#kurungplainmurah Instagram Photos & Videos

kurungplainmurah - 43k posts

Hashtag Popularity

10.4
average comments
40.8
average likes

Latest #kurungplainmurah Posts

  • Ramai kan yg tgh cari kurung kedah versi modern☺️ha ni kami nak bgtau HASNURI pun ada tau design kurung kedah😍

HANIS KURUNG & IMAN KURUNG PUN MASIH AVAILABLE LAGI U OLLS😍🔥 MASIH HARGA RM50 TAU! 🤩

Saiz SS hingga XXL tau u olls so yg badan besar pun muat😍😱

YG MANA TGH CARI BAJU SEDONDON UTK MERDEKA BOLEH JUGAK GRAB SEKARANG ‼️🔥
.
GRAB OFFER NOW! 👇
https://www.wasap.my/601125414056/NAK+IMAN+RM50

https://www.wasap.my/601125414056/NAK+HANIS+RM50

#kurungmoden #kurungplain #kurungplainmurah #kurungmodenmurah #kurungsedondon #suit #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungplain #bajukurungplainmurah #clearancesale #clearancebajukurung #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #hasnuriteam #hasnurikurungspecialist #bajukurunghasnuri #salemerdeka
  • Ramai kan yg tgh cari kurung kedah versi modern☺️ha ni kami nak bgtau HASNURI pun ada tau design kurung kedah😍

    HANIS KURUNG & IMAN KURUNG PUN MASIH AVAILABLE LAGI U OLLS😍🔥 MASIH HARGA RM50 TAU! 🤩

    Saiz SS hingga XXL tau u olls so yg badan besar pun muat😍😱

    YG MANA TGH CARI BAJU SEDONDON UTK MERDEKA BOLEH JUGAK GRAB SEKARANG ‼️🔥
    .
    GRAB OFFER NOW! 👇
    https://www.wasap.my/601125414056/NAK+IMAN+RM50

    https://www.wasap.my/601125414056/NAK+HANIS+RM50

    #kurungmoden #kurungplain #kurungplainmurah #kurungmodenmurah #kurungsedondon #suit #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungplain #bajukurungplainmurah #clearancesale #clearancebajukurung #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #hasnuriteam #hasnurikurungspecialist #bajukurunghasnuri #salemerdeka

  •  0  0  12 minutes ago
  • NEW IN STOCK❗

Siapa kat sini ada masalah nak gayakan tudung printed dengan baju korang? ☺️ Ha meh nak bagi tips sikit tau 🤫

Tudung printed ni sesuai matching dengan baju plain, so if korang dah pakai tudung printed you guys should matchkan dengan baju yang plain pula 😉 Baru la balance 😘

Alamak, mana nak cari baju plain pulak? Meh tengok sini 🤩

🔸 KURUNG IMAN 🔸
Material:
Premium Heavy Como Crepe
(Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak)

Size:
Available size in SS – XXL

Design baju:
Design kurung kedah poket dengan gaya modern trendy menyerlahkan lagi wanita modern masa kini!

Design kain:
1. Potongan kain lipat batik yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
2. Kain fully getah

Istimewa:
1. Special dua poket di hadapan yang pelbagai guna dengan jahitan yang kemas dan cantik
Mesra Wudhuk dengan bukaan lengan yang luas.
2. Mesra Menyusu dengan zip sembunyi di hadapan yang mudah dipakai.

Dm or click link in bio to order ☎️

#kurungplain #kurungmoden #kurungkedah #kurungkerja #bajuformal #hasnurikurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantikmurah #bajukurungcantik #comocrepe #kurunghighquality #kurungviralmudahgosok #bajukurungsenanggosok #ootd #ootdkerja #ootdcustomer #kurungplainmurah #hargamampumilik #bigsale #salebajukurung #style #ogossale
  • NEW IN STOCK❗

    Siapa kat sini ada masalah nak gayakan tudung printed dengan baju korang? ☺️ Ha meh nak bagi tips sikit tau 🤫

    Tudung printed ni sesuai matching dengan baju plain, so if korang dah pakai tudung printed you guys should matchkan dengan baju yang plain pula 😉 Baru la balance 😘

    Alamak, mana nak cari baju plain pulak? Meh tengok sini 🤩

    🔸 KURUNG IMAN 🔸
    Material:
    Premium Heavy Como Crepe
    (Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak)

    Size:
    Available size in SS – XXL

    Design baju:
    Design kurung kedah poket dengan gaya modern trendy menyerlahkan lagi wanita modern masa kini!

    Design kain:
    1. Potongan kain lipat batik yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
    2. Kain fully getah

    Istimewa:
    1. Special dua poket di hadapan yang pelbagai guna dengan jahitan yang kemas dan cantik
    Mesra Wudhuk dengan bukaan lengan yang luas.
    2. Mesra Menyusu dengan zip sembunyi di hadapan yang mudah dipakai.

    Dm or click link in bio to order ☎️

    #kurungplain #kurungmoden #kurungkedah #kurungkerja #bajuformal #hasnurikurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantikmurah #bajukurungcantik #comocrepe #kurunghighquality #kurungviralmudahgosok #bajukurungsenanggosok #ootd #ootdkerja #ootdcustomer #kurungplainmurah #hargamampumilik #bigsale #salebajukurung #style #ogossale

  •  0  0  19 minutes ago
  • NEW IN STOCK❗

Siapa kat sini ada masalah nak gayakan tudung printed dengan baju korang? ☺️ Ha meh nak bagi tips sikit tau 🤫

Tudung printed ni sesuai matching dengan baju plain, so if korang dah pakai tudung printed you guys should matchkan dengan baju yang plain pula 😉 Baru la balance 😘

Alamak, mana nak cari baju plain pulak? Meh tengok sini 🤩

🔸 KURUNG IMAN 🔸
Material:
Premium Heavy Como Crepe
(Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak)

Size:
Available size in SS – XXL

Design baju:
Design kurung kedah poket dengan gaya modern trendy menyerlahkan lagi wanita modern masa kini!

Design kain:
1. Potongan kain lipat batik yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
2. Kain fully getah

Istimewa:
1. Special dua poket di hadapan yang pelbagai guna dengan jahitan yang kemas dan cantik
Mesra Wudhuk dengan bukaan lengan yang luas.
2. Mesra Menyusu dengan zip sembunyi di hadapan yang mudah dipakai.

Dm or click link in bio to order ☎️

#kurungplain #kurungmoden #kurungkedah #kurungkerja #bajuformal #hasnurikurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantikmurah #bajukurungcantik #comocrepe #kurunghighquality #kurungviralmudahgosok #bajukurungsenanggosok #ootd #ootdkerja #ootdcustomer #kurungplainmurah #hargamampumilik #salemurah #merdekasale #ogos
  • NEW IN STOCK❗

    Siapa kat sini ada masalah nak gayakan tudung printed dengan baju korang? ☺️ Ha meh nak bagi tips sikit tau 🤫

    Tudung printed ni sesuai matching dengan baju plain, so if korang dah pakai tudung printed you guys should matchkan dengan baju yang plain pula 😉 Baru la balance 😘

    Alamak, mana nak cari baju plain pulak? Meh tengok sini 🤩

    🔸 KURUNG IMAN 🔸
    Material:
    Premium Heavy Como Crepe
    (Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak)

    Size:
    Available size in SS – XXL

    Design baju:
    Design kurung kedah poket dengan gaya modern trendy menyerlahkan lagi wanita modern masa kini!

    Design kain:
    1. Potongan kain lipat batik yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
    2. Kain fully getah

    Istimewa:
    1. Special dua poket di hadapan yang pelbagai guna dengan jahitan yang kemas dan cantik
    Mesra Wudhuk dengan bukaan lengan yang luas.
    2. Mesra Menyusu dengan zip sembunyi di hadapan yang mudah dipakai.

    Dm or click link in bio to order ☎️

    #kurungplain #kurungmoden #kurungkedah #kurungkerja #bajuformal #hasnurikurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantikmurah #bajukurungcantik #comocrepe #kurunghighquality #kurungviralmudahgosok #bajukurungsenanggosok #ootd #ootdkerja #ootdcustomer #kurungplainmurah #hargamampumilik #salemurah #merdekasale #ogos

  •  1  0  20 minutes ago
  • NEW IN STOCK❗

Siapa kat sini ada masalah nak gayakan tudung printed dengan baju korang? ☺️ Ha meh nak bagi tips sikit tau 🤫

Tudung printed ni sesuai matching dengan baju plain, so if korang dah pakai tudung printed you guys should matchkan dengan baju yang plain pula 😉 Baru la balance 😘

Alamak, mana nak cari baju plain pulak? Meh tengok sini 🤩

🔸 KURUNG IMAN 🔸
Material:
Premium Heavy Como Crepe
(Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak)

Size:
Available size in SS – XXL

Design baju:
Design kurung kedah poket dengan gaya modern trendy menyerlahkan lagi wanita modern masa kini!

Design kain:
1. Potongan kain lipat batik yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
2. Kain fully getah

Istimewa:
1. Special dua poket di hadapan yang pelbagai guna dengan jahitan yang kemas dan cantik
Mesra Wudhuk dengan bukaan lengan yang luas.
2. Mesra Menyusu dengan zip sembunyi di hadapan yang mudah dipakai.

Dm or click link in bio to order ☎️

#kurungplain #kurungmoden #kurungkedah #kurungkerja #bajuformal #hasnurikurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantikmurah #bajukurungcantik #comocrepe #kurunghighquality #kurungviralmudahgosok #bajukurungsenanggosok #ootd #ootdkerja #ootdcustomer #kurungplainmurah #hargamampumilik #kurungmampumilik #salemurahmurah
  • NEW IN STOCK❗

    Siapa kat sini ada masalah nak gayakan tudung printed dengan baju korang? ☺️ Ha meh nak bagi tips sikit tau 🤫

    Tudung printed ni sesuai matching dengan baju plain, so if korang dah pakai tudung printed you guys should matchkan dengan baju yang plain pula 😉 Baru la balance 😘

    Alamak, mana nak cari baju plain pulak? Meh tengok sini 🤩

    🔸 KURUNG IMAN 🔸
    Material:
    Premium Heavy Como Crepe
    (Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak)

    Size:
    Available size in SS – XXL

    Design baju:
    Design kurung kedah poket dengan gaya modern trendy menyerlahkan lagi wanita modern masa kini!

    Design kain:
    1. Potongan kain lipat batik yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
    2. Kain fully getah

    Istimewa:
    1. Special dua poket di hadapan yang pelbagai guna dengan jahitan yang kemas dan cantik
    Mesra Wudhuk dengan bukaan lengan yang luas.
    2. Mesra Menyusu dengan zip sembunyi di hadapan yang mudah dipakai.

    Dm or click link in bio to order ☎️

    #kurungplain #kurungmoden #kurungkedah #kurungkerja #bajuformal #hasnurikurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantikmurah #bajukurungcantik #comocrepe #kurunghighquality #kurungviralmudahgosok #bajukurungsenanggosok #ootd #ootdkerja #ootdcustomer #kurungplainmurah #hargamampumilik #kurungmampumilik #salemurahmurah

  •  0  0  22 minutes ago
  • NEW IN STOCK❗

Siapa kat sini ada masalah nak gayakan tudung printed dengan baju korang? ☺️ Ha meh nak bagi tips sikit tau 🤫

Tudung printed ni sesuai matching dengan baju plain, so if korang dah pakai tudung printed you guys should matchkan dengan baju yang plain pula 😉 Baru la balance 😘

Alamak, mana nak cari baju plain pulak? Meh tengok sini 🤩

🔸 KURUNG IMAN 🔸
Material:
Premium Heavy Como Crepe
(Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak)

Size:
Available size in SS – XXL

Design baju:
Design kurung kedah poket dengan gaya modern trendy menyerlahkan lagi wanita modern masa kini!

Design kain:
1. Potongan kain lipat batik yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
2. Kain fully getah

Istimewa:
1. Special dua poket di hadapan yang pelbagai guna dengan jahitan yang kemas dan cantik
Mesra Wudhuk dengan bukaan lengan yang luas.
2. Mesra Menyusu dengan zip sembunyi di hadapan yang mudah dipakai.

Dm or click link in bio to order ☎️

#kurungplain #kurungmoden #kurungkedah #kurungkerja #bajuformal #hasnurikurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantikmurah #bajukurungcantik #comocrepe #kurunghighquality #kurungviralmudahgosok #bajukurungsenanggosok #ootd #ootdkerja #ootdcustomer #kurungplainmurah #hargamampumilik
  • NEW IN STOCK❗

    Siapa kat sini ada masalah nak gayakan tudung printed dengan baju korang? ☺️ Ha meh nak bagi tips sikit tau 🤫

    Tudung printed ni sesuai matching dengan baju plain, so if korang dah pakai tudung printed you guys should matchkan dengan baju yang plain pula 😉 Baru la balance 😘

    Alamak, mana nak cari baju plain pulak? Meh tengok sini 🤩

    🔸 KURUNG IMAN 🔸
    Material:
    Premium Heavy Como Crepe
    (Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak)

    Size:
    Available size in SS – XXL

    Design baju:
    Design kurung kedah poket dengan gaya modern trendy menyerlahkan lagi wanita modern masa kini!

    Design kain:
    1. Potongan kain lipat batik yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
    2. Kain fully getah

    Istimewa:
    1. Special dua poket di hadapan yang pelbagai guna dengan jahitan yang kemas dan cantik
    Mesra Wudhuk dengan bukaan lengan yang luas.
    2. Mesra Menyusu dengan zip sembunyi di hadapan yang mudah dipakai.

    Dm or click link in bio to order ☎️

    #kurungplain #kurungmoden #kurungkedah #kurungkerja #bajuformal #hasnurikurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantikmurah #bajukurungcantik #comocrepe #kurunghighquality #kurungviralmudahgosok #bajukurungsenanggosok #ootd #ootdkerja #ootdcustomer #kurungplainmurah #hargamampumilik

  •  0  0  25 minutes ago
  • NEW IN STOCK❗

Siapa kat sini ada masalah nak gayakan tudung printed dengan baju korang? ☺️ Ha meh nak bagi tips sikit tau 🤫

Tudung printed ni sesuai matching dengan baju plain, so if korang dah pakai tudung printed you guys should matchkan dengan baju yang plain pula 😉 Baru la balance 😘

Alamak, mana nak cari baju plain pulak? Meh tengok sini 🤩

🔸 KURUNG IMAN 🔸
Material:
Premium Heavy Como Crepe
(Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak)

Size:
Available size in SS – XXL

Design baju:
Design kurung kedah poket dengan gaya modern trendy menyerlahkan lagi wanita modern masa kini!

Design kain:
1. Potongan kain lipat batik yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
2. Kain fully getah

Istimewa:
1. Special dua poket di hadapan yang pelbagai guna dengan jahitan yang kemas dan cantik
Mesra Wudhuk dengan bukaan lengan yang luas.
2. Mesra Menyusu dengan zip sembunyi di hadapan yang mudah dipakai.

Dm or click link in bio to order ☎️

#kurungplain #kurungmoden #kurungkedah #kurungkerja #bajuformal #hasnurikurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantikmurah #bajukurungcantik #comocrepe #kurunghighquality #kurungviralmudahgosok #bajukurungsenanggosok #ootd #ootdkerja #ootdcustomer #kurungplainmurah #hargamampumilik
  • NEW IN STOCK❗

    Siapa kat sini ada masalah nak gayakan tudung printed dengan baju korang? ☺️ Ha meh nak bagi tips sikit tau 🤫

    Tudung printed ni sesuai matching dengan baju plain, so if korang dah pakai tudung printed you guys should matchkan dengan baju yang plain pula 😉 Baru la balance 😘

    Alamak, mana nak cari baju plain pulak? Meh tengok sini 🤩

    🔸 KURUNG IMAN 🔸
    Material:
    Premium Heavy Como Crepe
    (Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak)

    Size:
    Available size in SS – XXL

    Design baju:
    Design kurung kedah poket dengan gaya modern trendy menyerlahkan lagi wanita modern masa kini!

    Design kain:
    1. Potongan kain lipat batik yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
    2. Kain fully getah

    Istimewa:
    1. Special dua poket di hadapan yang pelbagai guna dengan jahitan yang kemas dan cantik
    Mesra Wudhuk dengan bukaan lengan yang luas.
    2. Mesra Menyusu dengan zip sembunyi di hadapan yang mudah dipakai.

    Dm or click link in bio to order ☎️

    #kurungplain #kurungmoden #kurungkedah #kurungkerja #bajuformal #hasnurikurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantikmurah #bajukurungcantik #comocrepe #kurunghighquality #kurungviralmudahgosok #bajukurungsenanggosok #ootd #ootdkerja #ootdcustomer #kurungplainmurah #hargamampumilik

  •  0  0  25 minutes ago
  • NEW IN STOCK❗

Siapa kat sini ada masalah nak gayakan tudung printed dengan baju korang? ☺️ Ha meh nak bagi tips sikit tau 🤫

Tudung printed ni sesuai matching dengan baju plain, so if korang dah pakai tudung printed you guys should matchkan dengan baju yang plain pula 😉 Baru la balance 😘

Alamak, mana nak cari baju plain pulak? Meh tengok sini 🤩

🔸 KURUNG IMAN 🔸
Material:
Premium Heavy Como Crepe
(Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak)

Size:
Available size in SS – XXL

Design baju:
Design kurung kedah poket dengan gaya modern trendy menyerlahkan lagi wanita modern masa kini!

Design kain:
1. Potongan kain lipat batik yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
2. Kain fully getah

Istimewa:
1. Special dua poket di hadapan yang pelbagai guna dengan jahitan yang kemas dan cantik
Mesra Wudhuk dengan bukaan lengan yang luas.
2. Mesra Menyusu dengan zip sembunyi di hadapan yang mudah dipakai.

Dm or click link in bio to order ☎️

#kurungplain #kurungmoden #kurungkedah #kurungkerja #bajuformal #hasnurikurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantikmurah #bajukurungcantik #comocrepe #kurunghighquality #kurungviralmudahgosok #bajukurungsenanggosok #ootd #ootdkerja #ootdcustomer #kurungplainmurah #hargamampumilik
  • NEW IN STOCK❗

    Siapa kat sini ada masalah nak gayakan tudung printed dengan baju korang? ☺️ Ha meh nak bagi tips sikit tau 🤫

    Tudung printed ni sesuai matching dengan baju plain, so if korang dah pakai tudung printed you guys should matchkan dengan baju yang plain pula 😉 Baru la balance 😘

    Alamak, mana nak cari baju plain pulak? Meh tengok sini 🤩

    🔸 KURUNG IMAN 🔸
    Material:
    Premium Heavy Como Crepe
    (Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak)

    Size:
    Available size in SS – XXL

    Design baju:
    Design kurung kedah poket dengan gaya modern trendy menyerlahkan lagi wanita modern masa kini!

    Design kain:
    1. Potongan kain lipat batik yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
    2. Kain fully getah

    Istimewa:
    1. Special dua poket di hadapan yang pelbagai guna dengan jahitan yang kemas dan cantik
    Mesra Wudhuk dengan bukaan lengan yang luas.
    2. Mesra Menyusu dengan zip sembunyi di hadapan yang mudah dipakai.

    Dm or click link in bio to order ☎️

    #kurungplain #kurungmoden #kurungkedah #kurungkerja #bajuformal #hasnurikurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantikmurah #bajukurungcantik #comocrepe #kurunghighquality #kurungviralmudahgosok #bajukurungsenanggosok #ootd #ootdkerja #ootdcustomer #kurungplainmurah #hargamampumilik

  •  1  0  25 minutes ago
  • 9062# EZATI KURUNG KAFTAN 

✅AVAILABLE SIZE
FREE SIZE SAHAJA

✅Material - Como Crepe With Printed Gold Velvet

RM69 
EXC POSTAGE

📮proses 4-7hari bekerja
📮add postage RM9 SM  RM16 SS

⚠STOCK LIMITED ⚠
🕹PROCEED ORDER 2-4 DAYS
.
📍ukur dahulu sebelum membuat
Pembelian .
.
.
Berminat? Boleh klik link wasap di bawah ini 👇🏻
Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU.
.
.
To order, follow these steps👇🏻 😉

1. Screenshot your favourite dress.
2. Choose design, colour and measure size.
3. WhatsApp us at 0189509737 .
.
#jubahlacemurah #dressnikah #bajurayamurah #dressmurah #dressmalaysia #dressmalaysiamurah #bridesmaidmalaysia #bajusongket #jubahbridesmaid #jubahmurah #kurungplainmurah #jubah #jubahmoden #bajukurungkedah #bajunikahputih #bajukebayapario #bajukurungkedahcotton #dressbridesmaid #bajuplain #bajunikah #bajukedah #bajuraya #promoraya #bajuputih #bajukurungcream #bajubridemaidmurah #bajuraya2020 #ggagent
  • 9062# EZATI KURUNG KAFTAN

    ✅AVAILABLE SIZE
    FREE SIZE SAHAJA

    ✅Material - Como Crepe With Printed Gold Velvet

    RM69
    EXC POSTAGE

    📮proses 4-7hari bekerja
    📮add postage RM9 SM RM16 SS

    ⚠STOCK LIMITED ⚠
    🕹PROCEED ORDER 2-4 DAYS
    .
    📍ukur dahulu sebelum membuat
    Pembelian .
    .
    .
    Berminat? Boleh klik link wasap di bawah ini 👇🏻
    Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
    Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
    Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU.
    .
    .
    To order, follow these steps👇🏻 😉

    1. Screenshot your favourite dress.
    2. Choose design, colour and measure size.
    3. WhatsApp us at 0189509737 .
    .
    #jubahlacemurah #dressnikah #bajurayamurah #dressmurah #dressmalaysia #dressmalaysiamurah #bridesmaidmalaysia #bajusongket #jubahbridesmaid #jubahmurah #kurungplainmurah #jubah #jubahmoden #bajukurungkedah #bajunikahputih #bajukebayapario #bajukurungkedahcotton #dressbridesmaid #bajuplain #bajunikah #bajukedah #bajuraya #promoraya #bajuputih #bajukurungcream #bajubridemaidmurah #bajuraya2020 #ggagent

  •  1  0  1 hour ago
  • 9062# EZATI KURUNG KAFTAN 

✅AVAILABLE SIZE
FREE SIZE SAHAJA

✅Material - Como Crepe With Printed Gold Velvet

RM69 
EXC POSTAGE

📮proses 4-7hari bekerja
📮add postage RM9 SM  RM16 SS

⚠STOCK LIMITED ⚠
🕹PROCEED ORDER 2-4 DAYS
.
📍ukur dahulu sebelum membuat
Pembelian .
.
.
Berminat? Boleh klik link wasap di bawah ini 👇🏻
Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU.
.
.
To order, follow these steps👇🏻 😉

1. Screenshot your favourite dress.
2. Choose design, colour and measure size.
3. WhatsApp us at 0189509737 .
.
#jubahlacemurah #dressnikah #bajurayamurah #dressmurah #dressmalaysia #dressmalaysiamurah #bridesmaidmalaysia #bajusongket #jubahbridesmaid #jubahmurah #kurungplainmurah #jubah #jubahmoden #bajukurungkedah #bajunikahputih #bajukebayapario #bajukurungkedahcotton #dressbridesmaid #bajuplain #bajunikah #bajukedah #bajuraya #promoraya #bajuputih #bajukurungcream #bajubridemaidmurah #bajuraya2020 #ggagent
  • 9062# EZATI KURUNG KAFTAN

    ✅AVAILABLE SIZE
    FREE SIZE SAHAJA

    ✅Material - Como Crepe With Printed Gold Velvet

    RM69
    EXC POSTAGE

    📮proses 4-7hari bekerja
    📮add postage RM9 SM RM16 SS

    ⚠STOCK LIMITED ⚠
    🕹PROCEED ORDER 2-4 DAYS
    .
    📍ukur dahulu sebelum membuat
    Pembelian .
    .
    .
    Berminat? Boleh klik link wasap di bawah ini 👇🏻
    Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
    Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
    Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU.
    .
    .
    To order, follow these steps👇🏻 😉

    1. Screenshot your favourite dress.
    2. Choose design, colour and measure size.
    3. WhatsApp us at 0189509737 .
    .
    #jubahlacemurah #dressnikah #bajurayamurah #dressmurah #dressmalaysia #dressmalaysiamurah #bridesmaidmalaysia #bajusongket #jubahbridesmaid #jubahmurah #kurungplainmurah #jubah #jubahmoden #bajukurungkedah #bajunikahputih #bajukebayapario #bajukurungkedahcotton #dressbridesmaid #bajuplain #bajunikah #bajukedah #bajuraya #promoraya #bajuputih #bajukurungcream #bajubridemaidmurah #bajuraya2020 #ggagent

  •  2  0  1 hour ago
  • 9062# EZATI KURUNG KAFTAN 

✅AVAILABLE SIZE
FREE SIZE SAHAJA

✅Material - Como Crepe With Printed Gold Velvet

RM69 
EXC POSTAGE

📮proses 4-7hari bekerja
📮add postage RM9 SM  RM16 SS

⚠STOCK LIMITED ⚠
🕹PROCEED ORDER 2-4 DAYS
.
📍ukur dahulu sebelum membuat
Pembelian .
.
.
Berminat? Boleh klik link wasap di bawah ini 👇🏻
Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU.
.
.
To order, follow these steps👇🏻 😉

1. Screenshot your favourite dress.
2. Choose design, colour and measure size.
3. WhatsApp us at 0189509737 .
.
#jubahlacemurah #dressnikah #bajurayamurah #dressmurah #dressmalaysia #dressmalaysiamurah #bridesmaidmalaysia #bajusongket #jubahbridesmaid #jubahmurah #kurungplainmurah #jubah #jubahmoden #bajukurungkedah #bajunikahputih #bajukebayapario #bajukurungkedahcotton #dressbridesmaid #bajuplain #bajunikah #bajukedah #bajuraya #promoraya #bajuputih #bajukurungcream #bajubridemaidmurah #bajuraya2020 #ggagent
  • 9062# EZATI KURUNG KAFTAN

    ✅AVAILABLE SIZE
    FREE SIZE SAHAJA

    ✅Material - Como Crepe With Printed Gold Velvet

    RM69
    EXC POSTAGE

    📮proses 4-7hari bekerja
    📮add postage RM9 SM RM16 SS

    ⚠STOCK LIMITED ⚠
    🕹PROCEED ORDER 2-4 DAYS
    .
    📍ukur dahulu sebelum membuat
    Pembelian .
    .
    .
    Berminat? Boleh klik link wasap di bawah ini 👇🏻
    Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
    Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
    Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU.
    .
    .
    To order, follow these steps👇🏻 😉

    1. Screenshot your favourite dress.
    2. Choose design, colour and measure size.
    3. WhatsApp us at 0189509737 .
    .
    #jubahlacemurah #dressnikah #bajurayamurah #dressmurah #dressmalaysia #dressmalaysiamurah #bridesmaidmalaysia #bajusongket #jubahbridesmaid #jubahmurah #kurungplainmurah #jubah #jubahmoden #bajukurungkedah #bajunikahputih #bajukebayapario #bajukurungkedahcotton #dressbridesmaid #bajuplain #bajunikah #bajukedah #bajuraya #promoraya #bajuputih #bajukurungcream #bajubridemaidmurah #bajuraya2020 #ggagent

  •  1  0  1 hour ago
  • 9062# EZATI KURUNG KAFTAN 

✅AVAILABLE SIZE
FREE SIZE SAHAJA

✅Material - Como Crepe With Printed Gold Velvet

RM69 
EXC POSTAGE

📮proses 4-7hari bekerja
📮add postage RM9 SM  RM16 SS

⚠STOCK LIMITED ⚠
🕹PROCEED ORDER 2-4 DAYS
.
📍ukur dahulu sebelum membuat
Pembelian .
.
.
Berminat? Boleh klik link wasap di bawah ini 👇🏻
Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU.
.
.
To order, follow these steps👇🏻 😉

1. Screenshot your favourite dress.
2. Choose design, colour and measure size.
3. WhatsApp us at 0189509737 .
.
#jubahlacemurah #dressnikah #bajurayamurah #dressmurah #dressmalaysia #dressmalaysiamurah #bridesmaidmalaysia #bajusongket #jubahbridesmaid #jubahmurah #kurungplainmurah #jubah #jubahmoden #bajukurungkedah #bajunikahputih #bajukebayapario #bajukurungkedahcotton #dressbridesmaid #bajuplain #bajunikah #bajukedah #bajuraya #promoraya #bajuputih #bajukurungcream #bajubridemaidmurah #bajuraya2020 #ggagent
  • 9062# EZATI KURUNG KAFTAN

    ✅AVAILABLE SIZE
    FREE SIZE SAHAJA

    ✅Material - Como Crepe With Printed Gold Velvet

    RM69
    EXC POSTAGE

    📮proses 4-7hari bekerja
    📮add postage RM9 SM RM16 SS

    ⚠STOCK LIMITED ⚠
    🕹PROCEED ORDER 2-4 DAYS
    .
    📍ukur dahulu sebelum membuat
    Pembelian .
    .
    .
    Berminat? Boleh klik link wasap di bawah ini 👇🏻
    Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
    Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
    Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU.
    .
    .
    To order, follow these steps👇🏻 😉

    1. Screenshot your favourite dress.
    2. Choose design, colour and measure size.
    3. WhatsApp us at 0189509737 .
    .
    #jubahlacemurah #dressnikah #bajurayamurah #dressmurah #dressmalaysia #dressmalaysiamurah #bridesmaidmalaysia #bajusongket #jubahbridesmaid #jubahmurah #kurungplainmurah #jubah #jubahmoden #bajukurungkedah #bajunikahputih #bajukebayapario #bajukurungkedahcotton #dressbridesmaid #bajuplain #bajunikah #bajukedah #bajuraya #promoraya #bajuputih #bajukurungcream #bajubridemaidmurah #bajuraya2020 #ggagent

  •  2  0  1 hour ago
  • 9062# EZATI KURUNG KAFTAN 

✅AVAILABLE SIZE
FREE SIZE SAHAJA

✅Material - Como Crepe With Printed Gold Velvet

RM69 
EXC POSTAGE

📮proses 4-7hari bekerja
📮add postage RM9 SM  RM16 SS

⚠STOCK LIMITED ⚠
🕹PROCEED ORDER 2-4 DAYS
.
📍ukur dahulu sebelum membuat
Pembelian .
.
.
Berminat? Boleh klik link wasap di bawah ini 👇🏻
Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU.
.
.
To order, follow these steps👇🏻 😉

1. Screenshot your favourite dress.
2. Choose design, colour and measure size.
3. WhatsApp us at 0189509737 .
.
#jubahlacemurah #dressnikah #bajurayamurah #dressmurah #dressmalaysia #dressmalaysiamurah #bridesmaidmalaysia #bajusongket #jubahbridesmaid #jubahmurah #kurungplainmurah #jubah #jubahmoden #bajukurungkedah #bajunikahputih #bajukebayapario #bajukurungkedahcotton #dressbridesmaid #bajuplain #bajunikah #bajukedah #bajuraya #promoraya #bajuputih #bajukurungcream #bajubridemaidmurah #bajuraya2020 #ggagent
  • 9062# EZATI KURUNG KAFTAN

    ✅AVAILABLE SIZE
    FREE SIZE SAHAJA

    ✅Material - Como Crepe With Printed Gold Velvet

    RM69
    EXC POSTAGE

    📮proses 4-7hari bekerja
    📮add postage RM9 SM RM16 SS

    ⚠STOCK LIMITED ⚠
    🕹PROCEED ORDER 2-4 DAYS
    .
    📍ukur dahulu sebelum membuat
    Pembelian .
    .
    .
    Berminat? Boleh klik link wasap di bawah ini 👇🏻
    Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
    Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
    Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU.
    .
    .
    To order, follow these steps👇🏻 😉

    1. Screenshot your favourite dress.
    2. Choose design, colour and measure size.
    3. WhatsApp us at 0189509737 .
    .
    #jubahlacemurah #dressnikah #bajurayamurah #dressmurah #dressmalaysia #dressmalaysiamurah #bridesmaidmalaysia #bajusongket #jubahbridesmaid #jubahmurah #kurungplainmurah #jubah #jubahmoden #bajukurungkedah #bajunikahputih #bajukebayapario #bajukurungkedahcotton #dressbridesmaid #bajuplain #bajunikah #bajukedah #bajuraya #promoraya #bajuputih #bajukurungcream #bajubridemaidmurah #bajuraya2020 #ggagent

  •  2  0  1 hour ago
  • 9062# EZATI KURUNG KAFTAN 

✅AVAILABLE SIZE
FREE SIZE SAHAJA

✅Material - Como Crepe With Printed Gold Velvet

RM69 
EXC POSTAGE

📮proses 4-7hari bekerja
📮add postage RM9 SM  RM16 SS

⚠STOCK LIMITED ⚠
🕹PROCEED ORDER 2-4 DAYS
.
📍ukur dahulu sebelum membuat
Pembelian .
.
.
Berminat? Boleh klik link wasap di bawah ini 👇🏻
Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU.
.
.
To order, follow these steps👇🏻 😉

1. Screenshot your favourite dress.
2. Choose design, colour and measure size.
3. WhatsApp us at 0189509737 .
.
#jubahlacemurah #dressnikah #bajurayamurah #dressmurah #dressmalaysia #dressmalaysiamurah #bridesmaidmalaysia #bajusongket #jubahbridesmaid #jubahmurah #kurungplainmurah #jubah #jubahmoden #bajukurungkedah #bajunikahputih #bajukebayapario #bajukurungkedahcotton #dressbridesmaid #bajuplain #bajunikah #bajukedah #bajuraya #promoraya #bajuputih #bajukurungcream #bajubridemaidmurah #bajuraya2020 #ggagent
  • 9062# EZATI KURUNG KAFTAN

    ✅AVAILABLE SIZE
    FREE SIZE SAHAJA

    ✅Material - Como Crepe With Printed Gold Velvet

    RM69
    EXC POSTAGE

    📮proses 4-7hari bekerja
    📮add postage RM9 SM RM16 SS

    ⚠STOCK LIMITED ⚠
    🕹PROCEED ORDER 2-4 DAYS
    .
    📍ukur dahulu sebelum membuat
    Pembelian .
    .
    .
    Berminat? Boleh klik link wasap di bawah ini 👇🏻
    Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
    Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
    Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU.
    .
    .
    To order, follow these steps👇🏻 😉

    1. Screenshot your favourite dress.
    2. Choose design, colour and measure size.
    3. WhatsApp us at 0189509737 .
    .
    #jubahlacemurah #dressnikah #bajurayamurah #dressmurah #dressmalaysia #dressmalaysiamurah #bridesmaidmalaysia #bajusongket #jubahbridesmaid #jubahmurah #kurungplainmurah #jubah #jubahmoden #bajukurungkedah #bajunikahputih #bajukebayapario #bajukurungkedahcotton #dressbridesmaid #bajuplain #bajunikah #bajukedah #bajuraya #promoraya #bajuputih #bajukurungcream #bajubridemaidmurah #bajuraya2020 #ggagent

  •  2  0  1 hour ago
  • ‼️ Clearance ‼️
SORAYA LACE
RM 99
Postage RM9 SM / RM16 SS

✅material french lace with full lining 
✅full lace di depan dan belakang baju 
✅lace boleh stretch dan tidak keras
✅zip di bahagian belakang baju
✅skirt potongan duyung
✅full elastic waist skirt

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
size XS 
Shoulder 13.5"
Bust 35"
Sleeves 21" 
Waist 30"
top length : 34 

Skirt (Size XS)
Waist 26-30"
Hips 37"
length : 40"
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

⚠STOCK LIMITED ⚠
🕹PROCEED ORDER 2-4 DAYS
.
📍ukur dahulu sebelum membuat
Pembelian .
.
.
Berminat? Boleh klik link wasap di bawah ini 👇🏻
Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU.
.
.
To order, follow these steps👇🏻 😉

1. Screenshot your favourite dress.
2. Choose design, colour and measure size.
3. WhatsApp us at 0189509737 .
.
#jubahlacemurah #dressnikah #bajurayamurah #dressmurah #dressmalaysia #dressmalaysiamurah #bridesmaidmalaysia #bajusongket #jubahbridesmaid #jubahmurah #kurungplainmurah #jubah #jubahmoden #bajukurungkedah #bajunikahputih #bajukebayapario #bajukurungkedahcotton #dressbridesmaid #bajuplain #bajunikah #bajukedah #bajuraya #promoraya #bajuputih #bajukurungcream #bajubridemaidmurah #bajuraya2020 #ggagent
  • ‼️ Clearance ‼️
    SORAYA LACE
    RM 99
    Postage RM9 SM / RM16 SS

    ✅material french lace with full lining
    ✅full lace di depan dan belakang baju
    ✅lace boleh stretch dan tidak keras
    ✅zip di bahagian belakang baju
    ✅skirt potongan duyung
    ✅full elastic waist skirt

    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    size XS
    Shoulder 13.5"
    Bust 35"
    Sleeves 21"
    Waist 30"
    top length : 34

    Skirt (Size XS)
    Waist 26-30"
    Hips 37"
    length : 40"
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

    ⚠STOCK LIMITED ⚠
    🕹PROCEED ORDER 2-4 DAYS
    .
    📍ukur dahulu sebelum membuat
    Pembelian .
    .
    .
    Berminat? Boleh klik link wasap di bawah ini 👇🏻
    Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
    Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
    Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU.
    .
    .
    To order, follow these steps👇🏻 😉

    1. Screenshot your favourite dress.
    2. Choose design, colour and measure size.
    3. WhatsApp us at 0189509737 .
    .
    #jubahlacemurah #dressnikah #bajurayamurah #dressmurah #dressmalaysia #dressmalaysiamurah #bridesmaidmalaysia #bajusongket #jubahbridesmaid #jubahmurah #kurungplainmurah #jubah #jubahmoden #bajukurungkedah #bajunikahputih #bajukebayapario #bajukurungkedahcotton #dressbridesmaid #bajuplain #bajunikah #bajukedah #bajuraya #promoraya #bajuputih #bajukurungcream #bajubridemaidmurah #bajuraya2020 #ggagent

  •  1  0  1 hour ago
  • ‼️ Clearance ‼️
SORAYA LACE
RM 99
Postage RM9 SM / RM16 SS

✅material french lace with full lining 
✅full lace di depan dan belakang baju 
✅lace boleh stretch dan tidak keras
✅zip di bahagian belakang baju
✅skirt potongan duyung
✅full elastic waist skirt

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
size XS 
Shoulder 13.5"
Bust 35"
Sleeves 21" 
Waist 30"
top length : 34 

Skirt (Size XS)
Waist 26-30"
Hips 37"
length : 40"
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

⚠STOCK LIMITED ⚠
🕹PROCEED ORDER 2-4 DAYS
.
📍ukur dahulu sebelum membuat
Pembelian .
.
.
Berminat? Boleh klik link wasap di bawah ini 👇🏻
Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU.
.
.
To order, follow these steps👇🏻 😉

1. Screenshot your favourite dress.
2. Choose design, colour and measure size.
3. WhatsApp us at 0189509737 .
.
#jubahlacemurah #dressnikah #bajurayamurah #dressmurah #dressmalaysia #dressmalaysiamurah #bridesmaidmalaysia #bajusongket #jubahbridesmaid #jubahmurah #kurungplainmurah #jubah #jubahmoden #bajukurungkedah #bajunikahputih #bajukebayapario #bajukurungkedahcotton #dressbridesmaid #bajuplain #bajunikah #bajukedah #bajuraya #promoraya #bajuputih #bajukurungcream #bajubridemaidmurah #bajuraya2020 #ggagent
  • ‼️ Clearance ‼️
    SORAYA LACE
    RM 99
    Postage RM9 SM / RM16 SS

    ✅material french lace with full lining
    ✅full lace di depan dan belakang baju
    ✅lace boleh stretch dan tidak keras
    ✅zip di bahagian belakang baju
    ✅skirt potongan duyung
    ✅full elastic waist skirt

    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    size XS
    Shoulder 13.5"
    Bust 35"
    Sleeves 21"
    Waist 30"
    top length : 34

    Skirt (Size XS)
    Waist 26-30"
    Hips 37"
    length : 40"
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

    ⚠STOCK LIMITED ⚠
    🕹PROCEED ORDER 2-4 DAYS
    .
    📍ukur dahulu sebelum membuat
    Pembelian .
    .
    .
    Berminat? Boleh klik link wasap di bawah ini 👇🏻
    Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
    Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
    Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU.
    .
    .
    To order, follow these steps👇🏻 😉

    1. Screenshot your favourite dress.
    2. Choose design, colour and measure size.
    3. WhatsApp us at 0189509737 .
    .
    #jubahlacemurah #dressnikah #bajurayamurah #dressmurah #dressmalaysia #dressmalaysiamurah #bridesmaidmalaysia #bajusongket #jubahbridesmaid #jubahmurah #kurungplainmurah #jubah #jubahmoden #bajukurungkedah #bajunikahputih #bajukebayapario #bajukurungkedahcotton #dressbridesmaid #bajuplain #bajunikah #bajukedah #bajuraya #promoraya #bajuputih #bajukurungcream #bajubridemaidmurah #bajuraya2020 #ggagent

  •  1  0  1 hour ago
  • ‼️ Clearance ‼️
BARCELONA KEBAYA

RM 100 
POSTAGE RM9 SM / RM16 SS

✅MATERIAL : lace with full lining 
✅moss crepe untuk kain 
✅front zipper and zip at the sleeve 
✅lace patch di bahaguan hujung kain 
✅kain with full elastic waist ( no zipper)
✅mermaid style skirt 
✅kebaya style top 

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
LABEL S
Top
Shoulder :14"
Bust :35"
Armhole:18"
Sleeves: 23"
Length : 29"

SKIRT:
Waist :26-36"
Hips :36"
Length :40"

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
LABEL M
Top
Shoulder :15"
Bust :37"
Armhole:20"
Sleeves :24"
Length : 29.5"

SKIRT:
Waist :28-38"
Hips: 38"
Length :41"

⚠STOCK LIMITED ⚠
🕹PROCEED ORDER 2-4 DAYS
.
📍ukur dahulu sebelum membuat
Pembelian .
.
.
Berminat? Boleh klik link wasap di bawah ini 👇🏻
Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU.
.
.
To order, follow these steps👇🏻 😉

1. Screenshot your favourite dress.
2. Choose design, colour and measure size.
3. WhatsApp us at 0189509737 .
.
#jubahlacemurah #dressnikah #bajurayamurah #dressmurah #dressmalaysia #dressmalaysiamurah #bridesmaidmalaysia #bajusongket #jubahbridesmaid #jubahmurah #kurungplainmurah #jubah #jubahmoden #bajukurungkedah #bajunikahputih #bajukebayapario #bajukurungkedahcotton #dressbridesmaid #bajuplain #bajunikah #bajukedah #bajuraya #promoraya #bajuputih #bajukurungcream #bajubridemaidmurah #bajuraya2020 #ggagent
  • ‼️ Clearance ‼️
    BARCELONA KEBAYA

    RM 100
    POSTAGE RM9 SM / RM16 SS

    ✅MATERIAL : lace with full lining
    ✅moss crepe untuk kain
    ✅front zipper and zip at the sleeve
    ✅lace patch di bahaguan hujung kain
    ✅kain with full elastic waist ( no zipper)
    ✅mermaid style skirt
    ✅kebaya style top

    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    LABEL S
    Top
    Shoulder :14"
    Bust :35"
    Armhole:18"
    Sleeves: 23"
    Length : 29"

    SKIRT:
    Waist :26-36"
    Hips :36"
    Length :40"

    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    LABEL M
    Top
    Shoulder :15"
    Bust :37"
    Armhole:20"
    Sleeves :24"
    Length : 29.5"

    SKIRT:
    Waist :28-38"
    Hips: 38"
    Length :41"

    ⚠STOCK LIMITED ⚠
    🕹PROCEED ORDER 2-4 DAYS
    .
    📍ukur dahulu sebelum membuat
    Pembelian .
    .
    .
    Berminat? Boleh klik link wasap di bawah ini 👇🏻
    Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
    Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU
    Www.wasap.my/60189509737/oderBAJU.
    .
    .
    To order, follow these steps👇🏻 😉

    1. Screenshot your favourite dress.
    2. Choose design, colour and measure size.
    3. WhatsApp us at 0189509737 .
    .
    #jubahlacemurah #dressnikah #bajurayamurah #dressmurah #dressmalaysia #dressmalaysiamurah #bridesmaidmalaysia #bajusongket #jubahbridesmaid #jubahmurah #kurungplainmurah #jubah #jubahmoden #bajukurungkedah #bajunikahputih #bajukebayapario #bajukurungkedahcotton #dressbridesmaid #bajuplain #bajunikah #bajukedah #bajuraya #promoraya #bajuputih #bajukurungcream #bajubridemaidmurah #bajuraya2020 #ggagent

  •  6  0  2 hours ago
  • 🌺🍃🌺NEW SET KURUNG SKIRT 🌺🍃🌺

👉🏻Berminat pm cepat2 ya stock makin nipis 🤭
👉🏻whatsapp no ni pun boleh 
0139193532
👉🏻Nak senang tekan 👇🏻 kat bio nnti ada link whatsapps
‐------------------>@syazwa_store <---------------------

🔥Ukuran Baju
🦋BAHU 15"_16"
🌹DADA 38"_40"
🦋LABUH LENGAN 23"
🌹LABUH BAJU 25"
🦋PINGGANG GETAH 30"_34"
🌹PUNGGUNG 48"
🦋LABUH KAIN 41"

Harga Promo 
RM69 shj 

#bajukurungpallaz
#bajukurungskirt
#bajukurungskirtduyung 
#bajukurungbudak
#bajukurungbudakmurah
#bajukurungbudakviral
#bajukurungbudakpastel
#bajukurungmurah #bajukurung2020 #bajukurungviral #bajukurungmodenmurah #bajukurungmoden #bajukurungplain #bajukurungpastel #kurungmurah #kurungmoden #kurunglaiqa #kurungplainmurah #kurungpastelmurah #bajukurungpastelmurah
#bajukurungsedondon
#bajukurungsedondonmurah
#bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajukurungbridesmaid #bajukurungbridesmaidmurah
#bajukurungbridesmaid2020
#bajubridesmaidviral2020
#bajubridesmaideviral
  • 🌺🍃🌺NEW SET KURUNG SKIRT 🌺🍃🌺

    👉🏻Berminat pm cepat2 ya stock makin nipis 🤭
    👉🏻whatsapp no ni pun boleh
    0139193532
    👉🏻Nak senang tekan 👇🏻 kat bio nnti ada link whatsapps
    ‐------------------>@syazwa_store <---------------------

    🔥Ukuran Baju
    🦋BAHU 15"_16"
    🌹DADA 38"_40"
    🦋LABUH LENGAN 23"
    🌹LABUH BAJU 25"
    🦋PINGGANG GETAH 30"_34"
    🌹PUNGGUNG 48"
    🦋LABUH KAIN 41"

    Harga Promo
    RM69 shj

    #bajukurungpallaz
    #bajukurungskirt
    #bajukurungskirtduyung
    #bajukurungbudak
    #bajukurungbudakmurah
    #bajukurungbudakviral
    #bajukurungbudakpastel
    #bajukurungmurah #bajukurung2020 #bajukurungviral #bajukurungmodenmurah #bajukurungmoden #bajukurungplain #bajukurungpastel #kurungmurah #kurungmoden #kurunglaiqa #kurungplainmurah #kurungpastelmurah #bajukurungpastelmurah
    #bajukurungsedondon
    #bajukurungsedondonmurah
    #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajukurungbridesmaid #bajukurungbridesmaidmurah
    #bajukurungbridesmaid2020
    #bajubridesmaidviral2020
    #bajubridesmaideviral

  •  0  0  4 hours ago

Top #kurungplainmurah Posts

  • 🔥NEW RELEASE🔥⁣
.⁣
💥KURUNG ORCHID💥⁣
⁣
HARGA RM 99 FREE POSTAGE Semenanjung Malaysia Sabah Sarawak⁣
⁣
READY STOCK⁣
⁣
📌Design kurung moden⁣
📌 Cutting terletak kemas⁣
📌 Kain sejuk dan tak panas⁣
📌 Kain x mudah kedut⁣
📌 Design premium & limited⁣
📌 Nampak cantik bile pakai⁣
📌Material moss crepe ⁣
📌zip belakang⁣
📌zip tangan⁣
.⁣
Untuk fast response order atau pertanyaan boleh terus tekan link WhatsApp di bio ye 😊👆⁣
.
  • 🔥NEW RELEASE🔥⁣
    .⁣
    💥KURUNG ORCHID💥⁣

    HARGA RM 99 FREE POSTAGE Semenanjung Malaysia Sabah Sarawak⁣

    READY STOCK⁣

    📌Design kurung moden⁣
    📌 Cutting terletak kemas⁣
    📌 Kain sejuk dan tak panas⁣
    📌 Kain x mudah kedut⁣
    📌 Design premium & limited⁣
    📌 Nampak cantik bile pakai⁣
    📌Material moss crepe ⁣
    📌zip belakang⁣
    📌zip tangan⁣
    .⁣
    Untuk fast response order atau pertanyaan boleh terus tekan link WhatsApp di bio ye 😊👆⁣
    .

  •  192  72  22 July, 2020
  • 🔥NEW RELEASE🔥⁣
.⁣
💥KURUNG ORCHID💥⁣
⁣
HARGA RM 99 FREE POSTAGE Semenanjung Malaysia Sabah Sarawak⁣
⁣
READY STOCK⁣
⁣
📌Design kurung moden⁣
📌 Cutting terletak kemas⁣
📌 Kain sejuk dan tak panas⁣
📌 Kain x mudah kedut⁣
📌 Design premium & limited⁣
📌 Nampak cantik bile pakai⁣
📌Material moss crepe ⁣
📌zip belakang⁣
📌zip tangan⁣
.⁣
Untuk fast response order atau pertanyaan boleh terus tekan link WhatsApp di bio ye 😊👆⁣
.
  • 🔥NEW RELEASE🔥⁣
    .⁣
    💥KURUNG ORCHID💥⁣

    HARGA RM 99 FREE POSTAGE Semenanjung Malaysia Sabah Sarawak⁣

    READY STOCK⁣

    📌Design kurung moden⁣
    📌 Cutting terletak kemas⁣
    📌 Kain sejuk dan tak panas⁣
    📌 Kain x mudah kedut⁣
    📌 Design premium & limited⁣
    📌 Nampak cantik bile pakai⁣
    📌Material moss crepe ⁣
    📌zip belakang⁣
    📌zip tangan⁣
    .⁣
    Untuk fast response order atau pertanyaan boleh terus tekan link WhatsApp di bio ye 😊👆⁣
    .

  •  196  69  22 July, 2020
  • SANTUBONG PROPER WEAR⁣
⁣
❤️Material Sakura Silk Yang Lembut⁣
❤️Kurung Riau ( Loose )⁣
Baju -  Ade Zip Di Dada & Lengan⁣
❤️Kain Potongan Lipat Batik Yang Tidak Terbelah⁣
Skirt - Getah Kiri Kanan Pinggang ( Half ) & Berzip⁣
⁣
Pesanan: Warna Produk Mungkin Sedikit Berbeza Disebabkan Oleh Sumber Pencahayaan Fotografi Atau Tetapan Paparan.⁣
.⁣
❤️Harga RM 97 tidak termasuk postage❤️⁣
.⁣
Untuk fast response order atau pertanyaan boleh terus tekan link WhatsApp di bio ye 😊👆⁣
.⁣
#bajuraya2020 #bajurayamurah #bajukurungmurah #bajurayasedondon #bajurayamoden #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #sedondonibudananak #jubahseluar #bajumelayubaby #rayasedondon #kurungmoden #kurungmurah #kebarung #bajukurungmoden #sedondonibuanak #kurunglace #bajukurungplussize #bajukurungbudak #bajumelayubudak⁣⁣⁣⁣
#bajukurungplain⁣⁣⁣⁣
#bajukurungplainmurah⁣⁣⁣⁣
#kurungplain⁣⁣⁣⁣
#kurungplainmurah⁣
#bajukurungcorak
  • SANTUBONG PROPER WEAR⁣

    ❤️Material Sakura Silk Yang Lembut⁣
    ❤️Kurung Riau ( Loose )⁣
    Baju - Ade Zip Di Dada & Lengan⁣
    ❤️Kain Potongan Lipat Batik Yang Tidak Terbelah⁣
    Skirt - Getah Kiri Kanan Pinggang ( Half ) & Berzip⁣

    Pesanan: Warna Produk Mungkin Sedikit Berbeza Disebabkan Oleh Sumber Pencahayaan Fotografi Atau Tetapan Paparan.⁣
    .⁣
    ❤️Harga RM 97 tidak termasuk postage❤️⁣
    .⁣
    Untuk fast response order atau pertanyaan boleh terus tekan link WhatsApp di bio ye 😊👆⁣
    .⁣
    #bajuraya2020 #bajurayamurah #bajukurungmurah #bajurayasedondon #bajurayamoden #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #sedondonibudananak #jubahseluar #bajumelayubaby #rayasedondon #kurungmoden #kurungmurah #kebarung #bajukurungmoden #sedondonibuanak #kurunglace #bajukurungplussize #bajukurungbudak #bajumelayubudak⁣⁣⁣⁣
    #bajukurungplain⁣⁣⁣⁣
    #bajukurungplainmurah⁣⁣⁣⁣
    #kurungplain⁣⁣⁣⁣
    #kurungplainmurah⁣
    #bajukurungcorak

  •  162  59  12 July, 2020
  • 🔥NEW RELEASE🔥⁣
.⁣
💥KURUNG ORCHID💥⁣
⁣
HARGA RM 99 FREE POSTAGE Semenanjung Malaysia Sabah Sarawak⁣
⁣
READY STOCK⁣
⁣
📌Design kurung moden⁣
📌 Cutting terletak kemas⁣
📌 Kain sejuk dan tak panas⁣
📌 Kain x mudah kedut⁣
📌 Design premium & limited⁣
📌 Nampak cantik bile pakai⁣
📌Material moss crepe ⁣
📌zip belakang⁣
📌zip tangan⁣
.⁣
Untuk fast response order atau pertanyaan boleh terus tekan link WhatsApp di bio ye 😊👆⁣
.⁣
#bajuraya2020 #bajurayamurah #bajukurungmurah #bajurayasedondon #bajurayamoden #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #sedondonibudananak #jubahseluar #minikurungmoden #rayasedondon #kurungmoden #kurungmurah #kebarung #bajukurungmoden #kurungmalaysia #kurungpleated #kurungkedahmurah #bajukurungbudak #minikurungmurah⁣
#bajukurungplain⁣⁣⁣⁣
#bajukurungplainmurah⁣⁣⁣⁣
#kurungplain⁣⁣⁣⁣
#kurungplainmurah
  • 🔥NEW RELEASE🔥⁣
    .⁣
    💥KURUNG ORCHID💥⁣

    HARGA RM 99 FREE POSTAGE Semenanjung Malaysia Sabah Sarawak⁣

    READY STOCK⁣

    📌Design kurung moden⁣
    📌 Cutting terletak kemas⁣
    📌 Kain sejuk dan tak panas⁣
    📌 Kain x mudah kedut⁣
    📌 Design premium & limited⁣
    📌 Nampak cantik bile pakai⁣
    📌Material moss crepe ⁣
    📌zip belakang⁣
    📌zip tangan⁣
    .⁣
    Untuk fast response order atau pertanyaan boleh terus tekan link WhatsApp di bio ye 😊👆⁣
    .⁣
    #bajuraya2020 #bajurayamurah #bajukurungmurah #bajurayasedondon #bajurayamoden #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #sedondonibudananak #jubahseluar #minikurungmoden #rayasedondon #kurungmoden #kurungmurah #kebarung #bajukurungmoden #kurungmalaysia #kurungpleated #kurungkedahmurah #bajukurungbudak #minikurungmurah⁣
    #bajukurungplain⁣⁣⁣⁣
    #bajukurungplainmurah⁣⁣⁣⁣
    #kurungplain⁣⁣⁣⁣
    #kurungplainmurah

  •  163  77  27 June, 2020
  • Kurung Sophea on promo..with exclusive beads
.
PROMOSI: RM119 ( NORMAL PRICE: RM179)
.
.
▪Material: heavy como crepe fabric ( kemas, dan tidak melekat di badan )
.
▪”umbrella cutting”
.
.
SIZE: XS, S, M, L, and XL
.
.
📸screenshot dan
.
📱whatsapp 0145577094
.
.
#kurungmoden #kurungmodern #bajukurungmurahrm100 #kurungwhite #bajukurungmurah #bajukurungwhite #kurungmurahrm100 #kurungnursing #kurungsingkat #bridesmaidsmalaysia #kurungsulam #bridemaidswhite #kurungoffwhite #kurungbeadsrm100 #bajukurungoffwhite #kurungbeads #beadskurung  #bajumurahrm100 #kurungbeadsplain #bajukurungsingkat #kurungplainwhite #kurungpearlwhite #bajukurungpearlwhite #kurungsulammanik #kurungplainrm100 #kurungplainmurah #kurungplainmalaysia #kurungplain #kurungrm100
  • Kurung Sophea on promo..with exclusive beads
    .
    PROMOSI: RM119 ( NORMAL PRICE: RM179)
    .
    .
    ▪Material: heavy como crepe fabric ( kemas, dan tidak melekat di badan )
    .
    ▪”umbrella cutting”
    .
    .
    SIZE: XS, S, M, L, and XL
    .
    .
    📸screenshot dan
    .
    📱whatsapp 0145577094
    .
    .
    #kurungmoden #kurungmodern #bajukurungmurahrm100 #kurungwhite #bajukurungmurah #bajukurungwhite #kurungmurahrm100 #kurungnursing #kurungsingkat #bridesmaidsmalaysia #kurungsulam #bridemaidswhite #kurungoffwhite #kurungbeadsrm100 #bajukurungoffwhite #kurungbeads #beadskurung #bajumurahrm100 #kurungbeadsplain #bajukurungsingkat #kurungplainwhite #kurungpearlwhite #bajukurungpearlwhite #kurungsulammanik #kurungplainrm100 #kurungplainmurah #kurungplainmalaysia #kurungplain #kurungrm100

  •  206  2  14 April, 2020
  • 🔥NEW RELEASE🔥⁣
.⁣
💥KURUNG ERYNA💥⁣
.⁣
HARGA RM 99 ⁣
Free postage Semenanjung Malaysia Sabah Sarawak⁣
⁣
READY STOCK⁣
⁣
📌Design kurung moden⁣
📌Cutting terletak kemas⁣
📌 Kain sejuk dan tak panas⁣
📌 Kain x mudah kedut⁣
📌 Design premium & limited⁣
📌 Nampak cantik bile pakai⁣
📌 Material moss crepe ⁣
📌Zip belakang⁣
📌zip tangan⁣
.⁣
Untuk fast response order atau pertanyaan boleh terus tekan link WhatsApp di bio ye 😊👆⁣
⁣
#bajuraya2020 #bajurayamurah #bajukurungmurah #bajurayasedondon #bajurayamoden #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #sedondonibudananak #jubahseluar #bajumelayubaby #rayasedondon #kurungmoden #kurungmurah #kebarung #bajukurungmoden #sedondonibuanak #kurunglace #bajukurungplussize #bajukurungbudak #bajumelayubudak⁣⁣⁣⁣
#bajukurungplain⁣⁣⁣⁣
#bajukurungplainmurah⁣⁣⁣⁣
#kurungplain⁣⁣⁣⁣
#kurungplainmurah
  • 🔥NEW RELEASE🔥⁣
    .⁣
    💥KURUNG ERYNA💥⁣
    .⁣
    HARGA RM 99 ⁣
    Free postage Semenanjung Malaysia Sabah Sarawak⁣

    READY STOCK⁣

    📌Design kurung moden⁣
    📌Cutting terletak kemas⁣
    📌 Kain sejuk dan tak panas⁣
    📌 Kain x mudah kedut⁣
    📌 Design premium & limited⁣
    📌 Nampak cantik bile pakai⁣
    📌 Material moss crepe ⁣
    📌Zip belakang⁣
    📌zip tangan⁣
    .⁣
    Untuk fast response order atau pertanyaan boleh terus tekan link WhatsApp di bio ye 😊👆⁣

    #bajuraya2020 #bajurayamurah #bajukurungmurah #bajurayasedondon #bajurayamoden #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #sedondonibudananak #jubahseluar #bajumelayubaby #rayasedondon #kurungmoden #kurungmurah #kebarung #bajukurungmoden #sedondonibuanak #kurunglace #bajukurungplussize #bajukurungbudak #bajumelayubudak⁣⁣⁣⁣
    #bajukurungplain⁣⁣⁣⁣
    #bajukurungplainmurah⁣⁣⁣⁣
    #kurungplain⁣⁣⁣⁣
    #kurungplainmurah

  •  157  58  27 June, 2020