#licenserumhq Instagram Photos & Videos

licenserumhq - 3.2k posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
55.8
average likes

Latest #licenserumhq Posts

  • Morning junni angels😘
#licenserum ni banyak kelebihan tau🤗swipe left,

Wow tengok tekstur Licen Serum🤩⁣⁣
⁣
Very lightweight pada skin you all, tak akan buat kulit berminyak!⁣ #LicenSerum ni boleh tahan sehingga 30 hari mengikut penggunaan you all sendiri🥰⁣⁣
⁣
Licen Serum ni memang kegilaan Sis Junni, #JutawanJunni pun suka tau sebab of course lah tekstur yang tak heavy dekat muka😍⁣⁣
⁣
Komen kat bawah kalau you all nak cuba atau dah cuba Licen Serum 👇🏻⁣⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#junnibeautybantuanda 
#junni 
#mukaputihglowing 
#tipsshaneepowers 
#enahs
#licenserumhq 
#power 
#jomjagamuka 
#kulitcerah
  • Morning junni angels😘
    #licenserum ni banyak kelebihan tau🤗swipe left,

    Wow tengok tekstur Licen Serum🤩⁣⁣

    Very lightweight pada skin you all, tak akan buat kulit berminyak!⁣ #LicenSerum ni boleh tahan sehingga 30 hari mengikut penggunaan you all sendiri🥰⁣⁣

    Licen Serum ni memang kegilaan Sis Junni, #JutawanJunni pun suka tau sebab of course lah tekstur yang tak heavy dekat muka😍⁣⁣

    Komen kat bawah kalau you all nak cuba atau dah cuba Licen Serum 👇🏻⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #junnibeautybantuanda
    #junni
    #mukaputihglowing
    #tipsshaneepowers
    #enahs
    #licenserumhq
    #power
    #jomjagamuka
    #kulitcerah

  •  13  0  2 July, 2020
  • Jerawat kecut dalam 48 jam?😱😍⁣
⁣
Morning Junni Angels! You all tahu tak Junni ada produk yang boleh mengecutkan jerawat sepantas 48 jam je?! Licen Serum adalah serum waterbased yang mempunyai ingredients yang sangat bagus untuk jerawat dan jadikan skin glowing🤩⁣
⁣
Main ingredient iaitu Pelvetia Canaliculata Extract (Algae Extract) yang merupakan bahan aktif bagi...⁣
⁣
✅ melembabkan kulit⁣
✅ menguatkan epidermis⁣
✅ mengurangkan kedutan⁣
✅ meningkatkan kolagen⁣
✅ menghidrasi kulit⁣
⁣
Berminat boleh pm⬇️
0177079207 ⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat #thejunni #putihkorea #pinlishsoap #pinkishwhiteset #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteInstantScrub #licenserumhq #licenserum #licenserum😍 #licenserumhq #lowcarb #LadyBossBirthday
  • Jerawat kecut dalam 48 jam?😱😍⁣

    Morning Junni Angels! You all tahu tak Junni ada produk yang boleh mengecutkan jerawat sepantas 48 jam je?! Licen Serum adalah serum waterbased yang mempunyai ingredients yang sangat bagus untuk jerawat dan jadikan skin glowing🤩⁣

    Main ingredient iaitu Pelvetia Canaliculata Extract (Algae Extract) yang merupakan bahan aktif bagi...⁣

    ✅ melembabkan kulit⁣
    ✅ menguatkan epidermis⁣
    ✅ mengurangkan kedutan⁣
    ✅ meningkatkan kolagen⁣
    ✅ menghidrasi kulit⁣

    Berminat boleh pm⬇️
    0177079207 ⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat #thejunni #putihkorea #pinlishsoap #pinkishwhiteset #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteInstantScrub #licenserumhq #licenserum #licenserum😍 #licenserumhq #lowcarb #LadyBossBirthday

  •  12  0  29 June, 2020
  • Junni is June‼️⁣
⁣⁣
ITS HAPPENING NOW !⁣
⁣
PROMO BERLANGSUNG PADA 15-22 JUN 2020 ⁣⁣
⁣⁣
#JunniIsJune⁣
#LadyBossBirthday⁣
⁣⁣
PINKISH WHITE ADVANCE SET RM120 (n/p RM127) ⁣⁣
✅ Sesuai untuk kulit breakout ⁣⁣
✅ Memberi kesan kulit Putih Pinkish⁣
✅ 4 items in 1 packaging⁣
⁣⁣
PINKISH WHITE ADVANCE SET + LICEN SERUM RM169 (n/p RM179) ⁣⁣
✅ Sesuai yang ada jerawat active ⁣⁣
✅ Hilangkan parut ⁣⁣
✅ Beri efek 'glowing⁣ skin'⁣
⁣⁣
LICEN SERUM + PINKISH WHITE INSTANT SCRUB RM87 (n/p RM 91)⁣⁣
✅ Untuk glowing ⁣skin⁣
✅ Cerahkan seluruh badan ⁣⁣
✅ Pudarkan parut⁣
✅ Melembapkan kulit⁣
⁣
STOCK SANGAT SANGAT TERHAD ! ⁣

Berminat boleh pm⬇️
0177079207

#thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunnipinkishwhite #thejunnibeauty #thekitchn #JunniIsJune #junnibeauty #junni #pinkishwhiteset #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteInstantScrub #PinkishWhiteAdvanceSet #licenserum #licenserumhq #licenserum😍
  • Junni is June‼️⁣
    ⁣⁣
    ITS HAPPENING NOW !⁣

    PROMO BERLANGSUNG PADA 15-22 JUN 2020 ⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniIsJune
    #LadyBossBirthday
    ⁣⁣
    PINKISH WHITE ADVANCE SET RM120 (n/p RM127) ⁣⁣
    ✅ Sesuai untuk kulit breakout ⁣⁣
    ✅ Memberi kesan kulit Putih Pinkish⁣
    ✅ 4 items in 1 packaging⁣
    ⁣⁣
    PINKISH WHITE ADVANCE SET + LICEN SERUM RM169 (n/p RM179) ⁣⁣
    ✅ Sesuai yang ada jerawat active ⁣⁣
    ✅ Hilangkan parut ⁣⁣
    ✅ Beri efek 'glowing⁣ skin'⁣
    ⁣⁣
    LICEN SERUM + PINKISH WHITE INSTANT SCRUB RM87 (n/p RM 91)⁣⁣
    ✅ Untuk glowing ⁣skin⁣
    ✅ Cerahkan seluruh badan ⁣⁣
    ✅ Pudarkan parut⁣
    ✅ Melembapkan kulit⁣

    STOCK SANGAT SANGAT TERHAD ! ⁣

    Berminat boleh pm⬇️
    0177079207

    #thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunnipinkishwhite #thejunnibeauty #thekitchn #JunniIsJune #junnibeauty #junni #pinkishwhiteset #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteInstantScrub #PinkishWhiteAdvanceSet #licenserum #licenserumhq #licenserum😍

  •  6  0  19 June, 2020
  • Junni is June‼️⁣
⁣⁣
ITS HAPPENING NOW !⁣
⁣
PROMO BERLANGSUNG PADA 15-22 JUN 2020 ⁣⁣
⁣⁣
#JunniIsJune⁣
#LadyBossBirthday⁣
⁣⁣
PINKISH WHITE ADVANCE SET RM120 (n/p RM127) ⁣⁣
✅ Sesuai untuk kulit breakout ⁣⁣
✅ Memberi kesan kulit Putih Pinkish⁣
✅ 4 items in 1 packaging⁣
⁣⁣
PINKISH WHITE ADVANCE SET + LICEN SERUM RM169 (n/p RM179) ⁣⁣
✅ Sesuai yang ada jerawat active ⁣⁣
✅ Hilangkan parut ⁣⁣
✅ Beri efek 'glowing⁣ skin'⁣
⁣⁣
LICEN SERUM + PINKISH WHITE INSTANT SCRUB RM87 (n/p RM 91)⁣⁣
✅ Untuk glowing ⁣skin⁣
✅ Cerahkan seluruh badan ⁣⁣
✅ Pudarkan parut⁣
✅ Melembapkan kulit⁣
⁣
STOCK SANGAT SANGAT TERHAD ! ⁣

Berminat boleh pm⬇️
0177079207

#thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunnipinkishwhite #thejunnibeauty #thekitchn #JunniIsJune #junnibeauty #junni #pinkishwhiteset #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteInstantScrub #PinkishWhiteAdvanceSet #licenserum #licenserumhq #licenserum😍
  • Junni is June‼️⁣
    ⁣⁣
    ITS HAPPENING NOW !⁣

    PROMO BERLANGSUNG PADA 15-22 JUN 2020 ⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniIsJune
    #LadyBossBirthday
    ⁣⁣
    PINKISH WHITE ADVANCE SET RM120 (n/p RM127) ⁣⁣
    ✅ Sesuai untuk kulit breakout ⁣⁣
    ✅ Memberi kesan kulit Putih Pinkish⁣
    ✅ 4 items in 1 packaging⁣
    ⁣⁣
    PINKISH WHITE ADVANCE SET + LICEN SERUM RM169 (n/p RM179) ⁣⁣
    ✅ Sesuai yang ada jerawat active ⁣⁣
    ✅ Hilangkan parut ⁣⁣
    ✅ Beri efek 'glowing⁣ skin'⁣
    ⁣⁣
    LICEN SERUM + PINKISH WHITE INSTANT SCRUB RM87 (n/p RM 91)⁣⁣
    ✅ Untuk glowing ⁣skin⁣
    ✅ Cerahkan seluruh badan ⁣⁣
    ✅ Pudarkan parut⁣
    ✅ Melembapkan kulit⁣

    STOCK SANGAT SANGAT TERHAD ! ⁣

    Berminat boleh pm⬇️
    0177079207

    #thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunnipinkishwhite #thejunnibeauty #thekitchn #JunniIsJune #junnibeauty #junni #pinkishwhiteset #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteInstantScrub #PinkishWhiteAdvanceSet #licenserum #licenserumhq #licenserum😍

  •  7  0  18 June, 2020
  • Junni is June‼️⁣
⁣⁣
ITS HAPPENING NOW !⁣
⁣
PROMO BERLANGSUNG PADA 15-22 JUN 2020 ⁣⁣
⁣⁣
#JunniIsJune⁣
#LadyBossBirthday⁣
⁣⁣
PINKISH WHITE ADVANCE SET RM120 (n/p RM127) ⁣⁣
✅ Sesuai untuk kulit breakout ⁣⁣
✅ Memberi kesan kulit Putih Pinkish⁣
✅ 4 items in 1 packaging⁣
⁣⁣
PINKISH WHITE ADVANCE SET + LICEN SERUM RM169 (n/p RM179) ⁣⁣
✅ Sesuai yang ada jerawat active ⁣⁣
✅ Hilangkan parut ⁣⁣
✅ Beri efek 'glowing⁣ skin'⁣
⁣⁣
LICEN SERUM + PINKISH WHITE INSTANT SCRUB RM87 (n/p RM 91)⁣⁣
✅ Untuk glowing ⁣skin⁣
✅ Cerahkan seluruh badan ⁣⁣
✅ Pudarkan parut⁣
✅ Melembapkan kulit⁣
⁣
STOCK SANGAT SANGAT TERHAD ! ⁣

Berminat boleh pm⬇️
0177079207

#thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunnipinkishwhite #thejunnibeauty #thekitchn #JunniIsJune #junnibeauty #junni #pinkishwhiteset #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteInstantScrub #PinkishWhiteAdvanceSet #licenserum #licenserumhq #licenserum😍
  • Junni is June‼️⁣
    ⁣⁣
    ITS HAPPENING NOW !⁣

    PROMO BERLANGSUNG PADA 15-22 JUN 2020 ⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniIsJune
    #LadyBossBirthday
    ⁣⁣
    PINKISH WHITE ADVANCE SET RM120 (n/p RM127) ⁣⁣
    ✅ Sesuai untuk kulit breakout ⁣⁣
    ✅ Memberi kesan kulit Putih Pinkish⁣
    ✅ 4 items in 1 packaging⁣
    ⁣⁣
    PINKISH WHITE ADVANCE SET + LICEN SERUM RM169 (n/p RM179) ⁣⁣
    ✅ Sesuai yang ada jerawat active ⁣⁣
    ✅ Hilangkan parut ⁣⁣
    ✅ Beri efek 'glowing⁣ skin'⁣
    ⁣⁣
    LICEN SERUM + PINKISH WHITE INSTANT SCRUB RM87 (n/p RM 91)⁣⁣
    ✅ Untuk glowing ⁣skin⁣
    ✅ Cerahkan seluruh badan ⁣⁣
    ✅ Pudarkan parut⁣
    ✅ Melembapkan kulit⁣

    STOCK SANGAT SANGAT TERHAD ! ⁣

    Berminat boleh pm⬇️
    0177079207

    #thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunnipinkishwhite #thejunnibeauty #thekitchn #JunniIsJune #junnibeauty #junni #pinkishwhiteset #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteInstantScrub #PinkishWhiteAdvanceSet #licenserum #licenserumhq #licenserum😍

  •  10  0  18 June, 2020
  • Junni is June‼️⁣
⁣⁣
ITS HAPPENING NOW !⁣
⁣
PROMO BERLANGSUNG PADA 15-22 JUN 2020 ⁣⁣
⁣⁣
#JunniIsJune⁣
#LadyBossBirthday⁣
⁣⁣
PINKISH WHITE ADVANCE SET RM120 (n/p RM127) ⁣⁣
✅ Sesuai untuk kulit breakout ⁣⁣
✅ Memberi kesan kulit Putih Pinkish⁣
✅ 4 items in 1 packaging⁣
⁣⁣
PINKISH WHITE ADVANCE SET + LICEN SERUM RM169 (n/p RM179) ⁣⁣
✅ Sesuai yang ada jerawat active ⁣⁣
✅ Hilangkan parut ⁣⁣
✅ Beri efek 'glowing⁣ skin'⁣
⁣⁣
LICEN SERUM + PINKISH WHITE INSTANT SCRUB RM87 (n/p RM 91)⁣⁣
✅ Untuk glowing ⁣skin⁣
✅ Cerahkan seluruh badan ⁣⁣
✅ Pudarkan parut⁣
✅ Melembapkan kulit⁣
⁣
STOCK SANGAT SANGAT TERHAD ! ⁣
Nak order #KlikLinkDiBio⁣
Postage berlangsung seperti biasa

Berminat boleh pm⬇️
0177079207

#thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunnipinkishwhite #thejunnibeauty #thekitchn #JunniIsJune #JunniBeauty #junnioriginal #JunniBeautyBantuAnda #licenserum #licenserumhq #lowcarb #scrub #PWIScrub #pwis #PinkishWhiteAdvance
  • Junni is June‼️⁣
    ⁣⁣
    ITS HAPPENING NOW !⁣

    PROMO BERLANGSUNG PADA 15-22 JUN 2020 ⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniIsJune
    #LadyBossBirthday
    ⁣⁣
    PINKISH WHITE ADVANCE SET RM120 (n/p RM127) ⁣⁣
    ✅ Sesuai untuk kulit breakout ⁣⁣
    ✅ Memberi kesan kulit Putih Pinkish⁣
    ✅ 4 items in 1 packaging⁣
    ⁣⁣
    PINKISH WHITE ADVANCE SET + LICEN SERUM RM169 (n/p RM179) ⁣⁣
    ✅ Sesuai yang ada jerawat active ⁣⁣
    ✅ Hilangkan parut ⁣⁣
    ✅ Beri efek 'glowing⁣ skin'⁣
    ⁣⁣
    LICEN SERUM + PINKISH WHITE INSTANT SCRUB RM87 (n/p RM 91)⁣⁣
    ✅ Untuk glowing ⁣skin⁣
    ✅ Cerahkan seluruh badan ⁣⁣
    ✅ Pudarkan parut⁣
    ✅ Melembapkan kulit⁣

    STOCK SANGAT SANGAT TERHAD ! ⁣
    Nak order #KlikLinkDiBio
    Postage berlangsung seperti biasa

    Berminat boleh pm⬇️
    0177079207

    #thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunnipinkishwhite #thejunnibeauty #thekitchn #JunniIsJune #JunniBeauty #junnioriginal #JunniBeautyBantuAnda #licenserum #licenserumhq #lowcarb #scrub #PWIScrub #pwis #PinkishWhiteAdvance

  •  2  0  18 June, 2020
  • Junni is June‼️⁣
⁣⁣
ITS HAPPENING NOW !⁣
⁣
PROMO BERLANGSUNG PADA 15-22 JUN 2020 ⁣⁣
⁣⁣
#JunniIsJune⁣
#LadyBossBirthday⁣
⁣⁣
PINKISH WHITE ADVANCE SET RM120 (n/p RM127) ⁣⁣
✅ Sesuai untuk kulit breakout ⁣⁣
✅ Memberi kesan kulit Putih Pinkish⁣
✅ 4 items in 1 packaging⁣
⁣⁣
PINKISH WHITE ADVANCE SET + LICEN SERUM RM169 (n/p RM179) ⁣⁣
✅ Sesuai yang ada jerawat active ⁣⁣
✅ Hilangkan parut ⁣⁣
✅ Beri efek 'glowing⁣ skin'⁣
⁣⁣
LICEN SERUM + PINKISH WHITE INSTANT SCRUB RM87 (n/p RM 91)⁣⁣
✅ Untuk glowing ⁣skin⁣
✅ Cerahkan seluruh badan ⁣⁣
✅ Pudarkan parut⁣
✅ Melembapkan kulit⁣
⁣
STOCK SANGAT SANGAT TERHAD ! ⁣
Nak order #KlikLinkDiBio⁣
Postage berlangsung seperti biasa

Berminat boleh pm⬇️
0177079207

#thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunnipinkishwhite #thejunnibeauty #thekitchn #JunniIsJune #JunniBeauty #junnioriginal #JunniBeautyBantuAnda #licenserum #licenserumhq #lowcarb #scrub #PWIScrub #pwis #PinkishWhiteAdvance #putihkorea #licenserumhq #licenserum😍 #pinkishwhiteset
  • Junni is June‼️⁣
    ⁣⁣
    ITS HAPPENING NOW !⁣

    PROMO BERLANGSUNG PADA 15-22 JUN 2020 ⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniIsJune
    #LadyBossBirthday
    ⁣⁣
    PINKISH WHITE ADVANCE SET RM120 (n/p RM127) ⁣⁣
    ✅ Sesuai untuk kulit breakout ⁣⁣
    ✅ Memberi kesan kulit Putih Pinkish⁣
    ✅ 4 items in 1 packaging⁣
    ⁣⁣
    PINKISH WHITE ADVANCE SET + LICEN SERUM RM169 (n/p RM179) ⁣⁣
    ✅ Sesuai yang ada jerawat active ⁣⁣
    ✅ Hilangkan parut ⁣⁣
    ✅ Beri efek 'glowing⁣ skin'⁣
    ⁣⁣
    LICEN SERUM + PINKISH WHITE INSTANT SCRUB RM87 (n/p RM 91)⁣⁣
    ✅ Untuk glowing ⁣skin⁣
    ✅ Cerahkan seluruh badan ⁣⁣
    ✅ Pudarkan parut⁣
    ✅ Melembapkan kulit⁣

    STOCK SANGAT SANGAT TERHAD ! ⁣
    Nak order #KlikLinkDiBio
    Postage berlangsung seperti biasa

    Berminat boleh pm⬇️
    0177079207

    #thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunnipinkishwhite #thejunnibeauty #thekitchn #JunniIsJune #JunniBeauty #junnioriginal #JunniBeautyBantuAnda #licenserum #licenserumhq #lowcarb #scrub #PWIScrub #pwis #PinkishWhiteAdvance #putihkorea #licenserumhq #licenserum😍 #pinkishwhiteset

  •  8  0  18 June, 2020
  • Junni is June‼️⁣
⁣⁣
ITS HAPPENING NOW !⁣
⁣
PROMO BERLANGSUNG PADA 15-22 JUN 2020 ⁣⁣
⁣⁣
#JunniIsJune⁣
#LadyBossBirthday⁣
⁣⁣
PINKISH WHITE ADVANCE SET RM120 (n/p RM127) ⁣⁣
✅ Sesuai untuk kulit breakout ⁣⁣
✅ Memberi kesan kulit Putih Pinkish⁣
✅ 4 items in 1 packaging⁣
⁣⁣
PINKISH WHITE ADVANCE SET + LICEN SERUM RM169 (n/p RM179) ⁣⁣
✅ Sesuai yang ada jerawat active ⁣⁣
✅ Hilangkan parut ⁣⁣
✅ Beri efek 'glowing⁣ skin'⁣
⁣⁣
LICEN SERUM + PINKISH WHITE INSTANT SCRUB RM87 (n/p RM 91)⁣⁣
✅ Untuk glowing ⁣skin⁣
✅ Cerahkan seluruh badan ⁣⁣
✅ Pudarkan parut⁣
✅ Melembapkan kulit⁣
⁣
STOCK SANGAT SANGAT TERHAD ! ⁣
Nak order #KlikLinkDiBio⁣
Postage berlangsung seperti biasa

Berminat boleh pm⬇️
0177079207

#thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunnipinkishwhite #thejunnibeauty #thekitchn #JunniIsJune #JunniBeauty #junnioriginal #JunniBeautyBantuAnda #licenserum #licenserumhq #lowcarb #scrub #PWIScrub #pwis #PinkishWhiteAdvance
  • Junni is June‼️⁣
    ⁣⁣
    ITS HAPPENING NOW !⁣

    PROMO BERLANGSUNG PADA 15-22 JUN 2020 ⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniIsJune
    #LadyBossBirthday
    ⁣⁣
    PINKISH WHITE ADVANCE SET RM120 (n/p RM127) ⁣⁣
    ✅ Sesuai untuk kulit breakout ⁣⁣
    ✅ Memberi kesan kulit Putih Pinkish⁣
    ✅ 4 items in 1 packaging⁣
    ⁣⁣
    PINKISH WHITE ADVANCE SET + LICEN SERUM RM169 (n/p RM179) ⁣⁣
    ✅ Sesuai yang ada jerawat active ⁣⁣
    ✅ Hilangkan parut ⁣⁣
    ✅ Beri efek 'glowing⁣ skin'⁣
    ⁣⁣
    LICEN SERUM + PINKISH WHITE INSTANT SCRUB RM87 (n/p RM 91)⁣⁣
    ✅ Untuk glowing ⁣skin⁣
    ✅ Cerahkan seluruh badan ⁣⁣
    ✅ Pudarkan parut⁣
    ✅ Melembapkan kulit⁣

    STOCK SANGAT SANGAT TERHAD ! ⁣
    Nak order #KlikLinkDiBio
    Postage berlangsung seperti biasa

    Berminat boleh pm⬇️
    0177079207

    #thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunnipinkishwhite #thejunnibeauty #thekitchn #JunniIsJune #JunniBeauty #junnioriginal #JunniBeautyBantuAnda #licenserum #licenserumhq #lowcarb #scrub #PWIScrub #pwis #PinkishWhiteAdvance

  •  9  0  18 June, 2020
  • SERUM ANTI PENUAAN??🤩⁣
⁣
Morning Junni Angels! Tahu tak you all boleh kekal awet muda kalau konsisten pakai Licen Serum? Macam manaa boleh jadi macam tu? Haa mesti lah ingredients yang sangat powerful dalam serum ni😍⁣
⁣
#LicenSerum mengandungi Chlorella Vulgaris Extract yang boleh bantu skin you all..⁣
⁣
✅ membaiki kulit yang rosak⁣
✅ tinggi antioksidan⁣
✅ menghaluskan kulit⁣
✅ meningkatkan firmness kulit⁣
✅ anti-penuaan & perlindungan kulit⁣
✅ menegangkan & menyegarkan kulit⁣
⁣
Tekstur produk ni watery dan lightweight, sesuai untuk semua jenis kulit muka. 
Berminat boleh pm⬇️
0177079207

#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya #putihkorea #pinlishsoap #putihcepat #pinkishwhiteset #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteInstantScrub #PutihKorea #pinkishwhite #pwagirls #pwis #putihcepat #licenserum #licenserumhq #licenserum😍 #LadyBossBirthday #putihkorea
  • SERUM ANTI PENUAAN??🤩⁣

    Morning Junni Angels! Tahu tak you all boleh kekal awet muda kalau konsisten pakai Licen Serum? Macam manaa boleh jadi macam tu? Haa mesti lah ingredients yang sangat powerful dalam serum ni😍⁣

    #LicenSerum mengandungi Chlorella Vulgaris Extract yang boleh bantu skin you all..⁣

    ✅ membaiki kulit yang rosak⁣
    ✅ tinggi antioksidan⁣
    ✅ menghaluskan kulit⁣
    ✅ meningkatkan firmness kulit⁣
    ✅ anti-penuaan & perlindungan kulit⁣
    ✅ menegangkan & menyegarkan kulit⁣

    Tekstur produk ni watery dan lightweight, sesuai untuk semua jenis kulit muka.
    Berminat boleh pm⬇️
    0177079207

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya #putihkorea #pinlishsoap #putihcepat #pinkishwhiteset #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteInstantScrub #PutihKorea #pinkishwhite #pwagirls #pwis #putihcepat #licenserum #licenserumhq #licenserum😍 #LadyBossBirthday #putihkorea

  •  25  0  17 June, 2020
  • Selepas 3 bulan konsisten guna ✔️Licen Serum
✔️PWIS
✔️Pinkish White Set & Advance punya
✔️Putih Korea

Wahh💖💖 mesti stress kan tengok muka sendiri atau muka kawan2, abg , adik , mak , sepupu pakwa, isteri dan suami berjerawat, tona tak sekata, pori terbuka.. Rasa macam nk picitkan je jerawat2 tu.. Rasa tak berkeyakinan.  Kenapa perlu mengalah tanpa usaha😭 jangan pernah putus asa untuk menjadi lebih baik😠😠 kita sebagai manusia selagi boleh berusaha lagi2 untuk kebaikkan truskan usaha😍😍 Tak tahu dah nak pakai produk apa. Semua sama je😭😭 Now jangan risau. InsyaAllah nur boleh bantu. Just pm je nur. Atau ws.. Kalau nk tanya2 je pon boleh.  Kita kongsi tips sama2💖

Berminat boleh pm⬇️
0177079207

#thejunnibynurr
#thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunnibeauty #thejunnibeauty #licenserum #loveislove #licenserum😍 #lowcarb #licenserum😍 #licenserumhq #putihkorea #pink #pinkishwhiteset #pinkishwhiteset #pinkishwhiteset #PinkishWhiteAdvance #paws #PinkishWhiteInstantScrub #PinkishWhiteInstantScrub #PinkishWhiteAdvance
  • Selepas 3 bulan konsisten guna ✔️Licen Serum
    ✔️PWIS
    ✔️Pinkish White Set & Advance punya
    ✔️Putih Korea

    Wahh💖💖 mesti stress kan tengok muka sendiri atau muka kawan2, abg , adik , mak , sepupu pakwa, isteri dan suami berjerawat, tona tak sekata, pori terbuka.. Rasa macam nk picitkan je jerawat2 tu.. Rasa tak berkeyakinan. Kenapa perlu mengalah tanpa usaha😭 jangan pernah putus asa untuk menjadi lebih baik😠😠 kita sebagai manusia selagi boleh berusaha lagi2 untuk kebaikkan truskan usaha😍😍 Tak tahu dah nak pakai produk apa. Semua sama je😭😭 Now jangan risau. InsyaAllah nur boleh bantu. Just pm je nur. Atau ws.. Kalau nk tanya2 je pon boleh. Kita kongsi tips sama2💖

    Berminat boleh pm⬇️
    0177079207

    #thejunnibynurr
    #thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunnibeauty #thejunnibeauty #licenserum #loveislove #licenserum😍 #lowcarb #licenserum😍 #licenserumhq #putihkorea #pink #pinkishwhiteset #pinkishwhiteset #pinkishwhiteset #PinkishWhiteAdvance #paws #PinkishWhiteInstantScrub #PinkishWhiteInstantScrub #PinkishWhiteAdvance

  •  9  0  16 June, 2020
  • WATER BASED SERUM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Good night Junni Angels! Tekstur #LicenSerum adalah watery ke gel, sangat lightweight! Bila pakai dekat skin rasa sejuk je🥰⁣
⁣
Licen Serum ni disarankan pakai 1-2 pam dua kali sehari. Ada yang tanya Sis Junni, bila nak pakai serum ni? Ha caranya..⁣
⁣
1. Cuci muka menggunakan Pinkish White Cleanser⁣
2. Apply Pinkish White Toner⁣
3. Gunakan 1-2 pam Licen Serum⁣
4. Lembapkan wajah dengan Pinkish White Cream⁣
5. Protect your skin dengan SPF atau Pinkish Day Cream🤗⁣
⁣

#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat ⁣
#FlawlessLepasRaya #JunniIsJune #putihkorea #pinlishsoap #pinlishsoap #putihcepat #pwagirls #pinkishwhiteset #PinkishWhiteAdvance #PutihKorea #loveislove #licenserum #LicenSerum #licenserumhq #licenserum😍 #lowcarb #lowcarb #LadyBossBirthday #LicenSerum #licenserum #licenserum😍 #licenserum😍 #LicenSerum #pinlishsoap #PinkishWhiteAdvance #putihkorea #pinkishwhiteset #putihkorea #pinkishwhiteset #putihkoreaviral #licenserum😍 #licenserum #licenserumhq
  • WATER BASED SERUM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Good night Junni Angels! Tekstur #LicenSerum adalah watery ke gel, sangat lightweight! Bila pakai dekat skin rasa sejuk je🥰⁣

    Licen Serum ni disarankan pakai 1-2 pam dua kali sehari. Ada yang tanya Sis Junni, bila nak pakai serum ni? Ha caranya..⁣

    1. Cuci muka menggunakan Pinkish White Cleanser⁣
    2. Apply Pinkish White Toner⁣
    3. Gunakan 1-2 pam Licen Serum⁣
    4. Lembapkan wajah dengan Pinkish White Cream⁣
    5. Protect your skin dengan SPF atau Pinkish Day Cream🤗⁣


    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #FlawlessLepasRaya #JunniIsJune #putihkorea #pinlishsoap #pinlishsoap #putihcepat #pwagirls #pinkishwhiteset #PinkishWhiteAdvance #PutihKorea #loveislove #licenserum #LicenSerum #licenserumhq #licenserum😍 #lowcarb #lowcarb #LadyBossBirthday #LicenSerum #licenserum #licenserum😍 #licenserum😍 #LicenSerum #pinlishsoap #PinkishWhiteAdvance #putihkorea #pinkishwhiteset #putihkorea #pinkishwhiteset #putihkoreaviral #licenserum😍 #licenserum #licenserumhq

  •  4  0  16 June, 2020
  • MASALAH TANGAN SUNBURN? TIADA LAGI DENGAN PENGGUNAAN PWICSRUB😍⁣
⁣
Hi Junni Angels! Yes, #PinkishWhiteInstantScrub boleh pakai seluruh badan, bukan muka je tangan pun boleh! Kesannya you all boleh nampak dalam masa 15 minit🤩⁣
⁣
Kalau nak putih kekal, make sure paki scrub ni 2-3 kali seminggu and tengok perubahan nanti! Confirm kulit cerah dan lembut✨⁣
⁣
⁣
Berminat boleh pm⬇️
0177079207 ⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya #putihkorea #pinlishsoap #pinkishwhiteset #paws #pinkishwhiteset #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteInstantScrub #PinkishWhiteInstantScrub #putihkoreahq #licenserumhq #licenserum #licenserum😍 #thejunnibynurr
  • MASALAH TANGAN SUNBURN? TIADA LAGI DENGAN PENGGUNAAN PWICSRUB😍⁣

    Hi Junni Angels! Yes, #PinkishWhiteInstantScrub boleh pakai seluruh badan, bukan muka je tangan pun boleh! Kesannya you all boleh nampak dalam masa 15 minit🤩⁣

    Kalau nak putih kekal, make sure paki scrub ni 2-3 kali seminggu and tengok perubahan nanti! Confirm kulit cerah dan lembut✨⁣


    Berminat boleh pm⬇️
    0177079207 ⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya #putihkorea #pinlishsoap #pinkishwhiteset #paws #pinkishwhiteset #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteInstantScrub #PinkishWhiteInstantScrub #putihkoreahq #licenserumhq #licenserum #licenserum😍 #thejunnibynurr

  •  11  0  16 June, 2020
  • Junni is June‼️⁣
⁣⁣
ITS HAPPENING NOW !⁣
⁣
PROMO BERLANGSUNG PADA 15-22 JUN 2020 ⁣⁣
⁣⁣
#JunniIsJune⁣
#LadyBossBirthday⁣
⁣⁣
PINKISH WHITE ADVANCE SET RM120 (n/p RM127) ⁣⁣
✅ Sesuai untuk kulit breakout ⁣⁣
✅ Memberi kesan kulit Putih Pinkish⁣
✅ 4 items in 1 packaging⁣
⁣⁣
PINKISH WHITE ADVANCE SET + LICEN SERUM RM169 (n/p RM179) ⁣⁣
✅ Sesuai yang ada jerawat active ⁣⁣
✅ Hilangkan parut ⁣⁣
✅ Beri efek 'glowing⁣ skin'⁣
⁣⁣
LICEN SERUM + PINKISH WHITE INSTANT SCRUB RM87 (n/p RM 91)⁣⁣
✅ Untuk glowing ⁣skin⁣
✅ Cerahkan seluruh badan ⁣⁣
✅ Pudarkan parut⁣
✅ Melembapkan kulit⁣
⁣
STOCK SANGAT SANGAT TERHAD ! ⁣

Berminat boleh pm⬇️
0177079207

#thejunni #thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunnipinkishwhite #thejunnibeauty #beauty #JunniIsJune #JunniBeauty #junnioriginal #JunniBeautyBantuAnda #putihkorea #pinlishsoap #pink #putihcepat #putihcepat #pinkishwhiteset #pinkishwhiteset #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteInstantScrub #pinkishwhiteset #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteInstantScrub #PutihKorea #putihkoreaviral #putihcepat #pinkishwhiteset #pinkishwhiteset #putihkekal #PinkishWhiteAdvance #pinkishcream #licenserum #loveislove #licenserumhq #LicenSerum #pwis #pwagirls #paws
  • Junni is June‼️⁣
    ⁣⁣
    ITS HAPPENING NOW !⁣

    PROMO BERLANGSUNG PADA 15-22 JUN 2020 ⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniIsJune
    #LadyBossBirthday
    ⁣⁣
    PINKISH WHITE ADVANCE SET RM120 (n/p RM127) ⁣⁣
    ✅ Sesuai untuk kulit breakout ⁣⁣
    ✅ Memberi kesan kulit Putih Pinkish⁣
    ✅ 4 items in 1 packaging⁣
    ⁣⁣
    PINKISH WHITE ADVANCE SET + LICEN SERUM RM169 (n/p RM179) ⁣⁣
    ✅ Sesuai yang ada jerawat active ⁣⁣
    ✅ Hilangkan parut ⁣⁣
    ✅ Beri efek 'glowing⁣ skin'⁣
    ⁣⁣
    LICEN SERUM + PINKISH WHITE INSTANT SCRUB RM87 (n/p RM 91)⁣⁣
    ✅ Untuk glowing ⁣skin⁣
    ✅ Cerahkan seluruh badan ⁣⁣
    ✅ Pudarkan parut⁣
    ✅ Melembapkan kulit⁣

    STOCK SANGAT SANGAT TERHAD ! ⁣

    Berminat boleh pm⬇️
    0177079207

    #thejunni #thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunnipinkishwhite #thejunnibeauty #beauty #JunniIsJune #JunniBeauty #junnioriginal #JunniBeautyBantuAnda #putihkorea #pinlishsoap #pink #putihcepat #putihcepat #pinkishwhiteset #pinkishwhiteset #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteInstantScrub #pinkishwhiteset #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteInstantScrub #PutihKorea #putihkoreaviral #putihcepat #pinkishwhiteset #pinkishwhiteset #putihkekal #PinkishWhiteAdvance #pinkishcream #licenserum #loveislove #licenserumhq #LicenSerum #pwis #pwagirls #paws

  •  5  0  15 June, 2020
  • WATER BASED SERUM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! Tekstur #LicenSerum adalah watery ke gel, sangat lightweight! Bila pakai dekat skin rasa sejuk je🥰⁣
⁣
Licen Serum ni disarankan pakai 1-2 pam dua kali sehari. Ada yang tanya Sis Junni, bila nak pakai serum ni? Ha caranya..⁣
⁣
1. Cuci muka menggunakan Pinkish White Cleanser⁣
2. Apply Pinkish White Toner⁣
3. Gunakan 1-2 pam Licen Serum⁣
4. Lembapkan wajah dengan Pinkish White Cream⁣
5. Protect your skin dengan SPF atau Pinkish Day Cream🤗⁣
⁣

Berminat boleh pm⬇️
0177079207 ⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat ⁣
#FlawlessLepasRaya #putihkorea #pinlishsoap #putihcepat #putihcepat #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteAdvance #PutihKorea #licenserum #loveislove #licenserum😍 #licenserumhq #LicenSerum #licenserumhq #PWIScrub #putihkorea #pwis #pwagirls #paws #putihkoreareseller #BerkesanDanSelamat
  • WATER BASED SERUM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! Tekstur #LicenSerum adalah watery ke gel, sangat lightweight! Bila pakai dekat skin rasa sejuk je🥰⁣

    Licen Serum ni disarankan pakai 1-2 pam dua kali sehari. Ada yang tanya Sis Junni, bila nak pakai serum ni? Ha caranya..⁣

    1. Cuci muka menggunakan Pinkish White Cleanser⁣
    2. Apply Pinkish White Toner⁣
    3. Gunakan 1-2 pam Licen Serum⁣
    4. Lembapkan wajah dengan Pinkish White Cream⁣
    5. Protect your skin dengan SPF atau Pinkish Day Cream🤗⁣


    Berminat boleh pm⬇️
    0177079207 ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #FlawlessLepasRaya #putihkorea #pinlishsoap #putihcepat #putihcepat #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteAdvance #PutihKorea #licenserum #loveislove #licenserum😍 #licenserumhq #LicenSerum #licenserumhq #PWIScrub #putihkorea #pwis #pwagirls #paws #putihkoreareseller #BerkesanDanSelamat

  •  14  0  15 June, 2020
  • DAH READY NAK BALIK KAMPUNG KE TU??😍⁣
⁣
Hi Junni Angels! Jangan lupa bawak #LicenSerum balik kampung tu. Serum ni penting tau dalam skincare routine supaya kulit you all kekal lembap dan glowing🤩⁣
⁣
Pakai je 1-2 pam setiap hari lepas pakai Pinkish White Toner! Confirm kulit glowing bila dah sampai kampung nanti ✨⁣
⁣

Berminat boleh pm⬇️
0177079207 ⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya #JunniBeauty #JunniIsJune #putihkorea #pinlishsoap #pink #pinkishwhiteset #pinkishwhiteset #pinkishwhiteset #PutihKorea #putihcepat #putihkoreareseller #PinkishWhiteInstantScrub #PinkishWhiteAdvance #pinkhair #licenserum #licenserumhq #licenserum😍 #LicenSerum #pwis #putihcepat #PinkishWhiteAdvance #putihkekal
  • DAH READY NAK BALIK KAMPUNG KE TU??😍⁣

    Hi Junni Angels! Jangan lupa bawak #LicenSerum balik kampung tu. Serum ni penting tau dalam skincare routine supaya kulit you all kekal lembap dan glowing🤩⁣

    Pakai je 1-2 pam setiap hari lepas pakai Pinkish White Toner! Confirm kulit glowing bila dah sampai kampung nanti ✨⁣


    Berminat boleh pm⬇️
    0177079207 ⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya #JunniBeauty #JunniIsJune #putihkorea #pinlishsoap #pink #pinkishwhiteset #pinkishwhiteset #pinkishwhiteset #PutihKorea #putihcepat #putihkoreareseller #PinkishWhiteInstantScrub #PinkishWhiteAdvance #pinkhair #licenserum #licenserumhq #licenserum😍 #LicenSerum #pwis #putihcepat #PinkishWhiteAdvance #putihkekal

  •  10  0  15 June, 2020
  • Licen Serum or Pinkish White Toner🧐⁣
⁣
Hi Junni Angels! Sis Junni nak tanya sikit, you all pilih yang mana? ⁣
⁣
Licen Serum atau Pinkish White Toner? Kedua-duanya tekstur watery tapi serum agak thick sikit berbanding toner🤩⁣
⁣
Licen Serum sangat sesuai untuk parut jerawat, Pinkish White Toner pula sesuai untuk kecilkan pori😘⁣
⁣⁣ Berminat boleh pm⬇️
0177079207 ⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣
#FlawlessLepasRaya #putihkorea #putihcepat #pink #paws #putihcepat #pinkishwhiteset #pinkishwhiteset #PinkishWhiteInstantScrub #PinkishWhiteAdvance #pwis #putihkoreareseller #loveislove #licenserum #LicenSerum #licenserumhq #licenserum😍 #LadyBossBirthday #pwis #pink
  • Licen Serum or Pinkish White Toner🧐⁣

    Hi Junni Angels! Sis Junni nak tanya sikit, you all pilih yang mana? ⁣

    Licen Serum atau Pinkish White Toner? Kedua-duanya tekstur watery tapi serum agak thick sikit berbanding toner🤩⁣

    Licen Serum sangat sesuai untuk parut jerawat, Pinkish White Toner pula sesuai untuk kecilkan pori😘⁣
    ⁣⁣ Berminat boleh pm⬇️
    0177079207 ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya #putihkorea #putihcepat #pink #paws #putihcepat #pinkishwhiteset #pinkishwhiteset #PinkishWhiteInstantScrub #PinkishWhiteAdvance #pwis #putihkoreareseller #loveislove #licenserum #LicenSerum #licenserumhq #licenserum😍 #LadyBossBirthday #pwis #pink

  •  20  0  15 June, 2020
  • Wahh cantikk nya kulit adik ni💖 siapa yg ada masalah kulit macam adik ni jangan segan2 ws nur😊 
Kita sebagai perempuan perlu ada keyakinan diri.. Semua tahu muka ni aset terpenting kan.. Kalau muka kita ada masalh mesti kita tak ada keyakinan diri. Nak bercakap dengan org pon segan.  Kalau boleh tank pndang muka diorg. Tapi nnti org cakp sombong pulak.. Bila jumpa kawan2, sedra mara masing2 tanya eh kenapa muka.. Lama2 naik fedup kan bila org bangkitkan masalah muka kita. Lagi2 kelililing kita tu muka bersih2 je...... Jangan risau nur boleh bantu beri keyakinan anda balik💖

Berminat boleh pm⬇️
0177079207

#JunniIsJune #JunniBeauty #JunniBeauty #junnioriginal #junnibeauty #JunniBeautyBantuAnda #thejunnibynurr #thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunnibeauty #thejunnibeauty #licenserumhq #licenserum #LicenSerum #licenserum😍 #LadyBossBirthday #putihkorea #pinlishsoap #putihcepat #paws #PinkishWhiteAdvance #pinkishwhiteset #pinkishwhiteset #putihkoreareseller #pinkishwhiteinstantscrub #PWIScrub #putihkoreahq #pwis #PWIScrub
  • Wahh cantikk nya kulit adik ni💖 siapa yg ada masalah kulit macam adik ni jangan segan2 ws nur😊
    Kita sebagai perempuan perlu ada keyakinan diri.. Semua tahu muka ni aset terpenting kan.. Kalau muka kita ada masalh mesti kita tak ada keyakinan diri. Nak bercakap dengan org pon segan. Kalau boleh tank pndang muka diorg. Tapi nnti org cakp sombong pulak.. Bila jumpa kawan2, sedra mara masing2 tanya eh kenapa muka.. Lama2 naik fedup kan bila org bangkitkan masalah muka kita. Lagi2 kelililing kita tu muka bersih2 je...... Jangan risau nur boleh bantu beri keyakinan anda balik💖

    Berminat boleh pm⬇️
    0177079207

    #JunniIsJune #JunniBeauty #JunniBeauty #junnioriginal #junnibeauty #JunniBeautyBantuAnda #thejunnibynurr #thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunnibeauty #thejunnibeauty #licenserumhq #licenserum #LicenSerum #licenserum😍 #LadyBossBirthday #putihkorea #pinlishsoap #putihcepat #paws #PinkishWhiteAdvance #pinkishwhiteset #pinkishwhiteset #putihkoreareseller #pinkishwhiteinstantscrub #PWIScrub #putihkoreahq #pwis #PWIScrub

  •  16  0  15 June, 2020
  • Junni is June‼️⁣
⁣⁣
ITS HAPPENING NOW !⁣
⁣
PROMO BERLANGSUNG PADA 15-22 JUN 2020 ⁣⁣
⁣⁣
#JunniIsJune⁣
#LadyBossBirthday⁣
⁣⁣
PINKISH WHITE ADVANCE SET RM120 (n/p RM127) ⁣⁣
✅ Sesuai untuk kulit breakout ⁣⁣
✅ Memberi kesan kulit Putih Pinkish⁣
✅ 4 items in 1 packaging⁣
⁣⁣
PINKISH WHITE ADVANCE SET + LICEN SERUM RM169 (n/p RM172) ⁣⁣
✅ Sesuai yang ada jerawat active ⁣⁣
✅ Hilangkan parut ⁣⁣
✅ Beri efek 'glowing⁣ skin'⁣
⁣⁣
LICEN SERUM + PINKISH WHITE INSTANT SCRUB RM87 (n/p RM 91)⁣⁣
✅ Untuk glowing ⁣skin⁣
✅ Cerahkan seluruh badan ⁣⁣
✅ Pudarkan parut⁣
✅ Melembapkan kulit⁣
⁣
STOCK SANGAT SANGAT TERHAD ! ⁣
Nak order #KlikLinkDiBio⁣
Postage berlangsung seperti biasa

Berminat boleh pm⬇️
0177079207

#thejunnibynurr  #thejunnipinkishwhite #thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunni #thekitchn #thejunnibeauty #putihcepat #putihkorea #PinkishWhiteInstantScrub #putihcepat #pinkishwhiteset #pinkishsoap #pinkishwhiteset #paws #PutihKorea #licenserumhq #licenserumhq #licenserum #lowcarb #licenserumhq #LicenSerum #licenserum #putihkorea #putihkorea #PinkishWhiteInstantScrub #pinkishwhiteinstantscrub #pawsup #putihkekal #putihkekal #pinkishsoap
  • Junni is June‼️⁣
    ⁣⁣
    ITS HAPPENING NOW !⁣

    PROMO BERLANGSUNG PADA 15-22 JUN 2020 ⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniIsJune
    #LadyBossBirthday
    ⁣⁣
    PINKISH WHITE ADVANCE SET RM120 (n/p RM127) ⁣⁣
    ✅ Sesuai untuk kulit breakout ⁣⁣
    ✅ Memberi kesan kulit Putih Pinkish⁣
    ✅ 4 items in 1 packaging⁣
    ⁣⁣
    PINKISH WHITE ADVANCE SET + LICEN SERUM RM169 (n/p RM172) ⁣⁣
    ✅ Sesuai yang ada jerawat active ⁣⁣
    ✅ Hilangkan parut ⁣⁣
    ✅ Beri efek 'glowing⁣ skin'⁣
    ⁣⁣
    LICEN SERUM + PINKISH WHITE INSTANT SCRUB RM87 (n/p RM 91)⁣⁣
    ✅ Untuk glowing ⁣skin⁣
    ✅ Cerahkan seluruh badan ⁣⁣
    ✅ Pudarkan parut⁣
    ✅ Melembapkan kulit⁣

    STOCK SANGAT SANGAT TERHAD ! ⁣
    Nak order #KlikLinkDiBio
    Postage berlangsung seperti biasa

    Berminat boleh pm⬇️
    0177079207

    #thejunnibynurr #thejunnipinkishwhite #thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunni #thekitchn #thejunnibeauty #putihcepat #putihkorea #PinkishWhiteInstantScrub #putihcepat #pinkishwhiteset #pinkishsoap #pinkishwhiteset #paws #PutihKorea #licenserumhq #licenserumhq #licenserum #lowcarb #licenserumhq #LicenSerum #licenserum #putihkorea #putihkorea #PinkishWhiteInstantScrub #pinkishwhiteinstantscrub #pawsup #putihkekal #putihkekal #pinkishsoap

  •  7  0  15 June, 2020
  • SCRUB PUTIH SELURUH BADAN DALAM MASA 15 MINIT??🤩⁣
⁣
Morning Junni Angels! Tahu tak skin you all boleh putih dalam masa 15 minit? Woww menarik kan?!😍⁣
⁣
Dengan menggunakan #PinkishWhiteInstantScrub, you all hanya scrub 2-3 kali seminggu boleh bantu skin you all..⁣
⁣
✅ putih dalam 15 minit⁣
✅ sel kulit mati dibuang⁣
✅ melembapkan kulit⁣
⁣
Tekstur produk ni lembut je, tak harsh on skin tau. 👇🏻😘⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya #PutihKorea #putihkorea #pink #pinlishsoap #paws #putihcepat #PinkishWhiteAdvance #paws #LicenSerum #licenserumhq #licenserumhq #licenserum😍 #licenserum😍 #LicenSerum #loveislove #putihkekal #putihkoreaviral #PinkishWhiteInstantScrub
  • SCRUB PUTIH SELURUH BADAN DALAM MASA 15 MINIT??🤩⁣

    Morning Junni Angels! Tahu tak skin you all boleh putih dalam masa 15 minit? Woww menarik kan?!😍⁣

    Dengan menggunakan #PinkishWhiteInstantScrub, you all hanya scrub 2-3 kali seminggu boleh bantu skin you all..⁣

    ✅ putih dalam 15 minit⁣
    ✅ sel kulit mati dibuang⁣
    ✅ melembapkan kulit⁣

    Tekstur produk ni lembut je, tak harsh on skin tau. 👇🏻😘⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya #PutihKorea #putihkorea #pink #pinlishsoap #paws #putihcepat #PinkishWhiteAdvance #paws #LicenSerum #licenserumhq #licenserumhq #licenserum😍 #licenserum😍 #LicenSerum #loveislove #putihkekal #putihkoreaviral #PinkishWhiteInstantScrub

  •  18  0  14 June, 2020
  • SKIN LEMBUT MACAM BABY?🤩 Morning Junni Angels! You all nak tak skin lembut macam baby? Kalau nak, kena lah cuba #LicenSerum ni sebab dalam serum ni mengandungi ingredients yang best😍

Arbutin dan juga ekstrak tomato membantu skin you all kekal hydrated, lembut dan flawless! Kalau ada masalah jerawat pun, boleh atasi dengan satu-dua pam dan sapu rata ke tempat yang bermasalah🥰

Water based serum ni menjadi kegilaan ramai tau, and Sis Junni pun suka Licen Serum ni! Siapa geng Sis Junni komen sikit kat bawah👇🏻😘 #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
#FlawlessLepasRaya #teamdidybeautyskin🔥 #teamaienfighters #teamoneohsem #teamqueenfatiah #kulitcantik #kulitberminyak #licenserumhq #sayajualprodukkecantikan #jomflawlessbersama #serumglowing #serum #serumfoundation #serumjerawat
  • SKIN LEMBUT MACAM BABY?🤩 Morning Junni Angels! You all nak tak skin lembut macam baby? Kalau nak, kena lah cuba #LicenSerum ni sebab dalam serum ni mengandungi ingredients yang best😍

    Arbutin dan juga ekstrak tomato membantu skin you all kekal hydrated, lembut dan flawless! Kalau ada masalah jerawat pun, boleh atasi dengan satu-dua pam dan sapu rata ke tempat yang bermasalah🥰

    Water based serum ni menjadi kegilaan ramai tau, and Sis Junni pun suka Licen Serum ni! Siapa geng Sis Junni komen sikit kat bawah👇🏻😘 #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #FlawlessLepasRaya #teamdidybeautyskin🔥 #teamaienfighters #teamoneohsem #teamqueenfatiah #kulitcantik #kulitberminyak #licenserumhq #sayajualprodukkecantikan #jomflawlessbersama #serumglowing #serum #serumfoundation #serumjerawat

  •  13  0  9 June, 2020
  • Nak putih tak perlu telan pil🤩🤩⁣
⁣
Morning Junni Angels! You all tahu tak sekarang kalau nak putih tak payah telan pil? Kemam je #PutihKorea!😍⁣
⁣
Putih Korea mengandungi Glutathione ⁣
✨ ejen pencerahan kulit⁣
✨ meningkatkan pertumbuhan sel kulit⁣
✨ melindungi kulit dari radikal bebas dari pembentukkan melanin⁣
⁣
Cara consume adalah kemam satu sachet sehari, dan kalau konsisten, you all boleh putih kekal seluruh badan🥰⁣
⁣

Berminat boleh pm⬇️
0177079207 ⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya #putihkorea #pinlishsoap #paws #pinkishwhiteset #putihcepat #PinkishWhiteAdvance #pinkishwhiteset #PinkishWhiteInstantScrub #PutihKorea #licenserumhq #LicenSerum #licenserum #licenserum😍 #pinkishwhiteset #pwis #PWIScrub #putihkekal
  • Nak putih tak perlu telan pil🤩🤩⁣

    Morning Junni Angels! You all tahu tak sekarang kalau nak putih tak payah telan pil? Kemam je #PutihKorea!😍⁣

    Putih Korea mengandungi Glutathione ⁣
    ✨ ejen pencerahan kulit⁣
    ✨ meningkatkan pertumbuhan sel kulit⁣
    ✨ melindungi kulit dari radikal bebas dari pembentukkan melanin⁣

    Cara consume adalah kemam satu sachet sehari, dan kalau konsisten, you all boleh putih kekal seluruh badan🥰⁣


    Berminat boleh pm⬇️
    0177079207 ⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya #putihkorea #pinlishsoap #paws #pinkishwhiteset #putihcepat #PinkishWhiteAdvance #pinkishwhiteset #PinkishWhiteInstantScrub #PutihKorea #licenserumhq #LicenSerum #licenserum #licenserum😍 #pinkishwhiteset #pwis #PWIScrub #putihkekal

  •  16  0  8 June, 2020
  • Love yourself, love your skin💕⁣
⁣
Apabila kita mencintai diri sendiri, kita tidak bergantung kepada sesiapa, hanya diri sendiri. Sayangi diri akan memudahkan kerja kerana kita terima seadanya🥰⁣
⁣
Love your skin adalah terima condition skin you all. Kulit kita unik dan takkan sama seperti rakan atau orang sekeliling kita. Macam mana nak dapatkan skin yang diidamkan?⁣
⁣
1. Kenalpasti jenis kulit⁣
2. Konsisten dan sabar⁣
3. Jaga kesihatan⁣
4. Hydration is the key!⁣
5. Love yourself⁣
⁣
So kalau you all mula dengan sayangi diri sendiri, skin you all juga akan akan terjaga😋⁣
⁣
Siapa setuju, cuba angkat tangan sikit🙋🏻‍♀️⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
#FlawlessLepasRaya #teamdidybeautyskin🔥 #teamaienfighters #teamqueenfatiah #teamoneohsem #kulitcantik #licenserumhq #putihkorea #pinkishwhiteinstantscrub #pinksishwhiteadvance
  • Love yourself, love your skin💕⁣

    Apabila kita mencintai diri sendiri, kita tidak bergantung kepada sesiapa, hanya diri sendiri. Sayangi diri akan memudahkan kerja kerana kita terima seadanya🥰⁣

    Love your skin adalah terima condition skin you all. Kulit kita unik dan takkan sama seperti rakan atau orang sekeliling kita. Macam mana nak dapatkan skin yang diidamkan?⁣

    1. Kenalpasti jenis kulit⁣
    2. Konsisten dan sabar⁣
    3. Jaga kesihatan⁣
    4. Hydration is the key!⁣
    5. Love yourself⁣

    So kalau you all mula dengan sayangi diri sendiri, skin you all juga akan akan terjaga😋⁣

    Siapa setuju, cuba angkat tangan sikit🙋🏻‍♀️⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #FlawlessLepasRaya #teamdidybeautyskin🔥 #teamaienfighters #teamqueenfatiah #teamoneohsem #kulitcantik #licenserumhq #putihkorea #pinkishwhiteinstantscrub #pinksishwhiteadvance

  •  10  0  4 June, 2020

Top #licenserumhq Posts

  • FINAL LOOK OF FIFTEEN‼️😍🤩⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! Waktu yang you all nantikan dah tiba. Yesss, it is #PinkishWhiteInstantScrub NEW LOOK🤤😍⁣
⁣⁣⁣⁣
Pinkish White Instant Scrub sekarang dah new look, which is minimal and fully pink and white! Quality packaging yang sama macam sebelum ni, ingredients, harga pun masih sama tau! And of course kesan pun sama, tunggu 15 minit je dah boleh putih✨🤩⁣
⁣
Komen YAY kat bawah kalau you all nak jadi orang terawal dapat packaging baru PWIScrub ni👇🏻🥰⁣
⁣

Berminat boleh pm⬇️
0177079207

#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat #putihkorea #licenserumhq #LicenSerum #licenserum #pinkishwhiteset #pinkishwhiteset #PWIScrub #PinkishWhiteInstantScrub #LicenSerum #pinlishsoap #junnioriginal #JunniBeautyBantuAnda
  • FINAL LOOK OF FIFTEEN‼️😍🤩⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! Waktu yang you all nantikan dah tiba. Yesss, it is #PinkishWhiteInstantScrub NEW LOOK🤤😍⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Pinkish White Instant Scrub sekarang dah new look, which is minimal and fully pink and white! Quality packaging yang sama macam sebelum ni, ingredients, harga pun masih sama tau! And of course kesan pun sama, tunggu 15 minit je dah boleh putih✨🤩⁣

    Komen YAY kat bawah kalau you all nak jadi orang terawal dapat packaging baru PWIScrub ni👇🏻🥰⁣


    Berminat boleh pm⬇️
    0177079207

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat #putihkorea #licenserumhq #LicenSerum #licenserum #pinkishwhiteset #pinkishwhiteset #PWIScrub #PinkishWhiteInstantScrub #LicenSerum #pinlishsoap #junnioriginal #JunniBeautyBantuAnda

  •  14  0  11 May, 2020
  • Afternoon Junni Angels! Nak tak putih flawless? Kalau nak jom cuba #PinkishWhiteAdvanceSet sebab ianya set skincare you all yang lengkap! Apa yang ada dalam set ni adalah cleanser, toner, moisturiser dan juga sunscreen🤩⁣
⁣
Kalau you all nak tahu, main ingredients adalah salicylic acid, glutathione dan arbutin. Tekstur semua product dalam set ni lightweight tau, memang takkan buat skin you all sakit dan pedih😋⁣
⁣
Apa PWAS ni boleh buat? ⁣
✅ Menghindari pori daripada tersumbat⁣
✅ Mencerahkan kulit⁣
✅ Merawat blackhead & whitehead⁣
✅ Merawat masalah jerawat⁣
⁣
Haaa bestkan? Cara penggunaannya you all pakai je 2 kali sehari. Kalau you all konsisten, InshaAllah selesau masalah jerawat tu😍⁣
⁣⁣
Berminat boleh pm⬇️
0177079207

#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya #thejunni #licenserumhq #LicenSerum #licenserum😍 #licenserum #putihkorea #putihkorea #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteInstantScrub #PinkishWhiteInstantScrub #pinkishsoap #putihkekal #putihkoreaviral
  • Afternoon Junni Angels! Nak tak putih flawless? Kalau nak jom cuba #PinkishWhiteAdvanceSet sebab ianya set skincare you all yang lengkap! Apa yang ada dalam set ni adalah cleanser, toner, moisturiser dan juga sunscreen🤩⁣

    Kalau you all nak tahu, main ingredients adalah salicylic acid, glutathione dan arbutin. Tekstur semua product dalam set ni lightweight tau, memang takkan buat skin you all sakit dan pedih😋⁣

    Apa PWAS ni boleh buat? ⁣
    ✅ Menghindari pori daripada tersumbat⁣
    ✅ Mencerahkan kulit⁣
    ✅ Merawat blackhead & whitehead⁣
    ✅ Merawat masalah jerawat⁣

    Haaa bestkan? Cara penggunaannya you all pakai je 2 kali sehari. Kalau you all konsisten, InshaAllah selesau masalah jerawat tu😍⁣
    ⁣⁣
    Berminat boleh pm⬇️
    0177079207

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya #thejunni #licenserumhq #LicenSerum #licenserum😍 #licenserum #putihkorea #putihkorea #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteInstantScrub #PinkishWhiteInstantScrub #pinkishsoap #putihkekal #putihkoreaviral

  •  18  0  2 June, 2020
  • SOMETHING IS COMING‼️🤩😍⁣
⁣
Hello Junni Angels!! Junni Beauty nak release sesuatu yang baru untuk kali KETIGA🤩🔥⁣
⁣
Kalau you all boleh tengok, Junni Beauty sekarang mengekalkan konsep minimalist! So mesti you all tertanya-tanyakan, kalau pakai produk Fifteen ni, jadi apa? Kalau nak tahu...⁣
⁣
✅ Kulit putih & cerah sepantas 15 minit⁣
✅ Merawat kulit kusam⁣
✅ Menanggalkan kulit mati⁣
⁣
Agak-agaknya apa ya? Komen kat bawah kalau you all nak tahu apa yang akan datang👇🏻😉⁣
⁣

Berminat boleh pm⬇️
0177079207

#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣ #thejunnibeauty #thejunni #thejunni #junni#putihkorea #putihcepat #pinkishwhiteset #PinkishWhiteInstantScrub #PutihKorea #licenserum😍 #licenserum #LicenSerum #licenserumhq #PinkishWhiteInstantScrub #pinkishwhite #PinkishWhiteInstantScrub #pinkishsoap
  • SOMETHING IS COMING‼️🤩😍⁣

    Hello Junni Angels!! Junni Beauty nak release sesuatu yang baru untuk kali KETIGA🤩🔥⁣

    Kalau you all boleh tengok, Junni Beauty sekarang mengekalkan konsep minimalist! So mesti you all tertanya-tanyakan, kalau pakai produk Fifteen ni, jadi apa? Kalau nak tahu...⁣

    ✅ Kulit putih & cerah sepantas 15 minit⁣
    ✅ Merawat kulit kusam⁣
    ✅ Menanggalkan kulit mati⁣

    Agak-agaknya apa ya? Komen kat bawah kalau you all nak tahu apa yang akan datang👇🏻😉⁣


    Berminat boleh pm⬇️
    0177079207

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat#thejunnibeauty #thejunni #thejunni #junni #putihkorea #putihcepat #pinkishwhiteset #PinkishWhiteInstantScrub #PutihKorea #licenserum😍 #licenserum #LicenSerum #licenserumhq #PinkishWhiteInstantScrub #pinkishwhite #PinkishWhiteInstantScrub #pinkishsoap

  •  11  0  10 May, 2020
  • GILA MAKEUP?? NAK MAKEUP SMOOTH & TAHAN LAMA?? PALING PENTING NAK MAKEUP TAK MEREKAH??....⁣ ⁣
⁣
Ni tips sis nak share dekat uols! Sebelum makeup, uols apply licen serum dekat skin. Dah la merawat skin lepas tu makeup texture nampak smooth pulak tu ❗️Wow ❗️⁣
⁣
Tak perlu risau pakai makeup tebal 5 inchi sekali pun. Apa yang penting SKIN dah dilindungi dengan Licen Serum! Sambil cantik sambil tu SKIN uols DIRAWAT 👏🏼👏🏼.⁣
⁣
𝘙𝘔𝟻𝟸// 𝟷𝟻𝘔𝘓 // 𝘱𝘦𝘯𝘨𝘨𝘶𝘯𝘢𝘢𝘯 𝘵𝘢𝘩𝘢𝘯 𝟹𝟶-𝟺𝟻 𝘩𝘢𝘳𝘪 𝘮𝘦𝘯𝘨𝘪𝘬𝘶𝘵 𝘱𝘦𝘯𝘨𝘨𝘶𝘯𝘢𝘢𝘯 𝘪𝘯𝘥𝘪𝘷𝘪𝘥𝘶.⁣
⁣
⁣
Jom sama sama GLOWING TANPA MERKURI ! Kita akan consult skin korang sampai jadi⁣
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #01119978911 -⁣
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘 
#teamwardahrangers #teamoneohsem #codbesut #codjerteh #codjertehbesut #codkualabesut #codkotabharu #codaeonmallkotabharu #kotabharu #aeonmallkotabharu #serumajaib #serumtahanmakeup #serumkulit #licenserum #licenserumhq #pantaibukitkluang #besut #kualabesut #smkani #smkkb #uniszatembila #umt #codumt #coduniszagongbadak #uniszagongbadak #terengganu #terengganukite #flawless #cantik
  • GILA MAKEUP?? NAK MAKEUP SMOOTH & TAHAN LAMA?? PALING PENTING NAK MAKEUP TAK MEREKAH??....⁣ ⁣

    Ni tips sis nak share dekat uols! Sebelum makeup, uols apply licen serum dekat skin. Dah la merawat skin lepas tu makeup texture nampak smooth pulak tu ❗️Wow ❗️⁣

    Tak perlu risau pakai makeup tebal 5 inchi sekali pun. Apa yang penting SKIN dah dilindungi dengan Licen Serum! Sambil cantik sambil tu SKIN uols DIRAWAT 👏🏼👏🏼.⁣

    𝘙𝘔𝟻𝟸// 𝟷𝟻𝘔𝘓 // 𝘱𝘦𝘯𝘨𝘨𝘶𝘯𝘢𝘢𝘯 𝘵𝘢𝘩𝘢𝘯 𝟹𝟶-𝟺𝟻 𝘩𝘢𝘳𝘪 𝘮𝘦𝘯𝘨𝘪𝘬𝘶𝘵 𝘱𝘦𝘯𝘨𝘨𝘶𝘯𝘢𝘢𝘯 𝘪𝘯𝘥𝘪𝘷𝘪𝘥𝘶.⁣


    Jom sama sama GLOWING TANPA MERKURI ! Kita akan consult skin korang sampai jadi⁣
    untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #01119978911 -⁣
    SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
    #teamwardahrangers #teamoneohsem #codbesut #codjerteh #codjertehbesut #codkualabesut #codkotabharu #codaeonmallkotabharu #kotabharu #aeonmallkotabharu #serumajaib #serumtahanmakeup #serumkulit #licenserum #licenserumhq #pantaibukitkluang #besut #kualabesut #smkani #smkkb #uniszatembila #umt #codumt #coduniszagongbadak #uniszagongbadak #terengganu #terengganukite #flawless #cantik

  •  214  3  29 October, 2019
  • NAK KULIT CANTIK MACAM NI TAK?😍⁣
⁣
Senang je kalau you all nak skin cantik macam ni, consume je #PutihKorea setiap hari! Apa main ingredientnya?⁣
⁣
✨ Pearl powder⁣
✨ Grapeseed extract⁣
✨ Astaxathin ⁣
⁣
Grapeseed extract ni boleh bantu mengurangkan radang, membantu kesihatan kulit,mata & otak, mengurangkan garis halus dan meningkatkan keanjalan kulit 🤩⁣
⁣
You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣
⁣

Berminat boleh pm⬇️
0177079207 ⁣
#JunniBeauty ⁣
#SolusiKulitBreakout ⁣
#JunniBeautyBantuAnda ⁣
#BerkesanDanSelamat
#putihcepat #putihkorea #putihkorea #pinkishwhiteset #PutihKorea #pinkishsoap #pwis #putihkoreaviral #putihkekal #pinlishsoap #putihkoreaviral #pwiscrub #pinkishwhiteinstantscrub #pwiscrub #putihcepat #LicenSerum #licenserumhq #licenserum #licenserum😍 #pinlishsoap #PWIScrub #pwis #pinkishwhiteset #putihkorea
  • NAK KULIT CANTIK MACAM NI TAK?😍⁣

    Senang je kalau you all nak skin cantik macam ni, consume je #PutihKorea setiap hari! Apa main ingredientnya?⁣

    ✨ Pearl powder⁣
    ✨ Grapeseed extract⁣
    ✨ Astaxathin ⁣

    Grapeseed extract ni boleh bantu mengurangkan radang, membantu kesihatan kulit,mata & otak, mengurangkan garis halus dan meningkatkan keanjalan kulit 🤩⁣

    You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣


    Berminat boleh pm⬇️
    0177079207 ⁣
    #JunniBeauty
    #SolusiKulitBreakout
    #JunniBeautyBantuAnda
    #BerkesanDanSelamat
    #putihcepat #putihkorea #putihkorea #pinkishwhiteset #PutihKorea #pinkishsoap #pwis #putihkoreaviral #putihkekal #pinlishsoap #putihkoreaviral #pwiscrub #pinkishwhiteinstantscrub #pwiscrub #putihcepat #LicenSerum #licenserumhq #licenserum #licenserum😍 #pinlishsoap #PWIScrub #pwis #pinkishwhiteset #putihkorea

  •  20  0  20 May, 2020
  • NAH TEKSTUR CLEANSER😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! Kalau nak tahu, ni lah tekstur produk Pinkish White Cleanser! Tekstur dia seriously lembut! Creamy, lightweight and smooth on skin you all🤩 ⁣⁣⁣⁣
⁣
Kalau nak tahu, caranya you all just pam small amount and mix dengan air. Cuci muka dalam 30-60 seconds dan keringkan muka. Pakai 2 kali sehari okay? Kalau oily & combination skin boleh pakai 3 kali sehari😘⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Siapa dah cuba Pinkish White Cleanser dalam #PinkishWhiteAdvanceSet, KOMEN kat bawah👇🏻🥰⁣⁣
⁣⁣ Berminat boleh pm⬇️
0177079207

#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat ⁣
#FlawlessLepasRaya #thejunnibeauty #putihcepat #pinlishsoap #pinkishwhiteset #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteInstantScrub #PWIScrub #licenserumhq  #LicenSerum #licenserum😍 #loveislove #licenserum😍 #LicenSerum #putihcepat #PinkishWhiteAdvance #PutihKorea #putihkoreaviral #putihkekal
  • NAH TEKSTUR CLEANSER😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! Kalau nak tahu, ni lah tekstur produk Pinkish White Cleanser! Tekstur dia seriously lembut! Creamy, lightweight and smooth on skin you all🤩 ⁣⁣⁣⁣

    Kalau nak tahu, caranya you all just pam small amount and mix dengan air. Cuci muka dalam 30-60 seconds dan keringkan muka. Pakai 2 kali sehari okay? Kalau oily & combination skin boleh pakai 3 kali sehari😘⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Siapa dah cuba Pinkish White Cleanser dalam #PinkishWhiteAdvanceSet, KOMEN kat bawah👇🏻🥰⁣⁣
    ⁣⁣ Berminat boleh pm⬇️
    0177079207

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #FlawlessLepasRaya #thejunnibeauty #putihcepat #pinlishsoap #pinkishwhiteset #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteInstantScrub #PWIScrub #licenserumhq #LicenSerum #licenserum😍 #loveislove #licenserum😍 #LicenSerum #putihcepat #PinkishWhiteAdvance #PutihKorea #putihkoreaviral #putihkekal

  •  15  0  1 June, 2020
  • ACNE SCARS?? #LicenSerum kan ada🤩⁣
⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Licen Serum kita ni sangat sesuai untuk you all yang ada masalah...⁣
⁣
✨ parut jerawat⁣
✨ kulit kering⁣
✨ kulit berminyak⁣
✨ kulit berjerawat⁣
✨ kulit kusam⁣
⁣
Kenapa nama serum ni Licen? Sebab bila pakai serum ni, kulit you all akan licin lahh🔥 Oh ya, Licen Serum ni 15ml yang boleh tahan selama 30 Hari mengikut penggunaan you all sendiri😋⁣
⁣
Siapa dah cuba Licen Serum, komen kat bawah sikit👇🏻😍⁣ Berminat boleh pm⬇️
0177079207
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
#thejunnibeauty #thejunni #junnioriginal #putihkorea #pinlishsoap #putihcepat #pinkishwhiteset #putihkoreaviral #putihkorea #LicenSerum #licenserumhq #licenserum😍 #pwis #putihkorea #PWIScrub #pinkishwhiteset #PinkishWhiteInstantScrub #pinkishcream #putihkorea #pinlishsoap #licenserumhq #putihkoreaviral #putihkekal
  • ACNE SCARS?? #LicenSerum kan ada🤩⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Licen Serum kita ni sangat sesuai untuk you all yang ada masalah...⁣

    ✨ parut jerawat⁣
    ✨ kulit kering⁣
    ✨ kulit berminyak⁣
    ✨ kulit berjerawat⁣
    ✨ kulit kusam⁣

    Kenapa nama serum ni Licen? Sebab bila pakai serum ni, kulit you all akan licin lahh🔥 Oh ya, Licen Serum ni 15ml yang boleh tahan selama 30 Hari mengikut penggunaan you all sendiri😋⁣

    Siapa dah cuba Licen Serum, komen kat bawah sikit👇🏻😍⁣ Berminat boleh pm⬇️
    0177079207

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #thejunnibeauty #thejunni #junnioriginal #putihkorea #pinlishsoap #putihcepat #pinkishwhiteset #putihkoreaviral #putihkorea #LicenSerum #licenserumhq #licenserum😍 #pwis #putihkorea #PWIScrub #pinkishwhiteset #PinkishWhiteInstantScrub #pinkishcream #putihkorea #pinlishsoap #licenserumhq #putihkoreaviral #putihkekal

  •  11  0  13 May, 2020