#lumutperak Instagram Photos & Videos

lumutperak - 15k posts

Hashtag Popularity

8.4
average comments
264
average likes

Latest #lumutperak Posts

  • SUAMI AKAK KOMPLEN LONGGAR?
.
Ha.. Risau tak? Kena tegur dengan suami tak best longgar! Malu oii..
.
Yang dah kahwin cepat cepat la rawat. Jangan tunggu sampai suami betul betul bosan. Mula la dia pandang pompuan lain cik kiah oiii...tak bengang ke? 
.
Neola kan ada? Kemam kemam jer
.
DM sekarang @isteri.kemut.ketat
.
.
#putrajaya #sungaibuloh #jamurapat #alorsetar #kubangkerian #ipohperak #seriiskandar #kemutketat #missvlonggar #missvketat #kentutfaraj #keputihanwanita #pasirmas #pengkalanchepa #senggugut #senggugutkeputihanteruk #lumutperak #neolamalaysia #tongkatali #kacipfatimah #sayajualneola #cikgumalaysia #akakpolis #malamjumaat #plussizemalaysia #manjakani #haidtidakteratur #herbaperiuk #jamumoden #jamuketat
  • SUAMI AKAK KOMPLEN LONGGAR?
    .
    Ha.. Risau tak? Kena tegur dengan suami tak best longgar! Malu oii..
    .
    Yang dah kahwin cepat cepat la rawat. Jangan tunggu sampai suami betul betul bosan. Mula la dia pandang pompuan lain cik kiah oiii...tak bengang ke?
    .
    Neola kan ada? Kemam kemam jer
    .
    DM sekarang @isteri.kemut.ketat
    .
    .
    #putrajaya #sungaibuloh #jamurapat #alorsetar #kubangkerian #ipohperak #seriiskandar #kemutketat #missvlonggar #missvketat #kentutfaraj #keputihanwanita #pasirmas #pengkalanchepa #senggugut #senggugutkeputihanteruk #lumutperak #neolamalaysia #tongkatali #kacipfatimah #sayajualneola #cikgumalaysia #akakpolis #malamjumaat #plussizemalaysia #manjakani #haidtidakteratur #herbaperiuk #jamumoden #jamuketat

  •  0  0  36 minutes ago
  • SUAMI AKAK KOMPLEN LONGGAR?
.
Ha.. Risau tak? Kena tegur dengan suami tak best longgar! Malu oii..
.
Yang dah kahwin cepat cepat la rawat. Jangan tunggu sampai suami betul betul bosan. Mula la dia pandang pompuan lain cik kiah oiii...tak bengang ke? 
.
Neola kan ada? Kemam kemam jer
.
DM sekarang @isteri.kemut.ketat
.
.
#putrajaya #wangsamaju #jamurapat #alorsetar #kubangkerian #ipohperak #seriiskandar #kemutketat #missvlonggar #missvketat #kentutfaraj #keputihanwanita #pasirmas #pengkalanchepa #senggugut #senggugutkeputihanteruk #lumutperak #neolamalaysia #tongkatali #kacipfatimah #sayajualneola #cikgumalaysia #akakpolis #malamjumaat #plussizemalaysia #manjakani #haidtidakteratur #herbaperiuk #jamumoden #jamuketat
  • SUAMI AKAK KOMPLEN LONGGAR?
    .
    Ha.. Risau tak? Kena tegur dengan suami tak best longgar! Malu oii..
    .
    Yang dah kahwin cepat cepat la rawat. Jangan tunggu sampai suami betul betul bosan. Mula la dia pandang pompuan lain cik kiah oiii...tak bengang ke?
    .
    Neola kan ada? Kemam kemam jer
    .
    DM sekarang @isteri.kemut.ketat
    .
    .
    #putrajaya #wangsamaju #jamurapat #alorsetar #kubangkerian #ipohperak #seriiskandar #kemutketat #missvlonggar #missvketat #kentutfaraj #keputihanwanita #pasirmas #pengkalanchepa #senggugut #senggugutkeputihanteruk #lumutperak #neolamalaysia #tongkatali #kacipfatimah #sayajualneola #cikgumalaysia #akakpolis #malamjumaat #plussizemalaysia #manjakani #haidtidakteratur #herbaperiuk #jamumoden #jamuketat

  •  0  0  41 minutes ago
  • SUAMI AKAK KOMPLEN LONGGAR?
.
Ha.. Risau tak? Kena tegur dengan suami tak best longgar! Malu oii..
.
Yang dah kahwin cepat cepat la rawat. Jangan tunggu sampai suami betul betul bosan. Mula la dia pandang pompuan lain cik kiah oiii...tak bengang ke? 
.
Neola kan ada? Kemam kemam jer
.
DM sekarang @isteri.kemut.ketat
.
.
#putrajaya #wangsamaju #jamurapat #alorsetar #kubangkerian #ipohperak #seriiskandar #kemutketat #missvlonggar #missvketat #kentutfaraj #keputihanwanita #pasirmas #pengkalanchepa #senggugut #senggugutkeputihanteruk #lumutperak #neolamalaysia #tongkatali #kacipfatimah #sayajualneola #cikgumalaysia #akakpolis #malamjumaat #plussizemalaysia #manjakani #haidtidakteratur #herbaperiuk #jamumoden #jamuketat
  • SUAMI AKAK KOMPLEN LONGGAR?
    .
    Ha.. Risau tak? Kena tegur dengan suami tak best longgar! Malu oii..
    .
    Yang dah kahwin cepat cepat la rawat. Jangan tunggu sampai suami betul betul bosan. Mula la dia pandang pompuan lain cik kiah oiii...tak bengang ke?
    .
    Neola kan ada? Kemam kemam jer
    .
    DM sekarang @isteri.kemut.ketat
    .
    .
    #putrajaya #wangsamaju #jamurapat #alorsetar #kubangkerian #ipohperak #seriiskandar #kemutketat #missvlonggar #missvketat #kentutfaraj #keputihanwanita #pasirmas #pengkalanchepa #senggugut #senggugutkeputihanteruk #lumutperak #neolamalaysia #tongkatali #kacipfatimah #sayajualneola #cikgumalaysia #akakpolis #malamjumaat #plussizemalaysia #manjakani #haidtidakteratur #herbaperiuk #jamumoden #jamuketat

  •  0  0  42 minutes ago
  • .
Menyesal aku jual hermonex!

Aku betul betul menyesal bila dh start jual hermonex.
.
Aku dah jadi macam sotong kurita  dah ni. Siang malam orang cari aku sebab nak dapatkan jamu moden hermonex.
.
Aku sampai tak sempat nak makan pun kadang kadang. Apala nasib jual barang laku keras ni.
.
Terpaksa la hadap serbuan dari customer. Belum sempat nak promote kaw kaw lagi, customer dah serbu nak stok hermonex.
.
Memang patut pun aku kena serang sebab hermonex ni boleh bagi kesan positif. Contohnya macam:

1. melegakan senggugut

2. Mengetat kan faraj yg longgar

3. Suami mula puji hari-hari, ketat
.
. 
Aku pun rasa syukur sebab ramai dah mula suka jamu moden nie.
.
Aku sampai kena catu waktu tidur sebab nak bagi servis yang terbaik kat customer.
.
Nak tambahkan tahap menyotong aku?
.
Klik je link kat bio πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘†
.
Atau DM 
. 
#putrajaya #seremban  #kubangkerian #farajlonggar #senggugut #ipohperak #melaka #alorsetar  #kemutketat #cepatpancut #matipucuk #kualakangsar #langkawi  #gambirsarawak #gambirjantan #tongkatali #lumutperak #seriiskandar #wakafcheyeh #kubangpasu #missvketat #missvlonggar #hermonex #hermonexmalaysia #keputihanhilang #cikgumalaysia #herbaperiuk 
#pasirmas #pasirmasfood #jamurapat
  • .
    Menyesal aku jual hermonex!

    Aku betul betul menyesal bila dh start jual hermonex.
    .
    Aku dah jadi macam sotong kurita dah ni. Siang malam orang cari aku sebab nak dapatkan jamu moden hermonex.
    .
    Aku sampai tak sempat nak makan pun kadang kadang. Apala nasib jual barang laku keras ni.
    .
    Terpaksa la hadap serbuan dari customer. Belum sempat nak promote kaw kaw lagi, customer dah serbu nak stok hermonex.
    .
    Memang patut pun aku kena serang sebab hermonex ni boleh bagi kesan positif. Contohnya macam:

    1. melegakan senggugut

    2. Mengetat kan faraj yg longgar

    3. Suami mula puji hari-hari, ketat
    .
    .
    Aku pun rasa syukur sebab ramai dah mula suka jamu moden nie.
    .
    Aku sampai kena catu waktu tidur sebab nak bagi servis yang terbaik kat customer.
    .
    Nak tambahkan tahap menyotong aku?
    .
    Klik je link kat bio πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘†
    .
    Atau DM
    .
    #putrajaya #seremban #kubangkerian #farajlonggar #senggugut #ipohperak #melaka #alorsetar #kemutketat #cepatpancut #matipucuk #kualakangsar #langkawi #gambirsarawak #gambirjantan #tongkatali #lumutperak #seriiskandar #wakafcheyeh #kubangpasu #missvketat #missvlonggar #hermonex #hermonexmalaysia #keputihanhilang #cikgumalaysia #herbaperiuk
    #pasirmas #pasirmasfood #jamurapat

  •  1  0  53 minutes ago
  • Hadiah terbaik untuk isteri?

"Suami saya belikan Neola.
Bila pakai ada perubahan,
hilang keputihan dan gatal2 mis V.
Memang terbaik." - Aisyah ,KL

Pakai jer Neola.Dah 100+
customer repeat order dan bagi 5 bintang.

Amal sampai habis,kalau tak
berkesan- 100% money back guarantee
.
FREE GIFT KFC tau... 

Order sekarang: DM @kakak.neola
.
.
#putrajaya #kakakneola #pasirmas #lumutperak #kubangkerian #neolamalaysia #polisdirajamalaysia #akakpolis #missvlonggar #missvketat #missvberbau #kacipfatimah #herbaperiuk #kentutfaraj #tenagabatin #matiputik #matipucuk #seriiskandar #missbpadat #matiputik #tongkatali #herbaperiuk #manjakani #uitmshahalam #malamjumaat #akakpolis #plussizemalaysia #hondamalaysia #pasirmasfood
  • Hadiah terbaik untuk isteri?

    "Suami saya belikan Neola.
    Bila pakai ada perubahan,
    hilang keputihan dan gatal2 mis V.
    Memang terbaik." - Aisyah ,KL

    Pakai jer Neola.Dah 100+
    customer repeat order dan bagi 5 bintang.

    Amal sampai habis,kalau tak
    berkesan- 100% money back guarantee
    .
    FREE GIFT KFC tau...

    Order sekarang: DM @kakak.neola
    .
    .
    #putrajaya #kakakneola #pasirmas #lumutperak #kubangkerian #neolamalaysia #polisdirajamalaysia #akakpolis #missvlonggar #missvketat #missvberbau #kacipfatimah #herbaperiuk #kentutfaraj #tenagabatin #matiputik #matipucuk #seriiskandar #missbpadat #matiputik #tongkatali #herbaperiuk #manjakani #uitmshahalam #malamjumaat #akakpolis #plussizemalaysia #hondamalaysia #pasirmasfood

  •  1  0  5 hours ago
  • Abang tolonglah dengar cakap saya..
.
Kisah ini pasal aku dengan laki aku
.
Laki aku ni jenis yang tak kisah pasal berat badan dia
.
Ramai kawan yang perli perli laki aku ni sebab badan dia macam tong drum besar..
.
Sampailah aku bagi dia guna produk fibre flex ni.
.
Hasilnya?
1. Penampilan berbeza lebih segak
.
2. Berat badan ideal cergas
.
"Eh pandai pula kau modofied laki kau tu, aku pun nak lah laki macam ni"
.
Kata seorang kawan
.
Apa kata korang pun bagi laki korang try fibreflex ni
.
Dm jer @fibreflex.dietkurus
. 
Atau wasap kat bio πŸ‘†
.
.
#putrajaya #wangsamaju #kotakinabalu #kualakangsar #kubangkerian #polisdirajamalaysia #plussizemalaysia #jururawatmalaysia #jururawatmasyarakat  #portdickson #kastamdirajamalaysia #bombamalaysia #nakkurus #seriiskandar #perutboroi #perutbuncit #fibreflexmalaysia #ubatkurus #ipohfood #fibreflexputrajaya #fibreflexperak #fibreflexkedah #badanlangsing #lumutperak #manjungfood #pasirmas
  • Abang tolonglah dengar cakap saya..
    .
    Kisah ini pasal aku dengan laki aku
    .
    Laki aku ni jenis yang tak kisah pasal berat badan dia
    .
    Ramai kawan yang perli perli laki aku ni sebab badan dia macam tong drum besar..
    .
    Sampailah aku bagi dia guna produk fibre flex ni.
    .
    Hasilnya?
    1. Penampilan berbeza lebih segak
    .
    2. Berat badan ideal cergas
    .
    "Eh pandai pula kau modofied laki kau tu, aku pun nak lah laki macam ni"
    .
    Kata seorang kawan
    .
    Apa kata korang pun bagi laki korang try fibreflex ni
    .
    Dm jer @fibreflex.dietkurus
    .
    Atau wasap kat bio πŸ‘†
    .
    .
    #putrajaya #wangsamaju #kotakinabalu #kualakangsar #kubangkerian #polisdirajamalaysia #plussizemalaysia #jururawatmalaysia #jururawatmasyarakat #portdickson #kastamdirajamalaysia #bombamalaysia #nakkurus #seriiskandar #perutboroi #perutbuncit #fibreflexmalaysia #ubatkurus #ipohfood #fibreflexputrajaya #fibreflexperak #fibreflexkedah #badanlangsing #lumutperak #manjungfood #pasirmas

  •  2  0  5 hours ago
  • TANDA-TANDA PERLU DETOX ? SWIPE LEFT 
.
.
Uols ada tak masalah macam perut buncit, asyik nak makan benda manis & susah nak turunkan berat badan ? Kalau uols ada masalah macam ni, uols kena consume LeedeeTox ! Sebab badan uols perlukan detox untuk settlekan semua masalah ni 😭 @leedee.hq 
.
.
Thats why perlu consume LeedeeTox sebab LeedeeTox boleh bantu uols 😘
.
.
#LeedeeLerBaruKurus

.
Jom dapatkan sekarang!! 
WS : 017-5510729 (Nia)
.
.
#leedeeperak 
#leedeeipoh 
#leedeeipohperak
#leedeeperlis 
#leedeekualakangsar 
#leedeetaiping 
#leedeesungkaiperak 
#leedeelumut
#leedeeseriiskandar 
#seriiskandar 
#seriiskandarperak 
#lumutperak 
#leedeesungaisiput 
#sungaisiput 
#chemorperak 
#chemorperdana 
#chemorperakdarulridzuan 
#gunungrapatipoh 
#gunungraung 
#batugajahperak 
#tanjungtualang 
#tanjungtualangperak 
#ipoh
#codipohperak 
#supplementviral 
#supplementviral2020 
#agentipohneeded 
#agentleedeeipoh 
#medangopeng
  • TANDA-TANDA PERLU DETOX ? SWIPE LEFT
    .
    .
    Uols ada tak masalah macam perut buncit, asyik nak makan benda manis & susah nak turunkan berat badan ? Kalau uols ada masalah macam ni, uols kena consume LeedeeTox ! Sebab badan uols perlukan detox untuk settlekan semua masalah ni 😭 @leedee.hq
    .
    .
    Thats why perlu consume LeedeeTox sebab LeedeeTox boleh bantu uols 😘
    .
    .
    #LeedeeLerBaruKurus

    .
    Jom dapatkan sekarang!!
    WS : 017-5510729 (Nia)
    .
    .
    #leedeeperak
    #leedeeipoh
    #leedeeipohperak
    #leedeeperlis
    #leedeekualakangsar
    #leedeetaiping
    #leedeesungkaiperak
    #leedeelumut
    #leedeeseriiskandar
    #seriiskandar
    #seriiskandarperak
    #lumutperak
    #leedeesungaisiput
    #sungaisiput
    #chemorperak
    #chemorperdana
    #chemorperakdarulridzuan
    #gunungrapatipoh
    #gunungraung
    #batugajahperak
    #tanjungtualang
    #tanjungtualangperak
    #ipoh
    #codipohperak
    #supplementviral
    #supplementviral2020
    #agentipohneeded
    #agentleedeeipoh
    #medangopeng

  •  5  0  6 hours ago
  • SUAMI AKAK PERLI BONTOT LEPER?
.
Ha.. Risau tak? Kena tegur dengan suami tak best leper! Malu oii..
.
Yang dah kahwin cepat cepat la rawat. Jangan tunggu sampai suami betul betul bosan. Mula la dia pandang pompuan lain cik kiah oiii...tak bengang ke? 
.
Neola kan ada? Kemam kemam jer membolattt... Gerammm cik somi
.
DM sekarang @isteri.kemut.ketat
.
.
#putrajaya #wangsamaju #shahalam #alorsetar #kubangkerian #ipohperak #seriiskandar #kemutketat #missvlonggar #missvketat #kentutfaraj #keputihanwanita #pasirmas #pengkalanchepa #senggugut #senggugutkeputihanteruk #lumutperak #neolamalaysia #tongkatali #kacipfatimah #sayajualneola #cikgumalaysia #akakpolis #malamjumaat #plussizemalaysia #manjakani #haidtidakteratur #herbaperiuk #jamumoden #jamuketat
  • SUAMI AKAK PERLI BONTOT LEPER?
    .
    Ha.. Risau tak? Kena tegur dengan suami tak best leper! Malu oii..
    .
    Yang dah kahwin cepat cepat la rawat. Jangan tunggu sampai suami betul betul bosan. Mula la dia pandang pompuan lain cik kiah oiii...tak bengang ke?
    .
    Neola kan ada? Kemam kemam jer membolattt... Gerammm cik somi
    .
    DM sekarang @isteri.kemut.ketat
    .
    .
    #putrajaya #wangsamaju #shahalam #alorsetar #kubangkerian #ipohperak #seriiskandar #kemutketat #missvlonggar #missvketat #kentutfaraj #keputihanwanita #pasirmas #pengkalanchepa #senggugut #senggugutkeputihanteruk #lumutperak #neolamalaysia #tongkatali #kacipfatimah #sayajualneola #cikgumalaysia #akakpolis #malamjumaat #plussizemalaysia #manjakani #haidtidakteratur #herbaperiuk #jamumoden #jamuketat

  •  1  0  9 August, 2020
  • Hadiah terbaik untuk isteri?

"Suami saya belikan Neola.
Bila pakai ada perubahan,
hilang keputihan dan gatal2 mis V.
Memang terbaik." - Aisyah ,KL

Pakai jer Neola.Dah 100+
customer repeat order dan bagi 5 bintang.

Amal sampai habis,kalau tak
berkesan- 100% money back guarantee
.
FREE GIFT KFC tau... 

Order sekarang: DM @neola.official
.
.
#putrajaya #subangjaya #pasirmas #lumutperak #kubangkerian #pasirmasfood #neolamalaysia #polisdirajamalaysia #akakpolis #missvlonggar #missvketat #missvberbau #kacipfatimah #herbaperiuk #kentutfaraj #tenagabatin #matiputik #matipucuk #seriiskandar #missbpadat #matiputik #tongkatali #herbaperiuk #manjakani #uitmshahalam #malamjumaat #akakpolis #plussizemalaysia
  • Hadiah terbaik untuk isteri?

    "Suami saya belikan Neola.
    Bila pakai ada perubahan,
    hilang keputihan dan gatal2 mis V.
    Memang terbaik." - Aisyah ,KL

    Pakai jer Neola.Dah 100+
    customer repeat order dan bagi 5 bintang.

    Amal sampai habis,kalau tak
    berkesan- 100% money back guarantee
    .
    FREE GIFT KFC tau...

    Order sekarang: DM @neola.official
    .
    .
    #putrajaya #subangjaya #pasirmas #lumutperak #kubangkerian #pasirmasfood #neolamalaysia #polisdirajamalaysia #akakpolis #missvlonggar #missvketat #missvberbau #kacipfatimah #herbaperiuk #kentutfaraj #tenagabatin #matiputik #matipucuk #seriiskandar #missbpadat #matiputik #tongkatali #herbaperiuk #manjakani #uitmshahalam #malamjumaat #akakpolis #plussizemalaysia

  •  5  0  9 August, 2020
  • .
Menyesal aku jual hermonex!

Aku betul betul menyesal bila dh start jual hermonex.
.
Aku dah jadi macam sotong kurita  dah ni. Siang malam orang cari aku sebab nak dapatkan jamu moden hermonex.
.
Aku sampai tak sempat nak makan pun kadang kadang. Apala nasib jual barang laku keras ni.
.
Terpaksa la hadap serbuan dari customer. Belum sempat nak promote kaw kaw lagi, customer dah serbu nak stok hermonex.
.
Memang patut pun aku kena serang sebab hermonex ni boleh bagi kesan positif. Contohnya macam:

1. melegakan senggugut

2. Mengetat kan faraj yg longgar

3. Suami mula puji hari-hari, ketat
.
. 
Aku pun rasa syukur sebab ramai dah mula suka jamu moden nie.
.
Aku sampai kena catu waktu tidur sebab nak bagi servis yang terbaik kat customer.
.
Nak tambahkan tahap menyotong aku?
.
Klik je link kat bio πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘†
.
Atau DM 
. 
#putrajaya #seremban  #kubangkerian #farajlonggar #senggugut #ipohperak #melaka #alorsetar  #kemutketat #cepatpancut #matipucuk #kualakangsar #langkawi  #gambirsarawak #gambirjantan #tongkatali #lumutperak #seriiskandar #wakafcheyeh #kubangpasu #missvketat #missvlonggar #hermonex #hermonexmalaysia #keputihanhilang #cikgumalaysia #herbaperiuk 
#pasirmas #pasirmasfood #jamurapat
  • .
    Menyesal aku jual hermonex!

    Aku betul betul menyesal bila dh start jual hermonex.
    .
    Aku dah jadi macam sotong kurita dah ni. Siang malam orang cari aku sebab nak dapatkan jamu moden hermonex.
    .
    Aku sampai tak sempat nak makan pun kadang kadang. Apala nasib jual barang laku keras ni.
    .
    Terpaksa la hadap serbuan dari customer. Belum sempat nak promote kaw kaw lagi, customer dah serbu nak stok hermonex.
    .
    Memang patut pun aku kena serang sebab hermonex ni boleh bagi kesan positif. Contohnya macam:

    1. melegakan senggugut

    2. Mengetat kan faraj yg longgar

    3. Suami mula puji hari-hari, ketat
    .
    .
    Aku pun rasa syukur sebab ramai dah mula suka jamu moden nie.
    .
    Aku sampai kena catu waktu tidur sebab nak bagi servis yang terbaik kat customer.
    .
    Nak tambahkan tahap menyotong aku?
    .
    Klik je link kat bio πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘†
    .
    Atau DM
    .
    #putrajaya #seremban #kubangkerian #farajlonggar #senggugut #ipohperak #melaka #alorsetar #kemutketat #cepatpancut #matipucuk #kualakangsar #langkawi #gambirsarawak #gambirjantan #tongkatali #lumutperak #seriiskandar #wakafcheyeh #kubangpasu #missvketat #missvlonggar #hermonex #hermonexmalaysia #keputihanhilang #cikgumalaysia #herbaperiuk
    #pasirmas #pasirmasfood #jamurapat

  •  2  0  9 August, 2020
  • .
Menyesal aku jual hermonex!

Aku betul betul menyesal bila dh start jual hermonex.
.
Aku dah jadi macam sotong kurita  dah ni. Siang malam orang cari aku sebab nak dapatkan jamu moden hermonex.
.
Aku sampai tak sempat nak makan pun kadang kadang. Apala nasib jual barang laku keras ni.
.
Terpaksa la hadap serbuan dari customer. Belum sempat nak promote kaw kaw lagi, customer dah serbu nak stok hermonex.
.
Memang patut pun aku kena serang sebab hermonex ni boleh bagi kesan positif. Contohnya macam:

1. melegakan senggugut

2. Mengetat kan faraj yg longgar

3. Suami mula puji hari-hari, ketat
.
. 
Aku pun rasa syukur sebab ramai dah mula suka jamu moden nie.
.
Aku sampai kena catu waktu tidur sebab nak bagi servis yang terbaik kat customer.
.
Nak tambahkan tahap menyotong aku?
.
Klik je link kat bio πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘†
.
Atau DM 
. 
#putrajaya #seremban  #kubangkerian #farajlonggar #senggugut #ipohperak #melaka #alorsetar  #kemutketat #cepatpancut #matipucuk #kualakangsar #langkawi  #gambirsarawak #gambirjantan #tongkatali #lumutperak #seriiskandar #wakafcheyeh #kubangpasu #missvketat #missvlonggar #hermonex #hermonexmalaysia #keputihanhilang #cikgumalaysia #herbaperiuk 
#pasirmas #pasirmasfood #jamurapat
  • .
    Menyesal aku jual hermonex!

    Aku betul betul menyesal bila dh start jual hermonex.
    .
    Aku dah jadi macam sotong kurita dah ni. Siang malam orang cari aku sebab nak dapatkan jamu moden hermonex.
    .
    Aku sampai tak sempat nak makan pun kadang kadang. Apala nasib jual barang laku keras ni.
    .
    Terpaksa la hadap serbuan dari customer. Belum sempat nak promote kaw kaw lagi, customer dah serbu nak stok hermonex.
    .
    Memang patut pun aku kena serang sebab hermonex ni boleh bagi kesan positif. Contohnya macam:

    1. melegakan senggugut

    2. Mengetat kan faraj yg longgar

    3. Suami mula puji hari-hari, ketat
    .
    .
    Aku pun rasa syukur sebab ramai dah mula suka jamu moden nie.
    .
    Aku sampai kena catu waktu tidur sebab nak bagi servis yang terbaik kat customer.
    .
    Nak tambahkan tahap menyotong aku?
    .
    Klik je link kat bio πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘†
    .
    Atau DM
    .
    #putrajaya #seremban #kubangkerian #farajlonggar #senggugut #ipohperak #melaka #alorsetar #kemutketat #cepatpancut #matipucuk #kualakangsar #langkawi #gambirsarawak #gambirjantan #tongkatali #lumutperak #seriiskandar #wakafcheyeh #kubangpasu #missvketat #missvlonggar #hermonex #hermonexmalaysia #keputihanhilang #cikgumalaysia #herbaperiuk
    #pasirmas #pasirmasfood #jamurapat

  •  2  0  9 August, 2020
  • .
Menyesal aku jual hermonex!

Aku betul betul menyesal bila dh start jual hermonex.
.
Aku dah jadi macam sotong kurita  dah ni. Siang malam orang cari aku sebab nak dapatkan jamu moden hermonex.
.
Aku sampai tak sempat nak makan pun kadang kadang. Apala nasib jual barang laku keras ni.
.
Terpaksa la hadap serbuan dari customer. Belum sempat nak promote kaw kaw lagi, customer dah serbu nak stok hermonex.
.
Memang patut pun aku kena serang sebab hermonex ni boleh bagi kesan positif. Contohnya macam:

1. melegakan senggugut

2. Mengetat kan faraj yg longgar

3. Suami mula puji hari-hari, ketat
.
. 
Aku pun rasa syukur sebab ramai dah mula suka jamu moden nie.
.
Aku sampai kena catu waktu tidur sebab nak bagi servis yang terbaik kat customer.
.
Nak tambahkan tahap menyotong aku?
.
Klik je link kat bio πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘†
.
Atau DM 
. 
#putrajaya #seremban  #kubangkerian #farajlonggar #senggugut #ipohperak #melaka #alorsetar  #kemutketat #cepatpancut #matipucuk #kualakangsar #langkawi  #gambirsarawak #gambirjantan #tongkatali #lumutperak #seriiskandar #wakafcheyeh #kubangpasu #missvketat #missvlonggar #hermonex #hermonexmalaysia #keputihanhilang #cikgumalaysia #herbaperiuk 
#pasirmas #pasirmasfood #jamurapat
  • .
    Menyesal aku jual hermonex!

    Aku betul betul menyesal bila dh start jual hermonex.
    .
    Aku dah jadi macam sotong kurita dah ni. Siang malam orang cari aku sebab nak dapatkan jamu moden hermonex.
    .
    Aku sampai tak sempat nak makan pun kadang kadang. Apala nasib jual barang laku keras ni.
    .
    Terpaksa la hadap serbuan dari customer. Belum sempat nak promote kaw kaw lagi, customer dah serbu nak stok hermonex.
    .
    Memang patut pun aku kena serang sebab hermonex ni boleh bagi kesan positif. Contohnya macam:

    1. melegakan senggugut

    2. Mengetat kan faraj yg longgar

    3. Suami mula puji hari-hari, ketat
    .
    .
    Aku pun rasa syukur sebab ramai dah mula suka jamu moden nie.
    .
    Aku sampai kena catu waktu tidur sebab nak bagi servis yang terbaik kat customer.
    .
    Nak tambahkan tahap menyotong aku?
    .
    Klik je link kat bio πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘†
    .
    Atau DM
    .
    #putrajaya #seremban #kubangkerian #farajlonggar #senggugut #ipohperak #melaka #alorsetar #kemutketat #cepatpancut #matipucuk #kualakangsar #langkawi #gambirsarawak #gambirjantan #tongkatali #lumutperak #seriiskandar #wakafcheyeh #kubangpasu #missvketat #missvlonggar #hermonex #hermonexmalaysia #keputihanhilang #cikgumalaysia #herbaperiuk
    #pasirmas #pasirmasfood #jamurapat

  •  2  0  9 August, 2020

Top #lumutperak Posts

  • ON PARANORMAL πŸ“( LIVE ) 
Hai assalammualaikum korang, terimakasih kerana masih setia dengan saya, okeyh gais malam INI Joe akan buat PARANOMAL Jumaat ( MALAM Sabtu ) ❗So Take Note, Kalini Game kita agak extream, so Joe buat Lives ni memang khas untuk Korang semua tidak meminta sebarang bayaran Hnya Mahu Anda semua support Lives Joe malam ni, Korang Kena share kat kawanΒ² korang semua JANGAN TERLEPAS. Kita Akan Buat Paranomal yang agak mnyeramkan kali ni, Byk peristiwaΒ² yang Aneh Berlaku ( TEMPAT DIRAHSIAKN) Yang Kitaorang nk pergi kalini, So Kalau Nak tahu . KORANG KENA MASUK LIVES DAN TGK DENGAN BIJI MATA KORANG SNDIRI.BUAT LIVE DI INSTAGRAM NI TIADA KEUNTUNGAN PUN SEBNARNYA TPI JOE BUAT NI HANYA NAK MEMUASKAN HATI FOLLOWER2 JOE YANG TERCINTA NI😌SUPPORT YA GAIS. @official_generaljoee
β€’
TAG KAWAN-KAWAN KORANG UNTUK TENGOK LIVES PARANOMAL  MALAM ESOK❗❗
-
-
DAN jangan lupa untuk tekan button FOLLOW ya ❀Follow tu Percuma je gais tk rugi pun😍  @official_generaljoe
β€’
β€’
#paranormal #paranomalactivity #paranomalmalaysia #likeforlikeback #generaljoe #explorepage #instafamous #supportpalupalu #palupalu #TenteraGeneralJoe #manjungperak #lumutperak
  • ON PARANORMAL πŸ“( LIVE )
    Hai assalammualaikum korang, terimakasih kerana masih setia dengan saya, okeyh gais malam INI Joe akan buat PARANOMAL Jumaat ( MALAM Sabtu ) ❗So Take Note, Kalini Game kita agak extream, so Joe buat Lives ni memang khas untuk Korang semua tidak meminta sebarang bayaran Hnya Mahu Anda semua support Lives Joe malam ni, Korang Kena share kat kawanΒ² korang semua JANGAN TERLEPAS. Kita Akan Buat Paranomal yang agak mnyeramkan kali ni, Byk peristiwaΒ² yang Aneh Berlaku ( TEMPAT DIRAHSIAKN) Yang Kitaorang nk pergi kalini, So Kalau Nak tahu . KORANG KENA MASUK LIVES DAN TGK DENGAN BIJI MATA KORANG SNDIRI.BUAT LIVE DI INSTAGRAM NI TIADA KEUNTUNGAN PUN SEBNARNYA TPI JOE BUAT NI HANYA NAK MEMUASKAN HATI FOLLOWER2 JOE YANG TERCINTA NI😌SUPPORT YA GAIS. @official_generaljoee
    β€’
    TAG KAWAN-KAWAN KORANG UNTUK TENGOK LIVES PARANOMAL MALAM ESOK❗❗
    -
    -
    DAN jangan lupa untuk tekan button FOLLOW ya ❀Follow tu Percuma je gais tk rugi pun😍 @official_generaljoe
    β€’
    β€’
    #paranormal #paranomalactivity #paranomalmalaysia #likeforlikeback #generaljoe #explorepage #instafamous #supportpalupalu #palupalu #TenteraGeneralJoe #manjungperak #lumutperak

  •  9,036  244  13 February, 2020
  • .
πŸ’’BERAT BADAN TURUN, UNIFORM DAH SELESA PAKAI. ..πŸ’’
.
Ramai yang dah berjaya dengan evocut ni. Kesan dia sangat pantas.
.
βœ…Tak perlu tahan lapar
βœ…Tak perlu senam sampai mengah2
βœ…Tak perlu bancuh. Kunyah jer
βœ…Halal dan selamat digunakan
.
Masih belum terlambat untuk dapatkan #evocut ni,DM @evocut.kerjaya.berseragam
.
.
Klik Link di bio SEKARANG πŸ‘†

Testimoni pun dah byk dan ramai sudah berjaya menurunkan berat badan dengan evocut... Jom tgk testimoni2 dalam link di atas ye.. 😊
.
. 
#evocutmalaysia #pdrm #polisdirajamalaysia #askarmelayu #navymalaysia
#evoslimmalaysia  #ipohperak #batupahat #alorsetar #kulimkedah #sungaipetani #kualakangsar #seriiskandar #lumutperak #kurusevocut  #cikgumalaysia #bukitaman  #nakkurus #buanglemak #perutboroi #beratideal #jjcmtv3 #pdrm #kuantanpahang #shahalamfood #ipohfood #alorsetarfood #penangfood #tenteradarat
  • .
    πŸ’’BERAT BADAN TURUN, UNIFORM DAH SELESA PAKAI. ..πŸ’’
    .
    Ramai yang dah berjaya dengan evocut ni. Kesan dia sangat pantas.
    .
    βœ…Tak perlu tahan lapar
    βœ…Tak perlu senam sampai mengah2
    βœ…Tak perlu bancuh. Kunyah jer
    βœ…Halal dan selamat digunakan
    .
    Masih belum terlambat untuk dapatkan #evocut ni,DM @evocut.kerjaya.berseragam
    .
    .
    Klik Link di bio SEKARANG πŸ‘†

    Testimoni pun dah byk dan ramai sudah berjaya menurunkan berat badan dengan evocut... Jom tgk testimoni2 dalam link di atas ye.. 😊
    .
    .
    #evocutmalaysia #pdrm #polisdirajamalaysia #askarmelayu #navymalaysia
    #evoslimmalaysia #ipohperak #batupahat #alorsetar #kulimkedah #sungaipetani #kualakangsar #seriiskandar #lumutperak #kurusevocut #cikgumalaysia #bukitaman #nakkurus #buanglemak #perutboroi #beratideal #jjcmtv3 #pdrm #kuantanpahang #shahalamfood #ipohfood #alorsetarfood #penangfood #tenteradarat

  •  213  3  25 February, 2020
  • Aauuucchhh terasa pinggang I dh kecik bile d rangkul oleh adek @wanisyazofficial.. Smoga lbh success n berjaya dunia Akhirat.. Peramah n humble orgnyeπŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•β€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Alhamdulilah - Walau genggamannya kuat Tapi bukan milik kita Akan terlepas jua Tak ada yang lebih baik Tak ada yang lebih cantik Beroleh keredhaanNya Cinta sesama manusia Hadapi segala dugaan Bila jiwa rasa lelah ...
Ambil nafas dan senyumlah
Kerna langit masih cerah
Ku bersyukur
Alhamdulillah
Ku beruntung
Alhamdulillah
Wajburni
Alhamdulillah
Selama-lama

#newyear #2020 #alhamdulillah #wanishaz #konsert #lumutperak
  • Aauuucchhh terasa pinggang I dh kecik bile d rangkul oleh adek @wanisyazofficial.. Smoga lbh success n berjaya dunia Akhirat.. Peramah n humble orgnyeπŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•β€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Alhamdulilah - Walau genggamannya kuat Tapi bukan milik kita Akan terlepas jua Tak ada yang lebih baik Tak ada yang lebih cantik Beroleh keredhaanNya Cinta sesama manusia Hadapi segala dugaan Bila jiwa rasa lelah ...
    Ambil nafas dan senyumlah
    Kerna langit masih cerah
    Ku bersyukur
    Alhamdulillah
    Ku beruntung
    Alhamdulillah
    Wajburni
    Alhamdulillah
    Selama-lama

    #newyear #2020 #alhamdulillah #wanishaz #konsert #lumutperak

  •  168  9  1 January, 2020
  • " RESTOCK WARNA BLOUSE AISYAH, AVAILABLE SEMUA SIZE. TAK PERLU IRON TETAP MAINTAIN  KEMAS & LAWAπŸ˜ŠπŸ‘"
.
Blouse Aisyah Antikedut Tak Perlu Gosok, Bolehlah Cepat Bersiap & Jimatkan Masa
Dahla tu..ada pulak zip kt dada, mudahkan ibu2 yg BF, ada jugak poket belah kanan, senang nak simpan kunci, hp, duit.
.
.
Jom Dapatkan Sekarang, Harga Baru Lebih Jimat & Berbaloi2, Ambil 2helai ada 
diskaun LagiπŸ˜ŠπŸ‘
.
.
OFFER TERKINI : Sehelai RM49 utk semua saiz ( harga asal RM59 )
2 helai keatas ada diskaun lagi
Tak termasuk pos .
.
.
.
Berminat
www.wasap.my/60197630591
.
.
.
.

#blouseaisyah
#blouseberpoket
#blouseantikedut
#teamAFCV200167
  • " RESTOCK WARNA BLOUSE AISYAH, AVAILABLE SEMUA SIZE. TAK PERLU IRON TETAP MAINTAIN KEMAS & LAWAπŸ˜ŠπŸ‘"
    .
    Blouse Aisyah Antikedut Tak Perlu Gosok, Bolehlah Cepat Bersiap & Jimatkan Masa
    Dahla tu..ada pulak zip kt dada, mudahkan ibu2 yg BF, ada jugak poket belah kanan, senang nak simpan kunci, hp, duit.
    .
    .
    Jom Dapatkan Sekarang, Harga Baru Lebih Jimat & Berbaloi2, Ambil 2helai ada
    diskaun LagiπŸ˜ŠπŸ‘
    .
    .
    OFFER TERKINI : Sehelai RM49 utk semua saiz ( harga asal RM59 )
    2 helai keatas ada diskaun lagi
    Tak termasuk pos .
    .
    .
    .
    Berminat
    www.wasap.my/60197630591
    .
    .
    .
    .

    #blouseaisyah
    #blouseberpoket
    #blouseantikedut
    #teamAFCV200167

  •  129  41  6 February, 2020