#lelakikirimantuhan Instagram Photos & Videos

lelakikirimantuhan - 195k posts

Hashtag Popularity

6.9
average comments
868.1
average likes

Latest #lelakikirimantuhan Posts

  • Follow your dream's 

#sweetdreams #goodnight #love #denglun #sleep #allendeng #sweet #instagram #instagood #like #mirafilzah #night #buonanotte #dreams #bedtime #pujaanhatikanda #cute #mytruefriend #me #mrfighting #sleepwell #dogsofinstagram #bed #buenasnoches #photography #lelakikirimantuhan #sleepy #likes #ashesoflove #bhfyp♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒💓💓💓💓🎨🎨🎨🎨🎨🎨🎨🎨💓💓🇮🇳🇮🇳
  • Follow your dream's

    #sweetdreams #goodnight #love #denglun #sleep #allendeng #sweet #instagram #instagood #like #mirafilzah #night #buonanotte #dreams #bedtime #pujaanhatikanda #cute #mytruefriend #me #mrfighting #sleepwell #dogsofinstagram #bed #buenasnoches #photography #lelakikirimantuhan #sleepy #likes #ashesoflove #bhfyp♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒💓💓💓💓🎨🎨🎨🎨🎨🎨🎨🎨💓💓🇮🇳🇮🇳

  •  5  0  1 hour ago
  • Are you ready luna lover❔i cant hear you🗣uuuuuuuuu....
.
Eiya just nak habaq stock luna c kat eiya dah nyawa2 ikan🙈so kalau korang rasa nak cantik masa raya haji,boleh klik link kat bio eiya laju laju okies🤍
.
.
#penang ##lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzbangi #lunaskinzpenang #mirafilzah #lunaskinzkelantan #roseblackpink #pujaanhatikanda #lunaskinzshahalam #togetherwestrong #lelakikirimantuhan #akasiatv3 #miramiminghindustan #howyoulikethat #jennieblackpink #emira #babysayang #tv3malaysia #jisooblackpink #neelofaxmamasab #meletop #blackpinklisa #blackpinkinyourarea #mirafilzah #lunaskinzpenang #lunaskinzselangor #lunaskinzperak #lunaskinzkepalabatas #lunaskinzbangi #lunaskinzkelantan #lunaskinzkl #agentwantedmalaysia #mfmirafilzah
  • Are you ready luna lover❔i cant hear you🗣uuuuuuuuu....
    .
    Eiya just nak habaq stock luna c kat eiya dah nyawa2 ikan🙈so kalau korang rasa nak cantik masa raya haji,boleh klik link kat bio eiya laju laju okies🤍
    .
    .
    #penang # #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzbangi #lunaskinzpenang #mirafilzah #lunaskinzkelantan #roseblackpink #pujaanhatikanda #lunaskinzshahalam #togetherwestrong #lelakikirimantuhan #akasiatv3 #miramiminghindustan #howyoulikethat #jennieblackpink #emira #babysayang #tv3malaysia #jisooblackpink #neelofaxmamasab #meletop #blackpinklisa #blackpinkinyourarea #mirafilzah #lunaskinzpenang #lunaskinzselangor #lunaskinzperak #lunaskinzkepalabatas #lunaskinzbangi #lunaskinzkelantan #lunaskinzkl #agentwantedmalaysia #mfmirafilzah

  •  1  0  4 hours ago
  • Are you ready luna lover❔i cant hear you🗣uuuuuuuuu....
.
Eiya just nak habaq stock luna c kat eiya dah nyawa2 ikan🙈so kalau korang rasa nak cantik masa raya haji,boleh klik link kat bio eiya laju laju okies🤍
.
.
#penang ##lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzbangi #lunaskinzpenang #mirafilzah #lunaskinzkelantan #roseblackpink #pujaanhatikanda #lunaskinzshahalam #togetherwestrong #lelakikirimantuhan #akasiatv3 #miramiminghindustan #howyoulikethat #jennieblackpink #emira #babysayang #tv3malaysia #jisooblackpink #neelofaxmamasab #meletop #blackpinklisa #blackpinkinyourarea #mirafilzah #lunaskinzpenang #lunaskinzselangor #lunaskinzperak #lunaskinzkepalabatas #lunaskinzbangi #lunaskinzkelantan #lunaskinzkl #agentwantedmalaysia #mfmirafilzah
  • Are you ready luna lover❔i cant hear you🗣uuuuuuuuu....
    .
    Eiya just nak habaq stock luna c kat eiya dah nyawa2 ikan🙈so kalau korang rasa nak cantik masa raya haji,boleh klik link kat bio eiya laju laju okies🤍
    .
    .
    #penang # #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzbangi #lunaskinzpenang #mirafilzah #lunaskinzkelantan #roseblackpink #pujaanhatikanda #lunaskinzshahalam #togetherwestrong #lelakikirimantuhan #akasiatv3 #miramiminghindustan #howyoulikethat #jennieblackpink #emira #babysayang #tv3malaysia #jisooblackpink #neelofaxmamasab #meletop #blackpinklisa #blackpinkinyourarea #mirafilzah #lunaskinzpenang #lunaskinzselangor #lunaskinzperak #lunaskinzkepalabatas #lunaskinzbangi #lunaskinzkelantan #lunaskinzkl #agentwantedmalaysia #mfmirafilzah

  •  1  0  4 hours ago
  • SELAMAT MALAM 💕
.
Jom kita kenali apa itu *Quinoa* .
Quinoa (Chenopodium quinoa) atau yang biasa juga disebut dengan nama keenwa adalah sejenis padi-padian yang berasal dari daerah Andean (pegunungan Andes), Amerika Selatan..
.
Quinoa sudah dikenal dan digunakan sebagai makanan pokok oleh masyarakat Indian sejak lama..Suku Inca menganggap quinoa adalah makanan yang sakral, bahkan mereka menyebutnya sebagai chisaya mama atau “induk dari semua biji-bijian”..
.
Quinoa merupaka alternatif yang baik untuk menggantikan nasi..Ia mempunyai tekstur seperti nasi..Namun kandungan karbohidratnya lebih rendah dari nasi, sementara kandungan proteinnya lebih tinggi dari nasi..😍
.
Dalam proses pencernaan quinoa melepaskan kandungan karbohidrat secara perlahan ke dalam tubuh menjadikannya sesuai untuk pengidap diabetes atau untuk diet..
.
Tak heran kalau ia diberi gelar superfood oleh pakar makanan Barat..
.
So Jangan disangka makanan sebegini tidak mengenyangkan..
.
Jangan ikutkan nafsu semate².. Cube buat penilaian ke atas plate ni haaa dari segi kualiti dan kepentingan menu ini pada badan kita..NAK LOSE WEIGH KAN.. 😍
.
Nak dapatkan 2-10kg dalam 1 musim amatlah mudah.. NAK TAU? Just klik link di profil IG coach nadia ye😉 .
.
Jika anda nak Coach pantau diet anda, pendaftaran sudah dibuka..💕
.
Coach Cknadia📲 014-8055976
http://hubungicoachcknadia.wasap.my/
👉🏻 klik link di bio coach untuk details program
  • SELAMAT MALAM 💕
    .
    Jom kita kenali apa itu *Quinoa* .
    Quinoa (Chenopodium quinoa) atau yang biasa juga disebut dengan nama keenwa adalah sejenis padi-padian yang berasal dari daerah Andean (pegunungan Andes), Amerika Selatan..
    .
    Quinoa sudah dikenal dan digunakan sebagai makanan pokok oleh masyarakat Indian sejak lama..Suku Inca menganggap quinoa adalah makanan yang sakral, bahkan mereka menyebutnya sebagai chisaya mama atau “induk dari semua biji-bijian”..
    .
    Quinoa merupaka alternatif yang baik untuk menggantikan nasi..Ia mempunyai tekstur seperti nasi..Namun kandungan karbohidratnya lebih rendah dari nasi, sementara kandungan proteinnya lebih tinggi dari nasi..😍
    .
    Dalam proses pencernaan quinoa melepaskan kandungan karbohidrat secara perlahan ke dalam tubuh menjadikannya sesuai untuk pengidap diabetes atau untuk diet..
    .
    Tak heran kalau ia diberi gelar superfood oleh pakar makanan Barat..
    .
    So Jangan disangka makanan sebegini tidak mengenyangkan..
    .
    Jangan ikutkan nafsu semate².. Cube buat penilaian ke atas plate ni haaa dari segi kualiti dan kepentingan menu ini pada badan kita..NAK LOSE WEIGH KAN.. 😍
    .
    Nak dapatkan 2-10kg dalam 1 musim amatlah mudah.. NAK TAU? Just klik link di profil IG coach nadia ye😉 .
    .
    Jika anda nak Coach pantau diet anda, pendaftaran sudah dibuka..💕
    .
    Coach Cknadia📲 014-8055976
    http://hubungicoachcknadia.wasap.my/
    👉🏻 klik link di bio coach untuk details program

  •  1  1  4 hours ago
  • Hi Lunas! Did you know that vitamin C can help make the flu go away faster? Our Luna-C can help you on that 🍊Get your Luna-C now!
.
Click link in bio to order 💜
.
RAYA HAJI DH NAK DEKAT😱OMG SEMPAT KE NK CANTIK BEFORE RAYA❓

Dun worry LUNA kan ada😉JOM WASAP NEDA 0194803390 or klik link kat bio Neda untk direct wasap🔥confirm cantik raya haji ni🤩 @lunaskinzalorsetar.bymf
.
#penang ##lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzalorsetar #lunaskinzpenang #mirafilzah #lunaskinzkelantan #roseblackpink #pujaanhatikanda #lunaskinzshahalam #togetherwestrong #lelakikirimantuhan #akasiatv3 #miramiminghindustan #howyoulikethat #jennieblackpink #emira #lunalipskedah #lunalipsalorsetar #lunalipstreatment #tv3malaysia #jisooblackpink #neelofaxmamasab #meletop #blackpinklisa #blackpinkinyourarea #mirafilzah #lunaskinzpenang #lunaskinzselangor #lunaskinzperak #lunaskinzkedah #lunaskinzalorsetar #lunaskinzkelantan #mfmirafilzah
  • Hi Lunas! Did you know that vitamin C can help make the flu go away faster? Our Luna-C can help you on that 🍊Get your Luna-C now!
    .
    Click link in bio to order 💜
    .
    RAYA HAJI DH NAK DEKAT😱OMG SEMPAT KE NK CANTIK BEFORE RAYA❓

    Dun worry LUNA kan ada😉JOM WASAP NEDA 0194803390 or klik link kat bio Neda untk direct wasap🔥confirm cantik raya haji ni🤩 @lunaskinzalorsetar.bymf
    .
    #penang # #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzalorsetar #lunaskinzpenang #mirafilzah #lunaskinzkelantan #roseblackpink #pujaanhatikanda #lunaskinzshahalam #togetherwestrong #lelakikirimantuhan #akasiatv3 #miramiminghindustan #howyoulikethat #jennieblackpink #emira #lunalipskedah #lunalipsalorsetar #lunalipstreatment #tv3malaysia #jisooblackpink #neelofaxmamasab #meletop #blackpinklisa #blackpinkinyourarea #mirafilzah #lunaskinzpenang #lunaskinzselangor #lunaskinzperak #lunaskinzkedah #lunaskinzalorsetar #lunaskinzkelantan #mfmirafilzah

  •  2  0  5 hours ago
  • Good Night Lunas! Have you take your Luna today? Not only they taste good, they also give good benefit to your body 😍 Get yours now to feel the goodness!
.
Click link in bio to order 💜
.
RAYA HAJI DH NAK DEKAT😱OMG SEMPAT KE NK CANTIK BEFORE RAYA❓

Dun worry LUNA kan ada😉JOM WASAP NEDA 0194803390 or klik link kat bio Neda untk direct wasap🔥confirm cantik raya haji ni🤩 @lunaskinzalorsetar.bymf
.
#lunaskinzbymirafilzah #love #kakAni #mirafilzah #miraclegacy #nur2 #pujaanhatikanda #remyishak #togetherwestrong #lelakikirimantuhan #akasiatv3 #miramiminghindustan #bollylovers #sangkarmovie #emira #lunalipskedah #tv3malaysia #nonatv3 #neelofaxmamasab #meletop #rayahaji2020 #lunalipstreatment #balikkampung #tiktokchallenge #mirafilzah #lunaskinzpenang #lunaskinzselangor #lunaskinzperak #lunaskinzalorsetar #lunaskinzkedah #lunalipsalorsetar
  • Good Night Lunas! Have you take your Luna today? Not only they taste good, they also give good benefit to your body 😍 Get yours now to feel the goodness!
    .
    Click link in bio to order 💜
    .
    RAYA HAJI DH NAK DEKAT😱OMG SEMPAT KE NK CANTIK BEFORE RAYA❓

    Dun worry LUNA kan ada😉JOM WASAP NEDA 0194803390 or klik link kat bio Neda untk direct wasap🔥confirm cantik raya haji ni🤩 @lunaskinzalorsetar.bymf
    .
    #lunaskinzbymirafilzah #love #kakAni #mirafilzah #miraclegacy #nur2 #pujaanhatikanda #remyishak #togetherwestrong #lelakikirimantuhan #akasiatv3 #miramiminghindustan #bollylovers #sangkarmovie #emira #lunalipskedah #tv3malaysia #nonatv3 #neelofaxmamasab #meletop #rayahaji2020 #lunalipstreatment #balikkampung #tiktokchallenge #mirafilzah #lunaskinzpenang #lunaskinzselangor #lunaskinzperak #lunaskinzalorsetar #lunaskinzkedah #lunalipsalorsetar

  •  4  1  5 hours ago
  • Komen "SAYA NAK" dan saya akan DM anda untuk kasi tau cara camner nak turunkan berat badan macam dalam gambar kat atas nih.⠀
.⠀
Nak cepat boleh tekan link whatsapp di profile ig @fizaidi_fitpreneur untuk fast respon. Online Coaching sesi musim seterusnya sudah dibuka.⠀
.⠀
♻. Meal plan 25 hari.⠀
♻. Senaman Combo.⠀
♻. 24/7 Support Group.⠀
.⠀
#coachfizaidi #meletop #jubahbesar #loseweight  #stronger #nakkurus #nealofa #nakfitness #plussize #tipskurus #eatclean #jk1m #gemukisawesome #gemuk  #Herbalife #shaklee #pamoga #Dherbs #scklm  #bazarpaknil #batucaves #pilkurus #ubatkurus #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #mirafilzah⠀
---
  • Komen "SAYA NAK" dan saya akan DM anda untuk kasi tau cara camner nak turunkan berat badan macam dalam gambar kat atas nih.⠀
    .⠀
    Nak cepat boleh tekan link whatsapp di profile ig @fizaidi_fitpreneur untuk fast respon. Online Coaching sesi musim seterusnya sudah dibuka.⠀
    .⠀
    ♻. Meal plan 25 hari.⠀
    ♻. Senaman Combo.⠀
    ♻. 24/7 Support Group.⠀
    .⠀
    #coachfizaidi #meletop #jubahbesar #loseweight #stronger #nakkurus #nealofa #nakfitness #plussize #tipskurus #eatclean #jk1m #gemukisawesome #gemuk #Herbalife #shaklee #pamoga #Dherbs #scklm #bazarpaknil #batucaves #pilkurus #ubatkurus #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #mirafilzah⠀
    ---

  •  15  4  5 hours ago

Top #lelakikirimantuhan Posts