#losyenjamshirdaunbidara Instagram Photos & Videos

losyenjamshirdaunbidara - 2.5k posts

Hashtag Popularity

0.5
average comments
19.3
average likes

Latest #losyenjamshirdaunbidara Posts

  • (( LOSYEN BADAN BIDARA ))

Jangan kata sabun bidara jak ada tau. Ni hah losyen pun ada boleh guna di muka & badan. 

Paling best lepas jak mandi dengan #bidarashowergel terus apply ni #losyenjamshirdaunbidara perghh !! Segar guys. 

Meh dapat kan bidara set. Beli loose pun boleh jak 😚
  • (( LOSYEN BADAN BIDARA ))

    Jangan kata sabun bidara jak ada tau. Ni hah losyen pun ada boleh guna di muka & badan.

    Paling best lepas jak mandi dengan #bidarashowergel terus apply ni #losyenjamshirdaunbidara perghh !! Segar guys.

    Meh dapat kan bidara set. Beli loose pun boleh jak 😚

  •  0  0  10 August, 2020
  • Ada tak antara korang yang ada masalah daki, berkerak belakang tengkuk, celah-celah peha atau ketiak?

Korang tak payah susah payah nak pergi ke spa sebab Jamsyir Herbal Body Scrub ni dapat menyelesaikan masalah korang.

Sental setiap hari untuk dapatkan kulit yang mulus & gebu!
.
.
#aslegacymalaysia #aslcosmetics #terlajaklaris #terapiinstagram #pkp #aslegacy #DHerbs #review #regrann #shahidadherbs #datinshahida #datoalifsyukri #alifsyukriterlajaklaris #swapreview #paidreview #igreview #igreviewmalaysia #staysafe #stayhome #onlineshop #ootdraya #covid19 #jamshir #sabunjamshir #losyenjamshirdaunbidara #klang #dudukrumah #ctdk #mirafilzah #showergel
  • Ada tak antara korang yang ada masalah daki, berkerak belakang tengkuk, celah-celah peha atau ketiak?

    Korang tak payah susah payah nak pergi ke spa sebab Jamsyir Herbal Body Scrub ni dapat menyelesaikan masalah korang.

    Sental setiap hari untuk dapatkan kulit yang mulus & gebu!
    .
    .
    #aslegacymalaysia #aslcosmetics #terlajaklaris #terapiinstagram #pkp #aslegacy #DHerbs #review #regrann #shahidadherbs #datinshahida #datoalifsyukri #alifsyukriterlajaklaris #swapreview #paidreview #igreview #igreviewmalaysia #staysafe #stayhome #onlineshop #ootdraya #covid19 #jamshir #sabunjamshir #losyenjamshirdaunbidara #klang #dudukrumah #ctdk #mirafilzah #showergel

  •  0  0  5 August, 2020
  • Kulit kering? Berdaki? 
Ada tak antara korang yang mempunyai masalah macam ni? 
Apa kata jom cuba Losyen Jamsyir Daun Bidara! Losyen Jamsyir ni bukan sebarang losyen kerana mempunyai manik-manik halus yang berfungsi seperti skrub.
✅ Ianya gabungan herba terpilih & daun bidara untuk mengatasi bau badan
✅Melembut dan menghaluskan kulit
✅Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
.
.
#aslegacymalaysia #aslcosmetics #terlajaklaris #terlajaklaris #covid19 #DHerbs #aslegacy #review #regrann #shahidadherbs #datinshahida #alifsyukriterlajaklaris #datoalifsyukri #swapreview #paidreview #igreview #igreviewmalaysia #shahalam #klang #jalankebun #losyenjamshirdaunbidara #harumnita #staysafe #dudukrumah #ajimaura #kitabaikramaisayang #onlineshop #covid19 #shoppingonline #ctdk
  • Kulit kering? Berdaki?
    Ada tak antara korang yang mempunyai masalah macam ni?
    Apa kata jom cuba Losyen Jamsyir Daun Bidara! Losyen Jamsyir ni bukan sebarang losyen kerana mempunyai manik-manik halus yang berfungsi seperti skrub.
    ✅ Ianya gabungan herba terpilih & daun bidara untuk mengatasi bau badan
    ✅Melembut dan menghaluskan kulit
    ✅Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    .
    .
    #aslegacymalaysia #aslcosmetics #terlajaklaris #terlajaklaris #covid19 #DHerbs #aslegacy #review #regrann #shahidadherbs #datinshahida #alifsyukriterlajaklaris #datoalifsyukri #swapreview #paidreview #igreview #igreviewmalaysia #shahalam #klang #jalankebun #losyenjamshirdaunbidara #harumnita #staysafe #dudukrumah #ajimaura #kitabaikramaisayang #onlineshop #covid19 #shoppingonline #ctdk

  •  1  0  5 August, 2020
  • 🔥🔥🔥LOSYEN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥🔥
.
.
.
.
Siapa ada masalah daki dicelah-celah yang tersembunyi , tengkuk , ketiak & etc tu . . Tak payah risau lagi , sebab Jamsyir Herbal Body Scrub dan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara nie dapat menyihatkan kulit dan menyegarkan kulit sepanjang hari. . .
.
Jom dapatkan sekarang !! dengan menghubungi business partner AS Legacy @aslegacysingapura yang berdekatan anda..
.
.
.

HARGA $15
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aslegacysingapura 
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslegacymalaysia #aslegacysingapore 
#losyenjamshirdaunbidara #sayajual
#jamshirbodyscrub #panau #kurap
#jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel 
@aslegacysingapura #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
#losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
#losyenbadanjamshirdaunbidara
  • 🔥🔥🔥LOSYEN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥🔥
    .
    .
    .
    .
    Siapa ada masalah daki dicelah-celah yang tersembunyi , tengkuk , ketiak & etc tu . . Tak payah risau lagi , sebab Jamsyir Herbal Body Scrub dan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara nie dapat menyihatkan kulit dan menyegarkan kulit sepanjang hari. . .
    .
    Jom dapatkan sekarang !! dengan menghubungi business partner AS Legacy @aslegacysingapura yang berdekatan anda..
    .
    .
    .

    HARGA $15
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aslegacysingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslegacymalaysia #aslegacysingapore
    #losyenjamshirdaunbidara #sayajual
    #jamshirbodyscrub #panau #kurap
    #jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel
    @aslegacysingapura #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
    #losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
    #losyenbadanjamshirdaunbidara

  •  1  0  31 July, 2020
  • 🔥🔥LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥
.
.
.
.
🌿🌿 *Kebaikan*🌿🌿.
‼️Mengatasi bau badan
‼️Melembut dan menghaluskan kulit
‼️Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
‼️ Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
‼️ Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
‼️Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
‼️Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
‼️Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
.
.
🌿🌿*Cara Penggunaan*🌿🌿.
‼️Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
‼️Sapu seluruh badan 
‼️Baca selawat 3 kali semasa penyapuan
.
.
Isi kandungan 100ml
.
HARGA $15
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aslegacysingapura 
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslegacymalaysia #aslegacysingapore 
#losyenjamshirdaunbidara #sayajual
#jamshirbodyscrub #panau #kurap
#jerawatbadan #kulitcerah #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel 
@aslegacysingapura #balmbidaraaura7herba 
#losyenjamshirdaunbidara
#losyenbadanjamshirdaunbidara
  • 🔥🔥LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥
    .
    .
    .
    .
    🌿🌿 *Kebaikan*🌿🌿.
    ‼️Mengatasi bau badan
    ‼️Melembut dan menghaluskan kulit
    ‼️Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    ‼️ Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    ‼️ Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    ‼️Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    ‼️Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    ‼️Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
    .
    .
    🌿🌿*Cara Penggunaan*🌿🌿.
    ‼️Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
    ‼️Sapu seluruh badan
    ‼️Baca selawat 3 kali semasa penyapuan
    .
    .
    Isi kandungan 100ml
    .
    HARGA $15
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aslegacysingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslegacymalaysia #aslegacysingapore
    #losyenjamshirdaunbidara #sayajual
    #jamshirbodyscrub #panau #kurap
    #jerawatbadan #kulitcerah #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel
    @aslegacysingapura #balmbidaraaura7herba
    #losyenjamshirdaunbidara
    #losyenbadanjamshirdaunbidara

  •  2  0  31 July, 2020
  • .
.
NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺
.
Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara.
.
Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurangkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
-------------
.
GEL MANDIAN BIDARA 🌿
.
Terlalu banyak khasiat & kelebihan daun bidara ni. Antaranya mampu mengatasi masalah stress yang melampau, menyegarkan badan kelesuan, menghindarkan diri dari gangguan mistik, meningkatkan aura positif diri & pelbagai lagi.
.
Kalau dulu, orang mandi bunga satu baldi. Sekarang ni tak payah susah2 dah. Boleh terus guna Mandian Bidara ni, rasa nostalgia gitu. Memang terbaik!
.
. . .
#AwesomeTeam #Datinshahida #kejayaantanpabatas #bidara #showergel #losyenjamshirdaunbidara #wardrobexclusive
  • .
    .
    NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺
    .
    Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara.
    .
    Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurangkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
    -------------
    .
    GEL MANDIAN BIDARA 🌿
    .
    Terlalu banyak khasiat & kelebihan daun bidara ni. Antaranya mampu mengatasi masalah stress yang melampau, menyegarkan badan kelesuan, menghindarkan diri dari gangguan mistik, meningkatkan aura positif diri & pelbagai lagi.
    .
    Kalau dulu, orang mandi bunga satu baldi. Sekarang ni tak payah susah2 dah. Boleh terus guna Mandian Bidara ni, rasa nostalgia gitu. Memang terbaik!
    .
    . . .
    #AwesomeTeam #Datinshahida #kejayaantanpabatas #bidara #showergel #losyenjamshirdaunbidara #wardrobexclusive

  •  0  0  30 July, 2020
  • 🔥🔥ALOE VERY GELL🔥🔥
.
.
.
.
Anda berjerawat? Usah gusar!
.
Gunakan ALOE VERA GEL AS LEGACY sebagai bahan rawatan.
.
Kandungan giberelin dan auxins di dalamnya membuatkan aloe vera berupaya mengurangkan pertumbuhan jerawat pada kulit. Jerawat batu atau jerawat biasa, semuanya dapat dirawat menerusi aloe vera.
.
Anda hanya perlu ambil gel aloe vera dan sapukan pada bahagian wajah yang berjerawat.
.
Biarkan selama 10 hingga 15 minit dan bilas dengan air suam. Hasilnya, jerawat akan mengecut dan lama-kelamaan akan hilang.
.
.

Jom dapatkan sekarang dengan menghubungi bisnes partner AS Legacy @aslegacysingapura yang berhampiran anda.
.
.

HARGA $15
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aslegacysingapura 
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslegacymalaysia #aslegacysingapore 
#mandianbidara #gelmandianbidara #bidara #sabunbidara #sayajual  #bidarashowergel #aura7herba
@aslegacysingapura #balmbidaraaura7herba 
#losyenjamshirdaunbidara
#losyenbadanjamshirdaunbidara
  • 🔥🔥ALOE VERY GELL🔥🔥
    .
    .
    .
    .
    Anda berjerawat? Usah gusar!
    .
    Gunakan ALOE VERA GEL AS LEGACY sebagai bahan rawatan.
    .
    Kandungan giberelin dan auxins di dalamnya membuatkan aloe vera berupaya mengurangkan pertumbuhan jerawat pada kulit. Jerawat batu atau jerawat biasa, semuanya dapat dirawat menerusi aloe vera.
    .
    Anda hanya perlu ambil gel aloe vera dan sapukan pada bahagian wajah yang berjerawat.
    .
    Biarkan selama 10 hingga 15 minit dan bilas dengan air suam. Hasilnya, jerawat akan mengecut dan lama-kelamaan akan hilang.
    .
    .

    Jom dapatkan sekarang dengan menghubungi bisnes partner AS Legacy @aslegacysingapura yang berhampiran anda.
    .
    .

    HARGA $15
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aslegacysingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslegacymalaysia #aslegacysingapore
    #mandianbidara #gelmandianbidara #bidara #sabunbidara #sayajual #bidarashowergel #aura7herba
    @aslegacysingapura #balmbidaraaura7herba
    #losyenjamshirdaunbidara
    #losyenbadanjamshirdaunbidara

  •  3  0  29 July, 2020
  • Kalau korang kat office atau rumah selalu pasang aircond, mesti korang perasan kulit cepat kering kan??? Serious korang kena try Losyen Jamsyir ni. Memang akan buatkan kulit korang rasa lembab dan sangat tahan lama. 

Ni bukan losyen biasa2 tau, tapi kaya dengan Vitamin C & E. Memang best gila sangat wangi & fresh.

Losyen Jamsyir Daun Bidara ni bukan sahaja kaya dengan Vitamin, tapi dengan khasiat Daun Bidara ni juga boleh menghindarkan kita dari unsur negatif seperti, gangguan makhluk halus, sukar tidur malam, stress melampau, bayi yg kerap menangis, & pelbagai lagi.

#LosyenJamshirDaunBidara
  • Kalau korang kat office atau rumah selalu pasang aircond, mesti korang perasan kulit cepat kering kan??? Serious korang kena try Losyen Jamsyir ni. Memang akan buatkan kulit korang rasa lembab dan sangat tahan lama.

    Ni bukan losyen biasa2 tau, tapi kaya dengan Vitamin C & E. Memang best gila sangat wangi & fresh.

    Losyen Jamsyir Daun Bidara ni bukan sahaja kaya dengan Vitamin, tapi dengan khasiat Daun Bidara ni juga boleh menghindarkan kita dari unsur negatif seperti, gangguan makhluk halus, sukar tidur malam, stress melampau, bayi yg kerap menangis, & pelbagai lagi.

    #LosyenJamshirDaunBidara

  •  4  0  27 July, 2020
  • Kalau korang kat office atau rumah selalu pasang aircond, mesti korang perasan kulit cepat kering kan??? Serious korang kena try Losyen Jamsyir ni. Memang akan buatkan kulit korang rasa lembab dan sangat tahan lama. 

Ni bukan losyen biasa2 tau, tapi kaya dengan Vitamin C & E. Memang best gila sangat wangi & fresh.

Losyen Jamsyir Daun Bidara ni bukan sahaja kaya dengan Vitamin, tapi dengan khasiat Daun Bidara ni juga boleh menghindarkan kita dari unsur negatif seperti, gangguan makhluk halus, sukar tidur malam, stress melampau, bayi yg kerap menangis, & pelbagai lagi.

#LosyenJamshirDaunBidara
  • Kalau korang kat office atau rumah selalu pasang aircond, mesti korang perasan kulit cepat kering kan??? Serious korang kena try Losyen Jamsyir ni. Memang akan buatkan kulit korang rasa lembab dan sangat tahan lama.

    Ni bukan losyen biasa2 tau, tapi kaya dengan Vitamin C & E. Memang best gila sangat wangi & fresh.

    Losyen Jamsyir Daun Bidara ni bukan sahaja kaya dengan Vitamin, tapi dengan khasiat Daun Bidara ni juga boleh menghindarkan kita dari unsur negatif seperti, gangguan makhluk halus, sukar tidur malam, stress melampau, bayi yg kerap menangis, & pelbagai lagi.

    #LosyenJamshirDaunBidara

  •  2  0  27 July, 2020
  • 🌿🌿losyen jamsyir daun bidara🌿🌿

🌱menNyah bau badan yang kurang selesa
🌱memutihkan kulit tangan dan badan
🌱menyegarkan hari anda
🌱merendahkan tahap stress dgn bau yang menyegarkan
🌱tidak berminyak dan melekit
🌱kesan yang lebih lama
🌱anti kulit kusam

jom order sekarang 
0167709343

☎️☎️Pm segera 0167709343 atau 
klik je link dibawah 

https://Aslegacyjbahru.wasap.my
https://Aslegacyjbahru.wasap.my
https://Aslegacyjbahru.wasap.my

#aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyjb #aslegacyjohor #lookfit #bizziboddy #bizziflush #bizzibodycream #harumnita #bidara #gelmandianbidara #melaleuca #sabunjamshir #femininewash #harumnitafemininewash #balmbidara #melaleucacream #gentelharumnita #fashasandhaxbizziboddy #dherbs #terlajaklaris #pucukharumnita #bizzibreakfast #puffysmoochlipstick #puffysmoochbyaslegacy #tudungaslegacy #flyandkiss #losyenjamshirdaunbidara
  • 🌿🌿losyen jamsyir daun bidara🌿🌿

    🌱menNyah bau badan yang kurang selesa
    🌱memutihkan kulit tangan dan badan
    🌱menyegarkan hari anda
    🌱merendahkan tahap stress dgn bau yang menyegarkan
    🌱tidak berminyak dan melekit
    🌱kesan yang lebih lama
    🌱anti kulit kusam

    jom order sekarang
    0167709343

    ☎️☎️Pm segera 0167709343 atau
    klik je link dibawah

    https://Aslegacyjbahru.wasap.my
    https://Aslegacyjbahru.wasap.my
    https://Aslegacyjbahru.wasap.my

    #aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyjb #aslegacyjohor #lookfit #bizziboddy #bizziflush #bizzibodycream #harumnita #bidara #gelmandianbidara #melaleuca #sabunjamshir #femininewash #harumnitafemininewash #balmbidara #melaleucacream #gentelharumnita #fashasandhaxbizziboddy #dherbs #terlajaklaris #pucukharumnita #bizzibreakfast #puffysmoochlipstick #puffysmoochbyaslegacy #tudungaslegacy #flyandkiss #losyenjamshirdaunbidara

  •  2  0  27 July, 2020
  • Ada tak antara korang yang ada masalah daki, berkerak belakang tengkuk, celah-celah peha atau ketiak?

Korang tak payah susah payah nak pergi ke spa sebab Jamsyir Herbal Body Scrub ni dapat menyelesaikan masalah korang.

Sental setiap hari untuk dapatkan kulit yang mulus & gebu!
.
.
#aslegacymalaysia #aslcosmetics #terlajaklaris #terapiinstagram #pkp #aslegacy #DHerbs #review #regrann #shahidadherbs #datinshahida #datoalifsyukri #alifsyukriterlajaklaris #swapreview #paidreview #igreview #igreviewmalaysia #staysafe #stayhome #onlineshop #ootdraya #covid19 #jamshir #sabunjamshir #losyenjamshirdaunbidara #klang #dudukrumah #ctdk #mirafilzah #showergel
  • Ada tak antara korang yang ada masalah daki, berkerak belakang tengkuk, celah-celah peha atau ketiak?

    Korang tak payah susah payah nak pergi ke spa sebab Jamsyir Herbal Body Scrub ni dapat menyelesaikan masalah korang.

    Sental setiap hari untuk dapatkan kulit yang mulus & gebu!
    .
    .
    #aslegacymalaysia #aslcosmetics #terlajaklaris #terapiinstagram #pkp #aslegacy #DHerbs #review #regrann #shahidadherbs #datinshahida #datoalifsyukri #alifsyukriterlajaklaris #swapreview #paidreview #igreview #igreviewmalaysia #staysafe #stayhome #onlineshop #ootdraya #covid19 #jamshir #sabunjamshir #losyenjamshirdaunbidara #klang #dudukrumah #ctdk #mirafilzah #showergel

  •  1  0  27 July, 2020
  • Akak-akak musim pkp abang ada selalu kat rumah tau. badan kita Kena lah wangi selalu.nanti abang bising pulak bau bawang macam Bangladesh plak?Malu!!!!!Ya lah kita kan asik ke dapur nak masak.jadi akak-akak guna lah losyen badan daun bidara ni ! 
Macam-macam kebaikkan losyen badan bidara ni.. 
👉🏻mengatasi bau badan
👉🏻memberi kesegaran 👉🏻menghilangkan keletihan
👉🏻mencerahkan kulit
👉🏻menyejukan badan
.
.
#aslegacymalaysia #aslcosmetics #terlajaklaris #terlajaklaris #covid19 #DHerbs #aslegacy #review #regrann #shahidadherbs #datinshahida #alifsyukriterlajaklaris #datoalifsyukri #swapreview #paidreview #igreview #igreviewmalaysia #shahalam #klang #jalankebun #losyenjamshirdaunbidara #harumnita #staysafe #dudukrumah #ajimaura #kitabaikramaisayang #onlineshop #covid19 #shoppingonline #ctdk
  • Akak-akak musim pkp abang ada selalu kat rumah tau. badan kita Kena lah wangi selalu.nanti abang bising pulak bau bawang macam Bangladesh plak?Malu!!!!!Ya lah kita kan asik ke dapur nak masak.jadi akak-akak guna lah losyen badan daun bidara ni !
    Macam-macam kebaikkan losyen badan bidara ni..
    👉🏻mengatasi bau badan
    👉🏻memberi kesegaran 👉🏻menghilangkan keletihan
    👉🏻mencerahkan kulit
    👉🏻menyejukan badan
    .
    .
    #aslegacymalaysia #aslcosmetics #terlajaklaris #terlajaklaris #covid19 #DHerbs #aslegacy #review #regrann #shahidadherbs #datinshahida #alifsyukriterlajaklaris #datoalifsyukri #swapreview #paidreview #igreview #igreviewmalaysia #shahalam #klang #jalankebun #losyenjamshirdaunbidara #harumnita #staysafe #dudukrumah #ajimaura #kitabaikramaisayang #onlineshop #covid19 #shoppingonline #ctdk

  •  1  0  27 July, 2020
  • Ada tak antara korang yang ada masalah daki, berkerak belakang tengkuk, celah-celah peha atau ketiak?

Korang tak payah susah payah nak pergi ke spa sebab Jamsyir Herbal Body Scrub ni dapat menyelesaikan masalah korang.

Sental setiap hari untuk dapatkan kulit yang mulus & gebu!
.
.
#aslegacymalaysia #aslcosmetics #terlajaklaris #terapiinstagram #pkp #aslegacy #DHerbs #review #regrann #shahidadherbs #datinshahida #datoalifsyukri #alifsyukriterlajaklaris #swapreview #paidreview #igreview #igreviewmalaysia #staysafe #stayhome #onlineshop #ootdraya #covid19 #jamshir #sabunjamshir #losyenjamshirdaunbidara #klang #dudukrumah #ctdk #mirafilzah #showergel
  • Ada tak antara korang yang ada masalah daki, berkerak belakang tengkuk, celah-celah peha atau ketiak?

    Korang tak payah susah payah nak pergi ke spa sebab Jamsyir Herbal Body Scrub ni dapat menyelesaikan masalah korang.

    Sental setiap hari untuk dapatkan kulit yang mulus & gebu!
    .
    .
    #aslegacymalaysia #aslcosmetics #terlajaklaris #terapiinstagram #pkp #aslegacy #DHerbs #review #regrann #shahidadherbs #datinshahida #datoalifsyukri #alifsyukriterlajaklaris #swapreview #paidreview #igreview #igreviewmalaysia #staysafe #stayhome #onlineshop #ootdraya #covid19 #jamshir #sabunjamshir #losyenjamshirdaunbidara #klang #dudukrumah #ctdk #mirafilzah #showergel

  •  2  0  26 July, 2020
  • Akak-akak musim pkp abang ada selalu kat rumah tau. badan kita Kena lah wangi selalu.nanti abang bising pulak bau bawang macam Bangladesh plak?Malu!!!!!Ya lah kita kan asik ke dapur nak masak.jadi akak-akak guna lah losyen badan daun bidara ni ! 
Macam-macam kebaikkan losyen badan bidara ni.. 
👉🏻mengatasi bau badan
👉🏻memberi kesegaran 👉🏻menghilangkan keletihan
👉🏻mencerahkan kulit
👉🏻menyejukan badan
.
.
#aslegacymalaysia #aslcosmetics #terlajaklaris #terlajaklaris #covid19 #DHerbs #aslegacy #review #regrann #shahidadherbs #datinshahida #alifsyukriterlajaklaris #datoalifsyukri #swapreview #paidreview #igreview #igreviewmalaysia #shahalam #klang #jalankebun #losyenjamshirdaunbidara #harumnita #staysafe #dudukrumah #ajimaura #kitabaikramaisayang #onlineshop #covid19 #shoppingonline #ctdk
  • Akak-akak musim pkp abang ada selalu kat rumah tau. badan kita Kena lah wangi selalu.nanti abang bising pulak bau bawang macam Bangladesh plak?Malu!!!!!Ya lah kita kan asik ke dapur nak masak.jadi akak-akak guna lah losyen badan daun bidara ni !
    Macam-macam kebaikkan losyen badan bidara ni..
    👉🏻mengatasi bau badan
    👉🏻memberi kesegaran 👉🏻menghilangkan keletihan
    👉🏻mencerahkan kulit
    👉🏻menyejukan badan
    .
    .
    #aslegacymalaysia #aslcosmetics #terlajaklaris #terlajaklaris #covid19 #DHerbs #aslegacy #review #regrann #shahidadherbs #datinshahida #alifsyukriterlajaklaris #datoalifsyukri #swapreview #paidreview #igreview #igreviewmalaysia #shahalam #klang #jalankebun #losyenjamshirdaunbidara #harumnita #staysafe #dudukrumah #ajimaura #kitabaikramaisayang #onlineshop #covid19 #shoppingonline #ctdk

  •  0  0  26 July, 2020
  • PROMOSI RAYA HAJI COMBO GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
.
Kenapa perlu beli set ni? sebab Jimat RM64!!!🤩🤩🤩🤩
.
Apa yang Jimat? Hq @as.legacymalaysia dengan baik hati bagi FREE Losyen Badan Jamshir Bidara & Sabun Scrub Jamshir yang jika dibeli asing bernilai RM64!!
.
Gel Mandian Bidara ni bersaiz 500ml setiap satu boleh dijadikan syampoo terus untuk yang suka sakit kepala, migraine etc. .
✅Meningkatkan aura positif
✅Menghilangkan bau badan
✅Bersifat antiseptik 
✅Mengatasi masalah kulit
✅Memberikan kesegaran
✅Mengelakkan gangguan Jin
✅Sesuai semua peringkat umur
.
Boleh beli secara berjemaah atau boleh beli untuk stok simpanan keluarga, atau dijadikan hadiah kepada keluarga dan sahabat. Pemberian bermanfaat💕
.
Cepat-cepat whatsapp  tau. Risau nanti ada yang tak dapat 😥
.
📲+6012-3819579 
.
#gelmandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaslegacy #setcombogelmandianbidara #promosiraya #freegift #sabuscrubjamshir #sabundaki #jerawatbadan #losyenjamshirdaunbidara #grabcepat #limitedstock #aslegacysel #aslegacykl #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacyequine #aslegacyserikembangan #aslegacyampang
  • PROMOSI RAYA HAJI COMBO GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
    .
    Kenapa perlu beli set ni? sebab Jimat RM64!!!🤩🤩🤩🤩
    .
    Apa yang Jimat? Hq @as.legacymalaysia dengan baik hati bagi FREE Losyen Badan Jamshir Bidara & Sabun Scrub Jamshir yang jika dibeli asing bernilai RM64!!
    .
    Gel Mandian Bidara ni bersaiz 500ml setiap satu boleh dijadikan syampoo terus untuk yang suka sakit kepala, migraine etc. .
    ✅Meningkatkan aura positif
    ✅Menghilangkan bau badan
    ✅Bersifat antiseptik
    ✅Mengatasi masalah kulit
    ✅Memberikan kesegaran
    ✅Mengelakkan gangguan Jin
    ✅Sesuai semua peringkat umur
    .
    Boleh beli secara berjemaah atau boleh beli untuk stok simpanan keluarga, atau dijadikan hadiah kepada keluarga dan sahabat. Pemberian bermanfaat💕
    .
    Cepat-cepat whatsapp tau. Risau nanti ada yang tak dapat 😥
    .
    📲+6012-3819579
    .
    #gelmandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaslegacy #setcombogelmandianbidara #promosiraya #freegift #sabuscrubjamshir #sabundaki #jerawatbadan #losyenjamshirdaunbidara #grabcepat #limitedstock #aslegacysel #aslegacykl #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacyequine #aslegacyserikembangan #aslegacyampang

  •  2  3  24 July, 2020
  • Ada tak antara korang yang ada masalah daki, berkerak belakang tengkuk, celah-celah peha atau ketiak?

Korang tak payah susah payah nak pergi ke spa sebab Jamsyir Herbal Body Scrub ni dapat menyelesaikan masalah korang.

Sental setiap hari untuk dapatkan kulit yang mulus & gebu!
.
.
#aslegacymalaysia #aslcosmetics #terlajaklaris #terapiinstagram #pkp #aslegacy #DHerbs #review #regrann #shahidadherbs #datinshahida #datoalifsyukri #alifsyukriterlajaklaris #swapreview #paidreview #igreview #igreviewmalaysia #staysafe #stayhome #onlineshop #ootdraya #covid19 #jamshir #sabunjamshir #losyenjamshirdaunbidara #klang #dudukrumah #ctdk #mirafilzah #showergel
  • Ada tak antara korang yang ada masalah daki, berkerak belakang tengkuk, celah-celah peha atau ketiak?

    Korang tak payah susah payah nak pergi ke spa sebab Jamsyir Herbal Body Scrub ni dapat menyelesaikan masalah korang.

    Sental setiap hari untuk dapatkan kulit yang mulus & gebu!
    .
    .
    #aslegacymalaysia #aslcosmetics #terlajaklaris #terapiinstagram #pkp #aslegacy #DHerbs #review #regrann #shahidadherbs #datinshahida #datoalifsyukri #alifsyukriterlajaklaris #swapreview #paidreview #igreview #igreviewmalaysia #staysafe #stayhome #onlineshop #ootdraya #covid19 #jamshir #sabunjamshir #losyenjamshirdaunbidara #klang #dudukrumah #ctdk #mirafilzah #showergel

  •  2  0  9 July, 2020
  • Losyen Badan Jamshir Daun Bidara 🍃🍃
.
NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR...?? 
Meh sini kita berkongsi rahsia ..☺ .

Ni bukan losyen biasa2 tau, tapi kaya dengan Vitamin C & E. Memang best gilerr.. sangat wangi & fresh.. !!!

Losyen Jamsyir Daun Bidara ni bukan sahaja kaya dengan Vitamin, tapi dengan khasiat Daun Bidara ni juga boleh menghindarkan kita dari unsur negatif seperti, gangguan makhluk halus, sukar tidur malam, stress melampau, bayi yg kerap menangis, & pelbagai lagi..

Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
.
Berminat boleh wasap 📳⤵️
www.wasap.my/60122369726/losyenjamshir
www.wasap.my/60122369726/losyenjamshir

🌹AZAH - Mobile Partner
 (ID : MOP06132) 
Cawangan Selayang

#AwesomeTeam
#AliffSyukriTerlajakLaris
#aslegacy_azselayang
#kejayaantanpabatasan 
#terlajaklaris
#losyenjamshirdaunbidara
  • Losyen Badan Jamshir Daun Bidara 🍃🍃
    .
    NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR...??
    Meh sini kita berkongsi rahsia ..☺ .

    Ni bukan losyen biasa2 tau, tapi kaya dengan Vitamin C & E. Memang best gilerr.. sangat wangi & fresh.. !!!

    Losyen Jamsyir Daun Bidara ni bukan sahaja kaya dengan Vitamin, tapi dengan khasiat Daun Bidara ni juga boleh menghindarkan kita dari unsur negatif seperti, gangguan makhluk halus, sukar tidur malam, stress melampau, bayi yg kerap menangis, & pelbagai lagi..

    Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
    .
    Berminat boleh wasap 📳⤵️
    www.wasap.my/60122369726/losyenjamshir
    www.wasap.my/60122369726/losyenjamshir

    🌹AZAH - Mobile Partner
    (ID : MOP06132)
    Cawangan Selayang

    #AwesomeTeam
    #AliffSyukriTerlajakLaris
    #aslegacy_azselayang
    #kejayaantanpabatasan
    #terlajaklaris
    #losyenjamshirdaunbidara

  •  1  0  7 July, 2020
  • PROMOSI RAYA HAJI COMBO GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
.
Hq hanya akan keluarkan 1000 set sahaja di mana kebanyakkannya sudah di booking.
.
Kenapa perlu beli set ni? sebab Jimat RM64!!!🤩🤩🤩🤩
.
Apa yang Jimat? Hq @as.legacymalaysia dengan baik hati bagi FREE Losyen Badan Jamshir Bidara & Sabun Scrub Jamshir yang jika dibeli asing bernilai RM64!!
.
Gel Mandian Bidara ni bersaiz 500ml setiap satu boleh dijadikan syampoo terus untuk yang suka sakit kepala, migraine etc. .
✅Meningkatkan aura positif
✅Menghilangkan bau badan
✅Bersifat antiseptik 
✅Mengatasi masalah kulit
✅Memberikan kesegaran
✅Mengelakkan gangguan Jin
✅Sesuai semua peringkat umur
.
Boleh beli secara berjemaah atau boleh beli untuk stok simpanan keluarga, atau dijadikan hadiah kepada keluarga dan sahabat. Pemberian bermanfaat💕
.
Cepat-cepat whatsapp Teena tau. Risau nanti ada yang tak dapat 😥
.
📲+6012-7906601 atau klik link di bio
.
#gelmandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaslegacy #setcombogelmandianbidara #promosiraya #freegift #sabuscrubjamshir #sabundaki #jerawatbadan #losyenjamshirdaunbidara #grabcepat #limitedstock #aslegacyselangor #aslegacykl #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacyequine #aslegacyserikembangan #aslegacyampang
  • PROMOSI RAYA HAJI COMBO GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
    .
    Hq hanya akan keluarkan 1000 set sahaja di mana kebanyakkannya sudah di booking.
    .
    Kenapa perlu beli set ni? sebab Jimat RM64!!!🤩🤩🤩🤩
    .
    Apa yang Jimat? Hq @as.legacymalaysia dengan baik hati bagi FREE Losyen Badan Jamshir Bidara & Sabun Scrub Jamshir yang jika dibeli asing bernilai RM64!!
    .
    Gel Mandian Bidara ni bersaiz 500ml setiap satu boleh dijadikan syampoo terus untuk yang suka sakit kepala, migraine etc. .
    ✅Meningkatkan aura positif
    ✅Menghilangkan bau badan
    ✅Bersifat antiseptik
    ✅Mengatasi masalah kulit
    ✅Memberikan kesegaran
    ✅Mengelakkan gangguan Jin
    ✅Sesuai semua peringkat umur
    .
    Boleh beli secara berjemaah atau boleh beli untuk stok simpanan keluarga, atau dijadikan hadiah kepada keluarga dan sahabat. Pemberian bermanfaat💕
    .
    Cepat-cepat whatsapp Teena tau. Risau nanti ada yang tak dapat 😥
    .
    📲+6012-7906601 atau klik link di bio
    .
    #gelmandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaslegacy #setcombogelmandianbidara #promosiraya #freegift #sabuscrubjamshir #sabundaki #jerawatbadan #losyenjamshirdaunbidara #grabcepat #limitedstock #aslegacyselangor #aslegacykl #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacyequine #aslegacyserikembangan #aslegacyampang

  •  4  0  6 July, 2020
  • PROMOSI RAYA HAJI COMBO GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
.
Hq hanya akan keluarkan 1000 set sahaja di mana kebanyakkannya sudah di booking.
.
Kenapa perlu beli set ni? sebab Jimat RM64!!!🤩🤩🤩🤩
.
Apa yang Jimat? Hq @as.legacymalaysia dengan baik hati bagi FREE Losyen Badan Jamshir Bidara & Sabun Scrub Jamshir yang jika dibeli asing bernilai RM64!!
.
Gel Mandian Bidara ni bersaiz 500ml setiap satu boleh dijadikan syampoo terus untuk yang suka sakit kepala, migraine etc. .
✅Meningkatkan aura positif
✅Menghilangkan bau badan
✅Bersifat antiseptik 
✅Mengatasi masalah kulit
✅Memberikan kesegaran
✅Mengelakkan gangguan Jin
✅Sesuai semua peringkat umur
.
Boleh beli secara berjemaah atau boleh beli untuk stok simpanan keluarga, atau dijadikan hadiah kepada keluarga dan sahabat. Pemberian bermanfaat💕
.
Cepat-cepat whatsapp Teena tau. Risau nanti ada yang tak dapat 😥
.
📲+6012-7906601 atau klik link di bio
.
#gelmandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaslegacy #setcombogelmandianbidara #promosiraya #freegift #sabuscrubjamshir #sabundaki #jerawatbadan #losyenjamshirdaunbidara #grabcepat #limitedstock #aslegacyselangor #aslegacykl #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacyequine #aslegacyserikembangan #aslegacyampang
  • PROMOSI RAYA HAJI COMBO GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
    .
    Hq hanya akan keluarkan 1000 set sahaja di mana kebanyakkannya sudah di booking.
    .
    Kenapa perlu beli set ni? sebab Jimat RM64!!!🤩🤩🤩🤩
    .
    Apa yang Jimat? Hq @as.legacymalaysia dengan baik hati bagi FREE Losyen Badan Jamshir Bidara & Sabun Scrub Jamshir yang jika dibeli asing bernilai RM64!!
    .
    Gel Mandian Bidara ni bersaiz 500ml setiap satu boleh dijadikan syampoo terus untuk yang suka sakit kepala, migraine etc. .
    ✅Meningkatkan aura positif
    ✅Menghilangkan bau badan
    ✅Bersifat antiseptik
    ✅Mengatasi masalah kulit
    ✅Memberikan kesegaran
    ✅Mengelakkan gangguan Jin
    ✅Sesuai semua peringkat umur
    .
    Boleh beli secara berjemaah atau boleh beli untuk stok simpanan keluarga, atau dijadikan hadiah kepada keluarga dan sahabat. Pemberian bermanfaat💕
    .
    Cepat-cepat whatsapp Teena tau. Risau nanti ada yang tak dapat 😥
    .
    📲+6012-7906601 atau klik link di bio
    .
    #gelmandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaslegacy #setcombogelmandianbidara #promosiraya #freegift #sabuscrubjamshir #sabundaki #jerawatbadan #losyenjamshirdaunbidara #grabcepat #limitedstock #aslegacyselangor #aslegacykl #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacyequine #aslegacyserikembangan #aslegacyampang

  •  4  0  6 July, 2020
  • PROMOSI RAYA HAJI COMBO GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
.
Hq hanya akan keluarkan 1000 set sahaja di mana kebanyakkannya sudah di booking.
.
Kenapa perlu beli set ni? sebab Jimat RM64!!!🤩🤩🤩🤩
.
Apa yang Jimat? Hq @as.legacymalaysia dengan baik hati bagi FREE Losyen Badan Jamshir Bidara & Sabun Scrub Jamshir yang jika dibeli asing bernilai RM64!!
.
Gel Mandian Bidara ni bersaiz 500ml setiap satu boleh dijadikan syampoo terus untuk yang suka sakit kepala, migraine etc. .
✅Meningkatkan aura positif
✅Menghilangkan bau badan
✅Bersifat antiseptik 
✅Mengatasi masalah kulit
✅Memberikan kesegaran
✅Mengelakkan gangguan Jin
✅Sesuai semua peringkat umur
.
Boleh beli secara berjemaah atau boleh beli untuk stok simpanan keluarga, atau dijadikan hadiah kepada keluarga dan sahabat. Pemberian bermanfaat💕
.
Cepat-cepat whatsapp Teena tau. Risau nanti ada yang tak dapat 😥
.
📲+6012-7906601 atau klik link di bio
.
#gelmandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaslegacy #setcombogelmandianbidara #promosiraya #freegift #sabuscrubjamshir #sabundaki #jerawatbadan #losyenjamshirdaunbidara #grabcepat #limitedstock #aslegacyselangor #aslegacykl #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacyequine #aslegacyserikembangan #aslegacyampang
  • PROMOSI RAYA HAJI COMBO GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
    .
    Hq hanya akan keluarkan 1000 set sahaja di mana kebanyakkannya sudah di booking.
    .
    Kenapa perlu beli set ni? sebab Jimat RM64!!!🤩🤩🤩🤩
    .
    Apa yang Jimat? Hq @as.legacymalaysia dengan baik hati bagi FREE Losyen Badan Jamshir Bidara & Sabun Scrub Jamshir yang jika dibeli asing bernilai RM64!!
    .
    Gel Mandian Bidara ni bersaiz 500ml setiap satu boleh dijadikan syampoo terus untuk yang suka sakit kepala, migraine etc. .
    ✅Meningkatkan aura positif
    ✅Menghilangkan bau badan
    ✅Bersifat antiseptik
    ✅Mengatasi masalah kulit
    ✅Memberikan kesegaran
    ✅Mengelakkan gangguan Jin
    ✅Sesuai semua peringkat umur
    .
    Boleh beli secara berjemaah atau boleh beli untuk stok simpanan keluarga, atau dijadikan hadiah kepada keluarga dan sahabat. Pemberian bermanfaat💕
    .
    Cepat-cepat whatsapp Teena tau. Risau nanti ada yang tak dapat 😥
    .
    📲+6012-7906601 atau klik link di bio
    .
    #gelmandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaslegacy #setcombogelmandianbidara #promosiraya #freegift #sabuscrubjamshir #sabundaki #jerawatbadan #losyenjamshirdaunbidara #grabcepat #limitedstock #aslegacyselangor #aslegacykl #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacyequine #aslegacyserikembangan #aslegacyampang

  •  6  0  6 July, 2020
  • PROMOSI RAYA HAJI COMBO GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
.
Hq hanya akan keluarkan 1000 set sahaja di mana kebanyakkannya sudah di booking.
.
Kenapa perlu beli set ni? sebab Jimat RM64!!!🤩🤩🤩🤩
.
Apa yang Jimat? Hq @as.legacymalaysia dengan baik hati bagi FREE Losyen Badan Jamshir Bidara & Sabun Scrub Jamshir yang jika dibeli asing bernilai RM64!!
.
Gel Mandian Bidara ni bersaiz 500ml setiap satu boleh dijadikan syampoo terus untuk yang suka sakit kepala, migraine etc. .
✅Meningkatkan aura positif
✅Menghilangkan bau badan
✅Bersifat antiseptik 
✅Mengatasi masalah kulit
✅Memberikan kesegaran
✅Mengelakkan gangguan Jin
✅Sesuai semua peringkat umur
.
Boleh beli secara berjemaah atau boleh beli untuk stok simpanan keluarga, atau dijadikan hadiah kepada keluarga dan sahabat. Pemberian bermanfaat💕
.
Cepat-cepat whatsapp Teena tau. Risau nanti ada yang tak dapat 😥
.
📲+6012-7906601 atau klik link di bio
.
#gelmandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaslegacy #setcombogelmandianbidara #promosiraya #freegift #sabuscrubjamshir #sabundaki #jerawatbadan #losyenjamshirdaunbidara #grabcepat #limitedstock #aslegacyselangor #aslegacykl #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacyequine #aslegacyserikembangan #aslegacyampang
  • PROMOSI RAYA HAJI COMBO GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
    .
    Hq hanya akan keluarkan 1000 set sahaja di mana kebanyakkannya sudah di booking.
    .
    Kenapa perlu beli set ni? sebab Jimat RM64!!!🤩🤩🤩🤩
    .
    Apa yang Jimat? Hq @as.legacymalaysia dengan baik hati bagi FREE Losyen Badan Jamshir Bidara & Sabun Scrub Jamshir yang jika dibeli asing bernilai RM64!!
    .
    Gel Mandian Bidara ni bersaiz 500ml setiap satu boleh dijadikan syampoo terus untuk yang suka sakit kepala, migraine etc. .
    ✅Meningkatkan aura positif
    ✅Menghilangkan bau badan
    ✅Bersifat antiseptik
    ✅Mengatasi masalah kulit
    ✅Memberikan kesegaran
    ✅Mengelakkan gangguan Jin
    ✅Sesuai semua peringkat umur
    .
    Boleh beli secara berjemaah atau boleh beli untuk stok simpanan keluarga, atau dijadikan hadiah kepada keluarga dan sahabat. Pemberian bermanfaat💕
    .
    Cepat-cepat whatsapp Teena tau. Risau nanti ada yang tak dapat 😥
    .
    📲+6012-7906601 atau klik link di bio
    .
    #gelmandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaslegacy #setcombogelmandianbidara #promosiraya #freegift #sabuscrubjamshir #sabundaki #jerawatbadan #losyenjamshirdaunbidara #grabcepat #limitedstock #aslegacyselangor #aslegacykl #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacyequine #aslegacyserikembangan #aslegacyampang

  •  5  0  6 July, 2020

Top #losyenjamshirdaunbidara Posts

  • #rayaisraya kan sebulan!
.
Hq hanya akan keluarkan 1000 set sahaja di mana kebanyakkannya sudah di booking.
.
Kenapa perlu beli set ni? sebab Jimat RM64!!!🤩🤩🤩🤩
.
Apa yang Jimat? Hq @as.legacymalaysia dengan baik hati bagi FREE Losyen Badan Jamshir Bidara & Sabun Scrub Jamshir yang jika dibeli asing bernilai RM64!!
.
Gel Mandian Bidara ni bersaiz 500ml setiap satu boleh dijadikan syampoo terus untuk yang suka sakit kepala, migraine etc. .
✅Meningkatkan aura positif
✅Menghilangkan bau badan
✅Bersifat antiseptik ✅Mengatasi masalah kulit
✅Memberikan kesegaran
✅Mengelakkan gangguan Jin
✅Sesuai semua peringkat umur
.
Boleh beli secara berjemaah atau boleh beli untuk stok simpanan keluarga, atau dijadikan hadiah kepada keluarga dan sahabat. Pemberian bermanfaat💕
.
Cepat-cepat whatsapp Teena tau. Risau nanti ada yang tak dapat 😥
.
📲+6012-7906601 atau klik link di bio
.
#gelmandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaslegacy #setcombogelmandianbidara #promosiraya #freegift #sabuscrubjamshir #losyenjamshirdaunbidara #grabcepat #limitedstock #aslegacyselangor #aslegacykl #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacyequine #aslegacyserikembangan #aslegacyampang
  • #rayaisraya kan sebulan!
    .
    Hq hanya akan keluarkan 1000 set sahaja di mana kebanyakkannya sudah di booking.
    .
    Kenapa perlu beli set ni? sebab Jimat RM64!!!🤩🤩🤩🤩
    .
    Apa yang Jimat? Hq @as.legacymalaysia dengan baik hati bagi FREE Losyen Badan Jamshir Bidara & Sabun Scrub Jamshir yang jika dibeli asing bernilai RM64!!
    .
    Gel Mandian Bidara ni bersaiz 500ml setiap satu boleh dijadikan syampoo terus untuk yang suka sakit kepala, migraine etc. .
    ✅Meningkatkan aura positif
    ✅Menghilangkan bau badan
    ✅Bersifat antiseptik ✅Mengatasi masalah kulit
    ✅Memberikan kesegaran
    ✅Mengelakkan gangguan Jin
    ✅Sesuai semua peringkat umur
    .
    Boleh beli secara berjemaah atau boleh beli untuk stok simpanan keluarga, atau dijadikan hadiah kepada keluarga dan sahabat. Pemberian bermanfaat💕
    .
    Cepat-cepat whatsapp Teena tau. Risau nanti ada yang tak dapat 😥
    .
    📲+6012-7906601 atau klik link di bio
    .
    #gelmandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaslegacy #setcombogelmandianbidara #promosiraya #freegift #sabuscrubjamshir #losyenjamshirdaunbidara #grabcepat #limitedstock #aslegacyselangor #aslegacykl #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacyequine #aslegacyserikembangan #aslegacyampang

  •  4  2  2 June, 2020
  • 🌿 Losyen Jamsyir Daun Bidara by As Legacy ➡️Losyen jamshir daun bidara memang wangi dan lembut rugi tak cuba losyen ni..mne yg tangan kasar2 nk kulit cerah boleh cuba produk ni.produk ni merawat,mencerahkan...tmbh2 ade daun bidara dan di ruqyahkn..jarang jumpa losyen yg ade daun bidara ni..produk ni memang terbaik...boleh tahan berbulan2😉

Khasiat Losyen Jamsyir Daun Bidara 😍 ➡️Ni bukan losyen biasa2 tau, tapi kaya dengan Vitamin C & E. Memang best gilaaa sangat wangiii & freshh , dengan khasiat Daun Bidara losyen ni juga boleh menghindarkan kita dari unsur negatif seperti, gangguan makhluk halus, sukar tidur malam, stress melampau, bayi yg kerap menangis, & pelbagai lagi.

Tips.. Mandi gunakan shower gel bidara dan selepas mandi sapulah losyen Jamshir... KAUM HAWA MEMANG PATUT CUBA😍

www.wasap.my/601112320942/losyenjamshir

#losyenjamshirdaunbidara 
#wangiwangi 
#aliffsyukriterlajaklaris
  • 🌿 Losyen Jamsyir Daun Bidara by As Legacy ➡️Losyen jamshir daun bidara memang wangi dan lembut rugi tak cuba losyen ni..mne yg tangan kasar2 nk kulit cerah boleh cuba produk ni.produk ni merawat,mencerahkan...tmbh2 ade daun bidara dan di ruqyahkn..jarang jumpa losyen yg ade daun bidara ni..produk ni memang terbaik...boleh tahan berbulan2😉

    Khasiat Losyen Jamsyir Daun Bidara 😍 ➡️Ni bukan losyen biasa2 tau, tapi kaya dengan Vitamin C & E. Memang best gilaaa sangat wangiii & freshh , dengan khasiat Daun Bidara losyen ni juga boleh menghindarkan kita dari unsur negatif seperti, gangguan makhluk halus, sukar tidur malam, stress melampau, bayi yg kerap menangis, & pelbagai lagi.

    Tips.. Mandi gunakan shower gel bidara dan selepas mandi sapulah losyen Jamshir... KAUM HAWA MEMANG PATUT CUBA😍

    www.wasap.my/601112320942/losyenjamshir

    #losyenjamshirdaunbidara
    #wangiwangi
    #aliffsyukriterlajaklaris

  •  92  0  4 May, 2020
  • seronok adik ni sbb da bole make up jap lagi .. sape nk jugak pm segera ya .. ☎️☎️Pm segera 0167709343 atau 
klik je link dibawah 
https://Aslegacyjbahru.wasap.my
https://Aslegacyjbahru.wasap.my
https://Aslegacyjbahru.wasap.my

#aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyjb #aslegacyjohor #lookfit #bizziboddy #bizziflush #bizzibodycream #harumnita #bidara #gelmandianbidara #melaleuca #sabunjamshir #femininewash #harumnitafemininewash #balmbidara #melaleucacream #gentelharumnita #fashasandhaxbizziboddy #dherbs #terlajaklaris #pucukharumnita #bizzibreakfast #puffysmoochlipstick #puffysmoochbyaslegacy #tudungaslegacy #flyandkiss #losyenjamshirdaunbidara
  • seronok adik ni sbb da bole make up jap lagi .. sape nk jugak pm segera ya .. ☎️☎️Pm segera 0167709343 atau
    klik je link dibawah
    https://Aslegacyjbahru.wasap.my
    https://Aslegacyjbahru.wasap.my
    https://Aslegacyjbahru.wasap.my

    #aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyjb #aslegacyjohor #lookfit #bizziboddy #bizziflush #bizzibodycream #harumnita #bidara #gelmandianbidara #melaleuca #sabunjamshir #femininewash #harumnitafemininewash #balmbidara #melaleucacream #gentelharumnita #fashasandhaxbizziboddy #dherbs #terlajaklaris #pucukharumnita #bizzibreakfast #puffysmoochlipstick #puffysmoochbyaslegacy #tudungaslegacy #flyandkiss #losyenjamshirdaunbidara

  •  10  1  1 June, 2020
  • sekali beli dua terus.. ❤️❤️ ramai yang semakin love dengan magic pan dari @as.legacymalaysia  ni kan.. dah la tak melekat.. ringan .. cepat panas.. ada penutup cantik.. mudah bawa.. paling best mampu milik!! suka ke suka.. jom pm segera ☎️☎️Pm segera 0167709343 atau 
klik je link dibawah 
https://Aslegacyjbahru.wasap.my
https://Aslegacyjbahru.wasap.my
https://Aslegacyjbahru.wasap.my

#aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyjb #aslegacyjohor #lookfit #bizziboddy #bizziflush #bizzibodycream #harumnita #bidara #gelmandianbidara #melaleuca #sabunjamshir #femininewash #harumnitafemininewash #balmbidara #melaleucacream #gentelharumnita #fashasandhaxbizziboddy #dherbs #terlajaklaris #pucukharumnita #bizzibreakfast #puffysmoochlipstick #puffysmoochbyaslegacy #tudungaslegacy #flyandkiss #losyenjamshirdaunbidara
  • sekali beli dua terus.. ❤️❤️ ramai yang semakin love dengan magic pan dari @as.legacymalaysia ni kan.. dah la tak melekat.. ringan .. cepat panas.. ada penutup cantik.. mudah bawa.. paling best mampu milik!! suka ke suka.. jom pm segera ☎️☎️Pm segera 0167709343 atau
    klik je link dibawah
    https://Aslegacyjbahru.wasap.my
    https://Aslegacyjbahru.wasap.my
    https://Aslegacyjbahru.wasap.my

    #aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyjb #aslegacyjohor #lookfit #bizziboddy #bizziflush #bizzibodycream #harumnita #bidara #gelmandianbidara #melaleuca #sabunjamshir #femininewash #harumnitafemininewash #balmbidara #melaleucacream #gentelharumnita #fashasandhaxbizziboddy #dherbs #terlajaklaris #pucukharumnita #bizzibreakfast #puffysmoochlipstick #puffysmoochbyaslegacy #tudungaslegacy #flyandkiss #losyenjamshirdaunbidara

  •  14  2  2 June, 2020
  • PROMOSI RAYA HAJI COMBO GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
.
Hq hanya akan keluarkan 1000 set sahaja di mana kebanyakkannya sudah di booking.
.
Kenapa perlu beli set ni? sebab Jimat RM64!!!🤩🤩🤩🤩
.
Apa yang Jimat? Hq @as.legacymalaysia dengan baik hati bagi FREE Losyen Badan Jamshir Bidara & Sabun Scrub Jamshir yang jika dibeli asing bernilai RM64!!
.
Gel Mandian Bidara ni bersaiz 500ml setiap satu boleh dijadikan syampoo terus untuk yang suka sakit kepala, migraine etc. .
✅Meningkatkan aura positif
✅Menghilangkan bau badan
✅Bersifat antiseptik 
✅Mengatasi masalah kulit
✅Memberikan kesegaran
✅Mengelakkan gangguan Jin
✅Sesuai semua peringkat umur
.
Boleh beli secara berjemaah atau boleh beli untuk stok simpanan keluarga, atau dijadikan hadiah kepada keluarga dan sahabat. Pemberian bermanfaat💕
.
Cepat-cepat whatsapp Teena tau. Risau nanti ada yang tak dapat 😥
.
📲+6012-7906601 atau klik link di bio
.
#gelmandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaslegacy #setcombogelmandianbidara #promosiraya #freegift #sabuscrubjamshir #sabundaki #jerawatbadan #losyenjamshirdaunbidara #grabcepat #limitedstock #aslegacyselangor #aslegacykl #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacyequine #aslegacyserikembangan #aslegacyampang
  • PROMOSI RAYA HAJI COMBO GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
    .
    Hq hanya akan keluarkan 1000 set sahaja di mana kebanyakkannya sudah di booking.
    .
    Kenapa perlu beli set ni? sebab Jimat RM64!!!🤩🤩🤩🤩
    .
    Apa yang Jimat? Hq @as.legacymalaysia dengan baik hati bagi FREE Losyen Badan Jamshir Bidara & Sabun Scrub Jamshir yang jika dibeli asing bernilai RM64!!
    .
    Gel Mandian Bidara ni bersaiz 500ml setiap satu boleh dijadikan syampoo terus untuk yang suka sakit kepala, migraine etc. .
    ✅Meningkatkan aura positif
    ✅Menghilangkan bau badan
    ✅Bersifat antiseptik
    ✅Mengatasi masalah kulit
    ✅Memberikan kesegaran
    ✅Mengelakkan gangguan Jin
    ✅Sesuai semua peringkat umur
    .
    Boleh beli secara berjemaah atau boleh beli untuk stok simpanan keluarga, atau dijadikan hadiah kepada keluarga dan sahabat. Pemberian bermanfaat💕
    .
    Cepat-cepat whatsapp Teena tau. Risau nanti ada yang tak dapat 😥
    .
    📲+6012-7906601 atau klik link di bio
    .
    #gelmandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaslegacy #setcombogelmandianbidara #promosiraya #freegift #sabuscrubjamshir #sabundaki #jerawatbadan #losyenjamshirdaunbidara #grabcepat #limitedstock #aslegacyselangor #aslegacykl #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacyequine #aslegacyserikembangan #aslegacyampang

  •  4  0  6 July, 2020
  • 2 magic marble pan non stick
2 set pisau serbaguna free 2 magic face (facial wash) 
done mendarat kat akak nie.. tqqq... ☎️☎️Pm segera 0167709343 atau 
klik je link dibawah 
https://Aslegacyjbahru.wasap.my
https://Aslegacyjbahru.wasap.my
https://Aslegacyjbahru.wasap.my

#aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyjb #aslegacyjohor #lookfit #bizziboddy #bizziflush #bizzibodycream #harumnita #bidara #gelmandianbidara #melaleuca #sabunjamshir #femininewash #harumnitafemininewash #balmbidara #melaleucacream #gentelharumnita #fashasandhaxbizziboddy #dherbs #terlajaklaris #pucukharumnita #bizzibreakfast #puffysmoochlipstick #puffysmoochbyaslegacy #tudungaslegacy #flyandkiss #losyenjamshirdaunbidara
  • 2 magic marble pan non stick
    2 set pisau serbaguna free 2 magic face (facial wash)
    done mendarat kat akak nie.. tqqq... ☎️☎️Pm segera 0167709343 atau
    klik je link dibawah
    https://Aslegacyjbahru.wasap.my
    https://Aslegacyjbahru.wasap.my
    https://Aslegacyjbahru.wasap.my

    #aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyjb #aslegacyjohor #lookfit #bizziboddy #bizziflush #bizzibodycream #harumnita #bidara #gelmandianbidara #melaleuca #sabunjamshir #femininewash #harumnitafemininewash #balmbidara #melaleucacream #gentelharumnita #fashasandhaxbizziboddy #dherbs #terlajaklaris #pucukharumnita #bizzibreakfast #puffysmoochlipstick #puffysmoochbyaslegacy #tudungaslegacy #flyandkiss #losyenjamshirdaunbidara

  •  12  1  4 June, 2020
  • Done Cod ☎️☎️Pm segera 0167709343 atau 
klik je link dibawah 
https://Aslegacyjbahru.wasap.my
https://Aslegacyjbahru.wasap.my
https://Aslegacyjbahru.wasap.my

#aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyjb #aslegacyjohor #lookfit #bizziboddy #bizziflush #bizzibodycream #harumnita #bidara #gelmandianbidara #melaleuca #sabunjamshir #femininewash #harumnitafemininewash #balmbidara #melaleucacream #gentelharumnita #fashasandhaxbizziboddy #dherbs #terlajaklaris #pucukharumnita #bizzibreakfast #puffysmoochlipstick #puffysmoochbyaslegacy #tudungaslegacy #flyandkiss #losyenjamshirdaunbidara
  • Done Cod ☎️☎️Pm segera 0167709343 atau
    klik je link dibawah
    https://Aslegacyjbahru.wasap.my
    https://Aslegacyjbahru.wasap.my
    https://Aslegacyjbahru.wasap.my

    #aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyjb #aslegacyjohor #lookfit #bizziboddy #bizziflush #bizzibodycream #harumnita #bidara #gelmandianbidara #melaleuca #sabunjamshir #femininewash #harumnitafemininewash #balmbidara #melaleucacream #gentelharumnita #fashasandhaxbizziboddy #dherbs #terlajaklaris #pucukharumnita #bizzibreakfast #puffysmoochlipstick #puffysmoochbyaslegacy #tudungaslegacy #flyandkiss #losyenjamshirdaunbidara

  •  9  0  7 June, 2020