah #kitajagakita

  •  5  0  8 June, 2020
  • PELUANG MEMILIKI SET COMBO GEL MAMDIAN AURA 7 BUNGA MURAH!
.
Sangat Wangi Persis Mandi kat Spa, Mandi Bunga. Ada makcik ni cakap suami dia selalu complain badan berbau sebab asyik sibuk masak dan berpeluh. .
Bila makcik ni mandi guna #gelmandianaura7bunga ni, suami dia tanya guna minyak wangi apa? Wanginya! Ha.. ambil pakcik baru tau!
.
Makcik tu happy sangat lepas tu dok pakat repeat la.. cucu dia ada sorang minat mandian aura 7 bunga, sorang aura 7 herba, so akhirnya makcik tu memang tak zabar tunggu set combo gel mandian ni keluar!
.
Cepat Whatsapp Teena sebab macam biasa hq takkan keluarkan banyak unit. Kang melepas!
.
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
.
#gelmandianaura7bunga #aura7bungadherbs #dherbspuchong #dherbsselangor #mandibunga #khasiatmandibunga #kembalikanaurapositif #menaikkanseriwajah #memberikeyakinan #sesuaisemuaperingkatumur #showergelwangi #mandianbunga #mandianwangi #segar #kitajagakita #merentasnegeri #bolehbalikkampungdah  #kitajagakita
  • PELUANG MEMILIKI SET COMBO GEL MAMDIAN AURA 7 BUNGA MURAH!
    .
    Sangat Wangi Persis Mandi kat Spa, Mandi Bunga. Ada makcik ni cakap suami dia selalu complain badan berbau sebab asyik sibuk masak dan berpeluh. .
    Bila makcik ni mandi guna #gelmandianaura7bunga ni, suami dia tanya guna minyak wangi apa? Wanginya! Ha.. ambil pakcik baru tau!
    .
    Makcik tu happy sangat lepas tu dok pakat repeat la.. cucu dia ada sorang minat mandian aura 7 bunga, sorang aura 7 herba, so akhirnya makcik tu memang tak zabar tunggu set combo gel mandian ni keluar!
    .
    Cepat Whatsapp Teena sebab macam biasa hq takkan keluarkan banyak unit. Kang melepas!
    .
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    .
    #gelmandianaura7bunga #aura7bungadherbs #dherbspuchong #dherbsselangor #mandibunga #khasiatmandibunga #kembalikanaurapositif #menaikkanseriwajah #memberikeyakinan #sesuaisemuaperingkatumur #showergelwangi #mandianbunga #mandianwangi #segar #kitajagakita #merentasnegeri #bolehbalikkampungdah #kitajagakita

  •  4  0  8 June, 2020
  • PELUANG MEMILIKI SET COMBO GEL MAMDIAN AURA 7 BUNGA MURAH!
.
Sangat Wangi Persis Mandi kat Spa, Mandi Bunga. Ada makcik ni cakap suami dia selalu complain badan berbau sebab asyik sibuk masak dan berpeluh. .
Bila makcik ni mandi guna #gelmandianaura7bunga ni, suami dia tanya guna minyak wangi apa? Wanginya! Ha.. ambil pakcik baru tau!
.
Makcik tu happy sangat lepas tu dok pakat repeat la.. cucu dia ada sorang minat mandian aura 7 bunga, sorang aura 7 herba, so akhirnya makcik tu memang tak zabar tunggu set combo gel mandian ni keluar!
.
Cepat Whatsapp Teena sebab macam biasa hq takkan keluarkan banyak unit. Kang melepas!
.
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
.
#gelmandianaura7bunga #aura7bungadherbs #dherbspuchong #dherbsselangor #mandibunga #khasiatmandibunga #kembalikanaurapositif #menaikkanseriwajah #memberikeyakinan #sesuaisemuaperingkatumur #showergelwangi #mandianbunga #mandianwangi #segar #kitajagakita #merentasnegeri #bolehbalikkampungdah  #kitajagakita
  • PELUANG MEMILIKI SET COMBO GEL MAMDIAN AURA 7 BUNGA MURAH!
    .
    Sangat Wangi Persis Mandi kat Spa, Mandi Bunga. Ada makcik ni cakap suami dia selalu complain badan berbau sebab asyik sibuk masak dan berpeluh. .
    Bila makcik ni mandi guna #gelmandianaura7bunga ni, suami dia tanya guna minyak wangi apa? Wanginya! Ha.. ambil pakcik baru tau!
    .
    Makcik tu happy sangat lepas tu dok pakat repeat la.. cucu dia ada sorang minat mandian aura 7 bunga, sorang aura 7 herba, so akhirnya makcik tu memang tak zabar tunggu set combo gel mandian ni keluar!
    .
    Cepat Whatsapp Teena sebab macam biasa hq takkan keluarkan banyak unit. Kang melepas!
    .
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    .
    #gelmandianaura7bunga #aura7bungadherbs #dherbspuchong #dherbsselangor #mandibunga #khasiatmandibunga #kembalikanaurapositif #menaikkanseriwajah #memberikeyakinan #sesuaisemuaperingkatumur #showergelwangi #mandianbunga #mandianwangi #segar #kitajagakita #merentasnegeri #bolehbalikkampungdah #kitajagakita

  •  5  0  8 June, 2020
  • Whyyyyyy he will love it? 😍💃 ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ He's a risk taker ,always looking for a new adventure, he's a rugged competitor who loves a good challenge. He's daring. He's driven and always pushes through obstacles. He's extreme 
Get one or more for your loved 💘 
Xoxo
Syeiffa Sharif 
Beauty Consultant Mary Kay 
#xoxo #maleperfume #baulelaki #tahanlama #sport #bau #wnagianbadan #kekallama #wangiankerja #wangianharian #perfumelelaki #pouchbagfree #freepostagemalaysia #marykaysandakansabah #marykayjohorbahru #jomwangi #mandianwangi #marykayjunepromotion #marykaypontian
#marykaytelukkerang
#marykaypekannanas 
#marykaybandarpontian
#marykaytambak
#marykaypenangisland
  • Whyyyyyy he will love it? 😍💃 ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ He's a risk taker ,always looking for a new adventure, he's a rugged competitor who loves a good challenge. He's daring. He's driven and always pushes through obstacles. He's extreme
    Get one or more for your loved 💘
    Xoxo
    Syeiffa Sharif
    Beauty Consultant Mary Kay
    #xoxo #maleperfume #baulelaki #tahanlama #sport #bau #wnagianbadan #kekallama #wangiankerja #wangianharian #perfumelelaki #pouchbagfree #freepostagemalaysia #marykaysandakansabah #marykayjohorbahru #jomwangi #mandianwangi #marykayjunepromotion #marykaypontian
    #marykaytelukkerang
    #marykaypekannanas
    #marykaybandarpontian
    #marykaytambak
    #marykaypenangisland

  •  2  0  1 June, 2020
  • Tahukah anda cara paling mudah untuk bertenang jika tengah stres, emosi kacau?
MANDI.
Ya, semudah mandi sahaja.

Tapi bukanlah mandi yang biasa-biasa jika nak kesan yang lebih hebat dengan izin Allah.

Ada cara-cara khusus, guna bahan semulajadi yang berenergi tinggi seperti minyak pati (#essentialoil) bergred #terapeutik.

Kenapa mandi dapat ubah mood kita jadi lebih positif?
Kerana mandian khususnya dengan air suam 'hot bath' akan membuatkan otot yang tegang akibat stres/anxiety kembali normal.

Mandian suam juga dapat mengeluarkan hormon gembira iaitu endorphin.
Kita akan rasa feel good, sama macam lepas kita senaman atau dapat cahaya matahari pagi.

Jadi, amalkan selalu.
Dengan #minyakpati7bunga Harum Sery Ratu ni, senang je nak buat TERAPI MANDIAN.
Titiskan sahaja dalam air mandian bilasan akhir.
  • Tahukah anda cara paling mudah untuk bertenang jika tengah stres, emosi kacau?
    MANDI.
    Ya, semudah mandi sahaja.

    Tapi bukanlah mandi yang biasa-biasa jika nak kesan yang lebih hebat dengan izin Allah.

    Ada cara-cara khusus, guna bahan semulajadi yang berenergi tinggi seperti minyak pati ( #essentialoil) bergred #terapeutik.

    Kenapa mandi dapat ubah mood kita jadi lebih positif?
    Kerana mandian khususnya dengan air suam 'hot bath' akan membuatkan otot yang tegang akibat stres/anxiety kembali normal.

    Mandian suam juga dapat mengeluarkan hormon gembira iaitu endorphin.
    Kita akan rasa feel good, sama macam lepas kita senaman atau dapat cahaya matahari pagi.

    Jadi, amalkan selalu.
    Dengan #minyakpati7bunga Harum Sery Ratu ni, senang je nak buat TERAPI MANDIAN.
    Titiskan sahaja dalam air mandian bilasan akhir.

  •  0  3  26 May, 2020
  • Gel Mandian Aura 7 Bunga menghimpunkan 7 jenis bunga-bungaan seperti orkid, bunga raya, bunga matahari, kenanga, melati, lavender dan bunga mawar yang bukan sahaja mampu memelihara kehalusan dan keremajaan kulit, malah mampu membangkitkan aura positif di dalam diri anda serta memberikan keharuman dan kesegaran yang berpanjangan buat tubuh badan anda
.
Dapatkan packaging terbaru dengan formulasi hebat. 
Nak order, boleh whatsapp sis Fieeza👇🏻 www.wasap.my/601137109080/aurabunga

#TeamEvoSue #dherbsterlajaklaris #DHerbsProducts #mandianaura #mandianaura7bunga #shahidadherbs #alifsyukridherbs #mandianwangi
  • Gel Mandian Aura 7 Bunga menghimpunkan 7 jenis bunga-bungaan seperti orkid, bunga raya, bunga matahari, kenanga, melati, lavender dan bunga mawar yang bukan sahaja mampu memelihara kehalusan dan keremajaan kulit, malah mampu membangkitkan aura positif di dalam diri anda serta memberikan keharuman dan kesegaran yang berpanjangan buat tubuh badan anda
    .
    Dapatkan packaging terbaru dengan formulasi hebat.
    Nak order, boleh whatsapp sis Fieeza👇🏻 www.wasap.my/601137109080/aurabunga

    #TeamEvoSue #dherbsterlajaklaris #DHerbsProducts #mandianaura #mandianaura7bunga #shahidadherbs #alifsyukridherbs #mandianwangi

  •  1  0  11 March, 2020
  • GEL MANDIAN AURA 7 BUNGA 🔥
.
.

#mandianbidara 
#mandiansegarbadan 
#mandianwangi

Serabut?? Lemah Semangat?? Lemau??
Nak rasa hebat?? Nak rasa bertenaga?? Mandilah Dengan
#aura7bunga

Ramuan PADAT dengan #garambukit #bungamawar #limaunipis #daunbidara 🔊 Click di bio utk harga nya 🔥

#aslegacyproduk

Bidara Collection 🌿 aura yang memikat hati 🌿 sesuai digunakan untuk pelbagai tujuan & peringkat usia 🌿 merawat penyakit sacara luaran & dalaman 🌿

#berasaskandaunbidara
#bidaraaslegacy 
#bidaracollection 
#daunbidara 
#perubatanislam 
#mandianbidara 
#gelmandianbidara 
#balmbidara 
#balmpelbagaiguna 
#balmkanakkanak 
#losyenbidara 
#losyenjamshirbidara 
#losyenpemutih 
#aslegacy
#aslegacyputrajaya
#aliffsyukriterlajaklaris 
#dherbs
#dherbsputrajaya 
#freecodputrajayacyberjaya
#datinshahidadherbs 
#kedaikakchik
#hangtuah
#teamsislin66688
.
. 
#hangtuah =0136657191
  • GEL MANDIAN AURA 7 BUNGA 🔥
    .
    .

    #mandianbidara
    #mandiansegarbadan
    #mandianwangi

    Serabut?? Lemah Semangat?? Lemau??
    Nak rasa hebat?? Nak rasa bertenaga?? Mandilah Dengan
    #aura7bunga

    Ramuan PADAT dengan #garambukit #bungamawar #limaunipis #daunbidara 🔊 Click di bio utk harga nya 🔥

    #aslegacyproduk

    Bidara Collection 🌿 aura yang memikat hati 🌿 sesuai digunakan untuk pelbagai tujuan & peringkat usia 🌿 merawat penyakit sacara luaran & dalaman 🌿

    #berasaskandaunbidara
    #bidaraaslegacy
    #bidaracollection
    #daunbidara
    #perubatanislam
    #mandianbidara
    #gelmandianbidara
    #balmbidara
    #balmpelbagaiguna
    #balmkanakkanak
    #losyenbidara
    #losyenjamshirbidara
    #losyenpemutih
    #aslegacy
    #aslegacyputrajaya
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #dherbs
    #dherbsputrajaya
    #freecodputrajayacyberjaya
    #datinshahidadherbs
    #kedaikakchik
    #hangtuah
    #teamsislin66688
    .
    .
    #hangtuah =0136657191

  •  9  0  28 February, 2020
  • GEL MANDIAN AURA 7 BUNGA 🔥
.
.

#mandianbidara 
#mandiansegarbadan 
#mandianwangi

Serabut?? Lemah Semangat?? Lemau??
Nak rasa hebat?? Nak rasa bertenaga?? Mandilah Dengan
#aura7bunga

Ramuan PADAT dengan #garambukit #bungamawar #limaunipis #daunbidara 🔊 Click di bio utk harga nya 🔥

#aslegacyproduk

Bidara Collection 🌿 aura yang memikat hati 🌿 sesuai digunakan untuk pelbagai tujuan & peringkat usia 🌿 merawat penyakit sacara luaran & dalaman 🌿

#berasaskandaunbidara
#bidaraaslegacy 
#bidaracollection 
#daunbidara 
#perubatanislam 
#mandianbidara 
#gelmandianbidara 
#balmbidara 
#balmpelbagaiguna 
#balmkanakkanak 
#losyenbidara 
#losyenjamshirbidara 
#losyenpemutih 
#aslegacy
#aslegacyputrajaya
#aliffsyukriterlajaklaris 
#dherbs
#dherbsputrajaya 
#freecodputrajayacyberjaya
#datinshahidadherbs 
#kedaikakchik
#hangtuah
#teamsislin66688
.
. 
#hangtuah =0136657191
  • GEL MANDIAN AURA 7 BUNGA 🔥
    .
    .

    #mandianbidara
    #mandiansegarbadan
    #mandianwangi

    Serabut?? Lemah Semangat?? Lemau??
    Nak rasa hebat?? Nak rasa bertenaga?? Mandilah Dengan
    #aura7bunga

    Ramuan PADAT dengan #garambukit #bungamawar #limaunipis #daunbidara 🔊 Click di bio utk harga nya 🔥

    #aslegacyproduk

    Bidara Collection 🌿 aura yang memikat hati 🌿 sesuai digunakan untuk pelbagai tujuan & peringkat usia 🌿 merawat penyakit sacara luaran & dalaman 🌿

    #berasaskandaunbidara
    #bidaraaslegacy
    #bidaracollection
    #daunbidara
    #perubatanislam
    #mandianbidara
    #gelmandianbidara
    #balmbidara
    #balmpelbagaiguna
    #balmkanakkanak
    #losyenbidara
    #losyenjamshirbidara
    #losyenpemutih
    #aslegacy
    #aslegacyputrajaya
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #dherbs
    #dherbsputrajaya
    #freecodputrajayacyberjaya
    #datinshahidadherbs
    #kedaikakchik
    #hangtuah
    #teamsislin66688
    .
    .
    #hangtuah =0136657191

  •  14  0  28 February, 2020

Top #mandianwangi Posts

  • GEL MANDIAN AURA 7 BUNGA D'HERBS 👇👇👇
KEBAIKAN GEL MANDIAN AURA 7 BUNGA D'HERBS :
✔ Menyingkirkan kesan kotoran dan sel kulit mati
✔ Membantu menyegarkan lagi tubuh badan anda
✔ Memelihara kelembapan dan kehalusan kulit
✔ Mengekalkan keanjalan dan keremajaan kulit anda
✔ Mengatasi masalah pigmentasi dan tona kulit yang tidak sekata
✔ Mengurangkan kesan parut, jeragat, jerawat, bintik-bintik hitam dan regangan
✔ Membantu mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
✔ Mengecilkan liang pori
✔ Membantu meredakan masalah radang
✔ Melindungi kulit daripada kerosakan akibat sinaran UV
✔ Membangkitkan aura positif dan keyakinan di dalam diri anda
✔ Membantu meredakan tekanan
✔ Mengharumkan tubuh badan anda sepanjang hari

Berminat untuk order boleh direct klik link di bawah
http://effatihah.wasap.my/
- 010 776 0440
http://effatihah1.wasap.my/
- 012 939 9009
http://effatihah2.wasap.my/
- 010 504 5392
atau Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor

#aura7bunga#mandianwangi#dherbsaura7bunga#datoalifshukri#gelmandian#termurah#pemborong#sayajual#shahalam#sekayen7#uitm
  • GEL MANDIAN AURA 7 BUNGA D'HERBS 👇👇👇
    KEBAIKAN GEL MANDIAN AURA 7 BUNGA D'HERBS :
    ✔ Menyingkirkan kesan kotoran dan sel kulit mati
    ✔ Membantu menyegarkan lagi tubuh badan anda
    ✔ Memelihara kelembapan dan kehalusan kulit
    ✔ Mengekalkan keanjalan dan keremajaan kulit anda
    ✔ Mengatasi masalah pigmentasi dan tona kulit yang tidak sekata
    ✔ Mengurangkan kesan parut, jeragat, jerawat, bintik-bintik hitam dan regangan
    ✔ Membantu mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
    ✔ Mengecilkan liang pori
    ✔ Membantu meredakan masalah radang
    ✔ Melindungi kulit daripada kerosakan akibat sinaran UV
    ✔ Membangkitkan aura positif dan keyakinan di dalam diri anda
    ✔ Membantu meredakan tekanan
    ✔ Mengharumkan tubuh badan anda sepanjang hari

    Berminat untuk order boleh direct klik link di bawah
    http://effatihah.wasap.my/
    - 010 776 0440
    http://effatihah1.wasap.my/
    - 012 939 9009
    http://effatihah2.wasap.my/
    - 010 504 5392
    atau Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor

    #aura7bunga #mandianwangi #dherbsaura7bunga #datoalifshukri #gelmandian #termurah #pemborong #sayajual #shahalam #sekayen7#uitm

  •  1  0  27 September, 2018
  • Pernah dengar Silikon? Paraben? .

_🔍SILIKON berfungsi seperti lapisan minyak di atas permukaan kulit. Ianya licin dan ringan. Toing toing! Tapi, ia menghalang bahan-bahan lain dari diserap ke dalam kulit dan boleh menyebabkan masalah kulit jika tidak dicuci dengan bersih especially bagi kulit sensetif. 😱 .

_🔍 PARABEN pula adalah pengawet yang menghalang pertumbuhan kulat & bakteria tapi penggunaannya banyak dipersoalkan kerana kesan jangka masa panjang. 😨

Haisshhh toksah risau. Shurah kan hado. Mandian Wangi Shurah BEBAS Silikon & Paraben tau. #bebas .

Dengan pelbagai fungsi berbeza, ia boleh didapati dalam tiga jenis wangian; -
♥️ Buah Tin (Menghidrat & Melembap)
♥️ Minyak Argan (Melembut & Menyubur)
♥️ Bunga Roselle (Menyegar & Menganjal)

Kalau nak kulit fresh, anjal & lembap, now now! #shurahlovers go grab now okays. 🌈 .

#faktashurah #bodywash #mandianwangi #shurahbodywash #shurahmy #shurahmalaysia
  • Pernah dengar Silikon? Paraben? .

    _🔍SILIKON berfungsi seperti lapisan minyak di atas permukaan kulit. Ianya licin dan ringan. Toing toing! Tapi, ia menghalang bahan-bahan lain dari diserap ke dalam kulit dan boleh menyebabkan masalah kulit jika tidak dicuci dengan bersih especially bagi kulit sensetif. 😱 .

    _🔍 PARABEN pula adalah pengawet yang menghalang pertumbuhan kulat & bakteria tapi penggunaannya banyak dipersoalkan kerana kesan jangka masa panjang. 😨

    Haisshhh toksah risau. Shurah kan hado. Mandian Wangi Shurah BEBAS Silikon & Paraben tau. #bebas .

    Dengan pelbagai fungsi berbeza, ia boleh didapati dalam tiga jenis wangian; -
    ♥️ Buah Tin (Menghidrat & Melembap)
    ♥️ Minyak Argan (Melembut & Menyubur)
    ♥️ Bunga Roselle (Menyegar & Menganjal)

    Kalau nak kulit fresh, anjal & lembap, now now! #shurahlovers go grab now okays. 🌈 .

    #faktashurah #bodywash #mandianwangi #shurahbodywash #shurahmy #shurahmalaysia

  •  56  1  26 June, 2018
  • Venice v/s Chanel Cocoa Mademoiselle
.
💥Wangian Floral untuk wanita lebih tampil menawan, elegan, dan seksi
.
💥Perfume berbau oriental dengan wangian seperti oren, mandarin oren dan juga bergamot
.
💥Sangat feminin tetapi tidak girly
.
💥wangian ini menjadi akan seorang wanita mewah dan ade style 😘
.
Tokyo Vs Burberry Blush 💥Perfume yang light dan segar, dengan memberikan mood yang energetik, tetapi tetap memiliki sentuhan  feminin
.
💥Gabungan terbaik bau pomegranete, lemon dan rose
.
💥Sangat addictedu
.
💥Not overpowering
.
💥Recommended to career women
.
TUSCANY v/s LANCOME La Vie Est Belle
.
💥Haruman manis, fresh dan citrus antara yang membuatkan minyak wangi ini menjadi pilihan ramai wanita diluar sana
.
💥Minyak wangian ini untuk wanita yang mahu kelihatan classy
.
💥Dicipta buat wanita yang lebih mementingkan keperibadian diri berbanding yang lain
.
💥Minyak wangi ini berjaya membawa sebuah haruman yang sangat eksklusif
.
💥Penggunaan minyak wangi ini bakal memberikan anda ketahanan bau sepanjang hari
.
💥Bau sweet, feminin dan kuat antara yang membuatkan minyak wangi ini menjadi pilihan para wanita. Sekiranya anda mahu bau yang manis dan sesuai dengan gaya wanita matang
.
HARGA RM20
Postage RM8 sm / RM12 ss
.
📲Wiwin 0163152198
.
  • Venice v/s Chanel Cocoa Mademoiselle
    .
    💥Wangian Floral untuk wanita lebih tampil menawan, elegan, dan seksi
    .
    💥Perfume berbau oriental dengan wangian seperti oren, mandarin oren dan juga bergamot
    .
    💥Sangat feminin tetapi tidak girly
    .
    💥wangian ini menjadi akan seorang wanita mewah dan ade style 😘
    .
    Tokyo Vs Burberry Blush 💥Perfume yang light dan segar, dengan memberikan mood yang energetik, tetapi tetap memiliki sentuhan feminin
    .
    💥Gabungan terbaik bau pomegranete, lemon dan rose
    .
    💥Sangat addictedu
    .
    💥Not overpowering
    .
    💥Recommended to career women
    .
    TUSCANY v/s LANCOME La Vie Est Belle
    .
    💥Haruman manis, fresh dan citrus antara yang membuatkan minyak wangi ini menjadi pilihan ramai wanita diluar sana
    .
    💥Minyak wangian ini untuk wanita yang mahu kelihatan classy
    .
    💥Dicipta buat wanita yang lebih mementingkan keperibadian diri berbanding yang lain
    .
    💥Minyak wangi ini berjaya membawa sebuah haruman yang sangat eksklusif
    .
    💥Penggunaan minyak wangi ini bakal memberikan anda ketahanan bau sepanjang hari
    .
    💥Bau sweet, feminin dan kuat antara yang membuatkan minyak wangi ini menjadi pilihan para wanita. Sekiranya anda mahu bau yang manis dan sesuai dengan gaya wanita matang
    .
    HARGA RM20
    Postage RM8 sm / RM12 ss
    .
    📲Wiwin 0163152198
    .

  •  7  3  25 July, 2019
  • ST TROPEZ v/s Jo malone English Pear and Freesia
.
💥	Soft dan Sweet, Berbau floral dan mendamaikan.
.
💥Penghasilan wangian ini agak sukar, kerana bila buah pear masak ia akan menghasilkan bau tertentu yang unik yang sukar untuk di masukkan ke dalam wangian. Maka penghasilannya sangat rumit.
.
💥Pear yang masak ranum mempunyai stuktur yang rangup dan berair. Ia sangat sedap di bau. Bila di gabungkan dengan kemanisan madu dan di campur juga dengan bunga putih freesia dan rose ia bauan yang menarik
.
💥Asas bagi wangian ini terdiri daripada kehijaun, kesegaran tumbuhan rhubarb bersama kehangatan patchouli, amber dan white musk yang berkumpul menjadi satu.
  • ST TROPEZ v/s Jo malone English Pear and Freesia
    .
    💥 Soft dan Sweet, Berbau floral dan mendamaikan.
    .
    💥Penghasilan wangian ini agak sukar, kerana bila buah pear masak ia akan menghasilkan bau tertentu yang unik yang sukar untuk di masukkan ke dalam wangian. Maka penghasilannya sangat rumit.
    .
    💥Pear yang masak ranum mempunyai stuktur yang rangup dan berair. Ia sangat sedap di bau. Bila di gabungkan dengan kemanisan madu dan di campur juga dengan bunga putih freesia dan rose ia bauan yang menarik
    .
    💥Asas bagi wangian ini terdiri daripada kehijaun, kesegaran tumbuhan rhubarb bersama kehangatan patchouli, amber dan white musk yang berkumpul menjadi satu.

  •  2  3  30 November, 2019
  • F R E S K I N  W H I T E 
Whitening Shower Gel

Mandian mencerahkan kulit paling berkesan !! ❤Mencerah
❤Merawat
❤Mewangi ❤Menghilangkan Daki
❤Mencegah ❤Melembutkan
❤Melembabkan
❤Tona Kulit Sekata

Hilangkan daki dan kulit gelap semasa mandi !! ✳Cerahkan kawasan gelap
✳Hilangkan Daki berkerak
✳Merawat pelbagai masalah kulit ✳Lembutkan kulit kasar
✳Lembabkan kulit kering
✳Wangikan badan berbau

Boleh digunakan dibahagian 
Leher ,Pelipat ,celah peha ,Ketiak dan seluruh Badan 
1 botol 500ml untuk kegunaan sebulan tau ...soooo JIMAT !! Sesuai Untuk semua golongan 👉kanak kanak 👉Lelaki 👉Wanita 👉Ibu Mengandung 👉Ibu Menyusu 👉Ibu Berpantang

Cara Kegunaan ⭕Basahkan Badan
⭕Sabun dan gosok  selama 5minit atau lebih ditempat2 berdaki atau ditempat yang bermasalah kulit ⭕Bilas dengan air bersih

#freskin 
#mandianputih 
#buangdaki 
#cerahkanketiak
#ketiakhitam 
#ketiakputih 
#mandianwangi 
#mandianaromaterapi
  • F R E S K I N W H I T E
    Whitening Shower Gel

    Mandian mencerahkan kulit paling berkesan !! ❤Mencerah
    ❤Merawat
    ❤Mewangi ❤Menghilangkan Daki
    ❤Mencegah ❤Melembutkan
    ❤Melembabkan
    ❤Tona Kulit Sekata

    Hilangkan daki dan kulit gelap semasa mandi !! ✳Cerahkan kawasan gelap
    ✳Hilangkan Daki berkerak
    ✳Merawat pelbagai masalah kulit ✳Lembutkan kulit kasar
    ✳Lembabkan kulit kering
    ✳Wangikan badan berbau

    Boleh digunakan dibahagian
    Leher ,Pelipat ,celah peha ,Ketiak dan seluruh Badan
    1 botol 500ml untuk kegunaan sebulan tau ...soooo JIMAT !! Sesuai Untuk semua golongan 👉kanak kanak 👉Lelaki 👉Wanita 👉Ibu Mengandung 👉Ibu Menyusu 👉Ibu Berpantang

    Cara Kegunaan ⭕Basahkan Badan
    ⭕Sabun dan gosok selama 5minit atau lebih ditempat2 berdaki atau ditempat yang bermasalah kulit ⭕Bilas dengan air bersih

    #freskin
    #mandianputih
    #buangdaki
    #cerahkanketiak
    #ketiakhitam
    #ketiakputih
    #mandianwangi
    #mandianaromaterapi

  •  2  2  19 July, 2019
  • Monte carlo lotion V/s Chole wangian mewah dgn wangian rose
.
Ramai yg terlepas pndang yang tubuh badan ni pon memerlukan produk kecantikan seperti kulit muka. Skin care tu kita boleh berhabis beribu2 ringgit ! Tapi ingt lah badan kita juga memerlukan belaian. .
Lotion alyla bukan setakat memberikan keharuman sehingga 8jam malah boleh menolong melembap kan kulit dan boleh merawat ezema jugak. Sapa yang ada masalah kekeringan tu dah pelbagai cara tak jugak dapat hasil bertukar lah kepada lotion alyla. Dengan extrak alovera itu sendiri boleh merawat masalah kekeringan yg melampau. .
Kalau boleh perempuan ni nak semua dalam satu betul tak ? Sbb itu kami paham kehendak anda utk tampil wangi malah blh merawat kulit jugak ! .
Lotion alyla juga blh mencerah kan kulit dgn extrak bengkoang dan juga vit C untuk memerangi penuaan kulit.
.
HARGA 
RM12.50 60ml
RM30.00 176ml
Postage RM8 sm / RM12 ss
.
📲Wiwin 0163152198
.
  • Monte carlo lotion V/s Chole wangian mewah dgn wangian rose
    .
    Ramai yg terlepas pndang yang tubuh badan ni pon memerlukan produk kecantikan seperti kulit muka. Skin care tu kita boleh berhabis beribu2 ringgit ! Tapi ingt lah badan kita juga memerlukan belaian. .
    Lotion alyla bukan setakat memberikan keharuman sehingga 8jam malah boleh menolong melembap kan kulit dan boleh merawat ezema jugak. Sapa yang ada masalah kekeringan tu dah pelbagai cara tak jugak dapat hasil bertukar lah kepada lotion alyla. Dengan extrak alovera itu sendiri boleh merawat masalah kekeringan yg melampau. .
    Kalau boleh perempuan ni nak semua dalam satu betul tak ? Sbb itu kami paham kehendak anda utk tampil wangi malah blh merawat kulit jugak ! .
    Lotion alyla juga blh mencerah kan kulit dgn extrak bengkoang dan juga vit C untuk memerangi penuaan kulit.
    .
    HARGA
    RM12.50 60ml
    RM30.00 176ml
    Postage RM8 sm / RM12 ss
    .
    📲Wiwin 0163152198
    .

  •  4  3  24 July, 2019
  • ALYLA SHOWER GEL TUSCANY
.
Apa istimewa nya kali ni sampai harga runtuh kami bagi ? Nampak tak gambar tu 🧐 Yezzaaaaa Tuscany dah keluarkan mini Lotion dan juga shower gel mini pulak beharga Rm 12.50 shj 😭
.
Boleh dah letak dlm h.beg korang tu ! Keluar toilet lepas basuh tangan tu blh letak Lotion Tuscany ni ok ! Yang makan pki tangan tu dok makan sambal belacan pasti kan bau tangan tu x melekat sambal belacan sekali ye🙊 Guna lotion tuscany ni bg wangi balik tangan tu🙊
.
HARGA RM12.50
Postage RM8 sm / RM12 ss
.
📲Wiwin 0163152198
.
  • ALYLA SHOWER GEL TUSCANY
    .
    Apa istimewa nya kali ni sampai harga runtuh kami bagi ? Nampak tak gambar tu 🧐 Yezzaaaaa Tuscany dah keluarkan mini Lotion dan juga shower gel mini pulak beharga Rm 12.50 shj 😭
    .
    Boleh dah letak dlm h.beg korang tu ! Keluar toilet lepas basuh tangan tu blh letak Lotion Tuscany ni ok ! Yang makan pki tangan tu dok makan sambal belacan pasti kan bau tangan tu x melekat sambal belacan sekali ye🙊 Guna lotion tuscany ni bg wangi balik tangan tu🙊
    .
    HARGA RM12.50
    Postage RM8 sm / RM12 ss
    .
    📲Wiwin 0163152198
    .

  •  0  1  24 July, 2019
  • Monte carlo lotion V/s Chole wangian mewah dgn wangian rose
.
Ramai yg terlepas pndang yang tubuh badan ni pon memerlukan produk kecantikan seperti kulit muka. Skin care tu kita boleh berhabis beribu2 ringgit ! Tapi ingt lah badan kita juga memerlukan belaian. .
Lotion alyla bukan setakat memberikan keharuman sehingga 8jam malah boleh menolong melembap kan kulit dan boleh merawat ezema jugak. Sapa yang ada masalah kekeringan tu dah pelbagai cara tak jugak dapat hasil bertukar lah kepada lotion alyla. Dengan extrak alovera itu sendiri boleh merawat masalah kekeringan yg melampau. .
Kalau boleh perempuan ni nak semua dalam satu betul tak ? Sbb itu kami paham kehendak anda utk tampil wangi malah blh merawat kulit jugak ! .
Lotion alyla juga blh mencerah kan kulit dgn extrak bengkoang dan juga vit C untuk memerangi penuaan kulit.
.
HARGA 
RM12.50 60ml
RM30.00 176ml
Postage RM8 sm / RM12 ss
.
📲Wiwin 0163152198
.
  • Monte carlo lotion V/s Chole wangian mewah dgn wangian rose
    .
    Ramai yg terlepas pndang yang tubuh badan ni pon memerlukan produk kecantikan seperti kulit muka. Skin care tu kita boleh berhabis beribu2 ringgit ! Tapi ingt lah badan kita juga memerlukan belaian. .
    Lotion alyla bukan setakat memberikan keharuman sehingga 8jam malah boleh menolong melembap kan kulit dan boleh merawat ezema jugak. Sapa yang ada masalah kekeringan tu dah pelbagai cara tak jugak dapat hasil bertukar lah kepada lotion alyla. Dengan extrak alovera itu sendiri boleh merawat masalah kekeringan yg melampau. .
    Kalau boleh perempuan ni nak semua dalam satu betul tak ? Sbb itu kami paham kehendak anda utk tampil wangi malah blh merawat kulit jugak ! .
    Lotion alyla juga blh mencerah kan kulit dgn extrak bengkoang dan juga vit C untuk memerangi penuaan kulit.
    .
    HARGA
    RM12.50 60ml
    RM30.00 176ml
    Postage RM8 sm / RM12 ss
    .
    📲Wiwin 0163152198
    .

  •  2  1  24 July, 2019