#linesmoothingconcealer Instagram Photos & Videos

linesmoothingconcealer - 783 posts

Hashtag Popularity

3.7
average comments
29.9
average likes

Latest #linesmoothingconcealer Posts

  • 💄💄LIPSTICK HER.LIPS💄💄.
.
.
.
Lipstik atau gincu adalah benda yang wajib ada bagi setiap wanita . Fesyen telah menjadi satu tarikan utama untuk mereka bergaya dengan pelbagai warna . .
.
LIPSTICK HER.LIPS dari AslCosmestic @aslcosmetic.my dengan pelbagai pilihan yang ada menjadi satu keperluan kekal cantik dan lebih berkeyakinan .
.
Dapatkan sekarang daripada partner kami @aslegacysingapura .
.
DI DATANGKAN DALAM 5 WARNA :
💄 MANDARIN
💄 RETRO
💄 PINKISH CORAL
💄 BROWN ROSE
💄 HONEY LOVE
.
.
HARGA $17
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK 
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aslcosmeticssingapura
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore
#sayajual @aslegacysingapura
#satinfinishingfoundation
#linesmoothingconcealer
#eyeneedcolourpallette
#maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
#perfectingmakeupbased #puffyliner
#lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette
#satinfinishingtwowaycakepowder
#silkycleansingoil #perfectingloosepowder
#easyeyebrowpencil #zeroporeprimer
#basicbeautybrushset
#professionalbeautybrushset
#creamymatte #bizzyboddy #bizzyboddysg
  • 💄💄LIPSTICK HER.LIPS💄💄.
    .
    .
    .
    Lipstik atau gincu adalah benda yang wajib ada bagi setiap wanita . Fesyen telah menjadi satu tarikan utama untuk mereka bergaya dengan pelbagai warna . .
    .
    LIPSTICK HER.LIPS dari AslCosmestic @aslcosmetic.my dengan pelbagai pilihan yang ada menjadi satu keperluan kekal cantik dan lebih berkeyakinan .
    .
    Dapatkan sekarang daripada partner kami @aslegacysingapura .
    .
    DI DATANGKAN DALAM 5 WARNA :
    💄 MANDARIN
    💄 RETRO
    💄 PINKISH CORAL
    💄 BROWN ROSE
    💄 HONEY LOVE
    .
    .
    HARGA $17
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aslcosmeticssingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore
    #sayajual @aslegacysingapura
    #satinfinishingfoundation
    #linesmoothingconcealer
    #eyeneedcolourpallette
    #maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
    #perfectingmakeupbased #puffyliner
    #lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette
    #satinfinishingtwowaycakepowder
    #silkycleansingoil #perfectingloosepowder
    #easyeyebrowpencil #zeroporeprimer
    #basicbeautybrushset
    #professionalbeautybrushset
    #creamymatte #bizzyboddy #bizzyboddysg

  •  0  0  2 August, 2020
  • 💄💄LIPSTICK HER LIPS💄💄
.
.
👄 HER LIPS ni mmg favourite lipstick dan sentiasa sold out tau. .
👄 Tak mengeringkan, mudah dicuci dan pilihan warna yg sesuai untuk semua.
.
Dapatkan sekarang ☝🏻
.
.
DI DATANGKAN DENGAN 5 WARNA.
.
💄 MANDARIN - READY STOCK
💄 RETRO - READY STOCK
💄 PINKISH CORAL - READY STOCK
💄 BROWN ROSE - READY STOCK
💄 HONEY LOVE - READY STOCK .
.
HARGA $17
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
.
#teamkakyan #aslcosmeticssingapura
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore
#sayajual @aslegacysingapura
#satinfinishingfoundation
#linesmoothingconcealer
#eyeneedcolourpallette
#maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
#perfectingmakeupbase #puffyliner
#lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette
#satinfinishingtwowaycakepowder
#silkycleansingoil #perfectingloosepowder
#easyeyebrowpencil #zeroporeprimer
#basicbeautybrushset
#professionalbeautybrushset
#creamymatte #bizzyboddy #bizzyboddysg
  • 💄💄LIPSTICK HER LIPS💄💄
    .
    .
    👄 HER LIPS ni mmg favourite lipstick dan sentiasa sold out tau. .
    👄 Tak mengeringkan, mudah dicuci dan pilihan warna yg sesuai untuk semua.
    .
    Dapatkan sekarang ☝🏻
    .
    .
    DI DATANGKAN DENGAN 5 WARNA.
    .
    💄 MANDARIN - READY STOCK
    💄 RETRO - READY STOCK
    💄 PINKISH CORAL - READY STOCK
    💄 BROWN ROSE - READY STOCK
    💄 HONEY LOVE - READY STOCK .
    .
    HARGA $17
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    .
    #teamkakyan #aslcosmeticssingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore
    #sayajual @aslegacysingapura
    #satinfinishingfoundation
    #linesmoothingconcealer
    #eyeneedcolourpallette
    #maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
    #perfectingmakeupbase #puffyliner
    #lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette
    #satinfinishingtwowaycakepowder
    #silkycleansingoil #perfectingloosepowder
    #easyeyebrowpencil #zeroporeprimer
    #basicbeautybrushset
    #professionalbeautybrushset
    #creamymatte #bizzyboddy #bizzyboddysg

  •  1  0  2 August, 2020
  • Setiap solekan tak lengkap kalau tidak mendapatkan kekemasan bulu keningnya.
.
Easy eyebrow pensil  didatangkan dengan berus dibelakang, memudahkan & mengemaskan lagi bulu kening.
.
Easy Eyebrow Pencil dari ASL Cosmetics hanya:
.
RM 25  WM 
RM 28  EM
.
Berminat untuk grab, bole terus klik link di bawah 🌹👇🏻
.
www.wasap.my/0162071983/aslcosmetic
.
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)
.
#aslegacytaiping
#aslegacy 
#aslegacyperak
#aslcosmetic
#datoaliffsyukri 
#datinshahidahdherbs 
#concealeraslcosmetic 
#taiping
#sayasukamakeup
#bazaarpaknil 
#sayajual
#linesmoothingconcealer
#datinshahidahdherbs
#concealer
#easyayebrowpencil
#satinfinishingfoundation
#aslcosmetic
#makeupaslcosmetics
#makeupmurah
#kakaljualkakakpakai
#aslegacytaiping
#dherbs
#lipstickcollagendherbs
  • Setiap solekan tak lengkap kalau tidak mendapatkan kekemasan bulu keningnya.
    .
    Easy eyebrow pensil didatangkan dengan berus dibelakang, memudahkan & mengemaskan lagi bulu kening.
    .
    Easy Eyebrow Pencil dari ASL Cosmetics hanya:
    .
    RM 25 WM
    RM 28 EM
    .
    Berminat untuk grab, bole terus klik link di bawah 🌹👇🏻
    .
    www.wasap.my/0162071983/aslcosmetic
    .
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslcosmetic
    #datoaliffsyukri
    #datinshahidahdherbs
    #concealeraslcosmetic
    #taiping
    #sayasukamakeup
    #bazaarpaknil
    #sayajual
    #linesmoothingconcealer
    #datinshahidahdherbs
    #concealer
    #easyayebrowpencil
    #satinfinishingfoundation
    #aslcosmetic
    #makeupaslcosmetics
    #makeupmurah
    #kakaljualkakakpakai
    #aslegacytaiping
    #dherbs
    #lipstickcollagendherbs

  •  2  0  27 July, 2020
  • 💄💄 LIQUID LIPSTICK-CREAMY MATTE💄💄
.
.
Cara-cara nak pakai LIQUID LIPSTICK CREAMY MATTE:- -
-
👄 Oles lip matte pada bibir dengan rata, biarkan ianya kering 100% terlebih dahulu
-
👄 Jangan sesekali kemam bibir anda kononnya untuk meratakan warna
-
👄 Apabila texture warna lip matte pada bibir sudah kering 100%, barulah boleh kemam bibir
-
👄 Texture lip matte yang kering dan melekat pada bibir akan lebih tahan lama. Kalau perasan, apabila anda makan atau minum warna lip matte pada bibir anda tidak akan berubah dan tertanggal.
.
.
DI DATANGKAN DALAM 5 WARNA
.
💄 RUBY - READY STOCK .
💄 HONEY LOVE - READY STOCK .
💄 RUSSIAN RED - READY STOCK .
💄 FRESH NUDE - READY STOCK 💄 CREAMY BUTTER - READY STOCK.
.
.
.
HARGA $16
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
.
#teamkakyan #aslcosmeticssingapura
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore
#sayajual @aslegacysingapura
#satinfinishingfoundation
#linesmoothingconcealer
#maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
#perfectingmakeupbase #puffyliner
#lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette
#satinfinishingtwowaycakepowder
#silkycleansingoil #perfectingloosepowder
#easyeyebrowpencil #zeroporeprimer
#basicbeautybrushset
#professionalbeautybrushset
#creamymatte #bizzyboddy #bizzyboddysg
  • 💄💄 LIQUID LIPSTICK-CREAMY MATTE💄💄
    .
    .
    Cara-cara nak pakai LIQUID LIPSTICK CREAMY MATTE:- -
    -
    👄 Oles lip matte pada bibir dengan rata, biarkan ianya kering 100% terlebih dahulu
    -
    👄 Jangan sesekali kemam bibir anda kononnya untuk meratakan warna
    -
    👄 Apabila texture warna lip matte pada bibir sudah kering 100%, barulah boleh kemam bibir
    -
    👄 Texture lip matte yang kering dan melekat pada bibir akan lebih tahan lama. Kalau perasan, apabila anda makan atau minum warna lip matte pada bibir anda tidak akan berubah dan tertanggal.
    .
    .
    DI DATANGKAN DALAM 5 WARNA
    .
    💄 RUBY - READY STOCK .
    💄 HONEY LOVE - READY STOCK .
    💄 RUSSIAN RED - READY STOCK .
    💄 FRESH NUDE - READY STOCK 💄 CREAMY BUTTER - READY STOCK.
    .
    .
    .
    HARGA $16
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    .
    #teamkakyan #aslcosmeticssingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore
    #sayajual @aslegacysingapura
    #satinfinishingfoundation
    #linesmoothingconcealer
    #maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
    #perfectingmakeupbase #puffyliner
    #lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette
    #satinfinishingtwowaycakepowder
    #silkycleansingoil #perfectingloosepowder
    #easyeyebrowpencil #zeroporeprimer
    #basicbeautybrushset
    #professionalbeautybrushset
    #creamymatte #bizzyboddy #bizzyboddysg

  •  0  0  25 July, 2020
  • 🔥🔥LIQUID LIPSTICK CREAMY MATTE🔥🔥
.
.
.
Dalam hal ketahanan lipstik adalah lipstik matte . .
.
Sebab lipstik glossy mudah tertanggal dan tidak tahan lama tapi sebalik lipstik matte  mampu bertahan dibibir dalam waktu yang lama . .
.
CREAMY MATTE dari Asl Cosmetic , menanmpilkam wajah yang lebih glamor dan elegan.
.
Dapatkan hari ini daripada @aslegacysingapura .
.
DI DATANGKAN DALAM 5 WARNA :
💄 RUBY
💄 HONEY LOVE
💄 RUSSIAN RED
💄 FRESH NUDE
💄 CREAMY BUTTER .
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
. 
READY STOCK 
READY STOCK
.
#teamkakyan #aslcosmeticssingapura
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore
#sayajual @aslegacysingapura
#satinfinishingfoundation
#linesmoothingconcealer
#eyeneedcolourpallette
#maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
#perfectingmakeupbased #puffyliner
#lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette
#satinfinishingtwowaycakepowder
#silkycleansingoil #perfectingloosepowder
#easyeyebrowpencil #zeroporeprimer
#basicbeautybrushset
#professionalbeautybrushset
#creamymatte #bizzyboddy #bizzyboddysg
  • 🔥🔥LIQUID LIPSTICK CREAMY MATTE🔥🔥
    .
    .
    .
    Dalam hal ketahanan lipstik adalah lipstik matte . .
    .
    Sebab lipstik glossy mudah tertanggal dan tidak tahan lama tapi sebalik lipstik matte mampu bertahan dibibir dalam waktu yang lama . .
    .
    CREAMY MATTE dari Asl Cosmetic , menanmpilkam wajah yang lebih glamor dan elegan.
    .
    Dapatkan hari ini daripada @aslegacysingapura .
    .
    DI DATANGKAN DALAM 5 WARNA :
    💄 RUBY
    💄 HONEY LOVE
    💄 RUSSIAN RED
    💄 FRESH NUDE
    💄 CREAMY BUTTER .
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK
    READY STOCK
    .
    #teamkakyan #aslcosmeticssingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore
    #sayajual @aslegacysingapura
    #satinfinishingfoundation
    #linesmoothingconcealer
    #eyeneedcolourpallette
    #maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
    #perfectingmakeupbased #puffyliner
    #lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette
    #satinfinishingtwowaycakepowder
    #silkycleansingoil #perfectingloosepowder
    #easyeyebrowpencil #zeroporeprimer
    #basicbeautybrushset
    #professionalbeautybrushset
    #creamymatte #bizzyboddy #bizzyboddysg

  •  1  0  25 July, 2020
  • Getaran bibir mungil 💋💄
.
Kebaikan #LipstickCollagenMaduKelulut sangat berkesan!
Kandungan kollagen boleh memunggil kan bibir secara natural... Madu kelulut dapat melembapkan bibir hingga ke dasar.
.
Dapatkan packaging terbaru dengan formulasi hebat. Harga Lipstick Collagen : RM29.90
.
Cara Penggunaan Dherbs Lipstick Collagen :
▶ Sapu di sekitar bibir setiap kali ingin menggunakannya.
.
Berminat untuk grab, bole terus klik link di bawah 🌹👇🏻
.
www.wasap.my/0162071983/aslcosmetic
.
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)
.
#aslegacytaiping
#aslegacy 
#aslegacyperak
#aslcosmetic
#datoaliffsyukri 
#datinshahidahdherbs 
#concealeraslcosmetic 
#taiping
#sayasukamakeup
#bazaarpaknil 
#sayajual
#linesmoothingconcealer
#datinshahidahdherbs
#concealer
#easyayebrowpencil
#satinfinishingfoundation
#aslcosmetic
#makeupaslcosmetics
#makeupmurah
#kakaljualkakakpakai
#aslegacytaiping
#dherbs
#lipstickcollagendherbs
  • Getaran bibir mungil 💋💄
    .
    Kebaikan #LipstickCollagenMaduKelulut sangat berkesan!
    Kandungan kollagen boleh memunggil kan bibir secara natural... Madu kelulut dapat melembapkan bibir hingga ke dasar.
    .
    Dapatkan packaging terbaru dengan formulasi hebat. Harga Lipstick Collagen : RM29.90
    .
    Cara Penggunaan Dherbs Lipstick Collagen :
    ▶ Sapu di sekitar bibir setiap kali ingin menggunakannya.
    .
    Berminat untuk grab, bole terus klik link di bawah 🌹👇🏻
    .
    www.wasap.my/0162071983/aslcosmetic
    .
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslcosmetic
    #datoaliffsyukri
    #datinshahidahdherbs
    #concealeraslcosmetic
    #taiping
    #sayasukamakeup
    #bazaarpaknil
    #sayajual
    #linesmoothingconcealer
    #datinshahidahdherbs
    #concealer
    #easyayebrowpencil
    #satinfinishingfoundation
    #aslcosmetic
    #makeupaslcosmetics
    #makeupmurah
    #kakaljualkakakpakai
    #aslegacytaiping
    #dherbs
    #lipstickcollagendherbs

  •  0  0  25 July, 2020
  • Hi korang! Bagaimana dengan hari korang hari ini ??
.
Siapa pernah try perawan herba wash ? Sila komen dibawah ! Besttt sangat tau , sebab apa ? Sebab dia menyegarkan hari anda... selesa , hindar dari bakteria , dan paling penting JIMAT! .
.
.
Masalah keputihan hilang dan bau yang kurang menyenangkan pun lesap! .
Wangi dan rasa fresh sepanjang hari!
.
Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut 👌
www.wasap.my/60162071983/dherbs
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)
.
.
#aslegacytaiping
#aslegacy 
#aslegacyperak
#aslcosmetic
#datoaliffsyukri 
#datinshahidahdherbs 
#concealeraslcosmetic 
#taiping
#sayasukamakeup
#bazaarpaknil 
#sayajual
#linesmoothingconcealer
#datinshahidahdherbs
#concealer
#easyayebrowpencil
#satinfinishingfoundation
#aslcosmetic
#makeupaslcosmetics
#makeupmurah
#kakaljualkakakpakai
#aslegacytaiping
#dherbs
#lipstickcollagendherbs
#perawanherbalwash
#jusperawangold
  • Hi korang! Bagaimana dengan hari korang hari ini ??
    .
    Siapa pernah try perawan herba wash ? Sila komen dibawah ! Besttt sangat tau , sebab apa ? Sebab dia menyegarkan hari anda... selesa , hindar dari bakteria , dan paling penting JIMAT! .
    .
    .
    Masalah keputihan hilang dan bau yang kurang menyenangkan pun lesap! .
    Wangi dan rasa fresh sepanjang hari!
    .
    Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut 👌
    www.wasap.my/60162071983/dherbs
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)
    .
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslcosmetic
    #datoaliffsyukri
    #datinshahidahdherbs
    #concealeraslcosmetic
    #taiping
    #sayasukamakeup
    #bazaarpaknil
    #sayajual
    #linesmoothingconcealer
    #datinshahidahdherbs
    #concealer
    #easyayebrowpencil
    #satinfinishingfoundation
    #aslcosmetic
    #makeupaslcosmetics
    #makeupmurah
    #kakaljualkakakpakai
    #aslegacytaiping
    #dherbs
    #lipstickcollagendherbs
    #perawanherbalwash
    #jusperawangold

  •  2  0  22 July, 2020
  • Morning ! Bagaimana hari anda ??
.
Siapa pernah try perawan herba wash ? Sila komen dibawah ! Besttt sangat tau , sebab apa ? Sebab dia menyegarkan hari anda... selesa , hindar dari bakteria , dan paling penting JIMAT! .
.
.
Masalah keputihan hilang dan bau yang kurang menyenangkan pun lesap! .
Wangi dan rasa fresh sepanjang hari!
.
Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut 👌
www.wasap.my/60162071983/dherbs
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)
.
.
#aslegacytaiping
#aslegacy 
#aslegacyperak
#aslcosmetic
#datoaliffsyukri 
#datinshahidahdherbs 
#concealeraslcosmetic 
#taiping
#sayasukamakeup
#bazaarpaknil 
#sayajual
#linesmoothingconcealer
#datinshahidahdherbs
#concealer
#easyayebrowpencil
#satinfinishingfoundation
#aslcosmetic
#makeupaslcosmetics
#makeupmurah
#kakaljualkakakpakai
#aslegacytaiping
#dherbs
#lipstickcollagendherbs
#perawanherbalwash
#jusperawangold
  • Morning ! Bagaimana hari anda ??
    .
    Siapa pernah try perawan herba wash ? Sila komen dibawah ! Besttt sangat tau , sebab apa ? Sebab dia menyegarkan hari anda... selesa , hindar dari bakteria , dan paling penting JIMAT! .
    .
    .
    Masalah keputihan hilang dan bau yang kurang menyenangkan pun lesap! .
    Wangi dan rasa fresh sepanjang hari!
    .
    Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut 👌
    www.wasap.my/60162071983/dherbs
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)
    .
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslcosmetic
    #datoaliffsyukri
    #datinshahidahdherbs
    #concealeraslcosmetic
    #taiping
    #sayasukamakeup
    #bazaarpaknil
    #sayajual
    #linesmoothingconcealer
    #datinshahidahdherbs
    #concealer
    #easyayebrowpencil
    #satinfinishingfoundation
    #aslcosmetic
    #makeupaslcosmetics
    #makeupmurah
    #kakaljualkakakpakai
    #aslegacytaiping
    #dherbs
    #lipstickcollagendherbs
    #perawanherbalwash
    #jusperawangold

  •  2  0  8 July, 2020
  • Terima kasih ye beli #LipstickCollagenMaduKelulut
.
Bibir Merekah? Bibir Kering? Bibir Pucat? Kami syorkan anda menggunakan Lipstick Collagen Madu Kelulut.Kebaikan Lipstick Collagen Madu Kelulut sangat berkesan.. kandungan kollagen boleh memunggil kan bibir secara natural... Madu kelulut dapat melembapkan bibir hingga ke dasar
.
.
Cara Penggunaan Dherbs Lipstick Collagen :
▶ Sapu di sekitar bibir setiap kali ingin menggunakannya.
.
Berminat untuk grab, bole terus klik link di bawah 🌹👇🏻
.
www.wasap.my/0162071983
.
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)
.
#aslegacytaiping
#aslegacy 
#aslegacyperak
#aslcosmetic
#datoaliffsyukri 
#datinshahidahdherbs 
#concealeraslcosmetic 
#taiping
#sayasukamakeup
#bazaarpaknil 
#sayajual
#linesmoothingconcealer
#datinshahidahdherbs
#concealer
#easyayebrowpencil
#satinfinishingfoundation
#aslcosmetic
#makeupaslcosmetics
#makeupmurah
#kakaljualkakakpakai
#aslegacytaiping
#dherbs
#lipstickcollagendherbs
  • Terima kasih ye beli #LipstickCollagenMaduKelulut
    .
    Bibir Merekah? Bibir Kering? Bibir Pucat? Kami syorkan anda menggunakan Lipstick Collagen Madu Kelulut.Kebaikan Lipstick Collagen Madu Kelulut sangat berkesan.. kandungan kollagen boleh memunggil kan bibir secara natural... Madu kelulut dapat melembapkan bibir hingga ke dasar
    .
    .
    Cara Penggunaan Dherbs Lipstick Collagen :
    ▶ Sapu di sekitar bibir setiap kali ingin menggunakannya.
    .
    Berminat untuk grab, bole terus klik link di bawah 🌹👇🏻
    .
    www.wasap.my/0162071983
    .
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslcosmetic
    #datoaliffsyukri
    #datinshahidahdherbs
    #concealeraslcosmetic
    #taiping
    #sayasukamakeup
    #bazaarpaknil
    #sayajual
    #linesmoothingconcealer
    #datinshahidahdherbs
    #concealer
    #easyayebrowpencil
    #satinfinishingfoundation
    #aslcosmetic
    #makeupaslcosmetics
    #makeupmurah
    #kakaljualkakakpakai
    #aslegacytaiping
    #dherbs
    #lipstickcollagendherbs

  •  0  0  1 July, 2020
  • ❗️❗️READY STOCKK❗❗
.
🌿 DHERB'S PERAWAN HERBAL WASH 🌿
.
💰RM35
.
❤ Bertindak untuk membersih, mengelakkan jangkitan bakteria yang menyebabkan bau yang kurang selesa serta mengatasi masalah seperti di bahagian feminine wanita.
.
Masalah keputihan hilang dan bau yang kurang menyenangkan pun lesap! .
Wangi dan rasa fresh sepanjang hari!
.
.
.
Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut 👌
www.wasap.my/60162071983/dherbs
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)
.
.
#aslegacytaiping
#aslegacy 
#aslegacyperak
#aslcosmetic
#datoaliffsyukri 
#datinshahidahdherbs 
#concealeraslcosmetic 
#taiping
#sayasukamakeup
#bazaarpaknil 
#sayajual
#linesmoothingconcealer
#datinshahidahdherbs
#concealer
#easyayebrowpencil
#satinfinishingfoundation
#aslcosmetic
#makeupaslcosmetics
#makeupmurah
#kakaljualkakakpakai
#aslegacytaiping
#dherbs
#lipstickcollagendherbs
#perawanherbalwash
#jusperawangold
  • ❗️❗️READY STOCKK❗❗
    .
    🌿 DHERB'S PERAWAN HERBAL WASH 🌿
    .
    💰RM35
    .
    ❤ Bertindak untuk membersih, mengelakkan jangkitan bakteria yang menyebabkan bau yang kurang selesa serta mengatasi masalah seperti di bahagian feminine wanita.
    .
    Masalah keputihan hilang dan bau yang kurang menyenangkan pun lesap! .
    Wangi dan rasa fresh sepanjang hari!
    .
    .
    .
    Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut 👌
    www.wasap.my/60162071983/dherbs
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)
    .
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslcosmetic
    #datoaliffsyukri
    #datinshahidahdherbs
    #concealeraslcosmetic
    #taiping
    #sayasukamakeup
    #bazaarpaknil
    #sayajual
    #linesmoothingconcealer
    #datinshahidahdherbs
    #concealer
    #easyayebrowpencil
    #satinfinishingfoundation
    #aslcosmetic
    #makeupaslcosmetics
    #makeupmurah
    #kakaljualkakakpakai
    #aslegacytaiping
    #dherbs
    #lipstickcollagendherbs
    #perawanherbalwash
    #jusperawangold

  •  0  0  29 June, 2020
  • 🔥🔥🔥LINE SMOOTHING CONCEALER Dari ASL COSMETICS🔥🔥🔥
.
.
.
Kebaikan Concelear : - 
1. Sembunyikan Lingkaran Hitam Mata
2. Tutup Kemerahan Sekitar Hidung 
3. Sembunyi Bintik Hitam & Kecacatan kulit .
.
Concealer adalah cecair likat atau krim yang dihasilkan dalm bentuk palet rona kulit agar mudah dipadankan dengan warna kulit seseorang.
.
Di datangkan dengan 2 warna :
- Light
- Medium .
.
HARGA $16
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
PRE ORDER 
PRE ORDER.
.
.
ASL COSMETICS 
#teamkakyan #aslcosmeticssingapura
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore
#sayajual @aslegacysingapura
#satinfinishingfoundation
#linesmoothingconcealer
#eyeneedcolourpallette
#maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
#perfectingmakeupbased #puffyliner
#lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette
#satinfinishingtwowaycakepowder
#silkycleansingoil #perfectingloosepowder
#easyeyebrowpencil #zeroporeprimer
#basicbeautybrushset
#professionalbeautybrushset
#creamymatte #bizzyboddy #bizzyboddysg
  • 🔥🔥🔥LINE SMOOTHING CONCEALER Dari ASL COSMETICS🔥🔥🔥
    .
    .
    .
    Kebaikan Concelear : -
    1. Sembunyikan Lingkaran Hitam Mata
    2. Tutup Kemerahan Sekitar Hidung
    3. Sembunyi Bintik Hitam & Kecacatan kulit .
    .
    Concealer adalah cecair likat atau krim yang dihasilkan dalm bentuk palet rona kulit agar mudah dipadankan dengan warna kulit seseorang.
    .
    Di datangkan dengan 2 warna :
    - Light
    - Medium .
    .
    HARGA $16
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    PRE ORDER
    PRE ORDER.
    .
    .
    ASL COSMETICS
    #teamkakyan #aslcosmeticssingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore
    #sayajual @aslegacysingapura
    #satinfinishingfoundation
    #linesmoothingconcealer
    #eyeneedcolourpallette
    #maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
    #perfectingmakeupbased #puffyliner
    #lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette
    #satinfinishingtwowaycakepowder
    #silkycleansingoil #perfectingloosepowder
    #easyeyebrowpencil #zeroporeprimer
    #basicbeautybrushset
    #professionalbeautybrushset
    #creamymatte #bizzyboddy #bizzyboddysg

  •  0  0  28 June, 2020
  • 🔥🔥🔥LINES SMOOTHING CONCEALER🔥🔥🔥
.
.
.
Line Smoothing Concealer Dari Asl Cosmetic . .
.
Kebaikan Concelear : - 
1. Sembunyikan Lingkaran Hitam Mata
2. Tutup Kemerahan Sekitar Hidung 
3. Sembunyi Bintik Hitam & Kecacatan kulit .
.
Concealer adalah cecair likat atau krim yang dihasilkan dalm bentuk palet rona kulit agar mudah dipadankan dengan warna kulit seseorang.
.
.
.
DI DATANGKAN DALAM 2 WARNA
.
LIGHT - PRE ORDER 
MEDIUM - READY STOCK .
.
.
HARGA $ 16
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
#teamkakyan #aslcosmeticssingapura
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore
#sayajual @aslegacysingapura
#satinfinishingfoundation
#linesmoothingconcealer
#eyeneedcolourpallette
#maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
#perfectingmakeupbased #puffyliner
#lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette
#satinfinishingtwowaycakepowder
#silkycleansingoil #perfectingloosepowder
#easyeyebrowpencil #zeroporeprimer
#basicbeautybrushset
#professionalbeautybrushset
#creamymatte #bizzyboddy #bizzyboddysg
  • 🔥🔥🔥LINES SMOOTHING CONCEALER🔥🔥🔥
    .
    .
    .
    Line Smoothing Concealer Dari Asl Cosmetic . .
    .
    Kebaikan Concelear : -
    1. Sembunyikan Lingkaran Hitam Mata
    2. Tutup Kemerahan Sekitar Hidung
    3. Sembunyi Bintik Hitam & Kecacatan kulit .
    .
    Concealer adalah cecair likat atau krim yang dihasilkan dalm bentuk palet rona kulit agar mudah dipadankan dengan warna kulit seseorang.
    .
    .
    .
    DI DATANGKAN DALAM 2 WARNA
    .
    LIGHT - PRE ORDER
    MEDIUM - READY STOCK .
    .
    .
    HARGA $ 16
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    #teamkakyan #aslcosmeticssingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore
    #sayajual @aslegacysingapura
    #satinfinishingfoundation
    #linesmoothingconcealer
    #eyeneedcolourpallette
    #maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
    #perfectingmakeupbased #puffyliner
    #lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette
    #satinfinishingtwowaycakepowder
    #silkycleansingoil #perfectingloosepowder
    #easyeyebrowpencil #zeroporeprimer
    #basicbeautybrushset
    #professionalbeautybrushset
    #creamymatte #bizzyboddy #bizzyboddysg

  •  1  0  28 June, 2020
  • 🔥🔥🔥LINES SMOOTHING CONCEALER 🔥🔥🔥
.
.

This oil-free concealer matches skin tones to deliver a more even complexion. Skin looks perfected with this natural coverage liquid concealer. This oil-free concealer formula conceals redness, flaws, and blemishes. Matches all skin tones. .
.
Comes in 2 shades - Light - Medium .
.
HARGA $16
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
PRE ORDER 
PRE ORDER .
.
ASL COSMETICS 
#teamkakyan #aslcosmeticssingapura
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore
#sayajual @aslegacysingapura
#satinfinishingfoundation
#linesmoothingconcealer
#eyeneedcolourpallette
#maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
#perfectingmakeupbased #puffyliner
#lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette
#satinfinishingtwowaycakepowder
#silkycleansingoil #perfectingloosepowder
#easyeyebrowpencil #zeroporeprimer
#basicbeautybrushset
#professionalbeautybrushset
#creamymatte #bizzyboddy #bizzyboddysg
  • 🔥🔥🔥LINES SMOOTHING CONCEALER 🔥🔥🔥
    .
    .

    This oil-free concealer matches skin tones to deliver a more even complexion. Skin looks perfected with this natural coverage liquid concealer. This oil-free concealer formula conceals redness, flaws, and blemishes. Matches all skin tones. .
    .
    Comes in 2 shades - Light - Medium .
    .
    HARGA $16
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    PRE ORDER
    PRE ORDER .
    .
    ASL COSMETICS
    #teamkakyan #aslcosmeticssingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore
    #sayajual @aslegacysingapura
    #satinfinishingfoundation
    #linesmoothingconcealer
    #eyeneedcolourpallette
    #maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
    #perfectingmakeupbased #puffyliner
    #lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette
    #satinfinishingtwowaycakepowder
    #silkycleansingoil #perfectingloosepowder
    #easyeyebrowpencil #zeroporeprimer
    #basicbeautybrushset
    #professionalbeautybrushset
    #creamymatte #bizzyboddy #bizzyboddysg

  •  2  0  28 June, 2020

Top #linesmoothingconcealer Posts

  • Genie Beauty: Instant Skincare, Instant Benefits | Line Smoothing Concealer 3.5g / .12 oz by @geniebeautyproducts, PR gifted; the formula of this concealer has to be one of the creamiest I've come across! So silky smooth, easy to apply and very creamy. From left to right, the shades are: 'Ivory', 'Beige' and 'Honey'. In terms of concealing, I found it to provide an extremely nice overall cover. It definitely disguised any darkness or uneven skin tone and it was even-textured. I had applied it under my eye area and then using my Sigma Concealer F75 brush, I spread it further over and blended it in.
.
Overall, it performed amazingly! It lasted under the foundation fairly well and kept up throughout many hours that I wore it. I guess the only bummer for me was that the lightest shade available, 'Ivory', was a tad too Orange on me, but if there was a more cooler-toned shade, like a 'Light' or 'Fair' option, that would likely suit me incredibly. I rate the Genie Beauty Line Smoothing Concealer a 4.5 stars out of 5. I definitely recommend it to anybody, and lets hope there will be more shades available in the range, later down the track. 👌🏼
.
Have you ever tried this new Line Smoothing Concealer from Genie Beauty? What did you think?
.
What it is: Genie Beauty Line Smoothing Concealer 3.5g / .12 oz by @geniebeautyproducts
Where it is: TVSN @tvsn - www.tvsn.com.au in Australia, and then at Genie Beauty @geniebeautyproducts - www.geniebeauty.com in the USA
Price: $29.95 AUD each + postage/handling of $9.90 AUD on tvsn.com.au in Australia & $25 USD each on geniebeauty.com in the USA
.
#gifted #geniebeauty #geniebeautyproducts #genieconcealer #geniebeautylinesmoothingconcealer #linesmoothingconcealer #makeupremovingwipes #wakeupandmakeup #mua #makeupcommunity #motd #fiercesociety #makeupaddict #makeupjunkie #beautyguru #beauty #slave2beauty #slave2makeup #makeuptutorial #meccabeautyjunkie #meccamaxima #bloggers #beautyblogger #makeup #sephora #ultabeauty #concealer #ausbeautybabes #makeupartist #cocoandchinos
  • Genie Beauty: Instant Skincare, Instant Benefits | Line Smoothing Concealer 3.5g / .12 oz by @geniebeautyproducts, PR gifted; the formula of this concealer has to be one of the creamiest I've come across! So silky smooth, easy to apply and very creamy. From left to right, the shades are: 'Ivory', 'Beige' and 'Honey'. In terms of concealing, I found it to provide an extremely nice overall cover. It definitely disguised any darkness or uneven skin tone and it was even-textured. I had applied it under my eye area and then using my Sigma Concealer F75 brush, I spread it further over and blended it in.
    .
    Overall, it performed amazingly! It lasted under the foundation fairly well and kept up throughout many hours that I wore it. I guess the only bummer for me was that the lightest shade available, 'Ivory', was a tad too Orange on me, but if there was a more cooler-toned shade, like a 'Light' or 'Fair' option, that would likely suit me incredibly. I rate the Genie Beauty Line Smoothing Concealer a 4.5 stars out of 5. I definitely recommend it to anybody, and lets hope there will be more shades available in the range, later down the track. 👌🏼
    .
    Have you ever tried this new Line Smoothing Concealer from Genie Beauty? What did you think?
    .
    What it is: Genie Beauty Line Smoothing Concealer 3.5g / .12 oz by @geniebeautyproducts
    Where it is: TVSN @tvsn - www.tvsn.com.au in Australia, and then at Genie Beauty @geniebeautyproducts - www.geniebeauty.com in the USA
    Price: $29.95 AUD each + postage/handling of $9.90 AUD on tvsn.com.au in Australia & $25 USD each on geniebeauty.com in the USA
    .
    #gifted #geniebeauty #geniebeautyproducts #genieconcealer #geniebeautylinesmoothingconcealer #linesmoothingconcealer #makeupremovingwipes #wakeupandmakeup #mua #makeupcommunity #motd #fiercesociety #makeupaddict #makeupjunkie #beautyguru #beauty #slave2beauty #slave2makeup #makeuptutorial #meccabeautyjunkie #meccamaxima #bloggers #beautyblogger #makeup #sephora #ultabeauty #concealer #ausbeautybabes #makeupartist #cocoandchinos

  •  360  119  2 April, 2017
  • Pokud milujete přirozeně opálenou pleť, použijte nový Sun Kissed Face Gelee Complexion Multitasker, make-up #StayMatte a #LineSmoothingConcealer  Krásné pondělí všem!
  • Pokud milujete přirozeně opálenou pleť, použijte nový Sun Kissed Face Gelee Complexion Multitasker, make-up #StayMatte a #LineSmoothingConcealer Krásné pondělí všem!

  •  148  0  9 May, 2016
  • 🔥🔥LINE SMOOTHING CONCEALER 🔥🔥
.
.
.
Line Smoothing Concealer Dari Asl Cosmetic . .
.
Kebaikan Concelear : - 🔥1. Sembunyikan Lingkaran Hitam Mata
🔥2. Tutup Kemerahan Sekitar Hidung 🔥3. Sembunyi Bintik Hitam & Parut pada kulit .
.
.
Concealer adalah cecair likat atau krim yang dihasilkan dalam bentuk palet rona kulit agar mudah dipadankan dengan warna kulit seseorang .
.
. .

Jom dapatkan sekarang dengan menghubungi Beauty Partner ASL Cosmetic @aslegacysingapura yang berhampiran anda.
.
.
DI DATANGI DALAM 2 WARNA
.
🔥 LIGHT
🔥 MEDIUM .
.
.
HARGA $ 16
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK 
READY STOCK
.
#teamkakyan 
#aslcosmeticssingapura 
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore #sayajual 
#aslegacysingapura #satinfinishingfoundation #linesmoothingconcealer #eyeneedcolourpallette #maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte 
#perfectingmakeupbase #puffyliner #lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette #satinfinishingtwowaycakepowder #silkycleansingoil #perfectingloosepowder #easyeyebrowpencil #zeroporeprimer #basicbeautybrushset #professionalbeautybrushset #creamymatte #bizzyboddy #bizziboddysg
  • 🔥🔥LINE SMOOTHING CONCEALER 🔥🔥
    .
    .
    .
    Line Smoothing Concealer Dari Asl Cosmetic . .
    .
    Kebaikan Concelear : - 🔥1. Sembunyikan Lingkaran Hitam Mata
    🔥2. Tutup Kemerahan Sekitar Hidung 🔥3. Sembunyi Bintik Hitam & Parut pada kulit .
    .
    .
    Concealer adalah cecair likat atau krim yang dihasilkan dalam bentuk palet rona kulit agar mudah dipadankan dengan warna kulit seseorang .
    .
    . .

    Jom dapatkan sekarang dengan menghubungi Beauty Partner ASL Cosmetic @aslegacysingapura yang berhampiran anda.
    .
    .
    DI DATANGI DALAM 2 WARNA
    .
    🔥 LIGHT
    🔥 MEDIUM .
    .
    .
    HARGA $ 16
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK
    READY STOCK
    .
    #teamkakyan
    #aslcosmeticssingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore #sayajual
    #aslegacysingapura #satinfinishingfoundation #linesmoothingconcealer #eyeneedcolourpallette #maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
    #perfectingmakeupbase #puffyliner #lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette #satinfinishingtwowaycakepowder #silkycleansingoil #perfectingloosepowder #easyeyebrowpencil #zeroporeprimer #basicbeautybrushset #professionalbeautybrushset #creamymatte #bizzyboddy #bizziboddysg

  •  0  3  17 January, 2020