#maaezcollagennewpackaging Instagram Photos & Videos

maaezcollagennewpackaging - 15 posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
6.6
average likes

Latest #maaezcollagennewpackaging Posts

  • Bahan utama dalam maaez whitening soap 💋

Hai uolls mehh tukar sabun biasa ke maaez whitening soap ni. Tak payah uolls nak sental2 bagai kat kulit tuu nak tanggalkan daki nak cerahkan kulit. Aduiii tesiksa kulit uolls taw 😜

Uolls pakai jee sabun ni ke serata badan temasuk kat muka teruss kulit cerahh lembut muluss aje nanti. Haihh memang bestt taw. Dah laa wangi boleh tahan berbulan pulak tuu 😘 jimat kan? 
Berminat nak mencuba maaez whitening soap ni? Mehh dm kita atau tekan link ws di bio profile 😘

#maaezwarriors #teammaaezwarrior #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaezjohorbahru #bellezacollagenadvanced #maaezcollagennewpackaging #nakcantiknaklawa #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
  • Bahan utama dalam maaez whitening soap 💋

    Hai uolls mehh tukar sabun biasa ke maaez whitening soap ni. Tak payah uolls nak sental2 bagai kat kulit tuu nak tanggalkan daki nak cerahkan kulit. Aduiii tesiksa kulit uolls taw 😜

    Uolls pakai jee sabun ni ke serata badan temasuk kat muka teruss kulit cerahh lembut muluss aje nanti. Haihh memang bestt taw. Dah laa wangi boleh tahan berbulan pulak tuu 😘 jimat kan?
    Berminat nak mencuba maaez whitening soap ni? Mehh dm kita atau tekan link ws di bio profile 😘

    #maaezwarriors #teammaaezwarrior #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaezjohorbahru #bellezacollagenadvanced #maaezcollagennewpackaging #nakcantiknaklawa #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

  •  3  0  10 March, 2020
  • Dah cuba sekali Maaez Whitening Soap ni confirm korang akan menyesal tak cuba dari dulu 😌

Memang serious ap yg kita cakap ni. Kita pun pengguna Maaez Whitening Soap ni taw. Besttt sangat bila guna kulit lebih lembutt mulus, takde dah kesan gatal2 kat kulit. Kalau ada gatal jee kita guna sabun Maaez ni teruihh hilang wak dia punya parut.

Haihh malaihh cakap banyak dah. Mehh cuba dulu baru uolls tahu macamane 👍 Lekaih dm kita atau tekan jee link ws di bio profile 💋

#maaezwarriors #teammaaezwarrior #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaezjohorbahru #bellezacollagenadvanced #maaezcollagennewpackaging #nakcantiknaklawa #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
  • Dah cuba sekali Maaez Whitening Soap ni confirm korang akan menyesal tak cuba dari dulu 😌

    Memang serious ap yg kita cakap ni. Kita pun pengguna Maaez Whitening Soap ni taw. Besttt sangat bila guna kulit lebih lembutt mulus, takde dah kesan gatal2 kat kulit. Kalau ada gatal jee kita guna sabun Maaez ni teruihh hilang wak dia punya parut.

    Haihh malaihh cakap banyak dah. Mehh cuba dulu baru uolls tahu macamane 👍 Lekaih dm kita atau tekan jee link ws di bio profile 💋

    #maaezwarriors #teammaaezwarrior #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaezjohorbahru #bellezacollagenadvanced #maaezcollagennewpackaging #nakcantiknaklawa #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

  •  2  0  10 March, 2020

Top #maaezcollagennewpackaging Posts