#mamasabrina_bakery Instagram Photos & Videos

mamasabrina_bakery - 3.3k posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
3.3
average likes

Latest #mamasabrina_bakery Posts

  • Assalamualaikum.
.
PROMOSI 4 HARI SAHAJA !!! COMBO MAMACANTIQUE IS BACK 🀩🀩🀩
.
JIMAT RM5 SETIAP PEMBELIAN 😍
.
AVAILABLE DI SEMUA 9 BRANCH MAMASAB, BANYAK NYERR CAWANGAN 😱
.
DELIVERY DISEDIAKAN, TIP TOP LAAAA TINGGAL MAKAN JE πŸ˜‹
.
.
STOK TERHAD !!! 4 hari sahaja bermula *Selasa 4 Ogos hingga 7 Ogos.*
.
Order terus klik link pd bio sy atau dm atau whatsapp 01112514064
.
MW013561
.
#combomamacantique #combomamacantiquemamasab #kekraya #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekpecanbutterscotchmamasabbakery 
#mamasab #mamasabbakery #mamasablovers #mamasabwarrior  #mamasabpetalingjaya #mamasabcyberjaya #mamasabshahalam #mamasabkl #mamasabkuantan #mamasabkepalabatas #mamasabpasirgudang #kek #pencintakek #kedaikekonline #malaysia #pembelionline #mamasabjb #mamasablovers #mamasabagent #mamasabrina_bakery #mamasabacademy #keksedap #kekmamasab  #mamasabkelantan #kekterbaik #kekcoklat
  • Assalamualaikum.
    .
    PROMOSI 4 HARI SAHAJA !!! COMBO MAMACANTIQUE IS BACK 🀩🀩🀩
    .
    JIMAT RM5 SETIAP PEMBELIAN 😍
    .
    AVAILABLE DI SEMUA 9 BRANCH MAMASAB, BANYAK NYERR CAWANGAN 😱
    .
    DELIVERY DISEDIAKAN, TIP TOP LAAAA TINGGAL MAKAN JE πŸ˜‹
    .
    .
    STOK TERHAD !!! 4 hari sahaja bermula *Selasa 4 Ogos hingga 7 Ogos.*
    .
    Order terus klik link pd bio sy atau dm atau whatsapp 01112514064
    .
    MW013561
    .
    #combomamacantique #combomamacantiquemamasab #kekraya #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekpecanbutterscotchmamasabbakery
    #mamasab #mamasabbakery #mamasablovers #mamasabwarrior #mamasabpetalingjaya #mamasabcyberjaya #mamasabshahalam #mamasabkl #mamasabkuantan #mamasabkepalabatas #mamasabpasirgudang #kek #pencintakek #kedaikekonline #malaysia #pembelionline #mamasabjb #mamasablovers #mamasabagent #mamasabrina_bakery #mamasabacademy #keksedap #kekmamasab #mamasabkelantan #kekterbaik #kekcoklat

  •  4  0  2 August, 2020
  • DFCC No Cheese ke ni? Wahh makin tengok makin cantik bunga nye kan? Boleh dah ganti bunga sebenar kalau nak sambut anniversary. Haa Jimat kat situ. Hihi πŸ€—
.
Cik Devil ni memang top dalam Mamasab. Chocolate lovers memang serang kek ni. πŸ€—Topping pon je sama tebal dengan kek nye. Bunga bukan sebarangan tau, bunga diperbuat dari Chocolate Ganache. Perghhhh! Dengan kek nye yang moist, simpan dalam peti pon tak keras haa. Tapi boleh ke simpan? Ke habis dulu 🀣
.
DFCC No Cheese 🌹❀️

7" RM40

#mamasablovers #MamasabBakery #mamasabrina_bakery #mamasabwarrior #deliverycake #darkpremiumchoc
  • DFCC No Cheese ke ni? Wahh makin tengok makin cantik bunga nye kan? Boleh dah ganti bunga sebenar kalau nak sambut anniversary. Haa Jimat kat situ. Hihi πŸ€—
    .
    Cik Devil ni memang top dalam Mamasab. Chocolate lovers memang serang kek ni. πŸ€—Topping pon je sama tebal dengan kek nye. Bunga bukan sebarangan tau, bunga diperbuat dari Chocolate Ganache. Perghhhh! Dengan kek nye yang moist, simpan dalam peti pon tak keras haa. Tapi boleh ke simpan? Ke habis dulu 🀣
    .
    DFCC No Cheese 🌹❀️

    7" RM40

    #mamasablovers #MamasabBakery #mamasabrina_bakery #mamasabwarrior #deliverycake #darkpremiumchoc

  •  1  0  2 August, 2020
  • Nutella cheese cake by Mamasab Bakery πŸ’–πŸŒΉ
.
First layer: oreo crumble
Second layer: cheese + chocolate
Third layer : cheese 
Top layer : nutella
.
Sekali masuk mulut sejuta kenikmatan uolls rasa tau😍😍
.
Slice Rm10
Whole Rm100
Whole berrys keliling Rm120 
Mmg puas hati dgn ketebalan nya 
Meh sapa yang hantu kek wajib try ni
. 
Whatsapp kami yer syg2..πŸ‘‡
.
www.wasap.my/60192377214/nutellacheesecake
.
#kekhantaran #kekmamasab #keksedap #mamasabwarrior #dessert #cakes #foods #mamasab #dfcc #cutecake #pandangulamelaka #brownies #pecanbutterscotch #kekcoklat #kekviral #surprisedelivery #cakedelivery #deliverykl #deliveryselangor #mamasabrina_bakery #ctdk #mirafilzah #kambingperap #kambingperapmamasab
  • Nutella cheese cake by Mamasab Bakery πŸ’–πŸŒΉ
    .
    First layer: oreo crumble
    Second layer: cheese + chocolate
    Third layer : cheese
    Top layer : nutella
    .
    Sekali masuk mulut sejuta kenikmatan uolls rasa tau😍😍
    .
    Slice Rm10
    Whole Rm100
    Whole berrys keliling Rm120
    Mmg puas hati dgn ketebalan nya
    Meh sapa yang hantu kek wajib try ni
    .
    Whatsapp kami yer syg2..πŸ‘‡
    .
    www.wasap.my/60192377214/nutellacheesecake
    .
    #kekhantaran #kekmamasab #keksedap #mamasabwarrior #dessert #cakes #foods #mamasab #dfcc #cutecake #pandangulamelaka #brownies #pecanbutterscotch #kekcoklat #kekviral #surprisedelivery #cakedelivery #deliverykl #deliveryselangor #mamasabrina_bakery #ctdk #mirafilzah #kambingperap #kambingperapmamasab

  •  3  0  31 July, 2020
  • Cara menyelesaikan masalah tak tahu nak pakai tudung apa bila nak kuar rumah 😌😌😌
.
Kambing perap viral mamasab berada atas kuali tak lekat dan sedia untuk di grill πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Malam2 dapur hotel nak tutup dah..
.
Kita hotel kan dapur rumah kita sendiri ye 🀣 🀣
.
Grill tak samapi 10 minit siapppp 😘😘
.
Kalau nak ge makan Kat hotel.. 10 minit yg sepatutnya kambing dah siap masak tu.. Kita dah habis depan almari.. Tudung mana yg kita nak pakai.. Sebab mcm xda pilihan tudung dah yg ada 764 helai dalam almari tu 🀣 🀣 🀣
.
So kambing mamasab ni sebenarnya menyelesaikan masalah wanita yg tak tahu nak pilih tudung yg mana nak pakai bila nak ge kuar makan πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

#agentmamasab#agentbandarkinrarapuchong#kekviral#lubukrezeki#mamasab#mamasabrina_bakery#mamasablovers#mamasabwarrior#browniesmamasab#kekmamasabviral#kambingperapmamasab
  • Cara menyelesaikan masalah tak tahu nak pakai tudung apa bila nak kuar rumah 😌😌😌
    .
    Kambing perap viral mamasab berada atas kuali tak lekat dan sedia untuk di grill πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
    .
    Malam2 dapur hotel nak tutup dah..
    .
    Kita hotel kan dapur rumah kita sendiri ye 🀣 🀣
    .
    Grill tak samapi 10 minit siapppp 😘😘
    .
    Kalau nak ge makan Kat hotel.. 10 minit yg sepatutnya kambing dah siap masak tu.. Kita dah habis depan almari.. Tudung mana yg kita nak pakai.. Sebab mcm xda pilihan tudung dah yg ada 764 helai dalam almari tu 🀣 🀣 🀣
    .
    So kambing mamasab ni sebenarnya menyelesaikan masalah wanita yg tak tahu nak pilih tudung yg mana nak pakai bila nak ge kuar makan πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

    #agentmamasab #agentbandarkinrarapuchong #kekviral #lubukrezeki #mamasab #mamasabrina_bakery #mamasablovers #mamasabwarrior #browniesmamasab #kekmamasabviral#kambingperapmamasab

  •  0  0  30 July, 2020
  • belum telambat lagi untuk grab promo brownies.. kedut tapi penuh dengan rasa coklat. 

Rm30
Rm30
Rm30

Klik link bio @mamasab_atika 
utk order..
.
Atau
Whatsapp kami yer syg2..πŸ‘‡
.
www.wasap.my/+601126505358
www.wasap.my/+601126505358
www.wasap.my/+601126505358
.
#kekhantaran #kekmamasab #keksedap #mamasabwarrior #dessert #cakes #foods #mamasab #dfcc #cutecake #pandangulamelaka #brownies #pecanbutterscotch #kekcoklat #kekviral #surprisedelivery #cakedelivery #deliverykl #deliveryselangor #mamasabrina_bakery #ctdk #mirafilzah #kambingperap #kambingperapmamasab
  • belum telambat lagi untuk grab promo brownies.. kedut tapi penuh dengan rasa coklat.

    Rm30
    Rm30
    Rm30

    Klik link bio @mamasab_atika
    utk order..
    .
    Atau
    Whatsapp kami yer syg2..πŸ‘‡
    .
    www.wasap.my/+601126505358
    www.wasap.my/+601126505358
    www.wasap.my/+601126505358
    .
    #kekhantaran #kekmamasab #keksedap #mamasabwarrior #dessert #cakes #foods #mamasab #dfcc #cutecake #pandangulamelaka #brownies #pecanbutterscotch #kekcoklat #kekviral #surprisedelivery #cakedelivery #deliverykl #deliveryselangor #mamasabrina_bakery #ctdk #mirafilzah #kambingperap #kambingperapmamasab

  •  6  0  28 July, 2020
  • Pecan butterscotch πŸŒΉπŸ’–
.
Pecan yang menjadi peminat ramai orang 🀀🀀
.
Dengan cream pecan yang lembut , keknya apa lagi lembut , kacang pecan yang disalut dengan caramel lepas tu ada lagi tau πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘» .
Cuba sambungkan selepas itu apa ? Hahaha πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Klik link bio @kedai_kek_mamasab_gie utk order..
.
Atau
Whatsapp kami yer syg2..πŸ‘‡
.
www.wasap.my/+60104558187
www.wasap.my/+60104558187
www.wasap.my/+60104558187
.
#kekhantaran #kekmamasab #keksedap #mamasabwarrior #dessert #cakes #foods #mamasab #dfcc #cutecake #pandangulamelaka #brownies #pecanbutterscotch #kekcoklat #kekviral #surprisedelivery #cakedelivery #deliverykl #deliveryselangor #mamasabrina_bakery #ctdk #mirafilzah #kambingperap #kambingperapmamasab
  • Pecan butterscotch πŸŒΉπŸ’–
    .
    Pecan yang menjadi peminat ramai orang 🀀🀀
    .
    Dengan cream pecan yang lembut , keknya apa lagi lembut , kacang pecan yang disalut dengan caramel lepas tu ada lagi tau πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘» .
    Cuba sambungkan selepas itu apa ? Hahaha πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
    .
    Klik link bio @kedai_kek_mamasab_gie utk order..
    .
    Atau
    Whatsapp kami yer syg2..πŸ‘‡
    .
    www.wasap.my/+60104558187
    www.wasap.my/+60104558187
    www.wasap.my/+60104558187
    .
    #kekhantaran #kekmamasab #keksedap #mamasabwarrior #dessert #cakes #foods #mamasab #dfcc #cutecake #pandangulamelaka #brownies #pecanbutterscotch #kekcoklat #kekviral #surprisedelivery #cakedelivery #deliverykl #deliveryselangor #mamasabrina_bakery #ctdk #mirafilzah #kambingperap #kambingperapmamasab

  •  4  0  28 July, 2020

Top #mamasabrina_bakery Posts

  • Kek yang paling tak boleh bawak bincang dalam mamasab bakery πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Mama pun dah penat dah nak bincang dgn dia..
.
Korang yang dah pernah makan Korang faham kan perasaan nak bincang dengan dia ni mcm mana kan
.
Dengan kek choc gebu nya.. Dengan DARK CHOCOLATE ganache nye.. Dengan Cream cheese Australia nya.. Dengan Nutella ARAB Saudi nya.. Dengan SALTED CARAMEL by BIBIK nya 🀣🀣
.
Sebab salted caramel tu bibik mama tolong team buat kan hari hari 🀣🀣
.
Anak2 Mama dah besar.. Semua dah sekolah.. Maghrib baru balik .. Bibik Kat rumah tak tau nak buat apa.. Mama suruh lah dia buat salted caramel 🀣🀣🀣
.
Itu rahsia kesedapan DFCC Mama rupanya 😜😜😜
.
Klik link dibawah yer syg2 πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/60134234402
www.wasap.my/60134234402
www.wasap.my/60134234402
.
.
 #lubukkekno1malaysia
#mamasabwarrior #kekmamasab #unicorn #kambingperap #birthdaycake #keksedap  #surprisedelivery #deliverycake #brownies #kekhantaran  #klfooddelivery #dropshipneeded
#sedaplainmaciammm #dessert #dfcc#fooddelivery #keksedap
#mamasabrina_bakery
#surprisedelivery #cakedelivery #foods #cakesoftinstagram
  • Kek yang paling tak boleh bawak bincang dalam mamasab bakery πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
    .
    Mama pun dah penat dah nak bincang dgn dia..
    .
    Korang yang dah pernah makan Korang faham kan perasaan nak bincang dengan dia ni mcm mana kan
    .
    Dengan kek choc gebu nya.. Dengan DARK CHOCOLATE ganache nye.. Dengan Cream cheese Australia nya.. Dengan Nutella ARAB Saudi nya.. Dengan SALTED CARAMEL by BIBIK nya 🀣🀣
    .
    Sebab salted caramel tu bibik mama tolong team buat kan hari hari 🀣🀣
    .
    Anak2 Mama dah besar.. Semua dah sekolah.. Maghrib baru balik .. Bibik Kat rumah tak tau nak buat apa.. Mama suruh lah dia buat salted caramel 🀣🀣🀣
    .
    Itu rahsia kesedapan DFCC Mama rupanya 😜😜😜
    .
    Klik link dibawah yer syg2 πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
    www.wasap.my/60134234402
    www.wasap.my/60134234402
    www.wasap.my/60134234402
    .
    .
    #lubukkekno1malaysia
    #mamasabwarrior #kekmamasab #unicorn #kambingperap #birthdaycake #keksedap #surprisedelivery #deliverycake #brownies #kekhantaran #klfooddelivery #dropshipneeded
    #sedaplainmaciammm #dessert #dfcc#fooddelivery #keksedap
    #mamasabrina_bakery
    #surprisedelivery #cakedelivery #foods #cakesoftinstagram

  •  28  0  6 July, 2020
  • 🌱🌱PANDAN GULA MELAKA by MAMASAB BAKERYπŸŒ±πŸŒ±πŸ°πŸŽ‚
.
.
Cuba ambil masa seminit je.. bayangkan bau kuih gula melaka. Macam tu jugalah bau kek pandan gula melaka. Bauan yg semerbakkkk memenuhi ruangan rumah anda nanti.
.
.
Diatasnya dilapisi pulak dgn hawaiian coconut. Kemudian, Disiram lagi dgn air gula melaka... perghhhh citarasa tradisional sangatttt.. ibu ibu mesti suka ni😍😍
.
.
β™₯️ Saiz 7” : RM50
.
.
Nak order dan delivery?
Meh DM sy atau klik link whatsapp sy di bio. πŸ˜‰
.
.

#mamasab #mamasabbakery #mamasablovers #mamasabwarrior #browniesextradrizzles #combolagidahsyat #mamasabpetalingjaya #mamasabcyberjaya #mamasabshahalam #mamasabkl #mamasabkuantan #mamasabkepalabatas #mamasabpasirgudang #kek #pencintakek #kedaikekonline #malaysia #pembelionline #mamasabjb #mamasablovers #mamasabagent #mamasabpandangulamelaka #mamasabrina_bakery #mamasabacademy #keksedap #kekmamasab #pandangulamelaka #mamasabkelantan #kekterbaik #kekpandangulamelaka
  • 🌱🌱PANDAN GULA MELAKA by MAMASAB BAKERYπŸŒ±πŸŒ±πŸ°πŸŽ‚
    .
    .
    Cuba ambil masa seminit je.. bayangkan bau kuih gula melaka. Macam tu jugalah bau kek pandan gula melaka. Bauan yg semerbakkkk memenuhi ruangan rumah anda nanti.
    .
    .
    Diatasnya dilapisi pulak dgn hawaiian coconut. Kemudian, Disiram lagi dgn air gula melaka... perghhhh citarasa tradisional sangatttt.. ibu ibu mesti suka ni😍😍
    .
    .
    β™₯️ Saiz 7” : RM50
    .
    .
    Nak order dan delivery?
    Meh DM sy atau klik link whatsapp sy di bio. πŸ˜‰
    .
    .

    #mamasab #mamasabbakery #mamasablovers #mamasabwarrior #browniesextradrizzles #combolagidahsyat #mamasabpetalingjaya #mamasabcyberjaya #mamasabshahalam #mamasabkl #mamasabkuantan #mamasabkepalabatas #mamasabpasirgudang #kek #pencintakek #kedaikekonline #malaysia #pembelionline #mamasabjb #mamasablovers #mamasabagent #mamasabpandangulamelaka #mamasabrina_bakery #mamasabacademy #keksedap #kekmamasab #pandangulamelaka #mamasabkelantan #kekterbaik #kekpandangulamelaka

  •  8  0  11 May, 2020
  • Pandan Gula Melaka Mamasab/Sabrina Bakery ni bukan je special dihati mak-mak tau, tapi anak-anak jugak.
.
Kek pandan tu bila combine dengan swiss meringue buttercream + hawaiian coconut flakes + renjisan air gula melaka tu memang umph sangat rasa dia.
.
Harga : RM40/RM70/RM90
Size : 7/10/12 inch
.
Klik link bio @mamasabrina_bakery utk order..
.
Atau
Whatsapp kami yer syg2..πŸ‘‡
.
www.wasap.my/+60122180255
www.wasap.my/+60122180255
www.wasap.my/+60122180255
.
#kekhantaran #kekmamasab #keksedap #mamasabwarrior #dessert #cakes #foods #mamasab #dfcc #cutecake #pandangulamelaka #brownies #pecanbutterscotch #kekcoklat #kekviral #surprisedelivery #cakedelivery #deliverykl #deliveryselangor #mamasabrina_bakery #ctdk #mirafilzah #kambingperap #kambingperapmamasab
  • Pandan Gula Melaka Mamasab/Sabrina Bakery ni bukan je special dihati mak-mak tau, tapi anak-anak jugak.
    .
    Kek pandan tu bila combine dengan swiss meringue buttercream + hawaiian coconut flakes + renjisan air gula melaka tu memang umph sangat rasa dia.
    .
    Harga : RM40/RM70/RM90
    Size : 7/10/12 inch
    .
    Klik link bio @mamasabrina_bakery utk order..
    .
    Atau
    Whatsapp kami yer syg2..πŸ‘‡
    .
    www.wasap.my/+60122180255
    www.wasap.my/+60122180255
    www.wasap.my/+60122180255
    .
    #kekhantaran #kekmamasab #keksedap #mamasabwarrior #dessert #cakes #foods #mamasab #dfcc #cutecake #pandangulamelaka #brownies #pecanbutterscotch #kekcoklat #kekviral #surprisedelivery #cakedelivery #deliverykl #deliveryselangor #mamasabrina_bakery #ctdk #mirafilzah #kambingperap #kambingperapmamasab

  •  10  0  2 April, 2020
  • Cute cake dari Mamasab Bakery ❀️🌹 TERCARI2 KEK BIRTHDAY UNTUK ANAK2 KESAYANGAN ANDA ?πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
Nak berikan surprise terbaek untuk anak ? Nak tengok anak happening meloncat2 waktu birthdaynya ? Nak sambut birthday anak lain dari lain ? Jawapannya scroll terus ke bawah...
.
Inilah CUTE CAKE pilihan ramai mak ayah yang nak mencipta kenangan terindah bersama anak2 mereka. Cute Cake diadun sangat kemas mempunyai 4 lapisan chocolate fudge yang lembut dan gebu.
.
Bahagian luar disalut dengan butter cream yang original membuatkan setiap gigitan cute cake meresap kesedapannya "wowww sedapnya kek ni, terima kasih mak ayah". 🌹🌹
.
Klik link bio @mamasabrina_bakery utk order..
.
Atau
Whatsapp kami yer syg2..πŸ‘‡
.
www.wasap.my/+60122180255
www.wasap.my/+60122180255
www.wasap.my/+60122180255
.
#kekhantaran #kekmamasab #keksedap #mamasabwarrior #dessert #cakes #foods #mamasab #dfcc #cutecake #pandangulamelaka #brownies #pecanbutterscotch #kekcoklat #kekviral #surprisedelivery #cakedelivery #deliverykl #deliveryselangor #mamasabrina_bakery #ctdk #mirafilzah #kambingperap #kambingperapmamasab
  • Cute cake dari Mamasab Bakery ❀️🌹 TERCARI2 KEK BIRTHDAY UNTUK ANAK2 KESAYANGAN ANDA ?πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ
    .
    Nak berikan surprise terbaek untuk anak ? Nak tengok anak happening meloncat2 waktu birthdaynya ? Nak sambut birthday anak lain dari lain ? Jawapannya scroll terus ke bawah...
    .
    Inilah CUTE CAKE pilihan ramai mak ayah yang nak mencipta kenangan terindah bersama anak2 mereka. Cute Cake diadun sangat kemas mempunyai 4 lapisan chocolate fudge yang lembut dan gebu.
    .
    Bahagian luar disalut dengan butter cream yang original membuatkan setiap gigitan cute cake meresap kesedapannya "wowww sedapnya kek ni, terima kasih mak ayah". 🌹🌹
    .
    Klik link bio @mamasabrina_bakery utk order..
    .
    Atau
    Whatsapp kami yer syg2..πŸ‘‡
    .
    www.wasap.my/+60122180255
    www.wasap.my/+60122180255
    www.wasap.my/+60122180255
    .
    #kekhantaran #kekmamasab #keksedap #mamasabwarrior #dessert #cakes #foods #mamasab #dfcc #cutecake #pandangulamelaka #brownies #pecanbutterscotch #kekcoklat #kekviral #surprisedelivery #cakedelivery #deliverykl #deliveryselangor #mamasabrina_bakery #ctdk #mirafilzah #kambingperap #kambingperapmamasab

  •  18  2  8 May, 2020
  • Kek yang paling tak boleh bawak bincang dalam mamasab bakery πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Mama pun dah penat dah nak bincang dgn dia..
.
Korang yang dah pernah makan Korang faham kan perasaan nak bincang dengan dia ni mcm mana kan
.
Dengan kek choc gebu nya.. Dengan DARK CHOCOLATE ganache nye.. Dengan Cream cheese Australia nya.. Dengan Nutella ARAB Saudi nya.. Dengan SALTED CARAMEL by BIBIK nya 🀣🀣
.
Sebab salted caramel tu bibik mama tolong team buat kan hari hari 🀣🀣
.
Anak2 Mama dah besar.. Semua dah sekolah.. Maghrib baru balik .. Bibik Kat rumah tak tau nak buat apa.. Mama suruh lah dia buat salted caramel 🀣🀣🀣
.
Itu rahsia kesedapan DFCC Mama rupanya 😜😜😜
.
Klik link dibawah yer syg2 πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/60134234402
www.wasap.my/60134234402
www.wasap.my/60134234402
.
.
 #lubukkekno1malaysia
#mamasabwarrior #kekmamasab #unicorn #kambingperap #birthdaycake #keksedap  #surprisedelivery #deliverycake #brownies #kekhantaran  #klfooddelivery #dropshipneeded
#sedaplainmaciammm #dessert #dfcc#fooddelivery #keksedap
#mamasabrina_bakery
#surprisedelivery #cakedelivery #foods #cakesoftinstagram
  • Kek yang paling tak boleh bawak bincang dalam mamasab bakery πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
    .
    Mama pun dah penat dah nak bincang dgn dia..
    .
    Korang yang dah pernah makan Korang faham kan perasaan nak bincang dengan dia ni mcm mana kan
    .
    Dengan kek choc gebu nya.. Dengan DARK CHOCOLATE ganache nye.. Dengan Cream cheese Australia nya.. Dengan Nutella ARAB Saudi nya.. Dengan SALTED CARAMEL by BIBIK nya 🀣🀣
    .
    Sebab salted caramel tu bibik mama tolong team buat kan hari hari 🀣🀣
    .
    Anak2 Mama dah besar.. Semua dah sekolah.. Maghrib baru balik .. Bibik Kat rumah tak tau nak buat apa.. Mama suruh lah dia buat salted caramel 🀣🀣🀣
    .
    Itu rahsia kesedapan DFCC Mama rupanya 😜😜😜
    .
    Klik link dibawah yer syg2 πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
    www.wasap.my/60134234402
    www.wasap.my/60134234402
    www.wasap.my/60134234402
    .
    .
    #lubukkekno1malaysia
    #mamasabwarrior #kekmamasab #unicorn #kambingperap #birthdaycake #keksedap #surprisedelivery #deliverycake #brownies #kekhantaran #klfooddelivery #dropshipneeded
    #sedaplainmaciammm #dessert #dfcc#fooddelivery #keksedap
    #mamasabrina_bakery
    #surprisedelivery #cakedelivery #foods #cakesoftinstagram

  •  2  0  6 July, 2020