#lovlin Instagram Photos & Videos

lovlin - 13.8k posts

Hashtag Popularity

9.3
average comments
368.8
average likes

Latest #lovlin Posts

  • Korang dah ber #lovlin belum tu??

Jangan lupa gok gok dulu bukan sahaja untuk kesihatan dalaman..kulit kita pun semakin sihat dan cantik yang penting konsisten yaa

Jom cantik dan sihat luar dan dalam 😍
  • Korang dah ber #lovlin belum tu??

    Jangan lupa gok gok dulu bukan sahaja untuk kesihatan dalaman..kulit kita pun semakin sihat dan cantik yang penting konsisten yaa

    Jom cantik dan sihat luar dan dalam 😍

  •  0  0  19 minutes ago
  • بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

Awali pagi dengan doa dan semangat yang baru 🔥

 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Salam Isnin.
Selamat pagi sahabat jutawan yg soleh dan solehah..
Selamat menjemput rezeki halal yg melimpah ruah,berkat dan bahagia 🤗
.
💕 Kayanaa 
#lovlin
#obsesscosmetics
  • بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

    Awali pagi dengan doa dan semangat yang baru 🔥

    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
    Salam Isnin.
    Selamat pagi sahabat jutawan yg soleh dan solehah..
    Selamat menjemput rezeki halal yg melimpah ruah,berkat dan bahagia 🤗
    .
    💕 Kayanaa
    #lovlin
    #obsesscosmetics

  •  1  0  1 hour ago
  • بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

Awali pagi dengan doa dan semangat yang baru 🔥

 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Salam Isnin.
Selamat pagi sahabat jutawan yg soleh dan solehah..
Selamat menjemput rezeki halal yg melimpah ruah,berkat dan bahagia 🤗
.
💕 Kayanaa 
#lovlin
#obsesscosmetics
  • بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

    Awali pagi dengan doa dan semangat yang baru 🔥

    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
    Salam Isnin.
    Selamat pagi sahabat jutawan yg soleh dan solehah..
    Selamat menjemput rezeki halal yg melimpah ruah,berkat dan bahagia 🤗
    .
    💕 Kayanaa
    #lovlin
    #obsesscosmetics

  •  1  0  1 hour ago
  • بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

Awali pagi dengan doa dan semangat yang baru 🔥

 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Salam Isnin.
Selamat pagi sahabat jutawan yg soleh dan solehah..
Selamat menjemput rezeki halal yg melimpah ruah,berkat dan bahagia 🤗
.
💕 Kayanaa 
#lovlin
#obsesscosmetics
  • بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

    Awali pagi dengan doa dan semangat yang baru 🔥

    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
    Salam Isnin.
    Selamat pagi sahabat jutawan yg soleh dan solehah..
    Selamat menjemput rezeki halal yg melimpah ruah,berkat dan bahagia 🤗
    .
    💕 Kayanaa
    #lovlin
    #obsesscosmetics

  •  1  0  1 hour ago
  • And this is the benefits of Lovlin Bird’s Nest 7%

Lovlin Bird's nest is a very good product for your health and beauty, so 😎 sape nk boleh lah order dgn sy or sape yg nk merisik khabar pun boleh, xde hal semua tu hehe

Meh kite share sikit a little a bit benefits about ingredients die,
1. Bird's nest - semua org tau sarang burung mempunyai nutrisi yg bagus utk paru-paru, baiki saluran pencernaan dan melancarkn peredaran darah 
2. rock sugar - ni kene ade dlm product sbb ianya bertindak sebagaj pengawet semulajadi bagi sarang burung, kalau tidak, jangka masa utk simpannye sgt pendek and merugikan kalau ianya rosak! 
3. ginseng - semua org tau its antipenuaan, menguatkn daya ketahanan badan and menyelaraskan tahap kolestrol & kandungan gula dalam badan
4. white fungus - bagus utk kesihatan rahim, membantu dalam membersihkan hati dan ianya utk kecantikkan dan awet muda tubuh

so! WHAT ARE YOU WAITING FOR GUYS!
#staysafe #stayhealthy #stayhome #stayyoung  #lovlin
  • And this is the benefits of Lovlin Bird’s Nest 7%

    Lovlin Bird's nest is a very good product for your health and beauty, so 😎 sape nk boleh lah order dgn sy or sape yg nk merisik khabar pun boleh, xde hal semua tu hehe

    Meh kite share sikit a little a bit benefits about ingredients die,
    1. Bird's nest - semua org tau sarang burung mempunyai nutrisi yg bagus utk paru-paru, baiki saluran pencernaan dan melancarkn peredaran darah
    2. rock sugar - ni kene ade dlm product sbb ianya bertindak sebagaj pengawet semulajadi bagi sarang burung, kalau tidak, jangka masa utk simpannye sgt pendek and merugikan kalau ianya rosak!
    3. ginseng - semua org tau its antipenuaan, menguatkn daya ketahanan badan and menyelaraskan tahap kolestrol & kandungan gula dalam badan
    4. white fungus - bagus utk kesihatan rahim, membantu dalam membersihkan hati dan ianya utk kecantikkan dan awet muda tubuh

    so! WHAT ARE YOU WAITING FOR GUYS!
    #staysafe #stayhealthy #stayhome #stayyoung #lovlin

  •  7  0  3 hours ago
  • LOVeLIN ❣️... mať možnosť robiť v živote to čo Vás baví a napĺňa je jeden z veľkých darov. Uvedomujem si to oveľa intenzívnejšie odkedy máme chlapcov a nebol čas plniť si pracovné sny... aj toto je moje šťastie🙌🏼🍀🍀🍀 a ďakujem😊 už čoskoro info ,kde a s kým ma možete vidieť a počuť🥰 #momoftwins #twinmom  #twinboys #violin #violinist #lovlin #thankful
  • LOVeLIN ❣️... mať možnosť robiť v živote to čo Vás baví a napĺňa je jeden z veľkých darov. Uvedomujem si to oveľa intenzívnejšie odkedy máme chlapcov a nebol čas plniť si pracovné sny... aj toto je moje šťastie🙌🏼🍀🍀🍀 a ďakujem😊 už čoskoro info ,kde a s kým ma možete vidieť a počuť🥰 #momoftwins #twinmom #twinboys #violin #violinist #lovlin #thankful

  •  65  4  5 hours ago
  • Stokk untuk agent dan monster agent squadlovlin #teamkayanaa dah settle p0s petang tadi 😊
.
Alhamdulillah , Mini Agent iqa yg comeii dah upgrade status sebagai Agent sah . Manakala Agent anis yg manis upgrade ke Monster Agent 😍
Semoga larisss maniss semua saless squadlovlin Teamkayanaa setiap hari, aamiin aamiin yaa Mujib. 
.
Malam ni kami suami isteri minum Lovlin Bird's Nest 7% . InshaAllah dapat bantu beri tidur yg lena dan hilangkan stress . So far , takde mslh susah tidur .. letak kepala je terus lelap 😆 Alhamdulillah, asbab amalkan Lovlin ..
.
I Lovlin Youuuuuu 💕
.
www.wasap.my/60173179596/kitahebatdanberjaya
Kayanaa LV713217 
Zombie #stokislovlin Leader #teamkayanaa 
.
#lovlin #iLOVLINu #sarangburungwalit #energybooster #healthbooster #halalJAKIM #immunebooster #lovlinessentialHQ #lovlinbirdsnest #ipoh #ipohperak #ipohipohajer #lovlinperaktengah #lovlinessentialHQ #lovlinperak #lovlinipoh #lovlinlumut #incomes #bisness #bazaarpaknil #bazaaronline
  • Stokk untuk agent dan monster agent squadlovlin #teamkayanaa dah settle p0s petang tadi 😊
    .
    Alhamdulillah , Mini Agent iqa yg comeii dah upgrade status sebagai Agent sah . Manakala Agent anis yg manis upgrade ke Monster Agent 😍
    Semoga larisss maniss semua saless squadlovlin Teamkayanaa setiap hari, aamiin aamiin yaa Mujib.
    .
    Malam ni kami suami isteri minum Lovlin Bird's Nest 7% . InshaAllah dapat bantu beri tidur yg lena dan hilangkan stress . So far , takde mslh susah tidur .. letak kepala je terus lelap 😆 Alhamdulillah, asbab amalkan Lovlin ..
    .
    I Lovlin Youuuuuu 💕
    .
    www.wasap.my/60173179596/kitahebatdanberjaya
    Kayanaa LV713217
    Zombie #stokislovlin Leader #teamkayanaa
    .
    #lovlin #iLOVLINu #sarangburungwalit #energybooster #healthbooster #halalJAKIM #immunebooster #lovlinessentialHQ #lovlinbirdsnest #ipoh #ipohperak #ipohipohajer #lovlinperaktengah #lovlinessentialHQ #lovlinperak #lovlinipoh #lovlinlumut #incomes #bisness #bazaarpaknil #bazaaronline

  •  2  0  12 hours ago
  • Stokk untuk agent dan monster agent squadlovlin #teamkayanaa dah settle p0s petang tadi 😊
.
Alhamdulillah , Mini Agent iqa yg comeii dah upgrade status sebagai Agent sah . Manakala Agent anis yg manis upgrade ke Monster Agent 😍
Semoga larisss maniss semua saless squadlovlin Teamkayanaa setiap hari, aamiin aamiin yaa Mujib. 
.
Malam ni kami suami isteri minum Lovlin Bird's Nest 7% . InshaAllah dapat bantu beri tidur yg lena dan hilangkan stress . So far , takde mslh susah tidur .. letak kepala je terus lelap 😆 Alhamdulillah, asbab amalkan Lovlin ..
.
I Lovlin Youuuuuu 💕
.
www.wasap.my/60173179596/kitahebatdanberjaya
Kayanaa LV713217 
Zombie #stokislovlin Leader #teamkayanaa 
.
#lovlin #iLOVLINu #sarangburungwalit #energybooster #healthbooster #halalJAKIM #immunebooster #lovlinessentialHQ #lovlinbirdsnest #ipoh #ipohperak #ipohipohajer #lovlinperaktengah #lovlinessentialHQ #lovlinperak #lovlinipoh #lovlinlumut #incomes #bisness #bazaarpaknil #bazaaronline
  • Stokk untuk agent dan monster agent squadlovlin #teamkayanaa dah settle p0s petang tadi 😊
    .
    Alhamdulillah , Mini Agent iqa yg comeii dah upgrade status sebagai Agent sah . Manakala Agent anis yg manis upgrade ke Monster Agent 😍
    Semoga larisss maniss semua saless squadlovlin Teamkayanaa setiap hari, aamiin aamiin yaa Mujib.
    .
    Malam ni kami suami isteri minum Lovlin Bird's Nest 7% . InshaAllah dapat bantu beri tidur yg lena dan hilangkan stress . So far , takde mslh susah tidur .. letak kepala je terus lelap 😆 Alhamdulillah, asbab amalkan Lovlin ..
    .
    I Lovlin Youuuuuu 💕
    .
    www.wasap.my/60173179596/kitahebatdanberjaya
    Kayanaa LV713217
    Zombie #stokislovlin Leader #teamkayanaa
    .
    #lovlin #iLOVLINu #sarangburungwalit #energybooster #healthbooster #halalJAKIM #immunebooster #lovlinessentialHQ #lovlinbirdsnest #ipoh #ipohperak #ipohipohajer #lovlinperaktengah #lovlinessentialHQ #lovlinperak #lovlinipoh #lovlinlumut #incomes #bisness #bazaarpaknil #bazaaronline

  •  1  0  12 hours ago
  • Stokk untuk agent dan monster agent squadlovlin #teamkayanaa dah settle p0s petang tadi 😊
.
Alhamdulillah , Mini Agent iqa yg comeii dah upgrade status sebagai Agent sah . Manakala Agent anis yg manis upgrade ke Monster Agent 😍
Semoga larisss maniss semua saless squadlovlin Teamkayanaa setiap hari, aamiin aamiin yaa Mujib. 
.
Malam ni kami suami isteri minum Lovlin Bird's Nest 7% . InshaAllah dapat bantu beri tidur yg lena dan hilangkan stress . So far , takde mslh susah tidur .. letak kepala je terus lelap 😆 Alhamdulillah, asbab amalkan Lovlin ..
.
I Lovlin Youuuuuu 💕
.
www.wasap.my/60173179596/kitahebatdanberjaya
Kayanaa LV713217 
Zombie #stokislovlin Leader #teamkayanaa 
.
#lovlin #iLOVLINu #sarangburungwalit #energybooster #healthbooster #halalJAKIM #immunebooster #lovlinessentialHQ #lovlinbirdsnest #ipoh #ipohperak #ipohipohajer #lovlinperaktengah #lovlinessentialHQ #lovlinperak #lovlinipoh #lovlinlumut #incomes #bisness #bazaarpaknil #bazaaronline 
#agentneeded #ministokisneeded #stokisneeded
  • Stokk untuk agent dan monster agent squadlovlin #teamkayanaa dah settle p0s petang tadi 😊
    .
    Alhamdulillah , Mini Agent iqa yg comeii dah upgrade status sebagai Agent sah . Manakala Agent anis yg manis upgrade ke Monster Agent 😍
    Semoga larisss maniss semua saless squadlovlin Teamkayanaa setiap hari, aamiin aamiin yaa Mujib.
    .
    Malam ni kami suami isteri minum Lovlin Bird's Nest 7% . InshaAllah dapat bantu beri tidur yg lena dan hilangkan stress . So far , takde mslh susah tidur .. letak kepala je terus lelap 😆 Alhamdulillah, asbab amalkan Lovlin ..
    .
    I Lovlin Youuuuuu 💕
    .
    www.wasap.my/60173179596/kitahebatdanberjaya
    Kayanaa LV713217
    Zombie #stokislovlin Leader #teamkayanaa
    .
    #lovlin #iLOVLINu #sarangburungwalit #energybooster #healthbooster #halalJAKIM #immunebooster #lovlinessentialHQ #lovlinbirdsnest #ipoh #ipohperak #ipohipohajer #lovlinperaktengah #lovlinessentialHQ #lovlinperak #lovlinipoh #lovlinlumut #incomes #bisness #bazaarpaknil #bazaaronline
    #agentneeded #ministokisneeded #stokisneeded

  •  1  0  12 hours ago
  • LOVLIN susu kambing banana milkshake.... Khasiat sarang burung.. Rm25... Sekitar Serdang & Putrajaya.. 

Whatsapp me : www.wasap.my/60182247796

#lovlin #bananamilkshake
  • LOVLIN susu kambing banana milkshake.... Khasiat sarang burung.. Rm25... Sekitar Serdang & Putrajaya..

    Whatsapp me : www.wasap.my/60182247796

    #lovlin #bananamilkshake

  •  8  0  13 hours ago
  • Alhamdulillah.. 2 set LOVLIN 28% bird's nest telah dipinang oleh abang y15 ni... katanya:-

💙nak dapatkan extra stamina sebab selalu ride
💙nak hilangkan sunburn dengan cepat
💙nak mengatasi masalah kulit kering, bermiyak dan kusam akibat selalu terdedah kepada sinaran matahari..
💙abang y15 kata motor dah hensem.. dia pun nak gak hensem n sihat... 😍😍

ada tak agak-agak  geng y15 kat sini yang ada masalah sama...??

meh sini roger kita... murah je....

www.wasap.my/60162196934/lovlin

https://shopee.com.my/elshifa01/7735992345/

#elshifa #ilovlinu #lovlinbirdsnest #lovlinbirdsnestlover #sarangburungwalit #lovlin #lovlinmelaka #lovlinagentmelaka #sarangburung #jomcantik #taksabarnakcantik #jomcantiksesama #kulitkusam #kulitcantik #bekasjerawat #immunitybooster #metabolismbooster #idamansetiapwanita
#kitajagakita #lovelin #careforyourlovedones#y15 #gengy15 #y15malaysia #y15malaya_official
  • Alhamdulillah.. 2 set LOVLIN 28% bird's nest telah dipinang oleh abang y15 ni... katanya:-

    💙nak dapatkan extra stamina sebab selalu ride
    💙nak hilangkan sunburn dengan cepat
    💙nak mengatasi masalah kulit kering, bermiyak dan kusam akibat selalu terdedah kepada sinaran matahari..
    💙abang y15 kata motor dah hensem.. dia pun nak gak hensem n sihat... 😍😍

    ada tak agak-agak geng y15 kat sini yang ada masalah sama...??

    meh sini roger kita... murah je....

    www.wasap.my/60162196934/lovlin

    https://shopee.com.my/elshifa01/7735992345/

    #elshifa #ilovlinu #lovlinbirdsnest #lovlinbirdsnestlover #sarangburungwalit #lovlin #lovlinmelaka #lovlinagentmelaka #sarangburung #jomcantik #taksabarnakcantik #jomcantiksesama #kulitkusam #kulitcantik #bekasjerawat #immunitybooster #metabolismbooster #idamansetiapwanita
    #kitajagakita #lovelin #careforyourlovedones#y15 #gengy15 #y15malaysia #y15malaya_official

  •  1  0  14 hours ago
  • Alhamdulillah.. 2 set LOVLIN 28% bird's nest telah dipinang oleh abang y15 ni... katanya:-

💙nak dapatkan extra stamina sebab selalu ride
💙nak hilangkan sunburn dengan cepat
💙nak mengatasi masalah kulit kering, bermiyak dan kusam akibat selalu terdedah kepada sinaran matahari..
💙abang y15 kata motor dah hensem.. dia pun nak gak hensem n sihat... 😍😍

ada tak agak-agak  geng y15 kat sini yang ada masalah sama...??

meh sini roger kita... murah je....

www.wasap.my/60162196934/lovlin

https://shopee.com.my/elshifa01/7735992345/

#elshifa #ilovlinu #lovlinbirdsnest #lovlinbirdsnestlover #sarangburungwalit #lovlin #lovlinmelaka #lovlinagentmelaka #sarangburung #jomcantik #taksabarnakcantik #jomcantiksesama #kulitkusam #kulitcantik #bekasjerawat #immunitybooster #metabolismbooster #idamansetiapwanita
#kitajagakita #lovelin #careforyourlovedones#y15 #gengy15 #y15malaysia #y15malaya_official
  • Alhamdulillah.. 2 set LOVLIN 28% bird's nest telah dipinang oleh abang y15 ni... katanya:-

    💙nak dapatkan extra stamina sebab selalu ride
    💙nak hilangkan sunburn dengan cepat
    💙nak mengatasi masalah kulit kering, bermiyak dan kusam akibat selalu terdedah kepada sinaran matahari..
    💙abang y15 kata motor dah hensem.. dia pun nak gak hensem n sihat... 😍😍

    ada tak agak-agak geng y15 kat sini yang ada masalah sama...??

    meh sini roger kita... murah je....

    www.wasap.my/60162196934/lovlin

    https://shopee.com.my/elshifa01/7735992345/

    #elshifa #ilovlinu #lovlinbirdsnest #lovlinbirdsnestlover #sarangburungwalit #lovlin #lovlinmelaka #lovlinagentmelaka #sarangburung #jomcantik #taksabarnakcantik #jomcantiksesama #kulitkusam #kulitcantik #bekasjerawat #immunitybooster #metabolismbooster #idamansetiapwanita
    #kitajagakita #lovelin #careforyourlovedones#y15 #gengy15 #y15malaysia #y15malaya_official

  •  5  0  14 hours ago
  • Hi Guys! 
This is the function or Lovlin bird’s nest yang kite xpernah tau!

❗️‼️❗️
let me add a little knowledge for you guys with a this photo and theres more information tht im gonna share with you later (in shaa allah day by day)

however, if you wanna know more details immediately no worries just DM me or for those who has my number you may was me directly tau!!😌
 Besides for those yg berada dlm kawasan ampang and kwn2 yg terdekat dgn ampang kiteorg boleh cod and for those yg berada di luar kwsn pun jgnlah risau kite boleh pos to you guys a.s.a.p tau!!! 🥰

#lovlin #lovlinbirdsnest #lovlinmalaysia #stayhealthy #staybeautiful #stayhome #staysafe
  • Hi Guys!
    This is the function or Lovlin bird’s nest yang kite xpernah tau!

    ❗️‼️❗️
    let me add a little knowledge for you guys with a this photo and theres more information tht im gonna share with you later (in shaa allah day by day)

    however, if you wanna know more details immediately no worries just DM me or for those who has my number you may was me directly tau!!😌
    Besides for those yg berada dlm kawasan ampang and kwn2 yg terdekat dgn ampang kiteorg boleh cod and for those yg berada di luar kwsn pun jgnlah risau kite boleh pos to you guys a.s.a.p tau!!! 🥰

    #lovlin #lovlinbirdsnest #lovlinmalaysia #stayhealthy #staybeautiful #stayhome #staysafe

  •  10  0  14 hours ago
  • Alhamdulillah rezeki harini..customer wasap gtaw dia baru try yg #CMS tester then kata sedap sangat..baru je 1 sachet try dah turun sekilo katanya..wahh cepat sungguh hasil nya kan😱...tu yg customer grab sekotak terus🎉...then repeat LOVLIN lagi 1 set🤲 tunggu customer datang pickup je ney haa..thanks ya kak Siti Aishah & abg Fauzan Fauzone💕

#bizkecilcikwe
#chocomilkshake
#lovlin
#agenmelaka
  • Alhamdulillah rezeki harini..customer wasap gtaw dia baru try yg #CMS tester then kata sedap sangat..baru je 1 sachet try dah turun sekilo katanya..wahh cepat sungguh hasil nya kan😱...tu yg customer grab sekotak terus🎉...then repeat LOVLIN lagi 1 set🤲 tunggu customer datang pickup je ney haa..thanks ya kak Siti Aishah & abg Fauzan Fauzone💕

    #bizkecilcikwe
    #chocomilkshake
    #lovlin
    #agenmelaka

  •  0  0  15 hours ago
  • Korang masih tercari-cari pr0duk untuk dini@gakan secara online & offline? 
.
Sis sertakan sebab kenapa korang perlu pilih Lovlin.
.
1. Pr0duk berasaskan sarang burung lebih-lebih lagi minuman atau makanan tambahan adalah pr0duk yang releven sepanjang zaman. Bukan hanya pr0duk yang tinggi permintaan sebab trending atau viral. Buktinya? Amalan meminum pati sarang burung ini dah lama wujud sejak zaman Dinasti Ming iaitu 500 ratus tahun dahulu. Sejak abad ke 15 lagi.
.
2. Pr0duk-pr0duk keluaran Lovlin terbukti berikan kesan kepada kesihatan dan kecantikan pengguna. Pr0duk-pr0duk Lovlin juga terbukti sangat berkualiti lengkap dengan sijil² yang mengesahkan pr0duk-pr0duk Lovlin semuanya mengikut piawaian yang ditetapkan. 
.
3. Pr0duk-pr0duk keluaran Lovlin mendapat feedback dan testimonial yang sangat memberangsangkan dari jutaan pengguna Lovlin. Majoriti pengguna sangat berpuas hati dengan kesan dan manfaat yang mereka dapat setelah menggunakan Lovlin.
.
4. Walaupun pr0duk-pr0duk Lovlin terbukti berkualiti dan berkesan, tetapi harg@nya sangat mampu milik membenarkan pengguna-pengguna untuk terus konsisten amalkan Lovlin dan jadikan Lovlin sebagai makanan tambahan untuk seisi keluarga.
.
5. Pr0duk-pr0duk Lovlin pas@rannya sangat luas, semua golongan boleh amalkan, bermula dari kanak-kanak berumur 3 tahun sehinggalah ke warga emas. P@saran pr0duk Lovlin bukan hanya untuk golongan wanita sahaja tetapi terbuka kepada semua.
.
6. Potential repeat cust0mer yang tinggi. Lovlin sudah hampir dua tahun menaikkan nilai dan br@nd awareness. Alhamdulillah tahun ni makin ramai yang percayakan dan terus setia dengan LOVLIN.
.
Jadi tunggu apa lagi? Jom join keluarga Lovlin.
(Cc Puan Founder) 
.
I Lovlin You ❤️
.
LV289440 
Agent Lovlin  #teamkayanaa 
.
#agentneeded #ministokisneeded #stokisneeded 
#lovlin #iLOVLINu #sarangburungwalit #energybooster #healthbooster #halalJAKIM #immunebooster #lovlinessentialHQ
  • Korang masih tercari-cari pr0duk untuk dini@gakan secara online & offline?
    .
    Sis sertakan sebab kenapa korang perlu pilih Lovlin.
    .
    1. Pr0duk berasaskan sarang burung lebih-lebih lagi minuman atau makanan tambahan adalah pr0duk yang releven sepanjang zaman. Bukan hanya pr0duk yang tinggi permintaan sebab trending atau viral. Buktinya? Amalan meminum pati sarang burung ini dah lama wujud sejak zaman Dinasti Ming iaitu 500 ratus tahun dahulu. Sejak abad ke 15 lagi.
    .
    2. Pr0duk-pr0duk keluaran Lovlin terbukti berikan kesan kepada kesihatan dan kecantikan pengguna. Pr0duk-pr0duk Lovlin juga terbukti sangat berkualiti lengkap dengan sijil² yang mengesahkan pr0duk-pr0duk Lovlin semuanya mengikut piawaian yang ditetapkan.
    .
    3. Pr0duk-pr0duk keluaran Lovlin mendapat feedback dan testimonial yang sangat memberangsangkan dari jutaan pengguna Lovlin. Majoriti pengguna sangat berpuas hati dengan kesan dan manfaat yang mereka dapat setelah menggunakan Lovlin.
    .
    4. Walaupun pr0duk-pr0duk Lovlin terbukti berkualiti dan berkesan, tetapi harg@nya sangat mampu milik membenarkan pengguna-pengguna untuk terus konsisten amalkan Lovlin dan jadikan Lovlin sebagai makanan tambahan untuk seisi keluarga.
    .
    5. Pr0duk-pr0duk Lovlin pas@rannya sangat luas, semua golongan boleh amalkan, bermula dari kanak-kanak berumur 3 tahun sehinggalah ke warga emas. P@saran pr0duk Lovlin bukan hanya untuk golongan wanita sahaja tetapi terbuka kepada semua.
    .
    6. Potential repeat cust0mer yang tinggi. Lovlin sudah hampir dua tahun menaikkan nilai dan br@nd awareness. Alhamdulillah tahun ni makin ramai yang percayakan dan terus setia dengan LOVLIN.
    .
    Jadi tunggu apa lagi? Jom join keluarga Lovlin.
    (Cc Puan Founder)
    .
    I Lovlin You ❤️
    .
    LV289440
    Agent Lovlin #teamkayanaa
    .
    #agentneeded #ministokisneeded #stokisneeded
    #lovlin #iLOVLINu #sarangburungwalit #energybooster #healthbooster #halalJAKIM #immunebooster #lovlinessentialHQ

  •  2  0  16 hours ago
  • MASIH TERTANYA-TANYA TENTANG 

♥️LOVLIN BIRD'S NEST⁉️♥️

minuman ini sangat sesuai untuk :
👉 kanak² 3 tahun ke atas
👉 perempuan
👉 lelaki
👉 warga emas
👉 ibu hamil

SESUAI SANGAT UNTUK SEISI KELUARGA KAN⁉️

Dah ramai yang mencuba kembali repeat order sebab :
🎁 sakit² sendi hilang
🎁 badan sentiasa cergas
🎁 jerawat hilang
🎁 Kolestrol dlm badan dh turun
🎁 kulit dah tak kusam
🎁 dah tak sembelit
🎁 hormon dah stabil
🎁 hb naik (semasa hamil), sebelum ni rendah
🎁 berat badan turun
🎁 Susu ibu makin banyak

kandungan yang terdapat dalam Lovlin Bird's Nest ada 4 bahan iaitu:
📖 sarang burung walit dari sarawak
📖 gula batu
📖 white fungus
📖 american ginseng

Lovlin bird's nest 
-Tiada bahan pengawet
-Tiada pewarna buatan
-Tiada perisa buatan
-Tiada kolagen

Harga MAMPU MILIK

1SET(3BOTOL) RM20
.

Whatsapp
0163984070
#lovlin #lovlinbirdsnest #minumansarangburung #lovlinmalaysia #lovlinessentialhq #lovlinlover #minumankecantikan
  • MASIH TERTANYA-TANYA TENTANG

    ♥️LOVLIN BIRD'S NEST⁉️♥️

    minuman ini sangat sesuai untuk :
    👉 kanak² 3 tahun ke atas
    👉 perempuan
    👉 lelaki
    👉 warga emas
    👉 ibu hamil

    SESUAI SANGAT UNTUK SEISI KELUARGA KAN⁉️

    Dah ramai yang mencuba kembali repeat order sebab :
    🎁 sakit² sendi hilang
    🎁 badan sentiasa cergas
    🎁 jerawat hilang
    🎁 Kolestrol dlm badan dh turun
    🎁 kulit dah tak kusam
    🎁 dah tak sembelit
    🎁 hormon dah stabil
    🎁 hb naik (semasa hamil), sebelum ni rendah
    🎁 berat badan turun
    🎁 Susu ibu makin banyak

    kandungan yang terdapat dalam Lovlin Bird's Nest ada 4 bahan iaitu:
    📖 sarang burung walit dari sarawak
    📖 gula batu
    📖 white fungus
    📖 american ginseng

    Lovlin bird's nest
    -Tiada bahan pengawet
    -Tiada pewarna buatan
    -Tiada perisa buatan
    -Tiada kolagen

    Harga MAMPU MILIK

    1SET(3BOTOL) RM20
    .

    Whatsapp
    0163984070
    #lovlin #lovlinbirdsnest #minumansarangburung #lovlinmalaysia #lovlinessentialhq #lovlinlover #minumankecantikan

  •  3  0  18 hours ago
  • Sedikit Perkongsian Tentang Sarang Burung.
.
.
Mengikut kajian oleh beberapa pakar di negara China, kolagen semulajadi dalam sarang burung walet ( EGF) mampu mengekalkan kelembapan dan keanjalan kulit sekiranya diamalkan sentiasa. .
.
Jangan tak tahu ye, EGF dalam sarang burung walet ni mampu merawat beberapa masalah kulit seperti jeragat, jerawat, radang kulit, parut dan jugak kulit yang rosak akibat penggunaan kosmetik bermerkuri.
.
.
Hebat kan ?
Bukan itu saja, malah EGF dalam sarang burung walet ni boleh menyamaratakan tona kulit yang tidak rata dan jugak memutihkan kulit tanpa merosakkan kulit. Senang cerita,banyak lah khasiatnya lagi.
.
.
Jadi, tidak mustahil lah sarang burung walet ni sudah menjadi pemakanan tambahan bagi orang-orang China sudah berabad dulu.
.
.
Tengok saja la kaum china yang selalu dikaitkan berumur panjang, awet muda, kulit cantik dan sentiasa kekal cergas walaupun sudah berusia.
.
.
Bila kesihatan dalaman tiptop, maka kecantikan luaran pun terserlah 😍, so tunggu apa lagi? Jom amalkan Lovlin Bird's Nest sebagai suppliment tambahan.
.
.
Rm20/set(1set-3botol)
.
.
Whatsapp
0163984070
#lovlin #lovlinbirdsnest #minumansarangburung #lovlinmalaysia #lovlinessentialhq #lovlinlover #minumankecantikan
  • Sedikit Perkongsian Tentang Sarang Burung.
    .
    .
    Mengikut kajian oleh beberapa pakar di negara China, kolagen semulajadi dalam sarang burung walet ( EGF) mampu mengekalkan kelembapan dan keanjalan kulit sekiranya diamalkan sentiasa. .
    .
    Jangan tak tahu ye, EGF dalam sarang burung walet ni mampu merawat beberapa masalah kulit seperti jeragat, jerawat, radang kulit, parut dan jugak kulit yang rosak akibat penggunaan kosmetik bermerkuri.
    .
    .
    Hebat kan ?
    Bukan itu saja, malah EGF dalam sarang burung walet ni boleh menyamaratakan tona kulit yang tidak rata dan jugak memutihkan kulit tanpa merosakkan kulit. Senang cerita,banyak lah khasiatnya lagi.
    .
    .
    Jadi, tidak mustahil lah sarang burung walet ni sudah menjadi pemakanan tambahan bagi orang-orang China sudah berabad dulu.
    .
    .
    Tengok saja la kaum china yang selalu dikaitkan berumur panjang, awet muda, kulit cantik dan sentiasa kekal cergas walaupun sudah berusia.
    .
    .
    Bila kesihatan dalaman tiptop, maka kecantikan luaran pun terserlah 😍, so tunggu apa lagi? Jom amalkan Lovlin Bird's Nest sebagai suppliment tambahan.
    .
    .
    Rm20/set(1set-3botol)
    .
    .
    Whatsapp
    0163984070
    #lovlin #lovlinbirdsnest #minumansarangburung #lovlinmalaysia #lovlinessentialhq #lovlinlover #minumankecantikan

  •  2  0  18 hours ago

Top #lovlin Posts

  • Czerwcu mój... zachęcasz do bycia. Takiego po prostu i aż. Wygnieciona trawa i śmiech w oddali. Powietrze pachnie już nocą... stoję pośród czerwonych kwiatów, które nieśmiało zadzierają łebki w górę i kołyszą się na wietrze. Wszystko pulsuje spokojnym rytmem. Mój miesiąc... pachnący truskawkami i kompotem z rabarbaru. Rodzinne dni za nami... 🙌🏻
_
Jak Wam minął weekend? Odpoczęliście? 🍒 #ofwhimsicalmoments #polemaków
  • Czerwcu mój... zachęcasz do bycia. Takiego po prostu i aż. Wygnieciona trawa i śmiech w oddali. Powietrze pachnie już nocą... stoję pośród czerwonych kwiatów, które nieśmiało zadzierają łebki w górę i kołyszą się na wietrze. Wszystko pulsuje spokojnym rytmem. Mój miesiąc... pachnący truskawkami i kompotem z rabarbaru. Rodzinne dni za nami... 🙌🏻
    _
    Jak Wam minął weekend? Odpoczęliście? 🍒 #ofwhimsicalmoments #polemaków

  •  9,250  126  14 June, 2020
  • Szłam prostą ścieżką, potykając się o drobne kamienie. Ilość kurzu grzęzła w moim suchym gardle. Nie odzywałam się, ani słowem. Zachodzące słońce rzucało cień i chyliło się ku końcowi. Dzień pomalutku zasypiał, a umysł poszukiwał bodźców. Wygnieciona trawa. Lato, które rozpakowało się na dobre. Spocona skóra i porządek myśli. Nie wiem, kiedy po raz pierwszy uspokoiłam myśli i wyszłam na przeciw sobie. To było chyba na tyle rozległe w czasie, że ciężko to zebrać w konkretny dzień. To się rozlało na mnie i moje życie. Zupełnie, jak to lato, które przypala skórę, pomaga rozkwitać kwiatom, łaskocze skrzydła motyla i głaszcze policzka dzieci. Moim zadaniem było tylko - pozwolić na to i stworzyć odpowiednie warunki. Po prostu odpuścić. Przestać się szarpać. Wciąż wymagać. Chcieć więcej. Szybciej. Lepiej. Umysł, który bez nacisków może czerpać z zewnętrznego otoczenia oraz naszego wnętrza jest szczęśliwy. Rozwija się w swoim tempie i daje nam tyle radości, że czasem aż łapiemy się za głowę.
________
Na blogu (cammy.com.pl) mam dla Was - nowy wpis o zmianach w postrzeganiu życia, które wdrażam do swojej codzienności...oraz kod zniżkowy do pięknych, lnianych sukienek od @lovlin.pl Zajrzyjcie w wolnej chwili🖤 #daysofsmallthings
  • Szłam prostą ścieżką, potykając się o drobne kamienie. Ilość kurzu grzęzła w moim suchym gardle. Nie odzywałam się, ani słowem. Zachodzące słońce rzucało cień i chyliło się ku końcowi. Dzień pomalutku zasypiał, a umysł poszukiwał bodźców. Wygnieciona trawa. Lato, które rozpakowało się na dobre. Spocona skóra i porządek myśli. Nie wiem, kiedy po raz pierwszy uspokoiłam myśli i wyszłam na przeciw sobie. To było chyba na tyle rozległe w czasie, że ciężko to zebrać w konkretny dzień. To się rozlało na mnie i moje życie. Zupełnie, jak to lato, które przypala skórę, pomaga rozkwitać kwiatom, łaskocze skrzydła motyla i głaszcze policzka dzieci. Moim zadaniem było tylko - pozwolić na to i stworzyć odpowiednie warunki. Po prostu odpuścić. Przestać się szarpać. Wciąż wymagać. Chcieć więcej. Szybciej. Lepiej. Umysł, który bez nacisków może czerpać z zewnętrznego otoczenia oraz naszego wnętrza jest szczęśliwy. Rozwija się w swoim tempie i daje nam tyle radości, że czasem aż łapiemy się za głowę.
    ________
    Na blogu (cammy.com.pl) mam dla Was - nowy wpis o zmianach w postrzeganiu życia, które wdrażam do swojej codzienności...oraz kod zniżkowy do pięknych, lnianych sukienek od @lovlin.pl Zajrzyjcie w wolnej chwili🖤 #daysofsmallthings

  •  2,866  75  13 June, 2018
  • Tumpang lalu, minta izin nak lalu lalang kat hati akak & abam sekalian.😅 Jangan lupa sebelum di buai mimpi indah bershakes-shakes dahuluan😍 
kandungan yang ade dalam LOVLIN MILKSHAKE hanye 8 bahan semula jadi & TANPA bahan pengawet,pewarna tiruan serta tiada kolagen 🥛susu kambing
🕊sarang burung
🍊vitamin c
🍅tomato
🍇buahan beri
🍓buah delima
🌸bunga sakura
✨serbuk mutiara

Jom bershakes sebelum tido kasi cantik polwess dalaman dan luaran, 😍
Selamat malam💤

Cik Ellia comel😝
❤️ ❤️❤️
#milkshakes #lovlin
#susukambing #S6EJ #tanpabahanawet
#hargamampu #lovlinmilkshakes
#cantikdalamandanluaran
#teamAFCV200241
  • Tumpang lalu, minta izin nak lalu lalang kat hati akak & abam sekalian.😅 Jangan lupa sebelum di buai mimpi indah bershakes-shakes dahuluan😍
    kandungan yang ade dalam LOVLIN MILKSHAKE hanye 8 bahan semula jadi & TANPA bahan pengawet,pewarna tiruan serta tiada kolagen 🥛susu kambing
    🕊sarang burung
    🍊vitamin c
    🍅tomato
    🍇buahan beri
    🍓buah delima
    🌸bunga sakura
    ✨serbuk mutiara

    Jom bershakes sebelum tido kasi cantik polwess dalaman dan luaran, 😍
    Selamat malam💤

    Cik Ellia comel😝
    ❤️ ❤️❤️
    #milkshakes #lovlin
    #susukambing #S6EJ #tanpabahanawet
    #hargamampu #lovlinmilkshakes
    #cantikdalamandanluaran
    #teamAFCV200241

  •  164  47  2 March, 2020