#mandianherbabidara Instagram Photos & Videos

mandianherbabidara - 1k posts

Hashtag Popularity

0
average comments
2.9
average likes

Latest #mandianherbabidara Posts

  • Ramai pelik macam mana Mhb boleh kurangkan Bengkak kesan gigitan serangga kan?不不

Ok jom Akma terangkan. Korang cuma perlu  sapu gel Mandian herba bidara selama 5 minit di kawasan yang terkena gigitan dan kemudian  bilas dengan Air. 

Tapi kenapa perlu tunggu selama 5 minit?? Ini adalah untuk membantu proses penyerapan herba ke dalam kulit .

#teamleaderakma
#MandianHerbaBidara
#stokisleaderselangor
#ProdukTuansFamilyHealthCare
  • Ramai pelik macam mana Mhb boleh kurangkan Bengkak kesan gigitan serangga kan?不不

    Ok jom Akma terangkan. Korang cuma perlu sapu gel Mandian herba bidara selama 5 minit di kawasan yang terkena gigitan dan kemudian bilas dengan Air.

    Tapi kenapa perlu tunggu selama 5 minit?? Ini adalah untuk membantu proses penyerapan herba ke dalam kulit .

    #teamleaderakma
    #MandianHerbaBidara
    #stokisleaderselangor
    #ProdukTuansFamilyHealthCare

  •  0  0  17 hours ago
  • KHASIAT YANG HAMPIR SAMA.
.
Minyak dan BALM berasaskan bahan-bahan semulajadi dan terbukti berkesan melega dan meredakan pelbagai masalah kesihatan.
.
Serbaguna untuk kegunaan seisi keluarga.
.
Mana yang tak serasi guna minyak, boleh try guna jenis Balm. Kesan guna memang tip top. Menang membeli.
.
Cuma nak bagi tau, kalau guna jenis minyak, ianya tak meleket  dan berminyak pun pada tangan. Minyak AMO & BAMO jenis cepat meresap ke dalam kulit. 
.
#amo #aromatherapymassageoil #amohq
#balmcinnamonplus #minyakbidara
#MandianHerbaBidara #bidararuqyah
#AMOHQMELAKA #TeamKusuma
#vcoplus #lelah #produkmuslim #mesrawuduk #sakitsendi #minyakbayi #sejuk #tidakpanas #bahanherba #sakitlutut #sakitbahu  #semput #asma #selsema #demam #kulit #haid #sengggugut #migrain
#minyakkelapadara #minyakurut
  • KHASIAT YANG HAMPIR SAMA.
    .
    Minyak dan BALM berasaskan bahan-bahan semulajadi dan terbukti berkesan melega dan meredakan pelbagai masalah kesihatan.
    .
    Serbaguna untuk kegunaan seisi keluarga.
    .
    Mana yang tak serasi guna minyak, boleh try guna jenis Balm. Kesan guna memang tip top. Menang membeli.
    .
    Cuma nak bagi tau, kalau guna jenis minyak, ianya tak meleket dan berminyak pun pada tangan. Minyak AMO & BAMO jenis cepat meresap ke dalam kulit.
    .
    #amo #aromatherapymassageoil #amohq
    #balmcinnamonplus #minyakbidara
    #MandianHerbaBidara #bidararuqyah
    #AMOHQMELAKA #TeamKusuma
    #vcoplus #lelah #produkmuslim #mesrawuduk #sakitsendi #minyakbayi #sejuk #tidakpanas #bahanherba #sakitlutut #sakitbahu #semput #asma #selsema #demam #kulit #haid #sengggugut #migrain
    #minyakkelapadara #minyakurut

  •  3  0  30 July, 2020
  • Antara produk y saya jual ye..

Produk Tuans Family Health Care (wangi,sejuk dan berangin)

Produk kesihatan terapi diri...minyak y kita jual bkn minyak angin ye tapi minyak terapi (multifuction)...mandian dan face mask adalah tuk  rawatan dr hujung rambut sampai hujung kaki....

Kopi Sauda' Plus Herba Misai Kucing

Kopi dengan aroma y menyelerakan,sedap dan berkhasiat tinggi dengan ekstrak misai kucing dan ekstrak habbatussauda dapat membantu kesihatan badan...

*FREE GIFT*潘
 *Extension Mask*
 For retail price extension mask RM6/pcs

www.wasap.my/60199444744/tuansfamily

#aromatherapymassageoil 
#bidaraaromatherapymassageoil 
#mandianherbabidara 
#cinnamonfacemask
#tuansfamilyhealthcare 
#teamleadercikna
  • Antara produk y saya jual ye..

    Produk Tuans Family Health Care (wangi,sejuk dan berangin)

    Produk kesihatan terapi diri...minyak y kita jual bkn minyak angin ye tapi minyak terapi (multifuction)...mandian dan face mask adalah tuk rawatan dr hujung rambut sampai hujung kaki....

    Kopi Sauda' Plus Herba Misai Kucing

    Kopi dengan aroma y menyelerakan,sedap dan berkhasiat tinggi dengan ekstrak misai kucing dan ekstrak habbatussauda dapat membantu kesihatan badan...

    *FREE GIFT*潘
    *Extension Mask*
    For retail price extension mask RM6/pcs

    www.wasap.my/60199444744/tuansfamily

    #aromatherapymassageoil
    #bidaraaromatherapymassageoil
    #mandianherbabidara
    #cinnamonfacemask
    #tuansfamilyhealthcare
    #teamleadercikna

  •  2  0  9 July, 2020
  • Ada lagi ke tak pernah dengar MANDIAN HERBA BIDARA???

Dulu saya pon macam tu.. Langsung tak tahu.. Langsung tan pernah kenal kewujudan BIDARA NI..

Asbab guna MANDIAN HERBA BIDARA ni.. Alhamdulillah.. Sekarang lebih pada tahu fungsi dia ..

Hasil positif guna MHB ni memang setanding dengan bahan2 nye 

Bukan sahaja boleh guna untuk rambut dan badan.. Untuk feminine wash pon boleh tau..  

Wajib grab sebotol dua puluh riyal Malaysia sahaja deh 

#teamleaderakma
#mandianherbabidara
#ProdukTuansFamilyHealthCare
#stokisleaderselangor
  • Ada lagi ke tak pernah dengar MANDIAN HERBA BIDARA???

    Dulu saya pon macam tu.. Langsung tak tahu.. Langsung tan pernah kenal kewujudan BIDARA NI..

    Asbab guna MANDIAN HERBA BIDARA ni.. Alhamdulillah.. Sekarang lebih pada tahu fungsi dia ..

    Hasil positif guna MHB ni memang setanding dengan bahan2 nye

    Bukan sahaja boleh guna untuk rambut dan badan.. Untuk feminine wash pon boleh tau..

    Wajib grab sebotol dua puluh riyal Malaysia sahaja deh

    #teamleaderakma
    #mandianherbabidara
    #ProdukTuansFamilyHealthCare
    #stokisleaderselangor

  •  0  0  1 July, 2020

Top #mandianherbabidara Posts

  • Ramai yang contact kami tanya Mandian Herba Bidara ada stok ke tak lagi? 
Jawabnya ada lagi梗 Boleh dapatkan dengan agen agen sah Tuans Family Healthcare di seluruh Malaysia.

#mandianherbabidara 
#tuansfamilyhealthcare
  • Ramai yang contact kami tanya Mandian Herba Bidara ada stok ke tak lagi?
    Jawabnya ada lagi梗 Boleh dapatkan dengan agen agen sah Tuans Family Healthcare di seluruh Malaysia.

    #mandianherbabidara
    #tuansfamilyhealthcare

  •  0  0  27 May, 2020
  • ADUHHH...MENGIGAU LAGI!
.
Mengigau saat tidur sering kali berlaku pada anak簡, malah ada juga terjadi pada orang簡 dewasa.
.
Gangguan ini akan akibatkan :
 meracau, bercakap sendiri,
 tidur sambil berjalan,
 menendang簡 macam org bertinju,
 gerakan berlari dan sebagainya.
.
Dah bermacam簡 cara dan petua digunakan tapi masih tiada perubahan.
.
Jangan putus asa, cuba sapukan je AMO pada :
 dada,
 belakang badan,
 betis,
 calitkan sedikit pada kulit belakang telinga.
.
Ramuan dalam AMO mampu :
 merawat masalah gangguan tidur.
 memberikan ketenangan.
.
Bertindak segera!.
www.wassap.my/60192685862

nak cuba ikhtiar dgn myk Amo RM 15.00

Saya Kak Rose stokist  Kuala Lumpur/Selangor sah untuk Amo/Cinnamon Face Mask/ Rezdung dan MHB. 
COD  kawasan yg berdekatan Kuala Lumpur/Selangor
.

@stokis_amo_malaysia
@stokis_amo_malaysia

Fb - https://www.facebook.com/rosemawati.ibrahim.9212
.

http://www.wasap.my/60192685762/AMO/CFM/MHB/AR
.

019 268 5762
.

Kalau yang jauh boleh buat postage
.
.
.
#TeamLeaderRosy
#AromatherapyMassageOil #CinnamonFaceMask #MandianHerbaBidara #TuansFamilyHealthCare
.

https://sokongprodukmuslim.com
. *#JomDaftar*
*#KomunitiUsahawanProdukMuslim*
*#KomunitiPenggunaProdukMuslim*
*#SokongProdukMuslim*
*#SokongUsahawanMuslim*
*#ProdukHalal*
*#ProdukBumiputera*
  • ADUHHH...MENGIGAU LAGI!
    .
    Mengigau saat tidur sering kali berlaku pada anak簡, malah ada juga terjadi pada orang簡 dewasa.
    .
    Gangguan ini akan akibatkan :
    meracau, bercakap sendiri,
    tidur sambil berjalan,
    menendang簡 macam org bertinju,
    gerakan berlari dan sebagainya.
    .
    Dah bermacam簡 cara dan petua digunakan tapi masih tiada perubahan.
    .
    Jangan putus asa, cuba sapukan je AMO pada :
    dada,
    belakang badan,
    betis,
    calitkan sedikit pada kulit belakang telinga.
    .
    Ramuan dalam AMO mampu :
    merawat masalah gangguan tidur.
    memberikan ketenangan.
    .
    Bertindak segera!.
    www.wassap.my/60192685862

    nak cuba ikhtiar dgn myk Amo RM 15.00

    Saya Kak Rose stokist Kuala Lumpur/Selangor sah untuk Amo/Cinnamon Face Mask/ Rezdung dan MHB.
    COD kawasan yg berdekatan Kuala Lumpur/Selangor
    .

    @stokis_amo_malaysia
    @stokis_amo_malaysia

    Fb - https://www.facebook.com/rosemawati.ibrahim.9212
    .

    http://www.wasap.my/60192685762/AMO/CFM/MHB/AR
    .

    019 268 5762
    .

    Kalau yang jauh boleh buat postage
    .
    .
    .
    #TeamLeaderRosy
    #AromatherapyMassageOil #CinnamonFaceMask #MandianHerbaBidara #TuansFamilyHealthCare
    .

    https://sokongprodukmuslim.com
    . * #JomDaftar*
    * #KomunitiUsahawanProdukMuslim*
    * #KomunitiPenggunaProdukMuslim*
    * #SokongProdukMuslim*
    * #SokongUsahawanMuslim*
    *#ProdukHalal*
    *#ProdukBumiputera*

  •  56  0  10 July, 2019
  • MANDIAN GARAM TERAPI DIRI.

Dalam perubatan Islam, untuk pulihkan semangat dari dalam boleh ikhtiar dengan mandi garam + limau.  Boleh buat rendaman kaki.
 Boleh buat rendaman seluruh badan.
 Boleh buat bilasan akhir lepas mandi.

Dengan Mandian Herba Bidara (MHB), lebih mudahkan kerja sebab dalam MHB ni dirumuskan daripada 滮蛛  Ekstrak Bidara (elak dihampiri jin)
 Ekstrak Lavender (menenangkan)
 Ekstrak Pudina (melancarkan peredaran darah)
 Garam (membasmi kuman dan ada ion +Na, -Cl bagus untuk badan)
 Ascorbic Acid (bahan berasid dan "tajam") #TeamleaderAkma
#MandianHerbaBidara
#儭S0912
  • MANDIAN GARAM TERAPI DIRI.

    Dalam perubatan Islam, untuk pulihkan semangat dari dalam boleh ikhtiar dengan mandi garam + limau. Boleh buat rendaman kaki.
    Boleh buat rendaman seluruh badan.
    Boleh buat bilasan akhir lepas mandi.

    Dengan Mandian Herba Bidara (MHB), lebih mudahkan kerja sebab dalam MHB ni dirumuskan daripada 滮蛛 Ekstrak Bidara (elak dihampiri jin)
    Ekstrak Lavender (menenangkan)
    Ekstrak Pudina (melancarkan peredaran darah)
    Garam (membasmi kuman dan ada ion +Na, -Cl bagus untuk badan)
    Ascorbic Acid (bahan berasid dan "tajam") #TeamleaderAkma
    #MandianHerbaBidara
    #儭S0912

  •  2  1  11 July, 2019