#mandianbleachinbidara Instagram Photos & Videos

mandianbleachinbidara - 45 posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
3.2
average likes

Latest #mandianbleachinbidara Posts

  • IBU PUTIH CREAM BY NINA SKINCARE : CERAH TERSERLAH DALAM 1 MINGGU !
.
SUPER HOT SELLING‼️
.
Tiada Kesan Sampingan! Dijamin selamat !!!
.
Texture Ibu Putih yang super hebat Krim Ibu Putih Nina Skincare
.
Krim ibu putih ini adalah ibu segala krim pemutih .
Krim ini merupakan krim sampingan untuk memutihkan kulit wajah dan badan dengan cepat
.
Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih : .
- mencerahkan kulit seawal seminggu .
- kecerahan secara alami, sekata dan natural .
- tiada kesan sampingan - tiada penggelupasan .
- menghaluskan pori-pori .
- menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan .
- menghilangkan parut dan cela .
- mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan. .
- sesuai digunakan pada wajah dan badan .
Terdapat 2 size
.
Berat: 15 GM harga jual RM40
Berat: 35 GM harga jual RM70
.
Cara Penggunaan :
.
 1.  Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan 
2.  ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan. .
Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini. .
Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!
.
#ninaskincare #stokisnina #stokispenang #ninapenangisland  #bleachingnina  #mandianbleachinbidara #ibuputihnina #codpenang #freecodbayanlepas
  • IBU PUTIH CREAM BY NINA SKINCARE : CERAH TERSERLAH DALAM 1 MINGGU !
    .
    SUPER HOT SELLING‼️
    .
    Tiada Kesan Sampingan! Dijamin selamat !!!
    .
    Texture Ibu Putih yang super hebat Krim Ibu Putih Nina Skincare
    .
    Krim ibu putih ini adalah ibu segala krim pemutih .
    Krim ini merupakan krim sampingan untuk memutihkan kulit wajah dan badan dengan cepat
    .
    Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih : .
    - mencerahkan kulit seawal seminggu .
    - kecerahan secara alami, sekata dan natural .
    - tiada kesan sampingan - tiada penggelupasan .
    - menghaluskan pori-pori .
    - menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan .
    - menghilangkan parut dan cela .
    - mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan. .
    - sesuai digunakan pada wajah dan badan .
    Terdapat 2 size
    .
    Berat: 15 GM harga jual RM40
    Berat: 35 GM harga jual RM70
    .
    Cara Penggunaan :
    .
    1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan
    2. ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan. .
    Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini. .
    Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!
    .
    #ninaskincare #stokisnina #stokispenang #ninapenangisland #bleachingnina #mandianbleachinbidara #ibuputihnina #codpenang #freecodbayanlepas

  •  2  0  20 November, 2019
  • JOM PUTIH BERSAMA
.
LOTION PUTIH BLEACHING NINA
50GRAM RM25
.
Bongkarkan Rahsia Kulit Jadi Cerah Dalam Masa Singkat Dengan Hanya Menggunakan Losen Putih Bleaching Nina
.
Untuk siang dan malam
Sapu je dah putih 
yang penting selamat.. .
✅KELEBIHAN
❤Memudarkan parut ❤Menghilangkan bintik² hitam
❤Melembutkan kulit seperti kulit bayi
❤Menghalus & menggebukan kulit
❤Mencerahkan kulit seperti kulit korea
.
Tak perlu risau jika terkena matahari kerana lotion ini mampu bertindak sebagai sunblok untuk melindungi kulit dari sinaran matahari,selain mencerah
.
www.whatsapp.my/601121521363/lotionnina
.
#ninaskincare #stokisnina #stokispenang #ninapenangisland  #bleachingnina  #mandianbleachinbidara #ibuputihnina #codpenang #freecodbayanlepas
  • JOM PUTIH BERSAMA
    .
    LOTION PUTIH BLEACHING NINA
    50GRAM RM25
    .
    Bongkarkan Rahsia Kulit Jadi Cerah Dalam Masa Singkat Dengan Hanya Menggunakan Losen Putih Bleaching Nina
    .
    Untuk siang dan malam
    Sapu je dah putih
    yang penting selamat.. .
    ✅KELEBIHAN
    ❤Memudarkan parut ❤Menghilangkan bintik² hitam
    ❤Melembutkan kulit seperti kulit bayi
    ❤Menghalus & menggebukan kulit
    ❤Mencerahkan kulit seperti kulit korea
    .
    Tak perlu risau jika terkena matahari kerana lotion ini mampu bertindak sebagai sunblok untuk melindungi kulit dari sinaran matahari,selain mencerah
    .
    www.whatsapp.my/601121521363/lotionnina
    .
    #ninaskincare #stokisnina #stokispenang #ninapenangisland #bleachingnina #mandianbleachinbidara #ibuputihnina #codpenang #freecodbayanlepas

  •  2  0  13 November, 2019
  • IBU PUTIH NINASKINCARE 35gram
.
Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih :
.
- mencerahkan kulit seawal seminggu
- kecerahan secara alami, sekata dan natural
- tiada kesan sampingan
- tiada penggelupasan
- menghaluskan pori-pori
- menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
- menghilangkan parut dan cela
- mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
- sesuai digunakan pada wajah dan badan .
NINA : KRIM IBU PUTIH
.
Krim ibu putih Nina skincare merupakan ibu kepada segala krim pemutih. 
Krim ini juga bertindak sebagai booster untuk memutihkan kulit wajah dan juga badan. 
Di perbuat daripada ekstrak anggur dan tiada kesan sampingan.
.
Krim Ibu Putih Ninaskincare diformulasi dari ekstrak biji anggur, Vit C dan E, Glutathione dan Hyaluronic Asid. 
Ianya bebas bahan kimia hidrokuinon serta tiada kesan sampingan.
.
KRIM IBU PUTIH juga mampu merawat rekahan pada badan seperti rekahan pada buah dada , rekahan pada perut selepas bersalin dan rekahan pada badan akibat obesiti.
.
sangat berkesan dijadikan sebagai serum untuk menegangkan buah dada & menjadikan gebu dan kulit halus.
.
Cara Penggunaan krim IBU PUTIH NINASKINCARE 35gram:
.
1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan.
2. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan
.
ATAU
.
1. Campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan
2. Dan ratakan seluruh muka & badan
.
#ninaskincare #stokisnina #stokispenang #ninapenangisland  #bleachingnina  #mandianbleachinbidara #ibuputihnina #codpenang #freecodbayanlepas
  • IBU PUTIH NINASKINCARE 35gram
    .
    Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih :
    .
    - mencerahkan kulit seawal seminggu
    - kecerahan secara alami, sekata dan natural
    - tiada kesan sampingan
    - tiada penggelupasan
    - menghaluskan pori-pori
    - menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
    - menghilangkan parut dan cela
    - mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
    - sesuai digunakan pada wajah dan badan .
    NINA : KRIM IBU PUTIH
    .
    Krim ibu putih Nina skincare merupakan ibu kepada segala krim pemutih.
    Krim ini juga bertindak sebagai booster untuk memutihkan kulit wajah dan juga badan.
    Di perbuat daripada ekstrak anggur dan tiada kesan sampingan.
    .
    Krim Ibu Putih Ninaskincare diformulasi dari ekstrak biji anggur, Vit C dan E, Glutathione dan Hyaluronic Asid.
    Ianya bebas bahan kimia hidrokuinon serta tiada kesan sampingan.
    .
    KRIM IBU PUTIH juga mampu merawat rekahan pada badan seperti rekahan pada buah dada , rekahan pada perut selepas bersalin dan rekahan pada badan akibat obesiti.
    .
    sangat berkesan dijadikan sebagai serum untuk menegangkan buah dada & menjadikan gebu dan kulit halus.
    .
    Cara Penggunaan krim IBU PUTIH NINASKINCARE 35gram:
    .
    1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan.
    2. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan
    .
    ATAU
    .
    1. Campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan
    2. Dan ratakan seluruh muka & badan
    .
    #ninaskincare #stokisnina #stokispenang #ninapenangisland #bleachingnina #mandianbleachinbidara #ibuputihnina #codpenang #freecodbayanlepas

  •  3  0  12 November, 2019
  • Bleaching skin nina ni tak perlu nak tunggu 3,4hari baru nampak kesan.. Sepantas 10 minit je terus kulit uolls akan putih, cerah dan bersih👍🏻👍🏻
-
Kesan dia kulit akan terus cerah kekal, bukan cerah sekejap taw uolsss.. NO.. NO.. NO.. ☝☝☝
-
Tak kan tang muka jer kita jaga sebab nak nampak putih, licin, glowing dan bersih kan.. Tang badan kita abaikan sampai daki² degil berleluasa... Jadi bleaching skin ni mampu membuang daki² degil dgn berkesan dan kulit terus akan nampak cerah dari sunburn..
-
Kadang kita tak mampu nak bleach kt spa, so uolls boleh jurr bleach sendiri kt rumah pakai Bleaching Skin Nina ni..
-
Harga tak yah cakap memang dah murah 35hinggit jer..
-
Lepastu boleh pkai 3,4kali😘😘 .. Berbaloi ke berbaloi uolsss!!
-
1 x rm 35
-
http://www.wasap.my/601121521363
.
#ninaskincare #stokisnina #stokispenang #ninapenangisland  #bleachingnina  #mandianbleachinbidara #ibuputihnina #codpenang #freecodbayanlepas
  • Bleaching skin nina ni tak perlu nak tunggu 3,4hari baru nampak kesan.. Sepantas 10 minit je terus kulit uolls akan putih, cerah dan bersih👍🏻👍🏻
    -
    Kesan dia kulit akan terus cerah kekal, bukan cerah sekejap taw uolsss.. NO.. NO.. NO.. ☝☝☝
    -
    Tak kan tang muka jer kita jaga sebab nak nampak putih, licin, glowing dan bersih kan.. Tang badan kita abaikan sampai daki² degil berleluasa... Jadi bleaching skin ni mampu membuang daki² degil dgn berkesan dan kulit terus akan nampak cerah dari sunburn..
    -
    Kadang kita tak mampu nak bleach kt spa, so uolls boleh jurr bleach sendiri kt rumah pakai Bleaching Skin Nina ni..
    -
    Harga tak yah cakap memang dah murah 35hinggit jer..
    -
    Lepastu boleh pkai 3,4kali😘😘 .. Berbaloi ke berbaloi uolsss!!
    -
    1 x rm 35
    -
    http://www.wasap.my/601121521363
    .
    #ninaskincare #stokisnina #stokispenang #ninapenangisland #bleachingnina #mandianbleachinbidara #ibuputihnina #codpenang #freecodbayanlepas

  •  1  0  11 November, 2019
  • Promo Maulidur Rasul valid sampai 11 November on gais 🔥🔥 #BleachingSkin: Cerahkan kulit seawal 10minit! Buang daki terjal 🤗

#MandianBleachingBidara : Untuk mandian setiap hari. Cerahkn kulit, hilangkan daki, naikkan seri & aura positive. 
#LotionPutihBleaching : Losyen Instant White dengan SPF50. Bole pakai kat muka jugak as sunblock. Makin lama pakai makin meresap bahan2 dia & makin cerah kulit uols.

#SetJelita : daily skincare yang semua orang wajib ada. Lengkap ada sabun, toner, day & night cream untuk merawat & memelihara kulit uols. Bebas jerawat, bebas jeragat.

#SerumBleaching : serum yg meresap ke dalam kulit, lembapan extra utk kulit uols supaya sentiasa anjal toingh toingg toinggg gitewww.

#IbuPutihLaserSerum : the Ultimate WHITENING BOOSTER kesukaan ramai sejak 2013. Testimoni beribu. Kesan CERAH, PUTIH, GEBU GEBASSS !!
-
#ninaskincare #stokisnina #stokispenang #ninapenangisland  #bleachingnina  #mandianbleachinbidara #ibuputihnina #codpenang #freecodbayanlepas
  • Promo Maulidur Rasul valid sampai 11 November on gais 🔥🔥 #BleachingSkin: Cerahkan kulit seawal 10minit! Buang daki terjal 🤗

    #MandianBleachingBidara : Untuk mandian setiap hari. Cerahkn kulit, hilangkan daki, naikkan seri & aura positive.
    #LotionPutihBleaching : Losyen Instant White dengan SPF50. Bole pakai kat muka jugak as sunblock. Makin lama pakai makin meresap bahan2 dia & makin cerah kulit uols.

    #SetJelita : daily skincare yang semua orang wajib ada. Lengkap ada sabun, toner, day & night cream untuk merawat & memelihara kulit uols. Bebas jerawat, bebas jeragat.

    #SerumBleaching : serum yg meresap ke dalam kulit, lembapan extra utk kulit uols supaya sentiasa anjal toingh toingg toinggg gitewww.

    #IbuPutihLaserSerum : the Ultimate WHITENING BOOSTER kesukaan ramai sejak 2013. Testimoni beribu. Kesan CERAH, PUTIH, GEBU GEBASSS !!
    -
    #ninaskincare #stokisnina #stokispenang #ninapenangisland #bleachingnina #mandianbleachinbidara #ibuputihnina #codpenang #freecodbayanlepas

  •  2  0  10 November, 2019
  • IBU PUTIH CREAM BY NINA SKINCARE : CERAH TERSERLAH DALAM 1 MINGGU !

SUPER HOT SELLING‼️
.
Tiada Kesan Sampingan! Dijamin selamat !!!
.
Texture Ibu Putih yang super hebat Krim Ibu Putih Nina Skincare
.
Krim ibu putih ini adalah ibu segala krim pemutih .
Krim ini merupakan krim sampingan untuk memutihkan kulit wajah dan badan dengan cepat
.
Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih : - mencerahkan kulit seawal seminggu - kecerahan secara alami, sekata dan natural - tiada kesan sampingan - tiada penggelupasan - menghaluskan pori-pori - menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan - menghilangkan parut dan cela - mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan. - sesuai digunakan pada wajah dan badan 
Berat: 35 GM

Cara Penggunaan :
.
 1.  Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan 
2.  ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan. .
Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini. .
Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!
.
#ninaskincare #stokisnina #stokispenang #ninapenangisland  #bleachingnina  #mandianbleachinbidara #ibuputihnina #codpenang #freecodbayanlepas
  • IBU PUTIH CREAM BY NINA SKINCARE : CERAH TERSERLAH DALAM 1 MINGGU !

    SUPER HOT SELLING‼️
    .
    Tiada Kesan Sampingan! Dijamin selamat !!!
    .
    Texture Ibu Putih yang super hebat Krim Ibu Putih Nina Skincare
    .
    Krim ibu putih ini adalah ibu segala krim pemutih .
    Krim ini merupakan krim sampingan untuk memutihkan kulit wajah dan badan dengan cepat
    .
    Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih : - mencerahkan kulit seawal seminggu - kecerahan secara alami, sekata dan natural - tiada kesan sampingan - tiada penggelupasan - menghaluskan pori-pori - menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan - menghilangkan parut dan cela - mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan. - sesuai digunakan pada wajah dan badan
    Berat: 35 GM

    Cara Penggunaan :
    .
    1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan
    2. ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan. .
    Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini. .
    Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!
    .
    #ninaskincare #stokisnina #stokispenang #ninapenangisland #bleachingnina #mandianbleachinbidara #ibuputihnina #codpenang #freecodbayanlepas

  •  2  2  6 November, 2019
  • Bleaching skin nina ni tak perlu nak tunggu 3,4hari baru nampak kesan.. Sepantas 10 minit je terus kulit uolls akan putih, cerah dan bersih👍🏻👍🏻
.
Kesan dia kulit akan terus cerah kekal, bukan cerah sekejap taw uolsss.. NO.. NO.. NO.. ☝☝☝
.
Tak kan tang muka jer kita jaga sebab nak nampak putih, licin, glowing dan bersih kan.. Tang badan kita abaikan sampai daki² degil berleluasa... Jadi bleaching skin ni mampu membuang daki² degil dgn berkesan dan kulit terus akan nampak cerah dari sunburn..
.
Kadang kita tak mampu nak bleach kt spa, so uolls boleh jurr bleach sendiri kt rumah pakai Bleaching Skin Nina ni..
.
Harga tak yah cakap memang dah murah 35hinggit jer..
.
Lepastu boleh pkai 3,4kali😘😘 .. Berbaloi ke berbaloi uolsss!!
.
1 x rm 35
.
#ninaskincare #stokisnina #stokispenang #ninapenangisland  #bleachingnina  #mandianbleachinbidara #ibuputihnina #codpenang #freecodbayanlepas
http://www.wasap.my/601121521363
  • Bleaching skin nina ni tak perlu nak tunggu 3,4hari baru nampak kesan.. Sepantas 10 minit je terus kulit uolls akan putih, cerah dan bersih👍🏻👍🏻
    .
    Kesan dia kulit akan terus cerah kekal, bukan cerah sekejap taw uolsss.. NO.. NO.. NO.. ☝☝☝
    .
    Tak kan tang muka jer kita jaga sebab nak nampak putih, licin, glowing dan bersih kan.. Tang badan kita abaikan sampai daki² degil berleluasa... Jadi bleaching skin ni mampu membuang daki² degil dgn berkesan dan kulit terus akan nampak cerah dari sunburn..
    .
    Kadang kita tak mampu nak bleach kt spa, so uolls boleh jurr bleach sendiri kt rumah pakai Bleaching Skin Nina ni..
    .
    Harga tak yah cakap memang dah murah 35hinggit jer..
    .
    Lepastu boleh pkai 3,4kali😘😘 .. Berbaloi ke berbaloi uolsss!!
    .
    1 x rm 35
    .
    #ninaskincare #stokisnina #stokispenang #ninapenangisland #bleachingnina #mandianbleachinbidara #ibuputihnina #codpenang #freecodbayanlepas
    http://www.wasap.my/601121521363

  •  2  0  31 October, 2019
  • Combo ni combo ni combo ni la RAMAI YANG BELI !! -
Dah #InstantWhite dengan #BleachingSkinNina
Mandi plak dengan #MandianPelunturDaki lepas tu, mmg seyes Kak asma cakap, kulit uols lembut mcm bontot baby tau! 😬
Dah lembut, cerah mulus lagi plak tu.
-
Malam, sebelum tdo, pakai pulak #IbuPutihNina kasi mix dgn body lotion korang. -
PERCAYA LAH ‼️‼️
Berbaloi2 maintain semua ni sebab sape nak simpan daki berkilo2 kan? -
Semua orang pun nak kulit BERSIH, CERAH GEBU 🥰🥰
-
🧖🏻‍♀️PUTIH CERAH INSTANTLY DGN BLEACHING SKIN NINA 🧖🏻‍♀️
_ 🌟Beli Banyak DISKAUN Banyak
💪🏻Mini Agent Minimum 10set WANTED!!
.
#ninaskincare #stokisnina #stokispenang #ninapenangisland  #bleachingnina  #mandianbleachinbidara #ibuputihnina #codpenang #freecodbayanlepas
  • Combo ni combo ni combo ni la RAMAI YANG BELI !! -
    Dah #InstantWhite dengan #BleachingSkinNina
    Mandi plak dengan #MandianPelunturDaki lepas tu, mmg seyes Kak asma cakap, kulit uols lembut mcm bontot baby tau! 😬
    Dah lembut, cerah mulus lagi plak tu.
    -
    Malam, sebelum tdo, pakai pulak #IbuPutihNina kasi mix dgn body lotion korang. -
    PERCAYA LAH ‼️‼️
    Berbaloi2 maintain semua ni sebab sape nak simpan daki berkilo2 kan? -
    Semua orang pun nak kulit BERSIH, CERAH GEBU 🥰🥰
    -
    🧖🏻‍♀️PUTIH CERAH INSTANTLY DGN BLEACHING SKIN NINA 🧖🏻‍♀️
    _ 🌟Beli Banyak DISKAUN Banyak
    💪🏻Mini Agent Minimum 10set WANTED!!
    .
    #ninaskincare #stokisnina #stokispenang #ninapenangisland #bleachingnina #mandianbleachinbidara #ibuputihnina #codpenang #freecodbayanlepas

  •  2  1  28 October, 2019
  • 🔥 NINA BLEACHING SKIN 🔥

Miracle sangat 10min-15min kulit putih dan licin..!!!
.
🔥 Product hot selling nowdays!!!.
🔥 Bagi yg mengalami masalah sunburn, kulit gelap xsekata, daki degi..
🔥 Instant putih dan kekal hanya 15-20 min.. anda dapat kulit yang di ingin...
🔥 Cara penggunaan yang mudah & effective
🔥 Harga berbaloi & mampu dimiliki
🔥 Penggunaan 2 kali sebulan sudah memadai untuk memiliki kulit yang putih kekal.
.
✴️ Produk 2 in 1✴️
-2 botol inclusive :-
-1 botol powder/serbuk - 30g -1 botol cream/cecair -80ml
.
✴️ Cara-Cara Penggunaa ✴️ - Tuangkan separuh botol serbuk/powder & liquid/cream di dalam bekas bancuhan.
- Kacau sehingga sebati menggunakan berus.
- Jangan gunakan jari untuk membancuh untuk mengelakkan jika anda mempunyai masalah kulit tapak tangan yang sentisif
- Sapu dengan menggunakan berus di bahagian yang anda mahu dan biarkan selama 10-20 min
- Basuh dan bilas atau mandi.
- Kenakan atau pakai losyen selepas mnggunakan produk ini.
.
⚠️ AMARAN⚠️
- Jangan gunakan produk ini dibahagian yang mengalami luka.
- Tidak sesuai bagi ibu mengandung
- Tidak sesuai di gunakan di bahagian muka jika anda mengalami masalah kulit sensitive 📲 www.wasap.my/601121521363/ninableaching
.
#ninaskincare #stokisnina #stokispenang #ninapenangisland  #bleachingnina  #mandianbleachinbidara #ibuputihnina #codpenang #freecodbayanlepas
  • 🔥 NINA BLEACHING SKIN 🔥

    Miracle sangat 10min-15min kulit putih dan licin..!!!
    .
    🔥 Product hot selling nowdays!!!.
    🔥 Bagi yg mengalami masalah sunburn, kulit gelap xsekata, daki degi..
    🔥 Instant putih dan kekal hanya 15-20 min.. anda dapat kulit yang di ingin...
    🔥 Cara penggunaan yang mudah & effective
    🔥 Harga berbaloi & mampu dimiliki
    🔥 Penggunaan 2 kali sebulan sudah memadai untuk memiliki kulit yang putih kekal.
    .
    ✴️ Produk 2 in 1✴️
    -2 botol inclusive :-
    -1 botol powder/serbuk - 30g -1 botol cream/cecair -80ml
    .
    ✴️ Cara-Cara Penggunaa ✴️ - Tuangkan separuh botol serbuk/powder & liquid/cream di dalam bekas bancuhan.
    - Kacau sehingga sebati menggunakan berus.
    - Jangan gunakan jari untuk membancuh untuk mengelakkan jika anda mempunyai masalah kulit tapak tangan yang sentisif
    - Sapu dengan menggunakan berus di bahagian yang anda mahu dan biarkan selama 10-20 min
    - Basuh dan bilas atau mandi.
    - Kenakan atau pakai losyen selepas mnggunakan produk ini.
    .
    ⚠️ AMARAN⚠️
    - Jangan gunakan produk ini dibahagian yang mengalami luka.
    - Tidak sesuai bagi ibu mengandung
    - Tidak sesuai di gunakan di bahagian muka jika anda mengalami masalah kulit sensitive 📲 www.wasap.my/601121521363/ninableaching
    .
    #ninaskincare #stokisnina #stokispenang #ninapenangisland #bleachingnina #mandianbleachinbidara #ibuputihnina #codpenang #freecodbayanlepas

  •  1  0  22 October, 2019
  • Bleaching skin nina ni tak perlu nak tunggu 3,4hari baru nampak kesan.. Sepantas 10 minit je terus kulit uolls akan putih, cerah dan bersih👍🏻👍🏻
.
Kesan dia kulit akan terus cerah kekal, bukan cerah sekejap taw uolsss.. NO.. NO.. NO.. ☝☝☝
.
Tak kan tang muka jer kita jaga sebab nak nampak putih, licin, glowing dan bersih kan.. Tang badan kita abaikan sampai daki² degil berleluasa... Jadi bleaching skin ni mampu membuang daki² degil dgn berkesan dan kulit terus akan nampak cerah dari sunburn..
.
Kadang kita tak mampu nak bleach kt spa, so uolls boleh jurr bleach sendiri kt rumah pakai Bleaching Skin Nina ni..
.
Harga tak yah cakap memang dah murah 35hinggit jer..
.
Lepastu boleh pkai 3,4kali😘😘 .. Berbaloi ke berbaloi uolsss!!
.
1 x rm 35
.
http://www.wasap.my/601121521363
.
#ninaskincare #stokisnina #stokispenang #ninapenangisland  #bleachingnina  #mandianbleachinbidara #ibuputihnina #codpenang #freecodbayanlepas
  • Bleaching skin nina ni tak perlu nak tunggu 3,4hari baru nampak kesan.. Sepantas 10 minit je terus kulit uolls akan putih, cerah dan bersih👍🏻👍🏻
    .
    Kesan dia kulit akan terus cerah kekal, bukan cerah sekejap taw uolsss.. NO.. NO.. NO.. ☝☝☝
    .
    Tak kan tang muka jer kita jaga sebab nak nampak putih, licin, glowing dan bersih kan.. Tang badan kita abaikan sampai daki² degil berleluasa... Jadi bleaching skin ni mampu membuang daki² degil dgn berkesan dan kulit terus akan nampak cerah dari sunburn..
    .
    Kadang kita tak mampu nak bleach kt spa, so uolls boleh jurr bleach sendiri kt rumah pakai Bleaching Skin Nina ni..
    .
    Harga tak yah cakap memang dah murah 35hinggit jer..
    .
    Lepastu boleh pkai 3,4kali😘😘 .. Berbaloi ke berbaloi uolsss!!
    .
    1 x rm 35
    .
    http://www.wasap.my/601121521363
    .
    #ninaskincare #stokisnina #stokispenang #ninapenangisland #bleachingnina #mandianbleachinbidara #ibuputihnina #codpenang #freecodbayanlepas

  •  4  0  22 October, 2019

Top #mandianbleachinbidara Posts

  • Combo ni combo ni combo ni la RAMAI YANG BELI !! -
Dah #InstantWhite dengan #BleachingSkinNina
Mandi plak dengan #MandianPelunturDaki lepas tu, mmg seyes Kak asma cakap, kulit uols lembut mcm bontot baby tau! 😬
Dah lembut, cerah mulus lagi plak tu.
-
Malam, sebelum tdo, pakai pulak #IbuPutihNina kasi mix dgn body lotion korang. -
PERCAYA LAH ‼️‼️
Berbaloi2 maintain semua ni sebab sape nak simpan daki berkilo2 kan? -
Semua orang pun nak kulit BERSIH, CERAH GEBU 🥰🥰
-
🧖🏻‍♀️PUTIH CERAH INSTANTLY DGN BLEACHING SKIN NINA 🧖🏻‍♀️
_ 🌟Beli Banyak DISKAUN Banyak
💪🏻Mini Agent Minimum 10set WANTED!!
.
#ninaskincare #stokisnina #stokispenang #ninapenangisland  #bleachingnina  #mandianbleachinbidara #ibuputihnina #codpenang #freecodbayanlepas
  • Combo ni combo ni combo ni la RAMAI YANG BELI !! -
    Dah #InstantWhite dengan #BleachingSkinNina
    Mandi plak dengan #MandianPelunturDaki lepas tu, mmg seyes Kak asma cakap, kulit uols lembut mcm bontot baby tau! 😬
    Dah lembut, cerah mulus lagi plak tu.
    -
    Malam, sebelum tdo, pakai pulak #IbuPutihNina kasi mix dgn body lotion korang. -
    PERCAYA LAH ‼️‼️
    Berbaloi2 maintain semua ni sebab sape nak simpan daki berkilo2 kan? -
    Semua orang pun nak kulit BERSIH, CERAH GEBU 🥰🥰
    -
    🧖🏻‍♀️PUTIH CERAH INSTANTLY DGN BLEACHING SKIN NINA 🧖🏻‍♀️
    _ 🌟Beli Banyak DISKAUN Banyak
    💪🏻Mini Agent Minimum 10set WANTED!!
    .
    #ninaskincare #stokisnina #stokispenang #ninapenangisland #bleachingnina #mandianbleachinbidara #ibuputihnina #codpenang #freecodbayanlepas

  •  2  1  28 October, 2019
  • IBU PUTIH CREAM BY NINA SKINCARE : CERAH TERSERLAH DALAM 1 MINGGU !
.
SUPER HOT SELLING‼️
.
Tiada Kesan Sampingan! Dijamin selamat !!!
.
Texture Ibu Putih yang super hebat Krim Ibu Putih Nina Skincare
.
Krim ibu putih ini adalah ibu segala krim pemutih .
Krim ini merupakan krim sampingan untuk memutihkan kulit wajah dan badan dengan cepat
.
Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih : .
- mencerahkan kulit seawal seminggu .
- kecerahan secara alami, sekata dan natural .
- tiada kesan sampingan - tiada penggelupasan .
- menghaluskan pori-pori .
- menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan .
- menghilangkan parut dan cela .
- mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan. .
- sesuai digunakan pada wajah dan badan .
Terdapat 2 size
.
Berat: 15 GM harga jual RM40
Berat: 35 GM harga jual RM70
.
Cara Penggunaan :
.
 1.  Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan 
2.  ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan. .
Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini. .
Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!
.
#ninaskincare #stokisnina #stokispenang #ninapenangisland  #bleachingnina  #mandianbleachinbidara #ibuputihnina #codpenang #freecodbayanlepas
  • IBU PUTIH CREAM BY NINA SKINCARE : CERAH TERSERLAH DALAM 1 MINGGU !
    .
    SUPER HOT SELLING‼️
    .
    Tiada Kesan Sampingan! Dijamin selamat !!!
    .
    Texture Ibu Putih yang super hebat Krim Ibu Putih Nina Skincare
    .
    Krim ibu putih ini adalah ibu segala krim pemutih .
    Krim ini merupakan krim sampingan untuk memutihkan kulit wajah dan badan dengan cepat
    .
    Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih : .
    - mencerahkan kulit seawal seminggu .
    - kecerahan secara alami, sekata dan natural .
    - tiada kesan sampingan - tiada penggelupasan .
    - menghaluskan pori-pori .
    - menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan .
    - menghilangkan parut dan cela .
    - mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan. .
    - sesuai digunakan pada wajah dan badan .
    Terdapat 2 size
    .
    Berat: 15 GM harga jual RM40
    Berat: 35 GM harga jual RM70
    .
    Cara Penggunaan :
    .
    1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan
    2. ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan. .
    Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini. .
    Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!
    .
    #ninaskincare #stokisnina #stokispenang #ninapenangisland #bleachingnina #mandianbleachinbidara #ibuputihnina #codpenang #freecodbayanlepas

  •  2  0  20 November, 2019
  • Promo Maulidur Rasul valid sampai 11 November on gais 🔥🔥 #BleachingSkin: Cerahkan kulit seawal 10minit! Buang daki terjal 🤗

#MandianBleachingBidara : Untuk mandian setiap hari. Cerahkn kulit, hilangkan daki, naikkan seri & aura positive. 
#LotionPutihBleaching : Losyen Instant White dengan SPF50. Bole pakai kat muka jugak as sunblock. Makin lama pakai makin meresap bahan2 dia & makin cerah kulit uols.

#SetJelita : daily skincare yang semua orang wajib ada. Lengkap ada sabun, toner, day & night cream untuk merawat & memelihara kulit uols. Bebas jerawat, bebas jeragat.

#SerumBleaching : serum yg meresap ke dalam kulit, lembapan extra utk kulit uols supaya sentiasa anjal toingh toingg toinggg gitewww.

#IbuPutihLaserSerum : the Ultimate WHITENING BOOSTER kesukaan ramai sejak 2013. Testimoni beribu. Kesan CERAH, PUTIH, GEBU GEBASSS !!
-
#ninaskincare #stokisnina #stokispenang #ninapenangisland  #bleachingnina  #mandianbleachinbidara #ibuputihnina #codpenang #freecodbayanlepas
  • Promo Maulidur Rasul valid sampai 11 November on gais 🔥🔥 #BleachingSkin: Cerahkan kulit seawal 10minit! Buang daki terjal 🤗

    #MandianBleachingBidara : Untuk mandian setiap hari. Cerahkn kulit, hilangkan daki, naikkan seri & aura positive.
    #LotionPutihBleaching : Losyen Instant White dengan SPF50. Bole pakai kat muka jugak as sunblock. Makin lama pakai makin meresap bahan2 dia & makin cerah kulit uols.

    #SetJelita : daily skincare yang semua orang wajib ada. Lengkap ada sabun, toner, day & night cream untuk merawat & memelihara kulit uols. Bebas jerawat, bebas jeragat.

    #SerumBleaching : serum yg meresap ke dalam kulit, lembapan extra utk kulit uols supaya sentiasa anjal toingh toingg toinggg gitewww.

    #IbuPutihLaserSerum : the Ultimate WHITENING BOOSTER kesukaan ramai sejak 2013. Testimoni beribu. Kesan CERAH, PUTIH, GEBU GEBASSS !!
    -
    #ninaskincare #stokisnina #stokispenang #ninapenangisland #bleachingnina #mandianbleachinbidara #ibuputihnina #codpenang #freecodbayanlepas

  •  2  0  10 November, 2019