#lovlinbirdnest Instagram Photos & Videos

lovlinbirdnest - 13k posts

Hashtag Popularity

3
average comments
27
average likes

Latest #lovlinbirdnest Posts

  • TIPS CONSUME SUPPLEMENT 🥛

Tips 1:
📍Elakkan minuman bergas berkafein sebab ianya menghalang penyerapan supplement & menaturalkan zat dalam supplement .

Tips 2:
📍Banyakkan minum air putih untuk memudahkan penyerapan kebaikkan supplement pada badan .

Tips ini berguna bagi semua supplement yg kita consume 😉. Jangan salahkan produk kalau tak mujarab, renung semula cara pemakanan kita.... Good luck 💪💪

Dah grab Lovlin Bird’s Nest dan Lovlin Milkshake❓❓❓ Rugi sangat tauuu kalau belum.. Nak Sihat dan Nak Cantik tapi tak endahkan produk yang Mampu Sihat, Mampu Cantik dan mampu milik ini tauuu... Jom lah  grab sekaang ❗❗❗

#ILOVLINYOU
#STOKISLOVLIN
#LOVLINBIRDNEST
#LOVLINMILKSHAKE
#TEAMHUNNY 
#TEAMLEADERJB
  • TIPS CONSUME SUPPLEMENT 🥛

    Tips 1:
    📍Elakkan minuman bergas berkafein sebab ianya menghalang penyerapan supplement & menaturalkan zat dalam supplement .

    Tips 2:
    📍Banyakkan minum air putih untuk memudahkan penyerapan kebaikkan supplement pada badan .

    Tips ini berguna bagi semua supplement yg kita consume 😉. Jangan salahkan produk kalau tak mujarab, renung semula cara pemakanan kita.... Good luck 💪💪

    Dah grab Lovlin Bird’s Nest dan Lovlin Milkshake❓❓❓ Rugi sangat tauuu kalau belum.. Nak Sihat dan Nak Cantik tapi tak endahkan produk yang Mampu Sihat, Mampu Cantik dan mampu milik ini tauuu... Jom lah grab sekaang ❗❗❗

    #ILOVLINYOU
    #STOKISLOVLIN
    #LOVLINBIRDNEST
    #LOVLINMILKSHAKE
    #TEAMHUNNY
    #TEAMLEADERJB

  •  1  0  1 July, 2020
  • "Kejayaan adalah apabila anda berjaya memanfaatkan diri anda untuk bantu ramai orang capai impian mereka"- Dr Azizan Osman

Jangan hanya niat nak kaya sebab nak kaya. Lebih baik kita letakkan niat untuk berikan manfaat dan bantu ramai orang lain selesaikan masalah mereka. Renungkan. Selamat malam semua ❤️

#lovlinbirdnest #lovlinbirdsnestjb
  • "Kejayaan adalah apabila anda berjaya memanfaatkan diri anda untuk bantu ramai orang capai impian mereka"- Dr Azizan Osman

    Jangan hanya niat nak kaya sebab nak kaya. Lebih baik kita letakkan niat untuk berikan manfaat dan bantu ramai orang lain selesaikan masalah mereka. Renungkan. Selamat malam semua ❤️

    #lovlinbirdnest #lovlinbirdsnestjb

  •  14  0  30 June, 2020
  • Lovlin Bird's Nest sesuai diambil oleh seisi keluarga termasuk wanita mengandung, warga emas dan kanak-kanak seawal umur 3 tahun.
.
Antara khasiat Lovlin Bird's Nest:
.
🕊 Melancarkan pembuluh darah, meningkatkan nafsu makan dan memperbaiki saluran pencernaan.
.
🕊 Mengurangkan kahak dan menyembuhkan batuk. Bagus untuk paru-paru dan menguatkan pernafasan.
.
🕊 Untuk wanita hamil, dapat mengurangkan sakit punggung, menguatkan paru-paru bayi yang dikandung dan mempercepatkan proses penyembuhan selepas bersalin.
.
🕊 Untuk wanita, pengambilan secara konsisten dapat meningkatkan metabolisme, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan.
.
🕊 Untuk orang tua, dapat menguatkan urat dan tulang serta meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit.
.
🕊 Untuk kanak-kanak, dapat membesarkan daya tahap nutrisi yang ada pada setiap makanan dan menguatkan paru-paru.
.
🕊 Untuk perokok, dapat mengurangkan kesan nikotin dan mencegah serangan barah.
.
Jom amalkan Lovlin Bird's Nest untuk kesihatan kita sekeluarga 🤗
.
📲 Whatsapp +60123160886 @ tekan link kat bio.
.
.
#lovlinbirdnest #sarangburungwalit #lovlinmurah #sarangburungmurah #lovlinselangor #lovlinrawang #birdnestmurah #skincare #flawless #pencucimuka #birdnestoriginal #collagen #lovlinselangor #lovlinkl #lovlinmalaysia #birdnestinstant #viral #lovlinfeedback_dz #feedbacksarangburung_dz #lovlinkl #lovlinselangor #lovlinpahang #teamlovlinhq #airsarangburung #vitaminc #lovlinhq #supplement #agentlovlin #dropshiplovlin
  • Lovlin Bird's Nest sesuai diambil oleh seisi keluarga termasuk wanita mengandung, warga emas dan kanak-kanak seawal umur 3 tahun.
    .
    Antara khasiat Lovlin Bird's Nest:
    .
    🕊 Melancarkan pembuluh darah, meningkatkan nafsu makan dan memperbaiki saluran pencernaan.
    .
    🕊 Mengurangkan kahak dan menyembuhkan batuk. Bagus untuk paru-paru dan menguatkan pernafasan.
    .
    🕊 Untuk wanita hamil, dapat mengurangkan sakit punggung, menguatkan paru-paru bayi yang dikandung dan mempercepatkan proses penyembuhan selepas bersalin.
    .
    🕊 Untuk wanita, pengambilan secara konsisten dapat meningkatkan metabolisme, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan.
    .
    🕊 Untuk orang tua, dapat menguatkan urat dan tulang serta meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit.
    .
    🕊 Untuk kanak-kanak, dapat membesarkan daya tahap nutrisi yang ada pada setiap makanan dan menguatkan paru-paru.
    .
    🕊 Untuk perokok, dapat mengurangkan kesan nikotin dan mencegah serangan barah.
    .
    Jom amalkan Lovlin Bird's Nest untuk kesihatan kita sekeluarga 🤗
    .
    📲 Whatsapp +60123160886 @ tekan link kat bio.
    .
    .
    #lovlinbirdnest #sarangburungwalit #lovlinmurah #sarangburungmurah #lovlinselangor #lovlinrawang #birdnestmurah #skincare #flawless #pencucimuka #birdnestoriginal #collagen #lovlinselangor #lovlinkl #lovlinmalaysia #birdnestinstant #viral #lovlinfeedback_dz #feedbacksarangburung_dz #lovlinkl #lovlinselangor #lovlinpahang #teamlovlinhq #airsarangburung #vitaminc #lovlinhq #supplement #agentlovlin #dropshiplovlin

  •  10  0  30 June, 2020
  • 🎈Ramai yang tertanya apa beza Lovlin  Birds Nest 7% dan 28% ?

💕Lovlin birds nest 7%...
Kandungannya...
Sarang burung,gula batu, white funggus dan ginseng...👍

💕Lovlin birds nest 28% ...
kandungannya.. 
sarang burung 28% dan gula batu sahaja..👍👍👍

💞Lovlin birds nest 7%
RM20 1 botol 3 set

💞Lovlin birds nest 28%
RM45 3 botol 1 set

👉Sesuai di minum ...
kanak kanak 3 tahun keatas,wanita mengandung dan menyusukan,wanita,lelaki &orang tua...👍

👉Meh wasap hakak...tekan link⤵
www.wasap.my/60172881503/nakLovlin

Yang dekat kita COD
Yang jauh kita pos ye...😁😁😁

#IDLV386251
#lovlinbirdnest
#lovlinmalaysia
#agentlovlinbirdnest
#openminiagent
#teamummimasyuk
#teamhahakburung
  • 🎈Ramai yang tertanya apa beza Lovlin Birds Nest 7% dan 28% ?

    💕Lovlin birds nest 7%...
    Kandungannya...
    Sarang burung,gula batu, white funggus dan ginseng...👍

    💕Lovlin birds nest 28% ...
    kandungannya..
    sarang burung 28% dan gula batu sahaja..👍👍👍

    💞Lovlin birds nest 7%
    RM20 1 botol 3 set

    💞Lovlin birds nest 28%
    RM45 3 botol 1 set

    👉Sesuai di minum ...
    kanak kanak 3 tahun keatas,wanita mengandung dan menyusukan,wanita,lelaki &orang tua...👍

    👉Meh wasap hakak...tekan link⤵
    www.wasap.my/60172881503/nakLovlin

    Yang dekat kita COD
    Yang jauh kita pos ye...😁😁😁

    #IDLV386251
    #lovlinbirdnest
    #lovlinmalaysia
    #agentlovlinbirdnest
    #openminiagent
    #teamummimasyuk
    #teamhahakburung

  •  3  0  30 June, 2020
  • All in One Supplement 
.
Pin.. Pin.. si kecil comel tumpang lalu.
Walaupun kecik comell tapi kesannya luar biasa👍 Yang pastinya satu family boleh minum😍
.
Lovlin Bird Nest supplement mampu milik dan mesra poket sangat. Rege doploh hengget je untuk 3 botol. Tp uollss akan dapat khasiat macam produk have2 ❤
.
Benda baik harus dikongsi bersama okey 🤗
Org lain dapat manfaat kita dapat pahala ❤
.
www.wassap.my/60108425779/lbn
.
#lovlinbirdnest #supplement #sihat #immunebooster #agentlovlin #lovlinkl #lovlinpandan #lovlinampang #supplementkids #immunebooster #birdnest #sarangburungwalet #
  • All in One Supplement
    .
    Pin.. Pin.. si kecil comel tumpang lalu.
    Walaupun kecik comell tapi kesannya luar biasa👍 Yang pastinya satu family boleh minum😍
    .
    Lovlin Bird Nest supplement mampu milik dan mesra poket sangat. Rege doploh hengget je untuk 3 botol. Tp uollss akan dapat khasiat macam produk have2 ❤
    .
    Benda baik harus dikongsi bersama okey 🤗
    Org lain dapat manfaat kita dapat pahala ❤
    .
    www.wassap.my/60108425779/lbn
    .
    #lovlinbirdnest #supplement #sihat #immunebooster #agentlovlin #lovlinkl #lovlinpandan #lovlinampang #supplementkids #immunebooster #birdnest #sarangburungwalet #

  •  1  0  30 June, 2020
  • Apa bestnya lovlin ni sampai kawan kita  suka sangat?🤔
.
Actually #sarangburungwalet mampu memberi kita tenaga dan rasa sihat, kuat sepanjang hari. Gabung pulak dengan ginseng, cendawan putih, gula batu.
.
Woww energy macam superman💪🏻. Nak rasa macam superman cepat tekan link qeela kat bio😘
  • Apa bestnya lovlin ni sampai kawan kita suka sangat?🤔
    .
    Actually #sarangburungwalet mampu memberi kita tenaga dan rasa sihat, kuat sepanjang hari. Gabung pulak dengan ginseng, cendawan putih, gula batu.
    .
    Woww energy macam superman💪🏻. Nak rasa macam superman cepat tekan link qeela kat bio😘

  •  1  1  30 June, 2020
  • Sesuatu yg baik elok dikongsi bersama..Banyak manfaat dari Lovlin bird nest ni.

Ramai customer² kongsi feedback yg berbeza².Rata² beri feedback yg positive bila mereka terus konsisten consume Lovlin birds nest..

Alhamdulillah..Lbn membantu bagi mereka yg mengalami masalah kesihatan dalaman & luaran.Baik juga untuk kecantikkan.

Tiada apa yg perlu disangkal lagi.. 🥰

#lovlinbirdnest #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted
  • Sesuatu yg baik elok dikongsi bersama..Banyak manfaat dari Lovlin bird nest ni.

    Ramai customer² kongsi feedback yg berbeza².Rata² beri feedback yg positive bila mereka terus konsisten consume Lovlin birds nest..

    Alhamdulillah..Lbn membantu bagi mereka yg mengalami masalah kesihatan dalaman & luaran.Baik juga untuk kecantikkan.

    Tiada apa yg perlu disangkal lagi.. 🥰

    #lovlinbirdnest #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted

  •  1  0  30 June, 2020
  • Sesuatu yg baik elok dikongsi bersama..Banyak manfaat dari Lovlin bird nest ni.

Ramai customer² kongsi feedback yg berbeza².Rata² beri feedback yg positive bila mereka terus konsisten consume Lovlin birds nest..

Alhamdulillah..Lbn membantu bagi mereka yg mengalami masalah kesihatan dalaman & luaran.Baik juga untuk kecantikkan.

Tiada apa yg perlu disangkal lagi.. 🥰

#lovlinbirdnest #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted
  • Sesuatu yg baik elok dikongsi bersama..Banyak manfaat dari Lovlin bird nest ni.

    Ramai customer² kongsi feedback yg berbeza².Rata² beri feedback yg positive bila mereka terus konsisten consume Lovlin birds nest..

    Alhamdulillah..Lbn membantu bagi mereka yg mengalami masalah kesihatan dalaman & luaran.Baik juga untuk kecantikkan.

    Tiada apa yg perlu disangkal lagi.. 🥰

    #lovlinbirdnest #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted

  •  2  0  30 June, 2020
  • Sesuatu yg baik elok dikongsi bersama..Banyak manfaat dari Lovlin bird nest ni.

Ramai customer² kongsi feedback yg berbeza².Rata² beri feedback yg positive bila mereka terus konsisten consume Lovlin birds nest..

Alhamdulillah..Lbn membantu bagi mereka yg mengalami masalah kesihatan dalaman & luaran.Baik juga untuk kecantikkan.

Tiada apa yg perlu disangkal lagi.. 🥰

#lovlinbirdnest #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted
  • Sesuatu yg baik elok dikongsi bersama..Banyak manfaat dari Lovlin bird nest ni.

    Ramai customer² kongsi feedback yg berbeza².Rata² beri feedback yg positive bila mereka terus konsisten consume Lovlin birds nest..

    Alhamdulillah..Lbn membantu bagi mereka yg mengalami masalah kesihatan dalaman & luaran.Baik juga untuk kecantikkan.

    Tiada apa yg perlu disangkal lagi.. 🥰

    #lovlinbirdnest #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwanted

  •  0  0  30 June, 2020
  • Wow wow wowww.

Feedback yang sangat awesome. Madam ni consume 15botol #lovlinbirdnest bulan ni. Terus fall in love, nak repeat lagi sebab kesan yang mantopp!😎
.
Eh eh korang takkan baca je. Meh la try. Serius akan dapat kesan macam madam ni😘
  • Wow wow wowww.

    Feedback yang sangat awesome. Madam ni consume 15botol #lovlinbirdnest bulan ni. Terus fall in love, nak repeat lagi sebab kesan yang mantopp!😎
    .
    Eh eh korang takkan baca je. Meh la try. Serius akan dapat kesan macam madam ni😘

  •  2  1  30 June, 2020
  • Another positive feedback dari ejen qeela. Akak ni pos 6botol #lovlinbirdnest  untuk mak dia kat kampung. Mak ada sakit lutut, sakit badan. 
.
Malam tadi akak ni kol maknya tanya feedback lepas consume lovlin. Alhamdulillah lutut da tak sakit, jari yang takleh bengkok now boleh gerak.
.
Syukurr sangat bila mak sihat kan. Kita tolong supply lovlin untuk kesihatan mak pun da kira beruntung. Tak terbalas jasa mak membesarkan kita.
.
Jom guys. Hadiahkan lovlin untuk mak ayah tersayang😘
  • Another positive feedback dari ejen qeela. Akak ni pos 6botol #lovlinbirdnest untuk mak dia kat kampung. Mak ada sakit lutut, sakit badan.
    .
    Malam tadi akak ni kol maknya tanya feedback lepas consume lovlin. Alhamdulillah lutut da tak sakit, jari yang takleh bengkok now boleh gerak.
    .
    Syukurr sangat bila mak sihat kan. Kita tolong supply lovlin untuk kesihatan mak pun da kira beruntung. Tak terbalas jasa mak membesarkan kita.
    .
    Jom guys. Hadiahkan lovlin untuk mak ayah tersayang😘

  •  1  1  30 June, 2020
  • Feedback customer qeela:
.
Suami akak ni ada kencing manis. Bacaan dalam 7-8 camtu la katanya. Cuba consume dan konsisten minum #lovlin 15botol.
.
Alhamdulillah sekarang tangan da tak kebas, kencing manis terkawal. Suami akak nak repeat lagi 18botol. 
.
Kali ni share dengan akak pulak. Sihat sama-sama suami isteri. Auchh. IlovlinU😍
  • Feedback customer qeela:
    .
    Suami akak ni ada kencing manis. Bacaan dalam 7-8 camtu la katanya. Cuba consume dan konsisten minum #lovlin 15botol.
    .
    Alhamdulillah sekarang tangan da tak kebas, kencing manis terkawal. Suami akak nak repeat lagi 18botol.
    .
    Kali ni share dengan akak pulak. Sihat sama-sama suami isteri. Auchh. IlovlinU😍

  •  1  1  30 June, 2020
  • Masih lagi tak tahu nak amalkan apa❓❓😱😱

Susu badan drop teruk. Anak pulak kuat menyusu. Kejap ² nangis lapar. Stress tak tau nak buat macam mana..

Meh try amalkan Lovlin Bird's Nest. Ramai ibu menyusu bagitau sejak amalkan Lovlin Bird's Nest alhamdulillah susu melimpah ruah dan anak dah tak menangis sebab lapar lagi 😘

#ILOVLINYOU 
#STOKISLOVLIN
#TEAMLEADERJB 
#TEAMHUNNY 
#LOVLINBIRDNEST
  • Masih lagi tak tahu nak amalkan apa❓❓😱😱

    Susu badan drop teruk. Anak pulak kuat menyusu. Kejap ² nangis lapar. Stress tak tau nak buat macam mana..

    Meh try amalkan Lovlin Bird's Nest. Ramai ibu menyusu bagitau sejak amalkan Lovlin Bird's Nest alhamdulillah susu melimpah ruah dan anak dah tak menangis sebab lapar lagi 😘

    #ILOVLINYOU
    #STOKISLOVLIN
    #TEAMLEADERJB
    #TEAMHUNNY
    #LOVLINBIRDNEST

  •  1  0  30 June, 2020
  • Nak amalkan supplement apa2 pon korang kena tau cara pengambilan yg betul untuk mendapatkan effect yg best.. Betul tak? 😁
.
Ajom Iqa share sikit tips nak amalkan Lovlin Bird's Nest.. Semoga bermanfaat 😘
.
#lovlinbirdnest #AgentLovlin #lovlinklang
  • Nak amalkan supplement apa2 pon korang kena tau cara pengambilan yg betul untuk mendapatkan effect yg best.. Betul tak? 😁
    .
    Ajom Iqa share sikit tips nak amalkan Lovlin Bird's Nest.. Semoga bermanfaat 😘
    .
    #lovlinbirdnest #AgentLovlin #lovlinklang

  •  4  0  30 June, 2020
  • TAHUKAH ANDA...?? 

Lovlin Bird’s Nest (LBN) mengandungi sejenis protein yang dinamakan glucosamine

Dengan penggunaan LBN yang konsisten, ia dapat membantu melegakan kesakitan pada sendi lutut yang haus. Yang menyembuhkan itu Allah, yang kena berusaha nak sihat tentulah diri sendiri

Mahal? 
NO lahh..
Yang mahal tu adalah kesihatan kita 🤗
Harga LBN memang mampu milik..

Sebab? 
Sesuai dengan manfaat yang anda akan dapat & semua orang dapat dapat menikmati kebaikan LBN ni.. 

Dengan RM20, anda dapat memiliki 1 set yang mengandungi 3 botol LBN

Korang dah cuba?
.

#lovlinbirdnest #teamkayanaa #squadlovlinliza #minumansarangburung #iLovlinU 
#lovlinbirdnest #mosteragent #lovlinessential #halalJAKIM #minumansarangburung #sarangburungwalit
  • TAHUKAH ANDA...??

    Lovlin Bird’s Nest (LBN) mengandungi sejenis protein yang dinamakan glucosamine

    Dengan penggunaan LBN yang konsisten, ia dapat membantu melegakan kesakitan pada sendi lutut yang haus. Yang menyembuhkan itu Allah, yang kena berusaha nak sihat tentulah diri sendiri

    Mahal?
    NO lahh..
    Yang mahal tu adalah kesihatan kita 🤗
    Harga LBN memang mampu milik..

    Sebab?
    Sesuai dengan manfaat yang anda akan dapat & semua orang dapat dapat menikmati kebaikan LBN ni..

    Dengan RM20, anda dapat memiliki 1 set yang mengandungi 3 botol LBN

    Korang dah cuba?
    .

    #lovlinbirdnest #teamkayanaa #squadlovlinliza #minumansarangburung #iLovlinU
    #lovlinbirdnest #mosteragent #lovlinessential #halalJAKIM #minumansarangburung #sarangburungwalit

  •  11  0  30 June, 2020
  • Jika dah ada dalam 1 botol yg dapat bantu untuk kesihatan dan kecantikan , kenapa perlu bersusah payah nak pilih asing2 ?

Tak salah kan kita ikhtiar, yang mahal itu kesihatan kita sendiri. 
Jangan lupa pilih Lovlin Bird’s Nest untuk dijadikan supplement tambahan harian untuk seisi keluarga ok?😘 #lovlinbirdnest
#lovlinmalaysia
#miniagentnilai
#teamcikguhuda 
#teamhahakburung
  • Jika dah ada dalam 1 botol yg dapat bantu untuk kesihatan dan kecantikan , kenapa perlu bersusah payah nak pilih asing2 ?

    Tak salah kan kita ikhtiar, yang mahal itu kesihatan kita sendiri.
    Jangan lupa pilih Lovlin Bird’s Nest untuk dijadikan supplement tambahan harian untuk seisi keluarga ok?😘 #lovlinbirdnest
    #lovlinmalaysia
    #miniagentnilai
    #teamcikguhuda
    #teamhahakburung

  •  4  0  29 June, 2020
  • Jom support mama.. Like page mama hokey.. Thank you.. 😍

#lovlinbirdnest
  • Jom support mama.. Like page mama hokey.. Thank you.. 😍

    #lovlinbirdnest

  •  14  0  29 June, 2020
  • Ehh.. Mudah nye minum Lovlin Bird Nest 😍
.
Senang jer wak, tepuk dada tanya keperluan badan. Jangan lupa tepuk poket juga tengok mana yang mampu supaya awak semua boleh sentiasa konsisten 😘
.
Setiap orang metabolisme badan tak sama. 
Ada yang fast ada yang slow dan ada jugak yang slowest sangat. 
So kalau sapa nk tahu mcm mana kesannya kena la cuba. 
Betoi tak ??😉
.
Yang penting kene konsisten la kan..
Bird nest ni supplement bukan painkiller 😝
tak boleh le baru minum sbotol dah nk cergas, sihat, glowing bagai...hiii..😝 .
#lovlinbirdnest #birdnest #mampumilik #mesrapoket #supplement #sarangburung #agentlovlin #lovlinkl #lovlinselangor
  • Ehh.. Mudah nye minum Lovlin Bird Nest 😍
    .
    Senang jer wak, tepuk dada tanya keperluan badan. Jangan lupa tepuk poket juga tengok mana yang mampu supaya awak semua boleh sentiasa konsisten 😘
    .
    Setiap orang metabolisme badan tak sama.
    Ada yang fast ada yang slow dan ada jugak yang slowest sangat.
    So kalau sapa nk tahu mcm mana kesannya kena la cuba.
    Betoi tak ??😉
    .
    Yang penting kene konsisten la kan..
    Bird nest ni supplement bukan painkiller 😝
    tak boleh le baru minum sbotol dah nk cergas, sihat, glowing bagai...hiii..😝 .
    #lovlinbirdnest #birdnest #mampumilik #mesrapoket #supplement #sarangburung #agentlovlin #lovlinkl #lovlinselangor

  •  0  0  29 June, 2020

Top #lovlinbirdnest Posts

  • Korang tau tak, sarang burung walit ni bagus untuk paru-paru dan ginjal?? Ia juga mampu mencairkan kahak. 
Jadiiii... #lovlinbirdnest bukan sahaja mencantikkan luaran, malah dalaman jugak 😊😊😊 Hanyirr?!! Jangan risau, #lovlinbirdnest ni tak hanyir. Rasa sedap macam jelly kelapa je. Cuba sekali pasti nak lagi gittewww.. Bukan orang dewasa/perempuan je boleh mnum tau. Dewasa lelaki dan Kanak-kanak umur 3 thn ke atas pun blh minum. Untuk warga tua lagi elok kalau minum. 
Wasap adik manis untuk oder ⤵️
📲www.wasap.my/601123560905/sayanakLovlin

#teamHakakBurung
#TeamAdikManis
#LovlinNilai
#LovlinBbst
  • Korang tau tak, sarang burung walit ni bagus untuk paru-paru dan ginjal?? Ia juga mampu mencairkan kahak.
    Jadiiii... #lovlinbirdnest bukan sahaja mencantikkan luaran, malah dalaman jugak 😊😊😊 Hanyirr?!! Jangan risau, #lovlinbirdnest ni tak hanyir. Rasa sedap macam jelly kelapa je. Cuba sekali pasti nak lagi gittewww.. Bukan orang dewasa/perempuan je boleh mnum tau. Dewasa lelaki dan Kanak-kanak umur 3 thn ke atas pun blh minum. Untuk warga tua lagi elok kalau minum.
    Wasap adik manis untuk oder ⤵️
    📲www.wasap.my/601123560905/sayanakLovlin

    #teamHakakBurung
    #TeamAdikManis
    #LovlinNilai
    #LovlinBbst

  •  138  50  13 April, 2020
  • Treat your skin with our bronze illuminating mist, give your skin the summer glow it needs whilst benefiting from its ingredients. 
Our Illuminating mist are infused with papaya extract which helps reduce pigmentation and controls acne breakouts. It is high in vitamin c 
Rose water : contains anti oxidants, reduces skin redness, soothes skin irritation, helps maintain the skins ph balance and controls excess oil 
Cucumber extract is a superfood for skin. it is composed largely of proteins, lipids, Vitamin C, and a variety of minerals, and possesses moisturizing and emollient properties. It also has an astringent affect.

Aloe Vera juice : Hydrating aloe vera juice may help reduce the frequency and appearance of acne. It may also help reduce skin conditions like psoriasis and dermatitis. Aloe vera is a rich source of antioxidants and vitamins that may help protect your skin.
  • Treat your skin with our bronze illuminating mist, give your skin the summer glow it needs whilst benefiting from its ingredients.
    Our Illuminating mist are infused with papaya extract which helps reduce pigmentation and controls acne breakouts. It is high in vitamin c
    Rose water : contains anti oxidants, reduces skin redness, soothes skin irritation, helps maintain the skins ph balance and controls excess oil
    Cucumber extract is a superfood for skin. it is composed largely of proteins, lipids, Vitamin C, and a variety of minerals, and possesses moisturizing and emollient properties. It also has an astringent affect.

    Aloe Vera juice : Hydrating aloe vera juice may help reduce the frequency and appearance of acne. It may also help reduce skin conditions like psoriasis and dermatitis. Aloe vera is a rich source of antioxidants and vitamins that may help protect your skin.

  •  234  10  1 June, 2020
  • Seriously mmg sedap.. Senang je nk segar, cantik dan menawan. Gok gok je #Lovlinbirdnest ni. Berminat?? Dm ye gaisss
  • Seriously mmg sedap.. Senang je nk segar, cantik dan menawan. Gok gok je #Lovlinbirdnest ni. Berminat?? Dm ye gaisss

  •  19  2  21 June, 2020
  • Balik kerja kita berperang dengan stock LOVLIN pulak. Korang yang nak join #teamlovlinzati boleh usya-usya dengan sis, Stokis Sah Lovlin KLCC ! 
Barang baik, harga mampu milik, senang nak jual, macam goreng pishang panas uols. Kalau barang takbaik, takkan lah sis berani restock belasan ribu. Tak gittew 🤭

www.wasap.my/60179016906

#stokislovlinklcc #stokislovlinguamusang #lovlinbirdnest #lovlinkl
  • Balik kerja kita berperang dengan stock LOVLIN pulak. Korang yang nak join #teamlovlinzati boleh usya-usya dengan sis, Stokis Sah Lovlin KLCC !
    Barang baik, harga mampu milik, senang nak jual, macam goreng pishang panas uols. Kalau barang takbaik, takkan lah sis berani restock belasan ribu. Tak gittew 🤭

    www.wasap.my/60179016906

    #stokislovlinklcc #stokislovlinguamusang #lovlinbirdnest #lovlinkl

  •  107  0  19 August, 2019