#lipmatteraya Instagram Photos & Videos

lipmatteraya - 12.4k posts

Hashtag Popularity

11.3
average comments
33.8
average likes

Latest #lipmatteraya Posts

  • Omg! Crazy deals ke ni? 😧🤭 
.
TAK GUYS BUKAN GUYS! THIS IS THE NORMAL PRICE! LEGIT! haaaa korang, 2 lipmatte for rm39 and mira siap kasi free gift! 
.
Mana korang nak dapat lipstick yang kualiti dia setanding antarabangsa beli dua dapat rm39?! murah pun dapat, kualiti tip top pun dapat! Jom whatsapp mira untuk dapatkan lipmatte kekasih!
  • Omg! Crazy deals ke ni? 😧🤭
    .
    TAK GUYS BUKAN GUYS! THIS IS THE NORMAL PRICE! LEGIT! haaaa korang, 2 lipmatte for rm39 and mira siap kasi free gift!
    .
    Mana korang nak dapat lipstick yang kualiti dia setanding antarabangsa beli dua dapat rm39?! murah pun dapat, kualiti tip top pun dapat! Jom whatsapp mira untuk dapatkan lipmatte kekasih!

  •  5  3  12 hours ago
  • If uolss jenis yg tak suka makeup tebal dan selalu nak cepat bila bersiap, saya suggestkan uolss gunakan #wawaeecushion je bila bersiap tu😍
.
Lepas sapu ee cushion, kalau nak effect glowing, tak payah pakai apa apa, biar je pecah minyak nanti naik effect glowing tu 😍
.
Yang penting tak bercapuk! Paling penting yg uolss akan puas hati dgn ee cushion #wawacosmetics and gerenti tak cari lain dah. Buang habis semua foundation riban riban uolss tu 🙊
.
Ada 3 shade untuk ee cushion. Whatsapp link diatas untuk detail lanjut ee cushion 🌸
.

#teamayu #agentwawacosmeticsjb  #wawacosmeticsjohorbahru #wawacosmeticsjb #wawasexyandsweet #wawakirimkadraya
#wawamysteriousromance #wawaloveedition #wawamilkskin #premiumrayakit #wawasoftlens #softlenswawa #wawabundleofjoy #wawaeecushion #wawacompactpowder #wawagreenteaserum #wawamakeupkit #wawaeyeliner #babygirledition #wawazainal #aerilzafrel #teamwana #teamzazabeauty #JeebDeelArmy #timno1wawacosmetics #projekpokettebal #miniagentwanted #lipmatteraya
  • If uolss jenis yg tak suka makeup tebal dan selalu nak cepat bila bersiap, saya suggestkan uolss gunakan #wawaeecushion je bila bersiap tu😍
    .
    Lepas sapu ee cushion, kalau nak effect glowing, tak payah pakai apa apa, biar je pecah minyak nanti naik effect glowing tu 😍
    .
    Yang penting tak bercapuk! Paling penting yg uolss akan puas hati dgn ee cushion #wawacosmetics and gerenti tak cari lain dah. Buang habis semua foundation riban riban uolss tu 🙊
    .
    Ada 3 shade untuk ee cushion. Whatsapp link diatas untuk detail lanjut ee cushion 🌸
    .

    #teamayu #agentwawacosmeticsjb #wawacosmeticsjohorbahru #wawacosmeticsjb #wawasexyandsweet #wawakirimkadraya
    #wawamysteriousromance #wawaloveedition #wawamilkskin #premiumrayakit #wawasoftlens #softlenswawa #wawabundleofjoy #wawaeecushion #wawacompactpowder #wawagreenteaserum #wawamakeupkit #wawaeyeliner #babygirledition #wawazainal #aerilzafrel #teamwana #teamzazabeauty #JeebDeelArmy #timno1wawacosmetics #projekpokettebal #miniagentwanted #lipmatteraya

  •  8  0  13 hours ago
  • psttt Lipmatte Code Berry Kebarung tuhari out of stock and sekarang dah RESTOCKED😍❤️

So this is the Lipmatte Code Berry Kebarung😝 Cantikkan? haaa the price is RM36! Looks exclusive and the quality pun tiptop😋 DM me to get yours now! Sebelum ianya out of stock lagi😢

#lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #lipmattetahanlama #lipmattecantik #lipmattehalal #lipmattefeverglam #feverglam #lipmattebest #lipmattemurahmalaysia #lipmatteraya #lipmattenude #lipmatteliquid #lipmatteringan #lipmatteterbaik #lipmattelover #lipmattecreamy #lipmattelonglasting #feverglamlipmatte #lipmatteberkualiti #lipmattebaru #fversayang #makeuplocal #jomsapotlocal #malaysiatrending #malaysiaigshop #igshopmalaysia
  • psttt Lipmatte Code Berry Kebarung tuhari out of stock and sekarang dah RESTOCKED😍❤️

    So this is the Lipmatte Code Berry Kebarung😝 Cantikkan? haaa the price is RM36! Looks exclusive and the quality pun tiptop😋 DM me to get yours now! Sebelum ianya out of stock lagi😢

    #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #lipmattetahanlama #lipmattecantik #lipmattehalal #lipmattefeverglam #feverglam #lipmattebest #lipmattemurahmalaysia #lipmatteraya #lipmattenude #lipmatteliquid #lipmatteringan #lipmatteterbaik #lipmattelover #lipmattecreamy #lipmattelonglasting #feverglamlipmatte #lipmatteberkualiti #lipmattebaru #fversayang #makeuplocal #jomsapotlocal #malaysiatrending #malaysiaigshop #igshopmalaysia

  •  6  0  14 hours ago
  • “Posting banyak banyak pun bukan ada orang beli”
.
Siapa dekat sini yg selalu ada fikiran mcm ni? Wawa dulu pernah. Hampir giveup tau! Sbb jeles tgk org lain punya sales gempak 😭😭😭
.
Tapi bila fikir balik, mungkin sebenarnya salah pada diri sendiri atau kena tukar cara untuk tarik customer. Bersyukur sgt Obsess Cosmetics banyak adakan kelas untuk naikkan semangat berniaga 😍✨
.
Sejak join kelas2 Obsess, bila wawa down, dua benda wawa pegang:
1) Percaya pada Proses
2) Rezeki Allah tak pernah salah alamat
.
Tak kisah berapa kali posting, keep on doing it because trust me, sebenarnya ada orang yg tgk ig kita ☺️
.
Dan bila rasa mcm ada yg tak kena, kaji balik cara posting, caption, cara kita layan pelanggan. Always refer pada yg Lebih berpengalaman. JANGAN BODOH SOMBONG YA!
.
InshaaAllah rezeki Allah tu sentiasa ada pada setiap usaha kita. Lambat atau cepat, Dia Maha Mengetahui. Kita? Keep on hustling and pray for the best 🥰
.
Love, Wawa 👑
.
#lipmatteObsess #lipmatteraya #lipmatte #Liptint #Liptintobsess #wawadynasty #farahnation #obsesscosmetics #obsesscosmeticsperak #obsesscosmeticsmalaysia #obsesstelukintan #perak #telukintan #cod #tv3 #tvalhijrah #mua #makeup #affordable #mascaracoklat #lipcare #lipgloss #fightcovid #stayathome #kitajagakita #lipmatterayaedition #setbasicraya #babyObsess #BabyTCF
  • “Posting banyak banyak pun bukan ada orang beli”
    .
    Siapa dekat sini yg selalu ada fikiran mcm ni? Wawa dulu pernah. Hampir giveup tau! Sbb jeles tgk org lain punya sales gempak 😭😭😭
    .
    Tapi bila fikir balik, mungkin sebenarnya salah pada diri sendiri atau kena tukar cara untuk tarik customer. Bersyukur sgt Obsess Cosmetics banyak adakan kelas untuk naikkan semangat berniaga 😍✨
    .
    Sejak join kelas2 Obsess, bila wawa down, dua benda wawa pegang:
    1) Percaya pada Proses
    2) Rezeki Allah tak pernah salah alamat
    .
    Tak kisah berapa kali posting, keep on doing it because trust me, sebenarnya ada orang yg tgk ig kita ☺️
    .
    Dan bila rasa mcm ada yg tak kena, kaji balik cara posting, caption, cara kita layan pelanggan. Always refer pada yg Lebih berpengalaman. JANGAN BODOH SOMBONG YA!
    .
    InshaaAllah rezeki Allah tu sentiasa ada pada setiap usaha kita. Lambat atau cepat, Dia Maha Mengetahui. Kita? Keep on hustling and pray for the best 🥰
    .
    Love, Wawa 👑
    .
    #lipmatteObsess #lipmatteraya #lipmatte #Liptint #Liptintobsess #wawadynasty #farahnation #obsesscosmetics #obsesscosmeticsperak #obsesscosmeticsmalaysia #obsesstelukintan #perak #telukintan #cod #tv3 #tvalhijrah #mua #makeup #affordable #mascaracoklat #lipcare #lipgloss #fightcovid #stayathome #kitajagakita #lipmatterayaedition #setbasicraya #babyObsess #BabyTCF

  •  14  0  15 hours ago
  • Hai korang saya nak tanya apa makeup item korang wajib pakai kalau keluar rumah?😍

Ok i start first, mine is Lipstick!!!💋❤️ Tak kira la liptint ke tapi currently memang inlove sangat dengan Lipmatte Fever Glam😍 Bawa kemana sahaja😝

#lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #lipmattetahanlama #lipmattecantik #lipmattehalal #lipmattefeverglam #feverglam #lipmattebest #lipmattemurahmalaysia #lipmatteraya #lipmattenude #lipmatteliquid #lipmatteringan #lipmatteterbaik #lipmattelover #lipmattecreamy #lipmattelonglasting #feverglamlipmatte #lipmatteberkualiti #lipmattebaru #fversayang #makeuplocal #jomsapotlocal #malaysiatrending #malaysiaigshop #igshopmalaysia
  • Hai korang saya nak tanya apa makeup item korang wajib pakai kalau keluar rumah?😍

    Ok i start first, mine is Lipstick!!!💋❤️ Tak kira la liptint ke tapi currently memang inlove sangat dengan Lipmatte Fever Glam😍 Bawa kemana sahaja😝

    #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattecream #lipmattetahanlama #lipmattecantik #lipmattehalal #lipmattefeverglam #feverglam #lipmattebest #lipmattemurahmalaysia #lipmatteraya #lipmattenude #lipmatteliquid #lipmatteringan #lipmatteterbaik #lipmattelover #lipmattecreamy #lipmattelonglasting #feverglamlipmatte #lipmatteberkualiti #lipmattebaru #fversayang #makeuplocal #jomsapotlocal #malaysiatrending #malaysiaigshop #igshopmalaysia

  •  8  4  16 hours ago
  • Combo bawah RM 100 !
Walaupun 2 item je tapi multipurpose tau . Korang boleh jadikan lipmatte , blusher , eyeshadow ikut kreativiti korang . Jimat RM , Jimat Ruang , Jimat Masa 💜
.
🆔️OC001846
.
Click link di bio or DM Anis cepat. FAST REPLY!!❤
.
#linsquadiamond #obsesscosmetics #obsesswave #rayaedition #lipmatteraya #lipmatte #makeupraya #makeupvideos #makeuptutorial 
#obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #lipstickmatte #muapenang #muamalaysia #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartispenang #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan  #obsessmakeupparty #makeupartist #makeupvideo #agentobsesspenang #squadhazzana  #liptint  #obsesskitapunya #penang #politeknikseberangperai #uitmseberangperai #usmpenang
  • Combo bawah RM 100 !
    Walaupun 2 item je tapi multipurpose tau . Korang boleh jadikan lipmatte , blusher , eyeshadow ikut kreativiti korang . Jimat RM , Jimat Ruang , Jimat Masa 💜
    .
    🆔️OC001846
    .
    Click link di bio or DM Anis cepat. FAST REPLY!!❤
    .
    #linsquadiamond #obsesscosmetics #obsesswave #rayaedition #lipmatteraya #lipmatte #makeupraya #makeupvideos #makeuptutorial
    #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #lipstickmatte #muapenang #muamalaysia #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartispenang #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan  #obsessmakeupparty #makeupartist #makeupvideo #agentobsesspenang #squadhazzana  #liptint  #obsesskitapunya #penang #politeknikseberangperai #uitmseberangperai #usmpenang

  •  0  0  17 hours ago

Top #lipmatteraya Posts

  • Bagi gegirls yang nak nampak menyerlah raya tahun ni, kita ada WAWA PREMIUM RAYA KIT. Ni untuk memudahkan anda bersiap tanpa perlu pening kepala hari ni nk pakai lipmatte warna apa, esok warna apa, lusa warna apa. Jangan risau sis Wawa dah siapkan utk korang 😉
.
.
Ada 4 code warna berlainan:
💄Tart
💄Makmur
💄Almond
💄Mazola
.
.
Bagi pembeli yang terawal anda akan mendapat SAMPUL RAYA khas daripada WAWA ZAINAL. Jangan lepaskan peluang utk dapatkan, ni LIMITED EDITION. Sis tak sanggup melihat awak menangis di bucu katil pd pagi raya sebab tak dapat bersiap dgn WAWA PREMIUM RAYA KIT 🤭 .
.
💰RM59 💌 DM / WHATSAPP FOR BEST DEAL
🚗FREE COD  KLCC, LRT SRI RAMPAI, WANGSA WALK MALL, MELAWATI MALL, ALPHA ANGLE WANGSA MAJU, AEON AU2. COD AVAILABLE LRT MELATI, SETAPAK & GOMBAK
📮POSTAGE EVERYDAY
.
.
📲 WhatsApp 017 265 8519 / click link in bio .
.
🙋🏻 Agent & Dropship needed
.
.
#wawacosmetics #cosmetics #wawalipmatte #lipmatte  #wawapremiumrayakit #lipmatteraya #hariraya #lipmattemurah #lipmattemalaysia #kosmetik #stokiswangsamaju #wawazainal #aerilzafrel #wawamakeupkitwar
  • Bagi gegirls yang nak nampak menyerlah raya tahun ni, kita ada WAWA PREMIUM RAYA KIT. Ni untuk memudahkan anda bersiap tanpa perlu pening kepala hari ni nk pakai lipmatte warna apa, esok warna apa, lusa warna apa. Jangan risau sis Wawa dah siapkan utk korang 😉
    .
    .
    Ada 4 code warna berlainan:
    💄Tart
    💄Makmur
    💄Almond
    💄Mazola
    .
    .
    Bagi pembeli yang terawal anda akan mendapat SAMPUL RAYA khas daripada WAWA ZAINAL. Jangan lepaskan peluang utk dapatkan, ni LIMITED EDITION. Sis tak sanggup melihat awak menangis di bucu katil pd pagi raya sebab tak dapat bersiap dgn WAWA PREMIUM RAYA KIT 🤭 .
    .
    💰RM59 💌 DM / WHATSAPP FOR BEST DEAL
    🚗FREE COD KLCC, LRT SRI RAMPAI, WANGSA WALK MALL, MELAWATI MALL, ALPHA ANGLE WANGSA MAJU, AEON AU2. COD AVAILABLE LRT MELATI, SETAPAK & GOMBAK
    📮POSTAGE EVERYDAY
    .
    .
    📲 WhatsApp 017 265 8519 / click link in bio .
    .
    🙋🏻 Agent & Dropship needed
    .
    .
    #wawacosmetics #cosmetics #wawalipmatte #lipmatte #wawapremiumrayakit #lipmatteraya #hariraya #lipmattemurah #lipmattemalaysia #kosmetik #stokiswangsamaju #wawazainal #aerilzafrel #wawamakeupkitwar

  •  282  61  6 May, 2019
  • 𝙉𝙖𝙠 𝙘𝙖𝙣𝙩𝙞𝙠 𝙩𝙖𝙠 𝙝𝙖𝙧𝙞 𝙧𝙖𝙮𝙖 𝙣𝙞 ?? 😱

Kalau korang nak tahu , yang dah cuba semua puji Stella Lipmatte ni best sangat 😍 .

Kalau korang beli confirm tak menyesal . Sebab sekali cuba terus jatuh hati tau 🥰
. 
Jom2 dapatkan Stella Lipmatte sekarang 💋

#soulmattebeauty #stellalipmatte #lipmatteviral #lipmattemalaysia #lipmatteraya
  • 𝙉𝙖𝙠 𝙘𝙖𝙣𝙩𝙞𝙠 𝙩𝙖𝙠 𝙝𝙖𝙧𝙞 𝙧𝙖𝙮𝙖 𝙣𝙞 ?? 😱

    Kalau korang nak tahu , yang dah cuba semua puji Stella Lipmatte ni best sangat 😍 .

    Kalau korang beli confirm tak menyesal . Sebab sekali cuba terus jatuh hati tau 🥰
    .
    Jom2 dapatkan Stella Lipmatte sekarang 💋

    #soulmattebeauty #stellalipmatte #lipmatteviral #lipmattemalaysia #lipmatteraya

  •  189  92  10 May, 2020
  • AMBOI ‼️ KUALITI TAKNAK KALAH ‼️
.
Syok pulak dengar lagu rasa macam nak menari 💃🏼 Aihh buat keliru je nak tengok 5 shades of #StellaLipmatte swatches ke nk dengar lagu ni 🤭
.
Dalam video ni code apa yang paling korang rasa berkenan nak cuba 😍
📌Vegas
📌Diego
📌Miami
📌Montana
📌Alaska
.
Tapi iolls rasa semua cantik sangat ni. Apa kata grab semua sementara Promotion Raya masih ada 😆
.
#soulmattebeauty #stellalipmatte #lipmatteviral #lipmattemalaysia #lipmatteraya
  • AMBOI ‼️ KUALITI TAKNAK KALAH ‼️
    .
    Syok pulak dengar lagu rasa macam nak menari 💃🏼 Aihh buat keliru je nak tengok 5 shades of #StellaLipmatte swatches ke nk dengar lagu ni 🤭
    .
    Dalam video ni code apa yang paling korang rasa berkenan nak cuba 😍
    📌Vegas
    📌Diego
    📌Miami
    📌Montana
    📌Alaska
    .
    Tapi iolls rasa semua cantik sangat ni. Apa kata grab semua sementara Promotion Raya masih ada 😆
    .
    #soulmattebeauty #stellalipmatte #lipmatteviral #lipmattemalaysia #lipmatteraya

  •  187  109  8 May, 2020
  • STOK TK SMPAI LAGI TAPI ORG DAH PLACE ORDER? Produk apa ni?? 😱🔥
.
Produk paling baru dalam Obsess Cosmetics; Lipcare Cake Edition 🍰 Kenapa ramai org suka sangat ni?
.
Satu kotak ada tiga lipcare berbeza, haaa macam macam look boleh buat guna satu kotak je? GILAA TAK BEST?? BEST GILAA NI!! 😭😭😭♥️♥️♥️
.
Come place your order with us. Dah tinggal tak banyak dah nii. Boleh dm atau whatsapp wawa (0133385991) 🥰
.
#lipmatteObsess #lipmatteraya #lipmatte #Liptint #Liptintobsess #wawadynasty #farahnation #obsesscosmetics #obsesscosmeticsperak #obsesscosmeticsmalaysia #obsesstelukintan #perak #telukintan #cod #tv3 #tvalhijrah #mua #makeup #affordable #mascaracoklat #lipcare #lipgloss #fightcovid #stayathome #kitajagakita #lipmatterayaedition #setbasicraya #babyObsess #BabyTCF
  • STOK TK SMPAI LAGI TAPI ORG DAH PLACE ORDER? Produk apa ni?? 😱🔥
    .
    Produk paling baru dalam Obsess Cosmetics; Lipcare Cake Edition 🍰 Kenapa ramai org suka sangat ni?
    .
    Satu kotak ada tiga lipcare berbeza, haaa macam macam look boleh buat guna satu kotak je? GILAA TAK BEST?? BEST GILAA NI!! 😭😭😭♥️♥️♥️
    .
    Come place your order with us. Dah tinggal tak banyak dah nii. Boleh dm atau whatsapp wawa (0133385991) 🥰
    .
    #lipmatteObsess #lipmatteraya #lipmatte #Liptint #Liptintobsess #wawadynasty #farahnation #obsesscosmetics #obsesscosmeticsperak #obsesscosmeticsmalaysia #obsesstelukintan #perak #telukintan #cod #tv3 #tvalhijrah #mua #makeup #affordable #mascaracoklat #lipcare #lipgloss #fightcovid #stayathome #kitajagakita #lipmatterayaedition #setbasicraya #babyObsess #BabyTCF

  •  14  0  5 July, 2020