#maaezpontian Instagram Photos & Videos

maaezpontian - 1.3k posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
7.8
average likes

Latest #maaezpontian Posts

  • VIRAL πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

 Percaya tak susu maaez dapat merawat masalah macam ni??

 Yes betul, susu maaez bukan sbrg susu tau. Dalam ni ada susu kambing dan makanan sunnah serta bahan organik yg lain yang mampu merawat kulit uols tau.

 Jangan biarkan masalah kulit macam ni berterusan tau. Sebab dijangka kalau dibiarkan ia akan merebak 😰😰 Korang nak ke kulit gatal, tak tidur malam?? 😣 

Jadi, tunggu apa lagi meh DM saya bantu awak 😊

#susumaaez#sususihat#susuuntukputih#susukambingdanmakanansunnah#susumerawatkulit#susuuntukiq#susucantikkankulit #susuuntukparut #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap #maaezfoundation #maaezjohor #maaezpontian #maaezskudai #maaezpekannanas #maaezgelangpatah #maaezkukup#maaezkulai#maaezskudai #maaezuitmsegamat#maaezayerbaloi#susupisang#susukurma#jerawat#parutjerawat#hilangkanparutjerawat#hilangkansunburn#hilangkanluka#healthyfood #teamelswarriors
  • VIRAL πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

    Percaya tak susu maaez dapat merawat masalah macam ni??

    Yes betul, susu maaez bukan sbrg susu tau. Dalam ni ada susu kambing dan makanan sunnah serta bahan organik yg lain yang mampu merawat kulit uols tau.

    Jangan biarkan masalah kulit macam ni berterusan tau. Sebab dijangka kalau dibiarkan ia akan merebak 😰😰 Korang nak ke kulit gatal, tak tidur malam?? 😣

    Jadi, tunggu apa lagi meh DM saya bantu awak 😊

    #susumaaez #sususihat #susuuntukputih #susukambingdanmakanansunnah #susumerawatkulit #susuuntukiq #susucantikkankulit #susuuntukparut #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap #maaezfoundation #maaezjohor #maaezpontian #maaezskudai #maaezpekannanas #maaezgelangpatah #maaezkukup#maaezkulai#maaezskudai #maaezuitmsegamat#maaezayerbaloi#susupisang#susukurma#jerawat#parutjerawat#hilangkanparutjerawat#hilangkansunburn#hilangkanluka#healthyfood #teamelswarriors

  •  0  0  17 minutes ago
  • ELRICH BIRTHDAY SPECIAL DEAL πŸ₯³

So today sempena birthday sis, sis nak bagi special gift di mana setiap pembelian Maaez akan dapat FREE SHAKER, FREE COD & FREE POSTAGE untuk hari ini sahaja tau. 

Pembelian 3 box ke atas akan dapat SPECIAL PRICE😍 

Nak ke nak??

Kekal cantik dan bertenaga dengan susu Maaez

Kalau nak whatapps atau DM  sekarang 🀩

#susumaaez#sususihat#susuuntukputih#susukambingdanmakanansunnah#susumerawatkulit#susuuntukiq#susucantikkankulit #susuuntukparut #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap #maaezfoundation #maaezjohor #maaezpontian #maaezskudai #maaezpekannanas #maaezgelangpatah #maaezkukup#maaezkulai#maaezskudai #maaezuitmsegamat#maaezayerbaloi#susupisang#susukurma#jerawat#parutjerawat#hilangkanparutjerawat#hilangkansunburn#hilangkanluka#healthyfood#healthylifestyle
  • ELRICH BIRTHDAY SPECIAL DEAL πŸ₯³

    So today sempena birthday sis, sis nak bagi special gift di mana setiap pembelian Maaez akan dapat FREE SHAKER, FREE COD & FREE POSTAGE untuk hari ini sahaja tau.

    Pembelian 3 box ke atas akan dapat SPECIAL PRICE😍

    Nak ke nak??

    Kekal cantik dan bertenaga dengan susu Maaez

    Kalau nak whatapps atau DM sekarang 🀩

    #susumaaez #sususihat #susuuntukputih #susukambingdanmakanansunnah #susumerawatkulit #susuuntukiq #susucantikkankulit #susuuntukparut #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap #maaezfoundation #maaezjohor #maaezpontian #maaezskudai #maaezpekannanas #maaezgelangpatah #maaezkukup#maaezkulai#maaezskudai #maaezuitmsegamat#maaezayerbaloi#susupisang#susukurma#jerawat#parutjerawat#hilangkanparutjerawat#hilangkansunburn#hilangkanluka#healthyfood#healthylifestyle

  •  9  0  16 hours ago
  • PERBEZAAN YANG KETARA DENGAN COLLAGEN MAAEZ

Kulit makin cerah, gebu & berseri,, memang tak susah nak consume maaez collagen kemam sehari 1sachetje, untuk kesan yang lebih baik ambil sehari 2sachet pagi & malam 
Nak kulit lebih cantik tahun depan jom consume maaez collagen dari sekarang😘😍 

Nak dapatkan maaez boleh Whatsapp  01121615920 
cod area pontian,benut & pekan nenas, rengit.
.
#maaezbeauty 
#maaezwhitecoffee
#kulitsihat
#jerawat
#kusam
#bertenaga
#cantik
#lembut
#susukambing
#thisismilk
#maaezwarriors 
#maaezpontian
  • PERBEZAAN YANG KETARA DENGAN COLLAGEN MAAEZ

    Kulit makin cerah, gebu & berseri,, memang tak susah nak consume maaez collagen kemam sehari 1sachetje, untuk kesan yang lebih baik ambil sehari 2sachet pagi & malam
    Nak kulit lebih cantik tahun depan jom consume maaez collagen dari sekarang😘😍

    Nak dapatkan maaez boleh Whatsapp 01121615920
    cod area pontian,benut & pekan nenas, rengit.
    .
    #maaezbeauty
    #maaezwhitecoffee
    #kulitsihat
    #jerawat
    #kusam
    #bertenaga
    #cantik
    #lembut
    #susukambing
    #thisismilk
    #maaezwarriors
    #maaezpontian

  •  7  2  21 hours ago
  • Sape yang suka minum coffee, memang kena cuba coffee ni

Antara kebaikan #maaezwhitecoffee
βœ”οΈ Merawat parut jerawat
βœ”οΈ Jerawat akan kecut 
βœ”οΈ Memudarkan parut di badan
βœ”οΈ Kulit menjadi lebih cerah
βœ”οΈ Merawat sunburn 
βœ”οΈ Kulit menjadi gebu 
βœ”οΈ Kulit menjadi lembut
.
Whatsapp  01121615920
.
#maaezwarriors
#maaezpontianjohor #maaezbeauty #pekannenas #maaezpontian  #maaezwhitecoffee #jdt #susumaaez #codpontian  #kulitlicin #maaezcollagen #nakcantik #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #putihgebu #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #supplementpemutih  #susukambing #susukurma  #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk
  • Sape yang suka minum coffee, memang kena cuba coffee ni

    Antara kebaikan #maaezwhitecoffee
    βœ”οΈ Merawat parut jerawat
    βœ”οΈ Jerawat akan kecut
    βœ”οΈ Memudarkan parut di badan
    βœ”οΈ Kulit menjadi lebih cerah
    βœ”οΈ Merawat sunburn
    βœ”οΈ Kulit menjadi gebu
    βœ”οΈ Kulit menjadi lembut
    .
    Whatsapp 01121615920
    .
    #maaezwarriors
    #maaezpontianjohor #maaezbeauty #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #jdt #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #nakcantik #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #putihgebu #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #supplementpemutih #susukambing #susukurma #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk

  •  7  1  21 hours ago
  • Alhamdulillah rezeki semalam,, terima kasih yang grap susu maaez pisang,,, ritu dah cuba perisa kurma,,, semalam grap pisang pulak,,, 
.
Nak tau tak dedua perisa ni kalau gabung dia punya rasa lagi sedap memikat,, yang best susu ni buat kulit awak makin sihat, bersih, cerah berseri gituu
.
Whatsapp  01121615920
.
maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
.
  • Alhamdulillah rezeki semalam,, terima kasih yang grap susu maaez pisang,,, ritu dah cuba perisa kurma,,, semalam grap pisang pulak,,,
    .
    Nak tau tak dedua perisa ni kalau gabung dia punya rasa lagi sedap memikat,, yang best susu ni buat kulit awak makin sihat, bersih, cerah berseri gituu
    .
    Whatsapp 01121615920
    .
    maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty
    .

  •  13  0  1 August, 2020
  • Siapa dekat sini peminat buah Anggur?? Ha Susu Maaez ada perisa anggur juga tau. Serious sangat seeeedapppp lemak lemak berkrim gituu tapi banyak khasiat untuk kulit tau. 

Kalau sis tambah ais lagi lah tak cukup secawan 😜
Perisa anggur ni antara hot selling tau dan my fav flavour πŸ’œ

Korang betul ke taknak cuba?? Dah cuba confirm repeat sebab korang akan dapat skin yang cantik gebusss tau! 

Nak order? Meh DM sis 😘

Sis ada banyak nak bagi uols ni. 
Free Shaker, Free Gift, SPECIAL PRICE, Free Guide Woahhh banyaknyaa nak bagiiii 😍😍

Delivery On area Johor

#susumaaez#sususihat#susuuntukputih#susukambingdanmakanansunnah#susumerawatkulit#susuuntukiq#susucantikkankulit #susuuntukparut #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap #maaezfoundation #maaezjohor #maaezpontian #maaezskudai #maaezpekannanas #maaezgelangpatah #maaezkukup#maaezkulai#maaezskudai#maaezuitmsegamat#maaezayerbaloi#susupisang#susukurma #jerawat#parutjerawat#hilangkanparutjerawat#hilangkansunburn#hilangkanluka#healthyfood#healthylifestyle
  • Siapa dekat sini peminat buah Anggur?? Ha Susu Maaez ada perisa anggur juga tau. Serious sangat seeeedapppp lemak lemak berkrim gituu tapi banyak khasiat untuk kulit tau.

    Kalau sis tambah ais lagi lah tak cukup secawan 😜
    Perisa anggur ni antara hot selling tau dan my fav flavour πŸ’œ

    Korang betul ke taknak cuba?? Dah cuba confirm repeat sebab korang akan dapat skin yang cantik gebusss tau!

    Nak order? Meh DM sis 😘

    Sis ada banyak nak bagi uols ni.
    Free Shaker, Free Gift, SPECIAL PRICE, Free Guide Woahhh banyaknyaa nak bagiiii 😍😍

    Delivery On area Johor

    #susumaaez #sususihat #susuuntukputih #susukambingdanmakanansunnah #susumerawatkulit #susuuntukiq #susucantikkankulit #susuuntukparut #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap #maaezfoundation #maaezjohor #maaezpontian #maaezskudai #maaezpekannanas #maaezgelangpatah #maaezkukup#maaezkulai#maaezskudai#maaezuitmsegamat#maaezayerbaloi#susupisang#susukurma #jerawat#parutjerawat#hilangkanparutjerawat#hilangkansunburn#hilangkanluka#healthyfood#healthylifestyle

  •  3  0  31 July, 2020
  • NAMPAK KAN? Ketara sangat perubahan tu,  betul ke minum coffee pun boleh cerah.

Betul😍, tapiii mestila dengan #maaezwhitecoffee coffee ni memang khas mencerahkan kulit, banyak sangat feedback yang kita dapat. Korang memang patut cuba

Whatsapp  01121615920
.
#maaezwarriors #maaezpontian 
#maaezbeauty #maaezwhitecoffee
#kulitsihat
#jerawat
#kusam
#bertenaga
#cantik
#lembut
#susukambing
#thisismilk 
#tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • NAMPAK KAN? Ketara sangat perubahan tu, betul ke minum coffee pun boleh cerah.

    Betul😍, tapiii mestila dengan #maaezwhitecoffee coffee ni memang khas mencerahkan kulit, banyak sangat feedback yang kita dapat. Korang memang patut cuba

    Whatsapp 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaezpontian
    #maaezbeauty #maaezwhitecoffee
    #kulitsihat
    #jerawat
    #kusam
    #bertenaga
    #cantik
    #lembut
    #susukambing
    #thisismilk
    #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  8  0  31 July, 2020
  • BAHAN UTAMA COFFEE MAAEZ
.
Kalau nak tahu nilah bahan- bahan yang buat kulit korang makin cerah berseri,, jom tengok
.
Whatsapp  01121615920 @ klik terus link di bio😘
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #maaezbeauty #pekannenas #maaezpontian #teamsaloma #dropshipneeded #maaezwhitecoffee #jdt #susumaaez #codpontian  #kulitlicin #maaezcollagen #nakcantik #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #putihgebu #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #agentneeded #supplementpemutih  #susukambing #susukurma  #whiteningbooster #boosterwhitening
  • BAHAN UTAMA COFFEE MAAEZ
    .
    Kalau nak tahu nilah bahan- bahan yang buat kulit korang makin cerah berseri,, jom tengok
    .
    Whatsapp 01121615920 @ klik terus link di bio😘
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #maaezbeauty #pekannenas #maaezpontian #teamsaloma #dropshipneeded #maaezwhitecoffee #jdt #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #nakcantik #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #putihgebu #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #agentneeded #supplementpemutih #susukambing #susukurma #whiteningbooster #boosterwhitening

  •  7  0  31 July, 2020
  • MAAEZ COLLAGEN β€’ 30 Days Beauty Diary 😍
.
Fungsi Maaez Collagen :

βœ” Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
βœ” Menjadikan kulit glowing secara natural
βœ” Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
βœ” Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
βœ” Mengecilkan liang roma
βœ” Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakantona kulit
βœ” Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
βœ” Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
βœ” Memantapkan bentuk payudara dan punggung
βœ” Memgetatkan faraj dan merawat keputihan
βœ” Menghalang jangkitan pada vagina
βœ” Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
βœ” Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
βœ” Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopause
.
Jom cuba, ada banyak testimoni berjaya tauuu 😍
.
#maaez #susumaaez #maaezwarriors
#teamelswarriors #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap #maaezjohor #maaezpontian #maaezpekannanas #putihgebu #kulitcantik #jerawat #breakoutskin #kulitsehat #kulitkering #kulitsensitif #ibumengandung #kulitberminyak #kulitbermasalah #susukambingasli #letcantiks
  • MAAEZ COLLAGEN β€’ 30 Days Beauty Diary 😍
    .
    Fungsi Maaez Collagen :

    βœ” Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
    βœ” Menjadikan kulit glowing secara natural
    βœ” Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
    βœ” Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
    βœ” Mengecilkan liang roma
    βœ” Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakantona kulit
    βœ” Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
    βœ” Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
    βœ” Memantapkan bentuk payudara dan punggung
    βœ” Memgetatkan faraj dan merawat keputihan
    βœ” Menghalang jangkitan pada vagina
    βœ” Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
    βœ” Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
    βœ” Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopause
    .
    Jom cuba, ada banyak testimoni berjaya tauuu 😍
    .
    #maaez #susumaaez #maaezwarriors
    #teamelswarriors #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap #maaezjohor #maaezpontian #maaezpekannanas #putihgebu #kulitcantik #jerawat #breakoutskin #kulitsehat #kulitkering #kulitsensitif #ibumengandung #kulitberminyak #kulitbermasalah #susukambingasli #letcantiks

  •  1  0  30 July, 2020
  • Alhamdulillah repeat order & yang baru nak bermaaez, semoga dapat kulit yang makin sihat,Aamiin
.
Kalau yang dah cuba susu maaez & konsisten mesti tau rasa kulit best mcm mana,,,bersih, lembut,minum pun rasa kenyang je
.
Whatsapp  01121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • Alhamdulillah repeat order & yang baru nak bermaaez, semoga dapat kulit yang makin sihat,Aamiin
    .
    Kalau yang dah cuba susu maaez & konsisten mesti tau rasa kulit best mcm mana,,,bersih, lembut,minum pun rasa kenyang je
    .
    Whatsapp 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  18  0  30 July, 2020
  • Nak kulit cantik tapi busy tak sempat nak bancuh Susu Maaez? Ha apa kata try Maaez Collagen pula. Packaging yg comel dan hanya perlu Kemam2 je dah cantik 😍 Sesuai untuk anda yang banyak kerja tetapi mementingkan kecantikan dan kesihatan.

Tahu tak collagen dalam badan kita ini akan berkurangan seawal usia kita 17 tahun. 

So, jom kita repair balik kulit kita daripada menjadi kedut dan tak bermaya dengan Maaez Collagen πŸ˜‰

Nak order boleh click link in bio atau DM saya tau. 

Delivery for area Johor & Postage everyday

#susumaaez#sususihat#susuuntukputih#susukambingdanmakanansunnah#susumerawatkulit#susuuntukiq#susucantikkankulit #susuuntukparut #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap #maaezfoundation #maaezjohor #maaezpontian #maaezskudai #maaezpekannanas #maaezgelangpatah #maaezkukup#maaezkulai#maaezskudai #maaezuitmsegamat#maaezayerbaloi#susupisang#susukurma #jerawat#parutjerawat#hilangkanparutjerawat#hilangkansunburn#hilangkanluka#healthyfood#healthylifestyle
  • Nak kulit cantik tapi busy tak sempat nak bancuh Susu Maaez? Ha apa kata try Maaez Collagen pula. Packaging yg comel dan hanya perlu Kemam2 je dah cantik 😍 Sesuai untuk anda yang banyak kerja tetapi mementingkan kecantikan dan kesihatan.

    Tahu tak collagen dalam badan kita ini akan berkurangan seawal usia kita 17 tahun.

    So, jom kita repair balik kulit kita daripada menjadi kedut dan tak bermaya dengan Maaez Collagen πŸ˜‰

    Nak order boleh click link in bio atau DM saya tau.

    Delivery for area Johor & Postage everyday

    #susumaaez #sususihat #susuuntukputih #susukambingdanmakanansunnah #susumerawatkulit #susuuntukiq #susucantikkankulit #susuuntukparut #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap #maaezfoundation #maaezjohor #maaezpontian #maaezskudai #maaezpekannanas #maaezgelangpatah #maaezkukup#maaezkulai#maaezskudai #maaezuitmsegamat#maaezayerbaloi#susupisang#susukurma #jerawat#parutjerawat#hilangkanparutjerawat#hilangkansunburn#hilangkanluka#healthyfood#healthylifestyle

  •  3  0  30 July, 2020
  • Siapa ada masalah macam ni?? 😰 Jom cepat rawat kulit tu dengan susu maaez sebelum bintik2 tu semakin merebak 😭

Hi! Jom rawat & cerahkan kulit dengan Maaez. Meh dapatkan dengan El produk yang berkesan dan VIRAL NI πŸ”₯πŸ”₯😍

Maaez Johor here 🌹 El ada buat Cod & Postage setiap hari.
COD area : 
πŸš€Bandaraya JohorBahru
πŸš€BBU
πŸš€Taman U
πŸš€Bukit Indah
πŸš€Gelang Patah
πŸš€Kulai
πŸš€Skudai
πŸš€Pontian
πŸš€Pekan Nanas
πŸš€Perling

Korang nak Free Gift?Free Shaker? Free Guide? Free COD? Special Price?? Banyak lagi nak bagi ni 😍 Ha meh lah DM El sekarangSemua READY STOCK tau πŸ₯°
.
Click link in bio or DM sis
.

#susumaaez#sususihat#susuuntukputih#susukambingdanmakanansunnah#susumerawatkulit#susuuntukiq#susucantikkankulit #susuuntukparut #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap #maaezfoundation #maaezjohor #maaezpontian #maaezskudai #maaezpekannanas #maaezgelangpatah #maaezkukup#maaezkulai#maaezskudai #maaezuitmsegamat#maaezayerbaloi#susupisang#susukurma #jerawat#parutjerawat#hilangkanparutjerawat#hilangkansunburn#hilangkanluka#healthyfood#healthylifestyle
  • Siapa ada masalah macam ni?? 😰 Jom cepat rawat kulit tu dengan susu maaez sebelum bintik2 tu semakin merebak 😭

    Hi! Jom rawat & cerahkan kulit dengan Maaez. Meh dapatkan dengan El produk yang berkesan dan VIRAL NI πŸ”₯πŸ”₯😍

    Maaez Johor here 🌹 El ada buat Cod & Postage setiap hari.
    COD area :
    πŸš€Bandaraya JohorBahru
    πŸš€BBU
    πŸš€Taman U
    πŸš€Bukit Indah
    πŸš€Gelang Patah
    πŸš€Kulai
    πŸš€Skudai
    πŸš€Pontian
    πŸš€Pekan Nanas
    πŸš€Perling

    Korang nak Free Gift?Free Shaker? Free Guide? Free COD? Special Price?? Banyak lagi nak bagi ni 😍 Ha meh lah DM El sekarangSemua READY STOCK tau πŸ₯°
    .
    Click link in bio or DM sis
    .

    #susumaaez #sususihat #susuuntukputih #susukambingdanmakanansunnah #susumerawatkulit #susuuntukiq #susucantikkankulit #susuuntukparut #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap #maaezfoundation #maaezjohor #maaezpontian #maaezskudai #maaezpekannanas #maaezgelangpatah #maaezkukup#maaezkulai#maaezskudai #maaezuitmsegamat#maaezayerbaloi#susupisang#susukurma #jerawat#parutjerawat#hilangkanparutjerawat#hilangkansunburn#hilangkanluka#healthyfood#healthylifestyle

  •  2  0  29 July, 2020
  • Hai semua! Sis nak habaq sikit πŸ“£

Now Susu Maaez dah  berwajah baru tau. Lebih cantik, comel, exclusive dan paling penting lebih menambat hati 😜

Korang suka tak warna warni box Maaez ni? Lawa sangat uolsss 😍

Macam mana nak dapatkan? Meh DM sis atau click je link in bio. FAST RESPON😘

#susumaaez#sususihat#susuuntukputih#susukambingdanmakanansunnah#susumerawatkulit#susuuntukiq#susucantikkankulit #susuuntukparut #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap #maaezfoundation #maaezjohor #maaezpontian #maaezskudai #maaezpekannanas #maaezgelangpatah #maaezkukup#maaezkulai#maaezskudai #maaezuitmsegamat#maaezayerbaloi#susupisang#susukurma #jerawat#parutjerawat#hilangkanparutjerawat#hilangkansunburn#hilangkanluka#healthyfood#healthylifestyle
  • Hai semua! Sis nak habaq sikit πŸ“£

    Now Susu Maaez dah berwajah baru tau. Lebih cantik, comel, exclusive dan paling penting lebih menambat hati 😜

    Korang suka tak warna warni box Maaez ni? Lawa sangat uolsss 😍

    Macam mana nak dapatkan? Meh DM sis atau click je link in bio. FAST RESPON😘

    #susumaaez #sususihat #susuuntukputih #susukambingdanmakanansunnah #susumerawatkulit #susuuntukiq #susucantikkankulit #susuuntukparut #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap #maaezfoundation #maaezjohor #maaezpontian #maaezskudai #maaezpekannanas #maaezgelangpatah #maaezkukup#maaezkulai#maaezskudai #maaezuitmsegamat#maaezayerbaloi#susupisang#susukurma #jerawat#parutjerawat#hilangkanparutjerawat#hilangkansunburn#hilangkanluka#healthyfood#healthylifestyle

  •  5  0  29 July, 2020
  • Welcome back our Majesty Queen πŸ‘‘
.
Dulu namanya Belleza Collagen, now namanya maaez Callogen tau! tapi fungsi dan bahan nya tetap sama malah lebih improve 😍 Korang cuma kemam je Maaez Collagen ni, terus cantik! Sedap pon sedap, rasa berry pula tu πŸ“
.
Maaez collagen mangandungi Marine collagen, grape extract, argan extract, vitamin c, pine bark extract, hyaluronic asid(HA), pearl extract, glutathione, yogurt and LCystein
.
Kalau awak jenis yang tak minum coffee, awak boleh amik collagen. Sebab fungsi dia sama macam white coffee cuma dia berbentuk collagen sahaja. Rasa sedap dan berbentuk paket kecik. 1 box ada 30 sachet utk sebulan
.
 Jom cuba, ada banyak testimoni berjaya tauuu 😍
.
#maaez #susumaaez #maaezwarriors
#teamelswarriors #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap #maaezjohor #maaezpontian #maaezpekannanas #putihgebu #kulitcantik #jerawat #breakoutskin #kulitsehat #kulitkering #kulitsensitif #ibumengandung #kulitberminyak #kulitbermasalah #susukambingasli #letcantiks
  • Welcome back our Majesty Queen πŸ‘‘
    .
    Dulu namanya Belleza Collagen, now namanya maaez Callogen tau! tapi fungsi dan bahan nya tetap sama malah lebih improve 😍 Korang cuma kemam je Maaez Collagen ni, terus cantik! Sedap pon sedap, rasa berry pula tu πŸ“
    .
    Maaez collagen mangandungi Marine collagen, grape extract, argan extract, vitamin c, pine bark extract, hyaluronic asid(HA), pearl extract, glutathione, yogurt and LCystein
    .
    Kalau awak jenis yang tak minum coffee, awak boleh amik collagen. Sebab fungsi dia sama macam white coffee cuma dia berbentuk collagen sahaja. Rasa sedap dan berbentuk paket kecik. 1 box ada 30 sachet utk sebulan
    .
    Jom cuba, ada banyak testimoni berjaya tauuu 😍
    .
    #maaez #susumaaez #maaezwarriors
    #teamelswarriors #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap #maaezjohor #maaezpontian #maaezpekannanas #putihgebu #kulitcantik #jerawat #breakoutskin #kulitsehat #kulitkering #kulitsensitif #ibumengandung #kulitberminyak #kulitbermasalah #susukambingasli #letcantiks

  •  1  0  29 July, 2020
  • Permintaan maaez makin menjadi2,,, cust repeat order, agent restock minggu lepas
..
Yang serius nak rawat masalah kulit, nak kulit makin sihat, wajib dapatkan maaez
.
Whatsapp  01121615920
Cod Area
➑️Pontian
➑️Pekan Nenas
➑️Benut
➑️Rengit
.
maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #maaezbeauty #pekannenas #maaezpontian  #maaezwhitecoffee #jdt #susumaaez #codpontian  #kulitlicin #maaezcollagen #nakcantik #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #putihgebu #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #supplementpemutih  #susukambing #susukurma  #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk
  • Permintaan maaez makin menjadi2,,, cust repeat order, agent restock minggu lepas
    ..
    Yang serius nak rawat masalah kulit, nak kulit makin sihat, wajib dapatkan maaez
    .
    Whatsapp 01121615920
    Cod Area
    ➑️Pontian
    ➑️Pekan Nenas
    ➑️Benut
    ➑️Rengit
    .
    maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #maaezbeauty #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #jdt #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #nakcantik #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #putihgebu #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #supplementpemutih #susukambing #susukurma #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk

  •  11  0  29 July, 2020
  • PARUT MAKIN PUDAR!!
.
.
Alhamdulillah parut bila baru memang mudah nak hilang,, tapii kalau biar makin lama memang ambik masa nk di rawat
.
Yang nak rawat parut jom ikhtiar dengan maaez
Whatsapp  01121615920
.
maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • PARUT MAKIN PUDAR!!
    .
    .
    Alhamdulillah parut bila baru memang mudah nak hilang,, tapii kalau biar makin lama memang ambik masa nk di rawat
    .
    Yang nak rawat parut jom ikhtiar dengan maaez
    Whatsapp 01121615920
    .
    maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  8  0  28 July, 2020
  • Kelebihan Maaez Whitening Soap
.
Bila baca kelebihan sabun ni mesti korang rasa tak saba nak cuba kan,,, sabun ni juga klau gabungkan dengan produk maaez yang lain kesanya lagi bagus
.
Nak cuba boleh terus rojer akak
Whatsapp  01121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #nakcantik #susumaaez #codpontian #bellezacollagen #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #whiteningproduk #susuuntukkulitcantik
  • Kelebihan Maaez Whitening Soap
    .
    Bila baca kelebihan sabun ni mesti korang rasa tak saba nak cuba kan,,, sabun ni juga klau gabungkan dengan produk maaez yang lain kesanya lagi bagus
    .
    Nak cuba boleh terus rojer akak
    Whatsapp 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #nakcantik #susumaaez #codpontian #bellezacollagen #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningbooster #whiteningproduk #susuuntukkulitcantik

  •  4  0  28 July, 2020
  • SKIN MERAH-MERAH PERSIS AWEK KOREA 

Sis, nak ke nak kulit macam ni?? Merah pinkish je skin tak makeup pun tak apa. 

Dalam 1 box Maaez Collagen ni ada 30 sachet tau, so cukup untuk sebulan utk sis dapatkan kulit glowing & pinkish macam ni 😘

1 hari 1 sachet tahu tahu kulit makin cantik 😍

Jom order sekarang. Sempat lagi ni nak cantikkan kulit before raya haji 😁

Dm or Fast respon can whatapps me
πŸ“² 0127321505
πŸ“² 0127321505
πŸ“² 0127321505

Sis duduk area Johor? Jangan risau saya ada buat delivery πŸš—

#susumaaez#sususihat#susuuntukputih#susukambingdanmakanansunnah#susumerawatkulit#susuuntukiq#susucantikkankulit #susuuntukparut #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap #maaezfoundation #maaezjohor #maaezpontian #maaezskudai #maaezpekannanas #maaezgelangpatah #maaezkukup#maaezkulai#maaezskudai #maaezuitmsegamat#maaezayerbaloi#susupisang#susukurma #jerawat#parutjerawat#hilangkanparutjerawat#hilangkansunburn#hilangkanluka#healthyfood#healthylifestyle
  • SKIN MERAH-MERAH PERSIS AWEK KOREA

    Sis, nak ke nak kulit macam ni?? Merah pinkish je skin tak makeup pun tak apa.

    Dalam 1 box Maaez Collagen ni ada 30 sachet tau, so cukup untuk sebulan utk sis dapatkan kulit glowing & pinkish macam ni 😘

    1 hari 1 sachet tahu tahu kulit makin cantik 😍

    Jom order sekarang. Sempat lagi ni nak cantikkan kulit before raya haji 😁

    Dm or Fast respon can whatapps me
    πŸ“² 0127321505
    πŸ“² 0127321505
    πŸ“² 0127321505

    Sis duduk area Johor? Jangan risau saya ada buat delivery πŸš—

    #susumaaez #sususihat #susuuntukputih #susukambingdanmakanansunnah #susumerawatkulit #susuuntukiq #susucantikkankulit #susuuntukparut #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap #maaezfoundation #maaezjohor #maaezpontian #maaezskudai #maaezpekannanas #maaezgelangpatah #maaezkukup#maaezkulai#maaezskudai #maaezuitmsegamat#maaezayerbaloi#susupisang#susukurma #jerawat#parutjerawat#hilangkanparutjerawat#hilangkansunburn#hilangkanluka#healthyfood#healthylifestyle

  •  3  0  27 July, 2020
  • Sis! Nak saya bantu dptkan kulit Pinkish tak?
Kemam kemam je skin makin glowing dan merah merah macam orang Korea! 
.
Sis tahu tak collagen ni bagus tau lagi2 bila umur kita dah berusia. Lagi lah banyak collagen dalam badan hilang. Antaranya ialah kulit jadi kusam dan berkedut 😭 So nak saya bantu tak ni?? 
.
Sis nak tahu apa fungsi Maaez Collagen??
Fungsi Maaez Collagen :

βœ” Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
βœ” Menjadikan kulit glowing secara natural
βœ” Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
βœ” Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
βœ” Mengecilkan liang roma
βœ” Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakantona kulit
βœ” Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
βœ” Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
βœ” Memantapkan bentuk payudara dan punggung
βœ” Memgetatkan faraj dan merawat keputihan
βœ” Menghalang jangkitan pada vagina
βœ” Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
βœ” Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
βœ” Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopause
.
Jom order dengan El. Area Johor ada delivery tauu ❀
.
#susumaaez#sususihat#susuuntukputih#susukambingdanmakanansunnah#susumerawatkulit#susuuntukiq#susucantikkankulit #susuuntukparut #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap #maaezfoundation #maaezjohor #maaezpontian #maaezskudai #maaezpekannanas #maaezgelangpatah #maaezkukup#maaezkulai#maaezskudai #maaezuitmsegamat#maaezayerbaloi#susupisang#susukurma #jerawat#parutjerawat#hilangkanparutjerawat#hilangkansunburn#hilangkanluka#healthyfood#healthylifestyle
  • Sis! Nak saya bantu dptkan kulit Pinkish tak?
    Kemam kemam je skin makin glowing dan merah merah macam orang Korea!
    .
    Sis tahu tak collagen ni bagus tau lagi2 bila umur kita dah berusia. Lagi lah banyak collagen dalam badan hilang. Antaranya ialah kulit jadi kusam dan berkedut 😭 So nak saya bantu tak ni??
    .
    Sis nak tahu apa fungsi Maaez Collagen??
    Fungsi Maaez Collagen :

    βœ” Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
    βœ” Menjadikan kulit glowing secara natural
    βœ” Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
    βœ” Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
    βœ” Mengecilkan liang roma
    βœ” Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakantona kulit
    βœ” Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
    βœ” Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
    βœ” Memantapkan bentuk payudara dan punggung
    βœ” Memgetatkan faraj dan merawat keputihan
    βœ” Menghalang jangkitan pada vagina
    βœ” Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
    βœ” Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
    βœ” Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopause
    .
    Jom order dengan El. Area Johor ada delivery tauu ❀
    .
    #susumaaez #sususihat #susuuntukputih #susukambingdanmakanansunnah #susumerawatkulit #susuuntukiq #susucantikkankulit #susuuntukparut #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap #maaezfoundation #maaezjohor #maaezpontian #maaezskudai #maaezpekannanas #maaezgelangpatah #maaezkukup#maaezkulai#maaezskudai #maaezuitmsegamat#maaezayerbaloi#susupisang#susukurma #jerawat#parutjerawat#hilangkanparutjerawat#hilangkansunburn#hilangkanluka#healthyfood#healthylifestyle

  •  4  0  27 July, 2020
  • Kenapa susu maaez ni jadi kegemaran ramai? Selain rasanya sedappp, kadang minum 2 sachets pon still tak cukup. Boleh rawat masalah kulit seperti gatal2,ekzima, parut, jerawat malah cerah 1 badan. Haaa excited tak ? 😚

Susu Maaez, Susu Untuk Kulit & IQ
.
Kandungan Susu Maaez;
.
-Sarang Burung
-Buah Zaitun
-Tomato
-Habbatus Sauda
-Buah Tin
-Kismis
-Kurma
-Delime
-Biji Aprikot
-Madu
-Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik didunia selepas susu ibu.

#jomcantiksamasama#susumaaez#sususihat#susuuntukputih#susukambingdanmakanansunnah#susumerawatkulit#susuuntukiq#susucantikkankulit #susuuntukparut #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap #maaezfoundation #maaezjohor #maaezpontian #maaezskudai #maaezpekannanas #maaezgelangpatah #maaezkukup#maaezkulai#maaezskudai #maaezayerbaloi#susupisang#susukurma#jerawat#parutjerawat#hilangkanparutjerawat#hilangkansunburn#hilangkanluka#healthyfood#teamelswarrios
  • Kenapa susu maaez ni jadi kegemaran ramai? Selain rasanya sedappp, kadang minum 2 sachets pon still tak cukup. Boleh rawat masalah kulit seperti gatal2,ekzima, parut, jerawat malah cerah 1 badan. Haaa excited tak ? 😚

    Susu Maaez, Susu Untuk Kulit & IQ
    .
    Kandungan Susu Maaez;
    .
    -Sarang Burung
    -Buah Zaitun
    -Tomato
    -Habbatus Sauda
    -Buah Tin
    -Kismis
    -Kurma
    -Delime
    -Biji Aprikot
    -Madu
    -Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik didunia selepas susu ibu.

    #jomcantiksamasama #susumaaez #sususihat #susuuntukputih #susukambingdanmakanansunnah #susumerawatkulit #susuuntukiq #susucantikkankulit #susuuntukparut #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap #maaezfoundation #maaezjohor #maaezpontian #maaezskudai #maaezpekannanas #maaezgelangpatah #maaezkukup#maaezkulai#maaezskudai #maaezayerbaloi#susupisang#susukurma#jerawat#parutjerawat#hilangkanparutjerawat#hilangkansunburn#hilangkanluka#healthyfood#teamelswarrios

  •  1  0  27 July, 2020

Top #maaezpontian Posts

  • NAK TAU RAHSIA KULIT MAKIN BERSERI,,,
.
.
Tak susah pun korang konsisten je minum maaez white coffee ni hari2,, sebulan dua dah nampak beza kulit tu,,, yang penting jangan lupa ambil gambar sebelum & selepas,, mesti tak sabar nak tengok beza kulit sendiri kan .
Sebarang pertanyaan/ order whatsapp  01121615920 @ klik terus link di bio😘
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamomah #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • NAK TAU RAHSIA KULIT MAKIN BERSERI,,,
    .
    .
    Tak susah pun korang konsisten je minum maaez white coffee ni hari2,, sebulan dua dah nampak beza kulit tu,,, yang penting jangan lupa ambil gambar sebelum & selepas,, mesti tak sabar nak tengok beza kulit sendiri kan .
    Sebarang pertanyaan/ order whatsapp 01121615920 @ klik terus link di bio😘
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamomah #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  29  0  4 May, 2020
  • KESAN PARUT & LUKA HILANG
.
Siapa yang tak sedihkankan,,,kat muka lagi tu,,tempat yang terdedah dan orang nampak
.
Nasib sis ni cepat bertindak dan usaha untuk merawat masalah kulit mukaya,,,hanya consume #susumaaez konsisten telah nampak hasil dan keberkesananya

Sape Serius Nak Rawat Masalah Kulit?
Meh omah bantu, whatsapp πŸ“² 011-21615920
.
 #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma  #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • KESAN PARUT & LUKA HILANG
    .
    Siapa yang tak sedihkankan,,,kat muka lagi tu,,tempat yang terdedah dan orang nampak
    .
    Nasib sis ni cepat bertindak dan usaha untuk merawat masalah kulit mukaya,,,hanya consume #susumaaez konsisten telah nampak hasil dan keberkesananya

    Sape Serius Nak Rawat Masalah Kulit?
    Meh omah bantu, whatsapp πŸ“² 011-21615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  10  1  31 May, 2020
  • HASIL BERCANTIK- CANTIK DENGAN FOUNDATION MAAEZ
.
Memang best fdn ni habis semua tutup cela di wajah, tak lekit & tak berminyak
.
Hanya rm10 je korang patut cuba sekarang Whatsapp  01121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • HASIL BERCANTIK- CANTIK DENGAN FOUNDATION MAAEZ
    .
    Memang best fdn ni habis semua tutup cela di wajah, tak lekit & tak berminyak
    .
    Hanya rm10 je korang patut cuba sekarang Whatsapp 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  21  3  24 June, 2020
  • Perisa anggur ni antara perisa kesukaan akak, memang sedap,,, minum sejuk2 lagi sedappπŸ˜‹
.
Nak harga terlajak murah, meh grap clearance sale maaez rm48 saja
.
WHATSAPP  01121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • Perisa anggur ni antara perisa kesukaan akak, memang sedap,,, minum sejuk2 lagi sedappπŸ˜‹
    .
    Nak harga terlajak murah, meh grap clearance sale maaez rm48 saja
    .
    WHATSAPP 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  22  4  18 July, 2020
  • Mana Satu Perisa Pilihan Awak?
Tersedia dengan perisa yang berbeza tapi tetap dengan khasiat yang sama
.
.
Sebarang pertanyaan / order whatsapp  01121615920 @ klik terus link di bio
.
maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #maaezbeauty #pekannenas #maaezpontian  #maaezwhitecoffee #jdt #susumaaez #codpontian  #kulitlicin #maaezcollagen #nakcantik #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #putihgebu #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #supplementpemutih  #susukambing #susukurma  #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk
  • Mana Satu Perisa Pilihan Awak?
    Tersedia dengan perisa yang berbeza tapi tetap dengan khasiat yang sama
    .
    .
    Sebarang pertanyaan / order whatsapp 01121615920 @ klik terus link di bio
    .
    maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #maaezbeauty #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #jdt #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #nakcantik #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #putihgebu #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #supplementpemutih #susukambing #susukurma #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk

  •  16  3  3 May, 2020
  • Kunciya Konsisten Je 😍, Barulah Berhasil

Ingatya #maaezwhitecoffee ni khas mencerahkan kulit tanpa kolagen,,, kalau korang nak kulit yang makin cerah & dalam masa yang sama tak boleh ambil apa-apa supplement berkolagen wajib cuba coffee maaez  niπŸ‘

Nak lihat beza kulit sendiri, meh rojer omah terus😘 01121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamomah #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • Kunciya Konsisten Je 😍, Barulah Berhasil

    Ingatya #maaezwhitecoffee ni khas mencerahkan kulit tanpa kolagen,,, kalau korang nak kulit yang makin cerah & dalam masa yang sama tak boleh ambil apa-apa supplement berkolagen wajib cuba coffee maaez niπŸ‘

    Nak lihat beza kulit sendiri, meh rojer omah terus😘 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamomah #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  8  1  27 April, 2020
  • SATU DAH SEDAP,, BILA GABUNG DEDUA NI LAGI SEDAPπŸ˜‹
.
.
Awak pilih yang mana? pisang @ kurma,,, bila gabung dedua dia punya rasa lagi sedap tak terkata
.
Susu Maaez ni khas merawat masalah kulit & cantikan lagi kulit,, klau dah minum maaez setahun memang tak hairan kulit cantik macam ni
.
Whatsapp  01121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • SATU DAH SEDAP,, BILA GABUNG DEDUA NI LAGI SEDAPπŸ˜‹
    .
    .
    Awak pilih yang mana? pisang @ kurma,,, bila gabung dedua dia punya rasa lagi sedap tak terkata
    .
    Susu Maaez ni khas merawat masalah kulit & cantikan lagi kulit,, klau dah minum maaez setahun memang tak hairan kulit cantik macam ni
    .
    Whatsapp 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  18  0  19 May, 2020
  • KULIT LEBIH CERAH BEESERI DENGAN COLLAGEN MAAEZ
.
.
Nak skin yang cantik mcm ni, mestilah consume maaez collagen sehari 1 sachet pun dah cukup,, 3 bulan korang nampak tona kulit yang ketara perbezaanya
.
Nak kulit makin cerah berseri? whatsapp 01121615920 @ klik terus link di bio SEKARANG
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • KULIT LEBIH CERAH BEESERI DENGAN COLLAGEN MAAEZ
    .
    .
    Nak skin yang cantik mcm ni, mestilah consume maaez collagen sehari 1 sachet pun dah cukup,, 3 bulan korang nampak tona kulit yang ketara perbezaanya
    .
    Nak kulit makin cerah berseri? whatsapp 01121615920 @ klik terus link di bio SEKARANG
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  14  1  6 June, 2020
  • Yang dah beli jangan lupa tuk join contest scan qr code pada kotak maaez tau!
.
Nak dapatkan maaez, jom whatsapp omah😍
.
.
Whatsapp  01121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #nakcantik #susumaaez #codpontian #bellezacollagen #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #whiteningproduk #susuuntukkulitcantik
  • Yang dah beli jangan lupa tuk join contest scan qr code pada kotak maaez tau!
    .
    Nak dapatkan maaez, jom whatsapp omah😍
    .
    .
    Whatsapp 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #nakcantik #susumaaez #codpontian #bellezacollagen #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningbooster #whiteningproduk #susuuntukkulitcantik

  •  8  0  19 June, 2020