#kundang Instagram Photos & Videos

kundang - 31.8k posts

Hashtag Popularity

1.4
average comments
61.7
average likes

Latest #kundang Posts

  • .
.
Promosi minggu ini
.
2 KOTAK WUJA PINKISH + 1 SILKY SUNSCREEN*

Tarikh : 14 - 17 OGOS 2020
 (Jumaat - Isnin)

PROMO BUKAN AHLI JRM
2️⃣ KOTAK WUJA PINKISH + 1️⃣KOTAK SILKY SUNSCREEN
 *➡️HANYA RM 110.00*
 (ASAL RM 127.00)

*PROMO KHAS AHLI JRM*
2️⃣KOTAK WUJA PINKISH + 1️⃣SILKY SUNSCREEN
 *➡️*HANYA RM 99.00*
 (asal RM109.30)
.
.
.
🏷Jom dapatkan produk JRM bersama aimie di sekitar Kundang,Kuang, Rawang,Sg Buloh,Damansara,subang selayang,
batucaves,kepong,segambut
.
📲Klik link dibawah😉
http://wasap.my/60102257377/order

dan jgn lupa follow aimie doj0180 di:

@stjrm.rawang_aimie
.
🛵jom bercod trus kerumah :

#tasikbiru #kundang #kuang #sgpelong  #merbausempak #kubugajah
#bukitrahmanputra #kgmelayusungaibuloh
#bandarbarusgbuloh #payajaras #desacolfield  #damansaradamai
#kotadamansara
 #matangpagar #kgbarusgbuloh #subangsuria #subangbestari. #bandartasikputeri #countryhomes  #selayang #gombak
.
📦Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja
.
🎁FREEGIFT istimewa dgn setiap pembelian
.

👸FREEAHLI dgn pembelian rm80 keats(harga normal)
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#wajargunajrm
#pengedarjrmselangor
#jamuratumalaya
#bondarozitaibrahim
  • .
    .
    Promosi minggu ini
    .
    2 KOTAK WUJA PINKISH + 1 SILKY SUNSCREEN*

    Tarikh : 14 - 17 OGOS 2020
    (Jumaat - Isnin)

    PROMO BUKAN AHLI JRM
    2️⃣ KOTAK WUJA PINKISH + 1️⃣KOTAK SILKY SUNSCREEN
    *➡️HANYA RM 110.00*
    (ASAL RM 127.00)

    *PROMO KHAS AHLI JRM*
    2️⃣KOTAK WUJA PINKISH + 1️⃣SILKY SUNSCREEN
    *➡️*HANYA RM 99.00*
    (asal RM109.30)
    .
    .
    .
    🏷Jom dapatkan produk JRM bersama aimie di sekitar Kundang,Kuang, Rawang,Sg Buloh,Damansara,subang selayang,
    batucaves,kepong,segambut
    .
    📲Klik link dibawah😉
    http://wasap.my/60102257377/order

    dan jgn lupa follow aimie doj0180 di:

    @stjrm.rawang_aimie
    .
    🛵jom bercod trus kerumah :

    #tasikbiru #kundang #kuang #sgpelong #merbausempak #kubugajah
    #bukitrahmanputra #kgmelayusungaibuloh
    #bandarbarusgbuloh #payajaras #desacolfield #damansaradamai
    #kotadamansara
    #matangpagar #kgbarusgbuloh #subangsuria #subangbestari. #bandartasikputeri #countryhomes #selayang #gombak
    .
    📦Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja
    .
    🎁FREEGIFT istimewa dgn setiap pembelian
    .

    👸FREEAHLI dgn pembelian rm80 keats(harga normal)
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #wajargunajrm
    #pengedarjrmselangor
    #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim

  •  3  1  1 hour ago
  • 💥 (13/08/20)Khamis
Syukur Alhamdulillah👍
Siap Berkhidmat Kembali
➡️Samsung SmartTV 55 inch
Model : 55F6400
Kerosakan : No Picture/Blank
➡️Bukit Beruntung 
REPAIR TV LCD LED PLASMA
⬅️ Saya terima masalah TV seperti list di bawah
➡️Screen TV mengerutu , macam plastik keras dan koyak
➡️Screen TV ada gambar tetapi ada tompok putih didalam screen
➡️Tv yang rosak kena kilat
➡️Tv yang tiba2 tidak boleh on, tetapi lampu standby ada menyala
➡️Tv yang tiada gambar tetapi ada suara
➡️Tv yang mempunyai gambar berbayang 
Area : Rawang, Selayang, Sg Buloh, Damansara,Merbausempak, Serendah,Antaragapi, Batu Pahat, Muar 
www.wasap.my/+601159285978 
www.wasap.my/+601159285978 
Tq For All support
#repairtv #tvled #tvlcd #tvplasma #tvpart #sony #toshiba #repairtvrawang #selayang #rawang #sgbuloh #serendah #chemor #semerah #kotaemeraldrawang #ptsulong #kundang #singer #polarizer  #antaragapi #batupahat #muar #hisensetv #smarttvSamsung #philips #merbausempak #haier #sharp #bukitrawang #uluyambaru @ Rawang, Selangor
  • 💥 (13/08/20)Khamis
    Syukur Alhamdulillah👍
    Siap Berkhidmat Kembali
    ➡️Samsung SmartTV 55 inch
    Model : 55F6400
    Kerosakan : No Picture/Blank
    ➡️Bukit Beruntung
    REPAIR TV LCD LED PLASMA
    ⬅️ Saya terima masalah TV seperti list di bawah
    ➡️Screen TV mengerutu , macam plastik keras dan koyak
    ➡️Screen TV ada gambar tetapi ada tompok putih didalam screen
    ➡️Tv yang rosak kena kilat
    ➡️Tv yang tiba2 tidak boleh on, tetapi lampu standby ada menyala
    ➡️Tv yang tiada gambar tetapi ada suara
    ➡️Tv yang mempunyai gambar berbayang
    Area : Rawang, Selayang, Sg Buloh, Damansara,Merbausempak, Serendah,Antaragapi, Batu Pahat, Muar
    www.wasap.my/+601159285978
    www.wasap.my/+601159285978
    Tq For All support
    #repairtv #tvled #tvlcd #tvplasma #tvpart #sony #toshiba #repairtvrawang #selayang #rawang #sgbuloh #serendah #chemor #semerah #kotaemeraldrawang #ptsulong #kundang #singer #polarizer #antaragapi #batupahat #muar #hisensetv #smarttvSamsung #philips #merbausempak #haier #sharp #bukitrawang #uluyambaru @ Rawang, Selangor

  •  3  0  11 hours ago
  • [HARGA MAMPU MILIK BAQ HANG! 😚]

Hangpa ingat nak kena belanja sampai beribu-riban ka kalau nak kulit cerah & jelita sentiasa?  Tak payah aih, hanya dengan RM110 pun dah cukup untuk dapatkan kulit peloles tau.  Dapatkan sekarang #DianzVitamin versi Dianz Heritage dan kumpui 4 kotak berlainan corak edisi terhad ni.  Hangpa siap dapat FREE GIFT #DianzMagicGlowPrimer untuk perlindungan kulit jugak tuuu!!! 🤗

whatsapp 0149705307

#parutjerawat #jerawat #jerawatbatu #dianzvitamin #premium #kulitcantik #kulitsihat #parut  #dianzviral #dianz
#DianzVitamin  #rawang #gombak #genting #kualaselangor #sabakbernam #selayang #kundang #kuang #sgbuloh #bandarmelaka #ijok #kualalumpur#johorbahru#feelbetterwithdianz#damansara #batangkali#kualaterengganu#huluselangor
  • [HARGA MAMPU MILIK BAQ HANG! 😚]

    Hangpa ingat nak kena belanja sampai beribu-riban ka kalau nak kulit cerah & jelita sentiasa? Tak payah aih, hanya dengan RM110 pun dah cukup untuk dapatkan kulit peloles tau. Dapatkan sekarang #DianzVitamin versi Dianz Heritage dan kumpui 4 kotak berlainan corak edisi terhad ni. Hangpa siap dapat FREE GIFT #DianzMagicGlowPrimer untuk perlindungan kulit jugak tuuu!!! 🤗

    whatsapp 0149705307

    #parutjerawat #jerawat #jerawatbatu #dianzvitamin #premium #kulitcantik #kulitsihat #parut #dianzviral #dianz
    #DianzVitamin #rawang #gombak #genting #kualaselangor #sabakbernam #selayang #kundang #kuang #sgbuloh #bandarmelaka #ijok #kualalumpur#johorbahru#feelbetterwithdianz#damansara #batangkali#kualaterengganu#huluselangor

  •  1  0  12 hours ago
  • [LINDUNGI KULIT HANGPA DENGAN #DIANZMAGICGLOWPRIMER! 😉]

Risaunya nak kluaq rumah la ni, dahlah cuaca makin panas.  Satgi tak pasai2 kulit sunburn.  Tenang sis, make sure sebelum keluaq rumah sapu siap2 #DianzMagicGlowPrimer tu kat kulit.  Dianz Magic Glow ni bertindak efektif dalam melindungi kulit dari sinaran matahari!  And Dianz Magic Glow ni didatangkan khas PERCUMA dengan setiap pembelian #DianzVitamin versi Dianz Heritage tau!  Kulit cerah and terpelihara sentiasa bersama Dianz! 🧕🏻

whatsapp 0149705307

#parutjerawat #jerawat #jerawatbatu #dianzvitamin #premium #kulitcantik #kulitsihat #parut  #dianzviral #dianz
#DianzVitamin  #rawang #gombak #genting #kualaselangor #sabakbernam #selayang #kundang #kuang #sgbuloh #bandarmelaka #ijok #kualalumpur#johorbahru#feelbetterwithdianz#damansara #batangkali#kualaterengganu#huluselangor
  • [LINDUNGI KULIT HANGPA DENGAN #DIANZMAGICGLOWPRIMER! 😉]

    Risaunya nak kluaq rumah la ni, dahlah cuaca makin panas. Satgi tak pasai2 kulit sunburn. Tenang sis, make sure sebelum keluaq rumah sapu siap2 #DianzMagicGlowPrimer tu kat kulit. Dianz Magic Glow ni bertindak efektif dalam melindungi kulit dari sinaran matahari! And Dianz Magic Glow ni didatangkan khas PERCUMA dengan setiap pembelian #DianzVitamin versi Dianz Heritage tau! Kulit cerah and terpelihara sentiasa bersama Dianz! 🧕🏻

    whatsapp 0149705307

    #parutjerawat #jerawat #jerawatbatu #dianzvitamin #premium #kulitcantik #kulitsihat #parut #dianzviral #dianz
    #DianzVitamin #rawang #gombak #genting #kualaselangor #sabakbernam #selayang #kundang #kuang #sgbuloh #bandarmelaka #ijok #kualalumpur#johorbahru#feelbetterwithdianz#damansara #batangkali#kualaterengganu#huluselangor

  •  0  0  14 hours ago
  • [LINDUNGI KULIT HANGPA DENGAN #DIANZMAGICGLOWPRIMER! 😉]

Risaunya nak kluaq rumah la ni, dahlah cuaca makin panas.  Satgi tak pasai2 kulit sunburn.  Tenang sis, make sure sebelum keluaq rumah sapu siap2 #DianzMagicGlowPrimer tu kat kulit.  Dianz Magic Glow ni bertindak efektif dalam melindungi kulit dari sinaran matahari!  And Dianz Magic Glow ni didatangkan khas PERCUMA dengan setiap pembelian #DianzVitamin versi Dianz Heritage tau!  Kulit cerah and terpelihara sentiasa bersama Dianz! 🧕🏻

whatsapp 0149705307

#parutjerawat #jerawat #jerawatbatu #dianzvitamin #premium #kulitcantik #kulitsihat #parut  #dianzviral #dianz
#DianzVitamin  #rawang #gombak #genting #kualaselangor #sabakbernam #selayang #kundang #kuang #sgbuloh #bandarmelaka #ijok #kualalumpur#johorbahru#feelbetterwithdianz#damansara #batangkali#kualaterengganu#huluselangor
  • [LINDUNGI KULIT HANGPA DENGAN #DIANZMAGICGLOWPRIMER! 😉]

    Risaunya nak kluaq rumah la ni, dahlah cuaca makin panas. Satgi tak pasai2 kulit sunburn. Tenang sis, make sure sebelum keluaq rumah sapu siap2 #DianzMagicGlowPrimer tu kat kulit. Dianz Magic Glow ni bertindak efektif dalam melindungi kulit dari sinaran matahari! And Dianz Magic Glow ni didatangkan khas PERCUMA dengan setiap pembelian #DianzVitamin versi Dianz Heritage tau! Kulit cerah and terpelihara sentiasa bersama Dianz! 🧕🏻

    whatsapp 0149705307

    #parutjerawat #jerawat #jerawatbatu #dianzvitamin #premium #kulitcantik #kulitsihat #parut #dianzviral #dianz
    #DianzVitamin #rawang #gombak #genting #kualaselangor #sabakbernam #selayang #kundang #kuang #sgbuloh #bandarmelaka #ijok #kualalumpur#johorbahru#feelbetterwithdianz#damansara #batangkali#kualaterengganu#huluselangor

  •  0  0  14 hours ago
  • [LINDUNGI KULIT HANGPA DENGAN #DIANZMAGICGLOWPRIMER! 😉]

Risaunya nak kluaq rumah la ni, dahlah cuaca makin panas.  Satgi tak pasai2 kulit sunburn.  Tenang sis, make sure sebelum keluaq rumah sapu siap2 #DianzMagicGlowPrimer tu kat kulit.  Dianz Magic Glow ni bertindak efektif dalam melindungi kulit dari sinaran matahari!  And Dianz Magic Glow ni didatangkan khas PERCUMA dengan setiap pembelian #DianzVitamin versi Dianz Heritage tau!  Kulit cerah and terpelihara sentiasa bersama Dianz! 🧕🏻

whatsapp 0149705307

#parutjerawat #jerawat #jerawatbatu #dianzvitamin #premium #kulitcantik #kulitsihat #parut  #dianzviral #dianz
#DianzVitamin  #rawang #gombak #genting #kualaselangor #sabakbernam #selayang #kundang #kuang #sgbuloh #bandarmelaka #ijok #kualalumpur#johorbahru#feelbetterwithdianz#damansara #batangkali#kualaterengganu#huluselangor
  • [LINDUNGI KULIT HANGPA DENGAN #DIANZMAGICGLOWPRIMER! 😉]

    Risaunya nak kluaq rumah la ni, dahlah cuaca makin panas. Satgi tak pasai2 kulit sunburn. Tenang sis, make sure sebelum keluaq rumah sapu siap2 #DianzMagicGlowPrimer tu kat kulit. Dianz Magic Glow ni bertindak efektif dalam melindungi kulit dari sinaran matahari! And Dianz Magic Glow ni didatangkan khas PERCUMA dengan setiap pembelian #DianzVitamin versi Dianz Heritage tau! Kulit cerah and terpelihara sentiasa bersama Dianz! 🧕🏻

    whatsapp 0149705307

    #parutjerawat #jerawat #jerawatbatu #dianzvitamin #premium #kulitcantik #kulitsihat #parut #dianzviral #dianz
    #DianzVitamin #rawang #gombak #genting #kualaselangor #sabakbernam #selayang #kundang #kuang #sgbuloh #bandarmelaka #ijok #kualalumpur#johorbahru#feelbetterwithdianz#damansara #batangkali#kualaterengganu#huluselangor

  •  0  0  14 hours ago
  • [LINDUNGI KULIT HANGPA DENGAN #DIANZMAGICGLOWPRIMER! 😉]

Risaunya nak kluaq rumah la ni, dahlah cuaca makin panas.  Satgi tak pasai2 kulit sunburn.  Tenang sis, make sure sebelum keluaq rumah sapu siap2 #DianzMagicGlowPrimer tu kat kulit.  Dianz Magic Glow ni bertindak efektif dalam melindungi kulit dari sinaran matahari!  And Dianz Magic Glow ni didatangkan khas PERCUMA dengan setiap pembelian #DianzVitamin versi Dianz Heritage tau!  Kulit cerah and terpelihara sentiasa bersama Dianz! 🧕🏻

whatsapp 0149705307

#parutjerawat #jerawat #jerawatbatu #dianzvitamin #premium #kulitcantik #kulitsihat #parut  #dianzviral #dianz
#DianzVitamin  #rawang #gombak #genting #kualaselangor #sabakbernam #selayang #kundang #kuang #sgbuloh #bandarmelaka #ijok #kualalumpur#johorbahru#feelbetterwithdianz#damansara #batangkali#kualaterengganu#huluselangor
  • [LINDUNGI KULIT HANGPA DENGAN #DIANZMAGICGLOWPRIMER! 😉]

    Risaunya nak kluaq rumah la ni, dahlah cuaca makin panas. Satgi tak pasai2 kulit sunburn. Tenang sis, make sure sebelum keluaq rumah sapu siap2 #DianzMagicGlowPrimer tu kat kulit. Dianz Magic Glow ni bertindak efektif dalam melindungi kulit dari sinaran matahari! And Dianz Magic Glow ni didatangkan khas PERCUMA dengan setiap pembelian #DianzVitamin versi Dianz Heritage tau! Kulit cerah and terpelihara sentiasa bersama Dianz! 🧕🏻

    whatsapp 0149705307

    #parutjerawat #jerawat #jerawatbatu #dianzvitamin #premium #kulitcantik #kulitsihat #parut #dianzviral #dianz
    #DianzVitamin #rawang #gombak #genting #kualaselangor #sabakbernam #selayang #kundang #kuang #sgbuloh #bandarmelaka #ijok #kualalumpur#johorbahru#feelbetterwithdianz#damansara #batangkali#kualaterengganu#huluselangor

  •  0  0  17 hours ago
  • [LINDUNGI KULIT HANGPA DENGAN #DIANZMAGICGLOWPRIMER! 😉]

Risaunya nak kluaq rumah la ni, dahlah cuaca makin panas.  Satgi tak pasai2 kulit sunburn.  Tenang sis, make sure sebelum keluaq rumah sapu siap2 #DianzMagicGlowPrimer tu kat kulit.  Dianz Magic Glow ni bertindak efektif dalam melindungi kulit dari sinaran matahari!  And Dianz Magic Glow ni didatangkan khas PERCUMA dengan setiap pembelian #DianzVitamin versi Dianz Heritage tau!  Kulit cerah and terpelihara sentiasa bersama Dianz! 🧕🏻

whatsapp 0149705307

#parutjerawat #jerawat #jerawatbatu #dianzvitamin #premium #kulitcantik #kulitsihat #parut  #dianzviral #dianz
#DianzVitamin  #rawang #gombak #genting #kualaselangor #sabakbernam #selayang #kundang #kuang #sgbuloh #bandarmelaka #ijok #kualalumpur#johorbahru#feelbetterwithdianz#damansara #batangkali#kualaterengganu#huluselangor
  • [LINDUNGI KULIT HANGPA DENGAN #DIANZMAGICGLOWPRIMER! 😉]

    Risaunya nak kluaq rumah la ni, dahlah cuaca makin panas. Satgi tak pasai2 kulit sunburn. Tenang sis, make sure sebelum keluaq rumah sapu siap2 #DianzMagicGlowPrimer tu kat kulit. Dianz Magic Glow ni bertindak efektif dalam melindungi kulit dari sinaran matahari! And Dianz Magic Glow ni didatangkan khas PERCUMA dengan setiap pembelian #DianzVitamin versi Dianz Heritage tau! Kulit cerah and terpelihara sentiasa bersama Dianz! 🧕🏻

    whatsapp 0149705307

    #parutjerawat #jerawat #jerawatbatu #dianzvitamin #premium #kulitcantik #kulitsihat #parut #dianzviral #dianz
    #DianzVitamin #rawang #gombak #genting #kualaselangor #sabakbernam #selayang #kundang #kuang #sgbuloh #bandarmelaka #ijok #kualalumpur#johorbahru#feelbetterwithdianz#damansara #batangkali#kualaterengganu#huluselangor

  •  0  0  17 hours ago
  • [LINDUNGI KULIT HANGPA DENGAN #DIANZMAGICGLOWPRIMER! 😉]

Risaunya nak kluaq rumah la ni, dahlah cuaca makin panas.  Satgi tak pasai2 kulit sunburn.  Tenang sis, make sure sebelum keluaq rumah sapu siap2 #DianzMagicGlowPrimer tu kat kulit.  Dianz Magic Glow ni bertindak efektif dalam melindungi kulit dari sinaran matahari!  And Dianz Magic Glow ni didatangkan khas PERCUMA dengan setiap pembelian #DianzVitamin versi Dianz Heritage tau!  Kulit cerah and terpelihara sentiasa bersama Dianz! 🧕🏻

whatsapp 0149705307

#parutjerawat #jerawat #jerawatbatu #dianzvitamin #premium #kulitcantik #kulitsihat #parut  #dianzviral #dianz
#DianzVitamin  #rawang #gombak #genting #kualaselangor #sabakbernam #selayang #kundang #kuang #sgbuloh #bandarmelaka #ijok #kualalumpur#johorbahru#feelbetterwithdianz#damansara #batangkali#kualaterengganu#huluselangor
  • [LINDUNGI KULIT HANGPA DENGAN #DIANZMAGICGLOWPRIMER! 😉]

    Risaunya nak kluaq rumah la ni, dahlah cuaca makin panas. Satgi tak pasai2 kulit sunburn. Tenang sis, make sure sebelum keluaq rumah sapu siap2 #DianzMagicGlowPrimer tu kat kulit. Dianz Magic Glow ni bertindak efektif dalam melindungi kulit dari sinaran matahari! And Dianz Magic Glow ni didatangkan khas PERCUMA dengan setiap pembelian #DianzVitamin versi Dianz Heritage tau! Kulit cerah and terpelihara sentiasa bersama Dianz! 🧕🏻

    whatsapp 0149705307

    #parutjerawat #jerawat #jerawatbatu #dianzvitamin #premium #kulitcantik #kulitsihat #parut #dianzviral #dianz
    #DianzVitamin #rawang #gombak #genting #kualaselangor #sabakbernam #selayang #kundang #kuang #sgbuloh #bandarmelaka #ijok #kualalumpur#johorbahru#feelbetterwithdianz#damansara #batangkali#kualaterengganu#huluselangor

  •  0  0  17 hours ago
  • 💥 (13/08/20)Khamis
Syukur Alhamdulillah👍
Siap Berkhidmat Kembali
➡️LG  SMART TV 43 inch
Model : 43LH570T
Kerosakan : No Picture/Blank
➡️Serendah
REPAIR TV LCD LED PLASMA
⬅️ Saya terima masalah TV seperti list di bawah
➡️Screen TV mengerutu , macam plastik keras dan koyak
➡️Screen TV ada gambar tetapi ada tompok putih didalam screen
➡️Tv yang rosak kena kilat
➡️Tv yang tiba2 tidak boleh on, tetapi lampu standby ada menyala
➡️Tv yang tiada gambar tetapi ada suara
➡️Tv yang mempunyai gambar berbayang 
Area : Rawang, Selayang, Sg Buloh, Damansara,Merbausempak, Serendah,Antaragapi, Batu Pahat, Muar 
www.wasap.my/+601159285978 
www.wasap.my/+601159285978 
Tq For All support
#repairtv #tvled #tvlcd #tvplasma #tvpart #sony #toshiba #repairtvrawang #selayang #rawang #sgbuloh #serendah #chemor #semerah #kotaemeraldrawang #ptsulong #kundang #singer #polarizer  #antaragapi #batupahat #muar #hisensetv #smarttvSamsung #philips #merbausempak #haier #sharp #bukitrawang #uluyambaru @ Rawang, Selangor
  • 💥 (13/08/20)Khamis
    Syukur Alhamdulillah👍
    Siap Berkhidmat Kembali
    ➡️LG SMART TV 43 inch
    Model : 43LH570T
    Kerosakan : No Picture/Blank
    ➡️Serendah
    REPAIR TV LCD LED PLASMA
    ⬅️ Saya terima masalah TV seperti list di bawah
    ➡️Screen TV mengerutu , macam plastik keras dan koyak
    ➡️Screen TV ada gambar tetapi ada tompok putih didalam screen
    ➡️Tv yang rosak kena kilat
    ➡️Tv yang tiba2 tidak boleh on, tetapi lampu standby ada menyala
    ➡️Tv yang tiada gambar tetapi ada suara
    ➡️Tv yang mempunyai gambar berbayang
    Area : Rawang, Selayang, Sg Buloh, Damansara,Merbausempak, Serendah,Antaragapi, Batu Pahat, Muar
    www.wasap.my/+601159285978
    www.wasap.my/+601159285978
    Tq For All support
    #repairtv #tvled #tvlcd #tvplasma #tvpart #sony #toshiba #repairtvrawang #selayang #rawang #sgbuloh #serendah #chemor #semerah #kotaemeraldrawang #ptsulong #kundang #singer #polarizer #antaragapi #batupahat #muar #hisensetv #smarttvSamsung #philips #merbausempak #haier #sharp #bukitrawang #uluyambaru @ Rawang, Selangor

  •  4  0  17 hours ago
  • 💥 (13/08/20)Khamis
Syukur Alhamdulillah👍
Siap Berkhidmat Kembali
➡️Philips SmartTV 50 inch
Model : 50PUT6002S
Kerosakan : No Picture/Blank
➡️Bukit Beruntung 
REPAIR TV LCD LED PLASMA
⬅️ Saya terima masalah TV seperti list di bawah
➡️Screen TV mengerutu , macam plastik keras dan koyak
➡️Screen TV ada gambar tetapi ada tompok putih didalam screen
➡️Tv yang rosak kena kilat
➡️Tv yang tiba2 tidak boleh on, tetapi lampu standby ada menyala
➡️Tv yang tiada gambar tetapi ada suara
➡️Tv yang mempunyai gambar berbayang 
Area : Rawang, Selayang, Sg Buloh, Damansara,Merbausempak, Serendah,Antaragapi, Batu Pahat, Muar 
www.wasap.my/+601159285978 
www.wasap.my/+601159285978 
Tq For All support
#repairtv #tvled #tvlcd #tvplasma #tvpart #sony #toshiba #repairtvrawang #selayang #rawang #sgbuloh #serendah #chemor #semerah #kotaemeraldrawang #ptsulong #kundang #singer #polarizer  #antaragapi #batupahat #muar #hisensetv #smarttvSamsung #philips #merbausempak #haier #sharp #bukitrawang #uluyambaru @ Rawang, Selangor
  • 💥 (13/08/20)Khamis
    Syukur Alhamdulillah👍
    Siap Berkhidmat Kembali
    ➡️Philips SmartTV 50 inch
    Model : 50PUT6002S
    Kerosakan : No Picture/Blank
    ➡️Bukit Beruntung
    REPAIR TV LCD LED PLASMA
    ⬅️ Saya terima masalah TV seperti list di bawah
    ➡️Screen TV mengerutu , macam plastik keras dan koyak
    ➡️Screen TV ada gambar tetapi ada tompok putih didalam screen
    ➡️Tv yang rosak kena kilat
    ➡️Tv yang tiba2 tidak boleh on, tetapi lampu standby ada menyala
    ➡️Tv yang tiada gambar tetapi ada suara
    ➡️Tv yang mempunyai gambar berbayang
    Area : Rawang, Selayang, Sg Buloh, Damansara,Merbausempak, Serendah,Antaragapi, Batu Pahat, Muar
    www.wasap.my/+601159285978
    www.wasap.my/+601159285978
    Tq For All support
    #repairtv #tvled #tvlcd #tvplasma #tvpart #sony #toshiba #repairtvrawang #selayang #rawang #sgbuloh #serendah #chemor #semerah #kotaemeraldrawang #ptsulong #kundang #singer #polarizer #antaragapi #batupahat #muar #hisensetv #smarttvSamsung #philips #merbausempak #haier #sharp #bukitrawang #uluyambaru @ Rawang, Selangor

  •  3  0  20 hours ago
  • .
.
Wuja Pinkish berbentuk serbuk 4 gm beratnya. Walaupun sedikit tetapi nilai khasiatnya tinggi
.
Serbuk mudah dikemam. Disarankan kemam dibawah lidah kerana, bawah lidah terdapat enzim yang membantu menyerap nutrien & khasiat makanan dengan lebih efisyen dan pantas
.
Jika consume Wuja Pinkish, elakkan pengambilan serentak dengan kafein, kerana kafein akan block atau mengurangkan fungsi kolagen tambahan ini. Sebaiknya jarakkan pengambilan selama 2-3 jam. Sebab itu, disarankan untuk consume pada waktu malam
.
Sehari digalakkan untuk mengambil 1-2 sachet sahaja. Lebih jimat & paling penting konsisten untuk mendapatkan kesan yang lebih baik
.
.
.
🏷Jom dapatkan produk JRM bersama aimie di sekitar Kundang,Kuang, Rawang,Sg Buloh,Damansara,subang selayang,
batucaves,kepong,segambut
.
📲Klik link dibawah😉
http://wasap.my/60102257377/order

dan jgn lupa follow aimie doj0180 di:

@stjrm.rawang_aimie
.
🛵jom bercod trus kerumah :

#tasikbiru #kundang #kuang #sgpelong  #merbausempak #kubugajah
#bukitrahmanputra #kgmelayusungaibuloh
#bandarbarusgbuloh #payajaras #desacolfield  #damansaradamai
#kotadamansara
 #matangpagar #kgbarusgbuloh #subangsuria #subangbestari. #bandartasikputeri #countryhomes  #selayang #gombak
.
📦Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja
.
🎁FREEGIFT istimewa dgn setiap pembelian
.

👸FREEAHLI dgn pembelian rm80 keats(harga normal)
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#wajargunajrm
#pengedarjrmselangor
#jamuratumalaya
#bondarozitaibrahim
#kitajagakita
  • .
    .
    Wuja Pinkish berbentuk serbuk 4 gm beratnya. Walaupun sedikit tetapi nilai khasiatnya tinggi
    .
    Serbuk mudah dikemam. Disarankan kemam dibawah lidah kerana, bawah lidah terdapat enzim yang membantu menyerap nutrien & khasiat makanan dengan lebih efisyen dan pantas
    .
    Jika consume Wuja Pinkish, elakkan pengambilan serentak dengan kafein, kerana kafein akan block atau mengurangkan fungsi kolagen tambahan ini. Sebaiknya jarakkan pengambilan selama 2-3 jam. Sebab itu, disarankan untuk consume pada waktu malam
    .
    Sehari digalakkan untuk mengambil 1-2 sachet sahaja. Lebih jimat & paling penting konsisten untuk mendapatkan kesan yang lebih baik
    .
    .
    .
    🏷Jom dapatkan produk JRM bersama aimie di sekitar Kundang,Kuang, Rawang,Sg Buloh,Damansara,subang selayang,
    batucaves,kepong,segambut
    .
    📲Klik link dibawah😉
    http://wasap.my/60102257377/order

    dan jgn lupa follow aimie doj0180 di:

    @stjrm.rawang_aimie
    .
    🛵jom bercod trus kerumah :

    #tasikbiru #kundang #kuang #sgpelong #merbausempak #kubugajah
    #bukitrahmanputra #kgmelayusungaibuloh
    #bandarbarusgbuloh #payajaras #desacolfield #damansaradamai
    #kotadamansara
    #matangpagar #kgbarusgbuloh #subangsuria #subangbestari. #bandartasikputeri #countryhomes #selayang #gombak
    .
    📦Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja
    .
    🎁FREEGIFT istimewa dgn setiap pembelian
    .

    👸FREEAHLI dgn pembelian rm80 keats(harga normal)
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #wajargunajrm
    #pengedarjrmselangor
    #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim
    #kitajagakita

  •  1  0  20 hours ago
  • .
.
🏷Jom dapatkan produk JRM bersama aimie di sekitar Kundang,Kuang, Rawang,Sg Buloh,Damansara,subang selayang,
batucaves,kepong,segambut
.
📲Klik link dibawah😉
http://wasap.my/60102257377/order

dan jgn lupa follow aimie doj0180 di:

@stjrm.rawang_aimie
.
🛵jom bercod trus kerumah :

#tasikbiru #kundang #kuang #sgpelong  #merbausempak #kubugajah
#bukitrahmanputra #kgmelayusungaibuloh
#bandarbarusgbuloh #payajaras #desacolfield  #damansaradamai
#kotadamansara
 #matangpagar #kgbarusgbuloh #subangsuria #subangbestari. #bandartasikputeri #countryhomes  #selayang #gombak
.
📦Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja
.
🎁FREEGIFT istimewa dgn setiap pembelian
.

👸FREEAHLI dgn pembelian rm80 keats(harga normal)
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#wajargunajrm
#pengedarjrmselangor
#jamuratumalaya
#bondarozitaibrahim
  • .
    .
    🏷Jom dapatkan produk JRM bersama aimie di sekitar Kundang,Kuang, Rawang,Sg Buloh,Damansara,subang selayang,
    batucaves,kepong,segambut
    .
    📲Klik link dibawah😉
    http://wasap.my/60102257377/order

    dan jgn lupa follow aimie doj0180 di:

    @stjrm.rawang_aimie
    .
    🛵jom bercod trus kerumah :

    #tasikbiru #kundang #kuang #sgpelong #merbausempak #kubugajah
    #bukitrahmanputra #kgmelayusungaibuloh
    #bandarbarusgbuloh #payajaras #desacolfield #damansaradamai
    #kotadamansara
    #matangpagar #kgbarusgbuloh #subangsuria #subangbestari. #bandartasikputeri #countryhomes #selayang #gombak
    .
    📦Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja
    .
    🎁FREEGIFT istimewa dgn setiap pembelian
    .

    👸FREEAHLI dgn pembelian rm80 keats(harga normal)
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #wajargunajrm
    #pengedarjrmselangor
    #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim

  •  1  0  20 hours ago
  • .
.
Testimoni wuja pinkish
.
1kotak ada 15 sachet /rm50.00
.
.
.
🏷Jom dapatkan produk JRM bersama aimie di sekitar Kundang,Kuang, Rawang,Sg Buloh,Damansara,subang selayang,
batucaves,kepong,segambut
.
📲Klik link dibawah😉
http://wasap.my/60102257377/order

dan jgn lupa follow aimie doj0180 di:

@stjrm.rawang_aimie
.
🛵jom bercod trus kerumah :

#tasikbiru #kundang #kuang #sgpelong  #merbausempak #kubugajah
#bukitrahmanputra #kgmelayusungaibuloh
#bandarbarusgbuloh #payajaras #desacolfield  #damansaradamai
#kotadamansara
 #matangpagar #kgbarusgbuloh #subangsuria #subangbestari. #bandartasikputeri #countryhomes  #selayang #gombak
.
📦Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja
.
🎁FREEGIFT istimewa dgn setiap pembelian
.

👸FREEAHLI dgn pembelian rm80 keats(harga normal)
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#wajargunajrm
#pengedarjrmselangor
#jamuratumalaya
#bondarozitaibrahim
  • .
    .
    Testimoni wuja pinkish
    .
    1kotak ada 15 sachet /rm50.00
    .
    .
    .
    🏷Jom dapatkan produk JRM bersama aimie di sekitar Kundang,Kuang, Rawang,Sg Buloh,Damansara,subang selayang,
    batucaves,kepong,segambut
    .
    📲Klik link dibawah😉
    http://wasap.my/60102257377/order

    dan jgn lupa follow aimie doj0180 di:

    @stjrm.rawang_aimie
    .
    🛵jom bercod trus kerumah :

    #tasikbiru #kundang #kuang #sgpelong #merbausempak #kubugajah
    #bukitrahmanputra #kgmelayusungaibuloh
    #bandarbarusgbuloh #payajaras #desacolfield #damansaradamai
    #kotadamansara
    #matangpagar #kgbarusgbuloh #subangsuria #subangbestari. #bandartasikputeri #countryhomes #selayang #gombak
    .
    📦Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja
    .
    🎁FREEGIFT istimewa dgn setiap pembelian
    .

    👸FREEAHLI dgn pembelian rm80 keats(harga normal)
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #wajargunajrm
    #pengedarjrmselangor
    #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim

  •  1  0  20 hours ago
  • [LINDUNGI KULIT HANGPA DENGAN #DIANZMAGICGLOWPRIMER! 😉]

Risaunya nak kluaq rumah la ni, dahlah cuaca makin panas.  Satgi tak pasai2 kulit sunburn.  Tenang sis, make sure sebelum keluaq rumah sapu siap2 #DianzMagicGlowPrimer tu kat kulit.  Dianz Magic Glow ni bertindak efektif dalam melindungi kulit dari sinaran matahari!  And Dianz Magic Glow ni didatangkan khas PERCUMA dengan setiap pembelian #DianzVitamin versi Dianz Heritage tau!  Kulit cerah and terpelihara sentiasa bersama Dianz! 🧕🏻

whatsapp 0149705307

#parutjerawat #jerawat #jerawatbatu #dianzvitamin #premium #kulitcantik #kulitsihat #parut  #dianzviral #dianz
#DianzVitamin  #rawang #gombak #genting #kualaselangor #sabakbernam #selayang #kundang #kuang #sgbuloh #bandarmelaka #ijok #kualalumpur#johorbahru#feelbetterwithdianz#damansara #batangkali#kualaterengganu#huluselangor
  • [LINDUNGI KULIT HANGPA DENGAN #DIANZMAGICGLOWPRIMER! 😉]

    Risaunya nak kluaq rumah la ni, dahlah cuaca makin panas. Satgi tak pasai2 kulit sunburn. Tenang sis, make sure sebelum keluaq rumah sapu siap2 #DianzMagicGlowPrimer tu kat kulit. Dianz Magic Glow ni bertindak efektif dalam melindungi kulit dari sinaran matahari! And Dianz Magic Glow ni didatangkan khas PERCUMA dengan setiap pembelian #DianzVitamin versi Dianz Heritage tau! Kulit cerah and terpelihara sentiasa bersama Dianz! 🧕🏻

    whatsapp 0149705307

    #parutjerawat #jerawat #jerawatbatu #dianzvitamin #premium #kulitcantik #kulitsihat #parut #dianzviral #dianz
    #DianzVitamin #rawang #gombak #genting #kualaselangor #sabakbernam #selayang #kundang #kuang #sgbuloh #bandarmelaka #ijok #kualalumpur#johorbahru#feelbetterwithdianz#damansara #batangkali#kualaterengganu#huluselangor

  •  1  0  22 hours ago
  • [LINDUNGI KULIT HANGPA DENGAN #DIANZMAGICGLOWPRIMER! 😉]

Risaunya nak kluaq rumah la ni, dahlah cuaca makin panas.  Satgi tak pasai2 kulit sunburn.  Tenang sis, make sure sebelum keluaq rumah sapu siap2 #DianzMagicGlowPrimer tu kat kulit.  Dianz Magic Glow ni bertindak efektif dalam melindungi kulit dari sinaran matahari!  And Dianz Magic Glow ni didatangkan khas PERCUMA dengan setiap pembelian #DianzVitamin versi Dianz Heritage tau!  Kulit cerah and terpelihara sentiasa bersama Dianz! 🧕🏻

whatsapp 0149705307

#parutjerawat #jerawat #jerawatbatu #dianzvitamin #premium #kulitcantik #kulitsihat #parut  #dianzviral #dianz
#DianzVitamin  #rawang #gombak #genting #kualaselangor #sabakbernam #selayang #kundang #kuang #sgbuloh #bandarmelaka #ijok #kualalumpur#johorbahru#feelbetterwithdianz#damansara #batangkali#kualaterengganu#huluselangor
  • [LINDUNGI KULIT HANGPA DENGAN #DIANZMAGICGLOWPRIMER! 😉]

    Risaunya nak kluaq rumah la ni, dahlah cuaca makin panas. Satgi tak pasai2 kulit sunburn. Tenang sis, make sure sebelum keluaq rumah sapu siap2 #DianzMagicGlowPrimer tu kat kulit. Dianz Magic Glow ni bertindak efektif dalam melindungi kulit dari sinaran matahari! And Dianz Magic Glow ni didatangkan khas PERCUMA dengan setiap pembelian #DianzVitamin versi Dianz Heritage tau! Kulit cerah and terpelihara sentiasa bersama Dianz! 🧕🏻

    whatsapp 0149705307

    #parutjerawat #jerawat #jerawatbatu #dianzvitamin #premium #kulitcantik #kulitsihat #parut #dianzviral #dianz
    #DianzVitamin #rawang #gombak #genting #kualaselangor #sabakbernam #selayang #kundang #kuang #sgbuloh #bandarmelaka #ijok #kualalumpur#johorbahru#feelbetterwithdianz#damansara #batangkali#kualaterengganu#huluselangor

  •  1  0  22 hours ago
  • [LINDUNGI KULIT HANGPA DENGAN #DIANZMAGICGLOWPRIMER! 😉]

Risaunya nak kluaq rumah la ni, dahlah cuaca makin panas.  Satgi tak pasai2 kulit sunburn.  Tenang sis, make sure sebelum keluaq rumah sapu siap2 #DianzMagicGlowPrimer tu kat kulit.  Dianz Magic Glow ni bertindak efektif dalam melindungi kulit dari sinaran matahari!  And Dianz Magic Glow ni didatangkan khas PERCUMA dengan setiap pembelian #DianzVitamin versi Dianz Heritage tau!  Kulit cerah and terpelihara sentiasa bersama Dianz! 🧕🏻

whatsapp 0149705307

#parutjerawat #jerawat #jerawatbatu #dianzvitamin #premium #kulitcantik #kulitsihat #parut  #dianzviral #dianz
#DianzVitamin  #rawang #gombak #genting #kualaselangor #sabakbernam #selayang #kundang #kuang #sgbuloh #bandarmelaka #ijok #kualalumpur#johorbahru#feelbetterwithdianz#damansara #batangkali#kualaterengganu#huluselangor
  • [LINDUNGI KULIT HANGPA DENGAN #DIANZMAGICGLOWPRIMER! 😉]

    Risaunya nak kluaq rumah la ni, dahlah cuaca makin panas. Satgi tak pasai2 kulit sunburn. Tenang sis, make sure sebelum keluaq rumah sapu siap2 #DianzMagicGlowPrimer tu kat kulit. Dianz Magic Glow ni bertindak efektif dalam melindungi kulit dari sinaran matahari! And Dianz Magic Glow ni didatangkan khas PERCUMA dengan setiap pembelian #DianzVitamin versi Dianz Heritage tau! Kulit cerah and terpelihara sentiasa bersama Dianz! 🧕🏻

    whatsapp 0149705307

    #parutjerawat #jerawat #jerawatbatu #dianzvitamin #premium #kulitcantik #kulitsihat #parut #dianzviral #dianz
    #DianzVitamin #rawang #gombak #genting #kualaselangor #sabakbernam #selayang #kundang #kuang #sgbuloh #bandarmelaka #ijok #kualalumpur#johorbahru#feelbetterwithdianz#damansara #batangkali#kualaterengganu#huluselangor

  •  1  0  22 hours ago
  • [SEKOTAK MANA CUKUP BEB! 😚]

Apa barang borong sekotak aje #DianzVitamin versi Dianz Heritage?  Kata nak kulit cerah peloles berpanjangan, kenala borong banyak2 gais!  Dianz Heritage siap ada 4 corak kotak berbeza ikut zon negeri tau, rugi hangpa tak kumpui semua.  Dianz Heritage ni limited, lepaih ni tak kan kluaq dah versi ni so ayuh dapatkan la ni sementara stok masih ada. ☺️

whatsapp 0149705307
#hartamas #bangsar #rawang #gombak #genting #kualaselangor #sabakbernam #selayang #kundang #kuang #sgbuloh #sekinchan #ijok #tanjungkarang #nakcerahkanbadan #naklembabkankulit #naktegangkankulit #nakpudarkanparut #baikuntukkuku #baikuntukrambut #baikuntukkulit #baikuntuktumit #rawatkulitkering #bukitmelawati#feelbetterwithdianz#damansara #batangkali#kualakubu #huluselangor
  • [SEKOTAK MANA CUKUP BEB! 😚]

    Apa barang borong sekotak aje #DianzVitamin versi Dianz Heritage? Kata nak kulit cerah peloles berpanjangan, kenala borong banyak2 gais! Dianz Heritage siap ada 4 corak kotak berbeza ikut zon negeri tau, rugi hangpa tak kumpui semua. Dianz Heritage ni limited, lepaih ni tak kan kluaq dah versi ni so ayuh dapatkan la ni sementara stok masih ada. ☺️

    whatsapp 0149705307
    #hartamas #bangsar #rawang #gombak #genting #kualaselangor #sabakbernam #selayang #kundang #kuang #sgbuloh #sekinchan #ijok #tanjungkarang #nakcerahkanbadan #naklembabkankulit #naktegangkankulit #nakpudarkanparut #baikuntukkuku #baikuntukrambut #baikuntukkulit #baikuntuktumit #rawatkulitkering #bukitmelawati#feelbetterwithdianz#damansara #batangkali#kualakubu #huluselangor

  •  1  0  23 hours ago
  • [REFURBISHED MODEL]

Dell Latitude E7270
Lightweight, Slim Design
Intel Core i5 6th Gen 2.40GHz
8GB RAM
120GB SSD
3x USB 3.0 Port
HDMI Port
12 inch screen

3 Months warranty

RM 1350

Freegift: briefcase bag / wireless mouse

👍Perfect & fit companion for general everyday computing tasks

👍Lightweight & ultraslim design makes carrying it at no burden

BERMINAT? KLIK JE LINK KAT BAWAH NI

wasap.my/601114225051 - Fauzan
wasap.my/601114225051 - Fauzan
wasap.my/601114225051 - Fauzan

Unggul Computing Services

#laptop
#laptopbajet
#laptopmurah
#bdrtasikputeri
#bdrcountryhomes
#puncakalam
#kundang
#sgbuluh
#btarang
#rawang
#kuang
  • [REFURBISHED MODEL]

    Dell Latitude E7270
    Lightweight, Slim Design
    Intel Core i5 6th Gen 2.40GHz
    8GB RAM
    120GB SSD
    3x USB 3.0 Port
    HDMI Port
    12 inch screen

    3 Months warranty

    RM 1350

    Freegift: briefcase bag / wireless mouse

    👍Perfect & fit companion for general everyday computing tasks

    👍Lightweight & ultraslim design makes carrying it at no burden

    BERMINAT? KLIK JE LINK KAT BAWAH NI

    wasap.my/601114225051 - Fauzan
    wasap.my/601114225051 - Fauzan
    wasap.my/601114225051 - Fauzan

    Unggul Computing Services

    #laptop
    #laptopbajet
    #laptopmurah
    #bdrtasikputeri
    #bdrcountryhomes
    #puncakalam
    #kundang
    #sgbuluh
    #btarang
    #rawang
    #kuang

  •  6  0  13 August, 2020
  • Assalamualaikum

*Untuk lunch hari ni (13/8), sape nak selit order pm ya. Pukul 11pagi -2 ptg ni akk cod*

1. Butter rice chicken grill RM8
2. Meatball (S) RM5
3. Meatball (L) RM10
4. Samyang cheezy meatball RM8
5. Cheezy meatball RM8

*Cas cod mengikut tempat.*

*Minimum order 2pax*

*Cod bermula pukul 11 pagi - 2 petang*

Cod sekitar sg buloh, d.damai shj.  Y berminay blh whatsapp kak ckin 0134632431 @ klik shj link di bio.
  • Assalamualaikum

    *Untuk lunch hari ni (13/8), sape nak selit order pm ya. Pukul 11pagi -2 ptg ni akk cod*

    1. Butter rice chicken grill RM8
    2. Meatball (S) RM5
    3. Meatball (L) RM10
    4. Samyang cheezy meatball RM8
    5. Cheezy meatball RM8

    *Cas cod mengikut tempat.*

    *Minimum order 2pax*

    *Cod bermula pukul 11 pagi - 2 petang*

    Cod sekitar sg buloh, d.damai shj. Y berminay blh whatsapp kak ckin 0134632431 @ klik shj link di bio.

  •  5  1  13 August, 2020
  • "Kedai Laptop paling saya Rekomen di area Sungai Buloh. Tak rugi datang ke sini. 2 biji Laptop saya sudah dibaiki"  Faiz, Tasik Biru, Kundang
.
Terima Kasih atas sokongan anda, kalau berpuas hati dengan servis kami, bolehlah rekomen kat member yg lain ye😊😊
.
.
.
Untuk pertanyaan tentang kerosakan dan harga boleh call atau whatsapp : 017-2816424 atau Walk-In, Isnin-Ahad (10pagi-10malam)
.
Alamat kedai :
13-A, Lorong Elmina 2, Saujana Utama, Sungai Buloh, 47000, Selangor
.
.
#saujanautama #seripristana #hillparkpuncakalam #desacoalfields #bukitrahmanputra #payajaras #kundang #kubugajah #sgbuloh #sungaibuloh #ecograndeur #alambudiman #puncakalam #alamjaya #alamperdana #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #torratech
  • "Kedai Laptop paling saya Rekomen di area Sungai Buloh. Tak rugi datang ke sini. 2 biji Laptop saya sudah dibaiki" Faiz, Tasik Biru, Kundang
    .
    Terima Kasih atas sokongan anda, kalau berpuas hati dengan servis kami, bolehlah rekomen kat member yg lain ye😊😊
    .
    .
    .
    Untuk pertanyaan tentang kerosakan dan harga boleh call atau whatsapp : 017-2816424 atau Walk-In, Isnin-Ahad (10pagi-10malam)
    .
    Alamat kedai :
    13-A, Lorong Elmina 2, Saujana Utama, Sungai Buloh, 47000, Selangor
    .
    .
    #saujanautama #seripristana #hillparkpuncakalam #desacoalfields #bukitrahmanputra #payajaras #kundang #kubugajah #sgbuloh #sungaibuloh #ecograndeur #alambudiman #puncakalam #alamjaya #alamperdana #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #torratech

  •  7  0  12 August, 2020

Top #kundang Posts

  • クンダンという、レア果物を発見しました!ちいさいマンゴーみたいでピンクの種…。かわいいなぁ😲
・
#kundang #mango #フルーツ #fruit #frutas #vegetables #food #malaysianfood #fruits #malaysian #colors #vegan #農業 #illustration #minimango #drawing #Malaysia #マレーシア #イラスト #果物 #野菜 #果樹園 #artistoninstagram #design #クンダン #可愛い #マンゴー #断面 #マレー #ビタミン
  • クンダンという、レア果物を発見しました!ちいさいマンゴーみたいでピンクの種…。かわいいなぁ😲

    #kundang #mango #フルーツ #fruit #frutas #vegetables #food #malaysianfood #fruits #malaysian #colors #vegan #農業 #illustration #minimango #drawing #Malaysia #マレーシア #イラスト #果物 #野菜 #果樹園 #artistoninstagram #design #クンダン #可愛い #マンゴー #断面 #マレー #ビタミン

  •  124  2  20 April, 2020
  • Sedakk giloo weihh...makan pulok dengan #thefamoussambalkicx🌶 #homemadesambalkicap pergghhh
.
.
Nanti i review ok 🤤😍🌶🌶🌶🌶🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 #kundang+sambalkicap perrgggggghhhhh
  • Sedakk giloo weihh...makan pulok dengan #thefamoussambalkicx🌶 #homemadesambalkicap pergghhh
    .
    .
    Nanti i review ok 🤤😍🌶🌶🌶🌶🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 #kundang+sambalkicap perrgggggghhhhh

  •  105  6  22 January, 2019
  • OCC SMOK NORD MESH COIL & DOUBLE COIL .
.
. HARGA : 1 PCS RM 10 : 1 BOX RM 50. .
LOCATION: 7E BANDAR COUNTRY HOMES RAWANG
.
. POSTAGE SEMENANJUNG SABAH SARAWAK TAMBAH RM 10 SAHAJA
.
.
Whatsapp Obi di 019 8438 918 untuk order !
.
Atau click link di bio untuk order !!
.
 #vapestoned #vapebob #vapeamy #vape #vapeon #vapekl #vapeselangor #vaperawang #rawang #bandarcountryhomes #bandartasikputeri #kundang #sgbuaya #serendah #batuarang #batangberjuntai #sgchoh #batangkali #ijok #kualaselangor #kotaputeri #bestarijaya #puncakalam #semetri #vapeking #vapelah
  • OCC SMOK NORD MESH COIL & DOUBLE COIL .
    .
    . HARGA : 1 PCS RM 10 : 1 BOX RM 50. .
    LOCATION: 7E BANDAR COUNTRY HOMES RAWANG
    .
    . POSTAGE SEMENANJUNG SABAH SARAWAK TAMBAH RM 10 SAHAJA
    .
    .
    Whatsapp Obi di 019 8438 918 untuk order !
    .
    Atau click link di bio untuk order !!
    .
    #vapestoned #vapebob #vapeamy #vape #vapeon #vapekl #vapeselangor #vaperawang #rawang #bandarcountryhomes #bandartasikputeri #kundang #sgbuaya #serendah #batuarang #batangberjuntai #sgchoh #batangkali #ijok #kualaselangor #kotaputeri #bestarijaya #puncakalam #semetri #vapeking #vapelah

  •  288  3  30 January, 2020