#kurusdanlangsing Instagram Photos & Videos

kurusdanlangsing - 21.7k posts

Hashtag Popularity

11.6
average comments
109.7
average likes

Latest #kurusdanlangsing Posts

  • Siapa nih yang masih pada nyate dan ngegule sampe sekarang? 😂⁣
Hati hati kolesterol !⁣
Nih mimin kasih katalog kalori lengkap dengan kolesterol dan lemaknya ya slimlovers daftar hewan kurban. Jangan lupa yaaaa defisit kalori nya 😋⁣
⁣
#drsarahherbal #bosangendut #lancarbab #pinginkurus #dietcantik #bwlindonesia #byebyelemak #detoxtubuh #langsingmudah #ayodiet #kurusdanlangsing #gendut #penurunberatbadan #turunbb #bosangemuk #dietplum #polamakan #langsingonline #programlangsing #beranilangsing #langsingdarirumah #langsingideal #langsingherbal #langsingcantik #maulangsing #superslim
  • Siapa nih yang masih pada nyate dan ngegule sampe sekarang? 😂⁣
    Hati hati kolesterol !⁣
    Nih mimin kasih katalog kalori lengkap dengan kolesterol dan lemaknya ya slimlovers daftar hewan kurban. Jangan lupa yaaaa defisit kalori nya 😋⁣
    ⁣
    #drsarahherbal #bosangendut #lancarbab #pinginkurus #dietcantik #bwlindonesia #byebyelemak #detoxtubuh #langsingmudah #ayodiet #kurusdanlangsing #gendut #penurunberatbadan #turunbb #bosangemuk #dietplum #polamakan #langsingonline #programlangsing #beranilangsing #langsingdarirumah #langsingideal #langsingherbal #langsingcantik #maulangsing #superslim

  •  48  47  9 hours ago
  • Sekarang lagi tren kita lihat teman2 kita sudah banyak yang bersepeda di pagi hari atau sore hari 🚲⁣
⁣
Apakah teman sudah tau manfaatnya bersepeda ?⁣
⁣
Manfaat bersepeda ada banyak manfaatnya salah satu yaitu dapat membakar banyak kalori di dalam tubuh kita.⁣
⁣
Jika dilakukan secara rutin, bersepeda dapat membantu menurunkan berat badan. Salah satu kunci untuk menurunkan berat badan adalah dengan mambakar banyak kalori. Jika dilakukan dengan benar, bersepeda selama 30 menit dapat membakar antara 300-500 kalori.⁣
⁣
Wau.. lumayan kan kalori yang dibakar ini salah satu tips cara cepat turunin berat badan.⁣
⁣

Menurut anda jika bermanfaat silahkan follow dan cek tips info lainya  juga :⁣
@herbalslimevo.id
⁣
Jangan lupa like dan saved kalo bermanfaat buat kamu yaa😊 dan jangan lupa share ke temen-temen kamu, BECAUSE SHARING IS CARING♥️⁣⁣
⁣
#jualtehlangsing #juskuruslangsing #langsinginstan #kurusdanlangsing #beranilangsing #langsingindo #langsingcepet #langsingmaksimal #langsingbergaransi #langsingdancantik #maulangsing #langsingkanbadan #slimevo #langsingtanpaefeksamping #langsingterus #langsingin #langsingbugar #langsingdansehat #langsinginstant #langsingtanpadiet #langsingalamisehat #langsingslimevo #langsingzhidupsehat #langsingyuk
  • Sekarang lagi tren kita lihat teman2 kita sudah banyak yang bersepeda di pagi hari atau sore hari 🚲⁣
    ⁣
    Apakah teman sudah tau manfaatnya bersepeda ?⁣
    ⁣
    Manfaat bersepeda ada banyak manfaatnya salah satu yaitu dapat membakar banyak kalori di dalam tubuh kita.⁣
    ⁣
    Jika dilakukan secara rutin, bersepeda dapat membantu menurunkan berat badan. Salah satu kunci untuk menurunkan berat badan adalah dengan mambakar banyak kalori. Jika dilakukan dengan benar, bersepeda selama 30 menit dapat membakar antara 300-500 kalori.⁣
    ⁣
    Wau.. lumayan kan kalori yang dibakar ini salah satu tips cara cepat turunin berat badan.⁣
    ⁣

    Menurut anda jika bermanfaat silahkan follow dan cek tips info lainya juga :⁣
    @herbalslimevo.id
    ⁣
    Jangan lupa like dan saved kalo bermanfaat buat kamu yaa😊 dan jangan lupa share ke temen-temen kamu, BECAUSE SHARING IS CARING♥️⁣⁣
    ⁣
    #jualtehlangsing #juskuruslangsing #langsinginstan #kurusdanlangsing #beranilangsing #langsingindo #langsingcepet #langsingmaksimal #langsingbergaransi #langsingdancantik #maulangsing #langsingkanbadan #slimevo #langsingtanpaefeksamping #langsingterus #langsingin #langsingbugar #langsingdansehat #langsinginstant #langsingtanpadiet #langsingalamisehat #langsingslimevo #langsingzhidupsehat #langsingyuk

  •  1  1  10 August, 2020
  • SENAM PERUT HANYA 1 MENIT!!!! TERLIHAT MUDAH TAPI  BANYAK ORANG YANG TIDAK BISA MELAKUKANNYA. BAGAIMANA DENGAN KAMU???? ➖➖➖➖➖➖➖➖
FOLLOW @mariaulfa_fit
FOLLOW @mariaulfa_fit
FOLLOW @mariaulfa_fit
➖➖➖➖➖➖➖➖ . 
💖 KELAS DIET ONLINE 
  BASIC IDEAL 10 HARI 
💖 KELAS DIET ONLINE 
  ADVANCE IDEAL 21HARI 
 💯%
🙋 PROFESIONAL COACHING
🥗 MEALPLAN HARIAN
📝 EDUKASI DIET DAN POLA HIDUP SEHAT
🏋️ WORKOUT ONLINE
📲 SUPORT VIA WHATSAPP
☎️ 082302343093

#senamperut
#carangecilinpetut
#perutbulat
#ayohidupsehat #carasehat #olahragadirumah #olahragasehat #olahragayuk #tipsolahraga #videoolahraga #langsingbadan #langsingcepataman #langsingsingset #maulangsing #langsingdansehat #langsingin #langsingyuk #langsingbugar #langsingdancantik #kurusdanlangsing #sehatlangsing #langsingsehat #langsingideal#inrepostme
  • SENAM PERUT HANYA 1 MENIT!!!! TERLIHAT MUDAH TAPI BANYAK ORANG YANG TIDAK BISA MELAKUKANNYA. BAGAIMANA DENGAN KAMU???? ➖➖➖➖➖➖➖➖
    FOLLOW @mariaulfa_fit
    FOLLOW @mariaulfa_fit
    FOLLOW @mariaulfa_fit
    ➖➖➖➖➖➖➖➖ .
    💖 KELAS DIET ONLINE
    BASIC IDEAL 10 HARI
    💖 KELAS DIET ONLINE
    ADVANCE IDEAL 21HARI
    💯%
    🙋 PROFESIONAL COACHING
    🥗 MEALPLAN HARIAN
    📝 EDUKASI DIET DAN POLA HIDUP SEHAT
    🏋️ WORKOUT ONLINE
    📲 SUPORT VIA WHATSAPP
    ☎️ 082302343093

    #senamperut
    #carangecilinpetut
    #perutbulat
    #ayohidupsehat #carasehat #olahragadirumah #olahragasehat #olahragayuk #tipsolahraga #videoolahraga #langsingbadan #langsingcepataman #langsingsingset #maulangsing #langsingdansehat #langsingin #langsingyuk #langsingbugar #langsingdancantik #kurusdanlangsing #sehatlangsing #langsingsehat #langsingideal#inrepostme

  •  2  2  8 August, 2020
  • Memiliki kelebihan berat badan membuat Anda jadi tidak percaya diri dalam berpenampilan dan pergaulan. jangan sepelekan kelebihan berat badan karena dapat berdampak buruk bagi kesehatan

Cyanos Slimming merupakan minuman penurun berat badan yang dapat membantu Anda dalam memperoleh tubuh ideal dan menjaga kesehatan pencernaan.

*MANFAAT CYANOS SLIMMING
*Membantu menurunkan berat badan.
*Membantu mengubah lemak menjadi energi.
*Membantu mengurangi penyerapan lemak.
*Membantu mengurangi rasa lapar.
*Membantu menjaga kesehatan saluran pencernaan.
*Membantu membersihkan usus besar.
*Membantu mendetoksifikasi racun atau toksin di dalam tubuh.

Dengan Minum Cyanos anda akan memperoleh tubuh yang ideal dan ucapkan BYE Perut Gendut

#tubuhideal #dietcantik #langsingherbal #kurusalami #langsingmurah #badanlangsing #obatkuruscepat #obatkurusaman #gemukcantik #bosangendut #gendut #pinginkurus #dietmurah #dietcepat #bosangemuk #langsingideal #kurusdanlangsing #perutgendut #tambahgendut #gendutan #herbalpelangsing #gembul #pinginkurus #caradietalami #dietcantik #rampingkurus #ramping #perut #sehatsehat #menyehatkan
  • Memiliki kelebihan berat badan membuat Anda jadi tidak percaya diri dalam berpenampilan dan pergaulan. jangan sepelekan kelebihan berat badan karena dapat berdampak buruk bagi kesehatan

    Cyanos Slimming merupakan minuman penurun berat badan yang dapat membantu Anda dalam memperoleh tubuh ideal dan menjaga kesehatan pencernaan.

    *MANFAAT CYANOS SLIMMING
    *Membantu menurunkan berat badan.
    *Membantu mengubah lemak menjadi energi.
    *Membantu mengurangi penyerapan lemak.
    *Membantu mengurangi rasa lapar.
    *Membantu menjaga kesehatan saluran pencernaan.
    *Membantu membersihkan usus besar.
    *Membantu mendetoksifikasi racun atau toksin di dalam tubuh.

    Dengan Minum Cyanos anda akan memperoleh tubuh yang ideal dan ucapkan BYE Perut Gendut

    #tubuhideal #dietcantik #langsingherbal #kurusalami #langsingmurah #badanlangsing #obatkuruscepat #obatkurusaman #gemukcantik #bosangendut #gendut #pinginkurus #dietmurah #dietcepat #bosangemuk #langsingideal #kurusdanlangsing #perutgendut #tambahgendut #gendutan #herbalpelangsing #gembul #pinginkurus #caradietalami #dietcantik #rampingkurus #ramping #perut #sehatsehat #menyehatkan

  •  17  2  6 August, 2020
  • LEMAK DI PIPI NAMPAK KORUNK LAGI TUA 😅❗
.
.
Dapat testimoni ni teruih raba pipi memasing 🤣🤣 Korunk tak caya bila orang kata pipi chubby nampak tua. Yang chubby comel pon ade tapi tak ramai 😅
.
.
Skrg korunk faham kan bila dah kurus ni,  berganda nampak lagi muda , lagi cantik berseri. 🥰
.
.
Sebab apa? 
Sebab korunk punya KALORI TOKSIN semua dah disingkirkan skali masa proses penurunan berat tu.
.
.
Masa gemuk perasan tak badan dan kulit korunk habis kembang ,  sampai ada yang jadi pecah-pecah selulit , tu yang NAMPAK TUA. .
.
Tambah la plak dengan DAGU BERLAPIS dan HIDUNG KEMBANG.Lagila namlak tua. Oppss 😛
.
.
Bukan tu je, penyakit bahaya pon mudah singgah, hasil ternakan kolesterol tinggi dalam badan. .
.
Plizzz la bawak sedar diri. Badan kita nak guna lama. .
.
Sebab tu kita nak ajak korang ubah diri. JOM KU*RUS. singkirkan lemak jahat tu cepat2 👉 KECIKKAN LENGAN DAN PEHA.
.
👉 KEMPISKAN PERUT
.
👉 HAPUSKAN DAGU BERLAPIS
.
👉 RAMPINGKAN PINGGANG
.
👉 SERI KAN KULIT

Semuanya hanya dengan 1 produk je
.
Saya berani rekemen Appecut sebab saya pon dah lost 9kg TANPA DIET.
.
.
Family dan kawan-kawan sendiri pun dah berjaya ku*rus sama dengan Appecut.
.
 So sekarang masa untuk korang pulak. JOM CEGAH OBESITI DENGAN APPECUT
  • LEMAK DI PIPI NAMPAK KORUNK LAGI TUA 😅❗
    .
    .
    Dapat testimoni ni teruih raba pipi memasing 🤣🤣 Korunk tak caya bila orang kata pipi chubby nampak tua. Yang chubby comel pon ade tapi tak ramai 😅
    .
    .
    Skrg korunk faham kan bila dah kurus ni, berganda nampak lagi muda , lagi cantik berseri. 🥰
    .
    .
    Sebab apa?
    Sebab korunk punya KALORI TOKSIN semua dah disingkirkan skali masa proses penurunan berat tu.
    .
    .
    Masa gemuk perasan tak badan dan kulit korunk habis kembang , sampai ada yang jadi pecah-pecah selulit , tu yang NAMPAK TUA. .
    .
    Tambah la plak dengan DAGU BERLAPIS dan HIDUNG KEMBANG.Lagila namlak tua. Oppss 😛
    .
    .
    Bukan tu je, penyakit bahaya pon mudah singgah, hasil ternakan kolesterol tinggi dalam badan. .
    .
    Plizzz la bawak sedar diri. Badan kita nak guna lama. .
    .
    Sebab tu kita nak ajak korang ubah diri. JOM KU*RUS. singkirkan lemak jahat tu cepat2 👉 KECIKKAN LENGAN DAN PEHA.
    .
    👉 KEMPISKAN PERUT
    .
    👉 HAPUSKAN DAGU BERLAPIS
    .
    👉 RAMPINGKAN PINGGANG
    .
    👉 SERI KAN KULIT

    Semuanya hanya dengan 1 produk je
    .
    Saya berani rekemen Appecut sebab saya pon dah lost 9kg TANPA DIET.
    .
    .
    Family dan kawan-kawan sendiri pun dah berjaya ku*rus sama dengan Appecut.
    .
    So sekarang masa untuk korang pulak. JOM CEGAH OBESITI DENGAN APPECUT

  •  0  1  23 July, 2020
  • Badan tu amanah Allah, jangan biar orang kutuk sesuka hati, jagalah ia agar menjadi kesayangan diri sendiri ‼

SAYANGI DIRI SENDIRI. Itulah Erni sekarang.
.
Sape sangka Erni yang be-rat 80kg dulu, pernah dikutuk, diperli, diperlekeh kerana ge'mok,  boleh berubah sakan dalam masa 3 bulan aje. Lo-st 25kg dengan asbab Appecut umpama mimpi baginya.
.
Tiap kali tengok gambar2 lama tu pasti dia menangis. Bukan die je, sis pon sebakk weh. Tak sangka usaha die betul2 Allah bantu.
.
Tengok video Erni sekarang, percaya tak die adalah ibu anak sorang yang dah berumur 8 tahun 😁
.
Uolls nak tahu detail camne Erni blh berubah sakan , tekan je link kat bio ye
.
❤❤
  • Badan tu amanah Allah, jangan biar orang kutuk sesuka hati, jagalah ia agar menjadi kesayangan diri sendiri ‼

    SAYANGI DIRI SENDIRI. Itulah Erni sekarang.
    .
    Sape sangka Erni yang be-rat 80kg dulu, pernah dikutuk, diperli, diperlekeh kerana ge'mok, boleh berubah sakan dalam masa 3 bulan aje. Lo-st 25kg dengan asbab Appecut umpama mimpi baginya.
    .
    Tiap kali tengok gambar2 lama tu pasti dia menangis. Bukan die je, sis pon sebakk weh. Tak sangka usaha die betul2 Allah bantu.
    .
    Tengok video Erni sekarang, percaya tak die adalah ibu anak sorang yang dah berumur 8 tahun 😁
    .
    Uolls nak tahu detail camne Erni blh berubah sakan , tekan je link kat bio ye
    .
    ❤❤

  •  0  1  23 July, 2020
  • LEMAK DI PIPI NAMPAK KORUNK LAGI TUA 😅❗
.
.
Dapat testimoni ni teruih raba pipi memasing 🤣🤣 Korunk tak caya bila orang kata pipi chubby nampak tua. Yang chubby comel pon ade tapi tak ramai 😅
.
.
Skrg korunk faham kan bila dah kurus ni,  berganda nampak lagi muda , lagi cantik berseri. 🥰
.
.
Sebab apa? 
Sebab korunk punya KALORI TOKSIN semua dah disingkirkan skali masa proses penurunan berat tu.
.
.
Masa gemuk perasan tak badan dan kulit korunk habis kembang ,  sampai ada yang jadi pecah-pecah selulit , tu yang NAMPAK TUA. .
.
Tambah la plak dengan DAGU BERLAPIS dan HIDUNG KEMBANG.Lagila namlak tua. Oppss 😛
.
.
Bukan tu je, penyakit bahaya pon mudah singgah, hasil ternakan kolesterol tinggi dalam badan. .
.
Plizzz la bawak sedar diri. Badan kita nak guna lama. .
.
Sebab tu kita nak ajak korang ubah diri. JOM KU*RUS. singkirkan lemak jahat tu cepat2 👉 KECIKKAN LENGAN DAN PEHA.
.
👉 KEMPISKAN PERUT
.
👉 HAPUSKAN DAGU BERLAPIS
.
👉 RAMPINGKAN PINGGANG
.
👉 SERI KAN KULIT

Semuanya hanya dengan 1 produk je
.
Saya berani rekemen Appecut sebab saya pon dah lost 9kg TANPA DIET.
.
.
Family dan kawan-kawan sendiri pun dah berjaya ku*rus sama dengan Appecut.
.
 So sekarang masa untuk korang pulak. JOM CEGAH OBESITI DENGAN APPECUT
  • LEMAK DI PIPI NAMPAK KORUNK LAGI TUA 😅❗
    .
    .
    Dapat testimoni ni teruih raba pipi memasing 🤣🤣 Korunk tak caya bila orang kata pipi chubby nampak tua. Yang chubby comel pon ade tapi tak ramai 😅
    .
    .
    Skrg korunk faham kan bila dah kurus ni, berganda nampak lagi muda , lagi cantik berseri. 🥰
    .
    .
    Sebab apa?
    Sebab korunk punya KALORI TOKSIN semua dah disingkirkan skali masa proses penurunan berat tu.
    .
    .
    Masa gemuk perasan tak badan dan kulit korunk habis kembang , sampai ada yang jadi pecah-pecah selulit , tu yang NAMPAK TUA. .
    .
    Tambah la plak dengan DAGU BERLAPIS dan HIDUNG KEMBANG.Lagila namlak tua. Oppss 😛
    .
    .
    Bukan tu je, penyakit bahaya pon mudah singgah, hasil ternakan kolesterol tinggi dalam badan. .
    .
    Plizzz la bawak sedar diri. Badan kita nak guna lama. .
    .
    Sebab tu kita nak ajak korang ubah diri. JOM KU*RUS. singkirkan lemak jahat tu cepat2 👉 KECIKKAN LENGAN DAN PEHA.
    .
    👉 KEMPISKAN PERUT
    .
    👉 HAPUSKAN DAGU BERLAPIS
    .
    👉 RAMPINGKAN PINGGANG
    .
    👉 SERI KAN KULIT

    Semuanya hanya dengan 1 produk je
    .
    Saya berani rekemen Appecut sebab saya pon dah lost 9kg TANPA DIET.
    .
    .
    Family dan kawan-kawan sendiri pun dah berjaya ku*rus sama dengan Appecut.
    .
    So sekarang masa untuk korang pulak. JOM CEGAH OBESITI DENGAN APPECUT

  •  0  1  23 July, 2020
  • 𝗞𝗨'𝗥𝗨𝗦 𝗕𝗨𝗞𝗔𝗡 𝗦𝗘𝗞𝗔𝗗𝗔𝗥 𝗖𝗔𝗡𝗧𝗘𝗞 ‼
.
Kurruskan badan bukan utk dipandang hensem @ cantik je tapi utk kesihatan, bukan kata orang kurrus tak kena sakit, sekadar usaha utk mencegah dari kena obe-siti,  da-rah tinggi n sakit jantung.
.
Dgn bersenam dan  kawal makan, insyaallah bukan badan je kurus, kulit pon cantik
.
Bila tengok pic org yg berjaya kuruskan badan ni, muka depa semua nampak lebih muda n badan pun sihat ❤
.
Sape lagi nak kurrus, meh kami bantu ?😍
  • 𝗞𝗨'𝗥𝗨𝗦 𝗕𝗨𝗞𝗔𝗡 𝗦𝗘𝗞𝗔𝗗𝗔𝗥 𝗖𝗔𝗡𝗧𝗘𝗞 ‼
    .
    Kurruskan badan bukan utk dipandang hensem @ cantik je tapi utk kesihatan, bukan kata orang kurrus tak kena sakit, sekadar usaha utk mencegah dari kena obe-siti, da-rah tinggi n sakit jantung.
    .
    Dgn bersenam dan kawal makan, insyaallah bukan badan je kurus, kulit pon cantik
    .
    Bila tengok pic org yg berjaya kuruskan badan ni, muka depa semua nampak lebih muda n badan pun sihat ❤
    .
    Sape lagi nak kurrus, meh kami bantu ?😍

  •  0  1  23 July, 2020
  • APPECUT BUKAN UBAT ❗
❤ 
.
Masalah sis sebenarnya ialah susah control makan. Berselera sentiasa especially bila tengok donut gebu Cik Uya Azura Ghazaly😭  Bukan salah donut mahupon CikUya, tapi nafsu makan yang sukar dibendung😅
.
Bila jumpa bende2 manis dan berlemak, craving die macam bela saka, bukan makan sikit2, selagi tak puas mulut tak henti mengunyah, dan inilah penyumbang terbesar kepada naik berat badan mendadak. Pastu bila berat badan dah naik, mula lah gelabah! Sentap bila org tegur huhu. Keyakinan diri pun kelaut cina selatan.😣
.
Tambahan pula itu semua punca penyakit seperti kencing manis & darah tinggi, so kena jaga-jaga. Jangan esok kena baru lah sibuk nak jaga makan. Menyesal pun tak guna
.
Alhamdulillah, bila sis dah mula consume Appecut ni,  dah tak craving nak makan makanan yang manis dan high calori cam dulu lagi. Siyesly ❗Appecut sangat membantu untuk kawal selera makan sis. Makan sikit pon dah rase kenyang
.
Bila pengambilan makanan terkawal,  maka senangla untuk turunkan berat badan. Jangan mimpi lah boleh kurus kalau tak kawal makan ye. Bak kata pakar nak kurus 80% jaga pemakanan 20% work out. 😊
.
Appecut ni bukanlah produk serta merta untuk kurus tau. Once kita dah tak makan makanan high calori/ manis2, berat badan akan berkurangan kerana penggunaan tenaga seharian di ambil dari excess fat sedia ada
.
Kesimpulannya, appecut menghilangkan selera makan dan mengawal food intake supaya kita boleh reduce weight.Kalau work out lebih bagus. Mempercepatkan pembakaran kalori bagi excess fat and membentuk body tone
.
Kita kurus bukan kerana produk semata-mata. Tapi kerana kita kawal pemakanan. Appecut adalah produk yang dapat mengawal pemakanan dan menghilangkan selera makan berlebihan kita 😊
.
On ke tak on dengan Appecut ni? 🔥🔥
.
Semua atas usaha sendiri dan izin Allah.
  • APPECUT BUKAN UBAT ❗
    ❤
    .
    Masalah sis sebenarnya ialah susah control makan. Berselera sentiasa especially bila tengok donut gebu Cik Uya Azura Ghazaly😭 Bukan salah donut mahupon CikUya, tapi nafsu makan yang sukar dibendung😅
    .
    Bila jumpa bende2 manis dan berlemak, craving die macam bela saka, bukan makan sikit2, selagi tak puas mulut tak henti mengunyah, dan inilah penyumbang terbesar kepada naik berat badan mendadak. Pastu bila berat badan dah naik, mula lah gelabah! Sentap bila org tegur huhu. Keyakinan diri pun kelaut cina selatan.😣
    .
    Tambahan pula itu semua punca penyakit seperti kencing manis & darah tinggi, so kena jaga-jaga. Jangan esok kena baru lah sibuk nak jaga makan. Menyesal pun tak guna
    .
    Alhamdulillah, bila sis dah mula consume Appecut ni, dah tak craving nak makan makanan yang manis dan high calori cam dulu lagi. Siyesly ❗Appecut sangat membantu untuk kawal selera makan sis. Makan sikit pon dah rase kenyang
    .
    Bila pengambilan makanan terkawal, maka senangla untuk turunkan berat badan. Jangan mimpi lah boleh kurus kalau tak kawal makan ye. Bak kata pakar nak kurus 80% jaga pemakanan 20% work out. 😊
    .
    Appecut ni bukanlah produk serta merta untuk kurus tau. Once kita dah tak makan makanan high calori/ manis2, berat badan akan berkurangan kerana penggunaan tenaga seharian di ambil dari excess fat sedia ada
    .
    Kesimpulannya, appecut menghilangkan selera makan dan mengawal food intake supaya kita boleh reduce weight.Kalau work out lebih bagus. Mempercepatkan pembakaran kalori bagi excess fat and membentuk body tone
    .
    Kita kurus bukan kerana produk semata-mata. Tapi kerana kita kawal pemakanan. Appecut adalah produk yang dapat mengawal pemakanan dan menghilangkan selera makan berlebihan kita 😊
    .
    On ke tak on dengan Appecut ni? 🔥🔥
    .
    Semua atas usaha sendiri dan izin Allah.

  •  1  1  23 July, 2020
  • Siapakah gerangan model anggun yg berbaju biru dan kulit hitam manis persis artis Hollywood, Zita Jones??? 
.
Inilah dia kakak kepada Founder APPECUT yg hot lagi meletopps Sis Ruby Samsudin💁
.
Baru-baru ni Sis Ruby mengadu stress melihat berat badan sendiri yang sudah gemok.  Macam2 dah Sis Ruby ni lakukan tapi gagal. Akhirnya setelah sebulan dia consume Appecut now dah tadaaa! Berjaya turun berat badan sebanyak 9 KG selepas minum APPECUT (Yang belah kanan tu)😳
.
Bila dah berjaya kurus nampaknya Sis Ruby lebih kerap selfie, ootd dan buat FB live. Al maklumlah konfiden diri sudah mari sejak berjaya kurus😉
.
Memang ketara dan perbezaan yg jelas ketika March 2018 👯
Menggunakan teknik yang betul dan dibantu dgn weightloss supplement Appecut actually kurus itu mudah!
. 
So uolls jgn berlengah lagi. Wasap sis sekarang www.wasap.my/+601111105357
  • Siapakah gerangan model anggun yg berbaju biru dan kulit hitam manis persis artis Hollywood, Zita Jones???
    .
    Inilah dia kakak kepada Founder APPECUT yg hot lagi meletopps Sis Ruby Samsudin💁
    .
    Baru-baru ni Sis Ruby mengadu stress melihat berat badan sendiri yang sudah gemok. Macam2 dah Sis Ruby ni lakukan tapi gagal. Akhirnya setelah sebulan dia consume Appecut now dah tadaaa! Berjaya turun berat badan sebanyak 9 KG selepas minum APPECUT (Yang belah kanan tu)😳
    .
    Bila dah berjaya kurus nampaknya Sis Ruby lebih kerap selfie, ootd dan buat FB live. Al maklumlah konfiden diri sudah mari sejak berjaya kurus😉
    .
    Memang ketara dan perbezaan yg jelas ketika March 2018 👯
    Menggunakan teknik yang betul dan dibantu dgn weightloss supplement Appecut actually kurus itu mudah!
    .
    So uolls jgn berlengah lagi. Wasap sis sekarang www.wasap.my/+601111105357

  •  0  1  23 July, 2020
  • APPECUT CHOCOLATE DRINK ni  khas untuk ibu-ibu yang nak kurrus dengan mudah tanpa berlapar dan str3s, sedar-sedar baju zaman dating dulu dah boleh sarung balik 🤭 ‼️🔥
.
❌ Tanpa cirit birit
❌ Tanpa berlapar
❌ Tak perlu Diet ! Bersenam ! Pantang
.
Yang penting ‼ Lulus KKM, ade HALAL Jakim dan juga Labtest
.
Nak tahu cara paling berk3san consume Appecut?
Picit L1nk di bio 👇
  • APPECUT CHOCOLATE DRINK ni khas untuk ibu-ibu yang nak kurrus dengan mudah tanpa berlapar dan str3s, sedar-sedar baju zaman dating dulu dah boleh sarung balik 🤭 ‼️🔥
    .
    ❌ Tanpa cirit birit
    ❌ Tanpa berlapar
    ❌ Tak perlu Diet ! Bersenam ! Pantang
    .
    Yang penting ‼ Lulus KKM, ade HALAL Jakim dan juga Labtest
    .
    Nak tahu cara paling berk3san consume Appecut?
    Picit L1nk di bio 👇

  •  0  1  23 July, 2020
  • APPECUT CHOCOLATE DRINK ni  khas untuk ibu-ibu yang nak kurrus dengan mudah tanpa berlapar dan str3s, sedar-sedar baju zaman dating dulu dah boleh sarung balik 🤭 ‼️🔥
.
❌ Tanpa cirit birit
❌ Tanpa berlapar
❌ Tak perlu Diet ! Bersenam ! Pantang
.
Yang penting ‼ Lulus KKM, ade HALAL Jakim dan juga Labtest
.
Nak tahu cara paling berk3san consume Appecut?
Picit L1nk di bio 👇
  • APPECUT CHOCOLATE DRINK ni khas untuk ibu-ibu yang nak kurrus dengan mudah tanpa berlapar dan str3s, sedar-sedar baju zaman dating dulu dah boleh sarung balik 🤭 ‼️🔥
    .
    ❌ Tanpa cirit birit
    ❌ Tanpa berlapar
    ❌ Tak perlu Diet ! Bersenam ! Pantang
    .
    Yang penting ‼ Lulus KKM, ade HALAL Jakim dan juga Labtest
    .
    Nak tahu cara paling berk3san consume Appecut?
    Picit L1nk di bio 👇

  •  0  1  23 July, 2020
  • APPECUT CHOCOLATE DRINK ni  khas untuk ibu-ibu yang nak kurrus dengan mudah tanpa berlapar dan str3s, sedar-sedar baju zaman dating dulu dah boleh sarung balik 🤭 ‼️🔥
.
❌ Tanpa cirit birit
❌ Tanpa berlapar
❌ Tak perlu Diet ! Bersenam ! Pantang
.
Yang penting ‼ Lulus KKM, ade HALAL Jakim dan juga Labtest
.
Nak tahu cara paling berk3san consume Appecut?
Picit L1nk di bio 👇
  • APPECUT CHOCOLATE DRINK ni khas untuk ibu-ibu yang nak kurrus dengan mudah tanpa berlapar dan str3s, sedar-sedar baju zaman dating dulu dah boleh sarung balik 🤭 ‼️🔥
    .
    ❌ Tanpa cirit birit
    ❌ Tanpa berlapar
    ❌ Tak perlu Diet ! Bersenam ! Pantang
    .
    Yang penting ‼ Lulus KKM, ade HALAL Jakim dan juga Labtest
    .
    Nak tahu cara paling berk3san consume Appecut?
    Picit L1nk di bio 👇

  •  0  1  23 July, 2020

Top #kurusdanlangsing Posts

  • Udah awal Minggu lagi nih..
.
Awal yg baik utk memulai suatu keinginan dan cita-cita. 😊😊.
.
Butuh afirmasi yg baik
Butuh semangat yg baik 
Butuh perencanaan yg baik
Butuh pengendalian diri yg baik
Butuh pengaruh dari beberapa hal yang baik
Butuh keseimbangan dalam managemen waktu yg baik
Butuh yang baik-baik dek pokoknya.
.
Seperti saya memilih hal yg sangat baik  yaitu memilih melakukan PREVENTIF untuk badan saya agak terjaga kualitas kesehatan saya.. 
.
Follow Instagram saya 
@ar_rahman_rifqi ..

#herbalifindonesia #herbalifenutrition #hidupsehat #menusarapan #cemilansiang #healtysnack #nasimerah #hobbymakan #dietcantik #pejuanghidupsehat #menumakanansehat #makanpedas #indonesianculinary #ketodiettangerang #ketodietjakarta #ketodietbandung #customketodiet #ketodiettracker #bosangendut #kurusdanlangsing #kebiasaan #bugar #beranimakanberaniolahraga #dietberhasil #dietenakbahagiadanmenyenangkan #langsingmudah
  • Udah awal Minggu lagi nih..
    .
    Awal yg baik utk memulai suatu keinginan dan cita-cita. 😊😊.
    .
    Butuh afirmasi yg baik
    Butuh semangat yg baik
    Butuh perencanaan yg baik
    Butuh pengendalian diri yg baik
    Butuh pengaruh dari beberapa hal yang baik
    Butuh keseimbangan dalam managemen waktu yg baik
    Butuh yang baik-baik dek pokoknya.
    .
    Seperti saya memilih hal yg sangat baik yaitu memilih melakukan PREVENTIF untuk badan saya agak terjaga kualitas kesehatan saya..
    .
    Follow Instagram saya
    @ar_rahman_rifqi ..

    #herbalifindonesia #herbalifenutrition #hidupsehat #menusarapan #cemilansiang #healtysnack #nasimerah #hobbymakan #dietcantik #pejuanghidupsehat #menumakanansehat #makanpedas #indonesianculinary #ketodiettangerang #ketodietjakarta #ketodietbandung #customketodiet #ketodiettracker #bosangendut #kurusdanlangsing #kebiasaan #bugar #beranimakanberaniolahraga #dietberhasil #dietenakbahagiadanmenyenangkan #langsingmudah

  •  132  0  2 August, 2020
  • 🍃MADAM D, 51 TAHUN BODY STILL MANTAP🍃
(ibu saya ni sebenarnye)
.
Siapa ckp bila umur berusia badan kene gemuk dan besar? .
.
tgk Madam D, masih cantik dan masih menawan. .
.
Walaupun dan berusia tapi Madam D masih jaga badan. Jadi Madam D amalkan 🍃DE-TEA
.
.
Utk yg berusia 30 tahun dan keatas biasanya metabolisme dah sgt rendah. Sbb tu kita mkn sikit tapi still x boleh turunkan berat badan
.
.
✅De-tea meningkatkan metabolisme dan mempercepatkan pembakaran lemak. Lemak2 tepu dan tersembunyi akan dibakar habis habisan dan akan disingkirkan melalui pembuangan air besar
.
.
✅Paling best perut akan jadi flat sentiasa kerana segala toksin dan makanan tdk berfaedah akan disingkirkan. Berat badan akan cpt turun
.
.
Ingat! body mesti cantik! Perut mesti jaga dgn DE-TEA! mudah je!
}
#detea #sexycurve #kurusdanlangsing #jomkurus #slimandfit #bengkung #detoks #beauty #slim #weightloss #bodygoals❤️
  • 🍃MADAM D, 51 TAHUN BODY STILL MANTAP🍃
    (ibu saya ni sebenarnye)
    .
    Siapa ckp bila umur berusia badan kene gemuk dan besar? .
    .
    tgk Madam D, masih cantik dan masih menawan. .
    .
    Walaupun dan berusia tapi Madam D masih jaga badan. Jadi Madam D amalkan 🍃DE-TEA
    .
    .
    Utk yg berusia 30 tahun dan keatas biasanya metabolisme dah sgt rendah. Sbb tu kita mkn sikit tapi still x boleh turunkan berat badan
    .
    .
    ✅De-tea meningkatkan metabolisme dan mempercepatkan pembakaran lemak. Lemak2 tepu dan tersembunyi akan dibakar habis habisan dan akan disingkirkan melalui pembuangan air besar
    .
    .
    ✅Paling best perut akan jadi flat sentiasa kerana segala toksin dan makanan tdk berfaedah akan disingkirkan. Berat badan akan cpt turun
    .
    .
    Ingat! body mesti cantik! Perut mesti jaga dgn DE-TEA! mudah je!
    }
    #detea #sexycurve #kurusdanlangsing #jomkurus #slimandfit #bengkung #detoks #beauty #slim #weightloss #bodygoals❤️

  •  1,657  87  27 February, 2018