#lelakimuyangdulu Instagram Photos & Videos

lelakimuyangdulu - 79.5k posts

Hashtag Popularity

7.8
average comments
1.2k
average likes

Latest #lelakimuyangdulu Posts

  • QUWLEES NASA 😍

Dari 5 menit jadi 5 Ronde.
Semakin Si Anu Terasa Panas Maka Semakin Ganasss..🙊😁

Jangan sampai expresimu seperti misteri😬
Prodak ini bekerja sangat optimal aman dan nyaman😊

Manfaat Qules👇
Sangat bermanfaat dan berkhasiat untuk :
- Membantu membersihkan organ intim pria
- Membuat Pria menjadi KUAT dan TAHAN LAMA
- Anti Ejekulasi Dini

Cara pakai :
- Kocok botol terlebih dahulu.
- Oleskan sedikit di bagian bawah leher Mr. P (jengger) kurang lebih 2x oles.
- Kemudian diamkan selama 45 menit,Jika sudah terasa panas,
tandanya QULES sudah meresap
-lalu setelah meresap cuci dengan sabun hingga bersih
-Lakukan 2-3 jam sebelum berhubungan.
Tidak buat kebas/mati rasa👌
Cukup di oles merata dan  jadilah pemburu profesional😱🏇

Pemesanan
WA 083.806.866 133

#oLes #obatoles #lelaki #lelakikuat #lelakihebat #lelakiperkasa #lelakisejati #lelakikirimantuhan #lelakimuyangdulu #lelakiidaman
  • QUWLEES NASA 😍

    Dari 5 menit jadi 5 Ronde.
    Semakin Si Anu Terasa Panas Maka Semakin Ganasss..🙊😁

    Jangan sampai expresimu seperti misteri😬
    Prodak ini bekerja sangat optimal aman dan nyaman😊

    Manfaat Qules👇
    Sangat bermanfaat dan berkhasiat untuk :
    - Membantu membersihkan organ intim pria
    - Membuat Pria menjadi KUAT dan TAHAN LAMA
    - Anti Ejekulasi Dini

    Cara pakai :
    - Kocok botol terlebih dahulu.
    - Oleskan sedikit di bagian bawah leher Mr. P (jengger) kurang lebih 2x oles.
    - Kemudian diamkan selama 45 menit,Jika sudah terasa panas,
    tandanya QULES sudah meresap
    -lalu setelah meresap cuci dengan sabun hingga bersih
    -Lakukan 2-3 jam sebelum berhubungan.
    Tidak buat kebas/mati rasa👌
    Cukup di oles merata dan jadilah pemburu profesional😱🏇

    Pemesanan
    WA 083.806.866 133

    #oLes #obatoles #lelaki #lelakikuat #lelakihebat #lelakiperkasa #lelakisejati #lelakikirimantuhan #lelakimuyangdulu #lelakiidaman

  •  1  0  19 hours ago
  • QUWLEES NASA 😍

Dari 5 menit jadi 5 Ronde.
Semakin Si Anu Terasa Panas Maka Semakin Ganasss..🙊😁

Jangan sampai expresimu seperti misteri😬
Prodak ini bekerja sangat optimal aman dan nyaman😊

Manfaat Qules👇
Sangat bermanfaat dan berkhasiat untuk :
- Membantu membersihkan organ intim pria
- Membuat Pria menjadi KUAT dan TAHAN LAMA
- Anti Ejekulasi Dini

Cara pakai :
- Kocok botol terlebih dahulu.
- Oleskan sedikit di bagian bawah leher Mr. P (jengger) kurang lebih 2x oles.
- Kemudian diamkan selama 45 menit,Jika sudah terasa panas,
tandanya QULES sudah meresap
-lalu setelah meresap cuci dengan sabun hingga bersih
-Lakukan 2-3 jam sebelum berhubungan.
Tidak buat kebas/mati rasa👌
Cukup di oles merata dan  jadilah pemburu profesional😱🏇

Pemesanan
WA 083.806.866 133

#oLes #obatoles #lelaki #lelakikuat #lelakihebat #lelakiperkasa #lelakisejati #lelakikirimantuhan #lelakimuyangdulu #lelakiidaman
  • QUWLEES NASA 😍

    Dari 5 menit jadi 5 Ronde.
    Semakin Si Anu Terasa Panas Maka Semakin Ganasss..🙊😁

    Jangan sampai expresimu seperti misteri😬
    Prodak ini bekerja sangat optimal aman dan nyaman😊

    Manfaat Qules👇
    Sangat bermanfaat dan berkhasiat untuk :
    - Membantu membersihkan organ intim pria
    - Membuat Pria menjadi KUAT dan TAHAN LAMA
    - Anti Ejekulasi Dini

    Cara pakai :
    - Kocok botol terlebih dahulu.
    - Oleskan sedikit di bagian bawah leher Mr. P (jengger) kurang lebih 2x oles.
    - Kemudian diamkan selama 45 menit,Jika sudah terasa panas,
    tandanya QULES sudah meresap
    -lalu setelah meresap cuci dengan sabun hingga bersih
    -Lakukan 2-3 jam sebelum berhubungan.
    Tidak buat kebas/mati rasa👌
    Cukup di oles merata dan jadilah pemburu profesional😱🏇

    Pemesanan
    WA 083.806.866 133

    #oLes #obatoles #lelaki #lelakikuat #lelakihebat #lelakiperkasa #lelakisejati #lelakikirimantuhan #lelakimuyangdulu #lelakiidaman

  •  4  0  19 hours ago
  • Preloved novel
.
🔹MELISSA LEE ANNE ROSE - Ameera Ameer (RM14)
🔹QALIF: WATAK CINTA TERINDAH - Dila Dyna (RM14)
🔹BUKAN YANG TERBAIK - Dyadila (RM14)
🔹SUAMI UNTUK AKU - Kay Omena (RM10)
🔹SAYANGKU HANA - Kay Omena (RM10)
🔹RINDU PADA DIA - Aidah Bakri (RM12)
🔹MY DEAR MR DIMPLE - Aifa Batrisya (RM10)
🔹KERANA DIA MANUSIA BIASA - Wan Nur Najihah (RM12)
🔹CINTA KITA - Suzana Sulaiman (RM10)
🔹LELAKIMU YANG DULU - Farah Darianna (RM12)
.
Tak termasuk postage
.
Whatsapp 0133996098 or dm for more details
.
#novelterpakai
#novelmelayupreloved #novelmelayu #novelmelayuterpakai #novelprelovedmurah #novelprelovedmalaysia #prelovednovel #prelovedmalaynovel #prelovednovelmurah  #farahdarianna #lelakimuyangdulu #cintakita #suzanasulaiman #keranadiamanusiabiasa #wannurnajihah #aifabatrisya #mydearmrdimple #rindupadadia #aidahbakri #sayangkuhana #suamiuntukaku #kayomena #bukanyangterbaik #dyadila #diladyna #qalifwatakcintaterindah #ameeraameer #melissaleeannerose
  • Preloved novel
    .
    🔹MELISSA LEE ANNE ROSE - Ameera Ameer (RM14)
    🔹QALIF: WATAK CINTA TERINDAH - Dila Dyna (RM14)
    🔹BUKAN YANG TERBAIK - Dyadila (RM14)
    🔹SUAMI UNTUK AKU - Kay Omena (RM10)
    🔹SAYANGKU HANA - Kay Omena (RM10)
    🔹RINDU PADA DIA - Aidah Bakri (RM12)
    🔹MY DEAR MR DIMPLE - Aifa Batrisya (RM10)
    🔹KERANA DIA MANUSIA BIASA - Wan Nur Najihah (RM12)
    🔹CINTA KITA - Suzana Sulaiman (RM10)
    🔹LELAKIMU YANG DULU - Farah Darianna (RM12)
    .
    Tak termasuk postage
    .
    Whatsapp 0133996098 or dm for more details
    .
    #novelterpakai
    #novelmelayupreloved #novelmelayu #novelmelayuterpakai #novelprelovedmurah #novelprelovedmalaysia #prelovednovel #prelovedmalaynovel #prelovednovelmurah #farahdarianna #lelakimuyangdulu #cintakita #suzanasulaiman #keranadiamanusiabiasa #wannurnajihah #aifabatrisya #mydearmrdimple #rindupadadia #aidahbakri #sayangkuhana #suamiuntukaku #kayomena #bukanyangterbaik #dyadila #diladyna #qalifwatakcintaterindah #ameeraameer #melissaleeannerose

  •  6  0  21 hours ago
  • Gandingan Popstar foundation dengan Sugar Gold oil pelantin hampaaa uiiii. Dia pun yaaa glowing tu, ishhhh sis tak tau laaaa.
.
Korang try laa cubaaa, Popstar foundation memang sangat2 smooth, rasa macam tak pakai foundation langsung, tak melekit pun bila pakai tu yang paling best 🤩🤩🤩
.
Nak dapatkan 2item tu hanya 44hinggit jaa uollls, tapi kualiti have2
..
www.wasap.my/60138761800
.
#teammuna #teamsisqing #sugargoldmalaysia #sugargoldpendang #SugarGoldAlorStar #sugargoldkedah #agentwanted #Dropshipwanted #muabellaz #lelakimuyangdulu #dramakorea #covid_19 #stayathome #bukangadisbiasa #theking #kesanakesini #lathichallenge #barbiechallenge #ceterahatidiya #voguechallenge #mirafilzah #MUAkedah #sajat #7harimencintaiku2 #faceoil #SugarGoldAlorStar #syukriyahya #foundationglowing
  • Gandingan Popstar foundation dengan Sugar Gold oil pelantin hampaaa uiiii. Dia pun yaaa glowing tu, ishhhh sis tak tau laaaa.
    .
    Korang try laa cubaaa, Popstar foundation memang sangat2 smooth, rasa macam tak pakai foundation langsung, tak melekit pun bila pakai tu yang paling best 🤩🤩🤩
    .
    Nak dapatkan 2item tu hanya 44hinggit jaa uollls, tapi kualiti have2
    ..
    www.wasap.my/60138761800
    .
    #teammuna #teamsisqing #sugargoldmalaysia #sugargoldpendang #SugarGoldAlorStar #sugargoldkedah #agentwanted #Dropshipwanted #muabellaz #lelakimuyangdulu #dramakorea #covid_19 #stayathome #bukangadisbiasa #theking #kesanakesini #lathichallenge #barbiechallenge #ceterahatidiya #voguechallenge #mirafilzah #MUAkedah #sajat #7harimencintaiku2 #faceoil #SugarGoldAlorStar #syukriyahya #foundationglowing

  •  8  0  22 hours ago
  • Gandingan Popstar foundation dengan Sugar Gold oil pelantin hampaaa uiiii. Dia pun yaaa glowing tu, ishhhh sis tak tau laaaa.
.
Korang try laa cubaaa, Popstar foundation memang sangat2 smooth, rasa macam tak pakai foundation langsung, tak melekit pun bila pakai tu yang paling best 🤩🤩🤩
.
Nak dapatkan 2item tu hanya 44hinggit jaa uollls, tapi kualiti have2
..
www.wasap.my/60138761800
.
#teammuna #teamsisqing #sugargoldmalaysia #sugargoldpendang #SugarGoldAlorStar #sugargoldkedah #agentwanted #Dropshipwanted #muabellaz #lelakimuyangdulu #dramakorea #covid_19 #stayathome #bukangadisbiasa #theking #kesanakesini #lathichallenge #barbiechallenge #ceterahatidiya #voguechallenge #mirafilzah #MUAkedah #sajat #7harimencintaiku2 #faceoil #SugarGoldAlorStar #syukriyahya #foundationglowing
  • Gandingan Popstar foundation dengan Sugar Gold oil pelantin hampaaa uiiii. Dia pun yaaa glowing tu, ishhhh sis tak tau laaaa.
    .
    Korang try laa cubaaa, Popstar foundation memang sangat2 smooth, rasa macam tak pakai foundation langsung, tak melekit pun bila pakai tu yang paling best 🤩🤩🤩
    .
    Nak dapatkan 2item tu hanya 44hinggit jaa uollls, tapi kualiti have2
    ..
    www.wasap.my/60138761800
    .
    #teammuna #teamsisqing #sugargoldmalaysia #sugargoldpendang #SugarGoldAlorStar #sugargoldkedah #agentwanted #Dropshipwanted #muabellaz #lelakimuyangdulu #dramakorea #covid_19 #stayathome #bukangadisbiasa #theking #kesanakesini #lathichallenge #barbiechallenge #ceterahatidiya #voguechallenge #mirafilzah #MUAkedah #sajat #7harimencintaiku2 #faceoil #SugarGoldAlorStar #syukriyahya #foundationglowing

  •  4  0  10 July, 2020
  • Dari pengguna sign up dropship then @g3nt 💃
Hujung bulan 4 join dropship
Awal bulan 5 join ag3nt

💥Dari agent naik level MASTER @G3NT 🤩 🤩 💥
.
Alhamdulillah sis tirah konsisten posting, restok tiap2 minggu.. And sekarang dah naik pangkat, xsmpai 3bulan pun lagi join team sugar gold malaysia
.
Semoga dimurahkan rezeki selalu.. Amin2
.
Yang mana nak join @g3nt tapi segan nak ws muna hampa boleh ws tirah tau 😁 dia ada open @g3nt modal serendah 100 jaa hampa.
. 
Muna open mini stokis yang bermodalkan 2k jaaaa
.
#teammuna #teamsisqing #sugargoldmalaysia #sugargoldpendang #SugarGoldAlorStar #sugargoldkedah #ministokiswanted #sugargoldmalaysia #sugargoldpendang #SugarGoldAlorStar #sugargoldkedah #agentwanted #Dropshipwanted #muabellaz #lelakimuyangdulu #dramakorea #covid_19 #stayathome #bukangadisbiasa #theking #kesanakesini #lathichallenge #barbiechallenge #ceterahatidiya #voguechallenge #mirafilzah #MUAkedah #sajat #7harimencintaiku2 #syukriyahya #jerawat
  • Dari pengguna sign up dropship then @g3nt 💃
    Hujung bulan 4 join dropship
    Awal bulan 5 join ag3nt

    💥Dari agent naik level MASTER @G3NT 🤩 🤩 💥
    .
    Alhamdulillah sis tirah konsisten posting, restok tiap2 minggu.. And sekarang dah naik pangkat, xsmpai 3bulan pun lagi join team sugar gold malaysia
    .
    Semoga dimurahkan rezeki selalu.. Amin2
    .
    Yang mana nak join @g3nt tapi segan nak ws muna hampa boleh ws tirah tau 😁 dia ada open @g3nt modal serendah 100 jaa hampa.
    .
    Muna open mini stokis yang bermodalkan 2k jaaaa
    .
    #teammuna #teamsisqing #sugargoldmalaysia #sugargoldpendang #SugarGoldAlorStar #sugargoldkedah #ministokiswanted #sugargoldmalaysia #sugargoldpendang #SugarGoldAlorStar #sugargoldkedah #agentwanted #Dropshipwanted #muabellaz #lelakimuyangdulu #dramakorea #covid_19 #stayathome #bukangadisbiasa #theking #kesanakesini #lathichallenge #barbiechallenge #ceterahatidiya #voguechallenge #mirafilzah #MUAkedah #sajat #7harimencintaiku2 #syukriyahya #jerawat

  •  5  0  10 July, 2020
  • Hi assalamualaikum, selamat pagi hampa
.
Hi hampa 😊😊 Muna ada OPEN AGENT DAN DROPSHIP untuk Sugar Gold Malaysia

Terhad kepada 5 orang terawal sahaja yaa.. So jangan lepaskan peluang ni hampa

Class coaching diberikan, support dari Facebook dan group whatsapp pun ada hampa 

Reward dari TEAM DAN HQ MENANTI bagi yang join Team Sugar Gold Malaysia 🤩🤩🤩🤩🤩

Yang betul2 nak buat duit, nak cari duit lebih boleh whatsapp Muna
www.wasap.my/60138761800
.
#teammuna #teamsisqing #sugargoldmalaysia #sugargoldpendang #SugarGoldAlorStar #sugargoldkedah #agentwanted #Dropshipwanted #muabellaz #lelakimuyangdulu #dramakorea #covid_19 #stayathome #bukangadisbiasa #theking #kesanakesini #lathichallenge #barbiechallenge #ceterahatidiya #voguechallenge #mirafilzah #MUAkedah #sajat #7harimencintaiku2 #faceoil #syukriyahya
  • Hi assalamualaikum, selamat pagi hampa
    .
    Hi hampa 😊😊 Muna ada OPEN AGENT DAN DROPSHIP untuk Sugar Gold Malaysia

    Terhad kepada 5 orang terawal sahaja yaa.. So jangan lepaskan peluang ni hampa

    Class coaching diberikan, support dari Facebook dan group whatsapp pun ada hampa

    Reward dari TEAM DAN HQ MENANTI bagi yang join Team Sugar Gold Malaysia 🤩🤩🤩🤩🤩

    Yang betul2 nak buat duit, nak cari duit lebih boleh whatsapp Muna
    www.wasap.my/60138761800
    .
    #teammuna #teamsisqing #sugargoldmalaysia #sugargoldpendang #SugarGoldAlorStar #sugargoldkedah #agentwanted #Dropshipwanted #muabellaz #lelakimuyangdulu #dramakorea #covid_19 #stayathome #bukangadisbiasa #theking #kesanakesini #lathichallenge #barbiechallenge #ceterahatidiya #voguechallenge #mirafilzah #MUAkedah #sajat #7harimencintaiku2 #faceoil #syukriyahya

  •  3  0  10 July, 2020
  • Alhamdulillah, antara satisfied customer. Barang reject tapi ORIGINAL. .
#feedbackaai
#feedbackaai 
#feedbackaai
.
Yang penting save RM200 even condition reject. Ada bran nak cuba tak?😎😎 Dah ramai ni tertipu beli perfume harga serendah MURAH tapi original bak hangg😎
.
❎STRICTLY NOT FOR FUSSY CUSTOMER.
.
PERFUME ORIGINAL REJECT serendah 
RM150 FREE POSTAGE
.
WS 0193154254
.
#feedbackaai #sayajual #satukanrasa #hantarankahwin #sitinordiana #johor #jdt #luaskankuasamu #fattahamin #neelofa #aerilzafrel #selangor #theredgiant #malaysia #setperfumemurah #lelakimuyangdulu #sayajualmurah #fattzura #meletop #malaysia #perfumeinspired #bazaar #malaysiaigers #ikutcarakita
  • Alhamdulillah, antara satisfied customer. Barang reject tapi ORIGINAL. .
    #feedbackaai
    #feedbackaai
    #feedbackaai
    .
    Yang penting save RM200 even condition reject. Ada bran nak cuba tak?😎😎 Dah ramai ni tertipu beli perfume harga serendah MURAH tapi original bak hangg😎
    .
    ❎STRICTLY NOT FOR FUSSY CUSTOMER.
    .
    PERFUME ORIGINAL REJECT serendah
    RM150 FREE POSTAGE
    .
    WS 0193154254
    .
    #feedbackaai #sayajual #satukanrasa #hantarankahwin #sitinordiana #johor #jdt #luaskankuasamu #fattahamin #neelofa #aerilzafrel #selangor #theredgiant #malaysia #setperfumemurah #lelakimuyangdulu #sayajualmurah #fattzura #meletop #malaysia #perfumeinspired #bazaar #malaysiaigers #ikutcarakita

  •  6  0  10 July, 2020
  • GAHARU BEAUTY SOAP.
(Homemade)
Dibina untuk keyakinan anda😘

Mengenai sabun kental lelaki berat sabun 100gram

SABUN KENTAL LELAKI
Berasaskan gaharu mentah olahan herba2 tempatan lebih kearah kelelakian serta adunan minyak yang berkualiti tinggi bertindak untuk lebih menonjolkan kelelakian anda

SABUN KENTAL LELAKI
🎋memanjangkan zakar
🎋membesarkan zakar 
🎋menebalkan zakar

SABUN KENTAL LELAKI🥰
🎋Juga dibina untuk zakar lebih tahan lama dgn kadar yg sepatutnya tika bersama isteri

SABUN KENTAL LELAKI🥰
juga dapat merawat masalah dalaman

#lelakisejati 
#lelaki #lelakimuyangdulu #lelakiidaman
#lelakihebat #lelakikacak #slingbaglelaki #lelakiperkasa #bajulelaki #seluarlelaki #suamiistri #suamiistriromantis #suamisayangistri #rumahtangga #isteri
  • GAHARU BEAUTY SOAP.
    (Homemade)
    Dibina untuk keyakinan anda😘

    Mengenai sabun kental lelaki berat sabun 100gram

    SABUN KENTAL LELAKI
    Berasaskan gaharu mentah olahan herba2 tempatan lebih kearah kelelakian serta adunan minyak yang berkualiti tinggi bertindak untuk lebih menonjolkan kelelakian anda

    SABUN KENTAL LELAKI
    🎋memanjangkan zakar
    🎋membesarkan zakar
    🎋menebalkan zakar

    SABUN KENTAL LELAKI🥰
    🎋Juga dibina untuk zakar lebih tahan lama dgn kadar yg sepatutnya tika bersama isteri

    SABUN KENTAL LELAKI🥰
    juga dapat merawat masalah dalaman

    #lelakisejati
    #lelaki #lelakimuyangdulu #lelakiidaman
    #lelakihebat #lelakikacak #slingbaglelaki #lelakiperkasa #bajulelaki #seluarlelaki #suamiistri #suamiistriromantis #suamisayangistri #rumahtangga #isteri

  •  2  0  10 July, 2020
  • Yeayyyy alhamdulillah stok dah sampai semalam berserta reward bulan 7 💃💃💃
.
Thanks you my Leader SugarGold Kedah Tq my founder Elia Izham Raina Mohd Izham 🤩 🤩 seronok kan beranakkan emas ni... Sis tak payah bawak keluar duit dah 😆😆😆 cantik subang paku niyhhh 😍.
Next apa pulak yeeee 😁
.
Thank you jugak dekat #teammuna yang konsisten restok tiap2 minggu, tiap2 bulan.  Alhamdulillah. Tanpa anda siapalah saya
.
Thanks you jugak dekat cust yang selalu support my bisness 👍 and to my family 😘😘
.
www.wasap.my/60138761800
.
#teammuna #teamsisqing #sugargoldmalaysia #sugargoldpendang #SugarGoldAlorStar #sugargoldkedah #agentwanted #Dropshipwanted #muabellaz #lelakimuyangdulu #dramakorea #covid_19 #stayathome #bukangadisbiasa #theking #kesanakesini #lathichallenge #barbiechallenge #ceterahatidiya #voguechallenge #mirafilzah #MUAkedah #sajat #7harimencintaiku2 #faceoil #syukriyahya #khuzairi #mia
  • Yeayyyy alhamdulillah stok dah sampai semalam berserta reward bulan 7 💃💃💃
    .
    Thanks you my Leader SugarGold Kedah Tq my founder Elia Izham Raina Mohd Izham 🤩 🤩 seronok kan beranakkan emas ni... Sis tak payah bawak keluar duit dah 😆😆😆 cantik subang paku niyhhh 😍.
    Next apa pulak yeeee 😁
    .
    Thank you jugak dekat #teammuna yang konsisten restok tiap2 minggu, tiap2 bulan. Alhamdulillah. Tanpa anda siapalah saya
    .
    Thanks you jugak dekat cust yang selalu support my bisness 👍 and to my family 😘😘
    .
    www.wasap.my/60138761800
    .
    #teammuna #teamsisqing #sugargoldmalaysia #sugargoldpendang #SugarGoldAlorStar #sugargoldkedah #agentwanted #Dropshipwanted #muabellaz #lelakimuyangdulu #dramakorea #covid_19 #stayathome #bukangadisbiasa #theking #kesanakesini #lathichallenge #barbiechallenge #ceterahatidiya #voguechallenge #mirafilzah #MUAkedah #sajat #7harimencintaiku2 #faceoil #syukriyahya #khuzairi #mia

  •  3  0  9 July, 2020
  • Hi assalamualaikum, selamat pagi hampa
.
Hi hampa 😊😊 Muna ada OPEN AGENT DAN DROPSHIP untuk Sugar Gold Malaysia

Terhad kepada 5 orang terawal sahaja yaa.. So jangan lepaskan peluang ni hampa

Class coaching diberikan, support dari Facebook dan group whatsapp pun ada hampa 

Reward dari TEAM DAN HQ MENANTI bagi yang join Team Sugar Gold Malaysia 🤩🤩🤩🤩🤩

Yang betul2 nak buat duit, nak cari duit lebih boleh whatsapp Muna
www.wasap.my/60138761800
.
#teammuna #teamsisqing #sugargoldmalaysia #sugargoldpendang #SugarGoldAlorStar #sugargoldkedah #agentwanted #Dropshipwanted #muabellaz #lelakimuyangdulu #dramakorea #covid_19 #stayathome #bukangadisbiasa #theking #kesanakesini #lathichallenge #barbiechallenge #ceterahatidiya #voguechallenge #mirafilzah #MUAkedah #sajat #7harimencintaiku2 #faceoil #syukriyahya
  • Hi assalamualaikum, selamat pagi hampa
    .
    Hi hampa 😊😊 Muna ada OPEN AGENT DAN DROPSHIP untuk Sugar Gold Malaysia

    Terhad kepada 5 orang terawal sahaja yaa.. So jangan lepaskan peluang ni hampa

    Class coaching diberikan, support dari Facebook dan group whatsapp pun ada hampa

    Reward dari TEAM DAN HQ MENANTI bagi yang join Team Sugar Gold Malaysia 🤩🤩🤩🤩🤩

    Yang betul2 nak buat duit, nak cari duit lebih boleh whatsapp Muna
    www.wasap.my/60138761800
    .
    #teammuna #teamsisqing #sugargoldmalaysia #sugargoldpendang #SugarGoldAlorStar #sugargoldkedah #agentwanted #Dropshipwanted #muabellaz #lelakimuyangdulu #dramakorea #covid_19 #stayathome #bukangadisbiasa #theking #kesanakesini #lathichallenge #barbiechallenge #ceterahatidiya #voguechallenge #mirafilzah #MUAkedah #sajat #7harimencintaiku2 #faceoil #syukriyahya

  •  4  0  9 July, 2020
  • Siapa boleh teka ni swatches drpd COCOA CLASSIC ke TRUFFLE DARING MAKEUP KIT? 🙋‍♀️
-
Of course la  drpd TRUFFLE DARING MAKEUP KIT! Fav I ni hehe. Look how PIGMENTED these LIPCREAM & EYESHADOW swatches are both suitable for fair & tan skins 😍😍 I'm so in love!!
-
Tak perlu dah risau nk cari EYESHADOW & LIPCREAM yg boleh match with any skin tone. Nak mix & match ikut colour baju pun senang! Jom grab skrg girls sebelum menyesal 😭
-
#caryacosmeticspuchong #caryacosmeticsputrajaya #caryacosmeticskl #caryacosmeticsselangor #obsesscosmetics
#caryacosmeticscyberjaya
#duckcosmetic #alhaalfa #caryacosmetics #codcyberjaya #ainaaserum #lelakimuyangdulu #sobellalipmatte #makeuptutorial #wawaunicornkit #anasism #caryatutorial #mirafilzah #beautyra #makeupkitallin1 #muaputrajaya #muakl #muacyberjaya #FLWarriors #makeupbrushmalaysia #codcyberjaya #makeupbynurulmf
  • Siapa boleh teka ni swatches drpd COCOA CLASSIC ke TRUFFLE DARING MAKEUP KIT? 🙋‍♀️
    -
    Of course la drpd TRUFFLE DARING MAKEUP KIT! Fav I ni hehe. Look how PIGMENTED these LIPCREAM & EYESHADOW swatches are both suitable for fair & tan skins 😍😍 I'm so in love!!
    -
    Tak perlu dah risau nk cari EYESHADOW & LIPCREAM yg boleh match with any skin tone. Nak mix & match ikut colour baju pun senang! Jom grab skrg girls sebelum menyesal 😭
    -
    #caryacosmeticspuchong #caryacosmeticsputrajaya #caryacosmeticskl #caryacosmeticsselangor #obsesscosmetics
    #caryacosmeticscyberjaya
    #duckcosmetic #alhaalfa #caryacosmetics #codcyberjaya #ainaaserum #lelakimuyangdulu #sobellalipmatte #makeuptutorial #wawaunicornkit #anasism #caryatutorial #mirafilzah #beautyra #makeupkitallin1 #muaputrajaya #muakl #muacyberjaya #FLWarriors #makeupbrushmalaysia #codcyberjaya #makeupbynurulmf

  •  3  0  9 July, 2020

Top #lelakimuyangdulu Posts

  • Kali ke 18 Papa nak conteng muka, adik tak kasi. Tapi kali ke 19 adik tak mampu tolak. Lukisan papa... Hmm uncle aunty nilai la sendiri aura dia...
#18Kali #LelakimuYangDulu #ArryanPetra #Malaysia
  • Kali ke 18 Papa nak conteng muka, adik tak kasi. Tapi kali ke 19 adik tak mampu tolak. Lukisan papa... Hmm uncle aunty nilai la sendiri aura dia...
    #18Kali #LelakimuYangDulu #ArryanPetra #Malaysia

  •  5,957  35  4 December, 2019
  • Kalau Anaa kita nak berubah bukan sebab orang lain, tapi untuk diri kita sendiri.. Time tu baru laa kita akan happy & appreciate setiap perubahan yang kita dah lakukkan, sekecil apa pun 🤗🥰..
•
Kalau anda ? Ce komen kat bawah 👇🏻
•
🧕🏻 Coach Anaa_razali 📲 +60169861985
•
#teamAnarazali #eatcleanmalaysia #singapore #getfitnowonline #fattofitonline #diet #misikurus #protein #jomkurus #menu #resepi #sihat #atkins #intermittentfasting #kalori #jubahbesar #plussize #brunei #gym #workout #zumba #aerobik #viral #dramasweetdreams #mirafilza #abpbh32 #lelakimuyangdulu #sibuk
  • Kalau Anaa kita nak berubah bukan sebab orang lain, tapi untuk diri kita sendiri.. Time tu baru laa kita akan happy & appreciate setiap perubahan yang kita dah lakukkan, sekecil apa pun 🤗🥰..

    Kalau anda ? Ce komen kat bawah 👇🏻

    🧕🏻 Coach Anaa_razali 📲 +60169861985

    #teamAnarazali #eatcleanmalaysia #singapore #getfitnowonline #fattofitonline #diet #misikurus #protein #jomkurus #menu #resepi #sihat #atkins #intermittentfasting #kalori #jubahbesar #plussize #brunei #gym #workout #zumba #aerobik #viral #dramasweetdreams #mirafilza #abpbh32 #lelakimuyangdulu #sibuk

  •  5,130  96  3 December, 2019