#kurus Instagram Photos & Videos

kurus - 3.8m posts

Hashtag Popularity

3.9
average comments
325.4
average likes

Latest #kurus Posts

  • Hanya dengan SET COMBO CAIR LEMAK KALISTA ni korang boleh dapat MERUBAH DIRI korang.
.
💖 Kulit gelap jadi SEMAKIN CERAH
.
💖 Pinggang jadi SEMAKIN RAMPING
.
💖 Perut buncit jadi SEMAKIN KEMPIS
.
💖 Peha SEMAKIN MENGECIL.

Perubahan boleh dirasai seawal seminggu penggunaan. .
❌TIADA KIMIA TIADA JULAP.
👍 KAYA dengan VITAMIN

Korang nak ubah diri korang jadi KURUS  CANTIK? Jom kami bantu. Sekali cuba konfirm jatuh hati 😉

Wasap no ye utk info

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #detoxtea #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #jomkurus #jomkurus1malaysia #produkkurus #kuruskanbadan #kurustanpadiet #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #produkviral #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #bisnesonline #7harimencintaiku2
  • Hanya dengan SET COMBO CAIR LEMAK KALISTA ni korang boleh dapat MERUBAH DIRI korang.
    .
    💖 Kulit gelap jadi SEMAKIN CERAH
    .
    💖 Pinggang jadi SEMAKIN RAMPING
    .
    💖 Perut buncit jadi SEMAKIN KEMPIS
    .
    💖 Peha SEMAKIN MENGECIL.

    Perubahan boleh dirasai seawal seminggu penggunaan. .
    ❌TIADA KIMIA TIADA JULAP.
    👍 KAYA dengan VITAMIN

    Korang nak ubah diri korang jadi KURUS CANTIK? Jom kami bantu. Sekali cuba konfirm jatuh hati 😉

    Wasap no ye utk info

    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #detoxtea #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #jomkurus #jomkurus1malaysia #produkkurus #kuruskanbadan #kurustanpadiet #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #produkviral #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #bisnesonline #7harimencintaiku2

  •  0  0  50 seconds ago
  • TOLONG TOLONG ‼️
.
Tolong Naziem angkat stok dmagia belakang tu boleh ? Hihi 😁. Alhamdulillah memang laju stok habis. Ni kena restok lagi sebab ramai yang dah tahu produk DMAGIADIETMEALZ ni memang berkesan dan dah bantu lebih 5000 orang yang ingin kembalikan berat badan yang ideal, dan kembali ke kehidupan yang lebih sihat 💃🕺
.
Naziem doakan kepada pelanggan yang sentiasa support naziem dan sentiasa keep positive semoga berjaya mendapat berat badan yang diinginkan dan dapat menjalani kehidupan yang lebih baik. Dan naziem dapat bantu lebih ramai lagi orang yang nakkan perubahan. Amin 🤲
.
NAK SAYA BANTU ANDA KURUS DENGAN MUDAH ?

➡️ whatsapp naziem 01120893451 atau TERUS KLIK LINK DI BIO for fast response☝️
.
COD DAN POSTAGE SETIAP HARI ‼️
.
☑️ 𝑲𝑨𝑱𝑨𝑵𝑮
☑️ 𝑩𝑨𝑵𝑮𝑰
☑️ 𝑷𝑼𝑻𝑹𝑨𝑱𝑨𝒀𝑨
☑️ 𝑪𝑯𝑬𝑹𝑨𝑺
☑️ 𝑩𝑨𝑳𝑨𝑲𝑶𝑵𝑮
☑️ 𝑺𝑬𝑴𝑬𝑵𝒀𝑰𝑯
☑️ 𝑩𝑬𝑹𝑨𝑵𝑨𝑵𝑮
☑️ 𝑺𝑹𝑰  𝑷𝑬𝑹𝑴𝑨𝑰𝑺𝑼𝑹𝑰
☑️ 𝑩𝑫𝑹 𝑺𝑹𝑰 𝑷𝑼𝑻𝑹𝑨
☑️ 𝑺𝑬𝑹𝑫𝑨𝑵𝑮
☑️ 𝑼𝑵𝑰𝑻𝑬𝑵
☑️ 𝑼𝑷𝑴
☑️ 𝑼𝑲𝑴
.
https://sayanakdmagia.wasap.my/
https://sayanakdmagia.wasap.my/
https://sayanakdmagia.wasap.my/

#dmagiazulinaziz #dmagiadietcleanzkl #dmagiadietmealzkl #dmagiadietcleanzampang #dmagiadietcleanzbangi #dmagiabangi #dmagiadietcleanzkajang #dmagiadietcleanzkelantan #dmagiadietcleanzterengganu #dmagiadietcleanzjohor #dmagiadietcleanzperak #7harimencintaiku2 #dmagiaselangor #dmagiakualalumpur #zulinaziz #dmagiadietcleanzkualalumpur #dmagiaputrajaya #dmagiasemenyih #zulinaziz #kurus #detox #mudahkurus #dmagiadietmealz #dmagiadietmealzkajang  #dmagiadietmealzbangi #dmagiadietmealzcheras #dmagiadietmealzsemenyih
#dmagiadietmealzputrajaya
#dmagiadietmealbalakong
#dmagiadietmealzselangor
#dmagiadietmealzkl #7harimencintaiku
#dmagiadietcleanzampang
  • TOLONG TOLONG ‼️
    .
    Tolong Naziem angkat stok dmagia belakang tu boleh ? Hihi 😁. Alhamdulillah memang laju stok habis. Ni kena restok lagi sebab ramai yang dah tahu produk DMAGIADIETMEALZ ni memang berkesan dan dah bantu lebih 5000 orang yang ingin kembalikan berat badan yang ideal, dan kembali ke kehidupan yang lebih sihat 💃🕺
    .
    Naziem doakan kepada pelanggan yang sentiasa support naziem dan sentiasa keep positive semoga berjaya mendapat berat badan yang diinginkan dan dapat menjalani kehidupan yang lebih baik. Dan naziem dapat bantu lebih ramai lagi orang yang nakkan perubahan. Amin 🤲
    .
    NAK SAYA BANTU ANDA KURUS DENGAN MUDAH ?

    ➡️ whatsapp naziem 01120893451 atau TERUS KLIK LINK DI BIO for fast response☝️
    .
    COD DAN POSTAGE SETIAP HARI ‼️
    .
    ☑️ 𝑲𝑨𝑱𝑨𝑵𝑮
    ☑️ 𝑩𝑨𝑵𝑮𝑰
    ☑️ 𝑷𝑼𝑻𝑹𝑨𝑱𝑨𝒀𝑨
    ☑️ 𝑪𝑯𝑬𝑹𝑨𝑺
    ☑️ 𝑩𝑨𝑳𝑨𝑲𝑶𝑵𝑮
    ☑️ 𝑺𝑬𝑴𝑬𝑵𝒀𝑰𝑯
    ☑️ 𝑩𝑬𝑹𝑨𝑵𝑨𝑵𝑮
    ☑️ 𝑺𝑹𝑰 𝑷𝑬𝑹𝑴𝑨𝑰𝑺𝑼𝑹𝑰
    ☑️ 𝑩𝑫𝑹 𝑺𝑹𝑰 𝑷𝑼𝑻𝑹𝑨
    ☑️ 𝑺𝑬𝑹𝑫𝑨𝑵𝑮
    ☑️ 𝑼𝑵𝑰𝑻𝑬𝑵
    ☑️ 𝑼𝑷𝑴
    ☑️ 𝑼𝑲𝑴
    .
    https://sayanakdmagia.wasap.my/
    https://sayanakdmagia.wasap.my/
    https://sayanakdmagia.wasap.my/

    #dmagiazulinaziz #dmagiadietcleanzkl #dmagiadietmealzkl #dmagiadietcleanzampang #dmagiadietcleanzbangi #dmagiabangi #dmagiadietcleanzkajang #dmagiadietcleanzkelantan #dmagiadietcleanzterengganu #dmagiadietcleanzjohor #dmagiadietcleanzperak #7harimencintaiku2 #dmagiaselangor #dmagiakualalumpur #zulinaziz #dmagiadietcleanzkualalumpur #dmagiaputrajaya #dmagiasemenyih #zulinaziz #kurus #detox #mudahkurus #dmagiadietmealz #dmagiadietmealzkajang #dmagiadietmealzbangi #dmagiadietmealzcheras #dmagiadietmealzsemenyih
    #dmagiadietmealzputrajaya
    #dmagiadietmealbalakong
    #dmagiadietmealzselangor
    #dmagiadietmealzkl #7harimencintaiku
    #dmagiadietcleanzampang

  •  0  0  1 minute ago
  • 🔥1 SET POWER KURUS🔥
10 hari je consume, cer naik penimbang !!! sure y'alls rasa nak lompat lompat gituuu.. 
Y'alls bayangkanlah happy ke happy bila berat y'alls ghaib berkilo-kilo 😉
.
Y'alls takkan nak tengok je orang lain kurus. Y'alls sendiri taknak slim ke? Jangan pura-pura dok kata xkisah pun badan gemuk. Kita masih ada pilihan.  Nak kurus jugak kan?? 😁 hah jom usaha kurus !!
.
DAPATKAN COCOCURV ORIGINAL SEKARANG !!
PASTIKAN ORIGINAL BARU BERKESAN KURUS.
DM @cococurv_slim.my
WhatsApp:0122642245 

1 kotak Cococurv bole turun 3-7KG hokayyy
•
#cococurvhq #berrycurv #coklatkurus #kurus
#cococurvhuluselangor #cococurvbatangkali #cococurvuluyam #cococurvuluyambharu #cococurvrasa #cococurvbukitberuntung #cococurvserendah #cococurvsungaichoh #cococurvrawang #cococurvkualakububharu #cococurvgentinghighland #cococurvgombak #cococurvselayang #cococurvkl #cococurvmalaysia #cococurvselangor #cococurvhq #sherrysquad #ubatkurusmalaysia
  • 🔥1 SET POWER KURUS🔥
    10 hari je consume, cer naik penimbang !!! sure y'alls rasa nak lompat lompat gituuu..
    Y'alls bayangkanlah happy ke happy bila berat y'alls ghaib berkilo-kilo 😉
    .
    Y'alls takkan nak tengok je orang lain kurus. Y'alls sendiri taknak slim ke? Jangan pura-pura dok kata xkisah pun badan gemuk. Kita masih ada pilihan. Nak kurus jugak kan?? 😁 hah jom usaha kurus !!
    .
    DAPATKAN COCOCURV ORIGINAL SEKARANG !!
    PASTIKAN ORIGINAL BARU BERKESAN KURUS.
    DM @cococurv_slim.my
    WhatsApp:0122642245

    1 kotak Cococurv bole turun 3-7KG hokayyy

    #cococurvhq #berrycurv #coklatkurus #kurus
    #cococurvhuluselangor #cococurvbatangkali #cococurvuluyam #cococurvuluyambharu #cococurvrasa #cococurvbukitberuntung #cococurvserendah #cococurvsungaichoh #cococurvrawang #cococurvkualakububharu #cococurvgentinghighland #cococurvgombak #cococurvselayang #cococurvkl #cococurvmalaysia #cococurvselangor #cococurvhq #sherrysquad #ubatkurusmalaysia

  •  0  0  2 minutes ago
  • PENYELESAIAN KEPADA MASALAH PERUT BUNCIT

African mango 🥭 merupakan satu bahan PREMIUM dlm #DemicaCoklat & #DemicaMixberry utk bakar lemak badan. So, lemak perut korang yg melekat tu lama² akan cair & disingkirkan melalui air kecil atau peluh. Perut makin lama makin kempis! Yeayyyy 💃🏻 .

Sape tak sabar nak cairkan lemak perut & seluruh badan dgn Demica Metabolism Booster? Hanya rm89.90 sahaja...

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #teamdemicakaknis
  • PENYELESAIAN KEPADA MASALAH PERUT BUNCIT

    African mango 🥭 merupakan satu bahan PREMIUM dlm #DemicaCoklat & #DemicaMixberry utk bakar lemak badan. So, lemak perut korang yg melekat tu lama² akan cair & disingkirkan melalui air kecil atau peluh. Perut makin lama makin kempis! Yeayyyy 💃🏻 .

    Sape tak sabar nak cairkan lemak perut & seluruh badan dgn Demica Metabolism Booster? Hanya rm89.90 sahaja...

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #teamdemicakaknis

  •  0  0  2 minutes ago
  • PENYELESAIAN KEPADA MASALAH PERUT BUNCIT

African mango 🥭 merupakan satu bahan PREMIUM dlm #DemicaCoklat & #DemicaMixberry utk bakar lemak badan. So, lemak perut korang yg melekat tu lama² akan cair & disingkirkan melalui air kecil atau peluh. Perut makin lama makin kempis! Yeayyyy 💃🏻 .

Sape tak sabar nak cairkan lemak perut & seluruh badan dgn Demica Metabolism Booster?

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
  • PENYELESAIAN KEPADA MASALAH PERUT BUNCIT

    African mango 🥭 merupakan satu bahan PREMIUM dlm #DemicaCoklat & #DemicaMixberry utk bakar lemak badan. So, lemak perut korang yg melekat tu lama² akan cair & disingkirkan melalui air kecil atau peluh. Perut makin lama makin kempis! Yeayyyy 💃🏻 .

    Sape tak sabar nak cairkan lemak perut & seluruh badan dgn Demica Metabolism Booster?

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

  •  0  0  3 minutes ago
  • { KURUS TAPI TAK MAMPU SEKAT SELERA MAKAN }
.
.
Siapa yang ada problem nak turunkan berat badan tapi SUKA MAKAN?
.
❌ Diet beria tapi lepas sebulan dua tapi turun sekilo je😭
❌ Kena tahan lapar 😭
.
.
Shake je SEKALI setiap hari, uols boleh kurus tanpa sedar
🍒 TANPA diet ketat
🍒 TANPA senaman extreme
🍒 TANPA cirit-birit 
🍒 TANPA berlapar
.
.
BERMINAT NAK CUBA

Jom whatsapp 0177122251

Atau click je link di bio lagi senang

#juicyraspberry
#juicyraspberryfiber
#juicyraspberrymurah #juicyraspberrykputrajaya #juskurus #juskurusmurah #juskurusviral #detoxjuice #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurussebelumraya #kuruslangsing #kurustanpadiet #lawas #cantik #gadiscantik #langsing #turunberatbadan #turunberat #suamisayang #dietplan #dietfood #dietsihat #tipskuruscepat #sayanakkurus #tipsdiet #jomkurus #turunberat #instaboomakademi
  • { KURUS TAPI TAK MAMPU SEKAT SELERA MAKAN }
    .
    .
    Siapa yang ada problem nak turunkan berat badan tapi SUKA MAKAN?
    .
    ❌ Diet beria tapi lepas sebulan dua tapi turun sekilo je😭
    ❌ Kena tahan lapar 😭
    .
    .
    Shake je SEKALI setiap hari, uols boleh kurus tanpa sedar
    🍒 TANPA diet ketat
    🍒 TANPA senaman extreme
    🍒 TANPA cirit-birit
    🍒 TANPA berlapar
    .
    .
    BERMINAT NAK CUBA

    Jom whatsapp 0177122251

    Atau click je link di bio lagi senang

    #juicyraspberry
    #juicyraspberryfiber
    #juicyraspberrymurah #juicyraspberrykputrajaya #juskurus #juskurusmurah #juskurusviral #detoxjuice #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurussebelumraya #kuruslangsing #kurustanpadiet #lawas #cantik #gadiscantik #langsing #turunberatbadan #turunberat #suamisayang #dietplan #dietfood #dietsihat #tipskuruscepat #sayanakkurus #tipsdiet #jomkurus #turunberat #instaboomakademi

  •  0  0  5 minutes ago
  • { KURUS TAPI TAK MAMPU SEKAT SELERA MAKAN }
.
.
Siapa yang ada problem nak turunkan berat badan tapi SUKA MAKAN?
.
❌ Diet beria tapi lepas sebulan dua tapi turun sekilo je😭
❌ Kena tahan lapar 😭
.
.
Shake je SEKALI setiap hari, uols boleh kurus tanpa sedar
🍒 TANPA diet ketat
🍒 TANPA senaman extreme
🍒 TANPA cirit-birit 
🍒 TANPA berlapar
.
.
BERMINAT NAK CUBA

Jom whatsapp 0177122251

Atau click je link di bio lagi senang

#juicyraspberry
#juicyraspberryfiber
#juicyraspberrymurah #juicyraspberrykputrajaya #juskurus #juskurusmurah #juskurusviral #detoxjuice #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurussebelumraya #kuruslangsing #kurustanpadiet #lawas #cantik #gadiscantik #langsing #turunberatbadan #turunberat #suamisayang #dietplan #dietfood #dietsihat #tipskuruscepat #sayanakkurus #tipsdiet #jomkurus #turunberat #instaboomakademi
  • { KURUS TAPI TAK MAMPU SEKAT SELERA MAKAN }
    .
    .
    Siapa yang ada problem nak turunkan berat badan tapi SUKA MAKAN?
    .
    ❌ Diet beria tapi lepas sebulan dua tapi turun sekilo je😭
    ❌ Kena tahan lapar 😭
    .
    .
    Shake je SEKALI setiap hari, uols boleh kurus tanpa sedar
    🍒 TANPA diet ketat
    🍒 TANPA senaman extreme
    🍒 TANPA cirit-birit
    🍒 TANPA berlapar
    .
    .
    BERMINAT NAK CUBA

    Jom whatsapp 0177122251

    Atau click je link di bio lagi senang

    #juicyraspberry
    #juicyraspberryfiber
    #juicyraspberrymurah #juicyraspberrykputrajaya #juskurus #juskurusmurah #juskurusviral #detoxjuice #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurussebelumraya #kuruslangsing #kurustanpadiet #lawas #cantik #gadiscantik #langsing #turunberatbadan #turunberat #suamisayang #dietplan #dietfood #dietsihat #tipskuruscepat #sayanakkurus #tipsdiet #jomkurus #turunberat #instaboomakademi

  •  0  0  5 minutes ago
  • { KURUS TAPI TAK MAMPU SEKAT SELERA MAKAN }
.
.
Siapa yang ada problem nak turunkan berat badan tapi SUKA MAKAN?
.
❌ Diet beria tapi lepas sebulan dua tapi turun sekilo je😭
❌ Kena tahan lapar 😭
.
.
Shake je SEKALI setiap hari, uols boleh kurus tanpa sedar
🍒 TANPA diet ketat
🍒 TANPA senaman extreme
🍒 TANPA cirit-birit 
🍒 TANPA berlapar
.
.
BERMINAT NAK CUBA

Jom whatsapp 0177122251

Atau click je link di bio lagi senang

#juicyraspberry
#juicyraspberryfiber
#juicyraspberrymurah #juicyraspberrykputrajaya #juskurus #juskurusmurah #juskurusviral #detoxjuice #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurussebelumraya #kuruslangsing #kurustanpadiet #lawas #cantik #gadiscantik #langsing #turunberatbadan #turunberat #suamisayang #dietplan #dietfood #dietsihat #tipskuruscepat #sayanakkurus #tipsdiet #jomkurus #turunberat #instaboomakademi
  • { KURUS TAPI TAK MAMPU SEKAT SELERA MAKAN }
    .
    .
    Siapa yang ada problem nak turunkan berat badan tapi SUKA MAKAN?
    .
    ❌ Diet beria tapi lepas sebulan dua tapi turun sekilo je😭
    ❌ Kena tahan lapar 😭
    .
    .
    Shake je SEKALI setiap hari, uols boleh kurus tanpa sedar
    🍒 TANPA diet ketat
    🍒 TANPA senaman extreme
    🍒 TANPA cirit-birit
    🍒 TANPA berlapar
    .
    .
    BERMINAT NAK CUBA

    Jom whatsapp 0177122251

    Atau click je link di bio lagi senang

    #juicyraspberry
    #juicyraspberryfiber
    #juicyraspberrymurah #juicyraspberrykputrajaya #juskurus #juskurusmurah #juskurusviral #detoxjuice #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurussebelumraya #kuruslangsing #kurustanpadiet #lawas #cantik #gadiscantik #langsing #turunberatbadan #turunberat #suamisayang #dietplan #dietfood #dietsihat #tipskuruscepat #sayanakkurus #tipsdiet #jomkurus #turunberat #instaboomakademi

  •  0  0  5 minutes ago
  • BERAT SUSAH NAK TURUN WALAUPUN DAH DIET

Tu tandanya badan korang banyak toksin terkumpul dalam badan.Apa kata korang consume #Demica ni yang berfungsi utk sedut lemak korang, singkirkan toksin secara semulajadi melalui peluh dan air kecil je. Dalam masa yg sama #DemicaSuppliment blh cuci lemak dlm usus korang tanpa ada kesan cirit-birit pun.

Hanya RM89.90 sahaja 🥰

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #teamdemicakaknis
  • BERAT SUSAH NAK TURUN WALAUPUN DAH DIET

    Tu tandanya badan korang banyak toksin terkumpul dalam badan.Apa kata korang consume #Demica ni yang berfungsi utk sedut lemak korang, singkirkan toksin secara semulajadi melalui peluh dan air kecil je. Dalam masa yg sama #DemicaSuppliment blh cuci lemak dlm usus korang tanpa ada kesan cirit-birit pun.

    Hanya RM89.90 sahaja 🥰

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #teamdemicakaknis

  •  1  0  8 minutes ago
  • ‼️PROMOSI KAW KAW KAW ➡️➡️➡️
.
✳️siapa kat sini yg serius nak buat laser putih kulit , buang jerawat , jeragat , resdung , parut , kutil , ketuat , tatoo , tahi lalat , tanda lahir , bulu , biji kolesterol, panau , kurap , kayap ,ketiak hitam , kemaluan hitam dgn harga promosi rm100 jah ? yes ! rm100 jah 
.
wasap terus ke no telepon doktor k kat bawah sekarang 👇

www.wasap.my/60179211450/doktornaklaserrm100

www.wasap.my/60179211450/doktornaklaserrm100

✳️DRK 017-9211450

➡️TERBARU : BOLEH BELI MANA MANA PRODUK DRK RM100, DAN BOLEH MENANG CABUTAN BERTUAH IPHONE 11 PRO MAX FREE .

✳️UNTUK SEMUA URUSAN

👉tak payah appointment .
➡️dtg terus jah jumpa drk 

DRK 017-9211450 

⭕️BUKA 9 am - 5 pm 

drk 
wisma mizah 
jln kebun 
sultan 
kota bharu
kelantan
(dlm bandar kota bharu )

✳️putih kulit rm100
✳️mancung hidung rm800
✳️up pipi rm800
✳️runcing dagu rm800
✳️muka v shape rm500
✳️jerawat rm100
✳️jeragat rm100
✳️resdung rm100
✳️kulit kusam + kering rm100
✳️buang tatoo rm100
✳️ kulit sensitif rm100
✳️ panau rm100
✳️ kurap rm100
✳️ buang ketuat rm100
✳️ buang tahi lalat rm100
✳️ buang tanda lahir rm100
✳️ kurus badan rm100

.
🆘limited utk 100 orang yg pertama jah .
✳️siapa cepat , dia dapat . 
.
➡️➡️bila cukup jer kuota , harga akan di naikkan ke harga asal pulok .

fb : chlush 
ig : @chlush_datodrk

#jerawat #jeragat #resdung #parut #laser#putihkulit #kurus #drk #kulitsensitif #kosmetik#kelantan #chlush #hidungmancung #melasma#acne #prp #panau #kurap #ketuat #tahilalat#tandalahir
  • ‼️PROMOSI KAW KAW KAW ➡️➡️➡️
    .
    ✳️siapa kat sini yg serius nak buat laser putih kulit , buang jerawat , jeragat , resdung , parut , kutil , ketuat , tatoo , tahi lalat , tanda lahir , bulu , biji kolesterol, panau , kurap , kayap ,ketiak hitam , kemaluan hitam dgn harga promosi rm100 jah ? yes ! rm100 jah 
    .
    wasap terus ke no telepon doktor k kat bawah sekarang 👇

    www.wasap.my/60179211450/doktornaklaserrm100

    www.wasap.my/60179211450/doktornaklaserrm100

    ✳️DRK 017-9211450

    ➡️TERBARU : BOLEH BELI MANA MANA PRODUK DRK RM100, DAN BOLEH MENANG CABUTAN BERTUAH IPHONE 11 PRO MAX FREE .

    ✳️UNTUK SEMUA URUSAN

    👉tak payah appointment .
    ➡️dtg terus jah jumpa drk 

    DRK 017-9211450 

    ⭕️BUKA 9 am - 5 pm 

    drk 
    wisma mizah 
    jln kebun 
    sultan 
    kota bharu
    kelantan
    (dlm bandar kota bharu )

    ✳️putih kulit rm100
    ✳️mancung hidung rm800
    ✳️up pipi rm800
    ✳️runcing dagu rm800
    ✳️muka v shape rm500
    ✳️jerawat rm100
    ✳️jeragat rm100
    ✳️resdung rm100
    ✳️kulit kusam + kering rm100
    ✳️buang tatoo rm100
    ✳️ kulit sensitif rm100
    ✳️ panau rm100
    ✳️ kurap rm100
    ✳️ buang ketuat rm100
    ✳️ buang tahi lalat rm100
    ✳️ buang tanda lahir rm100
    ✳️ kurus badan rm100

    .
    🆘limited utk 100 orang yg pertama jah .
    ✳️siapa cepat , dia dapat . 
    .
    ➡️➡️bila cukup jer kuota , harga akan di naikkan ke harga asal pulok .

    fb : chlush 
    ig : @chlush_datodrk

    #jerawat  #jeragat  #resdung  #parut  #laser #putihkulit  #kurus  #drk  #kulitsensitif  #kosmetik#kelantan #chlush #hidungmancung #melasma#acne #prp #panau #kurap #ketuat #tahilalat#tandalahir

  •  0  0  8 minutes ago
  • 5 HARI LOST 4KG 😱

Hari pertama lost 2.4kg. Lepastu minum lagi sampai hari ke 5 dah turun sampai 4 KG. 🔥

Memang syok gini. Bukan tipu kalista nih memang betul-betul bakar lemak. Patutlah semua cakap KALISTA KESAN SEAWAL SEMINGGU PENGGUNAAN 🔥

Tak sampai seminggu dah hilang 4 KILO. Kalau seminggu dah berapa pulak. Sebulan? Omg KURUSSS 😍

Abang kakak adik pakcik makcik. Jom lah jadi kurus juga. Kalista bantu cairkan lemak-lemak tuu. Tak susah pun Minum-minum je.

Nak tahu lebih lagi? Wasap ehh.

0182220335 .

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty
  • 5 HARI LOST 4KG 😱

    Hari pertama lost 2.4kg. Lepastu minum lagi sampai hari ke 5 dah turun sampai 4 KG. 🔥

    Memang syok gini. Bukan tipu kalista nih memang betul-betul bakar lemak. Patutlah semua cakap KALISTA KESAN SEAWAL SEMINGGU PENGGUNAAN 🔥

    Tak sampai seminggu dah hilang 4 KILO. Kalau seminggu dah berapa pulak. Sebulan? Omg KURUSSS 😍

    Abang kakak adik pakcik makcik. Jom lah jadi kurus juga. Kalista bantu cairkan lemak-lemak tuu. Tak susah pun Minum-minum je.

    Nak tahu lebih lagi? Wasap ehh.

    0182220335 .

    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty

  •  0  0  8 minutes ago
  • “Salam kak, boleh tahu  harga ESP berapa“⁣
⁣-
“Kak, saya berminat dengan ESP. Boleh explain apa kelebihan dia ?“⁣
⁣-
“Salam. Nak tanya, kalau kulit jerawat and sunburn boleh consume ESP ?“⁣
⁣-
“Sis, saya pregnant boleh ambil ESP kan ?“⁣
⁣.
.
Fuhhh , banyak lagi pertanyaan pasal ESP yang akak dapat setiap hari. Yela, ESP kan bestseller, setiap hari ada je yg tanya. Belum kira yg beli, yang repeat order lagi tau.
⁣.
Sebab tu stok ESP kat rumah akak ni cepat je hilang dari radar. Sebab orang duk cari sokmo ! Hehe.
⁣.
So meh akak explain la sikit siapa yg boleh ambil ESP shaklee nie :
⁣.
⚡️Lelaki / wanita yang nak kulit cantik , cerah , flawless dan mulus⁣.
⚡️Ibu mengandung – makanan nutrisi yang terbaik, membantu kehamilan dan perkembangan fetus dengan lebih baik⁣.
⚡️Ibu yang menyusu – mengalakkan dan mengekalkan penghasilan susu. Pengambilan ESP yang konsisten sepanjang tempoh penyusuan dapat membantu perkembangan fizikal bayi yang lebih sihat⁣.
⚡️Student / pekerja / individu dewasa / warga emas - penambah tenaga / energy booster⁣
⚡️Lelaki / wanita ingin kuruskan badan⁣.
⁣.
So kalau korang nak grab ESP yang hot nie , yang sangat sangat menjadi kegilaan ramai nie , korang cepat cepat contact akak okey. Klik je link di bio ye.
.
⁣.
Whatsapp 013-3130901.
www.wasap.my/60133130901.
.
.
Free Cod Area Kuala Nerus dan sekitarnya. Postage seluruh Malaysia. 📮📮
#shakleeterengganu #shakleemalaysia #shakleetokjembal #shakleeterbaik #seberangtakir #promosishaklee #umt #unisza #ipgkualaterengganu #gongbadak #trustedsid #tokjembal #shakleelovers #alfalfashaklee #nutriferon #kurus #cantik #alhamdulillah #customer #readystock #setkurusshaklee #vivixshaklee  #vitacshaklee #setcantikshaklee #espshaklee #instep #shakleeinstep #shakleebaturakit #promosiesp
  • “Salam kak, boleh tahu harga ESP berapa“⁣
    ⁣-
    “Kak, saya berminat dengan ESP. Boleh explain apa kelebihan dia ?“⁣
    ⁣-
    “Salam. Nak tanya, kalau kulit jerawat and sunburn boleh consume ESP ?“⁣
    ⁣-
    “Sis, saya pregnant boleh ambil ESP kan ?“⁣
    ⁣.
    .
    Fuhhh , banyak lagi pertanyaan pasal ESP yang akak dapat setiap hari. Yela, ESP kan bestseller, setiap hari ada je yg tanya. Belum kira yg beli, yang repeat order lagi tau.
    ⁣.
    Sebab tu stok ESP kat rumah akak ni cepat je hilang dari radar. Sebab orang duk cari sokmo ! Hehe.
    ⁣.
    So meh akak explain la sikit siapa yg boleh ambil ESP shaklee nie :
    ⁣.
    ⚡️Lelaki / wanita yang nak kulit cantik , cerah , flawless dan mulus⁣.
    ⚡️Ibu mengandung – makanan nutrisi yang terbaik, membantu kehamilan dan perkembangan fetus dengan lebih baik⁣.
    ⚡️Ibu yang menyusu – mengalakkan dan mengekalkan penghasilan susu. Pengambilan ESP yang konsisten sepanjang tempoh penyusuan dapat membantu perkembangan fizikal bayi yang lebih sihat⁣.
    ⚡️Student / pekerja / individu dewasa / warga emas - penambah tenaga / energy booster⁣
    ⚡️Lelaki / wanita ingin kuruskan badan⁣.
    ⁣.
    So kalau korang nak grab ESP yang hot nie , yang sangat sangat menjadi kegilaan ramai nie , korang cepat cepat contact akak okey. Klik je link di bio ye.
    .
    ⁣.
    Whatsapp 013-3130901.
    www.wasap.my/60133130901.
    .
    .
    Free Cod Area Kuala Nerus dan sekitarnya. Postage seluruh Malaysia. 📮📮
    #shakleeterengganu #shakleemalaysia #shakleetokjembal #shakleeterbaik #seberangtakir #promosishaklee #umt #unisza #ipgkualaterengganu #gongbadak #trustedsid #tokjembal #shakleelovers #alfalfashaklee #nutriferon #kurus #cantik #alhamdulillah #customer #readystock #setkurusshaklee #vivixshaklee #vitacshaklee #setcantikshaklee #espshaklee #instep #shakleeinstep #shakleebaturakit #promosiesp

  •  0  0  8 minutes ago
  • ‼️PROMOSI KAW KAW KAW ➡️➡️➡️
.
✳️siapa kat sini yg serius nak buat laser putih kulit , buang jerawat , jeragat , resdung , parut , kutil , ketuat , tatoo , tahi lalat , tanda lahir , bulu , biji kolesterol, panau , kurap , kayap ,ketiak hitam , kemaluan hitam dgn harga promosi rm100 jah ? yes ! rm100 jah 
.
wasap terus ke no telepon doktor k kat bawah sekarang 👇

www.wasap.my/60179211450/doktornaklaserrm100

www.wasap.my/60179211450/doktornaklaserrm100

✳️DRK 017-9211450

➡️TERBARU : BOLEH BELI MANA MANA PRODUK DRK RM100, DAN BOLEH MENANG CABUTAN BERTUAH IPHONE 11 PRO MAX FREE .

✳️UNTUK SEMUA URUSAN

👉tak payah appointment .
➡️dtg terus jah jumpa drk 

DRK 017-9211450 

⭕️BUKA 9 am - 5 pm 

drk 
wisma mizah 
jln kebun 
sultan 
kota bharu
kelantan
(dlm bandar kota bharu )

✳️putih kulit rm100
✳️mancung hidung rm800
✳️up pipi rm800
✳️runcing dagu rm800
✳️muka v shape rm500
✳️jerawat rm100
✳️jeragat rm100
✳️resdung rm100
✳️kulit kusam + kering rm100
✳️buang tatoo rm100
✳️ kulit sensitif rm100
✳️ panau rm100
✳️ kurap rm100
✳️ buang ketuat rm100
✳️ buang tahi lalat rm100
✳️ buang tanda lahir rm100
✳️ kurus badan rm100

.
🆘limited utk 100 orang yg pertama jah .
✳️siapa cepat , dia dapat . 
.
➡️➡️bila cukup jer kuota , harga akan di naikkan ke harga asal pulok .

fb : chlush 
ig : @chlush_datodrk

#jerawat #jeragat #resdung #parut #laser#putihkulit #kurus #drk #kulitsensitif #kosmetik#kelantan #chlush #hidungmancung #melasma#acne #prp #panau #kurap #ketuat #tahilalat#tandalahir
  • ‼️PROMOSI KAW KAW KAW ➡️➡️➡️
    .
    ✳️siapa kat sini yg serius nak buat laser putih kulit , buang jerawat , jeragat , resdung , parut , kutil , ketuat , tatoo , tahi lalat , tanda lahir , bulu , biji kolesterol, panau , kurap , kayap ,ketiak hitam , kemaluan hitam dgn harga promosi rm100 jah ? yes ! rm100 jah 
    .
    wasap terus ke no telepon doktor k kat bawah sekarang 👇

    www.wasap.my/60179211450/doktornaklaserrm100

    www.wasap.my/60179211450/doktornaklaserrm100

    ✳️DRK 017-9211450

    ➡️TERBARU : BOLEH BELI MANA MANA PRODUK DRK RM100, DAN BOLEH MENANG CABUTAN BERTUAH IPHONE 11 PRO MAX FREE .

    ✳️UNTUK SEMUA URUSAN

    👉tak payah appointment .
    ➡️dtg terus jah jumpa drk 

    DRK 017-9211450 

    ⭕️BUKA 9 am - 5 pm 

    drk 
    wisma mizah 
    jln kebun 
    sultan 
    kota bharu
    kelantan
    (dlm bandar kota bharu )

    ✳️putih kulit rm100
    ✳️mancung hidung rm800
    ✳️up pipi rm800
    ✳️runcing dagu rm800
    ✳️muka v shape rm500
    ✳️jerawat rm100
    ✳️jeragat rm100
    ✳️resdung rm100
    ✳️kulit kusam + kering rm100
    ✳️buang tatoo rm100
    ✳️ kulit sensitif rm100
    ✳️ panau rm100
    ✳️ kurap rm100
    ✳️ buang ketuat rm100
    ✳️ buang tahi lalat rm100
    ✳️ buang tanda lahir rm100
    ✳️ kurus badan rm100

    .
    🆘limited utk 100 orang yg pertama jah .
    ✳️siapa cepat , dia dapat . 
    .
    ➡️➡️bila cukup jer kuota , harga akan di naikkan ke harga asal pulok .

    fb : chlush 
    ig : @chlush_datodrk

    #jerawat  #jeragat  #resdung  #parut  #laser #putihkulit  #kurus  #drk  #kulitsensitif  #kosmetik#kelantan #chlush #hidungmancung #melasma#acne #prp #panau #kurap #ketuat #tahilalat#tandalahir

  •  0  0  9 minutes ago
  • TERBANG 7 KILO LEMAKKKK🕊️ 

Alahaii makin kecik comel adik manis ni. Suka sangat dia dapat LOST 7 KILO dengan KALISTA 🔥

Dia punya INCHLOSS tu nampak beza. Raya dapat pakai baju raya size S. 😍

Kalau dulu nampak berisi sikit sekarang comel je hilang dah lemak-lemak dia.

Tu lah korang Eira ajak minum Kalista sebelum Raya awak malas. Sekarang tengok lah adik ni dah dapat body idaman dah.

Takpe sempat lagi nak KALISTA ni. Meh je wasap Eira. Kita
BAKAR LEMAK.

0199499945
.

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral
  • TERBANG 7 KILO LEMAKKKK🕊️

    Alahaii makin kecik comel adik manis ni. Suka sangat dia dapat LOST 7 KILO dengan KALISTA 🔥

    Dia punya INCHLOSS tu nampak beza. Raya dapat pakai baju raya size S. 😍

    Kalau dulu nampak berisi sikit sekarang comel je hilang dah lemak-lemak dia.

    Tu lah korang Eira ajak minum Kalista sebelum Raya awak malas. Sekarang tengok lah adik ni dah dapat body idaman dah.

    Takpe sempat lagi nak KALISTA ni. Meh je wasap Eira. Kita
    BAKAR LEMAK.

    0199499945
    .

    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral

  •  1  0  10 minutes ago
  • DTRIM2013.COM ORIGINAL FROM USA WITH ANTI FAKE CODE  whtsapp 0135807226
.
💃KEISTIMEWAAN DTRIM
.
1 - 7 Hari 😊
🍀 Otot-otot mula melembut
🍀 Lemak badan mula terbakar
🍀 Angin2 keluar dari badan
.
7 - 15 Hari 😃
🍀 Lemak badan terbakar  lebih efective melalui perpeluhan dan kumuhan
🍀 Berat badan mula turun
🍀 Inch loss di pinggang , pinggul ,bhgian2 peha, lengan yg berlemak
.
1 Bulan 😱
🍀 Badan kelihatan SHAPE , CURVY
🍀 penurunan berat badan yg ketara
.
✖perlu diet,menahan lapar & makan macam biasa
✖Tak perlu bersenam 🏃‍♀️
✖Tiada cirit birit 
✖Tiada Flabby 💆🏻
.
-Mengandungi Alfalfa dan Vit C
-100% Tiada kesan sampingan
-Selamat Untuk ibu menyusu(utk baby yg dah berumur 6bln & keatas)
-Berstatus Gmp
-Dijamin bebas dari bahan chemical Sabrutamine
.
🍏Ingredients🍏
""Garcinia Camborgia,Lotus Leaf,Black Tea Extract,Hawthorn,Green Tea Extract,L-Glutathione,Citrus Aurantium dan Aloe Vera”
.
.
#ubatkurusberkesan #ubatkurus #dtrim #dtrimselangor  #dtrimshahalam #pilkurus  #pilkurusberkesan #slimcepat  #kurusdengancepat #kurus #kurusdalam2minggu #badangemuk #lemakdegil #lemakjahat #hilangkanlemak #pehabesar #pinggulbesar #kurussihat #turunkanberatbadan #doublechin #hilangkandoublechin  #mukavshape #badancantik #bodyslim #bodygoals #kuruscantik #kuruscepat #gemukair #gemukdaging #gemukangin
  • DTRIM2013.COM ORIGINAL FROM USA WITH ANTI FAKE CODE whtsapp 0135807226
    .
    💃KEISTIMEWAAN DTRIM
    .
    1 - 7 Hari 😊
    🍀 Otot-otot mula melembut
    🍀 Lemak badan mula terbakar
    🍀 Angin2 keluar dari badan
    .
    7 - 15 Hari 😃
    🍀 Lemak badan terbakar lebih efective melalui perpeluhan dan kumuhan
    🍀 Berat badan mula turun
    🍀 Inch loss di pinggang , pinggul ,bhgian2 peha, lengan yg berlemak
    .
    1 Bulan 😱
    🍀 Badan kelihatan SHAPE , CURVY
    🍀 penurunan berat badan yg ketara
    .
    ✖perlu diet,menahan lapar & makan macam biasa
    ✖Tak perlu bersenam 🏃‍♀️
    ✖Tiada cirit birit
    ✖Tiada Flabby 💆🏻
    .
    -Mengandungi Alfalfa dan Vit C
    -100% Tiada kesan sampingan
    -Selamat Untuk ibu menyusu(utk baby yg dah berumur 6bln & keatas)
    -Berstatus Gmp
    -Dijamin bebas dari bahan chemical Sabrutamine
    .
    🍏Ingredients🍏
    ""Garcinia Camborgia,Lotus Leaf,Black Tea Extract,Hawthorn,Green Tea Extract,L-Glutathione,Citrus Aurantium dan Aloe Vera”
    .
    .
    #ubatkurusberkesan #ubatkurus #dtrim #dtrimselangor #dtrimshahalam #pilkurus #pilkurusberkesan #slimcepat #kurusdengancepat #kurus #kurusdalam2minggu #badangemuk #lemakdegil #lemakjahat #hilangkanlemak #pehabesar #pinggulbesar #kurussihat #turunkanberatbadan #doublechin #hilangkandoublechin #mukavshape #badancantik #bodyslim #bodygoals #kuruscantik #kuruscepat #gemukair #gemukdaging #gemukangin

  •  1  0  10 minutes ago
  • RAMAI TAK PERCAYA.

Ramai yang terkejut dengan perubahan akak manis ni.

Ketara betul perubahan dia. Bayangkan dari chubby berisi boleh KURUS SELIM MELIM macam sekarang ni. 🥰

Minum Kalista yee. Bukan sedut lemak bukan telan pil pelik-pelik.
Hanya air cairkan lemak Kalista je.

Hahh berbaloi ke idok dengan KALISTA ni? Jeles takk dengan perubahan akak ni sekarang? 😍

Nak Kurus macam dia juga meh la cari siti. Siti nak bantu ni.

01161672539 .

#kalistagombak #kalistakl #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty
  • RAMAI TAK PERCAYA.

    Ramai yang terkejut dengan perubahan akak manis ni.

    Ketara betul perubahan dia. Bayangkan dari chubby berisi boleh KURUS SELIM MELIM macam sekarang ni. 🥰

    Minum Kalista yee. Bukan sedut lemak bukan telan pil pelik-pelik.
    Hanya air cairkan lemak Kalista je.

    Hahh berbaloi ke idok dengan KALISTA ni? Jeles takk dengan perubahan akak ni sekarang? 😍

    Nak Kurus macam dia juga meh la cari siti. Siti nak bantu ni.

    01161672539 .

    #kalistagombak #kalistakl #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty

  •  0  0  10 minutes ago

Top #kurus Posts

  • Ketuk 2 kali tanda setuju 😅. Jika takde yang potong buah, kadang sampai busuklah buah tak dimakan.
.
Apatah lagi bila dah potong tu, masukkan dalam peti ais. Pergh nikmat sungguh 😁
.
CALL UNTUK INTAKE OGOS SESI 2.
Kurus, Fit & Reshape.
.
Tak payah pening2 nak makan apa, nak buat apa. A-Z semua DIAJAR. Khas yg tak sabar nak kurus, boleh refer testimoni. InsyaAllah.💪
.
Register now 🔥🔥🔥
EDISI OGOS 2020
.
PROGRAM TEAM POWERFIT MALAYSIA adalah satu aktiviti cabaran turun berat badan yang dijalankan 100% secara ONLINE.
.
Personal coaching, tips & panduan pemakanan, whatsapp group support, contestants kit di pos ke rumah serta HADIAH sebagai bonus .
.
Daftar segera. Klik link di bio ig @eka_mazneka  untuk direct whatsapp 🔥🔥🔥🔥.
.

📮 𝐅𝐎𝐋𝐋𝐎𝐖 𝐈𝐆 @eka_mazneka & “𝐓𝐔𝐑𝐍 𝐎𝐍 𝐍𝐎𝐓𝐈𝐅𝐈𝐂𝐀𝐓𝐈𝐎𝐍𝐒” 𝐬𝐮𝐩𝐚𝐲𝐚 𝐭𝐚𝐤 𝐭𝐞𝐫𝐥𝐞𝐩𝐚𝐬 𝐛𝐚𝐧𝐲𝐚𝐤 𝐢𝐧𝐟𝐨 𝐟𝐢𝐭 𝐬𝐢𝐡𝐚𝐭 & 𝐛𝐨𝐧𝐮𝐬 𝐛𝐨𝐥𝐞𝐡 𝐭𝐮𝐫𝐮𝐧 𝐛𝐞𝐫𝐚𝐭 𝐛𝐚𝐝𝐚𝐧.
.
.

#teampowerfitmalaysia #eatcleanfood #menusihat #resepisihat #kurus #jomkurus #kuruscepat #nakkurus #tipskuruspantas #kurusmudah  #resepidiet #sukusukuseparuh #healthyfood #nakslim #intermittentfastingmalaysia #makanansihat  #intermittentfasting #bajuplussize 
#tudungbawal  #kurustanpaberlapar #kurus #muamalaysia #dietseimbang  #sayasukamakan #eatcleanmalaysia  #tipskuruscepat #dietsukuseparuh  #dietkirakalori
  • Ketuk 2 kali tanda setuju 😅. Jika takde yang potong buah, kadang sampai busuklah buah tak dimakan.
    .
    Apatah lagi bila dah potong tu, masukkan dalam peti ais. Pergh nikmat sungguh 😁
    .
    CALL UNTUK INTAKE OGOS SESI 2.
    Kurus, Fit & Reshape.
    .
    Tak payah pening2 nak makan apa, nak buat apa. A-Z semua DIAJAR. Khas yg tak sabar nak kurus, boleh refer testimoni. InsyaAllah.💪
    .
    Register now 🔥🔥🔥
    EDISI OGOS 2020
    .
    PROGRAM TEAM POWERFIT MALAYSIA adalah satu aktiviti cabaran turun berat badan yang dijalankan 100% secara ONLINE.
    .
    Personal coaching, tips & panduan pemakanan, whatsapp group support, contestants kit di pos ke rumah serta HADIAH sebagai bonus .
.
    Daftar segera. Klik link di bio ig @eka_mazneka untuk direct whatsapp 🔥🔥🔥🔥.
    .

    📮 𝐅𝐎𝐋𝐋𝐎𝐖 𝐈𝐆 @eka_mazneka & “𝐓𝐔𝐑𝐍 𝐎𝐍 𝐍𝐎𝐓𝐈𝐅𝐈𝐂𝐀𝐓𝐈𝐎𝐍𝐒” 𝐬𝐮𝐩𝐚𝐲𝐚 𝐭𝐚𝐤 𝐭𝐞𝐫𝐥𝐞𝐩𝐚𝐬 𝐛𝐚𝐧𝐲𝐚𝐤 𝐢𝐧𝐟𝐨 𝐟𝐢𝐭 𝐬𝐢𝐡𝐚𝐭 & 𝐛𝐨𝐧𝐮𝐬 𝐛𝐨𝐥𝐞𝐡 𝐭𝐮𝐫𝐮𝐧 𝐛𝐞𝐫𝐚𝐭 𝐛𝐚𝐝𝐚𝐧.
    .
    .

    #teampowerfitmalaysia #eatcleanfood #menusihat #resepisihat #kurus #jomkurus #kuruscepat #nakkurus #tipskuruspantas #kurusmudah #resepidiet #sukusukuseparuh #healthyfood #nakslim #intermittentfastingmalaysia #makanansihat #intermittentfasting #bajuplussize
    #tudungbawal #kurustanpaberlapar #kurus #muamalaysia #dietseimbang #sayasukamakan #eatcleanmalaysia #tipskuruscepat #dietsukuseparuh #dietkirakalori

  •  1,289  7  10 August, 2020
  • “ YANG LAIN BUKAN TAK BAGUS , TAPI INI YANG TERBAIK✔️”.

That why korang takperlu mengadu dah pernah cuba bermacam jenis produk tapi kesan sendu berat se- kg pun tak turun- turun. Sebab ur formulation are very diffrent with others brand. Setiap ingrediants dan kesan kita sangat teliti demi hasil kepada pelanggan kami. So no worrys kalau korang teringin nak cuba ikhtiar kurus dengan berryshape, sebab conform akan ada kesan dan bukan produk indah khabar dari rupa ya! 😀

#kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtokisn #detox #berryshape #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #misikurus #skincaremalaysia #bakarlemak #juskurus #kurusselamat #berryshapeputrajaya #berryshapebangi #berryshapepuchong #berryshapeserikembangan #berryshapecyberjaya #berryshapekajang #berryshapeserdang #berryshapekl #tipskurus #viralmalaysia #kuruslangsing #kuruscantik
  • “ YANG LAIN BUKAN TAK BAGUS , TAPI INI YANG TERBAIK✔️”.

    That why korang takperlu mengadu dah pernah cuba bermacam jenis produk tapi kesan sendu berat se- kg pun tak turun- turun. Sebab ur formulation are very diffrent with others brand. Setiap ingrediants dan kesan kita sangat teliti demi hasil kepada pelanggan kami. So no worrys kalau korang teringin nak cuba ikhtiar kurus dengan berryshape, sebab conform akan ada kesan dan bukan produk indah khabar dari rupa ya! 😀

    #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtokisn #detox #berryshape #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #misikurus #skincaremalaysia #bakarlemak #juskurus #kurusselamat #berryshapeputrajaya #berryshapebangi #berryshapepuchong #berryshapeserikembangan #berryshapecyberjaya #berryshapekajang #berryshapeserdang #berryshapekl #tipskurus #viralmalaysia #kuruslangsing #kuruscantik

  •  119  7  10 August, 2020
  • BUKAN TESTIMONI PROPA ATAU CURI GAMBAR GOGGLE🤭.

Sexy betul lah body founder kita @raszfarahnuraina . Sedangkan yang berat over to 100kg pun boleh transform gila gila macam ni.

Tak kan korang nak merungut je tengok berat korang makin naik kan? Founder kita konsistent ambil berryshape  more than a year nak transform penampilan dia tau. Do it now or never! 😄

#kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtokisn #detox #berryshape #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #misikurus #skincaremalaysia #bakarlemak #juskurus #kurusselamat #berryshapeputrajaya #berryshapebangi #berryshapepuchong #berryshapeserikembangan #berryshapecyberjaya #berryshapekajang #berryshapeserdang #berryshapekl #tipskurus #viralmalaysia #kuruslangsing #kuruscantik
  • BUKAN TESTIMONI PROPA ATAU CURI GAMBAR GOGGLE🤭.

    Sexy betul lah body founder kita @raszfarahnuraina . Sedangkan yang berat over to 100kg pun boleh transform gila gila macam ni.

    Tak kan korang nak merungut je tengok berat korang makin naik kan? Founder kita konsistent ambil berryshape more than a year nak transform penampilan dia tau. Do it now or never! 😄

    #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtokisn #detox #berryshape #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #misikurus #skincaremalaysia #bakarlemak #juskurus #kurusselamat #berryshapeputrajaya #berryshapebangi #berryshapepuchong #berryshapeserikembangan #berryshapecyberjaya #berryshapekajang #berryshapeserdang #berryshapekl #tipskurus #viralmalaysia #kuruslangsing #kuruscantik

  •  310  11  7 August, 2020
  • ROJAK TAUHU SEDAP GILER !!!

Bahan Kuah Rojak:-

Cili kering 10 tangkai (blend halus)
Sos Cili 1/2 cawan
Belacan 2 inci
Gula Merah 1 Cawan
Gula pasir 1/2 cawan
Kicap pekat manis 1/3 cawan
Air 1 cawan
Tepung Jagung 3sb

Bahan lain:-

Tauhu (goreng)
Kangkung (celur)
Taugeh (celur)
Timun
Kacang tanah(digoreng dan tumbuk kasar)

Cara buatnya:
1) Campur semua bahan kecuali tepung jagung.

2) Masak sampai gula semua cair dan mendidih.Pastu masukkan tepung jagung.Kacau sampai pekat dan sejukkan.

3) Campurkan dengan kacang tumbuk pastu curahkan atas tauhu,taugeh,timun dan kangkung.Gaul rata dan bleh hidangkan.

Selamat mencuba♥️

Kredit to Aleeya Maisarah

Follow ig @bawangchannel rapat² ok 😘

#resepisedap #resepi #rasa #menu #instaartist #insta #instagram #dessert #breakfast #teabreak #lunch #dinner #supper #sedap #intermittentfasting #makeupartist #blousemurah #tudung #love #ceritamakan #petua #cantik #kurus #kakijalan #cutie #holiday #positivequotes #vibes #tudung Follow ig @bawangchannel rapat² ok 😘
  • ROJAK TAUHU SEDAP GILER !!!

    Bahan Kuah Rojak:-

    Cili kering 10 tangkai (blend halus)
    Sos Cili 1/2 cawan
    Belacan 2 inci
    Gula Merah 1 Cawan
    Gula pasir 1/2 cawan
    Kicap pekat manis 1/3 cawan
    Air 1 cawan
    Tepung Jagung 3sb

    Bahan lain:-

    Tauhu (goreng)
    Kangkung (celur)
    Taugeh (celur)
    Timun
    Kacang tanah(digoreng dan tumbuk kasar)

    Cara buatnya:
    1) Campur semua bahan kecuali tepung jagung.

    2) Masak sampai gula semua cair dan mendidih.Pastu masukkan tepung jagung.Kacau sampai pekat dan sejukkan.

    3) Campurkan dengan kacang tumbuk pastu curahkan atas tauhu,taugeh,timun dan kangkung.Gaul rata dan bleh hidangkan.

    Selamat mencuba♥️

    Kredit to Aleeya Maisarah

    Follow ig @bawangchannel rapat² ok 😘

    #resepisedap #resepi #rasa #menu #instaartist #insta #instagram #dessert #breakfast #teabreak #lunch #dinner #supper #sedap #intermittentfasting #makeupartist #blousemurah #tudung #love #ceritamakan #petua #cantik #kurus #kakijalan #cutie #holiday #positivequotes #vibes #tudung Follow ig @bawangchannel rapat² ok 😘

  •  500  3  11 August, 2020
  • Nampak luar cantik belang-belang lagi itulah yang terbaik tapi balik rumah takde rasa!!
Nak tahu tips memilih buah tembikai yang manis dan sedap boleh lihat gambar.
.
.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi September  untuk daftar segera Click link di bio ig @anisnafisha._ .🔥🔥🔥🔥
•
Click link di bio ig utk direct WhatsApp
Coach Anis📲+60174670437
•
#pinksmile #bilacupidjatuhcinta #7harimencintaiku2 #rinduyangterindah #turun5kgsebulan #icsyvmy#makanmakanmakan
#adamlee #gemokisawesome #sayamasak #resepi_ala_kampung #ipoh #buanglemak #cintakarenacinta #sayakurus #johor #malaysiaku #kurus #makansiangsehat  #pelamin2019 #kualalumpur #kurusselepasraya #nakkurus #terengganu #semuasalahku  #menusihat  #instafamosperutkempis #resepiburestu
  • Nampak luar cantik belang-belang lagi itulah yang terbaik tapi balik rumah takde rasa!!
    Nak tahu tips memilih buah tembikai yang manis dan sedap boleh lihat gambar.
    .
    .
    .
    Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi September untuk daftar segera Click link di bio ig @anisnafisha._ .🔥🔥🔥🔥

    Click link di bio ig utk direct WhatsApp
    Coach Anis📲+60174670437

    #pinksmile #bilacupidjatuhcinta #7harimencintaiku2 #rinduyangterindah #turun5kgsebulan #icsyvmy #makanmakanmakan
    #adamlee #gemokisawesome #sayamasak #resepi_ala_kampung #ipoh #buanglemak #cintakarenacinta #sayakurus #johor #malaysiaku #kurus #makansiangsehat #pelamin2019 #kualalumpur #kurusselepasraya #nakkurus #terengganu #semuasalahku #menusihat #instafamosperutkempis #resepiburestu

  •  3,630  32  10 August, 2020
  • Bila dah kurus, pakai apa pun lawa..
.
Buat muka pelik pun, still nampak lawa.. 😉

Nak tau rahsia Zulin kurus dan cantik?
.
Jom cuba Dmagia 😍
.
HUBUNGI AGENT KAMI UNTUK COD 🏍️:

🌍 SELANGOR/PUTRAJAYA
🏍️ Putrajaya/Semenyih: Nash 019-5979747
🏍️ Kajang/Bangi : Shima 0166000396
🏍️ Sepang : Halimatun 0162562617
🏍️ Semenyih : Melor 0172408042

🌍 KUALA LUMPUR
🏍️ Pantai Dalam / Bangsar : Adi 0172722746

🌍 PENANG
🏍️ Ayer Hitam: Aida 012-5534006
🏍️ Bayan Lepas: Nadirah 019-540 3296
🏍️ Bayan Lepas: Ameera 6019-555 0873
🏍️ Bukit Mertajam: Amirah 011-12509990
🏍️ Kepala Batas: Mira 0174846516
🏍️ Gelugor : Adila 017-842 2709
🏍️ Komtar : Aliza 017-666 4674
🏍️ Nibong Tebal : Fiesya 0174985659

🌍 KEDAH
🏍️ Sungai Petani : Yati 019-556 4394

🌍 PERAK
🏍️ Taiping: Farah 0125007674
🏍️ Parit Buntar: Fiesya 0174985659

🌍 TERENGGANU
🏍️ Kuala Terengganu: Zulkifle 012-5625967
🏍️ Hulu Terengganu, Setiu, Kuala Nerus : Mayya 011-39117813

🌍 JOHOR 
🏍️ Kluang/Kota Tinggi/ Bandar Penawar: Suraya 018-6685787

🌍 NEGERI SEMBILAN
🏍️ Seremban/Nilai/Rembau: Norly 012-660 5071

Berminat nak cuba? Nak jadi agen? Kami pos 1 Malaysia. Jom wasap Lydia sekarang‼️

📲  Www.Wasap.My/60149049446/dmagiaa
.
#AGENTWANTED
#dmagiadietmealz
#dmagia
#zulinaziz
#dmagiapenang
#dmagiapulaupinang
#dmagiasemenyih
#dmagiaselangor
#stokis
#kurus
#langsing
#intermittentfastingmalaysia
#atkinsmalaysia
#eatcleanmalaysia
#jk1m
#pantang
#berpantang
#sayanakkurus
#azamkurus
#misikurus
#bajuplussize
#terapiinstagram
#nakkuruscepat
#nakkurusbadan
#kuruslepasbersalin
#kurusdenganselamat
#wanitahariini
#semenyih
  • Bila dah kurus, pakai apa pun lawa..
    .
    Buat muka pelik pun, still nampak lawa.. 😉

    Nak tau rahsia Zulin kurus dan cantik?
    .
    Jom cuba Dmagia 😍
    .
    HUBUNGI AGENT KAMI UNTUK COD 🏍️:

    🌍 SELANGOR/PUTRAJAYA
    🏍️ Putrajaya/Semenyih: Nash 019-5979747
    🏍️ Kajang/Bangi : Shima 0166000396
    🏍️ Sepang : Halimatun 0162562617
    🏍️ Semenyih : Melor 0172408042

    🌍 KUALA LUMPUR
    🏍️ Pantai Dalam / Bangsar : Adi 0172722746

    🌍 PENANG
    🏍️ Ayer Hitam: Aida 012-5534006
    🏍️ Bayan Lepas: Nadirah 019-540 3296
    🏍️ Bayan Lepas: Ameera 6019-555 0873
    🏍️ Bukit Mertajam: Amirah 011-12509990
    🏍️ Kepala Batas: Mira 0174846516
    🏍️ Gelugor : Adila 017-842 2709
    🏍️ Komtar : Aliza 017-666 4674
    🏍️ Nibong Tebal : Fiesya 0174985659

    🌍 KEDAH
    🏍️ Sungai Petani : Yati 019-556 4394

    🌍 PERAK
    🏍️ Taiping: Farah 0125007674
    🏍️ Parit Buntar: Fiesya 0174985659

    🌍 TERENGGANU
    🏍️ Kuala Terengganu: Zulkifle 012-5625967
    🏍️ Hulu Terengganu, Setiu, Kuala Nerus : Mayya 011-39117813

    🌍 JOHOR
    🏍️ Kluang/Kota Tinggi/ Bandar Penawar: Suraya 018-6685787

    🌍 NEGERI SEMBILAN
    🏍️ Seremban/Nilai/Rembau: Norly 012-660 5071

    Berminat nak cuba? Nak jadi agen? Kami pos 1 Malaysia. Jom wasap Lydia sekarang‼️

    📲 Www.Wasap.My/60149049446/dmagiaa
    .
    #AGENTWANTED
    #dmagiadietmealz
    #dmagia
    #zulinaziz
    #dmagiapenang
    #dmagiapulaupinang
    #dmagiasemenyih
    #dmagiaselangor
    #stokis
    #kurus
    #langsing
    #intermittentfastingmalaysia
    #atkinsmalaysia
    #eatcleanmalaysia
    #jk1m
    #pantang
    #berpantang
    #sayanakkurus
    #azamkurus
    #misikurus
    #bajuplussize
    #terapiinstagram
    #nakkuruscepat
    #nakkurusbadan
    #kuruslepasbersalin
    #kurusdenganselamat
    #wanitahariini
    #semenyih

  •  165  2  9 August, 2020
  • Jangan TAKUT GENDUT!!! pakai pelangsing takut ketergantungan?
Engak dong
Makannya cobain sft
@sfthealthyy.ori

Sft punya beberapa kelebihan.
1. Hasilnya cepat
2. Bahan nya alami
3. Tidak ketergantungan
4. Aman
5. Sehat

Jangan takut untuk mencoba
Karna kalau kita tidak mencoba tidak akan pernah ada hasil

Tapi gimana kalau ga ada hasil, yang penting pemakaian rutin dan ada kemauan pasti akan berhasil

Kak aku pngm turun 20kgan lebih bisa ga ya? Bisa!!! Berikut daftar paketnya

1 paket cepat Platinum 5-20kg
1 paket cepat Gold 3-15 kg
1 paket cepat Silver  2-8 kg

Ayo buruan cobain!!
@sfthealthyy.ori
@sfthealthyy.ori

Untuk Pemesanan 
Klik Link di Bio @sfthealthyy.ori atau
whatshapp : 082319762035

#sft#pelangsingsft#pelangsingbadanjogja#pelangsingbadanjakarta#langsing#Pelangsing#pelangsingampuh#pelangsingherbal#herbal#sehat#cantik#bodyperfect#pelangsingsehat#caracepatkurus#kurus##pelangsinghighquality #resepkue #dapoeribu
  • Jangan TAKUT GENDUT!!! pakai pelangsing takut ketergantungan?
    Engak dong
    Makannya cobain sft
    @sfthealthyy.ori

    Sft punya beberapa kelebihan.
    1. Hasilnya cepat
    2. Bahan nya alami
    3. Tidak ketergantungan
    4. Aman
    5. Sehat

    Jangan takut untuk mencoba
    Karna kalau kita tidak mencoba tidak akan pernah ada hasil

    Tapi gimana kalau ga ada hasil, yang penting pemakaian rutin dan ada kemauan pasti akan berhasil

    Kak aku pngm turun 20kgan lebih bisa ga ya? Bisa!!! Berikut daftar paketnya

    1 paket cepat Platinum 5-20kg
    1 paket cepat Gold 3-15 kg
    1 paket cepat Silver 2-8 kg

    Ayo buruan cobain!!
    @sfthealthyy.ori
    @sfthealthyy.ori

    Untuk Pemesanan
    Klik Link di Bio @sfthealthyy.ori atau
    whatshapp : 082319762035

    #sft #pelangsingsft #pelangsingbadanjogja #pelangsingbadanjakarta #langsing #Pelangsing #pelangsingampuh #pelangsingherbal #herbal #sehat#cantik#bodyperfect#pelangsingsehat#caracepatkurus#kurus##pelangsinghighquality #resepkue #dapoeribu

  •  3,575  32  11 August, 2020
  • Orang perempuan kalau part jaga badan tak boleh fail. Sebab bentuk badan ialah first impression kalau bergelar wanita.

Kalau nak body ala ala kylie jendal malaysia, kena lah rajin amalkan berryshape. Slimming juice berperisa acai berry. Lost 4-5 kg per bottles dengan syarat kena konsistent ye!😉

#kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtokisn #detox #berryshape #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #misikurus #skincaremalaysia #bakarlemak #juskurus #kurusselamat #berryshapeputrajaya #berryshapebangi #berryshapepuchong #berryshapeserikembangan #berryshapecyberjaya #berryshapekajang #berryshapeserdang #berryshapekl #tipskurus #viralmalaysia #kuruslangsing #kuruscantik
  • Orang perempuan kalau part jaga badan tak boleh fail. Sebab bentuk badan ialah first impression kalau bergelar wanita.

    Kalau nak body ala ala kylie jendal malaysia, kena lah rajin amalkan berryshape. Slimming juice berperisa acai berry. Lost 4-5 kg per bottles dengan syarat kena konsistent ye!😉

    #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtokisn #detox #berryshape #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #misikurus #skincaremalaysia #bakarlemak #juskurus #kurusselamat #berryshapeputrajaya #berryshapebangi #berryshapepuchong #berryshapeserikembangan #berryshapecyberjaya #berryshapekajang #berryshapeserdang #berryshapekl #tipskurus #viralmalaysia #kuruslangsing #kuruscantik

  •  348  0  10 August, 2020