#kurussihat Instagram Photos & Videos

kurussihat - 1.2m posts

Hashtag Popularity

11.2
average comments
947.7
average likes

Latest #kurussihat Posts

  • NAK KURUS? TAK PERLU BERLAPAR LAH KORANGGG. MEH SINI SIS SHARE MACAM MANA BOLEH KURUS DALAM MASA SEPLOH HARI JEWWWW ❗❗

PRODUCT READY STOCKK TAUU NO WORRIESSS. 

COD AREA ⬇
-CHERAS
-KAJANG
-BANGI 
-PUTRAJAYA
-KUALA LUMPUR
-BANDAR SERI PERMAISURI
-BALAKONG
-BANGSAR
-SEREMBAN
-KUALA PILAH
-BATU KIKIR
-BAHAU
-SERTING
-SERI MENANTI
-AMPANGAN
AND SELECTED AREA ONLY. 

Yang jauh dont worry kita boleh pos yaa 😊

http://www.wasap.my/601111925733/COCOCURV

http://www.wasap.my/601111925733/COCOCURV

http://www.wasap.my/60111192573

 #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersice  #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvkajang #cococurvcheras #cococurvkl #cococurvkualapilah #cococurvnegerisembilan #cococurvn9 #cococurvbatukikir #cocosedap  #cococurvjuasseh #cococurvseremban #cococurvcheras #cococurvkajang #cococurvbangi #cococurvputrajaya
  • NAK KURUS? TAK PERLU BERLAPAR LAH KORANGGG. MEH SINI SIS SHARE MACAM MANA BOLEH KURUS DALAM MASA SEPLOH HARI JEWWWW ❗❗

    PRODUCT READY STOCKK TAUU NO WORRIESSS.

    COD AREA ⬇
    -CHERAS
    -KAJANG
    -BANGI
    -PUTRAJAYA
    -KUALA LUMPUR
    -BANDAR SERI PERMAISURI
    -BALAKONG
    -BANGSAR
    -SEREMBAN
    -KUALA PILAH
    -BATU KIKIR
    -BAHAU
    -SERTING
    -SERI MENANTI
    -AMPANGAN
    AND SELECTED AREA ONLY.

    Yang jauh dont worry kita boleh pos yaa 😊

    http://www.wasap.my/601111925733/COCOCURV

    http://www.wasap.my/601111925733/COCOCURV

    http://www.wasap.my/60111192573

    #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersice #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvkajang #cococurvcheras #cococurvkl #cococurvkualapilah #cococurvnegerisembilan #cococurvn9 #cococurvbatukikir #cocosedap #cococurvjuasseh #cococurvseremban #cococurvcheras #cococurvkajang #cococurvbangi #cococurvputrajaya

  •  0  0  12 seconds ago
  • BERAT SUSAH NAK TURUN WALAUPUN DAH DIET

Tu tandanya badan korang banyak toksin terkumpul dalam badan.Apa kata korang consume #Demica ni yang berfungsi utk sedut lemak korang, singkirkan toksin secara semulajadi melalui peluh dan air kecil je. Dalam masa yg sama #DemicaSuppliment blh cuci lemak dlm usus korang tanpa ada kesan cirit-birit pun.

Hanya RM89.90 sahaja 🥰

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #teamdemicakaknis
  • BERAT SUSAH NAK TURUN WALAUPUN DAH DIET

    Tu tandanya badan korang banyak toksin terkumpul dalam badan.Apa kata korang consume #Demica ni yang berfungsi utk sedut lemak korang, singkirkan toksin secara semulajadi melalui peluh dan air kecil je. Dalam masa yg sama #DemicaSuppliment blh cuci lemak dlm usus korang tanpa ada kesan cirit-birit pun.

    Hanya RM89.90 sahaja 🥰

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #teamdemicakaknis

  •  0  0  3 minutes ago
  • MULAKAN PAGIMU DGN DEMICA ✨

Morning #DemicaLovers ! Dah consume #DemicaCoklat ke breakfast ni ? Jom ketahui kelebihan yg korang dpt bila consume #Demica . 

KELEBIHAN DEMICA
✅Tiada cirit birit .
✅Tak perlu DIET KETAT .
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga .
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang .
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti .

Nak kurus dlm 2 minggu ? Jom dapatkan Demica Supplement Kurus SEKARANG ❗WhatsApp Mia bantu korang .

📲+60193203150
📲+60193203150

ATAU TERUS KLIK LINK KT BIO . 😘 @demica.lotionputih_setapak

🚗 C.O.D SEKITAR AREA SETAPAK 
WANGSA MAJU 
SETIAWANGSA 
KERAMAT 
GOMBAK 
TAMAN MELAWATI 
UKAY PERDANA 
SENTUL
JALAN IPOH 

📦POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA 
 
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkecantikandankesihatan #kurusdalam2minggu #produkkurusmurah #produkkuruscepat #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasetiawangsa #demicasetapak #demicawangsamaju #demicagombak #supplementkecantikandankesihatan #breastfeedmom #breastfeedingtips #tambahsusuibu #kurusdalampantang #penjagaanpantang #pantangtradisional #penjagaanpantang #pantangtradisionalversimoden
  • MULAKAN PAGIMU DGN DEMICA ✨

    Morning #DemicaLovers ! Dah consume #DemicaCoklat ke breakfast ni ? Jom ketahui kelebihan yg korang dpt bila consume #Demica .

    KELEBIHAN DEMICA
    ✅Tiada cirit birit .
    ✅Tak perlu DIET KETAT .
    ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga .
    ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang .
    ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti .

    Nak kurus dlm 2 minggu ? Jom dapatkan Demica Supplement Kurus SEKARANG ❗WhatsApp Mia bantu korang .

    📲+60193203150
    📲+60193203150

    ATAU TERUS KLIK LINK KT BIO . 😘 @demica.lotionputih_setapak

    🚗 C.O.D SEKITAR AREA SETAPAK
    WANGSA MAJU
    SETIAWANGSA
    KERAMAT
    GOMBAK
    TAMAN MELAWATI
    UKAY PERDANA
    SENTUL
    JALAN IPOH

    📦POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkecantikandankesihatan #kurusdalam2minggu #produkkurusmurah #produkkuruscepat #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasetiawangsa #demicasetapak #demicawangsamaju #demicagombak #supplementkecantikandankesihatan #breastfeedmom #breastfeedingtips #tambahsusuibu #kurusdalampantang #penjagaanpantang #pantangtradisional #penjagaanpantang #pantangtradisionalversimoden

  •  0  0  3 minutes ago
  • 🌻 🌿 🌻 🌿 🌻

Utk dapat cococurv 🍫
klik link/Ws di bio IG
@cococurv_umie 😎
☀013 3603401☀

#Repost @cococurv.hq
• • • • • •
Salam & selamat pagi semuaa! 🌻 Jom kita mulakan pagi ini dengan semangat yang baru. Nak diet tak perlu tunggu hari lain, mulakan lah harini sebab COCOCURV ada untuk bantu uolls! 😍
.
.
Jom dapatkan sekarang uols!! COCOCURV 🍫 serbuk coklat ajaib yang mampu menurunkan berat badan anda dalam hanya 10 hari sahaja tau! 😍 Sis ada FREE GIFT nak kasi, kalau nak tahu FREE GIFT apa meh DM cepat! 👏🏼
.
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🤾‍♀

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • 🌻 🌿 🌻 🌿 🌻

    Utk dapat cococurv 🍫
    klik link/Ws di bio IG
    @cococurv_umie 😎
    ☀013 3603401☀

    #Repost @cococurv.hq
    • • • • • •
    Salam & selamat pagi semuaa! 🌻 Jom kita mulakan pagi ini dengan semangat yang baru. Nak diet tak perlu tunggu hari lain, mulakan lah harini sebab COCOCURV ada untuk bantu uolls! 😍
    .
    .
    Jom dapatkan sekarang uols!! COCOCURV 🍫 serbuk coklat ajaib yang mampu menurunkan berat badan anda dalam hanya 10 hari sahaja tau! 😍 Sis ada FREE GIFT nak kasi, kalau nak tahu FREE GIFT apa meh DM cepat! 👏🏼
    .
    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🤾‍♀

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  4 minutes ago
  • Change to be better... Set your GOAL!!

KURUS ONLINE COACHING SESI SEPTEMBER
+ FREE BREAKFAST & FREE DINNER

Benefit program:
✅ Cara kempiskan perut
✅ Cara kecilkan badan
✅ Cara tingkatkan metabolisma badan walaupun umur dah lebih 40
✅ Cara bersenam dengan betul
✅ Cara untuk optimumkan penurunan berat badan

📲 Click link Whatsapp di bio ig @coach_norm68 untuk detail program

Follow ig @coach_norm68 untuk banyak tips kurus sihat. .

Jangan lupa double tap dan share tanda anda sayang badan anda dan tips ni bermanfaat❤️❤️❤️

Coach Norma

#coachkurus #bajurayamurah #tipskurus #wfh #tipskurusmudah #eatcleanmalaysia #turunberatbadan #bajuraya #kitajagakita #resepisihat #neelofa #dietatkins  #butikmuslimah #erinsakura #kurussihat #viral  #bajuraya #turunberat #motivasipagi #zumba #senamankurus #raya2020 #senaman #kurussebelumraya #zikir #kevinzahri #profmuhaya #tiktok
  • Change to be better... Set your GOAL!!

    KURUS ONLINE COACHING SESI SEPTEMBER
    + FREE BREAKFAST & FREE DINNER

    Benefit program:
    ✅ Cara kempiskan perut
    ✅ Cara kecilkan badan
    ✅ Cara tingkatkan metabolisma badan walaupun umur dah lebih 40
    ✅ Cara bersenam dengan betul
    ✅ Cara untuk optimumkan penurunan berat badan

    📲 Click link Whatsapp di bio ig @coach_norm68 untuk detail program

    Follow ig @coach_norm68 untuk banyak tips kurus sihat. .

    Jangan lupa double tap dan share tanda anda sayang badan anda dan tips ni bermanfaat❤️❤️❤️

    Coach Norma

    #coachkurus #bajurayamurah #tipskurus #wfh #tipskurusmudah #eatcleanmalaysia #turunberatbadan #bajuraya #kitajagakita #resepisihat #neelofa #dietatkins #butikmuslimah #erinsakura #kurussihat #viral #bajuraya #turunberat #motivasipagi #zumba #senamankurus #raya2020 #senaman #kurussebelumraya #zikir #kevinzahri #profmuhaya #tiktok

  •  1  0  5 minutes ago
  • Bila ke gym, wajib patuh SOP. bawa towel sendiri dan bersihkan peralatan sebelum guna. Walaupun pihak gym mmg bersihkan peralatan mereka kita perlu ambil langkah berhati2.
.
.
Sessi September 2020 sudah dibuka. Ada 2 pilihan untuk anda :
➡️Trial program selama 2 minggu bermula 15 Ogos 2020
➡️ Program penuh selama sebulan beemula September 2020
.
.
Klik link di bio @rozanahaqeem untuk details program dan pendaftaran
.
.
Kurus Sihat Fit
Klik link di bio @rozanahaqeem untuk details program
52 tahun turun berat 24kg
..
.
Wa 0106535545
Kak Zana
.
.
  • Bila ke gym, wajib patuh SOP. bawa towel sendiri dan bersihkan peralatan sebelum guna. Walaupun pihak gym mmg bersihkan peralatan mereka kita perlu ambil langkah berhati2.
    .
    .
    Sessi September 2020 sudah dibuka. Ada 2 pilihan untuk anda :
    ➡️Trial program selama 2 minggu bermula 15 Ogos 2020
    ➡️ Program penuh selama sebulan beemula September 2020
    .
    .
    Klik link di bio @rozanahaqeem untuk details program dan pendaftaran
    .
    .
    Kurus Sihat Fit
    Klik link di bio @rozanahaqeem untuk details program
    52 tahun turun berat 24kg
    ..
    .
    Wa 0106535545
    Kak Zana
    .
    .

  •  0  1  5 minutes ago
  • DTRIM2013.COM ORIGINAL FROM USA WITH ANTI FAKE CODE  whtsapp 0135807226
.
💃KEISTIMEWAAN DTRIM
.
1 - 7 Hari 😊
🍀 Otot-otot mula melembut
🍀 Lemak badan mula terbakar
🍀 Angin2 keluar dari badan
.
7 - 15 Hari 😃
🍀 Lemak badan terbakar  lebih efective melalui perpeluhan dan kumuhan
🍀 Berat badan mula turun
🍀 Inch loss di pinggang , pinggul ,bhgian2 peha, lengan yg berlemak
.
1 Bulan 😱
🍀 Badan kelihatan SHAPE , CURVY
🍀 penurunan berat badan yg ketara
.
✖perlu diet,menahan lapar & makan macam biasa
✖Tak perlu bersenam 🏃‍♀️
✖Tiada cirit birit 
✖Tiada Flabby 💆🏻
.
-Mengandungi Alfalfa dan Vit C
-100% Tiada kesan sampingan
-Selamat Untuk ibu menyusu(utk baby yg dah berumur 6bln & keatas)
-Berstatus Gmp
-Dijamin bebas dari bahan chemical Sabrutamine
.
🍏Ingredients🍏
""Garcinia Camborgia,Lotus Leaf,Black Tea Extract,Hawthorn,Green Tea Extract,L-Glutathione,Citrus Aurantium dan Aloe Vera”
.
.
#ubatkurusberkesan #ubatkurus #dtrim #dtrimselangor  #dtrimshahalam #pilkurus  #pilkurusberkesan #slimcepat  #kurusdengancepat #kurus #kurusdalam2minggu #badangemuk #lemakdegil #lemakjahat #hilangkanlemak #pehabesar #pinggulbesar #kurussihat #turunkanberatbadan #doublechin #hilangkandoublechin  #mukavshape #badancantik #bodyslim #bodygoals #kuruscantik #kuruscepat #gemukair #gemukdaging #gemukangin
  • DTRIM2013.COM ORIGINAL FROM USA WITH ANTI FAKE CODE whtsapp 0135807226
    .
    💃KEISTIMEWAAN DTRIM
    .
    1 - 7 Hari 😊
    🍀 Otot-otot mula melembut
    🍀 Lemak badan mula terbakar
    🍀 Angin2 keluar dari badan
    .
    7 - 15 Hari 😃
    🍀 Lemak badan terbakar lebih efective melalui perpeluhan dan kumuhan
    🍀 Berat badan mula turun
    🍀 Inch loss di pinggang , pinggul ,bhgian2 peha, lengan yg berlemak
    .
    1 Bulan 😱
    🍀 Badan kelihatan SHAPE , CURVY
    🍀 penurunan berat badan yg ketara
    .
    ✖perlu diet,menahan lapar & makan macam biasa
    ✖Tak perlu bersenam 🏃‍♀️
    ✖Tiada cirit birit
    ✖Tiada Flabby 💆🏻
    .
    -Mengandungi Alfalfa dan Vit C
    -100% Tiada kesan sampingan
    -Selamat Untuk ibu menyusu(utk baby yg dah berumur 6bln & keatas)
    -Berstatus Gmp
    -Dijamin bebas dari bahan chemical Sabrutamine
    .
    🍏Ingredients🍏
    ""Garcinia Camborgia,Lotus Leaf,Black Tea Extract,Hawthorn,Green Tea Extract,L-Glutathione,Citrus Aurantium dan Aloe Vera”
    .
    .
    #ubatkurusberkesan #ubatkurus #dtrim #dtrimselangor #dtrimshahalam #pilkurus #pilkurusberkesan #slimcepat #kurusdengancepat #kurus #kurusdalam2minggu #badangemuk #lemakdegil #lemakjahat #hilangkanlemak #pehabesar #pinggulbesar #kurussihat #turunkanberatbadan #doublechin #hilangkandoublechin #mukavshape #badancantik #bodyslim #bodygoals #kuruscantik #kuruscepat #gemukair #gemukdaging #gemukangin

  •  1  0  5 minutes ago
  • Bahaya jugak usus kotor ni. Mimin pun baru tahu 😂😂.
.
Seram sejuk pulak tengok kesan kesan dia. Korang yang mana nak bersihkan usus & lancarkan sistem penghadaman. Boleh dapat #Whollyflush sekarang 😚😚
.
#acikcatlover #wadycrew
#whollyfitzhq #whollyfitz_hq #kurus #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kuruscarasihat #kuruscepatselamat #fitness #kurusterus #autokurus #selimmelim #wholly_fitz_hq #whollyfitznegerisembilan #whollyfitzseremban #whollyfitz senawang #whollyfitznilai #whollyfitzserdang #whollyfitzbangi #tebaltebalnakpergimana #hadapsampaijadi
  • Bahaya jugak usus kotor ni. Mimin pun baru tahu 😂😂.
    .
    Seram sejuk pulak tengok kesan kesan dia. Korang yang mana nak bersihkan usus & lancarkan sistem penghadaman. Boleh dapat #Whollyflush sekarang 😚😚
    .
    #acikcatlover #wadycrew
    #whollyfitzhq #whollyfitz_hq #kurus #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kuruscarasihat #kuruscepatselamat #fitness #kurusterus #autokurus #selimmelim #wholly_fitz_hq #whollyfitznegerisembilan #whollyfitzseremban #whollyfitz senawang #whollyfitznilai #whollyfitzserdang #whollyfitzbangi #tebaltebalnakpergimana #hadapsampaijadi

  •  0  0  6 minutes ago
  • Jom bakar lemak dalam badan kita sekarang..perut siapa buncit?? Jom sis nak bantu kuruskan perut yang buncit tu 😅😅 tak susah pun uolllss Cococurv je ✌🏻✌🏻
.
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🤾‍♀
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Jom bakar lemak dalam badan kita sekarang..perut siapa buncit?? Jom sis nak bantu kuruskan perut yang buncit tu 😅😅 tak susah pun uolllss Cococurv je ✌🏻✌🏻
    .
    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🤾‍♀
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  9 minutes ago
  • Hi Uollsss!!😍😍
.
Uolls harus  tahu, Sebetulnya menurunkan berat badan itu tak sekadar mengurangkan pengambilan makan sahaja, uolls  juga harus memastikan  waktu makan yang tepat. Dengan itu, proses penurunan berat badan jadi lebih mudah untuk uolls kendalikan.😁👍
.
.
Lakukan aktiviti senaman ringan  dirumah kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
. 
Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Hi Uollsss!!😍😍
    .
    Uolls harus tahu, Sebetulnya menurunkan berat badan itu tak sekadar mengurangkan pengambilan makan sahaja, uolls juga harus memastikan waktu makan yang tepat. Dengan itu, proses penurunan berat badan jadi lebih mudah untuk uolls kendalikan.😁👍
    .
    .
    Lakukan aktiviti senaman ringan dirumah kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
    .
    Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  9 minutes ago
  • 💥BUKAN TERNAK LEMAK💥 . .

PKP DUDUK RUMAH BUKAN TERNAK LEMAK YER ANAK-ANAK . .

JOM MAINTAIN BERAT DENGAN HANYA
👉🏼SHAKE
👉🏼MINUM
👉🏼KURUS .

APA TUNGGU LAGI MEH PM LAJU LAJU

WHATSAPP SEKARANG 07-3861956 ATAU TEKAN SAJA LINK DI BIO

#medinadesire #klubnalaleh #kopikurus #kurussihatcantik #testimoni #zerocostmarketing #testimoniklubnalaleh #teamhq #teamnaz #kurusberkesan #kurusdenganselamat #mauselamat #kurusselamat #kuruslangsing #jeratjiwa #kopisedap #kurus #kopikurussihat #kopikurus #kopisihat #gayahidupsehat #usahaonline #bisnisanakmuda #kopiviral#teaviral #jomsihat #jomkurus#kurussihat #kuruscantik #wanitahariini #produkviral2020
  • 💥BUKAN TERNAK LEMAK💥 . .

    PKP DUDUK RUMAH BUKAN TERNAK LEMAK YER ANAK-ANAK . .

    JOM MAINTAIN BERAT DENGAN HANYA
    👉🏼SHAKE
    👉🏼MINUM
    👉🏼KURUS .

    APA TUNGGU LAGI MEH PM LAJU LAJU

    WHATSAPP SEKARANG 07-3861956 ATAU TEKAN SAJA LINK DI BIO

    #medinadesire #klubnalaleh #kopikurus #kurussihatcantik #testimoni #zerocostmarketing #testimoniklubnalaleh #teamhq #teamnaz #kurusberkesan #kurusdenganselamat #mauselamat #kurusselamat #kuruslangsing #jeratjiwa #kopisedap #kurus #kopikurussihat #kopikurus #kopisihat #gayahidupsehat #usahaonline #bisnisanakmuda #kopiviral#teaviral #jomsihat #jomkurus#kurussihat #kuruscantik #wanitahariini #produkviral2020

  •  0  0  10 minutes ago
  • Hai y’alls! Hmmm asyik-asyik lapar yaaa? 🤔 Melantak pun still lapar? 🤔
.
.
Meh sis suggest best solution untuk jaga badan. Y’alls kena disiplin dengan waktu makan & pengambilan makan uolls. Ehemm! Shake la sekali CocoCurv okey. Baru la selim melin tanpa berlaparrrrrrr 😙
.
Jom uolls selim melim dengan CocoCurv! Dapatkan sekarang dan take it after heavy meal konfemmm paduuuu! 🔥
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvindonesia #cococurvhq #cococurvoriginal #cococurvreseller #cococurvofficial
  • Hai y’alls! Hmmm asyik-asyik lapar yaaa? 🤔 Melantak pun still lapar? 🤔
    .
    .
    Meh sis suggest best solution untuk jaga badan. Y’alls kena disiplin dengan waktu makan & pengambilan makan uolls. Ehemm! Shake la sekali CocoCurv okey. Baru la selim melin tanpa berlaparrrrrrr 😙
    .
    Jom uolls selim melim dengan CocoCurv! Dapatkan sekarang dan take it after heavy meal konfemmm paduuuu! 🔥
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvindonesia #cococurvhq #cococurvoriginal #cococurvreseller #cococurvofficial

  •  0  0  10 minutes ago
  • PENYELESAIAN KEPADA MASALAH PERUT BUNCIT

African mango 🥭 merupakan satu bahan PREMIUM dlm #DemicaCoklat & #DemicaMixberry utk bakar lemak badan. So, lemak perut korang yg melekat tu lama² akan cair & disingkirkan melalui air kecil atau peluh. Perut makin lama makin kempis! Yeayyyy 💃🏻 .

Sape tak sabar nak cairkan lemak perut & seluruh badan dgn Demica Metabolism Booster?

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
  • PENYELESAIAN KEPADA MASALAH PERUT BUNCIT

    African mango 🥭 merupakan satu bahan PREMIUM dlm #DemicaCoklat & #DemicaMixberry utk bakar lemak badan. So, lemak perut korang yg melekat tu lama² akan cair & disingkirkan melalui air kecil atau peluh. Perut makin lama makin kempis! Yeayyyy 💃🏻 .

    Sape tak sabar nak cairkan lemak perut & seluruh badan dgn Demica Metabolism Booster?

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

  •  0  0  10 minutes ago
  • #Repost @cococurv_hq
• • • • • •
Hi Uollsss!!😍😍
.
Uolls harus  tahu, Sebetulnya menurunkan berat badan itu tak sekadar mengurangkan pengambilan makan sahaja, uolls  juga harus memastikan  waktu makan yang tepat. Dengan itu, proses penurunan berat badan jadi lebih mudah untuk uolls kendalikan.😁👍
.
.
Lakukan aktiviti senaman ringan  dirumah kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
. 
Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
@cococurv.abgcap_shop
•
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • #Repost @cococurv_hq
    • • • • • •
    Hi Uollsss!!😍😍
    .
    Uolls harus tahu, Sebetulnya menurunkan berat badan itu tak sekadar mengurangkan pengambilan makan sahaja, uolls juga harus memastikan waktu makan yang tepat. Dengan itu, proses penurunan berat badan jadi lebih mudah untuk uolls kendalikan.😁👍
    .
    .
    Lakukan aktiviti senaman ringan dirumah kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
    .
    Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
    @cococurv.abgcap_shop

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  11 minutes ago
  • Assalamualaikum selamat pagi semua Jom bakar lemak dalam badan kita sekarang..perut siapa buncit?? Jom sis nak bantu kuruskan perut yang buncit tu 😅😅 tak susah pun uolllss Cococurv je ✌🏻✌🏻
.
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🤾‍♀
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Assalamualaikum selamat pagi semua Jom bakar lemak dalam badan kita sekarang..perut siapa buncit?? Jom sis nak bantu kuruskan perut yang buncit tu 😅😅 tak susah pun uolllss Cococurv je ✌🏻✌🏻
    .
    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🤾‍♀
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  11 minutes ago
  • NAK DAPAT BODY CURVE LEPAS BERSALIN

Lepas bersalin perut menggelebeh, dari jauh dah nampak perut berlapis lapis 😭 . Segan sangat! Mimi rajinkan diri pakai #DemicaBengkung. Selepas pantang, mimi akan consume #DemicaMetabolismeBooster setiap hari utk mempercepatkan lg proses singkirkan lemak.

Takkan nak biar je perut berlapis? Jom Mimi bantu korang. Komen “PM” now! .

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica
  • NAK DAPAT BODY CURVE LEPAS BERSALIN

    Lepas bersalin perut menggelebeh, dari jauh dah nampak perut berlapis lapis 😭 . Segan sangat! Mimi rajinkan diri pakai #DemicaBengkung. Selepas pantang, mimi akan consume #DemicaMetabolismeBooster setiap hari utk mempercepatkan lg proses singkirkan lemak.

    Takkan nak biar je perut berlapis? Jom Mimi bantu korang. Komen “PM” now! .

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica

  •  0  0  11 minutes ago
  • PENYELESAIAN KEPADA MASALAH PERUT BUNCIT

African mango 🥭 merupakan satu bahan PREMIUM dlm #DemicaCoklat & #DemicaMixberry utk bakar lemak badan. So, lemak perut korang yg melekat tu lama² akan cair & disingkirkan melalui air kecil atau peluh. Perut makin lama makin kempis! Yeayyyy 💃🏻 .

Sape tak sabar nak cairkan lemak perut & seluruh badan dgn Demica Metabolism Booster?

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
  • PENYELESAIAN KEPADA MASALAH PERUT BUNCIT

    African mango 🥭 merupakan satu bahan PREMIUM dlm #DemicaCoklat & #DemicaMixberry utk bakar lemak badan. So, lemak perut korang yg melekat tu lama² akan cair & disingkirkan melalui air kecil atau peluh. Perut makin lama makin kempis! Yeayyyy 💃🏻 .

    Sape tak sabar nak cairkan lemak perut & seluruh badan dgn Demica Metabolism Booster?

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

  •  0  0  11 minutes ago
  • Cuba la kalau tahan.
Eleh...cuba korang buat seminit je
Perghh padu kesan dia

Tag kawan korang yg tak suka buat plank boleh tiru gaya ni 😜😝

Nmpak senang je kan hahahahaha
.
.

.
Who say healthy can't be delicious? Eatslimlifestyle will show you the way 😋 
.

#eatslim #addauwais #kuruscepat #eatslimlifestyle #healthyliving #eatnslim #justdoit #vegan #paleodiet #mealplan #ketosis #loseweight #ketokl #lowcarb #lowcarbdiet #guiltfree #ketodiet #motivation #ketomalaysia #fitmalaysia #sugarfree #eatclean #plank #ketolove #sukusukuseparuh #glutenfree  #kurussihat #ketofood #excersise
  • Cuba la kalau tahan.
    Eleh...cuba korang buat seminit je
    Perghh padu kesan dia

    Tag kawan korang yg tak suka buat plank boleh tiru gaya ni 😜😝

    Nmpak senang je kan hahahahaha
    .
    .

    .
    Who say healthy can't be delicious? Eatslimlifestyle will show you the way 😋
    .

    #eatslim #addauwais #kuruscepat #eatslimlifestyle #healthyliving #eatnslim #justdoit #vegan #paleodiet #mealplan #ketosis #loseweight #ketokl #lowcarb #lowcarbdiet #guiltfree #ketodiet #motivation #ketomalaysia #fitmalaysia #sugarfree #eatclean #plank #ketolove #sukusukuseparuh #glutenfree #kurussihat #ketofood #excersise

  •  2  1  12 minutes ago
  • PENYELESAIAN KEPADA MASALAH PERUT BUNCIT

African mango 🥭 merupakan satu bahan PREMIUM dlm #DemicaCoklat & #DemicaMixberry utk bakar lemak badan. So, lemak perut korang yg melekat tu lama² akan cair & disingkirkan melalui air kecil atau peluh. Perut makin lama makin kempis! Yeayyyy 💃🏻 .

Sape tak sabar nak cairkan lemak perut & seluruh badan dgn Demica Metabolism Booster?

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
  • PENYELESAIAN KEPADA MASALAH PERUT BUNCIT

    African mango 🥭 merupakan satu bahan PREMIUM dlm #DemicaCoklat & #DemicaMixberry utk bakar lemak badan. So, lemak perut korang yg melekat tu lama² akan cair & disingkirkan melalui air kecil atau peluh. Perut makin lama makin kempis! Yeayyyy 💃🏻 .

    Sape tak sabar nak cairkan lemak perut & seluruh badan dgn Demica Metabolism Booster?

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

  •  0  0  12 minutes ago
  • Langsing kan. Walaupun dah ank sorang.
So siapa kata lepas bersalin tak boleh kurus dan kempiskan perut?

Dalam Surikurus Coaching, no excuse ladies.
Sibuk ke, surirumah ke, dah berusia ke, SEMUA BOLEH KURUS DENGAN SURIKURUS.

NO EXCUSE WEIGHTLOSS PROGRAM

=========================================

FAST TRACK KURUS 30HARI DENGAN HERBALIFE SURIKURUS COACHING

Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN
✔Turun 4-8kg Sebulan
✔ Turun 5-20kg 2020
✔ PERUT KEMPIS
❌ Kurus tanpa stress
❌ Tak wajib masak
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus tanpa berlapar
✔ Mealplan mudah
✔ BOLEH MAKAN NASI
✔ Coaching group yang supportive
✔ Kelas Kurus Online
✔ Food diary checking, homework
✔ Reward
✔ 100% ONLINE & EFFECTIVE

DAFTAR SEKARANG 📲 019 9970 666
Herbalife Coach, since 2011
20KG LOSS, Selepas Bersalin 2018

#kurus30hari
#wanita
#kurus2020 
#kurusmudah
#teamsurikurus
#herbalifemalaysia
  • Langsing kan. Walaupun dah ank sorang.
    So siapa kata lepas bersalin tak boleh kurus dan kempiskan perut?

    Dalam Surikurus Coaching, no excuse ladies.
    Sibuk ke, surirumah ke, dah berusia ke, SEMUA BOLEH KURUS DENGAN SURIKURUS.

    NO EXCUSE WEIGHTLOSS PROGRAM

    =========================================

    FAST TRACK KURUS 30HARI DENGAN HERBALIFE SURIKURUS COACHING

    Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN
    ✔Turun 4-8kg Sebulan
    ✔ Turun 5-20kg 2020
    ✔ PERUT KEMPIS
    ❌ Kurus tanpa stress
    ❌ Tak wajib masak
    ❌ Tak wajib bersenam
    ❌ Kurus tanpa berlapar
    ✔ Mealplan mudah
    ✔ BOLEH MAKAN NASI
    ✔ Coaching group yang supportive
    ✔ Kelas Kurus Online
    ✔ Food diary checking, homework
    ✔ Reward
    ✔ 100% ONLINE & EFFECTIVE

    DAFTAR SEKARANG 📲 019 9970 666
    Herbalife Coach, since 2011
    20KG LOSS, Selepas Bersalin 2018

    #kurus30hari
    #wanita
    #kurus2020
    #kurusmudah
    #teamsurikurus
    #herbalifemalaysia

  •  2  1  1 hour ago

Top #kurussihat Posts

  • 7 TANDA ANDA MAKIN KURUS SIHAT
.
Save, tag & share post ini kepada kawan2 anda supaya boleh dimanfaatkan sama2 ✅
.
Kurus sihat bukan depend on berat badan saja.. Sebab bila muscle increase, metabolism increase bagus utk bakar kalori tp berat mungkin tak banyak turun juga.. instead on focus kat berat, focus kat penurunan lemak badan
.
Contoh non-scale victories (NSV) adalah seperti di atas.. Dan ini lebih penting daripada berat badan sebab badan anda makin sihat dan dapat enjoy banyak nikmat kehidupan lain inshaaAllah
.
Apa komen anda?😁
.
Klik "turn on post notification" supaya anda dapat lagi banyak info dan tips menarik untuk kurus sihat🤗
.
#kurussihat 
#cantiknyaberhijab 
#neelofa 
#wanitahariini
#mhi 
#bajubesarcantik 
#plussizemalaysiaootd 
#celebrityfitness 
#dramasangat 
#anakku 
#dudukrumah 
#kebaya 
#jakel 
#kitajagakita 
#eatfitonline
#coachismailayu
  • 7 TANDA ANDA MAKIN KURUS SIHAT
    .
    Save, tag & share post ini kepada kawan2 anda supaya boleh dimanfaatkan sama2 ✅
    .
    Kurus sihat bukan depend on berat badan saja.. Sebab bila muscle increase, metabolism increase bagus utk bakar kalori tp berat mungkin tak banyak turun juga.. instead on focus kat berat, focus kat penurunan lemak badan
    .
    Contoh non-scale victories (NSV) adalah seperti di atas.. Dan ini lebih penting daripada berat badan sebab badan anda makin sihat dan dapat enjoy banyak nikmat kehidupan lain inshaaAllah
    .
    Apa komen anda?😁
    .
    Klik "turn on post notification" supaya anda dapat lagi banyak info dan tips menarik untuk kurus sihat🤗
    .
    #kurussihat
    #cantiknyaberhijab
    #neelofa
    #wanitahariini
    #mhi
    #bajubesarcantik
    #plussizemalaysiaootd
    #celebrityfitness
    #dramasangat
    #anakku
    #dudukrumah
    #kebaya
    #jakel
    #kitajagakita
    #eatfitonline
    #coachismailayu

  •  3,960  29  3 August, 2020
  • Ada orang bila berat berlebihan dan lemak banyak kumpul kat pinggul peha, lutut senang sakit kena solat duduk.. Ada juga yang lutut ok tapi tak mampu nak duduk tahiyyat akhir dengan baik
.
Sebab itu kurus sihat ini ada orang cakap ia satu jihad kerana lebih mudah beribadah dan lebih rasa bersyukur
.
✅ Apa pandangan anda?👇🏼👇🏼👇🏼
.
.
.
.
.

Save, tag & share post ini kepada kawan2 anda supaya boleh dimanfaatkan sama2 ✅ Klik "turn on post notification" supaya anda dapat lagi banyak info dan tips menarik untuk kurus sihat🤗
.
#plussizemalaysia
#kurussihat
#neelofa
#meletop
#bajubesar
#astro
#dramasangat
#jakel
#fashionvalet 
#solat 
#dudukrumah
#kitajagakita
#lvmalaysia
#coachismailayu
#eatfitonline
  • Ada orang bila berat berlebihan dan lemak banyak kumpul kat pinggul peha, lutut senang sakit kena solat duduk.. Ada juga yang lutut ok tapi tak mampu nak duduk tahiyyat akhir dengan baik
    .
    Sebab itu kurus sihat ini ada orang cakap ia satu jihad kerana lebih mudah beribadah dan lebih rasa bersyukur
    .
    ✅ Apa pandangan anda?👇🏼👇🏼👇🏼
    .
    .
    .
    .
    .

    Save, tag & share post ini kepada kawan2 anda supaya boleh dimanfaatkan sama2 ✅ Klik "turn on post notification" supaya anda dapat lagi banyak info dan tips menarik untuk kurus sihat🤗
    .
    #plussizemalaysia
    #kurussihat
    #neelofa
    #meletop
    #bajubesar
    #astro
    #dramasangat
    #jakel
    #fashionvalet
    #solat
    #dudukrumah
    #kitajagakita
    #lvmalaysia
    #coachismailayu
    #eatfitonline

  •  1,093  4  6 August, 2020
  • HATI HATI YE SEMUAAAA⠀
.⠀
.⠀
Jaga jarak semasa cuti ni. Elakkan berada kat tempat yg crowded.⠀
.⠀
.⠀
Anda yg berisiko ni perlu lebih berhati hati dannnn please start do the action. Cuba dulu utk turun berat.⠀
.⠀
.⠀
Jaga pemakanan, kawal obesiti berat badan ye. Aware dengan apa yang masuk dalam mulut kita. Sebab yang masuk dalam mulut tu lah akan terbentuk sel tisu dan organ dan sistem dalam badan kita.⠀
.⠀
.⠀
Kalau makanan baik yang kita masukkan, baik dan sihat jadinya. Kalau yang tidak baik, tinggi lemak, tinggi kalori, tinggi garam gula maka itulah badan kita.⠀
.⠀
.⠀
Nauzubillahiminzalik. Moga Allah jauhkan kita semua dari penyakit sedemikian. Allahumma Amiin.⠀
.⠀
.⠀
Jemput follow IG @angah_fittrainer untuk dapatkan tips diet yg berkesan, selamat dan sihat.⠀
.⠀
.⠀
𝙲𝙾𝙰𝙲𝙷 𝙰𝙽𝙶𝙰𝙷❤️❤❤ 0123452444⠀
𝙲𝙾𝙰𝙲𝙷 𝙰𝙳𝙸💛💛💛 0123971433⠀
⠀
#coachangahkfoc ⠀
#kurusfitonlinecoaching⠀
#teamfittrainer⠀
#teamnextlevel⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#kuruscepat #maafzahirbatin #pkp #marykaymalaysia #misclaire #kitajagakita #majalahnona #mingguanwanita #majalahpama #dudukrumah #ondiet #bajuplussize #seluarplussize #icsyvmy #harirayaaidilfitri #rmo #kitabaikramaisayang #bajuraya2020 #kurussihat #sepahtureunionlive #tipsdiet #tipsdietsihat #stayathome #bigsizemalaysia #selamathariraya #aidilfitri ⠀
.⠀
.
  • HATI HATI YE SEMUAAAA⠀
    .⠀
    .⠀
    Jaga jarak semasa cuti ni. Elakkan berada kat tempat yg crowded.⠀
    .⠀
    .⠀
    Anda yg berisiko ni perlu lebih berhati hati dannnn please start do the action. Cuba dulu utk turun berat.⠀
    .⠀
    .⠀
    Jaga pemakanan, kawal obesiti berat badan ye. Aware dengan apa yang masuk dalam mulut kita. Sebab yang masuk dalam mulut tu lah akan terbentuk sel tisu dan organ dan sistem dalam badan kita.⠀
    .⠀
    .⠀
    Kalau makanan baik yang kita masukkan, baik dan sihat jadinya. Kalau yang tidak baik, tinggi lemak, tinggi kalori, tinggi garam gula maka itulah badan kita.⠀
    .⠀
    .⠀
    Nauzubillahiminzalik. Moga Allah jauhkan kita semua dari penyakit sedemikian. Allahumma Amiin.⠀
    .⠀
    .⠀
    Jemput follow IG @angah_fittrainer untuk dapatkan tips diet yg berkesan, selamat dan sihat.⠀
    .⠀
    .⠀
    𝙲𝙾𝙰𝙲𝙷 𝙰𝙽𝙶𝙰𝙷❤️❤❤ 0123452444⠀
    𝙲𝙾𝙰𝙲𝙷 𝙰𝙳𝙸💛💛💛 0123971433⠀

    #coachangahkfoc
    #kurusfitonlinecoaching
    #teamfittrainer
    #teamnextlevel
    .⠀
    .⠀
    .⠀
    #kuruscepat #maafzahirbatin #pkp #marykaymalaysia #misclaire #kitajagakita #majalahnona #mingguanwanita #majalahpama #dudukrumah #ondiet #bajuplussize #seluarplussize #icsyvmy #harirayaaidilfitri #rmo #kitabaikramaisayang #bajuraya2020 #kurussihat #sepahtureunionlive #tipsdiet #tipsdietsihat #stayathome #bigsizemalaysia #selamathariraya #aidilfitri ⠀
    .⠀
    .

  •  7,611  162  30 July, 2020
  • 21km - half marathon di Hatyai, Thailand 😍⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yes. I was onced a runner. Still am 😌 cuma kene catch up stamina balik je. Sejak dah pandai jaga makan ni, agak mengelat untuk bersukan. 😅 Sebab nk kurus ni sebenarnya 80% pemakanan; 20% jer exercise 😎⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
So yeahh!! Siapa hobi nya running macam sayaaa 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀
.⠀
.⠀
Follow ig @syira_mnor dan klik “turn on post notification” supaya u ols tak terlepas banyak info dan tips nak kurus fit dan sihat.⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#plussizemalaysia⠀
#kurussihat⠀
#neelofa ⠀
#meletop⠀
#teamarilsyira⠀
#mirafilzah
  • 21km - half marathon di Hatyai, Thailand 😍⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Yes. I was onced a runner. Still am 😌 cuma kene catch up stamina balik je. Sejak dah pandai jaga makan ni, agak mengelat untuk bersukan. 😅 Sebab nk kurus ni sebenarnya 80% pemakanan; 20% jer exercise 😎⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    So yeahh!! Siapa hobi nya running macam sayaaa 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    .⠀
    .⠀
    .⠀
    Follow ig @syira_mnor dan klik “turn on post notification” supaya u ols tak terlepas banyak info dan tips nak kurus fit dan sihat.⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #plussizemalaysia
    #kurussihat
    #neelofa
    #meletop
    #teamarilsyira
    #mirafilzah

  •  481  5  20 July, 2020