#kurusselepaskahwin Instagram Photos & Videos

kurusselepaskahwin - 428 posts

Hashtag Popularity

2.2
average comments
65.9
average likes

Latest #kurusselepaskahwin Posts

  • Percaya tak.. Sis dulu pernah berada dlm kategori XXL tu tau. 😎

.

Korang yang mana?
Komen sikit.

.

Coach Akie
019-9659769
  • Percaya tak.. Sis dulu pernah berada dlm kategori XXL tu tau. 😎

    .

    Korang yang mana?
    Komen sikit.

    .

    Coach Akie
    019-9659769

  •  10  1  6 July, 2020
  • Nampak tak apa yang beza arini?

.

Arini mcm bdk sekolah sikit. Pakai anak tudung kaler putih. Anak tudung hitam tah pegi mana. Takpelah nampak pelik sikit. Asalkan anak tudung tu boleh jalankan kerja dia sebaiknya. Hahaha

.

Sama konsep dgn nk pilih makanan sihat. Tak jumpa salmon takpe. Pilih ikan lain yang sama fungsi. Yang penting, cara masakan sihat. Simple, tak perlu pening.

.

Coach Akie
019-9659769
  • Nampak tak apa yang beza arini?

    .

    Arini mcm bdk sekolah sikit. Pakai anak tudung kaler putih. Anak tudung hitam tah pegi mana. Takpelah nampak pelik sikit. Asalkan anak tudung tu boleh jalankan kerja dia sebaiknya. Hahaha

    .

    Sama konsep dgn nk pilih makanan sihat. Tak jumpa salmon takpe. Pilih ikan lain yang sama fungsi. Yang penting, cara masakan sihat. Simple, tak perlu pening.

    .

    Coach Akie
    019-9659769

  •  16  1  6 July, 2020
  • Epal kaler coklat??

.

Ada sesiapa yg pernah makan epal kaler ni tak? Bertukar warna hasil dari ditinggalkan dalam kereta tgh² panas😅😅

.

Kalau air yang ditinggalkan berpanas dalam kereta, better jgn minum. Kalau epal, agak²nya masih boleh dimakan ke?

.

Coach Akie
019-9659769
  • Epal kaler coklat??

    .

    Ada sesiapa yg pernah makan epal kaler ni tak? Bertukar warna hasil dari ditinggalkan dalam kereta tgh² panas😅😅

    .

    Kalau air yang ditinggalkan berpanas dalam kereta, better jgn minum. Kalau epal, agak²nya masih boleh dimakan ke?

    .

    Coach Akie
    019-9659769

  •  12  1  5 July, 2020
  • Amboi.. Minum air manis bergelen² laju je ye. Tapi suruh minum air masak 2liter sehari, terus keluar 'fatwa' rosak buah pinggang. Apo???

.

Tak susah nak minum air masak. Gunakan sedikit kreativiti je. Yang penting, xde gula, xde bahan perasa yg tak sepatutnya.

.

Coach Akie
019-9659769
  • Amboi.. Minum air manis bergelen² laju je ye. Tapi suruh minum air masak 2liter sehari, terus keluar 'fatwa' rosak buah pinggang. Apo???

    .

    Tak susah nak minum air masak. Gunakan sedikit kreativiti je. Yang penting, xde gula, xde bahan perasa yg tak sepatutnya.

    .

    Coach Akie
    019-9659769

  •  18  1  5 July, 2020
  • Keep learning. 

.

Odw balik kampung. Plannya nak bertolak mlm td. Tp my handsome pilot kepenatan. So kita rehat betul2 dlu. Bahaya drive dlm keadaan penatkan?

.

Harini ada online training. Maka terjadilah pembelajaran dr dalam kereta. Mudah dgn teknology sekarang. Boleh belajar dgn orang² yang hebat walau dari mana sahaja.

.

Nak kurus sihat pon sama tau. Dah ada cara yg mudah, tak perlu buat cara susah😊.

.

Coach Akie
019-9659769
Wellness coach, kurus fit online coaching
  • Keep learning.

    .

    Odw balik kampung. Plannya nak bertolak mlm td. Tp my handsome pilot kepenatan. So kita rehat betul2 dlu. Bahaya drive dlm keadaan penatkan?

    .

    Harini ada online training. Maka terjadilah pembelajaran dr dalam kereta. Mudah dgn teknology sekarang. Boleh belajar dgn orang² yang hebat walau dari mana sahaja.

    .

    Nak kurus sihat pon sama tau. Dah ada cara yg mudah, tak perlu buat cara susah😊.

    .

    Coach Akie
    019-9659769
    Wellness coach, kurus fit online coaching

  •  11  1  4 July, 2020
  • Sama tak?

.

Saje. Tetibe rindu mini me.
Ayah pulak tetibe htr gambar zaman dahulu kala.

.

Hmm.. Comey jgk yg zaman dlu tu😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝 (mood super duper hyper perasan🙈🙈🙈)

.

Coach Akie
019-9659769
  • Sama tak?

    .

    Saje. Tetibe rindu mini me.
    Ayah pulak tetibe htr gambar zaman dahulu kala.

    .

    Hmm.. Comey jgk yg zaman dlu tu😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝 (mood super duper hyper perasan🙈🙈🙈)

    .

    Coach Akie
    019-9659769

  •  12  1  3 July, 2020
  • Eh... Kita tak marah pun. Nasihat...

.

Its ok kalau kita nk ikut pesanan orang tua² selagi ianya memberi kebaikkan. Tapi, yang fakta tu jgn lah pula ketepikan.

.

Benda dah ada bukti kan? Yang memberikan kesan buruk, elok lah berhenti amalkan.

.

Coach Akie
019-9659769
  • Eh... Kita tak marah pun. Nasihat...

    .

    Its ok kalau kita nk ikut pesanan orang tua² selagi ianya memberi kebaikkan. Tapi, yang fakta tu jgn lah pula ketepikan.

    .

    Benda dah ada bukti kan? Yang memberikan kesan buruk, elok lah berhenti amalkan.

    .

    Coach Akie
    019-9659769

  •  27  1  3 July, 2020
  • Harini jumaat. Hanya sesetengah masjid sahaja dibuka kepada umum untuk solat jumaat. Jadi, bolehlah gunakan untuk tidur sebentar.

.

Tak perlu lah gunakan masa yg ada untuk explore tempat makan baru yang bukan². 🤭🤭

.

Yang wanita, dah sibuk bershopping semula ke dalam waktu solat jumaat tu. 👀

.

Manfaatkan masa sebaiknya.

.

Coach Akie
019-9659769
  • Harini jumaat. Hanya sesetengah masjid sahaja dibuka kepada umum untuk solat jumaat. Jadi, bolehlah gunakan untuk tidur sebentar.

    .

    Tak perlu lah gunakan masa yg ada untuk explore tempat makan baru yang bukan². 🤭🤭

    .

    Yang wanita, dah sibuk bershopping semula ke dalam waktu solat jumaat tu. 👀

    .

    Manfaatkan masa sebaiknya.

    .

    Coach Akie
    019-9659769

  •  17  1  3 July, 2020
  • Salah, satu contoh yang baik.

.

Salah tak salah. Jangan salah faham. 

.

Hanya yang faham je akan faham. 😎😎

.

Coach Akie
019-9659769
  • Salah, satu contoh yang baik.

    .

    Salah tak salah. Jangan salah faham.

    .

    Hanya yang faham je akan faham. 😎😎

    .

    Coach Akie
    019-9659769

  •  41  1  2 July, 2020
  • 🙈🙈🙈🙈🙈🙈

.

Sis dulu mmg camtu lah. Memang berjaya sungguh hasil menabung tu. Tapi nasib baik cepat insaf. Kalau tak, tak cukup ruang nak simpan😅

.

Jom kita invest untuk kesihatan pulak.
Klik link di bio @aarkie.fittrainer untuk maklumat lanjut.

.

Coach Akie
019-9659769
  • 🙈🙈🙈🙈🙈🙈

    .

    Sis dulu mmg camtu lah. Memang berjaya sungguh hasil menabung tu. Tapi nasib baik cepat insaf. Kalau tak, tak cukup ruang nak simpan😅

    .

    Jom kita invest untuk kesihatan pulak.
    Klik link di bio @aarkie.fittrainer untuk maklumat lanjut.

    .

    Coach Akie
    019-9659769

  •  40  1  2 July, 2020
  • Smile with your eyes☺️

.

Biar pun muka tertutup dgn mask, orang tak boleh nampak reaksi wajah. Tetaplah senyum. Senyum bukan hanya untuk kita beri pada orang lain. Tapi untuk diri sendiri.

.

Lain feelingnya bila kita buat sesuatu dengan muka masam dan dengan senyuman. Buat dgn senyuman, Terus terasa aura positif. Bukan aura ke-19 tau. Eh.. 😷😷

.

Coach Akie
019-9659769
  • Smile with your eyes☺️

    .

    Biar pun muka tertutup dgn mask, orang tak boleh nampak reaksi wajah. Tetaplah senyum. Senyum bukan hanya untuk kita beri pada orang lain. Tapi untuk diri sendiri.

    .

    Lain feelingnya bila kita buat sesuatu dengan muka masam dan dengan senyuman. Buat dgn senyuman, Terus terasa aura positif. Bukan aura ke-19 tau. Eh.. 😷😷

    .

    Coach Akie
    019-9659769

  •  16  3  1 July, 2020
  • Pengambilan garam dihadkan kpd 1 sudu teh sehari.

.

Menurunkan 1% tekanan darah (individu sihat)

.

Menurunkan 3.5% tekanan darah (individu hypertensi)

.

Cdt to @kkmm_gov

.

Coach Akie
019-9659769
  • Pengambilan garam dihadkan kpd 1 sudu teh sehari.

    .

    Menurunkan 1% tekanan darah (individu sihat)

    .

    Menurunkan 3.5% tekanan darah (individu hypertensi)

    .

    Cdt to @kkmm_gov

    .

    Coach Akie
    019-9659769

  •  6  1  1 July, 2020
  • Puahahahahahahaha🤣🤣 .

Tersembur teh kita bila tgk post ni tau. Mujur la teh takde gula. Kalau tak, bersemut meja. .

Nampak tak kat situ.. Perkara yang nampak menarik, tak semestinya praktikal.  Sama la jgk dgn mknn viral yg kaya segala lemak, gula dan macam² lagi tu. Memang nampak sedap menyelerakan tapi belum tentu baik untuk kesihatan kita. .

Agak²,kalau pakai cawan ni, boleh buta tak kalau nak minum sampai ke titisan terakhir?😂😂😂😂 .

Coach Akie
019-9659769
  • Puahahahahahahaha🤣🤣 .

    Tersembur teh kita bila tgk post ni tau. Mujur la teh takde gula. Kalau tak, bersemut meja. .

    Nampak tak kat situ.. Perkara yang nampak menarik, tak semestinya praktikal. Sama la jgk dgn mknn viral yg kaya segala lemak, gula dan macam² lagi tu. Memang nampak sedap menyelerakan tapi belum tentu baik untuk kesihatan kita. .

    Agak²,kalau pakai cawan ni, boleh buta tak kalau nak minum sampai ke titisan terakhir?😂😂😂😂 .

    Coach Akie
    019-9659769

  •  46  6  29 June, 2020
  • 7 PETANDA ANDA KURUS DAN SIHAT 😍
.
Semua tanda tanda nie best. Tapi bila dpt tahu no 7 tuu best gilaa 😍🙋🏻‍♀️
.
1. Berat badan makin berkurang
2. Baju makin longgar
3. Kurang rasa nk marah orang
4. Tidur kurang berdengkur
5. Bangun tidur senang
6. Pembuangan air besar makin lawas
7. Orang lain tegur dan perasan anda kurus
.
Soo keep konsisten okeh 💪🏻 jgn back to habit yg lama 🙏🏻 focus dan berada dlm environment yg betul ❤️
.
P/s : rindu nk vacation oi 🤭
.
Coach izan
Online weight loss coach 
0132989772
.
#onlinecoaching #azamkurus #kurusselepasraya #kebayamodern #motivationalquotes 
#bajurayasale  #ariani #jumaat #tipssihat 
#plussizemalaysia #tipskurus 
#ctdk #fashionvalet #vivyyusof #bubbletea #makananviral #tipskurus #kurusselepaskahwin 
#coachizzanfariha  #kurussebelumkahwin  #loseweightnow #cabarankurusonline #workformhome #kurusselepasraya  #rayahaji #rayakorban #mirafilzah #binibinifit #magnetrezeki #tipskempiskanperut #makansihat
  • 7 PETANDA ANDA KURUS DAN SIHAT 😍
    .
    Semua tanda tanda nie best. Tapi bila dpt tahu no 7 tuu best gilaa 😍🙋🏻‍♀️
    .
    1. Berat badan makin berkurang
    2. Baju makin longgar
    3. Kurang rasa nk marah orang
    4. Tidur kurang berdengkur
    5. Bangun tidur senang
    6. Pembuangan air besar makin lawas
    7. Orang lain tegur dan perasan anda kurus
    .
    Soo keep konsisten okeh 💪🏻 jgn back to habit yg lama 🙏🏻 focus dan berada dlm environment yg betul ❤️
    .
    P/s : rindu nk vacation oi 🤭
    .
    Coach izan
    Online weight loss coach
    0132989772
    .
    #onlinecoaching #azamkurus #kurusselepasraya #kebayamodern #motivationalquotes
    #bajurayasale #ariani #jumaat #tipssihat
    #plussizemalaysia #tipskurus
    #ctdk #fashionvalet #vivyyusof #bubbletea #makananviral #tipskurus #kurusselepaskahwin
    #coachizzanfariha #kurussebelumkahwin #loseweightnow #cabarankurusonline #workformhome #kurusselepasraya #rayahaji #rayakorban #mirafilzah #binibinifit #magnetrezeki #tipskempiskanperut #makansihat

  •  98  1  29 June, 2020
  • Kalau belum bersedia dgn pilihan pertama, tak perlu lah buat perkara yang mendekatkan diri dgn pilihan kedua. .

Ajal maut ditangan tuhan. Tapi, periksa semula tindakan kita. Adakah tindakan kita itu 'mendekatkan' diri kepadaNya dgn cara yang betul? .

Statistik menunjukkan, Malaysia merupakan antara negara yang plg tinggi masalah obesiti di asia tenggara. Obesiti mengundang pelbagai penyakit berbahaya. Dan statistics ini makin meningkat setiap tahun. .

Jom amalkan gaya hidup sihat. Cegah obesiti dikalangan remaja. .

Coach Akie
019-9659769
  • Kalau belum bersedia dgn pilihan pertama, tak perlu lah buat perkara yang mendekatkan diri dgn pilihan kedua. .

    Ajal maut ditangan tuhan. Tapi, periksa semula tindakan kita. Adakah tindakan kita itu 'mendekatkan' diri kepadaNya dgn cara yang betul? .

    Statistik menunjukkan, Malaysia merupakan antara negara yang plg tinggi masalah obesiti di asia tenggara. Obesiti mengundang pelbagai penyakit berbahaya. Dan statistics ini makin meningkat setiap tahun. .

    Jom amalkan gaya hidup sihat. Cegah obesiti dikalangan remaja. .

    Coach Akie
    019-9659769

  •  132  2  29 June, 2020
  • Kelebihan bagi pencinta kucing😻😻 .

Dengan membelai si comel ni, dapat membantu menurunkan stress level kita. Malah dapat juga mengurangkan risiko strok dan jantung! .

Tapi.. .

Jangan pulak salah faham. Jangan hanya sibuk membelai kucing dengan niat nak turunkan risiko terkena penyakit jantung dan strok, tapi masih tak amalkan pemakanan sihat seimbang! Tak jadi camtu tuan puan sekalian🤭🤭. .

Semuanya bermula dgn pemakanan kita. Klik link di bio @aarkie.fittrainer untuk maklumat lanjut. .

Coach Akie
019-9659769
  • Kelebihan bagi pencinta kucing😻😻 .

    Dengan membelai si comel ni, dapat membantu menurunkan stress level kita. Malah dapat juga mengurangkan risiko strok dan jantung! .

    Tapi.. .

    Jangan pulak salah faham. Jangan hanya sibuk membelai kucing dengan niat nak turunkan risiko terkena penyakit jantung dan strok, tapi masih tak amalkan pemakanan sihat seimbang! Tak jadi camtu tuan puan sekalian🤭🤭. .

    Semuanya bermula dgn pemakanan kita. Klik link di bio @aarkie.fittrainer untuk maklumat lanjut. .

    Coach Akie
    019-9659769

  •  9  1  28 June, 2020
  • JANGAN BERTANGGUH‼️ .

Ingat, kegemukan mengundang obesiti. Obesiti menjemput banyak penyakit berisiko. Penyakit ni pulak datang tanpa sebarang notis awal. .

Takkan kita nak menyesal bila penyakit tu datang menyerang sebelum sempat kita ambil tindakan untuk berubah? .

Sayangi diri. Amalkan corak pemakanan yg sihat dan seimbang. .

Jangan bertangguh. Yang serious nak berubah dan ambil tindakan, klik link di bio @aarkie.fittrainer untuk maklumat lanjut. .

Coach Akie
019-9659769
  • JANGAN BERTANGGUH‼️ .

    Ingat, kegemukan mengundang obesiti. Obesiti menjemput banyak penyakit berisiko. Penyakit ni pulak datang tanpa sebarang notis awal. .

    Takkan kita nak menyesal bila penyakit tu datang menyerang sebelum sempat kita ambil tindakan untuk berubah? .

    Sayangi diri. Amalkan corak pemakanan yg sihat dan seimbang. .

    Jangan bertangguh. Yang serious nak berubah dan ambil tindakan, klik link di bio @aarkie.fittrainer untuk maklumat lanjut. .

    Coach Akie
    019-9659769

  •  11  1  28 June, 2020
  • Asal boleh🤭🤭🤭 .

Makanan favourite student ni. Zaman study mmg gemar betul mkn benda alah ni. Sbb murah, mudah dan cepat. Boleh pulak mkn berjemaah dgn kwn². .

Tapi yg tu jugak lah yg menyebabkan badan mudah & cepat naik😅. Sbb mkn karbo simple yg tinggi kalori, takde nutrisi .

Coach Akie
019-9659769
  • Asal boleh🤭🤭🤭 .

    Makanan favourite student ni. Zaman study mmg gemar betul mkn benda alah ni. Sbb murah, mudah dan cepat. Boleh pulak mkn berjemaah dgn kwn². .

    Tapi yg tu jugak lah yg menyebabkan badan mudah & cepat naik😅. Sbb mkn karbo simple yg tinggi kalori, takde nutrisi .

    Coach Akie
    019-9659769

  •  34  1  27 June, 2020
  • Antara lelaki dan wanita, selalunya wanita lebih mudah naik berat badan. Betul, hormon wanita juga mempengaruhi berat badan tapi itu bukanlah punca utama. .
Ini antara punca lainnya
.
. 👯‍♀️Gemar mencuba makanan viral
. 👯‍♀️Suka bersembang. Sambil makan.
. 👯‍♀️Selalu makan makanan manis
. 👯‍♀️Emotional eater. Sedih, makan. Happy, makan.
. 👯‍♀️Suka celebrate birthday kawan dgn makan²
. 👯‍♀️Suka makan junk food
. 👯‍♀️Kurang tidur sbb melayan kdrama🤭 .

Betul tak girls? Ada nak tambah lagi? .

Coach Akie
019-9659769 .

#kurusdarirumah #simpleworkout #kurusfitonlinecoaching#azamtahunbaru#azam2020 #ttc#ttccommunity#tipskurus#senangjekurus#nakkurus#naksihat #ttc#ttccommunity #bffgoals #ttc#ttccommunity #fightobesiti #kurangkangula #misikurus #kurusselepasraya #kurusselepasbersalin #kurusselepaskahwin#tilljannah #girlsfriends#friendshipday #dietatkins #ifdietmalaysia #masakapatakjadiharini #masakapahariini #resepiturunberatbadan #makansedaptapikurus
  • Antara lelaki dan wanita, selalunya wanita lebih mudah naik berat badan. Betul, hormon wanita juga mempengaruhi berat badan tapi itu bukanlah punca utama. .
    Ini antara punca lainnya
    .
    . 👯‍♀️Gemar mencuba makanan viral
    . 👯‍♀️Suka bersembang. Sambil makan.
    . 👯‍♀️Selalu makan makanan manis
    . 👯‍♀️Emotional eater. Sedih, makan. Happy, makan.
    . 👯‍♀️Suka celebrate birthday kawan dgn makan²
    . 👯‍♀️Suka makan junk food
    . 👯‍♀️Kurang tidur sbb melayan kdrama🤭 .

    Betul tak girls? Ada nak tambah lagi? .

    Coach Akie
    019-9659769 .

    #kurusdarirumah #simpleworkout #kurusfitonlinecoaching #azamtahunbaru #azam2020 #ttc #ttccommunity #tipskurus #senangjekurus #nakkurus#naksihat #ttc#ttccommunity #bffgoals #ttc#ttccommunity #fightobesiti #kurangkangula #misikurus #kurusselepasraya #kurusselepasbersalin #kurusselepaskahwin#tilljannah #girlsfriends#friendshipday #dietatkins #ifdietmalaysia #masakapatakjadiharini #masakapahariini #resepiturunberatbadan #makansedaptapikurus

  •  9  1  27 June, 2020
  • Best kan dapat achieve #bffgoals yang macam ni? .

Bersahabat hampir 15tahun, Sama² pernah merasa gemox, sama² buat sampai kurus. Buat sama². Bantu support each other. .

Apa pulak #bffgoals👭 korang? Share sikit. Sambil tu tag #bff korang. .

Coach Akie
019-9659769

#kurusdarirumah #simpleworkout #kurusfitonlinecoaching#azamtahunbaru#azam2020 #ttc#ttccommunity #tipskurus #healthylifestyle#jk1m #makanapaharini #resepisedap #mukbang#petsofinstagram#bujibuchempel#kelabpencintakucingmalaysia #studentlife #kurusselepasraya #kurusselepasbersalin #kurusselepaskahwin#tilljannah #girlsfriends#friendshipday #dietatkins #ifdietmalaysia
  • Best kan dapat achieve #bffgoals yang macam ni? .

    Bersahabat hampir 15tahun, Sama² pernah merasa gemox, sama² buat sampai kurus. Buat sama². Bantu support each other. .

    Apa pulak #bffgoals👭 korang? Share sikit. Sambil tu tag #bff korang. .

    Coach Akie
    019-9659769

    #kurusdarirumah #simpleworkout #kurusfitonlinecoaching #azamtahunbaru #azam2020 #ttc #ttccommunity #tipskurus #healthylifestyle#jk1m #makanapaharini #resepisedap #mukbang#petsofinstagram#bujibuchempel#kelabpencintakucingmalaysia #studentlife #kurusselepasraya #kurusselepasbersalin #kurusselepaskahwin#tilljannah #girlsfriends#friendshipday #dietatkins #ifdietmalaysia

  •  51  0  27 June, 2020
  • DIET APE PUN YANG ANDA PILIH, KUNCI NYA IALAH DIET YANG SEIMBANG.. 😉⠀
.⠀
.⠀
Apakah maksud diet seimbang? .⠀
Maksudnya diet yg kita amalkan pastikan cukup 80% pemakanan 20% senaman dengan berbekalkan 100% mindset yg positif.⠀
.⠀
Macam mana 80% pemakanan seimbang tu? .⠀
Pemakanan seimbang ialah mencukupi ape yg badan kita perlukan iaitu:-⠀
.⠀
⠀
💠 40% karbohidrat sihat seperti nasi perang, buah2, sayur2, sweet potato, soohoon dsb⠀
💠 30% protein sihat seperti ayam, ikan, telur putih, tauhu, tempe, kekacang dsb⠀
💠 30% lemak baik (lemak baik tau bukan sebarang lemak) seperti minyak ikan, lemak dari salmon, avocado, kekacang. 💠 menu harian mesti mengandungi serat, vitamins dan mineral yg cukup untuk keperluan badan.⠀
.⠀
Untuk turunkan berat, pilih lah makanan yg lebih rendah kalori nye, elakkan empty kalori seperti kek, gula2, jajan dan air manis. ⠀
.⠀
⠀
Nantikan lebih bnyak tips2 menarik dari kami, pastikan anda on kan notification supaya tak terlepas tips2 menarik. 😉⠀
.⠀
Belajar sesuatu harini?⠀
Komen “diet seimbang” tanda faham dengan info harini 😉⠀ .

Coach Akie
019-9659769
  • DIET APE PUN YANG ANDA PILIH, KUNCI NYA IALAH DIET YANG SEIMBANG.. 😉⠀
    .⠀
    .⠀
    Apakah maksud diet seimbang? .⠀
    Maksudnya diet yg kita amalkan pastikan cukup 80% pemakanan 20% senaman dengan berbekalkan 100% mindset yg positif.⠀
    .⠀
    Macam mana 80% pemakanan seimbang tu? .⠀
    Pemakanan seimbang ialah mencukupi ape yg badan kita perlukan iaitu:-⠀
    .⠀

    💠 40% karbohidrat sihat seperti nasi perang, buah2, sayur2, sweet potato, soohoon dsb⠀
    💠 30% protein sihat seperti ayam, ikan, telur putih, tauhu, tempe, kekacang dsb⠀
    💠 30% lemak baik (lemak baik tau bukan sebarang lemak) seperti minyak ikan, lemak dari salmon, avocado, kekacang. 💠 menu harian mesti mengandungi serat, vitamins dan mineral yg cukup untuk keperluan badan.⠀
    .⠀
    Untuk turunkan berat, pilih lah makanan yg lebih rendah kalori nye, elakkan empty kalori seperti kek, gula2, jajan dan air manis. ⠀
    .⠀

    Nantikan lebih bnyak tips2 menarik dari kami, pastikan anda on kan notification supaya tak terlepas tips2 menarik. 😉⠀
    .⠀
    Belajar sesuatu harini?⠀
    Komen “diet seimbang” tanda faham dengan info harini 😉⠀ .

    Coach Akie
    019-9659769

  •  18  3  27 June, 2020
  • Pasangan yang baik adalah pasangan yang menerima pasangan mereka seadanya.⠀
.⠀
.⠀
Kalau pasangan awak overweight, jangan kutuk dia. Support supaya dia berubah. Makin kutuk, makin stress la dia. Bila makin stress, makin tambah melebar sebab makan.⠀
.⠀
.⠀
Kalau betul sayang, tunjukkan rasa sayang tu dengan cara yang betul. Bukannya biarkan dia terus membesar. Fikirkan faktor kesihatan. Belanja lah dia dengan makanan yang seimbang. Yang baik nutrisi untuk badan.⠀
.⠀
.⠀
Nak senang, awak belanja je dia join program Kurus Fit Online Coaching intake JULAI sekarang. Kami bantu dengan cara pemakanan yang betul untuk turunkan berat badan. Bila si dia makin langsing menawan, sejuk mata awak memandang.⠀
.⠀
.⠀
Klik je link di bio @aarkie.fittrainer untuk maklumat lanjut dan pendaftaran.⠀
.⠀
.⠀
Nak kekal sihat bertenaga dan bonus turun berat dengan ilmu pemakanan yg betul? Mudah je bila ada COACH, ILMU dan TEAM SUPPORT.⠀ .

Coach Akie
019-9659769
  • Pasangan yang baik adalah pasangan yang menerima pasangan mereka seadanya.⠀
    .⠀
    .⠀
    Kalau pasangan awak overweight, jangan kutuk dia. Support supaya dia berubah. Makin kutuk, makin stress la dia. Bila makin stress, makin tambah melebar sebab makan.⠀
    .⠀
    .⠀
    Kalau betul sayang, tunjukkan rasa sayang tu dengan cara yang betul. Bukannya biarkan dia terus membesar. Fikirkan faktor kesihatan. Belanja lah dia dengan makanan yang seimbang. Yang baik nutrisi untuk badan.⠀
    .⠀
    .⠀
    Nak senang, awak belanja je dia join program Kurus Fit Online Coaching intake JULAI sekarang. Kami bantu dengan cara pemakanan yang betul untuk turunkan berat badan. Bila si dia makin langsing menawan, sejuk mata awak memandang.⠀
    .⠀
    .⠀
    Klik je link di bio @aarkie.fittrainer untuk maklumat lanjut dan pendaftaran.⠀
    .⠀
    .⠀
    Nak kekal sihat bertenaga dan bonus turun berat dengan ilmu pemakanan yg betul? Mudah je bila ada COACH, ILMU dan TEAM SUPPORT.⠀ .

    Coach Akie
    019-9659769

  •  18  1  26 June, 2020
  • Visceral fat atau lemak visceral adalah lemak yang menyaluti organ penting tubuh kita. .

Ia bertindak sebagai kusyen yang menyerap hentakan bagi melindungi organ tersebut. Tapi, tugas lemak ni akan bertukar menjadi kurang baik apabila dibiarkan berlebihan. .
Ia akan mula mengambil alih ruang dan menghimpit organ2 penting seperti jantung, hati, usus dan sebagainya. .

Ini juga adalah salah satu punca berlakunya masalah saluran jantung tersumbat. Risiko ni boleh terjadi kepada semua orang tak kira kurus atau gemox jika mereka tidak mengamalkan cara pemakanan yang betul. .

Seramkan? .

Program kurus fit online coaching intake July masih dibuka. Klik link di bio @aarkie.fittrainer untuk maklumat lanjut dan pendaftaran. .

Coach Akie
019-9659769
  • Visceral fat atau lemak visceral adalah lemak yang menyaluti organ penting tubuh kita. .

    Ia bertindak sebagai kusyen yang menyerap hentakan bagi melindungi organ tersebut. Tapi, tugas lemak ni akan bertukar menjadi kurang baik apabila dibiarkan berlebihan. .
    Ia akan mula mengambil alih ruang dan menghimpit organ2 penting seperti jantung, hati, usus dan sebagainya. .

    Ini juga adalah salah satu punca berlakunya masalah saluran jantung tersumbat. Risiko ni boleh terjadi kepada semua orang tak kira kurus atau gemox jika mereka tidak mengamalkan cara pemakanan yang betul. .

    Seramkan? .

    Program kurus fit online coaching intake July masih dibuka. Klik link di bio @aarkie.fittrainer untuk maklumat lanjut dan pendaftaran. .

    Coach Akie
    019-9659769

  •  11  1  26 June, 2020
  • Bila toksin dlm badan kurang. Nak turun berat badan jadi senang. .

Makan nasi pun boleh turun berat samoai 20kg! Seriously sgt mudah nak manage berat badan bila ada ilmu yang betul, coach yg guide dan group yang supportive. .

Jom bertindak sekarang. Klik link di bio @aarkie.fittrainer untuk maklumat lanjut dan pendaftaran program kurus fit online coaching intake July. .

Coach Akie
019-9659769
  • Bila toksin dlm badan kurang. Nak turun berat badan jadi senang. .

    Makan nasi pun boleh turun berat samoai 20kg! Seriously sgt mudah nak manage berat badan bila ada ilmu yang betul, coach yg guide dan group yang supportive. .

    Jom bertindak sekarang. Klik link di bio @aarkie.fittrainer untuk maklumat lanjut dan pendaftaran program kurus fit online coaching intake July. .

    Coach Akie
    019-9659769

  •  10  1  25 June, 2020
  • Toksin ni tak dapat dihilangkan 100%. Tapi kita boleh cuba mengurangkan kesannya pada tubuh kita. Antaranya dengan:
.
.
❤️Cuci buah² yang boleh dimakan kulit seperti apple, anggur, lai dan sebagainya menggunakan air suam bg menghilangkan kesan pesticides dan wax.
.
❤️Rendam sayur² yang ingin dimasak menggunakan air garam
.
❤️Jauhkan diri dari kawasan merokok.
.
❤️Pilih barangan organic
.
❤️Amalkan gaya hidup sihat.
.
❤️Lakukan detox Sekurang²nya sebulan sekali. .

Sebenarnya badan kita boleh buat detox semula jadi oleh organ hati & buah pinggang. .
Tapi disebabkan modern diet dan modern lifestyle, toksin yg masuk ke badan lebih drp kemampuan badan utk buat natural detox. .

Jadi, bagi yang nak tau kaedah detox secara semulajadi yang mampu mengurangkan kesan toksin pd badan kita, klik laju² link di bio @aarkie.fittrainer untuk maklumat lanjut. .

Coach Akie
0199659769
  • Toksin ni tak dapat dihilangkan 100%. Tapi kita boleh cuba mengurangkan kesannya pada tubuh kita. Antaranya dengan:
    .
    .
    ❤️Cuci buah² yang boleh dimakan kulit seperti apple, anggur, lai dan sebagainya menggunakan air suam bg menghilangkan kesan pesticides dan wax.
    .
    ❤️Rendam sayur² yang ingin dimasak menggunakan air garam
    .
    ❤️Jauhkan diri dari kawasan merokok.
    .
    ❤️Pilih barangan organic
    .
    ❤️Amalkan gaya hidup sihat.
    .
    ❤️Lakukan detox Sekurang²nya sebulan sekali. .

    Sebenarnya badan kita boleh buat detox semula jadi oleh organ hati & buah pinggang. .
    Tapi disebabkan modern diet dan modern lifestyle, toksin yg masuk ke badan lebih drp kemampuan badan utk buat natural detox. .

    Jadi, bagi yang nak tau kaedah detox secara semulajadi yang mampu mengurangkan kesan toksin pd badan kita, klik laju² link di bio @aarkie.fittrainer untuk maklumat lanjut. .

    Coach Akie
    0199659769

  •  13  1  25 June, 2020
  • Minggu ni bertugas bersama dengan @reenz_fittrainer untuk lunch rating peserta 2 weeks challenge. .

Even 2minggu program sekalipun, kami tetap berikan value yang terbaik untuk bantu semua peserta capai berat target mereka. Resepi pun tetap best². Tak rasa macam berdiet pun. Tau² je, turun berat badan😊😊. Best kan? .

Nak kami bantu anda pula? Klik je link di bio @aarkie.fittrainer. We are ready to assist💪🏻. .

Coach Akie
019-9659769
  • Minggu ni bertugas bersama dengan @reenz_fittrainer untuk lunch rating peserta 2 weeks challenge. .

    Even 2minggu program sekalipun, kami tetap berikan value yang terbaik untuk bantu semua peserta capai berat target mereka. Resepi pun tetap best². Tak rasa macam berdiet pun. Tau² je, turun berat badan😊😊. Best kan? .

    Nak kami bantu anda pula? Klik je link di bio @aarkie.fittrainer. We are ready to assist💪🏻. .

    Coach Akie
    019-9659769

  •  11  1  25 June, 2020
  • Komen NAK diruangan komen bg yg serious nk buang lemak berlebihan sblm raya haji ni. .

Pendaftaran kurus fit online coaching intake July kini dibuka. Boleh juga terus klik pada link di bio @aarkie.fittrainer untuk maklumat lanjut. .

Coach Akie
019-9659769
  • Komen NAK diruangan komen bg yg serious nk buang lemak berlebihan sblm raya haji ni. .

    Pendaftaran kurus fit online coaching intake July kini dibuka. Boleh juga terus klik pada link di bio @aarkie.fittrainer untuk maklumat lanjut. .

    Coach Akie
    019-9659769

  •  11  1  25 June, 2020
  • Toksin adalah Bahan beracun yg ada dlm sel2 hidup, organisma, tisu2 badan yg terhasil secara internal dan external. .

INTERNAL- Badan kita dapat toksin drp makanan. ⚠️Sisa2 drp hasil penukaran tenaga oleh badan
⚠️air yg tak ditapis
⚠️Racun serangga dari buah & sayur
⚠️Perasa & Pewarna tiruan
⚠️GMO
⚠️Ubat-Ubatan
⚠️Merkuri drp ikan
⚠️Makanan dlm tin
⚠️Fastfood & unhealthy proses food. .

EXTERNAL- Badan kita akan dapat toksin drp persekitaran. ⚠️Asap rokok
⚠️Pencemaran udara
⚠️Barang Penjagaan peribadi
⚠️Barang penjagaan rumah ⚠️Stress 😰😰😰😰😰 .

Banyak punca toksin ni kan? Dan kebanyakkannya bermula dari pemakanan harian kita. .

Coach Akie
019-9659769
  • Toksin adalah Bahan beracun yg ada dlm sel2 hidup, organisma, tisu2 badan yg terhasil secara internal dan external. .

    INTERNAL- Badan kita dapat toksin drp makanan. ⚠️Sisa2 drp hasil penukaran tenaga oleh badan
    ⚠️air yg tak ditapis
    ⚠️Racun serangga dari buah & sayur
    ⚠️Perasa & Pewarna tiruan
    ⚠️GMO
    ⚠️Ubat-Ubatan
    ⚠️Merkuri drp ikan
    ⚠️Makanan dlm tin
    ⚠️Fastfood & unhealthy proses food. .

    EXTERNAL- Badan kita akan dapat toksin drp persekitaran. ⚠️Asap rokok
    ⚠️Pencemaran udara
    ⚠️Barang Penjagaan peribadi
    ⚠️Barang penjagaan rumah ⚠️Stress 😰😰😰😰😰 .

    Banyak punca toksin ni kan? Dan kebanyakkannya bermula dari pemakanan harian kita. .

    Coach Akie
    019-9659769

  •  7  1  25 June, 2020
  • Anda ada 2 tanda daripada tanda² ni?.
Cuba semak semula. .

Banyak lagi tanda² lain badan kita dipenuhi toksin. Tapi 6 tanda ni yang paling mudah untuk kita kenal pasti. .

Toksin ni lah salah satu 'culprit' yang menganggu proses penurunan berat badan kita. Jahat kan? .

Coach Akie
019-9659769
  • Anda ada 2 tanda daripada tanda² ni?.
    Cuba semak semula. .

    Banyak lagi tanda² lain badan kita dipenuhi toksin. Tapi 6 tanda ni yang paling mudah untuk kita kenal pasti. .

    Toksin ni lah salah satu 'culprit' yang menganggu proses penurunan berat badan kita. Jahat kan? .

    Coach Akie
    019-9659769

  •  34  3  24 June, 2020

Top #kurusselepaskahwin Posts

  • STEP ZUMBA MUDAH! JOM BUAT PETANG NI 💪🏻🔥🔥
.
Kalau rasa malas nak kuar rumah Boleh la buat zumba ni bersama anak-anak okeh 💃🏻💃🏻
.
Step mudah je tau.. Ha ajak adik kakak ibu ayah pasangan anda semua untuk Exercise ni 👯‍♀️👯‍♀️
.
Kredit to @tml_crew_fanatics_official
.
Save share tag & apply ✅
.
Coach ila
Online weight loss coach 
0139645878
  • STEP ZUMBA MUDAH! JOM BUAT PETANG NI 💪🏻🔥🔥
    .
    Kalau rasa malas nak kuar rumah Boleh la buat zumba ni bersama anak-anak okeh 💃🏻💃🏻
    .
    Step mudah je tau.. Ha ajak adik kakak ibu ayah pasangan anda semua untuk Exercise ni 👯‍♀️👯‍♀️
    .
    Kredit to @tml_crew_fanatics_official
    .
    Save share tag & apply ✅
    .
    Coach ila
    Online weight loss coach
    0139645878

  •  189  10  22 September, 2019
  • -
-
Bila الله swt nak naikkan kemuliaan seseorang, dia akan bukakan jalan petunjuk & Allah sentiasa hadirkan jalan dan jawapan.Antaranya adalah ILMU,GURU & PERSEKITARAN YG BAIK-BAIK. Yakin & percaya lah Rezeki الله tidak pernah salah alamat dan sentiasa tepat pada waktunya untuk hambaNYA🥰.
-
-
❤️Coach TINI
📲014-8026448
💃🏻Personally Lost 21KG
.
#teamcoachtiniahmad #befitwithcoachtini #kuruscepat #TunM #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #bajuplussizemurah #sayanakcantik #dietseimbang
#kurussebelumkahwin #kurusselepaskahwin #kurusselepasbersalin #eatcleanmalaysia #dietatkins #maluapabosskur #seindah7warnapelangi #kurusfitonlinecoaching #dramaspontan #weddingphotographer #neelofa #ctdk #kitabaikramaisayang #videoviral #kevinzahari #luaskankuasamujohor #tiktokmalaysia
  • -
    -
    Bila الله swt nak naikkan kemuliaan seseorang, dia akan bukakan jalan petunjuk & Allah sentiasa hadirkan jalan dan jawapan.Antaranya adalah ILMU,GURU & PERSEKITARAN YG BAIK-BAIK. Yakin & percaya lah Rezeki الله tidak pernah salah alamat dan sentiasa tepat pada waktunya untuk hambaNYA🥰.
    -
    -
    ❤️Coach TINI
    📲014-8026448
    💃🏻Personally Lost 21KG
    .
    #teamcoachtiniahmad #befitwithcoachtini #kuruscepat #TunM #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #bajuplussizemurah #sayanakcantik #dietseimbang
    #kurussebelumkahwin #kurusselepaskahwin #kurusselepasbersalin #eatcleanmalaysia #dietatkins #maluapabosskur #seindah7warnapelangi #kurusfitonlinecoaching #dramaspontan #weddingphotographer #neelofa #ctdk #kitabaikramaisayang #videoviral #kevinzahari #luaskankuasamujohor #tiktokmalaysia

  •  135  0  9 March, 2020
  • 😝😝😝😝😝
.
Begitu juga apabila nak turunkan berat dan kuruskan badan.
.
Isteri2 di luar sana, gunakanlah mana2 bajet yg kalian ada utk invest demi kurus dan sihat ni.
.
Ianya pasti berbaloi jika anda betul2 tekad nak transform diri demi suami tercinta.
.
InsyaAllah, niat yg baik Allah akan bantu dan hasilnya pasti amazing.
.
Bila dah kurus langsing nanti jgn terkejut pula ye tengok cik abg tu sayang lain machiammm okeyyy 😉😉😉
.
Khas utk wanita yg cintakan suami masing2, intake season Disember ni masih dibuka. Lekas book slot dan daftar sekarang. Slot dah tak banyak ni.
.
Klik link wasap di bio @shaz_chaz utk ketahui program kurus tambat hati suami.
.
Coach Chaz
📲 0176499615
  • 😝😝😝😝😝
    .
    Begitu juga apabila nak turunkan berat dan kuruskan badan.
    .
    Isteri2 di luar sana, gunakanlah mana2 bajet yg kalian ada utk invest demi kurus dan sihat ni.
    .
    Ianya pasti berbaloi jika anda betul2 tekad nak transform diri demi suami tercinta.
    .
    InsyaAllah, niat yg baik Allah akan bantu dan hasilnya pasti amazing.
    .
    Bila dah kurus langsing nanti jgn terkejut pula ye tengok cik abg tu sayang lain machiammm okeyyy 😉😉😉
    .
    Khas utk wanita yg cintakan suami masing2, intake season Disember ni masih dibuka. Lekas book slot dan daftar sekarang. Slot dah tak banyak ni.
    .
    Klik link wasap di bio @shaz_chaz utk ketahui program kurus tambat hati suami.
    .
    Coach Chaz
    📲 0176499615

  •  216  8  23 November, 2019
  • KALORI ICE CREAM
.
Sapa sini pengemar ice cream? Nie pon antara makanan favourite coach dulu2 tapi skrg dah kurangkan dan hanya ambil masa cheat day sahaja.
.
Kebanyakkan ice cream kat luar sana bukan sahaja tinggi dalam kalori tapi jugak tinggi gula. Sebab tu semasa proses penurunan berat badan korang kena elakkan ice cream nie.
.
Kalau teringin nak makan ice cream tu tahan dulu untuk seketika yer.
.
INTAKE OKTOBER DIBUKA 🔥
Proper guide personal coach and group coaching.
Proven result 3-7kg sebulan❤️
.
Whatsapp📲0173327986
Coach Adilah
.
  • KALORI ICE CREAM
    .
    Sapa sini pengemar ice cream? Nie pon antara makanan favourite coach dulu2 tapi skrg dah kurangkan dan hanya ambil masa cheat day sahaja.
    .
    Kebanyakkan ice cream kat luar sana bukan sahaja tinggi dalam kalori tapi jugak tinggi gula. Sebab tu semasa proses penurunan berat badan korang kena elakkan ice cream nie.
    .
    Kalau teringin nak makan ice cream tu tahan dulu untuk seketika yer.
    .
    INTAKE OKTOBER DIBUKA 🔥
    Proper guide personal coach and group coaching.
    Proven result 3-7kg sebulan❤️
    .
    Whatsapp📲0173327986
    Coach Adilah
    .

  •  135  2  24 September, 2019
  • 6years ago..2014 in November 2016🥰🥰🥰
.
.
#gambarlama
#tapibodysama
#alhamdulillah
#obesiti
#kurusselepaskahwin
.
.

Officially intake July dibuka utk pendaftaran👆🏻😍✅✅✅
.⠀
🤳🏽 WhatsApp group Mentoring & Coaching⠀
🍛 Meal plan beserta resepi sihat selama 25 hari⠀
🏋🏼‍♀️ Combo workout step by step dari rumah⠀
🛒 Groceries checklist⠀
📲 Topik penting dikongsi pada sebelah malam⠀
🚦 Do’s and Dont dijelaskan semasa program⠀
.
.
Mudahnyaa bila kurus dengan adanya ILMU, COACH & GROUP SUPPORT💪🏻😍🔥🔥🔥
. 
Tekan link di bio @coach_ashida utk details program👆🏻📲#slotterhad.
.
.
Coach ashida.
📲019-3365737
❤️Personally lost 13kg💥
  • 6years ago..2014 in November 2016🥰🥰🥰
    .
    .
    #gambarlama
    #tapibodysama
    #alhamdulillah
    #obesiti
    #kurusselepaskahwin
    .
    .

    Officially intake July dibuka utk pendaftaran👆🏻😍✅✅✅
    .⠀
    🤳🏽 WhatsApp group Mentoring & Coaching⠀
    🍛 Meal plan beserta resepi sihat selama 25 hari⠀
    🏋🏼‍♀️ Combo workout step by step dari rumah⠀
    🛒 Groceries checklist⠀
    📲 Topik penting dikongsi pada sebelah malam⠀
    🚦 Do’s and Dont dijelaskan semasa program⠀
    .
    .
    Mudahnyaa bila kurus dengan adanya ILMU, COACH & GROUP SUPPORT💪🏻😍🔥🔥🔥
    .
    Tekan link di bio @coach_ashida utk details program👆🏻📲 #slotterhad.
    .
    .
    Coach ashida.
    📲019-3365737
    ❤️Personally lost 13kg💥

  •  101  0  18 June, 2020
  • Salam Jumaat smua ❤️
.
Beri dgn niat ikhlas.bukan sebabkan habuan tu. Moga Allah permudahkan urusan kita. Amin. Yang pastinya, setiap rezeki kita ada rezeki makhluk Allah yang lain. Masyallah ♥️
.
#salamjumaat
#ikhlas
#rezeki
#syukur
  • Salam Jumaat smua ❤️
    .
    Beri dgn niat ikhlas.bukan sebabkan habuan tu. Moga Allah permudahkan urusan kita. Amin. Yang pastinya, setiap rezeki kita ada rezeki makhluk Allah yang lain. Masyallah ♥️
    .
    #salamjumaat
    #ikhlas
    #rezeki
    #syukur

  •  473  3  4 October, 2019
  • Fun theory .

Tangga keriangan ni adalah salah satu social experiment yg dilakukan diluar negara untuk memahami sifat manusia. .

Hampir 66% menggunakan tangga berbanding escalator setelah tangga tu dimodikasi menjadi key piano yang mengeluarkan bunyi bila dipijak. .

Dari situ, kesimpulan yg boleh dibuat, manusia mampu menukar sikap mereka tanpa dipaksa melalui cara yang mengembirakan n menyeronokkan. .

Samalah macam nk kurus sihat ni. Ramai yang fikir ianya susah. Tapi sebenarnya, kalau jumpa dan apply cara yang simple, fun dan magical, memang tak rasa terpaksa pun untuk mengamalkan healthy lifestyle ni. .

Semua ni ada dalam program KFOC tau. Memang simple, fun dan magical. Makan 5x sehari, bila timbang.. Turun 3-7kg sebulan. Magical✨ .

So, apa tangguh lagi? Klik link di bio @aarkie.fittrainer untuk maklumat lanjut dan pendaftaran program. .

Coach Akie
019-9659769
  • Fun theory .

    Tangga keriangan ni adalah salah satu social experiment yg dilakukan diluar negara untuk memahami sifat manusia. .

    Hampir 66% menggunakan tangga berbanding escalator setelah tangga tu dimodikasi menjadi key piano yang mengeluarkan bunyi bila dipijak. .

    Dari situ, kesimpulan yg boleh dibuat, manusia mampu menukar sikap mereka tanpa dipaksa melalui cara yang mengembirakan n menyeronokkan. .

    Samalah macam nk kurus sihat ni. Ramai yang fikir ianya susah. Tapi sebenarnya, kalau jumpa dan apply cara yang simple, fun dan magical, memang tak rasa terpaksa pun untuk mengamalkan healthy lifestyle ni. .

    Semua ni ada dalam program KFOC tau. Memang simple, fun dan magical. Makan 5x sehari, bila timbang.. Turun 3-7kg sebulan. Magical✨ .

    So, apa tangguh lagi? Klik link di bio @aarkie.fittrainer untuk maklumat lanjut dan pendaftaran program. .

    Coach Akie
    019-9659769

  •  134  4  3 June, 2020
  • WANITA WAJIB BACA NI
.
Selalunya bila dah masuk umur 40++ni,  memang akan alami perkara macam ni.. . "Rindu nak slim macam zaman muda-muda dulu.."
. "Rindu nak pakai baju vogue macam zaman kegemilangan dulu.. "
.

Bila anak dah beratur,  kita pulak jadi tak teratur 😅
.

SAMPAI BILA NAK BIARKAN RINDU JADI SEKADAR RINDU JE?  KEMBALIKAN ZAMAN KEGEMILANGAN ANDA!  JOM KURUS BALIK MACAM ZAMAN MUDA-MUDA DULU... 😍😍😍
.

DALAM PROGRAM ONLINE COACHING KAMI, WANITA PALING BUSY YANG BEKERJA DI OFIS PUN BOLEH TURUN BERAT BERKILO. APATAH LAGI ANDA.. KAN? 💪💪💪
.

PENDAFTARAN EDISI KURUS SEMPENA MERDEKA INTAKE OGOS TELAH DIBUKA 🔥🔥🔥 .

KLIK LINK DI BIO SAYA UNTUK KETAHUI KETERANGAN PROGRAM .

#teampowerssfitipoh 
Coach Syarifah 📲0176866979
.

#bfmom #kurusselepaskahwin #kuruslepaskahwin #kurussebelumkahwin #kurussebelumraya #merdeka #parlimen #malaysiabaru #malaysiawedding #janganbencicintaku #jjcmtv3 #kakimakan #turunberat5kgsebulan #viral #akumasak #nakkurus #gemokisawesome #misikurus2018
  • WANITA WAJIB BACA NI
    .
    Selalunya bila dah masuk umur 40++ni, memang akan alami perkara macam ni.. . "Rindu nak slim macam zaman muda-muda dulu.."
    . "Rindu nak pakai baju vogue macam zaman kegemilangan dulu.. "
    .

    Bila anak dah beratur, kita pulak jadi tak teratur 😅
    .

    SAMPAI BILA NAK BIARKAN RINDU JADI SEKADAR RINDU JE? KEMBALIKAN ZAMAN KEGEMILANGAN ANDA! JOM KURUS BALIK MACAM ZAMAN MUDA-MUDA DULU... 😍😍😍
    .

    DALAM PROGRAM ONLINE COACHING KAMI, WANITA PALING BUSY YANG BEKERJA DI OFIS PUN BOLEH TURUN BERAT BERKILO. APATAH LAGI ANDA.. KAN? 💪💪💪
    .

    PENDAFTARAN EDISI KURUS SEMPENA MERDEKA INTAKE OGOS TELAH DIBUKA 🔥🔥🔥 .

    KLIK LINK DI BIO SAYA UNTUK KETAHUI KETERANGAN PROGRAM .

    #teampowerssfitipoh
    Coach Syarifah 📲0176866979
    .

    #bfmom #kurusselepaskahwin #kuruslepaskahwin #kurussebelumkahwin #kurussebelumraya #merdeka #parlimen #malaysiabaru #malaysiawedding #janganbencicintaku #jjcmtv3 #kakimakan #turunberat5kgsebulan #viral #akumasak #nakkurus #gemokisawesome #misikurus2018

  •  209  7  18 July, 2018