#macammananakkurus Instagram Photos & Videos

macammananakkurus - 18.3k posts

Hashtag Popularity

7.5
average comments
682.1
average likes

Latest #macammananakkurus Posts

  • Proses pembersihan USUS sangat penting untuk badan. Kalau dibiarkan boleh serang penyakit.

Detox membersihkan DARAH, membuang TOXIN dalam badan,membuang segala kekotoran dalam badan ia juga boleh membantu MENURUNKAN berat badan.

BUKAN ITU SHJ ❗ proses detox mengurangankan masalah SEMBELIT. Jangan ambil mudah dengan masalah sembelit. Sebab tu Medilemon menyediakan Detox.😍

KURUS dan CANTIK secara sihat dengan Medilemon Detox and Whitening Collagen.

Nak dapatkan medilemon boleh Whatsapp di nombor ———- untuk 
order 😊

Atau tekan link 👇🏻
www.wasap.my/60195340078/pmmedi

 #medilemon #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #medilemontestimoni #testimoni
  • Proses pembersihan USUS sangat penting untuk badan. Kalau dibiarkan boleh serang penyakit.

    Detox membersihkan DARAH, membuang TOXIN dalam badan,membuang segala kekotoran dalam badan ia juga boleh membantu MENURUNKAN berat badan.

    BUKAN ITU SHJ ❗ proses detox mengurangankan masalah SEMBELIT. Jangan ambil mudah dengan masalah sembelit. Sebab tu Medilemon menyediakan Detox.😍

    KURUS dan CANTIK secara sihat dengan Medilemon Detox and Whitening Collagen.

    Nak dapatkan medilemon boleh Whatsapp di nombor ———- untuk
    order 😊

    Atau tekan link 👇🏻
    www.wasap.my/60195340078/pmmedi

    #medilemon #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
    #naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #medilemontestimoni #testimoni

  •  1  0  17 hours ago
  • [ PLAN YOUR MEALS FOR THE WEEK ]
.
Salah satu tip untuk konsisten berdiet ialah korang perlu ada plan hidangan yang lengkap dengan keperluan nutrisi yang diperlukan oleh badan. Cuba buat plan ni untuk tempoh seminggu supaya korang tak tersasar dari jumlah kalori yang diperlukan setiap hari dan cuba untuk patuhinya.
.
Dengan plan ini juga, mudah untuk korang membeli bahan-bahan untuk menyediakan hidangan tersebut. So takda la korang rembat maggi bila takda stok dalam peti ais.
.
#cushysharing
#zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelukahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti
  • [ PLAN YOUR MEALS FOR THE WEEK ]
    .
    Salah satu tip untuk konsisten berdiet ialah korang perlu ada plan hidangan yang lengkap dengan keperluan nutrisi yang diperlukan oleh badan. Cuba buat plan ni untuk tempoh seminggu supaya korang tak tersasar dari jumlah kalori yang diperlukan setiap hari dan cuba untuk patuhinya.
    .
    Dengan plan ini juga, mudah untuk korang membeli bahan-bahan untuk menyediakan hidangan tersebut. So takda la korang rembat maggi bila takda stok dalam peti ais.
    .
    #cushysharing
    #zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelukahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti

  •  5  0  8 July, 2020
  • Wow! Amazing!! This can be you ladies..😘
.
Dapatkan herbalife anda di sini ye📲0199876331
.
Apa yang anda akan dapat bersama produk?
✔️ Boleh makan nasi HARI-HARI
✔️ Personalize Mealplan yang Mudah
✔️ Ebook Resipi Sihat
🎁 Rewards & Recognitions
✔Group Coaching Wanita Sahaja
✔Coaching Group yang Supportive
✔Kelas Kurus Online
✔Food Diary Checking, Homework
✔100% ONLINE & EFFECTIVE
.
⭕ Herbalife Coach
⭕ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN
.
#herbalife
#herbalifeselangor
#herbalifebanting
#teamsurikurus
  • Wow! Amazing!! This can be you ladies..😘
    .
    Dapatkan herbalife anda di sini ye📲0199876331
    .
    Apa yang anda akan dapat bersama produk?
    ✔️ Boleh makan nasi HARI-HARI
    ✔️ Personalize Mealplan yang Mudah
    ✔️ Ebook Resipi Sihat
    🎁 Rewards & Recognitions
    ✔Group Coaching Wanita Sahaja
    ✔Coaching Group yang Supportive
    ✔Kelas Kurus Online
    ✔Food Diary Checking, Homework
    ✔100% ONLINE & EFFECTIVE
    .
    ⭕ Herbalife Coach
    ⭕ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN
    .
    #herbalife
    #herbalifeselangor
    #herbalifebanting
    #teamsurikurus

  •  6  1  7 July, 2020
  • Musim pkp ni ramai yang cakap berat badan makin naik.
 Yela, duduk rumah asyik masak2 lepas tu makan .hehehe.., Jangan risau nak maintain kan berat badan korang consume #amaura ye. Korang nak makan byk mana pun korang makan janji setiap hari korang consume #amaura.😘 Insyallah berat tak naik2 . Hah nk bgtau juga amaura bukan utk kurus je, ianya boleh mencantikkan kulit kita.😍 Tak percaya?? Try dulu baru tahu.😘 #promo .

Nak dapatkan amaura boleh Whatsapp untuk order 😊
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
  • Musim pkp ni ramai yang cakap berat badan makin naik.
    Yela, duduk rumah asyik masak2 lepas tu makan .hehehe.., Jangan risau nak maintain kan berat badan korang consume #amaura ye. Korang nak makan byk mana pun korang makan janji setiap hari korang consume #amaura.😘 Insyallah berat tak naik2 . Hah nk bgtau juga amaura bukan utk kurus je, ianya boleh mencantikkan kulit kita.😍 Tak percaya?? Try dulu baru tahu.😘 #promo .

    Nak dapatkan amaura boleh Whatsapp untuk order 😊
    .
    #amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
    #naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

  •  1  0  7 July, 2020
  • [ NOT EATING BREAKFAST OFTEN LEADS TO OVEREATING LATER IN YOUR DAY ]
.
Sapa kata berdiet kene skip sarapan pagi? Salah, itu ilmu yang salah. Diet yang betul adalah tidak meninggalkan sarapan pagi kerana kalau tak sarapan pagi, kita akan terdedah kepada risiko mengambil makanan berlebihan di akhir hari disebabkan dah terlalu lapar.
.
Tambahan lagi, bersarapan pagi boleh meningkatkan metabolisme. Apabila korang bangun pagi, kadar gula darah akan turun, jadi korang memerlukan sarapan yang padat nutrien yang dapat memberikan tenaga untuk melewati hari dan memulakan metabolisme korang.
.
Korang cubalah makan sarapan sekurang-kurangnya dalam 2 jam selepas bangun tidur untuk tingkatkan metabolisme korang.
.
Jangan seksa diri korang dengan cara berdiet yang salah. Korang boleh wasap Dilla dan Dilla akan bantu guard korang berdiet dengan betul dan berkesan. FREE je. Dilla just nak tolong korang.
.
#cushysharing
#zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelumkahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti #eatclean #ubatkurus #supplement #supplementkurus
  • [ NOT EATING BREAKFAST OFTEN LEADS TO OVEREATING LATER IN YOUR DAY ]
    .
    Sapa kata berdiet kene skip sarapan pagi? Salah, itu ilmu yang salah. Diet yang betul adalah tidak meninggalkan sarapan pagi kerana kalau tak sarapan pagi, kita akan terdedah kepada risiko mengambil makanan berlebihan di akhir hari disebabkan dah terlalu lapar.
    .
    Tambahan lagi, bersarapan pagi boleh meningkatkan metabolisme. Apabila korang bangun pagi, kadar gula darah akan turun, jadi korang memerlukan sarapan yang padat nutrien yang dapat memberikan tenaga untuk melewati hari dan memulakan metabolisme korang.
    .
    Korang cubalah makan sarapan sekurang-kurangnya dalam 2 jam selepas bangun tidur untuk tingkatkan metabolisme korang.
    .
    Jangan seksa diri korang dengan cara berdiet yang salah. Korang boleh wasap Dilla dan Dilla akan bantu guard korang berdiet dengan betul dan berkesan. FREE je. Dilla just nak tolong korang.
    .
    #cushysharing
    #zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelumkahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti #eatclean #ubatkurus #supplement #supplementkurus

  •  3  0  7 July, 2020
  • Detox sangat penting untuk mengeluarkan toksin yang berlebihan dalam badan.
.
Salah satu punca kenapa berdiet gagal adalah kerana masalah detox. Apabila toksin terlampau banyak, badan akan sukar untuk menyerap nutrien yang diambil sama seperti makanan tambahan atau diet harian.
.
Hasilnya, kita akan jadi cepat letih dan sentiasa lapar. Akhirnya kita jadi mudah berputus asa untuk teruskan diet.
.
So that why kita perlu cuci organ dalaman / detox semasa berdiet agar kita dapat lihat berubahan dan terus konsisten dengan diet.
.
.
Untuk order sebarang produk Shaklee korang boleh la tekan link di bio atau wassap hanah 0168229496.
.
#shaklee
#cushysharing
#zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detox #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #shakleesandakan
  • Detox sangat penting untuk mengeluarkan toksin yang berlebihan dalam badan.
    .
    Salah satu punca kenapa berdiet gagal adalah kerana masalah detox. Apabila toksin terlampau banyak, badan akan sukar untuk menyerap nutrien yang diambil sama seperti makanan tambahan atau diet harian.
    .
    Hasilnya, kita akan jadi cepat letih dan sentiasa lapar. Akhirnya kita jadi mudah berputus asa untuk teruskan diet.
    .
    So that why kita perlu cuci organ dalaman / detox semasa berdiet agar kita dapat lihat berubahan dan terus konsisten dengan diet.
    .
    .
    Untuk order sebarang produk Shaklee korang boleh la tekan link di bio atau wassap hanah 0168229496.
    .
    #shaklee
    #cushysharing
    #zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detox #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #shakleesandakan

  •  0  0  6 July, 2020
  • Detox sangat penting untuk mengeluarkan toksin yang berlebihan dalam badan.
.
Salah satu punca kenapa berdiet gagal adalah kerana masalah detox. Apabila toksin terlampau banyak, badan akan sukar untuk menyerap nutrien yang diambil sama seperti makanan tambahan atau diet harian.
.
Hasilnya, kita akan jadi cepat letih dan sentiasa lapar. Akhirnya kita jadi mudah berputus asa untuk teruskan diet.
.
So that why kita perlu cuci organ dalaman / detox semasa berdiet agar kita dapat lihat berubahan dan terus konsisten dengan diet.
.
.
Untuk order sebarang produk Shaklee korang boleh la tekan link di bio atau wassap hanah 0168229496.
.
#shaklee
#cushysharing
#zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detox #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #shakleesandakan
  • Detox sangat penting untuk mengeluarkan toksin yang berlebihan dalam badan.
    .
    Salah satu punca kenapa berdiet gagal adalah kerana masalah detox. Apabila toksin terlampau banyak, badan akan sukar untuk menyerap nutrien yang diambil sama seperti makanan tambahan atau diet harian.
    .
    Hasilnya, kita akan jadi cepat letih dan sentiasa lapar. Akhirnya kita jadi mudah berputus asa untuk teruskan diet.
    .
    So that why kita perlu cuci organ dalaman / detox semasa berdiet agar kita dapat lihat berubahan dan terus konsisten dengan diet.
    .
    .
    Untuk order sebarang produk Shaklee korang boleh la tekan link di bio atau wassap hanah 0168229496.
    .
    #shaklee
    #cushysharing
    #zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detox #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #shakleesandakan

  •  1  0  6 July, 2020
  • Post kali ni Dilla nak share korang tentang " Cheat Day" iaitu hari yang mana korang boleh nikmati hidangan kesukaan dan lupakan tentang pantang larang diet.
.
Yes, korang boleh je Cheat day. Tujuan Cheat day ni adalah memberi dorongan emosi yang membuatkan korang terus termotivasi untuk berdiet.
.
Korang tetapkan hari bila korang nak Cheat day dan pada masa yang sama korang kekal dengan diet pada hari-hari lain.
.
Lebih baik korang pilih satu hari dari 7 hari seminggu untuk Cheat day dari korang memilih untuk makan pada bila-bila masa sahaja.
.
Ada setengah pendapat kata Cheat day ni tak elok sebab tak melatih diri untuk hindari makanan tak sihat. Kalau korang setuju, mungkin korang boleh; minggu ni gap 7 hari and then cheat day, minggu depan gap 10 hari and then cheat. Korang sentiasa tambah korang punya gap cheat day dari masa ke semasa. But if korang tak cukup kuat, cheat day satu kali seminggu dah bagus.
.
Nanti Dilla akan kongsi tip macam mana nak Cheat day korang tak tersasar jauh.
.
Korang boleh turn on notification ig @cushysharing untuk tips kurus tanpa berlapar atau wasap je Dilla di 0199839038.
.
#cushysharing
#zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelumkahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti #eatclean #ubatkurus #supplement #supplementkurus
  • Post kali ni Dilla nak share korang tentang " Cheat Day" iaitu hari yang mana korang boleh nikmati hidangan kesukaan dan lupakan tentang pantang larang diet.
    .
    Yes, korang boleh je Cheat day. Tujuan Cheat day ni adalah memberi dorongan emosi yang membuatkan korang terus termotivasi untuk berdiet.
    .
    Korang tetapkan hari bila korang nak Cheat day dan pada masa yang sama korang kekal dengan diet pada hari-hari lain.
    .
    Lebih baik korang pilih satu hari dari 7 hari seminggu untuk Cheat day dari korang memilih untuk makan pada bila-bila masa sahaja.
    .
    Ada setengah pendapat kata Cheat day ni tak elok sebab tak melatih diri untuk hindari makanan tak sihat. Kalau korang setuju, mungkin korang boleh; minggu ni gap 7 hari and then cheat day, minggu depan gap 10 hari and then cheat. Korang sentiasa tambah korang punya gap cheat day dari masa ke semasa. But if korang tak cukup kuat, cheat day satu kali seminggu dah bagus.
    .
    Nanti Dilla akan kongsi tip macam mana nak Cheat day korang tak tersasar jauh.
    .
    Korang boleh turn on notification ig @cushysharing untuk tips kurus tanpa berlapar atau wasap je Dilla di 0199839038.
    .
    #cushysharing
    #zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelumkahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti #eatclean #ubatkurus #supplement #supplementkurus

  •  2  0  6 July, 2020
  • Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp okay👌
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #stayathome
  • Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
    Berminat boleh terus whatsapp okay👌
    .
    #amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
    #naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #stayathome

  •  0  0  6 July, 2020
  • Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp okay👌
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #stayathome
  • Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
    Berminat boleh terus whatsapp okay👌
    .
    #amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
    #naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #stayathome

  •  0  0  6 July, 2020
  • Tanpa skincare boleh cantik, bukan cantik pada muka sahaja,tetapi seluruh badan pun boleh jadi cantik 😍....
Hanya amalkan Amaura sahaja.....
.
🌹Menghilangkan jerawat dan parut  jerawat.
🌹 Menghilangkan bintik-bintik hitam dan putih di wajah.
🌹Mengecilkan pori-pori.
🌹Menegangkan dan menghilangkan kedutan pada wajah.
🌹Menghilangkan parut di wajah.
🌹Menyegarkan kulit wajah.
🌹Mengurangkan kegatalan dan kemerahan (akibat jerawat).
🌹Menghilangkan jeragat di wajah.
.
Korang berminat boleh terus whatsapp tekan link pada bio ig SEKARANG🌹😘
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
  • Tanpa skincare boleh cantik, bukan cantik pada muka sahaja,tetapi seluruh badan pun boleh jadi cantik 😍....
    Hanya amalkan Amaura sahaja.....
    .
    🌹Menghilangkan jerawat dan parut jerawat.
    🌹 Menghilangkan bintik-bintik hitam dan putih di wajah.
    🌹Mengecilkan pori-pori.
    🌹Menegangkan dan menghilangkan kedutan pada wajah.
    🌹Menghilangkan parut di wajah.
    🌹Menyegarkan kulit wajah.
    🌹Mengurangkan kegatalan dan kemerahan (akibat jerawat).
    🌹Menghilangkan jeragat di wajah.
    .
    Korang berminat boleh terus whatsapp tekan link pada bio ig SEKARANG🌹😘
    .
    #amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
    #naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

  •  1  0  5 July, 2020
  • Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #stayathome
  • Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
    Berminat boleh terus whatsapp🌹
    .
    #amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
    #naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #stayathome

  •  1  0  5 July, 2020
  • Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp SEKARANG. 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #stayathome
  • Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
    Berminat boleh terus whatsapp SEKARANG. 🌹
    .
    #amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
    #naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #stayathome

  •  1  0  5 July, 2020
  • [ AMALKAN DIET SUKU SUKU SEPARUH PUN BOLEH TURUN BERAT BADAN ]
.
Mula mula Dilla masuk kelas pengurusan berat badan, Doktor sarankan amalkan diet suku suku separuh. KKM pun sarankan diet ni.
.
Tak susah pun start praktis diet suku suku separuh ni sekarang. Nasi tetap makan cuma kecikkan portion. Kalau dulu nasi menimbun dan lauk seciput je. Sekarang cuba ambil sukatan nasi yang sedikit, tapi lebih dengan sayur-sayuran dan juga lauk sama ada ayam, daging ikan atau telur. 
.
Lebih elok kalau protein tu dikukus, panggang atau rebus. Kalau takde pilih amik lauk je tanpa kuah untuk jimatkan lagi calories intake korang.
.
TAPI TAPI sekali makan, makan sebanyak tu je jangan tambah tambah. Kalau tak boleh sebab mak masak sedap sangat, just ambil lauk je nasi tak payah. Ratah je macam tak biasa.
.
Untuk lebih info diet jangan lupa follow Ig dan like fb: cushysharing.
.
#cushysharing
#zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelumkahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti #eatclean #ubatkurus #supplement #supplementkurus
  • [ AMALKAN DIET SUKU SUKU SEPARUH PUN BOLEH TURUN BERAT BADAN ]
    .
    Mula mula Dilla masuk kelas pengurusan berat badan, Doktor sarankan amalkan diet suku suku separuh. KKM pun sarankan diet ni.
    .
    Tak susah pun start praktis diet suku suku separuh ni sekarang. Nasi tetap makan cuma kecikkan portion. Kalau dulu nasi menimbun dan lauk seciput je. Sekarang cuba ambil sukatan nasi yang sedikit, tapi lebih dengan sayur-sayuran dan juga lauk sama ada ayam, daging ikan atau telur. 
    .
    Lebih elok kalau protein tu dikukus, panggang atau rebus. Kalau takde pilih amik lauk je tanpa kuah untuk jimatkan lagi calories intake korang.
    .
    TAPI TAPI sekali makan, makan sebanyak tu je jangan tambah tambah. Kalau tak boleh sebab mak masak sedap sangat, just ambil lauk je nasi tak payah. Ratah je macam tak biasa.
    .
    Untuk lebih info diet jangan lupa follow Ig dan like fb: cushysharing.
    .
    #cushysharing
    #zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelumkahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti #eatclean #ubatkurus #supplement #supplementkurus

  •  4  0  5 July, 2020
  • Hello korang semua, 
.
Kali ni Dilla nak kongsi tentang keburukan obesiti. Bukan nak takutkan korang, tapi Dilla just nak pesan jangan ambil ringan dengan kesan buruk obesiti. Lagipun, Dilla yakin kita semua mahukan kehidupan yang lebih baik.
.
Jangan terlalu selesa dengan obesiti dan mencari alasan untuk tidak berusaha mencapai berat ideal. “Tak apalah, aku obes bukan susahkan orang lain pun”. Please la korang buang mindset tu jauh jauh. Kesan obesiti mungkin kita tak perasan sekarang tapi pada masa akan datang bila kita dah sedar, percayalah masa tu dah terlambat untuk korang berubah.
.
Kalau korang sentiasa komited dan kekal dengan mindset positif untuk capai BMI ideal. InsyaAllah, segala alasan dan halangan tu dapat ditempuhi dengan mudah. Yang penting kita dah start buat sesuatu untuk selesaikan masalah tu.
.
So, siapa dekat sini yang masih lagi buntu nak buat apa. Tak tahu nak start macam mana untuk capai berat ideal, boleh wasap Dilla okey. Dilla dah letak siap siap link wasap di bio.
.
#cushysharing
#zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelumkahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti #eatclean #ubatkurus #supplement #supplementkurus
  • Hello korang semua, 
    .
    Kali ni Dilla nak kongsi tentang keburukan obesiti. Bukan nak takutkan korang, tapi Dilla just nak pesan jangan ambil ringan dengan kesan buruk obesiti. Lagipun, Dilla yakin kita semua mahukan kehidupan yang lebih baik.
    .
    Jangan terlalu selesa dengan obesiti dan mencari alasan untuk tidak berusaha mencapai berat ideal. “Tak apalah, aku obes bukan susahkan orang lain pun”. Please la korang buang mindset tu jauh jauh. Kesan obesiti mungkin kita tak perasan sekarang tapi pada masa akan datang bila kita dah sedar, percayalah masa tu dah terlambat untuk korang berubah.
    .
    Kalau korang sentiasa komited dan kekal dengan mindset positif untuk capai BMI ideal. InsyaAllah, segala alasan dan halangan tu dapat ditempuhi dengan mudah. Yang penting kita dah start buat sesuatu untuk selesaikan masalah tu.
    .
    So, siapa dekat sini yang masih lagi buntu nak buat apa. Tak tahu nak start macam mana untuk capai berat ideal, boleh wasap Dilla okey. Dilla dah letak siap siap link wasap di bio.
    .
    #cushysharing
    #zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelumkahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti #eatclean #ubatkurus #supplement #supplementkurus

  •  3  0  4 July, 2020
  • Saat nak mula berdiet tu memang susah. Perlu ada keazaman ysng kuat dari dalam diri untuk berusaha dan bertindak mencapai berat badan yang diimpikan.
.
Apa yang penting sekarang adalah berani untuk mulai dulu je. Kerana setelah itu, korang akan rasa semuanya senang dan lama- lama korang akan terbiasa dengannya.
.
Berikan kepuasan kepada diri masa depan korang hasil usaha korang sekarang.
.
#cushysharing
#zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelumkahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti
  • Saat nak mula berdiet tu memang susah. Perlu ada keazaman ysng kuat dari dalam diri untuk berusaha dan bertindak mencapai berat badan yang diimpikan.
    .
    Apa yang penting sekarang adalah berani untuk mulai dulu je. Kerana setelah itu, korang akan rasa semuanya senang dan lama- lama korang akan terbiasa dengannya.
    .
    Berikan kepuasan kepada diri masa depan korang hasil usaha korang sekarang.
    .
    #cushysharing
    #zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelumkahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti

  •  2  0  3 July, 2020
  • Kenapa jadi macam ni??
.
Ni disebabkan pada awal awal korang terlalu push diri korang untuk berdiet. Korang kene ingat nak diet tak semestinya kene makan clean je. Memang la dengan makan clean berat badan cepat turun tapi tepuk dada tanya diri korang, korang bahagia ke? Kalu korang bahagia dan pasrah okey tapi kalu korang tak bahagia dan terasa terseksa, at the end korang akan give up dan memberontak dengan makan lagi banyak.
.
Kalu boleh kita nak berdiet secara fun, baru la boleh konsisten.
.
Tak payah nak diet keras, yang penting korang tahu cara untuk jaga dan rancang calories intake korang.
.
Bagi korang yang ada masalah mengawal selera makan, boleh WhatsApp Dilla di link bio atau 0199839038. Dilla ada solutions yang terbaik untuk korang
.
#cushysharing
#zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelukahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti
  • Kenapa jadi macam ni??
    .
    Ni disebabkan pada awal awal korang terlalu push diri korang untuk berdiet. Korang kene ingat nak diet tak semestinya kene makan clean je. Memang la dengan makan clean berat badan cepat turun tapi tepuk dada tanya diri korang, korang bahagia ke? Kalu korang bahagia dan pasrah okey tapi kalu korang tak bahagia dan terasa terseksa, at the end korang akan give up dan memberontak dengan makan lagi banyak.
    .
    Kalu boleh kita nak berdiet secara fun, baru la boleh konsisten.
    .
    Tak payah nak diet keras, yang penting korang tahu cara untuk jaga dan rancang calories intake korang.
    .
    Bagi korang yang ada masalah mengawal selera makan, boleh WhatsApp Dilla di link bio atau 0199839038. Dilla ada solutions yang terbaik untuk korang
    .
    #cushysharing
    #zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelukahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti

  •  4  0  29 June, 2020
  • [ TIP HIKING FOR BEGINNER ]
.
Hiking ni best tau. Selain perubahan fizikal, hiking juga boleh memberi perubahan yang positif kepada mental korang. Sebab bila hiking tak kira macam mana badan korang koyak pun, selagi mental tak rabak, selagi tu korang teruskan berjalan untuk sampai ke puncak. Dan korang akan rasa satu kepuasan bila berada dipuncak.
.
Jika korang baru nak try hiking, Dilla tak sarankan naik yang lebih 1500 meter tinggi, melainkan korang fit. Pastikan korang bawa kelengkapan yang cukup tapi jangan terlalu banyak kerana nanti korang letih disebabkan bawa barang banyak. Last sekali, pastikan korang mempunyai stamina yang kuat. Belum daki korang minum dulu minuman Isotonik.
.
Nak Dilla bantu korang untuk kurus dan sihat, jangan segan silu boleh direct contact Dilla di no 0199839038. Korang boleh save no tel Dilla okey.
.
#cushysharing
#zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelukahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti
  • [ TIP HIKING FOR BEGINNER ]
    .
    Hiking ni best tau. Selain perubahan fizikal, hiking juga boleh memberi perubahan yang positif kepada mental korang. Sebab bila hiking tak kira macam mana badan korang koyak pun, selagi mental tak rabak, selagi tu korang teruskan berjalan untuk sampai ke puncak. Dan korang akan rasa satu kepuasan bila berada dipuncak.
    .
    Jika korang baru nak try hiking, Dilla tak sarankan naik yang lebih 1500 meter tinggi, melainkan korang fit. Pastikan korang bawa kelengkapan yang cukup tapi jangan terlalu banyak kerana nanti korang letih disebabkan bawa barang banyak. Last sekali, pastikan korang mempunyai stamina yang kuat. Belum daki korang minum dulu minuman Isotonik.
    .
    Nak Dilla bantu korang untuk kurus dan sihat, jangan segan silu boleh direct contact Dilla di no 0199839038. Korang boleh save no tel Dilla okey.
    .
    #cushysharing
    #zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelukahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti

  •  3  1  29 June, 2020
  • [ SEDAP DIMAKAN TAPI TINGGI GULA ]
.
Kuih muih memang sedap dimakan. Lebih-lebih lagi kalau korang berada di Kelantan, memang banyak kuih muih yang di jual dan most of them manis- manis belako. Sedap memang sedap tapi yang manis la yang tak eloknya. Tambah pulak ia tidak berapa mengenyangkan.
.
Korang boleh jimat banyak calories intake jika korang elak makan kuih muih.
Its better semasa breakfast, kita pilih makanan yang lebih mengenyangkan dan setimpal dengan kalori makanan tersebut daripada kita makan makanan yang tinggi kalori tapi tidak mengenyangkan
.
Sebagai contoh:
▪️ 3 ketul kuih seri muka = 570 kalori
▪️2 senduk nasi putih + 1 ketul ayam gulai =  412 kalori
. 
Tak payah nak diet keras sampai tak makan, yang penting korang tahu cara untuk jaga dan rancang calories intake korang.
.
WhatsApp Dilla jika korang perlukan bantuan Dilla untuk kekal sihat dan inginkan bentuk badan ideal.
.
#cushysharing
#zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelukahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti
  • [ SEDAP DIMAKAN TAPI TINGGI GULA ]
    .
    Kuih muih memang sedap dimakan. Lebih-lebih lagi kalau korang berada di Kelantan, memang banyak kuih muih yang di jual dan most of them manis- manis belako. Sedap memang sedap tapi yang manis la yang tak eloknya. Tambah pulak ia tidak berapa mengenyangkan.
    .
    Korang boleh jimat banyak calories intake jika korang elak makan kuih muih.
    Its better semasa breakfast, kita pilih makanan yang lebih mengenyangkan dan setimpal dengan kalori makanan tersebut daripada kita makan makanan yang tinggi kalori tapi tidak mengenyangkan
    .
    Sebagai contoh:
    ▪️ 3 ketul kuih seri muka = 570 kalori
    ▪️2 senduk nasi putih + 1 ketul ayam gulai = 412 kalori
    .
    Tak payah nak diet keras sampai tak makan, yang penting korang tahu cara untuk jaga dan rancang calories intake korang.
    .
    WhatsApp Dilla jika korang perlukan bantuan Dilla untuk kekal sihat dan inginkan bentuk badan ideal.
    .
    #cushysharing
    #zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelukahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti

  •  6  0  26 June, 2020
  • [ FAKTA: DENGAN MEMBUANG BAHAGIAN KULIT AYAM, BOLEH JIMAT 50% DARIPADA KALORI AYAM ]
.
Sumber protein ni penting tau untuk badan kita. Pastikan korang lebihkan sumber protein dalam setiap hidangan. Pengambilan sumber protein yang banyak boleh meningkatkan  metabolism kita sepanjang hari. Bila metabolism tinggi, proses pembakaran kalori dan lemak pun akan jadi lebih cepat turun.
.
Untuk hidangan ayam, ketika berdiet ni korang digalakkan mengambil bahagian dada sebab  kalori dan lemak yang rendah.
.
Dilla ada untuk bantu korang yang nak kurus. Jangan segan silu untuk contact Dilla.
.
#cushysharing
#zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelukahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti
  • [ FAKTA: DENGAN MEMBUANG BAHAGIAN KULIT AYAM, BOLEH JIMAT 50% DARIPADA KALORI AYAM ]
    .
    Sumber protein ni penting tau untuk badan kita. Pastikan korang lebihkan sumber protein dalam setiap hidangan. Pengambilan sumber protein yang banyak boleh meningkatkan metabolism kita sepanjang hari. Bila metabolism tinggi, proses pembakaran kalori dan lemak pun akan jadi lebih cepat turun.
    .
    Untuk hidangan ayam, ketika berdiet ni korang digalakkan mengambil bahagian dada sebab kalori dan lemak yang rendah.
    .
    Dilla ada untuk bantu korang yang nak kurus. Jangan segan silu untuk contact Dilla.
    .
    #cushysharing
    #zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelukahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti

  •  2  0  25 June, 2020
  • [ THE ONLY PERSON THAT CAN SAVE YOU IS... YOU!! ]
.
Sebelum ni Dilla tak rasa badan Dilla gemuk pun sebab ramai yang kata badan Dilla sesuai dengan tinggi Dilla..Dilla pun tak pernah terfikir nak diet..tapi bila Dilla dah makin kurus ni pandai pulak diorang puji Dilla makin cantik..nasib baik Dilla dengan sendirinya sedar yang diri Dilla dah obesity dan bertekad nak diet.
.
The moral of the story is korang sendiri yang kene bantu diri korang dan jangan berharap orang lain untuk membantu atau mengubah korang.
.
Kita boleh jadi siapa yang kita mahu.
Nak kurus senang je jika kita betul betul bertekad dan berusaha.
.
#cushysharing
#zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelukahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti
  • [ THE ONLY PERSON THAT CAN SAVE YOU IS... YOU!! ]
    .
    Sebelum ni Dilla tak rasa badan Dilla gemuk pun sebab ramai yang kata badan Dilla sesuai dengan tinggi Dilla..Dilla pun tak pernah terfikir nak diet..tapi bila Dilla dah makin kurus ni pandai pulak diorang puji Dilla makin cantik..nasib baik Dilla dengan sendirinya sedar yang diri Dilla dah obesity dan bertekad nak diet.
    .
    The moral of the story is korang sendiri yang kene bantu diri korang dan jangan berharap orang lain untuk membantu atau mengubah korang.
    .
    Kita boleh jadi siapa yang kita mahu.
    Nak kurus senang je jika kita betul betul bertekad dan berusaha.
    .
    #cushysharing
    #zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelukahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti

  •  9  1  23 June, 2020
  • [ PUNCA BADAN BERANGIN ]
.
Selain berpunca daripada makanan, diet yang ketat pun boleh menjadi punca badan masuk angin. Malah diet yang ketat langsung tidak digalakkan kerana ia boleh menyebabkan korang tidak mendapat cukup nutrisi, vitamin dan mineral dalam badan.
.
Pastikan korang sentiasa makan mengikut waktu. Jangan sesekali berlapar, cuma jaga portion makanan dan kalori harian. Jangan terlalu banyak dan jangan terlalu kurang.
.
#cushysharing
#zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelukahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti
  • [ PUNCA BADAN BERANGIN ]
    .
    Selain berpunca daripada makanan, diet yang ketat pun boleh menjadi punca badan masuk angin. Malah diet yang ketat langsung tidak digalakkan kerana ia boleh menyebabkan korang tidak mendapat cukup nutrisi, vitamin dan mineral dalam badan.
    .
    Pastikan korang sentiasa makan mengikut waktu. Jangan sesekali berlapar, cuma jaga portion makanan dan kalori harian. Jangan terlalu banyak dan jangan terlalu kurang.
    .
    #cushysharing
    #zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelukahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti

  •  3  0  20 June, 2020
  •  4  1  20 June, 2020
  •  1  1  16 June, 2020
  • Untuk siapa yang join elite coaching, kita memang akan guide. Dari mealplan (jadual makan), akan guide cara minum air untuk pastikan result penurunan berat lebih berkesan.
.
.
Kita kan bantu juga untuk siapa yang nak fokus kurangkan lemak perut dan bahagian-bahagian yang lain.
.
.
Mula herbalife disini 📲0196490032
Klik link on bio @shuhadah_khalid
  • Untuk siapa yang join elite coaching, kita memang akan guide. Dari mealplan (jadual makan), akan guide cara minum air untuk pastikan result penurunan berat lebih berkesan.
    .
    .
    Kita kan bantu juga untuk siapa yang nak fokus kurangkan lemak perut dan bahagian-bahagian yang lain.
    .
    .
    Mula herbalife disini 📲0196490032
    Klik link on bio @shuhadah_khalid

  •  3  1  16 June, 2020
  • Boleh makan nasi.
. 
Jangan anti-nasi. Kita nak hukum diri kita dari tak makan nasi sampai bila?
. 
Kekal ke gaya hidup kita yang "tak makan nasi" sampai bila-bila nanti?
  • Boleh makan nasi.
    .
    Jangan anti-nasi. Kita nak hukum diri kita dari tak makan nasi sampai bila?
    .
    Kekal ke gaya hidup kita yang "tak makan nasi" sampai bila-bila nanti?

  •  4  1  13 June, 2020
  • Ramai mengadu ada masalah perut buncit. Takpe, bulan ni sama-sama fokus betulkan eating habit yang dah kucar kacir after pkp dan raya 😂
.
.
Bulan depan insyaAllah kita fokus untuk bantu hilangkan perut yang kedepan tapi anak tak lahir-lahir lagi ya 🤣
  • Ramai mengadu ada masalah perut buncit. Takpe, bulan ni sama-sama fokus betulkan eating habit yang dah kucar kacir after pkp dan raya 😂
    .
    .
    Bulan depan insyaAllah kita fokus untuk bantu hilangkan perut yang kedepan tapi anak tak lahir-lahir lagi ya 🤣

  •  8  1  11 June, 2020
  •  5  1  7 June, 2020
  •  7  1  2 June, 2020

Top #macammananakkurus Posts

  • |Siapa makan macam 👆ni ?| 🙋‍♀️🙋‍♂️
.
Makan ikut emosi ni bahaya sebab kita selalu makan di luar kawalan dan tak dapat berfikir dengan logik.
.
Makan ikut perasaan, bole sampai terlebih 500-1000 kalori kalau tak dikawal.
.
Lepas tu kita stress, bila stress makan lagi, lepas tu menyesal. lepas tu stress. lepas tu makan lagi, sedar-sedar naik 10 kg!
.
Tips nak kawal makan ikut emosi: kawal emosi uolls. Tak senang tapi bole praktis. Kenal pasti punca emosi uolls.
.
lepas tu bila rasa nak makan terus tanya, aku betul-betul lapar atau emosi je?
.
Cuba makan epal atau minum air kosong. Kalau tak rasa nak makan epal atau minum air, betul la tu emosi.
.
Cuba distract emosi tu dengan buat perkara-perkara selain makan, contohnya exercise, window shopping, berborak dengan kawan baik, atau apa-apa je selain makan.
.
Jom cuba💪😄
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
 #teambestnyekurus
  • |Siapa makan macam 👆ni ?| 🙋‍♀️🙋‍♂️
    .
    Makan ikut emosi ni bahaya sebab kita selalu makan di luar kawalan dan tak dapat berfikir dengan logik.
    .
    Makan ikut perasaan, bole sampai terlebih 500-1000 kalori kalau tak dikawal.
    .
    Lepas tu kita stress, bila stress makan lagi, lepas tu menyesal. lepas tu stress. lepas tu makan lagi, sedar-sedar naik 10 kg!
    .
    Tips nak kawal makan ikut emosi: kawal emosi uolls. Tak senang tapi bole praktis. Kenal pasti punca emosi uolls.
    .
    lepas tu bila rasa nak makan terus tanya, aku betul-betul lapar atau emosi je?
    .
    Cuba makan epal atau minum air kosong. Kalau tak rasa nak makan epal atau minum air, betul la tu emosi.
    .
    Cuba distract emosi tu dengan buat perkara-perkara selain makan, contohnya exercise, window shopping, berborak dengan kawan baik, atau apa-apa je selain makan.
    .
    Jom cuba💪😄
    .
    p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
    .
    UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
    .
    📲Coach Nurul 013-3116180
    (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
    .
    📲Coach Ami 017-2656673
    (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
    .
    #teambestnyekurus

  •  4,483  35  21 October, 2019
  • |100 kalori vs 44 kalori.
Mana yang lebih kenyang?|🤔
.
100 kalori: karbo ringkas dan trans lemak
44 kalori: karbo kompleks dan serat
.
.
YANG MANA SATU PILIHAN U OLS? Cer KOMEN...✌🏻😁
.
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
 #teambestnyekurus
  • |100 kalori vs 44 kalori.
    Mana yang lebih kenyang?|🤔
    .
    100 kalori: karbo ringkas dan trans lemak
    44 kalori: karbo kompleks dan serat
    .
    .
    YANG MANA SATU PILIHAN U OLS? Cer KOMEN...✌🏻😁
    .
    .
    p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
    .
    UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
    .
    📲Coach Nurul 013-3116180
    (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
    .
    📲Coach Ami 017-2656673
    (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
    .
    #teambestnyekurus

  •  4,139  49  4 October, 2019
  • |SALAM JUMAAT SEMUA!|✌🏻😊
.
Semoge hari ni kita lebih baik dari yg semalam k!
.
.
.
SAPE RASA BEST HARI NI?🙋🏼🙋🏻‍♂️
.
.
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!✌🏻😊
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.

#teambestnyekurus
  • |SALAM JUMAAT SEMUA!|✌🏻😊
    .
    Semoge hari ni kita lebih baik dari yg semalam k!
    .
    .
    .
    SAPE RASA BEST HARI NI?🙋🏼🙋🏻‍♂️
    .
    .
    .
    p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
    .
    UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
    .
    UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!✌🏻😊
    .
    📲Coach Nurul 013-3116180
    (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
    .
    📲Coach Ami 017-2656673
    (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
    .

    #teambestnyekurus

  •  4,361  7  18 October, 2019
  • |Siapa makan macam 👆ni ?| 🙋‍♀️🙋‍♂️
.
Makan ikut emosi ni bahaya sebab kita selalu makan di luar kawalan dan tak dapat berfikir dengan logik.
.
Makan ikut perasaan, bole sampai terlebih 500-1000 kalori kalau tak dikawal.
.
Lepas tu kita stress, bila stress makan lagi, lepas tu menyesal. lepas tu stress. lepas tu makan lagi, sedar-sedar naik 10 kg!
.
Tips nak kawal makan ikut emosi: kawal emosi uolls. Tak senang tapi bole praktis. Kenal pasti punca emosi uolls.
.
lepas tu bila rasa nak makan terus tanya, aku betul-betul lapar atau emosi je?
.
Cuba makan epal atau minum air kosong. Kalau tak rasa nak makan epal atau minum air, betul la tu emosi.
.
Cuba distract emosi tu dengan buat perkara-perkara selain makan, contohnya exercise, window shopping, berborak dengan kawan baik, atau apa-apa je selain makan.
.
Jom cuba💪😄
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
 #teambestnyekurus
  • |Siapa makan macam 👆ni ?| 🙋‍♀️🙋‍♂️
    .
    Makan ikut emosi ni bahaya sebab kita selalu makan di luar kawalan dan tak dapat berfikir dengan logik.
    .
    Makan ikut perasaan, bole sampai terlebih 500-1000 kalori kalau tak dikawal.
    .
    Lepas tu kita stress, bila stress makan lagi, lepas tu menyesal. lepas tu stress. lepas tu makan lagi, sedar-sedar naik 10 kg!
    .
    Tips nak kawal makan ikut emosi: kawal emosi uolls. Tak senang tapi bole praktis. Kenal pasti punca emosi uolls.
    .
    lepas tu bila rasa nak makan terus tanya, aku betul-betul lapar atau emosi je?
    .
    Cuba makan epal atau minum air kosong. Kalau tak rasa nak makan epal atau minum air, betul la tu emosi.
    .
    Cuba distract emosi tu dengan buat perkara-perkara selain makan, contohnya exercise, window shopping, berborak dengan kawan baik, atau apa-apa je selain makan.
    .
    Jom cuba💪😄
    .
    p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
    .
    UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
    .
    📲Coach Nurul 013-3116180
    (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
    .
    📲Coach Ami 017-2656673
    (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
    .
    #teambestnyekurus

  •  3,087  27  19 September, 2019
  • |Jom tidur!😴Mana tau esok kurus!|
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!✌🏻😊
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.

#TeamBestnyeKurus
  • |Jom tidur!😴Mana tau esok kurus!|
    .
    p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
    .
    UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
    .
    UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!✌🏻😊
    .
    📲Coach Nurul 013-3116180
    (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
    .
    📲Coach Ami 017-2656673
    (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
    .

    #TeamBestnyeKurus

  •  2,562  71  19 October, 2019
  • |NAK TIDUR TAPI RASA LAPAR!| 😅
.
.
.
Ada yang pergi dapur ke tu? buka peti ais? 
APE YG KORANG MKN MLM2 NI? KOMEN sikittttttttt... 😋🤤
.
.
.
Jom kita tengok makanan di atas👆 yang tak bagus di ambil sebelum tidur.
.
Cuba elakkan ya! ☝🏻😑
.
Cuba makan dinner sihat dan cukup kalori tuk elak lapar sebelum tidur.
.
.
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
 #teamcoachingnurulami
#teambestnyekurus
  • |NAK TIDUR TAPI RASA LAPAR!| 😅
    .
    .
    .
    Ada yang pergi dapur ke tu? buka peti ais?
    APE YG KORANG MKN MLM2 NI? KOMEN sikittttttttt... 😋🤤
    .
    .
    .
    Jom kita tengok makanan di atas👆 yang tak bagus di ambil sebelum tidur.
    .
    Cuba elakkan ya! ☝🏻😑
    .
    Cuba makan dinner sihat dan cukup kalori tuk elak lapar sebelum tidur.
    .
    .
    .
    UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
    .
    📲Coach Nurul 013-3116180
    (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
    .
    📲Coach Ami 017-2656673
    (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
    .
    #teamcoachingnurulami
    #teambestnyekurus

  •  2,001  12  13 August, 2019
  • Waktu makan antara perkara penting yang  perlu uolls fokus bila nak turun berat badan dalam keadaan tak berlapar
.
Especially waktu sarapan, lunch dan dinner. Bonus kalo dapat snacking pagi dan petang ikut waktu
.
Kebaikan ikut waktu makan secara konsisten:
👉 Badan dapat membakar kalori secara konsisten setiap hari
👉 Tak berlapar dan enjoy makan 5 kali sehari
👉 Ada masa untuk plan setiap waktu makan, dan tak mudah miss atau skip waktu makan
.
InsyaAllah uolls juga akan lebih mudah nak turun berat badan secara konsisten
.
Dalam mealplan #teambestnyekurus, kami sangat galakkan coachee untuk ikut waktu yang kami suggest supaya lebih mudah konsisten dengan tabiat makan sihat
.
🌟PROJEK KURUS SESI SEPTEMBER 2019🌟
-----------------------------------------
KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA:
✅Turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss
✅100% Online & worldwide
✅Daily meal checking
✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
✅Support group yang sentiasa bagi semangat
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami
  • Waktu makan antara perkara penting yang perlu uolls fokus bila nak turun berat badan dalam keadaan tak berlapar
    .
    Especially waktu sarapan, lunch dan dinner. Bonus kalo dapat snacking pagi dan petang ikut waktu
    .
    Kebaikan ikut waktu makan secara konsisten:
    👉 Badan dapat membakar kalori secara konsisten setiap hari
    👉 Tak berlapar dan enjoy makan 5 kali sehari
    👉 Ada masa untuk plan setiap waktu makan, dan tak mudah miss atau skip waktu makan
    .
    InsyaAllah uolls juga akan lebih mudah nak turun berat badan secara konsisten
    .
    Dalam mealplan #teambestnyekurus, kami sangat galakkan coachee untuk ikut waktu yang kami suggest supaya lebih mudah konsisten dengan tabiat makan sihat
    .
    🌟PROJEK KURUS SESI SEPTEMBER 2019🌟
    -----------------------------------------
    KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA:
    ✅Turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss
    ✅100% Online & worldwide
    ✅Daily meal checking
    ✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
    ✅Support group yang sentiasa bagi semangat
    .
    UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA
    .
    Coach Nurul 013-3116180
    (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
    .
    Coach Ami 017-2656673
    (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
    .
    #mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami

  •  1,418  24  14 August, 2019
  • Nasib pandai cover, kalo tak siap laaa😏👊
  • Nasib pandai cover, kalo tak siap laaa😏👊

  •  1,891  15  14 September, 2019
  • |Simple tips untuk student yang nak kurus tapi bajet| 👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓
.
Uolls just kena tukar apa yang uolls selalu makan dan minum je.
.
Mostly ramai yang simpan stok 3 in 1, especially coffee.So bole ganti dengan pure coffee tanpa gula.
.
Mee segera tu memang paling famous dalam stok simpanan student, cuba tukar dengan roti wholemeal dan telur. Kalau uolls bole masak maggi, uolls bole je buat telur rebus.
.
Nasi goreng pon antara menu famous yg student selalu makan. Uolls bole tukar nasi putih, ayam atau ikan goreng dan sayur fresh (timun, ulam).
.
Lagi 1 jimatkan duit dari air manis. Minum air kosong je.
.
Senang je kan?Nak buat dengan tak nak je.
.
p/s: coach pon penah jadi student n naik berat mendadak time student.
.
🌟*PROJEK KURUS SESI OGOS*🌟
.
KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA:
✅Turun 5-15kg & shapeloss
✅100% Online & worldwide
✅Daily meal checking
✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
✅Support group yang sentiasa bagi semangat
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
 #teambestnyekurus
  • |Simple tips untuk student yang nak kurus tapi bajet| 👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓
    .
    Uolls just kena tukar apa yang uolls selalu makan dan minum je.
    .
    Mostly ramai yang simpan stok 3 in 1, especially coffee.So bole ganti dengan pure coffee tanpa gula.
    .
    Mee segera tu memang paling famous dalam stok simpanan student, cuba tukar dengan roti wholemeal dan telur. Kalau uolls bole masak maggi, uolls bole je buat telur rebus.
    .
    Nasi goreng pon antara menu famous yg student selalu makan. Uolls bole tukar nasi putih, ayam atau ikan goreng dan sayur fresh (timun, ulam).
    .
    Lagi 1 jimatkan duit dari air manis. Minum air kosong je.
    .
    Senang je kan?Nak buat dengan tak nak je.
    .
    p/s: coach pon penah jadi student n naik berat mendadak time student.
    .
    🌟*PROJEK KURUS SESI OGOS*🌟
    .
    KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA:
    ✅Turun 5-15kg & shapeloss
    ✅100% Online & worldwide
    ✅Daily meal checking
    ✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
    ✅Support group yang sentiasa bagi semangat
    .
    UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA
    .
    Coach Nurul 013-3116180
    (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
    .
    Coach Ami 017-2656673
    (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
    .
    #teambestnyekurus

  •  2,533  32  27 July, 2019