#losyenbidarakl Instagram Photos & Videos

losyenbidarakl - 16 posts

Hashtag Popularity

0.5
average comments
15.6
average likes

Latest #losyenbidarakl Posts

  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
◾Mengatasi bau badan
🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

Kelebihan Gel Mandian Bidara:
💖Membuang toksin/daki pada kulit
💖Merawat lemah semangat
💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin.  www.wasap.my/60122934538

#aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia #aslegacymelawati #losyenjamshirbidaraampang #losyenbidarakl @as.legacymalaysia
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
    ◾Mengatasi bau badan
    🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
    🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

    Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
    Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

    Kelebihan Gel Mandian Bidara:
    💖Membuang toksin/daki pada kulit
    💖Merawat lemah semangat
    💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
    💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
    💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin. www.wasap.my/60122934538

    #aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia #aslegacymelawati #losyenjamshirbidaraampang #losyenbidarakl @as.legacymalaysia

  •  4  1  6 January, 2020
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
◾Mengatasi bau badan
🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

Kelebihan Gel Mandian Bidara:
💖Membuang toksin/daki pada kulit
💖Merawat lemah semangat
💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin. 
#aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris  #losyenjamshirbidaraampang #losyenjamshirdaunbidara #losyenjamshirbidarakl #losyenbidarakl #losyenjamshirbidaraklcc
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
    ◾Mengatasi bau badan
    🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
    🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

    Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
    Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

    Kelebihan Gel Mandian Bidara:
    💖Membuang toksin/daki pada kulit
    💖Merawat lemah semangat
    💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
    💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
    💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin.
    #aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris #losyenjamshirbidaraampang #losyenjamshirdaunbidara #losyenjamshirbidarakl #losyenbidarakl #losyenjamshirbidaraklcc

  •  12  0  1 January, 2020
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
◾Mengatasi bau badan
🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

Kelebihan Gel Mandian Bidara:
💖Membuang toksin/daki pada kulit
💖Merawat lemah semangat
💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin. 
#aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris  #losyenjamshirbidaraampang #losyenjamshirdaunbidara #losyenjamshirbidarakl #losyenbidarakl #losyenjamshirbidaraklcc
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
    ◾Mengatasi bau badan
    🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
    🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

    Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
    Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

    Kelebihan Gel Mandian Bidara:
    💖Membuang toksin/daki pada kulit
    💖Merawat lemah semangat
    💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
    💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
    💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin.
    #aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris #losyenjamshirbidaraampang #losyenjamshirdaunbidara #losyenjamshirbidarakl #losyenbidarakl #losyenjamshirbidaraklcc

  •  7  0  2 December, 2019
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
◾Mengatasi bau badan
🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

Kelebihan Gel Mandian Bidara:
💖Membuang toksin/daki pada kulit
💖Merawat lemah semangat
💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin. 
#aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris  #losyenjamshirbidaraampang #losyenjamshirdaunbidara #losyenjamshirbidarakl #losyenbidarakl #losyenjamshirbidaraklcc
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
    ◾Mengatasi bau badan
    🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
    🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

    Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
    Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

    Kelebihan Gel Mandian Bidara:
    💖Membuang toksin/daki pada kulit
    💖Merawat lemah semangat
    💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
    💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
    💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin.
    #aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris #losyenjamshirbidaraampang #losyenjamshirdaunbidara #losyenjamshirbidarakl #losyenbidarakl #losyenjamshirbidaraklcc

  •  9  0  2 September, 2019
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
◾Mengatasi bau badan
🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

Kelebihan Gel Mandian Bidara:
💖Membuang toksin/daki pada kulit
💖Merawat lemah semangat
💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin.  www.wasap.my/60122934538

#aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris  #losyenjamshirbidaraampang #losyenjamshirdaunbidara #losyenjamshirbidarakl #losyenbidarakl #losyenjamshirbidaraklcc
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
    ◾Mengatasi bau badan
    🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
    🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

    Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
    Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

    Kelebihan Gel Mandian Bidara:
    💖Membuang toksin/daki pada kulit
    💖Merawat lemah semangat
    💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
    💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
    💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin. www.wasap.my/60122934538

    #aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris #losyenjamshirbidaraampang #losyenjamshirdaunbidara #losyenjamshirbidarakl #losyenbidarakl #losyenjamshirbidaraklcc

  •  8  3  2 September, 2019
  • NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
.
Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
.
Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
.
Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x

012-2934538
012-2934538
012-2934538

Anda ada masalah ini???
👇👇 😥 Kulit gelap
😥 Sunburn
😥 Kulit kusam tak ada seri
😥 Parut jerawat
😥 Jeragat/Bintik hitam
😥 Tona kulit tak sekata

JAMSHIR BODY SCRUB😍
Berfungsi membantu mereka yg mempunyai masalah seperti di atas

Nak tahu lebih lanjut, klik link wasap dibawah⬇⬇⬇ XXX
www.wasap.my/60122934538
MOP Beauty Consultant AS Legacy

#realtestimonieczema 
#realtestimonibidara 
#realtestimoniharumnita 
#realtestimonibizziboddy 
#bazar 
#aliffsyukriterlajaklaris 
#gatal
#eczema
#masalahkulit
#kulitgatal
#panau
#shahidadherbs #sakitkulit
#sabunjamshir
#losyenbidara
#losyenbidarakl
#losyenbidaraampang
#aslegacyampang
#aslegacykl
#aslegacycheras
#aslegacykeramat
#aslegacysetiawangsa
#aslegacypandanindah
#aslegacymasjidjamek
#aslegacywangsamaju
#aslegacygombak
#aslegacysegambut
#aslegacyklcc @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia
  • NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
    .
    Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
    .
    Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
    .
    Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x

    012-2934538
    012-2934538
    012-2934538

    Anda ada masalah ini???
    👇👇 😥 Kulit gelap
    😥 Sunburn
    😥 Kulit kusam tak ada seri
    😥 Parut jerawat
    😥 Jeragat/Bintik hitam
    😥 Tona kulit tak sekata

    JAMSHIR BODY SCRUB😍
    Berfungsi membantu mereka yg mempunyai masalah seperti di atas

    Nak tahu lebih lanjut, klik link wasap dibawah⬇⬇⬇ XXX
    www.wasap.my/60122934538
    MOP Beauty Consultant AS Legacy

    #realtestimonieczema
    #realtestimonibidara
    #realtestimoniharumnita
    #realtestimonibizziboddy
    #bazar
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #gatal
    #eczema
    #masalahkulit
    #kulitgatal
    #panau
    #shahidadherbs #sakitkulit
    #sabunjamshir
    #losyenbidara
    #losyenbidarakl
    #losyenbidaraampang
    #aslegacyampang
    #aslegacykl
    #aslegacycheras
    #aslegacykeramat
    #aslegacysetiawangsa
    #aslegacypandanindah
    #aslegacymasjidjamek
    #aslegacywangsamaju
    #aslegacygombak
    #aslegacysegambut
    #aslegacyklcc @aliffsyukriterlajaklaris @as.legacymalaysia

  •  28  0  4 May, 2019
  • NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
.
Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
.
Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
.
Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x

012-2934538
012-2934538
012-2934538

Anda ada masalah ini???
👇👇 😥 Kulit gelap
😥 Sunburn
😥 Kulit kusam tak ada seri
😥 Parut jerawat
😥 Jeragat/Bintik hitam
😥 Tona kulit tak sekata

JAMSHIR BODY SCRUB😍
Berfungsi membantu mereka yg mempunyai masalah seperti di atas

Nak tahu lebih lanjut, klik link wasap dibawah⬇⬇⬇ XXX
www.wasap.my/60122934538
MOP Beauty Consultant AS Legacy

#realtestimonieczema 
#realtestimonibidara 
#realtestimoniharumnita 
#realtestimonibizziboddy 
#bazar 
#aliffsyukriterlajaklaris 
#gatal
#eczema
#masalahkulit
#kulitgatal
#panau
#shahidadherbs #sakitkulit
#sabunjamshir
#losyenbidara
#losyenbidarakl
#losyenbidaraampang
#aslegacyampang
#aslegacykl
#aslegacycheras
#aslegacykeramat
#aslegacysetiawangsa
#aslegacypandanindah
#aslegacymasjidjamek
#aslegacywangsamaju
#aslegacygombak
#aslegacysegambut
#aslegacyklcc @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs
  • NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
    .
    Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
    .
    Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
    .
    Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x

    012-2934538
    012-2934538
    012-2934538

    Anda ada masalah ini???
    👇👇 😥 Kulit gelap
    😥 Sunburn
    😥 Kulit kusam tak ada seri
    😥 Parut jerawat
    😥 Jeragat/Bintik hitam
    😥 Tona kulit tak sekata

    JAMSHIR BODY SCRUB😍
    Berfungsi membantu mereka yg mempunyai masalah seperti di atas

    Nak tahu lebih lanjut, klik link wasap dibawah⬇⬇⬇ XXX
    www.wasap.my/60122934538
    MOP Beauty Consultant AS Legacy

    #realtestimonieczema
    #realtestimonibidara
    #realtestimoniharumnita
    #realtestimonibizziboddy
    #bazar
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #gatal
    #eczema
    #masalahkulit
    #kulitgatal
    #panau
    #shahidadherbs #sakitkulit
    #sabunjamshir
    #losyenbidara
    #losyenbidarakl
    #losyenbidaraampang
    #aslegacyampang
    #aslegacykl
    #aslegacycheras
    #aslegacykeramat
    #aslegacysetiawangsa
    #aslegacypandanindah
    #aslegacymasjidjamek
    #aslegacywangsamaju
    #aslegacygombak
    #aslegacysegambut
    #aslegacyklcc @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs

  •  18  0  1 May, 2019
  • NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
.
Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
.
Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
.
Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x

012-2934538
012-2934538
012-2934538

Anda ada masalah ini???
👇👇 😥 Kulit gelap
😥 Sunburn
😥 Kulit kusam tak ada seri
😥 Parut jerawat
😥 Jeragat/Bintik hitam
😥 Tona kulit tak sekata

JAMSHIR BODY SCRUB😍
Berfungsi membantu mereka yg mempunyai masalah seperti di atas

Nak tahu lebih lanjut, klik link wasap dibawah⬇⬇⬇ www.wasap.my/60122934538
MOP Beauty Consultant AS Legacy

#realtestimonieczema 
#realtestimonibidara 
#realtestimoniharumnita 
#realtestimonibizziboddy 
#bazar 
#aliffsyukriterlajaklaris 
#gatal
#eczema
#masalahkulit
#kulitgatal
#panau
#shahidadherbs #sakitkulit
#sabunjamshir
#losyenbidara
#losyenbidarakl
#losyenbidaraampang
#aslegacyampang
#aslegacykl
#aslegacycheras
#aslegacykeramat
#aslegacysetiawangsa
#aslegacypandanindah
#aslegacymasjidjamek
#aslegacywangsamaju
#aslegacygombak
#aslegacysegambut
#aslegacyklcc @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris
  • NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
    .
    Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
    .
    Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
    .
    Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x

    012-2934538
    012-2934538
    012-2934538

    Anda ada masalah ini???
    👇👇 😥 Kulit gelap
    😥 Sunburn
    😥 Kulit kusam tak ada seri
    😥 Parut jerawat
    😥 Jeragat/Bintik hitam
    😥 Tona kulit tak sekata

    JAMSHIR BODY SCRUB😍
    Berfungsi membantu mereka yg mempunyai masalah seperti di atas

    Nak tahu lebih lanjut, klik link wasap dibawah⬇⬇⬇ www.wasap.my/60122934538
    MOP Beauty Consultant AS Legacy

    #realtestimonieczema
    #realtestimonibidara
    #realtestimoniharumnita
    #realtestimonibizziboddy
    #bazar
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #gatal
    #eczema
    #masalahkulit
    #kulitgatal
    #panau
    #shahidadherbs #sakitkulit
    #sabunjamshir
    #losyenbidara
    #losyenbidarakl
    #losyenbidaraampang
    #aslegacyampang
    #aslegacykl
    #aslegacycheras
    #aslegacykeramat
    #aslegacysetiawangsa
    #aslegacypandanindah
    #aslegacymasjidjamek
    #aslegacywangsamaju
    #aslegacygombak
    #aslegacysegambut
    #aslegacyklcc @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris

  •  22  1  29 April, 2019
  • NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
.
Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
.
Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
.
Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x

012-2934538
012-2934538
012-2934538

Anda ada masalah ini???
👇👇 😥 Kulit gelap
😥 Sunburn
😥 Kulit kusam tak ada seri
😥 Parut jerawat
😥 Jeragat/Bintik hitam
😥 Tona kulit tak sekata

JAMSHIR BODY SCRUB😍
Berfungsi membantu mereka yg mempunyai masalah seperti di atas

Nak tahu lebih lanjut, klik link wasap dibawah⬇⬇⬇ XXX
www.wasap.my/60122934538
MOP Beauty Consultant AS Legacy

#realtestimonieczema 
#realtestimonibidara 
#realtestimoniharumnita 
#realtestimonibizziboddy 
#bazar 
#aliffsyukriterlajaklaris 
#gatal
#eczema
#masalahkulit
#kulitgatal
#panau
#shahidadherbs #sakitkulit
#sabunjamshir
#losyenbidara
#losyenbidarakl
#losyenbidaraampang
#aslegacyampang
#aslegacykl
#aslegacycheras
#aslegacykeramat
#aslegacysetiawangsa
#aslegacypandanindah
#aslegacymasjidjamek
#aslegacywangsamaju
#aslegacygombak
#aslegacysegambut
#aslegacyklcc @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs
  • NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
    .
    Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
    .
    Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
    .
    Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x

    012-2934538
    012-2934538
    012-2934538

    Anda ada masalah ini???
    👇👇 😥 Kulit gelap
    😥 Sunburn
    😥 Kulit kusam tak ada seri
    😥 Parut jerawat
    😥 Jeragat/Bintik hitam
    😥 Tona kulit tak sekata

    JAMSHIR BODY SCRUB😍
    Berfungsi membantu mereka yg mempunyai masalah seperti di atas

    Nak tahu lebih lanjut, klik link wasap dibawah⬇⬇⬇ XXX
    www.wasap.my/60122934538
    MOP Beauty Consultant AS Legacy

    #realtestimonieczema
    #realtestimonibidara
    #realtestimoniharumnita
    #realtestimonibizziboddy
    #bazar
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #gatal
    #eczema
    #masalahkulit
    #kulitgatal
    #panau
    #shahidadherbs #sakitkulit
    #sabunjamshir
    #losyenbidara
    #losyenbidarakl
    #losyenbidaraampang
    #aslegacyampang
    #aslegacykl
    #aslegacycheras
    #aslegacykeramat
    #aslegacysetiawangsa
    #aslegacypandanindah
    #aslegacymasjidjamek
    #aslegacywangsamaju
    #aslegacygombak
    #aslegacysegambut
    #aslegacyklcc @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs

  •  9  0  17 April, 2019
  • NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
.
Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
.
Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
.
Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x

012-2934538
012-2934538
012-2934538

Anda ada masalah ini???
👇👇 😥 Kulit gelap
😥 Sunburn
😥 Kulit kusam tak ada seri
😥 Parut jerawat
😥 Jeragat/Bintik hitam
😥 Tona kulit tak sekata

JAMSHIR BODY SCRUB😍
Berfungsi membantu mereka yg mempunyai masalah seperti di atas

Nak tahu lebih lanjut, klik link wasap dibawah⬇⬇⬇ XXX
www.wasap.my/60122934538
MOP Beauty Consultant AS Legacy

#realtestimonieczema 
#realtestimonibidara 
#realtestimoniharumnita 
#realtestimonibizziboddy 
#bazar 
#aliffsyukriterlajaklaris 
#gatal
#eczema
#masalahkulit
#kulitgatal
#panau
#shahidadherbs #sakitkulit
#sabunjamshir
#losyenbidara
#losyenbidarakl
#losyenbidaraampang
#aslegacyampang
#aslegacykl
#aslegacycheras
#aslegacykeramat
#aslegacysetiawangsa
#aslegacypandanindah
#aslegacymasjidjamek
#aslegacywangsamaju
#aslegacygombak
#aslegacysegambut
#aslegacyklcc @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs
  • NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
    .
    Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
    .
    Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
    .
    Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x

    012-2934538
    012-2934538
    012-2934538

    Anda ada masalah ini???
    👇👇 😥 Kulit gelap
    😥 Sunburn
    😥 Kulit kusam tak ada seri
    😥 Parut jerawat
    😥 Jeragat/Bintik hitam
    😥 Tona kulit tak sekata

    JAMSHIR BODY SCRUB😍
    Berfungsi membantu mereka yg mempunyai masalah seperti di atas

    Nak tahu lebih lanjut, klik link wasap dibawah⬇⬇⬇ XXX
    www.wasap.my/60122934538
    MOP Beauty Consultant AS Legacy

    #realtestimonieczema
    #realtestimonibidara
    #realtestimoniharumnita
    #realtestimonibizziboddy
    #bazar
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #gatal
    #eczema
    #masalahkulit
    #kulitgatal
    #panau
    #shahidadherbs #sakitkulit
    #sabunjamshir
    #losyenbidara
    #losyenbidarakl
    #losyenbidaraampang
    #aslegacyampang
    #aslegacykl
    #aslegacycheras
    #aslegacykeramat
    #aslegacysetiawangsa
    #aslegacypandanindah
    #aslegacymasjidjamek
    #aslegacywangsamaju
    #aslegacygombak
    #aslegacysegambut
    #aslegacyklcc @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs

  •  14  0  16 April, 2019
  • Jom dapatkan produk aslegacy yang terbaru.... @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris 
@shahidadherbs 
NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ 
NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
.
Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
.
Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
.
Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x

012-2934538
012-2934538
012-2934538

Anda ada masalah ini???
👇👇 😥 Kulit gelap
😥 Sunburn
😥 Kulit kusam tak ada seri
😥 Parut jerawat
😥 Jeragat/Bintik hitam
😥 Tona kulit tak sekata

JAMSHIR BODY SCRUB😍
Berfungsi membantu mereka yg mempunyai masalah seperti di atas

Nak tahu lebih lanjut, klik link wasap dibawah⬇⬇⬇ XXX
www.wasap.my/60122934538
MOP Beauty Consultant AS Legacy

#realtestimonieczema 
#realtestimonibidara 
#realtestimoniharumnita 
#realtestimonibizziboddy 
#bazar 
#aliffsyukriterlajaklaris 
#gatal
#eczema
#masalahkulit
#kulitgatal
#panau
#shahidadherbs #sakitkulit
#sabunjamshir
#losyenbidara
#losyenbidarakl
#losyenbidaraampang
#aslegacyampang
#aslegacykl
#aslegacycheras
#aslegacykeramat
#aslegacysetiawangsa
#aslegacypandanindah
#aslegacymasjidjamek
#aslegacywangsamaju
#aslegacygombak
#aslegacysegambut
#aslegacyklcc
  • Jom dapatkan produk aslegacy yang terbaru.... @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺
    NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
    .
    Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
    .
    Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
    .
    Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x

    012-2934538
    012-2934538
    012-2934538

    Anda ada masalah ini???
    👇👇 😥 Kulit gelap
    😥 Sunburn
    😥 Kulit kusam tak ada seri
    😥 Parut jerawat
    😥 Jeragat/Bintik hitam
    😥 Tona kulit tak sekata

    JAMSHIR BODY SCRUB😍
    Berfungsi membantu mereka yg mempunyai masalah seperti di atas

    Nak tahu lebih lanjut, klik link wasap dibawah⬇⬇⬇ XXX
    www.wasap.my/60122934538
    MOP Beauty Consultant AS Legacy

    #realtestimonieczema
    #realtestimonibidara
    #realtestimoniharumnita
    #realtestimonibizziboddy
    #bazar
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #gatal
    #eczema
    #masalahkulit
    #kulitgatal
    #panau
    #shahidadherbs #sakitkulit
    #sabunjamshir
    #losyenbidara
    #losyenbidarakl
    #losyenbidaraampang
    #aslegacyampang
    #aslegacykl
    #aslegacycheras
    #aslegacykeramat
    #aslegacysetiawangsa
    #aslegacypandanindah
    #aslegacymasjidjamek
    #aslegacywangsamaju
    #aslegacygombak
    #aslegacysegambut
    #aslegacyklcc

  •  23  0  9 April, 2019

Top #losyenbidarakl Posts

  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
◾Mengatasi bau badan
🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

Kelebihan Gel Mandian Bidara:
💖Membuang toksin/daki pada kulit
💖Merawat lemah semangat
💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin. 
#aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris  #losyenjamshirbidaraampang #losyenjamshirdaunbidara #losyenjamshirbidarakl #losyenbidarakl #losyenjamshirbidaraklcc
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
    ◾Mengatasi bau badan
    🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
    🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

    Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
    Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

    Kelebihan Gel Mandian Bidara:
    💖Membuang toksin/daki pada kulit
    💖Merawat lemah semangat
    💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
    💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
    💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin.
    #aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris #losyenjamshirbidaraampang #losyenjamshirdaunbidara #losyenjamshirbidarakl #losyenbidarakl #losyenjamshirbidaraklcc

  •  9  0  2 September, 2019
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
◾Mengatasi bau badan
🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

Kelebihan Gel Mandian Bidara:
💖Membuang toksin/daki pada kulit
💖Merawat lemah semangat
💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin. 
#aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris  #losyenjamshirbidaraampang #losyenjamshirdaunbidara #losyenjamshirbidarakl #losyenbidarakl #losyenjamshirbidaraklcc
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
    ◾Mengatasi bau badan
    🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
    🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

    Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
    Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

    Kelebihan Gel Mandian Bidara:
    💖Membuang toksin/daki pada kulit
    💖Merawat lemah semangat
    💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
    💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
    💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin.
    #aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris #losyenjamshirbidaraampang #losyenjamshirdaunbidara #losyenjamshirbidarakl #losyenbidarakl #losyenjamshirbidaraklcc

  •  7  0  2 December, 2019
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
◾Mengatasi bau badan
🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

Kelebihan Gel Mandian Bidara:
💖Membuang toksin/daki pada kulit
💖Merawat lemah semangat
💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin. 
#aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris  #losyenjamshirbidaraampang #losyenjamshirdaunbidara #losyenjamshirbidarakl #losyenbidarakl #losyenjamshirbidaraklcc
  • 🌿🌿Lotion jamshir daun bidara🌿🌿 🧕🏻 *Kebaikan*
    ◾Mengatasi bau badan
    🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
    🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat/seisi keluarga

    Digalakkan menggunakan bersama dgn MANDIAN SHOWER GEL🌿
    Digunakan selepas mandi sekurang2nya 2kali sehari dgn menyapu seluruh badan dan membaca selawat 3x

    Kelebihan Gel Mandian Bidara:
    💖Membuang toksin/daki pada kulit
    💖Merawat lemah semangat
    💖Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    💖Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
    💖Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
    💧digalakkan untuk guna 2kali sehari menggunakan air dingin.
    #aslegacyampang #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #aslegacyklcc #jamshirampang #jamshirklcc #jamshirkeramat #bizziboddykl #bizziboddyampang 📮postage setiap hari seluruh malaysia @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris #losyenjamshirbidaraampang #losyenjamshirdaunbidara #losyenjamshirbidarakl #losyenbidarakl #losyenjamshirbidaraklcc

  •  12  0  1 January, 2020
  • Jom dapatkan produk aslegacy yang terbaru.... @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris 
@shahidadherbs 
NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ 
NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
.
Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
.
Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
.
Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x

012-2934538
012-2934538
012-2934538

Anda ada masalah ini???
👇👇 😥 Kulit gelap
😥 Sunburn
😥 Kulit kusam tak ada seri
😥 Parut jerawat
😥 Jeragat/Bintik hitam
😥 Tona kulit tak sekata

JAMSHIR BODY SCRUB😍
Berfungsi membantu mereka yg mempunyai masalah seperti di atas

Nak tahu lebih lanjut, klik link wasap dibawah⬇⬇⬇ XXX
www.wasap.my/60122934538
MOP Beauty Consultant AS Legacy

#realtestimonieczema 
#realtestimonibidara 
#realtestimoniharumnita 
#realtestimonibizziboddy 
#bazar 
#aliffsyukriterlajaklaris 
#gatal
#eczema
#masalahkulit
#kulitgatal
#panau
#shahidadherbs #sakitkulit
#sabunjamshir
#losyenbidara
#losyenbidarakl
#losyenbidaraampang
#aslegacyampang
#aslegacykl
#aslegacycheras
#aslegacykeramat
#aslegacysetiawangsa
#aslegacypandanindah
#aslegacymasjidjamek
#aslegacywangsamaju
#aslegacygombak
#aslegacysegambut
#aslegacyklcc
  • Jom dapatkan produk aslegacy yang terbaru.... @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺
    NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
    .
    Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
    .
    Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
    .
    Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x

    012-2934538
    012-2934538
    012-2934538

    Anda ada masalah ini???
    👇👇 😥 Kulit gelap
    😥 Sunburn
    😥 Kulit kusam tak ada seri
    😥 Parut jerawat
    😥 Jeragat/Bintik hitam
    😥 Tona kulit tak sekata

    JAMSHIR BODY SCRUB😍
    Berfungsi membantu mereka yg mempunyai masalah seperti di atas

    Nak tahu lebih lanjut, klik link wasap dibawah⬇⬇⬇ XXX
    www.wasap.my/60122934538
    MOP Beauty Consultant AS Legacy

    #realtestimonieczema
    #realtestimonibidara
    #realtestimoniharumnita
    #realtestimonibizziboddy
    #bazar
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #gatal
    #eczema
    #masalahkulit
    #kulitgatal
    #panau
    #shahidadherbs #sakitkulit
    #sabunjamshir
    #losyenbidara
    #losyenbidarakl
    #losyenbidaraampang
    #aslegacyampang
    #aslegacykl
    #aslegacycheras
    #aslegacykeramat
    #aslegacysetiawangsa
    #aslegacypandanindah
    #aslegacymasjidjamek
    #aslegacywangsamaju
    #aslegacygombak
    #aslegacysegambut
    #aslegacyklcc

  •  23  0  9 April, 2019
  • NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
.
Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
.
Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
.
Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x

012-2934538
012-2934538
012-2934538

Anda ada masalah ini???
👇👇 😥 Kulit gelap
😥 Sunburn
😥 Kulit kusam tak ada seri
😥 Parut jerawat
😥 Jeragat/Bintik hitam
😥 Tona kulit tak sekata

JAMSHIR BODY SCRUB😍
Berfungsi membantu mereka yg mempunyai masalah seperti di atas

Nak tahu lebih lanjut, klik link wasap dibawah⬇⬇⬇ www.wasap.my/60122934538
MOP Beauty Consultant AS Legacy

#realtestimonieczema 
#realtestimonibidara 
#realtestimoniharumnita 
#realtestimonibizziboddy 
#bazar 
#aliffsyukriterlajaklaris 
#gatal
#eczema
#masalahkulit
#kulitgatal
#panau
#shahidadherbs #sakitkulit
#sabunjamshir
#losyenbidara
#losyenbidarakl
#losyenbidaraampang
#aslegacyampang
#aslegacykl
#aslegacycheras
#aslegacykeramat
#aslegacysetiawangsa
#aslegacypandanindah
#aslegacymasjidjamek
#aslegacywangsamaju
#aslegacygombak
#aslegacysegambut
#aslegacyklcc @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris
  • NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
    .
    Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
    .
    Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
    .
    Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x

    012-2934538
    012-2934538
    012-2934538

    Anda ada masalah ini???
    👇👇 😥 Kulit gelap
    😥 Sunburn
    😥 Kulit kusam tak ada seri
    😥 Parut jerawat
    😥 Jeragat/Bintik hitam
    😥 Tona kulit tak sekata

    JAMSHIR BODY SCRUB😍
    Berfungsi membantu mereka yg mempunyai masalah seperti di atas

    Nak tahu lebih lanjut, klik link wasap dibawah⬇⬇⬇ www.wasap.my/60122934538
    MOP Beauty Consultant AS Legacy

    #realtestimonieczema
    #realtestimonibidara
    #realtestimoniharumnita
    #realtestimonibizziboddy
    #bazar
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #gatal
    #eczema
    #masalahkulit
    #kulitgatal
    #panau
    #shahidadherbs #sakitkulit
    #sabunjamshir
    #losyenbidara
    #losyenbidarakl
    #losyenbidaraampang
    #aslegacyampang
    #aslegacykl
    #aslegacycheras
    #aslegacykeramat
    #aslegacysetiawangsa
    #aslegacypandanindah
    #aslegacymasjidjamek
    #aslegacywangsamaju
    #aslegacygombak
    #aslegacysegambut
    #aslegacyklcc @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris

  •  22  1  29 April, 2019
  • NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
.
Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
.
Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
.
Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x

012-2934538
012-2934538
012-2934538

Anda ada masalah ini???
👇👇 😥 Kulit gelap
😥 Sunburn
😥 Kulit kusam tak ada seri
😥 Parut jerawat
😥 Jeragat/Bintik hitam
😥 Tona kulit tak sekata

JAMSHIR BODY SCRUB😍
Berfungsi membantu mereka yg mempunyai masalah seperti di atas

Nak tahu lebih lanjut, klik link wasap dibawah⬇⬇⬇ XXX
www.wasap.my/60122934538
MOP Beauty Consultant AS Legacy

#realtestimonieczema 
#realtestimonibidara 
#realtestimoniharumnita 
#realtestimonibizziboddy 
#bazar 
#aliffsyukriterlajaklaris 
#gatal
#eczema
#masalahkulit
#kulitgatal
#panau
#shahidadherbs #sakitkulit
#sabunjamshir
#losyenbidara
#losyenbidarakl
#losyenbidaraampang
#aslegacyampang
#aslegacykl
#aslegacycheras
#aslegacykeramat
#aslegacysetiawangsa
#aslegacypandanindah
#aslegacymasjidjamek
#aslegacywangsamaju
#aslegacygombak
#aslegacysegambut
#aslegacyklcc @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs
  • NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
    .
    Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
    .
    Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
    .
    Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x

    012-2934538
    012-2934538
    012-2934538

    Anda ada masalah ini???
    👇👇 😥 Kulit gelap
    😥 Sunburn
    😥 Kulit kusam tak ada seri
    😥 Parut jerawat
    😥 Jeragat/Bintik hitam
    😥 Tona kulit tak sekata

    JAMSHIR BODY SCRUB😍
    Berfungsi membantu mereka yg mempunyai masalah seperti di atas

    Nak tahu lebih lanjut, klik link wasap dibawah⬇⬇⬇ XXX
    www.wasap.my/60122934538
    MOP Beauty Consultant AS Legacy

    #realtestimonieczema
    #realtestimonibidara
    #realtestimoniharumnita
    #realtestimonibizziboddy
    #bazar
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #gatal
    #eczema
    #masalahkulit
    #kulitgatal
    #panau
    #shahidadherbs #sakitkulit
    #sabunjamshir
    #losyenbidara
    #losyenbidarakl
    #losyenbidaraampang
    #aslegacyampang
    #aslegacykl
    #aslegacycheras
    #aslegacykeramat
    #aslegacysetiawangsa
    #aslegacypandanindah
    #aslegacymasjidjamek
    #aslegacywangsamaju
    #aslegacygombak
    #aslegacysegambut
    #aslegacyklcc @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs

  •  14  0  16 April, 2019
  • NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
.
Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
.
Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
.
Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x

012-2934538
012-2934538
012-2934538

Anda ada masalah ini???
👇👇 😥 Kulit gelap
😥 Sunburn
😥 Kulit kusam tak ada seri
😥 Parut jerawat
😥 Jeragat/Bintik hitam
😥 Tona kulit tak sekata

JAMSHIR BODY SCRUB😍
Berfungsi membantu mereka yg mempunyai masalah seperti di atas

Nak tahu lebih lanjut, klik link wasap dibawah⬇⬇⬇ XXX
www.wasap.my/60122934538
MOP Beauty Consultant AS Legacy

#realtestimonieczema 
#realtestimonibidara 
#realtestimoniharumnita 
#realtestimonibizziboddy 
#bazar 
#aliffsyukriterlajaklaris 
#gatal
#eczema
#masalahkulit
#kulitgatal
#panau
#shahidadherbs #sakitkulit
#sabunjamshir
#losyenbidara
#losyenbidarakl
#losyenbidaraampang
#aslegacyampang
#aslegacykl
#aslegacycheras
#aslegacykeramat
#aslegacysetiawangsa
#aslegacypandanindah
#aslegacymasjidjamek
#aslegacywangsamaju
#aslegacygombak
#aslegacysegambut
#aslegacyklcc @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs
  • NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
    .
    Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
    .
    Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
    .
    Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x

    012-2934538
    012-2934538
    012-2934538

    Anda ada masalah ini???
    👇👇 😥 Kulit gelap
    😥 Sunburn
    😥 Kulit kusam tak ada seri
    😥 Parut jerawat
    😥 Jeragat/Bintik hitam
    😥 Tona kulit tak sekata

    JAMSHIR BODY SCRUB😍
    Berfungsi membantu mereka yg mempunyai masalah seperti di atas

    Nak tahu lebih lanjut, klik link wasap dibawah⬇⬇⬇ XXX
    www.wasap.my/60122934538
    MOP Beauty Consultant AS Legacy

    #realtestimonieczema
    #realtestimonibidara
    #realtestimoniharumnita
    #realtestimonibizziboddy
    #bazar
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #gatal
    #eczema
    #masalahkulit
    #kulitgatal
    #panau
    #shahidadherbs #sakitkulit
    #sabunjamshir
    #losyenbidara
    #losyenbidarakl
    #losyenbidaraampang
    #aslegacyampang
    #aslegacykl
    #aslegacycheras
    #aslegacykeramat
    #aslegacysetiawangsa
    #aslegacypandanindah
    #aslegacymasjidjamek
    #aslegacywangsamaju
    #aslegacygombak
    #aslegacysegambut
    #aslegacyklcc @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs

  •  9  0  17 April, 2019