#kurusmurah Instagram Photos & Videos

kurusmurah - 101.4k posts

Hashtag Popularity

10.5
average comments
84.8
average likes

Latest #kurusmurah Posts

  • GADIS GORGEOUS bukan setakat turunkan berat badan je.
Tp masalah period yg membelenggu selama ni pun selesai. 
Masalah period ni klu xdtg lama mmg kita akan risau. 
Puncanya blh jd sbb toksin terlampau byk dlm badan,hormon xstabil,lemak berlebihan di bahagian rahim. 

Dgn Gadis Gorgeous,kita akan detox n bakar lemak. 
Masalah period yg xteratur pn blh selesai ingat..,bkn turunkan brt bdan je. 
Nak dptkan kopi kurus ajaib ni.?

#kurus #kuruscepat #kurussihat #kuruskanbadan #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kurusalami #kurustanpadiet #kurusmudah #kuruspantas #kurusbajet #kurusmurah #kurusbadan #kurussecarasihat #kurusdenganmudah #kurusselepasraya #kurustanpasenaman #kurussihatcantik #kurususyo #kurusuntuksuami #kurus7hari #kurussehat #kurussegera #kurusıkı #kurussebelumnikah #kurusputih
  • GADIS GORGEOUS bukan setakat turunkan berat badan je.
    Tp masalah period yg membelenggu selama ni pun selesai.
    Masalah period ni klu xdtg lama mmg kita akan risau.
    Puncanya blh jd sbb toksin terlampau byk dlm badan,hormon xstabil,lemak berlebihan di bahagian rahim.

    Dgn Gadis Gorgeous,kita akan detox n bakar lemak.
    Masalah period yg xteratur pn blh selesai ingat..,bkn turunkan brt bdan je.
    Nak dptkan kopi kurus ajaib ni.?

    #kurus #kuruscepat #kurussihat #kuruskanbadan #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kurusalami #kurustanpadiet #kurusmudah #kuruspantas #kurusbajet #kurusmurah #kurusbadan #kurussecarasihat #kurusdenganmudah #kurusselepasraya #kurustanpasenaman #kurussihatcantik #kurususyo #kurusuntuksuami #kurus7hari #kurussehat #kurussegera #kurusıkı #kurussebelumnikah #kurusputih

  •  2  0  24 minutes ago
  • GADIS GORGEOUS bukan setakat turunkan berat badan je.
Tp masalah period yg membelenggu selama ni pun selesai. 
Masalah period ni klu xdtg lama mmg kita akan risau. 
Puncanya blh jd sbb toksin terlampau byk dlm badan,hormon xstabil,lemak berlebihan di bahagian rahim. 

Dgn Gadis Gorgeous,kita akan detox n bakar lemak. 
Masalah period yg xteratur pn blh selesai ingat..,bkn turunkan brt bdan je. 
Nak dptkan kopi kurus ajaib ni.?

#kurus #kuruscepat #kurussihat #kuruskanbadan #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kurusalami #kurustanpadiet #kurusmudah #kuruspantas #kurusbajet #kurusmurah #kurusbadan #kurussecarasihat #kurusdenganmudah #kurusselepasraya #kurustanpasenaman #kurussihatcantik #kurususyo #kurusuntuksuami #kurus7hari #kurussehat #kurussegera #kurusıkı #kurussebelumnikah #kurusputih
  • GADIS GORGEOUS bukan setakat turunkan berat badan je.
    Tp masalah period yg membelenggu selama ni pun selesai.
    Masalah period ni klu xdtg lama mmg kita akan risau.
    Puncanya blh jd sbb toksin terlampau byk dlm badan,hormon xstabil,lemak berlebihan di bahagian rahim.

    Dgn Gadis Gorgeous,kita akan detox n bakar lemak.
    Masalah period yg xteratur pn blh selesai ingat..,bkn turunkan brt bdan je.
    Nak dptkan kopi kurus ajaib ni.?

    #kurus #kuruscepat #kurussihat #kuruskanbadan #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kurusalami #kurustanpadiet #kurusmudah #kuruspantas #kurusbajet #kurusmurah #kurusbadan #kurussecarasihat #kurusdenganmudah #kurusselepasraya #kurustanpasenaman #kurussihatcantik #kurususyo #kurusuntuksuami #kurus7hari #kurussehat #kurussegera #kurusıkı #kurussebelumnikah #kurusputih

  •  0  0  59 minutes ago
  • MENCARI 9 ORANG LAGI 📣📣 SIAPA BERAZAM TAHUN 2020  NIE YG NAK KURUS SAMPAI IDEAL ‼️‼️
.
saya ada berita gembira bagi yang nak turun berat badan menjadi KENYATAAN awal tahun 2020.📝
.
.
kurus ini mudah 100% online dan boleh buat dimana-mana sahaja. Setiap kali coachee join program kami, mereka dapat 25 hari #mealplan seimbang, belajar teknik senaman #homeworkout yang betul melalui video yang kami akan hantar, dan paling best dapat free #resepi lunch sihat juga termasuk rating plate, team coach juga akan kongsi setiap hari #topiktopikkurus gaya hidup sihat dan tips kurus yang lebih berkesan. Paling best sangat respon dari coachee2 bulanan di hujung bulan baju dah makin longgar , badan semakin ringan dan kulit makin cantik.
.
.
why not uols join program kami kali ini dan impian kurus uols jadi KENYATAAN. Kami #TeamCoachJoJo 100% commit dan bersedia bantu sis FOCUS TURUNKAN LEMAK BADAN DAN BINA OTOT DENGAN SIHAT .
.
Pre Registratiom bagi season 61 untuk intake SEPTEMBER 2020 dah dibuka.
.
.
#TeamCoachJoJo . 👱🏼‍♂️COACH ZUL 📲 +6019-9818419
.
www.wasap.my/60199818419/NakJoinJomKurusONLINE
.
#coachzul #kurusdarirumah #kurusonline #resepikurus #kurusmurah #tipskurus #testimonikurus #dietmalaysia #Jk1m #resepisihat
  • MENCARI 9 ORANG LAGI 📣📣 SIAPA BERAZAM TAHUN 2020 NIE YG NAK KURUS SAMPAI IDEAL ‼️‼️
    .
    saya ada berita gembira bagi yang nak turun berat badan menjadi KENYATAAN awal tahun 2020.📝
    .
    .
    kurus ini mudah 100% online dan boleh buat dimana-mana sahaja. Setiap kali coachee join program kami, mereka dapat 25 hari #mealplan seimbang, belajar teknik senaman #homeworkout yang betul melalui video yang kami akan hantar, dan paling best dapat free #resepi lunch sihat juga termasuk rating plate, team coach juga akan kongsi setiap hari #topiktopikkurus gaya hidup sihat dan tips kurus yang lebih berkesan. Paling best sangat respon dari coachee2 bulanan di hujung bulan baju dah makin longgar , badan semakin ringan dan kulit makin cantik.
    .
    .
    why not uols join program kami kali ini dan impian kurus uols jadi KENYATAAN. Kami #TeamCoachJoJo 100% commit dan bersedia bantu sis FOCUS TURUNKAN LEMAK BADAN DAN BINA OTOT DENGAN SIHAT .
    .
    Pre Registratiom bagi season 61 untuk intake SEPTEMBER 2020 dah dibuka.
    .
    .
    #TeamCoachJoJo . 👱🏼‍♂️COACH ZUL 📲 +6019-9818419
    .
    www.wasap.my/60199818419/NakJoinJomKurusONLINE
    .
    #coachzul #kurusdarirumah #kurusonline #resepikurus #kurusmurah #tipskurus #testimonikurus #dietmalaysia #Jk1m #resepisihat

  •  7  0  5 hours ago
  • Saya tau awk pun ada masalah sama. 
Pipi tembam. 
Boolat 
Pakai tudung bawal tak kena. 
Pakai shawl tak kena. 
.
Meh mnum xs drinks n selesaikan masalah awk dlm masa 1-2 minggu😊

Nak info lanjut klik link dibio yaa.
  • Saya tau awk pun ada masalah sama.
    Pipi tembam.
    Boolat
    Pakai tudung bawal tak kena.
    Pakai shawl tak kena.
    .
    Meh mnum xs drinks n selesaikan masalah awk dlm masa 1-2 minggu😊

    Nak info lanjut klik link dibio yaa.

  •  3  1  8 hours ago
  • Saya tau awk pun ada masalah sama. 
Pipi tembam. 
Boolat 
Pakai tudung bawal tak kena. 
Pakai shawl tak kena. 
.
Meh mnum xs drinks n selesaikan masalah awk dlm masa 1-2 minggu😊

Nak info lanjut klik link dibio yaa.
  • Saya tau awk pun ada masalah sama.
    Pipi tembam.
    Boolat
    Pakai tudung bawal tak kena.
    Pakai shawl tak kena.
    .
    Meh mnum xs drinks n selesaikan masalah awk dlm masa 1-2 minggu😊

    Nak info lanjut klik link dibio yaa.

  •  1  1  8 hours ago
  • Saya tau awk pun ada masalah sama. 
Pipi tembam. 
Boolat 
Pakai tudung bawal tak kena. 
Pakai shawl tak kena. 
.
Meh mnum xs drinks n selesaikan masalah awk dlm masa 1-2 minggu😊

Nak info lanjut klik link dibio yaa.
  • Saya tau awk pun ada masalah sama.
    Pipi tembam.
    Boolat
    Pakai tudung bawal tak kena.
    Pakai shawl tak kena.
    .
    Meh mnum xs drinks n selesaikan masalah awk dlm masa 1-2 minggu😊

    Nak info lanjut klik link dibio yaa.

  •  2  1  8 hours ago
  • RAMAI SANGAT ARTIS CONSUME VIVIX UNTUK KECANTIKAN TAU!

So kepada yang tertanya-tanya apa sebenarnya manfaat Vivix ni, meh nak cerita sikit dekat korang.. 

Antara manfaat Vivix ialah;

🍇 AWET MUDA. Vivix kaya dengan Resveratrol dan Polifenol yang sangat bagus bertindak sebagai anti-aging.. So kalau amek Vivix dari muda ni, InshaAllah merasa lah nampak muda bila dh berusia nanti 😁

🍇 KAWALAN GULA. Resveratrol dalam Vivix membantu mengekalkan paras insulin dan bantu elak pembentukan AGE protein

🍇 TURUN BERAT BADAN. Vivix membantu untuk meningkatkan metabolisme badan sekaligus membantu turunkan berat badan dengan sihat

🍇 TINGKAT KESIHATAN SECARA MENYELURUH. Secara asasnya, Vivix bertindak memperbetulkan sel dalam badan dari peringkat DNA. Bila sel sihat, organ sihat, sekaligus seluruh badan akan sihat

🍇 UNTUK MEREKA YANG TTC. Vivix boleh dijadikn salah satu ikhtiar, atas sebab yang di atas di mana Vivix membantu menyihatkan dari peringkat SEL, maka seluruh organ akan jadi sihat termasuk organ peranakkan

🍇 CEPAT SEMBUHKAN LUKA. Untuk mereka yang luka czer ataupun jahitan, sangat disarankan untuk minum Vivix bg percepatkan penyembuhan luka

🍇 KURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG. Rata-rata yang ambil Vivix selepas czer mengaku sakit pinggang dan belakang berkurang.

🍇ANTI KERADANGAN. Membantu untuk kurangkan keradangan contohnya jerawat di kulit, atau keradangan dalam organ dan sel badan

🍇 MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN. Terbaik untuk mak ayah kita yang ada penyakit akibat penuaan. Vivix bukan ubat, sebaliknya bantu tingkatkan kesihatan tubuh badan secara optima dan membuatkan sel badan sihat.

Dah la kalau beli 2 botol korang bakal cashback RM38 which is banyak gilaaaa jimat kat situ!

Bulan ni je tau PROMO, memang sedang elok sangat lah buat korang yang nak cuba consume Vivix yang super awesome nih 💕

So korang yang nak dapatkan Vivix promo ni, nak dapat cashback, boleh roger cepat sebab stock limited sangat!!

Asiyah 0136573655 ❤️
Shaklee Business Leader
  • RAMAI SANGAT ARTIS CONSUME VIVIX UNTUK KECANTIKAN TAU!

    So kepada yang tertanya-tanya apa sebenarnya manfaat Vivix ni, meh nak cerita sikit dekat korang..

    Antara manfaat Vivix ialah;

    🍇 AWET MUDA. Vivix kaya dengan Resveratrol dan Polifenol yang sangat bagus bertindak sebagai anti-aging.. So kalau amek Vivix dari muda ni, InshaAllah merasa lah nampak muda bila dh berusia nanti 😁

    🍇 KAWALAN GULA. Resveratrol dalam Vivix membantu mengekalkan paras insulin dan bantu elak pembentukan AGE protein

    🍇 TURUN BERAT BADAN. Vivix membantu untuk meningkatkan metabolisme badan sekaligus membantu turunkan berat badan dengan sihat

    🍇 TINGKAT KESIHATAN SECARA MENYELURUH. Secara asasnya, Vivix bertindak memperbetulkan sel dalam badan dari peringkat DNA. Bila sel sihat, organ sihat, sekaligus seluruh badan akan sihat

    🍇 UNTUK MEREKA YANG TTC. Vivix boleh dijadikn salah satu ikhtiar, atas sebab yang di atas di mana Vivix membantu menyihatkan dari peringkat SEL, maka seluruh organ akan jadi sihat termasuk organ peranakkan

    🍇 CEPAT SEMBUHKAN LUKA. Untuk mereka yang luka czer ataupun jahitan, sangat disarankan untuk minum Vivix bg percepatkan penyembuhan luka

    🍇 KURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG. Rata-rata yang ambil Vivix selepas czer mengaku sakit pinggang dan belakang berkurang.

    🍇ANTI KERADANGAN. Membantu untuk kurangkan keradangan contohnya jerawat di kulit, atau keradangan dalam organ dan sel badan

    🍇 MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN. Terbaik untuk mak ayah kita yang ada penyakit akibat penuaan. Vivix bukan ubat, sebaliknya bantu tingkatkan kesihatan tubuh badan secara optima dan membuatkan sel badan sihat.

    Dah la kalau beli 2 botol korang bakal cashback RM38 which is banyak gilaaaa jimat kat situ!

    Bulan ni je tau PROMO, memang sedang elok sangat lah buat korang yang nak cuba consume Vivix yang super awesome nih 💕

    So korang yang nak dapatkan Vivix promo ni, nak dapat cashback, boleh roger cepat sebab stock limited sangat!!

    Asiyah 0136573655 ❤️
    Shaklee Business Leader

  •  1  1  9 hours ago
  • PROMOSI BUAT ANDA dari DARY💚❤
.
.
Harga biasa adalah RM120 untuk 48 hari minum.
.
TAPI kini, hanya RM100 sahaja💕
.
Jimat berganda-ganda dan free GIFT terhad untuk yg TERAWAL sahaja.
.
.
Jangan tunggu lagi, click sahaja link di bio
.
.
#teadetoxmurah #darytea #tehkurus #tehslimming #kurussihat #tehberkesankurus #agentwanted #jomkurussihat #tipskurusberkesan #kurustanpasenaman #tehkurusmudah #tipskurustanpadiet #tipskurustanpaubat #kurustanpapantang #gemuk #kurusdengancepat #kurusdalam3hari #kurusdenganselamat #sayanakkurus #kuruspantas #kurusmurah #kurusbajet #kuruslepasbersalin #kurussebelumkawin #codkajang #codbangi #daryputrajaya #darybangi #darykajang #darybanting_dengkil
  • PROMOSI BUAT ANDA dari DARY💚❤
    .
    .
    Harga biasa adalah RM120 untuk 48 hari minum.
    .
    TAPI kini, hanya RM100 sahaja💕
    .
    Jimat berganda-ganda dan free GIFT terhad untuk yg TERAWAL sahaja.
    .
    .
    Jangan tunggu lagi, click sahaja link di bio
    .
    .
    #teadetoxmurah #darytea #tehkurus #tehslimming #kurussihat #tehberkesankurus #agentwanted #jomkurussihat #tipskurusberkesan #kurustanpasenaman #tehkurusmudah #tipskurustanpadiet #tipskurustanpaubat #kurustanpapantang #gemuk #kurusdengancepat #kurusdalam3hari #kurusdenganselamat #sayanakkurus #kuruspantas #kurusmurah #kurusbajet #kuruslepasbersalin #kurussebelumkawin #codkajang #codbangi #daryputrajaya #darybangi #darykajang #darybanting_dengkil

  •  26  0  9 hours ago
  • #tipsdietdansihatsarananDrHamidArshat
.
Kenapa kena habiskan masa makan dalam tempoh 20 minit?
.
Kita perlu kunyah perlahan-lahan sehingga makanan menjadi lumat sebelum ditelan.
.
Ini kerana tempoh 20 MINIT adalah untuk otak dapat signal perut sudah kenyang.
.
Makanyan kuantiti makanan kita akan konsisten dan tidak ada unsur makan berlebihan.
.
Let's TRY for OUR HEALTH💛💚❤
.
.
#teadetoxmurah #darytea #tehkurus #tehslimming #kurussihat #tehberkesankurus #agentwanted #jomkurussihat #tipskurusberkesan #kurustanpasenaman #tehkurusmudah #tipskurustanpadiet #tipskurustanpaubat #kurustanpapantang #gemuk #kurusdengancepat #kurusdalam3hari #kurusdenganselamat #sayanakkurus #kuruspantas #kurusmurah #kurusbajet #kuruslepasbersalin #kurussebelumkawin #codkajang #codbangi #daryputrajaya #darybangi #darykajang
  • #tipsdietdansihatsarananDrHamidArshat
    .
    Kenapa kena habiskan masa makan dalam tempoh 20 minit?
    .
    Kita perlu kunyah perlahan-lahan sehingga makanan menjadi lumat sebelum ditelan.
    .
    Ini kerana tempoh 20 MINIT adalah untuk otak dapat signal perut sudah kenyang.
    .
    Makanyan kuantiti makanan kita akan konsisten dan tidak ada unsur makan berlebihan.
    .
    Let's TRY for OUR HEALTH💛💚❤
    .
    .
    #teadetoxmurah #darytea #tehkurus #tehslimming #kurussihat #tehberkesankurus #agentwanted #jomkurussihat #tipskurusberkesan #kurustanpasenaman #tehkurusmudah #tipskurustanpadiet #tipskurustanpaubat #kurustanpapantang #gemuk #kurusdengancepat #kurusdalam3hari #kurusdenganselamat #sayanakkurus #kuruspantas #kurusmurah #kurusbajet #kuruslepasbersalin #kurussebelumkawin #codkajang #codbangi #daryputrajaya #darybangi #darykajang

  •  41  0  9 hours ago
  • BELI VIVIX DAPAT RM38 CASH BACK!

Kalau beli 2 botol korang bakal cashback RM38 which is banyak gilaaaa jimat kat situ!

Kalau beli 6 botol pulak, korang bakal dapat FREE sebotol Vivix! 😱

Kalau nak beli sebotol je? Pun bolehhhh takde masalah 😊

So kepada yang tertanya-tanya apa sebenarnya manfaat Vivix ni, meh nak cerita sikit dekat korang.. 

Antara manfaat Vivix ialah;

🍇 AWET MUDA. Vivix kaya dengan Resveratrol dan Polifenol yang sangat bagus bertindak sebagai anti-aging.. So kalau amek Vivix dari muda ni, InshaAllah merasa lah nampak muda bila dh berusia nanti 😁

🍇 KAWALAN GULA. Resveratrol dalam Vivix membantu mengekalkan paras insulin dan bantu elak pembentukan AGE protein

🍇 TURUN BERAT BADAN. Vivix membantu untuk meningkatkan metabolisme badan sekaligus membantu turunkan berat badan dengan sihat

🍇 TINGKAT KESIHATAN SECARA MENYELURUH. Secara asasnya, Vivix bertindak memperbetulkan sel dalam badan dari peringkat DNA. Bila sel sihat, organ sihat, sekaligus seluruh badan akan sihat

🍇 UNTUK MEREKA YANG TTC. Vivix boleh dijadikn salah satu ikhtiar, atas sebab yang di atas di mana Vivix membantu menyihatkan dari peringkat SEL, maka seluruh organ akan jadi sihat termasuk organ peranakkan

🍇 CEPAT SEMBUHKAN LUKA. Untuk mereka yang luka czer ataupun jahitan, sangat disarankan untuk minum Vivix bg percepatkan penyembuhan luka

🍇 KURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG. Rata-rata yang ambil Vivix selepas czer mengaku sakit pinggang dan belakang berkurang.

🍇ANTI KERADANGAN. Membantu untuk kurangkan keradangan contohnya jerawat di kulit, atau keradangan dalam organ dan sel badan

🍇 MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN. Terbaik untuk mak ayah kita yang ada penyakit akibat penuaan. Vivix bukan ubat, sebaliknya bantu tingkatkan kesihatan tubuh badan secara optima dan membuatkan sel badan sihat.

Bulan ni je tau PROMO, memang sedang elok sangat lah buat korang yang nak cuba consume Vivix yang super awesome nih 💕

So korang yang nak dapatkan Vivix promo ni, nak dapat cashback, boleh roger cepat sebab stock limited sangat!!

Asiyah 0136573655 ❤️
Shaklee Business Leader
  • BELI VIVIX DAPAT RM38 CASH BACK!

    Kalau beli 2 botol korang bakal cashback RM38 which is banyak gilaaaa jimat kat situ!

    Kalau beli 6 botol pulak, korang bakal dapat FREE sebotol Vivix! 😱

    Kalau nak beli sebotol je? Pun bolehhhh takde masalah 😊

    So kepada yang tertanya-tanya apa sebenarnya manfaat Vivix ni, meh nak cerita sikit dekat korang..

    Antara manfaat Vivix ialah;

    🍇 AWET MUDA. Vivix kaya dengan Resveratrol dan Polifenol yang sangat bagus bertindak sebagai anti-aging.. So kalau amek Vivix dari muda ni, InshaAllah merasa lah nampak muda bila dh berusia nanti 😁

    🍇 KAWALAN GULA. Resveratrol dalam Vivix membantu mengekalkan paras insulin dan bantu elak pembentukan AGE protein

    🍇 TURUN BERAT BADAN. Vivix membantu untuk meningkatkan metabolisme badan sekaligus membantu turunkan berat badan dengan sihat

    🍇 TINGKAT KESIHATAN SECARA MENYELURUH. Secara asasnya, Vivix bertindak memperbetulkan sel dalam badan dari peringkat DNA. Bila sel sihat, organ sihat, sekaligus seluruh badan akan sihat

    🍇 UNTUK MEREKA YANG TTC. Vivix boleh dijadikn salah satu ikhtiar, atas sebab yang di atas di mana Vivix membantu menyihatkan dari peringkat SEL, maka seluruh organ akan jadi sihat termasuk organ peranakkan

    🍇 CEPAT SEMBUHKAN LUKA. Untuk mereka yang luka czer ataupun jahitan, sangat disarankan untuk minum Vivix bg percepatkan penyembuhan luka

    🍇 KURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG. Rata-rata yang ambil Vivix selepas czer mengaku sakit pinggang dan belakang berkurang.

    🍇ANTI KERADANGAN. Membantu untuk kurangkan keradangan contohnya jerawat di kulit, atau keradangan dalam organ dan sel badan

    🍇 MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN. Terbaik untuk mak ayah kita yang ada penyakit akibat penuaan. Vivix bukan ubat, sebaliknya bantu tingkatkan kesihatan tubuh badan secara optima dan membuatkan sel badan sihat.

    Bulan ni je tau PROMO, memang sedang elok sangat lah buat korang yang nak cuba consume Vivix yang super awesome nih 💕

    So korang yang nak dapatkan Vivix promo ni, nak dapat cashback, boleh roger cepat sebab stock limited sangat!!

    Asiyah 0136573655 ❤️
    Shaklee Business Leader

  •  1  1  9 hours ago
  • BELI VIVIX DAPAT RM38 CASH BACK!

Kalau beli 2 botol korang bakal cashback RM38 which is banyak gilaaaa jimat kat situ!

Kalau beli 6 botol pulak, korang bakal dapat FREE sebotol Vivix! 😱

Kalau nak beli sebotol je? Pun bolehhhh takde masalah 😊

So kepada yang tertanya-tanya apa sebenarnya manfaat Vivix ni, meh nak cerita sikit dekat korang.. 

Antara manfaat Vivix ialah;

🍇 AWET MUDA. Vivix kaya dengan Resveratrol dan Polifenol yang sangat bagus bertindak sebagai anti-aging.. So kalau amek Vivix dari muda ni, InshaAllah merasa lah nampak muda bila dh berusia nanti 😁

🍇 KAWALAN GULA. Resveratrol dalam Vivix membantu mengekalkan paras insulin dan bantu elak pembentukan AGE protein

🍇 TURUN BERAT BADAN. Vivix membantu untuk meningkatkan metabolisme badan sekaligus membantu turunkan berat badan dengan sihat

🍇 TINGKAT KESIHATAN SECARA MENYELURUH. Secara asasnya, Vivix bertindak memperbetulkan sel dalam badan dari peringkat DNA. Bila sel sihat, organ sihat, sekaligus seluruh badan akan sihat

🍇 UNTUK MEREKA YANG TTC. Vivix boleh dijadikn salah satu ikhtiar, atas sebab yang di atas di mana Vivix membantu menyihatkan dari peringkat SEL, maka seluruh organ akan jadi sihat termasuk organ peranakkan

🍇 CEPAT SEMBUHKAN LUKA. Untuk mereka yang luka czer ataupun jahitan, sangat disarankan untuk minum Vivix bg percepatkan penyembuhan luka

🍇 KURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG. Rata-rata yang ambil Vivix selepas czer mengaku sakit pinggang dan belakang berkurang.

🍇ANTI KERADANGAN. Membantu untuk kurangkan keradangan contohnya jerawat di kulit, atau keradangan dalam organ dan sel badan

🍇 MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN. Terbaik untuk mak ayah kita yang ada penyakit akibat penuaan. Vivix bukan ubat, sebaliknya bantu tingkatkan kesihatan tubuh badan secara optima dan membuatkan sel badan sihat.

Bulan ni je tau PROMO, memang sedang elok sangat lah buat korang yang nak cuba consume Vivix yang super awesome nih 💕

So korang yang nak dapatkan Vivix promo ni, nak dapat cashback, boleh roger cepat sebab stock limited sangat!!

Asiyah 0136573655 ❤️
Shaklee Business Leader
  • BELI VIVIX DAPAT RM38 CASH BACK!

    Kalau beli 2 botol korang bakal cashback RM38 which is banyak gilaaaa jimat kat situ!

    Kalau beli 6 botol pulak, korang bakal dapat FREE sebotol Vivix! 😱

    Kalau nak beli sebotol je? Pun bolehhhh takde masalah 😊

    So kepada yang tertanya-tanya apa sebenarnya manfaat Vivix ni, meh nak cerita sikit dekat korang..

    Antara manfaat Vivix ialah;

    🍇 AWET MUDA. Vivix kaya dengan Resveratrol dan Polifenol yang sangat bagus bertindak sebagai anti-aging.. So kalau amek Vivix dari muda ni, InshaAllah merasa lah nampak muda bila dh berusia nanti 😁

    🍇 KAWALAN GULA. Resveratrol dalam Vivix membantu mengekalkan paras insulin dan bantu elak pembentukan AGE protein

    🍇 TURUN BERAT BADAN. Vivix membantu untuk meningkatkan metabolisme badan sekaligus membantu turunkan berat badan dengan sihat

    🍇 TINGKAT KESIHATAN SECARA MENYELURUH. Secara asasnya, Vivix bertindak memperbetulkan sel dalam badan dari peringkat DNA. Bila sel sihat, organ sihat, sekaligus seluruh badan akan sihat

    🍇 UNTUK MEREKA YANG TTC. Vivix boleh dijadikn salah satu ikhtiar, atas sebab yang di atas di mana Vivix membantu menyihatkan dari peringkat SEL, maka seluruh organ akan jadi sihat termasuk organ peranakkan

    🍇 CEPAT SEMBUHKAN LUKA. Untuk mereka yang luka czer ataupun jahitan, sangat disarankan untuk minum Vivix bg percepatkan penyembuhan luka

    🍇 KURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG. Rata-rata yang ambil Vivix selepas czer mengaku sakit pinggang dan belakang berkurang.

    🍇ANTI KERADANGAN. Membantu untuk kurangkan keradangan contohnya jerawat di kulit, atau keradangan dalam organ dan sel badan

    🍇 MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN. Terbaik untuk mak ayah kita yang ada penyakit akibat penuaan. Vivix bukan ubat, sebaliknya bantu tingkatkan kesihatan tubuh badan secara optima dan membuatkan sel badan sihat.

    Bulan ni je tau PROMO, memang sedang elok sangat lah buat korang yang nak cuba consume Vivix yang super awesome nih 💕

    So korang yang nak dapatkan Vivix promo ni, nak dapat cashback, boleh roger cepat sebab stock limited sangat!!

    Asiyah 0136573655 ❤️
    Shaklee Business Leader

  •  1  1  9 hours ago
  • Bila tengok badan kt cermin mak aii banyaknya lemak berlebihan sana sini. 😢

Jom Akak  kenalkan 1 produk yang boleh bantu hapuskan semua lemak berlapis-lapis TANPA PERLU BERLAPAR.

korang hanya perlu konsisten je dannnn
. 👉 PEHA JADI KECIK
👉 PERUT JADI KEMPIS
👉 LENGAN MAKIN KECIK
👉 LEMAK BELAKANG BADAN MENCAIR
.
.
 kesan seawal seminggu penggunaan. .
.
👍LULUS KKM. SEDAP GILER!
  • Bila tengok badan kt cermin mak aii banyaknya lemak berlebihan sana sini. 😢

    Jom Akak kenalkan 1 produk yang boleh bantu hapuskan semua lemak berlapis-lapis TANPA PERLU BERLAPAR.

    korang hanya perlu konsisten je dannnn
    . 👉 PEHA JADI KECIK
    👉 PERUT JADI KEMPIS
    👉 LENGAN MAKIN KECIK
    👉 LEMAK BELAKANG BADAN MENCAIR
    .
    .
    kesan seawal seminggu penggunaan. .
    .
    👍LULUS KKM. SEDAP GILER!

  •  5  1  10 hours ago
  • Bila tengok badan kt cermin mak aii banyaknya lemak berlebihan sana sini. 😢

Jom Akak  kenalkan 1 produk yang boleh bantu hapuskan semua lemak berlapis-lapis TANPA PERLU BERLAPAR.

korang hanya perlu konsisten je dannnn
. 👉 PEHA JADI KECIK
👉 PERUT JADI KEMPIS
👉 LENGAN MAKIN KECIK
👉 LEMAK BELAKANG BADAN MENCAIR
.
.
 kesan seawal seminggu penggunaan. .
.
👍LULUS KKM. SEDAP GILER!
  • Bila tengok badan kt cermin mak aii banyaknya lemak berlebihan sana sini. 😢

    Jom Akak kenalkan 1 produk yang boleh bantu hapuskan semua lemak berlapis-lapis TANPA PERLU BERLAPAR.

    korang hanya perlu konsisten je dannnn
    . 👉 PEHA JADI KECIK
    👉 PERUT JADI KEMPIS
    👉 LENGAN MAKIN KECIK
    👉 LEMAK BELAKANG BADAN MENCAIR
    .
    .
    kesan seawal seminggu penggunaan. .
    .
    👍LULUS KKM. SEDAP GILER!

  •  4  1  10 hours ago
  • Bila tengok badan kt cermin mak aii banyaknya lemak berlebihan sana sini. 😢

Jom Akak  kenalkan 1 produk yang boleh bantu hapuskan semua lemak berlapis-lapis TANPA PERLU BERLAPAR.

korang hanya perlu konsisten je dannnn
. 👉 PEHA JADI KECIK
👉 PERUT JADI KEMPIS
👉 LENGAN MAKIN KECIK
👉 LEMAK BELAKANG BADAN MENCAIR
.
.
 kesan seawal seminggu penggunaan. .
.
👍LULUS KKM. SEDAP GILER!
  • Bila tengok badan kt cermin mak aii banyaknya lemak berlebihan sana sini. 😢

    Jom Akak kenalkan 1 produk yang boleh bantu hapuskan semua lemak berlapis-lapis TANPA PERLU BERLAPAR.

    korang hanya perlu konsisten je dannnn
    . 👉 PEHA JADI KECIK
    👉 PERUT JADI KEMPIS
    👉 LENGAN MAKIN KECIK
    👉 LEMAK BELAKANG BADAN MENCAIR
    .
    .
    kesan seawal seminggu penggunaan. .
    .
    👍LULUS KKM. SEDAP GILER!

  •  2  1  10 hours ago
  • Seronok bila dpt feedback cmni.
Customer berjaya lagi loss weight dgn XS perfect drink.. 

Loss 3kg dalam masa 2 minggu..
Berbaloi ke x?
Dah lah murah,berkesan pulak tu. 

Extra bonus rasa dia sedap wei!
Tak stress langsung nak hadap hari2. 

Klu sehari x minum rasa macam tak lengkap hidup tau. 
.
Jom dapatkan sekarang. 
.
Klik link di bio
  • Seronok bila dpt feedback cmni.
    Customer berjaya lagi loss weight dgn XS perfect drink..

    Loss 3kg dalam masa 2 minggu..
    Berbaloi ke x?
    Dah lah murah,berkesan pulak tu.

    Extra bonus rasa dia sedap wei!
    Tak stress langsung nak hadap hari2.

    Klu sehari x minum rasa macam tak lengkap hidup tau.
    .
    Jom dapatkan sekarang.
    .
    Klik link di bio

  •  1  1  10 hours ago
  • Seronok bila dpt feedback cmni.
Customer berjaya lagi loss weight dgn XS perfect drink.. 

Loss 3kg dalam masa 2 minggu..
Berbaloi ke x?
Dah lah murah,berkesan pulak tu. 

Extra bonus rasa dia sedap wei!
Tak stress langsung nak hadap hari2. 

Klu sehari x minum rasa macam tak lengkap hidup tau. 
.
Jom dapatkan sekarang. 
.
Klik link di bio
  • Seronok bila dpt feedback cmni.
    Customer berjaya lagi loss weight dgn XS perfect drink..

    Loss 3kg dalam masa 2 minggu..
    Berbaloi ke x?
    Dah lah murah,berkesan pulak tu.

    Extra bonus rasa dia sedap wei!
    Tak stress langsung nak hadap hari2.

    Klu sehari x minum rasa macam tak lengkap hidup tau.
    .
    Jom dapatkan sekarang.
    .
    Klik link di bio

  •  1  1  10 hours ago
  • Seronok bila dpt feedback cmni.
Customer berjaya lagi loss weight dgn XS perfect drink.. 

Loss 3kg dalam masa 2 minggu..
Berbaloi ke x?
Dah lah murah,berkesan pulak tu. 

Extra bonus rasa dia sedap wei!
Tak stress langsung nak hadap hari2. 

Klu sehari x minum rasa macam tak lengkap hidup tau. 
.
Jom dapatkan sekarang. 
.
Klik link di bio
  • Seronok bila dpt feedback cmni.
    Customer berjaya lagi loss weight dgn XS perfect drink..

    Loss 3kg dalam masa 2 minggu..
    Berbaloi ke x?
    Dah lah murah,berkesan pulak tu.

    Extra bonus rasa dia sedap wei!
    Tak stress langsung nak hadap hari2.

    Klu sehari x minum rasa macam tak lengkap hidup tau.
    .
    Jom dapatkan sekarang.
    .
    Klik link di bio

  •  2  1  10 hours ago

Top #kurusmurah Posts

  • "COACH SUKA FUJI😉"
.
.
.
.
.
"LIFETIME FATLOSS COACHING TERMURAH DI PASARAN! NAK BELAJAR ILMU KURUS SEUMUR HIDUP TANPA SUPPLEMENT?"
.
sekarang coach buat harga promosi RM 79 lifetime personal fatloss coaching.
.
Selepas 4 minggu coach ajar kurusihat dan pantau menu, lepas tu boleh terus qna lifetime, selagi coach jalankan servis ni...
.
.
Coach Akmal membantu orang yang mempunyai masalah KEGEMUKAN, untuk menjadi KURUS, TANPA SUPPLEMENT, dengan ILMU  teknik KURUSIHAT, boleh makan apa sahaja makanan rakyat malaysia...
.
🤗Apa Peserta Dapat:🤗
.
.

1.KECUTKAN LEMAK, Sistem Kurusihat untuk diamalkan seumur hidup. . - Mudah diamalkan dan tidak stress.
. - boleh makan apa sahaja resepi dan makanan budaya malaysia
. - boleh masak sendiri atau beli
. - tidak lagi buntu dan risau untuk menyediakan makanan untuk diri dan family.
.
.

2. SENTIASA ADA PANDUAN SEPANJANG HIDUP, Lifetime coaching🕯 dari coachakmal (selagi coach jalankan servis ni)
. - sentiasa ada tempat untuk rujukan👨‍⚕ jika weightloss atau inchloss tidak progress
. - coach sentiasa membantu dan menjawab😎 persoalan dalam masa 24 jam⏰.
.
.

3. FAHAM AMALAN, TIDAK LAGI KELIRU, Nota harian📓 untuk kefahaman sistem Kurusihat selama 4 minggu.
. - yakin😌 untuk amal sistem kerana faham hampir setiap hari bertambah ilmu
. - tahu 🧐 apa yang perlu dibuat untuk menguruskan badan, dengan memahami sistem.
.
.

Ok jika berminat menyertai Kurusihat, terus whatsapp coach ya
.
. ☎️Hubungi Coach Segera!,☎️
.
.
Whatsapp 'KURUSIHAT' ke 0195415551
.
Whatsapp 'KURUSIHAT' ke 0195415551
.
Whatsapp 'KURUSIHAT' ke 0195415551
.
.
#kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #coachkurus #kurussebelumraya #kurusselamat #testimonikurus #misikurus #kurusmurah #kurusdarirumah #kurussebelumkahwin #kuruspantas #kuruskanbadan #kurusdengancepat #tipskurus #nakkurus #kurusdansihat #tipskuruscepat #jomkurussihat #teamsurikurus #kurustanpasenaman #coachakmal #makanapasaja
  • "COACH SUKA FUJI😉"
    .
    .
    .
    .
    .
    "LIFETIME FATLOSS COACHING TERMURAH DI PASARAN! NAK BELAJAR ILMU KURUS SEUMUR HIDUP TANPA SUPPLEMENT?"
    .
    sekarang coach buat harga promosi RM 79 lifetime personal fatloss coaching.
    .
    Selepas 4 minggu coach ajar kurusihat dan pantau menu, lepas tu boleh terus qna lifetime, selagi coach jalankan servis ni...
    .
    .
    Coach Akmal membantu orang yang mempunyai masalah KEGEMUKAN, untuk menjadi KURUS, TANPA SUPPLEMENT, dengan ILMU teknik KURUSIHAT, boleh makan apa sahaja makanan rakyat malaysia...
    .
    🤗Apa Peserta Dapat:🤗
    .
    .

    1.KECUTKAN LEMAK, Sistem Kurusihat untuk diamalkan seumur hidup. . - Mudah diamalkan dan tidak stress.
    . - boleh makan apa sahaja resepi dan makanan budaya malaysia
    . - boleh masak sendiri atau beli
    . - tidak lagi buntu dan risau untuk menyediakan makanan untuk diri dan family.
    .
    .

    2. SENTIASA ADA PANDUAN SEPANJANG HIDUP, Lifetime coaching🕯 dari coachakmal (selagi coach jalankan servis ni)
    . - sentiasa ada tempat untuk rujukan👨‍⚕ jika weightloss atau inchloss tidak progress
    . - coach sentiasa membantu dan menjawab😎 persoalan dalam masa 24 jam⏰.
    .
    .

    3. FAHAM AMALAN, TIDAK LAGI KELIRU, Nota harian📓 untuk kefahaman sistem Kurusihat selama 4 minggu.
    . - yakin😌 untuk amal sistem kerana faham hampir setiap hari bertambah ilmu
    . - tahu 🧐 apa yang perlu dibuat untuk menguruskan badan, dengan memahami sistem.
    .
    .

    Ok jika berminat menyertai Kurusihat, terus whatsapp coach ya
    .
    . ☎️Hubungi Coach Segera!,☎️
    .
    .
    Whatsapp 'KURUSIHAT' ke 0195415551
    .
    Whatsapp 'KURUSIHAT' ke 0195415551
    .
    Whatsapp 'KURUSIHAT' ke 0195415551
    .
    .
    #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #coachkurus #kurussebelumraya #kurusselamat #testimonikurus #misikurus #kurusmurah #kurusdarirumah #kurussebelumkahwin #kuruspantas #kuruskanbadan #kurusdengancepat #tipskurus #nakkurus #kurusdansihat #tipskuruscepat #jomkurussihat #teamsurikurus #kurustanpasenaman #coachakmal #makanapasaja

  •  131  9  21 October, 2019
  • Sebelum amalkan 3S dan selepas beberapa bulan amalkan 3S. Tak sampai setahun pun lagi amalkan 3S ni. 😍
. 
Walaupun cust on off makan 3S tapi tetap nampak ketara sangatkan perbezaan tu. Sambil amalkan 3S, sambil control jadual makan harian sebab tu la adik manis kita ni boleh turunkan berat dengan #mudah. . 
korang yang nak cuba sendiri penangan 3s, boleh klik link dibawah laju2 ya☺👇 #SecretSuperSlimming3s 🆔NQ061656
 http://ProdukViralKurus3s.wasap.my

#teamafviral0831 #SecretSuperSlimming3S #LetsShanteqLotion #produkkurus #supplimentkurusberkesan #ubatkurusberkesan #3S #LSL #TESTIMONI3S  #jamukurus #kuruscepat #kuruskanbadan #kuruscantik #kuruslangsing
#kurussihat #testimonikurus #misikurus #jomkurus #kurusmudah #kurusdengancepat #kurustanpalapar #produkkurus #kuruslepasbersalin  #kurusmurah 🆔NQ061656
  • Sebelum amalkan 3S dan selepas beberapa bulan amalkan 3S. Tak sampai setahun pun lagi amalkan 3S ni. 😍
    .
    Walaupun cust on off makan 3S tapi tetap nampak ketara sangatkan perbezaan tu. Sambil amalkan 3S, sambil control jadual makan harian sebab tu la adik manis kita ni boleh turunkan berat dengan #mudah. .
    korang yang nak cuba sendiri penangan 3s, boleh klik link dibawah laju2 ya☺👇 #SecretSuperSlimming3s 🆔NQ061656
    http://ProdukViralKurus3s.wasap.my

    #teamafviral0831 #SecretSuperSlimming3S #LetsShanteqLotion #produkkurus #supplimentkurusberkesan #ubatkurusberkesan #3S #LSL #TESTIMONI3S #jamukurus #kuruscepat #kuruskanbadan #kuruscantik #kuruslangsing
    #kurussihat #testimonikurus #misikurus #jomkurus #kurusmudah #kurusdengancepat #kurustanpalapar #produkkurus #kuruslepasbersalin #kurusmurah 🆔NQ061656

  •  139  32  21 July, 2019
  • Sebelum sarapan minum KLUBNA. 
Apa fungsi KLUBNA ni ye????😏 ❣️Untuk kawal selere kta dari makan banyakkk
❣️Bagi kta kenyang lama.. Takde laa kejap kejap nak makan..kannn...
❣️Buang air yang lebih dlm badan ni..ha..Mana yang cakap dia lemak air boleh la cube...
❣️Bakar lemak tepu...tepu tu apa?? Lemak Kita yang tebal tu.
❣️Stabilkan hormon kta..
❣️Tingkatkan metabolisma tubuh badan kita.

Haaa... dora da share dekat korang apa fungsi KLUBNA ni.. Takde KLUBNA tak lengkap la #MISIKURUSSEBELUMRAYA Kita kannnn💃

Jom jom pm biey cepat untuk dapatkan set KLUBNA LALEH sebelum terlambat..
Klik link kat bio
  • Sebelum sarapan minum KLUBNA.
    Apa fungsi KLUBNA ni ye????😏 ❣️Untuk kawal selere kta dari makan banyakkk
    ❣️Bagi kta kenyang lama.. Takde laa kejap kejap nak makan..kannn...
    ❣️Buang air yang lebih dlm badan ni..ha..Mana yang cakap dia lemak air boleh la cube...
    ❣️Bakar lemak tepu...tepu tu apa?? Lemak Kita yang tebal tu.
    ❣️Stabilkan hormon kta..
    ❣️Tingkatkan metabolisma tubuh badan kita.

    Haaa... dora da share dekat korang apa fungsi KLUBNA ni.. Takde KLUBNA tak lengkap la #MISIKURUSSEBELUMRAYA Kita kannnn💃

    Jom jom pm biey cepat untuk dapatkan set KLUBNA LALEH sebelum terlambat..
    Klik link kat bio

  •  115  31  13 April, 2019
  • Saya cuma mau bilang nih . 
Di antara kalian yang punya masalah weight managemen . Tidak usah risau yaaa.. 
.
.
Kadang butuh sedikit warna lain dalam melakukannya. 
.
Coba deh di liat program weight managemen mu itu apakah ada beberapa hal di bawah ini :
. Cara yang tepat ?
. Jenis yang tepat?
. Program yang tepat?
. Apakah ad komunitas yang mendukung mu ??
. Sudah seberapa jauh yang kamu lakukan selama ini ??
Pola yg benar ?? 
.
Program yang saya ikuti adalah namanya LANGSING DARI RUMAH (LDR) .. 
.
DI DALAM NYA SUDAH KOMPLIT sekali dalam program weight management saya.. 
.
I am so happy akhir nya. 
Saya healthy and happier .
.
Bisa ke link bio saya dan follow saya @ar_rahman_rifqi .. 
.
#herbalifindonesia  #dietalamisehat #bakarlemak #dietyuk #kuruspantas #jualanherbalife #langsunglangsing #dietketat #tanpadiet #pregnancyid #kontrolhamil #korsetpascamelahirkan #persiapanmelahirkan #dietpascamelahirkan #pelangsigmurah #dietmayodepok #perutbuncit #slimingtea #kurusmurah #tahanlapar #perutkempes #herbalkurus #sehatlangsing #dietgagal #dietnyaman #foodcombining #makantanpamikir #kolesterolturun #langsingenak #obatlangsingherbal
  • Saya cuma mau bilang nih .
    Di antara kalian yang punya masalah weight managemen . Tidak usah risau yaaa..
    .
    .
    Kadang butuh sedikit warna lain dalam melakukannya.
    .
    Coba deh di liat program weight managemen mu itu apakah ada beberapa hal di bawah ini :
    . Cara yang tepat ?
    . Jenis yang tepat?
    . Program yang tepat?
    . Apakah ad komunitas yang mendukung mu ??
    . Sudah seberapa jauh yang kamu lakukan selama ini ??
    Pola yg benar ??
    .
    Program yang saya ikuti adalah namanya LANGSING DARI RUMAH (LDR) ..
    .
    DI DALAM NYA SUDAH KOMPLIT sekali dalam program weight management saya..
    .
    I am so happy akhir nya.
    Saya healthy and happier .
    .
    Bisa ke link bio saya dan follow saya @ar_rahman_rifqi ..
    .
    #herbalifindonesia #dietalamisehat #bakarlemak #dietyuk #kuruspantas #jualanherbalife #langsunglangsing #dietketat #tanpadiet #pregnancyid #kontrolhamil #korsetpascamelahirkan #persiapanmelahirkan #dietpascamelahirkan #pelangsigmurah #dietmayodepok #perutbuncit #slimingtea #kurusmurah #tahanlapar #perutkempes #herbalkurus #sehatlangsing #dietgagal #dietnyaman #foodcombining #makantanpamikir #kolesterolturun #langsingenak #obatlangsingherbal

  •  184  1  13 July, 2020
  • Jom kurus sebelum raya.
Minum kopi jer uoalls boleh kurus.Dah la sedap macam kopi latte.
Klik link kat bio
  • Jom kurus sebelum raya.
    Minum kopi jer uoalls boleh kurus.Dah la sedap macam kopi latte.
    Klik link kat bio

  •  238  76  12 April, 2019
  • LOSS 12KG LAH AWAK‼️ Siapa kata awak tak boleh kuruskan badan❓. Kakak ni telah buktikan yg awak2 semua silap😎. See.., asbab konsisten KLUBNA & LALEH, dia mampu turunkan berat badan dari 90KG kepada 78KG. Best woo. Tengoklah badan dah mengecik. Muka pun nampak runcing. Haishhh nampak macam anak dara la pulak kan😍. Awak jom cuba 1 set. Berbaloi2 taw😉

Whatsapp ➡️ 019-7942635

#kuruscepat #kurusmurah #nakkurus #kurussihat #kurusbajet #nakkuruscepat #kuruskanbadan #kurusbadan #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #nakkurusbadan #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #produkkurus #kuruscantik #kurustanpasenaman #produkkurusterbaik #kuruslangsing #kurussihatcantik #produkkurusmurah #kurustanpadiet #kurus7hari #produkkurusberkesan #kuruspantas #kurusdanlangsing #produkkurusselamat #kurusdansihat #kurussebelumnikah #teamAFviral0522 🎁 BELI SATU SET, AWAK AKAN DAPAT 2 FREE GIFT IKHLAS DARI HQ MEDINA DESIRE🤗. JOM GRAB SEKARANG😍 " STOP GEMOK, JOM KURUS "
  • LOSS 12KG LAH AWAK‼️ Siapa kata awak tak boleh kuruskan badan❓. Kakak ni telah buktikan yg awak2 semua silap😎. See.., asbab konsisten KLUBNA & LALEH, dia mampu turunkan berat badan dari 90KG kepada 78KG. Best woo. Tengoklah badan dah mengecik. Muka pun nampak runcing. Haishhh nampak macam anak dara la pulak kan😍. Awak jom cuba 1 set. Berbaloi2 taw😉

    Whatsapp ➡️ 019-7942635

    #kuruscepat #kurusmurah #nakkurus #kurussihat #kurusbajet #nakkuruscepat #kuruskanbadan #kurusbadan #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #nakkurusbadan #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #produkkurus #kuruscantik #kurustanpasenaman #produkkurusterbaik #kuruslangsing #kurussihatcantik #produkkurusmurah #kurustanpadiet #kurus7hari #produkkurusberkesan #kuruspantas #kurusdanlangsing #produkkurusselamat #kurusdansihat #kurussebelumnikah #teamAFviral0522 🎁 BELI SATU SET, AWAK AKAN DAPAT 2 FREE GIFT IKHLAS DARI HQ MEDINA DESIRE🤗. JOM GRAB SEKARANG😍 " STOP GEMOK, JOM KURUS "

  •  237  87  13 April, 2019