#kuruscepat Instagram Photos & Videos

kuruscepat - 1.9m posts

Hashtag Popularity

18.4
average comments
750.3
average likes

Latest #kuruscepat Posts

  • ‼️DROPSHIP TANPA MODAL‼️

Saya mencari 10 orang yang berminat nak join team saya

🧕Suri Rumah
👩‍🎓Student
👩‍🏫Partime pun boleh

☑️Tak perlu simpan stok
☑️Tak perlu buat postage
☑️ Tak perlu keluarkan modal
☑️ Pendaftaran Percuma
☑️Sale boleh capai RM500-RM1,000 seminggu

PM saya sekarang.
#klubnalaleh #kuruscepat #sexycurve #sizezero #coachkurus #medinadesire #teampriyaviknesvaran #teamkaktila  #transformation #kopiviral #producttrending
#perutkempis #agentdropshipwanted  #onlineincome #deina #slimcoach #azamkurus #tipskurus #indianwedding #confinmentmalaysia #fitmum #detoxdrink #greencoffee #xsperfectdrink #teamfazira #astroulagam #vacancymalaysia
  • ‼️DROPSHIP TANPA MODAL‼️

    Saya mencari 10 orang yang berminat nak join team saya

    🧕Suri Rumah
    👩‍🎓Student
    👩‍🏫Partime pun boleh

    ☑️Tak perlu simpan stok
    ☑️Tak perlu buat postage
    ☑️ Tak perlu keluarkan modal
    ☑️ Pendaftaran Percuma
    ☑️Sale boleh capai RM500-RM1,000 seminggu

    PM saya sekarang.
    #klubnalaleh #kuruscepat #sexycurve #sizezero #coachkurus #medinadesire #teampriyaviknesvaran #teamkaktila #transformation #kopiviral #producttrending
    #perutkempis #agentdropshipwanted #onlineincome #deina #slimcoach #azamkurus #tipskurus #indianwedding #confinmentmalaysia #fitmum #detoxdrink #greencoffee #xsperfectdrink #teamfazira #astroulagam #vacancymalaysia

  •  0  0  31 seconds ago
  • MAKANAN SIHAT SEMUA MAHAL BETUL KE?? 🤔
.
Itu cuma mindset kebanyakan orang. Realitinya makanan tak sihat tu yg lagi mahal 🤭🤭
.
Cuba tgk kat kebanyakan kedai makan, air kosong free je, air manis semuanya tu berbayar 🤷🏻‍♀️
Fikirlah sendiri 🤗🤗
.
Jom join & cuba dulu Program Trial Turun Berat Cabaran 2 Minggu 😍😍
.
Klik link di bio @thila_fitonline utk SPECIAL PRICE & intake Julai 2020 musim 59 🔥🔥🔥
.
Coach Thila 📲+60126662889
.
#resepidiet #pradamalaysia
#kempisperutczer #coachkuruswanita
#kurusselepasbersalin
#bajusizebesarmalaysia
#intermittentfasting
#dietkuruskevinzahri
#senamankurus
#langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #malaysianindiangirls #malaysianindianwoman 
#teampowerfitmalaysia
  • MAKANAN SIHAT SEMUA MAHAL BETUL KE?? 🤔
    .
    Itu cuma mindset kebanyakan orang. Realitinya makanan tak sihat tu yg lagi mahal 🤭🤭
    .
    Cuba tgk kat kebanyakan kedai makan, air kosong free je, air manis semuanya tu berbayar 🤷🏻‍♀️
    Fikirlah sendiri 🤗🤗
    .
    Jom join & cuba dulu Program Trial Turun Berat Cabaran 2 Minggu 😍😍
    .
    Klik link di bio @thila_fitonline utk SPECIAL PRICE & intake Julai 2020 musim 59 🔥🔥🔥
    .
    Coach Thila 📲+60126662889
    .
    #resepidiet #pradamalaysia
    #kempisperutczer #coachkuruswanita
    #kurusselepasbersalin
    #bajusizebesarmalaysia
    #intermittentfasting
    #dietkuruskevinzahri
    #senamankurus
    #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #malaysianindiangirls #malaysianindianwoman
    #teampowerfitmalaysia

  •  0  0  47 seconds ago
  • Kiri ke kanan ke bendanya tetap sama. Masih ber-binti kan Sumosauna. Yang membezakannya sorang tu ada tanda lahir dekat dada, sorang lagi dekat cuping telinga. Kiut je.

KakMel rasa sape yang ada si Royal Purple ni dekat rumah u all antara 2 jenis sifat ni.

Pertama, memang purple lover.
Kedua, bukan purple lover tapi tak suka sauna comot. Purple ni antara warna yang paling gelap jadi kalau comot kena habuk ke dia tak perasan sangat.

Cuma comment u all team pertama ke team kedua 💜💜

Korang boleh tekan link kt bawah if Ade ape2 nk Tanya berkenaan Sumo sauna...nnt kakmel respon ASAP 🏃🏃🏃

https://linktr.ee/umielsumosauna

So let's Sauna!!!

#sauna #saunatent #sumosauna #sumosaunalovers #sumosaunasquad #sumosquad #saunamurah #fatburner #bakarkalori #sewasauna #sewassunamurah #sumosaunaselangor #umilsumosauna #portablesauna #saunaku #bersauna #metime #spamurah #cikpuanmel  #slimmimgworld  #kuruscepat #kuruslangsing #jamuratumalaya #covid19
#kutusumosauna #kutusauna #saunaansuran #sideincome  #duittepi
  • Kiri ke kanan ke bendanya tetap sama. Masih ber-binti kan Sumosauna. Yang membezakannya sorang tu ada tanda lahir dekat dada, sorang lagi dekat cuping telinga. Kiut je.

    KakMel rasa sape yang ada si Royal Purple ni dekat rumah u all antara 2 jenis sifat ni.

    Pertama, memang purple lover.
    Kedua, bukan purple lover tapi tak suka sauna comot. Purple ni antara warna yang paling gelap jadi kalau comot kena habuk ke dia tak perasan sangat.

    Cuma comment u all team pertama ke team kedua 💜💜

    Korang boleh tekan link kt bawah if Ade ape2 nk Tanya berkenaan Sumo sauna...nnt kakmel respon ASAP 🏃🏃🏃

    https://linktr.ee/umielsumosauna

    So let's Sauna!!!

    #sauna #saunatent #sumosauna #sumosaunalovers #sumosaunasquad #sumosquad #saunamurah #fatburner #bakarkalori #sewasauna #sewassunamurah #sumosaunaselangor #umilsumosauna #portablesauna #saunaku #bersauna #metime #spamurah #cikpuanmel #slimmimgworld #kuruscepat #kuruslangsing #jamuratumalaya #covid19
    #kutusumosauna #kutusauna #saunaansuran #sideincome #duittepi

  •  0  0  1 minute ago
  • SARAPAPAN PAGI DAN MAKAN MALAM SAAT DIET‼️
.
Siapa bilang sarapan dan makan malam bisa membuat kamu gemuk? 
Nyatanya, makan tiga kali sehari justru menyehatkan. Asal, makanan yang dikonsumsi juga sehat Guys👍🏻
.
Kenapa bisa begitu? Menurut satu teori, sarapan yang sehat dapat mengurangi rasa lapar sepanjang hari,dan sangat baik buat diet kamu  dan membantu kita memilih menu makanan lain yang sehat juga. 
Sebab kalau tidak sarapan, kita pasti akan kelaparan. Hasilnya, kita jadi makan lebih banyak saat makan makan siang dan makan-makan lainnya😇
.

Tidak hanya mampu mengendalikan berat badan, sarapan yang sehat memberikan kita energi untuk beraktivitas sepanjang hari. Sarapan juga mampu meningkatkan konsentrasi dan kinerja kita, menjaga daya tahan tubuh, dan bahkan menurunkan kadar kolesterol🥳
.

Yang perlu dicatat, sarapannya jangan asal ditelan. Menurut sebagian besar penelitian, sarapan sehat yang mengandung protein dan/atau biji-bijian utuh berkontribusi terhadap penurunan berat badan. Bukan sarapan dengan menu yang sarat akan lemak dan kalori🙏🙏💃
.
Happy Breakfast guys😘
.

Semoga sehat selalu ☺
⁣⠀⁣
⁣@_susiray
@_susiray
@_susiray
.

#langsingsehat #langsingcepat #kuruscepat#tipsturunbb #caralangsing #langsingcantik #caradiet #langsingcantiksehat #langsingsehatalami #langsingonline #langsingaman #langsingideal #perutkecil #tipskesehatan #tipskurus #tipskuruscepat#langsingsehat #dietaman #sarapansehat #perutkecil #tipskesehatan #tipskurus #tipskuruscepat #tipscantikalami #caradietmudah  #langsing #dietketo  #dietsehat #caradietsehat #langsingsehat #langsingdarirumah #turunberatbadan #dietenak #caradiet#dietaman 

⁣⠀⁣
  • SARAPAPAN PAGI DAN MAKAN MALAM SAAT DIET‼️
    .
    Siapa bilang sarapan dan makan malam bisa membuat kamu gemuk?
    Nyatanya, makan tiga kali sehari justru menyehatkan. Asal, makanan yang dikonsumsi juga sehat Guys👍🏻
    .
    Kenapa bisa begitu? Menurut satu teori, sarapan yang sehat dapat mengurangi rasa lapar sepanjang hari,dan sangat baik buat diet kamu dan membantu kita memilih menu makanan lain yang sehat juga.
    Sebab kalau tidak sarapan, kita pasti akan kelaparan. Hasilnya, kita jadi makan lebih banyak saat makan makan siang dan makan-makan lainnya😇
    .

    Tidak hanya mampu mengendalikan berat badan, sarapan yang sehat memberikan kita energi untuk beraktivitas sepanjang hari. Sarapan juga mampu meningkatkan konsentrasi dan kinerja kita, menjaga daya tahan tubuh, dan bahkan menurunkan kadar kolesterol🥳
    .

    Yang perlu dicatat, sarapannya jangan asal ditelan. Menurut sebagian besar penelitian, sarapan sehat yang mengandung protein dan/atau biji-bijian utuh berkontribusi terhadap penurunan berat badan. Bukan sarapan dengan menu yang sarat akan lemak dan kalori🙏🙏💃
    .
    Happy Breakfast guys😘
    .

    Semoga sehat selalu ☺
    ⁣⠀⁣
    @_susiray
    @_susiray
    @_susiray
    .

    #langsingsehat #langsingcepat #kuruscepat #tipsturunbb #caralangsing #langsingcantik #caradiet #langsingcantiksehat #langsingsehatalami #langsingonline #langsingaman #langsingideal #perutkecil #tipskesehatan #tipskurus #tipskuruscepat#langsingsehat #dietaman #sarapansehat #perutkecil #tipskesehatan #tipskurus #tipskuruscepat #tipscantikalami #caradietmudah #langsing #dietketo #dietsehat #caradietsehat #langsingsehat #langsingdarirumah #turunberatbadan #dietenak #caradiet#dietaman

    ⁣⠀⁣

  •  0  0  1 minute ago
  • Kiri ke kanan ke bendanya tetap sama. Masih ber-binti kan Sumosauna. Yang membezakannya sorang tu ada tanda lahir dekat dada, sorang lagi dekat cuping telinga. Kiut je.

KakMel rasa sape yang ada si Royal Purple ni dekat rumah u all antara 2 jenis sifat ni.

Pertama, memang purple lover.
Kedua, bukan purple lover tapi tak suka sauna comot. Purple ni antara warna yang paling gelap jadi kalau comot kena habuk ke dia tak perasan sangat.

Cuma comment u all team pertama ke team kedua 💜💜

Korang boleh tekan link kt bawah if Ade ape2 nk Tanya berkenaan Sumo sauna...nnt kakmel respon ASAP 🏃🏃🏃

https://linktr.ee/umielsumosauna

So let's Sauna!!!

#sauna #saunatent #sumosauna #sumosaunalovers #sumosaunasquad #sumosquad #saunamurah #fatburner #bakarkalori #sewasauna #sewassunamurah #sumosaunaselangor #umilsumosauna #portablesauna #saunaku #bersauna #metime #spamurah #cikpuanmel  #slimmimgworld  #kuruscepat #kuruslangsing #jamuratumalaya #covid19
#kutusumosauna #kutusauna #saunaansuran #sideincome  #duittepi
  • Kiri ke kanan ke bendanya tetap sama. Masih ber-binti kan Sumosauna. Yang membezakannya sorang tu ada tanda lahir dekat dada, sorang lagi dekat cuping telinga. Kiut je.

    KakMel rasa sape yang ada si Royal Purple ni dekat rumah u all antara 2 jenis sifat ni.

    Pertama, memang purple lover.
    Kedua, bukan purple lover tapi tak suka sauna comot. Purple ni antara warna yang paling gelap jadi kalau comot kena habuk ke dia tak perasan sangat.

    Cuma comment u all team pertama ke team kedua 💜💜

    Korang boleh tekan link kt bawah if Ade ape2 nk Tanya berkenaan Sumo sauna...nnt kakmel respon ASAP 🏃🏃🏃

    https://linktr.ee/umielsumosauna

    So let's Sauna!!!

    #sauna #saunatent #sumosauna #sumosaunalovers #sumosaunasquad #sumosquad #saunamurah #fatburner #bakarkalori #sewasauna #sewassunamurah #sumosaunaselangor #umilsumosauna #portablesauna #saunaku #bersauna #metime #spamurah #cikpuanmel #slimmimgworld #kuruscepat #kuruslangsing #jamuratumalaya #covid19
    #kutusumosauna #kutusauna #saunaansuran #sideincome #duittepi

  •  0  0  1 minute ago
  • Wowwww dengan pill kuruss ajaib ni saizz badann dah bertukar uolls ❤️❤️❤️.

Consum3 greenslim dapat b0dy mantopp macam ni.

Yang triall pack pun cikra ada juall tau.

#greenslim
#kuruscepat
  • Wowwww dengan pill kuruss ajaib ni saizz badann dah bertukar uolls ❤️❤️❤️.

    Consum3 greenslim dapat b0dy mantopp macam ni.

    Yang triall pack pun cikra ada juall tau.

    #greenslim
    #kuruscepat

  •  0  0  2 minutes ago
  • BETUL KE DEMICA SUPPLIMENT BOLEH KURUSKAN BADAN?

Betul uolls! #DemicaSuppliment adalah penyelesaian masalah berat badan korang. Jangan risau, #Demica takde kesan memulas atau cirit birit sbb #Demica singkirkan toksin dlm badan melalui air kecil & peluh je. Mudah kan nak kurus?

Cepat TAG pakwe atau makwe uolls, mintak belanjakan #DemicaSupplement ni. Kurus cantik pun utk dia jugakk ♥️.

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
  • BETUL KE DEMICA SUPPLIMENT BOLEH KURUSKAN BADAN?

    Betul uolls! #DemicaSuppliment adalah penyelesaian masalah berat badan korang. Jangan risau, #Demica takde kesan memulas atau cirit birit sbb #Demica singkirkan toksin dlm badan melalui air kecil & peluh je. Mudah kan nak kurus?

    Cepat TAG pakwe atau makwe uolls, mintak belanjakan #DemicaSupplement ni. Kurus cantik pun utk dia jugakk ♥️.

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

  •  0  0  2 minutes ago
  • KORANG ADA TERMASUK DALAM SALAH SATU GOLONGAN NI TAK? 😊 Kalau ya, baca posting ni sampai habis 😉✌
.
.
Berita baik utk semua followers sally❗ Pengambilan peserta intake OGOS dah dibuka.
.
.
💥 Intake kali ni fokus pd burn fat based on calory intake per day. 💥
.
.
MUDAHNYA KURUS BILA ADA GENG, ILMU YG BETUL DAN COACH YG PANTAU. 💃
.
🤩 DIET DLM PROG 🤩
.
✅ Bimbingan pemakanan hari²
✅ Pantauan result secara berkala
✅ Solusi utk cabaran spti jamuan/holiday diberi. Agar sntiasa on track dan ada result.
✅ Ilmu pemakanan sihat diberi stp hari selama 21 hari
✅ Resepi makanan sihat diberi sepanjang prog
✅ Meal plan dan list barang dapur sihat diberi
✅ Berpeluang memenangi hadiah 🎁
.
.
🔵 Tempat adalah terhad. Komen 'dm' utk sally terangkan details prog. Atau klik link biru dkt profil @sally.suhaimi utk respond lbh pantas.
  • KORANG ADA TERMASUK DALAM SALAH SATU GOLONGAN NI TAK? 😊 Kalau ya, baca posting ni sampai habis 😉✌
    .
    .
    Berita baik utk semua followers sally❗ Pengambilan peserta intake OGOS dah dibuka.
    .
    .
    💥 Intake kali ni fokus pd burn fat based on calory intake per day. 💥
    .
    .
    MUDAHNYA KURUS BILA ADA GENG, ILMU YG BETUL DAN COACH YG PANTAU. 💃
    .
    🤩 DIET DLM PROG 🤩
    .
    ✅ Bimbingan pemakanan hari²
    ✅ Pantauan result secara berkala
    ✅ Solusi utk cabaran spti jamuan/holiday diberi. Agar sntiasa on track dan ada result.
    ✅ Ilmu pemakanan sihat diberi stp hari selama 21 hari
    ✅ Resepi makanan sihat diberi sepanjang prog
    ✅ Meal plan dan list barang dapur sihat diberi
    ✅ Berpeluang memenangi hadiah 🎁
    .
    .
    🔵 Tempat adalah terhad. Komen 'dm' utk sally terangkan details prog. Atau klik link biru dkt profil @sally.suhaimi utk respond lbh pantas.

  •  0  1  3 minutes ago
  • Setiap bulan repeat order !!! Fuhh Teh Dary terbaikk! 😍
.

Siapa lagi NAK kurus NAK langsing cepat komen "NAK" saya nak guide korang sampai Kurus Melidi

Gembira yang tak terkata customer sampai terus bagi feedback😍Alhamdulillah hasil usaha customer ikhtiar minum teh DARY, customer dapat apa yang diinginkan
.
Kalau dah ready nak kurus cepat komen "NAK" di bawah atau terus wasap no di bawah👇

Wasap Ryna  0127339302
.
.
#ramping #kecikkanpeha #kuruscantik #putih #slim #teatox #teadetox #detox #murah #sayajual #sayajualtehkurus #daryjohor #daryteatox #teakuruskanbadan #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtoksin #kuruslangsing #kurusselamat #viralmalaysia
#buanglemak #burnfat #plussize #plussizemalaysia #zumbamalaysia #kurustanpadiet
  • Setiap bulan repeat order !!! Fuhh Teh Dary terbaikk! 😍
    .

    Siapa lagi NAK kurus NAK langsing cepat komen "NAK" saya nak guide korang sampai Kurus Melidi

    Gembira yang tak terkata customer sampai terus bagi feedback😍Alhamdulillah hasil usaha customer ikhtiar minum teh DARY, customer dapat apa yang diinginkan
    .
    Kalau dah ready nak kurus cepat komen "NAK" di bawah atau terus wasap no di bawah👇

    Wasap Ryna 0127339302
    .
    .
    #ramping #kecikkanpeha #kuruscantik #putih #slim #teatox #teadetox #detox #murah #sayajual #sayajualtehkurus #daryjohor #daryteatox #teakuruskanbadan #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtoksin #kuruslangsing #kurusselamat #viralmalaysia
    #buanglemak #burnfat #plussize #plussizemalaysia #zumbamalaysia #kurustanpadiet

  •  0  0  5 minutes ago
  • .
7 “KELEBIHAN DEMICA MIXBERRY” YG AKAN KURUSKAN UOLS TANPA PERLU SENAMAN
.
.
✅Tiada cirit birit.
✅Mengenyangkan
✅Tak perlu DIET KETAT
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
.
#DemicaMixberry sangat sesuai utk uols yg takde masa nak bersenam, bersukan.😘
.
.
Sape serius nak kurus?? Nak sis guide sampai capai body size idaman?? 
.
Tinggalkan nombor fon sekarang utk sis bantu.
.
.
Mcm mana nak order?
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
📲 www.wasap.my/60189139928
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #wargakemaman  #wargakualaterengganu #wargkuantan #bandarchukaikemaman #telokkalok #mesramall #kijalkemaman #bukitkuang
  • .
    7 “KELEBIHAN DEMICA MIXBERRY” YG AKAN KURUSKAN UOLS TANPA PERLU SENAMAN
    .
    .
    ✅Tiada cirit birit.
    ✅Mengenyangkan
    ✅Tak perlu DIET KETAT
    ✅100% ekstrak buah-buahan.
    ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
    ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
    ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
    .
    #DemicaMixberry sangat sesuai utk uols yg takde masa nak bersenam, bersukan.😘
    .
    .
    Sape serius nak kurus?? Nak sis guide sampai capai body size idaman??
    .
    Tinggalkan nombor fon sekarang utk sis bantu.
    .
    .
    Mcm mana nak order?
    DM nombor fon uols SEKARANG📱.
    .
    📲 www.wasap.my/60189139928
    .
    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #wargakemaman #wargakualaterengganu #wargkuantan #bandarchukaikemaman #telokkalok #mesramall #kijalkemaman #bukitkuang

  •  1  0  6 minutes ago
  • Snack dulu aja yuk...😍
.
.
Pilihlah snack yang sehat untuk program turun BB seperti buah/ protein rebus jumlahnya 1 aja cukup 😄
.
.

Di kelas langsinng online kamu akan dapatkan : MEAL PLAN, EDUKASI, HADIAH UANG TUNAI 😎 
Untuk mengetahui hasil program kami 
CEK HIGHLIGHT untuk lihat testimoni real @adek.sawalni73 
DI 👉 bit.ly/AdekSawalni untuk mendaftar dan sekedar ingin tahu info 😉 .
.
.

Turn On Notifikasi di ponselmu untuk dapatkan info & tips diet sehat setiap hari 🙏⠀
⠀
Follow @adek.sawalni73⠀
Follow @adek.sawalni73⠀
Follow @adek.sawalni73⠀
.
.
.
.
.

#.Adek.sawalni73 #turunberatbadan  #dietmudah #makansehat #muslimah #dietmayo #asi #langsing #promil #herbalife #menyusui #polamakansehat #cemilansehat #gemukin #dietsehat #dietplan #gemukbadan #proteinshake #gemuk #kuliner #kulinerbandung #kurus #kuruscepat #kurusbadan #gemuk #gemuksehat #herbalifenutrition #tiktok #sehat
  • Snack dulu aja yuk...😍
    .
    .
    Pilihlah snack yang sehat untuk program turun BB seperti buah/ protein rebus jumlahnya 1 aja cukup 😄
    .
    .

    Di kelas langsinng online kamu akan dapatkan : MEAL PLAN, EDUKASI, HADIAH UANG TUNAI 😎
    Untuk mengetahui hasil program kami
    CEK HIGHLIGHT untuk lihat testimoni real @adek.sawalni73
    DI 👉 bit.ly/AdekSawalni untuk mendaftar dan sekedar ingin tahu info 😉 .
    .
    .

    Turn On Notifikasi di ponselmu untuk dapatkan info & tips diet sehat setiap hari 🙏⠀

    Follow @adek.sawalni73
    Follow @adek.sawalni73
    Follow @adek.sawalni73
    .
    .
    .
    .
    .

    #.Adek.sawalni73 #turunberatbadan #dietmudah #makansehat #muslimah #dietmayo #asi #langsing #promil #herbalife #menyusui #polamakansehat #cemilansehat #gemukin #dietsehat #dietplan #gemukbadan #proteinshake #gemuk #kuliner #kulinerbandung #kurus #kuruscepat #kurusbadan #gemuk #gemuksehat #herbalifenutrition #tiktok #sehat

  •  0  0  7 minutes ago
  • ✅New FLAVOUR with POWERFUL Result !😋🔥
.
Trufitz Double Shot ialah TruFitz beperisa Strawberry dan passion fruit dengan formula baru yang lebih berkesan untuk membakar lemak tepu dan mengurangkan pengumpulan lemak dalam badan.
.
✨4 Bahan Utama TruFitz
MOROSIL: membakar lemak tepu & lemak degil
.
L-CARNITINE: membantu membakar lemak dan menukarkan kepada sumber tenaga.
.
GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemak dengan lebih cepat. 
.
RASPBERRY KETONE:  Meningkatkan penghasilan hormon adinopectin yang membantu membakar lemak dengan lebih cepat.
.
🔥 Kesan Pantas !
😋 Juice yg Sedap
😱 Turun 5kg seawal 7 hari!!! 
💯 Natural Ingredients
🎁 Free Gift 

❤ PRICE : RM 59 only for one box ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📮 Packing : 1 box 7 Sachet for 7 hari . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

p/s : Nak tunggu apa lagi?  Ramai yang telah berjaya!!! 

Joms Kekal Sihat, Canteks Langsing & Muda sentiasa ❤

Hanya Klik Link di Bio @trudollyjohor⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🙋 Whatsapp For More Info ⠀>>> 011-1083 8832 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#trushakes  #trufitzjohor #nurfazura  #trufitzjb #detox #sayajual #putihgebu #slimming #mirafilzah #neelofa #tipskurus #sale #murah #jomsihat #terbaik #ubatkurus #codjohorbahru #kuruscepat  #newera #bazaronline #fattzura #cinta #wanita  #bakarlemak #produkkecantikan  #agent #kitajagakita  #trudollybyfazura #malaysia #johorbahru
  • ✅New FLAVOUR with POWERFUL Result !😋🔥
    .
    Trufitz Double Shot ialah TruFitz beperisa Strawberry dan passion fruit dengan formula baru yang lebih berkesan untuk membakar lemak tepu dan mengurangkan pengumpulan lemak dalam badan.
    .
    ✨4 Bahan Utama TruFitz
    MOROSIL: membakar lemak tepu & lemak degil
    .
    L-CARNITINE: membantu membakar lemak dan menukarkan kepada sumber tenaga.
    .
    GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemak dengan lebih cepat.
    .
    RASPBERRY KETONE: Meningkatkan penghasilan hormon adinopectin yang membantu membakar lemak dengan lebih cepat.
    .
    🔥 Kesan Pantas !
    😋 Juice yg Sedap
    😱 Turun 5kg seawal 7 hari!!!
    💯 Natural Ingredients
    🎁 Free Gift

    ❤ PRICE : RM 59 only for one box ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    📮 Packing : 1 box 7 Sachet for 7 hari . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

    p/s : Nak tunggu apa lagi? Ramai yang telah berjaya!!!

    Joms Kekal Sihat, Canteks Langsing & Muda sentiasa ❤

    Hanya Klik Link di Bio @trudollyjohor⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    🙋 Whatsapp For More Info ⠀>>> 011-1083 8832 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #trushakes #trufitzjohor #nurfazura #trufitzjb #detox #sayajual #putihgebu #slimming #mirafilzah #neelofa #tipskurus #sale #murah #jomsihat #terbaik #ubatkurus #codjohorbahru #kuruscepat #newera #bazaronline #fattzura #cinta #wanita #bakarlemak #produkkecantikan #agent #kitajagakita #trudollybyfazura #malaysia #johorbahru

  •  2  0  7 minutes ago
  • KURUS SEBELUM RAYA BERJAYA ❗️❗️😻 .
.

Duluu ada orang cakap kalau dah ada anak ni payah la nak KURUIHH JAGA BADAN macam zaman bujang. Down juga lah sisturrr .
.

Tapi selalu stalk ig sis tengok feedback customer yg dah ada anak lepastu bf mom pun boleh je KURUIHH MINUM DARY TEA ni terus laa nak cubaa. .
.

Minum 1 set terus rasa PERUBAHAN.  Sedap juga Tea ni. 😋 paling syok bila minum takde pun effect CIRIT BIRIT.  Anak pun takde masalah takde effect. .
.

Dan hasilnya korang tengok lah sendiri sekarang perubahan Sistur macam mana. .
.

Chingss KUWUSSS kannn. 😍
Longgar habis semua baju.  So boleh la melaram beria sikit raya baru ni. .
.

Siang time raya dah makan banyak.  Malam kita minum DARY. Berat pun selamat takde duk makin naik. 🔥 korang pun kena cuba DARY kalau betul-betul nak KURUS. .
.

#kurussihat #darytea #daryteatox
#darypenang #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox
  • KURUS SEBELUM RAYA BERJAYA ❗️❗️😻 .
    .

    Duluu ada orang cakap kalau dah ada anak ni payah la nak KURUIHH JAGA BADAN macam zaman bujang. Down juga lah sisturrr .
    .

    Tapi selalu stalk ig sis tengok feedback customer yg dah ada anak lepastu bf mom pun boleh je KURUIHH MINUM DARY TEA ni terus laa nak cubaa. .
    .

    Minum 1 set terus rasa PERUBAHAN. Sedap juga Tea ni. 😋 paling syok bila minum takde pun effect CIRIT BIRIT. Anak pun takde masalah takde effect. .
    .

    Dan hasilnya korang tengok lah sendiri sekarang perubahan Sistur macam mana. .
    .

    Chingss KUWUSSS kannn. 😍
    Longgar habis semua baju. So boleh la melaram beria sikit raya baru ni. .
    .

    Siang time raya dah makan banyak. Malam kita minum DARY. Berat pun selamat takde duk makin naik. 🔥 korang pun kena cuba DARY kalau betul-betul nak KURUS. .
    .

    #kurussihat #darytea #daryteatox
    #darypenang #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox

  •  2  0  8 minutes ago
  • Whenever we're hungry our body needs quality food/nutrients inorder to function properly & not just calories 💪🏼💪🏼
.
Our body responds the way we eat on a daily basis 🤗🤗
.
Being healthy is not eating right just for a day or a month.... It has to become our LIFESTYLE 👍🏼👍🏼
.
Pic credit: fitculprit
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION in my profile @thila_fitonline for more diet tips & health tips
.
For registration & inquiry
WhatsApp 0126662889 or
Click link in my profile @thila_fitonline
.
#resepidiet #pradamalaysia
#kempisperutczer #coachkuruswanita
#kurusselepasbersalin
#bajusizebesarmalaysia
#intermittentfasting
#dietkuruskevinzahri
#senamankurus
#langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #malaysianindiangirls #malaysianindianwoman 
#teampowerfitmalaysia
  • Whenever we're hungry our body needs quality food/nutrients inorder to function properly & not just calories 💪🏼💪🏼
    .
    Our body responds the way we eat on a daily basis 🤗🤗
    .
    Being healthy is not eating right just for a day or a month.... It has to become our LIFESTYLE 👍🏼👍🏼
    .
    Pic credit: fitculprit
    .
    p/s: TURN ON NOTIFICATION in my profile @thila_fitonline for more diet tips & health tips
    .
    For registration & inquiry
    WhatsApp 0126662889 or
    Click link in my profile @thila_fitonline
    .
    #resepidiet #pradamalaysia
    #kempisperutczer #coachkuruswanita
    #kurusselepasbersalin
    #bajusizebesarmalaysia
    #intermittentfasting
    #dietkuruskevinzahri
    #senamankurus
    #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #malaysianindiangirls #malaysianindianwoman
    #teampowerfitmalaysia

  •  0  0  10 minutes ago

Top #kuruscepat Posts

  • MALAM KELAPARAN‼️
.
Dilema diet Beb..‼️
puding2 Chia seeds aja deh🥰
Makn jangan berlebihan yah guys😝😍
.

Tag kawan2 kamu yg lagi diet  juga! 👇🏼⁣
⁣.
Don't forget utk follow akun instagram @Febriana.febbi dan hidupkan notifikasi nya supaya kamu nggak ketinggalan update seputar tips diet sehat & olahraga 😊
.
Salam Sehat by Coach Febbi
✅ Saya turun 33 kg dgn metode makan 5-6x sehari dan tetep makan nasi 🍛
.
Credit by @alvina_tw 

#menudietharian #resepdiet #makanandietsehat #reseplangsing #dietenak #makanandiet #resepenak 
#tipsmasak #kelasdietonline #langsingdarirumah #turunbb 
#langsingsehat #langsingcepat #kuruscepat #turunbb #tipsturunberatbadan #tipsturunbb #caralangsing #langsingcantik #caradiet #langsingcantiksehat #langsingsehatalami
  • MALAM KELAPARAN‼️
    .
    Dilema diet Beb..‼️
    puding2 Chia seeds aja deh🥰
    Makn jangan berlebihan yah guys😝😍
    .

    Tag kawan2 kamu yg lagi diet juga! 👇🏼⁣
    ⁣.
    Don't forget utk follow akun instagram @Febriana.febbi dan hidupkan notifikasi nya supaya kamu nggak ketinggalan update seputar tips diet sehat & olahraga 😊
    .
    Salam Sehat by Coach Febbi
    ✅ Saya turun 33 kg dgn metode makan 5-6x sehari dan tetep makan nasi 🍛
    .
    Credit by @alvina_tw

    #menudietharian #resepdiet #makanandietsehat #reseplangsing #dietenak #makanandiet #resepenak
    #tipsmasak #kelasdietonline #langsingdarirumah #turunbb
    #langsingsehat #langsingcepat #kuruscepat #turunbb #tipsturunberatbadan #tipsturunbb #caralangsing #langsingcantik #caradiet #langsingcantiksehat #langsingsehatalami

  •  3,593  39  3 July, 2020
  • Masyaallah..Besarnya nikmat Allah berikan bg yg solat dhuha
.
Jom sama2 kita amalkan..Tak dpt buat 12 kita buat 6,tak dpt 6, 4 rakaat pon dah bagus
.
Semoga kita sama2 di beri rezeki untuk solat dhuha🥰
.
.
Coach Qila 01126455898
#getfitnowonline #teamcoachqila
  • Masyaallah..Besarnya nikmat Allah berikan bg yg solat dhuha
    .
    Jom sama2 kita amalkan..Tak dpt buat 12 kita buat 6,tak dpt 6, 4 rakaat pon dah bagus
    .
    Semoga kita sama2 di beri rezeki untuk solat dhuha🥰
    .
    .
    Coach Qila 01126455898
    #getfitnowonline #teamcoachqila

  •  156  5  14 July, 2020
  • Bila dah tahu teknik makan yang betul. Dengan makan 5 kali sehari pun muka tak jadi selebar pinggan.⠀
.⠀
.⠀
Tak perlu berhabis duit utk laburkan pada v shape mask. Makan secara seimbang je pun dah boleh hapuskan pipi terlebih yis tu. Sekali pakej dgn hapuskan double chin sekali.⠀
.⠀
.⠀
Dan yang seronoknya, bukan lemak dimuka je mula menyusut. Malah di badan juga. Dengan amalkan pemakanan seimbang. Tak perlu berlapar pun berjaya turunkan 20kg!!!⠀
.⠀
.⠀
Macam tak percaya. Makan² pun boleh kurus. Itulah untungnya jadi peserta KFOC ni. Bila dah faham tentang nutrisi, nak dapatkan berat ideal tu mmg mudah sekali.⠀
.⠀
.⠀
Jom kurus tanpa berlapar. Klik link di bio @angah_fittrainer untuk maklumat lanjut.⠀
.⠀
.⠀
Nak kekal sihat bertenaga dan bonus turun berat dengan ilmu pemakanan yg betul? Mudah je bila ada COACH, ILMU dan TEAM SUPPORT.⠀
.⠀
.⠀
𝙲𝙾𝙰𝙲𝙷 𝙰𝙽𝙶𝙰𝙷❤️❤❤ 0123452444⠀
𝙲𝙾𝙰𝙲𝙷 𝙰𝙳𝙸💛💛💛 0123971433⠀
⠀
#coachangahkfoc ⠀
#kurusfitonlinecoaching⠀
#teamfittrainer⠀
#teamnextlevel⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#kuruscepat #maafzahirbatin #pkp #marykaymalaysia #misclaire #kitajagakita #majalahnona #mingguanwanita #majalahpama #dudukrumah #ondiet #bajuplussize #seluarplussize #icsyvmy #harirayaaidilfitri #rmo #kitabaikramaisayang #bajuraya2020 #kurussihat #sepahtureunionlive #tipsdiet #tipsdietsihat #stayathome #bigsizemalaysia #selamathariraya #aidilfitri ⠀
.⠀
.
  • Bila dah tahu teknik makan yang betul. Dengan makan 5 kali sehari pun muka tak jadi selebar pinggan.⠀
    .⠀
    .⠀
    Tak perlu berhabis duit utk laburkan pada v shape mask. Makan secara seimbang je pun dah boleh hapuskan pipi terlebih yis tu. Sekali pakej dgn hapuskan double chin sekali.⠀
    .⠀
    .⠀
    Dan yang seronoknya, bukan lemak dimuka je mula menyusut. Malah di badan juga. Dengan amalkan pemakanan seimbang. Tak perlu berlapar pun berjaya turunkan 20kg!!!⠀
    .⠀
    .⠀
    Macam tak percaya. Makan² pun boleh kurus. Itulah untungnya jadi peserta KFOC ni. Bila dah faham tentang nutrisi, nak dapatkan berat ideal tu mmg mudah sekali.⠀
    .⠀
    .⠀
    Jom kurus tanpa berlapar. Klik link di bio @angah_fittrainer untuk maklumat lanjut.⠀
    .⠀
    .⠀
    Nak kekal sihat bertenaga dan bonus turun berat dengan ilmu pemakanan yg betul? Mudah je bila ada COACH, ILMU dan TEAM SUPPORT.⠀
    .⠀
    .⠀
    𝙲𝙾𝙰𝙲𝙷 𝙰𝙽𝙶𝙰𝙷❤️❤❤ 0123452444⠀
    𝙲𝙾𝙰𝙲𝙷 𝙰𝙳𝙸💛💛💛 0123971433⠀

    #coachangahkfoc
    #kurusfitonlinecoaching
    #teamfittrainer
    #teamnextlevel
    .⠀
    .⠀
    .⠀
    #kuruscepat #maafzahirbatin #pkp #marykaymalaysia #misclaire #kitajagakita #majalahnona #mingguanwanita #majalahpama #dudukrumah #ondiet #bajuplussize #seluarplussize #icsyvmy #harirayaaidilfitri #rmo #kitabaikramaisayang #bajuraya2020 #kurussihat #sepahtureunionlive #tipsdiet #tipsdietsihat #stayathome #bigsizemalaysia #selamathariraya #aidilfitri ⠀
    .⠀
    .

  •  9,268  80  4 July, 2020
  • Jom kita sama² check. Kat bahagian mana yg korg rasa gelebeh sgt dah.⠀
.⠀
.⠀
Insyaallah coach blh tolong dgn bagi tips dan coaching secara percuma bg yg bertuah. Jom komen skg!⠀
.⠀
.⠀
Jemput follow IG @angah_fittrainer untuk dapatkan tips diet yg berkesan, selamat dan sihat.⠀
.⠀
.⠀
𝙲𝙾𝙰𝙲𝙷 𝙰𝙽𝙶𝙰𝙷❤️❤❤ 0123452444⠀
𝙲𝙾𝙰𝙲𝙷 𝙰𝙳𝙸💛💛💛 0123971433⠀
⠀
#coachangahkfoc ⠀
#kurusfitonlinecoaching⠀
#teamfittrainer⠀
#teamnextlevel⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#kuruscepat #maafzahirbatin #pkp #marykaymalaysia #misclaire #kitajagakita #majalahnona #mingguanwanita #majalahpama #dudukrumah #ondiet #bajuplussize #seluarplussize #icsyvmy #harirayaaidilfitri #rmo #kitabaikramaisayang #bajuraya2020 #kurussihat #sepahtureunionlive #tipsdiet #tipsdietsihat #stayathome #bigsizemalaysia #selamathariraya #aidilfitri ⠀
.⠀
.
  • Jom kita sama² check. Kat bahagian mana yg korg rasa gelebeh sgt dah.⠀
    .⠀
    .⠀
    Insyaallah coach blh tolong dgn bagi tips dan coaching secara percuma bg yg bertuah. Jom komen skg!⠀
    .⠀
    .⠀
    Jemput follow IG @angah_fittrainer untuk dapatkan tips diet yg berkesan, selamat dan sihat.⠀
    .⠀
    .⠀
    𝙲𝙾𝙰𝙲𝙷 𝙰𝙽𝙶𝙰𝙷❤️❤❤ 0123452444⠀
    𝙲𝙾𝙰𝙲𝙷 𝙰𝙳𝙸💛💛💛 0123971433⠀

    #coachangahkfoc
    #kurusfitonlinecoaching
    #teamfittrainer
    #teamnextlevel
    .⠀
    .⠀
    .⠀
    #kuruscepat #maafzahirbatin #pkp #marykaymalaysia #misclaire #kitajagakita #majalahnona #mingguanwanita #majalahpama #dudukrumah #ondiet #bajuplussize #seluarplussize #icsyvmy #harirayaaidilfitri #rmo #kitabaikramaisayang #bajuraya2020 #kurussihat #sepahtureunionlive #tipsdiet #tipsdietsihat #stayathome #bigsizemalaysia #selamathariraya #aidilfitri ⠀
    .⠀
    .

  •  1,230  210  12 July, 2020
  • Takyah mula dgn yg susah². Mula dgn yg senang² jer dulu. Dah berjaya buat tiga step ni baru cari tips lain pulak. 😉
.
.
Berita baik utk semua followers sally❗ Pengambilan peserta intake OGOS dah dibuka.
.
.
💥 Intake kali ni fokus pd burn fat based on calory intake per day. 💥
.
.
MUDAHNYA KURUS BILA ADA GENG, ILMU YG BETUL DAN COACH YG PANTAU. 💃
.
🤩 DIET DLM PROG 🤩
.
✅ Bimbingan pemakanan hari²
✅ Pantauan result secara berkala
✅ Solusi utk cabaran spti jamuan/holiday diberi. Agar sntiasa on track dan ada result.
✅ Ilmu pemakanan sihat diberi stp hari selama 21 hari
✅ Resepi makanan sihat diberi sepanjang prog
✅ Meal plan dan list barang dapur sihat diberi
✅ Berpeluang memenangi hadiah 🎁
.
.
🔵 Tempat adalah terhad. Komen 'dm' utk sally terangkan details prog. Atau klik link biru dkt profil @sally.suhaimi utk respond lbh pantas.
  • Takyah mula dgn yg susah². Mula dgn yg senang² jer dulu. Dah berjaya buat tiga step ni baru cari tips lain pulak. 😉
    .
    .
    Berita baik utk semua followers sally❗ Pengambilan peserta intake OGOS dah dibuka.
    .
    .
    💥 Intake kali ni fokus pd burn fat based on calory intake per day. 💥
    .
    .
    MUDAHNYA KURUS BILA ADA GENG, ILMU YG BETUL DAN COACH YG PANTAU. 💃
    .
    🤩 DIET DLM PROG 🤩
    .
    ✅ Bimbingan pemakanan hari²
    ✅ Pantauan result secara berkala
    ✅ Solusi utk cabaran spti jamuan/holiday diberi. Agar sntiasa on track dan ada result.
    ✅ Ilmu pemakanan sihat diberi stp hari selama 21 hari
    ✅ Resepi makanan sihat diberi sepanjang prog
    ✅ Meal plan dan list barang dapur sihat diberi
    ✅ Berpeluang memenangi hadiah 🎁
    .
    .
    🔵 Tempat adalah terhad. Komen 'dm' utk sally terangkan details prog. Atau klik link biru dkt profil @sally.suhaimi utk respond lbh pantas.

  •  278  5  12 July, 2020
  • Bayangkan. The better version of u. 😍😍😍⠀
.⠀
.⠀
Kita tambah baik cara diet tu dengan program KFOC. Insyaallah pasti berjaya.⠀
.⠀
.⠀
Nak kekal sihat bertenaga dan bonus turun berat dengan ilmu pemakanan yg betul? Mudah je bila ada COACH, ILMU dan TEAM SUPPORT.⠀
.⠀
.⠀
𝙲𝙾𝙰𝙲𝙷 𝙰𝙽𝙶𝙰𝙷❤️❤❤ 0123452444⠀
𝙲𝙾𝙰𝙲𝙷 𝙰𝙳𝙸💛💛💛 0123971433⠀
⠀
#coachangahkfoc ⠀
#kurusfitonlinecoaching⠀
#teamfittrainer⠀
#teamnextlevel⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#kuruscepat #maafzahirbatin #pkp #marykaymalaysia #misclaire #kitajagakita #majalahnona #mingguanwanita #majalahpama #dudukrumah #ondiet #bajuplussize #seluarplussize #icsyvmy #harirayaaidilfitri #rmo #kitabaikramaisayang #bajuraya2020 #kurussihat #sepahtureunionlive #tipsdiet #tipsdietsihat #stayathome #bigsizemalaysia #selamathariraya #aidilfitri ⠀
.⠀
.
  • Bayangkan. The better version of u. 😍😍😍⠀
    .⠀
    .⠀
    Kita tambah baik cara diet tu dengan program KFOC. Insyaallah pasti berjaya.⠀
    .⠀
    .⠀
    Nak kekal sihat bertenaga dan bonus turun berat dengan ilmu pemakanan yg betul? Mudah je bila ada COACH, ILMU dan TEAM SUPPORT.⠀
    .⠀
    .⠀
    𝙲𝙾𝙰𝙲𝙷 𝙰𝙽𝙶𝙰𝙷❤️❤❤ 0123452444⠀
    𝙲𝙾𝙰𝙲𝙷 𝙰𝙳𝙸💛💛💛 0123971433⠀

    #coachangahkfoc
    #kurusfitonlinecoaching
    #teamfittrainer
    #teamnextlevel
    .⠀
    .⠀
    .⠀
    #kuruscepat #maafzahirbatin #pkp #marykaymalaysia #misclaire #kitajagakita #majalahnona #mingguanwanita #majalahpama #dudukrumah #ondiet #bajuplussize #seluarplussize #icsyvmy #harirayaaidilfitri #rmo #kitabaikramaisayang #bajuraya2020 #kurussihat #sepahtureunionlive #tipsdiet #tipsdietsihat #stayathome #bigsizemalaysia #selamathariraya #aidilfitri ⠀
    .⠀
    .

  •  4,746  24  8 July, 2020