#laserserum Instagram Photos & Videos

laserserum - 29.4k posts

Hashtag Popularity

5.8
average comments
937.1
average likes

Latest #laserserum Posts

  • #feedback pemakaian #ibuscrubbywna konsisten selama 2 bulan😍😍
HASIL NYA NYATAAA UOLSSS
Uolsss yg tak try lagi #ibuscrubwna mmg kene try! 
#ibuscrubWNA mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
#ibuscrubbywna  sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! 

#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare #ibuscrub #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubjohor #ibuscrubkl #ibuscrubmalaysia
  • #feedback pemakaian #ibuscrubbywna konsisten selama 2 bulan😍😍
    HASIL NYA NYATAAA UOLSSS
    Uolsss yg tak try lagi #ibuscrubwna mmg kene try!
    #ibuscrubWNA mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
    #ibuscrubbywna sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
    Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

    Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah!

    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare #ibuscrub #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubjohor #ibuscrubkl #ibuscrubmalaysia

  •  6  0  10 hours ago
  • #feedback SET COMBO LAGI UOLSSS😍😍😍😍

YG DAH GUNA 3in1set nih mesti dah paham sgt yg kesan dia mmg double double untuk yg nak kulit cerah! 
#ibuscrubbywna untuk menanggalkan daki2! Bila daki2 dah tanggal cerahlah kulit kita.. 
#ibuputihninaskincare #laserserumnina pulak untuk mencerahkan kulit dua kali ganda!
Korang konsisten insyaAllah hasil nye pun mesti memuaskan😍😍😍🔥
😍
#ibuscrubwna  sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak 
Combo 3in1 set rm145
Combo 3in1 set nih mmg bagus sgt2 yg nak kulit putih! Mencerahkan 20 kali ganda🔥🔥🔥🔥🔥
#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum
  • #feedback SET COMBO LAGI UOLSSS😍😍😍😍

    YG DAH GUNA 3in1set nih mesti dah paham sgt yg kesan dia mmg double double untuk yg nak kulit cerah!
    #ibuscrubbywna untuk menanggalkan daki2! Bila daki2 dah tanggal cerahlah kulit kita..
    #ibuputihninaskincare #laserserumnina pulak untuk mencerahkan kulit dua kali ganda!
    Korang konsisten insyaAllah hasil nye pun mesti memuaskan😍😍😍🔥
    😍
    #ibuscrubwna sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
    Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

    Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak
    Combo 3in1 set rm145
    Combo 3in1 set nih mmg bagus sgt2 yg nak kulit putih! Mencerahkan 20 kali ganda🔥🔥🔥🔥🔥
    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum

  •  7  0  16 hours ago
  • YG DAH GUNA 3in1set nih mesti dah paham sgt yg kesan dia mmg double double untuk yg nak kulit cerah! 
#ibuscrubbywna untuk menanggalkan daki2! Bila daki2 dah tanggal cerahlah kulit kita.. 
#ibuputihninaskincare #laserserumnina pulak untuk mencerahkan kulit dua kali ganda!
Korang konsisten insyaAllah hasil nye pun mesti memuaskan😍😍😍🔥
😍
#ibuscrubbywna  sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak 
Combo 3in1 set rm145
Combo 3in1 set nih mmg bagus sgt2 yg nak kulit putih! Mencerahkan 20 kali ganda🔥🔥🔥🔥🔥
#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum
  • YG DAH GUNA 3in1set nih mesti dah paham sgt yg kesan dia mmg double double untuk yg nak kulit cerah!
    #ibuscrubbywna untuk menanggalkan daki2! Bila daki2 dah tanggal cerahlah kulit kita..
    #ibuputihninaskincare #laserserumnina pulak untuk mencerahkan kulit dua kali ganda!
    Korang konsisten insyaAllah hasil nye pun mesti memuaskan😍😍😍🔥
    😍
    #ibuscrubbywna sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
    Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

    Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak
    Combo 3in1 set rm145
    Combo 3in1 set nih mmg bagus sgt2 yg nak kulit putih! Mencerahkan 20 kali ganda🔥🔥🔥🔥🔥
    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum

  •  4  0  16 hours ago
  • YG DAH GUNA 3in1set nih mesti dah paham sgt yg kesan dia mmg double double untuk yg nak kulit cerah! 
#ibuscrubbywna untuk menanggalkan daki2! Bila daki2 dah tanggal cerahlah kulit kita.. 
#ibuputihninaskincare #laserserumnina pulak untuk mencerahkan kulit dua kali ganda!
Korang konsisten insyaAllah hasil nye pun mesti memuaskan😍😍😍🔥
😍
#ibuscrubbywna  sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak 
Combo 3in1 set rm145
Combo 3in1 set nih mmg bagus sgt2 yg nak kulit putih! Mencerahkan 20 kali ganda🔥🔥🔥🔥🔥
#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum
  • YG DAH GUNA 3in1set nih mesti dah paham sgt yg kesan dia mmg double double untuk yg nak kulit cerah!
    #ibuscrubbywna untuk menanggalkan daki2! Bila daki2 dah tanggal cerahlah kulit kita..
    #ibuputihninaskincare #laserserumnina pulak untuk mencerahkan kulit dua kali ganda!
    Korang konsisten insyaAllah hasil nye pun mesti memuaskan😍😍😍🔥
    😍
    #ibuscrubbywna sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
    Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

    Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak
    Combo 3in1 set rm145
    Combo 3in1 set nih mmg bagus sgt2 yg nak kulit putih! Mencerahkan 20 kali ganda🔥🔥🔥🔥🔥
    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum

  •  10  0  16 hours ago
  • Combo 3in1 Set MEMANG MELETOPPPPP🔥🔥🔥🔥🔥🔥
RAMAI SGT YG DAH BERJAYA MEMUTIHKAN KULIT DENGAN combo 3in1 set . 
Uolsss semuaaa yg nak putih gebu tuh cepat2 lah grab combo 3in1 set nih. 
Set combo rm145 sahajaaaaa 
Memang murah sgt berbanding nak inject putih cost lebih mahall. 
KORANG JUST SAPU2 sahaja ibuputih mix laser serum sebelum tidur & scrub badan tuh 3-4 kali seminggu . 
Nak cepatt lagi kesan guna #ibuscrubbywna hari2 🔥🔥🔥🔥
Balek kerja tuh terus sental kulit guna #ibuscrubbywna 
Penat2 bekerja sehari kene lah juga luangkan masa untuk dirisendirk kan 😍
Bau strawberry diaaa memang betul2 relax kan badan kita sangatt☺️

SATU JERK CACA NAK CAKAP BILA KORANG INGINKAN SESUATU COBALAH KONSISTEN UNTUK DAPATKANNYA! 
Mesti korang akan BERJAYA💋

Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak 
Combo 3in1 set rm145
Combo 3in1 set mmg sangat sesuai untuk korang yg nak kulit putih mencerahkan 20 kali ganda😍😍😍🔥
#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum
  • Combo 3in1 Set MEMANG MELETOPPPPP🔥🔥🔥🔥🔥🔥
    RAMAI SGT YG DAH BERJAYA MEMUTIHKAN KULIT DENGAN combo 3in1 set .
    Uolsss semuaaa yg nak putih gebu tuh cepat2 lah grab combo 3in1 set nih.
    Set combo rm145 sahajaaaaa
    Memang murah sgt berbanding nak inject putih cost lebih mahall.
    KORANG JUST SAPU2 sahaja ibuputih mix laser serum sebelum tidur & scrub badan tuh 3-4 kali seminggu .
    Nak cepatt lagi kesan guna #ibuscrubbywna hari2 🔥🔥🔥🔥
    Balek kerja tuh terus sental kulit guna #ibuscrubbywna
    Penat2 bekerja sehari kene lah juga luangkan masa untuk dirisendirk kan 😍
    Bau strawberry diaaa memang betul2 relax kan badan kita sangatt☺️

    SATU JERK CACA NAK CAKAP BILA KORANG INGINKAN SESUATU COBALAH KONSISTEN UNTUK DAPATKANNYA!
    Mesti korang akan BERJAYA💋

    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak
    Combo 3in1 set rm145
    Combo 3in1 set mmg sangat sesuai untuk korang yg nak kulit putih mencerahkan 20 kali ganda😍😍😍🔥
    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum

  •  12  0  12 August, 2020
  • LELAKI PUN GUNA TAWWW😍😍😇
Gigrls bilaaa lagi nak gunaa😍😍😍😍

#ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍

#ibuscrubbywna  sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! 

#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare #ibuscrubjb
  • LELAKI PUN GUNA TAWWW😍😍😇
    Gigrls bilaaa lagi nak gunaa😍😍😍😍

    #ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍

    #ibuscrubbywna sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
    Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

    Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah!

    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare #ibuscrubjb

  •  8  0  12 August, 2020
  • DAH TRY #ibuscrubbywna ???? 
#ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍

#ibuscrubbywna  sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! 

#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare #ibuscrubjb
  • DAH TRY #ibuscrubbywna ????
    #ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍

    #ibuscrubbywna sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
    Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

    Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah!

    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare #ibuscrubjb

  •  4  0  11 August, 2020
  • #feedback #ibuscrubbywna 
Wowwwww nampak tak sebelum dan selepas sis cantik nih guna #ibuscrubbywna 😍😍😍
korang bila lagi nak try ???

#ibuscrubbywna sesuai untuk satu badan, Betul betul JIMAT sangat! 
Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu bekas #ibuscrubbywna rm45 sahaja! JIMAT SANGAT! 🔥
#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare
  • #feedback #ibuscrubbywna
    Wowwwww nampak tak sebelum dan selepas sis cantik nih guna #ibuscrubbywna 😍😍😍
    korang bila lagi nak try ???

    #ibuscrubbywna sesuai untuk satu badan, Betul betul JIMAT sangat!
    Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu bekas #ibuscrubbywna rm45 sahaja! JIMAT SANGAT! 🔥
    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare

  •  14  0  10 August, 2020
  • Bleaching saja tak cukup, tanpa #IbuPutih hidup sis tak complete hehe... Ibu putih bukan saja memutih tapi merawat if uols ada gatal² kulit sekali tau ! 😚

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#LaserSerum
#LaserSerumNinaSkincare
#LaserSerumNina
#IbuPutihNina
#IbuPutih
#IbuPutihNinaSkincare
#NinaSkincare
#ShopWithUsMy
#SayaJual
#HanyaOriginal
#PutihGebu
#OriginalProducts
#IPLS
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#ComboIPLS
#NinaSkincareMurah
#TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
#IbuPutihMurah
#NinaSkincareShop
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
#BakalPengantin
#PutihGebu
#KulitPutih
#KulitCerah
  • Bleaching saja tak cukup, tanpa #IbuPutih hidup sis tak complete hehe... Ibu putih bukan saja memutih tapi merawat if uols ada gatal² kulit sekali tau ! 😚

    TO ORDER :
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #LaserSerum
    #LaserSerumNinaSkincare
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihNina
    #IbuPutih
    #IbuPutihNinaSkincare
    #NinaSkincare
    #ShopWithUsMy
    #SayaJual
    #HanyaOriginal
    #PutihGebu
    #OriginalProducts
    #IPLS
    #SayaJualProdukKecantikan
    #InstaBeauty
    #ComboIPLS
    #NinaSkincareMurah
    #TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
    #IbuPutihMurah
    #NinaSkincareShop
    #Skincare
    #BeautyCare
    #BeautyAddict
    #HyperPigmentation
    #Exfoliate
    #SkinRejuvenation
    #BakalPengantin
    #PutihGebu
    #KulitPutih
    #KulitCerah

  •  2  0  9 August, 2020
  • Takleh tinggal dua barang ni ‼ ️😂
Hahaha... kalau kehabisan stok kat HQ, mau bergaduh tau uols !! Hehehehe...
Customers pun takmo kalah confirm akan rebut stok lelaju 😁

Wajib la ada kan Ibu Putih Laser Serum ni.
Nak kasi cerah gebuss kulit.
Nak bagi pudar parut.
Nak bagi pudar jeragat.
Nak kasi kulit flawless !

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#LaserSerum
#LaserSerumNinaSkincare
#LaserSerumNina
#IbuPutihNina
#IbuPutih
#IbuPutihNinaSkincare
#NinaSkincare
#ShopWithUsMy
#SayaJual
#HanyaOriginal
#PutihGebu
#OriginalProducts
#IPLS
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#ComboIPLS
#NinaSkincareMurah
#TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
#IbuPutihMurah
#NinaSkincareShop
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
#BakalPengantin
#PutihGebu
#KulitPutih
#KulitCerah
  • Takleh tinggal dua barang ni ‼ ️😂
    Hahaha... kalau kehabisan stok kat HQ, mau bergaduh tau uols !! Hehehehe...
    Customers pun takmo kalah confirm akan rebut stok lelaju 😁

    Wajib la ada kan Ibu Putih Laser Serum ni.
    Nak kasi cerah gebuss kulit.
    Nak bagi pudar parut.
    Nak bagi pudar jeragat.
    Nak kasi kulit flawless !

    TO ORDER :
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #LaserSerum
    #LaserSerumNinaSkincare
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihNina
    #IbuPutih
    #IbuPutihNinaSkincare
    #NinaSkincare
    #ShopWithUsMy
    #SayaJual
    #HanyaOriginal
    #PutihGebu
    #OriginalProducts
    #IPLS
    #SayaJualProdukKecantikan
    #InstaBeauty
    #ComboIPLS
    #NinaSkincareMurah
    #TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
    #IbuPutihMurah
    #NinaSkincareShop
    #Skincare
    #BeautyCare
    #BeautyAddict
    #HyperPigmentation
    #Exfoliate
    #SkinRejuvenation
    #BakalPengantin
    #PutihGebu
    #KulitPutih
    #KulitCerah

  •  3  0  9 August, 2020
  • RAHSIA KULIT CERAH GEBU ?

Gunalah Ibu Putih Laser Serum Nina
Everyday without fail ‼️
Ibu Putih Laser Serum ni wajib apply kat badan & muka so kulit uols akan nampak cerah sekata
.
KANDUNGAN :
🎀 ALPHA HYDRAULIC ACID - AHA
🎀 SERBUK GLUTATHIONE
🎀 SERBUK PEARL ASLI
🎀 PATI ANGGUR DAN LEMON
🎀 PATI TOMATO
🎀 VIT C & VIT E – Ascorbic Acid
🎀 ARBUTIN
🎀 ACID KOJIC

KEBAIKAN :
🎈 Mencerahkan kulit muka dan badan sehingga 20 kali ganda lebih cepat berbanding krim lain
🎈 Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
🎈 Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
🎈 Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
🎈 Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
🎈 Anti kedutan & anti penuaan
🎈 Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
🎈 Membantu mengurangkan bintik2 hitam & tompok gelap 1 badan

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#LaserSerum
#LaserSerumNinaSkincare
#LaserSerumNina
#IbuPutihNina
#IbuPutih
#IbuPutihNinaSkincare
#NinaSkincare
#ShopWithUsMy
#SayaJual
#HanyaOriginal
#PutihGebu
#OriginalProducts
#IPLS
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#ComboIPLS
#NinaSkincareMurah
#TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
#IbuPutihMurah
#NinaSkincareShop
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
#BakalPengantin
#PutihGebu
#KulitPutih
#KulitCerah
  • RAHSIA KULIT CERAH GEBU ?

    Gunalah Ibu Putih Laser Serum Nina
    Everyday without fail ‼️
    Ibu Putih Laser Serum ni wajib apply kat badan & muka so kulit uols akan nampak cerah sekata
    .
    KANDUNGAN :
    🎀 ALPHA HYDRAULIC ACID - AHA
    🎀 SERBUK GLUTATHIONE
    🎀 SERBUK PEARL ASLI
    🎀 PATI ANGGUR DAN LEMON
    🎀 PATI TOMATO
    🎀 VIT C & VIT E – Ascorbic Acid
    🎀 ARBUTIN
    🎀 ACID KOJIC

    KEBAIKAN :
    🎈 Mencerahkan kulit muka dan badan sehingga 20 kali ganda lebih cepat berbanding krim lain
    🎈 Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
    🎈 Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    🎈 Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
    🎈 Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
    🎈 Anti kedutan & anti penuaan
    🎈 Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
    🎈 Membantu mengurangkan bintik2 hitam & tompok gelap 1 badan

    TO ORDER :
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #LaserSerum
    #LaserSerumNinaSkincare
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihNina
    #IbuPutih
    #IbuPutihNinaSkincare
    #NinaSkincare
    #ShopWithUsMy
    #SayaJual
    #HanyaOriginal
    #PutihGebu
    #OriginalProducts
    #IPLS
    #SayaJualProdukKecantikan
    #InstaBeauty
    #ComboIPLS
    #NinaSkincareMurah
    #TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
    #IbuPutihMurah
    #NinaSkincareShop
    #Skincare
    #BeautyCare
    #BeautyAddict
    #HyperPigmentation
    #Exfoliate
    #SkinRejuvenation
    #BakalPengantin
    #PutihGebu
    #KulitPutih
    #KulitCerah

  •  2  0  9 August, 2020
  • Combo 3in1 Set MEMANG MELETOPPPPP🔥🔥🔥🔥🔥🔥
RAMAI SGT YG DAH BERJAYA MEMUTIHKAN KULIT DENGAN combo 3in1 set . 
Uolsss semuaaa yg nak putih gebu tuh cepat2 lah grab combo 3in1 set nih. 
Set combo rm145 sahajaaaaa 
Memang murah sgt berbanding nak inject putih cost lebih mahall. 
KORANG JUST SAPU2 sahaja ibuputih mix laser serum sebelum tidur & scrub badan tuh 3-4 kali seminggu . 
Nak cepatt lagi kesan guna #ibuscrubbywna hari2 🔥🔥🔥🔥
Balek kerja tuh terus sental kulit guna #ibuscrubbywna 
Penat2 bekerja sehari kene lah juga luangkan masa untuk dirisendirk kan 😍
Bau strawberry diaaa memang betul2 relax kan badan kita sangatt☺️

Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak 
Combo 3in1 set rm145
Combo 3in1 set mmg sangat sesuai untuk korang yg nak kulit putih mencerahkan 20 kali ganda😍😍😍🔥
#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum
  • Combo 3in1 Set MEMANG MELETOPPPPP🔥🔥🔥🔥🔥🔥
    RAMAI SGT YG DAH BERJAYA MEMUTIHKAN KULIT DENGAN combo 3in1 set .
    Uolsss semuaaa yg nak putih gebu tuh cepat2 lah grab combo 3in1 set nih.
    Set combo rm145 sahajaaaaa
    Memang murah sgt berbanding nak inject putih cost lebih mahall.
    KORANG JUST SAPU2 sahaja ibuputih mix laser serum sebelum tidur & scrub badan tuh 3-4 kali seminggu .
    Nak cepatt lagi kesan guna #ibuscrubbywna hari2 🔥🔥🔥🔥
    Balek kerja tuh terus sental kulit guna #ibuscrubbywna
    Penat2 bekerja sehari kene lah juga luangkan masa untuk dirisendirk kan 😍
    Bau strawberry diaaa memang betul2 relax kan badan kita sangatt☺️

    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak
    Combo 3in1 set rm145
    Combo 3in1 set mmg sangat sesuai untuk korang yg nak kulit putih mencerahkan 20 kali ganda😍😍😍🔥
    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum

  •  12  0  9 August, 2020
  • Kalau dulu nak bergambar kemain cari filter skarang dah guna ibu putih n laser serum gambar lagi cantik dari guna filter..original wakkkk

#ibuputih
#laserserum
  • Kalau dulu nak bergambar kemain cari filter skarang dah guna ibu putih n laser serum gambar lagi cantik dari guna filter..original wakkkk

    #ibuputih
    #laserserum

  •  1  0  8 August, 2020
  • WOWWW siss takleh moveon lah dengan result dia😍😍😍😍 uolsss  boleh nampak sendiri yee hasilnya! 
#ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
#ibuscrubbywna  sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! 

#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare
  • WOWWW siss takleh moveon lah dengan result dia😍😍😍😍 uolsss boleh nampak sendiri yee hasilnya!
    #ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
    #ibuscrubbywna sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
    Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

    Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah!

    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare

  •  7  0  8 August, 2020
  • YG DAH GUNA 3in1set nih mesti dah paham sgt yg kesan dia mmg double double untuk yg nak kulit cerah! 
#ibuscrubbywna untuk menanggalkan daki2! Bila daki2 dah tanggal cerahlah kulit kita.. 
#ibuputihninaskincare #laserserumnina pulak untuk mencerahkan kulit dua kali ganda!
Korang konsisten insyaAllah hasil nye pun mesti memuaskan😍😍😍🔥
😍
#ibuscrubbywna  sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak 
Combo 3in1 set rm145
Combo 3in1 set nih mmg bagus sgt2 yg nak kulit putih! Mencerahkan 20 kali ganda🔥🔥🔥🔥🔥
#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum
  • YG DAH GUNA 3in1set nih mesti dah paham sgt yg kesan dia mmg double double untuk yg nak kulit cerah!
    #ibuscrubbywna untuk menanggalkan daki2! Bila daki2 dah tanggal cerahlah kulit kita..
    #ibuputihninaskincare #laserserumnina pulak untuk mencerahkan kulit dua kali ganda!
    Korang konsisten insyaAllah hasil nye pun mesti memuaskan😍😍😍🔥
    😍
    #ibuscrubbywna sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
    Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

    Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak
    Combo 3in1 set rm145
    Combo 3in1 set nih mmg bagus sgt2 yg nak kulit putih! Mencerahkan 20 kali ganda🔥🔥🔥🔥🔥
    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum

  •  9  0  8 August, 2020
  • Combo 3in1 Set MEMANG MELETOPPPPP🔥🔥🔥🔥🔥🔥
RAMAI SGT YG DAH BERJAYA MEMUTIHKAN KULIT DENGAN combo 3in1 set . 
Uolsss semuaaa yg nak putih gebu tuh cepat2 lah grab combo 3in1 set nih. 
Set combo rm145 sahajaaaaa 
Memang murah sgt berbanding nak inject putih cost lebih mahall. 
KORANG JUST SAPU2 sahaja ibuputih mix laser serum sebelum tidur & scrub badan tuh 3-4 kali seminggu . 
Nak cepatt lagi kesan guna #ibuscrubbywna hari2 🔥🔥🔥🔥
Balek kerja tuh terus sental kulit guna #ibuscrubbywna 
Penat2 bekerja sehari kene lah juga luangkan masa untuk dirisendirk kan 😍
Bau strawberry diaaa memang betul2 relax kan badan kita sangatt☺️

Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak 
Combo 3in1 set rm145
Combo 3in1 set mmg sangat sesuai untuk korang yg nak kulit putih mencerahkan 20 kali ganda😍😍😍🔥
#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum
  • Combo 3in1 Set MEMANG MELETOPPPPP🔥🔥🔥🔥🔥🔥
    RAMAI SGT YG DAH BERJAYA MEMUTIHKAN KULIT DENGAN combo 3in1 set .
    Uolsss semuaaa yg nak putih gebu tuh cepat2 lah grab combo 3in1 set nih.
    Set combo rm145 sahajaaaaa
    Memang murah sgt berbanding nak inject putih cost lebih mahall.
    KORANG JUST SAPU2 sahaja ibuputih mix laser serum sebelum tidur & scrub badan tuh 3-4 kali seminggu .
    Nak cepatt lagi kesan guna #ibuscrubbywna hari2 🔥🔥🔥🔥
    Balek kerja tuh terus sental kulit guna #ibuscrubbywna
    Penat2 bekerja sehari kene lah juga luangkan masa untuk dirisendirk kan 😍
    Bau strawberry diaaa memang betul2 relax kan badan kita sangatt☺️

    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak
    Combo 3in1 set rm145
    Combo 3in1 set mmg sangat sesuai untuk korang yg nak kulit putih mencerahkan 20 kali ganda😍😍😍🔥
    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum

  •  28  0  8 August, 2020
  • Al kisah nya lady boss Ninaskinare bukan nak jual Serum Bleaching ni. Asal nya saje je buat untuk bagi free gift, alih-alih customer pakat suruh jual. Hari-hari dapat feedback menarik !

So atas permintaan ramai, nah kita keluarkan Serum Bleaching. Jom pakat serbu! Tak rugi beli, kata nak glass skin kannn 😍😍
.
10 ml
RM 15

BERMINAT NAK DAPATKAN LOTION PUTIH BLEACHING ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#LaserSerum
#LaserSerumNina
#IbuPutihNina
#IbuPutih
#NinaSkincare
#PutihGebu 
#BleachingSkinNina
#NinaSkincareMurah
#NinaSkincareOriginal
#IbuPutihMurah
#SetBleaching
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#Botox
#LotionPutihBleaching
#LotionBleachingNina
#BleachingLotion
#LotionPutihBleachingNina
#LotionPutih
#LotionBleaching
#MandianBleachingBidara
#MandianBleachingNina
  • Al kisah nya lady boss Ninaskinare bukan nak jual Serum Bleaching ni. Asal nya saje je buat untuk bagi free gift, alih-alih customer pakat suruh jual. Hari-hari dapat feedback menarik !

    So atas permintaan ramai, nah kita keluarkan Serum Bleaching. Jom pakat serbu! Tak rugi beli, kata nak glass skin kannn 😍😍
    .
    10 ml
    RM 15

    BERMINAT NAK DAPATKAN LOTION PUTIH BLEACHING ?
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #LaserSerum
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihNina
    #IbuPutih
    #NinaSkincare
    #PutihGebu
    #BleachingSkinNina
    #NinaSkincareMurah
    #NinaSkincareOriginal
    #IbuPutihMurah
    #SetBleaching
    #Vitamins
    #Skincare
    #BeautyCare
    #BeautyAddict
    #HyperPigmentation
    #Exfoliate
    #SkinRejuvenation
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #Botox
    #LotionPutihBleaching
    #LotionBleachingNina
    #BleachingLotion
    #LotionPutihBleachingNina
    #LotionPutih
    #LotionBleaching
    #MandianBleachingBidara
    #MandianBleachingNina

  •  1  0  7 August, 2020
  • REPAIR DAMAGED SKIN
WHITENING & BRIGHTENING

KEBAIKAN :
🎁 Mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
🎁 Mengekalkan kelembapan kulit
🎁 Merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
🎁 Menambahkan glowing
🎁 Makeup lebih tahan lama
🎁 Mencerahkan kulit naturally

PAKAI MALAM DAN SIANG SEBELUM PELEMBAP MUKA
RM 15 SAHAJA
10 ML

Serum bertekstur ringan ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit wanita dan lelaki.
Tidak kisah apa masalah kulit yang di alami..masalah jerawat yang teruk..jeragat & kusam.

Ianya mampu menghalang pertumbuhan jerawat dah menghapus kesan jerawat dengan berkesan.

Serum ini juga mampu untuk menghapus sel-sel kulit mati agar tiada lagi masalah kulit kusam dan tidak bermaya.

Bukan hanya itu sahaja, ia juga menghalang penghasilan sebum minyak yang berlebihan pada kulit wajah, mengecilkan liang pori terbuka dan memudarkan bintik hitam. Ianya juga melembut dan melembapkan kulit dan menjadikan tona kulit kembali sekata dengan penggunaan serum secara konsisten.

KANDUNGAN :
😍 Hyaluronic acid
😍 Alpha Arbutin
😍 Vit C & E
😍 Witch hazel

BERMINAT NAK DAPATKAN SERUM BLEACHING ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#LaserSerum
#LaserSerumNina
#IbuPutihNina
#IbuPutih
#NinaSkincare
#PutihGebu 
#BleachingSkinNina
#NinaSkincareMurah
#NinaSkincareOriginal
#IbuPutihMurah
#SetBleaching
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#Botox
#LotionPutihBleaching
#LotionBleachingNina
#BleachingLotion
#LotionPutihBleachingNina
#LotionPutih
#LotionBleaching
#MandianBleachingBidara
#MandianBleachingNina
  • REPAIR DAMAGED SKIN
    WHITENING & BRIGHTENING

    KEBAIKAN :
    🎁 Mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
    🎁 Mengekalkan kelembapan kulit
    🎁 Merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
    🎁 Menambahkan glowing
    🎁 Makeup lebih tahan lama
    🎁 Mencerahkan kulit naturally

    PAKAI MALAM DAN SIANG SEBELUM PELEMBAP MUKA
    RM 15 SAHAJA
    10 ML

    Serum bertekstur ringan ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit wanita dan lelaki.
    Tidak kisah apa masalah kulit yang di alami..masalah jerawat yang teruk..jeragat & kusam.

    Ianya mampu menghalang pertumbuhan jerawat dah menghapus kesan jerawat dengan berkesan.

    Serum ini juga mampu untuk menghapus sel-sel kulit mati agar tiada lagi masalah kulit kusam dan tidak bermaya.

    Bukan hanya itu sahaja, ia juga menghalang penghasilan sebum minyak yang berlebihan pada kulit wajah, mengecilkan liang pori terbuka dan memudarkan bintik hitam. Ianya juga melembut dan melembapkan kulit dan menjadikan tona kulit kembali sekata dengan penggunaan serum secara konsisten.

    KANDUNGAN :
    😍 Hyaluronic acid
    😍 Alpha Arbutin
    😍 Vit C & E
    😍 Witch hazel

    BERMINAT NAK DAPATKAN SERUM BLEACHING ?
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #LaserSerum
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihNina
    #IbuPutih
    #NinaSkincare
    #PutihGebu
    #BleachingSkinNina
    #NinaSkincareMurah
    #NinaSkincareOriginal
    #IbuPutihMurah
    #SetBleaching
    #Vitamins
    #Skincare
    #BeautyCare
    #BeautyAddict
    #HyperPigmentation
    #Exfoliate
    #SkinRejuvenation
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #Botox
    #LotionPutihBleaching
    #LotionBleachingNina
    #BleachingLotion
    #LotionPutihBleachingNina
    #LotionPutih
    #LotionBleaching
    #MandianBleachingBidara
    #MandianBleachingNina

  •  0  0  7 August, 2020
  • Cara penggunaan Serum Bleaching Ninaskincare 💋
.
1️ 👉 Cuci muka terlebih dahulu & lap kering
2️ 👉 Titis 1-2 titik Serum Bleaching ke jari yang bersih
3️ 👉 Sapu rata pada bahagian muka & leher atau mana-mana bahagian badan yang bermasalah
4️ 👉 Boleh juga sapu ke seluruh wajah untuk dapatkan kesan cerah dan seri yang sekata
5 ️👉 Sapu Pelembap Muka / Krim Malam. Untuk siang bole sapu Pelembap Muka / Krim Siang
6️ 👉 Kemudian, boleh pakai foundation atau mekap seperti biasa (untuk siang)

PS : Untuk waktu malam, buat 30 minit sebelum masa tidur ye. Kenapa 30 minit? Untuk bagi masa optimum serum & pelembap menyerap dalam kulit. Hehehe.. kalau tak nanti bantal yg akan dapat khasiatnya 😉

BERMINAT NAK DAPATKAN SERUM BLEACHING ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#LaserSerum
#LaserSerumNina
#IbuPutihNina
#IbuPutih
#NinaSkincare
#PutihGebu 
#BleachingSkinNina
#NinaSkincareMurah
#NinaSkincareOriginal
#IbuPutihMurah
#SetBleaching
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#Botox
#LotionPutihBleaching
#LotionBleachingNina
#BleachingLotion
#LotionPutihBleachingNina
#LotionPutih
#LotionBleaching
#MandianBleachingBidara
#MandianBleachingNina
  • Cara penggunaan Serum Bleaching Ninaskincare 💋
    .
    1️ 👉 Cuci muka terlebih dahulu & lap kering
    2️ 👉 Titis 1-2 titik Serum Bleaching ke jari yang bersih
    3️ 👉 Sapu rata pada bahagian muka & leher atau mana-mana bahagian badan yang bermasalah
    4️ 👉 Boleh juga sapu ke seluruh wajah untuk dapatkan kesan cerah dan seri yang sekata
    5 ️👉 Sapu Pelembap Muka / Krim Malam. Untuk siang bole sapu Pelembap Muka / Krim Siang
    6️ 👉 Kemudian, boleh pakai foundation atau mekap seperti biasa (untuk siang)

    PS : Untuk waktu malam, buat 30 minit sebelum masa tidur ye. Kenapa 30 minit? Untuk bagi masa optimum serum & pelembap menyerap dalam kulit. Hehehe.. kalau tak nanti bantal yg akan dapat khasiatnya 😉

    BERMINAT NAK DAPATKAN SERUM BLEACHING ?
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #LaserSerum
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihNina
    #IbuPutih
    #NinaSkincare
    #PutihGebu
    #BleachingSkinNina
    #NinaSkincareMurah
    #NinaSkincareOriginal
    #IbuPutihMurah
    #SetBleaching
    #Vitamins
    #Skincare
    #BeautyCare
    #BeautyAddict
    #HyperPigmentation
    #Exfoliate
    #SkinRejuvenation
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #Botox
    #LotionPutihBleaching
    #LotionBleachingNina
    #BleachingLotion
    #LotionPutihBleachingNina
    #LotionPutih
    #LotionBleaching
    #MandianBleachingBidara
    #MandianBleachingNina

  •  1  0  7 August, 2020
  • Happy nye bila custumor bagi tahu yg dorang sgt BERPUAS HATI SANGAT2 dengan 3in1set nih🔥🔥🔥🔥
Kalau korang konsisten insyaAllah korang akan nampak perubahannya dari hari ke hari😍😍😍❤️
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak 
Combo 3in1 set rm145
Combo 3in1 set nih mmg sesuai sgt untuk yg nak kulit putih mencerahkan 20 kali gandaaa🔥🔥🔥
#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum
  • Happy nye bila custumor bagi tahu yg dorang sgt BERPUAS HATI SANGAT2 dengan 3in1set nih🔥🔥🔥🔥
    Kalau korang konsisten insyaAllah korang akan nampak perubahannya dari hari ke hari😍😍😍❤️
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak
    Combo 3in1 set rm145
    Combo 3in1 set nih mmg sesuai sgt untuk yg nak kulit putih mencerahkan 20 kali gandaaa🔥🔥🔥
    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum

  •  11  0  7 August, 2020
  • YG DAH GUNA 3in1set nih mesti dah paham sgt yg kesan dia mmg double untuk yg nak kulit cerah! 
#ibuscrubbywna untuk menanggalkan daki2! Bila daki2 dah tanggal cerahlah kulit kita.. 
#ibuputihninaskincare #laserserumnina pulak untuk mencerahkan kulit dua puluh kali ganda!
Korang konsisten insyaAllah hasil nye pun mesti memuaskan😍😍😍🔥

 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak 
Combo 3in1 set rm145
Combo 3in1 set mmg sangat sesuai untuk korang yg nak kulit putih mencerahkan 20 kali ganda😍😍😍🔥
#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum
  • YG DAH GUNA 3in1set nih mesti dah paham sgt yg kesan dia mmg double untuk yg nak kulit cerah!
    #ibuscrubbywna untuk menanggalkan daki2! Bila daki2 dah tanggal cerahlah kulit kita..
    #ibuputihninaskincare #laserserumnina pulak untuk mencerahkan kulit dua puluh kali ganda!
    Korang konsisten insyaAllah hasil nye pun mesti memuaskan😍😍😍🔥


    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak
    Combo 3in1 set rm145
    Combo 3in1 set mmg sangat sesuai untuk korang yg nak kulit putih mencerahkan 20 kali ganda😍😍😍🔥
    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum

  •  11  0  7 August, 2020

Top #laserserum Posts

  • AB WE NEVER FORGOT YOU💟 .
.
.
#ipl #iplehouse #iplay #cricket #ipl9 #iplaytowin #ipls #ipl2018 #csk #bjd #ipl2016 #iplaser #msdhoni #ipla #iplace #ipl8 #iplan #iplayer #love #iplt20 #ipli #iple #ibuputihninaskincare #sayajual #laserserum #ninaskincare #ninaskincareshop #ipl_mbr #hanyaoriginal #dhoni
  • AB WE NEVER FORGOT YOU💟 .
    .
    .
    #ipl #iplehouse #iplay #cricket #ipl9 #iplaytowin #ipls #ipl2018 #csk #bjd #ipl2016 #iplaser #msdhoni #ipla #iplace #ipl8 #iplan #iplayer #love #iplt20 #ipli #iple #ibuputihninaskincare #sayajual #laserserum #ninaskincare #ninaskincareshop #ipl_mbr #hanyaoriginal #dhoni

  •  13,356  33  29 September, 2019
  • GOAT.[no disgrace to other players]
.
.
.
.
PC:@official.abdfan💟
  • GOAT.[no disgrace to other players]
    .
    .
    .
    .
    PC:@official.abdfan💟

  •  14,702  61  13 October, 2019
  • 🌼Face mask that I love very much 🌸1. tablespoon or two of baking soda - without aluminum.
🌸2. tablespoon of honey - preferably organic.
🌸3. juice from half a lemon. 🌼Mix everything together in a bowl,
put on clean face and wait 5-15 minutes, rinse in cold water and apply moisturizer. 🌼I do this mask once a week ..❤
If you have any questions, write to me 💟💟💟💟 #exfoliate #skincare #beauty #skincareroutine #healthyskin #natural #beautycare #scrub #exfoliation #bodyscrub #skin #facescrub #naturalskincare #facials #facial #skincaretips #esthetician #soap #skinrejuvenation #spa #laserserum #ibuputih #ninaskincare #putihgebu #beautyaddict #ibuputihnina #glow #hanyaoriginal #hyperpigmentation #bhfyp
  • 🌼Face mask that I love very much 🌸1. tablespoon or two of baking soda - without aluminum.
    🌸2. tablespoon of honey - preferably organic.
    🌸3. juice from half a lemon. 🌼Mix everything together in a bowl,
    put on clean face and wait 5-15 minutes, rinse in cold water and apply moisturizer. 🌼I do this mask once a week ..❤
    If you have any questions, write to me 💟💟💟💟 #exfoliate  #skincare  #beauty  #skincareroutine  #healthyskin  #natural  #beautycare  #scrub  #exfoliation  #bodyscrub #skin #facescrub #naturalskincare #facials #facial #skincaretips #esthetician #soap #skinrejuvenation #spa #laserserum #ibuputih #ninaskincare #putihgebu #beautyaddict #ibuputihnina #glow #hanyaoriginal #hyperpigmentation #bhfyp

  •  251  12  7 November, 2019
  • .
💧The nice thing about cucumber is that it doesn’t require any processing or preparation to be a useful tool in the fight against wrinkles. Just cut off a few slices and you’re good to go. 🌼That’s right, a cold cucumber compress is an effective way to fight small wrinkles when they first appear. And don’t worry, a compress is just a fancy name for something you put on your skin to decrease inflammation. In this case, it’s a cucumber slice!

Cold Cucumber Compress Instructions

1🌸Cut 2 thin ¼ to ½ inch slices off of the end of a cucumber.
2🌸Place the slices in the refrigerator for fifteen minutes, or in the freezer for five.
3🌸Sit or lie down so that the part of your body where you will apply the compress is parallel with the floor.
4🌸Place the cold cucumbers on your skin and relax.
5🌸Keep the cucumbers on your skin for fifteen minutes. 💖After the fifteen minutes are up, simply discard the cucumber slices and continue with your day. Using cold cucumbers as a compress is safe enough that you can do it every day to keep your skin smooth and youthful.💖
Follow us 💟@bio_aromatica

#exfoliate #skincare #beauty #skincareroutine #healthyskin #natural #beautycare #scrub #exfoliation #bodyscrub #skin #facescrub #naturalskincare #facials #facial #skincaretips #esthetician #soap #aloeveraskincare  #laserserum #ibuputih #ninaskincare #putihgebu #beautyaddict #ibuputihnina #glow #cucumbermask #wrinklesbegone
  • .
    💧The nice thing about cucumber is that it doesn’t require any processing or preparation to be a useful tool in the fight against wrinkles. Just cut off a few slices and you’re good to go. 🌼That’s right, a cold cucumber compress is an effective way to fight small wrinkles when they first appear. And don’t worry, a compress is just a fancy name for something you put on your skin to decrease inflammation. In this case, it’s a cucumber slice!

    Cold Cucumber Compress Instructions

    1🌸Cut 2 thin ¼ to ½ inch slices off of the end of a cucumber.
    2🌸Place the slices in the refrigerator for fifteen minutes, or in the freezer for five.
    3🌸Sit or lie down so that the part of your body where you will apply the compress is parallel with the floor.
    4🌸Place the cold cucumbers on your skin and relax.
    5🌸Keep the cucumbers on your skin for fifteen minutes. 💖After the fifteen minutes are up, simply discard the cucumber slices and continue with your day. Using cold cucumbers as a compress is safe enough that you can do it every day to keep your skin smooth and youthful.💖
    Follow us 💟@bio_aromatica

    #exfoliate  #skincare  #beauty  #skincareroutine  #healthyskin  #natural  #beautycare  #scrub  #exfoliation  #bodyscrub #skin #facescrub #naturalskincare #facials #facial #skincaretips #esthetician #soap #aloeveraskincare  #laserserum #ibuputih #ninaskincare #putihgebu #beautyaddict #ibuputihnina #glow #cucumbermask #wrinklesbegone

  •  349  14  11 November, 2019
  • YAMIS MA ZAANE KAHN???
Isko mat koi janta hai??
Anyone knows him?? Jo b hai.. One should respect the talent.. 👍
It's his dedication, determination and hardwork  he got a chance for playing in IPL world's famous Cricket league. He really is very down to earth personified. May Allah bless him... We can't be optimistic wallah... 😔 About this Society. Though we all support the common motive but the fact is one can't stop striking for our dreams.

#respect_from_roflkasheer 🍁
Shared by @mir.irfaan.mir .
. #roflkasheer 🍁
.
. #ipl #iplehouse #iplay #cricket #ipl9 #iplaytowin #ipls #ipl2018 #csk #bjd #ipl2016 #iplaser #msdhoni #ipla #iplace #ipl8 #iplan #iplayer #love #iplt20 #ipli #iple #ibuputihninaskincare #sayajual #laserserum #ninaskincare #ninaskincareshop
  • YAMIS MA ZAANE KAHN???
    Isko mat koi janta hai??
    Anyone knows him?? Jo b hai.. One should respect the talent.. 👍
    It's his dedication, determination and hardwork he got a chance for playing in IPL world's famous Cricket league. He really is very down to earth personified. May Allah bless him... We can't be optimistic wallah... 😔 About this Society. Though we all support the common motive but the fact is one can't stop striking for our dreams.

    #respect_from_roflkasheer 🍁
    Shared by @mir.irfaan.mir .
    . #roflkasheer 🍁
    .
    . #ipl #iplehouse #iplay #cricket #ipl9 #iplaytowin #ipls #ipl2018 #csk #bjd #ipl2016 #iplaser #msdhoni #ipla #iplace #ipl8 #iplan #iplayer #love #iplt20 #ipli #iple #ibuputihninaskincare #sayajual #laserserum #ninaskincare #ninaskincareshop

  •  1,075  75  20 April, 2018