#kurusdenganselamat Instagram Photos & Videos

kurusdenganselamat - 418.6k posts

Hashtag Popularity

4.8
average comments
216.7
average likes

Latest #kurusdenganselamat Posts

  • KURUS DENGAN JUS BUAH CAMPURAN

Nak minum air buah setiap hari tapi malas nak beli buah. Leceh kena blend lagi. Tapi kalau uolls consume #DemicaMixberry ni hanya perlu bancuh shj. Apa yg best #Demica ni dh ada campuran buah-buahan. Senang kan?

Jom dapatkan #DemicaMixberry dgn agent berdekatan. Komen je “NAK” nnt diorang akan COD

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
  • KURUS DENGAN JUS BUAH CAMPURAN

    Nak minum air buah setiap hari tapi malas nak beli buah. Leceh kena blend lagi. Tapi kalau uolls consume #DemicaMixberry ni hanya perlu bancuh shj. Apa yg best #Demica ni dh ada campuran buah-buahan. Senang kan?

    Jom dapatkan #DemicaMixberry dgn agent berdekatan. Komen je “NAK” nnt diorang akan COD

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

  •  0  0  4 minutes ago
  • KURUS DENGAN JUS BUAH CAMPURAN

Nak minum air buah setiap hari tapi malas nak beli buah. Leceh kena blend lagi. Tapi kalau uolls consume #DemicaMixberry ni hanya perlu bancuh shj. Apa yg best #Demica ni dh ada campuran buah-buahan. Senang kan?

Jom dapatkan #DemicaMixberry dgn agent berdekatan. Komen je “NAK” nnt diorang akan COD

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
  • KURUS DENGAN JUS BUAH CAMPURAN

    Nak minum air buah setiap hari tapi malas nak beli buah. Leceh kena blend lagi. Tapi kalau uolls consume #DemicaMixberry ni hanya perlu bancuh shj. Apa yg best #Demica ni dh ada campuran buah-buahan. Senang kan?

    Jom dapatkan #DemicaMixberry dgn agent berdekatan. Komen je “NAK” nnt diorang akan COD

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

  •  0  0  4 minutes ago
  • KURUS DENGAN JUS BUAH CAMPURAN

Nak minum air buah setiap hari tapi malas nak beli buah. Leceh kena blend lagi. Tapi kalau uolls consume #DemicaMixberry ni hanya perlu bancuh shj. Apa yg best #Demica ni dh ada campuran buah-buahan. Senang kan?

Jom dapatkan #DemicaMixberry dgn agent berdekatan. Komen je “NAK” nnt diorang akan COD

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
  • KURUS DENGAN JUS BUAH CAMPURAN

    Nak minum air buah setiap hari tapi malas nak beli buah. Leceh kena blend lagi. Tapi kalau uolls consume #DemicaMixberry ni hanya perlu bancuh shj. Apa yg best #Demica ni dh ada campuran buah-buahan. Senang kan?

    Jom dapatkan #DemicaMixberry dgn agent berdekatan. Komen je “NAK” nnt diorang akan COD

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

  •  0  0  4 minutes ago
  • TERLALU SIBUK SAMPAI TAK SEMPAT JAGA BADAN?

Uolls mesti ada masalah macam ni kan? Takkan nak tunggu semua orang tegur baru nak start diet? Tapi busy mana pun jangan pernah skip consume #DemicaSuppliment. Jangan risau, #Demica takde kesan memulas atau cirit birit sbb #Demica singkirkan toksin dlm badan melalui air kecil & peluh je.

Sape nak kurus sebelum raya ni? Cepat komen “NAK” sekarang jgk!

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni.
  • TERLALU SIBUK SAMPAI TAK SEMPAT JAGA BADAN?

    Uolls mesti ada masalah macam ni kan? Takkan nak tunggu semua orang tegur baru nak start diet? Tapi busy mana pun jangan pernah skip consume #DemicaSuppliment. Jangan risau, #Demica takde kesan memulas atau cirit birit sbb #Demica singkirkan toksin dlm badan melalui air kecil & peluh je.

    Sape nak kurus sebelum raya ni? Cepat komen “NAK” sekarang jgk!

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni.

  •  0  0  6 minutes ago
  • TERLALU SIBUK SAMPAI TAK SEMPAT JAGA BADAN?

Uolls mesti ada masalah macam ni kan? Takkan nak tunggu semua orang tegur baru nak start diet? Tapi busy mana pun jangan pernah skip consume #DemicaSuppliment. Jangan risau, #Demica takde kesan memulas atau cirit birit sbb #Demica singkirkan toksin dlm badan melalui air kecil & peluh je.

Sape nak kurus sebelum raya ni? Cepat komen “NAK” sekarang jgk!

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni.
  • TERLALU SIBUK SAMPAI TAK SEMPAT JAGA BADAN?

    Uolls mesti ada masalah macam ni kan? Takkan nak tunggu semua orang tegur baru nak start diet? Tapi busy mana pun jangan pernah skip consume #DemicaSuppliment. Jangan risau, #Demica takde kesan memulas atau cirit birit sbb #Demica singkirkan toksin dlm badan melalui air kecil & peluh je.

    Sape nak kurus sebelum raya ni? Cepat komen “NAK” sekarang jgk!

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni.

  •  0  0  6 minutes ago
  • TERLALU SIBUK SAMPAI TAK SEMPAT JAGA BADAN?

Uolls mesti ada masalah macam ni kan? Takkan nak tunggu semua orang tegur baru nak start diet? Tapi busy mana pun jangan pernah skip consume #DemicaSuppliment. Jangan risau, #Demica takde kesan memulas atau cirit birit sbb #Demica singkirkan toksin dlm badan melalui air kecil & peluh je.

Sape nak kurus sebelum raya ni? Cepat komen “NAK” sekarang jgk!

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni.
  • TERLALU SIBUK SAMPAI TAK SEMPAT JAGA BADAN?

    Uolls mesti ada masalah macam ni kan? Takkan nak tunggu semua orang tegur baru nak start diet? Tapi busy mana pun jangan pernah skip consume #DemicaSuppliment. Jangan risau, #Demica takde kesan memulas atau cirit birit sbb #Demica singkirkan toksin dlm badan melalui air kecil & peluh je.

    Sape nak kurus sebelum raya ni? Cepat komen “NAK” sekarang jgk!

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni.

  •  0  0  6 minutes ago
  • JOM KURUS TANPA BERLAPAR

Morning #DemicaLovers! Dah breakfast ke guys? Lepas breakfast terus bancuh 1 sachet #Demicaberry tau utk cairkan lemak degil korang. #Demicaberry jgk akan bg ketatkan perut korang sbb ada oat fiber. Confirm kenyang sampai lunch! .

Ada yg nak kurus tanpa berlapar?
“DM” kat bawah utk sis bantu korang ❤️ .

www.wasap.my/60132238245

COD SELURUH LEMBAH KLANG POSTAGE SELURUH MALAYSIA SABAH dan Sarawak

 Bio ig 👉 @demicabeautyklang_ema

#Teamimapower#teamsyikin
#teamciktynawesome#Demicasquad #kitajagakita #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
  • JOM KURUS TANPA BERLAPAR

    Morning #DemicaLovers! Dah breakfast ke guys? Lepas breakfast terus bancuh 1 sachet #Demicaberry tau utk cairkan lemak degil korang. #Demicaberry jgk akan bg ketatkan perut korang sbb ada oat fiber. Confirm kenyang sampai lunch! .

    Ada yg nak kurus tanpa berlapar?
    “DM” kat bawah utk sis bantu korang ❤️ .

    www.wasap.my/60132238245

    COD SELURUH LEMBAH KLANG POSTAGE SELURUH MALAYSIA SABAH dan Sarawak

    Bio ig 👉 @demicabeautyklang_ema

    #Teamimapower #teamsyikin
    #teamciktynawesome #Demicasquad #kitajagakita #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

  •  1  0  10 minutes ago
  • KURUS DGN BAJET BAWAH RM100

#DemicaMetabolismBooster ni sesuai sangat utk korang yg takde masa nak bersenam, bersukan & tak suka diet 😉 .

KELEBIHAN DEMICA
✅Tiada cirit birit.
✅Tak perlu DIET KETAT
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.

Korang nak perisa #DemicaCoklat atau #Demicixberry?
Cepat komen kt bawah flavor favorite korang yg mana.

#teamfarahvampire  #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
  • KURUS DGN BAJET BAWAH RM100

    #DemicaMetabolismBooster ni sesuai sangat utk korang yg takde masa nak bersenam, bersukan & tak suka diet 😉 .

    KELEBIHAN DEMICA
    ✅Tiada cirit birit.
    ✅Tak perlu DIET KETAT
    ✅100% ekstrak buah-buahan.
    ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
    ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
    ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.

    Korang nak perisa #DemicaCoklat atau #Demicixberry?
    Cepat komen kt bawah flavor favorite korang yg mana.

    #teamfarahvampire #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

  •  0  0  21 minutes ago
  • JOM KURUS TANPA BERLAPAR

Morning #DemicaLovers! Dah breakfast ke guys? Lepas breakfast terus bancuh 1 sachet #DemicaCoklat tau utk cairkan lemak degil korang. #DemicaCoklat jgk akan bg ketatkan perut korang sbb ada oat fiber. Confirm kenyang sampai lunch! .

Ada yg nak kurus tanpa berlapar?
“DM” kat bawah utk Cherose bantu korang ❤️ .

Www.wasap.my/6017936870
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
  • JOM KURUS TANPA BERLAPAR

    Morning #DemicaLovers! Dah breakfast ke guys? Lepas breakfast terus bancuh 1 sachet #DemicaCoklat tau utk cairkan lemak degil korang. #DemicaCoklat jgk akan bg ketatkan perut korang sbb ada oat fiber. Confirm kenyang sampai lunch! .

    Ada yg nak kurus tanpa berlapar?
    “DM” kat bawah utk Cherose bantu korang ❤️ .

    Www.wasap.my/6017936870
    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

  •  0  0  21 minutes ago
  • KURUS DENGAN JUS BUAH CAMPURAN

Nak minum air buah setiap hari tapi malas nak beli buah. Leceh kena blend lagi. Tapi kalau uolls consume #DemicaMixberry ni hanya perlu bancuh shj. Apa yg best #Demica ni dh ada campuran buah-buahan. Senang kan?

Jom dapatkan #DemicaMixberry dgn agent berdekatan. Komen je “NAK” nnt diorang akan COD

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
  • KURUS DENGAN JUS BUAH CAMPURAN

    Nak minum air buah setiap hari tapi malas nak beli buah. Leceh kena blend lagi. Tapi kalau uolls consume #DemicaMixberry ni hanya perlu bancuh shj. Apa yg best #Demica ni dh ada campuran buah-buahan. Senang kan?

    Jom dapatkan #DemicaMixberry dgn agent berdekatan. Komen je “NAK” nnt diorang akan COD

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

  •  0  0  21 minutes ago
  • NAK DAPAT BODY CURVE LEPAS BERSALIN

Lepas bersalin perut menggelebeh, dari jauh dah nampak perut berlapis lapis 😭 . Segan sangat! Mimi rajinkan diri pakai #DemicaBengkung. Selepas pantang, mimi akan consume #DemicaMetabolismeBooster setiap hari utk mempercepatkan lg proses singkirkan lemak.

Takkan nak biar je perut berlapis? Jom Mimi bantu korang. Komen “PM” now! .

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica
  • NAK DAPAT BODY CURVE LEPAS BERSALIN

    Lepas bersalin perut menggelebeh, dari jauh dah nampak perut berlapis lapis 😭 . Segan sangat! Mimi rajinkan diri pakai #DemicaBengkung. Selepas pantang, mimi akan consume #DemicaMetabolismeBooster setiap hari utk mempercepatkan lg proses singkirkan lemak.

    Takkan nak biar je perut berlapis? Jom Mimi bantu korang. Komen “PM” now! .

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica

  •  0  0  32 minutes ago
  • NAK DAPAT BODY CURVE LEPAS BERSALIN

Lepas bersalin perut menggelebeh, dari jauh dah nampak perut berlapis lapis 😭 . Segan sangat! Mimi rajinkan diri pakai #DemicaBengkung. Selepas pantang, mimi akan consume #DemicaMetabolismeBooster setiap hari utk mempercepatkan lg proses singkirkan lemak.

Takkan nak biar je perut berlapis? Jom Mimi bantu korang. Komen “PM” now! .

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica
  • NAK DAPAT BODY CURVE LEPAS BERSALIN

    Lepas bersalin perut menggelebeh, dari jauh dah nampak perut berlapis lapis 😭 . Segan sangat! Mimi rajinkan diri pakai #DemicaBengkung. Selepas pantang, mimi akan consume #DemicaMetabolismeBooster setiap hari utk mempercepatkan lg proses singkirkan lemak.

    Takkan nak biar je perut berlapis? Jom Mimi bantu korang. Komen “PM” now! .

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica

  •  0  0  33 minutes ago
  • NAK DAPAT BODY CURVE LEPAS BERSALIN

Lepas bersalin perut menggelebeh, dari jauh dah nampak perut berlapis lapis 😭 . Segan sangat! Mimi rajinkan diri pakai #DemicaBengkung. Selepas pantang, mimi akan consume #DemicaMetabolismeBooster setiap hari utk mempercepatkan lg proses singkirkan lemak.

Takkan nak biar je perut berlapis? Jom Mimi bantu korang. Komen “PM” now! .

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica
  • NAK DAPAT BODY CURVE LEPAS BERSALIN

    Lepas bersalin perut menggelebeh, dari jauh dah nampak perut berlapis lapis 😭 . Segan sangat! Mimi rajinkan diri pakai #DemicaBengkung. Selepas pantang, mimi akan consume #DemicaMetabolismeBooster setiap hari utk mempercepatkan lg proses singkirkan lemak.

    Takkan nak biar je perut berlapis? Jom Mimi bantu korang. Komen “PM” now! .

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica

  •  0  0  33 minutes ago
  • Bersauna banyak beri kebaikan kepada kesihatan. Anda boleh bersauna pada bila-bila masa saja. Digalakkan bersauna 2 kali seminggu untuk turunkan tekanan darah tinggi juga.

Ada dua pilihan Set Sauna iaitu Sauna Pink dan Sauna Pearl. Jika nak tahu perbezaan antara dua Set Sauna tersebut boleh roger saya.

Sila klik Link di profile @jomsauna untuk info lanjut.
  • Bersauna banyak beri kebaikan kepada kesihatan. Anda boleh bersauna pada bila-bila masa saja. Digalakkan bersauna 2 kali seminggu untuk turunkan tekanan darah tinggi juga.

    Ada dua pilihan Set Sauna iaitu Sauna Pink dan Sauna Pearl. Jika nak tahu perbezaan antara dua Set Sauna tersebut boleh roger saya.

    Sila klik Link di profile @jomsauna untuk info lanjut.

  •  2  1  1 hour ago
  • KURUS DGN BAJET BAWAH RM100

#DemicaMetabolismBooster ni sesuai sangat utk korang yg takde masa nak bersenam, bersukan & tak suka diet 😉 .

KELEBIHAN DEMICA
✅Tiada cirit birit.
✅Tak perlu DIET KETAT
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.

Korang nak perisa #DemicaCoklat atau #Demicixberry?
Cepat komen kt bawah flavor favorite korang yg mana.

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
  • KURUS DGN BAJET BAWAH RM100

    #DemicaMetabolismBooster ni sesuai sangat utk korang yg takde masa nak bersenam, bersukan & tak suka diet 😉 .

    KELEBIHAN DEMICA
    ✅Tiada cirit birit.
    ✅Tak perlu DIET KETAT
    ✅100% ekstrak buah-buahan.
    ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
    ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
    ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.

    Korang nak perisa #DemicaCoklat atau #Demicixberry?
    Cepat komen kt bawah flavor favorite korang yg mana.

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

  •  0  0  1 hour ago
  • KURUS DGN BAJET BAWAH RM100

#DemicaMetabolismBooster ni sesuai sangat utk korang yg takde masa nak bersenam, bersukan & tak suka diet 😉 .

KELEBIHAN DEMICA
✅Tiada cirit birit.
✅Tak perlu DIET KETAT
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.

Korang nak perisa #DemicaCoklat atau #Demicixberry?
Cepat komen kt bawah flavor favorite korang yg mana.

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
  • KURUS DGN BAJET BAWAH RM100

    #DemicaMetabolismBooster ni sesuai sangat utk korang yg takde masa nak bersenam, bersukan & tak suka diet 😉 .

    KELEBIHAN DEMICA
    ✅Tiada cirit birit.
    ✅Tak perlu DIET KETAT
    ✅100% ekstrak buah-buahan.
    ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
    ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
    ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.

    Korang nak perisa #DemicaCoklat atau #Demicixberry?
    Cepat komen kt bawah flavor favorite korang yg mana.

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

  •  1  0  1 hour ago
  • BERAT SUSAH NAK TURUN WALAUPUN DAH DIET

Tu tandanya badan korang banyak toksin terkumpul dalam badan.Apa kata korang consume #Demica ni yang berfungsi utk sedut lemak korang, singkirkan toksin secara semulajadi melalui peluh dan air kecil je. Dalam masa yg sama #DemicaSuppliment blh cuci lemak dlm usus korang tanpa ada kesan cirit-birit pun.

Ada ke kawan korang yang ada masalah macam ni? TAG diorang SEKARANG untuk mimi bantu!

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
  • BERAT SUSAH NAK TURUN WALAUPUN DAH DIET

    Tu tandanya badan korang banyak toksin terkumpul dalam badan.Apa kata korang consume #Demica ni yang berfungsi utk sedut lemak korang, singkirkan toksin secara semulajadi melalui peluh dan air kecil je. Dalam masa yg sama #DemicaSuppliment blh cuci lemak dlm usus korang tanpa ada kesan cirit-birit pun.

    Ada ke kawan korang yang ada masalah macam ni? TAG diorang SEKARANG untuk mimi bantu!

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

  •  1  0  2 hours ago
  • BERAT SUSAH NAK TURUN WALAUPUN DAH DIET

Tu tandanya badan korang banyak toksin terkumpul dalam badan.Apa kata korang consume #Demica ni yang berfungsi utk sedut lemak korang, singkirkan toksin secara semulajadi melalui peluh dan air kecil je. Dalam masa yg sama #DemicaSuppliment blh cuci lemak dlm usus korang tanpa ada kesan cirit-birit pun.

Ada ke kawan korang yang ada masalah macam ni? TAG diorang SEKARANG untuk mimi bantu!

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
  • BERAT SUSAH NAK TURUN WALAUPUN DAH DIET

    Tu tandanya badan korang banyak toksin terkumpul dalam badan.Apa kata korang consume #Demica ni yang berfungsi utk sedut lemak korang, singkirkan toksin secara semulajadi melalui peluh dan air kecil je. Dalam masa yg sama #DemicaSuppliment blh cuci lemak dlm usus korang tanpa ada kesan cirit-birit pun.

    Ada ke kawan korang yang ada masalah macam ni? TAG diorang SEKARANG untuk mimi bantu!

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

  •  3  0  2 hours ago
  • KURUS DGN BAJET BAWAH RM100

#DemicaMetabolismBooster ni sesuai sangat utk korang yg takde masa nak bersenam, bersukan & tak suka diet 😉 .

KELEBIHAN DEMICA
✅Tiada cirit birit.
✅Tak perlu DIET KETAT
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.

Korang nak perisa #DemicaCoklat atau #Demicixberry?
Cepat komen kt bawah flavor favorite korang yg mana.

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
  • KURUS DGN BAJET BAWAH RM100

    #DemicaMetabolismBooster ni sesuai sangat utk korang yg takde masa nak bersenam, bersukan & tak suka diet 😉 .

    KELEBIHAN DEMICA
    ✅Tiada cirit birit.
    ✅Tak perlu DIET KETAT
    ✅100% ekstrak buah-buahan.
    ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
    ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
    ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.

    Korang nak perisa #DemicaCoklat atau #Demicixberry?
    Cepat komen kt bawah flavor favorite korang yg mana.

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

  •  1  0  2 hours ago

Top #kurusdenganselamat Posts

  • Bila dah kurus, pakai apa pun lawa..
.
Buat muka pelik pun, still nampak lawa.. 😉

Nak tau rahsia Zulin kurus dan cantik?
.
Jom cuba Dmagia 😍
.
HUBUNGI AGENT KAMI UNTUK COD 🏍️:

🌍 SELANGOR/PUTRAJAYA
🏍️ Putrajaya/Semenyih: Nash 019-5979747
🏍️ Kajang/Bangi : Shima 0166000396
🏍️ Sepang : Halimatun 0162562617
🏍️ Semenyih : Melor 0172408042

🌍 KUALA LUMPUR
🏍️ Pantai Dalam / Bangsar : Adi 0172722746

🌍 PENANG
🏍️ Ayer Hitam: Aida 012-5534006
🏍️ Bayan Lepas: Nadirah 019-540 3296
🏍️ Bayan Lepas: Ameera 6019-555 0873
🏍️ Bukit Mertajam: Amirah 011-12509990
🏍️ Kepala Batas: Mira 0174846516
🏍️ Gelugor : Adila 017-842 2709
🏍️ Komtar : Aliza 017-666 4674
🏍️ Nibong Tebal : Fiesya 0174985659

🌍 KEDAH
🏍️ Sungai Petani : Yati 019-556 4394

🌍 PERAK
🏍️ Taiping: Farah 0125007674
🏍️ Parit Buntar: Fiesya 0174985659

🌍 TERENGGANU
🏍️ Kuala Terengganu: Zulkifle 012-5625967
🏍️ Hulu Terengganu, Setiu, Kuala Nerus : Mayya 011-39117813

🌍 JOHOR 
🏍️ Kluang/Kota Tinggi/ Bandar Penawar: Suraya 018-6685787

🌍 NEGERI SEMBILAN
🏍️ Seremban/Nilai/Rembau: Norly 012-660 5071

Berminat nak cuba? Nak jadi agen? Kami pos 1 Malaysia. Jom wasap Lydia sekarang‼️

📲  Www.Wasap.My/60149049446/dmagiaa
.
#AGENTWANTED
#dmagiadietmealz
#dmagia
#zulinaziz
#dmagiapenang
#dmagiapulaupinang
#dmagiasemenyih
#dmagiaselangor
#stokis
#kurus
#langsing
#intermittentfastingmalaysia
#atkinsmalaysia
#eatcleanmalaysia
#jk1m
#pantang
#berpantang
#sayanakkurus
#azamkurus
#misikurus
#bajuplussize
#terapiinstagram
#nakkuruscepat
#nakkurusbadan
#kuruslepasbersalin
#kurusdenganselamat
#wanitahariini
#semenyih
  • Bila dah kurus, pakai apa pun lawa..
    .
    Buat muka pelik pun, still nampak lawa.. 😉

    Nak tau rahsia Zulin kurus dan cantik?
    .
    Jom cuba Dmagia 😍
    .
    HUBUNGI AGENT KAMI UNTUK COD 🏍️:

    🌍 SELANGOR/PUTRAJAYA
    🏍️ Putrajaya/Semenyih: Nash 019-5979747
    🏍️ Kajang/Bangi : Shima 0166000396
    🏍️ Sepang : Halimatun 0162562617
    🏍️ Semenyih : Melor 0172408042

    🌍 KUALA LUMPUR
    🏍️ Pantai Dalam / Bangsar : Adi 0172722746

    🌍 PENANG
    🏍️ Ayer Hitam: Aida 012-5534006
    🏍️ Bayan Lepas: Nadirah 019-540 3296
    🏍️ Bayan Lepas: Ameera 6019-555 0873
    🏍️ Bukit Mertajam: Amirah 011-12509990
    🏍️ Kepala Batas: Mira 0174846516
    🏍️ Gelugor : Adila 017-842 2709
    🏍️ Komtar : Aliza 017-666 4674
    🏍️ Nibong Tebal : Fiesya 0174985659

    🌍 KEDAH
    🏍️ Sungai Petani : Yati 019-556 4394

    🌍 PERAK
    🏍️ Taiping: Farah 0125007674
    🏍️ Parit Buntar: Fiesya 0174985659

    🌍 TERENGGANU
    🏍️ Kuala Terengganu: Zulkifle 012-5625967
    🏍️ Hulu Terengganu, Setiu, Kuala Nerus : Mayya 011-39117813

    🌍 JOHOR
    🏍️ Kluang/Kota Tinggi/ Bandar Penawar: Suraya 018-6685787

    🌍 NEGERI SEMBILAN
    🏍️ Seremban/Nilai/Rembau: Norly 012-660 5071

    Berminat nak cuba? Nak jadi agen? Kami pos 1 Malaysia. Jom wasap Lydia sekarang‼️

    📲 Www.Wasap.My/60149049446/dmagiaa
    .
    #AGENTWANTED
    #dmagiadietmealz
    #dmagia
    #zulinaziz
    #dmagiapenang
    #dmagiapulaupinang
    #dmagiasemenyih
    #dmagiaselangor
    #stokis
    #kurus
    #langsing
    #intermittentfastingmalaysia
    #atkinsmalaysia
    #eatcleanmalaysia
    #jk1m
    #pantang
    #berpantang
    #sayanakkurus
    #azamkurus
    #misikurus
    #bajuplussize
    #terapiinstagram
    #nakkuruscepat
    #nakkurusbadan
    #kuruslepasbersalin
    #kurusdenganselamat
    #wanitahariini
    #semenyih

  •  118  2  19 hours ago
  • Kurusnya Zulinnn 😍.
.
Kalau Zulin boleh, kita pun mesti boleh juga kan?
.
Nak jadi mcm Zulin? Jom cuba Dmagia. Mmg berkesan uoollss. 😍.
.
HUBUNGI AGENT KAMI UNTUK COD 🏍️:

🌍 SELANGOR/PUTRAJAYA
🏍️ Putrajaya/Semenyih: Nash 019-5979747
🏍️ Kajang : Shima 0166000396
🏍️ Sepang : Halimatun 0162562617
🏍️ Semenyih : Melor 0172408042

🌍 KUALA LUMPUR
🏍️ Pantai Dalam / Bangsar : Adi 0172722746

🌍 PENANG
🏍️ Ayer Hitam: Aida 012-5534006
🏍️ Bayan Lepas: Nadirah 019-540 3296
🏍️ Bayan Lepas: Ameera 6019-555 0873
🏍️ Bukit Mertajam: Amirah 011-12509990
🏍️ Bertam: Liza 016-4570709
🏍️ Kepala Batas: Mira 0174846516
🏍️ Alma : Normin 0194771390
🏍️ Georgetown: Ika 012-5466389
🏍️ Gelugor : Adila 017-842 2709
🏍️ Komtar : Aliza 017-666 4674
🏍️ Nibong Tebal : Fiesya 0174985659

🌍 KEDAH
🏍️ Sungai Petani : Yati 019-556 4394

🌍 PERAK
🏍️ Taiping: Farah 0125007674
🏍️ Parit Buntar: Fiesya 0174985659

🌍 TERENGGANU
🏍️ Kuala Terengganu: Zulkifle 012-5625967
🏍️ Hulu Terengganu, Setiu, Kuala Nerus : Mayya 011-39117813

🌍 JOHOR 
🏍️ Kluang/Kota Tinggi/ Bandar Penawar: Suraya 018-6685787

Berminat nak cuba? Nak jadi agen? Kami pos 1 Malaysia. Jom wasap Lydia sekarang‼️

📲  Www.Wasap.My/60149049446/dmagiaa
.
, #AGENTWANTED
#dmagiadietmealz
#dmagia
#zulinaziz
#dmagiapenang
#dmagiapulaupinang
#dmagiasemenyih
#dmagiaselangor
#stokis
#kurus
#langsing
#intermittentfastingmalaysia
#atkinsmalaysia
#eatcleanmalaysia
#jk1m
#pantang
#berpantang
#sayanakkurus
#azamkurus
#misikurus
#bajuplussize
#terapiinstagram
#nakkuruscepat
#nakkurusbadan
#kuruslepasbersalin
#kurusdenganselamat
#wanitahariini
#semenyih
  • Kurusnya Zulinnn 😍.
    .
    Kalau Zulin boleh, kita pun mesti boleh juga kan?
    .
    Nak jadi mcm Zulin? Jom cuba Dmagia. Mmg berkesan uoollss. 😍.
    .
    HUBUNGI AGENT KAMI UNTUK COD 🏍️:

    🌍 SELANGOR/PUTRAJAYA
    🏍️ Putrajaya/Semenyih: Nash 019-5979747
    🏍️ Kajang : Shima 0166000396
    🏍️ Sepang : Halimatun 0162562617
    🏍️ Semenyih : Melor 0172408042

    🌍 KUALA LUMPUR
    🏍️ Pantai Dalam / Bangsar : Adi 0172722746

    🌍 PENANG
    🏍️ Ayer Hitam: Aida 012-5534006
    🏍️ Bayan Lepas: Nadirah 019-540 3296
    🏍️ Bayan Lepas: Ameera 6019-555 0873
    🏍️ Bukit Mertajam: Amirah 011-12509990
    🏍️ Bertam: Liza 016-4570709
    🏍️ Kepala Batas: Mira 0174846516
    🏍️ Alma : Normin 0194771390
    🏍️ Georgetown: Ika 012-5466389
    🏍️ Gelugor : Adila 017-842 2709
    🏍️ Komtar : Aliza 017-666 4674
    🏍️ Nibong Tebal : Fiesya 0174985659

    🌍 KEDAH
    🏍️ Sungai Petani : Yati 019-556 4394

    🌍 PERAK
    🏍️ Taiping: Farah 0125007674
    🏍️ Parit Buntar: Fiesya 0174985659

    🌍 TERENGGANU
    🏍️ Kuala Terengganu: Zulkifle 012-5625967
    🏍️ Hulu Terengganu, Setiu, Kuala Nerus : Mayya 011-39117813

    🌍 JOHOR
    🏍️ Kluang/Kota Tinggi/ Bandar Penawar: Suraya 018-6685787

    Berminat nak cuba? Nak jadi agen? Kami pos 1 Malaysia. Jom wasap Lydia sekarang‼️

    📲 Www.Wasap.My/60149049446/dmagiaa
    .
    , #AGENTWANTED
    #dmagiadietmealz
    #dmagia
    #zulinaziz
    #dmagiapenang
    #dmagiapulaupinang
    #dmagiasemenyih
    #dmagiaselangor
    #stokis
    #kurus
    #langsing
    #intermittentfastingmalaysia
    #atkinsmalaysia
    #eatcleanmalaysia
    #jk1m
    #pantang
    #berpantang
    #sayanakkurus
    #azamkurus
    #misikurus
    #bajuplussize
    #terapiinstagram
    #nakkuruscepat
    #nakkurusbadan
    #kuruslepasbersalin
    #kurusdenganselamat
    #wanitahariini
    #semenyih

  •  735  14  2 August, 2020
  • Sape penggemar coklat tp nak kurus?
.
Dark chocolate mesti tak ramai sangat yg gemar sbb rasanya sedikit pahit berbanding coklat biasa. Tp yg pahit tu lah yg elok utk kuruskan badan.
.
Kalau tak suka makan dark chocolate 🍫 uoll boleh je consume 1 sachet #DemicaCoklat lepas breakfast & lepas lunch confirm rasa kenyang lebih lama. Selain tu boleh bakar lemak degil uoll & dapat selesaikan masalah berat badan berlebihan.
.
.
Best kan? Apa tunggu lagi jom DM nombor fon uoll SEKARANG utk details📱.
.
#demicapenang #demicapulaupinang #demicasupplement #demicakurus #demicantik #kuruscepat #kurusdenganselamat #chocolate #coklatkurus #teamAFCV200205
  • Sape penggemar coklat tp nak kurus?
    .
    Dark chocolate mesti tak ramai sangat yg gemar sbb rasanya sedikit pahit berbanding coklat biasa. Tp yg pahit tu lah yg elok utk kuruskan badan.
    .
    Kalau tak suka makan dark chocolate 🍫 uoll boleh je consume 1 sachet #DemicaCoklat lepas breakfast & lepas lunch confirm rasa kenyang lebih lama. Selain tu boleh bakar lemak degil uoll & dapat selesaikan masalah berat badan berlebihan.
    .
    .
    Best kan? Apa tunggu lagi jom DM nombor fon uoll SEKARANG utk details📱.
    .
    #demicapenang #demicapulaupinang #demicasupplement #demicakurus #demicantik #kuruscepat #kurusdenganselamat #chocolate #coklatkurus #teamAFCV200205

  •  167  42  12 February, 2020
  • Kurusnya Zulinnn 😍.
.
Kalau Zulin boleh, kita pun mesti boleh juga kan?
.
Nak jadi mcm Zulin? Jom cuba Dmagia. Mmg berkesan uoollss. 😍.
.
HUBUNGI AGENT KAMI UNTUK COD 🏍️:

🌍 SELANGOR/PUTRAJAYA
🏍️ Putrajaya/Semenyih: Nash 019-5979747
🏍️ Kajang : Shima 0166000396
🏍️ Sepang : Halimatun 0162562617

🌍 KUALA LUMPUR
🏍️ Pantai Dalam / Bangsar : Adi 0172722746

🌍 PENANG
🏍️ Ayer Hitam: Aida 012-5534006
🏍️ Bayan Lepas: Nadirah 019-540 3296
🏍️ Bayan Lepas: Ameera 6019-555 0873
🏍️ Bukit Mertajam: Amirah 011-12509990
🏍️ Bertam: Liza 016-4570709
🏍️ Kepala Batas: Mira 0174846516
🏍️ Alma : Normin 0194771390
🏍️ Georgetown: Ika 012-5466389
🏍️ Gelugor : Adila 017-842 2709
🏍️ Komtar : Aliza 017-666 4674

🌍 PERAK
🏍️ Taiping: Farah 0125007674

🌍 TERENGGANU
🏍️ Kuala Terengganu: Zulkifle 012-5625967
🏍️ Hulu Terengganu, Setiu, Kuala Nerus : Mayya 011-39117813

🌍 JOHOR 
🏍️ Kluang/Kota Tinggi/ Bandar Penawar: Suraya 018-6685787

Berminat nak cuba? Nak jadi agen? Kami pos 1 Malaysia. Jom wasap Lydia sekarang‼️

📲  Www.Wasap.My/60149049446/dmagiaa
.
#AGENTWANTED
#dmagiadietmealz
#dmagia
#zulinaziz
#dmagiapenang
#dmagiapulaupinang
#dmagiasemenyih
#dmagiaselangor
#stokis
#kurus
#langsing
#intermittentfastingmalaysia
#atkinsmalaysia
#eatcleanmalaysia
#jk1m
#pantang
#berpantang
#sayanakkurus
#azamkurus
#misikurus
#bajuplussize
#terapiinstagram
#nakkuruscepat
#nakkurusbadan
#kuruslepasbersalin
#kurusdenganselamat
#wanitahariini
#semenyih
  • Kurusnya Zulinnn 😍.
    .
    Kalau Zulin boleh, kita pun mesti boleh juga kan?
    .
    Nak jadi mcm Zulin? Jom cuba Dmagia. Mmg berkesan uoollss. 😍.
    .
    HUBUNGI AGENT KAMI UNTUK COD 🏍️:

    🌍 SELANGOR/PUTRAJAYA
    🏍️ Putrajaya/Semenyih: Nash 019-5979747
    🏍️ Kajang : Shima 0166000396
    🏍️ Sepang : Halimatun 0162562617

    🌍 KUALA LUMPUR
    🏍️ Pantai Dalam / Bangsar : Adi 0172722746

    🌍 PENANG
    🏍️ Ayer Hitam: Aida 012-5534006
    🏍️ Bayan Lepas: Nadirah 019-540 3296
    🏍️ Bayan Lepas: Ameera 6019-555 0873
    🏍️ Bukit Mertajam: Amirah 011-12509990
    🏍️ Bertam: Liza 016-4570709
    🏍️ Kepala Batas: Mira 0174846516
    🏍️ Alma : Normin 0194771390
    🏍️ Georgetown: Ika 012-5466389
    🏍️ Gelugor : Adila 017-842 2709
    🏍️ Komtar : Aliza 017-666 4674

    🌍 PERAK
    🏍️ Taiping: Farah 0125007674

    🌍 TERENGGANU
    🏍️ Kuala Terengganu: Zulkifle 012-5625967
    🏍️ Hulu Terengganu, Setiu, Kuala Nerus : Mayya 011-39117813

    🌍 JOHOR
    🏍️ Kluang/Kota Tinggi/ Bandar Penawar: Suraya 018-6685787

    Berminat nak cuba? Nak jadi agen? Kami pos 1 Malaysia. Jom wasap Lydia sekarang‼️

    📲 Www.Wasap.My/60149049446/dmagiaa
    .
    #AGENTWANTED
    #dmagiadietmealz
    #dmagia
    #zulinaziz
    #dmagiapenang
    #dmagiapulaupinang
    #dmagiasemenyih
    #dmagiaselangor
    #stokis
    #kurus
    #langsing
    #intermittentfastingmalaysia
    #atkinsmalaysia
    #eatcleanmalaysia
    #jk1m
    #pantang
    #berpantang
    #sayanakkurus
    #azamkurus
    #misikurus
    #bajuplussize
    #terapiinstagram
    #nakkuruscepat
    #nakkurusbadan
    #kuruslepasbersalin
    #kurusdenganselamat
    #wanitahariini
    #semenyih

  •  564  5  23 July, 2020
  • Pembakar semangat untuk kita sama2 kurus. Kalau Zulin boleh, kita pun pasti boleh.. Dulu Zulin pakai baju size XL, skrg dah size S tau 😍
.
Nak jd macam Zulin juga? Jom dapatkan Dmagia.
.
HUBUNGI AGENT KAMI UNTUK COD 🏍️:

🌍 SELANGOR/PUTRAJAYA
🏍️ Putrajaya/Semenyih: Nash 019-5979747
🏍️ Kajang : Shima 0166000396

🌍 KUALA LUMPUR
🏍️ Pantai Dalam / Bangsar : Adi 0172722746

🌍 PENANG
🏍️ Ayer Hitam: Aida 012-5534006
🏍️ Bayan Lepas: Nadirah 019-540 3296
🏍️ Bayan Lepas: Ameera 6019-555 0873
🏍️ Bukit Mertajam: Amirah 011-12509990
🏍️ Bertam: Liza 016-4570709
🏍️ Kepala Batas: Mira 0174846516
🏍️ Alma : Normin 0194771390
🏍️ Penang Island: Ika 012-5466389
🏍️ Gelugor : Adila 017-842 2709
🏍️ Komtar : Aliza 017-666 4674

🌍 PERAK
🏍️ Taiping: Farah 0125007674

🌍 TERENGGANU
🏍️ Kuala Terengganu: Zulkifle 012-5625967

Berminat nak cuba? Nak jadi agen? Kami pos 1 Malaysia. Jom wasap Lydia sekarang‼️

📲 014-9049446
.
#AGENTWANTED
#dmagiadietmealz
#dmagia
#zulinaziz
#dmagiapenang
#dmagiapulaupinang
#dmagiasemenyih
#dmagiaselangor
#stokis
#kurus
#langsing
#intermittentfastingmalaysia
#atkinsmalaysia
#eatcleanmalaysia
#jk1m
#pantang
#berpantang
#sayanakkurus
#azamkurus
#misikurus
#bajuplussize
#terapiinstagram
#nakkuruscepat
#nakkurusbadan
#kuruslepasbersalin
#kurusdenganselamat
#wanitahariini
#semenyih
  • Pembakar semangat untuk kita sama2 kurus. Kalau Zulin boleh, kita pun pasti boleh.. Dulu Zulin pakai baju size XL, skrg dah size S tau 😍
    .
    Nak jd macam Zulin juga? Jom dapatkan Dmagia.
    .
    HUBUNGI AGENT KAMI UNTUK COD 🏍️:

    🌍 SELANGOR/PUTRAJAYA
    🏍️ Putrajaya/Semenyih: Nash 019-5979747
    🏍️ Kajang : Shima 0166000396

    🌍 KUALA LUMPUR
    🏍️ Pantai Dalam / Bangsar : Adi 0172722746

    🌍 PENANG
    🏍️ Ayer Hitam: Aida 012-5534006
    🏍️ Bayan Lepas: Nadirah 019-540 3296
    🏍️ Bayan Lepas: Ameera 6019-555 0873
    🏍️ Bukit Mertajam: Amirah 011-12509990
    🏍️ Bertam: Liza 016-4570709
    🏍️ Kepala Batas: Mira 0174846516
    🏍️ Alma : Normin 0194771390
    🏍️ Penang Island: Ika 012-5466389
    🏍️ Gelugor : Adila 017-842 2709
    🏍️ Komtar : Aliza 017-666 4674

    🌍 PERAK
    🏍️ Taiping: Farah 0125007674

    🌍 TERENGGANU
    🏍️ Kuala Terengganu: Zulkifle 012-5625967

    Berminat nak cuba? Nak jadi agen? Kami pos 1 Malaysia. Jom wasap Lydia sekarang‼️

    📲 014-9049446
    .
    #AGENTWANTED
    #dmagiadietmealz
    #dmagia
    #zulinaziz
    #dmagiapenang
    #dmagiapulaupinang
    #dmagiasemenyih
    #dmagiaselangor
    #stokis
    #kurus
    #langsing
    #intermittentfastingmalaysia
    #atkinsmalaysia
    #eatcleanmalaysia
    #jk1m
    #pantang
    #berpantang
    #sayanakkurus
    #azamkurus
    #misikurus
    #bajuplussize
    #terapiinstagram
    #nakkuruscepat
    #nakkurusbadan
    #kuruslepasbersalin
    #kurusdenganselamat
    #wanitahariini
    #semenyih

  •  255  14  14 July, 2020
  • Ciuman ni adalah pamiran kasih sayang.
Of course ada batasnya.
Sesama muhrim.
•
A kiss always brings a smile.
•
Nak sihat kiss kiss la selalu
dengan muhrim kita kerana kita sayang pada mereka.
Show our affection.
Sometimes actions speaks louder than words.
•
Ia buat dua-dua pihak sihat
dan happy.
•

Coach Rohayu Win
50 tahun
Peguam
Isteri & Ibu 5 anak
Berjaya turun berat 15kg
dan maintain berat sehingga kini.
3 tahun aktif bantu wanita kurus sihat
melalui program coaching online yang dijalankan setiap bulan secara konsisten.
•
Jika anda berminat untuk ketahui program Cabaran Kurus Online yang saya jalankan itu SILA KLIK LINK Di BIO atau WHATSAPP 014-3207484.♥️
  • Ciuman ni adalah pamiran kasih sayang.
    Of course ada batasnya.
    Sesama muhrim.

    A kiss always brings a smile.

    Nak sihat kiss kiss la selalu
    dengan muhrim kita kerana kita sayang pada mereka.
    Show our affection.
    Sometimes actions speaks louder than words.

    Ia buat dua-dua pihak sihat
    dan happy.


    Coach Rohayu Win
    50 tahun
    Peguam
    Isteri & Ibu 5 anak
    Berjaya turun berat 15kg
    dan maintain berat sehingga kini.
    3 tahun aktif bantu wanita kurus sihat
    melalui program coaching online yang dijalankan setiap bulan secara konsisten.

    Jika anda berminat untuk ketahui program Cabaran Kurus Online yang saya jalankan itu SILA KLIK LINK Di BIO atau WHATSAPP 014-3207484.♥️

  •  5,644  37  30 July, 2020
  • Kurusnya Zulinnn 😍.
.
Kalau Zulin boleh, kita pun mesti boleh juga kan?
.
Nak jadi mcm Zulin? Jom cuba Dmagia. Mmg berkesan uoollss. 😍.
.
HUBUNGI AGENT KAMI UNTUK COD 🏍️:

🌍 SELANGOR/PUTRAJAYA
🏍️ Putrajaya/Semenyih: Nash 019-5979747
🏍️ Kajang : Shima 0166000396
🏍️ Sepang : Halimatun 0162562617
🏍️ Semenyih : Melor 0172408042

🌍 KUALA LUMPUR
🏍️ Pantai Dalam / Bangsar : Adi 0172722746

🌍 PENANG
🏍️ Ayer Hitam: Aida 012-5534006
🏍️ Bayan Lepas: Nadirah 019-540 3296
🏍️ Bayan Lepas: Ameera 6019-555 0873
🏍️ Bukit Mertajam: Amirah 011-12509990
🏍️ Bertam: Liza 016-4570709
🏍️ Kepala Batas: Mira 0174846516
🏍️ Alma : Normin 0194771390
🏍️ Georgetown: Ika 012-5466389
🏍️ Gelugor : Adila 017-842 2709
🏍️ Komtar : Aliza 017-666 4674
🏍️ Nibong Tebal : Fiesya 0174985659

🌍 KEDAH
🏍️ Sungai Petani : Yati 019-556 4394

🌍 PERAK
🏍️ Taiping: Farah 0125007674
🏍️ Parit Buntar: Fiesya 0174985659

🌍 TERENGGANU
🏍️ Kuala Terengganu: Zulkifle 012-5625967
🏍️ Hulu Terengganu, Setiu, Kuala Nerus : Mayya 011-39117813

🌍 JOHOR 
🏍️ Kluang/Kota Tinggi/ Bandar Penawar: Suraya 018-6685787

Berminat nak cuba? Nak jadi agen? Kami pos 1 Malaysia. Jom wasap Lydia sekarang‼️

📲  Www.Wasap.My/60149049446/dmagiaa
.
, #AGENTWANTED
#dmagiadietmealz
#dmagia
#zulinaziz
#dmagiapenang
#dmagiapulaupinang
#dmagiasemenyih
#dmagiaselangor
#stokis
#kurus
#langsing
#intermittentfastingmalaysia
#atkinsmalaysia
#eatcleanmalaysia
#jk1m
#pantang
#berpantang
#sayanakkurus
#azamkurus
#misikurus
#bajuplussize
#terapiinstagram
#nakkuruscepat
#nakkurusbadan
#kuruslepasbersalin
#kurusdenganselamat
#wanitahariini
#semenyih
  • Kurusnya Zulinnn 😍.
    .
    Kalau Zulin boleh, kita pun mesti boleh juga kan?
    .
    Nak jadi mcm Zulin? Jom cuba Dmagia. Mmg berkesan uoollss. 😍.
    .
    HUBUNGI AGENT KAMI UNTUK COD 🏍️:

    🌍 SELANGOR/PUTRAJAYA
    🏍️ Putrajaya/Semenyih: Nash 019-5979747
    🏍️ Kajang : Shima 0166000396
    🏍️ Sepang : Halimatun 0162562617
    🏍️ Semenyih : Melor 0172408042

    🌍 KUALA LUMPUR
    🏍️ Pantai Dalam / Bangsar : Adi 0172722746

    🌍 PENANG
    🏍️ Ayer Hitam: Aida 012-5534006
    🏍️ Bayan Lepas: Nadirah 019-540 3296
    🏍️ Bayan Lepas: Ameera 6019-555 0873
    🏍️ Bukit Mertajam: Amirah 011-12509990
    🏍️ Bertam: Liza 016-4570709
    🏍️ Kepala Batas: Mira 0174846516
    🏍️ Alma : Normin 0194771390
    🏍️ Georgetown: Ika 012-5466389
    🏍️ Gelugor : Adila 017-842 2709
    🏍️ Komtar : Aliza 017-666 4674
    🏍️ Nibong Tebal : Fiesya 0174985659

    🌍 KEDAH
    🏍️ Sungai Petani : Yati 019-556 4394

    🌍 PERAK
    🏍️ Taiping: Farah 0125007674
    🏍️ Parit Buntar: Fiesya 0174985659

    🌍 TERENGGANU
    🏍️ Kuala Terengganu: Zulkifle 012-5625967
    🏍️ Hulu Terengganu, Setiu, Kuala Nerus : Mayya 011-39117813

    🌍 JOHOR
    🏍️ Kluang/Kota Tinggi/ Bandar Penawar: Suraya 018-6685787

    Berminat nak cuba? Nak jadi agen? Kami pos 1 Malaysia. Jom wasap Lydia sekarang‼️

    📲 Www.Wasap.My/60149049446/dmagiaa
    .
    , #AGENTWANTED
    #dmagiadietmealz
    #dmagia
    #zulinaziz
    #dmagiapenang
    #dmagiapulaupinang
    #dmagiasemenyih
    #dmagiaselangor
    #stokis
    #kurus
    #langsing
    #intermittentfastingmalaysia
    #atkinsmalaysia
    #eatcleanmalaysia
    #jk1m
    #pantang
    #berpantang
    #sayanakkurus
    #azamkurus
    #misikurus
    #bajuplussize
    #terapiinstagram
    #nakkuruscepat
    #nakkurusbadan
    #kuruslepasbersalin
    #kurusdenganselamat
    #wanitahariini
    #semenyih

  •  369  5  27 July, 2020