#kurusbajet Instagram Photos & Videos

kurusbajet - 67.3k posts

Hashtag Popularity

9.3
average comments
40.1
average likes

Latest #kurusbajet Posts

  • Dulu slalu kene sindir dengan kawan2 gara2 kulit gelap.,kusam.,badan lebih kurang macam tong drum..

Sekarang sejak bertemu jodoh dengan Gadis Gorgeous.., alhamdulilah.,syukur sangat2.,badan dah rasa macam anak dara.,muka pun dah makin berseri2.,baby pun kenyang mnyusu..

#eeyda0192944788
#kurus #kuruscepat #kurussihat  #kurusdengancepat #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kurusalami #kurustanpadiet #kurusmudah #kuruspantas #kurusbajet #kurusmurah #kurusbadan #kurussecarasihat #kurusdenganmudah #kurusselepasraya #kurustanpasenaman #kurussihatcantik #kurususyo #kurusuntuksuami #kurus7hari #kurussehat #kurussegera #kurusıkı #kurussebelumnikah #kurusputih #kopigorgeous
  • Dulu slalu kene sindir dengan kawan2 gara2 kulit gelap.,kusam.,badan lebih kurang macam tong drum..

    Sekarang sejak bertemu jodoh dengan Gadis Gorgeous.., alhamdulilah.,syukur sangat2.,badan dah rasa macam anak dara.,muka pun dah makin berseri2.,baby pun kenyang mnyusu..

    #eeyda0192944788
    #kurus #kuruscepat #kurussihat #kurusdengancepat #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kurusalami #kurustanpadiet #kurusmudah #kuruspantas #kurusbajet #kurusmurah #kurusbadan #kurussecarasihat #kurusdenganmudah #kurusselepasraya #kurustanpasenaman #kurussihatcantik #kurususyo #kurusuntuksuami #kurus7hari #kurussehat #kurussegera #kurusıkı #kurussebelumnikah #kurusputih #kopigorgeous

  •  1  0  7 hours ago
  • Ni citer betul2 bukan tipu k🤣🤣

beLoss XS bukan hanya untuk kuruss tau.
Kulit muka pun lebih cerah, glowing.
Dalam beLoss XS mempunyai bahan yang berkualiti.

Makan 2 kotak dapat turun berat dari 73KG ke 67KG!!
Cair habis lemaks badan lebih Fit.
 Cepat grab hari ini!!!!

Promosi!!!!
1 BOX RM29
(utk 2 Minggu)

2 BOX RM58
(utk 1 Bulan)

▪️▪️▪️

Harga ASAL
RM39

▪️▪️▪️

Postage 
RM9sm/RM14ss

Berminat boleh klik di link bio or wassap sekarang 0164236215 

#beLossXS #beloss #belosssungaipetani #belosskedah #belossutara #cairlemak #sungaipetani #kurus #kurustanpalapar #kurussebelumkahwin #kurusmurah #kurusbadan #kuruspantas #kuruscantik #kuruscepat #kurussihat #kurussebelumraya #kuruslangsing #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #kurusselepasbersalin #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurusbajet #kurustanpasenaman #kurusmudah #bakarlemak #kurusselamat #belossxshq
  • Ni citer betul2 bukan tipu k🤣🤣

    beLoss XS bukan hanya untuk kuruss tau.
    Kulit muka pun lebih cerah, glowing.
    Dalam beLoss XS mempunyai bahan yang berkualiti.

    Makan 2 kotak dapat turun berat dari 73KG ke 67KG!!
    Cair habis lemaks badan lebih Fit.
    Cepat grab hari ini!!!!

    Promosi!!!!
    1 BOX RM29
    (utk 2 Minggu)

    2 BOX RM58
    (utk 1 Bulan)

    ▪️▪️▪️

    Harga ASAL
    RM39

    ▪️▪️▪️

    Postage
    RM9sm/RM14ss

    Berminat boleh klik di link bio or wassap sekarang 0164236215

    #beLossXS #beloss #belosssungaipetani #belosskedah #belossutara #cairlemak #sungaipetani #kurus #kurustanpalapar #kurussebelumkahwin #kurusmurah #kurusbadan #kuruspantas #kuruscantik #kuruscepat #kurussihat #kurussebelumraya #kuruslangsing #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #kurusselepasbersalin #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurusbajet #kurustanpasenaman #kurusmudah #bakarlemak #kurusselamat #belossxshq

  •  0  0  9 hours ago
  • 4kg turun! Alhamdulillah ❤️🤲🏻 
.
.
1set combo dan berjaya kurus 4kg. Terus repeat untuk set ke 2. Tu tandanye Darytea yg 100% bahan asli ni memang power la kan
.
.
Masih ragu2? Korang rugi. kak el happy bile customer happy dapat turun berat care sihat dan selamat
.
.
#teadetoxmurah #darytea #tehkurus #tehslimming #kurussihat #tehberkesankurus #agentwanted #jomkurussihat #tipskurusberkesan #kurustanpasenaman #tehkurusmudah #tipskurustanpadiet #tipskurustanpaubat #kurustanpapantang #gemuk #kurusdengancepat #kurusdalam3hari #kurusdenganselamat #sayanakkurus #kuruspantas #kurusmurah #kurusbajet #kuruslepasbersalin #kurussebelumkawin 
#codkuantan
  • 4kg turun! Alhamdulillah ❤️🤲🏻
    .
    .
    1set combo dan berjaya kurus 4kg. Terus repeat untuk set ke 2. Tu tandanye Darytea yg 100% bahan asli ni memang power la kan
    .
    .
    Masih ragu2? Korang rugi. kak el happy bile customer happy dapat turun berat care sihat dan selamat
    .
    .
    #teadetoxmurah #darytea #tehkurus #tehslimming #kurussihat #tehberkesankurus #agentwanted #jomkurussihat #tipskurusberkesan #kurustanpasenaman #tehkurusmudah #tipskurustanpadiet #tipskurustanpaubat #kurustanpapantang #gemuk #kurusdengancepat #kurusdalam3hari #kurusdenganselamat #sayanakkurus #kuruspantas #kurusmurah #kurusbajet #kuruslepasbersalin #kurussebelumkawin
    #codkuantan

  •  1  0  11 hours ago
  • Testimoni Dary. Alhamdulillah! 😍❤️ Berjaya kurus 4kg tanpa diet ketat dan menyiksakan. 
.
.
Hakak maneh ni pilih untuk kurus care sihat dan selamat. Darytea jadi pilihan beliau.
.
.
Goodjob hakak maneh. El doakan hakak maneh terus sihat dan aktif. Enjoy je turunkan berat badan cara sihat dan selamat.
.
.
#teadetoxmurah #darytea #tehkurus #tehslimming #kurussihat #tehberkesankurus #agentwanted #jomkurussihat #tipskurusberkesan #kurustanpasenaman #tehkurusmudah #tipskurustanpadiet #tipskurustanpaubat #kurustanpapantang #gemuk #kurusdengancepat #kurusdalam3hari #kurusdenganselamat #sayanakkurus #kuruspantas #kurusmurah #kurusbajet #kuruslepasbersalin #kurussebelumkawin 
#codkuantan
  • Testimoni Dary. Alhamdulillah! 😍❤️ Berjaya kurus 4kg tanpa diet ketat dan menyiksakan.
    .
    .
    Hakak maneh ni pilih untuk kurus care sihat dan selamat. Darytea jadi pilihan beliau.
    .
    .
    Goodjob hakak maneh. El doakan hakak maneh terus sihat dan aktif. Enjoy je turunkan berat badan cara sihat dan selamat.
    .
    .
    #teadetoxmurah #darytea #tehkurus #tehslimming #kurussihat #tehberkesankurus #agentwanted #jomkurussihat #tipskurusberkesan #kurustanpasenaman #tehkurusmudah #tipskurustanpadiet #tipskurustanpaubat #kurustanpapantang #gemuk #kurusdengancepat #kurusdalam3hari #kurusdenganselamat #sayanakkurus #kuruspantas #kurusmurah #kurusbajet #kuruslepasbersalin #kurussebelumkawin
    #codkuantan

  •  2  0  11 hours ago
  • Geram sebab Berat badan 61KG pun still nampak Chubby???
jangan risau uollss..beLoss XS pantas bakar lemaks.

Proses pembakaran kalori lebih pantas!
Kemam2 telan lemaks cair!!

Nah!!Berjaya capai 56KG terus muka lebih nampak muda😍

Berminat boleh klik di link bio or wassap sekarang 0164236215 

#beLossXS #beloss #belosssungaipetani #belosskedah #belossutara #cairlemak #sungaipetani #kurus #kurustanpalapar #kurussebelumkahwin #kurusmurah #kurusbadan #kuruspantas #kuruscantik #kuruscepat #kurussihat #kurussebelumraya #kuruslangsing #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #kurusselepasbersalin #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurusbajet #kurustanpasenaman #kurusmudah #bakarlemak #kurusselamat #belossxshq
  • Geram sebab Berat badan 61KG pun still nampak Chubby???
    jangan risau uollss..beLoss XS pantas bakar lemaks.

    Proses pembakaran kalori lebih pantas!
    Kemam2 telan lemaks cair!!

    Nah!!Berjaya capai 56KG terus muka lebih nampak muda😍

    Berminat boleh klik di link bio or wassap sekarang 0164236215

    #beLossXS #beloss #belosssungaipetani #belosskedah #belossutara #cairlemak #sungaipetani #kurus #kurustanpalapar #kurussebelumkahwin #kurusmurah #kurusbadan #kuruspantas #kuruscantik #kuruscepat #kurussihat #kurussebelumraya #kuruslangsing #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #kurusselepasbersalin #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurusbajet #kurustanpasenaman #kurusmudah #bakarlemak #kurusselamat #belossxshq

  •  102  0  12 hours ago
  • ✅Tak perlu berlapar!!
✅Tak perlu ikat perut!!

Dengan beLoss XS Kemam2  je dah boleh cairkan lemaksss uollss

pantas bakar kalori
Hilang 5KG WOW Terbaik!!

Yang penting LULUS KKM dan HALAL JAKIM!!!

Rasa sangat sedap manis2 rasberry 🥰

Berminat boleh klik di link bio or wassap sekarang 0164236215 

#beLossXS #beloss #belosssungaipetani #belosskedah #belossutara #cairlemak #sungaipetani #kurus #kurustanpalapar #kurussebelumkahwin #kurusmurah #kurusbadan #kuruspantas #kuruscantik #kuruscepat #kurussihat #kurussebelumraya #kuruslangsing #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #kurusselepasbersalin #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurusbajet #kurustanpasenaman #kurusmudah #bakarlemak #kurusselamat #belossxshq
  • ✅Tak perlu berlapar!!
    ✅Tak perlu ikat perut!!

    Dengan beLoss XS Kemam2 je dah boleh cairkan lemaksss uollss

    pantas bakar kalori
    Hilang 5KG WOW Terbaik!!

    Yang penting LULUS KKM dan HALAL JAKIM!!!

    Rasa sangat sedap manis2 rasberry 🥰

    Berminat boleh klik di link bio or wassap sekarang 0164236215

    #beLossXS #beloss #belosssungaipetani #belosskedah #belossutara #cairlemak #sungaipetani #kurus #kurustanpalapar #kurussebelumkahwin #kurusmurah #kurusbadan #kuruspantas #kuruscantik #kuruscepat #kurussihat #kurussebelumraya #kuruslangsing #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #kurusselepasbersalin #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurusbajet #kurustanpasenaman #kurusmudah #bakarlemak #kurusselamat #belossxshq

  •  102  0  13 hours ago
  • PORTION YG SAMA & BAHAN YG SAMA, TP RUPA KENAPA BERBEZA?
.
Dalam berdiet ni 2 in 1 guys, selain perut kenyang mata 👀pun kena kenyang jugak.
.
Dari hari ke sehari cuba kita deco sikit mknn kita tu, nak diet pun leboh semangat 💪 kan?
.
Follow @diyanahmajid untuk tips diet yang sihat dan berkesan.
.
TURN ON NOTIFICATION agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy☺️.
.
#kurusuntuksihat #kurustanpaubat #kurusberkesan #kurusbajet #kurusonline #kurusbadan #kurustanpaberlapar #senamandarirumah #senaman10minit #easyexcercise #fitness #stayfit #cleanfood #detox #workout #dietsihat #pemakanansihat #healthyfood #fitfoodie #kurusdenganilmu #eatcleanmalaysia #tipskurus #dietselamat #dietseimbang #pemakananseimbang #jomkurus #jomkurus1malaysia #kempiskanperut #kecilkanpeha #fatlosstips
  • PORTION YG SAMA & BAHAN YG SAMA, TP RUPA KENAPA BERBEZA?
    .
    Dalam berdiet ni 2 in 1 guys, selain perut kenyang mata 👀pun kena kenyang jugak.
    .
    Dari hari ke sehari cuba kita deco sikit mknn kita tu, nak diet pun leboh semangat 💪 kan?
    .
    Follow @diyanahmajid untuk tips diet yang sihat dan berkesan.
    .
    TURN ON NOTIFICATION agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy☺️.
    .
    #kurusuntuksihat  #kurustanpaubat #kurusberkesan #kurusbajet #kurusonline #kurusbadan #kurustanpaberlapar #senamandarirumah #senaman10minit #easyexcercise #fitness #stayfit #cleanfood #detox #workout #dietsihat #pemakanansihat #healthyfood #fitfoodie #kurusdenganilmu #eatcleanmalaysia #tipskurus #dietselamat #dietseimbang #pemakananseimbang #jomkurus #jomkurus1malaysia #kempiskanperut #kecilkanpeha #fatlosstips

  •  5  0  20 hours ago

Top #kurusbajet Posts

  • CONSUME MILA SEMINGGU TURUN 3.5KG!! 😍😍
.
Alhamdulillah.. Another positive feedback. Baru seminggu minum mila dah lose 3.5kg. Sis ni determined utk teruskan minum mila sampai achieve ideal weight 😍👍
.
Sis ni dah cuba mila. Uols tak teringin nak try ke? Berminat boleh click link whtsapp di bio ig @allura_brunei sekarang k 😊

Beli mila dengan pakej combo 4 kotak dapat free gift bengkung tau. Selain tu akan dapat bermacam macam free gifts lain lagi. Jom grab sekarang 😊
.
#kurussihat #kuruspantas #misikurus2019 #senamankecikkanpeha #jomkurus #healthydiet #milacoklatkurus #milacoklatslymbrunei #alluramilacoklatslymbn #kalorimakanan #kurustanpaubat #dietplan #sayanakkurus #ketogenic #kuruscantik #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet #kurusbajet #menudiet #dietkalori #bruneifm #bruneionlineshopping #supportlokalbrunei #sapotlokal #missfazura #samtilla #vivyyusof #sayanakkurus #teamAFCV200147
  • CONSUME MILA SEMINGGU TURUN 3.5KG!! 😍😍
    .
    Alhamdulillah.. Another positive feedback. Baru seminggu minum mila dah lose 3.5kg. Sis ni determined utk teruskan minum mila sampai achieve ideal weight 😍👍
    .
    Sis ni dah cuba mila. Uols tak teringin nak try ke? Berminat boleh click link whtsapp di bio ig @allura_brunei sekarang k 😊

    Beli mila dengan pakej combo 4 kotak dapat free gift bengkung tau. Selain tu akan dapat bermacam macam free gifts lain lagi. Jom grab sekarang 😊
    .
    #kurussihat #kuruspantas #misikurus2019 #senamankecikkanpeha #jomkurus #healthydiet #milacoklatkurus #milacoklatslymbrunei #alluramilacoklatslymbn #kalorimakanan #kurustanpaubat #dietplan #sayanakkurus #ketogenic #kuruscantik #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet #kurusbajet #menudiet #dietkalori #bruneifm #bruneionlineshopping #supportlokalbrunei #sapotlokal #missfazura #samtilla #vivyyusof #sayanakkurus #teamAFCV200147

  •  118  43  27 January, 2020
  • MINUM MILA + IF BOLEH HILANG ALMOST 20KG!! 😍😍
.
Alhamdulillah.. Another superb feedback. Kurang 2 size tu. Awesome sangat!! 😍👍
.
Sis ni dah cuba mila. Uols tak teringin nak try ke? Berminat boleh click link whtsapp di bio ig @allura_brunei sekarang k 😊

Beli mila dengan pakej combo 4 kotak dapat free gift bengkung tau. Gift awesome ni hanya valid sampai hujung bln ni je. Selain tu korang jgk akan dapat bermacam macam free gifts lain. Jom grab sekarang sebelum terlambat 🤩
.
#kurussihat #kuruspantas #misikurus2019 #kalorimakanan #jomkurus #healthydiet #milacoklatkurus #milacoklatslymbrunei #alluramilacoklatslymbn #kalorimakanan #kurustanpaubat #dietplan #ketobrunei #sayanakkurus #atkinsbrunei #kuruscantik #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet #kurusbajet #menudiet #dietkalori #bruneifm #bruneionlineshopping #supportlokalbrunei #sapotlokal #missfazura #samtilla #adelleasofea #sayanakkurus #teamAFCV200134
  • MINUM MILA + IF BOLEH HILANG ALMOST 20KG!! 😍😍
    .
    Alhamdulillah.. Another superb feedback. Kurang 2 size tu. Awesome sangat!! 😍👍
    .
    Sis ni dah cuba mila. Uols tak teringin nak try ke? Berminat boleh click link whtsapp di bio ig @allura_brunei sekarang k 😊

    Beli mila dengan pakej combo 4 kotak dapat free gift bengkung tau. Gift awesome ni hanya valid sampai hujung bln ni je. Selain tu korang jgk akan dapat bermacam macam free gifts lain. Jom grab sekarang sebelum terlambat 🤩
    .
    #kurussihat #kuruspantas #misikurus2019 #kalorimakanan #jomkurus #healthydiet #milacoklatkurus #milacoklatslymbrunei #alluramilacoklatslymbn #kalorimakanan #kurustanpaubat #dietplan #ketobrunei #sayanakkurus #atkinsbrunei #kuruscantik #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet #kurusbajet #menudiet #dietkalori #bruneifm #bruneionlineshopping #supportlokalbrunei #sapotlokal #missfazura #samtilla #adelleasofea #sayanakkurus #teamAFCV200134

  •  131  33  20 January, 2020
  • SIAPA SUKA BREAKFAST JENIS SIMPLE & CEPAT? 😍🙋‍♀️
.
Mila coklat oat dari Allura ni cuma perlu tuang air panas je. Tak sampai 2 minit dah siap. Lagi cepat dari masak megi & lebih berkhasiat 👍😊
.
Effect lepas minum mila korang terus akan rasa kenyang & puas sebab rasa coklat nya yg sedap. Customer ni dh cuba korang bila lagi...nak order boleh terus klik link whtsapp di bio ig Zura sekarang 🌸
.

kurussihat #kuruspantas #misikurus2019 #kalorimakanan #jomkurus #healthydiet #milacoklatkurus #milacoklatslymbrunei #kalorimakanan #kurustanpaubat #dietplan #sayanakkurus #diet #kuruscantik #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet #kurusbajet #menudiet #dietkalori #ketobrunei #atkinsbrunei #atkinsmalaysia #bruneifm #bruneionlineshopping #supportlokal #surikatriana #gegarvaganza #fattzura #teamAFCV011222
  • SIAPA SUKA BREAKFAST JENIS SIMPLE & CEPAT? 😍🙋‍♀️
    .
    Mila coklat oat dari Allura ni cuma perlu tuang air panas je. Tak sampai 2 minit dah siap. Lagi cepat dari masak megi & lebih berkhasiat 👍😊
    .
    Effect lepas minum mila korang terus akan rasa kenyang & puas sebab rasa coklat nya yg sedap. Customer ni dh cuba korang bila lagi...nak order boleh terus klik link whtsapp di bio ig Zura sekarang 🌸
    .

    kurussihat #kuruspantas #misikurus2019 #kalorimakanan #jomkurus #healthydiet #milacoklatkurus #milacoklatslymbrunei #kalorimakanan #kurustanpaubat #dietplan #sayanakkurus #diet #kuruscantik #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet #kurusbajet #menudiet #dietkalori #ketobrunei #atkinsbrunei #atkinsmalaysia #bruneifm #bruneionlineshopping #supportlokal #surikatriana #gegarvaganza #fattzura #teamAFCV011222

  •  119  31  9 December, 2019
  • FEEDBACK MILA COKLAT OAT ♥️ 😍
.
Alhamdulillah masalah pedih perut malam hari berjaya di selesaikan..malam2 biasa duk lapar je masih xckup nasi sepinggan tapi inshaallah lps minum segelas mila coklat yg lazat penuh dgn rolled oat..kurma..badam chia seed smua tu takda lagi masalah ni..
.
Sesuai utk yg nak start diet atau yg tgh on diet sekarang..Nak dptkn Mila coklat oat ni cepat2 wasap 📲https://milacoklatkurus.wasap.my/
.
🚗 cod area BTHO/BALAKONG/DESA BAIDURI/TUN PERAK/TMN IMPIAN EHSAN
.
#kurussihat #kuruspantas #misikurus2019 #kalorimakanan #jomkurus #healthydiet #milacoklatkurus  #kalorimakanan #EAF1909286 #kurustanpaubat #dietplan #sayanakkurus #diet #kuruscantik #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet #kurusbajet #menudiet #dietkalori #milaoatbalakong #milaoatcheras #milaoatbtho
  • FEEDBACK MILA COKLAT OAT ♥️ 😍
    .
    Alhamdulillah masalah pedih perut malam hari berjaya di selesaikan..malam2 biasa duk lapar je masih xckup nasi sepinggan tapi inshaallah lps minum segelas mila coklat yg lazat penuh dgn rolled oat..kurma..badam chia seed smua tu takda lagi masalah ni..
    .
    Sesuai utk yg nak start diet atau yg tgh on diet sekarang..Nak dptkn Mila coklat oat ni cepat2 wasap 📲https://milacoklatkurus.wasap.my/
    .
    🚗 cod area BTHO/BALAKONG/DESA BAIDURI/TUN PERAK/TMN IMPIAN EHSAN
    .
    #kurussihat #kuruspantas #misikurus2019 #kalorimakanan #jomkurus #healthydiet #milacoklatkurus #kalorimakanan #EAF1909286 #kurustanpaubat #dietplan #sayanakkurus #diet #kuruscantik #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet #kurusbajet #menudiet #dietkalori #milaoatbalakong #milaoatcheras #milaoatbtho

  •  113  40  30 September, 2019
  • Hey MiIa!! Dah la sedap lepas tu kenyang giIa. Lepastu tiba2 turon berkiIo2.
.
Ramai yg dh berjaya turunkan Berat BADAN dgn Mila..Alhamdulillah
.
Bagi yg xda masa nak buat OVERNIGHT OAT, sesuai sgt ambil Mila coklat slym yg kaya dengan rolled oat, badam, kurma dan chia seed utk bantu rasa kenyg Iebih Iamaa
.
Dgn MILA COKLAT mmg m'bantu kawaI seIera makan kita. Perutt pon x rasa lapar sbb SekaIi minum110 kalori je tp knyang dia sama macam mkn nasi Iemak 300 Iebih kaIori tu. Bleh tahan knyang smpai 6 jam.
.
Dan yg paling best pasal Mila ni, rasa dia sedapp mcm makan cekelat cadburi tp xde gula putih & xde rasa nk ceryy berry.
.
Yang penting tak susah2 exercise dn diet utk turun 1-2kg.
.
🚗 cod area BTHO/BALAKONG/DESA BAIDURI/TUN PERAK/TMN IMPIAN EHSAN
.
📲https://milacoklatkurus.wasap.my/
.
#kurussihat #kuruspantas #misikurus2019 #kalorimakanan #jomkurus #healthydiet #milacoklatkurus  #kalorimakanan #EAF190956 #kurustanpaubat #dietplan #sayanakkurus #diet #kuruscantik #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet #kurusbajet #menudiet #dietkalori #milaoatbalakong #milaoatcheras #milaoatbtho
  • Hey MiIa!! Dah la sedap lepas tu kenyang giIa. Lepastu tiba2 turon berkiIo2.
    .
    Ramai yg dh berjaya turunkan Berat BADAN dgn Mila..Alhamdulillah
    .
    Bagi yg xda masa nak buat OVERNIGHT OAT, sesuai sgt ambil Mila coklat slym yg kaya dengan rolled oat, badam, kurma dan chia seed utk bantu rasa kenyg Iebih Iamaa
    .
    Dgn MILA COKLAT mmg m'bantu kawaI seIera makan kita. Perutt pon x rasa lapar sbb SekaIi minum110 kalori je tp knyang dia sama macam mkn nasi Iemak 300 Iebih kaIori tu. Bleh tahan knyang smpai 6 jam.
    .
    Dan yg paling best pasal Mila ni, rasa dia sedapp mcm makan cekelat cadburi tp xde gula putih & xde rasa nk ceryy berry.
    .
    Yang penting tak susah2 exercise dn diet utk turun 1-2kg.
    .
    🚗 cod area BTHO/BALAKONG/DESA BAIDURI/TUN PERAK/TMN IMPIAN EHSAN
    .
    📲https://milacoklatkurus.wasap.my/
    .
    #kurussihat #kuruspantas #misikurus2019 #kalorimakanan #jomkurus #healthydiet #milacoklatkurus #kalorimakanan #EAF190956 #kurustanpaubat #dietplan #sayanakkurus #diet #kuruscantik #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet #kurusbajet #menudiet #dietkalori #milaoatbalakong #milaoatcheras #milaoatbtho

  •  114  40  8 October, 2019
  • DIET TANPA LAPAR HANYA DENGAN AIR COKLAT!!! 😉
.
salah satu cara nak diet adalah dengan mengawal kuantiti makanan kita dan kandungan kalori yang ada dalam makanan 👍..tapi jangan sampai tak makan..nanti kemurungan pulak😁
.
the best way yang uols boleh cuba adalah dengan mengambil MILA COKLAT SLYM sebelum telan sebarang makanan..🍜🍚🍛🍲
.
WHY MILA COKLAT SLYM?🤔
kandungan KALORI yang RENDAH..hanya 110 sahaja...mengandungi OAT, CHIA SEED yang boleh bantu kita rasa kenyang lebih lama 👍😊..dah rasa kenyang confirm bila makan pun tak banyak dah kan 😁
.
9 bahan2 mewah yg terkandung dalam mila coklat slym adalah ⤵️
1. Oat 2. Susu skim 3. Apricot 4. Chia seed 5. Badam  6. Vitamin c 7. Delima 8. Serbuk koko 9. Kurma
.
yang ada plan untuk diet..cepat2 wasap Kak Tiya di 0122000251 atau klik link whtsapp pd bio ig utk reply yg pantas 💕 📲0122000251
.
✅PERCUMA EBOOK MENU DIET SIMPLE
✅PERCUMA BOTOL AIR
✅PERCUMA TUPPERWARE CUT PORTION BOX
.
#kurussihat #kuruspantas #misikurus2019 #kalorimakanan #jomkurus #healthydiet #milacoklatkurus #kalorimakanan #kurustanpaubat #dietplan #sayanakkurus #diet #kuruscantik #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet #kurusbajet #menudiet #dietkalori #EAF1909091
  • DIET TANPA LAPAR HANYA DENGAN AIR COKLAT!!! 😉
    .
    salah satu cara nak diet adalah dengan mengawal kuantiti makanan kita dan kandungan kalori yang ada dalam makanan 👍..tapi jangan sampai tak makan..nanti kemurungan pulak😁
    .
    the best way yang uols boleh cuba adalah dengan mengambil MILA COKLAT SLYM sebelum telan sebarang makanan..🍜🍚🍛🍲
    .
    WHY MILA COKLAT SLYM?🤔
    kandungan KALORI yang RENDAH..hanya 110 sahaja...mengandungi OAT, CHIA SEED yang boleh bantu kita rasa kenyang lebih lama 👍😊..dah rasa kenyang confirm bila makan pun tak banyak dah kan 😁
    .
    9 bahan2 mewah yg terkandung dalam mila coklat slym adalah ⤵️
    1. Oat 2. Susu skim 3. Apricot 4. Chia seed 5. Badam 6. Vitamin c 7. Delima 8. Serbuk koko 9. Kurma
    .
    yang ada plan untuk diet..cepat2 wasap Kak Tiya di 0122000251 atau klik link whtsapp pd bio ig utk reply yg pantas 💕 📲0122000251
    .
    ✅PERCUMA EBOOK MENU DIET SIMPLE
    ✅PERCUMA BOTOL AIR
    ✅PERCUMA TUPPERWARE CUT PORTION BOX
    .
    #kurussihat #kuruspantas #misikurus2019 #kalorimakanan #jomkurus #healthydiet #milacoklatkurus #kalorimakanan #kurustanpaubat #dietplan #sayanakkurus #diet #kuruscantik #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet #kurusbajet #menudiet #dietkalori #EAF1909091

  •  164  62  9 September, 2019
  • Mila Coklat Slym adalah pilihan minuman tepat sesuai untuk mereka yang tidak mampu mengawal selera makan & sukakan makanan @ minuman manis yang berlebihan, punca utama penambahan berat badan & masalah kesihatan berkaitan obesiti.
.
Selain rasa Coklat mewah yang lazat, ianya kaya dengan zat nutrisi yang diperlukan badan. .
Mila Coklat Slym bebas GULA & rendah KALORI, tapi mampu membantu badan kekal cergas bertenaga & kenyang lebih lama!
.
📲www.wadap.my/60166552172/milacoklatkurus
.
#kurus #kuruscepat #kurussihat #kuruspantas #ubatkurus #misikurus #ajimaura #kalorimakanan #jomkurus #misikurus #healthydiet #milacoklatkurus #kalorimakanan #kurustanpaubat #dietplan #sayanakkurus #diet #teamafviral0886 #kuruscantik #kurussebelumkahwin #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet #sayanakkurus #milacoklatslymcheras #kurusbajet #supplementkurus #healthydiet #menudiet #dietkalori #milacoklatslym #alluracheras #milaoatcheras
  • Mila Coklat Slym adalah pilihan minuman tepat sesuai untuk mereka yang tidak mampu mengawal selera makan & sukakan makanan @ minuman manis yang berlebihan, punca utama penambahan berat badan & masalah kesihatan berkaitan obesiti.
    .
    Selain rasa Coklat mewah yang lazat, ianya kaya dengan zat nutrisi yang diperlukan badan. .
    Mila Coklat Slym bebas GULA & rendah KALORI, tapi mampu membantu badan kekal cergas bertenaga & kenyang lebih lama!
    .
    📲www.wadap.my/60166552172/milacoklatkurus
    .
    #kurus #kuruscepat #kurussihat #kuruspantas #ubatkurus #misikurus #ajimaura #kalorimakanan #jomkurus #misikurus #healthydiet #milacoklatkurus #kalorimakanan #kurustanpaubat #dietplan #sayanakkurus #diet #teamafviral0886 #kuruscantik #kurussebelumkahwin #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet #sayanakkurus #milacoklatslymcheras #kurusbajet #supplementkurus #healthydiet #menudiet #dietkalori #milacoklatslym #alluracheras #milaoatcheras

  •  143  45  14 August, 2019
  • Serius sedap air coklat ni..memang rasa coklat yg sebenar melimpah dari ladang gandum gituuu 😍👍
.
Inilah feedback yg x putus putus kak Tiya dapat..diet dengan mila serius rasa enjoy sbb tak seksa pun tau..minum air coklat sape tak suka kan..bg effect kenyang plak tu siap ad rolled oat..kurma..badam chia seed apricot dlm ni..
.
Yg dah beli mila esok pagi jgn lupa consume oke..yg xda lagi boleh dah tu picit link whtsapp kt bio ig sekarang 🌸 harga promo diskaun akn tamat esok ni 😱
.
#kurussihat #kuruspantas #misikurus2019 #kalorimakanan #jomkurus #healthydiet #milacoklatkurus #kalorimakanan #kurustanpaubat #dietplan #sayanakkurus #diet #kuruscantik #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet #kurusbajet #menudiet #dietkalori #teamAFCIRCLE01048
  • Serius sedap air coklat ni..memang rasa coklat yg sebenar melimpah dari ladang gandum gituuu 😍👍
    .
    Inilah feedback yg x putus putus kak Tiya dapat..diet dengan mila serius rasa enjoy sbb tak seksa pun tau..minum air coklat sape tak suka kan..bg effect kenyang plak tu siap ad rolled oat..kurma..badam chia seed apricot dlm ni..
    .
    Yg dah beli mila esok pagi jgn lupa consume oke..yg xda lagi boleh dah tu picit link whtsapp kt bio ig sekarang 🌸 harga promo diskaun akn tamat esok ni 😱
    .
    #kurussihat #kuruspantas #misikurus2019 #kalorimakanan #jomkurus #healthydiet #milacoklatkurus #kalorimakanan #kurustanpaubat #dietplan #sayanakkurus #diet #kuruscantik #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet #kurusbajet #menudiet #dietkalori #teamAFCIRCLE01048

  •  150  58  9 October, 2019