#malaysiaviral Instagram Photos & Videos

malaysiaviral - 101.9k posts

Hashtag Popularity

134
average comments
5k
average likes

Latest #malaysiaviral Posts

  • DFCC (DEVIL FOOD CHOCOLATE CAKE)

No Cheese
RM50

Jom naikkan mood, ceriakan hari dengan DFCC chocolate cake Mamasab 🥰
.
DFCC No Cheese ni memang antara yang top dalam Mamasab! Harga? Serius murah berbaloi2 dengan topping Choc Ganache yang sangat2 tebal! Favourite Choc Lover nihhhh. Dengan kek coklat yang moist di bawah, topping Choc Ganache yang padu di atas. Heaven bosskuu 😍😍😍🤤🤤🤤
.
Jom order untuk yang tersayang! Untuk diri sendiri pon bolehh 🤭
.
🦋 DFCC No Cheese

RM50‼️
RM50‼️
CAS PENGHANTARAN SANGAT MINIMUM YA 😊
.
www.wasap.my/60192244302/dfccnocheese 
www.wasap.my/60192244301/dfccnocheese
.
. 
Mamasab Authorised Reseller,
Lia Ahmad
MW020574
0192244301

#viralmalaysia #viralmalaysia2018 #malaysiaviral #viralmalaysia2019 #motifviralmalaysia #viralmalaysia2017 #makananviralmalaysia #bakeryviralmalaysia #kasutviralmalaysia #bajuviralmalaysia #lipmatteviralmalaysia #jamviralmalaysia #makeupviralmalaysia #cadarviralmalaysia #kiniviralmalaysia #produkviralmalaysia #kakiviralmalaysia #dressviralmalaysia #viralfoodmalaysia #tiktokviralmalaysia #foodviralmalaysia #blouseviralmalaysia #lawakviralmalaysia #slingbagviralmalaysia #carpetviralmalaysia #malaysiaviralstory #kosmetikviralmalaysia #perfumeviralmalaysia #specviralmalaysia #viralterkinimalaysia
  • DFCC (DEVIL FOOD CHOCOLATE CAKE)

    No Cheese
    RM50

    Jom naikkan mood, ceriakan hari dengan DFCC chocolate cake Mamasab 🥰
    .
    DFCC No Cheese ni memang antara yang top dalam Mamasab! Harga? Serius murah berbaloi2 dengan topping Choc Ganache yang sangat2 tebal! Favourite Choc Lover nihhhh. Dengan kek coklat yang moist di bawah, topping Choc Ganache yang padu di atas. Heaven bosskuu 😍😍😍🤤🤤🤤
    .
    Jom order untuk yang tersayang! Untuk diri sendiri pon bolehh 🤭
    .
    🦋 DFCC No Cheese

    RM50‼️
    RM50‼️
    CAS PENGHANTARAN SANGAT MINIMUM YA 😊
    .
    www.wasap.my/60192244302/dfccnocheese
    www.wasap.my/60192244301/dfccnocheese
    .
    .
    Mamasab Authorised Reseller,
    Lia Ahmad
    MW020574
    0192244301

    #viralmalaysia #viralmalaysia2018 #malaysiaviral #viralmalaysia2019 #motifviralmalaysia #viralmalaysia2017 #makananviralmalaysia #bakeryviralmalaysia #kasutviralmalaysia #bajuviralmalaysia #lipmatteviralmalaysia #jamviralmalaysia #makeupviralmalaysia #cadarviralmalaysia #kiniviralmalaysia #produkviralmalaysia #kakiviralmalaysia #dressviralmalaysia #viralfoodmalaysia #tiktokviralmalaysia #foodviralmalaysia #blouseviralmalaysia #lawakviralmalaysia #slingbagviralmalaysia #carpetviralmalaysia #malaysiaviralstory #kosmetikviralmalaysia #perfumeviralmalaysia #specviralmalaysia #viralterkinimalaysia

  •  0  0  13 hours ago
  • MAMASAB PECAN BUTTERSCOTCH

Kek gebu gebas dan lembut toink2 😋😋😋
.
Yang nak makan kek ringan2, ringkas, fluffy, tak muak tetapi lazat ini lah pilihan tepat anda, KEK PECAN BUTTERSCOTCH.
.
Ditopping dengan fresh cream Pecan special, disirami pula dengan sos Butterscotch yg super duper onzzzz
.
Dengan setiap gigitan krup krap krup krap Pecan yang rangup di atas kek pasti membuat anda tak toleh kiri kanan😍

Berminat boleh klik link di bawah, kita try deal sampai jadi 🙂

wasap.my/60192244301/nakpecan

#viralmalaysia #viralmalaysia2018 #malaysiaviral #viralmalaysia2019 #motifviralmalaysia #viralmalaysia2017 #makananviralmalaysia #bakeryviralmalaysia #kasutviralmalaysia #bajuviralmalaysia #lipmatteviralmalaysia #jamviralmalaysia #makeupviralmalaysia #cadarviralmalaysia #kiniviralmalaysia #produkviralmalaysia #kakiviralmalaysia #dressviralmalaysia #viralfoodmalaysia #tiktokviralmalaysia #foodviralmalaysia #blouseviralmalaysia #lawakviralmalaysia #slingbagviralmalaysia #carpetviralmalaysia #malaysiaviralstory #kosmetikviralmalaysia #perfumeviralmalaysia #specviralmalaysia #viralterkinimalaysia
  • MAMASAB PECAN BUTTERSCOTCH

    Kek gebu gebas dan lembut toink2 😋😋😋
    .
    Yang nak makan kek ringan2, ringkas, fluffy, tak muak tetapi lazat ini lah pilihan tepat anda, KEK PECAN BUTTERSCOTCH.
    .
    Ditopping dengan fresh cream Pecan special, disirami pula dengan sos Butterscotch yg super duper onzzzz
    .
    Dengan setiap gigitan krup krap krup krap Pecan yang rangup di atas kek pasti membuat anda tak toleh kiri kanan😍

    Berminat boleh klik link di bawah, kita try deal sampai jadi 🙂

    wasap.my/60192244301/nakpecan

    #viralmalaysia #viralmalaysia2018 #malaysiaviral #viralmalaysia2019 #motifviralmalaysia #viralmalaysia2017 #makananviralmalaysia #bakeryviralmalaysia #kasutviralmalaysia #bajuviralmalaysia #lipmatteviralmalaysia #jamviralmalaysia #makeupviralmalaysia #cadarviralmalaysia #kiniviralmalaysia #produkviralmalaysia #kakiviralmalaysia #dressviralmalaysia #viralfoodmalaysia #tiktokviralmalaysia #foodviralmalaysia #blouseviralmalaysia #lawakviralmalaysia #slingbagviralmalaysia #carpetviralmalaysia #malaysiaviralstory #kosmetikviralmalaysia #perfumeviralmalaysia #specviralmalaysia #viralterkinimalaysia

  •  0  0  14 hours ago
  • Kek gebu gebas dan lembut toink2 😋😋😋
.
Yang nak makan kek ringan2, ringkas, fluffy, tak muak tetapi lazat ini lah pilihan tepat anda, KEK PECAN BUTTERSCOTCH.
.
Ditopping dengan fresh cream Pecan special, disirami pula dengan sos Butterscotch yg super duper onzzzz
.
Dengan setiap gigitan krup krap krup krap Pecan yang rangup di atas kek pasti membuat anda tak toleh kiri kanan😍

Berminat boleh klik link di bawah, kita try deal sampai jadi 🙂

wasap.my/60192244301/NakPecan

#dfcc #dfccil #dfccustoms #dfccollection #dfccollections💞 #dfccbank #dfcccake #dfccmamasab #dfccollectionsbybawalexclusive #dfccnocheese #dfccarshop #dfccrew #dfccdoubledeck #dfccoalition #dfcckek #dfccbankplc #dfccsabrinabakery #dfccmx #dfccberries #dfccandles #dfccmamalove
#viralmalaysia #viralmalaysia2018 #malaysiaviral
  • Kek gebu gebas dan lembut toink2 😋😋😋
    .
    Yang nak makan kek ringan2, ringkas, fluffy, tak muak tetapi lazat ini lah pilihan tepat anda, KEK PECAN BUTTERSCOTCH.
    .
    Ditopping dengan fresh cream Pecan special, disirami pula dengan sos Butterscotch yg super duper onzzzz
    .
    Dengan setiap gigitan krup krap krup krap Pecan yang rangup di atas kek pasti membuat anda tak toleh kiri kanan😍

    Berminat boleh klik link di bawah, kita try deal sampai jadi 🙂

    wasap.my/60192244301/NakPecan

    #dfcc #dfccil #dfccustoms #dfccollection #dfccollections💞 #dfccbank #dfcccake #dfccmamasab #dfccollectionsbybawalexclusive #dfccnocheese #dfccarshop #dfccrew #dfccdoubledeck #dfccoalition #dfcckek #dfccbankplc #dfccsabrinabakery #dfccmx #dfccberries #dfccandles #dfccmamalove
    #viralmalaysia #viralmalaysia2018 #malaysiaviral

  •  0  0  14 hours ago
  • MAMASAB PECAN BUTTERSCOTCH

Kek gebu gebas dan lembut toink2 😋😋😋
.
Yang nak makan kek ringan2, ringkas, fluffy, tak muak tetapi lazat ini lah pilihan tepat anda, KEK PECAN BUTTERSCOTCH.
.
Ditopping dengan fresh cream Pecan special, disirami pula dengan sos Butterscotch yg super duper onzzzz
.
Dengan setiap gigitan krup krap krup krap Pecan yang rangup di atas kek pasti membuat anda tak toleh kiri kanan😍

Berminat boleh klik link di bawah, kita try deal sampai jadi 🙂

wasap.my/60192244301/NakPecan

#dfcc #dfccil #dfccustoms #dfccollection #dfccollections💞 #dfccbank #dfcccake #dfccmamasab #dfccollectionsbybawalexclusive #dfccnocheese #dfccarshop #dfccrew #dfccdoubledeck #dfccoalition #dfcckek #dfccbankplc #dfccsabrinabakery #dfccmx #dfccberries #dfccandles #dfccmamalove
#viralmalaysia #viralmalaysia2018 #malaysiaviral
  • MAMASAB PECAN BUTTERSCOTCH

    Kek gebu gebas dan lembut toink2 😋😋😋
    .
    Yang nak makan kek ringan2, ringkas, fluffy, tak muak tetapi lazat ini lah pilihan tepat anda, KEK PECAN BUTTERSCOTCH.
    .
    Ditopping dengan fresh cream Pecan special, disirami pula dengan sos Butterscotch yg super duper onzzzz
    .
    Dengan setiap gigitan krup krap krup krap Pecan yang rangup di atas kek pasti membuat anda tak toleh kiri kanan😍

    Berminat boleh klik link di bawah, kita try deal sampai jadi 🙂

    wasap.my/60192244301/NakPecan

    #dfcc #dfccil #dfccustoms #dfccollection #dfccollections💞 #dfccbank #dfcccake #dfccmamasab #dfccollectionsbybawalexclusive #dfccnocheese #dfccarshop #dfccrew #dfccdoubledeck #dfccoalition #dfcckek #dfccbankplc #dfccsabrinabakery #dfccmx #dfccberries #dfccandles #dfccmamalove
    #viralmalaysia #viralmalaysia2018 #malaysiaviral

  •  0  0  14 hours ago
  • 🌼 oversized sweatshirt 🍯🧀 Rm45
Exclude postage

Size :
M - XL
Swipe until last pic for measurement.

Material : cotton
⁣
⁣
✈ ITEM IS PRE ORDER ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
📲 Whatsapp us to order, direct link in profile!⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
𝐈𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐭𝐨 𝐫𝐞𝐚𝐝 :⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Pre order item, usually take 3-4 weeks after batch close, only order if you are willing to wait.⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
This store does not support Return or Exchange after order confirmation, make sure to check each item measurement, color/size before confirming order.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Measurement may vary / different +- 3 cm due to manual measurent error, store do not take responsiblity for small measrement error.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
🏷 Tags :⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#cutetops #springishere #workfromhome #springlookbook #tumblrstuffmalaysia #igshop #hoodiemalaysia #sweatshirtmalaysia #bazaronline #malaysiasale  #onlineshopmalaysia  #koreanfashion #koreanclothing #ootdmalaysia #malaysiaviral #semogamurahrezeki #aestheticstylemalaysia #tumblrtee #cutestuffmalaysia #koreanstuffmalaysia #aesthetic #bagcomel #penang #newin #tumblrstuff #shoppingroll #outfitoftheday
  • 🌼 oversized sweatshirt 🍯🧀 Rm45
    Exclude postage

    Size :
    M - XL
    Swipe until last pic for measurement.

    Material : cotton


    ✈ ITEM IS PRE ORDER ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    📲 Whatsapp us to order, direct link in profile!⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    𝐈𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐭𝐨 𝐫𝐞𝐚𝐝 :⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Pre order item, usually take 3-4 weeks after batch close, only order if you are willing to wait.⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    This store does not support Return or Exchange after order confirmation, make sure to check each item measurement, color/size before confirming order.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Measurement may vary / different +- 3 cm due to manual measurent error, store do not take responsiblity for small measrement error.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    🏷 Tags :⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #cutetops #springishere #workfromhome #springlookbook #tumblrstuffmalaysia #igshop #hoodiemalaysia #sweatshirtmalaysia #bazaronline #malaysiasale #onlineshopmalaysia #koreanfashion #koreanclothing #ootdmalaysia #malaysiaviral #semogamurahrezeki #aestheticstylemalaysia #tumblrtee #cutestuffmalaysia #koreanstuffmalaysia #aesthetic #bagcomel #penang #newin #tumblrstuff #shoppingroll #outfitoftheday

  •  2  0  14 hours ago
  • Ni baju viral tu..🔥🔥
BAJU YENZ EXCLUSIVE

ASYIK USHA-USHA JA
MAI TRY SATU😁

-XURO BLUE-😍

T-SHIRT YENZ
DESIGN MENARIK KAIN SEDAP

✅DESIGN CANTIK2 
✅ Limited 
✅ High material(microfiber)
✅ Printing sublimation high quality
✅ Cutting slim body
✅ Available size XS-XXXL
✅ Dapat harga promo & free postage semenanjung

Macam mana nak dapat baju ni?.
.
Senang je click link di bio or dm kami laju-laju
Fast respond, fast action😎
.
.
#yenz #ootdyenz #yenzlifestyle #yenzmalaysia #teamyenz #yenzdemibahagia #studentuia #ootdlifestylefashion #ootd #ootdyenz #sport #athelete #bajuevent #bajuviral #bajucoupleonline #bajuset #malaysiaviral #freepostagesemenanjung
  • Ni baju viral tu..🔥🔥
    BAJU YENZ EXCLUSIVE

    ASYIK USHA-USHA JA
    MAI TRY SATU😁

    -XURO BLUE-😍

    T-SHIRT YENZ
    DESIGN MENARIK KAIN SEDAP

    ✅DESIGN CANTIK2
    ✅ Limited
    ✅ High material(microfiber)
    ✅ Printing sublimation high quality
    ✅ Cutting slim body
    ✅ Available size XS-XXXL
    ✅ Dapat harga promo & free postage semenanjung

    Macam mana nak dapat baju ni?.
    .
    Senang je click link di bio or dm kami laju-laju
    Fast respond, fast action😎
    .
    .
    #yenz #ootdyenz #yenzlifestyle #yenzmalaysia #teamyenz #yenzdemibahagia #studentuia #ootdlifestylefashion #ootd #ootdyenz #sport #athelete #bajuevent #bajuviral #bajucoupleonline #bajuset #malaysiaviral #freepostagesemenanjung

  •  1  0  15 hours ago
  • Montage chou..coment klu mau build yaa😉😉😉
.follow @lawak_iq
.follow @lawak_iq
.follow @lawak_iq
.follow @lawak_iq
😼😼😼😼😼😼😼
Jadi rakan Lawak_iq harini dengan menekan butang follow untuk mendapatkan notifikasi video-video baru dari kami dan jangan lupa untuk ikuti kami di laman-laman sosial di bawah untuk mengetahui update-update dari kami 😍
.🎬edit by @lawak_iq
.
.
 Terima kasih kerana sudi menonton. Comments, Likes & Share is much...MUCH appreciated :)

🙌 Respect each other in the comments Below 🙏
.
. #lawak#lawakhambar#lawak#lawakbodoh#lawakhangit#lawakbatak#lawakminang#lawakterkini#lawaklucu#lawakkan#lawakmalaysia#lawakkampus #zonlawak#lawakking#lawakmelayu#lawakbosku#lawak_com#videolawak#lawakpecahperut #malaysiatrending#lawaksiyot#himpunanbahanlawak#malaysiaviral#tiktokindonesia#sembangstudent#iglelakivsperempuan#funimatemalysia#kitajagakita
  • Montage chou..coment klu mau build yaa😉😉😉
    .follow @lawak_iq
    .follow @lawak_iq
    .follow @lawak_iq
    .follow @lawak_iq
    😼😼😼😼😼😼😼
    Jadi rakan Lawak_iq harini dengan menekan butang follow untuk mendapatkan notifikasi video-video baru dari kami dan jangan lupa untuk ikuti kami di laman-laman sosial di bawah untuk mengetahui update-update dari kami 😍
    .🎬edit by @lawak_iq
    .
    .
    Terima kasih kerana sudi menonton. Comments, Likes & Share is much...MUCH appreciated :)

    🙌 Respect each other in the comments Below 🙏
    .
    . #lawak #lawakhambar #lawak #lawakbodoh #lawakhangit #lawakbatak #lawakminang #lawakterkini #lawaklucu #lawakkan#lawakmalaysia#lawakkampus #zonlawak#lawakking#lawakmelayu#lawakbosku#lawak_com#videolawak#lawakpecahperut #malaysiatrending#lawaksiyot#himpunanbahanlawak#malaysiaviral#tiktokindonesia#sembangstudent#iglelakivsperempuan#funimatemalysia#kitajagakita

  •  3  0  16 hours ago
  • HANDSOME ALIEFF IRFAN PAKAI BAJU YENZ 🤗❤️
.
Alieff pon dah grab baju yenz  ni
Korang bila lagi? 🧐
.
Alhamdulillah, ramai artis dah grab dan pakai baju yenz ni tau sebab design yang meletop dan unik buat ramai orang tertarik.. Siapa sini nak ootd macam Alieff Irfan dengan design simple dan unik ni? 
.
PROMO NOW 🔥
Beli 2 helai dapat discount RM5 (setiap helai)
Berpeluang menang cash RM1500
Free postage
.
Tekan link kat bio for more info ☺️
.
#yenzexclusive #yenzdemibahagia #tshirt #tshirtmurah #ootd #bajucantik #baju #bajucantik #jersey #bajucouplemurah #paidreviewmurah #malaysiaviral #kekaltenang #hapuscovid19 #student #yenz #ootdyenz #yenzlifestyle #yenzmalaysia #teamyenz #teamyenzexclusive
  • HANDSOME ALIEFF IRFAN PAKAI BAJU YENZ 🤗❤️
    .
    Alieff pon dah grab baju yenz ni
    Korang bila lagi? 🧐
    .
    Alhamdulillah, ramai artis dah grab dan pakai baju yenz ni tau sebab design yang meletop dan unik buat ramai orang tertarik.. Siapa sini nak ootd macam Alieff Irfan dengan design simple dan unik ni?
    .
    PROMO NOW 🔥
    Beli 2 helai dapat discount RM5 (setiap helai)
    Berpeluang menang cash RM1500
    Free postage
    .
    Tekan link kat bio for more info ☺️
    .
    #yenzexclusive #yenzdemibahagia #tshirt #tshirtmurah #ootd #bajucantik #baju #bajucantik #jersey #bajucouplemurah #paidreviewmurah #malaysiaviral #kekaltenang #hapuscovid19 #student #yenz #ootdyenz #yenzlifestyle #yenzmalaysia #teamyenz #teamyenzexclusive

  •  2  0  16 hours ago
  • Bukan MAGIK tapi PRO EYE KIT! 🔥🔥
-
Dgn hanya 3 produk ni, korang boleh buat full makeup look yg FLAWLESS & GORGEOUS! 🥰 Dapat DISCOUNT RM33 pula tu! YEAYYYY!! 💃💃
-
PRO EYE KIT:
1. DRAMATIC LIQUID EYELINER
2. EYEBROW QUEEN
3. BROW ME KIT
-
Tak percaya? Stay tuned nanti kita share tutorial kayhh!
-
#ProEyeKit #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryaselangor #caryakualalumpur #caryacombo #makeupartist #mstaronline #artismalaysia #malaysiakini #malaysiaviral #truffledaring #cocoaclassic #browmekit  #caryasale #eyelinercarya #caryakelantan #caryapasirmas #caryakotabharu #motd  #codpasirmas #travelfriendlymakeup #makeupallinone #makeupkitviral #makeupkualalumpur #codselangor #codkl #fastreply
  • Bukan MAGIK tapi PRO EYE KIT! 🔥🔥
    -
    Dgn hanya 3 produk ni, korang boleh buat full makeup look yg FLAWLESS & GORGEOUS! 🥰 Dapat DISCOUNT RM33 pula tu! YEAYYYY!! 💃💃
    -
    PRO EYE KIT:
    1. DRAMATIC LIQUID EYELINER
    2. EYEBROW QUEEN
    3. BROW ME KIT
    -
    Tak percaya? Stay tuned nanti kita share tutorial kayhh!
    -
    #ProEyeKit #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryaselangor #caryakualalumpur #caryacombo #makeupartist #mstaronline #artismalaysia #malaysiakini #malaysiaviral #truffledaring #cocoaclassic #browmekit #caryasale #eyelinercarya #caryakelantan #caryapasirmas #caryakotabharu #motd #codpasirmas #travelfriendlymakeup #makeupallinone #makeupkitviral #makeupkualalumpur #codselangor #codkl #fastreply

  •  11  0  16 hours ago

Top #malaysiaviral Posts

  • Pehh berlagak betul junior ni 😂🤣 Korang pernah ke kena macam ni? 🤪
.
.
📌TAG MEMBER YG PERNAH KENA CANI
.
.
Credit Tiktok : dynalyvs
.
.
.
_____________________________________________________________
🌱DM KAMI UNTK PAID REVIEW MURAH SERENDAH RM5😱
.
.
.
.
(Disclaimer: All the right and video content is owned by the respective owner. Do DM us for video removal 🌹)
.
.
.
_____________________________________________________________
🌱DM KAMI UNTK PAID REVIEW MURAH SERENDAH RM5😱
.
.
.
.
GUYSS GUYSS❗️
.
@maskkorea_byhh buat SALES lagi beb!!
Kali ni #pkpbsales pulakk!!! Apa dorng punya sales kali ni?? Korang boleh dptkn mask serendah 50sen ada RM1 lebih ada!!! 😱😱😱
.
Uishh biar betul??
YE BETUL!!! IG DORANG NI MMG SELALU JUAL MASK MURAH2 JE !! Lagi2 musim pkp ni..
.
Apap lg tunggu tu order jommm skrg!!
Check HARGA SALES SKRG di IG @maskkorea_byhh 🥰
.
and ORDER di nombor 📲 01123365610
.
.
.
.
#paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #instafamousmalaysia #igmalaysia #igshopmalaysia 
#paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #instafamousmalaysia #igmalaysia #igshopmalaysia #igersmalaya #lawakhambar #sekolah #lawakhangit
#malaysiatrending #lawaksiyot  #himpunanbahanlawak #malaysiaviral #kiniviral #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #sembangstudent #iglelakivsperempuan #funimatemalaysia #slowmomalaysia #lawakhambar #lawakhangit #lawaktahapdewa #lawakkerder #musergeneration
  • Pehh berlagak betul junior ni 😂🤣 Korang pernah ke kena macam ni? 🤪
    .
    .
    📌TAG MEMBER YG PERNAH KENA CANI
    .
    .
    Credit Tiktok : dynalyvs
    .
    .
    .
    _____________________________________________________________
    🌱DM KAMI UNTK PAID REVIEW MURAH SERENDAH RM5😱
    .
    .
    .
    .
    (Disclaimer: All the right and video content is owned by the respective owner. Do DM us for video removal 🌹)
    .
    .
    .
    _____________________________________________________________
    🌱DM KAMI UNTK PAID REVIEW MURAH SERENDAH RM5😱
    .
    .
    .
    .
    GUYSS GUYSS❗️
    .
    @maskkorea_byhh buat SALES lagi beb!!
    Kali ni #pkpbsales pulakk!!! Apa dorng punya sales kali ni?? Korang boleh dptkn mask serendah 50sen ada RM1 lebih ada!!! 😱😱😱
    .
    Uishh biar betul??
    YE BETUL!!! IG DORANG NI MMG SELALU JUAL MASK MURAH2 JE !! Lagi2 musim pkp ni..
    .
    Apap lg tunggu tu order jommm skrg!!
    Check HARGA SALES SKRG di IG @maskkorea_byhh 🥰
    .
    and ORDER di nombor 📲 01123365610
    .
    .
    .
    .
    #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #instafamousmalaysia #igmalaysia #igshopmalaysia
    #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #instafamousmalaysia #igmalaysia #igshopmalaysia #igersmalaya #lawakhambar #sekolah #lawakhangit
    #malaysiatrending #lawaksiyot #himpunanbahanlawak #malaysiaviral #kiniviral #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #sembangstudent #iglelakivsperempuan #funimatemalaysia #slowmomalaysia #lawakhambar #lawakhangit #lawaktahapdewa #lawakkerder #musergeneration

  •  22,600  481  14 June, 2020