#kurungplain Instagram Photos & Videos

kurungplain - 270.3k posts

Hashtag Popularity

34.1
average comments
145.4
average likes

Latest #kurungplain Posts

  • NEW IN STOCK❗

Siapa kat sini ada masalah nak gayakan tudung printed dengan baju korang? ☺️ Ha meh nak bagi tips sikit tau 🤫

Tudung printed ni sesuai matching dengan baju plain, so if korang dah pakai tudung printed you guys should matchkan dengan baju yang plain pula 😉 Baru la balance 😘

Alamak, mana nak cari baju plain pulak? Meh tengok sini 🤩

🔸 KURUNG IMAN 🔸
Material:
Premium Heavy Como Crepe
(Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak)

Size:
Available size in SS – XXL

Design baju:
Design kurung kedah poket dengan gaya modern trendy menyerlahkan lagi wanita modern masa kini!

Design kain:
1. Potongan kain lipat batik yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
2. Kain fully getah

Istimewa:
1. Special dua poket di hadapan yang pelbagai guna dengan jahitan yang kemas dan cantik
Mesra Wudhuk dengan bukaan lengan yang luas.
2. Mesra Menyusu dengan zip sembunyi di hadapan yang mudah dipakai.

Dm or click link in bio to order ☎️

#kurungplain #kurungmoden #kurungkedah #kurungkerja #bajuformal #hasnurikurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantikmurah #bajukurungcantik #comocrepe #kurunghighquality #kurungviralmudahgosok #bajukurungsenanggosok #ootd #ootdkerja #ootdcustomer #kurungplainmurah #hargamampumilik #bigsale #salebajukurung #style #ogossale
  • NEW IN STOCK❗

    Siapa kat sini ada masalah nak gayakan tudung printed dengan baju korang? ☺️ Ha meh nak bagi tips sikit tau 🤫

    Tudung printed ni sesuai matching dengan baju plain, so if korang dah pakai tudung printed you guys should matchkan dengan baju yang plain pula 😉 Baru la balance 😘

    Alamak, mana nak cari baju plain pulak? Meh tengok sini 🤩

    🔸 KURUNG IMAN 🔸
    Material:
    Premium Heavy Como Crepe
    (Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak)

    Size:
    Available size in SS – XXL

    Design baju:
    Design kurung kedah poket dengan gaya modern trendy menyerlahkan lagi wanita modern masa kini!

    Design kain:
    1. Potongan kain lipat batik yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
    2. Kain fully getah

    Istimewa:
    1. Special dua poket di hadapan yang pelbagai guna dengan jahitan yang kemas dan cantik
    Mesra Wudhuk dengan bukaan lengan yang luas.
    2. Mesra Menyusu dengan zip sembunyi di hadapan yang mudah dipakai.

    Dm or click link in bio to order ☎️

    #kurungplain #kurungmoden #kurungkedah #kurungkerja #bajuformal #hasnurikurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantikmurah #bajukurungcantik #comocrepe #kurunghighquality #kurungviralmudahgosok #bajukurungsenanggosok #ootd #ootdkerja #ootdcustomer #kurungplainmurah #hargamampumilik #bigsale #salebajukurung #style #ogossale

  •  0  0  3 minutes ago
  • NEW IN STOCK❗

Siapa kat sini ada masalah nak gayakan tudung printed dengan baju korang? ☺️ Ha meh nak bagi tips sikit tau 🤫

Tudung printed ni sesuai matching dengan baju plain, so if korang dah pakai tudung printed you guys should matchkan dengan baju yang plain pula 😉 Baru la balance 😘

Alamak, mana nak cari baju plain pulak? Meh tengok sini 🤩

🔸 KURUNG IMAN 🔸
Material:
Premium Heavy Como Crepe
(Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak)

Size:
Available size in SS – XXL

Design baju:
Design kurung kedah poket dengan gaya modern trendy menyerlahkan lagi wanita modern masa kini!

Design kain:
1. Potongan kain lipat batik yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
2. Kain fully getah

Istimewa:
1. Special dua poket di hadapan yang pelbagai guna dengan jahitan yang kemas dan cantik
Mesra Wudhuk dengan bukaan lengan yang luas.
2. Mesra Menyusu dengan zip sembunyi di hadapan yang mudah dipakai.

Dm or click link in bio to order ☎️

#kurungplain #kurungmoden #kurungkedah #kurungkerja #bajuformal #hasnurikurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantikmurah #bajukurungcantik #comocrepe #kurunghighquality #kurungviralmudahgosok #bajukurungsenanggosok #ootd #ootdkerja #ootdcustomer #kurungplainmurah #hargamampumilik #salemurah #merdekasale #ogos
  • NEW IN STOCK❗

    Siapa kat sini ada masalah nak gayakan tudung printed dengan baju korang? ☺️ Ha meh nak bagi tips sikit tau 🤫

    Tudung printed ni sesuai matching dengan baju plain, so if korang dah pakai tudung printed you guys should matchkan dengan baju yang plain pula 😉 Baru la balance 😘

    Alamak, mana nak cari baju plain pulak? Meh tengok sini 🤩

    🔸 KURUNG IMAN 🔸
    Material:
    Premium Heavy Como Crepe
    (Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak)

    Size:
    Available size in SS – XXL

    Design baju:
    Design kurung kedah poket dengan gaya modern trendy menyerlahkan lagi wanita modern masa kini!

    Design kain:
    1. Potongan kain lipat batik yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
    2. Kain fully getah

    Istimewa:
    1. Special dua poket di hadapan yang pelbagai guna dengan jahitan yang kemas dan cantik
    Mesra Wudhuk dengan bukaan lengan yang luas.
    2. Mesra Menyusu dengan zip sembunyi di hadapan yang mudah dipakai.

    Dm or click link in bio to order ☎️

    #kurungplain #kurungmoden #kurungkedah #kurungkerja #bajuformal #hasnurikurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantikmurah #bajukurungcantik #comocrepe #kurunghighquality #kurungviralmudahgosok #bajukurungsenanggosok #ootd #ootdkerja #ootdcustomer #kurungplainmurah #hargamampumilik #salemurah #merdekasale #ogos

  •  0  0  4 minutes ago
  • NEW IN STOCK❗

Siapa kat sini ada masalah nak gayakan tudung printed dengan baju korang? ☺️ Ha meh nak bagi tips sikit tau 🤫

Tudung printed ni sesuai matching dengan baju plain, so if korang dah pakai tudung printed you guys should matchkan dengan baju yang plain pula 😉 Baru la balance 😘

Alamak, mana nak cari baju plain pulak? Meh tengok sini 🤩

🔸 KURUNG IMAN 🔸
Material:
Premium Heavy Como Crepe
(Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak)

Size:
Available size in SS – XXL

Design baju:
Design kurung kedah poket dengan gaya modern trendy menyerlahkan lagi wanita modern masa kini!

Design kain:
1. Potongan kain lipat batik yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
2. Kain fully getah

Istimewa:
1. Special dua poket di hadapan yang pelbagai guna dengan jahitan yang kemas dan cantik
Mesra Wudhuk dengan bukaan lengan yang luas.
2. Mesra Menyusu dengan zip sembunyi di hadapan yang mudah dipakai.

Dm or click link in bio to order ☎️

#kurungplain #kurungmoden #kurungkedah #kurungkerja #bajuformal #hasnurikurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantikmurah #bajukurungcantik #comocrepe #kurunghighquality #kurungviralmudahgosok #bajukurungsenanggosok #ootd #ootdkerja #ootdcustomer #kurungplainmurah #hargamampumilik #kurungmampumilik #salemurahmurah
  • NEW IN STOCK❗

    Siapa kat sini ada masalah nak gayakan tudung printed dengan baju korang? ☺️ Ha meh nak bagi tips sikit tau 🤫

    Tudung printed ni sesuai matching dengan baju plain, so if korang dah pakai tudung printed you guys should matchkan dengan baju yang plain pula 😉 Baru la balance 😘

    Alamak, mana nak cari baju plain pulak? Meh tengok sini 🤩

    🔸 KURUNG IMAN 🔸
    Material:
    Premium Heavy Como Crepe
    (Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak)

    Size:
    Available size in SS – XXL

    Design baju:
    Design kurung kedah poket dengan gaya modern trendy menyerlahkan lagi wanita modern masa kini!

    Design kain:
    1. Potongan kain lipat batik yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
    2. Kain fully getah

    Istimewa:
    1. Special dua poket di hadapan yang pelbagai guna dengan jahitan yang kemas dan cantik
    Mesra Wudhuk dengan bukaan lengan yang luas.
    2. Mesra Menyusu dengan zip sembunyi di hadapan yang mudah dipakai.

    Dm or click link in bio to order ☎️

    #kurungplain #kurungmoden #kurungkedah #kurungkerja #bajuformal #hasnurikurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantikmurah #bajukurungcantik #comocrepe #kurunghighquality #kurungviralmudahgosok #bajukurungsenanggosok #ootd #ootdkerja #ootdcustomer #kurungplainmurah #hargamampumilik #kurungmampumilik #salemurahmurah

  •  0  0  6 minutes ago
  • NEW IN STOCK❗

Siapa kat sini ada masalah nak gayakan tudung printed dengan baju korang? ☺️ Ha meh nak bagi tips sikit tau 🤫

Tudung printed ni sesuai matching dengan baju plain, so if korang dah pakai tudung printed you guys should matchkan dengan baju yang plain pula 😉 Baru la balance 😘

Alamak, mana nak cari baju plain pulak? Meh tengok sini 🤩

🔸 KURUNG IMAN 🔸
Material:
Premium Heavy Como Crepe
(Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak)

Size:
Available size in SS – XXL

Design baju:
Design kurung kedah poket dengan gaya modern trendy menyerlahkan lagi wanita modern masa kini!

Design kain:
1. Potongan kain lipat batik yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
2. Kain fully getah

Istimewa:
1. Special dua poket di hadapan yang pelbagai guna dengan jahitan yang kemas dan cantik
Mesra Wudhuk dengan bukaan lengan yang luas.
2. Mesra Menyusu dengan zip sembunyi di hadapan yang mudah dipakai.

Dm or click link in bio to order ☎️

#kurungplain #kurungmoden #kurungkedah #kurungkerja #bajuformal #hasnurikurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantikmurah #bajukurungcantik #comocrepe #kurunghighquality #kurungviralmudahgosok #bajukurungsenanggosok #ootd #ootdkerja #ootdcustomer #kurungplainmurah #hargamampumilik
  • NEW IN STOCK❗

    Siapa kat sini ada masalah nak gayakan tudung printed dengan baju korang? ☺️ Ha meh nak bagi tips sikit tau 🤫

    Tudung printed ni sesuai matching dengan baju plain, so if korang dah pakai tudung printed you guys should matchkan dengan baju yang plain pula 😉 Baru la balance 😘

    Alamak, mana nak cari baju plain pulak? Meh tengok sini 🤩

    🔸 KURUNG IMAN 🔸
    Material:
    Premium Heavy Como Crepe
    (Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak)

    Size:
    Available size in SS – XXL

    Design baju:
    Design kurung kedah poket dengan gaya modern trendy menyerlahkan lagi wanita modern masa kini!

    Design kain:
    1. Potongan kain lipat batik yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
    2. Kain fully getah

    Istimewa:
    1. Special dua poket di hadapan yang pelbagai guna dengan jahitan yang kemas dan cantik
    Mesra Wudhuk dengan bukaan lengan yang luas.
    2. Mesra Menyusu dengan zip sembunyi di hadapan yang mudah dipakai.

    Dm or click link in bio to order ☎️

    #kurungplain #kurungmoden #kurungkedah #kurungkerja #bajuformal #hasnurikurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantikmurah #bajukurungcantik #comocrepe #kurunghighquality #kurungviralmudahgosok #bajukurungsenanggosok #ootd #ootdkerja #ootdcustomer #kurungplainmurah #hargamampumilik

  •  0  0  9 minutes ago
  • NEW IN STOCK❗

Siapa kat sini ada masalah nak gayakan tudung printed dengan baju korang? ☺️ Ha meh nak bagi tips sikit tau 🤫

Tudung printed ni sesuai matching dengan baju plain, so if korang dah pakai tudung printed you guys should matchkan dengan baju yang plain pula 😉 Baru la balance 😘

Alamak, mana nak cari baju plain pulak? Meh tengok sini 🤩

🔸 KURUNG IMAN 🔸
Material:
Premium Heavy Como Crepe
(Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak)

Size:
Available size in SS – XXL

Design baju:
Design kurung kedah poket dengan gaya modern trendy menyerlahkan lagi wanita modern masa kini!

Design kain:
1. Potongan kain lipat batik yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
2. Kain fully getah

Istimewa:
1. Special dua poket di hadapan yang pelbagai guna dengan jahitan yang kemas dan cantik
Mesra Wudhuk dengan bukaan lengan yang luas.
2. Mesra Menyusu dengan zip sembunyi di hadapan yang mudah dipakai.

Dm or click link in bio to order ☎️

#kurungplain #kurungmoden #kurungkedah #kurungkerja #bajuformal #hasnurikurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantikmurah #bajukurungcantik #comocrepe #kurunghighquality #kurungviralmudahgosok #bajukurungsenanggosok #ootd #ootdkerja #ootdcustomer #kurungplainmurah #hargamampumilik
  • NEW IN STOCK❗

    Siapa kat sini ada masalah nak gayakan tudung printed dengan baju korang? ☺️ Ha meh nak bagi tips sikit tau 🤫

    Tudung printed ni sesuai matching dengan baju plain, so if korang dah pakai tudung printed you guys should matchkan dengan baju yang plain pula 😉 Baru la balance 😘

    Alamak, mana nak cari baju plain pulak? Meh tengok sini 🤩

    🔸 KURUNG IMAN 🔸
    Material:
    Premium Heavy Como Crepe
    (Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak)

    Size:
    Available size in SS – XXL

    Design baju:
    Design kurung kedah poket dengan gaya modern trendy menyerlahkan lagi wanita modern masa kini!

    Design kain:
    1. Potongan kain lipat batik yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
    2. Kain fully getah

    Istimewa:
    1. Special dua poket di hadapan yang pelbagai guna dengan jahitan yang kemas dan cantik
    Mesra Wudhuk dengan bukaan lengan yang luas.
    2. Mesra Menyusu dengan zip sembunyi di hadapan yang mudah dipakai.

    Dm or click link in bio to order ☎️

    #kurungplain #kurungmoden #kurungkedah #kurungkerja #bajuformal #hasnurikurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantikmurah #bajukurungcantik #comocrepe #kurunghighquality #kurungviralmudahgosok #bajukurungsenanggosok #ootd #ootdkerja #ootdcustomer #kurungplainmurah #hargamampumilik

  •  0  0  9 minutes ago
  • NEW IN STOCK❗

Siapa kat sini ada masalah nak gayakan tudung printed dengan baju korang? ☺️ Ha meh nak bagi tips sikit tau 🤫

Tudung printed ni sesuai matching dengan baju plain, so if korang dah pakai tudung printed you guys should matchkan dengan baju yang plain pula 😉 Baru la balance 😘

Alamak, mana nak cari baju plain pulak? Meh tengok sini 🤩

🔸 KURUNG IMAN 🔸
Material:
Premium Heavy Como Crepe
(Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak)

Size:
Available size in SS – XXL

Design baju:
Design kurung kedah poket dengan gaya modern trendy menyerlahkan lagi wanita modern masa kini!

Design kain:
1. Potongan kain lipat batik yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
2. Kain fully getah

Istimewa:
1. Special dua poket di hadapan yang pelbagai guna dengan jahitan yang kemas dan cantik
Mesra Wudhuk dengan bukaan lengan yang luas.
2. Mesra Menyusu dengan zip sembunyi di hadapan yang mudah dipakai.

Dm or click link in bio to order ☎️

#kurungplain #kurungmoden #kurungkedah #kurungkerja #bajuformal #hasnurikurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantikmurah #bajukurungcantik #comocrepe #kurunghighquality #kurungviralmudahgosok #bajukurungsenanggosok #ootd #ootdkerja #ootdcustomer #kurungplainmurah #hargamampumilik
  • NEW IN STOCK❗

    Siapa kat sini ada masalah nak gayakan tudung printed dengan baju korang? ☺️ Ha meh nak bagi tips sikit tau 🤫

    Tudung printed ni sesuai matching dengan baju plain, so if korang dah pakai tudung printed you guys should matchkan dengan baju yang plain pula 😉 Baru la balance 😘

    Alamak, mana nak cari baju plain pulak? Meh tengok sini 🤩

    🔸 KURUNG IMAN 🔸
    Material:
    Premium Heavy Como Crepe
    (Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak)

    Size:
    Available size in SS – XXL

    Design baju:
    Design kurung kedah poket dengan gaya modern trendy menyerlahkan lagi wanita modern masa kini!

    Design kain:
    1. Potongan kain lipat batik yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
    2. Kain fully getah

    Istimewa:
    1. Special dua poket di hadapan yang pelbagai guna dengan jahitan yang kemas dan cantik
    Mesra Wudhuk dengan bukaan lengan yang luas.
    2. Mesra Menyusu dengan zip sembunyi di hadapan yang mudah dipakai.

    Dm or click link in bio to order ☎️

    #kurungplain #kurungmoden #kurungkedah #kurungkerja #bajuformal #hasnurikurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantikmurah #bajukurungcantik #comocrepe #kurunghighquality #kurungviralmudahgosok #bajukurungsenanggosok #ootd #ootdkerja #ootdcustomer #kurungplainmurah #hargamampumilik

  •  1  0  9 minutes ago
  • MUNA KEBAYA

PRICE: RM79

Material: como crepe
Ready stock

Saiz :  XS  S  M  L  XL 
🌹 BF FRIENDLY
🌹 Material yang tak mudah kedut
🌹 Terdapat zip di kedua-dua belah lengan (WUDHU FRIENDLY)
🌹 Material yang senang di gosok
🌹 Padding di bahu
PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio.
.
Note : Colour slightly different due to lighting effect.

whatsapp +60199794007 atau klik link di bio

#bajuraya2020 #bajukebayabatik #bajurayamurah #bajuraya #kebayamodern #kurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajubridesmaid #bajurayamurah #kebayamurah #kebayamoden #bajutunang #kurungpahang #kurungplain #kebayapario #kaftanpario
  • MUNA KEBAYA

    PRICE: RM79

    Material: como crepe
    Ready stock

    Saiz : XS S M L XL
    🌹 BF FRIENDLY
    🌹 Material yang tak mudah kedut
    🌹 Terdapat zip di kedua-dua belah lengan (WUDHU FRIENDLY)
    🌹 Material yang senang di gosok
    🌹 Padding di bahu
    PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio.
    .
    Note : Colour slightly different due to lighting effect.

    whatsapp +60199794007 atau klik link di bio

    #bajuraya2020 #bajukebayabatik #bajurayamurah #bajuraya #kebayamodern #kurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajubridesmaid #bajurayamurah #kebayamurah #kebayamoden #bajutunang #kurungpahang #kurungplain #kebayapario #kaftanpario

  •  0  0  24 minutes ago
  • MUNA KEBAYA

PRICE: RM79

Material: como crepe
Ready stock

Saiz :  XS  S  M  L  XL 
🌹 BF FRIENDLY
🌹 Material yang tak mudah kedut
🌹 Terdapat zip di kedua-dua belah lengan (WUDHU FRIENDLY)
🌹 Material yang senang di gosok
🌹 Padding di bahu
PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio.
.
Note : Colour slightly different due to lighting effect.

whatsapp +60199794007 atau klik link di bio

#bajuraya2020 #bajukebayabatik #bajurayamurah #bajuraya #kebayamodern #kurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajubridesmaid #bajurayamurah #kebayamurah #kebayamoden #bajutunang #kurungpahang #kurungplain #kebayapario #kaftanpario
  • MUNA KEBAYA

    PRICE: RM79

    Material: como crepe
    Ready stock

    Saiz : XS S M L XL
    🌹 BF FRIENDLY
    🌹 Material yang tak mudah kedut
    🌹 Terdapat zip di kedua-dua belah lengan (WUDHU FRIENDLY)
    🌹 Material yang senang di gosok
    🌹 Padding di bahu
    PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio.
    .
    Note : Colour slightly different due to lighting effect.

    whatsapp +60199794007 atau klik link di bio

    #bajuraya2020 #bajukebayabatik #bajurayamurah #bajuraya #kebayamodern #kurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajubridesmaid #bajurayamurah #kebayamurah #kebayamoden #bajutunang #kurungpahang #kurungplain #kebayapario #kaftanpario

  •  0  0  24 minutes ago
  • MUNA KEBAYA

PRICE: RM79

Material: como crepe
Ready stock

Saiz :  XS  S  M  L  XL 
🌹 BF FRIENDLY
🌹 Material yang tak mudah kedut
🌹 Terdapat zip di kedua-dua belah lengan (WUDHU FRIENDLY)
🌹 Material yang senang di gosok
🌹 Padding di bahu
PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio.
.
Note : Colour slightly different due to lighting effect.

whatsapp +60199794007 atau klik link di bio

#bajuraya2020 #bajukebayabatik #bajurayamurah #bajuraya #kebayamodern #kurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajubridesmaid #bajurayamurah #kebayamurah #kebayamoden #bajutunang #kurungpahang #kurungplain #kebayapario #kaftanpario
  • MUNA KEBAYA

    PRICE: RM79

    Material: como crepe
    Ready stock

    Saiz : XS S M L XL
    🌹 BF FRIENDLY
    🌹 Material yang tak mudah kedut
    🌹 Terdapat zip di kedua-dua belah lengan (WUDHU FRIENDLY)
    🌹 Material yang senang di gosok
    🌹 Padding di bahu
    PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio.
    .
    Note : Colour slightly different due to lighting effect.

    whatsapp +60199794007 atau klik link di bio

    #bajuraya2020 #bajukebayabatik #bajurayamurah #bajuraya #kebayamodern #kurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajubridesmaid #bajurayamurah #kebayamurah #kebayamoden #bajutunang #kurungpahang #kurungplain #kebayapario #kaftanpario

  •  0  0  26 minutes ago
  • MUNA KEBAYA

PRICE: RM79

Material: como crepe
Ready stock

Saiz :  XS  S  M  L  XL 
🌹 BF FRIENDLY
🌹 Material yang tak mudah kedut
🌹 Terdapat zip di kedua-dua belah lengan (WUDHU FRIENDLY)
🌹 Material yang senang di gosok
🌹 Padding di bahu
PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio.
.
Note : Colour slightly different due to lighting effect.

whatsapp +60199794007 atau klik link di bio

#bajuraya2020 #bajukebayabatik #bajurayamurah #bajuraya #kebayamodern #kurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajubridesmaid #bajurayamurah #kebayamurah #kebayamoden #bajutunang #kurungpahang #kurungplain #kebayapario #kaftanpario
  • MUNA KEBAYA

    PRICE: RM79

    Material: como crepe
    Ready stock

    Saiz : XS S M L XL
    🌹 BF FRIENDLY
    🌹 Material yang tak mudah kedut
    🌹 Terdapat zip di kedua-dua belah lengan (WUDHU FRIENDLY)
    🌹 Material yang senang di gosok
    🌹 Padding di bahu
    PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio.
    .
    Note : Colour slightly different due to lighting effect.

    whatsapp +60199794007 atau klik link di bio

    #bajuraya2020 #bajukebayabatik #bajurayamurah #bajuraya #kebayamodern #kurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajubridesmaid #bajurayamurah #kebayamurah #kebayamoden #bajutunang #kurungpahang #kurungplain #kebayapario #kaftanpario

  •  0  0  26 minutes ago
  • MUNA KEBAYA

PRICE: RM79

Material: como crepe
Ready stock

Saiz :  XS  S  M  L  XL 
🌹 BF FRIENDLY
🌹 Material yang tak mudah kedut
🌹 Terdapat zip di kedua-dua belah lengan (WUDHU FRIENDLY)
🌹 Material yang senang di gosok
🌹 Padding di bahu
PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio.
.
Note : Colour slightly different due to lighting effect.

whatsapp +60199794007 atau klik link di bio

#bajuraya2020 #bajukebayabatik #bajurayamurah #bajuraya #kebayamodern #kurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajubridesmaid #bajurayamurah #kebayamurah #kebayamoden #bajutunang #kurungpahang #kurungplain #kebayapario #kaftanpario
  • MUNA KEBAYA

    PRICE: RM79

    Material: como crepe
    Ready stock

    Saiz : XS S M L XL
    🌹 BF FRIENDLY
    🌹 Material yang tak mudah kedut
    🌹 Terdapat zip di kedua-dua belah lengan (WUDHU FRIENDLY)
    🌹 Material yang senang di gosok
    🌹 Padding di bahu
    PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio.
    .
    Note : Colour slightly different due to lighting effect.

    whatsapp +60199794007 atau klik link di bio

    #bajuraya2020 #bajukebayabatik #bajurayamurah #bajuraya #kebayamodern #kurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajubridesmaid #bajurayamurah #kebayamurah #kebayamoden #bajutunang #kurungpahang #kurungplain #kebayapario #kaftanpario

  •  0  0  27 minutes ago
  • Ciri-Ciri KURUNG MINI MODEN
✔️100:English Cotton
✔️Cutting cun melecun & span sederhana nipis di bahagian bahu
✔️Ada zip sorok di bahagian belakang baju & lengan baju
✔️baju ada dart dibahagian belakang baju ✔️Wuduk Friendly
✔️Kain jenis duyung ala-ala kain mermaid
✔️Kain fully getah dan berzip di tepi
✔️labuh labuh bawah paras punggung menutupi punggung.

Price : RM50
www.wasap.my/01137353291

#anggun #angguncotton #cotton #cottoncandy #cottonfabric #collection #kurungmoden #kurungmalaysia #kurungpahang #kurungcantik #kurungraya #anggun #angguncotton #cottoncandy #kurungmurah #kurungmoden #kurungpahang #kurungcantik #kurungkedah #kurungmalaysia #kurungmodenmurah #kurungriau #kurungsaree #kurungcotton #kurungplain #kurungbridesmaid #kurungbudak #kurungmodenlace #kurungcikgu #bajukurung #kurungmuslimah #kurungdoll #cottonfabric #bajukurung #bajutunang #bajuwanita
  • Ciri-Ciri KURUNG MINI MODEN
    ✔️100:English Cotton
    ✔️Cutting cun melecun & span sederhana nipis di bahagian bahu
    ✔️Ada zip sorok di bahagian belakang baju & lengan baju
    ✔️baju ada dart dibahagian belakang baju ✔️Wuduk Friendly
    ✔️Kain jenis duyung ala-ala kain mermaid
    ✔️Kain fully getah dan berzip di tepi
    ✔️labuh labuh bawah paras punggung menutupi punggung.

    Price : RM50
    www.wasap.my/01137353291

    #anggun #angguncotton #cotton #cottoncandy #cottonfabric #collection #kurungmoden #kurungmalaysia #kurungpahang #kurungcantik #kurungraya #anggun #angguncotton #cottoncandy #kurungmurah #kurungmoden #kurungpahang #kurungcantik #kurungkedah #kurungmalaysia #kurungmodenmurah #kurungriau #kurungsaree #kurungcotton #kurungplain #kurungbridesmaid #kurungbudak #kurungmodenlace #kurungcikgu #bajukurung #kurungmuslimah #kurungdoll #cottonfabric #bajukurung #bajutunang #bajuwanita

  •  0  0  38 minutes ago
  • Ciri-Ciri KURUNG MINI MODEN
✔️100:English Cotton
✔️Cutting cun melecun & span sederhana nipis di bahagian bahu
✔️Ada zip sorok di bahagian belakang baju & lengan baju
✔️baju ada dart dibahagian belakang baju ✔️Wuduk Friendly
✔️Kain jenis duyung ala-ala kain mermaid
✔️Kain fully getah dan berzip di tepi
✔️labuh labuh bawah paras punggung menutupi punggung.

Price : RM50
www.wasap.my/01137353291

#anggun #angguncotton #cotton #cottoncandy #cottonfabric #collection #kurungmoden #kurungmalaysia #kurungpahang #kurungcantik #kurungraya #anggun #angguncotton #cottoncandy #kurungmurah #kurungmoden #kurungpahang #kurungcantik #kurungkedah #kurungmalaysia #kurungmodenmurah #kurungriau #kurungsaree #kurungcotton #kurungplain #kurungbridesmaid #kurungbudak #kurungmodenlace #kurungcikgu #bajukurung #kurungmuslimah #kurungdoll #cottonfabric #bajukurung #bajutunang #bajuwanita
  • Ciri-Ciri KURUNG MINI MODEN
    ✔️100:English Cotton
    ✔️Cutting cun melecun & span sederhana nipis di bahagian bahu
    ✔️Ada zip sorok di bahagian belakang baju & lengan baju
    ✔️baju ada dart dibahagian belakang baju ✔️Wuduk Friendly
    ✔️Kain jenis duyung ala-ala kain mermaid
    ✔️Kain fully getah dan berzip di tepi
    ✔️labuh labuh bawah paras punggung menutupi punggung.

    Price : RM50
    www.wasap.my/01137353291

    #anggun #angguncotton #cotton #cottoncandy #cottonfabric #collection #kurungmoden #kurungmalaysia #kurungpahang #kurungcantik #kurungraya #anggun #angguncotton #cottoncandy #kurungmurah #kurungmoden #kurungpahang #kurungcantik #kurungkedah #kurungmalaysia #kurungmodenmurah #kurungriau #kurungsaree #kurungcotton #kurungplain #kurungbridesmaid #kurungbudak #kurungmodenlace #kurungcikgu #bajukurung #kurungmuslimah #kurungdoll #cottonfabric #bajukurung #bajutunang #bajuwanita

  •  0  0  39 minutes ago
  • Ciri-Ciri KURUNG MINI MODEN
✔️100:English Cotton
✔️Cutting cun melecun & span sederhana nipis di bahagian bahu
✔️Ada zip sorok di bahagian belakang baju & lengan baju
✔️baju ada dart dibahagian belakang baju ✔️Wuduk Friendly
✔️Kain jenis duyung ala-ala kain mermaid
✔️Kain fully getah dan berzip di tepi
✔️labuh labuh bawah paras punggung menutupi punggung.

Price : RM50
www.wasap.my/01137353291

#anggun #angguncotton #cotton #cottoncandy #cottonfabric #collection #kurungmoden #kurungmalaysia #kurungpahang #kurungcantik #kurungraya #anggun #angguncotton #cottoncandy #kurungmurah #kurungmoden #kurungpahang #kurungcantik #kurungkedah #kurungmalaysia #kurungmodenmurah #kurungriau #kurungsaree #kurungcotton #kurungplain #kurungbridesmaid #kurungbudak #kurungmodenlace #kurungcikgu #bajukurung #kurungmuslimah #kurungdoll #cottonfabric #bajukurung #bajutunang #bajuwanita
  • Ciri-Ciri KURUNG MINI MODEN
    ✔️100:English Cotton
    ✔️Cutting cun melecun & span sederhana nipis di bahagian bahu
    ✔️Ada zip sorok di bahagian belakang baju & lengan baju
    ✔️baju ada dart dibahagian belakang baju ✔️Wuduk Friendly
    ✔️Kain jenis duyung ala-ala kain mermaid
    ✔️Kain fully getah dan berzip di tepi
    ✔️labuh labuh bawah paras punggung menutupi punggung.

    Price : RM50
    www.wasap.my/01137353291

    #anggun #angguncotton #cotton #cottoncandy #cottonfabric #collection #kurungmoden #kurungmalaysia #kurungpahang #kurungcantik #kurungraya #anggun #angguncotton #cottoncandy #kurungmurah #kurungmoden #kurungpahang #kurungcantik #kurungkedah #kurungmalaysia #kurungmodenmurah #kurungriau #kurungsaree #kurungcotton #kurungplain #kurungbridesmaid #kurungbudak #kurungmodenlace #kurungcikgu #bajukurung #kurungmuslimah #kurungdoll #cottonfabric #bajukurung #bajutunang #bajuwanita

  •  0  0  39 minutes ago
  • Ciri-Ciri KURUNG MINI MODEN
✔️100:English Cotton
✔️Cutting cun melecun & span sederhana nipis di bahagian bahu
✔️Ada zip sorok di bahagian belakang baju & lengan baju
✔️baju ada dart dibahagian belakang baju ✔️Wuduk Friendly
✔️Kain jenis duyung ala-ala kain mermaid
✔️Kain fully getah dan berzip di tepi
✔️labuh labuh bawah paras punggung menutupi punggung.

Price : RM50
www.wasap.my/01137353291

#anggun #angguncotton #cotton #cottoncandy #cottonfabric #collection #kurungmoden #kurungmalaysia #kurungpahang #kurungcantik #kurungraya #anggun #angguncotton #cottoncandy #kurungmurah #kurungmoden #kurungpahang #kurungcantik #kurungkedah #kurungmalaysia #kurungmodenmurah #kurungriau #kurungsaree #kurungcotton #kurungplain #kurungbridesmaid #kurungbudak #kurungmodenlace #kurungcikgu #bajukurung #kurungmuslimah #kurungdoll #cottonfabric #bajukurung #bajutunang #bajuwanita
  • Ciri-Ciri KURUNG MINI MODEN
    ✔️100:English Cotton
    ✔️Cutting cun melecun & span sederhana nipis di bahagian bahu
    ✔️Ada zip sorok di bahagian belakang baju & lengan baju
    ✔️baju ada dart dibahagian belakang baju ✔️Wuduk Friendly
    ✔️Kain jenis duyung ala-ala kain mermaid
    ✔️Kain fully getah dan berzip di tepi
    ✔️labuh labuh bawah paras punggung menutupi punggung.

    Price : RM50
    www.wasap.my/01137353291

    #anggun #angguncotton #cotton #cottoncandy #cottonfabric #collection #kurungmoden #kurungmalaysia #kurungpahang #kurungcantik #kurungraya #anggun #angguncotton #cottoncandy #kurungmurah #kurungmoden #kurungpahang #kurungcantik #kurungkedah #kurungmalaysia #kurungmodenmurah #kurungriau #kurungsaree #kurungcotton #kurungplain #kurungbridesmaid #kurungbudak #kurungmodenlace #kurungcikgu #bajukurung #kurungmuslimah #kurungdoll #cottonfabric #bajukurung #bajutunang #bajuwanita

  •  0  0  39 minutes ago
  • Ciri-Ciri KURUNG MINI MODEN
✔️100:English Cotton
✔️Cutting cun melecun & span sederhana nipis di bahagian bahu
✔️Ada zip sorok di bahagian belakang baju & lengan baju
✔️baju ada dart dibahagian belakang baju ✔️Wuduk Friendly
✔️Kain jenis duyung ala-ala kain mermaid
✔️Kain fully getah dan berzip di tepi
✔️labuh labuh bawah paras punggung menutupi punggung.

Price : RM50
www.wasap.my/01137353291

#anggun #angguncotton #cotton #cottoncandy #cottonfabric #collection #kurungmoden #kurungmalaysia #kurungpahang #kurungcantik #kurungraya #anggun #angguncotton #cottoncandy #kurungmurah #kurungmoden #kurungpahang #kurungcantik #kurungkedah #kurungmalaysia #kurungmodenmurah #kurungriau #kurungsaree #kurungcotton #kurungplain #kurungbridesmaid #kurungbudak #kurungmodenlace #kurungcikgu #bajukurung #kurungmuslimah #kurungdoll #cottonfabric #bajukurung #bajutunang #bajuwanita
  • Ciri-Ciri KURUNG MINI MODEN
    ✔️100:English Cotton
    ✔️Cutting cun melecun & span sederhana nipis di bahagian bahu
    ✔️Ada zip sorok di bahagian belakang baju & lengan baju
    ✔️baju ada dart dibahagian belakang baju ✔️Wuduk Friendly
    ✔️Kain jenis duyung ala-ala kain mermaid
    ✔️Kain fully getah dan berzip di tepi
    ✔️labuh labuh bawah paras punggung menutupi punggung.

    Price : RM50
    www.wasap.my/01137353291

    #anggun #angguncotton #cotton #cottoncandy #cottonfabric #collection #kurungmoden #kurungmalaysia #kurungpahang #kurungcantik #kurungraya #anggun #angguncotton #cottoncandy #kurungmurah #kurungmoden #kurungpahang #kurungcantik #kurungkedah #kurungmalaysia #kurungmodenmurah #kurungriau #kurungsaree #kurungcotton #kurungplain #kurungbridesmaid #kurungbudak #kurungmodenlace #kurungcikgu #bajukurung #kurungmuslimah #kurungdoll #cottonfabric #bajukurung #bajutunang #bajuwanita

  •  0  0  39 minutes ago
  • Ciri-Ciri KURUNG MINI MODEN
✔️100:English Cotton
✔️Cutting cun melecun & span sederhana nipis di bahagian bahu
✔️Ada zip sorok di bahagian belakang baju & lengan baju
✔️baju ada dart dibahagian belakang baju ✔️Wuduk Friendly
✔️Kain jenis duyung ala-ala kain mermaid
✔️Kain fully getah dan berzip di tepi
✔️labuh labuh bawah paras punggung menutupi punggung.

Price : RM50
www.wasap.my/01137353291

#anggun #angguncotton #cotton #cottoncandy #cottonfabric #collection #kurungmoden #kurungmalaysia #kurungpahang #kurungcantik #kurungraya #anggun #angguncotton #cottoncandy #kurungmurah #kurungmoden #kurungpahang #kurungcantik #kurungkedah #kurungmalaysia #kurungmodenmurah #kurungriau #kurungsaree #kurungcotton #kurungplain #kurungbridesmaid #kurungbudak #kurungmodenlace #kurungcikgu #bajukurung #kurungmuslimah #kurungdoll #cottonfabric #bajukurung #bajutunang #bajuwanita
  • Ciri-Ciri KURUNG MINI MODEN
    ✔️100:English Cotton
    ✔️Cutting cun melecun & span sederhana nipis di bahagian bahu
    ✔️Ada zip sorok di bahagian belakang baju & lengan baju
    ✔️baju ada dart dibahagian belakang baju ✔️Wuduk Friendly
    ✔️Kain jenis duyung ala-ala kain mermaid
    ✔️Kain fully getah dan berzip di tepi
    ✔️labuh labuh bawah paras punggung menutupi punggung.

    Price : RM50
    www.wasap.my/01137353291

    #anggun #angguncotton #cotton #cottoncandy #cottonfabric #collection #kurungmoden #kurungmalaysia #kurungpahang #kurungcantik #kurungraya #anggun #angguncotton #cottoncandy #kurungmurah #kurungmoden #kurungpahang #kurungcantik #kurungkedah #kurungmalaysia #kurungmodenmurah #kurungriau #kurungsaree #kurungcotton #kurungplain #kurungbridesmaid #kurungbudak #kurungmodenlace #kurungcikgu #bajukurung #kurungmuslimah #kurungdoll #cottonfabric #bajukurung #bajutunang #bajuwanita

  •  0  0  40 minutes ago
  • Ciri-Ciri KURUNG MINI MODEN
✔️100:English Cotton
✔️Cutting cun melecun & span sederhana nipis di bahagian bahu
✔️Ada zip sorok di bahagian belakang baju & lengan baju
✔️baju ada dart dibahagian belakang baju ✔️Wuduk Friendly
✔️Kain jenis duyung ala-ala kain mermaid
✔️Kain fully getah dan berzip di tepi
✔️labuh labuh bawah paras punggung menutupi punggung.

Price : RM50
www.wasap.my/01137353291

#anggun #angguncotton #cotton #cottoncandy #cottonfabric #collection #kurungmoden #kurungmalaysia #kurungpahang #kurungcantik #kurungraya #anggun #angguncotton #cottoncandy #kurungmurah #kurungmoden #kurungpahang #kurungcantik #kurungkedah #kurungmalaysia #kurungmodenmurah #kurungriau #kurungsaree #kurungcotton #kurungplain #kurungbridesmaid #kurungbudak #kurungmodenlace #kurungcikgu #bajukurung #kurungmuslimah #kurungdoll #cottonfabric #bajukurung #bajutunang #bajuwanita
  • Ciri-Ciri KURUNG MINI MODEN
    ✔️100:English Cotton
    ✔️Cutting cun melecun & span sederhana nipis di bahagian bahu
    ✔️Ada zip sorok di bahagian belakang baju & lengan baju
    ✔️baju ada dart dibahagian belakang baju ✔️Wuduk Friendly
    ✔️Kain jenis duyung ala-ala kain mermaid
    ✔️Kain fully getah dan berzip di tepi
    ✔️labuh labuh bawah paras punggung menutupi punggung.

    Price : RM50
    www.wasap.my/01137353291

    #anggun #angguncotton #cotton #cottoncandy #cottonfabric #collection #kurungmoden #kurungmalaysia #kurungpahang #kurungcantik #kurungraya #anggun #angguncotton #cottoncandy #kurungmurah #kurungmoden #kurungpahang #kurungcantik #kurungkedah #kurungmalaysia #kurungmodenmurah #kurungriau #kurungsaree #kurungcotton #kurungplain #kurungbridesmaid #kurungbudak #kurungmodenlace #kurungcikgu #bajukurung #kurungmuslimah #kurungdoll #cottonfabric #bajukurung #bajutunang #bajuwanita

  •  1  0  41 minutes ago

Top #kurungplain Posts

  • #KURUNGPLAIN
Ada tak yang cari baju kurung plain?
koleksi plain ni sepatutnya sampai sebelum puasa,koleksi PRE RAMADHAN😅
.
Tapi kita hanya mampu merancang,stock delay sampai 2bulan,insyallah esok baru stock akan sampai🥰
.
ada 6 warna semua cantik2
SERIUS!! Kalau dianfabrics jual 
RM80, RM70 atau RM60 mana yang hampa rasa mampu milik?
  • #KURUNGPLAIN
    Ada tak yang cari baju kurung plain?
    koleksi plain ni sepatutnya sampai sebelum puasa,koleksi PRE RAMADHAN😅
    .
    Tapi kita hanya mampu merancang,stock delay sampai 2bulan,insyallah esok baru stock akan sampai🥰
    .
    ada 6 warna semua cantik2
    SERIUS!! Kalau dianfabrics jual
    RM80, RM70 atau RM60 mana yang hampa rasa mampu milik?

  •  2,243  409  11 May, 2020
  • Sakit kepala pun cantik sgt ni🥰
Aafiya #KurungPlain akan release ESOK!! jam 11 pagi
.
sebelum tu macam biasa jiha nak bg FREE 2 pasang aafiyah #KurungPlain
siapa NAK?
  • Sakit kepala pun cantik sgt ni🥰
    Aafiya #KurungPlain akan release ESOK!! jam 11 pagi
    .
    sebelum tu macam biasa jiha nak bg FREE 2 pasang aafiyah #KurungPlain
    siapa NAK?

  •  1,467  757  12 May, 2020
  • WARNA LIMITED MESTI LA RAMAI BEREBUT KAN. ZAHRA LUXE BLUE ICE SILVER KEPUNYAAN SIAPA NI 😱😱😱
.
🌟 #ngzahraluxe kami buatkan khas untuk anda, dari saiz kanak2 1 tahun sampai dewasa.
🌟 Preorder siap 10-14 hari berkerja.
🌟 Zip bahagian lengan memudahkan untuk berwudhuk.
🌟 Jahitan tip top dari taylor di setiap inci,di bahagian kain bila berjalan tak terselak.
.
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
===========================
🛍B.O.G.O. SALE ‼ BUY 1 Afree 1..
🛍B.O.G.O. SALE ‼BUY 1 FREE 1 .. Beli 1 dapat kami nak bagi PERCUMA 1 (boleh pilih item sama atau lain) HOT LIST B.O.G.O. boleh mintak cepat2  dgn Team Sale
.
🛍[ DAH RANCAK!! ] Preorder kurung UNTUK RAYA 2020 (Tulus, Songket & Sari collection) dengan DEPOSIT SERENDAH RM100 shj. Order awal dan tempoh siap dlm masa 7-10 hr bekerja. Semua size boleh preorder ( kids, XS-XL, plus size kurung XXL- 6XL)
.
🛍All New Arrival *LIMITED PCS* RM65 SAHAJA 😱 item (CASUAL & SHAWL harga asal RM79-RM119),
.
🛍ALL BASICS Item RM50 - Mary Plain, Ophelia Tunic, Ophelia Glam, Sofea Batwing, Sofea Yara, Naura (pre order), Naira Peplum (Pre order),Aini ,Ivy, Reese, Lara , Azka Cardigan, Meena, Raina Drop Peplum, Rebecca, Peplum, Lizzie, Livia, Amani, Lexie, Verona Pants, Molly Pants, Dura Palazzo
.
🛍Thea shawl & Tiara halfmoon shawl RM50 (np RM69), Tiara Scarf Dan Tiara Shawl
.
🛍Azra Shawl yang CANTIK - RM65 (np RM99)
.
🛍Shawl combo 3/RM100 BOLEH MIX DESIGN‼
.
🛍KURUNG CLEARANCE READY STOCKS RM100 shj, assorted design #ngkurungoffer... Boleh pakai pergi majlis buka puasa🌹
.
🎈SHARE2 dgn kawan, utk jimat postage lagi 😘
.
Pembelian boleh dibuat melalui
.
📲 WA #ngteamsale kami ❤
👉Ms Tasya +6014 370 0404
👉Ms Aila +6014 370 0101
👉 Ms Shira +6014 3700 220
👉Ms Qila +6016 397 8895
.
2) untuk wanita-wanita gorjes di KOTA DAMANSARA jom dtg ke butik kami, waze sahaja 👉 Neng Geulis Kota Damansara. 😘Hari-hari kita buka tau.

3) Beli di WEBSITE kami link di @nenggeulis.co (nenggeulis.com.my‼🔎Yang mana beli website tu, PASTIKAN type nama product di ruang SEARCH.
..#kebaya #kurungmoden #braidesmaidmalaysia #kebayalabuh #kurungmalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #nenggeulis #bajukebayamoden #kurungkedah #kurungmoden #kurungsaree #kurungplain
  • WARNA LIMITED MESTI LA RAMAI BEREBUT KAN. ZAHRA LUXE BLUE ICE SILVER KEPUNYAAN SIAPA NI 😱😱😱
    .
    🌟 #ngzahraluxe kami buatkan khas untuk anda, dari saiz kanak2 1 tahun sampai dewasa.
    🌟 Preorder siap 10-14 hari berkerja.
    🌟 Zip bahagian lengan memudahkan untuk berwudhuk.
    🌟 Jahitan tip top dari taylor di setiap inci,di bahagian kain bila berjalan tak terselak.
    .
    💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
    ===========================
    🛍B.O.G.O. SALE ‼ BUY 1 Afree 1..
    🛍B.O.G.O. SALE ‼BUY 1 FREE 1 .. Beli 1 dapat kami nak bagi PERCUMA 1 (boleh pilih item sama atau lain) HOT LIST B.O.G.O. boleh mintak cepat2 dgn Team Sale
    .
    🛍[ DAH RANCAK!! ] Preorder kurung UNTUK RAYA 2020 (Tulus, Songket & Sari collection) dengan DEPOSIT SERENDAH RM100 shj. Order awal dan tempoh siap dlm masa 7-10 hr bekerja. Semua size boleh preorder ( kids, XS-XL, plus size kurung XXL- 6XL)
    .
    🛍All New Arrival *LIMITED PCS* RM65 SAHAJA 😱 item (CASUAL & SHAWL harga asal RM79-RM119),
    .
    🛍ALL BASICS Item RM50 - Mary Plain, Ophelia Tunic, Ophelia Glam, Sofea Batwing, Sofea Yara, Naura (pre order), Naira Peplum (Pre order),Aini ,Ivy, Reese, Lara , Azka Cardigan, Meena, Raina Drop Peplum, Rebecca, Peplum, Lizzie, Livia, Amani, Lexie, Verona Pants, Molly Pants, Dura Palazzo
    .
    🛍Thea shawl & Tiara halfmoon shawl RM50 (np RM69), Tiara Scarf Dan Tiara Shawl
    .
    🛍Azra Shawl yang CANTIK - RM65 (np RM99)
    .
    🛍Shawl combo 3/RM100 BOLEH MIX DESIGN‼
    .
    🛍KURUNG CLEARANCE READY STOCKS RM100 shj, assorted design #ngkurungoffer... Boleh pakai pergi majlis buka puasa🌹
    .
    🎈SHARE2 dgn kawan, utk jimat postage lagi 😘
    .
    Pembelian boleh dibuat melalui
    .
    📲 WA #ngteamsale kami ❤
    👉Ms Tasya +6014 370 0404
    👉Ms Aila +6014 370 0101
    👉 Ms Shira +6014 3700 220
    👉Ms Qila +6016 397 8895
    .
    2) untuk wanita-wanita gorjes di KOTA DAMANSARA jom dtg ke butik kami, waze sahaja 👉 Neng Geulis Kota Damansara. 😘Hari-hari kita buka tau.

    3) Beli di WEBSITE kami link di @nenggeulis.co (nenggeulis.com.my‼🔎Yang mana beli website tu, PASTIKAN type nama product di ruang SEARCH.
    .. #kebaya #kurungmoden #braidesmaidmalaysia #kebayalabuh #kurungmalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #nenggeulis #bajukebayamoden #kurungkedah #kurungmoden #kurungsaree #kurungplain

  •  425  85  19 March, 2020
  • For someone who loves grey😍. Elaira is the best choice. Available in S only.
  • For someone who loves grey😍. Elaira is the best choice. Available in S only.

  •  361  18  25 May, 2020
  • Merlin memang tak mengecewakan. Memnag nampak elegant sangat bila korang pakai.😘
  • Merlin memang tak mengecewakan. Memnag nampak elegant sangat bila korang pakai.😘

  •  415  7  27 May, 2020
  • Hi semua.😘 Order baju untuk sampai sebelum dah already close. So now kita just open yang nak buat pembelian untuk postage baju lepas raya❤
  • Hi semua.😘 Order baju untuk sampai sebelum dah already close. So now kita just open yang nak buat pembelian untuk postage baju lepas raya❤

  •  141  9  18 May, 2020
  • Jatuh hati  betul dengan design MAHSURI ni. Gabungan klasik +moden nampak elegant sangat. Haa apa tunggu Jom dapatkan harga SALE sekarang. Rm219 SALE (NP RM279)
  • Jatuh hati betul dengan design MAHSURI ni. Gabungan klasik +moden nampak elegant sangat. Haa apa tunggu Jom dapatkan harga SALE sekarang. Rm219 SALE (NP RM279)

  •  228  10  30 May, 2020
  • Tqsm darling sudi share pic gojes dengan kak atie
😍😍😍😍
.
Cantikkkkkk sangat kan darling kita @zzzieeee_  pakai Kaftan Aafiyah nie🔥🔥
Kalau buat bridemaids ramai-ramai lagi gojesss tau darling
.
Tengokla baju dia beralun lembut
Kemas terletak kat badan
Serius lawa gilerrr😍😍
.
Kita akan restock lagi..mana yang tak sempat nak grab raya hari tue dah boleh booking semula
Warna Soft Yellow pun akan restock nanti
😘😘
.
.
#bajuraya2020
#bajuraya2020murah  #bajukurunglace #eksclusive #bajunikah #bajutunang #bajutunangmurah #bajukurungplain #kurungplain
#bajukurungpahang #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurung #bajukurungsedondon #bajukurungmoden #kurungraya #icanseeyourvoicemalaysia #bajukurungraya #bajukurungcotton #bajukurungpeplum #bajukurungplussize #kurung #peplumkurung
  • Tqsm darling sudi share pic gojes dengan kak atie
    😍😍😍😍
    .
    Cantikkkkkk sangat kan darling kita @zzzieeee_ pakai Kaftan Aafiyah nie🔥🔥
    Kalau buat bridemaids ramai-ramai lagi gojesss tau darling
    .
    Tengokla baju dia beralun lembut
    Kemas terletak kat badan
    Serius lawa gilerrr😍😍
    .
    Kita akan restock lagi..mana yang tak sempat nak grab raya hari tue dah boleh booking semula
    Warna Soft Yellow pun akan restock nanti
    😘😘
    .
    .
    #bajuraya2020
    #bajuraya2020murah #bajukurunglace #eksclusive #bajunikah #bajutunang #bajutunangmurah #bajukurungplain #kurungplain
    #bajukurungpahang #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurung #bajukurungsedondon #bajukurungmoden #kurungraya #icanseeyourvoicemalaysia #bajukurungraya #bajukurungcotton #bajukurungpeplum #bajukurungplussize #kurung #peplumkurung

  •  112  5  27 May, 2020