#losyenaslegacy Instagram Photos & Videos

losyenaslegacy - 31 posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
5.2
average likes

Latest #losyenaslegacy Posts

  • 🔥🔥LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥
.
.
.
.
Siapa ada masalah daki dicelah-celah yang tersembunyi , tengkuk , ketiak & etc tu . . Tak payah risau lagi , sebab Jamsyir Herbal Body Scrub dan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara nie dapat menyihatkan kulit dan menyegarkan kulit sepanjang hari. . .
.
Jom dapatkan sekarang !! dengan menghubungi business2 partner AS Legacy @aslegacysingapura yang berdekatan anda..
.
.
HARGA $15
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK 
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aslegacysingapura 
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslegacymalaysia #aslegacysingapore 
#losyenjamshirdaunbidara #sayajual
#jamshirbodyscrub #panau #kurap
#jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel 
@aslegacysingapura #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
#losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
#losyenbadanjamshirdaunbidara
  • 🔥🔥LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥
    .
    .
    .
    .
    Siapa ada masalah daki dicelah-celah yang tersembunyi , tengkuk , ketiak & etc tu . . Tak payah risau lagi , sebab Jamsyir Herbal Body Scrub dan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara nie dapat menyihatkan kulit dan menyegarkan kulit sepanjang hari. . .
    .
    Jom dapatkan sekarang !! dengan menghubungi business2 partner AS Legacy @aslegacysingapura yang berdekatan anda..
    .
    .
    HARGA $15
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aslegacysingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslegacymalaysia #aslegacysingapore
    #losyenjamshirdaunbidara #sayajual
    #jamshirbodyscrub #panau #kurap
    #jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel
    @aslegacysingapura #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
    #losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
    #losyenbadanjamshirdaunbidara

  •  1  0  15 June, 2020
  • 🔥🔥🔥LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥🔥
.
.
.
NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
.
🍀Lepas mandi pakai BIDARA SHOWER GEL tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan LOSYEN BADAN JAMSYIR DAUN BIDARA .
.
🍀Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
.
🍀Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x .
.
.
Korang boleh dapatkan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara dengan mobile partner yang berdaftar @aslegacysingapura
.
.
.
HARGA $15
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK 
READY STOCK .
.
#teamkakyan #aslegacysingapura 
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslegacymalaysia #aslegacysingapore 
#losyenjamshirdaunbidara #sayajual
#jamshirbodyscrub #panau #kurap
#jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel 
@aslegacysingapura #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
#losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
#losyenbadanjamshirdaunbidara
  • 🔥🔥🔥LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥🔥
    .
    .
    .
    NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
    .
    🍀Lepas mandi pakai BIDARA SHOWER GEL tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan LOSYEN BADAN JAMSYIR DAUN BIDARA .
    .
    🍀Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
    .
    🍀Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x .
    .
    .
    Korang boleh dapatkan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara dengan mobile partner yang berdaftar @aslegacysingapura
    .
    .
    .
    HARGA $15
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK
    READY STOCK .
    .
    #teamkakyan #aslegacysingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslegacymalaysia #aslegacysingapore
    #losyenjamshirdaunbidara #sayajual
    #jamshirbodyscrub #panau #kurap
    #jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel
    @aslegacysingapura #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
    #losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
    #losyenbadanjamshirdaunbidara

  •  0  0  6 June, 2020
  • 🔥🔥LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥
.
.
.
.
Siapa ada masalah daki dicelah-celah yang tersembunyi , tengkuk , ketiak & etc tu . . Tak payah risau lagi , sebab Jamsyir Herbal Body Scrub dan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara nie dapat menyihatkan kulit dan menyegarkan kulit sepanjang hari. . .
.
Jom dapatkan sekarang !! dengan menghubungi business2 partner AS Legacy @aslegacysingapura yang berdekatan anda..
.
.
HARGA $15
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK 
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aslegacysingapura 
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslegacymalaysia #aslegacysingapore 
#losyenjamshirdaunbidara #sayajual
#jamshirbodyscrub #panau #kurap
#jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel 
@aslegacysingapura #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
#losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
#losyenbadanjamshirdaunbidara
  • 🔥🔥LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥
    .
    .
    .
    .
    Siapa ada masalah daki dicelah-celah yang tersembunyi , tengkuk , ketiak & etc tu . . Tak payah risau lagi , sebab Jamsyir Herbal Body Scrub dan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara nie dapat menyihatkan kulit dan menyegarkan kulit sepanjang hari. . .
    .
    Jom dapatkan sekarang !! dengan menghubungi business2 partner AS Legacy @aslegacysingapura yang berdekatan anda..
    .
    .
    HARGA $15
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aslegacysingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslegacymalaysia #aslegacysingapore
    #losyenjamshirdaunbidara #sayajual
    #jamshirbodyscrub #panau #kurap
    #jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel
    @aslegacysingapura #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
    #losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
    #losyenbadanjamshirdaunbidara

  •  0  0  6 June, 2020
  • 🔥🔥LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥
.
.
🌿🌿 *Kebaikan*🌿🌿.
‼️Mengatasi bau badan
‼️Melembut dan menghaluskan kulit
‼️Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
‼️ Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
‼️ Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
‼️Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
‼️Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
‼️Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
.
.
🌿🌿*Cara Penggunaan*🌿🌿.
‼️Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
‼️Sapu seluruh badan ‼️Baca selawat 3 kali semasa penyapuan
.
.
Isi kandungan 100ml
.
☎️ WHATSAPP : 01126329324
☎️ WHATSAPP : 01136329324
.
READY STOCK.
.
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslegacymalaysia 
#losyenjamshirdaunbidara #sayajual
#jamshirbodyscrub #panau #kurap
#jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel  #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
#losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
#losyenbadanjamshirdaunbidara
  • 🔥🔥LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥
    .
    .
    🌿🌿 *Kebaikan*🌿🌿.
    ‼️Mengatasi bau badan
    ‼️Melembut dan menghaluskan kulit
    ‼️Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    ‼️ Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    ‼️ Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    ‼️Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    ‼️Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    ‼️Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
    .
    .
    🌿🌿*Cara Penggunaan*🌿🌿.
    ‼️Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
    ‼️Sapu seluruh badan ‼️Baca selawat 3 kali semasa penyapuan
    .
    .
    Isi kandungan 100ml
    .
    ☎️ WHATSAPP : 01126329324
    ☎️ WHATSAPP : 01136329324
    .
    READY STOCK.
    .
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslegacymalaysia
    #losyenjamshirdaunbidara #sayajual
    #jamshirbodyscrub #panau #kurap
    #jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
    #losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
    #losyenbadanjamshirdaunbidara

  •  0  0  22 February, 2020
  • 🔥🔥LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥
.
.
🌿🌿 *Kebaikan*🌿🌿.
‼️Mengatasi bau badan
‼️Melembut dan menghaluskan kulit
‼️Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
‼️ Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
‼️ Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
‼️Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
‼️Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
‼️Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
.
.
🌿🌿*Cara Penggunaan*🌿🌿.
‼️Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
‼️Sapu seluruh badan ‼️Baca selawat 3 kali semasa penyapuan
.
.
Isi kandungan 100ml
.
HARGA $15
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aslegacysingapura 
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslegacymalaysia #aslegacysingapore 
#losyenjamshirdaunbidara #sayajual
#jamshirbodyscrub #panau #kurap
#jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel 
@aslegacysingapura #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
#losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
#losyenbadanjamshirdaunbidara
  • 🔥🔥LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥
    .
    .
    🌿🌿 *Kebaikan*🌿🌿.
    ‼️Mengatasi bau badan
    ‼️Melembut dan menghaluskan kulit
    ‼️Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    ‼️ Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    ‼️ Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    ‼️Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    ‼️Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    ‼️Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
    .
    .
    🌿🌿*Cara Penggunaan*🌿🌿.
    ‼️Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
    ‼️Sapu seluruh badan ‼️Baca selawat 3 kali semasa penyapuan
    .
    .
    Isi kandungan 100ml
    .
    HARGA $15
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aslegacysingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslegacymalaysia #aslegacysingapore
    #losyenjamshirdaunbidara #sayajual
    #jamshirbodyscrub #panau #kurap
    #jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel
    @aslegacysingapura #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
    #losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
    #losyenbadanjamshirdaunbidara

  •  1  0  16 July, 2019
  • 🔥🔥LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥
.
.
🌿🌿 *Kebaikan*🌿🌿.
‼️Mengatasi bau badan
‼️Melembut dan menghaluskan kulit
‼️Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
‼️ Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
‼️ Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
‼️Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
‼️Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
‼️Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
.
.
🌿🌿*Cara Penggunaan*🌿🌿.
‼️Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
‼️Sapu seluruh badan ‼️Baca selawat 3 kali semasa penyapuan
.
.
Isi kandungan 100ml
.
HARGA $15
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aslegacysingapura 
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslegacymalaysia #aslegacysingapore 
#losyenjamshirdaunbidara #sayajual
#jamshirbodyscrub #panau #kurap
#jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel 
@aslegacysingapura #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
#losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
#losyenbadanjamshirdaunbidara
  • 🔥🔥LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥
    .
    .
    🌿🌿 *Kebaikan*🌿🌿.
    ‼️Mengatasi bau badan
    ‼️Melembut dan menghaluskan kulit
    ‼️Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    ‼️ Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    ‼️ Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    ‼️Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    ‼️Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    ‼️Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
    .
    .
    🌿🌿*Cara Penggunaan*🌿🌿.
    ‼️Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
    ‼️Sapu seluruh badan ‼️Baca selawat 3 kali semasa penyapuan
    .
    .
    Isi kandungan 100ml
    .
    HARGA $15
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aslegacysingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslegacymalaysia #aslegacysingapore
    #losyenjamshirdaunbidara #sayajual
    #jamshirbodyscrub #panau #kurap
    #jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel
    @aslegacysingapura #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
    #losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
    #losyenbadanjamshirdaunbidara

  •  20  0  16 July, 2019
  • 😭 Baby TANTRUM MENANGIS XNAK TIDUR MALAM‼️
😩 Ada anak ISTIMEWA - AUTISM, suka buat aksi di khalayak ramai...
😢 STRESS masalah yang bertimpa2 terjadi...
😰 Nak tidur pon x boleh, ada masalah INSOMNIA & GANGGUAN HALUS👻
.
❤️bonda ada benda nak share, yang sudah terbukti berkesan. 1 family boleh pakai ye.. 👨‍👩‍👧‍👧
.
RANGKAIAN @as.legacymalaysia #bidara, InshaAllah, mampu mengatasi masalah2 yang haini share kan tadi.. 👆
.
Even, kalau korg sakit2 kepala, panas teruk seharian jd migrain, balik, mandi dgn #bidaraaslegacy, confirm LEGA! X JADI MARAH, AURA POSITIVE MEMBUAK2.. IDEA MELIMPAH RUAH...
.
💯ni BUKAN AUTA, TAPI FAKTA ya sayang... 💃💯
.
Nak tahu apa dia yg bonda maksudkn??
☘️ GEL MANDIAN BIDARA - RM25
☘️ BALM BIDARA - RM39.90
☘️ LOSYEN JAMSHIR BIDARA - RM39.90
.
tak sabar nyaaaaa nak try, dah tak payah baca lagi... Klik link di bio 👆 SEKARANG!!
.

@as.legacymalaysia
@aliffsyukriterlajaklaris
@shahidadherbs
#bidaraaslegacy
#gelmandianbidara
#losyenjamshirdaunbidara
#balmbidara
#bonda_aslegacy 
#produkkualitiaslegacy 
#tantrum
#kuatmenangismalam
#kembungperut 
#mandiansegar
#losyenaslegacy 
#produkseisikeluarga
#sesuaisemuaperingkatumur
#aslegacyhq 
#aslegacyskuadha
  • 😭 Baby TANTRUM MENANGIS XNAK TIDUR MALAM‼️
    😩 Ada anak ISTIMEWA - AUTISM, suka buat aksi di khalayak ramai...
    😢 STRESS masalah yang bertimpa2 terjadi...
    😰 Nak tidur pon x boleh, ada masalah INSOMNIA & GANGGUAN HALUS👻
    .
    ❤️bonda ada benda nak share, yang sudah terbukti berkesan. 1 family boleh pakai ye.. 👨‍👩‍👧‍👧
    .
    RANGKAIAN @as.legacymalaysia #bidara, InshaAllah, mampu mengatasi masalah2 yang haini share kan tadi.. 👆
    .
    Even, kalau korg sakit2 kepala, panas teruk seharian jd migrain, balik, mandi dgn #bidaraaslegacy, confirm LEGA! X JADI MARAH, AURA POSITIVE MEMBUAK2.. IDEA MELIMPAH RUAH...
    .
    💯ni BUKAN AUTA, TAPI FAKTA ya sayang... 💃💯
    .
    Nak tahu apa dia yg bonda maksudkn??
    ☘️ GEL MANDIAN BIDARA - RM25
    ☘️ BALM BIDARA - RM39.90
    ☘️ LOSYEN JAMSHIR BIDARA - RM39.90
    .
    tak sabar nyaaaaa nak try, dah tak payah baca lagi... Klik link di bio 👆 SEKARANG!!
    .

    @as.legacymalaysia
    @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    #bidaraaslegacy
    #gelmandianbidara
    #losyenjamshirdaunbidara
    #balmbidara
    #bonda_aslegacy
    #produkkualitiaslegacy
    #tantrum
    #kuatmenangismalam
    #kembungperut
    #mandiansegar
    #losyenaslegacy
    #produkseisikeluarga
    #sesuaisemuaperingkatumur
    #aslegacyhq
    #aslegacyskuadha

  •  13  0  18 June, 2019
  • Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara 🧕🏻Kebaikan
1) Mengatasi bau badan
2) Melembut dan menghaluskan kulit
3) Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
4) Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
5) Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit 
6) Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
7) Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
8) Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir 🧕🏻 Cara Penggunaan 🌸Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
🌸Sapu seluruh badan 🌸Baca selawat 3 kali semasa penyapuan

Kandungan 100ml.

#losyenjamsyirdaunbidara
#aslegacy_teammaiza
#losyenjamsyirdaunbidara_teammaiza #LJDB_teammaiza #aliffsyukriterlajaklaris #aliffsyukri #ohabangkosmetik #losyenaslegacy#aslegacykotatinggi#aslegacyjohor#aslegacybandarpenawar#aslegacypengerang
  • Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara 🧕🏻Kebaikan
    1) Mengatasi bau badan
    2) Melembut dan menghaluskan kulit
    3) Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    4) Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    5) Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    6) Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    7) Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
    8) Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir 🧕🏻 Cara Penggunaan 🌸Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
    🌸Sapu seluruh badan 🌸Baca selawat 3 kali semasa penyapuan

    Kandungan 100ml.

    #losyenjamsyirdaunbidara
    #aslegacy_teammaiza
    #losyenjamsyirdaunbidara_teammaiza #LJDB_teammaiza #aliffsyukriterlajaklaris #aliffsyukri #ohabangkosmetik #losyenaslegacy #aslegacykotatinggi #aslegacyjohor#aslegacybandarpenawar#aslegacypengerang

  •  12  0  14 June, 2019
  • Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara 🧕🏻Kebaikan
1) Mengatasi bau badan
2) Melembut dan menghaluskan kulit
3) Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
4) Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
5) Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit 
6) Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
7) Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
8) Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir 🧕🏻 Cara Penggunaan 🌸Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
🌸Sapu seluruh badan 🌸Baca selawat 3 kali semasa penyapuan

Kandungan 100ml.

#losyenjamsyirdaunbidara
#aslegacy_teammaiza
#losyenjamsyirdaunbidara_teammaiza #LJDB_teammaiza #aliffsyukriterlajaklaris #aliffsyukri #ohabangkosmetik #losyenaslegacy
  • Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara 🧕🏻Kebaikan
    1) Mengatasi bau badan
    2) Melembut dan menghaluskan kulit
    3) Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    4) Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    5) Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    6) Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    7) Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
    8) Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir 🧕🏻 Cara Penggunaan 🌸Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
    🌸Sapu seluruh badan 🌸Baca selawat 3 kali semasa penyapuan

    Kandungan 100ml.

    #losyenjamsyirdaunbidara
    #aslegacy_teammaiza
    #losyenjamsyirdaunbidara_teammaiza #LJDB_teammaiza #aliffsyukriterlajaklaris #aliffsyukri #ohabangkosmetik #losyenaslegacy

  •  2  0  11 June, 2019
  • Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara 🧕🏻Kebaikan
1) Mengatasi bau badan
2) Melembut dan menghaluskan kulit
3) Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
4) Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
5) Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit 
6) Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
7) Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
8) Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir 🧕🏻 Cara Penggunaan 🌸Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
🌸Sapu seluruh badan 🌸Baca selawat 3 kali semasa penyapuan

Kandungan 100ml.

#losyenjamsyirdaunbidara
#aslegacy_teammaiza
#losyenjamsyirdaunbidara_teammaiza #LJDB_teammaiza #aliffsyukriterlajaklaris #aliffsyukri #ohabangkosmetik #losyenaslegacy 
#losyen #sihir #santau #daunbidara #sihat #ustaz #ustazah #tradisional
  • Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara 🧕🏻Kebaikan
    1) Mengatasi bau badan
    2) Melembut dan menghaluskan kulit
    3) Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    4) Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    5) Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    6) Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    7) Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
    8) Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir 🧕🏻 Cara Penggunaan 🌸Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
    🌸Sapu seluruh badan 🌸Baca selawat 3 kali semasa penyapuan

    Kandungan 100ml.

    #losyenjamsyirdaunbidara
    #aslegacy_teammaiza
    #losyenjamsyirdaunbidara_teammaiza #LJDB_teammaiza #aliffsyukriterlajaklaris #aliffsyukri #ohabangkosmetik #losyenaslegacy
    #losyen #sihir #santau #daunbidara #sihat #ustaz #ustazah #tradisional

  •  8  0  26 May, 2019
  • Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara 🧕🏻Kebaikan
1) Mengatasi bau badan
2) Melembut dan menghaluskan kulit
3) Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
4) Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
5) Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit 
6) Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
7) Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
8) Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir 🧕🏻 Cara Penggunaan 🌸Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
🌸Sapu seluruh badan 🌸Baca selawat 3 kali semasa penyapuan

Kandungan 100ml.

#aslegacyteamnaz #aslegacypenang #aslegacykedah #aslegacykepalabatas
#aslegacybertam #aslegacyseberangjaya#losyenjamsyirdaunbidara
#aslegacy_teammaiza
#losyenjamsyirdaunbidara_teammaiza #LJDB_teammaiza #aliffsyukriterlajaklaris #aliffsyukri #ohabangkosmetik #losyenaslegacy
  • Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara 🧕🏻Kebaikan
    1) Mengatasi bau badan
    2) Melembut dan menghaluskan kulit
    3) Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    4) Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    5) Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    6) Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    7) Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
    8) Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir 🧕🏻 Cara Penggunaan 🌸Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
    🌸Sapu seluruh badan 🌸Baca selawat 3 kali semasa penyapuan

    Kandungan 100ml.

    #aslegacyteamnaz #aslegacypenang #aslegacykedah #aslegacykepalabatas
    #aslegacybertam #aslegacyseberangjaya #losyenjamsyirdaunbidara
    #aslegacy_teammaiza
    #losyenjamsyirdaunbidara_teammaiza #LJDB_teammaiza #aliffsyukriterlajaklaris #aliffsyukri #ohabangkosmetik #losyenaslegacy

  •  10  0  18 May, 2019
  • A Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara 🧕🏻Kebaikan
1) Mengatasi bau badan
2) Melembut dan menghaluskan kulit
3) Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
4) Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
5) Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit 
6) Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
7) Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
8) Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir 🧕🏻 Cara Penggunaan 🌸Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
🌸Sapu seluruh badan 🌸Baca selawat 3 kali semasa penyapuan

Kandungan 100ml.

#losyenjamsyirdaunbidara
#aslegacy_teammaiza
#losyenjamsyirdaunbidara_teammaiza #LJDB_teammaiza #aliffsyukriterlajaklaris #aliffsyukri #ohabangkosmetik #losyenaslegacy #aslegacyteamnaz #aslegacypenang #aslegacykedah 
#aslegacybertam #aslegacyseberangjaya #aslegacykepalabatas
  • A Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara 🧕🏻Kebaikan
    1) Mengatasi bau badan
    2) Melembut dan menghaluskan kulit
    3) Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    4) Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    5) Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    6) Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    7) Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
    8) Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir 🧕🏻 Cara Penggunaan 🌸Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
    🌸Sapu seluruh badan 🌸Baca selawat 3 kali semasa penyapuan

    Kandungan 100ml.

    #losyenjamsyirdaunbidara
    #aslegacy_teammaiza
    #losyenjamsyirdaunbidara_teammaiza #LJDB_teammaiza #aliffsyukriterlajaklaris #aliffsyukri #ohabangkosmetik #losyenaslegacy #aslegacyteamnaz #aslegacypenang #aslegacykedah
    #aslegacybertam #aslegacyseberangjaya #aslegacykepalabatas

  •  4  1  13 May, 2019
  • Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara 🧕🏻Kebaikan
1) Mengatasi bau badan
2) Melembut dan menghaluskan kulit
3) Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
4) Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
5) Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit 
6) Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
7) Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
8) Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir 🧕🏻 Cara Penggunaan 🌸Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
🌸Sapu seluruh badan 🌸Baca selawat 3 kali semasa penyapuan

Kandungan 100ml.

#losyenjamsyirdaunbidara
#aslegacy_teammaiza
#losyenjamsyirdaunbidara_teammaiza #LJDB_teammaiza #aliffsyukriterlajaklaris #aliffsyukri #ohabangkosmetik #losyenaslegacy
  • Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara 🧕🏻Kebaikan
    1) Mengatasi bau badan
    2) Melembut dan menghaluskan kulit
    3) Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    4) Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    5) Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    6) Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    7) Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
    8) Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir 🧕🏻 Cara Penggunaan 🌸Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
    🌸Sapu seluruh badan 🌸Baca selawat 3 kali semasa penyapuan

    Kandungan 100ml.

    #losyenjamsyirdaunbidara
    #aslegacy_teammaiza
    #losyenjamsyirdaunbidara_teammaiza #LJDB_teammaiza #aliffsyukriterlajaklaris #aliffsyukri #ohabangkosmetik #losyenaslegacy

  •  8  0  4 May, 2019
  • Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara 🧕🏻Kebaikan
1) Mengatasi bau badan
2) Melembut dan menghaluskan kulit
3) Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
4) Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
5) Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit 
6) Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
7) Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
8) Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir 🧕🏻 Cara Penggunaan 🌸Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
🌸Sapu seluruh badan 🌸Baca selawat 3 kali semasa penyapuan

Kandungan 100ml.

#losyenjamsyirdaunbidara
#aslegacy_teammaiza
#losyenjamsyirdaunbidara_teammaiza #LJDB_teammaiza #aliffsyukriterlajaklaris #aliffsyukri #ohabangkosmetik #losyenaslegacy
  • Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara 🧕🏻Kebaikan
    1) Mengatasi bau badan
    2) Melembut dan menghaluskan kulit
    3) Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    4) Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    5) Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    6) Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    7) Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
    8) Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir 🧕🏻 Cara Penggunaan 🌸Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
    🌸Sapu seluruh badan 🌸Baca selawat 3 kali semasa penyapuan

    Kandungan 100ml.

    #losyenjamsyirdaunbidara
    #aslegacy_teammaiza
    #losyenjamsyirdaunbidara_teammaiza #LJDB_teammaiza #aliffsyukriterlajaklaris #aliffsyukri #ohabangkosmetik #losyenaslegacy

  •  7  0  29 April, 2019
  • .
NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
.
Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
.
Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
.
Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x .
.
Korang boleh dapatkan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara dengan mobile partner yang berdaftar diseluruh malaysia , brunei , singapore dan indonesia . . 
Dapatkan sekarang !
.
RM39.90 sahaja
.
#losyenjamshirdaunbidara #losyenaslegacy  #losyenjamshirbidara  #mandianbidara  #aslegacy #sabunjamshir
  • .
    NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
    .
    Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
    .
    Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
    .
    Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x .
    .
    Korang boleh dapatkan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara dengan mobile partner yang berdaftar diseluruh malaysia , brunei , singapore dan indonesia . .
    Dapatkan sekarang !
    .
    RM39.90 sahaja
    .
    #losyenjamshirdaunbidara #losyenaslegacy #losyenjamshirbidara #mandianbidara #aslegacy #sabunjamshir

  •  2  0  27 April, 2019
  • .
NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
.
Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
.
Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
.
Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x .
.
Korang boleh dapatkan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara dengan mobile partner yang berdaftar diseluruh malaysia , brunei , singapore dan indonesia . . 
Dapatkan sekarang !
.
RM39.90 sahaja
.
#losyenjamshirdaunbidara #losyenaslegacy  #losyenjamshirbidara  #mandianbidara  #aslegacy #sabunjamshir
  • .
    NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
    .
    Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
    .
    Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
    .
    Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x .
    .
    Korang boleh dapatkan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara dengan mobile partner yang berdaftar diseluruh malaysia , brunei , singapore dan indonesia . .
    Dapatkan sekarang !
    .
    RM39.90 sahaja
    .
    #losyenjamshirdaunbidara #losyenaslegacy #losyenjamshirbidara #mandianbidara #aslegacy #sabunjamshir

  •  3  0  27 April, 2019
  • .
NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
.
Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
.
Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
.
Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x .
.
Korang boleh dapatkan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara dengan mobile partner yang berdaftar diseluruh malaysia , brunei , singapore dan indonesia . . 
Dapatkan sekarang !
.
RM39.90 sahaja
.
#losyenjamshirdaunbidara #losyenaslegacy  #losyenjamshirbidara  #mandianbidara  #aslegacy #sabunjamshir
  • .
    NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
    .
    Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
    .
    Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
    .
    Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x .
    .
    Korang boleh dapatkan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara dengan mobile partner yang berdaftar diseluruh malaysia , brunei , singapore dan indonesia . .
    Dapatkan sekarang !
    .
    RM39.90 sahaja
    .
    #losyenjamshirdaunbidara #losyenaslegacy #losyenjamshirbidara #mandianbidara #aslegacy #sabunjamshir

  •  5  2  27 April, 2019
  • Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara.
.
🧕🏻Kebaikan
1) Mengatasi bau badan
2) Melembut dan menghaluskan kulit
3) Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
4) Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
5) Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit 
6) Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
7) Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
8) Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
.
🧕🏻 Cara Penggunaan
.
🌸Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
🌸Sapu seluruh badan 🌸Baca selawat 3 kali semasa penyapuan
.
Kandungan 100ml.
.
#losyenjamsyirdaunbidara
#aslegacy_teammaiza
#losyenjamsyirdaunbidara_teammaiza #LJDB_teammaiza #aliffsyukriterlajaklaris #aliffsyukri #ohabangkosmetik #losyenaslegacy #ajimaura #terapiinstagram
  • Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara.
    .
    🧕🏻Kebaikan
    1) Mengatasi bau badan
    2) Melembut dan menghaluskan kulit
    3) Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    4) Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    5) Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    6) Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    7) Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
    8) Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    .
    🧕🏻 Cara Penggunaan
    .
    🌸Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
    🌸Sapu seluruh badan 🌸Baca selawat 3 kali semasa penyapuan
    .
    Kandungan 100ml.
    .
    #losyenjamsyirdaunbidara
    #aslegacy_teammaiza
    #losyenjamsyirdaunbidara_teammaiza #LJDB_teammaiza #aliffsyukriterlajaklaris #aliffsyukri #ohabangkosmetik #losyenaslegacy #ajimaura #terapiinstagram

  •  11  2  24 April, 2019
  • Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara.
.
🧕🏻Kebaikan
1) Mengatasi bau badan
2) Melembut dan menghaluskan kulit
3) Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
4) Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
5) Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit 
6) Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
7) Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
8) Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
.
🧕🏻 Cara Penggunaan
.
🌸Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
🌸Sapu seluruh badan 🌸Baca selawat 3 kali semasa penyapuan
.
Kandungan 100ml.
.
#losyenjamsyirdaunbidara
#aslegacy_teammaiza
#losyenjamsyirdaunbidara_teammaiza #LJDB_teammaiza #aliffsyukriterlajaklaris #aliffsyukri #ohabangkosmetik #losyenaslegacy #ajimaura #terapiinstagram #mandianbidara #gelmandianbidara #showergel #sabunmandi #daunbidara
  • Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara.
    .
    🧕🏻Kebaikan
    1) Mengatasi bau badan
    2) Melembut dan menghaluskan kulit
    3) Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    4) Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    5) Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    6) Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    7) Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
    8) Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    .
    🧕🏻 Cara Penggunaan
    .
    🌸Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
    🌸Sapu seluruh badan 🌸Baca selawat 3 kali semasa penyapuan
    .
    Kandungan 100ml.
    .
    #losyenjamsyirdaunbidara
    #aslegacy_teammaiza
    #losyenjamsyirdaunbidara_teammaiza #LJDB_teammaiza #aliffsyukriterlajaklaris #aliffsyukri #ohabangkosmetik #losyenaslegacy #ajimaura #terapiinstagram #mandianbidara #gelmandianbidara #showergel #sabunmandi #daunbidara

  •  12  0  24 April, 2019
  • Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara.
.
🧕🏻Kebaikan
1) Mengatasi bau badan
2) Melembut dan menghaluskan kulit
3) Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
4) Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
5) Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit 
6) Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
7) Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
8) Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
.
🧕🏻 Cara Penggunaan
.
🌸Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
🌸Sapu seluruh badan 🌸Baca selawat 3 kali semasa penyapuan
.
Kandungan 100ml.
.
#losyenjamsyirdaunbidara
#aslegacy_teammaiza
#losyenjamsyirdaunbidara_teammaiza #LJDB_teammaiza #aliffsyukriterlajaklaris #aliffsyukri #ohabangkosmetik #losyenaslegacy #ajimaura #terapiinstagram
  • Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara.
    .
    🧕🏻Kebaikan
    1) Mengatasi bau badan
    2) Melembut dan menghaluskan kulit
    3) Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    4) Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    5) Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    6) Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    7) Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
    8) Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    .
    🧕🏻 Cara Penggunaan
    .
    🌸Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
    🌸Sapu seluruh badan 🌸Baca selawat 3 kali semasa penyapuan
    .
    Kandungan 100ml.
    .
    #losyenjamsyirdaunbidara
    #aslegacy_teammaiza
    #losyenjamsyirdaunbidara_teammaiza #LJDB_teammaiza #aliffsyukriterlajaklaris #aliffsyukri #ohabangkosmetik #losyenaslegacy #ajimaura #terapiinstagram

  •  8  1  24 April, 2019
  • Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara . *Kebaikan*
◾Mengatasi bau badan
🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
. *Cara Penggunaan* 🌸Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
🌸Sapu seluruh badan 🌸Baca selawat 3 kali semasa penyapuan
.
.
Harga
WM RM39.90
Postage seluruh malaysia
.
.
#aslegacy #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #aslegacyjohor #aslegacykotatinggi #aslegacypengerang #aslegacy_teammaiza #aslegacybandarpenawar #losyenputih #losyendaunbidara #losyenjamshirbidara #mandianbidara #losyenaslegacy #dropshipwantedmalaysia #dropshipkotatinggi #nakcantik #nakwangi
  • Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara . *Kebaikan*
    ◾Mengatasi bau badan
    🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
    🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
    . *Cara Penggunaan* 🌸Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
    🌸Sapu seluruh badan 🌸Baca selawat 3 kali semasa penyapuan
    .
    .
    Harga
    WM RM39.90
    Postage seluruh malaysia
    .
    .
    #aslegacy #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #aslegacyjohor #aslegacykotatinggi #aslegacypengerang #aslegacy_teammaiza #aslegacybandarpenawar #losyenputih #losyendaunbidara #losyenjamshirbidara #mandianbidara #losyenaslegacy #dropshipwantedmalaysia #dropshipkotatinggi #nakcantik #nakwangi

  •  9  0  13 April, 2019
  • NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
.
Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
.
Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
.
Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x .
.
Hampa boleh dapatkan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara segera dengan wasep terus ke no bonda 018-9885738

#losenbadanjamshirdaunbidarajb 
#aslegacyhq 
#aslegacykajang 
#bonda_aslegacy 
#losyenperlindungankulit 
#losyenselawat
#losyenaslegacy
  • NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
    .
    Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
    .
    Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
    .
    Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x .
    .
    Hampa boleh dapatkan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara segera dengan wasep terus ke no bonda 018-9885738

    #losenbadanjamshirdaunbidarajb
    #aslegacyhq
    #aslegacykajang
    #bonda_aslegacy
    #losyenperlindungankulit
    #losyenselawat
    #losyenaslegacy

  •  10  0  6 April, 2019

Top #losyenaslegacy Posts

  • 🔥🔥🔥LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥🔥
.
.
.
NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
.
🍀Lepas mandi pakai BIDARA SHOWER GEL tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan LOSYEN BADAN JAMSYIR DAUN BIDARA .
.
🍀Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
.
🍀Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x .
.
.
Korang boleh dapatkan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara dengan mobile partner yang berdaftar @aslegacysingapura
.
.
.
HARGA $15
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK 
READY STOCK .
.
#teamkakyan #aslegacysingapura 
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslegacymalaysia #aslegacysingapore 
#losyenjamshirdaunbidara #sayajual
#jamshirbodyscrub #panau #kurap
#jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel 
@aslegacysingapura #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
#losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
#losyenbadanjamshirdaunbidara
  • 🔥🔥🔥LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥🔥
    .
    .
    .
    NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
    .
    🍀Lepas mandi pakai BIDARA SHOWER GEL tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan LOSYEN BADAN JAMSYIR DAUN BIDARA .
    .
    🍀Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
    .
    🍀Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x .
    .
    .
    Korang boleh dapatkan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara dengan mobile partner yang berdaftar @aslegacysingapura
    .
    .
    .
    HARGA $15
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK
    READY STOCK .
    .
    #teamkakyan #aslegacysingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslegacymalaysia #aslegacysingapore
    #losyenjamshirdaunbidara #sayajual
    #jamshirbodyscrub #panau #kurap
    #jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel
    @aslegacysingapura #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
    #losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
    #losyenbadanjamshirdaunbidara

  •  0  0  6 June, 2020
  • 🔥🔥LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥
.
.
.
.
Siapa ada masalah daki dicelah-celah yang tersembunyi , tengkuk , ketiak & etc tu . . Tak payah risau lagi , sebab Jamsyir Herbal Body Scrub dan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara nie dapat menyihatkan kulit dan menyegarkan kulit sepanjang hari. . .
.
Jom dapatkan sekarang !! dengan menghubungi business2 partner AS Legacy @aslegacysingapura yang berdekatan anda..
.
.
HARGA $15
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK 
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aslegacysingapura 
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslegacymalaysia #aslegacysingapore 
#losyenjamshirdaunbidara #sayajual
#jamshirbodyscrub #panau #kurap
#jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel 
@aslegacysingapura #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
#losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
#losyenbadanjamshirdaunbidara
  • 🔥🔥LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥
    .
    .
    .
    .
    Siapa ada masalah daki dicelah-celah yang tersembunyi , tengkuk , ketiak & etc tu . . Tak payah risau lagi , sebab Jamsyir Herbal Body Scrub dan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara nie dapat menyihatkan kulit dan menyegarkan kulit sepanjang hari. . .
    .
    Jom dapatkan sekarang !! dengan menghubungi business2 partner AS Legacy @aslegacysingapura yang berdekatan anda..
    .
    .
    HARGA $15
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aslegacysingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslegacymalaysia #aslegacysingapore
    #losyenjamshirdaunbidara #sayajual
    #jamshirbodyscrub #panau #kurap
    #jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel
    @aslegacysingapura #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
    #losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
    #losyenbadanjamshirdaunbidara

  •  0  0  6 June, 2020
  • 🔥🔥LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥
.
.
🌿🌿 *Kebaikan*🌿🌿.
‼️Mengatasi bau badan
‼️Melembut dan menghaluskan kulit
‼️Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
‼️ Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
‼️ Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
‼️Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
‼️Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
‼️Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
.
.
🌿🌿*Cara Penggunaan*🌿🌿.
‼️Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
‼️Sapu seluruh badan ‼️Baca selawat 3 kali semasa penyapuan
.
.
Isi kandungan 100ml
.
HARGA $15
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aslegacysingapura 
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslegacymalaysia #aslegacysingapore 
#losyenjamshirdaunbidara #sayajual
#jamshirbodyscrub #panau #kurap
#jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel 
@aslegacysingapura #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
#losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
#losyenbadanjamshirdaunbidara
  • 🔥🔥LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥
    .
    .
    🌿🌿 *Kebaikan*🌿🌿.
    ‼️Mengatasi bau badan
    ‼️Melembut dan menghaluskan kulit
    ‼️Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    ‼️ Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    ‼️ Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    ‼️Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    ‼️Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    ‼️Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
    .
    .
    🌿🌿*Cara Penggunaan*🌿🌿.
    ‼️Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
    ‼️Sapu seluruh badan ‼️Baca selawat 3 kali semasa penyapuan
    .
    .
    Isi kandungan 100ml
    .
    HARGA $15
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aslegacysingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslegacymalaysia #aslegacysingapore
    #losyenjamshirdaunbidara #sayajual
    #jamshirbodyscrub #panau #kurap
    #jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel
    @aslegacysingapura #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
    #losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
    #losyenbadanjamshirdaunbidara

  •  20  0  16 July, 2019
  • 🔥🔥LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥
.
.
🌿🌿 *Kebaikan*🌿🌿.
‼️Mengatasi bau badan
‼️Melembut dan menghaluskan kulit
‼️Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
‼️ Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
‼️ Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
‼️Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
‼️Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
‼️Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
.
.
🌿🌿*Cara Penggunaan*🌿🌿.
‼️Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
‼️Sapu seluruh badan ‼️Baca selawat 3 kali semasa penyapuan
.
.
Isi kandungan 100ml
.
HARGA $15
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aslegacysingapura 
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslegacymalaysia #aslegacysingapore 
#losyenjamshirdaunbidara #sayajual
#jamshirbodyscrub #panau #kurap
#jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel 
@aslegacysingapura #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
#losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
#losyenbadanjamshirdaunbidara
  • 🔥🔥LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥
    .
    .
    🌿🌿 *Kebaikan*🌿🌿.
    ‼️Mengatasi bau badan
    ‼️Melembut dan menghaluskan kulit
    ‼️Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    ‼️ Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    ‼️ Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    ‼️Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    ‼️Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    ‼️Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
    .
    .
    🌿🌿*Cara Penggunaan*🌿🌿.
    ‼️Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
    ‼️Sapu seluruh badan ‼️Baca selawat 3 kali semasa penyapuan
    .
    .
    Isi kandungan 100ml
    .
    HARGA $15
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aslegacysingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslegacymalaysia #aslegacysingapore
    #losyenjamshirdaunbidara #sayajual
    #jamshirbodyscrub #panau #kurap
    #jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel
    @aslegacysingapura #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
    #losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
    #losyenbadanjamshirdaunbidara

  •  1  0  16 July, 2019
  • 🔥🔥LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥
.
.
.
.
Siapa ada masalah daki dicelah-celah yang tersembunyi , tengkuk , ketiak & etc tu . . Tak payah risau lagi , sebab Jamsyir Herbal Body Scrub dan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara nie dapat menyihatkan kulit dan menyegarkan kulit sepanjang hari. . .
.
Jom dapatkan sekarang !! dengan menghubungi business2 partner AS Legacy @aslegacysingapura yang berdekatan anda..
.
.
HARGA $15
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK 
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aslegacysingapura 
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslegacymalaysia #aslegacysingapore 
#losyenjamshirdaunbidara #sayajual
#jamshirbodyscrub #panau #kurap
#jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel 
@aslegacysingapura #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
#losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
#losyenbadanjamshirdaunbidara
  • 🔥🔥LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥
    .
    .
    .
    .
    Siapa ada masalah daki dicelah-celah yang tersembunyi , tengkuk , ketiak & etc tu . . Tak payah risau lagi , sebab Jamsyir Herbal Body Scrub dan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara nie dapat menyihatkan kulit dan menyegarkan kulit sepanjang hari. . .
    .
    Jom dapatkan sekarang !! dengan menghubungi business2 partner AS Legacy @aslegacysingapura yang berdekatan anda..
    .
    .
    HARGA $15
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aslegacysingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslegacymalaysia #aslegacysingapore
    #losyenjamshirdaunbidara #sayajual
    #jamshirbodyscrub #panau #kurap
    #jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel
    @aslegacysingapura #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
    #losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
    #losyenbadanjamshirdaunbidara

  •  1  0  15 June, 2020