#licenserum Instagram Photos & Videos

licenserum - 54.8k posts

Hashtag Popularity

19.7
average comments
84.7
average likes

Latest #licenserum Posts

  • WATER BASED SERUM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! Tekstur #LicenSerum adalah watery ke gel, sangat lightweight! Bila pakai dekat skin rasa sejuk je🥰⁣⁣
⁣
Arbutin dan juga ekstrak tomato membantu skin you all kekal hydrated, lembut dan flawless! Kalau ada masalah jerawat pun, boleh atasi dengan satu-dua pam dan sapu rata ke tempat yang bermasalah🥰⁣⁣
⁣⁣
Licen Serum ni disarankan pakai 1-2 pam dua kali sehari. Siapa dah cuba Licen Serum KOMEN sikit kat bawah👇🏻🥰⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#Mummylegacy
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
  • WATER BASED SERUM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! Tekstur #LicenSerum adalah watery ke gel, sangat lightweight! Bila pakai dekat skin rasa sejuk je🥰⁣⁣

    Arbutin dan juga ekstrak tomato membantu skin you all kekal hydrated, lembut dan flawless! Kalau ada masalah jerawat pun, boleh atasi dengan satu-dua pam dan sapu rata ke tempat yang bermasalah🥰⁣⁣
    ⁣⁣
    Licen Serum ni disarankan pakai 1-2 pam dua kali sehari. Siapa dah cuba Licen Serum KOMEN sikit kat bawah👇🏻🥰⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #Mummylegacy
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  1  0  22 hours ago
  • CARA PAKAI SCRUB??🤩🧐⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! #PinkishWhiteInstantScrub adalah produk 2in1 iaitu scrub dan juga masker tau! Ada yang tanya Sis Junni PWIScrub ni boleh ke pakai kat badan? Ehh mestilah boleh!😉⁣⁣
⁣⁣
Kalau you all nak tahu, dalam PWIScrub ni ada olive oil, arbutin dan juga rice bran yang lembut pada kulit, supaya kulit you all takkan sakit😘⁣
⁣
Cara penggunaan pada badan pula adalah...⁣⁣
1. Bersihkan badan⁣⁣
2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣
3. Biarkan 10-15 minit dan bilas⁣⁣
⁣⁣
Senang kan?? You all boleh pakai scrub ni maksimum 3 kali seminggu and you all dapat tengok hasil dia, wow!😍⁣⁣
⁣⁣⁣
You all nak tak skin sihat & cantik? Kalau nak, boleh whatsapp yana 📱0145364419 atau klik link di bio
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#LicenSerum #PutihKorea #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteInstantScrub
#tjcodpaka #tjcoddungun #tjcodkerteh
  • CARA PAKAI SCRUB??🤩🧐⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! #PinkishWhiteInstantScrub adalah produk 2in1 iaitu scrub dan juga masker tau! Ada yang tanya Sis Junni PWIScrub ni boleh ke pakai kat badan? Ehh mestilah boleh!😉⁣⁣
    ⁣⁣
    Kalau you all nak tahu, dalam PWIScrub ni ada olive oil, arbutin dan juga rice bran yang lembut pada kulit, supaya kulit you all takkan sakit😘⁣

    Cara penggunaan pada badan pula adalah...⁣⁣
    1. Bersihkan badan⁣⁣
    2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣
    3. Biarkan 10-15 minit dan bilas⁣⁣
    ⁣⁣
    Senang kan?? You all boleh pakai scrub ni maksimum 3 kali seminggu and you all dapat tengok hasil dia, wow!😍⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    You all nak tak skin sihat & cantik? Kalau nak, boleh whatsapp yana 📱0145364419 atau klik link di bio
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #LicenSerum #PutihKorea #PinkishWhiteAdvance #PinkishWhiteInstantScrub
    #tjcodpaka #tjcoddungun #tjcodkerteh

  •  0  0  23 hours ago
  • SERUM ANTI PENUAAN??🤩⁣
⁣
Morning Junni Angels! Tahu tak you all boleh kekal awet muda kalau konsisten pakai Licen Serum? Macam manaa boleh jadi macam tu? Haa mesti lah ingredients yang sangat powerful dalam serum ni😍⁣
⁣
#LicenSerum mengandungi Chlorella Vulgaris Extract yang boleh bantu skin you all..⁣
⁣
✅ membaiki kulit yang rosak⁣
✅ tinggi antioksidan⁣
✅ menghaluskan kulit⁣
✅ meningkatkan firmness kulit⁣
✅ anti-penuaan & perlindungan kulit⁣
✅ menegangkan & menyegarkan kulit⁣
⁣
Tekstur produk ni watery dan lightweight, sesuai untuk semua jenis kulit muka. 
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya #TeamFarhanalegacy #familyfarhanalegacy #zsbeautyempire #squadtjSABAH #squadTJCODSabah #OpenDropshipIntake
  • SERUM ANTI PENUAAN??🤩⁣

    Morning Junni Angels! Tahu tak you all boleh kekal awet muda kalau konsisten pakai Licen Serum? Macam manaa boleh jadi macam tu? Haa mesti lah ingredients yang sangat powerful dalam serum ni😍⁣

    #LicenSerum mengandungi Chlorella Vulgaris Extract yang boleh bantu skin you all..⁣

    ✅ membaiki kulit yang rosak⁣
    ✅ tinggi antioksidan⁣
    ✅ menghaluskan kulit⁣
    ✅ meningkatkan firmness kulit⁣
    ✅ anti-penuaan & perlindungan kulit⁣
    ✅ menegangkan & menyegarkan kulit⁣

    Tekstur produk ni watery dan lightweight, sesuai untuk semua jenis kulit muka.

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya #TeamFarhanalegacy #familyfarhanalegacy #zsbeautyempire #squadtjSABAH #squadTJCODSabah #OpenDropshipIntake

  •  2  2  23 hours ago
  • SERUM UNTUK SEMUA JENIS KULIT😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! #LicenSerum ni sesuai untuk semua jenis kulit tau, normal, combination, dry, oily, sensitive dan acne prone skin! 😍
⁣
Licen Serum ni you all pakai selepas apply Pinkish White Toner, sebelum Pinkish White Cream. Nak tahu berapa harga serum ni? <Swipe Left> sekarang🤗
⁣
Siapa favourite produk Licen Serum KOMEN sikit kat bawah👇🏻😜⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat ⁣
  • SERUM UNTUK SEMUA JENIS KULIT😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! #LicenSerum ni sesuai untuk semua jenis kulit tau, normal, combination, dry, oily, sensitive dan acne prone skin! 😍

    Licen Serum ni you all pakai selepas apply Pinkish White Toner, sebelum Pinkish White Cream. Nak tahu berapa harga serum ni? sekarang🤗

    Siapa favourite produk Licen Serum KOMEN sikit kat bawah👇🏻😜⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  0  0  23 hours ago
  • WATER BASED SERUM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! Tekstur #LicenSerum adalah watery ke gel, sangat lightweight! Bila pakai dekat skin rasa sejuk je🥰⁣⁣
⁣
Arbutin dan juga ekstrak tomato membantu skin you all kekal hydrated, lembut dan flawless! Kalau ada masalah jerawat pun, boleh atasi dengan satu-dua pam dan sapu rata ke tempat yang bermasalah🥰⁣⁣
⁣⁣
Licen Serum ni disarankan pakai 1-2 pam dua kali sehari. Siapa dah cuba Licen Serum KOMEN sikit kat bawah👇🏻🥰⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
  • WATER BASED SERUM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! Tekstur #LicenSerum adalah watery ke gel, sangat lightweight! Bila pakai dekat skin rasa sejuk je🥰⁣⁣

    Arbutin dan juga ekstrak tomato membantu skin you all kekal hydrated, lembut dan flawless! Kalau ada masalah jerawat pun, boleh atasi dengan satu-dua pam dan sapu rata ke tempat yang bermasalah🥰⁣⁣
    ⁣⁣
    Licen Serum ni disarankan pakai 1-2 pam dua kali sehari. Siapa dah cuba Licen Serum KOMEN sikit kat bawah👇🏻🥰⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  0  0  23 hours ago
  • NAK HILANGKAN PARUT KAT MUKA?? 😫🧐⁣
⁣
Morning Junni Angels! Kalau you all nak hilangkan parut jerawat, apa apa parut pun dekat muka, you all boleh cuba #LicenSerum by Junni Beauty tau! Works like magic🤩⁣
⁣
Dalam Licen Serum ni ada Arbutin dan Tomato Extract! Macam yang you all tahu, Arbutin ni bertindak sebagai pencerah, so kulit you all akan cerah bila apply Arbutin Extract. Tomato pula untuk kulit halus mulus macam face of Junni kita ni😍⁣
⁣
You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣
⁣
Face of Junni Beauty @junnibeautynora ⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣
⁣
#JunniBeauty ⁣
#SolusiKulitBreakout ⁣
#JunniBeautyBantuAnda ⁣
#BerkesanDanSelamat
  • NAK HILANGKAN PARUT KAT MUKA?? 😫🧐⁣

    Morning Junni Angels! Kalau you all nak hilangkan parut jerawat, apa apa parut pun dekat muka, you all boleh cuba #LicenSerum by Junni Beauty tau! Works like magic🤩⁣

    Dalam Licen Serum ni ada Arbutin dan Tomato Extract! Macam yang you all tahu, Arbutin ni bertindak sebagai pencerah, so kulit you all akan cerah bila apply Arbutin Extract. Tomato pula untuk kulit halus mulus macam face of Junni kita ni😍⁣

    You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣

    Face of Junni Beauty @junnibeautynora
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣

    #JunniBeauty
    #SolusiKulitBreakout
    #JunniBeautyBantuAnda
    #BerkesanDanSelamat

  •  0  0  23 hours ago
  • Wow tengok tekstur Licen Serum🤩⁣⁣
⁣⁣
Very lightweight pada skin you all, tak akan buat kulit berminyak!⁣ #LicenSerum ni boleh tahan sehingga 30 hari mengikut penggunaan you all sendiri🥰⁣⁣
⁣⁣
Licen Serum ni memang kegilaan Sis Junni, #JutawanJunni pun suka tau sebab of course lah tekstur yang tak heavy dekat muka😍⁣⁣
⁣⁣
Komen kat bawah kalau you all nak cuba atau dah cuba Licen Serum 👇🏻⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
  • Wow tengok tekstur Licen Serum🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Very lightweight pada skin you all, tak akan buat kulit berminyak!⁣ #LicenSerum ni boleh tahan sehingga 30 hari mengikut penggunaan you all sendiri🥰⁣⁣
    ⁣⁣
    Licen Serum ni memang kegilaan Sis Junni, #JutawanJunni pun suka tau sebab of course lah tekstur yang tak heavy dekat muka😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Komen kat bawah kalau you all nak cuba atau dah cuba Licen Serum 👇🏻⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  0  0  23 hours ago
  • SERUM UNTUK SEMUA JENIS KULIT😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! #LicenSerum ni sesuai untuk semua jenis kulit tau, normal, combination, dry, oily, sensitive dan acne prone skin! 😍
⁣
Licen Serum ni you all pakai selepas apply Pinkish White Toner, sebelum Pinkish White Cream. Nak tahu berapa harga serum ni? <Swipe Left> sekarang🤗
⁣
Siapa favourite produk Licen Serum KOMEN sikit kat bawah👇🏻😜⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat ⁣
  • SERUM UNTUK SEMUA JENIS KULIT😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! #LicenSerum ni sesuai untuk semua jenis kulit tau, normal, combination, dry, oily, sensitive dan acne prone skin! 😍

    Licen Serum ni you all pakai selepas apply Pinkish White Toner, sebelum Pinkish White Cream. Nak tahu berapa harga serum ni? sekarang🤗

    Siapa favourite produk Licen Serum KOMEN sikit kat bawah👇🏻😜⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  0  0  23 hours ago
  • Masalah kulit BREAKOUT?? 😱⁣⁣
⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, #LicenSerum sesuai untuk jenis kulit kering, berminyak, dan breakout tau! Tekstur serum ni watery dan sangat smooth pada skin you all🤩⁣⁣
⁣⁣
Licen Serum dapat bantu hilangkan jerawat dan juga parut jerawat. Main ingredients Arbutin Extract sangat beri impact besar dalam mencerahkan kulit, dan automatically cerahkan parut jerawat you all🥰⁣⁣
⁣⁣
Kalau tak percaya, cuba <Swipe Left> untuk tengok perubahan sebelum dan selepas yang ketara pada kulit Junni Angel kita☺️⁣ ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Face of Junni Beauty @junnibeauty.nabila ⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣
⁣
#JunniBeauty ⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout ⁣⁣⁣
#Nanasuperbsquad
#JunniBeautyBantuAnda ⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#Sayajualskincare
#Sayajualjunni
#junnikajang
#Junnibtho
#junnicheras
#Junnibt9
#junnikualalumpur
  • Masalah kulit BREAKOUT?? 😱⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, #LicenSerum sesuai untuk jenis kulit kering, berminyak, dan breakout tau! Tekstur serum ni watery dan sangat smooth pada skin you all🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Licen Serum dapat bantu hilangkan jerawat dan juga parut jerawat. Main ingredients Arbutin Extract sangat beri impact besar dalam mencerahkan kulit, dan automatically cerahkan parut jerawat you all🥰⁣⁣
    ⁣⁣
    Kalau tak percaya, cuba untuk tengok perubahan sebelum dan selepas yang ketara pada kulit Junni Angel kita☺️⁣ ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Face of Junni Beauty @junnibeauty.nabila
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣

    #JunniBeauty ⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout ⁣⁣⁣
    #Nanasuperbsquad
    #JunniBeautyBantuAnda ⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #Sayajualskincare
    #Sayajualjunni
    #junnikajang
    #Junnibtho
    #junnicheras
    #Junnibt9
    #junnikualalumpur

  •  0  0  23 hours ago
  • Nak kulit GLOWING macam Mira?? 😍🤩⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, #LicenSerum sesuai untuk..⁣
✅ Normal⁣
✅ Kulit kering⁣
✅ Berminyak⁣
✅ Breakout⁣
✅ Sensitif⁣
✅ Combination ⁣
⁣⁣⁣
Licen Serum dapat bantu hilangkan jerawat dan juga parut jerawat. Main ingredients Arbutin Extract sangat beri impact besar dalam mencerahkan kulit, dan automatically cerahkan parut jerawat you all🥰⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty ⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout ⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda ⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
  • Nak kulit GLOWING macam Mira?? 😍🤩⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, #LicenSerum sesuai untuk..⁣
    ✅ Normal⁣
    ✅ Kulit kering⁣
    ✅ Berminyak⁣
    ✅ Breakout⁣
    ✅ Sensitif⁣
    ✅ Combination ⁣
    ⁣⁣⁣
    Licen Serum dapat bantu hilangkan jerawat dan juga parut jerawat. Main ingredients Arbutin Extract sangat beri impact besar dalam mencerahkan kulit, dan automatically cerahkan parut jerawat you all🥰⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty ⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout ⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda ⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  2  0  23 hours ago
  • Taking care of your skin is more important than covering it✨⁣
⁣⁣

You all kena selalu jaga skincare routine dengan mencuci muka, apply toner, serum, pelembap sunscreen dan scrub!🤩⁣
⁣

Kalau you all hanya tutup dengan makeup, skin you all masih tidak kelihatan flawless tau, and akan menyebabkan skin lebih teruk yang boleh menyebabkan jerawat timbul😱⁣
⁣

You all nak tak information macam ni lagi? Kalau nak, angkat tangan sikittt🙋🏻‍♀️⁣⁣
⁣⁣

#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣#BerkesanDanSelamat⁣⁣#TeamQueenFatiah#TeamSriKandiMey#PinkishWhiteAdvaceSet#PinkishWhiteIstantscrub#LicenSerum#PutihKorea#SkincareTanpaMerkuri#SkincareSelamat#PutihKekal#Glowingskin#Whitening / #Junnibeautykelantan#tjcodpasirputeh#tjcodselising#tjcodketereh#tjcodkoklanas
  • Taking care of your skin is more important than covering it✨⁣
    ⁣⁣

    You all kena selalu jaga skincare routine dengan mencuci muka, apply toner, serum, pelembap sunscreen dan scrub!🤩⁣


    Kalau you all hanya tutup dengan makeup, skin you all masih tidak kelihatan flawless tau, and akan menyebabkan skin lebih teruk yang boleh menyebabkan jerawat timbul😱⁣


    You all nak tak information macam ni lagi? Kalau nak, angkat tangan sikittt🙋🏻‍♀️⁣⁣
    ⁣⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #BerkesanDanSelamat⁣⁣ #TeamQueenFatiah #TeamSriKandiMey #PinkishWhiteAdvaceSet #PinkishWhiteIstantscrub #LicenSerum #PutihKorea#SkincareTanpaMerkuri#SkincareSelamat#PutihKekal#Glowingskin#Whitening / #Junnibeautykelantan#tjcodpasirputeh#tjcodselising#tjcodketereh#tjcodkoklanas

  •  0  0  23 hours ago
  • WATER BASED SERUM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! Tekstur #LicenSerum adalah watery ke gel, sangat lightweight! Bila pakai dekat skin rasa sejuk je🥰⁣⁣
⁣
Arbutin dan juga ekstrak tomato membantu skin you all kekal hydrated, lembut dan flawless! Kalau ada masalah jerawat pun, boleh atasi dengan satu-dua pam dan sapu rata ke tempat yang bermasalah🥰⁣⁣
⁣⁣
Licen Serum ni disarankan pakai 1-2 pam dua kali sehari. Siapa dah cuba Licen Serum KOMEN sikit kat bawah👇🏻🥰⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
  • WATER BASED SERUM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! Tekstur #LicenSerum adalah watery ke gel, sangat lightweight! Bila pakai dekat skin rasa sejuk je🥰⁣⁣

    Arbutin dan juga ekstrak tomato membantu skin you all kekal hydrated, lembut dan flawless! Kalau ada masalah jerawat pun, boleh atasi dengan satu-dua pam dan sapu rata ke tempat yang bermasalah🥰⁣⁣
    ⁣⁣
    Licen Serum ni disarankan pakai 1-2 pam dua kali sehari. Siapa dah cuba Licen Serum KOMEN sikit kat bawah👇🏻🥰⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  1  0  23 hours ago
  • Nak kulit putih macam Korean??🤩⁣
⁣
Morning Junni Angels! Kalau you all nak skin macam orang Korea, you all kena lah consume #PutihKorea! Putih Korea ani bukan sahaja mencerahkan skin you all tapi...⁣
⁣
✨ Mengurangkan keradangan kulit⁣
✨ Membaiki masalah kulit breakout⁣
✨ Mengurangkan parut jerawat⁣
⁣
Haa menarik kan? Cara consume supplement ni adalah you al boleh kemam ataupun bancuh, satu atau dua sachet setiap hari sebelum tidur😋 ⁣
⁣
Ohh make sure minum air secukupnya! Elakkan daripada makan makanan pedas, minuman berkafein dan juga makanan tenusu💕 ⁣
⁣
Siapa dah cuba Putih Korea, komen kat bawah sikit👇🏻😘⁣
⁣⁣⁣⁣
📲: +6738163307
Instagram: @junnibeautyprincess
Fb: Nisa Muslimah
Fb pages: Junni Beauty Princess

#NisaMuslimah 
#TeamJutawanNisaMuslimah 
#JunniBeautyPrincess 
#PinkishWhiteAdvance 
#PutihKorea #LicenSerum #PWIScrub 
#JunniBeautyBrunei 
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
  • Nak kulit putih macam Korean??🤩⁣

    Morning Junni Angels! Kalau you all nak skin macam orang Korea, you all kena lah consume #PutihKorea! Putih Korea ani bukan sahaja mencerahkan skin you all tapi...⁣

    ✨ Mengurangkan keradangan kulit⁣
    ✨ Membaiki masalah kulit breakout⁣
    ✨ Mengurangkan parut jerawat⁣

    Haa menarik kan? Cara consume supplement ni adalah you al boleh kemam ataupun bancuh, satu atau dua sachet setiap hari sebelum tidur😋 ⁣

    Ohh make sure minum air secukupnya! Elakkan daripada makan makanan pedas, minuman berkafein dan juga makanan tenusu💕 ⁣

    Siapa dah cuba Putih Korea, komen kat bawah sikit👇🏻😘⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    📲: +6738163307
    Instagram: @junnibeautyprincess
    Fb: Nisa Muslimah
    Fb pages: Junni Beauty Princess

    #NisaMuslimah
    #TeamJutawanNisaMuslimah
    #JunniBeautyPrincess
    #PinkishWhiteAdvance
    #PutihKorea #LicenSerum #PWIScrub
    #JunniBeautyBrunei
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  2  0  23 hours ago
  • Dua kali sehari pakai Pinkish White Cleanser tau😉
⁣
Cleanser ni you all boleh dapatkan dalam #PinkishWhiteAdvanceSet yang lengkap dengan toner, moisturiser dan sunscreen 🤩⁣
⁣
Tekstur Pinkish White Cleanser ni creamy and bila you all mix dengan air, dia tak berbuih sangat sesuai sangat untuk dry skin, dan semua jenis kulit🥳⁣⁣
⁣

Nak tak Nany guide korang supaya skin kekal sihat dan flawless?
. 
☑️ [ WhatsApp #0163306251] 
☑️COD TUMPAT - KOTA BHARU
✅POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
.

#LeaderOfTeamPrincessNany #AgentJunniKelantan
#LicenSerum#PutihKorea
#PinkishWhiteInstantScrub 
#JunniBeauty⁣⁣⁣#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣#BerkesanDanSelamat
#tjcodKelantan #tjcodTumpat #tjcodKotaBharu #tjcodWakafBharu #tjcodPasirPekan #tjcodkubangkerian #tjcodpengakalanchepa #tjcodchabangempat #tjcodkbmall #tjcodaeon #tjcodtesco #tjcodbillion #tjcodtendong  #tjcodBachok #tjcodMelor #tjcodMahligai #tjcodMelor#SkincareMalaysia⁣⁣⁣
  • Dua kali sehari pakai Pinkish White Cleanser tau😉

    Cleanser ni you all boleh dapatkan dalam #PinkishWhiteAdvanceSet yang lengkap dengan toner, moisturiser dan sunscreen 🤩⁣

    Tekstur Pinkish White Cleanser ni creamy and bila you all mix dengan air, dia tak berbuih sangat sesuai sangat untuk dry skin, dan semua jenis kulit🥳⁣⁣


    Nak tak Nany guide korang supaya skin kekal sihat dan flawless?
    .
    ☑️ [ WhatsApp #0163306251]
    ☑️COD TUMPAT - KOTA BHARU
    ✅POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
    .

    #LeaderOfTeamPrincessNany #AgentJunniKelantan
    #LicenSerum #PutihKorea
    #PinkishWhiteInstantScrub
    #JunniBeauty⁣⁣⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣#BerkesanDanSelamat
    #tjcodKelantan #tjcodTumpat #tjcodKotaBharu #tjcodWakafBharu #tjcodPasirPekan #tjcodkubangkerian #tjcodpengakalanchepa #tjcodchabangempat #tjcodkbmall #tjcodaeon #tjcodtesco #tjcodbillion #tjcodtendong #tjcodBachok #tjcodMelor #tjcodMahligai #tjcodMelor#SkincareMalaysia⁣⁣⁣

  •  1  0  7 July, 2020
  • NAK KULIT CANTIK TAK?😍⁣
⁣
Senang je kalau you all nak skin cantik, consume je #PutihKorea setiap hari! Apa main ingredientnya?⁣
⁣
✨ Pearl powder⁣
✨ Grapeseed extract⁣
✨ Astaxathin ⁣
⁣
Grapeseed extract ni boleh bantu mengurangkan radang, membantu kesihatan kulit,mata & otak, mengurangkan garis halus dan meningkatkan keanjalan kulit 🤩⁣
⁣

KLIK LINK DI BIO ⁣
untuk konsultasi kulit percuma & pembelian ⁣
.
⁣. Berminat boleh wassap Hana 📞01161060124 atau tekan je link di bio 😉 Hana bantu korang untuk dpt kulit idaman, hana akn bagi tips2 dan apa yg sesuai utk muka korang. 😍
.

P/s: POSTAGE SELURUH MALAYSIA ⁣⁣
.

#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya
#JomJagaMuka
#JomCantikSamaSama
#bestskincareproducts #PutihKorea #LicenSerum
#pinkishwhiteinstantscrub #pinkishwhiteset #pinkishwhitesetadvance #kulitcantik #kulitputih #kijal #kemaman #kerteh #terengganu #produkkijal #TEAMPRINCESSNANY #ipreview via @preview.app
  • NAK KULIT CANTIK TAK?😍⁣

    Senang je kalau you all nak skin cantik, consume je #PutihKorea setiap hari! Apa main ingredientnya?⁣

    ✨ Pearl powder⁣
    ✨ Grapeseed extract⁣
    ✨ Astaxathin ⁣

    Grapeseed extract ni boleh bantu mengurangkan radang, membantu kesihatan kulit,mata & otak, mengurangkan garis halus dan meningkatkan keanjalan kulit 🤩⁣


    KLIK LINK DI BIO ⁣
    untuk konsultasi kulit percuma & pembelian ⁣
    .
    ⁣. Berminat boleh wassap Hana 📞01161060124 atau tekan je link di bio 😉 Hana bantu korang untuk dpt kulit idaman, hana akn bagi tips2 dan apa yg sesuai utk muka korang. 😍
    .

    P/s: POSTAGE SELURUH MALAYSIA ⁣⁣
    .

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya
    #JomJagaMuka
    #JomCantikSamaSama
    #bestskincareproducts #PutihKorea #LicenSerum
    #pinkishwhiteinstantscrub #pinkishwhiteset #pinkishwhitesetadvance #kulitcantik #kulitputih #kijal #kemaman #kerteh #terengganu #produkkijal #TEAMPRINCESSNANY #ipreview via @preview.app

  •  2  0  7 July, 2020
  • WATER BASED SERUM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! Tekstur #LicenSerum adalah watery ke gel, sangat lightweight! Bila pakai dekat skin rasa sejuk je🥰⁣
⁣
Licen Serum ni disarankan pakai 1-2 pam dua kali sehari. Ada yang tanya Sis Junni, bila nak pakai serum ni? Ha caranya..⁣
⁣
1. Cuci muka menggunakan Pinkish White Cleanser⁣
2. Apply Pinkish White Toner⁣
3. Gunakan 1-2 pam Licen Serum⁣
4. Lembapkan wajah dengan Pinkish White Cream⁣
5. Protect your skin dengan SPF atau Pinkish Day Cream🤗⁣
⁣
Senangkan? Siapa dah cuba Licen Serum KOMEN sikit kat bawah👇🏻🥰⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat ⁣
#FlawlessLepasRaya
  • WATER BASED SERUM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! Tekstur #LicenSerum adalah watery ke gel, sangat lightweight! Bila pakai dekat skin rasa sejuk je🥰⁣

    Licen Serum ni disarankan pakai 1-2 pam dua kali sehari. Ada yang tanya Sis Junni, bila nak pakai serum ni? Ha caranya..⁣

    1. Cuci muka menggunakan Pinkish White Cleanser⁣
    2. Apply Pinkish White Toner⁣
    3. Gunakan 1-2 pam Licen Serum⁣
    4. Lembapkan wajah dengan Pinkish White Cream⁣
    5. Protect your skin dengan SPF atau Pinkish Day Cream🤗⁣

    Senangkan? Siapa dah cuba Licen Serum KOMEN sikit kat bawah👇🏻🥰⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #FlawlessLepasRaya

  •  4  0  7 July, 2020
  • GOOD MORNING 🌤️
.
[Review time]
.
.
I’ve been using this for about couple of months now and i’ve noticed a noticeable difference with my acne scarring and pigmentation on my face. This product visibly reduces the appearance of large pores! It's really lightweight so easy to use under moisturizers and even makeup if using in the morning. It's also gentle enough to use in the morning and night. Definitely love this product!
.
.
#skinrepair #giveawayraya #contestraya #bajurayamurah #bajuraya2020 #bajurayaterkini #giveaway #contest #vitaminc #shaklee #magicalpure  #koreanwhite #kitsui #magicalcpure #junni #licenserum #thesuriarose #callabeauty #nasikerabuuntukcheabe #runidansolah #ceretahatidiya #7harimencintaiku2 #lelakiitupemilikhatiku
  • GOOD MORNING 🌤️
    .
    [Review time]
    .
    .
    I’ve been using this for about couple of months now and i’ve noticed a noticeable difference with my acne scarring and pigmentation on my face. This product visibly reduces the appearance of large pores! It's really lightweight so easy to use under moisturizers and even makeup if using in the morning. It's also gentle enough to use in the morning and night. Definitely love this product!
    .
    .
    #skinrepair #giveawayraya #contestraya #bajurayamurah #bajuraya2020 #bajurayaterkini #giveaway #contest #vitaminc #shaklee #magicalpure #koreanwhite #kitsui #magicalcpure #junni #licenserum #thesuriarose #callabeauty #nasikerabuuntukcheabe #runidansolah #ceretahatidiya #7harimencintaiku2 #lelakiitupemilikhatiku

  •  4  0  7 July, 2020
  • SERUM UNTUK SEMUA JENIS KULIT😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! #LicenSerum ni sesuai untuk semua jenis kulit tau, normal, combination, dry, oily, sensitive dan acne prone skin! 😍
⁣
Licen Serum ni you all pakai selepas apply Pinkish White Toner, sebelum Pinkish White Cream. Nak tahu berapa harga serum ni? <Swipe Left> sekarang🤗
⁣
Siapa favourite produk Licen Serum KOMEN sikit kat bawah👇🏻😜⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat ⁣
  • SERUM UNTUK SEMUA JENIS KULIT😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! #LicenSerum ni sesuai untuk semua jenis kulit tau, normal, combination, dry, oily, sensitive dan acne prone skin! 😍

    Licen Serum ni you all pakai selepas apply Pinkish White Toner, sebelum Pinkish White Cream. Nak tahu berapa harga serum ni? sekarang🤗

    Siapa favourite produk Licen Serum KOMEN sikit kat bawah👇🏻😜⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  3  0  7 July, 2020
  • Jerawat kecut dalam 48 jam?😱😍⁣
⁣
Morning Junni Angels! You all tahu tak Junni ada produk yang boleh mengecutkan jerawat sepantas 48 jam je?! Licen Serum adalah serum waterbased yang mempunyai ingredients yang sangat bagus untuk jerawat dan jadikan skin glowing🤩⁣
⁣
Main ingredient iaitu Pelvetia Canaliculata Extract (Algae Extract) yang merupakan bahan aktif bagi...⁣
⁣
✅ melembabkan kulit⁣
✅ menguatkan epidermis⁣
✅ mengurangkan kedutan⁣
✅ meningkatkan kolagen⁣
✅ menghidrasi kulit⁣
⁣
Siapa loveee #LicenSerum macam Sis Junni, komen kat bawah👇🏻😜⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣Marang
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
  • Jerawat kecut dalam 48 jam?😱😍⁣

    Morning Junni Angels! You all tahu tak Junni ada produk yang boleh mengecutkan jerawat sepantas 48 jam je?! Licen Serum adalah serum waterbased yang mempunyai ingredients yang sangat bagus untuk jerawat dan jadikan skin glowing🤩⁣

    Main ingredient iaitu Pelvetia Canaliculata Extract (Algae Extract) yang merupakan bahan aktif bagi...⁣

    ✅ melembabkan kulit⁣
    ✅ menguatkan epidermis⁣
    ✅ mengurangkan kedutan⁣
    ✅ meningkatkan kolagen⁣
    ✅ menghidrasi kulit⁣

    Siapa loveee #LicenSerum macam Sis Junni, komen kat bawah👇🏻😜⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣Marang
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  0  0  7 July, 2020
  • NAK KULIT PUTIH LICIN??😍⁣
⁣
Hi Junni Angels!#LicenSerum ni berfungsi bagi melicinkan kulit you all, glow, lembap dan kecilkan pori dekat muka✨⁣
⁣
Cuba you all <Swipe Left> untuk tengok testimoni ataupun kalau nak banyak lagi testimoni, boleh ke @JunniBeautyTestimoni🤗⁣
⁣⁣
You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣
⁣
Face of Junni Beauty @junninajiha ⁣⁣
Pengguna Junni Beauty⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Marang
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
  • NAK KULIT PUTIH LICIN??😍⁣

    Hi Junni Angels! #LicenSerum ni berfungsi bagi melicinkan kulit you all, glow, lembap dan kecilkan pori dekat muka✨⁣

    Cuba you all untuk tengok testimoni ataupun kalau nak banyak lagi testimoni, boleh ke @JunniBeautyTestimoni🤗⁣
    ⁣⁣
    You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣

    Face of Junni Beauty @junninajiha ⁣⁣
    Pengguna Junni Beauty⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Marang
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  0  0  7 July, 2020
  • WATER BASED SERUM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! Tekstur #LicenSerum adalah watery ke gel, sangat lightweight! Bila pakai dekat skin rasa sejuk je🥰⁣⁣
⁣
Arbutin dan juga ekstrak tomato membantu skin you all kekal hydrated, lembut dan flawless! Kalau ada masalah jerawat pun, boleh atasi dengan satu-dua pam dan sapu rata ke tempat yang bermasalah🥰⁣⁣
⁣⁣
Licen Serum ni disarankan pakai 1-2 pam dua kali sehari. Siapa dah cuba Licen Serum KOMEN sikit kat bawah👇🏻🥰⁣⁣⁣
⁣⁣⁣.
#AbadanSyakuro_ #TeamAisYahB #JunniBeauty #JunniBeautyBantuAnda #junnibeauty #PutihKorea #LicenSerum #licenserum #putih #putihgebu 
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
  • WATER BASED SERUM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! Tekstur #LicenSerum adalah watery ke gel, sangat lightweight! Bila pakai dekat skin rasa sejuk je🥰⁣⁣

    Arbutin dan juga ekstrak tomato membantu skin you all kekal hydrated, lembut dan flawless! Kalau ada masalah jerawat pun, boleh atasi dengan satu-dua pam dan sapu rata ke tempat yang bermasalah🥰⁣⁣
    ⁣⁣
    Licen Serum ni disarankan pakai 1-2 pam dua kali sehari. Siapa dah cuba Licen Serum KOMEN sikit kat bawah👇🏻🥰⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣.
    #AbadanSyakuro_ #TeamAisYahB #JunniBeauty #JunniBeautyBantuAnda #junnibeauty #PutihKorea #LicenSerum #licenserum #putih #putihgebu
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  3  0  7 July, 2020
  • NAK KULIT PUTIH LICIN??😍⁣
⁣
Hi Junni Angels!#LicenSerum ni berfungsi bagi melicinkan kulit you all, glow, lembap dan kecilkan pori dekat muka✨⁣
⁣
  • NAK KULIT PUTIH LICIN??😍⁣

    Hi Junni Angels! #LicenSerum ni berfungsi bagi melicinkan kulit you all, glow, lembap dan kecilkan pori dekat muka✨⁣

  •  0  0  7 July, 2020
  • Perghh Glowing level kayangan dah ni 😱😱

Tu baru guna #LiCENSerum sebotol😍
  • Perghh Glowing level kayangan dah ni 😱😱

    Tu baru guna #LiCENSerum sebotol😍

  •  4  0  7 July, 2020
  • WATER BASED SERUM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! Tekstur #LicenSerum adalah watery ke gel, sangat lightweight! Bila pakai dekat skin rasa sejuk je🥰⁣⁣
⁣
Arbutin dan juga ekstrak tomato membantu skin you all kekal hydrated, lembut dan flawless! Kalau ada masalah jerawat pun, boleh atasi dengan satu-dua pam dan sapu rata ke tempat yang bermasalah🥰⁣⁣
⁣⁣
Licen Serum ni disarankan pakai 1-2 pam dua kali sehari. 
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
  • WATER BASED SERUM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! Tekstur #LicenSerum adalah watery ke gel, sangat lightweight! Bila pakai dekat skin rasa sejuk je🥰⁣⁣

    Arbutin dan juga ekstrak tomato membantu skin you all kekal hydrated, lembut dan flawless! Kalau ada masalah jerawat pun, boleh atasi dengan satu-dua pam dan sapu rata ke tempat yang bermasalah🥰⁣⁣
    ⁣⁣
    Licen Serum ni disarankan pakai 1-2 pam dua kali sehari.
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  0  0  7 July, 2020
  • SERUM UNTUK SEMUA JENIS KULIT😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! #LicenSerum ni sesuai untuk semua jenis kulit tau, normal, combination, dry, oily, sensitive dan acne prone skin! 😍
⁣
Licen Serum ni you all pakai selepas apply Pinkish White Toner, sebelum Pinkish White Cream. Nak tahu berapa harga serum ni? <Swipe Left> sekarang🤗
⁣
Siapa favourite produk Licen Serum KOMEN sikit kat bawah👇🏻😜⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat ⁣
  • SERUM UNTUK SEMUA JENIS KULIT😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! #LicenSerum ni sesuai untuk semua jenis kulit tau, normal, combination, dry, oily, sensitive dan acne prone skin! 😍

    Licen Serum ni you all pakai selepas apply Pinkish White Toner, sebelum Pinkish White Cream. Nak tahu berapa harga serum ni? sekarang🤗

    Siapa favourite produk Licen Serum KOMEN sikit kat bawah👇🏻😜⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  0  0  7 July, 2020
  • Wow tengok tekstur Licen Serum🤩⁣⁣
⁣⁣
Very lightweight pada skin you all, tak akan buat kulit berminyak!⁣ #LicenSerum ni boleh tahan sehingga 30 hari mengikut penggunaan you all sendiri🥰⁣⁣
⁣⁣
Licen Serum ni memang kegilaan Sis Junni, #JutawanJunni pun suka tau sebab of course lah tekstur yang tak heavy dekat muka😍⁣⁣
⁣⁣
Komen kat bawah kalau you all nak cuba atau dah cuba Licen Serum 👇🏻⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
  • Wow tengok tekstur Licen Serum🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Very lightweight pada skin you all, tak akan buat kulit berminyak!⁣ #LicenSerum ni boleh tahan sehingga 30 hari mengikut penggunaan you all sendiri🥰⁣⁣
    ⁣⁣
    Licen Serum ni memang kegilaan Sis Junni, #JutawanJunni pun suka tau sebab of course lah tekstur yang tak heavy dekat muka😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Komen kat bawah kalau you all nak cuba atau dah cuba Licen Serum 👇🏻⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  1  0  7 July, 2020

Top #licenserum Posts

  • WATER BASED SERUM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! Tekstur #LicenSerum adalah watery ke gel, sangat lightweight! Bila pakai dekat skin rasa sejuk je🥰⁣⁣
⁣
Arbutin dan juga ekstrak tomato membantu skin you all kekal hydrated, lembut dan flawless! Kalau ada masalah jerawat pun, boleh atasi dengan satu-dua pam dan sapu rata ke tempat yang bermasalah🥰⁣⁣
⁣⁣
Licen Serum ni disarankan pakai 1-2 pam dua kali sehari. Siapa dah cuba Licen Serum KOMEN sikit kat bawah👇🏻🥰⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
  • WATER BASED SERUM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! Tekstur #LicenSerum adalah watery ke gel, sangat lightweight! Bila pakai dekat skin rasa sejuk je🥰⁣⁣

    Arbutin dan juga ekstrak tomato membantu skin you all kekal hydrated, lembut dan flawless! Kalau ada masalah jerawat pun, boleh atasi dengan satu-dua pam dan sapu rata ke tempat yang bermasalah🥰⁣⁣
    ⁣⁣
    Licen Serum ni disarankan pakai 1-2 pam dua kali sehari. Siapa dah cuba Licen Serum KOMEN sikit kat bawah👇🏻🥰⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  416  82  5 July, 2020
  • Full Set Junni Beauty 😍 cantik luar dan dalam.. Jom dapat kan kulit putih, sihat sebelum 2020😘 liaa akan consutl uolss sampai uols dapat skin yang diidamkan 😘
.
Whatsapp 01127508033 / klik je link di bio tu 😘
.
.
#tjcodjohor #tjcodtangkak #codjohor #johor #tangkak #ledang #sagil #bukitgambir #pinkishwhiteset #putihkorea #licenserum #pwis #sayajualsupplement #sayajualskincare #sayajualserum #sayajualscrub #TeamOneOhsem #TeamWardahRangers #zularifin #khaibahar #sitinordiana #gegarvaganza #jannanik
  • Full Set Junni Beauty 😍 cantik luar dan dalam.. Jom dapat kan kulit putih, sihat sebelum 2020😘 liaa akan consutl uolss sampai uols dapat skin yang diidamkan 😘
    .
    Whatsapp 01127508033 / klik je link di bio tu 😘
    .
    .
    #tjcodjohor #tjcodtangkak #codjohor #johor #tangkak #ledang #sagil #bukitgambir #pinkishwhiteset #putihkorea #licenserum #pwis #sayajualsupplement #sayajualskincare #sayajualserum #sayajualscrub #TeamOneOhsem #TeamWardahRangers #zularifin #khaibahar #sitinordiana #gegarvaganza #jannanik

  •  180  9  25 December, 2019
  • GILA MAKEUP?? NAK MAKEUP SMOOTH & TAHAN LAMA?? PALING PENTING NAK MAKEUP TAK MEREKAH??....⁣ ⁣
⁣
Ni tips sis nak share dekat uols! Sebelum makeup, uols apply licen serum dekat skin. Dah la merawat skin lepas tu makeup texture nampak smooth pulak tu ❗️Wow ❗️⁣
⁣
Tak perlu risau pakai makeup tebal 5 inchi sekali pun. Apa yang penting SKIN dah dilindungi dengan Licen Serum! Sambil cantik sambil tu SKIN uols DIRAWAT 👏🏼👏🏼.⁣
⁣
𝘙𝘔𝟻𝟸// 𝟷𝟻𝘔𝘓 // 𝘱𝘦𝘯𝘨𝘨𝘶𝘯𝘢𝘢𝘯 𝘵𝘢𝘩𝘢𝘯 𝟹𝟶-𝟺𝟻 𝘩𝘢𝘳𝘪 𝘮𝘦𝘯𝘨𝘪𝘬𝘶𝘵 𝘱𝘦𝘯𝘨𝘨𝘶𝘯𝘢𝘢𝘯 𝘪𝘯𝘥𝘪𝘷𝘪𝘥𝘶.⁣
⁣
⁣
Jom sama sama GLOWING TANPA MERKURI ! Kita akan consult skin korang sampai jadi⁣
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #01119978911 -⁣
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘 
#teamwardahrangers #teamoneohsem #codbesut #codjerteh #codjertehbesut #codkualabesut #codkotabharu #codaeonmallkotabharu #kotabharu #aeonmallkotabharu #serumajaib #serumtahanmakeup #serumkulit #licenserum #licenserumhq #pantaibukitkluang #besut #kualabesut #smkani #smkkb #uniszatembila #umt #codumt #coduniszagongbadak #uniszagongbadak #terengganu #terengganukite #flawless #cantik
  • GILA MAKEUP?? NAK MAKEUP SMOOTH & TAHAN LAMA?? PALING PENTING NAK MAKEUP TAK MEREKAH??....⁣ ⁣

    Ni tips sis nak share dekat uols! Sebelum makeup, uols apply licen serum dekat skin. Dah la merawat skin lepas tu makeup texture nampak smooth pulak tu ❗️Wow ❗️⁣

    Tak perlu risau pakai makeup tebal 5 inchi sekali pun. Apa yang penting SKIN dah dilindungi dengan Licen Serum! Sambil cantik sambil tu SKIN uols DIRAWAT 👏🏼👏🏼.⁣

    𝘙𝘔𝟻𝟸// 𝟷𝟻𝘔𝘓 // 𝘱𝘦𝘯𝘨𝘨𝘶𝘯𝘢𝘢𝘯 𝘵𝘢𝘩𝘢𝘯 𝟹𝟶-𝟺𝟻 𝘩𝘢𝘳𝘪 𝘮𝘦𝘯𝘨𝘪𝘬𝘶𝘵 𝘱𝘦𝘯𝘨𝘨𝘶𝘯𝘢𝘢𝘯 𝘪𝘯𝘥𝘪𝘷𝘪𝘥𝘶.⁣


    Jom sama sama GLOWING TANPA MERKURI ! Kita akan consult skin korang sampai jadi⁣
    untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #01119978911 -⁣
    SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
    #teamwardahrangers #teamoneohsem #codbesut #codjerteh #codjertehbesut #codkualabesut #codkotabharu #codaeonmallkotabharu #kotabharu #aeonmallkotabharu #serumajaib #serumtahanmakeup #serumkulit #licenserum #licenserumhq #pantaibukitkluang #besut #kualabesut #smkani #smkkb #uniszatembila #umt #codumt #coduniszagongbadak #uniszagongbadak #terengganu #terengganukite #flawless #cantik

  •  214  3  29 October, 2019
  • Here's what you've been waiting for‼️😍🤩⁣⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Produk yang you all tunggu-tunggu, #LicenSerum NEW LOOK😍😍⁣⁣
⁣⁣⁣
Kenapa packaging yang baru? Sebab lebih hygienic, tak mudah pecah and of course, PINK!!!💝⁣⁣
⁣⁣
Komen YAY kat bawah kalau you all nak jadi orang terawal dapat packaging baru Licen Serum ni👇🏻😍⁣⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
  • Here's what you've been waiting for‼️😍🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Produk yang you all tunggu-tunggu, #LicenSerum NEW LOOK😍😍⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Kenapa packaging yang baru? Sebab lebih hygienic, tak mudah pecah and of course, PINK!!!💝⁣⁣
    ⁣⁣
    Komen YAY kat bawah kalau you all nak jadi orang terawal dapat packaging baru Licen Serum ni👇🏻😍⁣⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  1,114  320  2 May, 2020
  • MUSIM NI LAH ORANG CARI TERCARI CARI SKINCARE YANG TERBAIK RAWAT SKIN BERJERAWAT & BERMINYAK ⁣
⁣
Alhamdulillah, ramai pengguna Junni Beauty tak menyesal lepas guna combo ni. ⁣
Jerawat kecut cepat, parut dalam 7 hari pun pudar, kulit putih pinkish & glass skin efek TANPA KULIT berminyak 😍⁣
⁣
Dah ramai impikan kulit FLAWLESS bebas jerawat berjaya dengan 2 combo ni ⁣
⁣
⁣⁣
Harga 114 untuk 2 combo ni ⁣
KLIK LINI di bio untuk pertanyaan / order ⁣
⁣
#junnibeauty #licenserum #pinkishwhiteset
  • MUSIM NI LAH ORANG CARI TERCARI CARI SKINCARE YANG TERBAIK RAWAT SKIN BERJERAWAT & BERMINYAK ⁣

    Alhamdulillah, ramai pengguna Junni Beauty tak menyesal lepas guna combo ni. ⁣
    Jerawat kecut cepat, parut dalam 7 hari pun pudar, kulit putih pinkish & glass skin efek TANPA KULIT berminyak 😍⁣

    Dah ramai impikan kulit FLAWLESS bebas jerawat berjaya dengan 2 combo ni ⁣

    ⁣⁣
    Harga 114 untuk 2 combo ni ⁣
    KLIK LINI di bio untuk pertanyaan / order ⁣

    #junnibeauty #licenserum #pinkishwhiteset

  •  546  293  22 December, 2019
  • DIJAMIN 100% TIDAK MEMBAHAYAKAN OLEH KKM 😍

Sebelum keluar rumah, apply #licenserum untuk menjaga kulit uols dari bakteria luar & menjaga kelembapan kulit uols 😍

Pakai sehari 2 kali pun tahan selama sebulan mengikut penggunaan individu. Apa yang paling best licen serum ni, dia menyerap sepantas 5 saat ke dalam kulit. Memang dijamin 💯 tidak melekit 🔥

Cepat cepat klik link di BIO. Rugi teramat rugi sape yang tak GRAB licen serum memang rugiiii 😍
.
.
Whatsapp 0173717547
COD AVAILABLE : Rawang | Selayang | Gombak | Damansara | Sungai Buloh | Kepong & kawasan sekitar
.
.
#thejunniputihkorea #thejunnilovers #thejunni #thejunniangels #thejunnireseller #thejunnipinkishwhite #thejunniskincare #thejunnilicenserum #thejunnirawang #thejunnidamansara #putihgebu #bebascela #jerawat #scrubputih #suamiisteri #jeragat #putihkorea #trustedseller #sayajual #mampumilik #kualalumpur #nakputih #tjcod #dropshipwanted #uitm #thejunniselayang #thejunnigombak #putihkekal #jerawat #squadaniss
  • DIJAMIN 100% TIDAK MEMBAHAYAKAN OLEH KKM 😍

    Sebelum keluar rumah, apply #licenserum untuk menjaga kulit uols dari bakteria luar & menjaga kelembapan kulit uols 😍

    Pakai sehari 2 kali pun tahan selama sebulan mengikut penggunaan individu. Apa yang paling best licen serum ni, dia menyerap sepantas 5 saat ke dalam kulit. Memang dijamin 💯 tidak melekit 🔥

    Cepat cepat klik link di BIO. Rugi teramat rugi sape yang tak GRAB licen serum memang rugiiii 😍
    .
    .
    Whatsapp 0173717547
    COD AVAILABLE : Rawang | Selayang | Gombak | Damansara | Sungai Buloh | Kepong & kawasan sekitar
    .
    .
    #thejunniputihkorea #thejunnilovers #thejunni #thejunniangels #thejunnireseller #thejunnipinkishwhite #thejunniskincare #thejunnilicenserum #thejunnirawang #thejunnidamansara #putihgebu #bebascela #jerawat #scrubputih #suamiisteri #jeragat #putihkorea #trustedseller #sayajual #mampumilik #kualalumpur #nakputih #tjcod #dropshipwanted #uitm #thejunniselayang #thejunnigombak #putihkekal #jerawat #squadaniss

  •  110  0  19 February, 2020
  • Wow tengok tekstur Licen Serum🤩⁣⁣
⁣⁣
Very lightweight pada skin you all, tak akan buat kulit berminyak!⁣ #LicenSerum ni boleh tahan sehingga 30 hari mengikut penggunaan you all sendiri🥰⁣⁣
⁣⁣
Licen Serum ni memang kegilaan Sis Junni, #JutawanJunni pun suka tau sebab of course lah tekstur yang tak heavy dekat muka😍⁣⁣
⁣⁣
Komen kat bawah kalau you all nak cuba atau dah cuba Licen Serum 👇🏻⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
  • Wow tengok tekstur Licen Serum🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Very lightweight pada skin you all, tak akan buat kulit berminyak!⁣ #LicenSerum ni boleh tahan sehingga 30 hari mengikut penggunaan you all sendiri🥰⁣⁣
    ⁣⁣
    Licen Serum ni memang kegilaan Sis Junni, #JutawanJunni pun suka tau sebab of course lah tekstur yang tak heavy dekat muka😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Komen kat bawah kalau you all nak cuba atau dah cuba Licen Serum 👇🏻⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  334  54  2 July, 2020