#lipmatteviral2019 Instagram Photos & Videos

lipmatteviral2019 - 5.7k posts

Hashtag Popularity

1.2
average comments
34.6
average likes

Latest #lipmatteviral2019 Posts

  • KekaSih lipmatte The Melvin's Edisi Zahir Batin😱
.
.
🌸Features🌸
🙌🏻 texture sangat ringan
🙌🏻 warna trend terkini 💞
🙌🏻 sesuai untuk teknik ombre
🙌🏻 tak melekat kat cawan 🤭
🙌🏻 tak keringkan bibir 🙌🏻 tak melekitkan bibir (senang nak buka mulut🤣)
🙌🏻 easy to remove (wuduk friendly) .
.
. .
✅COMBO CODE ZAHIR💋 [Makngah + Mamayong]
✅COMBO CODE BATIB💋[Acik + Maknjang].
. .
.
🔥RM39/box
🔥One box ade 2 pcs lipmatte
🔥Satu harga dapat 2 lipmatte!!
🔥COD And Postage Available 

Yang berminat boleh pm sis atau wasap ok,

http://www.wasap.my/+60123408510/nkorderkekasih

#KekaSihLipmattebyTheMelvin’s
#Hotsellinglipmatte💋
#KekasihHq
#SatuKekasihCukupKe
#LipmatteViral2019 #teamkekasihaokme#teamfanim #agentpahang
  • KekaSih lipmatte The Melvin's Edisi Zahir Batin😱
    .
    .
    🌸Features🌸
    🙌🏻 texture sangat ringan
    🙌🏻 warna trend terkini 💞
    🙌🏻 sesuai untuk teknik ombre
    🙌🏻 tak melekat kat cawan 🤭
    🙌🏻 tak keringkan bibir 🙌🏻 tak melekitkan bibir (senang nak buka mulut🤣)
    🙌🏻 easy to remove (wuduk friendly) .
    .
    . .
    ✅COMBO CODE ZAHIR💋 [Makngah + Mamayong]
    ✅COMBO CODE BATIB💋[Acik + Maknjang].
    . .
    .
    🔥RM39/box
    🔥One box ade 2 pcs lipmatte
    🔥Satu harga dapat 2 lipmatte!!
    🔥COD And Postage Available

    Yang berminat boleh pm sis atau wasap ok,

    http://www.wasap.my/+60123408510/nkorderkekasih

    #KekaSihLipmattebyTheMelvin’s
    #Hotsellinglipmatte💋
    #KekasihHq
    #SatuKekasihCukupKe
    #LipmatteViral2019 #teamkekasihaokme #teamfanim #agentpahang

  •  2  0  5 August, 2020
  • 😞 SUKA BINGUNG nggak sih? MAU DANDAN  tapi terburu waktu...
.
💕 🤩 Nah Lumecolors Velvet Lip & Cheek Mousse bisa bantu kamu mempersingkat dandan kamu. Karena 1 lipstik aja bisa juga dipakai sebagai blush on dan eyeshadow. Tinggal tap-tap di pipi lalu dimata. Jangan khawatir, Lipmousse ini dasarnya powdery,jadi mudah banget diblend 💋
.
.
.
#lipstikbaru
#lipstikmate #lipstikartis #lipstickchallenge #lipstickcantik #lipsticksnblushes #lipstickviral #lipstickobsessed #wanitakantor #lumécolors #lumecolorsasli #lumecolorsoriginal #lumecolor
#lumecolorsjakarta #lumecolorslipmousse #lumecolorslipstik #lumecolorsvelvetlipandcheekmousse #lipmousse #lipmatteviral2019 #lipstickbpom #wanitamodis
  • 😞 SUKA BINGUNG nggak sih? MAU DANDAN tapi terburu waktu...
    .
    💕 🤩 Nah Lumecolors Velvet Lip & Cheek Mousse bisa bantu kamu mempersingkat dandan kamu. Karena 1 lipstik aja bisa juga dipakai sebagai blush on dan eyeshadow. Tinggal tap-tap di pipi lalu dimata. Jangan khawatir, Lipmousse ini dasarnya powdery,jadi mudah banget diblend 💋
    .
    .
    .
    #lipstikbaru
    #lipstikmate #lipstikartis #lipstickchallenge #lipstickcantik #lipsticksnblushes #lipstickviral #lipstickobsessed #wanitakantor #lumécolors #lumecolorsasli #lumecolorsoriginal #lumecolor
    #lumecolorsjakarta #lumecolorslipmousse #lumecolorslipstik #lumecolorsvelvetlipandcheekmousse #lipmousse #lipmatteviral2019 #lipstickbpom #wanitamodis

  •  3  0  4 August, 2020
  • another pink tone yg lawa. kalau ikut model, dia ckp warna ni warna rose pink yg romatis seperti kota london. sbb tu nama dia london😍
.
ready stock dgn sis. rm39/pc
.
ws 0193169535
ws 0193169535
  • another pink tone yg lawa. kalau ikut model, dia ckp warna ni warna rose pink yg romatis seperti kota london. sbb tu nama dia london😍
    .
    ready stock dgn sis. rm39/pc
    .
    ws 0193169535
    ws 0193169535

  •  4  1  18 July, 2020
  • satu2 nya edisi kolaborasi uols. kod bangkok ni mmg onz utk yg gemarkan warna nude peach. tone dia yg peachy tu sesuai sgt utk warm makeup look. sapa dpt grab warna ni cer angkat tgn
  • satu2 nya edisi kolaborasi uols. kod bangkok ni mmg onz utk yg gemarkan warna nude peach. tone dia yg peachy tu sesuai sgt utk warm makeup look. sapa dpt grab warna ni cer angkat tgn

  •  8  1  17 July, 2020
  • EYESHADOW SOBELLA  2 MINIT ✅ Eyeshadow dalam bentuk stick yang mudah dipakai
✅ Sesuai untuk semua jenis make up
✅ Ada dua jenis eyeshadow matte dan shimmer
✅ Warna yang pigmented
✅ Mudah dibawa ke mana mana sahaja.

Syantik sangatt warna warna terbaru eyeshadow sobella 2 minit ni kan?

bayar sekali tahan berbulan-bulan , yang jarang makeup boleh guna sampai setahun ! tunggu apa lagi ? DM NOW 🔥

#Eyeshadowsobella
#Matteeyeshadow
#Shimmereyeshadow
#makeupnude2019
#lipmatte2019
#lipmatteNude
#lipmatteviral2019
#lipmattemerawat
#lipmattemadu
#liptintbuah
#liptintlipbalm
#legendaryEdition
#rayahajiedition
#rayaedition2019
#sobellasolawa
#sobellarayahaji
#makeupnude
#gincu
#gincucantik
#makeuptutorial
#agenSobella
#ejensobella
#minisobella
#sobellaLiptint
#ootd
#tutorialmakeup
#sobella
#sobellabeauty
#sobellahoneylipmatte
  • EYESHADOW SOBELLA 2 MINIT ✅ Eyeshadow dalam bentuk stick yang mudah dipakai
    ✅ Sesuai untuk semua jenis make up
    ✅ Ada dua jenis eyeshadow matte dan shimmer
    ✅ Warna yang pigmented
    ✅ Mudah dibawa ke mana mana sahaja.

    Syantik sangatt warna warna terbaru eyeshadow sobella 2 minit ni kan?

    bayar sekali tahan berbulan-bulan , yang jarang makeup boleh guna sampai setahun ! tunggu apa lagi ? DM NOW 🔥

    #Eyeshadowsobella
    #Matteeyeshadow
    #Shimmereyeshadow
    #makeupnude2019
    #lipmatte2019
    #lipmatteNude
    #lipmatteviral2019
    #lipmattemerawat
    #lipmattemadu
    #liptintbuah
    #liptintlipbalm
    #legendaryEdition
    #rayahajiedition
    #rayaedition2019
    #sobellasolawa
    #sobellarayahaji
    #makeupnude
    #gincu
    #gincucantik
    #makeuptutorial
    #agenSobella
    #ejensobella
    #minisobella
    #sobellaLiptint
    #ootd
    #tutorialmakeup
    #sobella
    #sobellabeauty
    #sobellahoneylipmatte

  •  2  0  2 June, 2020
  • *BLUSHER PALING BEST DI ABAD INI*

Fing tak fing sangat,melah pon tak melah sangat,tak macam opela cinna pon.nutral look jer dan tak bercapuk kat pipi uolls.wonder blush sobella jadi pilihan mua,inikan pulak kita yang biasyer biasyer jer.cop cop sikit kat pipi and bland make up teriuh letopss taw.

Wonder blush memudahkan kita yang baru nak belajar make up and yang dah pro makeup.

Wonder blush is the best bluser.uolls nak pilih yang mana?❤️ #makeupnude2019
#lipmatte2019
#lipmatteNude
#lipmatteviral2019
#lipmattemerawat
#lipmattemadu
#liptintbuah
#liptintlipbalm
#legendaryEdition
#rayahajiedition
#rayaedition2019
#sobellasolawa
#sobellarayahaji
#makeupnude
#gincu
#gincucantik
#makeuptutorial
#agenSobella
#ejensobella
#minisobella
#sobellaLiptint
#ootd
#tutorialmakeup
#sobella
#sobellabeauty
#sobellahoneylipmatte
  • *BLUSHER PALING BEST DI ABAD INI*

    Fing tak fing sangat,melah pon tak melah sangat,tak macam opela cinna pon.nutral look jer dan tak bercapuk kat pipi uolls.wonder blush sobella jadi pilihan mua,inikan pulak kita yang biasyer biasyer jer.cop cop sikit kat pipi and bland make up teriuh letopss taw.

    Wonder blush memudahkan kita yang baru nak belajar make up and yang dah pro makeup.

    Wonder blush is the best bluser.uolls nak pilih yang mana?❤️ #makeupnude2019
    #lipmatte2019
    #lipmatteNude
    #lipmatteviral2019
    #lipmattemerawat
    #lipmattemadu
    #liptintbuah
    #liptintlipbalm
    #legendaryEdition
    #rayahajiedition
    #rayaedition2019
    #sobellasolawa
    #sobellarayahaji
    #makeupnude
    #gincu
    #gincucantik
    #makeuptutorial
    #agenSobella
    #ejensobella
    #minisobella
    #sobellaLiptint
    #ootd
    #tutorialmakeup
    #sobella
    #sobellabeauty
    #sobellahoneylipmatte

  •  0  0  2 June, 2020
  • Dah decide ke hari ni nak pakai warna apa? Korang yang tak sempat nak order hari tu boleh order sekarang,all code color available and ready stock! . .
1 pc RM38 exclude postage
Jimat berbaloi grab 5 hanya RM175 (Jimat RM15 😍😍)
.
Ws 01123295869
. .
.
#bibirkering
#bibirhitam
#bibirberkuping
#bibirmerekah
#bibirmengelupas
#bibirsensitif
#rawatbibirhitam
#lipmatteviral
#lipmattemurah
#lipstik
#lipstick
#lipmatte
#sobellapenang
#lipmattemalaysia
#sobellalipmatte
#sobellahoneylipmatte
#lipmatteviral2019
#sobellasquad
#sobellaperda
#makeupraya2019
#nudemakeup
#kosmetikmurahmalaysia
#kosmetikmalaysia
#sobellacosmetics
#cosmeticsviral
#makeuptutorial
#pelembabbibir
#tipkecantikan 
#sobellasolawa
#sobellapenang 
#sobellaperda 
#sobellaseberangjaya
  • Dah decide ke hari ni nak pakai warna apa? Korang yang tak sempat nak order hari tu boleh order sekarang,all code color available and ready stock! . .
    1 pc RM38 exclude postage
    Jimat berbaloi grab 5 hanya RM175 (Jimat RM15 😍😍)
    .
    Ws 01123295869
    . .
    .
    #bibirkering
    #bibirhitam
    #bibirberkuping
    #bibirmerekah
    #bibirmengelupas
    #bibirsensitif
    #rawatbibirhitam
    #lipmatteviral
    #lipmattemurah
    #lipstik
    #lipstick
    #lipmatte
    #sobellapenang
    #lipmattemalaysia
    #sobellalipmatte
    #sobellahoneylipmatte
    #lipmatteviral2019
    #sobellasquad
    #sobellaperda
    #makeupraya2019
    #nudemakeup
    #kosmetikmurahmalaysia
    #kosmetikmalaysia
    #sobellacosmetics
    #cosmeticsviral
    #makeuptutorial
    #pelembabbibir
    #tipkecantikan
    #sobellasolawa
    #sobellapenang
    #sobellaperda
    #sobellaseberangjaya

  •  2  0  30 May, 2020
  • Dah decide ke hari ni nak pakai warna apa? Korang yang tak sempat nak order hari tu boleh order sekarang,all code color available and ready stock! . .
1 pc RM38 exclude postage
Jimat berbaloi grab 5 hanya RM175 (Jimat RM15 😍😍)
.
Ws 01123295869
. .
.
#bibirkering
#bibirhitam
#bibirberkuping
#bibirmerekah
#bibirmengelupas
#bibirsensitif
#rawatbibirhitam
#lipmatteviral
#lipmattemurah
#lipstik
#lipstick
#lipmatte
#sobellapenang
#lipmattemalaysia
#sobellalipmatte
#sobellahoneylipmatte
#lipmatteviral2019
#sobellasquad
#sobellaperda
#makeupraya2019
#nudemakeup
#kosmetikmurahmalaysia
#kosmetikmalaysia
#sobellacosmetics
#cosmeticsviral
#makeuptutorial
#pelembabbibir
#tipkecantikan 
#sobellasolawa
#sobellapenang 
#sobellaperda 
#sobellaseberangjaya
  • Dah decide ke hari ni nak pakai warna apa? Korang yang tak sempat nak order hari tu boleh order sekarang,all code color available and ready stock! . .
    1 pc RM38 exclude postage
    Jimat berbaloi grab 5 hanya RM175 (Jimat RM15 😍😍)
    .
    Ws 01123295869
    . .
    .
    #bibirkering
    #bibirhitam
    #bibirberkuping
    #bibirmerekah
    #bibirmengelupas
    #bibirsensitif
    #rawatbibirhitam
    #lipmatteviral
    #lipmattemurah
    #lipstik
    #lipstick
    #lipmatte
    #sobellapenang
    #lipmattemalaysia
    #sobellalipmatte
    #sobellahoneylipmatte
    #lipmatteviral2019
    #sobellasquad
    #sobellaperda
    #makeupraya2019
    #nudemakeup
    #kosmetikmurahmalaysia
    #kosmetikmalaysia
    #sobellacosmetics
    #cosmeticsviral
    #makeuptutorial
    #pelembabbibir
    #tipkecantikan
    #sobellasolawa
    #sobellapenang
    #sobellaperda
    #sobellaseberangjaya

  •  3  0  30 May, 2020
  • Dah decide ke hari ni nak pakai warna apa? Korang yang tak sempat nak order hari tu boleh order sekarang,all code color available and ready stock! . .
1 pc RM38 exclude postage
Jimat berbaloi grab 5 hanya RM175 (Jimat RM15 😍😍)
.
Ws 01123295869
. .
.
#bibirkering
#bibirhitam
#bibirberkuping
#bibirmerekah
#bibirmengelupas
#bibirsensitif
#rawatbibirhitam
#lipmatteviral
#lipmattemurah
#lipstik
#lipstick
#lipmatte
#sobellapenang
#lipmattemalaysia
#sobellalipmatte
#sobellahoneylipmatte
#lipmatteviral2019
#sobellasquad
#sobellaperda
#makeupraya2019
#nudemakeup
#kosmetikmurahmalaysia
#kosmetikmalaysia
#sobellacosmetics
#cosmeticsviral
#makeuptutorial
#pelembabbibir
#tipkecantikan 
#sobellasolawa
#sobellapenang 
#sobellaperda 
#sobellaseberangjaya
  • Dah decide ke hari ni nak pakai warna apa? Korang yang tak sempat nak order hari tu boleh order sekarang,all code color available and ready stock! . .
    1 pc RM38 exclude postage
    Jimat berbaloi grab 5 hanya RM175 (Jimat RM15 😍😍)
    .
    Ws 01123295869
    . .
    .
    #bibirkering
    #bibirhitam
    #bibirberkuping
    #bibirmerekah
    #bibirmengelupas
    #bibirsensitif
    #rawatbibirhitam
    #lipmatteviral
    #lipmattemurah
    #lipstik
    #lipstick
    #lipmatte
    #sobellapenang
    #lipmattemalaysia
    #sobellalipmatte
    #sobellahoneylipmatte
    #lipmatteviral2019
    #sobellasquad
    #sobellaperda
    #makeupraya2019
    #nudemakeup
    #kosmetikmurahmalaysia
    #kosmetikmalaysia
    #sobellacosmetics
    #cosmeticsviral
    #makeuptutorial
    #pelembabbibir
    #tipkecantikan
    #sobellasolawa
    #sobellapenang
    #sobellaperda
    #sobellaseberangjaya

  •  2  0  30 May, 2020
  • Dah decide ke hari ni nak pakai warna apa? Korang yang tak sempat nak order hari tu boleh order sekarang,all code color available and ready stock! . .
1 pc RM38 exclude postage
Jimat berbaloi grab 5 hanya RM175 (Jimat RM15 😍😍)
.
Ws 01123295869
. .
.
#bibirkering
#bibirhitam
#bibirberkuping
#bibirmerekah
#bibirmengelupas
#bibirsensitif
#rawatbibirhitam
#lipmatteviral
#lipmattemurah
#lipstik
#lipstick
#lipmatte
#sobellapenang
#lipmattemalaysia
#sobellalipmatte
#sobellahoneylipmatte
#lipmatteviral2019
#sobellasquad
#sobellaperda
#makeupraya2019
#nudemakeup
#kosmetikmurahmalaysia
#kosmetikmalaysia
#sobellacosmetics
#cosmeticsviral
#makeuptutorial
#pelembabbibir
#tipkecantikan 
#sobellasolawa
#sobellapenang 
#sobellaperda 
#sobellaseberangjaya
  • Dah decide ke hari ni nak pakai warna apa? Korang yang tak sempat nak order hari tu boleh order sekarang,all code color available and ready stock! . .
    1 pc RM38 exclude postage
    Jimat berbaloi grab 5 hanya RM175 (Jimat RM15 😍😍)
    .
    Ws 01123295869
    . .
    .
    #bibirkering
    #bibirhitam
    #bibirberkuping
    #bibirmerekah
    #bibirmengelupas
    #bibirsensitif
    #rawatbibirhitam
    #lipmatteviral
    #lipmattemurah
    #lipstik
    #lipstick
    #lipmatte
    #sobellapenang
    #lipmattemalaysia
    #sobellalipmatte
    #sobellahoneylipmatte
    #lipmatteviral2019
    #sobellasquad
    #sobellaperda
    #makeupraya2019
    #nudemakeup
    #kosmetikmurahmalaysia
    #kosmetikmalaysia
    #sobellacosmetics
    #cosmeticsviral
    #makeuptutorial
    #pelembabbibir
    #tipkecantikan
    #sobellasolawa
    #sobellapenang
    #sobellaperda
    #sobellaseberangjaya

  •  2  0  30 May, 2020
  • Dah decide ke hari ni nak pakai warna apa? Korang yang tak sempat nak order hari tu boleh order sekarang,all code color available and ready stock! . .
1 pc RM38 exclude postage
Jimat berbaloi grab 5 hanya RM175 (Jimat RM15 😍😍)
.
Ws 01123295869
. .
.
#bibirkering
#bibirhitam
#bibirberkuping
#bibirmerekah
#bibirmengelupas
#bibirsensitif
#rawatbibirhitam
#lipmatteviral
#lipmattemurah
#lipstik
#lipstick
#lipmatte
#sobellapenang
#lipmattemalaysia
#sobellalipmatte
#sobellahoneylipmatte
#lipmatteviral2019
#sobellasquad
#sobellaperda
#makeupraya2019
#nudemakeup
#kosmetikmurahmalaysia
#kosmetikmalaysia
#sobellacosmetics
#cosmeticsviral
#makeuptutorial
#pelembabbibir
#tipkecantikan 
#sobellasolawa
#sobellapenang 
#sobellaperda 
#sobellaseberangjaya
  • Dah decide ke hari ni nak pakai warna apa? Korang yang tak sempat nak order hari tu boleh order sekarang,all code color available and ready stock! . .
    1 pc RM38 exclude postage
    Jimat berbaloi grab 5 hanya RM175 (Jimat RM15 😍😍)
    .
    Ws 01123295869
    . .
    .
    #bibirkering
    #bibirhitam
    #bibirberkuping
    #bibirmerekah
    #bibirmengelupas
    #bibirsensitif
    #rawatbibirhitam
    #lipmatteviral
    #lipmattemurah
    #lipstik
    #lipstick
    #lipmatte
    #sobellapenang
    #lipmattemalaysia
    #sobellalipmatte
    #sobellahoneylipmatte
    #lipmatteviral2019
    #sobellasquad
    #sobellaperda
    #makeupraya2019
    #nudemakeup
    #kosmetikmurahmalaysia
    #kosmetikmalaysia
    #sobellacosmetics
    #cosmeticsviral
    #makeuptutorial
    #pelembabbibir
    #tipkecantikan
    #sobellasolawa
    #sobellapenang
    #sobellaperda
    #sobellaseberangjaya

  •  1  0  30 May, 2020
  • Dah decide ke hari ni nak pakai warna apa? Korang yang tak sempat nak order hari tu boleh order sekarang,all code color available and ready stock! . .
1 pc RM38 exclude postage
Jimat berbaloi grab 5 hanya RM175 (Jimat RM15 😍😍)
.
Ws 01123295869
. .
.
#bibirkering
#bibirhitam
#bibirberkuping
#bibirmerekah
#bibirmengelupas
#bibirsensitif
#rawatbibirhitam
#lipmatteviral
#lipmattemurah
#lipstik
#lipstick
#lipmatte
#sobellapenang
#lipmattemalaysia
#sobellalipmatte
#sobellahoneylipmatte
#lipmatteviral2019
#sobellasquad
#sobellaperda
#makeupraya2019
#nudemakeup
#kosmetikmurahmalaysia
#kosmetikmalaysia
#sobellacosmetics
#cosmeticsviral
#makeuptutorial
#pelembabbibir
#tipkecantikan 
#sobellasolawa
#sobellapenang 
#sobellaperda 
#sobellaseberangjaya
  • Dah decide ke hari ni nak pakai warna apa? Korang yang tak sempat nak order hari tu boleh order sekarang,all code color available and ready stock! . .
    1 pc RM38 exclude postage
    Jimat berbaloi grab 5 hanya RM175 (Jimat RM15 😍😍)
    .
    Ws 01123295869
    . .
    .
    #bibirkering
    #bibirhitam
    #bibirberkuping
    #bibirmerekah
    #bibirmengelupas
    #bibirsensitif
    #rawatbibirhitam
    #lipmatteviral
    #lipmattemurah
    #lipstik
    #lipstick
    #lipmatte
    #sobellapenang
    #lipmattemalaysia
    #sobellalipmatte
    #sobellahoneylipmatte
    #lipmatteviral2019
    #sobellasquad
    #sobellaperda
    #makeupraya2019
    #nudemakeup
    #kosmetikmurahmalaysia
    #kosmetikmalaysia
    #sobellacosmetics
    #cosmeticsviral
    #makeuptutorial
    #pelembabbibir
    #tipkecantikan
    #sobellasolawa
    #sobellapenang
    #sobellaperda
    #sobellaseberangjaya

  •  0  0  30 May, 2020
  • HMMM ALAMAK RAYA NANTI NAK PAKAI LIPMATTE APA EH? SEGAN LAH BILA MINUM JUR MESTI ADA MELEKAT KAT CAWAN TUAN RUMAH TUUU 😫

Ok ok lepas ni jangan risau dah! Serius tak perlu risau apa apa! Sebab apa?

Sebab #wawakirimkadraya kan ada 😍 Lipmatte keluaran WAWA ZAINAL & AERIL ZAFREL ni super duper:
✅ KUALITI SETANDING JENAMA OBERSEA (macam MAC tuuu)
✅ TEKSTUR SANGAT RINGAN & TAK MELEKIT/MELEKAT BILA MINUM
✅ WARNA PIGMENTED (calit sekali dua jur dah cukup)
✅ PILIHAN WARNA SESUAI DGN SEMUA JENIS KULIT RAKYAT MALAYSIA ✅ MINUM PROOF, KISS PROOF & MAKAN PROOF (kecuali kalau belasah makan rendang 3kali berturut2 hehe)
✅ MESRA WUDHUK ✅ TIDAK MENGERINGKAN/MENGHITAMKAN BIBIR

Kita ada beribu testimoni yg REPEAT & DAH FALL IN LOVE KALI PERTAMA try taw. Korang bila pulak nak try? Sebab mesti 100% puas hati punyaaa 👍👍👍 #teamarlea #wawakirimkadraya #empayarlea #lipmattemurah #lipmatteviral2019
  • HMMM ALAMAK RAYA NANTI NAK PAKAI LIPMATTE APA EH? SEGAN LAH BILA MINUM JUR MESTI ADA MELEKAT KAT CAWAN TUAN RUMAH TUUU 😫

    Ok ok lepas ni jangan risau dah! Serius tak perlu risau apa apa! Sebab apa?

    Sebab #wawakirimkadraya kan ada 😍 Lipmatte keluaran WAWA ZAINAL & AERIL ZAFREL ni super duper:
    ✅ KUALITI SETANDING JENAMA OBERSEA (macam MAC tuuu)
    ✅ TEKSTUR SANGAT RINGAN & TAK MELEKIT/MELEKAT BILA MINUM
    ✅ WARNA PIGMENTED (calit sekali dua jur dah cukup)
    ✅ PILIHAN WARNA SESUAI DGN SEMUA JENIS KULIT RAKYAT MALAYSIA ✅ MINUM PROOF, KISS PROOF & MAKAN PROOF (kecuali kalau belasah makan rendang 3kali berturut2 hehe)
    ✅ MESRA WUDHUK ✅ TIDAK MENGERINGKAN/MENGHITAMKAN BIBIR

    Kita ada beribu testimoni yg REPEAT & DAH FALL IN LOVE KALI PERTAMA try taw. Korang bila pulak nak try? Sebab mesti 100% puas hati punyaaa 👍👍👍 #teamarlea #wawakirimkadraya #empayarlea #lipmattemurah #lipmatteviral2019

  •  3  0  13 May, 2020
  • Hai Assalamualaikum 😍 .. Dah ada lipmatte raya ke? Honey- Lipmatte by Sobella Cosmetic memang sangat berkualiti.. ❤️ Texture yang ringan, dan mesra dibibir
❤️ warna-warna yang cantik dan nampak mewah.. sesuai dengan semua jenis warna kulit
❤️ Bau yang wangi.. wangi yang confirm tak memeningkan kepala! 😁
❤️ sekali pakai mesti level confident tinggi tahap ke langit 😎😎
❤️ Dengan kandungan yang berkualiti seperti madu, jojoba oil dan vitamin E mampu merawat bibir kering dan kurangkan bibir gelap
❤️ Sekali pakai mesti jatuh cinta 😍🥰 Berbaloi2 awak.. untuk order boleh wasap direct okey 😘😘💄 https://wa.me/60129392243/sobella
https://wa.me/60129392243/sobella

#sobella #sobellalipmatte #lipmatteviral2019 #sobellalovers #lipmattemerawatbibir #sobellathelegendaryraya #bibirsihatdancantik #lipstikraya2019 #sobellaterengganu #sobellakelantan #sobellabukitpayung #sobellawakaftapai #sobelladuitrayaedition #sobelladuitrayaedition2020 #lipmatteviral
  • Hai Assalamualaikum 😍 .. Dah ada lipmatte raya ke? Honey- Lipmatte by Sobella Cosmetic memang sangat berkualiti.. ❤️ Texture yang ringan, dan mesra dibibir
    ❤️ warna-warna yang cantik dan nampak mewah.. sesuai dengan semua jenis warna kulit
    ❤️ Bau yang wangi.. wangi yang confirm tak memeningkan kepala! 😁
    ❤️ sekali pakai mesti level confident tinggi tahap ke langit 😎😎
    ❤️ Dengan kandungan yang berkualiti seperti madu, jojoba oil dan vitamin E mampu merawat bibir kering dan kurangkan bibir gelap
    ❤️ Sekali pakai mesti jatuh cinta 😍🥰 Berbaloi2 awak.. untuk order boleh wasap direct okey 😘😘💄 https://wa.me/60129392243/sobella
    https://wa.me/60129392243/sobella

    #sobella #sobellalipmatte #lipmatteviral2019 #sobellalovers #lipmattemerawatbibir #sobellathelegendaryraya #bibirsihatdancantik #lipstikraya2019 #sobellaterengganu #sobellakelantan #sobellabukitpayung #sobellawakaftapai #sobelladuitrayaedition #sobelladuitrayaedition2020 #lipmatteviral

  •  0  0  11 May, 2020

Top #lipmatteviral2019 Posts

  • Perempuan dan cermin berpisah tiada🤣🤣 duk dalam bilik air ada cermin besar gini.ah sudah dah la. Terus koya koya retis. Ambik gambar jugak eh. Sekali en suami datang jengok, dah bagi alasan nak basuh tangan ajo.

Cuba teka lipmatte tin color apa? Hint akan keluar dalam All star collections
.
@sobella_cosmetic.official
  • Perempuan dan cermin berpisah tiada🤣🤣 duk dalam bilik air ada cermin besar gini.ah sudah dah la. Terus koya koya retis. Ambik gambar jugak eh. Sekali en suami datang jengok, dah bagi alasan nak basuh tangan ajo.

    Cuba teka lipmatte tin color apa? Hint akan keluar dalam All star collections
    .
    @sobella_cosmetic.official

  •  54  3  16 October, 2019
  • Yessss chop and glow! Make up pun rasa macam seronok pulak sebab boleh chop mini love dekat pipi. Lepas tu effect glow dia awhh so nice sampai tak perlu highlighter pun tau 😍
  • Yessss chop and glow! Make up pun rasa macam seronok pulak sebab boleh chop mini love dekat pipi. Lepas tu effect glow dia awhh so nice sampai tak perlu highlighter pun tau 😍

  •  173  1  5 January, 2020
  • So this is color yg akan masukkkk  dalam. Box the all star colection..cantik ke idok?
  • So this is color yg akan masukkkk dalam. Box the all star colection..cantik ke idok?

  •  139  13  15 October, 2019
  • Watermelon Mix MAS ayu. So items tips for ombre lip today🥰

Cuba la!🥳
  • Watermelon Mix MAS ayu. So items tips for ombre lip today🥰

    Cuba la!🥳

  •  97  2  20 December, 2019
  • Wow Love Stick 😱 apa yang bestnya kalau korang pakai lipmatte yang jenis Love Stick ni sekali sapuan terus penuh satu bibir tanpa perlu celup dua tiga kali tau 😘
  • Wow Love Stick 😱 apa yang bestnya kalau korang pakai lipmatte yang jenis Love Stick ni sekali sapuan terus penuh satu bibir tanpa perlu celup dua tiga kali tau 😘

  •  148  3  23 November, 2019
  • Sobella lipmatte 5.0 yang masih ada stock tapi dah nyawa-nyawa ikan , ramai dah yang grab 2 3 pcs terus sebab takut colour favourite diorang habis 😝
  • Sobella lipmatte 5.0 yang masih ada stock tapi dah nyawa-nyawa ikan , ramai dah yang grab 2 3 pcs terus sebab takut colour favourite diorang habis 😝

  •  146  1  23 November, 2019
  • •Sobella Friendship Edition•

Edisi ni didatangkan dengan 3 tona warna yg berbeza tauu , btw 3 warna ni ada peminatnya yg tersendiri 👀 🔻PARTNER IN CRIME - red
🔻MY BFF - brown 🔻DEAR BESTIE - pink

Ready stock both size❤
  • •Sobella Friendship Edition•

    Edisi ni didatangkan dengan 3 tona warna yg berbeza tauu , btw 3 warna ni ada peminatnya yg tersendiri 👀 🔻PARTNER IN CRIME - red
    🔻MY BFF - brown 🔻DEAR BESTIE - pink

    Ready stock both size❤

  •  147  3  6 December, 2019
  • Fairy pink , brown venom , nude teddy , sugar plum . Mana satu pilihan hati korang ?
  • Fairy pink , brown venom , nude teddy , sugar plum . Mana satu pilihan hati korang ?

  •  150  1  23 November, 2019
  • All Star Collection ada baby size and normal size. Baby size semua warna iaitu Rusty Butterfly , Earth Brown , and Mas Ayu ada dalam satu box.
  • All Star Collection ada baby size and normal size. Baby size semua warna iaitu Rusty Butterfly , Earth Brown , and Mas Ayu ada dalam satu box.

  •  175  1  5 January, 2020