#magikaluarbiasaZASSS Instagram Photos & Videos

magikaluarbiasaZASSS - 8.1k posts

Hashtag Popularity

0
average comments
1.3
average likes

Latest #magikaluarbiasaZASSS Posts

  • ANAK KERAP SAKIT & KURANG BERSEMANGAT KE SEKOLAH? 🤧

Selalu sangat anak sakit, tak bersemangat ke sekolah? Bila kerap sakit, berat badan susut, tak berselera makan & susah nak fokus semasa belajar. Kerap sakit petanda anak- anak ada masalah antibodi badan. 🤒

Bagaimana nak perkuatkan antibodi anak- anak? 🤔

📌 Jus Aura Magika bukan saja boleh diamalkan golongan dewasa, kanak- kanak seawal 2 tahun pun boleh amalkan. Rasa manis2 kurma & madu, masam2 buah delima sangat sesuai untuk kanak- kanak yang susah nak makan suplemen tablet, kapsul atau bancuhan. Si Ibu puas hati bila anak semakin sihat, imun badan semakin kuat. Anak- anak pun lebih bersemangat & berselera makan. 😄💪

Alhamdulillah! 🙂🤲

PM untuk keterangan atau buat tempahan! 😉

#jusauramagika
#juskesihatandalaman
#juskesihatandalamanwanita
#supplemenkesihatanmalaysia
#penyakitdalaman
#sembuhkencingmanis
#sembuhmigrain
#sembuhdarahtinggi
#sakitlututdansendi
#magikaluarbiasaZASSS
  • ANAK KERAP SAKIT & KURANG BERSEMANGAT KE SEKOLAH? 🤧

    Selalu sangat anak sakit, tak bersemangat ke sekolah? Bila kerap sakit, berat badan susut, tak berselera makan & susah nak fokus semasa belajar. Kerap sakit petanda anak- anak ada masalah antibodi badan. 🤒

    Bagaimana nak perkuatkan antibodi anak- anak? 🤔

    📌 Jus Aura Magika bukan saja boleh diamalkan golongan dewasa, kanak- kanak seawal 2 tahun pun boleh amalkan. Rasa manis2 kurma & madu, masam2 buah delima sangat sesuai untuk kanak- kanak yang susah nak makan suplemen tablet, kapsul atau bancuhan. Si Ibu puas hati bila anak semakin sihat, imun badan semakin kuat. Anak- anak pun lebih bersemangat & berselera makan. 😄💪

    Alhamdulillah! 🙂🤲

    PM untuk keterangan atau buat tempahan! 😉

    #jusauramagika
    #juskesihatandalaman
    #juskesihatandalamanwanita
    #supplemenkesihatanmalaysia
    #penyakitdalaman
    #sembuhkencingmanis
    #sembuhmigrain
    #sembuhdarahtinggi
    #sakitlututdansendi
    #magikaluarbiasaZASSS

  •  0  0  5 July, 2020
  • CHOCO BANANA & JM ADVANCE sangat sangat membantu untuk turunkan berat badan.
.
Hai, saya Cik Maa nak bagi *3 free gift* kepada sesiapa Yang beli Set Trial(2 kotak) dengan Cik Maa. 
1. Free Postage
2. Free Shaker
3. Hadiah misteri
.
Nak kurus dengan Selamat, mengenyangkan Dan bantu kawal makan Boleh minum Choco Banana Dan JM Advance. 
.
Nak tau info Dan pembelian 📲WHATSAPP http://www.wasap.my/60182123643/settrialjmchocobanana
.
#kurus
#cantik
#turunberatbadan
#chocobanana 
#jmadvance
#magikaluarbiasaZASSS
#pongpangpongpangmerecik
  • CHOCO BANANA & JM ADVANCE sangat sangat membantu untuk turunkan berat badan.
    .
    Hai, saya Cik Maa nak bagi *3 free gift* kepada sesiapa Yang beli Set Trial(2 kotak) dengan Cik Maa.
    1. Free Postage
    2. Free Shaker
    3. Hadiah misteri
    .
    Nak kurus dengan Selamat, mengenyangkan Dan bantu kawal makan Boleh minum Choco Banana Dan JM Advance.
    .
    Nak tau info Dan pembelian 📲WHATSAPP http://www.wasap.my/60182123643/settrialjmchocobanana
    .
    #kurus
    #cantik
    #turunberatbadan
    #chocobanana
    #jmadvance
    #magikaluarbiasaZASSS
    #pongpangpongpangmerecik

  •  3  0  5 July, 2020
  • BERANGIN, NYAMAN DAN SEGAR WANGI! 

📌 Nyaman, segar &  wangi lepas scrub Pencuci Wanita Magika sebab ada bahan menthol (mengeluarkan aroma sejuk/ menyegarkan). Fungsi lain adalah untuk mengubati alergi (ruam- ruam/ kegatalan). Jadi, masalah ruam2 dan gatal di Cik Bunga dapat diatasi. 

PM & whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵

#magikafemininescrub
#fruitscrub
#segar
#wangi
#magikaluarbiasaZASSS
  • BERANGIN, NYAMAN DAN SEGAR WANGI!

    📌 Nyaman, segar & wangi lepas scrub Pencuci Wanita Magika sebab ada bahan menthol (mengeluarkan aroma sejuk/ menyegarkan). Fungsi lain adalah untuk mengubati alergi (ruam- ruam/ kegatalan). Jadi, masalah ruam2 dan gatal di Cik Bunga dapat diatasi.

    PM & whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵

    #magikafemininescrub
    #fruitscrub
    #segar
    #wangi
    #magikaluarbiasaZASSS

  •  0  0  1 July, 2020
  • BERANGIN, NYAMAN DAN SEGAR WANGI! 

📌 Nyaman, segar &  wangi lepas scrub Pencuci Wanita Magika sebab ada bahan menthol (mengeluarkan aroma sejuk/ menyegarkan). Fungsi lain adalah untuk mengubati alergi (ruam- ruam/ kegatalan). Jadi, masalah ruam2 dan gatal di Cik Bunga dapat diatasi. 

PM & whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵

#magikafemininescrub
#fruitscrub
#segar
#wangi
#magikaluarbiasaZASSS
  • BERANGIN, NYAMAN DAN SEGAR WANGI!

    📌 Nyaman, segar & wangi lepas scrub Pencuci Wanita Magika sebab ada bahan menthol (mengeluarkan aroma sejuk/ menyegarkan). Fungsi lain adalah untuk mengubati alergi (ruam- ruam/ kegatalan). Jadi, masalah ruam2 dan gatal di Cik Bunga dapat diatasi.

    PM & whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵

    #magikafemininescrub
    #fruitscrub
    #segar
    #wangi
    #magikaluarbiasaZASSS

  •  0  0  1 July, 2020
  • PENJAGAAN KULIT MUKA SENSITIF & BERMASALAH DENGAN MACF

Kulit sensitif ni memang kena pilih betul2 terutamanya pencuci muka. Kalau salah pilih, semakin teruk muka dan akan timbul masalah lain. Siapa ada maslaah kulit sensitif? Ada tips nak share dengan korang ⤵

✅ Elakkan pakai produk pemutih (whitening)
✅ Pakai produk sesuai
✅ Lap muka dengan tuala bersih/ tisu muka 
✅ Elakkan scrub muka
✅ Elakkan sentuh kulit muka & picit jerawat
⚠ Terakhir, pakai MACF @ #pencucimukakertasajaib untuk atasi masalah kulit sensitif dan bermasalah. Bantuan dari bahan- bahan dalam MACF iaitu witch hazel, liday buaya dan lemon yang mengatasi masalah kulit breakout! 🥰 

WhatsApp sekarang untuk order⤵️

📲 www.wasap.my/+6596488279/macf

#makeupremovermacf
#makeupremovermalaysia
#makeupremovermurah
#makeupremoverhalal
#tanggalmakeup
#cucimakeupsenang
#makeupwipesmalaysia
#pencucimuka
#sukamakeup
#magikaluarbiasaZASSS
  • PENJAGAAN KULIT MUKA SENSITIF & BERMASALAH DENGAN MACF

    Kulit sensitif ni memang kena pilih betul2 terutamanya pencuci muka. Kalau salah pilih, semakin teruk muka dan akan timbul masalah lain. Siapa ada maslaah kulit sensitif? Ada tips nak share dengan korang ⤵

    ✅ Elakkan pakai produk pemutih (whitening)
    ✅ Pakai produk sesuai
    ✅ Lap muka dengan tuala bersih/ tisu muka
    ✅ Elakkan scrub muka
    ✅ Elakkan sentuh kulit muka & picit jerawat
    ⚠ Terakhir, pakai MACF @ #pencucimukakertasajaib untuk atasi masalah kulit sensitif dan bermasalah. Bantuan dari bahan- bahan dalam MACF iaitu witch hazel, liday buaya dan lemon yang mengatasi masalah kulit breakout! 🥰

    WhatsApp sekarang untuk order⤵️

    📲 www.wasap.my/+6596488279/macf

    #makeupremovermacf
    #makeupremovermalaysia
    #makeupremovermurah
    #makeupremoverhalal
    #tanggalmakeup
    #cucimakeupsenang
    #makeupwipesmalaysia
    #pencucimuka
    #sukamakeup
    #magikaluarbiasaZASSS

  •  1  0  30 June, 2020
  • ANAK KERAP SAKIT & KURANG BERSEMANGAT KE SEKOLAH?

Selalu sangat anak sakit, tak bersemangat ke sekolah? Bila kerap sakit, berat badan susut, tak berselera makan & susah nak fokus semasa belajar. Kerap sakit petanda anak- anak ada masalah antibodi badan. Bagaimana nak perkuatkan antibodi anak- anak? 📌 Jus Aura Magika bukan saja boleh diamalkan golongan dewasa, kanak- kanak seawal 2 tahun pun boleh amalkan. Rasa- rasa manis2 kurma & madu, masam2 buah delima sangat sesuai untuk kanak- kanak yang susah nak makan suplemen tablet, kapsul atau bancuhan. Si Ibu puas hati bila anak semakin sihat, imun badan semakin kuat. Anak- anak pun lebih bersemangat & berselera makan. Alhamdulillah! ⚠ Magika HQ ada buat harga promo/ set! DM untuk sembarang pertanyaan!

#jusauramagika
#juskesihatandalaman
#juskesihatandalamanwanita
#supplemenkesihatanmalaysia
#penyakitdalaman
#sembuhkencingmanis
#sembuhmigrain
#sembuhdarahtinggi
#sakitlututdansendi
#magikaluarbiasaZASSS
  • ANAK KERAP SAKIT & KURANG BERSEMANGAT KE SEKOLAH?

    Selalu sangat anak sakit, tak bersemangat ke sekolah? Bila kerap sakit, berat badan susut, tak berselera makan & susah nak fokus semasa belajar. Kerap sakit petanda anak- anak ada masalah antibodi badan. Bagaimana nak perkuatkan antibodi anak- anak? 📌 Jus Aura Magika bukan saja boleh diamalkan golongan dewasa, kanak- kanak seawal 2 tahun pun boleh amalkan. Rasa- rasa manis2 kurma & madu, masam2 buah delima sangat sesuai untuk kanak- kanak yang susah nak makan suplemen tablet, kapsul atau bancuhan. Si Ibu puas hati bila anak semakin sihat, imun badan semakin kuat. Anak- anak pun lebih bersemangat & berselera makan. Alhamdulillah! ⚠ Magika HQ ada buat harga promo/ set! DM untuk sembarang pertanyaan!

    #jusauramagika
    #juskesihatandalaman
    #juskesihatandalamanwanita
    #supplemenkesihatanmalaysia
    #penyakitdalaman
    #sembuhkencingmanis
    #sembuhmigrain
    #sembuhdarahtinggi
    #sakitlututdansendi
    #magikaluarbiasaZASSS

  •  6  0  29 June, 2020
  • PERIOD PUN SELESA, SEGAR & WANGI... Scrub Pencuci Wanita dari Magika ni bukan calang2 pencuci wanita tau. Kesannya, hanya si pemakai saja dapat rasa. Ada testimoni kali ni, kongsi pengalaman, waktu period pun dah selesa, sebab dapat mencuci bersih & jadi lebih segar, wangi je... 📌 Jom cuba scrub pencuci wanita dari Magika SEKARANG untuk rasai perubahannya!

PM & diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵

#magikafemininescrub
#fruitscrub
#estraksirih
#segarwangi
#pHrendah
#magikaluarbiasaZASSS
  • PERIOD PUN SELESA, SEGAR & WANGI... Scrub Pencuci Wanita dari Magika ni bukan calang2 pencuci wanita tau. Kesannya, hanya si pemakai saja dapat rasa. Ada testimoni kali ni, kongsi pengalaman, waktu period pun dah selesa, sebab dapat mencuci bersih & jadi lebih segar, wangi je... 📌 Jom cuba scrub pencuci wanita dari Magika SEKARANG untuk rasai perubahannya!

    PM & diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵

    #magikafemininescrub
    #fruitscrub
    #estraksirih
    #segarwangi
    #pHrendah
    #magikaluarbiasaZASSS

  •  0  0  26 June, 2020
  • NILAI pH RENDAH, SESUAI UNTUK CIK 🌹

Ada masalah daki & kotoran? Tapi takut nak guna pencuci wanita sebab kulit sensitif (cepat gatal2)? Tak perlu risau lagi, sekarang ada pencuci wanita berbentuk scrub, sesuai untuk yang ada masalah cik 🌹sensitif dan boleh guna tanpa was- was lagi! 📌 Formulasi terbaik sangat sesuai utk kulit sensitif (ph rendah 3.5). Masalah ruam- ruam gatal pun dapat diatasi!  Jom cuba MFS sekarang! 💃 
PM & Whatsapp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵

#magikafemininescrub
#fruitscrub
#segar
#wangi
#magikaluarbiasaZASSS
  • NILAI pH RENDAH, SESUAI UNTUK CIK 🌹

    Ada masalah daki & kotoran? Tapi takut nak guna pencuci wanita sebab kulit sensitif (cepat gatal2)? Tak perlu risau lagi, sekarang ada pencuci wanita berbentuk scrub, sesuai untuk yang ada masalah cik 🌹sensitif dan boleh guna tanpa was- was lagi! 📌 Formulasi terbaik sangat sesuai utk kulit sensitif (ph rendah 3.5). Masalah ruam- ruam gatal pun dapat diatasi! Jom cuba MFS sekarang! 💃
    PM & Whatsapp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵

    #magikafemininescrub
    #fruitscrub
    #segar
    #wangi
    #magikaluarbiasaZASSS

  •  0  0  26 June, 2020
  • NILAI pH RENDAH, SESUAI UNTUK CIK 🌹

Ada masalah daki & kotoran? Tapi takut nak guna pencuci wanita sebab kulit sensitif (cepat gatal2)? Tak perlu risau lagi, sekarang ada pencuci wanita berbentuk scrub, sesuai untuk yang ada masalah cik 🌹sensitif dan boleh guna tanpa was- was lagi! 📌 Formulasi terbaik sangat sesuai utk kulit sensitif (ph rendah 3.5). Masalah ruam- ruam gatal pun dapat diatasi!  Jom cuba MFS sekarang! 💃 
PM & Whatsapp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵

#magikafemininescrub
#fruitscrub
#segar
#wangi
#magikaluarbiasaZASSS
  • NILAI pH RENDAH, SESUAI UNTUK CIK 🌹

    Ada masalah daki & kotoran? Tapi takut nak guna pencuci wanita sebab kulit sensitif (cepat gatal2)? Tak perlu risau lagi, sekarang ada pencuci wanita berbentuk scrub, sesuai untuk yang ada masalah cik 🌹sensitif dan boleh guna tanpa was- was lagi! 📌 Formulasi terbaik sangat sesuai utk kulit sensitif (ph rendah 3.5). Masalah ruam- ruam gatal pun dapat diatasi! Jom cuba MFS sekarang! 💃
    PM & Whatsapp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵

    #magikafemininescrub
    #fruitscrub
    #segar
    #wangi
    #magikaluarbiasaZASSS

  •  0  0  26 June, 2020
  • MINUM KOPI HIJAU BOLEH KURUSSSSS.... Kopi hijau berfungsi ⤵ ✔Menurunkan berat badan
✔Antioksidan (bantu membuang toksik yang berlebihan dalam badan)
✔Meningkatkan metabolisme
✔Membakar lemak
✔Menahan rasa lapar ✔Melambatkan penuaan 📌 Korang yang kurus dengan cara sihat, tak ada masa nak bersenam, boleh cuba Kopi Hijau Jerat Magika. Cuba dulu, baru tau berkesan. Yang penting KONSISTEN amalkan tau. Jom kurus, sihat bersama Magika!

Pm @ whatsApp untuk sebarang pertanyaan ⤵  www.wasap.my/60107891072/jmAdvance

#kopikurusjmAdvance
#kopikurus
#kopihijaudiet
#kopihijaumurah
#makanandiet
#kempiskanperut
#magikaluarbiasaZASSS
  • MINUM KOPI HIJAU BOLEH KURUSSSSS.... Kopi hijau berfungsi ⤵ ✔Menurunkan berat badan
    ✔Antioksidan (bantu membuang toksik yang berlebihan dalam badan)
    ✔Meningkatkan metabolisme
    ✔Membakar lemak
    ✔Menahan rasa lapar ✔Melambatkan penuaan 📌 Korang yang kurus dengan cara sihat, tak ada masa nak bersenam, boleh cuba Kopi Hijau Jerat Magika. Cuba dulu, baru tau berkesan. Yang penting KONSISTEN amalkan tau. Jom kurus, sihat bersama Magika!

    Pm @ whatsApp untuk sebarang pertanyaan ⤵ www.wasap.my/60107891072/jmAdvance

    #kopikurusjmAdvance
    #kopikurus
    #kopihijaudiet
    #kopihijaumurah
    #makanandiet
    #kempiskanperut
    #magikaluarbiasaZASSS

  •  1  0  24 June, 2020
  • ADA YANG TAK PERNAH GUNA PEMBERSIH BAHAGIAN INTIM?

Ada yang tak pernah guna pembersih bahagian intim? Alasan takut melecet, pedih, dan tak sesuai dengan Cik 🌹. Magika Feminine Wash lain dari yang lain tau. Nilai pH adalah 3.5 dan sangat sesuai untuk kegunaan kulit sensitif. Jadi, korang tak perlu takut atau was- was nak guna MFS ni. Terbukti dengan testimoni dari customer yang dah amalkan MFS untuk rutin harian mereka. Baca testimoni nye!
DM untuk sebarang pertanyaan

#magikafemininescrub
#fruitscrub
#estraksirih
#segarwangi
#pHrendah
#magikaluarbiasazasss
  • ADA YANG TAK PERNAH GUNA PEMBERSIH BAHAGIAN INTIM?

    Ada yang tak pernah guna pembersih bahagian intim? Alasan takut melecet, pedih, dan tak sesuai dengan Cik 🌹. Magika Feminine Wash lain dari yang lain tau. Nilai pH adalah 3.5 dan sangat sesuai untuk kegunaan kulit sensitif. Jadi, korang tak perlu takut atau was- was nak guna MFS ni. Terbukti dengan testimoni dari customer yang dah amalkan MFS untuk rutin harian mereka. Baca testimoni nye!
    DM untuk sebarang pertanyaan

    #magikafemininescrub
    #fruitscrub
    #estraksirih
    #segarwangi
    #pHrendah
    #magikaluarbiasazasss

  •  4  0  22 June, 2020
  • PETUA PENJAGAAN KEBERSIHAN WANITA

Normal ke kalau bau keluar semasa haid? Bau hamis darah haid dan keputihan berlebihan memang ganggu orang sekeliling. Malu kan? Magika ada jalan penyelesaiannya. 📌 Skrub Magika dapat membantu 'menghapuskan' bau period dan mengurangkan keputihan berlebihan. Estrak sirih dan frangance yang ada dlm skrub magika memberi keselesaan, nyaman dan wangi pada Cik 🌹. Korang mesti kena cuba sekarang MFS keluaran Magika! 💃 
PM & Whatsapp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵

#magikafemininescrub
#fruitscrub
#estraksirih
#segarwangi
#pHrendah
#magikaluarbiasazasss
  • PETUA PENJAGAAN KEBERSIHAN WANITA

    Normal ke kalau bau keluar semasa haid? Bau hamis darah haid dan keputihan berlebihan memang ganggu orang sekeliling. Malu kan? Magika ada jalan penyelesaiannya. 📌 Skrub Magika dapat membantu 'menghapuskan' bau period dan mengurangkan keputihan berlebihan. Estrak sirih dan frangance yang ada dlm skrub magika memberi keselesaan, nyaman dan wangi pada Cik 🌹. Korang mesti kena cuba sekarang MFS keluaran Magika! 💃
    PM & Whatsapp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵

    #magikafemininescrub
    #fruitscrub
    #estraksirih
    #segarwangi
    #pHrendah
    #magikaluarbiasazasss

  •  2  0  22 June, 2020

Top #magikaluarbiasaZASSS Posts

  • This is my first skincare product i believed in and still believing it 🥰🥰🥰
.
TIPS DAPATKAN KULIT LEMBAP!
.
1. Amalkan pengambilan buah- buahan & sayur- sayuran
2. Basuh muka tidak lebih dua kali sehari
3. Gunakan toner & serum
4. Tidur yang secukupnya
5. Guna MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES!
.
MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES (M.A.C.F) dah ada toner, serum semulajadi dan sangat berkesan dan setanding dengan produk professional! Tapi...harus guna secara KONSISTEN tau! .
📌 Dapatkan MACF hanya $40 untuk dua kotak (usual price $46)! pm whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵
.
https://wa.me/6587920631
.
#TeamTyra
#TeamAzuraRahman
#TeamLiyaAbdMalik
#makeupremovermacf
#makeupremovermalaysia
#makeupremovermurah
#makeupremoverhalal
#tanggalmakeup
#cucimakeupsenang
#makeupwipesmalaysia
#pencucimuka
#sukamakeup
#magikaluarbiasaZASSS
  • This is my first skincare product i believed in and still believing it 🥰🥰🥰
    .
    TIPS DAPATKAN KULIT LEMBAP!
    .
    1. Amalkan pengambilan buah- buahan & sayur- sayuran
    2. Basuh muka tidak lebih dua kali sehari
    3. Gunakan toner & serum
    4. Tidur yang secukupnya
    5. Guna MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES!
    .
    MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES (M.A.C.F) dah ada toner, serum semulajadi dan sangat berkesan dan setanding dengan produk professional! Tapi...harus guna secara KONSISTEN tau! .
    📌 Dapatkan MACF hanya $40 untuk dua kotak (usual price $46)! pm whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵
    .
    https://wa.me/6587920631
    .
    #TeamTyra
    #TeamAzuraRahman
    #TeamLiyaAbdMalik
    #makeupremovermacf
    #makeupremovermalaysia
    #makeupremovermurah
    #makeupremoverhalal
    #tanggalmakeup
    #cucimakeupsenang
    #makeupwipesmalaysia
    #pencucimuka
    #sukamakeup
    #magikaluarbiasaZASSS

  •  0  0  9 March, 2020